Saját Jutsuk Jóváhagyása

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Szomb. Jan. 28 2017, 08:42

Név: Hikuma no Soudai Fenikkusu /// Tűzdémon Fenséges Főnixmadara
Rang: A
Chakraszint: 650
Kézjelek: Tatsu(Sárkány), U(Nyúl), Tori (Madár), Ushi (Ökör), Tatsu (Sárkány), Tora (Tigris)
Típus: Támadó


Leírás:

A kézjelek elmutogatása és a technika nevének kimondása után  szánk elé emeljük jobb kezünket és megalkotjuk a fél kos jelét (hasonlóan a Goukakyou- vagy a Housenka no Jutsukhoz) Ezután a tüdőnkbe összepontosított elemi chakrát elkezdjük kifújni miközben lángra lobbantjuk azt. Bár tökéletes alak manipulációra nem vagyunk képesek vele, ellenfeleinknek tűnhet úgy mintha egy valóban megelevenedett, lángoló főnix állna velük szemben. A kilehelt láng tömeget a kitartott kézjel segítségével tudjuk irányítani tetszésünk szerint. A főnix amellett, hogy tud mozogni, képes maga is lángot lehelni, ezzel olyan helyekre juttathatunk tüzet, ahova a mi helyzetünkről lehetetlen lenne. Ez a lehelet a madár eredeti erejének (ami egy Karyuu Endannak felel meg) csupán a töredéke (hisz ha nagyobbat fújna eltűnne) körülbelül egy Dai Endan erősségével ér fel. Ellenfelek fellökésére, gyúlékony dolgok tűzbe hozására is alkalmas ha az eredeti testével hozzájuk ér. Ha nem tápláljuk, vagyis abbahagyjuk a tűz kifújását tíz másodpercen belül feloszlik a madár.


Név: Hikuma no Niou Yuurei /// Tűzdémon Láng Lelke
Rang:?
Chakraszint:
Kézjelek: Tori(Madár), Ushi(Ökör), Tatsu(Sárkány), Tora(Tigris)
Típus: Védekező/Kiegészítő


Leírás: Miután az utolsó kézpecsétből szétszedtük a kezünk a bal karunkat magunk fölé emelve elkezdjük belekoncentrálni a chakránk a tenyerünkbe. A használó képzettségétől és a technikába belefektetett chakra mennyiségétől függ a koncentráció ideje. Miután kellő mennyiségű chakra gyűlt össze bal tenyerünkben belobbantjuk azt és leengedjük a kezünket. Innentől a láng gömb biztonságos távolságba fog körülöttünk körözni és ha egy ellenség egy bizonyos távolságba ér egy kisebb adag lángot választhatunk ki a gömbből és az ellenség felé vezethetjük. A kiváló láng mérete a fő láng gömb méretétől és az abban felhalmozott chakra mennyiségétől függ, továbbá ugyan ezektől függ az, hogy hány láng tud kiválni a fő gömbből. Kisebb szinteken a technika még csak távol tartásra jó, később már komolyabb sérüléseket is okozhat.


Szintezés:
    1.Szint: A Fő Tűzgömb Maximum Mérete: Endan
               Kiválasztható Tűzgömbök Maximum Mérete: Focilabda
               Kiválasztható Tűzgömbök Mennyisége: 1-5
               Besorolás: C
               Chakraszint: 150


    2.Szint: A Fő Tűzgömb Maximum Mérete: Endan - Sokkal tömörebb lánggömb
               Kiválasztható Tűzgömbök Maximum Mérete: Nagyobb Onidoro
               Kiválasztható Tűzgömbök Mennyisége: 1-5
               Besorolás: B
               Chakraszint: 300


    3.Szint: A Fő Tűzgömb Maximum Mérete: Goukakyuu - Nem tömör lánggömb
               Kiválasztható Tűzgömbök Maximum Mérete: Endan
               Kiválasztható Tűzgömbök Mennyisége: 1-4
               Besorolás: A
               Chakraszint: 500


    4.Szint: A Fő Tűzgömb Maximum Mérete: Goukakyuu - Tömör és erősen izzó lánggömb
               Kiválasztható Tűzgömbök Maximum Mérete: Endan
               Kiválasztható Tűzgömbök Mennyisége: 1-4
               Besorolás: S
               Chakraszint: 800
Név: Hikuma no Niou Yaku /// Tűzdémon Láng Csapása
Chakraszint: 250
Rang: C
Típus: Védekező
Kézjelek: Tora(Tigris)


Leírás: A Tora kézpecsétet kitartva elemi chakránk a levegőbe juttatjuk majd kezeinket a magasba emeljük és a kellő pillanatban lefele rántjuk őket. Ekkor a kiáramoltatott chakra belobban és egy pár pillanatig tartó láng falat képez a használó körül. Mivel a koncentrálás ideje alatt a chakránkat a testünktől elfele irányítottuk így a használó nem sérül meg.
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Akadémiai Tanuló (IV.Évfolyam)
Chakraszint: 305

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Hattori Arata on Szomb. Jan. 28 2017, 11:44

Név: Awaton: Baburu Kugiri
Magyar név: Buborék Elem: Buborék Behatárolás
Rang: B
Chakraszint: 300
Típus: Kiegészítő
Kézjelek: Kos-Kutya-Tigris
Megkötés: Awaton Kekkei Genkai megléte, vagy Shanbondama no Ninjutsu megléte

Leírás: A használó egy bizonyos területen belül bizonyos számú, kicsi, maximum 1-2 cm. átmérőjű buborékot szabadít fel; a területi lefedettség és a felszabadított buborékok száma a használó chakraszintjétől függ. Hogy a buborékok hol szabadulnak fel, azt a használó határozza meg, de a chakraszintjének megfelelő területet nem lépheti át. A kis buborékok a föld fölött max. fél méterrel lebegnek. A technika nyitja abban rejlik, hogy a használó a kis buborékokkal chakrakapcsolatban áll (ezáltal folyamatosan fenn kell tartani a chakrakapcsolatot mindegyikkel) és, ha az egyik kipukkan, akkor az adott buborékkal a kapcsolat megszűnik. Ezáltal a használó az általa lefedett területen belül képes viszonylagos helymeghatározásra. A technika leginkább a Kirigakure no Jutsuval párosítva működik, értelmet igazán ekkor nyerne, s ez esetben pedig viszonylag jól kompenzálja azon nem kirigakurei shinobik kiképzésbeli hiányosságát, akik képesek a Kirigakure no Jutsu végrehajtására.

A használó a későbbiekben - természetesen megnövekedett szint és chakrakövetelménnyel - ha a chakrakontrollja megfelelő hozzá, akkor képes lenne úgy alkotni a buborékokat, hogy azoknak a kipukkanása egyértelművé tegye számára, hogy az ellenfele milyen mozgást hozott létre a ködön belül; ezt úgy kell elképzelni, hogy egy 1.80 magas személynél, ha térdmagasságban történt meg a buborék kippukanása, akkor tudhatja, hogy ellépett és azt is, hogy merre. Ha pedig előzetesen felmérte az ellenfele testmagasságát, akkor a karmozgását a kipukkanó buborékokon keresztül képes lehet követni, mivel azoknak a buborékoknak szűnik meg a fenntartott chakrakontrollja, amelyek abban a magasságban voltak. Ha több buborékot hoz létre a használó, amik egyszerre vagy egymás után pukkannak ki, akkor a tárgy formáját és kinézetét is meg tudja határozni azáltal, hogy melyik buborékok pukkantak ki. Ha valaki mozgás közben pukkasztja ki a buborékokat, akkor annak a technika alapszintű használatánál is meg lehet állapítani a mozgási irányát. A technika kombinálható másfajta Awaton által felszabadított buborékokkal is.
avatar
Hattori Arata
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 450

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Kurita Takashi on Hétf. Jan. 30 2017, 22:04

Magyar Név: Belső Szentély 
Japán név: Naiden no Jutsu 
Típus: Taijutsu stílus 
Kategória: Kiegészítő - támadó 
Feltételek: Legalább 5 Taijutsu és Doton ninjutsu ismerete az első szinthez. A többi szint követelményét lásd lejjebb. 

Hatás:
A technika, lényegében a test fizikai erejét és ellenálló képességét hivatott felerősíteni, a lehető legmagasabb fokra. 

Leírás: 
A Stílus a Doton chakrán és a Taujutsu ismereteken alapul, amely kihasználja a Doton Chakrával rendelkező Shinobik erősségét és sebezhetetlenségét, valamint a Taijutsuban jártas személyek gyorsaságát, reflexeit és technikai tudását. Lényegében a technika első és legfontosabb eleme (Megkötés: 5 Taijutsu technika és 5 Doton technika ismerete) a Taijutsuban és a Doton technikákban való jártasság, ugyanis ezen két Technika ágazat ismerete nélkül, nem hajtható végre a technika első fázisa, ami elengedhetetlen a további technikák létrehozásához. 


1. Szint: Shinshi - Szentély 
Az első technika ami az egész stílus alapját szolgálja. A Ninja, a Doton chakrát a testén belül szétáramoltatja és ezzel felerősíti azt, a Doton elemmel rendelkező ninják tulajdonságai szerint: A test szilárdabb lesz, a csontok megerősödnek, az izmok nagyobb hatásfokkal működnek majd. Ütései fájdalmasak és a lecsúszott ütések, rúgások is minimum komoly horzsolásokat okoznak. A technika hatásfoka megegyezik a Hachimon, Nyitás Kapujának hatásaival. 
Besorolás: C
Chakraszint: 200
Megkötés: 5 Tai és Doton technika ismerete 

2. Szint: Jiin - Templom 
Ezt a szintet csak Energiatabletta használatával lehet elérni, (A Hachimon ismeretének hiányában) mivel a ninja a Doton chakrával továbbfokozza a testi erejét, védelmét és tűrőképességét, viszont a Taijutsuja nem képes felvenni a versenyt az ilyen mértékű fokozással. Ezen a szinten a ninja csontozatának és testének tűrőképessége tovább növekszik, izomereje megsokszorozódik így képes lesz 150 kg súlyú tárgyakat könnyedén felemelni és dobálni. Tompa és fa fegyverek, ha nem chakraérzékenyek, semmilyen komolyabb sérülést nem képesek okozni neki. Ütései és rúgásai, még lecsúszó találatok esetén is komoly véraláfutásokat, lila foltokat okoznak. A technika ezen a szinten való használata azonban komoly következményekkel járhat a hatás végeztével: A Ninja kimerült lesz, nehezen áll meg a saját lábán, ha folytatni akarja a harcot, akkor a Stílus első szintjét kell használnia, vagy gazdálkodnia kell a megmaradt erejével... 
Besorolás: B 
Chakraszint: 400 
Megkötés: Legalább 5 Tai és 10 Doton technika ismerete, előző szint ismerete

3. Szint: Daijin - Nagy Templom 
A használó ezen a szinten már tökéletesen képes használni a Stílust, ám annyi energiát emészt fel a technika, hogy a Hachimon Technikák hiányában a használónak szükséges bevennie kettő Energiatablettát. Izomereje és csontozata már egy shinobi számára is emberfelettinek mondható. Fa és tompa fegyverek, egyszerűen kettétörnek a testén, mindegy, hogy a fegyverhasználó milyen szinten képes fegyverét forgatni. Ezen a szinten, akár 250-300 kilót is könnyedén felemel és olyan bátran elhajítja, mintha egy egyszerű shurikent dobálna. Ha elég gyorsan csapódik neki egy ellenfélnek, vagy fából készült falba, borzalmas rombolást képes véghezvinni. Ellenfele többszörös törést vagy nagyon komoly zúzódásokat szenvedhet, a falfelület egyszerűen pozdorjává hasad. Ütései és rúgásai, közel szilánkosra törik ellenfelei csontjait. Lecsúszó ütései és rúgásai borzalmas zúzódásokat okoznak, amelyek rettenetes fájdalommal járnak. A szint egyetlen hátránya, hogy a megnövelt Doton chakra által felfokozott testi erő és állóképesség csökkenti a használó gyorsaságát, így lomhábbá válik, ám a reflexei már tökéletesnek mondhatóak. Ha a használó ezt a szintet használja, akkor a használat után már nem lesz képes járni, reflexei tompulnak és az egész teste elernyed... 
Besorolás: A 
Chakraszint: 600 
Megkötés: Legalább 5 Tai és 15 Doton technika ismerete, előző szint ismerete 

Előny: Bizonyos fegyverekkel szembeni ellenállás és elképesztő súlyú tárgyak eldobása, megemelése. Fából készült épületek, falak és tárgyak elképesztő méretű rombolása. Az ellenfelek magas szintű fizikai pusztítása. Jól kombinálható taijutsu technikákkal. 

Hátrány: Mivel a stílus a Doton chakrát használja fel a test felerősítésére, így annak ereje fokozódik, ám a szintek használatával a gyorsasága csökken. A technika, elképesztő méretű energiát fogyaszt. Ha a használónál nincs kéznél 3 Energiatableta, az első szintnél tovább, nem képes használni a Belső Szentélyt. Mivel 2. és 3. szintjéhez Energiatabletta szükséges, használhatósága korlátozott. Használása közben a Shinobi csak Doton és Taijutsu technikákat használhat, valamint olyan Ninjutsukat, amik a testén kívül jönnek létre. (Ezek alól kivételek a Doton Technikák) 


Játéktechnikailag: 

1.Szint 
Bármikor használható akár többször is a használó chakrakészletétől függően.

2. Szint: 
Küldetésen és PvP során is maximum kétszer használható (egy huzamban, pihenés után használható újra) Energiatabletta használatával és akkor sem tart tovább 4 körnél tovább. A negyedik kör után a technika megszűnik. 

3. Szint: 
A Küldetésen és a PvP során is maximum egyszer használható (egyszerre, napokig tartó pihenés után használható újra) kettő Energiatabletta használatával. A technika 4 körig tart ki, a 4. kör után a használó teste komolyan roncsolódni kezd: Izmok elszakadnak, Csontok megrepednek a test nem bírja tovább az iramot a Doton chakra túlfeszített használatával)
avatar
Kurita Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 315

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Kedd. Feb. 21 2017, 01:54

Név: Hebi no Ken (kígyó pengéje)
Leírás:
A Ja no kuchi nagyobb, erősebb, fejlesztett verziója, mely szintén egy kígyót formál, ám mérete vetekszik a vízsárkányéval. A kígyó fej szájában szűkülő sorokban elrendezett, oldalán oldalsóirányba és a technika által formált kígyó belseje felé néző vízpengék sora helyezkedhet el. Ezek forogva, a technika alap sajátossága miatt, elkezdik szeletelni az útjukba kerülő dolgokat amellett, hogy suiton technika lévén a nagy mennyiségű víz, nyomás alá is helyezi az eltalált célpontot.
Típus: Suiton, támadó
Ch követelmény: 200
Szint: B


Ha kell indoklás:


Mochikabu fuuin // Tároló Pecsét
A shinobi képes ezzel a technikával lepecsételni chakrájának nagy részét, mely később, a jutsu feloldásával visszanyerhető. Egyszerre egy pecsét tárolható a használó testén, mivel a pecsét sajátosságai miatt két darab már reakciót vált ki egymásból, mely során mindkettő megrepedhet, feltörhet. Ebben az esetben pedig, ha a chakra melyet beletettünk azonnali hatásúan áramlik vissza, ezzel károsítva a testi épséget. Maximum 80%a adható bele a shinobi mindenkori chakrakészletének, mivel a pecséthez legalább 10% szükségeltetik.

Előnyök: Felhasználható plusz Chakra
Hátrányok: A pecsét nem tölthető újra és a használó maximum 80% Chakráját képes elraktározni. A Pecsét nem tölthető fel, amint fel van nyitva a chakra kitörik.
Besorolás: B
Chakraszint: 350 

Moku no Genkotsu // A Fa Ökle
A használó a mokutont alkalmazva erősíti a taijutsuját, vagy inkább kiegészíti. A kígyó kézpecsét elmutatása után, amíg a jutsu tart képes előhívni kisebb cölöpöket, gyökereket annak érdekében, hogy azok plusz ütést vigyenek be. Ezzel harmadik, negyedik kezet is helyettesítve. A technika folyamatos fenttartása, folyamatos chakrát igényel.
Besorolás: B
chakraszint: 190


Sõkidan stílus:

Sōkidan // Irányítható Energiagömb
A használó első lépésben egy adott pontba gyűjti a chakráját, melyet gömb alakra formál. Ez a technika felének mondható, ugyanis ekkor kézpecsétekbe kezd. (Kos, Kígyó, Tigris) Ezek hatására a technika végre teljes lesz, s egy tömör chakra gömböt kapunk, melyet ellentétben a képlékenyebb társaival, képesek lehetünk mobilisan használni. Robbanás azonban itt nincs jelen még, csupán a tömör chakra ütési, ütközési ereje. A kapott chakragömb(ök) ellőhetőek, eldobhatóak, bonyolultabb manőverekre azonban még nem képes velük a shinobi, csupán egyszerű kanyarításokra, pár irányváltásra. Maga a technika kétféleképpen hozható létre. Lépcsőzetesen haladva, illetve azonnal a végsőfázisra lépve.
Elsőlépcsőfok a chakra gömbalakba való sűrítése, második annak tömörítése. A két lépcsőfok abban különbözik egymástól, hogy míg az első, csupán a találatkor felszabaduló energiakilökődéssel képes segíteni minket, addig a kész technika egy irányítható, többszöri ütközésre képes gömb formájában van jelen. Sebessége igen jelentős tud lenni, Alapszinten egy shunshin no jutsuval ér fel, bár ez függ a kreált darabok számától is, valamint a használó gyakorlottságától.
Létrehozható darabok chakraerősítő nélkül: chszint/100 (pl: 300/100=3)
Előnyök: Kétféle felhasználásimód.
Hátrányok: Az irányítás még nem tökéletes ezen a szinten, így körülményes lehet erre alapozva használni. Leginkább egyvonalban, maximum egy-két kanyarítással képes használni a shinobi.
Besorolás: B
Chakraszint: 260
A stílus alap technikája!

Irányítás // Sōkidan: Shidõ
Inkább kigyakorlandó lehetőség, mint konkrét technika, mivel itt a használó, a már meglévő Sōkidan-t képes sokkalta jobb irányításra. Bonyolult manővereket is képes leírni vele már, de csupán a kész, meglévő technikával. Ezen kívül képessé válik a félkész, képlékenyebb chakragömb eldobására, ellövésére. Ez azonban nem jelenti annak bonyolultabb mozgatását, csakis egyvonalban való eldobását.
Besorolás: B
Chszint: 260
Megkötés: Sōkidan ismerete!

Robbanás //Sōkidan: Bakuha
A használó képessé válik a kreált Sōkidan-t felrobbantani. A tömör chakragömb, sérüléskor ugyan felrobban alapból is, itt azonban képesek lehetünk már akarattal is megtenni ezt, ha épp az áll szándékunkban.
Besorolás: B
Chakraszint: 260
Megkötés: Sōkidan ismerete!
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 60


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 327

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Yamato on Kedd. Feb. 21 2017, 10:25

marionetto rimokon// báb távirányítás

Ez a technika a kugutsu no jutsu technika fejlesztése, ami egy olyan képesség, ami a bábhasználók között is ritka. Nem azért, mert egy sötét művészet, hanem azért mert a legtöbb bábhasználó inkább a bábokra fekteti a hangsúlyt, mint a báb irányítására. Alapvetően egy bábmester fonalakkal irányítja a bábjait, így a teste ki van szolgáltatva a támadásoknak. A technikával a bábhasználó képes ezt a hátrányt kiküszöbölni. A technika egy pecséten alapszik, amit a bábhasználó a bábja testén helyez el, ez teljesen mindegy, hogy hol, lehetőleg jól védhető helyen, mert ha a pecsét megsérül, akkor a báb használhatatlanná válik. A pecséttel képes a bábot úgy irányítani, mint a chakrafonalakkal viszont itt ez a fizikai kapcsolat nincs meg. A pecsétet a bábon a tigris pecséttel kell aktiválni és utána már képesek vagyunk a chakránkkal irányítani, de akár szóbeli parancsot is adhatunk neki. Ez összezavarhatja az ellenfelet, hogy miért képes a bábmester technikát használni, miközben a bábja támad. A pecsétet a saját véreddel kell felírni a bábra.

Előny: nincs fizikai kapcsolat, a használó képes más technikát is használni amellett, hogy a báb támadhat.
Hátrány: esetlenebb báb mozgás, de az tanulással és a technika gyakorlásával és gyakori használatával fejleszthető ez.

kézpecsétek: tigris (aktiváláshoz)

szint: B
Chakra:
300: Folyamatos kézpecsét használat
550: elég egy pecsét és folyamatos chakrakapcsolat

_________________
Előtöri, Adatlap, Kalandok, Küldetések, pályázatok, bővítmények, Tanulások

Spoiler:

Ha kölyökként nem tudtad, hol a helyed, azt felnőttként se fogod tudni.

[scroll][size=8]multi karakterek: Akira, Katsumi Kawachi, Akari Tenshi, Tomoko
avatar
Yamato
Játékos

Taijutsu Pontok : 35

Tartózkodási hely : Még nem tudom


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 397

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Kedd. Feb. 21 2017, 10:25

Sumi Bunshin Daibakuha // Tintaklón Robbanás

A Technikához először létre kell hozni egy klónt. Ha ez meg van, akkor a használó egyszerűen csak kisüti a klónba raktározott chakrát. Lényegében úgy működik, mint egy robbanócetli, viszont annál sokkal nagyobb robbanást eredményez.
Típus: Ninjutsu
Kézjelek: Tigris
Szint: C
Chakraszint: 160
Megkötés: Sumi Bunshin no Jutsu használata

Sumi animaru bunshin no jutsu // Tinta állat másolat technika
A technika a tinta klón egy módosított változata, ahol a kiöntött tintából nem a saját, hanem valamilyen állat másolatát hozzuk létre, ami annyi előnnyel jáár, hogy nem kell a közelben tartani őket, hanem a beléjük ölt chakrától függ az élettartamuk és a lemásolni kívánt állat méretétől függ a tinta mennyisége. (pl egy medvébe 2 adag tinta kell, egy elefántba 3, de egy egér bőven elég pár deciliternyi)

erősség: a következő technikával kombinálva egy kisebb egér nagyságú lény is komoly sérüléseket okozhat, de azért egy támadót azzal is megijeszthetünk, hogy egy medve lerohanja, amiről nem tudja, hogy tintából van
Gyengeség: Élettartamuk a beleölt chakrától függ és egy nagyobb állatba több chakra is kell, hogy ugyanaddig éljen
Szint: C
Chakra: 150

Sumi animaru bunshin daibakuha no jutsu // Tinta állat másolat robbanás
Az előző technikával létrehozott klónt lehet felrobbantani a raktározott chakra kisütésével. Itt is a robbanás mérete függ a beleölt chakrától és az állat méretétől, ugyanis egy egért könnyű túl tölteni és így akár magunkba is kárt tehetünk, míg egy kutya méretű állatot azért nehezebb, így a robbanás is nagyobb lesz, elvileg egy medve vagy elefánt méretű állattal hatalmas robbanást lehet előidézni, de valószínűleg senki nem rendelkezne annyi chakrával, hogy akár egy medve méretű állatot feltöltsön akkora chakrával, hogy az be tudjon robbanni.
erősség: Ha ésszerű méretet választunk, ez átlagosan egy közepes termetű kutya mérete, kb egy bernipásztor vagy egy goldenretriever, bár ebben benne van, hogy elég chakrával egy dándog méretű állatot is felrobbanthatunk, de van akinek a beagle méret is gondot okozna.
Szint: C
Chakra: 200
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 520

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Kedd. Feb. 21 2017, 10:26

Nagareru ohija/folyó víz ütés
típus: kenjutsu
A technika egy igen egyszerű kenjutsu technika. Főleg közelharcban használjuk egyenlő ellenféllel szemben. Amikor az megpróbál gyorsan elszakadni, ellépni, ellökni (hosszú) kardodat, akkor testünket (és szellemünket) és kardoddal széles és erős ütést mérsz, mintha a folyó víz ömlene a szakadékba. Egy fentről érkező erőteljes, zuhanáshoz hasonlatos ütést mér a használó az ellenfélre a test és a kard teljes súlyát belevíve az ütésbe, így lehetetetlen vagy nagyon nehéz a kivédése, akár sziklát is darabokra lehet vele törni.
Szint: B
Chakraszint: 300


Kumiavasze kattingu // kombinált ütés
típus: kenjutsu
Támadás a (hosszú) kard hegyével hajtod végre egy szempillantás alatt, gyors és kemény vágásokat intézve az ellenség felé így okozva a legvékonyabb és legmélyebb sebeket. Jól időzítve ezt a mozdulatot végrehajtva levághatod a fejét, kezét és a lábát egyszerre, már ha a technikát sikeresen hajtod végre.
Szint: C
Chakraszint: 200


Suto hatamata kaki zangeki//Kő és tűz vágás
Egy újabb kenjutsu technika, amit éppen abban a pillanatban kell végrehajtani, amikor a kardod keresztezi az ellenfeledét. A fegyver felemelése nélkül kell akkora erőt kifejteni, hogy le tud vágni az ellenfeled, ehhez szükség lesz a lábak, test és a kéz erejére, hogy akár a másik kardjának eltörésével levághasd ellenfeled.
Szint: C
Chakraszint: 160 

Aki ha//őszi levél vágás
A technika abban áll, hogy gyors és pontos mozdulatokkal kiütöd és megszerzed ellenfeled kardját. Az ellenfeled valamilyen okból, legyen az támadó, védekező vagy kitérő szándekú, a megfelelő technikát technikát használva és a kard és a forgató közti gyengepontot megütve, ami általában a kard kardja hegye, azzal képesek legyünk kiütni az ellenfél kezéből a fegyverét.
szint: C
chakraszint: 150

Hátrány: Sokat kell gyakorolni, hiszen a technikák elsajátítása nem jelenti azt, hogy a technika használatát fel is ismered, ezeket zsigerből tudni kell alkalmazni


Kuchiyose: ikkounoken no odori// Idézés: kardok tánca

Valószínűleg sok fegyverhasználónak eszébe jutott egy ilyen technika, hiszen ha nem a fegyvert, akkor a tekercset kell cipelni, de mennyivel megkönnyítené az ember életét, ha egyiket sem A technika egy idéző technika, ami a tobidodogu no jutsun alapszik. A tárgyat a használó megjelöli a chakrájával, így képes magához idézni azt. Az idézés időbeli hossza függ a tárgy távolságától és méretétől, az utóbbitól főleg. Egyszerre 3- 4 kisebb fegyvert, tanto méretéig bezárólag, vagy 1 nagyobbat. Kisebbek esetében az idézés 2- 4 másodpercig, egy nagyobb fegyver esetén 15- 20 másodpercbe is telhet. Az idézés során nem érdemes mozogni, hiszen így zavar támadhat a chakra áramba, így a használó kiszolgáltatottá válik arra az időre, amíg az idézés folyik, így érdemes valamilyen klón technikával vagy valamilyen más módszerrel védeni magad.

Szint: B
Chakra: 350


raiton: jiki fuuin // villám elem: mágneses pecsét
A technika azon az elven működik, hogy a mágnesesség és az elektromosság gyakorlatilag ugyanazon dolog, az energia formái. Az áram mágneses teret indukál és a változó mágneses tér áramot hoz létre. A technika egy pecsétpár, aminek egyik felét az ellenfélen, a másikat pedig vonzani kívánt tárgyon kell elhelyezni. A pecsétpár egyik fele negatív, míg a másik pozitív. Az elhelyezés pillanatában a használó a villám chakrája segítségével az áldozatból elvonja a negatív töltéseket, így az pozitív töltésű lesz, majd ezeket az elvont elektronokat a fegyverbe pecsételi, így jön létre a vonzás. A szemfüles olvasó felfigyelhetett arra, hogy az elektronokat pakolom ide- oda, ha így működne, akkor pecsétenként egyetlen fegyvert lehetne megjelölni, de ez nem így van, a használó a villám segítségével képes pótolni a szükséges elektronokat. Milyen eszközökre használható? Alapvetően senbon, shuriken, kunai és egyéb kisméretű fegyverekhez használható, de akár egy zanbatot is lehet használni, csak fölösleges. És miért jó a technika? Mert egy ügyes fegyverhasználó is képes tévedni, de egy ügyes ellenfél is képes lehet elmenekülni a felé irányuló fegyver elől, de ő sem számít arra, hogy a fegyver irányt vált és újra őt veszi célba.

gyengeség: Csak nyílt terepen lehet jól alkalmazni a technikát, mert a szembe kerülő tárgyakat nem kerüli ki, ha a két pecsét 20 méterre eltávolodik egymástól, akkor a vonzás megszűnik. Később a vonzási távolság növelhető
típus: kenjutsu, pecsét- kiegészítő
szint: B
chakra: 480


Kuchiyose: Roppu dansu  // Idézés: kötél tánc
A technika az idézés: kardok tánca technika, saját, egy módosított változata. Ugyanúgy pecséteken és idézésen alapul, mint az alap, de ebben az esetben nem kardokat, hanem drótot vagy kötelet idézünk meg. A technika alapvetően elfogásra lett kitalálva és ehhez a megoldáshoz összesen 4 kötelet kell megidézni, mindegyik egy egy végtagot fog le.A technika létrehozásához az ökör, ló sárkány és tigris kézpecsétek kellenek, majd ezek elmutogatása után a földre tesszük a kezünket és négy oldalról kiemelkednek a drótok vagy a kötelek és lefogják az áldozatot.
Chakra: 300
szint: B
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 58

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 599

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Akihiro Jaken on Csüt. Márc. 02 2017, 17:38

Tajuu Iwa Bunshin no Justu

A használó lényegében a Tajuu Tsuchi Bunshint végzi el, csak itt Iwa Bunshinokkal megalkotva a technikát. A maximálisan létrehozható klónok száma 30, tekintve, hogy ezek a klónok jóval erősebbek, és masszívabbak az átlagos Földklónoknál. Természetesen ez a felső határ nincs kőbe vésve, akárcsak minden más technikánál, egy kiemelkedően erős, jó képességekkel rendelkező shinobi számára a határ a csillagos ég.
Chakra erősítővel valamivel gyengébb shinobik is képesek megtanulni és használni (A szint, 500 ch)


Magyar név: Tömeges Sziklaklón Jutsu
Rang: S
Chakraszint: 800


A hozzászólást Akihiro Jaken összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 05 2017, 16:24-kor.
avatar
Akihiro Jaken
Játékos

Taijutsu Pontok : 90

Tartózkodási hely : Ahol lennie kell


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 561

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Hattori Arata on Csüt. Márc. 02 2017, 18:12

Név: Awaton: Baburu Korosu
Magyar név: Buborék elem: Buborék Gyilkosság
Rang: A
Chakraszint: 600
Típus: Támadó
Kézpecsétek: Tigris-Kutya-Majom-Patkány
Megkötés: Awaton Kekkei Genkai megléte (Shanbondama stílussal nem hozható létre), továbbá közvetlen kapcsolat (érintés, egyéb metódus) az ellenféllel

Leírás: A használó - akinek nagy chakrakontrollal kell rendelkeznie - lényegében ezzel a technikával képes lehet úgy meggyilkolni az ellenfelét, hogy az ne tudjon halála valódi okáról. Miután valahogy chakrát áramoltatott a használó a másik testébe (legcélszerűbb ezt egy vágás vagy egy érintés által kivitelezni), akkor az áldozat szervezetén belül képes lehet buborékot felszabadítani; mivel a buborék a szél és víz elemeket követeli meg, így vagy az emberi testből vonja el a vizet és a levegőt, vagy pedig chakráját (amit előzőleg bejuttatott az ellenfélbe) ott szabadítja fel. Orvgyilkossághoz kiváló technika, mivel az erekben felszabadított buborékok akár azonnali, halálos trombózishoz is vezethetnek, de ezzel az emberi test egyes részeit és képes lebénítani vele.

A technika értelemszerűen kiváló chakrankontrollt kíván meg, ugyanis, itt a chakrát egyszerre kell saját testen kívül és más testen belül irányítani. Mindezeken felül olyan harci helyzetekben nehezen alkalmazható, ahol a használó állandó közelharcba kényszerül, ugyanis, bár csak négy kézjel kell hozzá, a magasfokú koncentráció elengedhetetlen. Amikor a használó létre kívánja hozni a technikát, akkor minden anatómiai ismeretét fel kell idéznie (amennyiben nincsenek részletes anatómiai ismeretei, úgy a technika kivitelezése megnehezül, vagy nem lesz kivitelezhető), majd úgy irányítania a chakráját, hogy az ellenség szervezetébe belekerültet formázza. A használónak tisztában kell lennie az emberi test működésével, így elkerülve azt, hogy bármi más megakaszthassa a jutsu kivitelezését. Kezdetben a buborékok felszabadítása nehézkes művelet lesz, magasabb szinten és chakraszinten azonban képes lehet egyszerre többet is létrehozni. A legkönnyebb ilyenkor az erekben megalkotni a buborékokat, ugyanis az ott található vér nagy része víz, amelyek oxigént is szállítanak, továbbá ebben az esetben a leghatásosabb a technika. Azt még fontos megemlíteni, hogy a technikát nem kell folyamatosan fenntartani, a létrehozást követően már készen van a hatása.

Egyéb megjegyzés az ötletet ellenőrző játéktechnikustól: Későbbiekben Engedély felhasználásával, érintés nélkül, akár több méteres távolságból is kivitelezhető a technika, avagy más ilyen technikák építhetőek rá.
avatar
Hattori Arata
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 450

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Kedd. Márc. 07 2017, 12:49

A "stílus" neve: Oni Kankaku // Oni érzék
A technikai ág lényegében a negatív érzelmek által létrejött chakrafoszlányok összpontosítása a használó testébe. Akárhányszor egy ember negatív érzelemből alkalmaz egy jutsut akarva-akaratlanul is hozzáad az átlagnál sötétebb chakrát(gyakorlatilag egy átmenet chakra, hisz a sötét chakra sem egyik napról a másikra keletkezik). Az emberek nagy többsége nem tudja használni/alkalmazni ezt a chakrát önmagában így ez kárba vész, elszáll, ha úgy tetszik. Emellett a fogékonyabb civilektől kezdve egészen a nagy szintű shinobikig, aki negatív érzelmileg túlfűtött állapotba kerül az bocsájt ki magából nyers "yin"(ez csak egy jelző) chakrát, ha csak nagyon-nagyon minimálisat is. Az Oni stílus ezeket a foszlányokat gyűjti össze egy meditatív állapotba, majd beépíti, belevegyíti a használója hálózatába ezzel felerősítve, átformálva azt. Gyakorlatilag a senjutsu ellentéte, mint ahogy a használandó kézjel is szemlélteti. A senjutsu gyűjtéskor általában lótusz ülésben, ernyesztett, lazán összeérintett ujjakkal történik a gyűjtés, míg az Oni chakránál állva/lóállásban, feszesen összetéve mindkét kezet, erőlködve.
Megvalósítás: Ez az egész lehetne a Koji alapító régi fejlesztése, ki nem tudta véghez vinni/belehalt majdnem a kutatásba. Taka megtalálhatná egy tekercsben vagy hasonlóban, továbbfejleszti és szintén majdnem belehal, de idő és kellő gyakorlás elteltével félig(úgy mint Jira a senjutsut) tudná kezelni.
Létrehozás: A negatív érzelemből létrejött maradványok elszívására egy chakratetoválást kéne kreálni, mely hasonlóan működne, mint egy átokpecsét. Ez a pecsét/tetoválás segédkezne a kívánt chakra érzékelésében, elszívásában és átalakításában.
Előnyök/változások: A főbb változások külsődlegesek, fizikálisak, pont úgy, ahogyan a világ negatív, azaz yin része. A félig sikeres használó testéből négy plusz kar nő ki, melyek teljes mértékben funkcionálisak. Bőre kérgesebbé válik, a teste szívósabb lesz, jobban bírja a terhelést. Fejéből két-két szarv nő ki, melyek tökéletesen jelképezik, hogy nem ura teljesen a stílusnak. Izmai masszívabbak, sűrűbbek lesznek, ezen felül több terhelést is bírnak. Az ütéseinek ereje alapjáraton egy gouwan erősségének felelnek meg. Gyorsasága is megnő, reflexei, reakcióideje, mozgási sebessége két-háromszorosára nő. Természetesen a taijutsuk kivitelezése is sokkal könnyebb, hatékonyabb lesz. Ezen kívül az elszívott chakrának egy része hozzáadódik a használható tartalékhoz, pontosabban belehígítódik, belekeveredik. Az így létrejött elegy felerősíti a használó technikáit, legyenek azok akármilyenek is.
Hátrányok: Mint tudjuk a chakra emlékekkel is jár és ki azt elszívja úgy, hogy nincs teljes uralma alatt a stílus(pont, mint Taka esetében) az észveszejtő hangokat hallhat, látomásai lehetnek, melyek egyértelműen nem egy boldog kirándulásról szólnak. Ezen felül az átváltozás korántsem fájdalommentes, kinek nem edzett a tűrőképessége az sokkot kaphat, elájulhat. A senjutsu chakra békés természetével ellentétben, ez a chakrafolyamat túlfűtheti a használót, meggondolatlanná, vagy akár vadállattá is teheti. Egy szó, mint száz: Ki nem szenvedett eleget, még csak bele sem kezdhet a stílusba.Ha a "yin" chakra felülkerekedik:
Félsiker aktiválása rang: B
Chakraszint: 399
Pecsét rang:
Chakraszint: 601


- Miért alakul át a test? --> A test szinte önkéntelenül alakul át sejtszerkezetileg egy "démonná", hogy kezelni tudja az átmeneti sötét chakrát, vagy akár a simát.
- Az eltárolt chakra mennyiben másabb a Sötét Charkrától? --> Amolyan gyengített verzió, hisz nem konkrét sötét chakráról beszélünk, hanem egy átmenetről.
- Hogyan lehetne ezt játéktechnikailag levezetni? --> Átokpecsét jellegűen, hol az átváltozás instant. 
- Hogyan gyűjti össze? --> Az általad leírt pecsét csinálja a gyűjtést, ezt a chakrát is meg kell tanulni kezelni de lényegesen könnyebb mint egy idegen Sötét Chakrát, mivel ez a tiéd, tehát egyszerű. - Valahogy így.
- Mire lennél tehát képes? --> Átmeneti sötét Ch-t használni, ami inkább egy saját és sötétebb energia keveréke. Ez egy felerősítés, nem közelíti meg a sötét chakrát, csak hasonlít jellegében. 
- Engedélyes? --> Így, szerény véleményem szerint nem.
- Lehetséges-e más fajta chakra? --> Igen, ugye a fentebb említett átmenet említésével.

A teljes sikerű stílus érthető okokból még nincs kidolgozva! A test felkészítése, drogozása, mutálása egy orvosi NJK által lesz elvégezve, ebből adódóan lesznek plusz karok és a szarvak a pecsét aktiválása után.
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 135

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 570

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Obake Kaito on Csüt. Márc. 09 2017, 21:57

Akkor jöjjön az én kis felszerelésem:

Megnevezés: Chakra Csizma
Leírás: Egy speciálisan elkészített báb alkatrész, amely lényegében a talpat foglalja magába. A bábpáncél talpában egy speciális tároló foglal helyet, melynek célja a chakra összesűrítése. Miután Kaito a lábába koncentrálja a chakráját, az egyből a tárolóba kerül. A tároló alján, két kivezető nyílás van, melyet két szelep zár el. Amint elegendő chakra gyűlt össze a tárolóban, a szelep kinyílik és a szabadba távozik a chakra, majd a kiáramlás irányával ellentétes erő mozgásba lendíti a shinobit, ezáltal képes lesz nagyobb távolságokba ugrani. Az eszköz egy technika alapja!
Ár: 20000 ryo
Rang: B mivel a hozzá tartozó technika is B rangú
Az eszközhöz tartozó technika megegyezik a Mechanikus Ninja Művészet alábbi technikájával:

Chakra Suishin Buto // Chakra Meghajtású Csizma

A ninja lábába épített speciális gyorsító szerkezet képes kilőni a ninját, és ezáltal sokkal nagyobb erőt kap az elrugaszkodás. Ezzel a technikával hatalmas erővel, és gyorsasággal rugaszkodhatunk el, vagy ugorhatunk neki az ellenfélnek.
Chakraszint: 250
Besorolás: B
avatar
Obake Kaito
Játékos

Taijutsu Pontok : 48


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 323

Felhasználó profiljának megtekintése http://demonacademy.niceboards.net/forum.htm

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Shihouin Aki on Szomb. Márc. 11 2017, 10:41

///Akkor a Mirubival megbeszéltek alapján ezt betenném ide.///


NÉV: Juukan Ninpo: Kemono Henge // Bestia Ninja Művészet: Vadállat Átalakulás 
TÍPUS: Ninjutsu
KÉZJELEK: A kézpecsétek csak chakraaktivizáló jelleggel vannak jelen, hogy a jutsu a lehető leggyorsabban jöhessen létre. A Shikyaku no Jutsut aktivizáló kézjeleire van szükség, ezen kívül a használó chakrakontrolljára.
BESOLORÁS: A
CHAKRASZINT: 500

Bemutatás:
Egy már-már teljesen (undorítóan) művészi szintre fejlesztett technika, aminek alapja a használó teste. A testét alakítja át ideiglenesen, viszont a változások olyannyira radikálisak és alapjaiban teljesen természetellenesek, hogy az át és visszaalakulás rendkívül fájdalmas. Maga a technika a Chakra testen belüli irányítását és az így létrejövő maradandó, vagy ideiglenes fizikai változást veszi alapjául, valamint az ehhez kapcsolódó megkötéses technikák, amiket a használó ebben az alakban tud majd használni. Lényegében egy bestia kinézetét és tulajdonságait veszi át a technika használója. Teljes mértékben Testen Belüli Yin hatást váltunk ki. Lányegében a Baika no Jutsu (A technika testnövelő fele) egyik fizikálisabb változata, ami radikálisabb változásokat eredményez.

Leírás és Hatás:
A technika véghezvitele után, a használó testén, a testszőrzetével megegyező színű szőr fog nőni, ami nem a hajjal, hanem hegyes és durva állati szőrrel lesz megegyező. De ez már csak egy mellékhatás. Ezzel egy időben a használó csontszerkezete és izomzata is teljesen átalakul, ami rendkívül fájdalmas. A gerincoszlop meggörbül, a használó lábában és kezében, valamint az egész testén az izmok megduzzadnak és a háromszorosára nőnek. A karmai és a fogai megnagyobbodnak és kiélesednek. Csontvázszerkezete megerősödik és megvastagszik, így képes lesz a megnövekedett súlyát megtartani. Mivel az alakja teljesen elkorcsosul és elembertelenedik, valamint a gerince meggörbül, négykézláb ereszkedik. Mellső és Hátsó lábai ugyan úgy állnak, mint egy Macskának vagy kutyának, tehát szó szerint Négy Lába lesz. Ez a csontszerkezet és az izmok, valamint az inak átalakítását is igénylik. A bőr felület megnagyobbítása is fontos, ami szintén sok chakrát emészt, de a technika hatására még így is néhol keletkeznek sebek és megfeszült bőrrészek, ahol nem nő szőr. Amint a technika teljesen kifejti a hatását, egy négykézláb álló, 300cm magas, izmokból álló, szőrös nyálcsorgató vadállatot láthatunk magunk előtt, melynek testén gennyedző sebek és piros erek láthatóak.

Létrejöttének Folyamata:
Maga a technika a Chakra testen belüli irányítását és az így létrejövő, maradandó vagy ideiglenes átalakítást veszi alapjául. A technika kiindulópontja a Shikyaku no Jutsu, ahol a használó egy állat tulajdonságait ölti magára és annak viselkedését és felépítését figyelembe véve alakítja át magát „Vadállattá”. Fogait és karmait megnöveszti, izmait és csontszerkezetét a választott állat testfelépítésével ötvözi. (Pl.: Macskánál rugalmas csontok) Érzékszerveit chakrája segítségével kiélesíti. Ugyan ezeket a változtatásokat viszi véghez magán, csak sokkal radikálisabban. A méretét megnöveli a hatalmas és erős izomzattal, valamint az azt megtartó vastagabb és erősebb csontozattal. A Vadállatiasság teljes hatásának elérése érdekében, szőrt növeszt a testén, amely eltakarja az esetleges gyengepontokat és így a használó a szőrzetével képes lesz Hajtechikákat használni. Több felé kell koncentrálnia egyszerre, mivel ha nem arányosan és egy időben tágítja a bőrfelszínét és az izomzatát, annak szörnyű és fájdalmas következményei lehetnek, minek hatására a használó minden bizonnyal elájul.

Erőssége és Gyengesége:
A technika hatására a használó ereje megsokszorozódik, az Erős Kar technika szintjére kerül. Képes sziklákat morzsolni, falakat törni, valamint a súlya ellenére is a gyorsasága megnő, körülbelül a duplájára, ezt a csontszerkezet és a Négy Láb teszi lehetővé. Fogai és Karmai meghosszabbodnak így egy csapás is halálos lehet. Érzékszervek felerősödnek és a Shikyaku no Jutsunál is kiélezettebb érzékeket kap a használó, amik akár 2 kilométeres körzetben is bármit kiszagolnak. Továbbá teste sokkal ellenállóbb lesz a Fizikai támadások ellen. 
Viszont, ha a használó felölti ezt a formát, akkor az állati ösztönei felerősödnek, és ha egy rejtett skizofréniával ötvözik, akkor akár teljesen elveszítheti az eszét a használó, ám ekkor az állati ösztönök teljesen uralmába kerítik a használót, így a visszaalakulásra már esély sincs, ugyanis a technika végrehajtása után nem kell folyamatos koncentrációt fenntartani, viszont ugyanannyi befektetett chakra szükséges a visszaalakuláshoz. Ha sikeresen magánál marad és megőrzi emberi tulajdonságait, akkor számolnia kell azzal a hatalmas fájdalommal, amivel az átalakulás és a visszaalakulás jár. Ezen kívül sebek is keletkeznek a bőrén, mivel az kitágul. Ezt lehet kicsit enyhíteni, de az plusz chakraveszteség. Sokszori használat során, a használó szervezete legyengülhet, és mélyreható fájdalmai lehetnek, melyek kihathatnak az egész életére.

Használható technikák:
- Hiába ismer több technikát a használó, ami ugyan úgy a testen belüli Yin-re épül, nem lesz képes magán használni. Az már túlságosan is bonyolult lenne, amire senki nem lehet képes, valamint megterheli annyira a testet, hogy az már nem képes tartani az iramot. 
- Minden olyan technikát képes használni az "átalakult" amely nem a testén belül idéznek elő még több változást. 

Megkötés:
- Shikyaku no Jutsu
///Továbbá itt van ez is, Jiraiya ellenőrizte még le. Agoval beszéltem, ahogy azt kérte. Ő rábólintott, hogy mehet, továbbá mondta, hogy szerinte nem hasonlítanak a jutsuk.///


Név: Fuuton:Kazekeiro /// Szél elem: Széljárda
Elem: Fuuton
Szint: B
Chakraszint: 300
Kézjelek: Nem igényel
Típus: Kiegészítő

Leírás:
A technika alap pillére a vizen való megmaradásnál is használt chakramanipuláció. Az ott használt módon irányítjuk chakránkat, csak itt nem a víz szolgál közvetítő közegként, hanem maga a levegő. Nyílván, pont emiatt, hogy a levegő sűrűsége jóval kisebb mint a vízzé, teljesen lehetetlen “lebegni” a talaj fölött. Pont ezért van szükség a fuuton elemű chakrára a technikához. Ezzel kiegészítve az előbb leírt műveletet, képesek lehetünk pár centire a talaj fölött “lebegni”. De ehhez az elemi chakrával létre kell hoznunk egy szél párnát a talaj és köztünk mely felfelé tol minket. Ilyen módon lehetővé válik, hogy a talaj érintése nélkül, hangtalanul közlekedjünk. A technika hátránya, hogy kezdeti fázisban eléggé instabil lehet ez a párna. Ez nehezebb irány váltást eredményezhet, valamint ellehetetleníti a bonyolultabb mozdulatokat.
avatar
Shihouin Aki
Játékos

Taijutsu Pontok : 56

Tartózkodási hely : A vértenger közepén


Adatlap
Szint: C
Rang: Civil/Orgyilkos
Chakraszint: 163

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Hattori Arata on Kedd. Márc. 21 2017, 16:22

Nos, akkor bemásolnám azt a technikát ide, amit Kenshiro Mirubi ruházott át rám, kihasználatlanság végett. A leíráson - amelyet még hajdan Shikaku írt így le - nem változtattam, egyedül a nevét és a magyar nevét dolgoztam ki.

Név: Fuuinjutsu: Teisatsu Fuuin
Magyar név: Pecséttechnika: Felderítő Pecsét

Leírás: A technika lényege, hogy a használó és a gazdája közötti érzékelési kapcsolatot hozzunk létre. A jutsu alapja egy vérszerződés, amely az állat és a gazdája között jön létre. Az állat és a gazdája vérét keverni kell és el kell zárni egy pecsétbe, így jön létre a chakrakapcsolat közte és az állat között. Ez után ezt a kapcsolatot használja fel a technikához.

Kapcsolódva az állat chakrájához és azon keresztül az érzékszervhez, agyhoz, információkat nyerhetünk ki az állat érzékeléséből, vagyis ha a látóidegeket vesszük célba, akkor látjuk, amit az állat lát, ha a halló területet akkor halljuk és így tovább. Ezt a technikát egy madárral nagyon jól lehet használni felderítéshez. A jutsu egyetlen hátulütője, hogy az osztott képet és érzeteket az agy nem tudja elhatárolni egymástól, ezért nyugalmi állapotban célszerű alkalmazni a technikát, különben menet közben a teljes koordináció zavar is felléphet. Könnyem bele lehet zavarodni. Ezen kívül célszerű elfedni, blokkolni az érzékeinket a technika használata alatt.

Besorolás: B
Chakraszint: 300
avatar
Hattori Arata
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 450

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Lanmao on Hétf. Márc. 27 2017, 13:23

A Ninja Tanács már elfogadta őket.


Név:
Wandarando // Csodaország

Elkészítés:
Egy faszénpor pirulát kell készíteni melybe a következő anyagokat kell keverni: Tiszta szesz (96%-os alkohol); Ópium; A használó Chakrája és vére; A Páciens vére.
Voltaképpen egy Ópium-tinktúrát készítünk, amibe folyamatosan áramoltatjuk a saját chakránkat, valamint belecsepegtetjük a páciens (Önként adott) vérét és elkeverjük faszénporral, amit aztán golyóvá formázunk.

Hatás:
Maga a Drog (Az Ópium az egész világban elterjedt,  Kemuriban ennél sokkal keményebb drogok vannak. Az Ópium-tinktúra neve a való életben Laudanum, amihez akár egy szegény paraszt is könnyen hozzájutott éppen azért mert könnyű volt elkészíteni) egy kábítószer, amelyet ha valaki használ, ellazul és jól érzi magát, esetleg hallucinál. Izmai elernyednek csak nagyon nehezen bír mozogni, akkor is elnagyoltan és szédelegve. Extrém esetben egy magas dózis hatására a használó elájul és élénk, rendkívül valósághű álmokat él át.
Mivel ennek a drognak extra összetevői is vannak, mégpedig a használó vére és chakrája, valamint a páciens vére, így ezeket keverve kapcsolat hozható létre a Drogot fogyasztó és az azt készítő között. Eleve a gyógyszert már átjárja a készítő chakrája (A készítés sima egyszerű eljárás, nem chakrával készül csak chakrát áramoltatnak bele) hiszen a gyógyszer készítése is egy rituálé. A (Chakra)kapcsolatot erősíti még a készítő és a fogyasztó vérének keveredése ("Vérszerződés") így pedig a Drog fogyasztásával egy erős (Chakra)kapcsolat jön létre a készítő és a fogyasztó között.
A szénpor önmagában pedig arra jó, hogy összetartsa az anyagokat, valamint jótékony hatással van a gyomorra és a belekre. Voltaképpen védelem az alkohol és az ópium ellen.
Wandarando no Toguchi // Csodaország Kapuja
A technikát könnyedén csak a Wandarando nevű droggal, azon belül is a drog szakszerű, rituális elkészítésével lehet használni, annak nélkülözésével csak egy A-S szintű Genjutsuhasználó képes a technikát kivitelezni.
A Technika lényege, hogy a Drog ellazítja a jutsu alanyát és megnyitja annak elméjét és tudatát, valamint eleve egy álomszerű hatást idéz elő nála. Ha a drog jól és rituálisan van elkészítve (Chakra, használó és fogyasztó vérének keverése) akkor az erős chakrakapcsolat is fennáll, mégpedig úgy, hogy a drog alkotói szétáradnak a testben. Az erős Chakrakapcsolat hatására a Genjutsu létrehozásának nehézsége jelentősen lecsökken, (Azzal, hogy a használó a saját vérét keverte a fogyasztó önként adott vérével, a fogyasztó saját maga akarja és engedi a Genjutsut maga felett) és a már "Megidézett" látomások felett a Genjutsu használója uralmat nyer. Így a használó képes az álomnál jóval valósághűbb látomásokat irányítani, alakítani, valamint megváltoztatni, de csak akkor, hogyha a Genjutsu alanya engedi, tehát nem akar ellenállni. Máskülönben a Genjutsu nem hozható létre alap szinten, ezzel a technikával. A Genjutsuban történő eseményeket voltaképpen a Drog által előhozott látomások idézik elő, a Genjutsu csak ezeket használja fel és formálja a használó kedve szerint.

Megkötés: Wandarando Drog
Típus: Genjutsu, Kiegészítő
Érzékszervek: Hallás, Látás, Szaglás, Ízlelés, Tapintás ==> Fájdalomérzet csak nagyon kis mértékben hozható létre
Típus: Kiegészítő Genjutsu
Besorolás: C [Drog nélkül A]
Chakraszint: 250 [Drog nélkül 500]
avatar
Lanmao
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Wandarando


Adatlap
Szint: C
Rang: Civil
Chakraszint: 250

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.