Nishikawa Karasu vs Shihouin Aki

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Nishikawa Karasu vs Shihouin Aki

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Kedd Feb. 07 2017, 11:08

//Helyszín: Füst országa, mákföldek.
Küldetés: Felderítés végzése.
Időjárás: Szemerkélő eső.
Terület: Egy hatalmas mákföld melynek nyugati oldalán kisebb erdőség található. Keletre szintén mákföldek terülnek el, északra megint csak mákföldek vannak. Délen viszont egy kis patak folyik keresztül két föld között, mely az erdőből ered. Mellette kitaposott ösvény van, mely követi a patak folyását.//

Amikor azt hiszed igazi felüdülés lesz egy másik országban rutinfelderítést végezni. Amikor úgy érzed, ez a nap a tied, és szinte csak pihenni, heverészni jössz ide. Amikor úgy érzed végre egyedül vagy, senki sem parancsol. Na igen...egyedül.
Karasu mindig is az a koránkelő típus volt. Magától kelt fel öt, hat, esetleg már négy órakor, hogy több ideje legyen, és ne pazarolja a napját alvással. Nemrég azonban küldetést kapott, így a reggeli készülődés eltartott egy ideig. De miről is van szó? A Konohához közeli Füst országába kell mennie, ugyanis azt pletykálják, hogy az országban konohai csapatokat láttak. Ez elég valószínűtlen, ugyanis egy egyszerű henge no jutsuval a shinobik elrejthetik valódi kilétüket. Ám a Mizukagét nyugtalanítja valami ezzel kapcsolatban. Mivel csupán felderítésről van szó, így a küldetés C besorolást kapott, elvégre esély van arra, hogy ellenséggel találkoznak felderítőink, azonban ilyen esetben fel kell húzzák a nyúlcipőt. Karasu, és egy másik shinobi, Yamato kapta a feladatot. Minél kisebb a csapat annál nehezebben veszik őket észre. Már egy nap eltelt azóta, hogy kikötöttek, és kereskedőnek álcázva magukat megszálltak az ország legnagyobb városában, mely egyben a Daimyo székhelye is. A két fiú úgy döntött, jobb lesz különválni. Yamato a városban fülel miközben jókat eszik, és szórakozik, Karasu pedig a külterületeken néz szét. Róla tudni kell, hogy gyűlöli a dohányfüstöt, viszont szereti a természetet. Na igen, de az időjárás: Ködrejtek eléggé csapadékos hely, ezért is tűnt jó ötletnek ez a küldetés. Sajnos azonban ez a szemerkélő eső lehetetlenné teszi az ellazulást az ifjú shinobi számára. Mondjuk így legalább száz százalékban a küldetésre koncentrál. Nos, fogjuk rá. 
Ugyanis míg Ő egy faágon pihen, az erdő szélétől néhány méterre, addig egy Oboro bunshinja járőrözik az ösvényen. Jelenleg a mákföldek, és az erdő közt van, épp kifele tart a fák közül, és déli irányba halad. Ugyanúgy néz ki ahogy a fiú, a fejpánt a homlokán helyezkedik el. Balján katana, arcán maszk, és persze egy csuklyás, hosszú fekete kabát az eső ellen, amolyan őszi viselet. Egy sétáló shinobi benyomását kelti, semmi feltűnősködés. Jelenleg senki sincs a környéken, az égen viszont nem akarnak elfogyni a szürke felhők. 

Felszerelések: Az adatlapon.

Állapot:
Chakra: 96℅ (Oboro bunshin)
Egészség: 100℅
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 53

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 332

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nishikawa Karasu vs Shihouin Aki

Témanyitás  Shihouin Aki on Kedd Feb. 07 2017, 11:35

Felszerelés: Kard, Rövidkés, 15 dobótőr, 10nyílvessző+számszeríj, 2 Rejtett penge
Chakraszint: 147
TJP: 51
Egyéb: Tengu a bagoly ott van Aki oldalán


Újra a Füst országában vagyok, ismét a Fegyverkészítők szövetségébe tartok. Van pár új ötletem melyeket szeretnék megcsináltatni, többek között átalakítani a bal Rejtett pengét, hogy képes legyen méreg befogadására. Ezen kívül beszerezni egy senbonvetőt, valamint a mérgekről információt szerezni. Ismerem őket, tudom, hogy vannak alvilági kapcsolataik. Valami csoda folytán itt is esik az eső, nem elég nekem, hogy a víz országában éjjel-nappal esik, még itt is áznom kell. Lényegtelen, igazából csak a ruhám ázik, hisz a csuklyám, mely egyfolytában eltakarja az arcom felét, felfogja a rám eső cseppeket. Fegyvereimet nem féltem, mivel ezek is ott készültek, ahová most is tartok, épp emiatt tudom, hogy minőségi anyagból vannak. Sajnos eléggé mesze járok úticélomtól, ez annak tudható be, hogy már mihamarabb szabadulni akartam attól az átkozott esős helytől. Ennek okán egy hamarabb induló hajóval jöttem át a tengeren, ami az ország legnagyobb városába jött. Igazából ez is lényegtelen, itt senki nem ismer, nem mintha a Víz országában bárki is tudna rólam, valamint nem kell tartanom kirigakurei jelenlétről sem. Kiérve a városból egy mákföld terül elém. Érezni a mák jellegzetes illatát, valamint maga az elterülő földek is remek látványt nyújtanak. Ha ez az átkozott eső nem lenne, esküszöm még jól is érezném magam, ami nálam elég ritka. Haladván a patak melletti kis ösvényen, az erdő felé veszem az irányt. Tény, hogy nem ismernek, de azért szeretném kerülni a feltűnést, erre a célra tökéletes az erdő. Tengu valahol a közelben repkedhet, magam sem tudom mindig, hogy merre van. Szerencsémre olyannyira hozzám szokott már, hogy a füttyentésemre azonnal itt terem. Hiába vagyok ennek tudatában, furdal a kíváncsiság, hogy merre lehet a kis társam. Körbeforgatva fejem próbálom megkeresni őt. Bár Tengut nem, más érdekességet kiszúrtam. Egy csuklyás alak sétálgat fegyverekkel a ruháján. Ha ez nem lenne elég ok, hogy megöljem, még a fejpántját is megpillantom.
~Kirigakure!~
A felismerés az elmémben, de mégis mi a jó életet keres ez itt? Újabb lényegtelen dolog. Jobb kezemmel odanyúlok bal vállamhoz, miközben felveszek egy stabil terpeszt. Az idegen tőlem jobbra sétálgat, azt hihetné az ember, hogy majd felé fordulok, haránt terpeszbe csapom magam, és egy meglendített dobással ölöm meg. Ugyan minek? Egyszerűen megállok úgy, hogy tőlem jobbra legyen a célpont, megmarkolom egyik dobótőrőm markolatát, majd egy egyszerű de pontos hajítással elhajítom azt. A maszkosnak esélye sem lesz kikerülni, hisz nem számít rá. Itt nem az a kérdés, hogy túléli-e, hanem, hogy vannak-e társai.


Állapot:100%
Chakraszint:100%
Felszerelés: -1 dobótőr
avatar
Shihouin Aki
Játékos

Taijutsu Pontok : 57

Tartózkodási hely : A vértenger közepén


Adatlap
Szint: C
Rang: Civil/Orgyilkos
Chakraszint: 167

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nishikawa Karasu vs Shihouin Aki

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Kedd Feb. 07 2017, 12:40

Az eső még mindig nem akar elállni, azonban szerencsére megtartja ezt a szemerkélő, kissé félénk, és csendes stílusát. Ha jobban rákezdene az elég idegölő lenne Karasu számára. Ahogy a faágon pihen, és merengve bámulja a lombkoronát, az esőcseppek eláztatják őt, lassan de biztosan. A lombkorona nem nyújt elég védelmet. 
~Meddig kéne itt maradnom? Délelőtt tíz óra körül járhat, és reggel hat óta vagyok itt. Egyelőre semmi. Azt hiszem délig várok, aztán megnézem Yamato-t. Remélem megtudott valamit.~
Nem sokkal azután, hogy ezt a gondolatot befejezte, érzi amint a bunshinja megszűnik. 
~Mi ez? Hova tűnt a chakra? Csak nem....~ 
A klón eközben pukkanás kíséretében eltűnik.
Karasu azonnal felül, és kémlelni kezd, ám semmit sem lát. Vár úgy másfél percet, majd az erdő széle felé indul, a fákon haladva. Ekkor pillantja meg: Egy kapucnis alak az úton. A hátán valamiféle fegyver. 
~Ki a rák ez, és miért támadta meg a klónomat? Konohai lenne?
Nincs túl sok ideje felmérni a helyzetet, ugyanis az idegen közeledik. Ha nem vigyáz még a végén észreveszi. 
Egy sunshin no jutsuval hátrébb ugrik, és megkapaszkodik egy magasabb fán, kezeibe, és lábaiba chakrát koncentrálva. Majd létrehoz egy bunshint magáról, és azt küldi az idegen elé, sétálva. Ha találkoznak, Karasu alkalmazza az Utsusemi no jutsut, és úgy kommunikál a férfival. A hang a klón felől jön, míg Ő maga kb 9m-rel arrébb egy magasabb fa lombkoronájának takarásában figyeli a helyzetet. 
A következő szöveget hallja az idegen: Ki vagy? Honnan jössz, és miért támadtad meg a klónom? Válaszolj! 
Ekkor a férfi már beért az erdőbe, körülötte kisebb nagyobb fák, mellette patak folyik. Az eső nem áll el, de legalább szél nincs.
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 53

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 332

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nishikawa Karasu vs Shihouin Aki

Témanyitás  Shihouin Aki on Kedd Feb. 07 2017, 13:31

//Állapot lemaradt Karasu. Very Happy Ch: 92% - újabb bunshin
Én is mindig elfelejtem ne izgulj. xD//


A tőr talál. Hogy is ne talált volna, hisz esélye nem volt kikerülni. Még ha meg is pillantotta a felé suhanó csillogást nem lett volna ideje reagálni. Amint a fegyver pengéje belehatol az áldozat nyakába, az egy pukkanás kíséretében eltűnik.
~Bunshin… Na, hogy én mennyire gyűlölöm a bunshin használókat. Nemsoká jön a következő, aztán még egy aztán még egy. Mint minden más, ez is lényegtelen. Az Ő chakrája fog elfogyni, nem az enyém.~
Tudomást sem veszek az előzőről, tovább haladok az úton az erdő felé. Még csak a dobótőrömért sem megyek oda, hisz úgyis a Fegyverkészítőkhöz tartok, majd csináltatok újat. Amúgy is ráférne már egy csere a mostaniakra, hisz hiába takarítom le őket, a vér szag rajtuk marad. Nem mintha zavarna, csak egy olyan ellenfél ellen, kinek a szaglása fejlett, nem túl előnyös ha bűzlesz a vértől. Sejtésem beigazolódni látszik, ugyan az az alak jön velem szembe az ösvényen. Legalább olyan biztos vagyok benne, hogy bunshin, mint abba, hogy én nem fogok a Kirigakurei Onininnal kocsmázni. Jobb kezem ezúttal jobb oldalamhoz teszem, látszólag semmi veszélyeset nem csinálok, csak a derekamon pihentetem a karom. Az igazság messze áll ettől, mivel valójában az ott elhelyezett Dobótőr tartómhoz nyúltam, megragadva az egyiket. A maszkos pojáca velem szembe sétál, teljes higgadtság övezi arcát, legalábbis egy darabig.
-Ki vagy?!- hallatszik a kérdés, melynek folytatását nem várom meg. Ezt is csupán azért sikerült elmondania, mert időbe telt amíg a fegyver elrepült hozzá. Hogy milyen fegyver? Elfelejtettem említeni, hogy amint elég közel került ahhoz, hogy ne legyen ideje reagálni, jobb kezemmel villámgyorsan előre hajítottam a megmarkolt dobótőrt. Újabb pukkanás, újabb kiiktatott bunshin. Szándékosan álcáztam a támadásom azzal, hogy a derekamon pihentettem egy ideig a kezem, így megjósolhatatlan volt a támadás.Ezt követően bal kezemet számhoz emelem, hogy egy erőteljeset füttyentsek. A hangra, ahogy azt nemrég taglaltam, Tengu huhogása válik hálhatóvá. Ezzel jelezte, hogy közeledik és legyek kedves biztosítani neki leszálló pályát. Oldalra emelve jobb karom, Tengu már tudja a dolgát. Finoman és kecsesen érkezik alkaromra, miközben ügyel arra, hogy ne karmoljon meg. Magam elé emelem aprócska társam és halkan mondom neki, mit szeretnék.
-Hallottál valami szokatlan zörgést az erdő irányából? Ha igen mutasd merre.
Mondandóm után, bal mutató ujjammal finoman végigsimítom tollait a nyakán. Hogy miért pont az erdő? A második bunshin abból az irányból jött, ígyhát ott hozták létre. Vagyis az eredeti is ott lesz. Tengu az erdő felé fordítja fejét és egyetlen irányba néz. A jelzése számomra egyértelmű. Feldobom a baglyot a levegőbe, hogy felszabadítsam karom. Hátranyúlok immáron szabad jobb kezemmel a bal vállamhoz, markommal megfogom a számszeríjjat miközben kisujjam és gyűrűsujjam közé egy nyilat fogok be. Felhúzom a szerkezetet és az előbb kiszemelt irányba tartom azt. Ha nem egy fa mögött bujkál, vagy ha nem mozdult el azóta akkor remélem tetszeni fog neki az ajándékom. Meghúzom a ravaszt, ezzel útnak indítva a nyilat. Egy olyan útra amelynek a végén remélhetőleg vér fog folyni.


Állapot: 100%
Chakraszint: 100%
avatar
Shihouin Aki
Játékos

Taijutsu Pontok : 57

Tartózkodási hely : A vértenger közepén


Adatlap
Szint: C
Rang: Civil/Orgyilkos
Chakraszint: 167

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nishikawa Karasu vs Shihouin Aki

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Szer. Feb. 08 2017, 11:25

//Bocs az előzőért, munkába menés előtt írtam meg Very Happy Illetve telefonon nem nagyon akarok színezgetni Razz // 

Az ifjú genin meglepődik amikor az idegen megsemmisíti a klónt. Nem erre számított. Úgy néz ki nem akar bújócskázni. Márpedig ez a fajta harcstílus Karasu kedvence, és a ködrejtekiek sajátja. A fiú úgy dönt hű marad a hagyományokhoz. Ekkor azonban az idegen füttyent egyet, és egy bagoly száll a kinyújtott karjára.
~Mi a fene? Ez egy állathasználó? Ezesetben értelmetlen lenne rejtőzködni. Bár ezt a baglyot könnyedén elintézhetném.~ 
Karasu még mindig nem biztos abban, hogy ellenfele konohai, vagy, hogy egyáltalán shinobi e. Sajnos a terve kudarcba fulladt, és ha Ő maga menne oda kifaggatni az idegent, az sem járna eredménnyel. A bagoly...mintha felé nézne.
~Lehetséges vol...igen.
Karasu számára egyértelművé válik: Lebukott. Ennyit a rejtőzködésről. De nem adja fel abbéli reményét, hogy észrevétlen maradhat. Újabb klónt hoz létre, egy sima bunshint ami nyugati irányba indul el a fákon, mintegy elterelésként. Ő maga pedig déli irányba halad, kissé srégen, terve pedig, hogy az idegen mögé kerüljön. 
Igyekszik láthatatlan maradni, a klónt ellenben ki lehet szúrni. Még így is nehéz lesz a megközelítés a bagoly miatt.
~A baglyok hallása köztudottan jó. Az egy átkozott megfigyelő. Nehéz lesz...
Karasu a Muon Satsujin no jutsut használja, hogy ellenfeléhez minél közelebb férkőzhessen, észrevétlenül. Tőle délnyugatra érkezik egy fára.  A jutsu hatásos még ilyen terepen is, a patak csobogása pedig méginkább elnyomná lépteinek hangjait. Amint megbizonyosodik arról, hogy ellenfelei nem figyelnek irányába, szép csendben elővesz egy kunaitőrt, és a Soushuuha technikát használva rögzít rajta egy chakrafonalat. Végül eldobja a tőrt. Ha az idegen megpróbálna kitérni előle, Karasu  módosítja a röppályát úgy, hogy a tőr kövesse áldozatát.  Ha félre is üti, Karasu újra felemeli a kunait, hogy az ellenfelébe vágódjon. Próbál karra, vagy lábra célozni, hogy ne okozzon halálos sebet. Úgy döntött ugyanis, hogy kifaggatja a férfit. Talán tud valamit a konohaiakról.

//Hogy ne kelljen keresgélned: Soushuuha -Emelkedő penge manipulálás
[size=43]A Homok ninják egyik alapvető technikája, ugyanazokat az alapokat használva, amiket a bábmesterek is használnak. Az átlag shinobi ezeket az alapokat felhasználva kezdetleges chakrafonalakkal kisebb tárgyakat irányíthat, lőhet ki, módosíthatja a mozgásukat. Az irányított tárgyhoz a használat előtt hozzá kell érnie, így létrehozva a chakrafonál kapcsolódásait a testén és a tárgyon.[/size]
[size=43]Bábhasználók képesek ezt a technikát egyszerre több tárggyal is alkalmazni, akár a nélkül is, hogy hozzá kellene érniük a tárgyhoz.//[/size]

Állapot: 100℅
Chakra: 88% (bunshin+soushuuha. A Muon satsujin az taijutsu)
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 53

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 332

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nishikawa Karasu vs Shihouin Aki

Témanyitás  Shihouin Aki on Szomb. Feb. 11 2017, 11:21

A lövést követően vissza akasztom fegyverem a bal vállamra, majd tovább indulok a kis patak menti ösvényen.
~Mivel klónokat használ, egyértelmű, hogy nem egy taknyos genninel van dolgom. Ebből kifolyólag a nyíl nem talált el valószínűleg. Ebben az esetben számíthatok újabb klónok érkezésére, de azon se lepődnék meg, ha hirtelen sűrű köd keletkezne. A Kirigakureiek szeretnek a köddel operálni, mivel a Néma gyilkolásnak köszönhetően kitűnően tájékozódnak benne.  Jobb ha közel tartom magamhoz Tengut.~
Újfent füttyentek egyet de ezúttal nem emelem ki a karom, így Tengu nem tud leszállni ezért egyszerűen mellém repül és az én tempómat felvéve száll mellettem.  Egyszer csak feltűnik ellenfelem.
~A fákon halad nyugati irányban. Túl könnyű volt kiszúrni, még ha el is akarna menekülni, akkor sem ilyen eszeveszett módon tenné. Elterelés lenne? Minden bizonnyal.~
Amint ezt végiggondolom az oldalamon repülő társam hirtelen megtorpan és egy helyben kezd csapkodni. Déli irányba nézz és csak csapkod meg huhog.
~Ott lenne az igazi? Résen kell lennem!~
Nemsokkal később egy Kunait pillantok meg, amint épp felém repül. Nem közeledik olyan nagy sebességgel így alkalmam nyílhat egy kis megfélemlítésre.
~A megrettent ellenfél könnyebben ejt olyan hibát, ami végzetes lehet a számára. Ha sikerül véghez vinnem azt, amit kiötlöttem, akkor már megvan a félelem megalapozása.~
A kunai vészesen közelít, így én a bal vállam hátracsapva kitérek előle, de nem hagyom, hogy elmenjen mellettem. Amikor előttem jár a fegyver akkor jobb kezem ujjait hátrafeszítem ezzel előrántva Rejtett Pengém. Ezt követően egy egyszerű döfő mozdulattal beakasztom a pengét a kunai gyűrűjébe, majd megpördülve visszarántom a fegyverem és rámarkolok ellenfelem fegyverére. Így a kunai most a jobb kezemben van, a megpördülésre pedig azért volt szükség, hogy a maszkos idegen kisebb eséllyel lássa meg a Rejtett Pengét. Újfent az eredeti menetirányom felé fordulva állok egy helyben. Az ellenem használt kunait tartva a jobb kezemben kézjelek formázásába kezdek, majd bal karommal elhajítok egy Dobótőrt abba az irányba, amerről az előbbi támadás jött. Nem sokkal a dobás után a fegyverről másolatok készülnek, melyek eltérve kissé az eredeti irányától, vele együtt haladnak.
~Heiki Bunshin no jutsu! Mutasd magad, vagy halj meg.~


Állapot: 100%
Chakraszint: 97% - Heiki bunshin no jutsu


Heiki Bunshin no Jutsu // Fegyver Klón Technika
Típus: Ninjutsu/Bunshin Jutsu
Kézjelek: Ökör - Kígyó - Tigris
Leírás: A használó először elhajít néhány shurikent, kunait, vagy más dobófegyvert, majd a kézjelek elmutogatása után másolatokat készít az elhajított fegyverről. Ezek a másolatok sérülés okozására nem képesek, elsősorban összezavarásra alkalmazható.
Erősség: Célja az ellenfél összezavarása. Segíti a valódi dobófegyver találatának az esélyét.
Gyengeség: Sebzésre nem alkalmas, aki képes érzékelni/látni a chakrát, az könnyedén átlát rajta.
Besorolás: D
Chakraszint: 55
avatar
Shihouin Aki
Játékos

Taijutsu Pontok : 57

Tartózkodási hely : A vértenger közepén


Adatlap
Szint: C
Rang: Civil/Orgyilkos
Chakraszint: 167

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nishikawa Karasu vs Shihouin Aki

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Szomb. Feb. 11 2017, 12:12

~Átkozott. Tudta, hogy klón? Képzettebb mint gondoltam. Még egyszer nem becsülöm alá. De a kunait mivel akasztotta meg? Hihetetlen.~
A chakrafonál továbbra is a tőrön van, de Karasu nem mozgatja, hogy ellenfelének ne tűnhessen fel a dolog.  Észreveszi a kézjeleket, majd még egy dobótőrt.
~Nem egyet hajított?
A többit nem látja a fa lombkoronája miatt. A rejtőzködés átka... 
Egy gyors mozdulattal guggolásból ülésre vált, majd azonnal hátradől, a faágat fogva. Két tőr felette suhan el, nem sok kellett a találathoz. A harmadik a faágba csapódik. Mivel az eső még csepereg, az ág pedig vizes, a kezeibe koncentrál némi chakrát, hogy ne essen le. Kényelmes póz, egy faágon keresztbe feküdni miközben a gravitáció húz lefelé, az eső rádesik, és tőrökkel dobálnak. Pihenés mi? Hogyne...
Visszaül, mintha most kelt volna fel egy kis szunyókálásból, és az ágba ágyazódott tőrért nyúlna, ám az eltűnt. Mi a rák? 
~ Illúzió. Ez tetszik. A manőverem biztosan megzavarta, de a bagoly észrevehet ha sokat mozgolódok. Mindegy, még egy próbát teszek, hátha. Nem akarok közelharcba keveredni. ~
Gondolkodóba esik, de csak egy valami jut eszébe. Megszünteti a Soushuuha jutsut, majd újra aktiválja, ezúttal egy másik kunaitőrön. Erre robbanójegyzetet helyez, majd egy újabb Oboro bunshint hoz létre. Ez ugyebár sokkal masszívabb mint egy sima klón, így egy ütéstől nem fog megszűnni. Fegyverrel viszont könnyen megszüntethető. A klón leugrik a fáról, és a következőt mondja: Meghalok? Ahhoz közelebb kell jönnöd. Unom a játszadozást, gyere mutasd mit tudsz. Ködrejtek ellen nincs esélyed. Ha az idegen elég közel jön, Karasu a robbanójegyzettel ellátott kunait felé mozgatja, a lehető leggyorsabban, mégpedig a  klónja mögül, amit megsemmisít, így ellenfele nehezebben veszi észre a veszélyt. Ha viszont nem jön közelebb, vagy távolsági fegyvert használ, életbe lép a B terv: Egy füstbombát hajít ellenfeléhez, és a füstöt kihasználva próbálja kivitelezni az A tervet. A klónja valószínűleg megsemmisül, de ha mégsem akkor azt is beveti elterelés gyanánt. A robbanójegyzetet már 2 méteres távolságban aktiválja. 

Állapot: 100℅
Chakra: 86℅ (Soushuuha, Oboro bunshin)
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 53

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 332

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nishikawa Karasu vs Shihouin Aki

Témanyitás  Shihouin Aki on Vas. Feb. 12 2017, 11:26

A támadásom után ismét tovább indulok az úton, miközben figyelek a hangokra. Leginkább olyan hangot szeretnék hallani, ami egy nagy puffanás szerű hang, ami azt jelenti, hogy döglötten zuhant a földre. Sajnos ez a hang elmarad, de ha ez nem lenne elég, újfent feltűnik előttem ellenfelem. Felbátorodva beszél hozzám, próbál közel csalni magához, hogy megmutassam mit tudok. A végén pedig kimeri mondani azt… Azt merte mondani, hogy kirigakure ellen nincs esélyem.


Hirtelen emlék képek ezrei futnak át az agyamon, megállva az ösvényen elkerekedett szemekkel nézek magam elé. Újra látom azokat a dolgokat, melyek réges rég történtek. Látom a tehetetlenül és remegve térdelő szüleimet. Látom ahogy kirigakure mocskos zsoldosai röhögve állnak elöttük. Látom ahogy a középső alak felemeli kardját, majd egyetlen suhintással átvágja szüleim torkát. Látom ahogy azok élettelenül, a torkukból szökökútként spriccelő vér áradattal a földre hullanak. Látom ahogy alattuk a vértenger folyamatosan nő és nő. De nem csak az Ő haláluk látványa fut át az agyamon. Látom a feldúlt központi szobánkat. Látom a meggyilkolt őröket a bejáratnál. Látom nagyapám holttestét a falhoz vágva. Látom, hogy mögötte a fal tiszta vér. Látom a lyukat a mellkasán, amit egy kard hagyott maga után. Látom nagyanyám holttestét is, amint a szoba közepén fekszik. Ráadásnak ha ez nem lenne elég, látom továbbá még azokat a zsoldosokat, akik Kirigakurénak segédkeztek, akiket hidegvérrel mészároltam le.


Ökölbe szorítom kezem és a földnek szegezem tekintetem. Agyam kezdi elborítani a vörös köd. Az a vörös köd amely a kirigakure iránt érzett dühömből származik. Ettől a dühtől berekedt és megmélyült hanggal szólalok meg.
-Kirigakure… Kirigakure… Nincs esélyem Kirigakure ellen azt mondod? Ha tudnád hány olyan ember vére tapadt a kezemhez, kiknek köze volt a te drágalátos Kirigakurédhez. De ne izgulj, nemsoká te is csatlakozol közéjük. Gyűlölöm kirigakurét, gyűlölöm az aljas módszereiket, gyűlölöm a létezésüket. Korosu!*
Miközben ezeket a szavakat mondom, egyre csak gyűl bennem a düh. Már épp előrevetném magam, hogy végezzek a maszkos idiótával, mikor Tengu gyengéden, de érezhetően belemar a jobb vállamba. A kis fájdalom eszembe juttatja a múltat és azt, hogy mit tanultam meg. Egyszer már mentem vörös tekintettel harcba, akkor szereztem is egy sebet, így megtanultam, hogy nem szabad dühösen csatába bonyolódni.
~Köszönöm Tengu. Akkor mérlegeljük a helyzetet, hirtelen előbújt és nyíltan elkezdett provokálni. Eddig három klónnal próbálkozott, ebből kifolyólag feltételezhető, hogy ez is az. Lehetséges, hogy ez olyan robbanó fajta klón. De lehet, hogy egy rejtett támadást próbál kivitelezni vele. Az egyetlen mód, hogy gyorsan kiiktatom, majd még gyorsabban eltűnök a közeléből.~
Mostanra már összegyűjtöttem egy tetemesebb mennyiségű chakrát a lábaimban. Jobb kezemmel átnyúlok a bal oldalamhoz, és karomat a kardom markolatán kezdem pihentetni. Ideje akcióba lépni. Kissé berogyasztva, jobb lábammal elrugaszkodok, és a benne összegyűjtött chakra segítségével egy gyors shunshint alkalmazok. A mozgás közben, mely csupán egyetlen másodpercig tart, előrántom kardom és egyetlen vízszintes vágással, amit has magasságban eszközölök, átmetszem a gyomrát. A következő pillanatban már bal lábammal rugaszkodok el jobbra, amit felerősítek az ott összegyűjtött chakrámmal, így egy újabb Shunshin no jutsut alkalmazok. Nagyjából öt, de talán hat méteres távolságba kerülök ellenfelemtől. Az egy pukkanás kíséretében eltűnik, bizonyítva ezzel azt, hogy valóban klón volt. Viszont ezzel még nincs vége. Bár maga a klón nem robbant, de egy robbanócetlis kunai robbant ott ahol az előbb voltam. Szemeimet eltakarva védem az arcom a repeszek ellen, amikből pár így is a testembe csapódik. Kellemetlen érzés, de nem vészes.
~Úgynézki épp időben tértem ki oldalra, ment így pont elkerültem a detonációt. Feltehetőleg akkor aktiválta a jegyzetet amikor én végeztem a klónjával.~
-Az előbb nem épp te mondtad, hogy mutassam meg mit tudok?- szólalok meg, mostmár tiszta, normális hangon - Akkor mi lenne ha befejeznéd a klónjaid küldözgetését és mint büszke Kirigakurei shinobi te magad állnál elém. Úgyis olyan nagyra vagy azzal a mocsok faluddal.


Állapot: 97% - testbe csapódott apró repeszek / felszíni sérülés, nem komoly
Chakraszint: 90% - két gyors Shunshin
avatar
Shihouin Aki
Játékos

Taijutsu Pontok : 57

Tartózkodási hely : A vértenger közepén


Adatlap
Szint: C
Rang: Civil/Orgyilkos
Chakraszint: 167

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nishikawa Karasu vs Shihouin Aki

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Vas. Feb. 12 2017, 12:16

Karasu terve nem vált be. Ellenben elpazarolt egy robbanócetlit. Bár a repeszek megsérthették ellenfelét, ez közel sem elég. 
~Pech, de a távolsági támadások egyetlen jutsura épülhetnek, ez pedig kevés. Ellene legalábbis.Muszáj lesz közelharcot folytatnom. A düh az előbb elöntötte, de valamiért mégis nyugodt maradt. Nyilván nem kérdezhetem meg tőle miért gyűlöli a falut, hogy aztán felhergeljem harc közben. Nem baj. Akkor megmutatom magam.~
Egy ugrás, és már lenn is van. Nem, ez nem egy újabb klón, hanem Karasu személyesen. Egyenes háttal, zsebretett kézzel néz ellenfelére. 
-Nem tudom mit ártott neked Kirigakure a múltban, de biztos vagyok benne, hogy megérdemelted. Semmi sem tökéletes ezen a világon, de ez a falu már nem olyan mint régen. Hála a Mizukagénak. De minek is regélek itt Neked? Hisz ha rajtam múlik ma meghalsz.
Ekkor elindul ellenfele irányába. Két lépést tesz csupán, majd eldob felé egy füstbombát amolyan "kapd el" mozdulattal de úgy, hogy ellenfele előtt érjen földet. Egy gyors sunshinnal hátraugrik, majd makibishiket szór a lába elé. Ha ellenfele sunshinnal próbálkozik az ő irányába, akkor ezekbe belelép, amit a fiú ki is használ, és kunaitőrrel támad rá. Ha nem támad, amint ezek földet értek, robbanójegyzetet vesz a kezébe, és a mellette lévő fára ragasztja villámgyorsan, majd alkalmazza rajta a Kakuremino no jutsut. Amíg hozzáér, a címke felveszi a fa felületének színét, gyakorlatilag láthatatlan. 

A fán tartja a bal kezét, hogy a jutsu ne szűnjön meg, és színészkedik mintha elfáradt volna kissé. Amint ellenfele közelharcba akar bonyolódni, egy sunshint alkalmazva távolabb kerül, és aktiválja a jegyzetet, ami valószínűleg kidönti a fát is. 

Állapot: 100℅
Chakra: 83% (sunshin, kakuremino no jutsu, amit megtalálsz a sima jutsuk elején, úgyhogy nem kell sokat keresgélned Razz)
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 53

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 332

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nishikawa Karasu vs Shihouin Aki

Témanyitás  Shihouin Aki on Vas. Feb. 12 2017, 14:17

Szavaimra egy újabb maszkos lép elő, nem lehetek biztos abban, hogy ez az igazi. Végighallgatva a fölösleges szavait, várom, hogy mit fog lépni.
~Vajon tényleg az igazi lenne? Rövidesen ki fog derülni. A lényegen nem változtat, hisz ezt a testet ígyis úgyis megölöm, annyi a különbség, hogyha ez egy klón, akkor keresgélnem kell az igazit.~
Egy füstbombát hajít felém, melyet én még a levegőben ledobok egy villámgyors mozdulattal. A Dobótőr nagyjából a kettőnk közti táv felénél találja el azt, így a füst is onnan kezd terjedni. Még mielött a füst eltakarná teljesen, látom amint hátrébb ugrik, feltehetőleg egy shunshinnal. Miután a füst megszüntette a látó viszonyokat én hátranyúlok a számszeríjjamért, melybe sietve fel is húzok egy nyílvesszőt. Eközben pár fémes csillogást hallok, elejtett volna valamiket? Magam elé szegezem fegyverem, majd a ravaszt meghúzva útjára engedem a nyilat. Gyorsan visszaakasztom távolsági fegyverem a bal vállamra, majd mindkét kezemmel megragadok egy-egy dobótőrt. Az egyiket fölfelé hajítom el, a másikat pedig tőle oldalra, azokba az irányokba melyekbe kitérhet a nyílvessző elől. A másik oldalra nem tud elmozogni, hisz ott fa van. Ha srégen ugrik el, kikerülve mindhárom távolsági támadást, magam ugrok utána, hogy kardommal végezzek vele.


Állapot: 97%
Chakraszint: 90%
avatar
Shihouin Aki
Játékos

Taijutsu Pontok : 57

Tartózkodási hely : A vértenger közepén


Adatlap
Szint: C
Rang: Civil/Orgyilkos
Chakraszint: 167

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nishikawa Karasu vs Shihouin Aki

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Vas. Feb. 12 2017, 15:09

Ez sem úgy alakult ahogy várta. Ellenfele gyorsan reagált, így Ő sem teketóriázhat. A nyílvesszőt saját füstbombája miatt nem veszi észre időben, így csak későn tudja megakasztani, mégpedig puszta kézzel. Ellenfele szerencsére nem tudta teljesen felmérni új helyzetét, így nem ért fontos szervet a lövés. Viszont piszkosul fáj. A nyílhegy a hasába ágyazódott, nem mélyen, de ha nem látja el a sebet, abból baj lehet. Azonban ez most kicsit sem érdekli. Kihúzza a vesszőt, ami szinte magától kiesik, majd eldobja. A cetlit felhelyezi, és várja ellenfelét. 
~Most legalább van okom a fát támasztani.~
Bal kezével a fán lévő cetlit fogja, jobb kezével a sebét takarja el. Kis vérfolt éktelenkedik a ruháján, kisebb mint a tenyere, így ellenfele nem láthatja.  Tartja magát a tervhez annyi különbséggel, hogy ismét alkalmazza a Soushuuha-t, egy kunaitőrön, amit a nyitott tartójában hagy. Ha még egyszer távolsági támadással próbálkozik, ezzel akasztja meg. 
~Franc. A saját hülyeségem áldozata lettem. De ez a sérülés semmi ahhoz képest amit Te fogsz kapni!
-Na mi van, ennyire telik? Lövöldözünk, dobálózunk? Verekedni nem is tudsz? 
 ~Gyere te átkozott, vagy én megyek oda de azt nem köszönöd meg.~

Állapot: 97℅ nyílvessző, pár miliméter mély seb a hason, vérzés. Két körönként 1℅ állapotcsökkenés. 
Chakra: 82% (Soushuuha).
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 53

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 332

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nishikawa Karasu vs Shihouin Aki

Témanyitás  Shihouin Aki on Vas. Feb. 12 2017, 15:48

A füst oszlásnak indul, de ellenfelemet nem láttam semerre se elmozdulni.
~Feldobtad a talpad? Ilyen egyszerű lett volna? Nem hiszem. Nem becsülhetem le!~
Nemsokkal később meghallom az idegen hangját, meggyötörtnek tűnik, megsérülhetett.
~Kezd idegesíteni, hogy ennyit beszél. Mondjuk valamiért most én is szokatlanul sokat csevegtem. Ismét egy lényegtelen dolog, sok van belőle mostanság.~
Mikor megpillantom ellenfelem furcsa dolgokat veszek észre. Először is ami feltűnik, hogy a hasát fogja, ott sérült volna meg? Nem látok vért, de szemében látszik a fájdalom kellemetlen érzésének tükrözése. A második amit furcsállok az nem mást, minthogy támasztja a fát. Mi szükség erre? Mivel nem látni vért a seb, már ha van egyáltalán komoly baja, nem okozhatott akkora fájdalom érzetet, hogy az idegen veszítsen az egyensúly érzékéből.
~Takargat valamit? Ugyan mit?~
Lassan és jól láthatóan jobb kezemmel oda nyúlók jobb vállamhoz és kihúzok egy újabb dobótőrt. Marokra fogva annak apró markolatát tartom a bal vállam előtt, miközben ellenfelem szemeibe nézek. Halkan, de mégis hallhatóan ejtek ki egyetlen szót a számon úgy, hogy ellenfelem is hallhassa azt motyogás formájában.
-Tengu…
Ekkora hangerő bőven elég ahhoz, hogy az akinek kell hallja a szót. Elhajítva ellenfelem irányába a kezemben tartott pengét támadásba lendülök. A dobás után egyből egy Shunshint alkalmazok bal oldali irányba, így ellenfelemnek jobb kéz felől vagyok. Nemsokkal azután, hogy a dobótőr oda ér ellenfelemhez, amit minden bizonnyal levéd majd, az én társam kezdeményez támadást. Tengu meghallva a nevét tudja, mi a dolga, ezért az én támadásom után, Ő egyből ellenfelem arcához száll, alig észrevehető halk szárnycsapásokkal. ott pedig egyetlen dolgot akar kivitelezni, karmaival kivájni a maszkos alak szemét, vagy legalább megsebesíteni. Nem marad sokáig, egyet karom és már tovább is száll, de itt még nincs vége. Én a Shunshint követően egy újabb dobótőrt ragadtam magamhoz és azt hajítottam el úgy, hogy a célpontot nyakon találja.Állapot: 97%
Chakraszint: 88% - Shunshin
avatar
Shihouin Aki
Játékos

Taijutsu Pontok : 57

Tartózkodási hely : A vértenger közepén


Adatlap
Szint: C
Rang: Civil/Orgyilkos
Chakraszint: 167

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nishikawa Karasu vs Shihouin Aki

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Vas. Feb. 12 2017, 16:39

~Nem jön? Nem becsül le. Jól is teszi. Viszont nem akarom elhúzni a harcot.
A felé szálló kést, Karasu a már említett kunaial hárítja, majd ellenfelét keresi. Hamar meg is találja jobbra pillantva, és látja az újabb támadást is. Ám nem látja a madarat. Amikor észreveszi azonnal sunshint hajt végre, mégpedig hátrafelé, úgy 8m-re a fától. Amint földet ér, aktiválja a cetlit, remélve, hogy ezzel megsebesíti, vagy akár még meg is öli a madarat. Elég idegesítő volt a harc alatt, így Karasu nem bánná ha végre nyugton maradna. 
A robbanás eredményét megvárja, majd bal kezével a kardjához nyúl, és előhúzza viszonylag lassan. Ekkor is számít távolsági támadásra, így jobb kezét készenlétbe helyezi. Ebből áramlik ki a chakrafonál, mely a tőrhöz van erősítve. A védést ellenfele a sunshin miatt nem láthatta, de ez legyen az Ő baja.
~Vajon képes ez a szárnyas dög információkat átadni neki? Látta hogyan védtem ki a tőrt. Viszont ez mit sem ér ha a fickó nem tud róla, és nem is látja. 
Most már tényleg közelharcra készül. Szemével ellenfeleit keresi, és ha bármelyikük közelebb akar kerülni hozzá, elhajít egy füstbombát úgy, hogy az egyenesen rajta robbanjon szét, majd a chakrafonalas kunaitőrrel támad rá, és a karddal védi ki az esetleges távolsági támadásokat. A tőr nem szemből, hanem srégen érkezik. A füst azért kell, hogy a tőrt elrejtse, így nehezebb legyen kivédeni. Ha közelharcra kerül sor, a kardot használja, de beveti a tőrt is, lehetőleg úgy, hogy ellenfele ne vegye észre.
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 53

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 332

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nishikawa Karasu vs Shihouin Aki

Témanyitás  Shihouin Aki on Vas. Márc. 05 2017, 08:23

Bár látni nem látom ellenfelem, legalábbis egy ideig, hallom azt, hogy kivédte a támadásom. A fémek jellegzetes csillegése összetéveszthetetlen, hisz meg annyiszor hallottam már. Viszont Tengu támadása elől elshunshinol, így társam egyből visszavonulót fúj. Még jó, hisz a fa - mely mellet eddig állt - hirtelen felrobban, megrázva ezzel a talajt. Robbanócetlit tett rá, gondolom ellenem akarta bevetni, csak nem számított a bagolyra.
~Nem tudni, hogy milyen képességekkel rendelkezik, de egy biztos, mégpedig az, hogy Kirigakurei. Mindegyik ismeri a Néma Gyilkosság technikát, vagyis a hallásuk vetélkedik Tenguéval. Minden bizonnyal füstöt vagy ködöt fog használni, hisz ezeknek védjegye a bujkálás. Azonban talán sikerülhet meglepnem őt egy megelőző csapással.~


Felemelem jobb kezem, a balt pedig a mellkasom elé tartom. Mindkét karommal megformálom a félkos jelét, majd chakra áramoltatásba kezdek. Szerencsére az esős idő jó alapot biztosít a technikához, hisz a víz és a pára a rendelkezésemre áll, csak egy minimális chakrát kell beleadnom. Pár pillanattal később már el is kezdem alkalmazni a technikát.
-Kirigakure no jutsu!
Mondom halkan, az orrom alá mormogva, azonban úgy, hogy ellenfelem éppen éppen meghallja. Újabb módszer a megfélemlítésre, köztudott, hogy a halk, alig érthető hangok, szavak érzelmeket váltanak ki, jelen esetben egy minimális félelmet.


A ködpacák elkezdenek beúszni, egészen addig sűrűsödve, hogy egy méteres távolságig lássunk mindketten. Ő a hallása alapján fog tudni tájékozódni, így számára lényegtelen meddig lát a ködben. Az egy méteres látótáv nekem kell, hogy tudjam azt, ha a közelembe ér.


Miután végeztem a köd sűrűsítésével, sietve az egyik fához shunshinolok, majd ott a Kakuremino no jutsu*-t alkalmazom a fára. Mielőtt beleolvadnék a háttérbe még készítek egy Bunshint, melybe több chakrát teszek az átlagnál. Ennek a feladata az eredeti testem védelme lesz, hisz közvetlen előttem fog ácsorogni és figyelni, bármilyen nemű rejtőzködés nélkül. A hallásával könnyedén megtalál, hisz a légzésem képes követni, azonban ha ide jön a klónomat fogja megtalálni. Az emberi elme elsősorban mindig a látásra hagyatkozik, így amikor közel jön és meglátja a klónt, nem fog arra figyelni, hogy szuszog a fa. Ha a közelembe jön, a klón megpróbálja vele felvenni a versenyt és kardot ránt ellene. Azonban pár csapás után eltűnik, de ekkor én fogok előbújni és egyetlen végzetes, meglepetés szerű támadással támadok rá a Rejtett Pengémmel. Ha távolsági fegyverrel támad a klón felfogja fogni azt, amitől persze megsemmisül, de én tudni fogom a támadás elindításának helyét, így álcámat ledobva fogok oda shunshinolni elé, hogy véget vessek a harcnak.


Az előkészületek megtörténtek, a klón a helyén, én beleolvadtam a fába. Visszább fogom légzésem, melynek következtében a szívverésem is lelassul és nyugodtabb lesz.
~Na miként fogsz támadni?~*A láthatatlanság köpenye


Állapot: 97%
Chakraszint: 75% - Bunshin no jutsu, Kakuremino no jutsu
avatar
Shihouin Aki
Játékos

Taijutsu Pontok : 57

Tartózkodási hely : A vértenger közepén


Adatlap
Szint: C
Rang: Civil/Orgyilkos
Chakraszint: 167

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nishikawa Karasu vs Shihouin Aki

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Kedd Márc. 14 2017, 11:06

A terv nem úgy sikerült ahogy várta, elvégre a bagolynak semmi baja sem lett, és ellenfele is inkább egy rejtőzködésre alkalmas jutsut hajtott végre. 
~Eddig végig közelharcra akart kényszeríteni, most Ő bújik el? Vicces figura. De ez a jutsu ködrejteki. A szavaiból viszont egyértelműen kiderül, hogy gyűlöli a falumat. Nos, akkor csakis szökött lehet. Remek, legalább nem katon használó. Viszont most az fog jobban kijönni ebből a párbajból, aki képes előnyére fordítani a ködöt. Nekem azonban van egy kis dolgom még.~
Amint elég sűrű lesz a köd, a fiú egy fára mászik fel chakra segítségével, melyet a lábaiba koncentrál. Ott elrejtőzve, mondhatni biztonságban ellátja sérülését, ami annyiból áll, hogy bekötözi. Nem sok, de a vérveszteség így elhanyagolható. Legalább nem fogja hátráltatni a harc további részében. A kötést kabátjának végéből készíti oly módon, hogy lemetsz belőle egy jókora darabot a kardjával. Nem egyszerű mutatvány, pláne esőben, és ködben, azonban már hozzászokott ezekhez a mostoha körülményekhez, így szépen, precízen hajtja végre a vágást. Amint végez, és senki sem ölte meg, a Muon Satsujin no jutsut alkalmazva indul el a ködben. Ellenfelét keresi, némán, hangtalanul. Amikor megpillantja a klónt, úgy dönt semmit sem bíz a véletlenre, még egy sebet nem szerez. Ellenfele akkor követte el az első hibát, amikor a jutsut alkalmazta. Karasu ugyanis a Muon Satsujin segítségével, még ilyen sűrű ködben is messzebbre lát mint ellenfele, elvégre ez a taijutsu pont erre jó: A legrosszabb látási viszonyok közt is képes a használó némán megközelíteni bárkit, hogy aztán végzetes csapást mérjen rá. Míg ellenfele látása megreked 1m körül, addig Karasu már 3m-ről kiszúrja a klónt. Tőle kissé jobbra helyezkedik el, és nem vette észre a fiút, aki nem kockáztat tehát, és egy kunaitőrt hajít az alak felé, akit ellenfelének vél. A klón szétpukkad, Karasu pedig figyel, és vár, kardját maga elé tartva, a chakrafonalas kunait a kezébe véve. Ha ellenfele sunshint hajt végre a támadás irányába, nem fogja tudni mekkora távolságot kell megtennie. A sunshin alkalmazása ilyen körülmények közt kb öngyilkosság, elvégre 1m-es látótávnál csak úgy ott teremhet előtted egy fa, vagy belerohanhatsz egy kivont kardba. Így viszont nem marad más hátra mint a megmutatkozás. A fiú pedig csak erre vár, ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy sikerült ellenfele ellen fordítania saját jutsuját. Ahogy azt Ő tette korábban a füstbombával. Azonban erről Ő semmit sem sejt...
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 53

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 332

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nishikawa Karasu vs Shihouin Aki

Témanyitás  Orochimaru on Szer. Júl. 12 2017, 23:22

Üdv!
Egész érdekes, taktikus harcot olvashattunk itt, kitettetek magatokért. Amit azonban a kiemelnék, az Karasu részéről az elején az Oboro Bunshin félrevezető használata. Ennek a technikának az a lényege, hogy ha a klónt fizikai hatás éri, nem semmisül meg, mert nincsen fizikai teste, esetedben azonban az őt eltaláló dobótőr a másolat eltűnését okozta. A Ködklón akkor tűnik el, ha a a megalkotására szánt chakra elfogy, illetve ha a használó saját kezűleg szünteti meg a technikát. Ez azonban a harc kimenetelét nem befolyásolta. Mivel sajnálatos módon félbe kellett hagynotok az összecsapást, a jutalmazás mértéke is csökken, de megérdemeltek fejenként +5 chakrát, illetve +1 taijutsu pontot.
További jó játékot!
*Maru

_________________

*omae wa mou shindeiru* *nani~~~*
avatar
Orochimaru
Mesélő

Taijutsu Pontok : Nem használom

Specializálódás : Halál és tudományok. Főleg tudományok.

Tartózkodási hely : Nézd, ott --->


Adatlap
Szint: S
Rang: Valami vicces
Chakraszint: Valami menő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nishikawa Karasu vs Shihouin Aki

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.