Hasegawa Zauki+Djuka Orimi VS Tsuuzoku Tomoe+Shihouin Aki

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Hasegawa Zauki+Djuka Orimi VS Tsuuzoku Tomoe+Shihouin Aki

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Vas. Nov. 27 2016, 16:44

Tomoe
Kezdeti adatok: Chakraszint-176 | Taijutsu pont: 28 | Felszerelés: Két kunai, 10méter drót


Korán reggel, szombat, nincs tanítás. Ma picit korábban keltem fel még annál is ahogy hétköznap szoktam. A hajnali órákban Chuuninokat megszégyenitő ügyességgel ki a szobámból, el anyámék ajtaja elött, le a lepcsőn, ki a lakásból. Kiérve a falu határa felé veszem az irányt, mostmár nem kell sunnyognom így a saját lépteim helyet tudok a környezetre figyelni. Az utca majdnemhogy üres, de csak majdnem, pár idősebb asszony már  a kakas kukorékolása elött talpon van, kis hijján ők kukorékolnak. Némelyik a piacra vagy a közeli boltba siet, míg mások a kertjeikben munkálkodnak, locsolnak, gyomlálnak, ilyenek. Nem csak azért keltem ilyen korán, hogy anyám ébredése elött leléphessek, hanem azért is, hogy elcsípjem az őrségváltást a kapunál. Megbújok a kapuhoz legközelebbi ház takarásában és figyelek, az éjszakások még beszélgetnek picit a váltással, itt az alkalmam. Amien gyorsan csak tudok megindulok a kapu felé, sikerül kiérnem. Nem állhatok meg a kapun kivül mint valami marha, egy nagy ugrással egy közeli fa ágára ugrok ahonnan tovább lököm magam. Picit eltávolodva a falutól megállok szusszani picit, az adrelalin rendesen felpörgette a szívverésem ezért meg kell nyugodnom, hogy neki kezdhessek a gyakorlásomnak. Pár percnyi pihenő után elkezdek nyújtani majd miután azzal is végeztem nekikezdek a dolgoknak. Üggyesség fejlesztésre jöttem ki ezért különböző akrobatikus mozdulatokat kezdek el csinálni miközben egyik fáról ugrok a másikra. Mit sem törődve a ténnyel, hogy kezdek fáradni megállás nélkül mozgok, az egyik ugrásnál nem érkezek valami jól ezért a föld felé kezdek esni. Behunyom a szemem és reménykedek, hogy megúszom valahogy. Mikor kinyitom a szemem észreveszem, hogy egy férfi... nem is, inkább egy idősebb srác elkapott zuhanás közben. Az arcát még innen alulról is alig látni olyannyira eltakarja a csuklyája, csak a száját látom de az szerencsére barátságosan mosolyog. Mikor lerak a földre meghajolok és megköszönöm.
-Arigatou gizaimasu!
-Nem tesz semmit.
-Konohaba tart úram?
-Igen, de kérlek nyugodtan tegezz, nem vagyok sokkal idősebb nálad. A nevem Aki, Shihouin Aki.
-Tsuuzoku Tomoe, örvendek!
-Én is Tomoe, na de nekem mennem kell, ovatosabban csináld amit csinálsz. Nem hiszem, hogy jön még egy ember erre, hogy elkapjon ha megint leesel.
-Rendben, köszönöm még egyszer!
Aki
Chakraszint: 150 Taijutsupont: 40
Felszerelés: 15 dobótőr, 1 kard, 1 rövid kés, 1 számszeríj, 10 nyílvessző, 2 rejtett penge


Délután fele keltem fel, hogy este haladhassak, ilyenkor kisebb az esélye, hogy bárki meglát. Konoha gakure no Sato felé tartok, hogy elmondhassam nekik azt amit Kirigakure no Satoról megtudtam a zsoldos táborban. Reménykedek, hogy Konoha a segítségemre lesz Kirigakure romba döntésében. Nem jártam már messze úti célomtól, az egész estés gyaloglás után már a falu körüli erdőben jártam. 
~Most már értem miért hívják A Levelek Közt Rejtőző Falunak, eszméletlenek ezek a fák, némelyik van vagy 30 méter magas.~
Miközben a fák tetejét fürkészem egy gyerek pottyan le az egyikről, szerencsére sikerül elkapnom. Miután leraktam a fiút ő mélyen meghajol és megköszöni, majd megkérdi, hogy konohába tartok-e éppen. Tizenhat évesen furcsa volt azt hallani, hogy "Uram".  Hirtelen eszembe jut, hogy miért is jöttem így sietve elköszönök.
-Én is Tomoe, na de nekem mennem kell, óvatosabban csináld amit csinálsz. Nem hiszem, hogy jön még egy ember erre, hogy elkapjon ha megint leesel.
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 355

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki+Djuka Orimi VS Tsuuzoku Tomoe+Shihouin Aki

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Vas. Nov. 27 2016, 21:01

Hasegawa Zauki
Rang: Genin
Szint: C
Chakraszint: 239
Felszerelés: 5kunai 5shuriken


Djuka Orimi
Rang: Genin
Szint: C
Chakraszint: 206
Felszerelés: 10 kunai 10 shuriken 10 robbanójegyzet 5m dróthuzal 5 db füstbomba. 2 kisebb táska lábain tárolási célzattal.


Zau:
Információkat kellett elvinnem konohába, melyek a háború jelenlegi állásáról számolnak be. Kirigakure Kumogakure ellen... Elég szép helyzet ez számomra, mivel semmit sem tehetek, csak a parancsot követhetem. Pár napi járás volt az út, melyet viszonylag könnyen megtettem. Már közeledtem az említett faluhoz, ezt pedig az egyre sűrűsödő lakott vidékek igazolták. Az ember szeret közel lenni a biztonsághoz... Pár perc és már meg is érkeztem volna ám ekkor érdekes hangok csapták meg fülem. Két alak nem messze folytatott beszélgetést. Pontosan azonban nem voltam képes leszűrni mi is a helyzet. Ez önmagában nem lett volna probléma, ám egy harmadik személy is feltűnt. Fém hangja csendült fel. A helyszínre igyekeztem s két férfit találtam, kik küllemre nem voltak shinobik, ám érezhetően kifinomultabb chakrarendszerrel rendelkeztek, mint a normál civilek. A harmadik pedig egy lány volt. Ahogy felém fordult rápillantást nyerhettem derekára kötött fejpántjára.
~Getsugakure! A Víz szövetsége!~
Óvatosan nyúltam kardomhoz, miközben figyelemmel kísértem mozdulatait.
-Ó! Hogy a rohadás... - Hangzott el tőle. -Miért vagyok ilyen nagy szerencsével megáldva? Kumogakure... és két alak.. feltehetően konohai... szép helyzet...- Vázolta fel magának helyzetét.
Ami engem illet, természetesen kiszúrtam, hogy nem egy hétköznapi kissráccal és egy jött-ment emberkével van dolgom. Ám valóban nehezítette a helyzetet, hogy valószínűleg konohai shinobik. Hogy miért nehezítette? Egyből kapcsolt az agyam, s megláttam a kapcsot, mely összefűzhet ismét hazámmal, Kirigakurével.
-Getsugakure... isteni szerencse. Azonban...- Szegeztem a két fiúra tekintetem. -Sajnálom srácok.- Szóltam elhaló hangon.
Semmi kedvem nem volt vért ontani. Nem szeretem a felesleges konfliktusokat, de a tanuk csak bajt hoznának ránk. A lány mellé álltam, majd előrántottam kardom, melyet egy hatalmas vízkígyó megjelenése követett, pont mögöttünk. Testét vízpengék tarkították, ahogy kinyíló száját is sűrű, szűkülő sorokban elrendezett fogakként.
-Hebi no Ken!-
-Te figyelj... gőzöm nincs miről beszélsz.. de ha velem vagy.. az csak jó... -
Rántotta újdonsült társam is elő fegyvereit. Egész pontosan két kunait, melyeket ujjaira húzott.
Innen csak várnám ellenfeleink támadását, majd kardommal suhintva irányítanám a kígyót a közeledő erőkre. Amennyiben sikerül kikerülniük, az oldalról, kaszáláshoz hasonló mozdulatot végző kígyót, kardommal venném fel a versenyt a rám támadóval.Orimi:
Késő este Getsugakure. Megünnepeltük az első sikeresen elvégzett küldetésem. Egy utolsó feles... ennyi emlékem maradt. Reggel sajgó fejjel egy erdőben ébredtem. Álmos szemeimet dörzsölve érdekes kérdés futott át agyamon.
-Hol a francba' vagyok?!-  Hangzott el meglepett hanglejtéssel.
A növényekről tisztán látszott, hogy nem a Hold országában, hisz közel sem trópusi növénytakaró tárult elém. Tekintetemet kétségbeesetten forgattam, mikor aztán egy útra bukkantam, melyen két civil haladt. Elkaptam beszélgetésük, mely arról szólt, hogy mindketten konohába tartanak és egy küldetést bíznak a falu geninjeire.

-Konoha... na ez tér-idő technika baszod... a sárga villanás tanulhatna tőlem...-
Megpróbáltam az erdőben, csendben haladni, kerülve a feltűnést. Nem lenne jó ha egy egész falu rajzana rám egyből és kémnek hinnének. Közben be-be villant néhány kép az előző estéről. "Ne hülyéskedj már... megyek és egyedüal lerendezem egész konohát" Talán ez lehet a kulcsmondat. Mindenesetre bambán, próbálva kibogozni a szálakat, hirtelen olyan érzésem lett, mintha lenne ott még valaki. Fejemet felkaptam, s nagyjából nyolc, talán tíz méterre előttem két ember alakja szúrt szemet. Tökéletesen észrevettek, tekintve, hogy egy tisztásabb rész volt.
-Na ba....eg- Kerekedett ki szemem, torkom pedig összeszorult.
A hirtelen jött pánik hatására jobblábamon lévő táskámba nyúltam s egy kunait ragadtam, ám nem húztam még elő. Pár másodpercre rá egy harmadik is felbukkant. Nyakában Kumogakure jelképe lógott.
~Na jó.. komolyan.. ezt már... el se hiszem...~ Ült ki arcomra mégnagyobb döbbentség.
Szemeim már-már egy focilabda méreteit vették fel. Néhány mély lélegzetet véve megpróbáltam uralkodni magamon. S egy gyors helyzetfelmérést tartottam. Ezt követően a kumoi srác, valami össze-vissza dumát gagyogva mellém állt, s  támadásra készült a két feltehetően konohai ellen.

~Én már.. ezt kajak nem vágom...~
A nem éppen előrelátható eseményekkel azonban haladnom kellett, ezért egy-egy kunait fogtam kezeimbe s azokat kézpecsétek alkotására készen tartottam. Abban az esetben, ha támadnának egy Dai endant fogok bevetni, melybe a kezemben lévő két kunait dobom először feléjük, majd a lehető leggyorsabban -ha úgy tetszik shunshint alkalmazva kezeimen- tíz (10) shuriken után nyúlok, s azokat dobom feléjük a lánglabdán keresztül. Nagyobb szórással, hogy legalább egy eltalálja a célpontjaim.
 
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 95


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 500

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki+Djuka Orimi VS Tsuuzoku Tomoe+Shihouin Aki

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Vas. Nov. 27 2016, 21:41

Tomoe


Az ismeretlen aki magát Aki néven nevezte tovább is indul, én még visszapillantok rá a hátam mögé féloldalasan mikor is egy újabb ismeretlen arcot pillantok meg. Ezúttal egy lányt, látszólag meglepetnek tűnik, szemei úgy elvannak kerekedve, hogy esküszöm menten kiesnek a helyeikről. A lény mellet nemsokkal később egy férfi tűnik fel aki előrántja kardját és megáll a lány mellet. Csak most tűnnek fel a fejpántok, Getsugakure és Kumogakure, nem értem, Kumogakure a Tűz szövetségének tagja. Akkor miért áll egy a Víz szövetségébe tartozó idegen mellé? És miért ránt fegyvert ellenünk mikor semmit nem csináltunk? A lány is eképpen tesz, két kunait vesz elő és Ő is harci pózt vesz fel. Most meg mellőlem csendül fel a hideg fém nyikorgása, Aki nem rest és fegyvert ránt elő majd kérdezgetni kezdi a szemben állókat. Lassan kieszmélek a kezdeti sokkból és jobb kezemet leeresztem a combom mellé.
~Hogy velem mindig történik valami ha kijövök.~
Ép pattintanám fel a shuriken tartóm tetejét mikor hirtelen Aki elém áll és bal kezét oldalra nyújtja, hogy takarjon. Megpróbálom kihasználni az alkalmat és újdonsült társam mögé bújva szervezkedésbe kezdeni. Lassan és hangtalanul előhúzom az egyik kunait majd a gyűrűjére rákötöm a dróthúzal szabad végét nagyjából 5 métert lemérek és elvágom a kunaival. Mindeközben folyamatosan próbálok Aki takarásában lenni és kerülöm a hirtelen mozdulatokat. A dróthuzal másik végét rákötöm a másik kunaira és készenlétbe állok. Mikor bele vannak merülve a beszélgetésbe kiugrok Aki mögül és eldobom a két kunait egyszerre. Úgy hajítom őket, hogy a lány mellet szálljanak el, mindkettő egy kicsit mögötte lévő fába csapódjon ezzel kifeszítve a drótot és a lányt a mögötte lévő fához szorítani.


Aki


Alig teszek meg két lépést egy Gatsugakurei lányt pillantok meg. 
~Mi dolga van itt a Víz szövetségének?~
Nem elég egy ellenfél, legyen egyből kettő. Újabb ismeretlen, ezuttal egy Kumogakurei, a lány mellet áll meg és előhúzza kardját. Nem várok sokat, jobb kezemmel előrántom a bal oldalon pihenő kardom és az ifjonc elé állok.
-Mit akar egy a Víz szövetségébe tartozó Shinobi Konoha közelében? Úgynézki a kémek manapság egyre csinosabbak.
Szegezzem a kérdést a lánynak rezdületlen arcal.
-Na és valaki aki Kumogakure fejpántját hordja? Miért áll oda egy a másik "csapathoz" tartozó ember mellé? Az arckifejezésetekből ítélve nem találkoztatok korábban? Akkor meg?
Megpillantom a férfi mögötti vízkígyót, ez már nem vicc. Bal kezem Tomoe elé tartom, hogy megvédhessem őt az esetleges támadásoktól. a szemem sarkából látom, hogy Tomoe mozgolódik, nem nézek rá mert egyből rá terelném a figyelmet. Hirtelen kiugrik a takarásomból és két kunait hajít el. Feltehetőleg a lényt célozta de célzási képességei nem lehetnek valami jók mivel még csak közel sem járt a célhoz. Kihasználva, hogy az idegenek a kunaikra figyelnek kihúzok egy dobótört a jobb oldalamon található tartóból és eldobom a földre, egy Shunsinnal a férfi előtt termek, kardomat átdobom a bal kezembe és úgy mérek csapást rá. Ha kivédi jobb kezemmel a hátamon lévő tőrért nyúlok és újabb vágást mérek rá.
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 355

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki+Djuka Orimi VS Tsuuzoku Tomoe+Shihouin Aki

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Szomb. Márc. 04 2017, 07:11

Zauki:

Az események elkezdtek maguktól folyni, ahogy "egyesítettük" erőinket a holdrejteki lánnyal. Az idősebbik reagálva megmozdulásomra, visszalépett a kisebbik elé, s látszólag védelmére sietett ezzel.
~Gerince legalább van.. nem hagyja egyedül kettő ellen.~ Jegyeztem meg magamban, míg a másik, elbújt mögé.
A csuklyás ekkor kérdést tett fel, melyre nem éreztem szükségét válaszolni, csupán balomon lévő kunoichire vetettem egy lopott pillantást, s mindössze pár szó hagyta el a számat.
-Zauki, Kirigakure, Suiton.- Suttogtam szinte oda, remélve, hogy a lány érteni fogja majd.
Látszólag értette, ha mást nem, de egy részét legalábbis. Tervezni időnk azonban nem volt, ám megtudva, hogy katon használó, nem is tudtuk volna jutsuinkat kombinációra bírni. Rögtönöznünk kellett hát, ám ekkor az ellenség már megindult. A fiatalabb, két kunait dobott, melyek első látszatra teljesen célttévesztettek, ám ekkor a getsugakurei a fához szorult. Szinte azonnal rá, a másik egy tőrt dobott le, majd kardjával, mely már rég kivonva volt, indult meg felém. Egy shunshinnal termett előttem, kapcsolni sem volt teljesen időm.
~Tehát te is shinobi vagy...~ Futott át agyamon, míg reflexszerű cselekvést hajtottam végre.
Mikor ugyanis elém állt, kardját baljába adta át, ezt a pillanatot, pedig kihasználva, míg mindkét keze éri a pengét, egy tolórúgást mértem rá, testénekszorítva kardját, s azt tartó kezeit. Az erőnek megfelelően 3-4 métert hőkölhetet hátra, mikor aztán a mögöttem forgó, vízpengékkel tűzdelt óriás vízkígyót irányítottam egyenesen rá. Éreztem, hogy ezen kígyó korántsem teljes potenciáljával tombol, mivel ha erősebb lennék, többet is kitudnék belőle facsarni. Most azonban, ha nem akarok chakrát veszíteni feleslegesen, akkor ennyire vagyok csak képes. Félreértés ne essék, a méret, attól hogy nem a vízsárkányéval vetekszik, még mindig tekintélyes, s reménykedem benne, hogy elég lesz ez a csapás. Ennyi vizet ugyanis, még nekem is, aki jártas a suiton technikákban, nehezemre esik létrehozni chakrámból. Abban az esetben, ha el tudna ugrani mégis előle, egy shunshinnal szökkenek elé, s kardom csapásával várom azon a ponton, ahol az ugrásból érkezni fog, háta mögül támadva rá.


Orimi:

Semmit nem értettem szinte a történésekből továbbra sem, csupán sodródtam azokkal. A két srác beszélgetésbe elegyedett, míg a kissrác meg védelmezője mögé bújt. Nem hibáztattam miatta. A víz kígyó engem is kicsit elrettentett. Ilyen mértékű vizet felszabadítani egyáltalán nem olcsó mulatság, ha nincs környezetében a cseppfolyós anyag, s kétlem hogy az ő korában olyan sokan képesek is lennének rá, befogó suiton ismeret nélkül.
~Valószínűleg egész életében erre az egy elemre épített eddig és nem is éppen elhanyagoltan. A korához képest hihetetlen teljesítmény. Chunninok közül se lenne mind képes erre Getsuban.  Nagy pech, mivel csapatmunka ebből nagy valószínűséggel így nem lesz, ami az elemeket illeti. Mást kell kitalálni és ráadásul menet közben. Az ellenség ereje ráadásul ismeretlen. Na ezt nevezem nagy szarnak. Ők nagy valószínűséggel ugyanis ismerik is egymást...~ Gondoltam végig a helyzetet, s készítettem volna magam támadásra.
A mellettem lévő srác pár szót szólt, melyet elsőre nem értettem, de egy másodpercnyi értelmezés után megfejtettem. Név, származás, specializáció. Szóval kirigakurei... talán kém volna? Akkor miért támad rájuk? Valahogy ez a tény nem állt össze bennem, ám nem is foglalkoztatott mindaddig, míg az én oldalamon áll. Mindenesetre válaszoltam, hasonló formában, közölve vele elemem én is.
~Kezdődik!~ Szemléltem az eseményeket, ahogy a szemben lévő felek támadásba lendülnek. Egy tőr, shunshin és már társam előtt is volt. Visszafordítva tekintetem, amit szemem sarkából látván, két kunai vonzott magára, egy meglehetősen félretévedt dobást ismertem fel, valami azonban mégsem volt tiszta. Túlságosan szabályos volt azok egymástól való távolsága. Megfejtenem azonban nem kellett a rejtélyt. Ahogy közeledett, s már-már elhaladt mellettem a két tőr, egy apró csillanást láttam meg. Nagyjából gyomorszáj környékén.
-A roha...- Nyitottam volna szám, azonban ekkor a drót, mely a két kunait kötötte össze eltalált, s magával rántva a fának kötözött.
Nem vártam sokat, azonnal cselekedve vontam fel vállam, melyben pengéim is elhelyezkedtek, hogy karomon futó fegyverem elvágja a drótot, s kiszabaduljak. Gyors pillantást vetve félszemmel társam harcára, majd a kunait dobóra, megindultam utóbbi felé, ám előtte előkészítve néhány eszközt. 5 Kunait, melyen robbanócetlik voltak, s 8 shurikent. Támadóm fölé helyezkedve egy shunshinnal, egykézben fogott 8 shurikenemet (minden ujj között 2) úgy irányítom, hogy teljesen körbezárják, ettől ne tudjon megszökni s ezzel egyidejűleg, az 5 jobbkezemben lévő kunait pedig a shurikengyűrű közepébe célzom s kicsivel a föld felett berobbantom. (hogy a föld ne nyeljen el semmilyen mértékű erőt) Így, ha az körbezárja, tökéletesen rárobban, ha azonban nem, és sikerül elugrania a meglepetésszerű támadás elől, a shurikenek még mindig repeszdarabokként fognak szétszóródni, mely valószínűleg még társamékhoz is el fog érni, fenyegetve őket a találattal, s a robbanás erejét is érezni fogja célpontom, tekintve azt, hogy egy robbanójegyzet is sokra képes, s ebből ötöt dobtam rá. Ezt követően célzásnál figyelembe véve azok területi lefedését, 2 füstbombát dobok le, melyek azt a tisztásnak sem nevezhető területet, amin mi harcolunk, bőven lefedik. Sőt! Még többet is, mint kéne. Hogy ne szakadjon meg a folytonosság, keresek egy tetszőlegesen magas faágat, mely a füstfelhő felett helyezkedik el, s lánccommal célba véve odahúzom magam, míg még a levegőben vagyok. Azon guggolva aztán, a maradék 5 kunaiomat, melyből 2tőre robbanójegyzetet csavarok, kezeimben, dobásra kész állapotban tartom, s várok, míg valaki feltűnik, kiugorva a füstből, melyben a kirigakurein kívül tervezetem szerint mindenki vakon mozog majd. Abban az esetben, ha a kettő közül bármelyiket meglátom, két kunait dobok először felé, robbanójegyzet nélkül, majd megint kettőt, melyből egyik már el van látva a bombával. Ennek célja, hogy mikor  levédi az első adagot, a következővel is ezt fogja tenni, mondván, hogy csak sima kunai, mely elmélet igazolódni is látszott. Abban az esetben viszont, ha mégis félreugrana, mert fogást talált egy fán, az újabb adag ellen már csak védekezni tud, mivel a két dobás, a két-két kunaiial egymást követő lesz, így az ugrás következtében a levegőben, tehetetlenségéből adódóan, csupán védekezésre tudja magát szánni. Abban az esetben, ha a robbanás megfogja, újból dobok, egy robbanójegyzetes kunait felé, hogy míg a lökés ereje hat rá, kapjon még egy robbanást. Ha pedig nem válik be a trükköm, a maradék egy robbanásképes kunaiomat egy következő célpontnak tartogatom. Ha a célpont esetleg az első dobás után képes találni fogást egy fán, nem változik a terv, ugyanúgy a második körben robbanójegyzetet küldök, ami elől ha elugrik a második, s egyben utolsó kunaiomat dobom felé, mely robbanásképes, míg a levegőben tehetetlen állapotban van.

 


avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 95


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 500

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki+Djuka Orimi VS Tsuuzoku Tomoe+Shihouin Aki

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Szomb. Márc. 04 2017, 14:22

///Akkor előzetes megegyezés alapján - figyelembe véve az eltelt időt és a karakterek fejlődését - a jelenlegi adatokkal folytatjuk a harcot.///


Tomoe változások
Chakraszint: 292
Taijutsupontok: 59
Felszerelés: Adatlapi felszerelések
Plusz technikák: Katon:Goukakyuu no jutsu, Alap E szintű jutsuk


Miután elhajítom a két kunait, melyek között ott feszül a drót, rögtönzött társam elém vág egy kunai szerű fegyvert.
~Gondolom azért, hogy védjem meg magam. Van még nálam ez meg az, de kitudja… lehet jól fog még jönni.~
Felkapom a pengét, majd terep felmérésbe kezdek. A lányt sikerül a fához szögeznem, azonban ez csupán átmeneti. Alig pár másodpercig sikerül csak kivonni a játékból, hisz egy kis mozgolódás után, valami fémes csáp nyúlik ki ruhája alól, elszakítva a drótot. A másik oldalt a csuklyás alak támadásba lendül, kardjával ront a kumogakurei ellen, aki egy egyszerű rúgással éget vet a rohamnak. Távolságot teremtve kettejük között, egyből mozgásba lendíti a hatalmas vízkigyót.
~Mi ez a technika? Hasonló a Víz sárkányra de mégsem az.... A víz az víz. Hiába egy nagy erejű, sűrített chakravízről van szó, ugyan úgy gyenge a tűz ellen. Az előbb Ő segített, most én fogok. Amúgy is…. Lehet jobb ha mihamarabb távozok innen. A néni morcosnak néz ki.~
A kígyó vészesen közelít Akihoz. Én egy shunshinnal a kígyó oldalához ugrok, majd rögtön az érkezésem után, kézjelek sorozatába kezdek és mély levegőt veszek. Egy pillanatra még visszapillantok eredeti tartózkodási helyemre, ahol azt látom, hogy a Getsugakurei egy ugrással próbált fölém kerekedni. Érzékei be lehetnek lassulva, hisz már nem vagyok ott, még is oda szökkent. Végezve az előkészületekkel a kígyó már előttem jár, így bevetem a technikám.
~Katon: Goukakyuu no jutsu!~
Az óriási tűzgömböt folyamatosan lehelem ki magam elé, egészen addig, amíg az a fránya víz jutsu meg nem adja magát és el nem párolog. Miközben lehelem ki a tűzet egy robbanás rázza meg a talajt, majd füst árasztja el a helységet. A lány dobot le két füstbombát, legalábbis a pukkanásokból ítélve. Be kell vallani, hogy a víz párolgásának hangja eléggé elnyom számomra minden egyéb hangot, így nemigen tudok jelenleg hallás alapján tájékozódni. Miután végeztem a technikámmal, megragadok jobb  kezemmel egy kunait, készen az esetleges támadásra, míg bal kezembe egy füstbombát veszek, melyet szokatlan módon fogok használni. Ha valaki közel kerül hozzám és fegyveres támadást indít, akkor azt megpróbálom levédeni a kunaimmal, majd lélegzetem visszatartva hozzávágom közvetlen közelről a füstbombát végül pedig hátrébb ugrok. Senki se örülne egy adag pórnak az arcába.
Aki változások
Chakraszint: 162
Taijutsupontok: 56
Egyéb változások: Tengu a bagoly.


Miközben állunk egymással szemben, kérdéseimre mit sem figyelve, a férfi halkan mond pár szót a lánynak. Sajnos nem hallottam, pontosabban ÉN nem hallottam. Azonban így is megtudtam a lényeget, hisz a férfi második szava után - melyet a szájmozgás közben tartott szünetből szűrök le, hogy a második - éles bagoly hang hallatszik.
~Kirigakure! Társam jelzése egyértelmű. Úgynézki a Ködben rejtőzködő falu iránt érzet gyűlöletem Tengura is átragadt, így már a szó hallatán is egyből jelez nekem.~
Látván a fiú támadását leakasztom egyik Dobótőröm, majd ledobom elé, hogy legalább meg tudja magát védeni valamivel. Ezt követően egy gyors shunshinnal termek a férfi előtt, melyet egy támadással szeretnék lekövetni, azonban ez a kísérletem meghiúsul. A kumogakurei fejpántot hordó srác egy jól irányzott és időzített rúgással állította meg a támadásom, eltaszítva engem három méterre. Megállok az ellentámadást követően, majd nyugodt körülmények között átteszem a kardom a bal kezembe, ahogy eredetileg is terveztem. A következő pillanatban az a kígyó szerű víz technika indul meg felém, próbálva oldalba támadni. Már épp készülnék elugrani, mikor a támadást egy hatalmas tűzgolyó állítja meg. A híres katon technika alkalmazója a kis srác, akiből ki se nézném, hogy egyáltalán ismer bármi mást a Hengén kívül. A történések nem állnak meg egy pillanatra se, shurikenek kopogó hangja a földön, melyet a robbanójegyzet jellegzetes sistergés követ. Ellépek egyet oldalra és Tomoe felé fordulok, hátam mutatva a lánynak, de ez most muszáj. A robbanás megtörténik, melyből a fiú csak annyit fog észrevenni, hogy remeg a föld, hisz a szétszóródó repeszeket felfogom előle. Pár darab el is találja a hátam, nem túl vészes, de azért kellemetlen, éltem már meg ennél rosszabbat is. De még mindig nincs megállás, a füst terjedése gyors, a fémes hang pedig eléggé hangos, hogy mind én, mind a Kirigakurei, mind Tengu tudjuk, hogy hol a lány. Jobb kezemet szám elé emelem, majd hüvelyk és mutató ujjaim segítségével füttyentek két rövidet, ezzel jelezve. Tengu újabb huhogással nyugtázza a dolgot, majd a lány felé veszi az irányt. Felülről támad rá, a szemeire célozva, azonban ha veszélyes helyzetbe kerülne, akkor azonnal elszáll onnan a fák közé. Viszont ha sikerül a lány közelébe kerülni, - ami valószínű, hisz a baglyok köztudottan halkan repülnek, továbbá ki számítana egy fentről támadó bagolyra - akkor karmai segítségével támad a getsugakurei szemeire, megpróbálva minnél több sebet ejteni. Én eközben végig figyelem a környezetem. A két technika eltűnik, a víz és a tűz kioltotta egymást, így sietve Tomoe mellé lépek, hátam az övéhez támasztva. Figyelve a körülöttem történő esetleges mozgásokra, készen állok egy esetleges támadás kivédésére, majd egy ellentámadás indításába.
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 355

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki+Djuka Orimi VS Tsuuzoku Tomoe+Shihouin Aki

Témanyitás  Ootsutsuki Kaguya on Vas. Szept. 10 2017, 13:06

Üdv!

Kérésre jöttem lezárni a harcot. Egy eléggé technikás, igazi, történelmi ninjákhoz méltó (hát, amennyire a Naruto világában lehetséges Very Happy) harcot láthattunk készülőben, kár érte. Közben értesültem, hogy Djuka Orimi és Shihouin Aki karaktereket NJK-ként használtátok, és Shihouin Aki jelenleg tartózkodik is egy másik PVP-ben, tehát, csak a két főkarakter kap chakrát, akikkel a posztokat írtátok. A rendkívül hosszú idő elteltét is beszámítva fejenként +5 ch-vel jutalmazom a harcotokat.

- Kaguya
avatar
Ootsutsuki Kaguya
Mesélő

Specializálódás : Szadizmus

Tartózkodási hely : A Holdon Napozom


Adatlap
Szint: S
Rang: LvL99
Chakraszint: Forthehorde

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki+Djuka Orimi VS Tsuuzoku Tomoe+Shihouin Aki

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.