Saját Jutsuk Jóváhagyása

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Kowarii Zion on Pént. Nov. 03 2017, 00:35

Akume
A technikát a Pokollátó jutsuhoz lehetne hasonlítani, ám annál valamivel összetettebb. Először is a használónak szüksége van egy objektumra, amivel eltereli az áldozat figyelmét, s némiképp módosítja a látását. Ez lehet egy levélforgatag, vagy akár valamiféle füst/köd. Miután az áldozat a genjutsu hatása alá kerül, a használó képes különböző képeket vetíteni felé. Ezek a képek lehetnek az áldozat számára ismerősök, vagy akár a számára ismeretlen, de igen különösen ható képek is. A technika segítségével a használó nem csupán képeket, hanem élethű és valódinak ható objektumokat, személyeket képes mozgatni, irányítani. Ugyan valódi sérüléseket nem szenvedhet el az áldozat az illúzió során, az elé vetített képek, még ha az áldozat tudja, hogy illúzióban van, nem korlátozhatják, azonban kellőképp összezavarhatják a különös képek. A technika nem a valódi és hihető illúziókeltésre van megalkotva, hanem a nem hétköznapi képekkel való elterelésre.
Példa: Az áldozatot hirtelen sűrű köd veszi körül, majd ahogy a köd némiképp szétoszlik, a földön számtalan hulla hever előtte, majd egy bohóc jelenik meg, s késsel ront rá. 
Előny: A technika nem a valóság pontos másolására szolgál, hanem a nem hétköznapi képekkel való elterelésre és megfélemlítésre.
Magyar név: Rémálom
Típus: Genjutsu
Besorolás: C
Chakra: 220
avatar
Kowarii Zion
Játékos

Taijutsu Pontok : 43


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Jutsuk Jóváhagyása

Témanyitás  Wakizashi Yumi on Pént. Nov. 03 2017, 12:40

Suiton: Mizu Kutsujoku
Magyar név: Vízi sértés
Típus: Támadó
Besorolás: B
Chakraszint: 300
A technika alap elve a Mizudeppo no jutsuból származik. A használó elegendő chakrát koncentrál egy adott ujjába, fegyverébe, amit vízcseppé alakít, majd egyszerűen kilövi azt. A Mizu Kutsujoku eltérve testvér technikájától, nagyobb cseppben jelenik meg, ezzel egy kevésbé átütő, de mégis nagyobb felületi sérülés okozására képes.


Suiton: Mizu Sakuhen
Magyar név: Vízi repesz
Típus: Támadó / Kiegészítő
Besorolás: B
Chakraszint: 400
A technika a Mizu Kutsujoku kiegészítő formája. Az útjára engedett Kutsujokut a használó a megfelelő pillanatban aktiválhatja, s megosztva annak méretét, de fenntartva erejét apró repeszekre bontja a nagyobb területi sebzés érdekében.
B szint: 15 - 30 repesz.
A szint: 30 – 70 repesz.
S szint: 70 – 100+ repesz.
avatar
Wakizashi Yumi
Játékos

Taijutsu Pontok : 47


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett ninja - Chuunin
Chakraszint: 352

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.