Előtörténet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Előtörténet

Témanyitás  Shimura Danzou on Csüt. Feb. 02 2017, 11:23

Civil Szabályzat:


Előtörténet:
Az Előtörténet egy olyan iromány, amely a karaktereitek indításának legelső műve. Tulajdonképpen ezzel adtok életet karaktereiteknek úgy, hogy leírjátok a karakteretek kitalált a Naruto és a Naruto Gundan Világával összeegyeztethető Előéletét addig a pontig, ahonnan már a játéktéren akartok vele játszani. Minden esetben a szülei bemutatásától és a karakter megszületésétől kell kezdeni az Előtörténetet és onnantól kezdve a Választott Karaktertípusokra jellemző életet kell élniük.


Civil Előtörténet:
Civilek esetében nagyobb hangsúlyt kell fektetni a Szülők hátterének. (Hol születtek, miből élnek, mennyire tehetősek, milyen társadalmi pozíciót töltenek be) Ezután megírható a születés és a gyermek évek, amiket a gyerekek vagy egy Sima Iskolában töltenek, ahol történelmet és számolást tanulnak, valamint minden egyebet amit egy Általános Iskolában, vagy a szüleiknek segítenek és magántanulók lesznek, vagy egyáltalán nem tanulnak semmit. A Civilek esetében nincs megkötve a játszható életkor, így egészen az első "rangjuk" megszerzéséig írható meg az Előtörténet, de lehet akár az iskoláig is. A Rangok lentebb olvashatóak!

Előtörténetbeli specialitások:
A civil előtörténet ezen elemekből kell, hogy álljon; a változások ki lettek emelve, a többi pont lényegében megegyezik a ninjáéval:

NÉV
ORSZÁG
NEM
KOR
VÉRCSOPORT
KINÉZET
JELLEM
RANG: a leírást lásd lejjebb (az előtörténettől függően E vagy D)
KÜLÖNLEGES KÉPESSÉG: lehet chakrafogékonyság azonban a karakter valamiért nem tanult ninjának és túlkorosan már nem is kezdenek tanítást, illetve a későbbiekben a tanulással, fejlődéssel járó chakraképességek
FELSZERELÉSEK: a civilek csak a hagyományos fegyvertárból válogathatnak, ninja fegyverek hordása általánosan tilos a világban számukra, illetve egy speciális kérésük lehet, ami olyan fegyverre vonatkozik, ami alapból kezdéskor nem engedélyezett (lásd. Fegyverek topic)
VAGYON: a vagyon, mint a civil karakterek egyik központi tényezője, fontos szerepet kap az életútjukban, éppen ezért a szervezetek szabályzatában feltüntetett vagyonkategóriák alapján választhat egy vagyontárgyat az előtörténetében, amit az elbírálásával együtt megkaphat
ELŐTÖRTÉNET: természetesen az előtörténet az alapvető, civilekre értelmezhető szabályai maradandóak, azonban civileknél lehetséges sokkalta idősebb karaktereket is indítani, mint azt a ninjáknál szokás, illetve mivel a civilek a szakérteleikből, tudásukból élnek meg, nagyobb szakértelemre szert tenni. Mindezekhez - minél idősebb és minél tapasztaltabb a karakter - minél terjedelmesebb, érzelmekre, kapcsolatokra, sikerekre és kudarcokra, tapasztalatokra is vonatkozó történettel lehet jó kezdeményezést tenni.

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.