Tanzaku Gai

5 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Suijin Benzaiten on Csüt. Júl. 31 2014, 11:18

A szamurájok vezetője arra utasít, hogy menjek az erdőbe. Kicsit furcsa volt, hogy a segítségünket kérik egyszer, aztán pedig elküldenek maguktól. Furcsa, mintha többet tudnának, mint amit elmondanak. Átfut az agyamon, hogy ez inkább egy mentőakciónak néz ki, mintsem egy kíséretnek, de gyorsan elhessegetem a furcsa gondolatokat, bemegyek az erdőbe. Természetesen próbálok a lehető legbiztonságosabb úton haladni, nem tudom, hogy mi vár ránk, főleg, hogy a szekéren föltűnik a rejtélyes személy a fogadóból. Táskámban még mindig ott van a kunai a füstbombával, hátha jeleznem kellene Motoinak, nem tudom merre jár, de ha én bírtam az iramot, neki sem jelenthetett problémát, hacsak útközben nem állt meg madárra vadászni. De nem veszem elő, helyette egy rendes kunait választok, hátha valami meglepetés érne. Megpróbálom fölmérni a területet, hátha van valami jó rejtekhely, esetleg fedezék, valamiféle nagyobb szikla.
Ahogy az lenni szokott, ha balszerencsére vársz, balszerencse történik. Előttem egy árnyék suhan el, egyenesen a szekér fele tart, közben pár kunai is repül felénk, nem látom pontosan, de úgy tűnik, hogy robbanó cetlikkel. Tökéletes, ilyen az én szerencsém, bejövök az erdőbe, és egyből rám támadnak. Nincs mit tenni, Motoi valahol itt van a közelben, igaz nem tudom merre, de most amit teszek, biztosan felhívja rám a figyelmet majd.
Gyorsan táskámba nyúlok, és egy robbanó cetlit veszek elő, és a legközelebbi fára ragasztom, pár shurikennel is megpróbálom eltéríteni a kunaiokat, ha sok lenne belőle. A cetlit úgy helyezem, hogy lehetóleg a robbanás lökéshulláma megakadályozza, hogy célba találjanak. Mivel az ellenséges ninja is sok robbanó cetlit használt föl, megpróbálok, ha alkalmam adódik rá, egy megfelelő fadarabot keresni, hogy szükség esetén létrehozok egy bunshint, hogy megkönnyítse a menekülésem.
Amennyiben nagyon húzós lenne a helyzet, a füstbombás kunait használom, és létrehozva egy bunshint a fölfordulásban klónomat egyik irányba küldöm, én pedig a másik irányba futok, lehetőleg valamiféle fedezék felé.
avatar
Suijin Benzaiten
Játékos

Tartózkodási hely : 霊魂


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Shimura Danzou on Csüt. Aug. 14 2014, 23:39

// Tenshi //

A Junsui Kait be kellett vetned, így ideiglenesen megúsztad a maradandó sérülést, amely nem kevés fájdalommal járt volna. Viszont jelen helyzetedben ez nem sokat számít, érezhetően közel vagy a pánikhoz és ezért csak ömlik belőled a szó, méghozzá nem éppen a legszerencsésebb kifejezés és megfogalmazásmódokban.
- Csak egy küldetés után nem tértél vissza... - a férfi megvetően ismétli szavaidat.
Nincs időd reagálni, kézpecséteket formál melyek után Te teljesen megbénulsz és minden elsötétül....
Egy sötét teremben ébredsz, nem vagy megkötözve. A földön egyetlen gyertya világít, a lángok fénye Kirigakurei ANBU maszkos alakot fednek fel előtted, aki félig a sötétség leplében áll.
- Akari Tenshi. Tegyél jelentést, mond el mi történt veled és hogy mit miért tettél. Ne feledd, specialistáink átnézték az elmédet, így nem maradt sok rejtegetni valód.

// Mondjuk úgy, hogy ez nem igazán jött össze. A Következő alkalommal karakterhalállal zárul majd a dolog, de MOST ezt a verzíót mellőztem. Mindenesetre nem okos dolog hetet-havat összehordani huzamosabb ideig, pláne ha azok még ütik is egymást. Legyen most ez tanulópénz, de legközelebb...  Következő Poszt ide jöjjön: Züm. De ne feledd: azért a jelenlegi esetnek is vannak, sőt lesznek következményei a karakteredre nézve, így közel sincs lezárva a dolog. Tehát ha most árulónak leszel bélyegezve, akkor ugye... //

// Hiraku //
Miközben Te magad éppen egy nem kívánt, sőt kifejezetten meglepő szituációba keveredtél, addig valaki, egy ismeretlen alak, aki nagy valószínűség szerint shinobi, még rátok is támad. Nos, erre a helyzetre azt lehet mondani, hogy bonyolult. Mindenesetre azért a pánikot elnyomod magadban, még mielőtt igazán eluralkodhatna, sőt még azelőtt, hogy egyáltalán kibontakozhatna. Hiszen hamar kifunálod, hogy még ha a helyzet nem is egyszerű, azért könnyedén előnyössé tudod változtatni. Még ha a könnyedén jelző talán erős túlzás is...
A Doku Gasu nevű technikát alkalmazod és ez szerencsls húzásnak bizonyul, mert nem egyedül Te tervezted a többiek érzékeit rontani. A Fejvadász, legyen bárki is, szinte veled egyidőben aktiválja technikáját, amivel talán már találkoztál, de lehet, hogy nem. Akárhogy is, érzed amint a levegő megtelik nedvességgel, majd áthatóan párás, ködös lesz. Látni nem láthatod a felszálló párát, csak ha hátrébb ugrasz, hiszen a gáz, amit Te "termeltél" erősebb színű, így elnyomja azt. Több fordulót megteszel, amolyan Be-ki ugrándozássá fajul számodra a tevékenységed. Mindenesetre abban biztos vagy, hogy egy szamurájt megöltél, igaz, majdnem ott hagytad a fogad, hiszen először a páncéljában megakadt a kunaiod és akkor a méreg még nem járta át eléggé a testét ahhoz, hogy fürgén le ne súlytson a pengéjével. Te ösztöneidnek hála elkerülted a kardot, majd fogást találtál a szamurájon és elvágtad a torkát. A Harmadik kiugrásnál érzed, hogy egy minimális mennyiséget magad is beszívtál a méregből, ez annyira elenyésző, hogy egyelőre nem kell aggódnod miatta, mellékhatásai nincsennek, vagy csak alig érzékelhetőek. Inkább hosszútávon lehet aggasztó. De vannak ennél fontosabb problémáid is. Egyrészt Akane odabent van, valószínűleg elég öntudatlan állapotban. Kérdéses mennyire aggódsz érte, de ha meg akarod kapni a pénzed, akkor még élve le kell szállítanod. Természetesen a kocsis is elég ájult lehet. Ha szerencséd van, akkor inkább az uóbbi alakot találta el az Akanénak szánt kunai. De most nem is ezek a legnagyobb problémáid. A Fejvadász és a másik szamuráj mintha eltűntek volna. Pedig hallanod kellene a lépteiket, a mozgásukat, hiszen a méreg megzavarja az érzékeiket, így mindenképpen jelet kellene adniuk magukról. Vagy talán többet lélehgeztél be a gázból, mint amennyi feltűnt? Lehetséges, de azért nem valószínű. Újabb kérdések, nagyon úgy tűnik, hogy ez a küldetés számodra sok kérdést és kevés választ tartogat. Ez pech. De talán majd fordul a kocka.
Mindeközben az erdőből robbanások hangjai szűrődnek ki...

// Yazaki //
Nem leszel vidám a gondolatra, hogy mégis fel lettél fedezve, de azért nem is pazarolsz sok gondolatot erre. Alkalmazkodó típus vagy és ez mindenképpen az előnyödre válik a helyzetek többségében, mint ahogy most is. Nem panaszkodsz, nem siránkozol, amiért észrevettek, hanem elfogadod a helyzetet és reagálsz. A robbanások téged nem igazán érnek el, hiszen a kunaiok jelentős hányada elakad a fákban.
De ez közel sem jelenti azt, hogy nem kell aggódnod, kettő detonáció a közvetlen közeledben jött létre. Szerencsédre, vagyis inkább ösztöneidnek hála - amiért hamar poziciót akartál változtatni - nem sebesültél meg és ennek örömére kifunáltál egy tervet. Méghozzá egy olyat, ami mindenképpen biztatóan hangzik. Ráadásul azt a véleményt is megformáltad magadban, hogy ellenségeid többen lehetnek, mint amennyi látszódik. Ez a gondolatmenet a későbbiek folyamán komoly örlődés kiváltója lehet, de egyelőre pusztán megfigyelés és könnyen kezelhető ténynek tűnik. De hogy tényleg így van-e? Nos, rejtély.
Miután elülnek a robbanások, a klónodat elinditod, de nem jársz szerencsével. Mivel ez egy E szintű technika, ezért a bunshin másfél perc téblábolás után kifakul a világból. De nem azért mert megtámadták, hanem egyszerűen elfogyott a neki testet adó chakra. Érdekes. Vagy az eldobott és felrobbantott fegyvereid végeztek az ellenséggel, vagy pedig... nos sok lehetőség van. De miért van az, hogy nyíltan támadást íntéznek, majd meglapulnak. Fordítva talán okosabb volna, vagy mégsem? Esetleg tényleg meghaltak? Kérdéses. Mindenesetre Te elég jó helyen vagy, nem valószínű, hogy bárki is ismerné a poziciódat.

// Benzaiten //
Végülis engdelmeskedsz a szamuráj parancsának és az erdőbe indulsz. Hogy jó, vagy rossz döntést hoztál, azon csak vitatkozni lehet, de sosem fog kiderülni. Fejedben aggasztó gondolatok, elméleteke keringenek, de hamar félresöpröd őket, mert most egészen más dologgal kell foglalkoznod. A Támadás már csak "hab a tortán", ahogy "megkoronázza" ezt a napot...
Mivel nem ejtettek a fejedre, ezért gyorsan végiggondolod a lehetőségeidet. Több írányból is jön robbanás, így talán felmerülhet benned, hogy több ellenfeletek is van, hiszen ha robbanójegyzetes kunaiokkal támadnak, akkor elég egyértelmű, hogy összehangoltan teszik és úgy hatásosabb. Bár kicsit érthetetlen, mert kettő mintha mögülled jött volna. De hogy a fenébe kerültek mögéd? 
A Shurikenek és az ellenrobbantás hatásosnak bizonyul. Egy kisebb horzsolást leszámítva nem sebesülsz meg, de ez is olyan jelentéktelen seb, hogy szinte észre sem veszed. Két alakot láttál, az egyik kiugrott az útra. Abból az írányból nem jött robbanás. A Másik megtámadott téged. Tehát Észak-Keleten legalább egy ellenség van. Ám mögötted is lehet valaki, mert abból az írányból is létrejött kettő detonáció. Érdekes.
Hirtelen néma csend lesz, hang nem hallatszódik. Mintha mindenki eltűnt volna. Mi a frászkarika van ma?

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Motoi Yazaki on Vas. Aug. 17 2014, 16:12

A klón felderítőm nem úgy viselkedett mint ahogy szeretem volna. Pár lépés megtétele után  kifakult és eltűnt a semmibe. Ezzel a technikával nem kerültem közelebb a célomhoz. Miután a klónom eltűnt még egy kis időt vártam hátha észreveszek valamiféle mozgást .  Felmerült bennem az a gondolat , hogy talán sikerült megölnöm a támadót, vagy esetleg eszméletlen lehet, de mivel úgy tartom, hogy mindig a legrosszabbra kell felkészülni és akkor nem érhet váratlan meglepetés ezért inkább úgy veszem , hogy a támadó sértetlen és valahol itt bujkál még az erdőben. Ha az ott töltött idő alatt mozgást észlelek akkor egy robbanó celtis kunait dobok oda , viszont ha nem lesz semmi mozgás akkor óvatosan elkezdek közelíteni  hátulról oda ahol Suit utoljára láttam.  Mivel eléggé szétváltam a többiektől, és a feladatom egy ember védelme ,ezért nem bujkálhatok örökké az erdőben, és Suinak is jól jöhet némi segítség.  Próbálok  fedezékek mellet haladni. Ha mozgást  látok olyan irányból amerre Sui nem mehetett azonnal dobok oda egy robbanócetlis kunait.
Mivel Sui sem tudja , hogy én jövök valahogy jeleznem kéne neki, de a fütty szó elárulja hogy hol vagyok, robbanó cetli meg halálra rémiszti, viszont egy sima kunai jó lenne hisz az csendes , másnak lehet fel sem tűnne, csak ezzel meg az a gond, hogy Suinak sem tűnne fel.. Ekkor látom meg hogy pár madár , amiket a robbanás ijesztet meg  repdes felettünk és jó hangosan kárognak. Megpróbálom eltalálni a leghangosabban rikácsoló madarat , amelyik Sui felé repül, ha sikerül biztosan tudni fogja , hogy én vagyok, hiszen ki másnak juthatna ilyen hülye ötlet az eszébe.
avatar
Motoi Yazaki
Játékos

Tartózkodási hely : Mögötted


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 236

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Suijin Benzaiten on Vas. Aug. 17 2014, 20:57

Miután egy lélegzetvételnyi időhöz jutok, egyből egy eléggé védett helyet keresek, ahol megbújhatok.
Kicsit furcsa csönd ereszkedik a környékre, ami meglepő, hisz ennyi robbanás után legalább valami madárhangot hallana az ember. Leellenőrzöm, hogy a robbanások után minden testrészem megvan e, és örömmel konstatálom, hogy egy horzsolást leszámítva minden rendben van, de ez a csönd nem hagy nyugodni. Amit eddig láttam a ninjától, képzettnek tűnik, és próbál távolságot tartani, nem véletlenül használ robbanócetlis kunaikat, nem szeretne közelharcba keveredni véleményem szerint. Lényegében én sem szeretnék, míg nem tudom mit várjak. Motoinak itt kellene lennie valahol a közelben, ha másra nem is, a robbanásokra neki is fel kellett figyelnie.
Ahogy ülök, próbálok felfigyelni pár neszre, legalább kihasználom a csendet valami hasznosra. Csapdát nem állítok, nehogy még Motoi fusson bele, egész küldetésünk végéig hallgathatnám, hogy belesétált a csapdámba. Lényegében két verzió elfogadható ebben a helyzetben.
Egy, genjutsu, kettő, nagyon sietős volt a másik ninja dolga, és minél hamarabb ki akar érni a szekérhez. Akármi is van a szamurájokkal, nőne a túlélésre az esély, ha többen lennénk együtt, míg ha nagy a gubanc, jó ha van pár rejtett adu a kezünkben. Muszáj megtudnom, hogy mi folyik itt.
Létrehozok egy bunshint, és kinézek a rejtekhelyem mögül vele, ha megtámadják, tudni fogom, hogy ellenfelem még itt van. Ez még a jobbik eset, a csend csak véletlen egybeesés. Ha nem történik semmi, megpróbálok egy kicsit meditálni, hátha valami zavart vélnék felfedezni a chakraáramlatomban, ha genjutsu, és meg tudom törni, alkalmazom a genjutsu kai technikát, ha nem tudom megtörni, akkor nincs más esélyem, csak várni, hogy Motoi egy jól irányzott fejbekólintással kihoz a technika hatásából, bár már a madárelejtés mellett egész jó chakrakontrollja is van, és a fejem egészségi állapotára pozitívan hathatna ha ő is a genjutsu kai technikát használná, de ha máshogy nem megy, a fejbekólintás is jó.
Amennyiben viszont a ninja a szekér felé vette az irányt óvatosan utána megyek, nem lenne jó belesétálni valami harcba, ahol csak terhére lennék másnak.
avatar
Suijin Benzaiten
Játékos

Tartózkodási hely : 霊魂


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Kamio Hiraku on Vas. Aug. 17 2014, 23:04

A terv csak félig úgy sült el, ahogy eredetileg gondoltam. Velem nagyjából egyidőben a támadó is érzékeket zavaró jutsuba kezdett. Ha jól sejtettem, a kirigakureieik egy alapvető technikáját használta. Korábban már találkoztam ezzel a jutsuval, akkor egy igen tapasztalatlan használója jóvoltából, most viszont már egyértelműen nagyobbak voltak a tétek, mint akkoriban.
Kis szerencsével végeztem az egyik szamurájjal – ez mindenképpen jó pont volt, hiszen ha valaki, hát ők furcsállani fogják, hogy két zavaró technika is bevetésre került, közel egy időpontban. Persze ezt még ki tudtam volna magyarázni, de amúgy is úgy alakultak volna legkedvezőbben a dolgaim, ha mindkettővel sikerül végeznem, csak én és talán még Akane, no meg a kocsis marad életben. Ez persze kezdett valószínűtlen végkifejletnek tűnni.
Kicsit sikerült beszívnom a méregből, bár nem veszélyes mennyiségűt. Célpontokat viszont nem találtam, hangokat sem hallottam egyáltalán. Ez mindenképpen furcsa volt. Lehet, hogy okosan mozdulatlanul várták a technikák megszűnését, esetleg mindenki halott, kábult vagy elmenekült. Akanét jó lett volna egy darabban tartani, és a közelben, de saját bőröm prioritását lényegesen az övé felé helyeztem. Ha a fejvadász eljutott hozzá, akkor már késő megmenteni az életét, ellenkező esetben viszont a köd és a méreg jobb védelmet nyújt számára, mint bármi más a környéken.
A némaságot egy váratlan, távolabbi robbanás tördelte szét, mely az erdőből érkezett. Nem teljesen értettem, kik harcolhatnak ott. Több támadó is lehetett mondjuk, vagy arrafelé menekült az az egy, amelyikkel én találkoztam. A másik szamurájok is közelünkbe érhettek, de ők nem a robbantgatós fajtából szoktak kikerülni. Végül úgy döntöttem, jobb, ha elhagyom a köddel és füsttel borított területet, hiszen könnyedén bajba kerülhettem ott, és információt se tudtam szerezni a helyzetről. Így aztán megpróbáltam kijutni, az erdő irányába, fel egy fára, majd onnan kémlelve körbe, hogy mi is a helyzet. Amennyiben valaki meglátna, gyorsan visszaugrom a ködbe, majd egy másik ponton érkezem ki. Ha pedig én látok meg valakit Akanén és a kocsison kívül, anélkül, hogy engem észrevennének, akkor egy sebes, a Shoushuuha technikával kilövellt kunai fog végezni azzal a támadóval, vagy szamurájjal, aki szerencsétlenül látószögembe került.
avatar
Kamio Hiraku
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 588

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Shimura Danzou on Szomb. Szept. 06 2014, 12:35

// Yazaki //

Úgy gondolod, hogy mielőtt egyről a kettőre jutnál, okos volna helyzetedről értesíteni társadat és egyben barátodat, Benzaiten-t. Mindenképpen ésszerű az elgondolás, hiszen nem volna kellemes, ha éppen Ő lenne az, aki hátulről elvágná a torkod, mindössze azért, mert ellenségnek hitt. Ám ekkor, több problémával is találkozol, kezdve azzal, hogy nem tudod, pontosan hol is van társad, mindössze a körülbelüli írányt ismered. Ez már elég lehet, de mégis úgy kellene értesítened, hogy csak Ő tudja meg, az ellenség - akinek, vagy akiknek a hol- és hogylétéről mit sem tudsz - még csak gyanút se fogjon, hogy ez egy jelzés volt. Ekkor még az előbbi robbantások által felzavart, rémült madárcsapatot veszel észre. Hamar kifundálod azt a bizonyos ötletet, amire jelenleg szükséged van. Kunai törődet alkalmazva le is dobod az egyiket az égről, bár hogy mi lett az eredmény, azt még nem tudod.
Újfajta esemény áll be a sors kerekébe. Sűrű, fehér köd kezd terjengeni a fákból és a földből felszállva. Gyorsan növekszik, s ha egyszer magába zár, akkor se nem hallasz, se nem látsz majd. Mindenesetre lehet pár tipped, hogy mindez miért is jött létre.


// Benzaiten //

Alkalmazod a Genjutsu Kai-t, tekintve, hogy elméleted szerint akár egy Illúzió rabja is lehetsz. S valóban, nem tévedtél. Nem sokkal a robbanások elülte után eshettél a Genjutsuba. Amint kiszabadulsz, azt veszed észre, hogy a földön fekszel, elterülve. Egy alak közeledik feléd, hangtalan, néma léptekkel. Testét sötét szövet takarja, akárcsak az arcát, fejpánt, jelzés nincs rajta. Szeme csillogásából mégis látod, tudja, felébredtél a technikájából. Kezében egy pengét tart, s nem is teketóriázik sokat feléd veti magát, elrugaszkodik és leküzdi a köztetek lévő távolságot. Biztosan úgy tervezte, hogy "álmodban" öl meg, de ez már nyílván nem fog összejönni. Mindenesetre némileg előnyösebb helyzetben van, hiszen Te mégiscsak fekszel, bár talán kihasználhatod, hogy egy sűrű erdőben vagy. Rajtad áll, vagy bukik.


// Hiraku //

Nagyon Úgy tűnik, hogy a helyzet továbbra sem egyszerű. Persze, mondhatni ez nem igazán meglepő, mert miért is lenne az...? Hamar lezárod magadban a Ki van Kivel kérdést és az abból induló többi kétkedést. Neked túl kell élned, szerencsés helyzetben Akanénak is és ennyi az egész. Így igazán le van egyszerűsítve a helyzet, de hát ha már amúgy is sok a kérdőjel, miért éppen Te gyártanál magadnak még néhányat, nem igaz? Különben is, egy magadfajta Szerencsevadász akkor van igazán jó helyzetben, ha nem traktálja magát túlzottan azzal, hogy ki barátja és ki ellensége. Ahelyett, hogy ezzel foglalkoznál, inkább eldöntöd: a halott már nem tud harcolni, vagy ellened fordulni, így ez a sors rajtad kivül mindenkinek pont megfelel.
Egy magasabb fára felfutva körbekémlelsz. Nem látod sem a Támadót, sem pedig az életben maradt Szamurájt. Ellenben az erdőben legalább három alakot vélsz felfedezni, meg egy ködfoszlányt. A Humanoid-árnyakat nehéz jól kivenni, hiszen a fák takarásában vannak. Ekkor olyasmit veszel észre, ami igazán meglephet. A Ködtől balra, úgy húsz méternyire egy alak emelkedik ki a földből. Ezzel nincs is gond, hiszen lehet tudomásod egy ilyen ninjutsuról. Viszont az alak Szamurájpáncélt visel és ez az a bizonyos eltünt harcos, akit nem találtál a ködben. Hogyan lehetséges ez?

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Kamio Hiraku on Hétf. Szept. 08 2014, 19:14

Elhelyezkedtem egy megfelelő fán, majd onnan kémleltem körbe a terepet. Igen meglepő dolgokat vehettem szemügyre. Az erdőben, tőlem távolabb három alak körvonalazódott ki. A fák között tehát további potenciális veszélyforrások lapultak. Úgy tűnt, több oldal is képviselteti magát, mint elsőre tippeltem, amennyire ugyanis meg tudtam állapítani, az erdőben lévők egymás ellen küzdöttek. Egy érdekes technikát is megfigyelhettem, de ami a leginkább meglepett, az a jutsu használója volt: a nemrégiben eltűnt szamuráj. Tehát valaki egyáltalán nem az, akinek mutatta magát, vagy pedig egy ügyes technikával fordítják éppen egymás ellen a jelenlévőket. Kissé megnyaltam ajkaim, hogy visszafogjam a feltörekvő adrenalint. A helyzet felettébb szórakoztatónak hatott.
Adott pillanatban azonban nem foglalkozhattam túl sokat az erdőben lévőkkel. Úgy tűnt, ők el vannak látva egyelőre feladattal, Akanét és a támadót ugyanakkor nem találtam, köszönhetően a köd, füst és fák kombinációjának. A sokismeretlenes egyenlet ellen számokkal kívántam felvenni a harcot, és mivel úgy látszott, éppen senki sem foglalkozik velem, nekikezdtem hadseregem megidézésnek. Akemi és Hanako bábom kis pukkanással és füsttel jelentek meg a fa törzsénél. A bábleányzók magukba roskadó tartással, élettelenül érkeztek, de persze ilyen gyönyörűségek nem sokáig maradhattak efféle állapotban. Aktiváltam különleges jutsum, egy-egy speciális klónt helyezve a bábokba, így azok szemgödrei kékes fénnyel teltek meg, testük kihúzta magát, rejtett fegyvereik és képességeik készenlétbe kerültek. Senki sem hagyhatja el az erdőt. adtam Akeminek, a fejlettebb bábomnak utasításba. Hanakot ugyanakkor felderítésre küldtem. Keresd meg Akanét, és csapj zajt, amint megtaláltad. Ha bárki veszélyeztetné, szállj harcba vele.
avatar
Kamio Hiraku
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 588

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Motoi Yazaki on Hétf. Szept. 08 2014, 21:48

Amíg a madarakkal játszadoztam furcsa fehér köd kezdett terjedni a fákból és a nedves földből. Olyan érzésem támadt mintha valaki a Kirigakure no Jutsu használta volna, de ha ez így van akkor a használója nem mozoghat, bár az is lehet , más fajta jutsut használ. Mivel jutsuk terén még van mit tanulnom ,ezért fenntartom azt a lehetőség is , hogy valamiféle más jutsu lesz ez. Egy ruhadarabot szorosan az arcomra tekerem, úgy hogy fedje az orrom és a szám , hátha mérgező lenne ez a köd, majd egy magasabb fát kezdek el keresni, ami persze nem lesz nehéz egy erdőben. Amint megtaláltam a fát 2 robbanó cetlit helyezek el a fától két ellenkező irányban 5 méter távolságra,majd visszamegyek a fához és alkalmazom a Kakuremino no Jutsut, amelynek segítségével eltudok rejtőzni a fa törzsénél. Mivel ez a jutsu közel sem tökéletes , egy tapasztalt ninja könnyedén kiszúrná viszont , arra jó lesz, hogy a távoli embereket megtévesztje. A jutsut alkalmazva ,amennyire csak tudok sietve felmászok a fára , olyan magasra amíg úgy érzem , hogy biztonságos és megbírnak az ágak, majd körülnézek . Elsősorban felmérem a terepet, hátha látok valamit ami segítené a mostani helyzetemet, esetleg azt aki a jutsut létrehozta vagy valaki mást , például Suit vagy olyan területet ahol nem jön létre ez a fura köd.
avatar
Motoi Yazaki
Játékos

Tartózkodási hely : Mögötted


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 236

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Suijin Benzaiten on Kedd Szept. 09 2014, 19:28

A technika alkalmazása után magamhoz térek. Helyes volt a feltevésem, hogy genjutsuba kerültem, viszont mikor történhetett, nem vettem észre semmit sem, leszámítva a karcolást. Lehet valamiféle tudatmanipuláló szerrel lehetett bekenve a penge? Nincs sok időm gondolkodni, ugyanis egy alak tart felém, és nem nagyon barátságos módon szeretne közelebb kerülni a szívemhez. Gyorsan mérlegelem helyzetem.
Egy ninja tart felém, egy kunaival a kezében. Én a földön vagyok, persze ellenfelem tudja, hogy magamhoz tértem. A genjutsut nem tudom, hogy ő használta e, esetleg valaki más.
Legnagyobb esélyem a túlélésre az lenne, ha sikerülne visszakerülnöm Motoi közelébe, esetleg valamelyik szamurájhoz, azonban nem nagyon bízok bennük, még mindig nagyon furcsa módon történt a "toborzásunk". Nem tudom merre lehet Motoi, tehát muszáj egy kis távolságot lopnom. A futás talán nem a legelőnyösebb, mivel könnyen a hátamba kaphatnám azt a bizonyos kunait. Muszáj lesz kitalálni valami frappáns megoldást, ugyanis könnyen itt hagyhatom a fogamat.
A távolságtól függően és a környezetet tekintetbe véve arra a döntésre jutok, hogy egy hirtelen támadás után lenne a legjobb menekülőre fogni, így a legnagyobb az esélyem, hogy sikerül elmenekülnöm, véleményem szerint.
Amennyiben a talaj engedi, megprobálok megmarkolni egy adag földet, és a ninja szemébe dobni, a lehető leggyorsabban aktiválni a Shunshin no Jutsut, majd egy Konoha Dai Senpuut próbálok meg befűzni a kombinációba, ha nem sikerülne, és a ninja blokkolja ütésem megpróbálok egy füstbomba segítségével elfutni, ha ez sem sikerülne, akkor elindulok visszafele, reménykedve abban, hogy Motoi mögöttem van, és nem kerültük el egymást a nagy kavarodásban.
Ha egyik tervem sem válik be, nem lesz más lehetőségem, védelmi pozíciót veszek fel, és megpróbálom kivédeni a támadását. és várni a felmentő sereget, esetleg valami rést, ahol sikeres támadást indíthatnék.
Mindeközben figyelem környezetem, ugyanis a legkevésbé sem vagyok biztos benne, hogy a ninja maga van
avatar
Suijin Benzaiten
Játékos

Tartózkodási hely : 霊魂


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Shimura Danzou on Kedd Szept. 23 2014, 11:01

// Yazaki //

Elővigyázatosságod, miszerint a köd akár mérgező is lehet, nos hasznos és okos gondolat, bár a légzőszervek eltakarása semmiképpen sem lehet hosszútávú megoldás. Mindenesetre egy darabig kitart és elméletileg ennek elégnek kell lennie, hogy végrehajtsd a tervedet. Igen ám, viszont a gondolatmenetbe egy egetrengető hiba csúszott, ami felborítja tevékenységed egyszerű folyamatát és kiegyensúlyozottságát. Mégpedig az, hogy... Nos, inkább az elején: Noha nem vagy biztos benne, megérzésed magas szinten azt súgja, hogy ez a Kirigakure no jutsu. Valóban, mi más lehetne? Persze vannak lehetőségek, de te abba nem különösebben gondoltál bele, hiszen nyílván nem elég széleskörűek az ismereteid a jutsuk terén. Ezzel nincs is semmi baj, sok a jutsu, és a nagyrészüket féltve őrzik a nemzetek és ninják. Viszont a hiba, amit ejtettél, az az volt, hogy a Kirigakure no Jutsu-ban a használója nem tud mozogni - feltevésed szerint. Miért ne tudna, hiszen pont ez a dolog lényege. Mozogni inkább az áldozatnak nem ajánlatos, bár a légzése is elég árulkodó lehet.
Tényleg nem volt nehéz magasabb fát találnod egy erdőben, még úgy sem hogy a köd magába rejt. Amint elindulnál, hogy kirakd a robbanójegyzeteidet, az ellenséged támadásba lendül. Hülyeség is volna megvárnia, amíg kimenekülsz a ködből, vagy bármi mást is csinálsz. Újabb bizonyítékot találsz rá, hogy valószínűleg a Kirigakure no jutsuval van dolgod. Nem is igazán érzékeled a támadódat, mindössze a vágásra és az azzal keletkező fájdalomra leszel figyelmes, ami a hasad tájékán jelenik meg. Nem olyan mély, viszont azért nem ártana minél hamarabb ellátni. Igaz, ahhoz meg kell szabadulnod a kellemetlenkedő ellenségtől. Bár rejtély, hogy miért élsz még, hiszen könnyen megölhetett volna. Talán játszik veled? Azt hiszi megalázhat és megkínozhat még mielőtt megölne? Nos, téged ismerve nem az a személy vagy, aki ezt örömmel hagyja...

// Benzaiten //

Végiggondolod a helyzetedet. Szokásodhoz híven nem pánikolsz be, inkább máris azon filozofálsz hogyan és mit tudnál cselekedni. Nyílván hátrányos a helyzeted, hiszen a földön fekszel. Behajlítod a lábad, megemeled a felsőtested és máris guggoló állásban vagy. Ezt látva ellenfeled szaporázza magát, nehogy elveszítse az előnyét. Ekkor megpördülsz, hogy a Konoha Dai Senppu nevű technikával támadj rá. Ő sikeresen kitér de ezzel időt veszít. Aktiválod a Shunshint, amivel menekülőre is fogod. Bár meg kell jegyezni: kockázatos dologba fogtál bele, mert így akár teljes sebességgel neki is rohanhatsz egy fának, tekintve, hogy ezt a jutsut ( remélem olvastad a friss leírást ^^ ) nehéz írányítani. Elég messze vagy ellenfeledtől, aki viszont nem lepődött meg attól hogy menekülőre fogtad. Kunaiokat, illetve shurikeneket repít utánad. Ezeket nem lenne nehéz kivédeni, hiszen beugrasz egy fa mögé és kész. Ám a kérdés, hogy van-e rajtuk robbanójegyzet. Illetve ha beugranál egy fa mögé, akkor kezdődne minden előlről, hiszen szem elől tévesztenéd az ellenséget, ami pedig sosem jó dolog. Szerencsédre - vagy pechedre, majd az idő eldönti - eddig nem érzékeltél más mozgást, remélhetőleg egyedül van az, aki megtámadott téged. Menekülés közben láttál egy ködfoszlányt a fák között, de most, hogy - ha több méteres távolságban is, de - szemben állsz a támadóval háttal vagy ennek a ködfoszlánynak. S újfent rajtad áll: mit teszel? Mert ugyan kiverekedted magad egy nehéz helyzetből, de egyből egy másikba kerültél! Ráadásul rálátásod van arra az alakra, aki éppen az erdő szélén áll és megindul felétek. A Probléma, hogy ez nem ember, hanem egy báb. Azonban hol és ki lehet a használója, illetve mik lehetnek a céljai?


// Hiraku // 

Megidézed bábjaidat és mindkettőt "életre" kelted egy okos technikával. Ennek előtte még megállapítod a saját véleményedet a szamuráj érdekes feltűnéséről, aki viszont kézpecsétekbe kezd. Mindez eléggé érdekes látvány persze, de neked is megvan a magad dolga. Kiadod parancsaid a bábjaidnak. Akemi elindul az erdőbe, róla és tevékenységéről egyelőre nem sokat tudsz meg, mert más dolgokra kell figyelned. Előszőr is a köd és a füst oszlani kezd. Pontosabban a gáz, amit kileheltél már eddig is "párolgott" annak rendje és módja szerint, ám most a köd is gyorsan kezd kifakulni. Így látszólag már nem is olyan fontos Hanako feladata, bár azért ez így nem teljesen igaz. Hanako elindul Akanéért. A Ködből szinte kirobban a Támadó, akit rejtély, hogy eddig miért nem sikerült megtalálnod, bár technikája nyílván erre írányult. S hogy miért nem lett a mérged áldozata? Ha az - egyébként eltakart - arcára nézel, akkor hamar kiderül. Egy maszk van rajta, ami az orrát és a száját takarja. Lehet, hogy láttál már ilyet. Érdekes szerkezet, amely átszűri a levegőt. Nagy segítség, ha mérgezést kell elkerülni. A "szamuráj" hatalmas Tűzgolyót lő a Támadó felé. Úgy tűnik téged még mindig nem nagyon vettek észre, vagy ha észre is vettek, akkor nem fordítottak neked túl nagy jelentőséget. A Kérdés, hogy kinek az oldalán avatkozol bele a harca, már ha egyáltalán beleavatkozol. A Támadó átugorja a tűzgömböt és közelharc veszi kezdetét. Ha vársz még egy kicsit, észreveheted, hogy a Támadó sokkal agresszívabb és gyorsabb, míg a "Szamuráj" enyhén lomhának tűnik. Talán azért, mert... nos talán neked kellene megállapítanod a miértet. Ha újra körbekémlelsz akkor láthatod, hogy az a két szamuráj, akik előrelovagoltak, látván, hogy valami nem stimmel a szekérnél, most éppen felétek vágtatnak. Hanako ekkor zajt csap, talán a szekeret ütögeti, vagy valami hasonlót csinálhat.

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Motoi Yazaki on Csüt. Szept. 25 2014, 09:59

A tervem nem úgy sült el, mint ahogy szerettem volna, bár ezt lassan kezdem megszokni. Ez a mai nap nem az én napom. A köd egyre gyorsabban terjed, és teljesem beborít még mielőtt felragaszthatnám a robbanó cetliket a fára. Még emlékszem, hogy merre volt a fa ezért vakon elindultam felé, ám ekkor egy vágást érzek a hasamon, majd oda kapok ,de minden rendben.Nem túl mély a seb.  Úgy látszik a támadóm nem tudja , hogy a megsebzett állat jóval veszélyesebb, igaz nem vagyok állat, de attól még ez rám is igaz. A vágás némileg észhez térített és eszembe juttatja a Kirigakure no jutsu helyes használatát, legalább is remélem.  ,,Amíg a használó koncentrációja teljes, azaz nem csinál semmi mást, vagy a ködöt nem zavarják meg, a köd területén láthatatlan.'' - Ez lenne a hivatalos betanult szöveg. Második próbálkozásra ebből azt szűröm le ,hogy a koncentrációját kéne megzavarni és máris kiegyenlítődnének az esélyeink, már ha a sérülésem nem veszem figyelembe. A problémám az, hogy nem áll lehetőségemre túl sok olyan fegyver vagy éppen jutsu ami erre képes lenne. Három dolog jöhet számításba, az egyik a menekülés, de ez nem tűnik túl jó megoldásnak főleg azért sem, mert én vagyok hátrányban és  már némileg meg is sérültem lehet pont erre vár, meg nem ártana visszavágni a támadómnak. A másik két ötlet ami megfordult a fejemben , az egyik elég veszélyes a másik meg öngyilkos akciónak is mondható. Mivel még élni szeretnék , és úgy tűnik , hogy a támadó csak játszik velem ezért a második tervel kezdem és közben előkészítem a terepet a harmadik tervhez ha ez nem jönne össze. A tervem a következő mivel a ködben nem érzek semmi, nem látok, és nem is hallok, ezért egy másik érzékszervemre kell támaszkodnom. Megvárom amíg a támadóm újra lecsap és ha megvág valahol abból tudni fogom honnan is támadott és akkor vissza tudok támadni. Ez  magában elég veszélyes, viszont a támadó úgy viselkedik mintha csak játszana velem , hiszen megölhetett volna az előbb.A biztonság kedvéért a létfontosságú szerveimet próbálom takarni, vagy éppen úgy állni ,hogy nehezen lehessen elérhető így ha továbbra is csak játszani szeretne velem ,akkor abból nem lehet nagyobb gondom. Ha szerencsém van megtudom sebezni a támadómat annyira , hogy az megzavarja és feloldja a Kirigakure no Jutsu. Ha ez a  tervem nem jönne be, még hátra van egy elég örült tervem. Mivel mielőtt a köd létrejött még volt időm körülnézni és nagyjából emlékszem a területre, azért ezt kihasználhatom, négy robbanó cetlis kunait dobnák el négy irányban, úgy , hogy a robbanás épp hogy ne érjen el, vagy csak kis sérülést okozzon,de ehhez fontos , hogy ne akadjon el semmibe sem a kunai hiszen akkor közelebb robbanna fel hozzám és akkor saját kezemmel vetnék véget az életemnek. Ép ezért is van szükségem arra , hogy pontosan emlékezzek , hova is dobjam, majd a kunait. Ha sikerrel  járok, a robbanás  , ha nem is találja telibe  a támadómat, attól meg megsebezheti ,vagy összezavarhassa annyira , hogy feloldja a jutsut. És ez a legfontosabb hiszen nincs sok lehetőségem a harcra egy olyan ellenféllel akit nem látok ,vagy hallok.


A hozzászólást Motoi Yazaki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 26 2014, 23:59-kor.
avatar
Motoi Yazaki
Játékos

Tartózkodási hely : Mögötted


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 236

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Suijin Benzaiten on Csüt. Szept. 25 2014, 21:46

Miután sikerül kis távolságra szert tennem, körbenézek. Amit látok nem kecsegtet túl sok jóval, ugyanis Motoit még mindig nem látom, pár kunai is tart felém, amit megpróbálok eltéríteni. Nem szeretnék hátat fordítani ellenfelemnek, főleg nem úgy, hogy egy bábot is meglátok a távolban. Védekező állásban próbálom elütni a kunaiokat és shurikeneket, amennyire kell a kitérést úgy oldom meg, hogy ne veszítsem szem elől ellenfelem. Nem úgy tűnik, mintha a báb az ő irányítása alatt lenne, hisz akkor miért most aktiválta volna, vagy miért hagyta volna hátra. Egyáltalán azt sem tudom eldönteni, hogy ő észre vette e. Viszont a másik dolog, amit észrevettem, az az, hogy mögöttünk egy ködfoszlányt látok. Talán Motoi technikája? A lopakodásos harctechnikájába beleillene, nekem is kapóra jönne, ha el kellene bújni benne. Ha az ellenfél készítette is, attól még társát is zavarja kicsit, talán felszólítja, hogy oldja fel, ha majd utánam ered?
Gondolatok cikáznak fejemben, mérlegelek. A lehetőségek elég silányak, de jobbak, mint mikor a földön feküdtem. Vagy maradok, és szemben leszek egy bábbal és egy ellenséges ninjával úgy, hogy nem tudom, hogy a báb kihez tartozik, vagy megkockáztatom, és a köd felé veszem az irányt, ahol talán megtalálom Motoit. Viszont az, hogy ez a köd itt van, azt is jelenti, hogy valahol víz található, ami előnyös lehet, hisz víz elemű chakrát használok. Előnyös lehet, ha van miből jutsut használnom. Másik oldalon viszont akárki is használja a technikát, valaki ellen használja. Jobb esetben Motoi valaki ellen, hogy végezzen vele, rosszabb esetben Motoi ellen használják, és az igazi katasztrófa az lenne, ha Motoi használná azért, hogy nyúlcipőt vegyen, mert több ellensége van.
Végül arra a döntésre jutok, hogy ha valaki harcol, talán körülötte a legerősebb a technika, míg a periférián gyengébb, így az erősség alapján, ami a köd sűrűsége, talán be tudnám határolni, hogy merre van a harc. A köd segítségével kis időre el is bújhatok, a kis távolság révén amire szert tettem, előbb érnék a ködös részre, mint ellenfelem. Még egy kicsit rá is erősíthetek, ha belefutnék a nyílt vízterületbe.
Tehát a tervem annyi, hogy megpróbálom hárítani a támadást, úgy, hogy a lehető legjobban védve legyek, de ne vesszem szem elől támadómat, majd megindulok a köd felé, ahol megpróbálom behatárolni Motoi merre lehet. Nem előnyös önszántamból föladni érzékszerveim adta előnyöket, de ha ellenfelemnek is fel kell adnia, remélem megéri a kockázatot. Plusz eléggé meglepő lesz majd Motoi számára is, ha meglát a ködben, vagy majd az én ellenfelem szólítja föl társait, hogy oldják föl a technikát? Majd kiderül, most mindenképp meg kell találnom Motoit, főleg úgy, hogy azt sem tudom az a báb mit tud, ki irányítja.
avatar
Suijin Benzaiten
Játékos

Tartózkodási hely : 霊魂


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Kamio Hiraku on Pént. Szept. 26 2014, 14:32

A harctér továbbra is kaotikusnak tűnt, bár szolid megfigyeléseim egyre több információval láttak el. Észrevettem a támadót, ki egy „szamurájjal” küzdött az erdőben. Közelharcban ninja nem szokott felülkerekedni egy szamurájon, így egyre gyanúsabb lett ez a társaság. Akemi az erdő szélére indult, Hanako pedig zajt csapott a szekér felől, miközben a köd is egyre inkább eloszlott.
Elsőként a szekerünk irányába tekintettem, így észre is vettem, amint az előre lovagolt két szamuráj visszakanyarodott felénk. Hmm… ezeknek egyértelműen számbeli fölényük van. Mindenesetre egy kis idő még volt a megérkezésükig, így koncentrálhattam a bábjaimra. Hanako egyértelműen zajongott, vagy azért, mert harcba szállt valakivel, vagy mert megtalálta Akanét. Esetleg mindkettő. Amennyiben egy támadó volt Akanével és a bábommal, a Soushuuha technikát bevetve igyekeztem kiiktatni. Ha viszont nyugisnak tűnt a helyzet, akkor csak újraalkottam a Hanako klónt, azzal az utasítással, hogy vigyázzon a lányra, én pedig visszatértem az erdőbe, elvégre ott tartották a partit. Az érkező szamurájok remélhetőleg vigyáznak majd Akanéra, ha mégsem, akkor pedig bábom zaja vagy klónom megszűnése elég lesz arra, hogy figyelmeztessen. No meg ott volt még a tartalék terv, ha minden balul sülne el...
 

//Lehet, hogy volt egy félreértés. Akemi bábom nem irtani ment az erdőbe, hanem csak védekezni az erdő peremterületén, nem engedi, hogy kijöjjenek onnan a kocsihoz.
avatar
Kamio Hiraku
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 588

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Shimura Danzou on Hétf. Okt. 06 2014, 19:25

// Az előzményekben említettem, hogy ez egy veszélyes küldetés, ahol fenn áll a halál lehetősége, tehát figyeljetek oda Wink //

// Yazaki //

Mit is lehet olyankor tenni, ha ismeretlen, vagy bizonytalan mértékben nem ismert eredetű, mibenlétű köd veszi körül az embert, amiben ráadásul legalább egy ellenséges ninja tartózkodik, aki a köd területén gyakorlatilag láthatatlan, ezen felül még meg is akar ölni. Nos, mi ez, ha nem fontos, lényeges és égetően válaszra váró kérdés. Persze, csak azért, mert történetesen Yazaki éppen egy ilyen helyzetben van. Három-négy lehetőséget forgat a fejében, melyek között van jobb-rosszabb, de egyik sem igazán szimpatikus ezért, vagy azért, számtalan indok miatt. Mégis, most ezek a lehetőségek jutottak eszébe, tehát ezekből kell választania. Nem lehet megmondani, hogy jól, vagy rosszul döntött, csak azt, hogy talán választhatott volna jobban. Igaz, ez is csupán nézőpont kérdése.
Az ifjú vár, méghozzá feszült csendben, koncentrált elmével. Arra számít, hogy az ellenség lecsap, s akkor Ő visszatámadhat. Nos, jól matekozott, noha ez majdnem az életébe kerül. Úgyanonnan érkezik a vágás, ahonnan az előző is. Az ellenséges ninjánál talán egy kunai, vagy valami tőrféleség lehet, nehéz megmondani. Yazaki oldalán egy bordákig hatoló, húsz centis vágás keletkezik. Ez már nem az a kategória, amit könnyen elvisel az ember. Az árny gyorsan el is tűnik, de többet visz magával, mint amennyivel érkezett. Úgyanis, mindamellett, hogy az ifjú Yazakiból egy fájdalmas hanghatás tört elő, az ifjú időben reagált és noha ledöfni nem tudta ellenfelét, de azért utána hajította kunai-át, ami bizony talált, legalábbis ha az ellenség nem megtévesztésből szisszent fel jó hangosan. És elméletileg Yazaki most tudja, hogy hol van, bár lehet, hogy csak néhány pillanatig van ott az ellenséges Ninja. Itt a lehetőség leszámolni az orgyilkossal, igaz, akár csapda a helyzet, akár nem az, abba a mi ifjú ninjánk is könnyedén belehalhat, pláne, hogy bal oldala nincs jó állapotban. De itt van az esély egy gyors visszavonulásra is. Ki tudja, talán valamelyiket sikeresen végigcsinálhatná az ifjú. De melyiket, már ha egyáltalán ezek közül választ, lehet, hogy jobb ötlete van?
Érdekes történés következik be. Egy alak lépteinek zaja hallattszódik az ifjútól jobbra. Elterelés? Újabb ellenség? Nehezítik a döntést ezek a tények.

( Chakra: 95 % Fizikai állapot: Nem túl mély, kellemetlen vágás a hason, köldök fölött / Mély, fájdalmas, mozgást korlátozó húsz centis vágás a bal oldalon / A következő kör közepén ismeretlen eredetű, hirtelen hányinger. Megjegyzés: A hányinger csak a következő kör közepén lép fel, viszont akkor hirtelen. Rád bízom, hogyan játszod ki. )


// Benzaiten //

Kihasználod a fák nyújtotta előnyöket, illetve kezed ügyességét, ahhoz, hogy hárítsd a kunaiokat és shurikeneket melyek feléd repülnek. Így nem sérülsz meg, bár igaz, ami igaz, előrébb sem igazán jutsz. Azt veszed észre, hogy a báb titeket vizslat, majd egyszerűen megáll. Még messze van, de akkor is gyanús. Mire várhat? Kivel lehet? Nem kellemes kérdések egy csata kellős közepén, sőt kifejezetten idegőrlőek lehetnek, hiszen mindenki szereti tudni, ki is pontosan az ellenfele, illetve a barátja. Ám a hősregényektől eltérően a valóságban ezt elég nehéz megállapítani, még kevésbé veszélyes helyzetekben is. Nos, persze a fiú nem sokat ér el azzal, ha áll és tanakodik, hogy vajon ki van vele.
Az ellenség újabb támadásának hárítása után Benzaiten rohanni kezd, méghozzá a köd felé, amit sikeresen el is ér, igaz, útközben nem sokon múlt, hogy néhány Senbon a hátát használja tűpárnának. Talán az ellenség elszámolta magát és ezért nem talált, vagy csak a jó öreg és áldott szerencse. Minden esetre ifjú barátunk bejut a ködbe, ahonnan előtte a fájdalom hangjai szűrődtek ki. Se nem látni, se nem hallani. Mi a további teendő? Úgy tűnik az üldöző nem jött be az ifjú Benzaiten után. Talán tud valamit, vagy csak nem szeret kockáztatni, esetleg inába szállt a bátorsága? Újabb kérdések...
A köd sürű, nedves és mesterséges. Ezek könnyedén megállapíthatóak. Három és négy méter közötti lehet a magassága, hogy milyen széles, az kintről nem volt rendesen látható. Amikor errefelé futott, Benzaiten hat-nyolc fa koronáját látta a köd teteje fölött, így legalább ennyi fa van odabent. Ám a kérdés, hogy emberek vannak-e, s ha vannak - ami az előbbi hangokból ítélve valószínű -, akkor mennyien?
Igazából a terv bevált, az üldöző lemaradt. Ám ez talán nem mondható igaz eredménynek, hiszen így odakint várják az ifjút, talán idebent is, ráadásul Motoi sem került meg. Ez több mint egyszerű problémahalmaz.

( Chakra: 98 % Fizikai állapot: néhány horzsolás, nem jelentőségteljesek, elhanyagolhatók. )// Hiraku - Igen, ez esetben tényleg volt félreértés... //

Hanako nem került harcba, így beavatkozásodra semmi szükség. A lány - elméletileg - biztonságban van. Úgy találtad, hogy a "szamuráj" és a Támadó jól elszórakoznak egymással, rád egyelőre nem jelentenek veszélyt és túlzottan beleszólni sem akarsz a harcukba. Róluk, ha nem is túlzottan, de azért rendelkezel információkkal. Ellenben hogy mi folyik az erdőben, az valóságos rejtély. Annyit első pillantásra megállapíthatsz - amikor elindulsz befelé -, hogy bábod nem maradt észrevétlen. Egy fiatal fiú és egy másik alak, aki leginkább ahhoz a bizonyos Támadóhoz hasonlít, ők harcoltak. Az ismeretlen, fiatal fiú menekülőre fogta és a ködfoszlány felé rohant, majd el is tűnt benne. Ellenben a másik, aki Fekete ruhában van, nos ő üldözte egy darabig a fiút, de hamarosan Ő neki is feltűnt Akemi jelenléte és talán a Tiéd is, ebben nem lehetsz biztos. Mindenesetre mintha a ruháján matatna. Talán a fegyvereit igazgatja. Az könnyedén megállapítható, hogy lassan elkezdett a bábod felé araszolgatni. Elég sok méter, és nem kevés fa választja el tőled, illetve Akemitől, de a fazon nyílván nem jószándékból méreget titeket - legalábbis Akemit!!. Viszont egy ponton megáll és nem közeledik. Talán nem akar túlzottan eltávolodni a ködtől, vagy valami más lehetőség, hiszen annyi, de annyi oka lehet... Egyelőre innen nem tudsz újabb információkat kinyerni, viszont az sokatmondó lehet, hogy az alak, ugyanolyan öltözetben van, mint az elsőszámű Támadó. Harcba kezdhetsz, támadhatsz, el is menekülhetsz. Vagy megvárhatod, amíg leülnek a dolgok, elvágod a sebesültek torkát és tovább mész, mint aki jól végezte dolgát. Tényleg rajtad áll, taktikai előnyben vagy.  

( Chakra: 85 % Fizikai állapot: sértetlen )

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Kamio Hiraku on Hétf. Okt. 06 2014, 20:37

Védencem úgy tűnt, biztonságban van, beavatkozásomra a kocsinál nem volt szükség, így visszafordultam a fák irányába. Akemit kiszúrták az ottaniak, és az egyik támadó közeledni kezdett felé. Noha eredetileg taktikusan kívántam eljárni, egy ilyen mértékű sértés hamar átértékeltette velem tervem alfa verzióját. Ha valaki oly bolond, hogy újat húz a Bábherceggel, saját magát nyíratja ki. Ráadásul egyre biztosabbá vált, hogy jobban járok a nagyobb létszámúnak és kevésbé tapasztaltnak tűnő csapat oldalán beavatkozni, már csak abból a logikából kifolyólag, hogy ők még nem próbáltak megölni engem.
Az erdő széléhez siettem, közel Akemihez, egy fa mögül kémlelve elő. Az alak, akit kiszemeltem, a bábhoz közeledett. Láttam, amint végigtapogatja magát, talán bekészített valamit, netán egy robbanójegyzetet, ám egyelőre nem merészkedett közelebb. Talán Akemi esetleges távolsági fegyverzetétől tartott, ilyesmi trükkök ellen pedig elég jó védelmet nyújtottak az erdő fái. Esetleg ő maga kívánt valami olyan támadást vetni be, mely nagyobb területen pusztít. Az ilyesmit természetesen nem hagyhattam.
- Kugutsu Bunshin no Jutsu…
Újraalkottam az Akemibe helyezett klónt, legalábbis részben, új utasításokkal. A csendes őrző most hirtelen megmozdult, majd a fák között ugrálva eszeveszett tempóban indult meg az ellenfél felé. Még ha az idegen rendelkezett is számottevő tapasztalattal bábok terén, könnyített testű és klónok által mozgatott konstrukcióm sebessége meg kellett, hogy lepje. Ennél persze jóval több volt még Akemi tarsolyában. Igaz, a báb alapvetően középtávra tervezett, akadályok tekintetében ritkásabb környezetre való harcigép volt, úgy véltem, gyors mozgása és a szájába rejtett néhány fénybomba alkalmazása - persze miután csak kellően közel ért - elég lehet arra, hogy a célpontot likvidálni tudja egy-egy kunaijal. Ha valahogy mégis közelharc alakulna ki, akkor viszont különleges füstjét és haját fogja bevetni a férfi ellen.
Én magam fák mögül figyeltem az összecsapást, igyekezve viszonylag közel maradni a bábomhoz, és távol az ellenséges veszélyforrásoktól. Egyelőre nem tudhattam biztosra, hogy észrevett-e valaki, de bekészítettem a két csengős kunait, ha esetleg váratlan probléma adódna.
avatar
Kamio Hiraku
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 588

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Suijin Benzaiten on Hétf. Okt. 06 2014, 22:58

A köd szélére érve egy szisszenést hallok. Motoit nehéz lesz itt megtalálni, de nem is nagyon akarok bemenni a ködbe. Rossz érzésem van az egésszel kapcsolatban. Lényegében szem elől vesztettem támadómat, csakúgy, mint ő engem, viszont nem tudom mibe keveredtem. Míg kint voltam a ködből, fölmértem merre lehetnek a határai, amit láttam, tehát a kiterjedéséről, hogy milyen magas, és milyen széles, arról az oldalról amiről bejöttem.
Mivel nem akarok jobban befelé haladni, és nem is tudom mit kellene tennem, ezért alkalmazom a Kakuremino no Jutsu, hogy összeszedjem gondolataimat.
A sérüléseimet, ha súlyosabbak lennének, megpróbálom elkötni, amennyiben nincs ilyen probléma, akkor egy terv kieszelésébe kezdek. Ismét csak mérlegelem helyzetem, amit  leginkább csöbörből vödörbe szókapcsolattal lehetne értékelni. Fölmászhatnék egy fa tetejére, de ezzel csak könnyű célpontot nyújtanék bárkinek is aki a ködön kívül van, tehát ezt az ötletet hamar el is vetem, ugyanis a ködön föntről sem látnék át, a fák pedig blokkolnák a kilátást előző ellenfelemre is.
Mivel nem akarok beljebb menni a ködbe, és ki sem, nincs más választásom, várnom kell. Ha nincs lépés, akkor az a helyes lépés ha várunk. Tudni kell, mikor kell agresszívnek lenni, és mikor kell hidegvérrel gondolkodni. A köd segítségemre van a rejtőzködésben, és a Kawarimi no Jutsu is fokozza ezt.
Mielőtt beértem a ködbe fájdalmas kiáltást hallottam. Mivel Motoit régóta ismerem, és párszor már hallottam ezt a hangot, tudom, hogy nincs jó helyzetben. Nem tudom hány ellenféllel harcol, és nem szeretném ha még jobban megsérülne, ezért is olyan nehéz egy helyben ülnöm. Viszont jó jel, hogy hallottam, tehát nem lehet messze. A technikát ismerem, hisz mi is tudjuk használni, végső megoldásnak, ha minden kötél szakad, én is alkalmazhatom, hogy elrejtsem Motoit, ha másra nem is ellenfele, esetleg ellenfelei, megzavarására mindenképp jó lesz. Viszont ha Motoinak sikerül megtörnie a jutsu használójának koncentrációját, ez a köd is fölszáll, és be tudok kapcsolódni a harcba, és a Kawarimi no Jutsu segítségével egy kis meglepetést is okozhatok.
Mennyiben huzamosabb ideig nem történik semmi, egy kunait vágok a fába, és elhagyom a ködöt, ha Motoi megtalálná, tudja merre van a köd széle, hogy biztosan tudja, hogy az én kunaim, ráteszem a maszkot, amit még a városban vettem.


A hozzászólást Suijin Benzaiten összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 06 2014, 23:01-kor. (Reason for editing : Suijin Benzaiten)
avatar
Suijin Benzaiten
Játékos

Tartózkodási hely : 霊魂


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Motoi Yazaki on Szer. Okt. 08 2014, 20:13

Csendben, mozdulatlanul várok az ellenségem következő támadására, ami hamarosan be is következik. Egy erős vágást érzek az oldalamon, egy hatalmasat ordítok, de mivel erre számítottam, így a fájdalom nem tör meg, és azonnal ellentámadásba lendülök, a kunaial a támadó után csapnék, de túl sok idő telt el, ezért úgy döntök  eldobom a kunait ami a kezemben van. úgy látszik talált a kunai, mert egy  furcsa szisszenést hallok a támadó irányából. Tervem sikerét az is bizonyítsa, hogy úgy ahogy a hallásom is visszatért bár megfizettem az árat egy 20 centis seb tátong az oldalamon egészen a bordákig hatolva. Igaz hatalmas a fájdalom, de nincs időm ezzel törődni hisz a hang alapján tudom hol lehet a támadóm ,és ezt ki kell használnom. Mivel nem vagyok abban az állapotban , hogy közelharcba keveredjek főleg azért is, mert még mindig nem látok semmit, előveszek egy robbanó cetlis kunait és a hang irányába dobom ,majd aktiválom. Nem törődök azzal, hogy sikerül-e újra megsebesítenem azonnal egy menekülési terven kezdem el törni a fejem. Mivel nem szeretném folytatni az adok kapok játékot, főleg azért sem mert én vagyok hátrányban előveszek egy füstbombát és felrobbantom a közelemben. Nos hogy ennek mi értelme lenne? Azt magam sem tudom ,de bízok abban hogy az ellenség  is megvakul nem csak én, meg arra is jó lehet ,ha megszűnne a köd jutsu, amit úgy vélek, hogy hamarosan bekövetkezik akkor , jó takarást nyújtana a számomra. Ahogy a következő lépésemen agyalok furcsa , erős hányinger kerít hatalmába. Ez semmiképpen sem jó. Biztos ,hogy méreg. Mérgezett lehetett a kunai amivel megvágott. El kell menekülnöm, azonban a seb,a hányinger és a teljes vakság nem segíti a helyzetem. Újra hangokat hallok azonban most jobbról valaki közelít felém, nincs több időm  pár másodpercem van csak a cselekvésre.  Létrehozok egy Bunshint, majd a kezem a sebemre teszem és az egyik irányban levő növényekre kenem, mintha arra indultam volna el, egy vérnyom elég többre úgysem lesz lehetőségem, kikel használnom amíg a füstbomba takar, igaz vakon elég nehéz cselekedni. Tapogatózni kezdek bal oldalamon a tiszta kezemmel,  tudom hogy a közelemben volt egy fa , amint megtalálom felmászok rá, közben a sebem szorítom a ruhámmal nehogy elcseppenjen némi vér. Megpróbálok a fa lombjai közt elbújni. Ha már a fát vagyok a  klónom elindul a abba az irányba ahonnan a támadóm leadta a szisszenő hangot , majd pár lépés után semmivé válik. Ha a fa elég magas akár a ködből is kiláthatok és felmérhetem a helyzetem, esetleg meglátom az egyik társamat Suit, vagy a szamurájokat akik segíthetnének rajtam, vagy akár egy meglepetés szerű támadást is végrehajthatok néhány robbanó cetlis kunaial, ha újra feltűnne a támadóm, de a legfontosabb ami miatt aggódom a leginkább a méreg. A mozgás gyorsíthassa a terjedését, és mivel ninja ként van némi ellenállásom a mérgek ellen , így lehetséges ha meglapulok egy idő után elmúlik a méreg hatása.Sok lehetőségem úgy sincs, ellenszerem nincs és az orvosi dolgokhoz, sem nagyon értek.
avatar
Motoi Yazaki
Játékos

Tartózkodási hely : Mögötted


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 236

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Shimura Danzou on Vas. Okt. 19 2014, 14:00

Yazaki úgy látja jónak, hogy elhasznál egy fóstbombát - vond le az adatlapról - ezzel saját helyzetét nem nehezíti túlzottan, bár a füstöt kellemetlenebb belélegezni, mint a ködöt. a fiú úgy ügyködik, hogy lehetőség szerint a füst és köd eltűnése után ne találjanak rá a vérnyomok miatt. Ez a terve ugyan sikeres, ám még így sem lehet elégedett, hiszen legyen bármily sűrű is a fa lombozata, azért shinobik számára nem lehetetlen észrevenni egy embert a fa tetején, pláne ha még érzékelik is, a mászásból adódó neszeket. Mert ugye a mászás eléggé körülményes ilyen állapotban. De újfent az a kérdés, hogy van-e akir érzékelte a dolgot, vagy sem. Végül is, sikeresen felmászol a fára, bár állapotod igen kellemetlen. A vágás fáj, gyomrod kavarog, és valami ismeretlen gyengeség jár ezzel együtt. Sebedből szivárog a vér, noha az, hogy lehetőségeidhez mérten minél inkább leszorítod, nos egyelőre megfelelőnek bizonyul, viszont ki tudja, hogy elég lesz-e ez a későbbiekben. Lényeg a lényeg, hogy helyzeted talán valóban nem a legpozitívabb. És számodra ez a porbléma forrása észreveszed, hogy a köd erősen oszlik. Te a fa tetején viszont elég könnyű célpontot nyújtasz, ha valaki észrevett. Nem telik bele sok idő és kitisztul minden. Se köd, se füst. Ám ellenség sem. Egy kisebb vértócsa a földön, de semmi más. Dobásod, ezek szerint sikeres, sőt szerencsés volt. A Kérdés már csak az, hogy az ellenség elmenekült, vagy csak elrejtőzött? Hirtelen fényes villanás vakít el, de csak néhány másodpercig tart. Utána sajog egy picit a szemed, de senki nem támad rád.
Te, Benzaiten, óvatos vagy, ami bizony sosem hátrány. Ám most az események lassan telnek, Te egy fához simulódsz, miközben a Kakuremino no jutsu segítségével méginkább álcázod magad. Ez mindenesetre okos ötletnek bizonyul. Hirtelen tisztulni kezd a láthatár, oszlik a köd. Hamarosan lilás füst maradványait is felfedezed, nem messze egy fától, aminek gyér rejtekében barátodat pillantod meg. Oldala vöröslik, meglepően sápadt, bár ezt talán csak a napfény miatt látszik így, ám ellenség sehol - leszámítva az üldöződet, de Ő most arra a különös bábra figyel - csak egy apró vértócsa tőlled méterekkel jobbra. A Kérdés mi történt itt és hogy kimozdulsz-e rejtekedből. A hangok és a látvány alapján közben megitélheted, hogy előző ellenfeled, az üldöződ harcba keveredett. Eddig óvatoskodó voltál, de vajon mikor lépsz a tettek mezejére? Igaz, az mindig kockázatos, ám minden rajtad áll. Jelenleg, elméletben, rejtve vagy. Néhány pillanatra elvakít egy éles villanás, de nem történik semmi. Úgy tűnik, nem ellened jött létre.

Hiraku, Te próbáltad a lehetőségeidhez mérten felmérni a helyzetet, s talán meg is tetted. Mindenesetre újraalkottad a bábot mozgató klónt, aminek következtében a harci szerkezet hamar támadásba is lendül. Gyors, ez igaz, ám a távolságot nem is időbe telik megtennie, még ha ez az idő rövid is. Ellenfeled nem sokat teketóriázik, néhány robbanójegyzetes kunaiial próbálja megállítani a bábodat. Igaz, a fák ebben őt is akadályozzák, ám terve így sem volna ostobaság, ha egy hagyományos írányítású, lomhább bábbal állna szemben, viszont nem ez a helyzet, hiszen mondhatni Akemi egy élő fegyver. Amint Akemi kellően közel ért, alkalmazza a fénybombát, majd a kunaiokat. Igaz, ellefeled mindeközben valami víz elemű jutsuval próbálkozott, de annak nem sok haszna lett. Egyik kezét -  a balt - átdöfte egy kunai, míg bordái közé is kapott egyet. Ennek " örömére" menekülőre fogja, majdnem abba az írányba tart, mint ahol Te vagy. Akemi követi, de ellenségednek egyelőre úgy néz ki, hogy sikerül úgy cikáznia a fák között, amivel elkerülheti az újabb támadást. Persze, vajon meddig tart ki a szerencséje? Idöközben, ahogy észreveszed, eltűnt a köd. Viszont az ellenséges magatartású shinobi egyre közelebb ér hozzád. Vajon tudja, hogy hol vagy? Netán véletlen az írány?

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Motoi Yazaki on Hétf. Okt. 20 2014, 19:37

Hát ez remek, egy újabb balul sikerült kísérlet. Remekül kigondoltam , hogy majd elbújok a fa ágai között Kakuremino no Jutsu segítségével azonban a méreg vagy a vérveszteség miatt , vagy az is lehet, hogy a harci tapasztalat hiánya játszott közbe abban, hogy a fára mászás után elfelejtettem használni a Kakuremino no Jutsu -t . Így a jutsu használata nélkül olyan mintha egy hatalmas céltáblával a nyakamon másztam volna fel a fára. Szerencsémre senki sem vett észre . Úgy látszik a támadóm elmenekült , legalább is a köd szép lassan feloszlott és egy vértócsát láttok ott ahonnan a felkiáltást hallottam. Nincs sok időm, még ha nincs is ellenség a közelben nem túl okos dolog a fán rejtőzni, főleg úgy ahogy én csinálom. A gond az , hogy a méreg és a sérülések elégé kihatnak rám, furcsa gyengeséget érzek, ezt okozhassa a méreg vagy a vérveszteség ,de az is lehet hogy mind a kettő. Mivel úgy érzem van némi időm fellélegezni, ezért lemászom a fáról, majd elrejtőzöm a közelben csak annyira , hogy ne lássanak.Elsődleges célom , hogy kifújom magam és ellássam a sérüléseim. Mivel nem vagyunk túl jártas az orvostudományban, vagyis csak annyit tudok, hogy a sebeimet el kell szorítani, ezzel csökkenthetem a vérveszteséget. Ezt már előzőleg megtettem azonban később szükségem lehet a kezemre ezért jó szorosan magamhoz kötözöm a ruhadarabot , így az csökkenti a vérzést és a kezem is visszakapom. Mivel kötelet nem hoztam magammal, csak drótot így azt kell felhasználom amim van. A drótot próbálom úgy magamra tekerni, hogy az elszorítsa a vágást, de ne okozzon nagyobb kárt mint hasznot. Miután ezzel megvagyok gyorsan vetek egy pillantást a készleteimre. Tudom hogy van elég ,de amilyen állapotban vagyok az is lehet ,hogy elvesztettem egy-két dolgot.
Úgy látom minden megvan 3 kunai,2 robbanó cetli és egy füstbomba kivételével amit a harcban használtam fel. Miután ezzel megvagyok elindulok az út felé mivel mindenképpen segítséget kell találnom. Magam nem, tudom ellátni a sérüléseimet, azonban a gond az , hogy ellenséges ninják lehetnek bárhol. Lassan haladok, egy részt óvatosságból más rést a sérüléseim is akadályoznak a haladásban. Úgy gondolom, hogy az útnál szövetségesekre találhatok, már ha elérek odáig.
avatar
Motoi Yazaki
Játékos

Tartózkodási hely : Mögötted


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 236

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Kamio Hiraku on Kedd Okt. 21 2014, 16:10

Ellenfelem bizonyosan nem volt tapasztalatlan, ügyesen szállt harcba bábommal, de hát szegény párának fogalma se lehetett róla, hogy nem valami konohai bábkontárral van most dolga, hanem magával a Bábherceggel. Be is szerzett néhány sérülést, és rövidesen menekülőre fogta, vagy éppen ellentámadóra, felém indult el ugyanis, nyomában Akemivel. Ennél jobban nem is helyezkedhetett volna a kivégzéséhez. Való igaz, a fák törzsei megvédték volna az egyirányú fizikai támadásoktól, de hát nekem más is volt a tarsolyomban, mint holmi pengedobálgatás.
Az imént kezeimbe készített csengős kunaiok jó döntésnek bizonyultak, azokat kellett ugyanis bevetnem. A hang terjedését nem fogja holmi erdős terep megállítani, a fák ugyanakkor jól elrejtik a cseles támadás forrását. A Shoushuuha technika segítségével lövelltem ki a két csengős kunait, bele egy-egy közeli fa törzsébe, majd a jutsuhoz használt chakrafonalakkal aktiváltam a csengő tűk illúzióját. A komisz technika ellen közel lehetetlen volt védekezni, főleg ha nem számítottak rá. Ha pedig a chakrával töltött hanghullám bejutott a hallójáratokba, akkor onnantól a delikvens egy darabig nem tudott túl ügyesen mozogni. Persze ez mindenkire hatással lehetett, aki csak közvetlen közelünkben tartózkodott. Valamennyire jómagam és bábomba helyezett klónom is tompíthatta, de mivel saját chakrámról volt szó, és már nem egyszer alkalmaztam e jutsut, eme hatás piskótamorzsának tűnt ahhoz képest, amit a célszemélynek kellett elviselnie.
Noha korábban meglehetősen háttérből figyeltem az ütközetet, a fénybombák, majd pedig a kunaiok és csengők hangja bizonyosan felhívta rám mások figyelmét, így ha sikerült Akemivel végeznünk az idegennel, próbáltam sebesen felmérni az új helyzetet, figyelni a környezetet, nehogy váratlan meglepetés érjen. Odakint a kocsinál, két közeledő szamurájt láttam, és itt az erdőben is felbukkant néhány, így egészen biztosan tartózkodtak még élő harcosok a közelemben, akár további támadók is.
avatar
Kamio Hiraku
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 588

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Suijin Benzaiten on Szer. Okt. 22 2014, 17:13

Kis idő várakozás után egy fényvillanás következik be. Megállapítom, hogy mindez abból az irányból indult, amelyikből én érkeztem. Ezek szerint a különös báb harcol az ellenfelem ellen. Ez egy tipikus ellenségem ellensége a barátom szituáció lesz.
Ennél tovább nem is foglalkozok a dologgal, ugyanis elindulnak egy irányba, a másik dolog pedig az, hogy megláttam Motoit. Nem volt jó formában, de stabilnak tűnt állapota. A másik dolog, amire figyelmes lettem viszont egy vértócsa van mellettem. A vér állapotából megpróbálok rájönni, hogy friss vagy régebb óta ott található e, ebben a vér alvadásának állapota van a segítségemre. Mivel Motoi elég messze van tőlem, ezért valaki mástól kell hogy származzon. Persze a másik lehetőség, hogy Motoi ellenfeléhez tartozik ez a vértócsa, ami arra utalna, hogy az én közelemben van, méghozzá sebesülten.
A legegyszerűbb módja az lenne az egésznek, ha egyszerűen elém borulna egy sebesült ninja, természetesen a tündérmesék nem szoktak beteljesedni, így hát valami nyomot keresek, amin elindulhatok, ha netán arra jutok, hogy nem Motoitól származik ez a vér. Helyzeti előnyt remélek attól, hogy rejtve vagyok, így meglepetésszerűen támadnék, ha esély adódna rá.
Amennyiben nem vélek felfedezni semmilyen nyomot sem egy robbanójegyzetet rakok fel a fára, majd Motoi felé megyek, hogy segítsek neki, majd ezek után a szamurájokhoz próbálok meg csatlakozni, Motoi ilyen helyzetben inkább terhemre van mint segítségemre, tekintettel állapotára, tehát muszáj lesz erősítést szereznünk.
Az utolsó nagy kérdőjel ebben a pillanatban a bábhasználó, akinek indítékairól semmi információm nincs, csak annyi, hogy neki sem tetszett az ellenséges ninja, amiért egy jó pontot megérdemel nálam.
avatar
Suijin Benzaiten
Játékos

Tartózkodási hely : 霊魂


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Shimura Danzou on Vas. Okt. 26 2014, 13:34

// Yazaki //
Tényleg kellemetlen érzés az, amikor egy fontos helyzetben rájössz, hogy elfelejtettél valamit, ami rendkivül nagy jelentőséggel bír. Elnézve tervedet, a Kakuremino no jutsuval tényleg több értelme lenne, de ugye már lehet, hogy késő, s különben is: nem vagy a legjobb állapotban, így a jutsukat létrehozni sem egy hatalmas élvezet. Lényeg a lényeg, azért nem pánikolsz be, bár lehetőségeid erősen korlátozottak, ami azt illeti... Elkötözöd a sebedet, amennyire csak tudod, hogy minél inkább szabadabban tudj mozogni. Az oldalad hasogat és a gyorsan rögtönzött kötés nem tart majd ki fél óránál tovább, ám ennyi elég lehet ahhoz, hogy segítséget találj. Ellenőrzöd a felszerelésed, hogy még véletlenül se érjen meglepetés a fejedben már eltervezett úton. Ez okos ötlet, sőt briliáns. Nyílván az előbbi jelenség tanulsága, amikor is elfelejtettél valamit. Mégegyszer nem akarod ezt megtenni. Tanulsz a hibáidból, ez mindenképpen pozitív és hasznodra válik, kivéve persze, ha egy hiba, amiből a tanulhatnál, az  életedbe kerül.... mert akkor már nem sok hasznát veszed ennek a képességnek. Így hát reménykedhetsz, hogy a méreg hatása csak átmeneti és, hogy van a közelben egy orvos, vagy legalább egy olyan személy, aki ért valamelyest a sebek ellátásához. Lemászol a fáról és megindulsz az út felé. Hamarosan egy árny csatlakozik hozzád. Nem megölni jött, pedig Te reflexszerűen és önvédelemből majdnem egy kunait döftél az írányába. Hiába, az érzékeid romlanak a fájdalom hatására. Benzaiten - mert ki más lenne az árny - amint felismered el kezd segíteni, támogat az út felé. Ezek szerint Ő maga is azt látja biztosnak. Mintha egy kiáltást hallanál valahonnan, de nem vagy benne biztos, lehet csak képzelted. Odakint, a szekéren egy idősödő férfit látsz, mintha elájult volna. Ő a kocsis. Észreveszed a fogadóban látott lányt, Ő egymagában üldögél és mintha nem lenne teljesen tudatánál. Három szamuráj áll a szekér körül, harci pózban. Egyikük vérmocskos, sáros és a páncélja is sérült. Ő az, aki felajánlotta nektek a munkát. A földön, pár méterre kettő hulla van. Egy szamuráj, akinek átvágták a torkát és egy ugyanolyan orgyilkos, mint amilyennel Te is harcoltál. Utóbbi összeéget és nincsennek karjai, azok nem messze tőle, az út közepén találhatóak. Akane mellett egy báb áll, mozdulatlanul, de érzed, hogy bármelyik pillanatban veszélyt jelenthet. A Szamurájok tartanak is tőle, ezért alaposan figyelik és nem közelítik meg túlzottan a lányt.
- Á, már kezdtem aggódni, hogy otthagytátok a fogatokat! Örülök, hogy éltek! Neki mi baja? - kérdezi a szamuráj, miközben rád mutat. 

// Benzaiten //

A Vértócsa még gőzölög, tehát egészen friss. Azon kivül találsz nyomokat, viszont azok elfele vezetnek. Hamar meggyőződsz róla, hogy az ellenség, legyen bárki is, elmenekült, vagy legalábbis messzebb van, mintsem, hogy veszélyt jelentene. Legalábbis egyelőre.

Yazaki megsegítésére sietsz, amire szüksége is van, mert állapota nevezhető borzalmasnak. Az oldala merő vér, illetve egyéb kisebb-nagyobb sebek is vannak rajta. Mintha harci zajt hallanál valahonnan, ezért megszaporázzátok a lépteiteket és kiértek a szekérhez. Azon egy ájult férfi, aki a kocsis lehet, fekszik, egy kába leányzó, illetve egy báb van. Körülötte három szamuráj tartózkodik, gyanakvóan méregetve a bábot, illetve az erdőt. Picit arrébb egy szamuráj hullája van, átvágták a torkát, valamint egy összeégett, kezeit vesztett orgyilkos, ugyan olyan, amilyennel Te magad is küzdöttél.
- Á, már kezdtem aggódni, hogy otthagytátok a fogatokat! Örülök, hogy éltek! Neki mi baja? - kérdezi Kazu a szamuráj, miközben Yazakira mutat.
Kazu - aki felvett titeket - vérmocskos, páncélja sérült és sáros. Érdekes, de nyílván harcolt és ezért néz ki így. Önmagában ez nem érdekfeszítő információ. Viszont Yazaki állapota tényleg nem nevezhető vidámnak, ám a szekeret bajos lenne megközelíteni a báb miatt. Na de hol van a bábhasználó, honnan írányíthatja és miért nem jön elő? // Hiraku //

Magasabb szinten állsz mint az ellenfeled, ez megállapítható. Ki is használod ezt és a helyzeted adta előnyöket, miközben Te és Akemi bábod módszeresen lemészároljatok az Orgyilkost. Némi időt vesz ígénybe ugyan, de nem túlzottan megeröltető munka számodra. Nem volt elég erős ahhoz, hogy megfelelő ellenfél legyen. Ez persze dícsérően is hangozhat, ám csak rajtad áll mit kezdesz az információval. Amint körbekémlelsz, felfedezed, hogy két alak az erdőből kisurrant a kocsihoz, amit most szamurájok vesznek körül, bár nem mennek hozzá túl közel, Hanako fenyegető alakja miatt. Úgy tűnik, hogy az előbbi két alak, akik nyílvánvalóan shinobik, ismerik a három szamurájt. Látod annak a fickónak az összeégett, levágott kezű hulláját, aki a szekérre támadt. Mellette nem sokkal ott fekszik a Te áldozatod, az átvágott torkú szamuráj. Az a harcos, aki Ninjutsut használt - páncélja sérült, sáros és véres - most köszönti a két fiatalt, akik közül az egyik súlyos sérül lehet. Senki sem meri megközelíteni Hanakot és Akanét, de ez vajon meddig marad így?// Sok minden függ Hirakutól, így az Ő reakciója következtében folytatódik a történet, lehetőség szerint most Hiraku kezdje a kört //
Következő Poszt helye: Itt

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Shibata Mei on Szer. Okt. 29 2014, 14:51

/ Rikudou Sennin / Egyedül...egyedül...egyedül vagyok. Már rengeteg idő telt el azóta, hogy úgy döntöttem elhagyom azt a helyet, mely születésem óta az otthonomat jelentette. Persze mindez, csupán egy jelentéktelen, felszínes otthon volt, mely a szó igazi jelentésében sosem volt az otthonom. Inkább csak úgy mondanám, ott nőttem fel, s váltam azzá  az emberré aki jelenleg vagyok. Az idő, amióta egyedül vagyok, nyomot hagyott rajtam...ez idáig, mindig ott volt az a kicsike tűz...Kotaro, akin kitölthettem a bennem felgyúlt feszültséget, bármi volt az ami bántott, rajta kitölthettem, s nem érdekelt mit érez, vagy mennyire fáj neki, hiszen az életem egész folyamán...egészen attól kezdve, hogy az életem sodrása elindult...gyűlöltem őt. De amióta egymagam járom a világot, szinte szüntelen csak mentem, haladtam, előre, amerre a lábam vitt. De nem tudom, hogy kerestem-e valamikor is ténylegesen Kotarót. Igazából, úgy gondoltam, hogyha a sorsunk valamikor is újra össze fog fonódni, úgyis megölöm. Olyan pedig nincsen, hogy mi ne találkozzunk újra. Az életünk mindeddig egy folyóként haladt előre, melynek a hullámai folyamatosan összecsapnak egymással, s most...e folyó két felé szakadt, de szinte egészen biztos, hogy keresztezni fogjuk még egymás útját...
 Az egyedüllét eleinte igazán kellemes volt, csend, s nyugalom, nem zavart az a sok felesleges ember, aki pedig mégis, az nem élte túl. Néha voltak kirohanásaim...az nem zavart, ha megszólított valaki, vagyis de...zavart, de azonnal nem öltem meg mindenkit, kivéve amikor a szavai bántották a fülemet, vagy bármi olyasmit ejtett ki ajkain, mely ellenemre volt. Ekkor általában hamar elborult az agyam, s néha csak magától cselekedett a testem, ez volt a kis gond, amire igazából nem számítottam...hogy az, hogy már senkihez nem köt semmilyen szál...ennyire felszabadítja majd a lelkem minden egyes szegletét, a amit eddig nem mertem megtenni, most gondolkodás nélkül megteszem. Mint azt már említettem, a dühöm kiadására mindig Kotaro volt a bábom, de most nem volt kéznél báb, akit bánthatnék. Így, a ki nem adott méreg  lassan ténylegesen méreggé vált, mely lassan, de biztosan tette rá nyomait a lelkemben duzzadó óceánra, melynek vize lassan egyre sötétebb árnyalatot kapott, s néha úgy éreztem..egészen elmerülök benne, mélyre, ahonnan nehéz feltörni. Ha ez így halad tovább,  lelkem előbb utóbb feladja a küzdelmet, önmagam ellen, s akkor talán...egy még ennél is...sokkal sötétebb személy válik belőlem, ki olyan mélységekbe merülhet, hol még egyetlen shinobi sem járt.
 Az út, melyet eddig megtettem kimerített, sosem álltam meg huzamosabb időre, úgy éreztem mennem kell tovább, míg nem találom meg a célomat, amiért elhagytam a falumat...meg kell találnom, mi az, amit megváltoztathatok a világban, s ami  jelentősen jobbá tenné azt...ez az utam egyenlőre fő küldetése. Erdők...síkságok...folyók...erdők..állatok, majd ismét erdő....eddig ezek voltak azok, melyek körülvettek. Ritkán tértem be egy kisebb faluba, vagy városba, s ha megtettem, csupán élelem szerzés célját szolgálta...pont mint ahogyan most teszem, de nem akarok, jobban mondva nincsen kedvem a városon belül megszállni...de azt hiszem lassan ideje lenne pihennem egy kicsit, kezdem elérni a határaimat. Rám férne egy kis pihenés, s egy kis étel is, víz...de a legfőbb az alvás. Lassan, de közeledtem egy nagyobb város felé, mely feladta a kérdést, akarok-e egy ilyen nagy, nyüzsgő városban megszállni. Ahogy elértem a városkapukat, s lassan átléptem rajta szemeim elé tárult a lakosság, s annak rendkívül népes, nyüzsgő természetű lakossága. Áthaladtam a városon, de nem akartam feltűnést kelteni, ki tudja hányan keresnek már. Ennyi idő után, már biztosan rájöttek, hogy nem haltam meg, úgyhogy van rá esély, hogy utánam küldtek valakit, vagy csupán eljutott ideáig a hír, miszerint elszöktem a falumból.
 A városban vettem némi élelmet, de nem vittem túlzásba, nem akartam költekezni, sem pedig azt, hogy véletlenül is, de felismerjen valaki. A város viszont túl sok volt nekem, semmi nem vehetett volna rá, hogy bent szálljak meg, mármint a városon belül, az a zaj, a sok ember, akik mint boldogan haladnak végig  a város utcáin...undorítóak voltak, mind színjáték. Olyanok mint az anyám is volt... Úgyhogy hamar igyekeztem elhagyni a házak sűrűjét, melyből a fák rengetegébe menekültem. Itt pihenhetek, és sokkal csendesebb mint a város. Az erdő zajai egyáltalán nem zavartak, s ha valamilyen folyó volt a környéken, annak a hangja különösen kellemes volt. A fák leveleinek halk susogása, az állatok által keltett nesz, a lágy szellő, mely néha végigfutott a testeden...s ha feltekintettél a levelek között beszökkenő nap sugarai, vagy olyakor a felhők által keltett...vihart jelző moraj, mind kellemes volt...szerettem. Így hát felállítottam egy kis tábort az erdőben, majd kényelembe helyeztem magam, s lehunytam a szemeim, melyek már eléggé vékonyak voltak, talán a fáradtság okozta ezt, de eléggé érdekesen festettem. Többre már nem emlékszem...minden bizonnyal elaludtam, mely nem volt meglepő...de mint eddig sokszor, az álmaim nem voltak nyugodtak. Amióta egyedül élek van egy visszatérő álmom, egy sötét lény az, mely mindig megzavar az álmaimban. Vissza-vissza tér, s azt hiszem ez az, amiért elvesztem a fejem, s az uralmam önmagam felett, de valahol ez is én vagyok...Mei...egy végtelen, s sötét lélek tulajdonosa, aki egyszer még...megváltoztatja a világ körforgását...


A hozzászólást Shibata Mei összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 29 2014, 14:54-kor.
avatar
Shibata Mei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett Shinobi ( chuunnin )
Chakraszint: 220

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Kotaro on Szer. Okt. 29 2014, 14:51

//Rikudou Sennin//
 
Nem is tudom mennyi ideje járhatom a tűz országát, talán pár hónapja, hogy elhagytam Konohát. Otthagyva mindent, mindent ami az eddigi szánalmas, és nyomorúságteljes életemet jelképezte. De pont ezért lettem szökött shinobi. A tett, amit elkövettem, nem maradhat büntetlenül, így most konoha haragja, nem is, inkább igazságszolgáltatása elől menekülök. De hát mit tudnak ők az igazságról? Nem élték át azt a kínt, azt a fájdalmat, amit én, nem tudják mi elől menekülök. Hmm.. Vajon tényleg ezt tenném most? Menekülök? Nem. Sokkal inkább csak tovább gyűjtöm magamban a falu lakói elleni gyűlöletemet, és amikor eljön a kellő idő, sokkal nagyobb csapást tudok mérni mindazokra, akik eddig megvetettek és semmibe néztek engem. Bűnhődniük kell! Ám előbb.. Előbb még erősebbé kell válnom, hogy megvalósítsam a célomat. Az üldözött shinobi lét pedig egyértelműen erősíteni fogja a képességeimet.
Egy nagyobb város melletti erdőségben táboroztam le, kipihenve az elmúlt idők fáradalmait. Sokmindent tettem azóta, hogy elhagytam a falut. Lopnom kellett, kirabolni embereket. Ritka volt az olyan, amikor rendes módon kerestem meg a napi élelmemet. De azért akadt olyan, amikor vásároltam némi élelmet, vagy éppen levadásztam egy-két vadállatot. Utóbbi esetekben sokszor nem tudtam megállni pusztán az adott vadállat mozgásképtelenné tevéséig. Nem egyszer égettem szénné néhány vaddisznót, így abból már aligha lakomázhattam aznap. De ez van, nem tudtam mást tenni. Nem tehettem mást. Ahogy a tűz égett, és egyre nagyobb és nagyobb területet borított be, valami megmagyarázhatatlan élményt nyújtott számomra, egyszerűen ámulatba ejtett, és csak nehezen tudtam szabadulni a látványtól. Ezek voltak azok a pillanatok, amikre így utólag, józan, ép ésszel átgondolva, tudtam, hogy még származhat belőle hátrányom. Valószínűleg kiküldtek valamiféle keresőcsapatot utánam a konohaiak, hisz egy szökött shinobi voltam, aki ráadásul utolsó tettével kegyetlenül lemészárolt egy falubeli lakost, és hatalmas tüzet gyújtott. Ohh az a tűz.. Hacsak visszaemlékszek rá borsózni kezd a hátam az izgalomtól. Szerettem volna újra átélni, aztán megint és megint.. De majd eljön az idő, amikor a többi konohai ház is hasonlóan fog járni, vagy éppen más helyek is, amiket eddig még nem is ismerek, de a tűz lobogása, a pusztító ereje mindenhol gyönyörű. Akár még ez a hely is. Néztem végig a nyüzsgő városon, mely ha tájékozódottságom nem csal, akkor Tanzaku Gai lehetett, híres szerencsejátékairól, turistalátványosságról. Nagyon szívesen mutattam volna meg azoknak a bizonyos turistáknak az igazi látnivalót, miközben egy égő házban töltik szánalmas életük utolsó perceit. Ám a józan eszem néha még működött, így meggátolt ebben a őrültségben. Nem lett volna túl bölcs dolog akár csak betérni is a városba és nagyobb feltűnést kelteni, hisz ha más nem, a jobb kezem égési sérüléseiből könnyen felismerhető vagyok, ahogy a fekete hosszú hajam, tűzvörösen égő tekintetem és sötét ruházatom sem éppen átlagos. Van rá esély, hogy már egyfajta körözést is adtak ki ellenem, és híre már ebbe a városba is eljutott. Talán.. De nem akartam egy ilyen kis apróságon elbukni. Éppen ezért táboroztam le csak a város mellett. Azonban annyira nem törődtem a dologgal, hogy például álruhát öltsek ha emberek közé megyek. Bár ha belépnék egy ekkora városba, kénytelen lennék valami hasonlóhoz folyamodni.
Vajon merre járhatsz most Mei? - tanakodtam, miközben egy fa tövében hűsöltem és a tájat bámultam. Remélem szenvedsz szánalmas anyád halála miatt. Tényleg reméltem, el is hittem, hogy ez így van. Mert jelenleg ez az egy boldogságforrás volt számomra e világon. Gyászolás ide vagy oda, szinte tudtam, hogy Mei nem tétlenkedik egyhelyben, hogy nem vár Konohára, hogy elintézzék az ő legnagyobb ellenségét, engem. Tudtam, hogy ezt nem hagyná, hogy önfejűsége miatt úgy érzi, hogy csakis ő az, aki végezhet velem. Ebben az egyben valamiképpen hasonlíthattunk egymásra. Ugyanis fordított helyzetben én sem tűrném el, hogy más végezze ki a számomra gyűlölt személyt. De hát mit fordított helyzet? Pontosan ugyanez volt a jelenlegi helyzet is. Én is el akartam kapni Mei-t, és ő is engem. Tudtam, hogy míg én hiába távolodok a falutól, ő ott liheg valahol a nyomomban.. és már alig vártam, hogy ismét találkozzak vele, és a szemébe nézhessek. Hogy megtudjam, hogy mit élt át, amikor szembesült anyja halálával, és amikor ráeszmélt, hogy mindent Én tettem. 
avatar
Kotaro
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett Shinobi (chuunnin)
Chakraszint: 221

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Nov. 02 2014, 22:25

   Tanzaku Gai egy igencsak nagy kráter közepén fekszik, ahol a Város folytonos mozgásban van. Rengeteg a turista és a pénzel teli alvilági személy, így a biztonság is nagy. Az őrök természetesen a Város irányítóját szolgálják, és a legtöbbjük Samurai, valamint palota őr kiképzést kapott. Azonban, nem ők azok, akiktől az idelátogató bajkeverőknek félniük kell... Mivel rengeteg a pénzes alvilági figura erre felé, így a bankok és kaszinók szolgálatában általánosságban jól fizetett Szökött, Elveszett Ninják állnak, akik valamilyen oknál fogva elhagyták a falujukat.
   Kotaro volt az, aki előbb hagyta el Konohagakure no Satot, ám Mei rövidesen utána is indult. Vagyis, ha egészen pontosak akarunk lenni, akkor valamerre arra felé. De ennek már 2-3 hónapja. Nem tudják pontosan, ugyanis a Bűnöző Ninják élete igencsak szabad, így a napok, hetek és hónapok összefolynak. Most azonban a Sors, vagy talán egy felsőbb erő, úgy hozta, hogy ugyanannak a városnak, ugyanazon erdejében táboroznak le az éjszaka leszálltával. Kotaro körülbelül este 6 óra körül érkezhetett meg, Mei pedig 7-8 körül, így mindketten frissen érkezettek voltak. Természetesen a kráter szélén lévő erdőrészben szálltak meg, mindössze pár méterre a teljesen függőleges szakadéktól. A városba csak a felépített lépcsőkön keresztül lehet lejutni, így a két Elveszett akár a lábukat is lelógathatná a szakadék széléről. (Falu egy kör alakban egy kráterben, aminek a "fala" teljesen vízszintes, helyenként van néhány szikla. A szakadék magassága 15-20 méter) Kilenc óra körül járhatott az idő, amikor is a csillagok, valamint a Hold megmutatkozott az Égbolton. Tiszta és hűvös éjszaka elé néz a két "testvér"...
   Mei amint megérkezett látta, hogy a város tele van élettel és emberekkel, akik természetesen annyira bemocskolták már ezt a helyet létezésükkel, hogy a legszentebb ember is megrontódna, ha betenné csak egy hétre ide a lábát. Nem is nézte sokáig a számára talán kissé visszataszító embertömeget, ahogy nyüzsögnek odalent mint a hangyák, hanem lehunyta szemeit és mély álomba szenderült. Most teljesen nyugodt volt, ám hamarosan álmodni kezdett és a vad, aki benne lakozik nem hagyta őt nyugodni. Annyi szomorúságon és fájdalmon esett át, hogy álmai most már talán soha sem lesznek tiszták és kellemesek, hanem mindig, az örökkévalóságig csak rémesek, fájdalmasak és gondterheltek... Azonban ez a fájdalom, vagy éppen kiégett és a végső reménytelenségbe veszett lélek mentette meg az életét. A teljes rémálomból felriadva egy hihetetlenül rossz érzés kerítette hatalmába: Valaki ártani akar neki! Villant be agyába az érzés, és rémálmaiból felriadva rántotta elő azt a fegyverét, ami a legközelebb volt hozzá, majd az erdő sötétjébe meredt. Szemei rendkívüli gyorsasággal pásztázták a sötétséget, ám nem láttak semmit, csak néhány fát. Talán csak a rossz álmok keltettek benne ilyen érzetet? Nem... Annál Ő sokkal képzettebb és még nem veszítette el a józan eszét. Lehet, hogy a lelkét a sötétség burkolja, de a képességeit ez a sötétség nem korlátozza le. Itt valaki figyeli őt...
   Miután Kotaro elhagyta Konohagakure no Satot, gondolta, hogy mostohatestvére utána ered. Sőt... Teljesen biztos volt benne, hiszen megölte "szeretett" édesanyját, amit talán a lány nem néz éppen jó szemmel. A fiú az őt üldöző Konohai ninjákra is számított, ám egy idő után teljesen világossá vált, hogy senkit nem küldtek a nyomába. Talán a vak szerencse, de az is lehet, hogy nagyra becsült Senseiük volt az, aki közbenjárt a két Chuunin ügyében és ezért nem küldenek kivégző, vagy éppen elfogó alakulatokat Kotaro után. A fiú szintén letáborozott. Éjszaka a város fényei fényesebbek voltak mint maga a tiszta égbolt, így Kotaro nem csodálhatta meg a csillagokat és talán a fentről éppen Őt néző szüleit. Ám az égbolt helyett, sokkal érdekesebb dologra figyelt fel, ugyanis figyelme az emberek nyüzsgéséről, valami sokkal izgalmasabb dolog irányába terelődött. Tőle Nyugatra egy viszonylag nagy, fénylő lángcsóva öltötte ki nyelvét az erdőből... Említettem már, hogy a város hatalmas fényáradatban úszott, így Kotaro láthatta, hogy a hatalmas tűztömeg megszűnése után, egy füstölgő test zuhan alább egyenesen a város széléig... Hogyan reagál a piromán  ex Chuunin?
   Mei már egy perce az erdőt pásztázza teljesen mozdulatlanul. Mostanra teljesen megnyugodott, szíve elkezd visszaállni a megszokott ritmusába és a lány enged a védelmén. Nem kellett volna, habár ebben az esetben talán teljesen érthető a reakciója. Az ellenség csak erre a pillanatra várt: Az erdő sötétjéből, hirtelen fény tört fel, amely vöröses sárgás fényével megfestette az egész környéket. A lángok tisztán láthatóak voltak, ahogy a sebes mozgás is. Egy nagy erejű tűz technika! Mei nem teketóriázott, chakrát koncentrált lábaiba és odébb szökkent. Pontosabban eloldalazott jobbra, hogy kitérjen a technika elől, ám az ugrás pillanatában azt érezte, mintha valaki megérintené őt hátulról... Furcsa volt, de már nem tudott odanézni, ugyanis a tűz technika pontosan akkor érkezett meg, amikor a lány elszökkent. A hatalmas lángcsóva egészen a falu felé repült, ám a lány nem csodálhatta meg annak szétoszlását, ugyanis a közelgő ellenséget figyelte. Jól látható volt a tűz útja az erdőn, ugyanis mindent elégetett ami az útjába került. Csak hamu és parázs maradt mögötte, ám a lány nem látott többet... Talán Kotaro volt?

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

5 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.