Saját Jutsuk Jóváhagyása

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Kowarii Zion on Pént. Nov. 03 2017, 00:35

Akume
A technikát a Pokollátó jutsuhoz lehetne hasonlítani, ám annál valamivel összetettebb. Először is a használónak szüksége van egy objektumra, amivel eltereli az áldozat figyelmét, s némiképp módosítja a látását. Ez lehet egy levélforgatag, vagy akár valamiféle füst/köd. Miután az áldozat a genjutsu hatása alá kerül, a használó képes különböző képeket vetíteni felé. Ezek a képek lehetnek az áldozat számára ismerősök, vagy akár a számára ismeretlen, de igen különösen ható képek is. A technika segítségével a használó nem csupán képeket, hanem élethű és valódinak ható objektumokat, személyeket képes mozgatni, irányítani. Ugyan valódi sérüléseket nem szenvedhet el az áldozat az illúzió során, az elé vetített képek, még ha az áldozat tudja, hogy illúzióban van, nem korlátozhatják, azonban kellőképp összezavarhatják a különös képek. A technika nem a valódi és hihető illúziókeltésre van megalkotva, hanem a nem hétköznapi képekkel való elterelésre.
Példa: Az áldozatot hirtelen sűrű köd veszi körül, majd ahogy a köd némiképp szétoszlik, a földön számtalan hulla hever előtte, majd egy bohóc jelenik meg, s késsel ront rá. 
Előny: A technika nem a valóság pontos másolására szolgál, hanem a nem hétköznapi képekkel való elterelésre és megfélemlítésre.
Magyar név: Rémálom
Típus: Genjutsu
Besorolás: C
Chakra: 220

Rendben
avatar
Kowarii Zion
Játékos

Taijutsu Pontok : 48


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Wakizashi Yumi on Pént. Nov. 03 2017, 12:40

Suiton: Mizu Kutsujoku
Magyar név: Vízi sértés
Típus: Támadó
Besorolás: B
Chakraszint: 300
A technika alap elve a Mizudeppo no jutsuból származik. A használó elegendő chakrát koncentrál egy adott ujjába, fegyverébe, amit vízcseppé alakít, majd egyszerűen kilövi azt. A Mizu Kutsujoku eltérve testvér technikájától, nagyobb cseppben jelenik meg, ezzel egy kevésbé átütő, de mégis nagyobb felületi sérülés okozására képes.

Suiton: Mizu Sakuhen
Magyar név: Vízi repesz
Típus: Támadó / Kiegészítő
Besorolás: B
Chakraszint: 400
A technika a Mizu Kutsujoku kiegészítő formája. Az útjára engedett Kutsujokut a használó a megfelelő pillanatban aktiválhatja, s megosztva annak méretét, de fenntartva erejét apró repeszekre bontja a nagyobb területi sebzés érdekében.
B szint: 15 - 30 repesz.
A szint: 30 – 70 repesz.
S szint: 70 – 100+ repesz.
Ji megcsinálta
avatar
Wakizashi Yumi
Játékos

Taijutsu Pontok : 77


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett ninja - Chuunin
Chakraszint: 417

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Kedd Nov. 28 2017, 20:49

Kókaku kidótai // Páncélba zárt szellem
A technika alapja egy igen csúnya orvosi jutsu, a Shijutsu: Kikon Yugi // Halott Technika: Visszatérő Lélek, a fegyver- és páncélhasználat és némileg a kage bunshin ötvözete. A használó egy előre elkészített "robotot" készít, amit már csak meg kell idéznie. Mivel a páncél előre el van készítve már csak a parancsot kell kiadni, mert már harcképes. Az építmény az orvosi jutsu alapján képes saját gondolatokra és használni a fegyverzetét, ami már be van építve. Elég brutális és sunyi technika, mivel a szerkezetből sok idézhető és nem sokat ártunk vele, ha elpusztítjuk, ugyanis a használó könnyen újra építheti a testet, ha nem robbantottuk darabokra, ami szintén nehéz, lévén általából fémből építik a testet. Kage bunshin alapján egyszerűbb szerkezet is építhető, akár a helyszínen is, elég hozzá egy teljes páncél, amit a technika segítségével animálunk.

Előny: Szinte bármennyi test idézhető, egyszer kell előre elkészíteni a szerkezetet
Hátrány: Drága megépíteni egy- egy szerkezetet. A technika határait csak a pénztárca szabja meg.

Rendben
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 752

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Lanmao on Vas. Dec. 03 2017, 22:21


Fuuton: Choudasu // Szél Elem: Pillangóhatás

A technika neve voltaképpen egy metafora, a hatás pedig egy asszociáció magára a "pillangóhatás" fogalmára. A technika lényege, hogy kicsi légáramlatot gerjesztve (Levegő kifújás, karlendítés, de a legyező a legjobb az ilyesmire) a Fuuton chakrát ebbe az aprócskának látszó, alig jelentős szellőcskébe sűrítjük. A légáramlat pedig gyengéd, könnyed fuvallat módjára indul útnak, akár még lassan is haladhat, (A Fuuton technikák sebességéhez képest, elvégre szél) hiszen sok Elemi chakrával van sűrítve. Ettől még persze nem nagyon lassú a Fuuton technika, de a többi szél eleműhöz képest a mozgása drasztikusan lassabb. (A Fuuton technikák alapvetően nagyon gyorsak) Amikor viszont ez a lassú, először szellőnek érződő sűrített Fuuton chakratömeg ütközik, vagy hozzáér valamihez, a technika akkor fejti ki igazi hatását. A felhalmozott Fuuton chakra egy veszedelmes, őrjöngő szélpenge forgásba tör fel, amely a Fuuton (Chakra)pengék jellegzetes élességével és erejével szeleteli fel azt, amihez hozzáért. Ez a hatás azonban csak azon a területen történik, ahol a technika valójában működésbe lép.

I. Szint 
A technika amint eléri az áldozatot vagy ütközik valamivel, egy egy méteres sugarú (Gömbben) körben fejti ki a hatását, a szélpengék ezen a területen belül veszélyesek.
Besorolás: C
Chakraszint: 250
Kézjelek: Nem igényel kézjelet, mint a legtöbb alacsony szintű Fuuton technikánál itt is csak légáramlatot kell kelteni. A légáramlat lehet a leggyengébb mozdulat is, amibe sűrítik a chakrát és képes megmozdítani a levegőt, ugyanis a többit már a Fuuton Chakra végzi. Ebben is rejlik a technika veszélyessége.

II. Szint 
A technika amint eléri az áldozatot vagy ütközik valamivel, egy tíz méteres sugarú körben fejti ki a hatását, a szélpengék ezen a területen belül veszélyesek.
Besorolás: B
Chakraszint: 450
Kézjelek: Szintén nem igényel kézjeleket, de már megkövetel egy erősebb karlegyintést vagy egy legyező használatot, tehát az alap légáramlatnak viszonylag erősebbnek kell lennie.

III. Szint
A technika már egy magas szintű elemi technikának felel meg, akár egy nagyobb Ninjuu méretű szélfergeteg is létrejöhet ezen a szinten.
Besorolás: S
Chakraszint: 800
Kézjelek: U; Inu; Saru; U; Inu --> Elengedhetetlenek ezen kézjelek a technika kivitelezéséhez, csak nagyon magas S+ szinttől hanyagolhatóak majd el.

Előny: A technika, jellege miatt észrevehetetlen, vagy ha észre is veszik, akkor is (aki még nem találkozott vele) könnyed szellőnek veszi, ami nem hordoz magában különösebb hatást, ám néhány másodpercen belül amint eléri az áldozatot, vagy másmilyen ellenállásba ütközik, a technika kifejti a hatást és szétszabdal mindent ami az útjába kerül attól függően, hogy a Szél Pengéi milyen hatással tudnak lenni az útjukba kerülő anyagnak.

Hátrány: A technika hátránya pont az előnyében rejlik. Azonnali támadást nem lehet vele véghezvinni, esetleg ellentámadásra használható, továbbá a többi Fuuton technikához képest jóval lassabb a jutsu. Magas szinten már komoly problémát jelent az óriási mennyiségű és erejű Fuuton chakra teljes némítása, továbbá ahogyan nőnek a Szintek, az alap szellő is úgy lesz egyre nagyobb és erősebb, így a III. Szintnél már egy erősebb széllökés kell ahhoz, hogy végül a technika létrejöjjön. Ez a széllökés sem "természetellenes" de már kikövetkeztethető belőle néhány dolog.

NÉV: Genjutsu Fuuin // Genjutsu Elzárás/Pecsét
TÍPUS: Kiegészítő Pecséttechnika
LEÍRÁS: 
A használó a technika segítségével képes lehet egy pecsétbe kódolni egy általa ismert Genjutsut. Ha a használó a pecsétet elhelyezi egy tárgyon, objektumon, épületen, stb és tárgyhoz érnek akkor a pecsét aktiválódik és az elzárt, betáplált Genjutsu technika alá vonja azt vagy azokat, akik a megpecsételt objektumot megérintették. A pecsét addig marad fent, ameddig a tulajdonos fel nem oldja, vagy más fel nem töri/hatástalanítja. A Genjutsut pedig a szokásos módszerekkel lehet megtörni, az, hogy ez sikerül-e pedig az általános Genjutsu leírásoktól függ.
Gyengeség: Hogy a Genjutsu erős és hatásos legyen, - minthogyha a használó közvetlenül hozta volna létre közvetlen közelből - kicsivel több chakrát kell a pecsétbe zárni, mint amennyit normál esetben a Genjutsu technika igényelne.
Erősség: Viszont ezt csak egyszer kell megtenni, mivel a pecsét akár az örökkévalóságig is fennmaradhat ha nem éri káros behatás.
Besorolás: B
Chakraszint: 350

____________________
Mindkét technikát Uchiha Madara hagyta jóvá a Saját Jutsu ötletelőben így most már csak be kellene másolni a topicomba ^^ Köszönöm szépen.
avatar
Lanmao
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Wandarando


Adatlap
Szint: C
Rang: Oiran
Chakraszint: 337

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Vas. Dec. 03 2017, 22:33

Az előző jutsunál lemaradt a chakra és szint besorolás, úgyhogy most pótolom.

Kókaku kidótai // Páncélba zárt szellem
Chakra: 450
Besorolás: B
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 752

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Szer. Dec. 06 2017, 23:29

ninpou: sumi E // ninja művészet: ninja festmény
A technikát a használónak előre el kell készítenie, mégpedig magán. Fel kell tetoválni magadra egy bármilyen dolgot, amit aztán a harcban átitatsz chakrával és az elképzelésednek megfelelően és a rajz mintáját alapul véve használható eszköz jön létre, ami viszont nem szakad el a használótól és úgy használható, mintha valódi lenne. A minta méretétől függ, hogy mennyi chakra kell az átitatásához. Egy tanto méretétől egész az emberméretű dolgok létrehozásához is használható. Széleskörüen használható, például akár olyan fegyvereket is létrehozhatunk, amik amúgy nem léteznek vagy szárnyat is teremthetsz a hátadra, amivel repülni is tudsz.

Chakra: 450 fegyverek | 550 szárny, végtagok
szint: A


Hátrány: Bármiféle fizikai vagy chakra hatásra megszünik a létrehozott kép
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Kowarii Zion on Kedd Dec. 26 2017, 22:58

Nise no Hanta
A genjutsu egyfajta kiegészítőként szolgál. A használónak először is magára kell vonni az áldozatának figyelmét, s szemkontaktust kell kialakítani. Ezután a használó képes a támadásait illúzióval felerősíteni, mégpedig azzal, hogy tükörképeket alkot a támadásáról, s ezáltal összezavarja ellenfelét, aki ha nem oldja fel az illúziót, akkor nem lesz képes kitalálni, melyik a valódi csapás. A többszörözött támadások csupán illúziók, s csak magasabb szintű chakramanipulálás segítségével érhető el genjutsuval okozott sebzés. Azonban minél több illúziótámadás talál célba, az áldozat agya annál inkább adja fel a harcot a genjutsu ellen, mely végül ájulásig vezethet. 
Példa: Zion a magasba dob egy esernyőt, mely forogni kezd. Az esernyőből újabb esernyők repülnek ki, majd együtt kezdik tűzápor alá venni az áldozatot. Az esernyők által létrehozott hamis senbonok tökéletesen eltakarják a valódi tűket, ezzel megnövelve a támadás találatának esélyét. 
Magyar név: Hamis csapás
Típus: Genjutsu/Kiegészítő
Besorolás: B
Chakra: 301

Kagami no Genzai
Egy több érzékre ható genjutsu, melynek ugyan nem túl bonyolult a felépítése, nagy koncentrációt igényel a véghezvitele. Lényegében a genjutsu lehetővé teszi, hogy egyfajta tükörvilágba zárva az áldozatot, főbb érzékeinek ellentétes hatású érzetet keltsen. A létrehozásához szükséges egy látásra és hallásra egyaránt alkalmas, zavaró tényező. Ezt el lehet érni különböző eszközökkel, technikákkal, vagy épp más illúziókkal. A lényeg, hogy egyszerre kell a látást és a hallást is befolyásolni a genjutsu megalkotásához. A látásnál a retinába kerülő fény megtörik, az illúzió blokkolja a további kép visszaforgatását a különböző sejteken át, így a hatásában fordítottan fogja érzékelni környezetét. Mesteri szinten a technikával képesek lehetünk tengelyen keresztül is átfordítani, ezzel teljesen a fejére állítva a világot az áldozat számára. A hallásnál pedig a beérkező hangok rezgését módosítva kelti a téves eredet irányát és távolságát.
Példa: Az ellenfél, miután a genjutsu fogságába esett, hallja, hogy bal irányból támadás érkezik. Azonban, mikor balra fordítaná a fejét, környezetének jobb oldalát látja.
Magyar Név: Tükörvilág
Típus: Genjutsu
Besorolás: A
Chakra: 499
avatar
Kowarii Zion
Játékos

Taijutsu Pontok : 48


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Baku on Szomb. Dec. 30 2017, 16:56

MIRA NINGYO/TÜKÖR BÁB
A technika alapjaiban véve a klasszikus bábhasználat átültetése egy sokkal aktívabb mozgásba. A használó a chakrafonalakat, melyekkel bábjait irányítja nem ujjaihoz, hanem testrészeihez csatlakoztatja. Minden fontosabb részhez egyet-egyet. Ezáltal talán még több is lesz, mint az alap technikánál, hisz szükséges egy lábon belül pl a lábfejre és térdre külön, egyes báboknál akár ujjpercekre is külön-külön, hisz az emberi mozgás jóval komplexebb, mint egy pár merev végtag rángatása. Ezáltal a báb képes lesz „letükrözni” a használó mozgását. A báb egyes mechanikáit vagy valamilyen mozdulattal, vagy ch koncentrálással lehet aktiválni.
Mindenképpen tapasztalt bábhasználónak kell lenni, a használatához, hiszen egyszerre több fonalat kell mozgatni, mint egy-két kezdő szintű bábnál. Alapszinten (B) képes 10-15 max 20 m-es körig elvinni a bábokat ezzel a technikával. Magasabb (A) szinteken már képes akár 50m-re is kivinni bábjait, A technika mestereként pedig megegyezik azzal, mikor a normál módon használod a bábokat, akár meditálva/mozgás nélkül (csak ch áramlással), és akár több bábbal is lehet, de külön külön ki kell gyakorolni 2, aztán 3 stb bábbal.
Elsődlegesen humanoid formájú bábokon használható a technika, de kreativitással alternatív felhasználása is lehet, csak nem ugyanazok a funk. Pl.: egy kunai kidobót egy rúgással indíthat be, stb.
Megkötések:

Tatsu Teichi no Jutsu // Sárkány Kémkedő Technika
Egy viszonylag egyszerű de hasznos technika közepes távolságból lehetőséget ad a használónak, hogy kiterjessze a látását egy a közelben lévő képre, vagy szoborra, melynek ép állapotú faragott, vagy festett szemei vannak, és ezeken keresztül lásson, és figyeljen meg eseményeket. Hasonló a működési elv mint a harmadik szem estében.
Chakraszint: 250
Besorolás: B
Kugutsu no Jutsu // Bábmozgató technika
Előnye: pontosabb bábirányítás, nem kell lemondanunk a közelharcról
Háttánya: nagy chakramennyiséget igényel, bonyolult, nagy számú chakrafonalat kell fenntartani; csak a látó szervünk működik alapesetben (pl adóvevőkkel kiterjeszthető)
Chakraszint: 300
Besorolás: B
avatar
Baku
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.