Otafuku Gai

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Unazaki Ashura on Szer. Jan. 28 2015, 20:03

Az idősebb Unazaki testvér (mármint hogy Ashura) halkan kuncogva hallgatta végig a lenézve-sértegető monológot amit Naka levezetett, néha meg-meg csóválva egy aprónyit a fejét közben. Elvégre nem fog rajta használni a saját technikája: idegesítsd fel az ellenfeled amiből két hasznod lehet, az egyik hogy hibát vét idegességében, a másik hogy röhöghetsz a durci-murcin ami ebből fakad. Ezzel már csak az volt a probléma, hogy elvileg ők egy oldalon álltak. Ismételten, elvileg.
- Ejnye sógornőm, ejnye, úgy tudtam még fiatalabb éveidben akarsz kacsalábon forgó palotát a popsid alá! Tudod úgy illik, hogyha valami hasonlót akarsz, akkor azért tenned is kell. Csupán ennek a lehetőségét ajánlom fel az első lépés során. Ha sikerül a terv, akkor talán még azelőtt lesz valóság eme álmodból, mielőtt melleid a köldöködnél lejjebb lógnának. Bár ennyi iiiigazán szívembe gázoló sértés után már nem vagyok biztos benne, hogy szükség lesz rád.
Ashura élvezte húzni Naka agyát, bár ez feltűnően kölcsönös volt. A józan ember talán kíváncsi arra, hogy Kibusha miféle gyógyszereket szed ahhoz hogy túlélje e két alakot. Minden esetre, a klánvezér szeretett volna már rátérni a lényegre. Megköszörülve a torkát, bele is kezdett.
- Mint azt valószínűleg te is tudod Naka, hogy éppen egy elég komoly háború folyik a világban, ennek a részleteit kihagynám a tervem előterjesztéséből. Csapjunk a közepébe: hivatásunkból illetve a globális közösségben betöltött szerepünkből adódóan a fajtánk ki szokta használni ezeket a hatalmas konfliktusokat arra, hogy még több pénzhez illetve hatalomhoz férkőzhessen. Személy szerint, már fáraszt ez a sok bujkálás, ideje keresni magunknak egy új otthont, ahol mi irányítunk és mi írjuk a szabályokat. Mivel a Folyó Országához áll a "főbázisunk" legközelebb, ez lesz a legvégső célpont ehhez. Azonban, ezelőtt a Folyó országában levő ninja rejtekekkel, a Hegy és a Völgy országaival kell elbánnunk. Persze ehhez nem árt egy kisebb regionális támogatás.
Ashura hagy egy kis szusszanásra elegendő szünetet mondandója közepén, vizsgálva Kibusha és Naka arcát.
- Mivel úgy nagyjából csak Konohában nem köröznek minket különösebben, nem is említve, hogy mind ketten onnan valósiak vagytok, a legjobb esélyünk, hogyha velük ütünk össze egy támogatási szövetséget. Nekik jól jön a Folyó Országában levő arany, illetve az egyszerű összeköttetés a Szél országával a Folyó országán keresztül. Nem is beszélve arról, hogy jelentős erejű ninják csatlakoznának vissza hozzájuk. Cserébe persze megígérjük, hogy segítünk nekik, és igyekszünk fenntartani a törvényt az általunk elfoglalt területekhez. Ők ezért nem szólnak bele abba, hogy egyáltalán országot foglalunk, és elismernek minket mint a Folyó országának legális vezetőségét. A Daimyokat nem is kell megdönteni, egyszerűen a ninja falukat kell egyesíteni, és kiterjeszkedni. Szóval az első lépés: kapcsolatba lépés a Konohaiakkal, saját magunk bizonyítása. Mind a hárman megyünk, személyesen. Persze nem vagyunk hülyék, felkészülünk arra, hogy esetleg inkább szeretnének minket elkapni, de annak rossz diplomáciai következménye lenne, ha nem mi magunk lennénk ott tárgyalni. Vélemények, hozzáfűzni valók, tanácsok, versek, lökjétek. Ha minden meg van beszélve, azt mondom indulhatunk is.

_________________
Egyéb karakterek: Shinjigami Kurai | Yurasuhina Kaiki


Nem olyan nehéz meghalni egy barátért, mint amilyen találni egy barátot akiért érdemes.
- Homérosz

avatar
Unazaki Ashura
Játékos

Taijutsu Pontok : 36

Tartózkodási hely : Nehéz megmondani...


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 780

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Szer. Jan. 28 2015, 22:03

– Jajj, ugyan már, drága! Mégis milyen szívről beszélsz te? – Drámai szemforgatás közben lép ki Ashura személyes szférájából, persze csakis azért, hogy Kibusháét szállja meg. – Időközben pedig ráeszméltem, hogy a palota takarítást igényelne. Ééén pedig nem jövök ki másokkal túlságosan jól, úgyhogy a takarítógárda nem sokáig húzná; de persze a takarítás sem éppen, nos, az erősségem. Bááár... – sandít Ashurára, miközben a másik Unazakit öleli át – ha ennyire nehéz felvenni egy egyszerű lány által eldobott egyszerű kesztyűt, akkor talán rossz hivatást választottál... vagy inkább rossz sógornőt? Ó, huppsz, ez utóbbi nem a te választásod volt, drága sógorom – és már villantja is a kacérkodó vigyorát.
A férfi monológját viszont – kivételesen – közbevetés nélkül hallgatja, s rajta ritkán látható arckifejezésként főleg a kíváncsiság jellemezném, ugyanis az alapkoncepció igencsak gazdag palettán és mélységben változik.
– Jól mondtad, valóban háború van; miből gondolod, hogy Konohának van erre szabad embere? Sőt, itt osztagokról van szó; Konoha miért kockáztatná a saját embereit egy olyan ügyért, ami nem is az övék? Miért tenne egy olyan lóra, aminek még a statisztikáját sem ismeri? Persze, arany és társai, de még ha küldenek is segítséget, miből gondolod, hogy utána szépen hagyják a foglalt területet? Én a helyükben ugyanis kihasználnám a helyzetet, plusz azt, hogy mi csak hárman vagyunk, hogy átvegyem a hatalmat; a végeredmény pedig az lenne, hogy ők használnak ki minket, hiszen ez a logikus részükről. De tegyük fel, hogy egyáltalán bejutunk Konohába, méghozzá élve és bilincsek nélkül: nem fognak velünk tárgyalni, mígnem megfelelő biztosítottságot mutatunk, hiszen én sem adok úgy kölcsön egy ismeretlennek, ha tudom, hogy nem lesz képes visszaadni a pénzt, sőt, idegennek még csak kölcsön sem adok. Úgyhogy valószínűleg már előre kérni fognak tőlünk valamit – megrándítja a vállát, hiszen a jelenlegi pozíciója nem enged ennél drámaibb megnyilvánulást –, mondjuk, hogy taroljunk le egy frontot, vagy valami. Elvégre is megölni szerintem sem fognak; legalábbis nem első lépésnek, hiszen három nem éppen gyenge alak keresné fel a Hokagét egy szövetséggel, amiből ő csak profitálni tud ameddig ő adja a feltételeket. Márpedig ő adja őket... hacsak nincs nálatok valami aduász, amit mindeddig rejtegettetek...?
'Arról nem is beszélve, hogy bár Konoha erős, hiszen a gazdasága talán a legkiemelkedőbben teljesítő az összes nagy nemzet közül, így a népessége sem kutya, a képzettség már egy egészen más téma... hiányoznak azok a diszciplínák, amelyek a többi életben maradásért küzdő shinobit jellemzik. Viszont Konoha infrastruktúrája talán nem volt felkészülve a menekültek érkezésére, így akár őket is átvehetnénk letelepítés céljával... Az viszont, hogy törvényen kívüliek fogják fenntartani a törvényt... hát, megér egy misét.'
– Igazából már az jó bulinak tűnik, hogy egyáltalán tárgyalni megyünk Őfelségével! – A korábbi pillanatnyi komolyság ismét elillan hangjából, miközben a férje oldalába fúrja az arcát és nagyot szippant az illatából.
avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Unazaki Ashura on Szer. Jan. 28 2015, 22:43

Ashura megrázza a fejét egy párszor, az arca most valamiért komolyságot mutat. Talán azért mert éppen egy tervről beszélnek, és imádja a terveket, még akkor is ha a dolgok sosem úgy történnek mint ahogy az a tervben van.
- Nem kérünk tőlük túl sok segítséget, van nekünk egy kisebb gárdánk erős ninjákból felépítve, illetve a klán pénzéből még egyszerűen vehetünk fel egy pár erősebb zsoldost. Mind a Hegy és a Völgy országa rovarokkal kapcsolatos jutsukat használ, és mivel a mi Hyotonunk és a te tüzed mindketten ütik a sáskákat, nem lesz különösebb harcra szükség a rejtekek vezetőin kívül, a tervek szerint legalábbis. A legtöbb "sorkatona" rangú ninját életben kell hagynunk, elvégre nem lenne jó, ha az összes jövendőbeli emberünk meghalna. Mindenesetre a lakosság örülhet, hogy végre vége lesz e két ország rivalizálásának, majd illetve nagyobb javakra tesznek szert azzal, ha még a Folyó országát is beleolvasztjuk tervezett honunkba.
Ashura bólintott Naka kölcsönnel kapcsolatos véleményére.
- Úgy látom végre átlátod a szituációt, kedves sógornőm. Bizonyos szinten nem mi fogjuk diktálni az iramot a legelején, de egy értékes szövetségesnek nem hiszem hogy pont ilyenkor mondanának nemet. Túléljük, képletesen és szó szerint is mondva, hogyha elküldenek minket egy-két frontra, hogy szétcsapjunk pár rendnyi ellenséget. Tudom őket afelől biztosítani, hogy rendet fogunk tartani, nem egy tinédzser álom képében tervezem vezetni az országot. Egy ütőképes és sikeres rejteket akarok létrehozni, aminek szeretném, hogy az élén a klánom álljon. Ha jól csinálod talán még elneveznek rólad pár iskolát vagy kórházat is - Ashura megengedett egy kaján mosolyt megjelenni az arcán - Illetve a gazdasági engedmények amiket a Konohai szövetség tagjainak tervezek biztosítani biztos, hogy kedvükre való lesz.
A férfi ismét átjáratta izmait egy kicsit, ismét megropogtatva nyakát illetve ujj perceit, a távolba nézve.
- Nos, ha nincs több kérdés, útnak is indulhatunk. Ha meg kell halnunk aközben, hogy országot teremtsünk, ám legyen. Izgalmasabb, mint mindenféle mellékes melóból megélni.

_________________
Egyéb karakterek: Shinjigami Kurai | Yurasuhina Kaiki


Nem olyan nehéz meghalni egy barátért, mint amilyen találni egy barátot akiért érdemes.
- Homérosz

avatar
Unazaki Ashura
Játékos

Taijutsu Pontok : 36

Tartózkodási hely : Nehéz megmondani...


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 780

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Csüt. Jan. 29 2015, 11:31

'Sáskák? Ehh, fúúúj!'
Na igen, számára ez az első reakció, még a terv komplexitását tekintve is; különösebben nem tartja fontosnak, hogy minden részletre adjon valamiféle külvilágban is megnyilvánuló reakciót, már csak abból az elgondolásból is, hogy az bizony igencsak sokáig tartana és némileg gyerekes is volna. Legalábbis gyerekesebb, mint amilyen általában szokott lenni.
Másfelől pedig Ashura is biztosan tisztában van vele, hogy igencsak elő kell húzniuk majd az improvizációs készségüket, anélkül ugyanis pillanatok töredéke alatt találhatják magukat fej nélkül, egész pontosan a szeparált fejükből a testükre felnéző üveges szemek sem foghatják fel elég gyorsan a gondolatot, hogy „Hééé, az akkor most az én testem?! Hol a fejem?”. Valamilyen szinten viszont megnyugtató a tudat, hogy egyikük sem zöldfülű genin, továbbá a testvérpár igencsak halálos egy duó, ha arról van szó. Külön-külön pedig a legcsodálatosabb Haláltangózók.
– Hát, ez a küldetés akkor most kútba esik, mi...? De ha sikerül a foglalás, drága sógorom, akkor igencsak busás kamatot szedek a most elmaradt hasznom után.
'Van itt nekem elfekvőben valahol egy állampolgársági nyilatkozatom még Tsunadétől... kíváncsi vagyok, hogy mit fognak szólni a kapuőrök hozzá, már ha eljutunk odáig, bwuhahahhahaaa!'
– Tehát akkor, Konoha arra van – mint iránytű mutatja az utat, ugyanis őt nem a sark vonzza, hanem az említett falu, amit ugyan el akart kerülni mindenáron, mégsem most lesz az első alkalom, hogy visszaólálkodik, mint holmi kóbor macska.
'Tyű, mintha az egész már egyszer megtörtént volna... nem is tudom, miért...'
avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Deidara on Szer. Márc. 25 2015, 21:23

Tervük megvitatása után egészen új távlatok nyíltak a páros előtt. A korábbi feladat immár eltörpült Naka szemeiben, s noha megbízói nyilván nem lesznek elragadtatva attól, hogy csak úgy lelépett, nos, ennyi fejpénznövekedés még nem a világ vége. Amúgy is ideje ellátogatni a tűzfészekbe. Vissza a kezdetekhez, vagy hogy is mondják...

//Csak azért írtam, hogy chakrát adják még a kalandhoz, egy ideje már szabadjáték folyt. Nakával sokat játszottunk, 30 chakrával jutalmazom, főként kezdeti aktivitása, valamint hosszú, fűszerezett posztjai jóvoltából. Ashura csak a sztori későbbi részében csatlakozott, de nagyon jól teljesítette feladatát, 12 chakrát adok neki. Kibusha kettő darab posztot tudott produkálni, így őt nem jutalmazom.
avatar
Deidara
Inaktív

Tartózkodási hely : felhők felett


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Otafuku Gai

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.