Hasegawa Zauki vs Tsuuzoku Tomoe

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Hasegawa Zauki vs Tsuuzoku Tomoe

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Hétf. Okt. 31 2016, 04:26

Helyszín: Konohagakure no sato - Ninja Akadémia - Hátso udvar
Tomoe jelenlegi chakraszintje: 146
Felszerelés: 2kunai


-Hallotad? Elvileg ma valami külsős jön bemutató órát tartani.
-Én hallottam.
-Mi? Én nemtudok semmiről.
Az osztályban több helyről is hallani ezt a pletykát.
-Hé Kendo. Mit tudsz erről a pletykáról?
-Melyikről?
-Miaz, hogy melyikről? Mivagy te valami pletyka fészek? Erről a külsős bemutató óráról beszélek.
-Ja, hogy arról.
Kendo végre hátrafordul és felém néz nem pedig a hátát mutatja nekem.
-Hát apám azt mondta, hogy valami Kumogakurei shinobi jön a faluba. Lehet Ő lesz az.
A szünet után bejött Shugaku-sensei a terembe, eldobta a cigijét az ajtóban majd az asztalához ment, ahogy mindig is szokta, viszont most nem volt nála könyv.
-Jól van gyerekek most mindenki kérdés nélkül, rendezetten lemegy a hátsó udvarra.
Shugaku-sensei utasítási egyértelműek voltak. Mindenki azonnal rendet rakott az asztalán és elhagyta a termet. Lent az udvaron egy fekete torzonborz hajú fiatal fiú várt minket. Talán Ő lenne az akiről annyit beszélnek most?


A hozzászólást Tsuuzoku Tomoe összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 31 2016, 05:31-kor.
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 355

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki vs Tsuuzoku Tomoe

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Hétf. Okt. 31 2016, 05:12

Pár napja egy nem éppen szokványos küldetést kaptam. Előadást kellett tartanom pár kumogakureivel Konoha akadémiáján. Utunk viszonylag gyors volt, ám mégis hosszúnak tűnt. Őszintén szólva semmi kedvem sem volt efféle utazásokhoz.
Hamarosan meg is érkeztünk a falu kapujához, amin áthaladva leellenőriztek minket.
-Nehogy aztán robbantsunk, igaz?- Szúrtam oda próbálva poénkodni kicsit. Ám a célzott személy nem igazán tartotta viccesnek. Hamarosan egy idegenvezető is mellénk társult, ki aztán elvezetett az akadémiához. Négyen voltunk négy különböző időpontra négy évfolyamra. Én kaptam a harmadikosokat.
Az épületben járkálva be-be lesegettem egyes termekbe, figyelve az épp zajló órákat. Ekkor elöntött a már rég nem érzett büszkeség.
~Hmph... az Ő korukban már rég gyilkolni készek is lettünk volna. Lefogadom, hogy nem elemit, de még rendes taijutsut sem, vagy fegyver forgatást sem tanulnak. Szóval innen kerülnek ki a konohaiak... a tízből egy életképtelen shinobi a másik kilencből meg akkor lesz valami ha esetleg jó senseit fognak ki... mondanám hogy szánalmas, de nem tehetnek róla...~ Fintorogtam magamban a negyedikesek terme előtt, majd felfigyelve társam hangjára megindultam a hátsóudvar felé. Leérve egy egész kellemes terep fogadott, majd letódult a diáksereg. Érdeklődő tekintetek vizslattak engem, s derekamra erősített fába ágyazott rejtett kardom. Minden bizonnyal csupán gyakorlókardnak vélhették. Belekezdtem szemináriumom megtartásába, mely során megpróbáltam mindenre kitérni egy-egy lehetséges szituációval példálózva, ami egy genint érhet. Társam néha rám szólt, mivel felhoztam olyan témát is, mint a bandita tábor kiírtása, mely néhol nem genin csapatok feladata. Így megpróbáltam mérni a Kirigakurei alapszinthez őket. Előadásom végeztével fogadtam a kérdéseket, majd párba álltak gyakorolni. Páratlanul voltak, így egy sráccal nekem kellett edzenem.
-Nos és téged hogy hívnak?- Kérdeztem tőle, mivel előadásom elején én már bemutatkoztam. -Egyéb kérdés vagy kérés mielőtt kezdjük?- Amennyiben van válaszolok rá, majd megformázom a fél kos kézpecsétet jelezve, hogy részemről kezdhetjük.
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 95


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 500

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki vs Tsuuzoku Tomoe

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Hétf. Okt. 31 2016, 05:30

Nagyon érdekes órának tartottam amit ez a magát Zaukinak nevező Kumogakurei tartott. Látszott rajta, hogy rengeteg élet tapasztalata van.
Az óra elméleti része után egy kis gyakorlat jött. Mivel tudtam, hogy páratlanul vagyunk sejtettem, hogy valaki Zaukival fog küzdeni, így szándékosan nem kerestem párt, az engem kérőket pedig elutasítottam.
-A nevem Tsuuzoku Tomoe.
Bemutatkozok miközben megformálom a fél kos jelét.
-Csupán egy kérésem lenne. Ne fogja vissza magát.
Valószínüleg egy harmadikostól nem számít egy trükkös lerohanásra.
A pecsét megformálása után felé ugrok, ökölbe szorítom jobb kezem és hátrahúzom mintha ütésre készülnék. Mielőtt még nagyon a közelébe érnék elindítom felé a kezem azonban nem rá célzok csak úgy teszek. Lekanyarítom a kezem és a földre támaszkodok vele. Fellendítem a lábaim a levegőbe és behomorítok bal térdem behajlítom így a talpam egyenesen felé közeledik.
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 355

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki vs Tsuuzoku Tomoe

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Hétf. Okt. 31 2016, 05:58

A fiú az kérte ne fogjam vissza magam. Természetesen eszem ágában sem volt mindent bevetni ellene, ám a pecsét megformálása után lendületet is vett.  Egy ütésre készülve közeledett felém, melyet terveim szerint csupán hárítani akartam, ám hirtelen kezeit a földnek szegezte, s lábaival próbált meg támadni. Egy pillanatra meglepődtem, ám ugyan azt a tervezett mozdulatot hajtottam végre. Jobkézzel balra eltol, jobbra ellép. Alapszintű hárítás, mégis páratlanul hasznosnak bizonyulhat. Ezek után hagyom hogy talajt fogjon nyugodtan, s várom új támadását. Ugyan pár dolgot megtehettem volna, míg a kiszolgáltatott testtartásában van. Rúgás a torzóra, kézre, fejre... Azonban valami azt sejteti velem, hogy nem semmi a srác, így adok neki esélyt, hogy bizonyítsa is. Jobb könyököm kardomon kezdem pihentetni, majd intek neki egyet, hogy jöhet. Megpróbálom kicsit provokálni, had hozza ki magából, ami benne rejlik. Amint levetkőzi gátlásait, meglátom a foga fehérjét. Kérdés, hogy mennyi idő is lesz ez?
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 95


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 500

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki vs Tsuuzoku Tomoe

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Hétf. Okt. 31 2016, 06:18

A támadásomat egyszerűen hárította majd ellépet oldalra. Nem vitt be ütést, nem fogott le.
~Úgy rémlik megkértem, hogy ne fogja magát. Rendben akkor kikényszerítem belőle.~
Zauki intett, hogy támadjam meg ismét, rendben ahogy kéri. Ismét felé ugrottam viszont ezúttal a bal oldalához. Jobb kezemmel elindítottam egy fejre irányuló ütést viszont ismét csak cselként. Amíg a kezemet figyeli a jobb lábam felemelem a ballal pedig egy kicsit elrugaszkodok balra. A kezem elvezetem a feje előtt ezzel még több lendületet beleviszek a támadásba. Jobb lábammal az oldalát célzom, a medence csontja fölött de a bordái alatt.
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 355

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki vs Tsuuzoku Tomoe

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Hétf. Okt. 31 2016, 07:19

Tomoe ismét támadásba lendült. Ismét ütéssel indított. Mozgása jó volt, látszott a gyakorlottság és a kemény munka minden mozzanata mögött.
~Nem is rossz egy akadémistától.~ Jegyeztem meg magamnak, miközben mozdulatait követve egyik kezemet fejem magasságába, míg másikat oldalra rakom ki, ezzel megfogva a lendületet nyerő kezét, illetve megállítva a rúgást végrehajtó jobb lábát, melyre alulról, merítőfogásban rá is fogok..
-Jó vagy a korosztályodban, ez nem vitás. Azonban sok a felesleges mozdulat, mellyel időt vesztesz. Miközben elhúztad a kezed, akár ha szerencsésen mozdulok, vagy egyik kezem nem hátrébb van, ezzel időhátrányba kerülve, el is kapom azelőtt hogy a lendületed megszereznéd. Figyelemelterelésnek gyenge, mivel a taijutsu első és legfontosabb szabálya, hogy sose egyetlen részt figyelj, mindig az egész ellenfeledet. Így nem dőlsz be ilyeneknek. A mozdulataid pedig elég kifinomultak de ne vidd túlzásba a mutatványokat. Törekedj a minimális erőbefektetésre maximális hatás mellett.- Próbálom oktatni a fiút, majd mondandómat egy gánccsal végzem, mely a még földönlévő lábának kirántását jelenti. Hátrébb lépek kettőt, majd jelzek ismét.
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 95


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 500

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki vs Tsuuzoku Tomoe

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Hétf. Okt. 31 2016, 07:49

Újabb sikertelen próbálkozás. Elkapta a lábam de nem kezdett egyből támadásba hanem egy kisebb feltágítást tartott. A tanácsa megfogandó és hasznos. Viszont a beszéde után nem várt sokat kigáncsolta a földön lévő lábam így a földre estem, Ő pedig hátrébb lépett.
~Cöh! Megint nem támadott. Rendben akkor legyen így. Kikényszerítem, hogy komolyan vegyen. Felkelek a földről, pár mozdulattal leporolom magam majd jobb kezemmel a combomon lévő shuriken tartóhoz nyúlok. Felpattintom.a tetejét, középső ujjam beleakasztom az egyik kunai karikájába és előrántom. Pár forgatás után marokra fogom úgy, hogy a penge a kisujjam felé álljon.
-Köszönöm a tanácsát Zauki-sensei. Viszont újfent megkérem, hogy ne fogja vissza magát.
Előre lendülök az ellenfelem irányába és jobb kezemmel egy vágásra készülök.
    Ha elkapja a kezem a csuklómnál akkor egy egyszerű mozdulattal átdobom a kunait a bal kezembe és egy döfést indítok.
    Ha félreugrik utána dobom a kunait, majd én is elugrok arra.
    Ha lefele elhajol akkor megpróbálok bevinni neki egy térdest.
    Ha bal keze irányába félrehajol előre dőlök és jobb kézzel könyököst kezdeményezek.
    Ha a jobb keze irányába dől el akkor a jelenlegi támadást egy ellentétes irányú vágást indítok.
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 355

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki vs Tsuuzoku Tomoe

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Hétf. Okt. 31 2016, 08:24

Ismét, újult erővel, ám ezúttal egy kunaiial kezében indult meg támadására ellenfelem. Mozdulatai gyorsak és precízek voltak. Nyersen, csak a célratörő mozzanatokat figyelhettem meg. Máris jobban tetszett a dolog, ám ezzel együtt kezdett veszélyesedni is. Egy éles kés könnyen sebesíthet meg bárkit, aki félvállról veszi. Még kevésbé gyakorlott kezekben is halálos lehet, nem hogy egy olyan emberében, aki jólláthatóan képezte magát az akadémián kívül is. Könnyeden tehát nem vehettem már. Ahogy a fiú közeledett, kezemet kardomra csúsztattam, majd mikor kellő távolságba ért pengémet pengéjéhez tartottam, majd egy tolórúgást is intéztem. Amennyiben ez nem talál be, kardomat enyhén lefelé billentem és átfordítom, hogy a felé irányuló vágást, mit ejtek, ne éllel kapja. S közben hátraugrok menekülve a kényes testhelyzet elől. Amennyiben a rúgás viszont talál, egy shunhinnal kerülök mögé, megállítva a hátra hőkölésben, kardom pedig torkának szegezem.
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 95


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 500

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki vs Tsuuzoku Tomoe

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Hétf. Okt. 31 2016, 08:47

Zauki előrántotta a kardját, talán végre komolyan gondol? Sejtem hogy rúgásra készül ezért elugrok jobbra. Felegyenesedek vele szembe és tervezgetek. Hátrébb ugrok kettőt, hogy legyen helyem, majd hátra helyezem jobb lábam és ránehezedek. Jobb kezemet melyben a kunait tartom magam mögé emelem, bal kezem pedig magam elé. Ezzel az alap kunai dobó mozdulat sorral elhajítom a kunait de nem Zaukit célozom hanem tőlem kicsit srégen úgy, hogy 1-2 méterre Zaukitól balra menjen el. Remélhetőleg azt fogja hinni, hogy hibáztam. Mikor a kunai kellő távolságba ér előrántom jobb kezemmel a másikat, átdobom a balba majd ugyan ezen kezem irányába elugrok. Eldobom ezt a kunait is az elöbb eldobottra célozva két fegyver összecsapódik, a második lehull a földre, az első viszont irányt változtatva egyenesen Zauki felé tart.
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 355

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki vs Tsuuzoku Tomoe

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Hétf. Okt. 31 2016, 09:33

Tomoe ismét... igen ismét támadásba lendült. Kezdett olyan érzésem lenni, mintha le sem lehetne lőni a srácot. Először a rúgásom elől kitért, majd mikor én is, hátra ugrott. Dobó testtartást vett fel, fegyverét pedig eldugta előlem a háta mögé. A következő pillanatban már véghez is vitte a mozdulatot, s nem éppen kismértékben vétett célt. Tőlem úgy 1-2 méterrel arrébbi pontra tarthatott a kunai, mikor mozgásbalendült, s egy szökkenés után újabb dobással nyitott, mely ismét csak jócskán arrébb ment.
~Fém csendülése...~ Hatolt át agyamon, mikor meghallottam a két kést összeérni.
Hallásomat fejlesztő (néma gyilkolás) tréningem alatt kellően megedződtem ahhoz, hogy halljam a levegőt hasító kunait, mely egyenesen felém tartott.  Ez ösztönszerű cselekvésre ösztönzött, melyet pár pillanat alatt hajtok végre. Kézpecsétsorozatba kezdek, s a jutsuhoz szükséges chakrámat két részre osztva "töltök be" egy tárat miközben kifordulok a kuna elől, eltakarva ezzel a mozdulatokat ellenfelem elől, így biztosítva azt, hogy ne tudja mire készülök. Esetlegesen még azt se veszi észre hogy kézjeleket formálok. Majd ahogy ismét felé fordulok ellövöm az elsőt.
-Suiton: Mizudangan!- Hagyja el a számat a termetes víz lövedék, mely terveim szerint eltalálva a fiút elrepíti pár méterre. Azonban ha elugrik, a második adagot, melyet már előkészítettem, így nem kell újabb kézpecsétekbe kezdenem, akkor lövöm el, mikor éppen a kitérést hajtja végre.

Ch: 95% -Mizudangan
Állapot: 100%
Felszerelés: 5 Kunai 5 Shuriken
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 95


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 500

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki vs Tsuuzoku Tomoe

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Hétf. Okt. 31 2016, 10:23

Ellenfelemnek minden bizonnyal ember feletti hallása van hisz anélkül kerüli ki a kunait, hogy oda nézne. Elfordulva elhajol így nem látok semmit az előkészületből csak a kész technikát kapom az arcomba. Amint visszafordul egy víz elemű technikát lő felém ami gyorsan közeledik. Elférhetek alatta viszont ahhoz az kellet, hogy teljes testtel a földhöz simuljak. Ígyhát hátradőlve, hasamat égnek mutatva várom, hogy a technika elszáguldjon fölöttem. Nincs sok időm a földön pihenni, amint elmegy az egyik jön a másik. Kezeim fülem mellé teszem, tenyereim a földön, könyökeim az ég felé állnak. Lábaim a fejem fölé emelem majd kis lendületet véve velük ellököm magam a földről a kezeimmel, ezzel átugorva a második támadást. Pár víz cseppen kívül más nem talál el. Földre érkezésem után egyből Zauki felé indulok el folyamatosan figyelve ha netán újabb támadást indít. Ha ez megtörténik kikerülöm és tovább futok ha viszont nem, akkor akadálytalanul érek oda Zauki bal oldalához ahol megtorpanok majd minden erőmet beleadva a lehető leggyorsabban átugrok a másik oldalára és megpróbálom megragadni a kardja markolatát. Ha sikerül akkor hátraugrok ezzel megszerezve a kardot.
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 355

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki vs Tsuuzoku Tomoe

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Hétf. Okt. 31 2016, 11:41

Technikám, melyet két részletben lőttem el nem talált, nagy meglepetésemre. Majd ezt kihasználva Tomoe elkapta kardom, s magával húzta egy ugrás kíséretében. Pengémet meglátva kezei közt enyhén megrándult jobbszemem, majd shurikentartómba nyúltam. Négy kunait négy ujjamra fűztem, majd kezemet a kirigakure no jutsu kézpecsétjére emelem. Amennyiben ekkor támadni akar a négy kunait külön-külön időzítve dobom felé, majd mikor a köd létrejön elmerülök benne s jobbra szökkenek, megváltoztatva helyzetem. A fehér függöny mögött ismét kézpecsétek alkotásába kezdek, melyek hatására egy örvénylő víz kígyó jelenik meg előttem. Ezt akkor zúdítom rá, ha csoda folytán megtalálna és közelítene. Nem egyszerre, külön-külön. Majd megalkotva a védelmi vonalat jobbkezemet kitartom, s összegyűjtöm a chakrám a suikotoppa nevezetű technika megalkotására, mely cápa helyett egy gömb formában manifesztálódik. Mivel a már előbb is bizonyított hallásom fejlett, ekkor is tökéletesen fogom tudni tartózkodásihelyét, így a néma gyilkolás különleges taijutsu stílust alkalmazva kerülök közelébe. Mire odaérek a kígyót felé irányítom, mely forgó tömegével támad a láthatatlanságból. Lábamat kardom tartó kezére helyezem, falrepesztő gömbömet pedig alkalmazásra készen tartom. Bármit próbál cselekedni a kard eresztésén kívül, eleresztem felé.

Ch: 70% ha minden sikerül.
Állapot: 100%
Felszerelés: 1 kunai 4 shuriken, ha minden sikerül.
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 95


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 500

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki vs Tsuuzoku Tomoe

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Hétf. Okt. 31 2016, 12:17

Sikeresen megszereztem Zauki kardját viszont lehet feldühítettem. Előkap négy kunait majd egy olyan pózba áll amit könyvekben már láttam. Bal kezét maga elé tartja a testéhez közel míg jobb kezét az égbe emeli.
~Kirigakure noo jutsu.~ Csupán egyetlen pillanatig tartja meg ezt a pózt, utána vissza áll egy szokványos védekező pozícióba. Tudom ha leszáll a köd végem, szem elöl tévesztem és nem fogom tudni, hogy hol van. Ellenben Ő pontosan tudni fogja még azt is, hogy mikor mozdítom meg a kisujjam. Most kell támadnom! Ráfogok a kardra és elindulok felé, amire Ő válaszol eldobja felém a kunaikat szépen sorjában. Az elsőt kivédem a karddal viszont a következő olyan gyorsan közeledik, hogy nincs időm azt is a karddal védeni. Bal vállamat hátracsapva kikerülöm a fegyvert, legalabbis ezt hiszem. A kunai egy apró vágást ejt a bicepszemen. Hirtelen felszisszenek a fájdalomtól de nem állok meg, jön a harmadik kunai. Jobb kezem meglendítem és a kardot a szembejövő fegyverhez dobom amitől mindkét fém a földre esik. És végül az utolsó kunai, ezúttal jobb vállam dobom hátra majd ujjamat a kunai karikájába akasztva elkapom és visszaküldöm a feladójának. A köd már kezd sűrűsödni de még éppen látom Zaukit. Hátra húzom jobb karom és egy ütést próbálok meg mérni rá miután kitért a kunai elől.


Állapot: 93% (-2% Gáns/ -5% vágás)
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 355

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki vs Tsuuzoku Tomoe

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Hétf. Okt. 31 2016, 14:10

Kirigakure no jutsum épp elkészülőben volt. Célpontom hárította kunaiaim, majd egyet megfogva visszadobta felém. Rezdületlenül álltam, míg a kés el nem ért hozzám, s tenyeremmel fogadtam. Éreztem, ahogy a penge áthatol rajta, majd kibukik a másik oldalon.
~ Apám kardját senki sem érintheti. ~ Gondoltam magamban, majd rászorítottam az acélra, s az épp betalált ütésre azzal válaszoltam a fiú fejét találva, ahol épp érem. A kunai gyűrűjével ütöm meg a még lendületben lévő fiút, majd jobb tenyerembe gyűjtöm chakrámat, mely a fiú gyomránál van.

- Suikōtoppa - Hajtanám végre technikám, melyet nem cápaként, hanem egyszerű gömbként formázok, szokásomhoz híven.
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 95


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 500

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki vs Tsuuzoku Tomoe

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Hétf. Okt. 31 2016, 14:47

A kunai csak száll Zauki felé Ő viszont látszólag egy moccanást sem akar tenni. Hirtelen az üres kezét emeli a fegyver útjába és hagyja, hogy a penge áthatoljon rajta. Szemeim elkerekednek mikor meglátom, hogy mit csinált. Meglepődötségemnek hála elhagy az erő így az ütésem csak egy lágy simogatás maradt. Zauki viszont nem fogja vissza magát, több ütést mér a fejemre majd egy suiton technika bevetésére készül közvetlen közelről. Behunyom a szemem és várok, nem tudtam mire számítsak, hogy mekkora erejű lesz a technika. Pár másodperc.eltelte után, mikor már rég elkellet volna lőnie a támadást, még mindig nem történt semmi. Kinyitottam a szemem és  egy árnyékot láttam Zauki árnyékához kapcsolod. Nem.kellet szemmel végigkövetnem honnan jön az árnyék, tudtam h Shugaku-sensei mentett meg. Ezt követően lábam megvetettem a talajon és a Sensei mellé sétáltam aki mint mindig zsebre tett kézzel dohányzott.
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 355

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki vs Tsuuzoku Tomoe

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Hétf. Okt. 31 2016, 14:52

Technikám egész egyszerűen abba maradt, nem értettem a helyzetet. Tomoe egész egyszerűen elsétált... Majd egy fél perc múlva a technika feloldásra került, s újra mozogni tudtam. Ekkorra már fejem viszonylag tisztának bizonyult, s csupán kardomért nyúltam. Megtörölkettem s átvizsgáltam esetleges csorbulás után kutatva, majd elraktam. Egy pillantást vetettem még a kisakadémiásra, ki senseie szoknyája alá bújva "vállalta" a dolgok súlyát. Lehet hogy elborultam kicsit, de rosszabbul is járhatott volna. Azzal elsétálok, s megkezdem utamat vissza kumoba, míg kezemre rátekerem ruhám egy letépett darabját.
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 95


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 500

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki vs Tsuuzoku Tomoe

Témanyitás  Orochimaru on Hétf. Okt. 31 2016, 15:03

Üdv!
Nagyon szép, mondhatni érdekes PvP-t olvashattunk, Neo vendégszereplésével. Az alapszituáció tetszetős, kiváló kerettörténet, ami kiválóan emeli a küzdelem eposzi fényét. (Viki üdvözöl titeket.) A köztetek lévő szintkülönbség miatt egy szintre hozom a díjazást, így jutalmatok:

  • +6 chakra
  • +2 taijutsu pont

Melyhez ezúton is gratulálok.
*Maru
avatar
Orochimaru
Mesélő

Taijutsu Pontok : Nem használom

Specializálódás : Halál és tudományok. Főleg tudományok.

Tartózkodási hely : Nézd, ott --->


Adatlap
Szint: S
Rang: Valami vicces
Chakraszint: Valami menő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki vs Tsuuzoku Tomoe

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.