Egy Földalatti Labor

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Egy Földalatti Labor

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Szomb. Feb. 04 2017, 20:31

Szolgaként meghalni? Hát nem erre valóak a shinobik? Nem szolgák vagyunk mind?
Szememben csillogó tűz mintha halványabban égett volna Orochimaru szavai hallatán. A szívemhez szóltak, de... Nem. Nem értek el hozzá. Vagy elértek hozzá, de már mind hiába? Egy genjutsu. Egy látomás, egy halvány szemfedő mely kivetíti az emberek elé a szebb jövőt. Igen. Válaszolnék egyből a férfi szavára, de folytatja a szeretteimet felemlegetve. Naomi, Takara, Momochi és... Vannak még. Tudom, szeretem őket. De... A neveik nem érnek semmit, ha kutyaként kell meghalniuk egy ilyen sorvadt világban. Takara mire felnő... Nem, nem láthatja ezt a szenvedő, vérző világot. Változtatni kell rajta. Változtatnom kell rajta.
- Ameddig ébren lesznek az emberek csak ölni akarják majd a másikat. Neki több van, nekem kevesebb. Én többre vagyok hivatott, ő semmi hozzám képest. Nekem brahi, ha embereket metszhetek. Nekem ő kell, aki másképpen gondolja, haljon meg. A szeretteimet nem ettől az embertől kell megvédenem, hanem ettől a világtól. Háború van kint, méghozzá azért, mert az emberek nem tudnak megélni a békében, nem érdekli őket a másik ember érzése, addig amíg nekik jó. Nem érdekli őket ki él és ki hal meg! Nem érdekli őket semmi. De egy új, fényesebb világban, mindenki együtt élhet, anélkül hogy bántaná a másikat. Együtt élhet azzal az eszmével, féllel, világgal amivel szeretne... Nem kell félnie másoktól. Ezt, ezt a világot akarom. Nem azt, ahol 8 évesen megvernek és leköpnek, mert nincs jobb dolguk az embereknek. Ha genjutsu kell ehhez, akkor genjutsu lesz. - Zárnám le mondandómat végérvényesen tisztázva az álláspontomat.
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 135

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 574

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Egy Földalatti Labor

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Feb. 04 2017, 20:40

- Genjutsuba zárva az ismert világ fogja határolni az emberiséget. Nekem nem célom, hogy egy fejlődésképtelen világban éljek. 
Az ajtóhoz sétál.
- Minden jót... Takashi... -kun.
És kimegy az ajtón.// A Fórumakalandon való részvétel és végigjátszás +35 Chakrát ad a számodra. Maga a kaland tartalmáért és a karakter megszemélyesítéséért +40 Chakrát írok jóvá neked még az eltelt időért pedig +20 Chakrát. Ez Összesen +95 Chakraszint.
Taijutsupontjaid jelentősen megnövekedtek a megpróbáltatások miatt, +25 TJP-t kapsz. MÉG nem végeztünk, de a Villám Játékot lezártam. A következő körben ugrunk egy kis időt (VAGY NEM, ez nem tőlem függ és nem is tőled, hanem valaki mástól, ez másik játékostól...) de a lényeg, hogy átadlak most már nemsokára egy másik mesélőnek. Írok egy összefoglalót és egy tervezetet is ^^
A másik út az lett volna, hogy Orochimaru mellé szegődsz és meg kellett volna találnod Hasegawa Zaukit Kumogakuréban és el kellett volna hoznod hozzá. Ez lehetőség jelentett volna a karakterednek arra, hogy visszakapja a jobb szemét, hogy átokpecsétet szerezzen és hogy elsajátítsa Orochimaru technikáit. Később magas szinten a Hebi Senjutsura is esély nyílt volna, valamint az Edo Tensei no Jutsu megszerzésére.
De ne aggódj. Ezzel az úttal is hasonlóan elérhető pluszok jönnek, de persze ezekre szép játék kell és a komolyabb dolgokra engedély ^^ Azokat viszont könnyebben kaphatod meg ez által a szál által.  //

_________________
Visszavonultam, ha kérdésetek, kérésetek van, (vagy valami hasonló) nyugodtan zaklassatok meg Facebookon, vagy pedig Kenshiro Mirubi, Lanmao karaktereimen keresztül!
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Sennin
Chakraszint: Sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Egy Földalatti Labor

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Vas. Feb. 05 2017, 18:10

// Fél vak Taka háláját fejezi ki a jutalomért. Very Happy Azért Zaut is szívesen rángattam volna... //


Fejlődésképtelen világ, hm. Mintha ez a világ fejlődne! Csak mi egyének fejlődünk, de a világot nem tudjuk rákényszeríteni. Amint láttam Orochimarut elsétálni az ajtóhoz, éreztem egy csomóponthoz értem az életemben. Két út között választottam, de hogy a helyeset-e azt még magam sem tudtam. Csak azt tudtam, hogy változást kell hoznom. Vajon lehetséges lesz?
- Viszont kívánom.
Szavaim mögött megcsengett valami, tudtam, idővel Orochimaru ellen is kell majd küzdenem. Noha békében váltunk el civilizált emberek módjára, el fog jönni az a nap amikor ez már nem lesz opció. Erre a napra fel kell készülnöm. Erősebbé kell válnom, bizonyítanom kell és akkor, akkor elkezdődhetnek az első lépések. Egy új világ felé, hol nincsen csalódás. Ránéztem kezeimre és ismerős érzés fogott el. Mint amikor Karen ellen kellett küzdenem. Inkább megöltem volna, mintsem hogy a terveim útjába álljon. Sokat változtam azóta, azt hittem, de lám, nem így van. Még mindig egy a célom, ami igazán változott az az, hogy tudom, egyedül nem fog menni. Társakat kell gyűjtenem. Nem hagyatkozhatok, csak magamra és a maszkosra. Megpróbálnék felkelni az ágyból és egy kicsit mozogni, elvégre nem akarok elzsibbadni, se nem elpuhulni ok nélkül. Sérülés ide, vagy oda, az élet megy tovább. A napokban azon kaptam magam, hogy feldolgoztam a halálos élményemet, már nem nyomaszt álmaimban sem. Furcsa érzés is.
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 135

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 574

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Egy Földalatti Labor

Témanyitás  Uchiha Madara on Vas. Feb. 19 2017, 00:43

A kígyó lassan hagyta el a termet, s hezitálás nélkül csukta be maga mögött az ajtót. A szobában csend támadt. Halálos csend. Talán még bele sem tudtál rendesen gondolni, milyen útra is terelted saját sorsod az elmúlt néhány percben. Csak azt tudtad, hogy választanod kell. Még pedig azonnal. Úgy tűnt, megelégelted a hasznavehetetlen és üres ígéreteket, s saját sorsodat is a kezedbe véve választottad az utat, mely elvezethet célodhoz. Egy jobb jövő eléréséhez. Egy tiszta és békés világ felé. 
Talán az emlékek mardosta tested, vagy netalán a hatalomvágy zabolázta meg elmédet, nem tudhattad, csak azt, hogy döntöttél. Bármit is hozzon a sors, mindig is tudni fogod, hogy te döntöttél így. A szavaknak ereje van, te pedig ezzel az erővel felvértezve álltál egy új ösvény kapujában. 
- Helyesen döntöttél. - szólalt fel hirtelen egy eddig ismeretlen hang. A kissé magas, mégis oly barátkozó hangnem valahonnan a szoba másik végéből eredeztethető. A falból egy igen különleges, zöldes színű, talán növényhez hasonlító anyag kezdett kinőni. Végül leveleit szétnyitva, egy meglehetősen különös alak kilétét fedte fel előtted. A növénybe burkolt test fele fehér, míg a másik fekete színekben pompázott, mérnöki precizitással kettéválasztva az egész lényét. Legalábbis, amit láthattál. Az idegennek csupán félig volt arca, mely úgy tűnt, mosolyog feléd. A különleges növénytakaró körül éjfekete köpenyt viselt, vörös holdakkal. Nem kétség, az Akatsuki tagja. Az idegen a falból kilógva figyelt téged, majd elismételte.
- Helyesen döntöttél. Úgy tűnik, mégsem ingoványra építette az irántad táplált bizalmának alapjait. A nevem Zetsu. Hogy va... - tenné fel kérdését, mikor egy mély, s sötét hang szól közbe.
- Elég volt. A feladatra koncentráljunk.
- Igaz is. Remélem kipihented magad, mert hosszú út elé nézel. Ő küldött. Madara. Utasításai szerint el kell érned az ország határvidékén túl elterülő Fagy országát. Egy ideig elkísérünk mi is.
- Indulunk! - zárta rövidre a beszélgetést a mély hang, majd a Zetsunak keresztelt alak ugyanúgy, ahogy megérkezett, úgy tűnt el a falban, s szívódott fel, nem hagyva maga után mást, csak a halálos csendet. Hogy ki lehetett ez az idegen alak? Talán nem is fontos, még. Azonban szavait tisztán értetted. Uchiha Madara feladattal látott el téged. Mintha tudta volna előre, melyik utat is választod. Úgy tűnik, az új partnered igen csak kecsegtető személyiség lehet a céljaid eléréséhez. Nincs más dolgod, mint a lehető leggyorsabban összeszedni mindened, ugyanis a feladat részleteit nem osztották meg veled. Amennyiben készen állsz, az ajtót kinyitva egy hosszú, fáklyákkal kivilágított alagútban találod magad. A falakon néhol zárt ajtók fedik el a rejtek többi helyiségét, a te feladatod azonban, hogy a tekervényes alagúton kijuthass a felszínre. 
Az egy hetes sötétség, melyben éltél, s a fáklyák nem éppen túlzott erősségű lángjai elegendőek voltak ahhoz, hogy az alagút végén ragyogó Nap sugarai teljes mértékben elvakítsanak téged. Kegyetlen, s elkerülhetetlen vakságod azonban nem tartott sokáig. Fél szemed, ha hunyorogva is, de lassan kinyithattad végre, s elemezhetted a rejtekhelyet. 
Egy mélyedésben álltál, s a földből valamiféle gigászi élőlény gerincoszlopából kiálló bordái fedték be tetőként a kijáratot. Ha körbetekintesz, láthattad Zetsut, ahogy a sziklaemelvény tetején áll. Zord külsejét szerencsére a fényben alig kivehető sziluettből is felismernéd. Társad bevár téged, majd némán indul el délnyugati irányba.


A postot ide várnám majd. A körben egyelőre reagáld le, s egészítsd ki saját gondolataiddal a cselekményeket és az új társad. Amennyiben kérdésed lenne már az út elején, a bizarr útitársad, ha legalább csak a fele is, de biztos, válaszolni fog.


A várakozásért +10 Chakrat írok jóvá 

_________________
Meséléseim:
Ébredő Természet - Konoha 20-as csapat (Arata, Shori)
Tengeri patkányok - Hirota Yukionna
Üzemen kívül - Kenshiro Youma
Villódzó kábulat - Matsuhito Shinroku
Szenvedéssel teli világ - Ayanokoji Takashi
Nagykutyák között - Shunsui
Kirigakurei haderő - IV. Shinobi Háború, NJK haderő
Irányított Anime karakterek:
Ao, Tobi
avatar
Uchiha Madara
Moderátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Egy Földalatti Labor

Témanyitás  Hyuuga Emi on Vas. Márc. 05 2017, 22:47

[Kedves leendő mesélőm, akinek személyét még homály fedi]

A lány Byakuganja úgy hasított át a földalatti létesítményen, mintha saját maga sétált volna végig rajta. Szobák sokaságát látta csak, aztán megérkezett valamiféle raktárba. Az feltűnt neki, hogy senki sincs itt rajta kívül, a korábbi vendég távozott. Újból gyanús kezdett neki lenni, hogy túl sokáig aludt. A pecsétek miatt nem tudott mindent felmérni, volt ahová nem látott be a Dojutsuja sem. Még jobban kiszélesítette látókörét, ekkor jutott el megint a laborba, ahol a férfi tevékenykedett. Mintha valamihez előkészült volna, bár Emi erre nem esküdött volna meg. Hirtelen észrevett egy másik helyiséget, ami még a legmerészebb rémálmait is felülmúlta. Mindent beterített a vér, emberi szervek sorakoztak tartósítva, és ennek tetejében láncok, valamint kínzó eszközök lógtak a teremben. A Hyuuga lány szája elé kapta a kezét, hogy elfojtson egy kisebb sikolyt. Az évek sok mindent látott, ám ehhez hasonlót még soha.
*El kellett volna mennem.* Állapította meg magában, aztán hirtelen szédülni kezdett. A nemrég elfogyasztott étel is visszakívánkozott a gyomrából, azonban erre mégsem került sor. Byakuganja kikapcsolt, normál látása szintén elhomályosult.
- Ne... - csak ennyi hagyta el a száját, amikor próbálta kiegyensúlyozni magát, hogy ne zuhanjon a földre. Hirtelen elsötétült minden, innentől semmire sem emlékezett.

Sárga, kígyószerű szemek bámultak rá a sötétségből, aztán egy gúnyos mosollyal találta szembe magát. Légzése nehéz és egyenletlen volt, mintha mázsás köveket pakoltak volna mellkasára. Futni próbált, ám lába nem mozdult, közben az alak közelebb lépett. A kép homályosodni kezdett, ezúttal csupán egy szem bámult rá, az arc többi részét fásli fedte. Kiabálni akart, bele a világba, viszont nem sikerült neki, a hangját elvették. Mozogni sem tudott, egyedül halványlila szempárja járt ide-oda idegességében. Megpróbálta aktiválni a Byakuganját, ezt is kudarc követte. Ott ült a fal mellett, teljesen tehetetlenül, kiszolgáltatva az idegennek. Kezek nyúltak felé, hogy megragadják és elvigyék valahová. Ez a büntetése, amiért unalomból csatlakozott ahhoz a küldetéshez. Állandóan próbálta magát győzködni, hogy csak a körülmények miatt alakultak úgy a dolgok ahogy, de egy ideje már maga sem hitte el ezt.
Annyi még telt tőle, hogy lepillantott a kezére, ami teljesen véres volt. Bevillant a szoba, ahol kínzóeszközök sorakoztak és ott állt a rejtélyes alak. A pillanat tört része alatt fordult meg, de ami ezután tárult a jounin szeme elé, attól még jobban megrémült. Az arcról lehullott a fásli, a kígyószerű szemek megvillantak. Emi saját magát látta, gonoszan vigyorogva, az ibolyaszín szempár helyett sárgával.


Kezdett magához térni, ám még mindig nem tudott mozogni. Bizonyára le volt kötözve, amit jelen állapotban se megcáfolni, se megerősíteni nem tudott. Háta alatt a hideg asztalt érezte, az lehetett, amit korábban látott Dojutsujával. Ezek szerint a labortól külön választott titkos helyiségben tartották fogva. Tudata még tompa, többet nem igazán fogott fel a helyzetéből. Szemeit sem volt képes kinyitni, ezért fülére hagyatkozott. Csörgést és lépéseket hallott, semmi egyebet.
*Tényleg le kellett volna lépnem. Gyakrabban kéne hallgatnom az ösztöneimre.* Annyira már magához tért, hogy gondolatai viszonylag akadálymentesen áramolhattak.
Szemeit résnyire kinyitotta, közben teste továbbra is mozdulatlan maradt, esze ágában sem volt magára vonni a figyelmet. Észrevette, hogy a férfi valamilyen szert kevert ki, most valahogy jobban működtek a kezei, mint korábban. Gyorsan pislogott néhány erőteljesebbet, mert elsőre nem akarta elhinni, amit látott. Az idegen testéből kígyók nőttek ki, azok végezték el helyette a munkát. Eszközökre tekeredtek és közelebb húzták azokat.
*Ennyit a gyors továbbállásról. Ha nem szabadulok ki innen minél gyorsabban, azt hiszem valami szörnyűség fog történni velem. Korábban azt mondta, hogy pénzre nincs szüksége, de mostanában senki nem segít ingyen. Kelleni fog neki valamim és ha a tippem helyes, a szemeimre pályázik. Más ugyanis nincs bennem, ami értékes, kizárólag a Byakugan. Túl szép lett volna, ha alvás és evés után tovább állhatok.* Bár szíve majd' kiugrott a mellkasából és az adrenalin végig száguldott az ereiben, mégis megpróbált olyan nyugodtan lélegezni, ahogy tőle telt. Még mindig a méreg hatását igyekezett kiheverni, mert félig kábán esélye sem volt harcolni. A szemeit pedig nem állt szándékában olyan könnyen odaadni.

//Egy kis magyarázat az "álomhoz". Emi a Fagy országi küldetésen találkozott Kabutoval, ő gyógyította meg. Mivel Orochimaru és Kabuto hasonlóan néznek ki, illetve ez a mostani szituáció némileg emlékeztet arra, a lány agya így dolgozta fel. Valamint Emi PTSD szerű tüneteket produkál, ha szóba kerül, ami a Fagy országában történt, vagy emlékezik rá valahogy.//
avatar
Hyuuga Emi
Játékos

Taijutsu Pontok : 208

Tartózkodási hely : A jó és rossz vékony határvonalán egyensúlyozva


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 975

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Egy Földalatti Labor

Témanyitás  Hyuuga Hinata on Vas. Ápr. 23 2017, 16:20

// Hyuuga Emi - Szemfényvesztés //

A kiszolgáltatottság érzetétől átjárt lány magatehetetlenül feküdt az hideg fémasztalon. Ébredezve vetette fel kábulattól nehéz pilláit, de a méreg még mindig hatása alatt tartotta. Amiket látott, mély aggodalomba taszították. A tudata már kezdett tisztulni, így a helyzet súlyosságát is felfoghatta. Az alak készülődött valamire, és a testéből kinyúló hüllők sem sejttettek túl jó végkimenetelt számára
. Nemsoká egy tárolóedény került elő, amit zöldes folyadékkal töltött fel. Az eddig látottak alapján akár szó lehetne egy szervkereskedőről. Viszont Emi birtokában van egy szervnek, ami becsesebb, mint amelyet egy átlag ember birtokolhat. Ezt pedig a férfi is nagyon jól tudta. Az eszméletlenséget színlelő Hyuuga lányt nem várakoztatta meg soká az idegen. Elégedett mosollyal az arcán fejezte be a szer előállítását, majd halk léptekkel megkörnyékezte a védtelen jounint. A vendéglátó közelhajolt vendége fejéhez, majd a nyakába szuszogott és nyelvét kiöltve végignyalta a lány arcát.

-
Mily' lenyűgöző vizuális hatalom! Csodálatos! -
beszélt halkan
rekedt, sikamlós hangján a szerinte még bódult lánynak. Emi a kígyók által összegyűjtött szerszámok felől csörgést hall, a férfi valószínűleg magához vett egy fémeszközt. A lány hidegséget érez a bőrén, pontosabban a szemöldökcsont és az arccsont menténSzemhéját egy hüvelyk és mutatóujjal szétfeszítik, majd benyúlnak alá egy akkor már láthatóan kanalas végű eszközzel. Ha eddig nem is adott volna jelet az ébrenlétéről Emi, mostanra már biztosan felismerheti az alak, hogy felébredt. Mégpedig abból, hogy a szervdonor szeme fényt érve reagál, a látványtól s talán a félelemtől pedig összeszűkül.

- Azt hittem, hogy hatni fog még a méreg.
Remélem, jól aludtál. Most megfizetheted a vendéglátást, aztán elengedlek. Hamar túl leszünk rajta, jó kezekben vagy. - neveti el magát, majd a kanalat a Hyuuga klán nagy becsben tar
tott szempárjának egyike mögé vájja. A fájdalom tompa a méreg utóhatásai miatt, mégis rettenetes. Az eszközt mesteri pontossággal forgatja körbe a szemgolyó körül, majd egy gyors és laza mozdulattal pattintja ki a szemüregből. A vér visszatarthatatlanul fröcsköl, ezzel nyomot hagyva a férfi fáslis kezén és öltözetén. Óvatosan a zöld folyadékkal feltöltött tárolóba ejti a látószervet. A vörös folyadék gyorsan kúszik végig az elveszett kunoichi arcán, a vérzés egyelőre nem csillapodik. A férfi akár egy tudós, kinek kísérletezései során végre beteljesedett a várva várt eredmény, őrült nevetésbe kezd. A bőrpántok, mik Emi kezét és lábát tartják fogva érezhetően lazábbak. A teste már képes a mozgásra. A fájdalom talán kezdi őt teljesen észhez téríteni. Ha nem cselekszik rögvest, akkor akár a másik szeme is bánhatja...
// A megbeszéltek alapján átvettem a kalandodat. Szép kis bemutatkozás a részemről, de visszaolvastam a kalandot és a következetesség elvét tekintve kénytelen voltam így eljárni. Alaposan gondold át a következő posztodat! //

_________________

Mesélések: Djuka Orimi, Djuka Haruka, Arakawa Kenichi, Misaki Kiyoko, Hyuuga Emi, Teruya Sora
Fagyasztva: Zake, Ishihara Aki
avatar
Hyuuga Hinata
Mesélő

Tartózkodási hely : Valahol stalkerkedik


Adatlap
Szint: S
Rang: Krumpli
Chakraszint: T-Takashi-dono

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Egy Földalatti Labor

Témanyitás  Hyuuga Emi on Vas. Máj. 07 2017, 22:56

[Hinata - Köszi, hogy átvettél!]

Emi már nem tettethette tovább, hogy alszik, amikor a férfi erővel felfeszítette a szemét, halványlila pupillái reagáltak az összes ingerre. Bárcsak ne látott volna semmit! A Hyuuga lány azzal szembesült, hogy valami kanalas eszköz közelít a szeme felé. A méreg még hatott, ám egyre jobban tudott mozogni. Mivel a hideg asztalhoz volt kötözve, alig tudott tenni valamit, a védekezésre pedig semmi esélye nem volt. Megpróbált valamivel visszavágni, csakhogy eddig oly' éles nyelvén ragadt a szó. A vendéglátást nem egészen így gondolta megfizetni.
*El kellett volna mennem, amíg lehetőségem adódott rá. De abban az állapotban még sebezhetőbb voltam, legalább az erőm egy részét visszanyertem.* Izmai megfeszültek, viszont még mindig tehetetlen maradt, kötelékei mit sem engedtek a szorításból.
Érezte, ahogy a kígyó profi mozdulatokkal a szemgödrébe vájta az eszközt. Fájdalom hasított át az egész testén, pedig még a méreg hatása nem múlt el teljesen. Egy hang sem jött ki a száját, sikoltását lenyelte, helyette görcsösen ökölbe szorította kezeit, már-már jobban fájt, mint az előbbi művelet. A másik szeme egyelőre ép maradt, azzal látta, amint az eltávolítottat a férfi egy üvegbe helyezte.
Érezte, ahogy a vér végig csurgott az arcán, vörös csíkot festve a kunoichi fehér bőrére. Ösztönei működésbe léptek, ráadásul a szíjak, amik fogva tartották, mintha lazultak volna az eddigi értelmetlennek tűnő rángatózásától. Bár egyik látószervét elvesztette, a Byakugan mellett más képességekkel is rendelkeznek a Hyuuga klán tagjai. Emi tisztában van vele, ha most nem tesz semmit, akkor örökre elveszítheti szeme világát. Ez a lehetőség még a halálnál is rosszabbnak ígérkezett, ezért mihamarabb tenni szeretett volna valamit.
Azzal is tisztában van, hogy az erős vérzés miatt hamarosan még nagyobb hátrányba kerül. Akár újból elveszítheti az emlékezetét, akkor pedig tényleg nem tud semmit tenni. Chakráját szinte a másodperc töredéke alatt hozza működésbe, így próbál meg szabadulni. A terve az, hogy a Juukenpou Ichigekishin technika segítségével szabadul ki. Ennek ugyan is az a lényege, hogy a tenketsu pontjain keresztül erőteljes chakra löketet küld a külvilág felé, aminek köszönhetően sikerülhet a szabadulás. Főként a csukló és boka tájékára összpontosít, ahol a szíjakat érzi. Talán még egy kicsivel több chakrát is áldoz bele, mint kellene, de szeretne biztosra menni. Legalább haaz egyik kezét vagy lábát elengedné a kötelék, már többet tudna tenni.
Amennyiben sikerül a jutsut végrehajtani és a bőrszíjak engednek, megpróbál lefordulni az asztalról, ahol jelenleg fekszik. Számít rá, hogy esetleg a kígyók megpróbálnak rátekeredni, vagy belé marni. Ez esetben újból Hyuuga adottságához fordul és a testéből kiáramló chakrával igyekszik visszaverni ezeket a támadásokat. Azt már tudja a férfiról, kezeit nehezen használja, vagyis reménykedik benne, hogy limitáltak a technika létrehozásának eszközei.
A következő lépést is eltervezi, vagyis ha olyan helyzetbe kerül, akkor a Gouwan, vagy Tsuten Kyaku segítségével tervez bevinni egy ütést. Esetleg nem konkrétan az idegennek, hanem a helyet próbálja kissé átrendezni.
Természetesen elfordulhat, hogy nincs szerencséje és a szíjak továbbra is fogságban tartják, akkor beveti az elterelő és tárgyaló szöveget.
- Már egy szemmel is többre mész, mint eggyel sem. Engedj el, megszerezted egy Hyuuga szemét!

//Bocsi a késésért és hogy nem lett túl hosszú! Egyébként semmi gond, szerintem más mesélő is így döntött volna a körülményeket és az eddigieket tekintve. Ha kérhetem, egyelőre még ne konkretizáljuk, Emi melyik szeme esett áldozatul.//
avatar
Hyuuga Emi
Játékos

Taijutsu Pontok : 208

Tartózkodási hely : A jó és rossz vékony határvonalán egyensúlyozva


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 975

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Egy Földalatti Labor

Témanyitás  Hyuuga Hinata on Szomb. Máj. 27 2017, 14:06

// Hyuuga Emi - Szemfényvesztés //

A sápadt bőrű férfi elégedett kacaja után ismét megragadja műtőeszközét, majd mosolya pillanatok alatt hervad le arcáról. Sárga szemei összeszűkülnek, ahogy Konoha legnagyobb klánjának leszármazottjára tekintenek.
- Milyen kellemetlen. - jegyzi meg a férfi, ahogy szemdonorát szökésen kapja és kiölti hosszú nyelvét, majd végignyalja a száját. Emi sikeresen szétfeszíti chakrájával az őt fogvatartó szíjakat, sejtése pedig beigazolódik. Már elleshette ellenfele egy-két adottságát, így valamivel könnyebben tervezhetett előre. Szemgödre lüktet, a vérzés pedig továbbra sem csillapodik.

Mit sem törődve ezzel szembenéz ellenfelével, aki azonnal a tettek mezejére lép. Nyaka megnyúlik, és iszonyatos sebességgel tart a Hyuuga lány puha bőre felé. Azonban Ő nem esik Byakuganja nélkül sem kétségbe, vérvonala által nyújtott adottságai nem csupán ennyiben merülnek ki. Fejlett chakrahasználatának köszönhetően elüti támadója fejét, ezután nem habozik, karját lendítve egy erős gouwan csapást mér felé. Az idegen kinyújtja karját, amin csavartan kígyók kúsznak fel és Emi karja felé tartanak, amire könnyedén rá is tekerednek. Ez önmagában azonban nem elég ahhoz, hogy megállítsák a lány kezét. A becsapódás így megtörténik és a lendület hátralöki a kígyókat, ezzel együtt pedig a kígyók bűvölőjét is, aki látszólag ettől aligha hökken meg. A kunoichi figyelme azonban nem a védekezésre koncentrált, hanem a támadás bevitelére. Lehet, hogy itt vétett volna?

A következő pillanatban küzdőtársa szájából egy kígyó lövell ki még az esés lendületének közepette, abból pedig egy hegyes végű kard tart szédületes sebességgel a lány válla felé. A vágás egyenes és pontos, még a védekezés következtében előforduló reflexugrással is számolt. Noha nem szúrja át a kard a lányt, egy mély sebet vág a vállán. A vér már nem csak a szeméből, de a vállából is kiserken és erőteljesen szivárog. Ha nem sikerül elmenekülnie valahogyan hamarosan, akkor ismét erőtlenné válhat a vérveszteség miatt...

_________________

Mesélések: Djuka Orimi, Djuka Haruka, Arakawa Kenichi, Misaki Kiyoko, Hyuuga Emi, Teruya Sora
Fagyasztva: Zake, Ishihara Aki
avatar
Hyuuga Hinata
Mesélő

Tartózkodási hely : Valahol stalkerkedik


Adatlap
Szint: S
Rang: Krumpli
Chakraszint: T-Takashi-dono

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Egy Földalatti Labor

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.