Nara birtok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Nara birtok

Témanyitás  Kanmiru on Szer. Márc. 31 2010, 17:54

A nagy múltú Nara klán birtoka, ahová mindenkinek tilos a belépés engedély nélkül. A szabályt megsértőket ravaszabbnál-ravaszabb, kiismerhetetlen csapdák várják.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nara birtok

Témanyitás  Nara Akane on Szomb. Május 27 2017, 00:09

//Madara//

Kopp. Kopp. Kopp.
Az óvatos kopogtatás a Nara kunoichi szobájának ajtaján süket fülekre talál. Lakója orrhangú motyogással dörmög valamit az arcába húzott párna alól, ami kísértetiesen úgy hangzik, mintha épp azt horkolná "hessmennyafaszomba".
KOPP. KOPP. KOPP.
Hangzik újfent a már-már dörömböléssé vaduló jelzés az ősrégi poszterekkel kitapétázott bejárat vastag fatábláján, Akane azonban füle botját sem mozdítja. Talán arra sem kelne fel, ha épp az ágya mellett vívnák meg a Negyedik Shinobi Világháború egy újabb ütközetét. Mentségére szóljon, embert próbáló tegnapon van túl, melynek záróakkordjaként Shimura Danzou felemelte őt a konohai ANBU kötelékébe. Előléptetéséért vérrel és verítékkel fizetett a falu teljhatalmú urának. S bár medikus ninjaként nem okozott különösebb gondot számára sérüléseinek szinte azonnali begyógyítása, a jelentős vérveszteségtől és fokozott chakrahasználattól megterhelt szervezete kíméletlenül behajtotta rajta a holnaptól dézsmált vitalitást. Így magára hagyta meggyötört testét, míg tudata gondtalanul barangolt mindmostanáig Álomország vadregényes tájain. Azaz barangolna, ha hagynák.
- AKANE! Azonnal kelj fel, már dél is elmúlt! Vendéged van!
Édesanyja parancsoláshoz szokott tónusa mellett akár a Rokudaime is elbújhatna, de ez elsőszülött lányát jelenleg a legkevésbé sem zavarja. Felőle aztán Rikudou Sennin is lejthetne elektrobugit a verandán, a szépítő alvásánál nem lehet fontosabb. Pláne hogy a huszadik órához közeledve személyes rekordhoz közelít a szundi időtartama, azt meg kár lenne elkótyavetyélni holmi vendégek, vagy akár a Hat Út Bölcse miatt is.
- Mondd meg neki, hogy nem vagyok itthon! És szólj Rikudou-ojiisannak, hogy fejezze be a táncot, mert különben egy interdimenzioális csincsilla megeszi a Shinobi Világot!
Nyögi elhaló, álmatag hangon anyjának, majd édesdeden folytatja a nyálbuborékok fújogatását. Akane-mutert azonban nem abból a fából faragták, hogy csak úgy annyiban hagyjon valami ilyesmit. Több mint két évtizedes előnye van a "hogyan legyünk erőszakos hárpiák" vitatott művészetében. Ilyetén az ifjú Nara üdvöske ellenállása halva született ötlet, ezt mindketten jól tudják. Akane azonban nem praktikus, hanem elvi okokból életképtelen szemétláda, ezért akkor is belemegy a kötélhúzásba, ha tudja, esélye sincsen.
- Az étkezőből szerinted nem hallani, hogy itt ordítozok veled?! Elég volt ebből, bemegyek!
Kiáltja az ébenfekete hajú nő, majd beviharzik az ajtón. Még egy lépést sem tett meg a lakrészben uralkodó definiálhatatlan, embertelen káoszban, amikor is egy rohamosan közeledő kispárna kezdi el kitölteni a látóterét. Kunoichi-érzékei azonban – ha ugyan meg is koptak a háziasszonyként töltött évek során – nem hagyják cserben, könnyedén kitér a felé hajított ágynemű útjából. Lánya mindeközben halottnak tetteti magát, mert ha a medvénél bejön a szakirodalom szerint, az anyaoroszlánnál miért ne jönne. A szakirodalom viszont olybá tűnik bekaphatja. Valószínűleg a medvés dolog is átbaszás.
Az ház úrnője dühösen trappolva végigcsörtet a padlót borító ruhahalmazokon keresztülbukdácsolva. Ezután az íróasztalon felejtett "vízipipát" megragadva Akane ágyához siet és alaposan nyakonönti az eszközben lötyögő, bizarr színű folyadékkal, ami valaha csapvíz lehetett, de mára valószínűleg több tetrahidrokannabiolt tartalmaz, mint hákettőót. Aki nem volt még disznóvágáson, valószínűleg képtelen elképzelni azt a torokhangú sivítást, ami az eláztatott kunoichiból szakad fel:
- Hogy az a hónaljmankós, geninnek is hitvány, esőfalusi bérszuka néniké...
- Akane nézz rám!
- Nézzen rád a halottkém, most szartad szét az ágyamat bonglével! Így hogy aludjak benne?
- Na jó ebből elég legyen, mielőtt a retkes szádba talpalok! Amíg nem szeded össze magad, elveszem ezt a pipát!
- Pfff... Vidd csak! Nem mintha nem lenne másik nyolc...
- És ezt a palántát is.
- NEM! Azt nem teheted! Becsszó, hogy csak orvosi... Khm... Páfrány, és a medikusi záróvizsgámhoz kell, mint otthoni kísérlet!
- Ne nézz hülyének Nara Akane! Szerinted én nem voltam húszéves?
- Ööö neeem? És ne hívj a teljes nevemen, mert kibaszott rémisztő!
- Akárhogy is, ezeket nem kapod vissza, amíg fel nem öltözöl és le nem mész a földszintre. Jobb ha iparkodsz, mert minél tovább időzöl, annál többet fogok levámolni belőle. Érthető voltam?!
- 'Kaasan! Happa-chan olyan, mintha a gyermekem lenne! Úgy trágyáztam, öntöztem és infralámpáztam, mintha csak a kisbabám lenne... Egy nagymama nem szívhatja el az unokáját nemde?
~ Érzelmi oldalról fogok hatni rá. Most megfogtam! ~
- Na pont ettől félek, hogy a gyerekeidet is ugyanígy fogod nevelni, ha kifogsz egy olyan idiótát, aki csinál neked egyet...
~ Mégsem. Anya ravaszabb mint hittem... ~
- Te is kifogtad Apát...
Veti oda durcásan csücsörítve, egymásba font karokkal a fiatalabbik kunoichi.
- És nézd meg, milyen hülye gyerekeim lettek emiatt... Nos, én szeretnék egy kis időt kettesben tölteni az 'unokámmal', ha már a lányom képtelen arra, hogy igaziakkal ajándékozzon meg. Ha bárki keres, nem vagyok itthon! Te pedig öltözz, lent várnak téged!
- Héé ez csalás! Te miért lehetsz nemitthon, amikor nekem a hülye vendégekkel kell foglalkoznom?!
Kiáltja távozó édesanyja hátának, de választ már nem kap rá. Akane nyűgösen vergődik egy sort a paplan alatt, majd lerúgja magáról a takarót és az oldalára fordulva az ágy széléig gurul, hogy onnan óvatosan lefolyva kezdje meg a napját. Első lépésben görnyedt háttal a tükörhöz vánszorog, majd szembeállva vele konstatálja, hogy még hajnalidéli leéltségében is csodálatos tüneménynek teremtette az anyatermészet. A tenyerébe lehelve azt is megállapítja, hogy ébredés utáni szájszagára már nem terjedt ki a gondviselés végtelen kegyelme, de üsse kavics, így is döglesztőnek érzi magát. A tény, hogy utóbbi jelző pont hogy inkább a szájhigiénájára lenne találó, már cseppet sem zavarja. Ezután gyorsan megreggelizik a kócos hajzuhatagában talált chipsmorzsákból, mert a reggeli a nap legfontosabb étkezése, amit bűn lenne kihagyni. Magára rángat egy zsírpecsétes, elnyűtt trikót és egy kényelmes – értsd: fabatkányi vagy Aki-bí-lájk – rövidnadrágot és találomra kiválaszt egyet az asztalán tornyosuló kávésbögrepiramisból. Egy idő után egészen olyan ezt megvalósítani, mintha csak jengát játszana, azzal a különbséggel hogy a fakockák nem hagynak aljas szilánkokat a padlószőnyegben, ha egy esszenciálisnak bizonyuló tartópillértől fosztja meg a szobáját ékesítő építészeti remekművet. A jéghideg, harmadnapos kávét egy hajtásra lehúzza, majd elegánsan – dobva – megválva a bögrétől az étkező felé veszi az irányt.
Kóválygó fejjel cammogva letámolyog a lépcsőn, miközben azon tanakodik, vajh kinek és mi okból lehet oly fontos találkozni vele, hogy a Birtokon látogatta meg őt.
~ Bármit, csak ne edzést... Bármit, csak ne edzést... Vagyis... Bármit, csak edzést és Oyokit ne! ~
avatar
Nara Akane
Játékos

Taijutsu Pontok : 88

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU Jounin
Chakraszint: 935

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nara birtok

Témanyitás  Uchiha Madara on Csüt. Júl. 13 2017, 17:25

Akane


Miután a kunoichi nagy nehezen, megvált ideiglenesen  szeretett eszközeitől és élvezeti szereitől, az ajtó felé vette az irányt. Az élet egy igen kifacsart lépése lehetett volna, ha maga Oyoki állt volna, hogy edzésre hívjon, azonban úgy tűnt, ekkorát nem rúg még a hátadba az élet. A disznómaszkos ANBU, ki türelemmel állomásozott ajtód előtt, egy levelet nyújtott át. 
- Danzou-sama üzeni, halaszthatatlan az ügy. - mondta, majd tűnt el egy shunshin segítségével. A levélben a Hokage azonnali megjelenést vár el. Miután eléred a Hokage irodáját, ajtónyitás után belépsz a terembe, két másik ANBU társaságában. Danzou háttal állt nektek, fáslizott tekintete kifelé tekintett.
- Támadás érte a Tűz templomát. Két shinobi néhány napja megostromolta, s teljesen elpusztította a szentélyt, megölve a papság nagy részét. Egy fél tucatnyi pap volt csak képes elmenekülni a pusztulás elől. A megmenekültek között volt egy külhoni vallási személy is, kinek a személye nem sérült. Nem lehet tudni, miért is támadtak a templomra, az információk alapján ismerjük már az elkövetőket. De ez most nem fontos - Danzou megfordult, majd végignézett rajtatok, legfőképp rajtad. Fél szeme mosolygásra hunyorgott, majd folytatta.
- A feladatotok a szerzetes épségben való hazajuttatása lesz. Mivel a támadás okát nem ismerjük pontosan, feltételezhetjük, hogy a vallási személy nincs biztonságban, amíg el nem fogjuk a két shinobit. A célpont a kapuban fog várakozni, a feladatotok, hogy a távoli Mocsár országáig kísérjétek őt. Ugyan a keleti kontinens kiesik az érdekszfvéránkból, még sem hagyhatjuk, hogy ez az incidens a Víz szövetsége felé sodorja a lehetőséget. Az osztag vezetője Yatsu-sama lesz. Induljatok.

A kapuban hamar rábukkantál a képen ábrázolt, közel 80 éves férfira és a két kísérő ANBUra. Az osztag tagjai álarcban és utazóköpenybe rejtőztek. Egy kisebb hintó állt mellettük, melyet egy medve húzott a hátán. A kocsin egy napellenzővel védett szék helyezkedett el. Lámpások és állati csontokból, vagy épp nyúzott egészükben ékeskedtek. A kocsit jó néhány méterről ki lehet szúrni a különböző füstölők illatából. Egyszerre keveredett levendula, rózsa, fűszerek és ha jól megfigyelted, marihuána illata. A kocsin a ládák mellett egy közel 40 kilós, csont sovány férfi ült. Testét fehér köpeny díszítette, végtagjain és nyakán számos dísz és ékszer hevert. Vékony kezeiben pipát tartott, arcán a világ minden boldogsága és nyugodalma egyszerre ült ki. Ráncos homloka és feje tetejének nagy része tar kopaszra volt vágatva. Szakállát szabad kezében simogatta.
Amennyiben mindenki készen áll, el is indulhat a kis konvoj a kikötő felé Yatsu (sakál álarcos) vezetésével. 


+ 10 chakra, illetve egy elnézés a kaland nehézkes kezdéséért.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nara birtok

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.