Nara birtok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Nara birtok

Témanyitás  Kanmiru on Szer. Márc. 31 2010, 17:54

A nagy múltú Nara klán birtoka, ahová mindenkinek tilos a belépés engedély nélkül. A szabályt megsértőket ravaszabbnál-ravaszabb, kiismerhetetlen csapdák várják.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nara birtok

Témanyitás  Nara Akane on Szomb. Máj. 27 2017, 00:09

//Madara//

Kopp. Kopp. Kopp.
Az óvatos kopogtatás a Nara kunoichi szobájának ajtaján süket fülekre talál. Lakója orrhangú motyogással dörmög valamit az arcába húzott párna alól, ami kísértetiesen úgy hangzik, mintha épp azt horkolná "hessmennyafaszomba".
KOPP. KOPP. KOPP.
Hangzik újfent a már-már dörömböléssé vaduló jelzés az ősrégi poszterekkel kitapétázott bejárat vastag fatábláján, Akane azonban füle botját sem mozdítja. Talán arra sem kelne fel, ha épp az ágya mellett vívnák meg a Negyedik Shinobi Világháború egy újabb ütközetét. Mentségére szóljon, embert próbáló tegnapon van túl, melynek záróakkordjaként Shimura Danzou felemelte őt a konohai ANBU kötelékébe. Előléptetéséért vérrel és verítékkel fizetett a falu teljhatalmú urának. S bár medikus ninjaként nem okozott különösebb gondot számára sérüléseinek szinte azonnali begyógyítása, a jelentős vérveszteségtől és fokozott chakrahasználattól megterhelt szervezete kíméletlenül behajtotta rajta a holnaptól dézsmált vitalitást. Így magára hagyta meggyötört testét, míg tudata gondtalanul barangolt mindmostanáig Álomország vadregényes tájain. Azaz barangolna, ha hagynák.
- AKANE! Azonnal kelj fel, már dél is elmúlt! Vendéged van!
Édesanyja parancsoláshoz szokott tónusa mellett akár a Rokudaime is elbújhatna, de ez elsőszülött lányát jelenleg a legkevésbé sem zavarja. Felőle aztán Rikudou Sennin is lejthetne elektrobugit a verandán, a szépítő alvásánál nem lehet fontosabb. Pláne hogy a huszadik órához közeledve személyes rekordhoz közelít a szundi időtartama, azt meg kár lenne elkótyavetyélni holmi vendégek, vagy akár a Hat Út Bölcse miatt is.
- Mondd meg neki, hogy nem vagyok itthon! És szólj Rikudou-ojiisannak, hogy fejezze be a táncot, mert különben egy interdimenzioális csincsilla megeszi a Shinobi Világot!
Nyögi elhaló, álmatag hangon anyjának, majd édesdeden folytatja a nyálbuborékok fújogatását. Akane-mutert azonban nem abból a fából faragták, hogy csak úgy annyiban hagyjon valami ilyesmit. Több mint két évtizedes előnye van a "hogyan legyünk erőszakos hárpiák" vitatott művészetében. Ilyetén az ifjú Nara üdvöske ellenállása halva született ötlet, ezt mindketten jól tudják. Akane azonban nem praktikus, hanem elvi okokból életképtelen szemétláda, ezért akkor is belemegy a kötélhúzásba, ha tudja, esélye sincsen.
- Az étkezőből szerinted nem hallani, hogy itt ordítozok veled?! Elég volt ebből, bemegyek!
Kiáltja az ébenfekete hajú nő, majd beviharzik az ajtón. Még egy lépést sem tett meg a lakrészben uralkodó definiálhatatlan, embertelen káoszban, amikor is egy rohamosan közeledő kispárna kezdi el kitölteni a látóterét. Kunoichi-érzékei azonban – ha ugyan meg is koptak a háziasszonyként töltött évek során – nem hagyják cserben, könnyedén kitér a felé hajított ágynemű útjából. Lánya mindeközben halottnak tetteti magát, mert ha a medvénél bejön a szakirodalom szerint, az anyaoroszlánnál miért ne jönne. A szakirodalom viszont olybá tűnik bekaphatja. Valószínűleg a medvés dolog is átbaszás.
Az ház úrnője dühösen trappolva végigcsörtet a padlót borító ruhahalmazokon keresztülbukdácsolva. Ezután az íróasztalon felejtett "vízipipát" megragadva Akane ágyához siet és alaposan nyakonönti az eszközben lötyögő, bizarr színű folyadékkal, ami valaha csapvíz lehetett, de mára valószínűleg több tetrahidrokannabiolt tartalmaz, mint hákettőót. Aki nem volt még disznóvágáson, valószínűleg képtelen elképzelni azt a torokhangú sivítást, ami az eláztatott kunoichiból szakad fel:
- Hogy az a hónaljmankós, geninnek is hitvány, esőfalusi bérszuka néniké...
- Akane nézz rám!
- Nézzen rád a halottkém, most szartad szét az ágyamat bonglével! Így hogy aludjak benne?
- Na jó ebből elég legyen, mielőtt a retkes szádba talpalok! Amíg nem szeded össze magad, elveszem ezt a pipát!
- Pfff... Vidd csak! Nem mintha nem lenne másik nyolc...
- És ezt a palántát is.
- NEM! Azt nem teheted! Becsszó, hogy csak orvosi... Khm... Páfrány, és a medikusi záróvizsgámhoz kell, mint otthoni kísérlet!
- Ne nézz hülyének Nara Akane! Szerinted én nem voltam húszéves?
- Ööö neeem? És ne hívj a teljes nevemen, mert kibaszott rémisztő!
- Akárhogy is, ezeket nem kapod vissza, amíg fel nem öltözöl és le nem mész a földszintre. Jobb ha iparkodsz, mert minél tovább időzöl, annál többet fogok levámolni belőle. Érthető voltam?!
- 'Kaasan! Happa-chan olyan, mintha a gyermekem lenne! Úgy trágyáztam, öntöztem és infralámpáztam, mintha csak a kisbabám lenne... Egy nagymama nem szívhatja el az unokáját nemde?
~ Érzelmi oldalról fogok hatni rá. Most megfogtam! ~
- Na pont ettől félek, hogy a gyerekeidet is ugyanígy fogod nevelni, ha kifogsz egy olyan idiótát, aki csinál neked egyet...
~ Mégsem. Anya ravaszabb mint hittem... ~
- Te is kifogtad Apát...
Veti oda durcásan csücsörítve, egymásba font karokkal a fiatalabbik kunoichi.
- És nézd meg, milyen hülye gyerekeim lettek emiatt... Nos, én szeretnék egy kis időt kettesben tölteni az 'unokámmal', ha már a lányom képtelen arra, hogy igaziakkal ajándékozzon meg. Ha bárki keres, nem vagyok itthon! Te pedig öltözz, lent várnak téged!
- Héé ez csalás! Te miért lehetsz nemitthon, amikor nekem a hülye vendégekkel kell foglalkoznom?!
Kiáltja távozó édesanyja hátának, de választ már nem kap rá. Akane nyűgösen vergődik egy sort a paplan alatt, majd lerúgja magáról a takarót és az oldalára fordulva az ágy széléig gurul, hogy onnan óvatosan lefolyva kezdje meg a napját. Első lépésben görnyedt háttal a tükörhöz vánszorog, majd szembeállva vele konstatálja, hogy még hajnalidéli leéltségében is csodálatos tüneménynek teremtette az anyatermészet. A tenyerébe lehelve azt is megállapítja, hogy ébredés utáni szájszagára már nem terjedt ki a gondviselés végtelen kegyelme, de üsse kavics, így is döglesztőnek érzi magát. A tény, hogy utóbbi jelző pont hogy inkább a szájhigiénájára lenne találó, már cseppet sem zavarja. Ezután gyorsan megreggelizik a kócos hajzuhatagában talált chipsmorzsákból, mert a reggeli a nap legfontosabb étkezése, amit bűn lenne kihagyni. Magára rángat egy zsírpecsétes, elnyűtt trikót és egy kényelmes – értsd: fabatkányi vagy Aki-bí-lájk – rövidnadrágot és találomra kiválaszt egyet az asztalán tornyosuló kávésbögrepiramisból. Egy idő után egészen olyan ezt megvalósítani, mintha csak jengát játszana, azzal a különbséggel hogy a fakockák nem hagynak aljas szilánkokat a padlószőnyegben, ha egy esszenciálisnak bizonyuló tartópillértől fosztja meg a szobáját ékesítő építészeti remekművet. A jéghideg, harmadnapos kávét egy hajtásra lehúzza, majd elegánsan – dobva – megválva a bögrétől az étkező felé veszi az irányt.
Kóválygó fejjel cammogva letámolyog a lépcsőn, miközben azon tanakodik, vajh kinek és mi okból lehet oly fontos találkozni vele, hogy a Birtokon látogatta meg őt.
~ Bármit, csak ne edzést... Bármit, csak ne edzést... Vagyis... Bármit, csak edzést és Oyokit ne! ~
avatar
Nara Akane
Játékos

Taijutsu Pontok : 88

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU Jounin
Chakraszint: 920

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.