Otafuku Gai

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Otafuku Gai

Témanyitás  Kanmiru on Szer. Márc. 31 2010, 17:52

Szállóiról és fürdőiről ismert városka.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Daizo Tensei on Kedd Jan. 31 2012, 22:07

Egy igen hosszú és fárasztó úton vagyok túl. Na jó, annyira nem fárasztó, ugyanis a Víz Országából a Tűz Országába hajóval utaztam és csak utána kellett szaladnom. A lényeg viszont, hogy itt vagyok. Fáradtan sétálok végig a város utcáin és nézelődök. Elsősorban a Kocsma, a Részeg Gésához nevű helyet keresem. Azonban először egy bolton akad meg a szemem, ahol élénkíthetem a felszerelésem. Pontosabban a fegyvereim elrejthetőségét. Amikor belépek, egy fiatal lány fogad, ami kissé meglep. Nem vagyok hozzászokva az ilyen kiszolgáláshoz. Azonban hamarosan megjelenik egy kövér alak, aki a valódi árus. Egy udvarias köszönés után közlöm vele a szándékomat: két kisméretű chakra tekercset szeretnék.
A férfi ekkor alaposan szemügyre vesz. Valószínűleg azt keresi, melyik falu tagja lehetek. Azonban a fejpántom nincs nálam, így nem tudhatja meg. Végül az eladó elküldi a lányt az áruért, aki hamarosan elő is hozza azokat. Csupán 100 Ryoba kerül összesen a kettő. Gyorsan előveszem szegényes pénztárcámat és kifizetem a kért összeget, majd egy újabb udvarias köszönéssel távozok. Ezután keresek egy elhagyatott sikátort, ahol a fegyvereket belezárom a tekercsekbe. Az egyikbe csak a kunaikat(5 db), a másikba pedig csak a shurikeneket(5 db). Amint megvagyok, az alkarjaimra erősítem a tekercseket, így később azokból nagyon gyorsan előhívhatom a fegyvereket.
Végül folytatom az utam, egyenesen a kocsmába. Rövidke séta után megtalálom a találkahelyet, így bemegyek oda. Nem foglalkozok senkivel sem odabent, odamegyek a pultoshoz és megszólítom.
- Jó napot! Egy barátomat keresem, aki zenész. Nem látta esetleg? Azt mondta, hogy ez egy nagyon jó hely, ezért itt szeretne velem találkozni! - mondom, hátha a bókra előzékenyebb lesz.


//A vásárlásra kiadott összeg: 100 Ryo; maradt 1500 Ryo a tarsolyomban//
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Hara Akahito on Vas. Feb. 12 2012, 02:37

*** Dualista kémviadal ***

Korán reggel indulta. A reggeli rutin annak ellenére hogy rendkívül izgatott voltam nem téret el a szokásostól, ám most jobban siettem. Miután össze szedtem magamat fel vettem cuccaimat. Estére már a városban voltam ahol nem volt semmi különös. A fürdőkkel leli város a haburú ellenére nyüzsgött. Én odamentem egy idősebb emberhez aki biztos tudja mit keresek. Udvarias meg szólítás után utúba igazítást kértem, ami meg is kaptam, majd udvariasan el köszöntem, és utamra indultam. A pajkos póni a város végén volt egy fogadó, ennek érdekes módon nem volt fürdője mint a többi fogadónak, de annál nagyobb bár pultja volt, és talán ezért is volt tele. A bejárati ajtó felet egy céh tábla található egy fehér lóval és a ló felet "Pajkos póni" a ló alatt pedig "Fogadó" felírat található, innen tudtam hogy jó helyen járok. Amikkor beléptem nem törődött velem senki, mindenki el volt foglalva a saját italával és ivó pajtásával/pajtásaival, a kocsma volt a föld szinten, ami teli volt vendéggel és hangos nevetések és beszélgetések zajával. Kissé határozatlanul lépkedtem hogy flúgoságot tükröztek, és a is lehet hogy az alcoholtól sűrű levegő miatt részegültem meg egy kicsit. A pulthoz ültem majd megszólítottam a csapost.
- Egy korsó barnát és egy szobát szeretnék uram. (mondtam kissé határozatlanul)
- Tessék itt a karsó barnája, a szobáját majd később meg kapja, most le vagyunk foglalva a kocsma vendégivel !!! (mondta kissé modortalanul)
- Nagyon szépen köszönöm !!! (mondta miközben vigyorogtam és a fejemet vakartam)
Amíg nem érkezik meg a társam addig nem csinálok semmit csak figyelek, majd vele jutok előrébb, addig nem szeretném magamra hívni a figyelmet ...
avatar
Hara Akahito
Játékos

Tartózkodási hely : Pont ott


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 185

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Shirou Tavara on Vas. Feb. 12 2012, 17:59

(Bocsánat a késésért. Kicsit elvoltam havazva és vártam a postott még a Kage irodába, pedig nem is kellett volna. Na de a lényeg, hogy most akkor írok is, na bele is kezdek. )

A régi út az évek alatt szinte semmit sem változott és Shirou sem tért el az úti céltól. Ugyanaz az útvonal mind régen, de ezúttal egyedül, bár összehasonlítva az akkori önmagával a különbség az ég és a föld volt. Geninként, szinte csak a szerencsének és a társának köszönhette, hogy sikerült eljutnia a Tűz országába, de most nyugodtan és egy chuuninhoz mérten is gyorsan gyűrte le a hatalmas, országokon át ívelő útját és ügyelt arra, hogy az álcáját csakis a tűz országának határán vegye fel. De erre szüksége is volt, miközben az út egyre fogyott a lába alatt.
Felkészült mindenre, mindenre ami érheti majd, de nem látott a jövőbe és egyáltalán nem volt abban biztos, hogy könnyed út után, valóban a küldetés is, hasonló könnyedséggel fog sikerülni. Hiszen belegondolt, hogy az terep ismeretlen a számára és nem használhatja a chakráját sem, ahogyan abban sem volt biztos, hogy a társa is hasonlóan tesz majd és nem hozzá rá a rontást. Bár, akárhogy is alakulnak majd a dolgok, a hosszú, több napos útja során egy menekülési „B” terv apró kis terveit eszelte ki. És ki tudja, hogy szüksége lesz-e majd rá. És ahogyan a város látképe feltűnt előtte, a küldetése is megkezdődött.

Gyorsan átöltözött, magára öltve azt az álcát, melyet magához vett a küldetése kezdetén. Egy egyszerű kimono-t, mely teljesen fekete színű volt, csupán az ujjai szegélyénél lévő lila szín tért el és mindezt egy fehér obival volt átkötve. Szokványos geta lábbelivel és tabi együttessel. A furulyát a obi-ba fűzve és a haját kibontva teljesen hétköznapi művésznek nézett ki. De a hosszú hajának köszönhetően az arcát alig lehetett látni és ezt az iwagakurei chuunin így is akarta. A rúháját és a felszerelését két tekercsbe pecsételve, nyom nélkül tüntette el és csupán egyetlen egy kunai-t tartott meg magánál, mely szintén az obi-jába rejtve, tüntetett el a kíváncsi szem elől.
És ezzel az álcával olyan könnyedén sétált be a városba, hogy nevetni támadt volna kedve. A békés és teljesen hétköznapi város utcáit járva, semmi különössel sem találkozott. Nem látott shinobikat, csakis városi öröket, ami jól jelnek ígérkezett, de ugyanakkor a város zsúfolt utcái és a zöld rengeteg mely körbevette őt, zavaró és kellemetlen volt. Se a testtartása, se a mozgása nem árulta el, hogy ki ő, csakis a szemei, melyek alig észrevehetően, de mindig a környéket páztázták. Bár az egész inkább tűnhetett egy gyerek kíváncsi arcjátékának és a kíváncsiságának, mind a másnak. Éppen ezért, úgy viselkedett, mind amilyennek lennie kellett, úgy, ahogyan ő azt előre eltervezte. És ahogyan elérte a kijelölt helyszín bejáratát, immáron teljesen megpróbált azonosulni azzal az új szereppel, melyet megalkotott. De azt, hogy milyen lett, csakis élesben tudta kipróbálni.
- ANIKI!?- kiabálta el magát, belépve a kocsmába, ahogyan minden szem rá terelődött. - Tényleg te vagy az? -kérdezte ismét hangosan a hosszú hajú fiútól, aki a pultnál állt, de ahogyan megfordult, teljesen úgy tett, mintha meglepődne. - Akari nii-san? -kérdezte tőle, ahogyan a fiúra nézett és remélte, hogy az úgy válaszolni neki, mint ahogyan annak lennie kellene és ahogyan ő azt eltervezte.
avatar
Shirou Tavara
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 357

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Daizo Tensei on Kedd Feb. 14 2012, 13:31

A pultos arckifejezésén látszik, hogy tetszik neki a bókom, azonban nem tud segíteni.
- Sajnálom, de jelenleg nincs zenész vendégünk! - válaszol.
Elégedetlenül körbenézek, majd belép egy újabb személy. Azonnal felismerem őt, főleg miután az álnevemen szólít. Azonnal elvigyorodok, majd úgy teszek, mint aki tényleg egy rég nem látott barátjával találkozik.
- Makaro-san! Jó újra látni! - indulok el felé. - Csak hogy itt vagy! Ezúttal én érkeztem hamarabb, nem te! - nevetek fel. Amint oda érek hozzá, megölelem. Miután elengedtem, a pulthoz vezetem, ahova leültetem.
- Sajnálom, de sietnem kell, ezért nem maradhatunk túl sokáig. Így nem élvezhetem ki, eme csodás hely vendégszeretetét. Vissza kell térnem az üllőhöz, de előtte még el kell mennem egy faluba, átadni egy üzenetet. Mit szólnál, ha elkísérnél? - kérdezem tőle és abban reménykedek, hogy elfogadja a meghívást. - Nagyon szeretném már hallani valamelyik új szerzeményedet!

//Bocsi hogy gyenge lett//
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Hinata on Vas. Feb. 19 2012, 19:08

A mulatozás és ivászat folyt maga medrében tovább mint, hogy az ilyenkor szokásos. Igaza hangos belépésedre Makaro (Tavara) jó pára fel figyeltek. Majd vállat vonva ki-ki folytatta meg kezdet tevékenységét. Bár volt olyan aki talán kicsit érdeklődőbb volt. Egy mogorva arcú férfi aki néha rosszalló pillantást vetet felétek és morgót az orra alatt. Tipikusan az az alak aki lerészegedik majd kötözködik hisz mámoros állapotban még rosszabb a modora.
Egy pincér sétál hozzátok és érdeklődik.
- Jó napot mit szeretnének fogyasztani? Ha esetleg maradnának kiváló szobáink vannak és a kiszolgálás szinte isteni.
A férfi teljesen átlagosnak mondható civil volt legalább is annak tűnt. Kezében egy ceruzát tartott és egy kicsi jegyzet tömböt. Várta, hogy felvehesse a rendelést.

Eközben valahol lágy dallam csendült fel amolyan tipikus kezdés. Majd vidám kocsma zenébe csapot át. Amit még egy énekes is kísért kihez csatlakozott pár részeg mámoros hang is.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Taidana Kaito on Vas. Feb. 26 2012, 20:50

// Dualista kémviadal //

A hokage asszony egy borítékot nyújtott át nekem, melyben a küldetéshez szükséges leírásokat kaptam meg. Meg hajoltam és határozottan a következőt mondtam:

- Igen is asszonyom köszönöm azt hogy kitüntet ezzel a megbízással !


Miután ki léptem az ajtón sietve kimentem a városba és kaját vettem, és a következőt gondoltam magamban: ~ Végre kaja ~. Haza mentem és kibontottam a boríték hogy meg nézzem a tartalmát. Az első egy papírlap volt amelyhez egy fénykép volt tűzve, mégpedig a társam képe, és álcájának leírása. A papír szerint a társam egy Wurai Ikazaki nevű botanikus és a Pajkos Póni" nevű kocsmába kell vele találkoznom Otafuku Gai-ban. Memorizáltam a képet és a leírást aztán apró darabokra téptem és a kukába dobtam, majd a következő papírhoz nyúltam. Ez az én szerepemnek volt a leírása. Az álnevem nem más mint: Saraka Hindei és egy nemes fia vagyok aki feleséget keres magának. ~ Ez vicces lesz, ezt már látom ~gondoltam. Amint befejeztem az ételt végeztem a memorizálással is, a második lapot is apró darabokra téptem és a kukába dobtam, majd egy adag gyufával fel gyújtottam a kuka tartalmát.
Másnap vásárlással kezdetem kezdtem a napot korán reggel. Drága kimonókat vettem amelyeknek bő ujja van (ide fogok pár fegyvert rejteni majd), a kimonók nem fekete színűek voltak mint idáig ruháim, bár volt köztük pár sötétebb darab is viszont mindegyik gazdagon hímzett volt, mégpedig aranyszínű cérnával. Haza mentem és mindegyiknek az újába gondosan varrtam egy egy rejtett zsebet, a kimonók jobb ujjába 2 kunainak varrtam zsebet, a baloldali ujjakba pedig három shuikennek. A többi fegyveremet otthon hagytam.

Körülbelül 10 óra lehetett mire útra indúltam. Az útközben a küldetésemre gondoltam. Mégpedig arra hogy hogyan játsszam ki az álcámat, milyen legyen a modorom, miközben ezen gondolkoztam eszembe jutott valami amit nem rég olvastam. Ez nem más volt mint az úgy nevezet "DISK" módszer, e szerint a módszer szerint az emberek viselkedése 4 csoportba osztható be, ezt a négy csoportot 4 szín jelzi, a piros a narancssárga, zöld és a kék. Szerény személyem nem más mint a kék csoportba tartozik általánosban, mivel én feladatközpontú vagyok, ezen kívül vissza húzódó, és csendes. A kutatások kimutatták azt hogy az ember nem képes eljátszani egy másik csoport jellemzését, tehát én nem vehetek fel egy teljesen ellenkező típusú személy stílusát mivel előbb utóbb lebuknék vele, ezért úgy döntöttem hogy maradok a saját stílusomnál, némi finomítással, az út közben azt is kiterveltem hogy fogom megszólítani táramat.

Amikkor megérkeztem a városba olyan 8 óra lehetett. Udvariasan útbaigazítást kértem a legközelebbi velem egy korú fiútól, és szerencsém volt mert tudta hogy merre kell mennem. A fogadó a város végén volt. A legfeltűnőbb a fogadó falán található tábla volt innen tudtam hogy jó helyen járok. Amikkor beléptem egy hatalmas kocsma fogadott, úgy tűnt hogy maga az alsó színt egésze egy kocsma. Körül néztem és feltűnt egy hosszú hajú egyén zakóban. A füstöt vágni lehetett, a sötétkék kimonómat amin egy sárkány és egy tigris vívott pár viadalt egymással egyből nagy feltűnést keltett és sok már ittas ember figyelmét felkeltette. Az illető a pultnál ült és egy korsó barna sörrel mulltata az idejét, nem beszélt senkivel, de mosolygott állandóan. Lassan és megfontoltan indúltam felé, és le ültem a mellette lévő üres székre és határozottan még is csendesen meg szólítottam:

- Hát szóval sörre költi az apám pénzét kedves Ikazaki ???

_________________
"Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos."
Albert Einstein


"The word suffers a lot, not because of the violence of bad people but because of the silence of good people ."
Bonaparte NapóleonKaraktereim: Taidana Kaito Umi Michishio
avatar
Taidana Kaito
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 275

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Daizo Tensei on Szer. Feb. 29 2012, 11:19

//Nem tudom kijön, de mivel ráérek, írok én.//

Miután megérkezik a társam, felfigyelnek ránk, de szerencsére hamar beletörődnek, hogy két barát az, akik régóta nem látták egymást. Miután leültünk, egy pincér jött oda hozzánk és megkérdezte mit kérünk. Elégedetlenül megcsóváltam a fejem, majd a másik shinobira néztem.
- Nem igazán érünk rá. Nem hiszem hogy kell a szállás, sietős dolgom van. Majd talán, ha hazafelé tartunk. Most pénzem se nagyon van, de ha elkészítem a kért dolgokat, akkor lesz bőven, amit elkölthetek.
Ha a társam erősködne, hogy maradjunk még egy italra, akkor beleegyezek és rendelek valami nagyon olcsó piát. Abba viszont nem megyek bele, hogy itt éjszakázzunk. Nekem sietős dolgom van, ráadásul ha nem érek időben vissza Kiribe, akkor halottá nyílvánitanak... így hát marad a sietés, majd az alapos kémkedés.
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Hara Akahito on Szer. Feb. 29 2012, 20:43


*** Dualista kémviadal ***

Már második napja ültem a söröm előtt és vártam, hogy történjen valami, a fogadóban a sör olcsó volt és a szoba takaros egy ágyal ablakkal, ami a városka felé nézet. Amikkor beléptem nem volt állott szag így arra gondoltam, hogy rendszeresen takarítják és rendszeresen ki is van adva. A napjaimat a természetben töltöttem hogy eleget tegyek álcámnak. A kocsmában a hangulat jó volt bár inkább egyedül töltöttem ott az óráimat és bölcsen figyeltem. Szertettem ez idő alatt az ott élők becenevére jellemzőire. A harmadik estére járt amikkor már kezdtem ingerült lenni, bár valószínű hogy nem a várakozástól hanem attól hogy a kocsmáros rendkívül faragatlan volt. A harmadik este megtört a jég. Egyik pillanatban meg fagyott a hangulat és minden szempár egyetlen emberre figyelt. Az ismeretlen rendkívül magas volt talán még nálam is, ám ami inkább szemet szúrt mindenkinek az a drága díszesen hímzett kimonója volt. Az idegen határozattan, de csendesen közelített felém bát én ennek nagy jelentőséget nem tulajdonítottam, a továbbiakat is csak szemem sarkából követtem figyelemmel, ahogy közelített. Folytattam a szokásos barnám kortyolgatását amikkor hírtelen megszólított valaki.

„- Hát szóval sörre költi az apám pénzét kedves Ikazaki ???” (kérdezte az idegen halkan)

Tudja az álnevemet. Ez a gondolat erősen beléget az agyamba és már rejtet fegyvereiméhez akartam nyúlni, amikkor rá jöttem, hogy ha tudja akkor azon kevesek egyike lehet akiknek bemutatkoztam itt létem alatt, vagy pedig az a bizonyos személy akit vártam. Akárhogy is van nekem kedvesen és barátságosan kell reagálnom, mert ha nem így teszek, lebukunk. Egy álbecenéven gondoltam egy gúnynéven, egy ragadvány néven gondolkoztam hírtelen amelynek megszólítása biztosan régi ismeretséget tükröz annak ellenére hogy nem tudom az igazi névét.

-Mi van pénzes zsák ??? (kérdeztem mosolyogva és reméltem hogy jól reagál)

Eközben a fegyvereim tekercsét lassan a kezem felé csúsztattam a zakómban található tejtett pontból.
avatar
Hara Akahito
Játékos

Tartózkodási hely : Pont ott


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 185

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Taidana Kaito on Kedd Márc. 06 2012, 21:14

// Dualista kémviadal //

Ahogy megszólítottam társamat az álnévén a kocsmába gyorsan vissza tért a élet és nem törődtek a gazdag "ficsúrral", mindenki vissza könyökölt az asztalához és folytatta szánalmas életét a cimboráival, hányingerem lett hirtelen, nem a kocsmában terjengő szagtól hanem az emberektől akik a külső alapján ítélnek és mindenkinél jobbnak gondolják magukat, de sebaj ez tipikus emberi jellem. "Pénzes zsák" hangzik el a társam szájából, nem rossz improvizáció rá illik a kamu karakteremre, egyelőre még nem reagálok, nem szabad izgatottnak lennem hirtelen, ha már idáig lassan reagáltam a dolgokra. A kocsmárosra szegeztem a tekintetemet aki rám is morcosan nézet, valószínüleg mindenkire, társam tartásából arra következtem hogy ez őt feszélyezi, lassan előveszem a pénzemet és italt rendelek.

-Egy whiskey kérnek, bourbont ha lehet !
-Szóda, vagy jég ???
-Szemét nélkül.... Köszönöm! Továbbá van e üres szobájuk ???
-Csak a lakosztály!
-Nem is gondoltam másra.

Amint drága italt rendeltem és drága szobát kértem, a kocsmáros egyből barátságosan kezdet rám mosolyogni. Nem várakoztatom a társamat.

-Pénzes zsák ??? Már megint ezzel a névvel fogsz nyaggatni, már nagyon rég hívtál így és ennek örültem.

Habár kissé meg kellet volna hogy sértsen a megszólítás, de mégis mosolyogtam egy kicsit az orrom alatt. Beszélnem kéne vele, de négy szem között, vajon mit tegyek, hogyan vehetném rá hogy távozzon velem, és mind azt úgy hogy ne legyen feltűnő és hogy az álcánkhoz is igazodjon, de ha már az "apám" pénzét említettem, akkor ezzel kell megtennem a következő lépést. Remélem sikerül és veszi a lapot.


-Na és hogy halad, kedves barátom ???

_________________
"Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos."
Albert Einstein


"The word suffers a lot, not because of the violence of bad people but because of the silence of good people ."
Bonaparte NapóleonKaraktereim: Taidana Kaito Umi Michishio
avatar
Taidana Kaito
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 275

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Hara Akahito on Szer. Márc. 07 2012, 00:34

*** Dualista kémviadal ***

Az idegen higgad marad, bár a társamnak kéne szólítanom, de nem az még nem biztos és ez jobban nyugtalanít mint a kocsmáros unót, megfáradt és morcos arca. Ahogy az idegen whiskyt rendel a kocsmáros bezzeg most már mosolyog, na mindegy vajon mit reagál rá, vajon folytatja e a színjátékomat. Nyugodt hangon válaszol az gúnynévre amit hirtelenen adtam neki. Most már biztos ő a társam, és az is jó hogy hidegvérű, és jó játssza a szerepét. Amin ezen gondolkodtam társam következő kérdése tette nyilván valóvá hogy tovább megyünk a színjátékba. ~ "Hogy halad kedves bartáom ?" ~ Kérdezi társam hirtelen. Ezzel most mit akarhat ??? ÁÁÁÁ szóval arra kíváncsi hogy mit haladtam idáig. A maradék sörömet lehúzom, a kocsmáros ismét rám tekint és az arca újra modortalan lesz. Most kivételese nem kocogtatom meg a korsómat, hanem inkább ellököm a kocsmáros felé, ezzel azt jelezve hogy már nem kérek többet. Meg várom míg társam meg issza az italát. Közben kitaláltam hogy hogyan tudnék vele négy szem közt beszélni.

-Nos kedves barátom ami azt illeti jól! Van is egy igen rövid növény fajta a szobámba óhajtja megnézni ???
(kérdeztem hangosan)
avatar
Hara Akahito
Játékos

Tartózkodási hely : Pont ott


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 185

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Zetsu on Vas. Márc. 25 2012, 13:24

//Kicsit bajban vagyok, mert Shirou-t sehol sem lehet látni mostanában, szóval hogyha ezt olvassa akkor értékelnék egy PM-et azzal hogy most mi s hogy van, de addig is legalább a Konoha-oldalt előrébb visszük. A postjaimat lehet hogy mostantól a rövidség fogja jellemezni, mivel ez egy olyan kaland amit inkább a játékosok visznek előre, én csak az eredményeket, információkat adom. //

// Akahito & Kaito //

A fogadó azt a hangulatot tartva, amit el lehet várni egy ilyen helytől, remekül tartja, részegek mindenütt, nevetgélő, gúnyolódó társaságok az asztaloknál sakét iszogatva társalognak, énekelnek, táncolnak. Ebben a fogadóban erősen kitűnik - legalábbis számunkra - a növényszakértő és a gazdag ficsúr, akik épp most kezdtek el iszogatni a pultnál, egymással viccelődve, érdeklődve egymás hogylétéről. Azt hinnék, hogy nem figyeli őket senki, ámbár a fogadó egyik sötétebb sarkában, valaki árgus szemekkel követi minden mozdulatukat, hallgatózva vár a megfelelő pillanatra, elkezd lassan közeledni az árnyékok közül a két férfi felé. Most, hogy kilépett az árnyékok közül, meglátszanak legfeltűnőbb vonásai: nagy keblek, kimonora nem jellemző mély dekoltázs, amiben csak úgy pattognak az "ikrei"; rendezetlen, hosszú, fekete haj, ami a nőszemély jobb szemét eltakarja. Ami viszont legelőször feltűnhet Akahitonak és Kaitonak, hogy bicegve, tántorogva halad, egyenesen felétek, majd, mivel lereagálni nincs időtök, rátok dől, mindkettőtök nyakát átkarolva behajol közétek, láthatóan "részegen", piros orcával, mint aki azt se tudja hol van.

- Óh, milyen jóképű srácok vagytok ti, hé, mit szólnál ha én is felmennék a szobádba megnézni azt a növénykét, hmm? - mondja hangoskodva, miközben Akahitora mosolyog.

Még mielőtt egyáltalán elkezdhetnétek találgatni, hogy ki ez és mi a francot akar tőletek, egy apró cetli esik ki a kimonoja ujjából, amin tisztán látható a felirat: ,,Taidana és Hara, bízzatok bennem!" Illetve a felirat mellé volt rajzolva Konoha jelképe, ez azt jelenti, hogy ő az informátor aki majd jobban eligazít titeket a küldetéssel kapcsolatban. Valószínűleg tényleg jobb lenne a szobában megbeszélni vele a részleteket, rajtatok áll. Bár a részeg álcája jól működik.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Hara Akahito on Hétf. Márc. 26 2012, 18:58

*** Dualista kémviadal *** (still Smile )

Az álcánk jól alakult, mivel egy kisbámulás után mindenki a saját dolgával foglalkozott ismét. Én fel invitáltam „virágnézésre” a társamat természetesen ez azt jelentette, hogy meg beszélni valónk van. Bár társam válasza még nem adott inkább lassú mozdulatokkal az italához nyúlt, majd azt lassan kortyolgatni kezdte a nedűt. Így én is úgy gondolta, hogy befejezem a sörömet, nem szabad túl izgatottnak látszanom. A korsómban a söröm harmada volt még, de az hideg volt így lassan kortyoltam én is. Jól eset, ahogy az enyhén pezsgő barna csoda. A társam válaszát vártam miközben iszogattam így sejtelmem se volt, hogy mi folyik a hátam mögött. Mikkor ép társamra akartam nézni egy igen pityókás dús keblű nőszemély érkezet kettőnk közé.

"- Óh, milyen jóképű srácok vagytok ti, hé, mit szólnál ha én is felmennék a szobádba megnézni azt a növénykét, hmm?." (mondta miközben rám mosolygott)

Hangzott el tipikus részeg dialektusban, eközben a nő kettőnkbe kapaszkodott. Szóval valaki figyelt, minket… Ám gondolkodásomat a természet két csodája szakította félbe, hisz nehéz volt „őket” nem bámulni. „Francba” gondoltam magamba ha ez az ellenség akkor nekem személy szerint végem. Álmélkodásomat egy kieső cetli törte meg amin a következő felirat volt olvasható.

,,Taidana és Hara, bízzatok bennem!"

A felirat mellet Konoha jele volt rajzolva. "Ez túl sok véletlen és ha az ellenség ilyen mélyre hatolt volna akkor tök mindegy nekünk végünk” ezzel a gondolattal nyugtattam maga. A korsómat szépen lassan az asztalra tettem.
-Na mi legyen pénzes zsák ? (kérdeztem mosolyogva)

Kérdésemmel a társamra bíztam a döntést és reméltem, hogy a meg felelőt hozza meg. Minden esetre a tekercsbe zárt fegyvereket ismét a kezem közelébe helyeztem, ha esetleg használnom kellene.
Ha társam belegyezik akkor elvezetem őket a szobámba a „növényt” megmutatni.

// Bocsi a késésért csak közbe jött valami. Legközelebb a post isjobb lesz igérem !!! //
avatar
Hara Akahito
Játékos

Tartózkodási hely : Pont ott


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 185

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Taidana Kaito on Kedd Márc. 27 2012, 18:45

// Dualista kémviadal //

Nem történt semmi különös idáig, sikeresen megtaláltam a társamat. Szépen lassan haladtunk előre, miközben hasonló gyorsasággal ittuk az italainkat. Nem is sejtettük a rémet ami felén közeledett. Persze én láttam a szemem sarkából miközben a társam újabb kérdésére akartam egy meg fontolt választ. A szemem sarkába hirtelen feltűnő női alak el is tűnt, mire újra fel eszméltem már egyik karját az én másik karját Akahito nyakába akasztotta és úgy csöngött kettőkön. Nem éppen a legjózanabb teremtés volt a kocsmában, miután megtalált minket Akahitora nézet és a következőt mondta:
"- Óh, milyen jóképű srácok vagytok ti, hé, mit szólnál ha én is felmennék a szobádba megnézni azt a növénykét, hmm?."

Jóképű ??? Ez a nő akkor is hazudik amikkor kérdez. Hát igen én és az ellenkező nem igen értek a nyelvükön. Zavaromat a hölgy hatalmas keblei fokozták. Hogy jobban tudjak koncentrálni a pultot kezdtem el bámulni. A szép tölgyfa berakás hirtelen egy papír cetli látványa törette meg. ,,Taidana és Hara, bízzatok bennem!" ez volt a papírra írva és mellé volt egy Konoha jel rajzolva. Mondhatom szép, szóval ő egy informátor lenne, nincs rá más válasz, de igen az hogy ha ő az ellenség egyike, viszont jobb bele nem gondolni, mivel a Hokage személyesen bízott meg minket ezzel a feladattal így nem tudhatnak sokan róla. Ahogy hátra csaptam az utolsó korty bourbont, a poharamat a cetlire raktam, hogy így takarjam el a kíváncsi tekintetek elől a kompromittáló információt. Társam is elolvasta az üzenetet mivel a következő kérdéssel fordult hozzám:

"-Na mi legyen pénzes zsák ?"
Ezzel a kérdéssel rám bízta a döntést. Én rendelte egy üveg pezsgőt majd halkan azt mondtam neki:
- Mehetünk mutassa az utat barátom.
Remélem hogy nem csapda, bár ennek szerintem kevés az esélye. Egyre inkább kíváncsi vagyok hogy mi történi, bár zavarom egyre nő, nem csak a nő riszálása miatt ha nem azért ismert "virágot" megyünk nézni, egy nő két hapsi társiságában, szerintem ez a külső szemlélő számára rendkívül perverzül hangozhat ...

_________________
"Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos."
Albert Einstein


"The word suffers a lot, not because of the violence of bad people but because of the silence of good people ."
Bonaparte NapóleonKaraktereim: Taidana Kaito Umi Michishio
avatar
Taidana Kaito
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 275

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Hinata on Vas. Ápr. 01 2012, 22:59

** Dualista kémviadal **
// Gaisuke Daizo //

// Kicsit fel pörgetem a dolgokat Konohai Blogot utol érjük. //

Valami parti egy kis party time van. Két régi ismerős ez látszik már neked is messziről, de nagy mulatozás közepette félre vonulnak. Két férfi egy nő társaságában aki súg nekik valamit. Ez kicsit gyanús már ha üldözési mániád van. Fél fülel hallod, hogy valami növényről beszélnek. A nő pedig óvatlanul körbe pillant mintha tartana valamitől. Talán attól, hogy a vendégek nincsenek rendesen kiszolgálva. Ki tudja, hogy mi a valódi oka a dolognak. Ha van sütni valód neked és társadnak most óvatosan bár de az egyik kótyagos vendégnél a három távozó alak után érdeklődtök. Csak nyugodtan valami tréfás esetleg pajzán meg jegyzést téve a három alakra. Aztán a becsípet vagy már részeg alak nyelve el eredjen és jöhessen a többi kérdés.

*** Ha kérdezősködnétek.***
***

- Bahhh Kit jah azokat.
Jött egy alkohol gőzös böffentés és egy rövid hortyogó válasz. Az alak nagyot kortyol a sőréből mi után legurított egy rövid italt.
- Ah Nem tudom, hogy mázli vagy sem két férfi egy növel. Tuti valami perverz dolgot fognak művelni. Bár egy növénnyel. Ahhh biztos valami répa vagy uborka növény.

Az alaktól nem sokat tudtok meg bár még mielőtt teljesen be ájulna fejel a sörös korsóba még elkottyant valamit.
" Az egyik alakot akit zsáknak .. hiktak.. láttam Konohában pár napja valami bicsával azohllkdkdd....."
Az alak elájult sikeresen miután fizetettek az ivó cimborátoknak még 1-2 italt.

Az részeg szavait vagy figyelembe veszitek vagy nem. Végül is rajtatok áll, hogy mit hámoztok ki egy részeg szavaiból.

*****
**HA nem kérdezősködnétek csak ültök tovább.**

Nyugodtan beszélgetsz a társaddal látszólag hétköznapi dolgokról. Még is bizonyos szavakat a társad tudatosan nyomatékosabban ejt ki. Erősebb hangsúllyal néha a mondat első szavát néha a végén. Egy rejt jeles beszéd és egy kocsmában hangos vagy hullámzó beszédre nem igen figyelnek fel. Föleg, hogy mind kettőtök előtt ott egy-egy korsó.

// NJK TÁRS //

- Nem tudom talán nem FIGYELtem.
Egy korty az italból.
- Írtam múltkor HÁROM igazán ÉRDEKES dalt. Majd egy alkalommal mikor FÉLRE ESŐBB HELYRE megyünk TALÁLKOZNI talán meg mutatom.
Igaz még nincs kész de ÍGÉRETES.

avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Daizo Tensei on Szer. Ápr. 04 2012, 10:28

Csendben ücsörgök és a szórakozó vendégeket figyelem. Hamarosan feltűnik egy páros, akikhez egy nő társul be, majd súg nekik valamit. Ez meglehetősen gyanús, bár az is lehet hogy éppen csak dolgozik a nő és a tarifákat beszélik meg. Azonban nem hagyhatom szó nélkül a dolgot. Éppen ezért fordulok az egyik vendéghez és kezdek kérdezősködni, hátha tőle sokkal többet megtudok. Kezdetben nem akar beszélni, de amikor a szót a szórakozás felé terelem, megered a nyelve.
Nem tudok meg sokat az öregtől, a hallottak alapján lehet utca lány, vagy valamilyen informátor, esetleg shinobi is... Éppen ezért alaposan megbámulom a nőt, amikor távozóban van. Ha rám néz, akkor elmosolyodok és még a szemöldökömet is megemelem egy pillanatra, csak hogy lássa, tetszik. Ezután a társamhoz fordulok, aki szinte a gondolataimat öntötte volna szavakba.
- Menjünk valahova, ahol csendben tudunk beszélgetni. - mondom a társamnak, majd miután fizettem az italért, elindulok kifelé.
Nagyon remélem, hogy odakint hamar megtaláljuk ezt a három manust. Jó lenne kideríteni kik voltak ők, utána pedig el kéne indulni, hogy teljesítsük a feladatunkat. Még sohasem voltam Konohában, már kíváncsi vagyok arra a falura.
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Hinata on Szer. Május 02 2012, 19:18

// Dualista kémviadal //

*Konoha shinobik*

Felértek a szobába a nőt támogatjátok. Tettetett részegség és más buja dolgokat imitáltok míg felértek és be nem zárjátok az ajtót.
Majd halkan a fületekbe suttog.
- Figyelnek titeket, hogy kik azt nem tudom. Pár napja azt az információt kaptuk, hogy kémek fognak érkezni ide ebbe a fogadóba. Milyen céllal azt nem tudom.
A padló lap meg reccsent oda kint egy épp ara járó lábba alatt. A nő rögtön reagált és kéjesen fel sóhajtott majd hangosan nyögdécselni kezdett. Közben intett nektek, hogy rajta rajta egy kis ösztönzés. Talán egyértelmű, hogy mi miatt jöttetek fel és azt imitálni is kellene.
- Nem tudjuk biztosra de mivel ellenségről van szó valószínűleg a határ vonalat fogják szemel tartani. Vagy valamilyen információhoz akarnak jutni ami a haderőkre vonatkozik illetve a járőr útvonalakra.
A nő tovább imitálta a nagy együtt lét hangjait méghozzá nagyon is tehetségesen.


( Zetsu ha közben megérkeznél bocs, hogy bele kontárkodtam. Nyugodtan töröld, ha meg érkeznél. )
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Hinata on Szer. Május 02 2012, 19:27

// Dualista kémviadal //

// Gaisuke Daizo //


Te és a társad kimentek a fogadon kívülre, hogy fel frissüljetek a levegőn. Közben elhintitek, hogy nem bírjátok az alkoholt. Tehát távoztok és kiléptek az utca forgatagába ahol egy csendesebb félre eső zugban. Ahol a közlekedés zaja és az árusok kiabálása nem olyan hangos.


**NJK**

- Ahogy mondod, jobb lesz ha elindulunk. Lehet azok csak szórakozni akartak, de lehet teljesen másról van itt szó. Talán jobb ha minél előbb elvégezzük a feladatott.
Barátian a válladra csap a társad és mosolyog. Majd kortyol egyet a boros tömlőjéből amit még egy árustól vett ide fele jövet.
Már csak a te válaszodra vár, és akár indulhatok is. Az idő pont alkalmas hisz esőre áll. Ami rontja a látási viszonyokat, elnyomja a szagokat és elmossa a lábnyomokat.


avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Hara Akahito on Csüt. Május 03 2012, 21:41

*** Dualista kémviadal ***


Az informátor feldobta a hangulatot, és érdekes fordulat várható, rendkívül izgatottan haladok előre a szobámat mutatva, egy kis „virágnézésre”, szó maga érdektelen, de a helyzetben igazán perverzül hangzott. A nőt csak a szemem sarkából láttam, de csámpásan és részegesen halad előre közben dobálja az ikreit. A lépcsőig kéjsóvár tekintettek kísérnek minket, néhányan orruk alatt irigyen dörmögnek ~micsoda mázlisták~, nos, igen kettő fiatal férfi egy totál részeg nővel tűnik el, meg tudom érteni az irigységüket. Ha tudnák azt, hogy kik vagyunk, és mit csinálunk, akkor már nem tekintenének minket így ránk. Amint szobámba belépünk becsuktuk az ajtót, a nő az ágyra veti magát, de nem a sexi módon hanyatt, hanem a közepére ugrik, majd törökülésben összefont karral lassan nyögdécselni kezd és bujaságokat mond néha. Közben halkan a következőt suttogja
„- Figyelnek titeket, hogy kik azt nem tudom. Pár napja azt az információt kaptuk, hogy kémek fognak érkezni ide ebbe a fogadóba. Milyen céllal azt nem tudom.” ~Reccs~ mondja a padló és egy fél másodperces szünet után a nő buján felsikít. Karjával most integetni kezd és nyögdécselésre buzdít. Eleget teszek ennek és valamennyire hihetően felnyögök, majd félreérthetetlenül zihálni kezdek. A kisseb közjáték után a nő folytatja a halk információ át adást„- Nem tudjuk biztosra, de mivel ellenségről van, szó valószínűleg a határvonalat fogják, szemel tartani. Vagy valamilyen információhoz akarnak jutni, ami a haderőkre, vonatkozik illetve a járőr útvonalakra.”A nő tovább nyögdécsel, egészen tehetséges, ha már itt tartunk talán később meg kéne keresni, ha ennek vége. A nő színjátéka csak ahhoz elég, hogy gondolataimat összekavarja, és ne tudjak tisztán gondolkodni, de az hogy kémek aggaszt, nem maga a szó hogy kém hisz mégis csak ezért vagyunk itt, engem a többes szám aggaszt …

(Az utolsó zárójeles mondat össze zavart, de nem nekem szól, ha újra kell írni a posztot, akkor, szóljatok)
avatar
Hara Akahito
Játékos

Tartózkodási hely : Pont ott


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 185

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Taidana Kaito on Pént. Május 04 2012, 13:21

Kaito a nőt követte aki a Akahitot. A trió gyorsan felkeltette a "törzsvendégek" érdeklődését. A nő részegen riszálta magát, legalábbis tette, de Kaito nem volt képes eldönteni jelen pillanatban hogy az informátor tettet vagy sem, túlságosan is zavarban volt pont a nő miatt. Zavarában a földet bámulta ahogy haladtak előre társa szobája felé. Szinte megváltásnak tartotta amikkor a nő az agyán "normálisan" és határozottan ült, a kipirosodott arca ismét elfehéredett, ám ez a folyamat gyorsan vissza fordul, amikor a nő buján nyögés sorozatba kezdett. Kaito ismét a földet bámulta amikkor a nő halkan beszélni kezdett.
„- Figyelnek titeket, hogy kik azt nem tudom. Pár napja azt az információt kaptuk, hogy kémek fognak érkezni ide ebbe a fogadóba. Milyen céllal azt nem tudom.”
Kaito kissé fel pillantott amikkor megtört a nyögések sorozata és elhangzott az előbbi mondat. Ám a a Kaito számára kényelmes pillanatot egy padló reccsenés zavarta meg. A nő ekkor inteni kezdett az előtte állóknak hogy gyerünk gyerünk srácok ez egy színjáték és nem csak én vagyok benne. Akahito vette a lapot és elkezdet vadul zihálni ~Zsír most már kettő idióta csinálja ezt~gondolta magában Kaito miközben buja hangokat csikart ki magából. Majd a nő folytatta:
„- Nem tudjuk biztosra, de mivel ellenségről van, szó valószínűleg a határvonalat fogják, szemel tartani. Vagy valamilyen információhoz akarnak jutni, ami a haderőkre, vonatkozik illetve a járőr útvonalakra.”
Ez volt az utolsó információ morzsa amit a nő mondott és ismét vadul nyögni kezdett. Kaito most a plafont kezdte el bámulni miközben kizárta a külvilágot. ~Király ők is többen vannak, vajon hányan lehetnek ? Bár ez sok mindent elmond hogy ha ilyen messzire eljutottak, mi van ha jobbak mint mi ???. Bár a céljuk egyértelmű, de mégis a leleplezésük aggaszt, és az, hogy itt is vannak ebben a csehóban, most már értem ezt a kis közjátékot. Kevés az infó így valószínűleg, nem előny, hogy ketten vagyunk, mivel mind ketten ugyan arra gondolunk...~ Miközben bejezte Kaito a gondolkodást társa felé nézett aki a nőt bámulta, aki már már nyáladzott.

_________________
"Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos."
Albert Einstein


"The word suffers a lot, not because of the violence of bad people but because of the silence of good people ."
Bonaparte NapóleonKaraktereim: Taidana Kaito Umi Michishio
avatar
Taidana Kaito
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 275

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Daizo Tensei on Hétf. Május 07 2012, 14:19

Hamar elhagyjuk a kocsmát, majd egy elhagyatott sikátorban kötünk ki, ahol megbeszélhetjük a továbbiakat. Pár pillanatig elgondolkozok, hogyan folytatódjon a küldetés. Vagy megyünk és megnézzük, valóban csak egy légyottról van szó, vagy nem foglalkozunk azzal a három emberrel és megyünk tovább. Ekkor oldalra fordulok és a sikátor bejáratát kezdem figyelni. Kissé megharapom az ajkam, majd a társamra nézek.
- Ne foglalkozzunk azzal a hárommal! Menjünk tovább és derítsünk ki minden szükséges információt Konoháról! Ha esetleg utánunk jönnének, akkor elintézzük őket, de amíg nem foglalkoznak velünk, mi se pazaroljuk rájuk az időnket. Ráadásul hamarosan esni fog, így sokkal könnyebb észrevétlenül utazni.
Ha a társam is beleegyezik, akkor már indulunk is, hogy megszerezzük a fontos információkat. Az utazás közben azért folyamatosan figyelem a környezetet, nehogy azok hárman utánunk jöjjenek, vagy esetleg valaki más akarjon meglepni minket.
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Hinata on Hétf. Május 28 2012, 20:46

*** Dualista kémviadal ***

*Konoha*

Meg kaptátok az információt az összekötőtől már csak az a kérdés, hogy mihez kezdtek vele. Sejtitek tudjátok is talán, hogy a kémek a fogadóban is jártak vagy még mindig ott is vannak.
- Talán a legegyszerűbb, hogy ha megpróbáltok az ő fejükkel gondolkodni. Ti mit csinálnátok ha helyükben lenétek? Tudomásomra jutott még, hogy az egyik biztos egy férfi. A másik vagy a többivel kapcsolatban nem tudtunk mást kideríteni.
A nő most fellát és egy kis vizet kent az arcotokra. Fel se tűnt nektek de az állítólagos édes hármas eltartott majdnem egy órát ami alatt szóban és papíron is információt cseréltetek. Kaptatok egy térképet és róla egy jel magyarázatot is ami a környéket és a határ vonalat illeti.
- A víz az izzadság pótlása, hisz most estetek túl egy kemény meneten. Ne feledjétek!
Eközben odakint elered az eső. Tetőn hangosan kopognak a kövér eső cseppek és ha kinéztek az ablakon láthatjátok, hogy egészen beborult az ég. A ég ami most tele van nagy csúnya eső felhőkel.


A hozzászólást Tsunade összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 28 2012, 21:01-kor.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Hinata on Hétf. Május 28 2012, 21:00

Gaisuke Daizo írta: Hamar elhagyjuk a kocsmát, majd egy elhagyatott sikátorban kötünk ki, ahol megbeszélhetjük a továbbiakat. Pár pillanatig elgondolkozok, hogyan folytatódjon a küldetés. Vagy megyünk és megnézzük, valóban csak egy légyottról van szó, vagy nem foglalkozunk azzal a három emberrel és megyünk tovább. Ekkor oldalra fordulok és a sikátor bejáratát kezdem figyelni. Kissé megharapom az ajkam, majd a társamra nézek.
- Ne foglalkozzunk azzal a hárommal! Menjünk tovább és derítsünk ki minden szükséges információt Konoháról! Ha esetleg utánunk jönnének, akkor elintézzük őket, de amíg nem foglalkoznak velünk, mi se pazaroljuk rájuk az időnket. Ráadásul hamarosan esni fog, így sokkal könnyebb észrevétlenül utazni.
Ha a társam is beleegyezik, akkor már indulunk is, hogy megszerezzük a fontos információkat. Az utazás közben azért folyamatosan figyelem a környezetet, nehogy azok hárman utánunk jöjjenek, vagy esetleg valaki más akarjon meglepni minket.

*** Dualista kémviadal ***

Ahogy elindultatok pár perc múlva eleredt az eső. Pont a település határán jártatok mikor a meleg eső cseppek záporozni kezdtek.
A társad belement a tervbe és követett téged minden fenntartás nélkül, hisz ő is minél előbb túl akart lenni az egész küldetésen. nem tetszett neki, hogy az élete most kockán forog, ezen a küldetésen. Az eső egyre csak szakad és erősödik tovább.
A falutól pár kilométere figyelmesek lesztek az első lényegesebb informáciora. A fák közt egy esőtől védet terület van. A félhomályában fény szúródik ki onnan és beszélgetés. Az eső zaja elnyomja a hangokat. Te döntésed, hogy meg nézitek vagy sem.

**
Ha megnézitek:
Két konohai fejpántos ninja ül a tűz körül és próbálkozik meg melegedni a tűznél. Illetve megszárítani a nedves ruhákat. Amikor közelebb értek integetve üdvözölnek titeket és az egyik oda szol.
- Ha hoy utazok. Borzalmas ez az idő. Van még itt bőven hely két ázott és fáradt utazó számára.
A Ninják nem sejtenek semmit. Nálatok nincs fejpánt vagy bármi más árulkodó jegy. teljesen átlagos hétköznapi embereknek tűntök a szemükben.


**
Tovább mentek:

Nem figyeltek a fényre és nem törődtök vele csak haladtok előre, hogy vagy egy másik településre jussatok mielőbb vagy találjatok valami búvó helyet ami még lehetőleg nem foglalt.
Pár kilométer után az eső még mindig szakad és nem akar csillapodni. Viszont találtok egy jól megművelt földet és egy kicsi házat. minden bizonnyal egy földműves. Rajtatok áll megint csak, hogy mit tesztek. Menedéket kértek vagy haladtok tovább?


/// Daizo njk-t nyugodtan irányítsd te is ha a kedved van hozzá.//
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Daizo Tensei on Szer. Május 30 2012, 16:46

Elindultunk hát, hogy magunk mögött hagyjuk a települést és teljesítsük a feladatunkat. Alig értük el a határt, eleredt az eső. Ez számomra nagyon jó jel, ugyanis, ha bármilyen összetűzésbe keverednénk, könnyebben tudnék használni bizonyos technikákat. Viszont eddig semmi jele annak, hogy megtámadna minket bárki is. Így hát sétálhatunk békésen tovább.
Utunk hamarosan egy érdekes helyre vezet. Egy esőtől védett területre, ahonnan némi fény szűrődik ki, illetve beszélgetés zaja. Azonban a beszéd nem kivehető az eső okozta hangoktól. Azonnal megállok, majd az irányába kezdek bámulni.
- Menjünk be és nézzük meg, kik azok! - szólok a társamnak. - Hátha sikerül megtudnunk valamit. - teszem hozzá.
Így hát bemegyünk a fényforráshoz. Odabent két konohai shinobi van, akik bedőlnek az öltözékünknek és meginvitálnak minket a tűzhely mellé.
- Nagyon szépen köszönjük! - mondom, majd leülök. A társam természetesen hasonlóan cselekszik. - A nevem Kanuori Akari, ő pedig a társam, Itsuyoki Makaro! - mutatkozunk be.
Az egyik shinobi mellettem ül, míg a másik a társam mellett, velem szemben. A tűz melege igazán jól esik, úgy sajnálom, hogy nem maradhatunk sokáig. Kissé összehúzom magam, miközben a ruhám ujjaiba dugom a kezem. Az egész műsort azzal tetézem, hogy még meg is rázkódok kicsit, mint aki tényleg fázik. Majd a következő pillanatban abbahagyom a színjátékot. Megérintem a csuklómon lévő pecséteket és villámgyorsan megidézek egy shurikent és egy kunait a kezeimbe. A következő pillanatban már a velem szemben ülő konohai testében, illetve nyakában díszelegnek. A shinobi azonnal meghalt. A társa viszont még él és egy ideig élni is fog.
A társam átveti magát a tűzön és a földre küldi a másik konohait. Én eközben kiveszem a fegyvereimet a halottból, majd azokkal ugrok oda a shinobihoz.
- Mesélj nekünk az itteni védelemről! Ha szót fogadsz, akkor nem kerülsz a társad sorsára, később pedig megbosszulhatod a halálát! - mondom, miközben a kunait a torkához szorítom.
- Ne próbálj átverni minket! - majd a fegyvert erősebben a bőréhez nyomom. - Árulj el mindent amit tudsz! Ha kiabálni próbálsz, vagy más módon akarod felhívni magadra a figyelmet, halott vagy. Ráadásul azok is meghalnak, akik a segítségedre sietnek. Tehát, merre vannak őrhelyek, mennyire vagytok jól felszerelve, milyen egységeitek vannak, hány fővel lehet számolni?
Remélem megbízható adatokat kapunk tőle, bár amilyen szerencsénk van, sikerül kifognunk egy lojális tagot. Azokat pedig nehéz megtörni. Lehet egyszerűbb lenne őt hazavinni és majd odahaza kutakodnának az agyában a megfelelő emberek.
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Taidana Kaito on Szomb. Jún. 09 2012, 03:20

~Ideje felpörgetni az eseményeket~ Gondolta magában Kaito mivel már jól tudta azt hogy ez az egész több mint holmi üres színjáték, majd a nő ismét beszélt.
- A fogadóban is jártak, talán már azt is tudják hogy kik vagyunk. Az jó ötlet hogy gondolkozunk az ő fejükkel azt hogy az egyik tag férfi már szűkíti a dolgokat, de nem eléggé ...
A nő fel állt és vízcseppeket szórt a fiúkra, hogy izzadtnak látszódjanak, bár Kaitot ez már nem érdekelte. Eleinte úgy hitte hogy személyiségbeli elcsúszások fogják a kezükre játszani az ellenséges kémeket, de ez az elmélete már rég megbukott. Ki tekintett az ablakon ahol az eső igen csak eleredt, egy régi gyermekkori érzés fogta el ám azt már nem tudta eldönteni hogy jó vagy rossz. A kis nosztalgia után a térképre nézet és gondolkodni kezdet.
-Biztos hogy információ miatt vannak itt, bár ez az alapvető tevékenysége a kémeknek. Ezzel nem mondott sokat ám most a nőre nézet és komoly hangon azt mondta:
-Maga azt mondta hogy haderő kémkedése véget jöttek ide és a határ vonalaink érdekli őket, ezt fogjuk kihasználni. Keresünk olyan pontokat amely őket és érdekli, és ezeket fogjuk figyelemmel követni. Valószínűleg civilnek álcázták magukat, így az ilyen helyeken felfognak tűnni. A kérdés az hogy mikkor és hogyan tegyük ezt...
Hangja végig komoly volt és néha néha a térképre mutatott. Az ablak mellé ment neki dőlt a falnak majd kinézet, és egy másodperces nosztalgiába kezdet, majd a társára nézet és a következőt kérdezte:
-Neked mi a véleményed ???

//Sorry ha gyér lett, de most vizsgaidősuck-om van és kiszámíthatatlanan hogy mikor tudok posztolni, és azért előztem meg Akahitot is//

_________________
"Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos."
Albert Einstein


"The word suffers a lot, not because of the violence of bad people but because of the silence of good people ."
Bonaparte NapóleonKaraktereim: Taidana Kaito Umi Michishio
avatar
Taidana Kaito
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 275

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.