Rejtett Katakombák - Szervezeti bázis

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Re: Rejtett Katakombák - Szervezeti bázis

Témanyitás  Kureiji Hanaro on Szomb. Nov. 18 2017, 17:51

Egyetlen könnycsepp. Csupán ennyire volt szüksége. Elmélye legmélyebb bugyraiba merűlt, hogy felhozza azt a gyöngyöt, melyet valamikor Ő maga taszított oda, hogy még akkor ifjú lelke ne roppanjon össze a gyász súlya alatt.
Lemerűlt a mélységbe azon gyöngy megfakúlt fénye után kutatva ami valamikor beragyogta életét. 
Egy arc jelent meg lelki szemei előtt. Hosszú barna haj keretezte szeplős orcák, pisze orr és örökké fülig érő mosoly. Smaragd zöld, örökké vidám szemek és az a csilingelő kacagás... Még a legborzalmasabb napokba is képes volt vele reményt hozni. Reményt, hogy egyszer mindketten kijutnak arról a szörnyű helyről Konohából és új életet kezdenek egy új családdal. Megfogadták, hogy bármi is történjen együtt maradnak. 
- Koharu... - lehelte ki ajkain a nevet. 
A tény, hogy ha csak egy picivel több ideje lett volna, most ő is itt lehetne jeges dárdaként hatolt a fiú szívébe. Gyomra összeszorúlt a gondolattól, hogy együtt hagyhatták volna el a helyet, mit annyira gyűlöltek.
Semmi emléke nem maradt tőle se egy kis ajándék, se egy megfakult fénykép. Csak a csilingelő kacagás viszhangzik a múltból újra és újra a lelkébe marva. 
Már mestere jelenléte sem zavarta. Túl jól sikerült a dolog, s most az emlékrohamok kinzó vihara tombolt a fiúban. Csak mestere utolsó ingerűlt felszólítása hatolt el a tudatáig. Könnyeivel küszködve, amiket már legszivesebben visszatuszkolna, tekintett fel mesterére, aki a könnyek láttán elhülve kezdett ellágyult magyarázkodásba. De Han nem engedte neki, hogy befejezze. Könnyeivel és emlékeivel küszködve nyúlt jobb kezével allúról a cigi után. Azomban mestere képzetsége és a saját figyelmetlensége miatt elvétette a célt. Mestere hátrébb hajolva kerűlte el a próbálkozás, majd hátrébb is lépett. Itt viszont még nem volt vége a "támadásnak" mert a férfi után lépve nyúlt ball kezével a cigi után, amit az egy kézlegyintéssel félresöpört majd hátrébb szökkent. 
A két fél között nagyra nőtt a távolság, Hanaro karja pedig lezsibbadt az egyébként erőtlennek látszó védekezéstől. Hiába ifjú, edzetlen teste még nem bírja úgy a strapát.
Elsőre ostoba próbálkozásnak tűnt, de aztán mestere is elismerően nyilatkozott a picit túl jól sikerült színjátékről. 
Valami azomban történt, mert a férfi a semmiből lecsapó vihar képében oly undorító, oly megalázó stílust vett fel, amitől még Han szive is nagyot dobbant. Egyre csak szítkozódott és felvetette, hogy kár lehet időt pazarolni a fiúra. 
- Hmm... szóval te is így látod - hajtotta le a fejét Han. - Nem újdonság. Eddig is csak csak egy darab értéktelen kavics voltam, s ez mit sem változott. Ha komolyan gondolod, ha nem - nézett ekkor újra mesterére érzelem mentes tekintettel - ne hidd azt, hogy ezzel feltudsz dühíteni. De - villant fel a mindent elsöprő tűz a fiú szemében - megmutatom neked és bárki másnak is szivesen, hogy nem vehetnek csak úgy semmibe. 
Két tenyerét összecsapta, mintha csak imádkozna és próbálta összegyűjteni a csakráját. 
'Kérlek Koharu segíts, hogy bizonyíthassak. Hogy mi is érünk valamit.'
Ha sikerűl segítségűl hívnia chakráját, ha nem mesterére ront, miközben a zsebébe túrva előveszi az öngyújtóját, s a tenyerébe relyti. Amint mesteréhez ér támadás sorozatot indít a cigaretta irányába. Lényegtelen, hogy sikerűl-e elkapni, vagy nem inkább mestere lábmunkáját próbálja kilesni. S attól függőfüggően folytatja, hogy mestere elmozdul-e vagy egyhelyben maradva kerűlgeti a támadásokat. 
avatar
Kureiji Hanaro
Játékos

Taijutsu Pontok : 63


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor
Chakraszint: 210

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Rejtett Katakombák - Szervezeti bázis

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Dec. 04 2017, 16:36

// +10 chakrát és +3 TJP-t írok jóvá a késésemért. ^^ Elnézést érte. Az emlékek kutatásának az érzések és hasonlók leírása pedig szép volt, elismerésem. Very Happy A posztomat munkából írom, de itt nem igazán tudok koncentrálni, így ha valami hülyeségét írnék, szólj rám.  // 


Hanaro bár nem látott át biztosan a szitán, nem vehette észre, hogy mestere szavai azért voltak ennyire sötétek és fájdalmasak, hogy kiborítsa a fiút, hogy dühöt gerjesszen lelkében és ezzel világítson rá a harcolók s a ninják alapvető hibáira. Azonban Han koránt sem esett bele a neki állított csapdába. Így vagy úgy, akár átlátott a senseien akár nem //nyugodtan döntsd el ^^// az érzések nem kerítették őt hatalmába, az indulata és a szomorúsága sem vette át felette az irányítást, ezt pedig Tetsu is látta. Ahogyan a lángot is a fiú szemében! Ütés követett ütést, Hanaro pedig érezte, hogy a chakra - melyet néhány órával ezelőtt fedezett csak fel testében - megmozdul, érezte, hogy van, ám használni nem volt képes egyenlőre. A cigaretta után kapott egyik kezében az öngyújtóval. 
- Nem ragadtak el az érzéseid! - Tetsu provokáló arckifejezése bizakodóvá és elégedetté vált, ezt az apró mosoly is megerősítette, amit erőlködve próbált eltüntetni a szája széléről. - Helyes! Egy Shinobi sosem adhatja át magát az érzéseinek, sosem cselekedhet úgy, hogyha erős érzelmek irányítják! Ha így teszel, nem tudsz majd higgadt fejjel harcolni és kevésbé leszel racionális! - Miközben Tetsu ezeket mondta, folyamatosan hajolt el Hanaro ütései elől és lépett odébb tőle. 
Ahogyan pedig a másodpercek percekké, órákká, végül pedig napokká dagadtak, ahogyan a napok sokasága heteket tett ki, a kis Han úgy erősödött meg napról-napra, hétről-hétre és hónapról-hónapra. Úgy lett egyre jobb a technikája, úgy tanulta meg a Taijutsu alapjait. Két hónap telt el, s ez idő alatt a folyamatos, napi szintű fizikai edzések - mint például a fekvőtámaszok, futás, guggolás, felülés, falra mászás, harcművészeti edzések, Shinobi Kumite Tetsu ellen - meghozták az eredményt. Azon a napon, amikor Tetsu először adta Hanaronak azt a feladatot, hogy szedje ki a cigarettát a szájából, ő csak kapkodott utána, mozgása nehézkes és amatőr volt, reflexei pedig alig voltak jobbak, mint egy átlagos korabeli fiúé. Ám az elmúlt hetek alatt nem csak a testét edzették, hanem a szellemét is. A Taijutsu edzések növelték a fiú Fizikai Energiáinak mennyiségét, míg a Chakrakontroll edzések a Szellemi Energiákat. Már megpróbálkozott a Shurikenjutsuval is, ám arra még nem áll készen... De ezen a napon, amikor két hónap elteltével újra megkapta feladatának a cigaretta megszerzését, elérkezett a pillanat, amikor ugyanazzal a trükkel állt elő. 
Már elérte, hogy megsúrolja senseiét és nem egyszer hárítania is kellett Hanaro támadását. A fiú fürgébbé vált, ugrásai lendületesebbek és nagyobbak voltak, gyorsasága pedig szintén fejlődött. Most pedig képes volt chakrát koncentrálni... // Egyértelmű, hogy Hanaro már sokkal jobban harcolt, a technikája is jobb lett, most már elérte egy Genin szintjét (Gyorsan fejlődött a chakraszinted és a Szinted ugye mutatja, hogy mennyire vagy képzett) de még mindig nem elég ahhoz, hogy kivegye a sensei szájából azt a cigarettát pusztán taijutsut használva. Szóval valamilyen trükkre lesz szükség, akár jutsura... 
Ha szeretnéd, megtanulhatod a 2 hónapos ugrás alatt az Akadémiai Alap technikákat, amiket Tetsu tanított meg neked. Ez esetben ide a posztba kérem az egyesével történő megtanulásokat, de mivel akadémiai E szintű jutsuk és magasabb szinten vagy, mint ezek a technikák (jóval magasabban) ezért mindegyikről elég nagyjából 10-15 sort írni. 
Amennyiben nem szeretnéd még megtanulni őket, akkor nincs rá szükség, ez csak egy lehetőség a számodra. Smile  Ezen kívül a 2 hónapos ajándék jutust is használhatod, bár logikátlan lenne, hogyha az alapokat még nem ismeri Han Neutral --> Tehát ott lehet Hanaronál a bábja. // 

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Rejtett Katakombák - Szervezeti bázis

Témanyitás  Kureiji Hanaro on Hétf. Dec. 11 2017, 17:33

Két hónap. Két hosszú hónap telt el, mióta a fiú átlépte a katakombák küszöbét. Naiv kisgyermekként érkezett, s egy olyan világba csöppent amiről álmodni sem mert volna. Szíve mélyén tudta, hogy nem éppen a legnemesebb célokért fog küzdeni, de bármire hajlandó volt a családért és az emberért aki kihúzta a gödörből, aki magához vette és tanítani kezdte, hogy végre képes legyen a saját sorsát alakítani.
Két hónappal ezelőtt, mikor Hanaro feladatul kapta, hogy bármilyen módszerrel is, de kényszerítse ki mestere szájából a cigarettát még éretlen, bot lábú kezdőként állt neki a feladatnak. Akkor lassú, vontatott mozgása, gyenge reflexe, erőtlen teste és a chakra írányításának hiánya teljesen lehetetlenné tette a fiú számára, hogy teljesítse a feladatot. Tetsu akkor magasan fölötte ált szintben, nem mintha most nem lenne hasonló a helyzet, azonban a képzetségeik között tátongó szakadék drasztikusan csökkent az eltelt időszak alatt. 
Hanaro soha sem tartotta magát igazán nagyobbra, vagy többre, mint kortársai. Nem volt benne soha s felsőbbrendűség érzés, semi egoizmus, de ami tagadhatatlan, hogy elképesztő akaraterőről és kitartásról tett tanúbizonyságot, hogy két hónap leforgása alatt, abból az állapotból, arról az egyszerű közemberi szintről képes volt feltornázni magát a korabeli geninek szintjére. Bár ez nem csak saját érdeme, hisz' mestere és a többi lakó is alaposan kivette a részét a fiú fejlődésének elősegítéséből. 
Fejlődésének egyik legfontosabb állomása volt, mikor Kari, aki jártas a ninjutsuk művészetében, tanítani kezdte az alap technikákra. Hanro eddigi életének legnehezebb hónapjai elé nézett. Kari, akihez később Yama is csatlakozott, nem bántak kesztyűs kézzel vele. A lány kiváló magyarázatai és a férfi kegyetlen fegyverforgató képzései azonban megtették a hatásukat. 
A lány magyarázata szerint, hogy Hanaro képes legyen megfelelő módon elsajátítani a chakrája irányítását és használatát, bentről kifelé kell haladnia, vagyis előszőr a testében kell tudnia létrehozni változást, majd egyre kifelé haladva végső lépésként különállóan irányítani azt. Ez már egy magasabb szint. Miután a fiú felszabadította a chakráját a folyamatos taijutsu edzésekkel sikerült elérnie az indirekt chakra használatot, itt azonban közvetlenül, akarattal kell hatást létrehoznia. 
Az első technika amit a fiúnak elkellett sajátítania a Shushin no Jutsu. Kari bemutatója, majd magyarázata alapján ezzel a technikával a használó, egy röpke pillanatra, szemmel követhetetlen gyorsaságra tesz szert, mintha csak teleportálna. A lényege, hogy chakra segítségével kell a lábait sokkal nagyobb hatásfokra tornáznia. Előszőr is elméletben sajátította el milyen biológiai tényezőket kell megváltoztatnia, majd az után gyakorlatba is átültetni a tanultakat. Fontos ugyanis, hogy miközben a használó növeli az izmok teljesító képességét gondoskodnia kell a megfelelő vérellátásról is, ellenkező esetben a legkisebb problémája lesz egy borzalmas lábgörcs. Gyakorlatilag ugyanazt a hatást kell elérnie, mintha adrenalint fecskendezne be, csak ez esetben a hatás sokkal hirtelenebb, robbanásszerűbb. Az első pár nap borzalmas kínok között telt el ifjú hősünk számár. Ugyan a taijutsu edzések valamelyest javitottak a kondícióján, mégsem készíthették fel izmait erre a hirtelen fellépő sokszoros terhelésre. Lábai nem voltak túl hálásak és az első hét után nem voltak hajlandóak tovább furikázni a fiút. Értsd: úgy fájtak, hogy szerencsétlen gyerek majd maga alá piszkított minden egyes lépéstől. Miután helyre jöttek a lábai és már valamelyest képes volt használni a technikát, Kari tovább lépett és közösen gyakoroloni kezdték az éles helyzetben való bevetést is. Ez abból állt, hogy a lány különböző technikák és fegyverek sokaságát zúdította a fiúra, amit neki a technika segítségével kellett elkerülnie, miközben figyelnie kellett a tereptárgyakra is. Ez sem volt kellemesebb gyakorlat, mint az előzők vagy az utána következők, mert Kari már az első pillanattól ömleszteni kezdte a dobófegyverek végeláthatatlan tengerét, amit itt-ott technikákkal spékelt meg. De a hatás nem maradt el, s fiú végül egész ügyesen kerülgette a támadásokat. Egy alkalommal még a lány háta mögé is megpróbált becikázni, aminek az eredménye egy óriási pofon lett visszakézből. 
Mivel az önjelölt sensei úgy vette észre, hogy Han kellően begyakorolta a technikát tovább léptek a következő szintre. Ez volt a Henge no Jutsu. Működésének a lényege, hogy a chakránkat a test felületére áramoltatjuk, majd egy szemmel látható külső változást hozunk létre. Pontosítva egy chakra burok jön létre a a testhez idomulva, amivel a használó bizonyos fokig képes egy tetszőleges alakot felvenni. Nagyszerű álcázó technika, az egyetlen hátránya, hogy folyamatos koncentrációt igényel és emiatt komolyabb fizikai vagy chakra behatásra megszűnik. Kari a magyarázatot követően be is mutatta a fiúnak, hogy is kell kinéznie a technikának. Lassan, hogy Han is lássa, megformálta a kézpecséteket, majd felvette Yama alakját. Nem volt vészes a dolog, a lényeget a fiú is hamar levonta, ennek ellenére elég sokat bajlódott a kivitelezéssel. A legnagyobb akadályt a tökéletesen zárt chakra burok létrehozása jelentette, mivel a technika csak akkor működik ha a teljes testfelületen egyenletesen vagyunk képesek eloszlatni a chakrát. Hosszú, végeláthatatlan napok sokságába telt, mire képessé vált, hogy egy már egységes chakra burkot hozzon létre. Ekkor Tetsu állt elő egy ötlettel, hogyan is lehet az alakváltást megtanulni és tökéletesíteni. Tudva, hogy Kariban is lapul egy nagy adag hiúság, Han feladata lett, hogy próbálja felvenni a lány alakját. Bár az ötlet elsőre a fúnak is tetszett, az első pár tökéletesnek közel sem nevezhető próbálkozás után Kari kezdte sértőnek érezni a rá hasonlító torzabbnál torzabb alakokat és minden egyes balul sikerült példány után egy jókorát sózott ifjú hősünk fejér. Így megszámlálhatatlan fájdalmas pukli után végül kezdett alakulni a dolog és Hanaro, kisebb agyrázkódások után, képessé vált mások alakját felvenni. 
A következő feladat az álcázás egy másik formája volt. A Kakuremino no Jutsu. Lényege, hogy ez esetben a chakránkat egy különálló tárgyba kell irányítani és annak felületi tulajdonságait úgy megváltoztatni, hogy az teljesen beleolvadjon a környezetébe. Ennek első lépéseként egy pokrócot feszítettek a fiú elé és azt a feladatot kapta, hogy a lány által felsorolt mintákra és színekre alakítsa. Voltaképp itt az egyetlen problémát az jelentette, hogy Hannak életében előszőr egy másik testbe kellett chakrát áramoltatnia. Ez volt az a technika minél úgy tűnt a fiú képességei, a benne rejlő lehetőségek kifújtak. Még Tetsu is szomorúan vette tudomásul, hogy Hanaro képtelen a pokrócba irányítani a chakráját. Hant azonban mindennél jobban lesújtotta, hogy esetleg lemondanak róla és talán még a szűrét is kiteszik, ha haszontalannak bizonyul. Éjszakákon keresztül gyakorlot csendes magányában, egy gumilabdán próbálgatva a dolgot, majd mire végre érezte, hogy a chakrája már a labdában van, annak kinézetét is alakítani kezdte. A két felnőttet akkor érte a nagy meglepetés, mikor Han végre összehívta őket, s a szemük láttára alakította a pokróc kinézetét az éppen aktuális mintára. Tetsu elismerően bólogatott, de Kari már elő is hozakodott a technika új szintre emelésével. Han kezébe nyomta a pokrócot, s feladatul adta, hogy próbáljon elrejtőzni valahol a Katakombák falain belül. Ezt a feladatot még Han is élvezte, mert az események tükrében ezúttal Kari sem volt gyilkos hangulatban, így csak egyszerű bújócskázásnak tűnt az egész a fiú nagy örömére.
Hosszú idő után, végre elérkezett a várva várt pillanat. A Kugutsu no Jutsu. Han legnagyobb bánatára azonban a Katakombák falain belül senki sem értett a bábozáshoz, így csak az alap technikát voltak képesek megtanítani a fiúnak, amivel képessé vált kisebb-nagyobb dolgok mozgatására és reptetésére. Eme technika pontosításában végülis egy véletlen találkozás volt a fiú segítségére.
Egy már-már szokásosnak nevezhető kilógás alkalmával ismerkedett meg Han a helyi fegyverboltossal, egy töpörödött idős bácsival, aki nem csak hogy megtanította a fiút Hikaru irányítására, de bábkészítés terén is igen komoly jártasságokkal rendelkezett, így együtt feltöltötték Hikaru fegyvereit és belekezdtek egy új báb elkészítésébe is. De ez már egy másik történet.
Persze mindeközben haladtak tovább a ninja tanulmányok is, így került terítékre a Bunshin no Justsu is, amivel a használó képes önmaga másolatát létrehozni. Ugyan maga a technika nem igazán bonyolult, de következő szint lévén, s hogy Han eleve rosszúl fogott neki, eléggé elnyújtották a megtanulását. A problémát az okozta, hogy a fiú úgy állt neki a klón elkészítésének, hogy aluról indulva szépen lassan próbálta felépíteni folyamatosan áramoltatva a chakrát egy adott pontba. A felmerülő problémákat végül egy szülinapi buli oldotta meg. Miközben Han a héliummal töltött, színes lufik játékát figylte, jött az ötlet villámcsapásként.  
Másnap azonnal neki is látott a dolognak, s megpróbált a testén kívűl, egy pontban nagyobb mennyiségű chakrát összegyűjteni, majd még egy adag chakra segítségével felfújni azt, mint egy lufit. Eleintén nehézkesen és lassan ment a dolog, de gyakorlások tömkelege után végül sikerül t ezt a technikát is elsajátítania valamelyest, s hogy tökéletesíthesse a műveletet, Kari egy kis itt a piros hol a piros játékkal hozakodott elő. A feladat egyszerű volt, Hannak létre kellett hoznia két klónt, Kari pedig megpróbálta kitalálni melyik az igazi. Igen, azáltal, hogy egy kunait hajít az igazinak vélt fiú irányába. Jó pár napba és sok begyógyítandó sebbe került, mire a fiú már képes volt olyan klónt is alkotni, amiről a lány nem tudta elsőre megmondani, hogy igazi-e. 
Az utolsó alap technika végül kisebb felüdülést jelentett Han számára, mivel javarészt csak magolásról szólt. Egyfelől hosszas "tanórák" alatt megkellett tanulnia a pecsétek alapvető tulajdonságait, mire a Tobidogu no Jutsura került a sor. Végül két fontos dolgot kellett megjegyeznie, hogy a Tobidogu, mint minden más pecsét megalkotása közben fontos, hogy megfelelően rajzolja fel a szimbólumokat, s hogy a pecsétnek megfelelő akaratot közvetítse a chakráján keresztül. Eleinte nem igazán értette a dologok működését, mit kellene és hova áramoltatnia, meg hát a rajztudása sem az erőssége, de a fegyverboltos kisöreg a segítségére sietett. Nem csak hogy megtanította a fiút a Tobidogura, de még egy általa nagyon kedvelt, hasonló működésű technikára is megtanította, ez pedig a Raikou Kenka. 
És végre, két hosszú és gyötrelmes, edzések végeláthatatlan sorozatával tűzdelt hónap után ismét itt álltak egymással szemben mester és tanítvány. A feladat egyszerű volt, ugyanaz mint a kezdetek kezdetén. Azt a fránya cigarettát valahogy eltávolítani mestere szájából. Az első lépéseket már megtette. Támadásba lendült, s taijutsu képességeit használva próbálta kikényszeríteni a bagót. Ugyan nem sikerült eredményt elérnie vele, a történtek tökéletesen mutatták, hogy a fiú már egy magasabb szintre lépett. 
Tetsunak már nem volt olyan egyszerű dolga, Han reflexei jobbak lettek, támadásai erősebbek, lendületesebbek. Már nem volt az egyszerű közember, az képzetlen újonc aki annak idején átlépte a katakombák küszöbét, mert képzetségben már felvehette a versenyt egy korabeli geninnel is.
Ismét markába szorította az öngyújtót amit annak idején Tetsutol kapott, s pár röpke másodpercre elmélye emlékei messzeségekbe kalandozott. Érzelmei egy pillanatra erőt vettek rajta, ahogy belegondolt hol lenne most e család nélkül. Talán még mindig az árvaházban, vagy esetleg akkor is megszökött volna, ha nem jön a felmentősereg? Ki tudja. A legfontosabb, hogy most itt áll, s megadatot neki a lehetőség, hogy saját sorsának kovácsa legyen. 
Taijutsu képességei bár nem voltak tökéletesek még korántsem, mestere már nem vette félvállról a dolgot, ám Han többszöri próbálkozása ellenére sem sikerült egy-két lecsúszott ütésnél többet bevinnie. Valami újat kellene kitálnia és már lehetőségek is voltak a kezében. Két hónap alatt felhalmozott tudás állt most a rendelkezésére, hogy bizonyíthasson mindenki elött. 
Most végre lehetőséget kapott, hogy bábját éles helyzetben is bevethesse és nem is váratta tovább a dolgot. Szinte egy mozdulatnak láttszott, ahogy a fiú lekapta hátáról a bábot, leoldotta az azt fedő pólyát, s chakra fonalaival aktiválta azt. Tetsu és közte most már Hikaru is ott lebegett, bár a teste alsó részébe rejtett penge még nem villant elő.
- Lássuk ehhez mit szólsz öreg - mondta a Han, majd tétovázás nélkül mesterére uszította a bábot, azzal a feltett szándékkal, hogy lőtávon bellülre kerülve megkínálja a férfit egy a bombavetőbe tárazott füstbombával, majd ha a férfit ellepi a füst, a jobb kar tűvetőjét aktiválva senbon esőt zúdít rá. 
//Elnézést, hogy ilyen szétzilált lett a reag, de már nem tudok ennél többet írni, a végére már nagyon leszívták a technikák az agyam Very Happy //
avatar
Kureiji Hanaro
Játékos

Taijutsu Pontok : 63


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor
Chakraszint: 210

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Rejtett Katakombák - Szervezeti bázis

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Dec. 30 2017, 23:18

// Technikák elfogadva, felírhatod őket az adatlapodra, szép volt! ^^ Kérnek 2 technikát amit meg szeretnél tanulni. Pm-ben vagy a következő posztba másolva is jó lesz Smile //Terméken hónapokat tudhat magáénak, hiszen ahogyan fejlődött, úgy lehetett képes egyre több olyan dologra, amire azelőtt még csak nem is álmodhatott volna... Mesterei szerint korához képest nagyon gyorsan fejlődik és szép jövő állhat előtte a szervezeten belül. Tetsu szerint egyszer mindegyikőjüket túlszárnyalja majd, bár ezzel a többiek vitatkoztak, de a vezető csak legyintve és mosolyogva árjuk hagyta...
- Na?! Ennyi volt? - Kiállt fel Tetsu, ki csak kihúzott háttal állt, majd zsebre tette a kezeit. Eközben Han liheg, de még nem adja fel, előkészíti bábját. - Azt hiszed, hogy a kis játékszered... - Tetsu szájában meggyullad a cigaretta, a vége izzó fénnyel kezd el szépen lassan hamuvá válni. - ...majd elég lesz ahhoz, hogy megszorongass? Hát legyen! Miket is vettetek bele Karival és Hiruval? Figyeltem ám... Tűk, bombák, fullánkok? Mindegy is, annyi időd van még, amíg a cigimet el nem szívom. - Tetsu szája mosolyra húzódott, ám Hanaro jól tudta, hogy a férfi élvezi a helyzetet, élvezi a vele való harcot és örül, hogy végre rászánta magát arra, hogy Hikarut is bevesse a harcba. - Gyerünk kölyök! Adj bele mindent! - Kiáltotta vissza a fiúnak, majd kihúzva kezeit zsebéből védelmi állást vett fel, mosolya pedig még nagyobbra dagadt: várta, hogy Hanaro mivel lepi őt meg.
Ahogyan a báb megindult felé, Han - most már - shinobi érzékeinek hála jól látta, hogy Tetsu arckifejezése megváltozott. Komollyá vált, olyanná, mint aki éppen az életéért küzd. Mindkét szemével a bábot követte és közben alig észrevehetően néha-néha Hanarora is pillantott. Az elmúlt hetek alatt a fiú megfigyelhette, hogy amikor Tetsu harcolni kezd és komolyan veszi, vagy éppen csak kicsit is odafigyel arra, hogy ne vegye félvállról, a férfi arca teljesen más lesz... Olyan, akárcsak egy gyilkos, egy érzések nélküli gyilkológépezet, aki bármit képes megtenni azért, hogy elpusztítsa az ellenfelét. Ez a tekintetéből látszik, a szemeiből, azokból a szúrós és hideg pillantásokból, és a ráncolódó homlokáról...
A füst ellepte ellenfelét, majd lőtávolságba érve a tűvető is működésbe lépett.
Az apró tűfelhő úgy sorozta a füstöt, ahogyan csak lehetett, de Han nem láthatta az eredményét, így amikor elfogyott a tű, patt helyzet alakult ki: A füst még mindig ott gomolygott és Tetsu nem volt sehol, legalábbis nem lehetett őt látni a füst miatt... Mihez kezd most az ifjú bábhasználó?

_____________________
Állapot: 80% - Napi edzés miatt
Chakratartalék: 96% - Kugutsu no Jutsu, bábmechanika aktiválása
//+10 Ch a késésért//

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Rejtett Katakombák - Szervezeti bázis

Témanyitás  Kureiji Hanaro on Szer. Jan. 03 2018, 20:23

Mester és tanítványa egymással szemben álltak. Kettejük harca már kezdett elhúzódni, s Han minden igyekezete ellenére taijutsu képességei kevésnek bizonyultak a nála jóval magasabb szintű ellenfél ellen. 
Bár két hosszú hónapot tudhatott már maga mögött, mely edzések végeláthatatlan soraival volt megtűzdelve, most mégis úgy érezte, talán hiábavaló volt az egész. Levegőért kapkodva, ziláltan álállt tanítója előtt, s meg sem tudta közelíteni a célt. 
Mivel más lehetőséglehetősége nem maradt úgy érezte itt az idő, hogy csatába küldje bábját is. Rövidke életének egyetlen meghatározó alakja kattogva kellt életre, ahogy a fiú kicsomagolta, s chakra fonalaival aktiválta a nem túl méretes ezközt. 
Mestere ugyanazzal a sztoikus nyugalommal és gúnyos megjegyzésekkel vette félválról a dolgot mint eddig, s ez felborzolta a fiú idegeit. Ami azonban mégkevésbe tetszett Hannak, hogy a férfi pontosan tudta milyen ezközökkel, fegyverekkel töltötte meg a bábját. 
'Szóval végig figyelt!' - futott át a fiú agyán a gondolat. Mostmár legalább azt tudta, nem árt vigyázni, s figyelni hova lép, mert Tetsu a nyomában van, s figyeli minden lépését. 
A cigaretta meggyulladt a férfi szájában, s ha az nem is közli, Han jól tudta ez a visszaszámlálás kezdete, mostmár csak annyi ideje marad, amíg a cigi elég. Esetleg talán képes lehet elhúzni az időt, ha folyamatosan támadja a férfit, s nem hagyja, hogy szívjon a cigiből. 
Ahogy Han támadó állásba helyezkedett bábjával, a férfi arca, miképp testartása is, mely eddig a vele való harc élvezetét sugározta megváltozott. 
Han már jól ismerte ezt a fajta testtartás, ezt az arcot. Tetsu bármikor máskor sztoikus nyugalommal állt, kezeit mindíg zsebre vágta, arcán halálos nyugalom ült, azomban ha komolyra váltotváltott a helyzet a férfi megváltozott. Mint egy sokat tapasztalt harcos, egy ölésre kész vadász, védekező állást vett fel, szája semmit mondóvá görbült, szemei hiddegé és fürkészővé váltak. 
- Hát ilyen egy igazi shinobi - súgta magának Han. - Ölj, vagy megölnek. 
Talán valahol méllyen megrémisztette a fiút, kisgyermeki énje most a takaró alá bújt reszketve az ágy alatt lakó szörny morgásától, s Ő is átvette mestere harci mentalítását. Nem mutatta, de belül boldog volt, hogy mestere végre konolyan veszi a vele való harcot. 
A báb rohama, majd támadásai nyomán csak csend, s egy gomolygó füstfelhő maradt a teremben. 
Egy fél másodpercig csak némán állt, várta de aztán gyorsan kapcsolt, nem hagyhat időt a férfinak, mert az azonnal ki is használja. Bábja kezeit, s fejét visszahúzta, s ugyanazzal a mozdulattal elhúzta a báb alsó részébe rejtett fullánkot is, majd a függőleges tengelye körül kezdte forgatni a bábot. Először csak lassan, ujjainak ritmikus mozgásával hajtotta a forgást, majd egyre gyorsítani kezdte azt, míg a báb már körfűrésszerű mozgásba nem kezdett, majd süvítve a füst felhő felé lőtte ki a bábot, remélve, hogy így kitudja ugrasztani a nyulat a bokorból. Ha Tetsu kiugrik a füst felhőből, Han utánna röpteti a bábot, de még mielőtt elérni a férfit, a forgást hirtelen megállítaná, kipattanna, a ball kar, s leadná a második sorozat ttűt is a férfi irányába. 
//Akkor kétszer 20 tű vásárolva és elhasználva, az összeget levontam az adatlapomról. Bocsi, hogy picit megcsúsztam, elöbb akartam írni, csak megint lebetegedtem és nem fog az agyam Very Happy//
avatar
Kureiji Hanaro
Játékos

Taijutsu Pontok : 63


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor
Chakraszint: 210

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Rejtett Katakombák - Szervezeti bázis

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Feb. 04 2018, 16:28

// Elnézést az óriási késésért, +5 Chakrát írok neked jóvá érte és a Chuunin Vizsgára való tekintettel egy maximum C szintű technikát választhatsz kárpótlásul, amit ingyen és bérmentve (Fizettél a várakozással) felírhatsz az adatlapodra. A következő posztodba írd bele, hogy melyik jutsut választottad! ^^ //


Hanaro is felvette a harci állást... Ez számára már talán magától jött, teljesen beidegződött az elmúlt hetek alatt, ugyanis a mindennapos harcok alatt tökéletesen kitudta tapasztalni Tetsu stílusát. Megtanulta, hogy milyen az, amikor olyannal állsz szemben, aki nem fél téged megütni. Többé már nem kívülről szemlélte a harcot, amikor elképzelt egy-egy küzdelmet, egy-egy támadást, hanem belülről. Maga előtt látta ellenfelét és képzeletében is önmaga volt, nem csak két harcoló fél. Ez talán a legékesebb bizonyítéka annak, hogy harci tapasztalatot szerzett. Mestere nem egyszer ütötte meg őt, nem egyszer serkentette vérét. Mindezt pedig azért, hogy a fiú fejlődjön. Mi először talán rosszul esett, mostanra megszokottá vált. Persze nem mintha minden küzdelem után nem látták volna el a sebeit és Tetsu nem kért volna bocsánatot minden egyes okozott sérülésért... De mindig csak a harcok után.
Mivel a füst nem mozdult el és ellenfele sem mutatta jelét annak, hogy előbukkanna a füstből, Hanaro újabb támadásba kezdett. Begyakorlott, gyönyörű mozdulatokkal mozgatta meg bábját, mely tökéletesen követte használója akaratát. Minden egyes chakralökettel amit a bábba irányított, az egyre elevenebbé és irányíthatóbbá vált, míg végül a forgó fullánk szélsebesen nem hatolt a füstbe. Abban a pillanatban, ahogyan Han érezte, hogy a bábja a füst közepébe talál és megakad, szinte már biztos lehetett a sikerében, ám amint a bábot elmozdította volna, az nem haladt semerre. Érezte, hogy valami blokkolja, de látni nem látta. Csak a báb kattogása visszhangzott a teremben, majd a következő pillanatban...
- Kemuri Ninpou: Kemuridama! // Füst Ninjaművészet: Füstlövedék! - Hangzott a technika elhadart neve, mire Hanaro füstje, mi eddig körülvette Tetsut összesűrűsödött és a terület középpontjába koncentrálódva lőtte ki magát pontosan Hanaro chakrafonalai mentén. A sűrű füsttömeg száguld a fiú felé, a bábja nem mozdul, nem lehet tudni, hogy mi történik, ha ez a füstgömb, mi nem oszlik szét a hihetetlen sebessége ellenére sem, betalál. // Endan méretű //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Rejtett Katakombák - Szervezeti bázis

Témanyitás  Kureiji Hanaro on Kedd Feb. 06 2018, 02:44

//Halihó! Smile Akkor, ha már megkaptam a lehetőséget, a választott technikám a Gyorai Shin//Torpedó Tűk lenne, és köszönöm a plusz chakrát is :3//
A cigaretta halovány, ezüstös füstje a terem plafonja felé szállt, halovány parazsa most lángcsóvaként ragyogott a félhomályos teremben, minden egyes villanása hosszú másodperceket jelentett. Az idő fogy, a cigaretta rövidül. Hatályos időn belül semmivé válik, ahogy a remény is, hogy bizonyíthatja mesterének, igenis készen áll.
Azt szokták mondani a jobbtól nem szégyen kikapni. Bár ellenfele most a mestere volt, mégsem érezte szebbnek azt az eshetőséget, ha esetleg veszít. Nem engedhetett meg magának egy ekkora bukást. Az egyet jelentene azzal, mintha visszaküldenék az iskolapadba gubbasztani, vagy ami még rosszabb kiteszik a szűrét, mert fölösleges volt vele vesződni. Nem engedhette meg magának a bukást. Bár vannak nála sokkal jobb képességű gyerekek a korosztályában, Őt nem is ez emeli ki kortársai közül, hanem a kitartás. A törhetetlen akarat, amivel a feladatokhoz áll. Törésre vitte a dolgot. Ha most elbukik nem lesz képes többé emelt fővel a tükör elé állni.
Hikaru szélsebesen forogva, halálos pontossággal repült a füstfelhőbe, hogy Tetsu vérét ontsa, majd megakadt. Sikerült. Elkapta a férfit. Félelemmel vegyes izgalom járta át Han minden porcikáját.  Elméjében már le is játszódott a pillanatnyi kép, ahogy az egykor lezser, de mégis büszke tartású férfi sebzetten, mint egy meglőtt farkas, kivánszorog a füstfelhőből. A cigaretta eltűnt, gunyoros ajkai most a fájdalomtól remegve görbültek lefelé.
Az öröm, a képzelgések azonban a déli napsütésben elhalványuló árnyékként röppent tova. A fiú mosolya aggodalomba csapott át, mikor megpróbálta megmozdítani Hikarut, azonban az csak nyikorgással és kattogással válaszolt, majd Tetsu hangja söpört végig a termen, ahogy valamilyen, Hanaro számára ismeretlen, technika nevét kiáltotta.
-          Kemuri Ninpou: Kemuridama//Füst Ninjaművészet: Füstlövedék
A férfit körülvevő füst sűrűsödni kezdett, majd, mint egy hatalmas, szürke ágyúgolyó, kilőtt egyenest a fiú felé. Han túl sok választási lehetőség lévén úgy látta jobbnak, ha megpróbál jobbra elugrani a közeledő veszély elöl. Ezután egy nagyobb rántással megpróbálná kiszabadítatni lecövekelt bábját, és maga mellé irányítaná. Mivel fogalma sincs mi lett a férfival, vagy hogy mit tervez, kézpecséteket formázna.
-          Ninpou: Oboro Bunshin no Jutsu. – Sziszegi ajkai között a technika nevét.
Ha lehetséges megpróbálná létrehozni, a normál használattal ellentétben nem a saját, hanem a bábja másolatát a technikával, amekkora számban csak lehetséges. Ezek az illúzió bábok aztán szétszélednének a férfi körül, hogy az még véletlenül se tudja kitalálni melyik lehet az igazi báb.
Ha nem tudná kiszabadítani a bábját, akkor csak szitkozódva magáról hozná létre a klónokat és azokat küldené a féri köré, s közben megpróbálna elvegyülni köztük.
//És ha jól rémlik, az események függvényében van még a bábomban húsz tű, mivel a fennakadás miatt nem tudtam elhasználni.//
avatar
Kureiji Hanaro
Játékos

Taijutsu Pontok : 63


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor
Chakraszint: 210

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Rejtett Katakombák - Szervezeti bázis

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.