Kuriyo Iso

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Kuriyo Iso

Témanyitás  Kuriyo Iso on Pént. Okt. 28 2016, 13:01

Név: Kuriyo Iso
Ország: Tűz országa
Rang: Genin
Szint: D
Chakraszint:
Kor: 14
Nem: férfi
Felszerelések:    Található:    5db kunai, 5db (sima) shuriken, 2db fuuma shuriken, 10db senbon, 1db wakizashi, 1db elsősegélykészlet, 10 méter dróthuzal, 10db robbanójegyzet, 3db füstbomba, 3db chakratekercs, chakratinta (tárolók:   hátizsák, shurikentartó és övtáska)

Kinézet:   Egy átlagos tizenéves testalkatával jellemezhető, átlagmagas, de kissé soványabb fiatal. A bőre sokkal fakóbb, mint az átlagnak, így egy érdekes harmóniát alkot arany és sötét barna szemeivel, melyek körül türkizkék csíkokat hord harci festés gyanánt. Egy kicsit szomorkás tekintete nem tűnik fel annyira, mert középhosszú és rövid hajhossz közötti bordós-barna koronája eltakarja azt. Jobb oldalt egy dísztincs lóg le, míg fölül haját egy védőszemüveg fogja egybe. Egy babakék sállal takarja el nyakát, mely alapból egy fekete ujjatlan pólóból lógna ki. De van, hogy kabátot ragad magára, ha az idő megkívánja. Hátizsákja a hátán, egy wakizashit vélhetünk még felfedezni mellette. Egy térdig érő, kényelmes, barna nadrágot hord, amelyen a shurikentok kapaszkodik lábához (jobb oldalt). Shinobi szandál teszi teljessé a képet, és az övéről lógó fejpántja.

Jellem:  Magába húzódó, de ha kell, nagyon emberközpontú lehet, mivel a hangulatától függ, hogy éppen kit képes megtűrni. Szellemes és vicces, habár tekintete általában szomorú és letargikus. Valamiféle megtévesztésnek hasznos lehet. Viccei viszont kissé elvontak, sokkal negatívabb tartalmat fűzhetünk hozzájuk, mint egy átlagos személy humorából kiragadott poénhoz. Nagyon ragaszkodó és segítőkész, mivel medikus ninjának készül. Ez viselkedésében is megnyilvánul.

Technikák:
E:
Shunshin no Jutsu
Henge no jutsu
Kakuremino no jutsu
Bunshin no jutsu
Kawarimi no jutsu
D:
Jibaku Fuda: Kassei
Genjutsu Kai

Előtörténet:
Konohagakure no Sato-ban született egy gyermek, november 14.-én este, akit Kuriyo Iso-nak nevezett el az édesanyja. Sok szenvedés árán, de egy egészséges újszülött jött a világra. Fele szeme barna, a másik arany színben tekintett anyjára. Egy áldás és egy jel volt.
Édesanyja a volt kirigakurei Kuriyo Nasui, szanitéc shinobi, aki még gyermekkorában költözött Konohába, így kimaradva a kirigakurai borzalmakból. A lányt és a családját megvetették és kitaszították, mivel egy diplomáciailag rossz lépést követett el a családapa. Az egyik tárgyalás miatta fulladt kudarcba, így Konohába menekültek, és ott, mint shinobik, menedékjogot kérdtek. Nehezen telepedhettek ott le, de sikerült.
Édesapja Anatari Iso, a kirigakurei ANBU tagja. A falu hölgyeinek nagy csábítója volt, mivel arany színű szemeiért és sötét hajáért bármit megadtak volna. (Meg, ha úgy alakult a helyzet, egy kis genjutsu is hozzájárult a sikerhez, de ez a történet mellékes.) Sosem házasodott meg, sosem született Kirigakure-ban gyermeke. Több fontos küldetéssel is megbízták, mert bíztak a kíváló és precíz munkavégzésében, illetve a víz elem és kenjutsu ismereteiben. Mindez addig tartott, amíg nem találkozott ellenfelével, aki gyermekkori jóbarátja is volt: Kuriyo Nasui-val. Elszabadultak az indulatok, a nő megsérült, és egy kényes incidens keretein belül a nő teherbe esett.
Ugyanis a férfi képtelen volt megakadályozni a nő küldetését, illetve megölni őt, és ezt társai közül jópáran árulásnak tekintettek. Egy sötét este, egy gyilkosság keretein belül példát statuáltak a férfin. A tetteseket sosem kapták el.
A fiatal Iso-t apja után nevezte el a nő, aki mindent megadott neki, amit csak képes volt, mivel ő maradt az egyetlen számára, ami emlékezteti Anatari-ra. A nő anyja, Masana nagyi segítette mindebben. Mikor a gyermek elhatározta, hogy shinobi akar majd lenni (erre a döntésre persze édesanyja inspirálta), 6-7 éves korában a két nő elkezdte neki feltárni a ninja világ rejtélyeit, de semmi mélyebbet nem tanult, csak a chakrakontrollt gyakorolhatta. Majd 7. életévében eljött a pillanat: az Akadémia nyitóünnepsége, ahol tökéletesen beteg volt, mivel előző nap beleesett egy hideg vízzel teri árokba. A tanárok beszédét folyton tüsszentésével zavarta.
Az akadémiai évek elején nagyon lusta, forrófejű és szorgalmatlan volt. Ezen az a esemény változtatott, mikor látta nagymamáját összeesni és egy belső sérüléstől szenvedni. Látta, ahogy Nasui odarohant és orvosi ninjához méltóan elkezdte meggyógyítani az idős nő sérült máját és bordáit, amelyek nagyon súlyosan károsodtak a baleset során. Látta az anyját,a hogy életet ment, és ez vitte rá a célra, hogy ő legyen a falu egyik legjobb szanitéc ninjája. Azután megváltozott a hozzáállása a tanuláshoz is. Rájött, hogy kemény munkával érheti csak el azt, amit kitűzött magának. A tanítási órákon, mindig maximális lélekjelenléttel vett részt, mindig készült, a tanítás után hazament, és anyjával az anatómiai ismereteket gyakorolta, ha volt egy kis fölös ideje, a nagymamájával pedig a chakrakontrollt. Ez viszont a barátságai rovására ment. idejének ijesztő hányadát töltötte ugyanis ki a tény, hogy gyakorolja a chakrájának megfelelő irányítását a ninjutsukhoz. Ez a fajta fegyelem anyját Anatarira emlékeztette, és ez mindig büszkeséggel töltötte el.
Masana nagyi kérésére 11 éves korában elvégeztek egy tesztet, mely keretein belül a chakrára érzékeny papír nedvessé vált, és így kiderült, hogy a fiú elsődleges eleme a víz. A nagyi, aki törzsgyökeres kirigakurei shinobi volt leánykorában, mesélt a gyermeknek a víz elemről és fortélyairól. Arról, hogy a Víz földjének ninjái hogyan használják a vizet az előnyükre. Ezen események hatására Nasui mesélt a fiúnak apjáról, és hogy hogyan is mentette meg életét. Mindez a záróvizsga előtti hónapokban történt, ami kicsit visszavetette a fiú teljesítményét. Az apjára gondolt, és arra, hogy hogy élhettek volna mindannyian együtt. Egy hiányt érzett, amit csak tanulással tudott betölteni.
A vizsga napján pihenten ébredt, és felkészült a megmérettetésre, ahol is az összes fontosabb technikát bemutatta, melyet kiszabtak neki. Igaz, a shuriken dobása lehetett volna jobb, de átment. Elméleti kérdéseit megválaszolta, melyekben a Hokagékról volt szó, továbbá Konoha alapításáról. Egy húzós taktikai kérdést kapott még, amelyben őt és két sebesült társát körülvették ellenséges shinobik Sunagakuréból. Mit tenne? Ő azt felelte, hogy füstfelhővel és alakváltással rejtőzne el, míg társait körülveszik, és akkor indítana egy meglepetésszerű támadást. Ez részben helyes, részben helytelen volt. De átment. Megkapta fejpántját, amit egyből övére fügesztett.
Büszkén újságolta, hogy beosztották, és shinobi lett, viszont csak most indul a valódi megpróbáltatása: elérni a szanitéc ninják szintjét. Csapatával már több, kisebb küldetésben is részt vett, amelynek osztályozása D, illetve C volt. Gyakorlott chakrakontrolljának következtében könnyebben sajátíthatta el a falonfutást és a vízenjárást. A kirendelt jouninja valószínűleg elégedett a munkájával, mivel próbálkozik a maga furcsa módján.


A hozzászólást Kuriyo Iso összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 01 2016, 17:55-kor.
avatar
Kuriyo Iso
Játékos

Taijutsu Pontok : 13

Tartózkodási hely : Minden bizonnyal Konoha...


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 157

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kuriyo Iso

Témanyitás  Terumi Mei on Vas. Okt. 30 2016, 17:06

Üdvözöllek az oldalon!


Az előtörténeted nem fogadhatom el ilyen formában.


Elsősorban olvasd el az itt megfogalmazottakat: http://narutohun.niceboard.org/t3104-1-elotortenet


Ennek fényében Én, és a Gundan többi lakója is biztosan szeretne többet olvasni a karaktered életéről, mivel egyáltalán nem tudunk meg róla semmit. A kis bevezetőből sem derül ki semmi, pedig biztos vagyok benne, hogy egy jó sztori sülne ki belőle, ha tovább folytatnád, valamint leírnád, hogy miket tanult a karakter az élete során. (Pl. jó, ha leírod, hogyan vagy ki által sajátította el a vízszintes-és függőleges terepen való megmaradást). Ajánlom figyelmedbe pár elfogadott előtörténet elolvasását, hogy egy kis ihletet nyerj belőlük, mi hiányozhat még a tiédből.


Külön értékelem, hogy a karaktered avatarját magad raktad össze (igeeen, ennyire simlis vagyok, ezt is tudom Very Happy ), szóval ha javítod az előtörténetet, semmi akadálya nincs, hogy elfogadjam. Amennyiben módosult, kérlek, dobj meg egy PM-mel. ^^

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Ginoo Yukizaki - Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld
Komimushi Zanami - Egyenesen járni tudni kell (fagyasztott)
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kuriyo Iso

Témanyitás  Terumi Mei on Kedd Nov. 01 2016, 23:26

Nyo, lássuk!


A kért dolgokat kiegészítetted, pótoltad, egész szépen kicentizted az előtöri mennyiségét, de nem mondhatom azt, hogy nem tettél eleget a kéréseimnek. Very Happy Végre most már tudom, ki kivel van, ki kicsoda - mert az előzőben nem tudom, merre figyeltem, my bad. Mondanám még, hogy én kérek egy kis részletezést arról, hogy milyen diplomáciai küldetésben tett rossz lépést apus, de nem leszek ennyire mohó csak azért, mert szeretek olvasni - és jó látni, hogy egy ígéretes növendéke van a Gundannak! ^^


És nini, kedves, ott az a cuki kis kép az adatlapodon!  Cool


Az előtörténetet elfogadom,
jutalmaid a következők:


Chakra: 105
TJP: 10
Ryu: 2000 ryu
Alap E szintű technikák, és a két D szintű, amit felírtál.


Jó játékot! ^^

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Ginoo Yukizaki - Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld
Komimushi Zanami - Egyenesen járni tudni kell (fagyasztott)
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kuriyo Iso

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.