Növénykert

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Növénykert

Témanyitás  Uchiha Madara on Szer. Feb. 01, 2017 12:54 am

Kirigakure városának szívében egy elkerített, több nagyobb sátorral és üvegházzal kiépített, mesterséges kert. A terület több szekcióra van osztva, mint például a látogatónegyed, a gyógynövények háza, valamint néhány, elzárt szekció is. Gyakran látni orvosninjákat, valamint tudósok és kutatók is sokszor keresik fel a helyet. A térség közepén egy hatalmas tó terül el, melyet kiépített úton körbe is lehet sétálni, vagy megpihenni valamelyik padján.

_________________
Meséléseim:
Tengeri patkányok - Hirota Yukionna
Szenvedéssel teli világ - Ayanokoji Takashi
Nagykutyák között - Shunsui
Hosszú utakon - Nara Akane
Üzemen kívül - Kenshiro Youma - fagyasztott
Villódzó kábulat - Matsuhito Shinroku - fagyasztott
Kirigakurei haderő - IV. Shinobi Háború, NJK haderő
Irányított Anime karakterek:
Ao, Tobi
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Növénykert

Témanyitás  Matsuhito Shinroku on Pént. Feb. 03, 2017 1:29 am

[ Madara ]

Azt beszélik, a jó ködrejteki ninja, képes csukott szemmel is meglelni ellenfelét, anélkül, hogy akár egyetlen hangot is hallatna. Ez csakis úgy lehetséges, ha kiemelkedően jó hallása van és ki is tudja használni eme képességét. Azért jöttem eme tóhoz, mert itt csönd és nyugalom van. Persze érdeklődöm a gyógynövények iránt is, de úgy döntöttem, hogy azzal később foglalkozom. Most, a saját tudásomat akartam tesztelni és elmélyíteni. Szép lassan lépkedtem a kiépített úton a tó körül, amikor megtaláltam a nekem való padot. Fehérre mázolt, deszkákból álló pad volt, olyan, mint amilyenek a horgásztavak környékén is fellelhetőek. Leültem és figyeltem a tavat, a víz hullámzása ritmikus loccsanással verte a partot. Nyugalom volt, a hullámzó víz lágy fodrozódásán kívül, mást nem lehetett látni és a dallamtalan ütemet verő hullámzáson kívül, egyebet sem lehetett hallani. Lehunytam a szememet és amint elsötétült előttem a világ és a fülemre kezdtem hagyatkozni, hogy észleljem környezetemet, működésbe lépett a belénk nevelt tudás. A víz loccsan, valahol egy tücsök, alig tíz lépésre ciripelni kezdett. Az állóvíz hullámzó felszíne hangos csattanással jelezte vég nélküli mozgását, a lágy szellő csendesen szaladt a fűszálak között, hogy bársonyosan meleg simogatás után tova szaladjon. Hangok sorjáztak, szinte sorba álltak, hogy mind-mind eljusson a fülembe és meséljenek. Meséljenek hollétükről. Észre se vettem és hallgatózásom végül mély meditációba süllyedt, felléptem a levegő lágyan futó hátára és együtt szaladtam a szellővel. Elhalkult gondolataim nem fárasztották agyamat, fülemben visszhangzani éreztem szívem dobbanásait. Majd lassan az is elcsendesült, egy pillanatra jeges félelem próbált szívembe markolni, hogy tán meghaltam ezen a helyen. De ráébredtem, hogy csak jól érzem magam az egyik padon ülve. Nyugalom, béke és végtelen magány, mely utóbbi nem volt rossz. Távol voltam a sok hozzám hasonló shinobitól és rájöttem élvezem az egyedüllétet. Egyedül lehetettem gondolataimmal és kicsit még el is kalandozhattam, ha úgy akarta kedvem.
avatar
Matsuhito Shinroku
Játékos

Taijutsu Pontok : 19


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Növénykert

Témanyitás  Uchiha Madara on Kedd Feb. 07, 2017 1:00 am

Harmónia, magány, kikapcsolódás. Ezen azon tulajdonságok, melyek leginkább körbejárják a Növénykert hatalmas tavát. Még a leggonoszabb jellemű személyeket is megérintheti a hely jellegzetes atmoszférája. Csendes és nyugodalmas. Shinroku, a friss gennin is talán ezen jellemzők valamelyikét keresve jutott el az egyik fehéres padhoz, s dőlt hátra a kényelmes fán, pihentetve testét és lelkét. Tökéletes harmónia uralkodott. A friss levegő, vagy talán a madarak bársonyos csiripelése volt a nyugtatóbb, ez lehetett a legnagyobb kérdés. 
Ahogy gondolataiban merengett a fiatal kirigakurei, talán észre sem vette, hogy a tőle alig pár méterre lévő padon egy idősebb, harmincas éveiben járó férfi foglalt helyet. Kopottas fehér köpenye, és nagy kerek szemüvege talán az orvosok jellemzőit aggaszthatták rá, s talán nem is járhatott messze a külseje az igazságtól. Az orvos a békés terület ellenére némiképp zavartan tekintett jobbra-s balra, majd jobb lábát keresztbe helyezve a balján, valamit matatni kezdett kezeivel. 
Végül ha észrevetted a férfit, ha nem, a frissen gyújtott cigaretta, s a némiképp más, édesebb illatára biztosan felfigyeltél. Füvet szívott a férfi. Az első kifújásoktól némiképp köhögni kezdett, majd hátradőlt, s jobb kezében tartva a frissen sodort cigarettát, a világ legtermészetesebb pózában feküdt el a padon. Néhol kezével szája elé emelte a sodort cigit, majd aprókat beleszívva kezdte el élvezni agyának szétesését. Passzív mosolygásra állt tekintetével a madarakat és a békés tavat figyelte. A cigit lassan szívta, ám nem volt képes teljesen végigszívni.
- Valaki segítsen, elájult! - kiáltott egy vékony hangú lány valahol a tó nyugati részéről. A férfi látszólag, már ha felkeltette érdeklődésed, elnyomta a pad szélén a félig elszívott cigit, majd köpenyének zsebében lévő tartóba helyezte, s a hang után kezdett el futni.
Amennyiben a férfi után mész, láthatod, ahogy egy veled egykorú fiú fekszik a földön, teste körül többek is álltak már ekkor. A férfinak helyet adva engedték közel, majd az orvos közelebb hajolt. Előbb szájához hajolt fülével, miközben jobbját az ájult fiú csuklójára helyezte. 
- Nincs pulzusa. Hátrébb! - szólt, majd szabad kezével szinte elsodorta a felé emelkedő tömeget. Jobbját felemelte, míg baljával egy pecsétet formált. A keze körül a levegő szikrázni kezdett, majd végül tenyerét a fiú mellkasára nyomva, erős áramütéssel dobbantotta meg az ájult testet. A fiú hatalmasat ugrott, majd köhögni kezdett. Lassan nyitotta ki fáradt szemeit, majd értetlenül nézett körbe.
- Maradj még egy kicsit, megvizsgálom, nem történt e bajod az eséstől. - mondta az orvos mosolyogva, majd zöldes aurával körbevette a kezét, s lassan végigsimította a fiú teste felett alig tíz centiméterrel. Körülbelül háromszor húzta keresztbe a kezét, majd óvatosan felültette a fiút. A civilek közül sokan segítették fel, köztük a kiáltó lány, aki a testvére lehetett.
- Köszönjük, Shota-sama, hogy megmentette. - hálálkodott a tizenéves lány. A férfi csupán mosolyogva annyit felelt.
- Csak tettem a kötelességem.
Végül a Shotanak nevezett férfi engedte, hogy a fiút odébb vigyék, ő pedig visszaindult a padjára, hogy befejezhesse a megkezdett cigarettát. 

_________________
Meséléseim:
Tengeri patkányok - Hirota Yukionna
Szenvedéssel teli világ - Ayanokoji Takashi
Nagykutyák között - Shunsui
Hosszú utakon - Nara Akane
Üzemen kívül - Kenshiro Youma - fagyasztott
Villódzó kábulat - Matsuhito Shinroku - fagyasztott
Kirigakurei haderő - IV. Shinobi Háború, NJK haderő
Irányított Anime karakterek:
Ao, Tobi
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Növénykert

Témanyitás  Matsuhito Shinroku on Szer. Feb. 15, 2017 6:10 pm

A béke, nyugalom és harmónia aprócska szeletét, sikerült kivágni magamnak a világból, hogy a háború sújtotta élet nehézségeit egy rövid időre teljesen száműzzem az elmémből és lelkemből egyaránt. Nyugodt légzésem és valahol a meditatív elmeállapotban kallódó szellemem, azonban felfigyelt valamire, amiről meg is győzött hamarosan, hogy figyelemre méltó. Az illat, az illat volt az, amely felkeltette érdeklődésemet, hogy valaki, valami suhanc ifjú úgy döntött, hogy itt kezd bele napi agybomlasztásába. Erről azonban szó sem volt, amikor jelképesen értve, visszatértem a valóságba a szellemi kalandozásból, egy orvosnak tűnő csávót pillantottam meg, magamtól nem is olyan távol a padon. Mondhatni, jó dolgában már feküdt. Aztán valaki sikított, hogy segítség... nem is azért, hogy megnézzem mit csinál, hanem inkább mert segítséget kért valaki, mentem én is a helyszínre. A krapek hamar átvette az irányítást, kellően határozott volt és tudta, hogy mit csinál. nem vacakolt vagy sopánkodott, egyszerűen arrébb tessékelte a tömeget, azután tette a dolgát. Én egy fának támaszkodva, távolabbról figyeltem az eseményeket, de még onnan is jól lehetett látni, ahogyan a zöldes derengéssel játszó jutsuval megvizsgálja a bajbajutottat. A nevét is hallottam, amikor a lány, aki segítségért kiáltott megköszönte neki a segítséget. Még akkor is a fának voltam támaszkodva, amikor Shota-sensei elment mellettem, hogy a padjára ülhessen és folytathassa a víg pöfékelést. Ez a fickó aztán nem semmi, kissé beszívva is, olyan lazán hajtott végre egy feltehetően koránt sem egyszerű jutsut, mintha én annyit mondtam volna, hogy fapapucs. Ez .. nagyon király.
- Sensei! - szólítottam meg, mikor odaértem a padjához és megálltam vele szemben. - Tanúja voltam az előbbi eseményeknek ... ahogyan segített annak a fiúnak. Elképesztő precizitással hajtotta végre a feladatot. Tudja .... arra gondoltam ... tanulhatnék-e öntől?
avatar
Matsuhito Shinroku
Játékos

Taijutsu Pontok : 19


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Növénykert

Témanyitás  Uchiha Madara on Csüt. Feb. 16, 2017 6:27 pm

A férfi a világ legtermészetesebb pózában és arcával ült a padon, hallgatva a madarak csiripelését, és élvezve a csendet. Betoppanásod némiképp megzavarta őt, ám miután szeme sarkából felfigyelt a lépteidre, visszacsukott szemekkel süttette arcát a napon. Cigarettáját a pad háttámlája mögött rejtette el, ám a füstöt és az illatot nem volt képes megszüntetni. 
- Hé kölyök, megzavarod a csendet. Hogy mi? Jaaj ugyan. Nem vagyok az a sensei típus. Már nem. De tetszik a lelkesedésed, kölyök. Mi a neved? Olyan ismerős is vagy...voltál már nálam korábban? - a férfi kissé kába tekintettel mér téged végig. - Vagy lehet csak összekeverlek. Mindegy is, a lényeg...nem hiszem, hogy lennék valaha sensei, hogy miért? Az nem a te dolgod. Ha nagyon érdekelnek a gyógynövények és az életmentés, nézz be az egyik órámra, de ennél többet nem tehetek érted fiam.
A sensei ezután kényelmesen a végéig szívja a cigarettáját, majd felkel a padról, meghajol és kissé ingadozó mozgásban elindult. Teste mintha remegne, mégis...boldogságos kacajt ereszt el, miközben feje forgásával alaposan felméri a tájat. 
Ha elfogadod a felajánlását, három óra múlva van megjelenésed az óráján, ahol különböző gyógynövényekről tart előadást. A növénykert nyugati szekciójában lévő kantinba várja a lelkes hallgatóságot, méghozzá este hat óra harminc perckor. A megjelenésig írd meg a kalandod, odaérkezésedkor nem látsz senki mást egyelőre.

Amennyiben követed a férfit, és kérleled tovább a mesteri cím kiérdemlésére, a férfi az egyik épületbe sétál, a fő üvegház ajtaján át. A növények magas sorokban helyezkednek el. A szűk folyosókon épphogy egy nagyobb ember elfér, kettő már nagyon kiváltságos módon. A labirintusban eltűnő mestert ugyan fellelheted, válasza az út alatt mindvégig nem lesz. Egy nagyobb ajtót nyit ki, mely egy újabb, elszigetelt részhez vezet. Megannyi színes növényből álló gyűjtemény, ám ezek a növények üvegburák mögött helyezkednek el. Mintha hermetikusan lenne elzárva a külvilágtól. Végül a termen áthaladva a sensei egy újabb ajtó áthaladása után visszatér oda, ahonnan egész utatok kezdődött. A parkba, csupán a tó másik végébe. Shota leül a padra, majd int, hogy foglalj helyet mellette. Egy kisebb papírost nyújt át feléd, s arra kér, fogjad meg. Ezután dohányt vesz elő, s valami aprócska tasakot, mely az előző cigaretta alapanyagához is tartozott. Illata összetéveszthetetlen. A férfi elveszi tőled a papírost, majd elkészíti a sodort cigarettáját, végül szájába véve meggyújtja, majd hátradől. Mindez idáig nem szólt hozzád, talán gondolkodott.
- Miért vagy ennyire kitartó? Miért akarsz tanulni tőlem? Mit remélsz tőlem, Shiroku?

_________________
Meséléseim:
Tengeri patkányok - Hirota Yukionna
Szenvedéssel teli világ - Ayanokoji Takashi
Nagykutyák között - Shunsui
Hosszú utakon - Nara Akane
Üzemen kívül - Kenshiro Youma - fagyasztott
Villódzó kábulat - Matsuhito Shinroku - fagyasztott
Kirigakurei haderő - IV. Shinobi Háború, NJK haderő
Irányított Anime karakterek:
Ao, Tobi
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Növénykert

Témanyitás  Matsuhito Shinroku on Kedd Feb. 21, 2017 12:01 am

- A nevem Matsuhito Shinroku és nem, nem voltam az óráin. Talán az édesapámat ismerte, Matsuhito Kojiro-t? - sosem lehet azt tudni, hogy honnan vagyunk a másik embernek ismerősök. Ha pedig kiderülne, hogy ismerte apát, akkor pláne fontos személy lenne az életemben a jó doktor. Elvégre minden nyomra szükség van, ahhoz, hogy végül megtaláljam és dűlőre jussunk. A doktor még nem ismeri a Matsuhito sajrak kitartását és ragaszkodását az elképzeléseikhez. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy rátapadok a jó doktorra. Alaposan megsétáltat a fickó, miközben folyamatosan visszautasít, hogy a mesterem legyen. Végül a korábbi tó melletti másik padnál kötünk ki. Segítek neki cigit sodorni, amihez ugyan elég fintori pofát vágok, de ez van. Bár nem értem mit szív ezen a moslékon. 
- Nézze, Shota-sensei, ölni bármelyik kókler chuunintól vagy jounintól megtanulhatok. Úgy nyüzsögnek errefelé, mint heringek a halászhálóban és ez érthető is. De! Azt nem tudják megtanítani nekem, amit én akarok. Ahhoz, olyan specialistára van szükség, aki nem közönséges shinobi. Hanem mestere az Élettan különböző ágazatainak. Ezenkívül láttam, egykezes jeleket használ .. arra, csak a vérprofik képesek. Jouninok között is ritka technikai tudásra és kiemelkedő chakra kontrollra vall. Párosítva a biológiai szaktudással .. ideális mester jelölté faragja az illetőt. Az akadémián lemaradtam a többiektől, mert nem voltam képes létrehozni a Ködben Rejtőző technikát. Akkor és ott elhatároztam, hogy jobb leszek és olyan tudással fogok rendelkezni, ami a többiek számára nem elérhető. - mondom, miközben már rakom is össze a fejemben a kirakós aprócska darabkáit. Shota-sensei keze alatt, megnyílna előttem a biológia magasabb tárháza és akkor elérhetem a célomat: Megfejteni a Kekkei Genkai titkát. 
- Tegyen próbára! Legalább tegyen próbára, ha elbukok, akkor mehet tovább szívni a cigijét, de ha nem ... akkor a mesterem lesz. Szerintem tisztességes ajánlat.
avatar
Matsuhito Shinroku
Játékos

Taijutsu Pontok : 19


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Növénykert

Témanyitás  Uchiha Madara on Szomb. Feb. 25, 2017 3:51 pm

A férfi félbehagyta munkáját, mikor az apád nevét említetted. Mélyen gondolkodóba esett, majd térdére csapva folytatta a cigi sodrását.
- Nem, nem ismerős a neve. - ujjai könnyedén játszottak a papír sodrásánál, ahogy hallgatta tovább, fél szemmel figyelve az érveknek felhozott információáradatodra. Miután nyelvével összenyálazta a papíros végét, egy utolsó sodrás segítségével görgette henger alakjába azt, elkészítve ezzel a cigarettát. Szemeivel most már végleg feléd tekintett, s alaposan végigmért.
- Furcsállom, hogy egy jó erőben lévő gyermeket miért is érdekel ennyire az orvostudomány. Azt hittem a kondisok minden agyukat ott hagyták a proteinszelet mellett az éjjeliszekrényükön. Azonban a szép szavak nem elegendőek ahhoz, hogy taníthassalak. Fogadalmat tettem, hogy nem fogom még egy tanítványom életét kockára tenni. Segíthetlek az edzésed során, de nem leszek a mestered. Amióta...áh, inkább hagyjuk
A férfi a kezét a tó felé nyújtotta - Ahhoz, hogy orvos lehess, fejlett chakrakontrollra lesz szükséged. Lássuk hát, mire is vagy képes. Mit ér nekem az álmod. - a doktor megkoccolja a cigarettáját, majd felkel. A tó felé sétál, majd továbbsétálva, rálépett a felszínére. A víz épp, hogy megrezzent, a férfi pedig megállt a felületén.
- A vízen járás technikája egy alapja a chakrakontrollnak, melyet a te korosztályodban kell még elkezdeni. A technikához két dologra lesz szükséged. Koncentráció és kitartásra. A chakradat a talpaidba kell vezetned, majd egyenletesen szétoszlatni körülötte meg kell találnod azt az egyensúlyt, ami képes lesz téged fenntartani
A férfi ezután visszaül a padra, majd szájába veszi a tenyérnyi méretű dárdát.
- Amennyiben képes vagy megállni a felületen, mire a cigimet befejezem, akkor tovább tanítalak. De ha elbuksz, akkor sajnos szétválnak útjaink. - gyújtót vesz elő a zsebéből, majd rágyújt. Az első slukk füstjét kifújja, jelezvén ezzel a gyakorlás megkezdését. Szemei kérdően figyelnek rád.
- Nos?

A következő körben körülbelül 20-30 perced van a technika alapjának elsajátítására. A feladatot még egyszer nem fogja elmagyarázni, első hallásból és látásból kell megismételned. A próbálkozások és lehetőségek számát rád bízom, légy kreatív és ne feledd. A sikerhez két dologra lesz szükséged.

_________________
Meséléseim:
Tengeri patkányok - Hirota Yukionna
Szenvedéssel teli világ - Ayanokoji Takashi
Nagykutyák között - Shunsui
Hosszú utakon - Nara Akane
Üzemen kívül - Kenshiro Youma - fagyasztott
Villódzó kábulat - Matsuhito Shinroku - fagyasztott
Kirigakurei haderő - IV. Shinobi Háború, NJK haderő
Irányított Anime karakterek:
Ao, Tobi
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Növénykert

Témanyitás  Matsuhito Shinroku on Kedd Feb. 28, 2017 10:02 pm

Shota-sensei túl sokat gondolkodott, így elkönyvelem magamban, hogy ismerhette apámat, csak elhallgatja az igazságot. de semmi baj, drága mesterem, ne mondj el dolgokat, amiket tudsz, előbb utóbb kiderítem, valamint nekem is lehetnek akkor titkaim előtted. 
- Nem vagyok kondis! - jelentem ki a mellkasom előtt összefont karokkal, tettet felháborodással. - Ne vegyen bennünket fiatalokat egy kaptafára, én különbözöm a többiektől és ezt be is fogom bizonyítani magának. - így van, könyvelheti is el magában az öreg, hogy a mesterem lesz és minden tudását át fogja adni nekem, erről Én, Matsuhito Shinroku kezeskedem. Úgy tűnik, hogy sikerült meglágyítanom a szívét. már ami azt illeti, hogy valamit mégis hajlandó tanítani nekem. Bármi is legyen az. Amikor elindul a tó felé, megyek utána és figyelem minden mozdulatát és szinte iszom szavait. Koncentráció? Erre tanítják kicsi koruktól kezdve a shinobikat. Kitartás? Matsuhito vagyok, a kitartás a lételemem és nem fogok csalódást okozni. már csak azért sem, mert én magam kértem, hogy teszteljen, hogy bizonyíthassam neki, hogy méltó vagyok a bizalmára és átadhatja nekem a tudását. Ezenkívül, saját magamnak okoznék csalódást, valamint búcsút mondhatnék a céljaimnak. 
- Könyvelheti sensei, hogy megcsinálom. Miiiiiii???!!! Amíg elszívja a cigijét? Viccel velem, maga vén cigifüsttől bűzlő kókler? - kérdezem tőle elkerekedett szemekkel, mint aki kísértetett látott vagy valami rosszabbat. Micsoda feltételek ezek? Ő bezzeg biztosan több időt kapott arra, hogy elsajátítsa ezt a tudást. De sebaj, bebizonyítom neki, hogy képes vagyok rá és megtudom csinálni. - Ajánlom, hogy lassan szívja azt a vacakot! 

Tudom, tudom, talán kicsit heves voltam Shota-sensei irányába, de ez akkor is igen komoly pimaszság, amit művel velem. Lássuk csak, mit is csinált a drága Shota-sensei?! A chakráját a talpába koncentrálta, majd eloszlatta egyenletesen és ... megtalálni azt az egyensúlyt, amit képes fenn tartani engem? Ez utóbbi mondata, kissé talányos volt, tehát leültem a tó partjára és lábaimat a vízbe mártottam. gondolkodtam, hogy mégis miképpen gondolhatta mindezt, megfelelő egyensúly. Egyensúly ... egyensúly ... gondolkozz Shinroku, nem lehetsz hülye. keményen beolvastál a tagnak, szóval most már bizonyítanod is kell neki, hogy képes vagy a feladatra, különben ki fog röhögni. azt pedig utoljára az akadémián tették. Többé senki nem fog téged kiröhögni, különösen akkor nem, ha ... felfedezem a Kekei Genkai titkát, akkor senki nem fog rajtam röhögni. Soha többet. Lássuk, mit csinál a tó ... hullámzik jobbra balra ... várjál csak! Hullámzik? A hullámzással folyamatosan változik a felszín a talpam alatt. Ez lehet az egyensúly? tehát, ha eloszlatom a chakrát a talpam körül és fellépek a vízre, ügyelnem kell arra is, hogy továbbra is egyenletesen oszlassam el a chakrát. A hullámvölgyekbe kicsit többet, a hullámhegyekbe, pedig kevesebbet. Ezért kell a folyamatos koncentráció, mert korrigálni kell a chakra mennyiségét és a kitartás, mert emiatt hatalmas mennyiségű chakrát kell felhasználni. Megfogtalak téged, sensei, ha kevés chakrát használok, alámerül valamelyik lábam és elsüllyedek, ha túl sokat, akkor orra bukok a felületen és megint elsüllyedek. Ehhez kell az egyensúly, a kitartás és a koncentráció.
~ Átverlek, mint paraszt a trágyát a palánkon, öreg! Azt hiszed szórakozhatsz meg kifoghatsz rajtam? Meg mit nem, Matsuhito vagyok, Ködrejtek azon shinobija, aki felfedi a titkokat és olyan hatalomra tesz szert, amit korábban, egyetlen ködrejteki sem birtokolt. ~ 
Gondolom magamban és a tópartjára leülök, mintha csak kétségbeesetten próbálnám megfejteni a dolog nyitját. legalábbis, próbálok úgy ücsörögni, hogy ezt lássa. időnként nézek csak hátra, kisírt kiskutya szemekkel. De nem azért, hogy megessen rajtam a szíve hanem, hogy lássam, mennyi van még hátra a cigijéből. Közben ugyanis a talpamat már a víz felszínére helyeztem és őrült tempóban próbálgatom a pontos chakra mennyiséget, illetve a pontos eloszlást. Miből tudom a következtetéseket levonni? Egyszerű belesüpped-e a talpam a vízbe vagy sem. A talpamba, illetve köréje a chakrát, a Henge no jutsu alapján próbálgatom. Az alakváltó technika során, a chakránkat, az egész testünk köré, annak felületén terjesztjük ki, majd a kellő koncentráció után megalkotjuk a kívánt alakot. Nekem tehát az a dolgom, hogy a talpam köré, pontosabban a talpam és a vízfelület közé alkossam meg a chakra felületet, majd folyamatos korrigálással egyensúlyba tartsam magamat. Ha minden tökéletesen megy és tökéletes a körítés és a koncentráció, akkor ugyan úgy fogok császkálni a víz felületén, mint Shota-sensei. Ezt a metódust próbálgatom és tesztelem, a mester nem láthatja a folyamatot, csak a víz csobbanását hallhatja, ami a sikertelen próbálgatások eredménye. Amikor azonban tökéletesre sikeredik az elképzelt hatás, és a talpam nem süpped a vízbe, még egyszer hátranézek. Fene, alig van a cigijéből. 
- Tudja, sensei, az ön által felállított próba szintje ... sajnálatos módon - hehe, most jön a tréfám. - meg sem közelíti az enyémet. 

Azzal felállok a víz felszínére és teszek egy pár lépést a vízen. Egyenesen előre, majd lassan megfordulok. 
- Látja sensei? Tökéletesen sikerült a próba teljesítése! Woáááááá... 
Azzal elveszítem az egyensúlyomat, a hirtelen megbillenéstől megijedek és hatalmas csobbanás közepette belezúgok a tóba, mint bányaló a meszes gödörbe. Eltelik egy pár perc, mire csuromvizesen kikecmergek a partra, majd leülök Shota mellé. 
- Fenemód elfáradtam, de ... sikerült. Attól tartok, a sok próbálkozástól kimerültem chakra ügyileg. Arra gondoltam, hogy a Henge no jutsu is hasonló dolog, azzal a különbséggel, hogy a felhasznált chakrát arra használjuk, hogy alakot váltsunk. Nos, a chakrámat a talpamba vezettem, mintha alakot akarnék váltani, de nem pufogtattam el alakváltásra, hanem a víz és a talpam közé alkottam egy chakra réteget, majd kellő korrigálással, folyamatosan szinten tartottam, ügyelve a víz hullámzására. Amikor hullámvölgy volt, a talpam alatt növeltem a chakra mennyiségét, amikor hullámhegy, akkor csökkentettem. Sikerült, még ha ki is döglöttem mostanra .... becsületszavamra ... - mellkasomra csapok, érintve szívemet, zsebemből egy kishalat és némi vizet kilökve. - ... jó tanuló leszek. Ha kell cigit is sodrok magának. 
Egy kedves mosollyal próbálom az utolsó érvet megtoldani.
avatar
Matsuhito Shinroku
Játékos

Taijutsu Pontok : 19


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Növénykert

Témanyitás  Uchiha Madara on Hétf. Márc. 06, 2017 11:29 pm

Shota lassan szívta a rakétáját, néhol megállt, ivott néhány kortyot, vagy nemes egyszerűséggel csak lehunyta szemeit, mintha meditálna. A szájában füstölgő sodort cigaretta ahogy a vége felé közeledett, az ifjú és elszánt gennin vigyázzban állt a pad előtt, jelentve, teljesítette feladatát. A férfi elnyomta az utolsó néhány slukkot, majd tapsolni kezdett.
- Ez igen fiam - mosolyodott el. Talán a cigi hatása, vagy netalán valóban elégedettnek érezte munkádat, nem tudni, de számít ez? - Nem adnám a kezedbe egyelőre a cigimet, de jó pont a lelkesedésed. Emlékeztetsz valakire... - ekkor abbahagyta, majd eltöprengett, szemeivel az ég felé tekintett. - Ugyanezt mondta, mikor a tanítványommá fogadtam. Na de...térjünk vissza a jelenbe. Ugyan azt letisztáztuk, hogy mestered nem leszek, de taníthatok neked még pár dolgot. Mindezt a lelkesedésednek köszönheted. Nem engedem, hogy az efféle, erőtől duzzadó ifjúság otthon feküdjön. Igazából nem is tudom, mit taníthatnék neked. Leginkább a raiton és suiton technikákban vagyok jártasabb, ám ennél is inkább az irio ninjutsuk irányába húzott mindig is a szívem. Meséld el, kedves Shinroku, mit tudsz a chakraról
A mester ezután lábát átlibbentette a másik felett, majd könyökével a vízszintesen elterülő térdére helyezte, s fülelt. Miután kifejtetted mondandód, feltéve, hogy konyítasz valamelyest a témához, kiegészíti néhány sorral mondandód. Ezután pedig feltesz neked egy újabb kérdést.
- Mit jelent számodra a shinobiság. Miért vagyunk shinobik. TE miért akarsz shinobi lenni? Az én utam, hogy segítsek másokon. Az életem másból sem áll, mint a segítségnyújtásból. Ez az én keresztem
Miután kitárgyaltátok a shinobi és a ninjautad fogalmait, Shota felkel a padról, majd ismét elindul, fejét biccentve ad jelzést, hogy kövesd őt. Az épületek egy ajtaján léptek be ismét, majd egy hosszas folyosón végighaladtok. Ajtók nyílnak a fal mindkét oldalán, ti pedig a folyosó végén lévő bal oldali felé haladtatok. Shota kinyitotta egy kulccsal az ajtót, majd betért. 
Az ajtó mögött egy kis előszoba nyílt, néhány székkel. Akár egy várakozó a doktornál. Maga után hívott egy újabb szobába, ahol egy fehér lepedővel leterített ágy, egy nagyobb asztal, három székkel helyezkedett el. Egy hatalmas, fal hosszúságú szekrény fedte el az egyik oldalát, polcain megszámlálhatatlan könyvekkel és tekercsekkel. Legtöbbjük anatómiai, orvosi és egyéb emberi felépítésről szóló gerinccímekkel volt ellátva. Néhány futónövénnyel volt feldíszítve a szoba, a nagyobb, erkélyes ablak alatt pedig három, méter magasságú canabis tekeredett egy-egy vékony pálcára. AS mester hellyel kínált, majd leülve az asztal másik végébe, fiókját előhúzta, és turkálni kezdett. Üvegek csörömpölését hallottad, majd végül egy tenyérnyi méretű papírost húzott elő. 
- Mit is mondtál a chakra elemi hatásairól? - tette fel kérdését, miközben a lapot néhányszor átforgatta, majd maga elé helyezte. Amennyiben tudsz válaszolni, szó nélkül átnyújtja a papírost, azonban ha tudásod még hiányos, kiegészíti az alapvető információkkal a chakra, elemi tulajdonságait. 
- Ez a papíros segít a felszínre hozni a chakrahasználó elemét, már ha rendelkezik vele. Nemes egyszerűséggel kell a chakrad beleáramoltatnod ebbe a lapba, s az megmutatja, milyen elemi affinitás található a chakradban. Lássuk, vajon rendelkezel-e elemmel, ifjú?


A beszélgetés részét ebben az esetben rád bízom, a karakteredhez mérten reális leírást szeretnék, mely részben az akadémián megismert, részben pedig Shota tudása alapján lehet megírni. Mestered igen cska sokat tud a chakraról és annak tulajdonságairól. Amennyiben szükséges, játszhatom én a mestert, de szerintem egy hozzád hasonló személynek nem okoz akadályt megtestesíteni külsős forrásokból a tudást.

_________________
Meséléseim:
Tengeri patkányok - Hirota Yukionna
Szenvedéssel teli világ - Ayanokoji Takashi
Nagykutyák között - Shunsui
Hosszú utakon - Nara Akane
Üzemen kívül - Kenshiro Youma - fagyasztott
Villódzó kábulat - Matsuhito Shinroku - fagyasztott
Kirigakurei haderő - IV. Shinobi Háború, NJK haderő
Irányított Anime karakterek:
Ao, Tobi
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Növénykert

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.