Saját Technikák Ötletelője

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

1 / 42 oldal 1, 2, 3 ... 21 ... 42  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Shagon on Pént. Ápr. 02 2010, 11:12

Itt lehet kitalálni saját jutsut, fegyvert, technikát,  klán képességet és még sok mindent.
avatar
Shagon
Játékos

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 840

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Unazaki Ashura on Csüt. Ápr. 08 2010, 15:09

Hyoton: Kawasemi(Hyoton: Jégmadár)

Leírás: A jutsu lényege a chakraformálás, és persze a kontroll. A Hyoton segítségével a kevert elemű chakránkat nagy mennyiségben az egyik tenyerünkbe koncentráljuk, ahol az megkristályosodik. Ha nem jól tartjuk a helyén a chakrát, akkor egy része kiszökik a tenyerünkből, így az pazarlás lesz, és a jutsu hatását is rombolja. Amint ott ragyog a jeges halál a tenyerünk körül, máris vadászhatunk: ha valakinek vagy valaminek erőteljesen a testéhez nyomjuk, akkor az lefagyasztja az illető személyt vagy tárgyat. Az, hogy mennyire nagy területet fagyaszt be, az a beleölt és felhasznált chakrán múlik. Hátránya tehát, hogyha chakrát pazarlunk, akkor nem lesz a tervezett erejű a fagyasztás, nem lehet eldobni vagy ellőni, csakis a tenyér fölött mozgatni, illetve a jutsut használó kéz egy ideig képtelen lesz megmozdulni, a fagyasztás mértékétől függően, a jutsu föld ellen gyenge, a tűz bizonyos mértékig veszélyes lehet rá, de amihez hozzáér azt teljesen lefagyasztja - elég erővel konkrétan kristályossá fagyaszthat akár embert is, és ez az, ami miatt, napi limitje van a használatának, kimerülés, és a saját szervezet határai miatt. Egy egész ember lefagyasztása egy jó réteg jéggel már sok sok chakrát igényel. A sok hátrányt az eredmény jutalmazza, már ha jól használjuk.


Azzal gondolom tisztában vagy, bogy ez a technika így ebben a formában leírva formai manipuláció és elemi manipuláció egyszerre. Ez lenne a második ilyen a ninja világban, Naruto Rasenshurikenje után. A gömb forma az formai manipuláció, amit el kell érni gyakorlással, ennek az egyik formája a Rasengan, többet pedig nem ismerünk. Az elemi manipuláció önmagában már jóval hihetőbb, hogy kifejleszthető, lásd Kakashi, aki a Chidorit fejlesztette ki a villámchakra kézbe koncentrálásával, és az elemi formázást vitte arra a szintre, hogy az láthatóvá és érezhetővé válik. A képnek berakott szépség is az elemi formázásra tökéletes példa.
Javaslom felejtsd ki belőle a gömb alakot, és írd át, legyen ez egy olyan közelharci formula, vagy a jégchakra megkristályosodik a kezeden és körülötte (mint a képen) és amihez hozzáérsz abba a chakra beleáramlik, vagy pl amivel a kezed köré épül a jégchakrád, mint egy penge. A jutsu föld ellen gyenge, a tűz bizonyos mértékig veszélyes lehet rá, de amihez hozzáér azt teljesen lefagyasztja - elég erővel konkrétan kristályossá fagyaszthat akár embert is, és ez az, ami miatt, csakúgy, mint a Chidori, napi limitje van a használatának, kimerülés, és a saját szervezeted határai miatt. Kezdésként egy, aztán szépen lassan megy felfelé, de mivel genjutsu típusú ninja vagy, ez nem fog radikálisan növekedni.
Várom a válaszod. Shizune


Javítottam, remélem így jó. Persze, hogy nem fog olyan mértékben fejlődni mint egy ninjutsura specializálódó, de idővel jól fog menni neki Smile AshuZetsu voltam.

Így lesz elfogadható. A leírásban kérem az általam is említett gyengeségeket szerepeltetni. Ha szeretnéd szivesen társulok a tanulás-fejlesztés kijátszásához.
Szint: A
Chakraszint: 400
Követelmény: Hyoton Kekkei Genkai

_________________
Egyéb karakterek: Shinjigami Kurai | Yurasuhina Kaiki


Nem olyan nehéz meghalni egy barátért, mint amilyen találni egy barátot akiért érdemes.
- Homérosz

avatar
Unazaki Ashura
Játékos

Taijutsu Pontok : 36

Tartózkodási hely : Nehéz megmondani...


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 780

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Raithon technikák

Témanyitás  Fujikage Koichi on Vas. Ápr. 25 2010, 19:18

Raiton: Tenshu (Villám elem: Nyíl)
Különleges harcmodor. Használói általában Kenjutsu használók, de más típusú egyének is elsajátíthatják. Előnye távolságból történő erős, ütőképes támadás. Nagy hatású villámokat lő ki mellyel magasabb szinten nagyobb kráterek is okozhatóak. Átvág szinte minden anyagot, rajtaütés esetén hatalmas zűrzavart képes okozni a robbanások hatására felgyülemlő porfelhő segítségével.
Nagyobb szinten elsajátítható
Raiton: Kai Tenshu (Villám elem: Sebes nyilak) más néven: Raiton: Szumijakana Tenshu
Egyszerre több nyíl ellövését is engedi, magas fokú chakra manipuláció szükséges.

Elképzelés:
Kézjel: Tigris, Kutya, Kígyó, Ökör
Ökör kézjel után a kezek széthúzásakor egy fénylő chakra íjj alakul ki és egy azonnal ellőhető nyílvesszővel. A feszítő kezünkkel (ami fogja a villám nyíl végét) Az ujjbegyek eltávolodása esetén kioldják a nyílvesszőt, ha viszont összeszorítjuk újabb nyílvessző alakul.

Javaslat:
Raiton: Tenshu Alkalmazásához minimális szint: B vagy A


Raiton: Inazuma karada (Villám elem: Villámló test)
Elsajátításához magas szintű chakra manipuláció szükséges. Az egyén körül hatalmas chakra aura szabadul fel, mely villám elemmel vegyítődik. Kisvártatva az aura mérete csökkenni kezd és elnyelődik a testben, ezek után Hatalmas sebességre és némileg nagyobb erőre tesz szert az alkalmazója. Szabad szemmel észrevenni ezt a magas szintű mozgás manipuláló technikát szinte lehetetlen, vagy elképesztően nehéz.
Jellegzetesség: A testen néhol feltűnő elektromos átjárások, mozgások.
Erősség: Gyorsaság sokszor meglepi az ellenfelet, főleg ha már nem is látja, hogy ki üti meg. annak ellenére hogy csak a sebességet növeli az ütések és rúgások esetén elég égő érzés figyelhető meg a testet átjáró elektromos játékok miatt.
Hátrányok: A személy Chakrájának tetemes részét emészti fel. Kitartó edzés esetén elérhető a chakra vesztés valamivel kisebb elhasználódása. Viszonylag rövid ideig fenntartható állapot. Ajánlott életmentő esetekben alkalmazni.
Magas szinten elsajátított Raiton: Inazuma karada (Villám elem: Villámló test) jutsu olyan sebességet adhat a birtokosának, hogy szinte képes megállítani vele az időt, s mozgási sebességének köszönhetően szeleket hoz létre mozgástere mentén és fákat dönthet ki, s porfelhőket alkothat amerre csak elhalad.
Ajánlott szint: A-S
Kézjel: tigris, disznó, ökör, birka

Kitaláló: Fujikage Koichi


A hozzászólást Koichi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 25 2010, 20:19-kor.
avatar
Fujikage Koichi
Játékos

Specializálódás : Hogy hívják a kis rókát??? ...Apróka...

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 123

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Shikoku Naoki on Vas. Ápr. 25 2010, 19:34

Szia!

Ez itt csevegő, ezért gondoltam én is írhatok véleményt.
Nekem ezek a technikák nagyon quincy-sek és Ichigo's bankai-sok, így egy bizonyos fokig másolás. Nem biztos, hogy e miatt el fogják utasítani, de számíts rá, hogy ez probléma lehet.
avatar
Shikoku Naoki
Játékos

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 225

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Hozzászólás

Témanyitás  Fujikage Koichi on Vas. Ápr. 25 2010, 19:37

Persze az elsőre az ötletet magam is onnan vettem, de színesíti a játékot mellesleg nekem pörgetné a játékot hisz el kell érni, mert ugyebár A szint az A szint én meg ahhoz még sehol sem vagyok Smile Csupán csak ötletként vetettem fel.
avatar
Fujikage Koichi
Játékos

Specializálódás : Hogy hívják a kis rókát??? ...Apróka...

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 123

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Shikoku Naoki on Vas. Ápr. 25 2010, 19:52

Az rendben van, hogy nem most szeretnéd, de itt nem is az a probléma, hanem a másolás ténye. De főleg az, hogy még a technika használatát is teljesen úgy mutattad be, mint ahogyan a bleach-ben van. Teljesen felesleges szerintem az az íj az 1.-ben, elég ha csak simán eldobod a villámokat, 2-ban pedig az a leírás, hogy chakra aura, föld darabokra hull, aura eltűnik testbe teljesen felesleges. Elég ha leírsz annyit, hogy nagyon gyors leszel és villám kezd el villódzni körülötted. Ezek a leírások szerintem csökkentik az esélyét, hogy elfogadják a technikákat.
Aztán lehet, hogy simán elfogadják őket...
avatar
Shikoku Naoki
Játékos

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 225

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Arigato

Témanyitás  Fujikage Koichi on Vas. Ápr. 25 2010, 20:15

Hát ebben van igazság, bár némileg van valami az én ötletemben is. Az emberek szeretik olvasni a furcsa dolgokat melyek színessé tesznek dolgokat, bár abban viszont teljesen igazad van, hogy ha túl kacifántos valami, akkor az is nagy hiba, mellesleg a másolás ténye valóban fenn áll, de ha végignézzük az anime-k többségét mond azt hogy másolás nem történt egyik a másik után születik minimális változtatásokkal akár Csak a Gyűrűk ura után megannyi koppincsolás, nekem csupán a karakteralkotásom során van szükségem rá hisz saját testvérem és apám használta ezeket a képességeket, melyeket egy tekercsben őriznek. Maximum a villámtest jutsut használom. Szeretnék egy ilyen kiváló egyénnel mint te dűlőre jutni, ha javaslatot írsz szívesen javítom, s úgy gondolom ennek itt is az ideje.
avatar
Fujikage Koichi
Játékos

Specializálódás : Hogy hívják a kis rókát??? ...Apróka...

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 123

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Shikaku on Hétf. Ápr. 26 2010, 01:06

Mindegyiknek meg van a maga racionáléja, és ami sokkal egyértelműbb, hogy engedélyt kapna tőlem, az az íjas téma. A magyarázat egyszerű: ha egy távolsági jutsut alkot az illető általában kell valami, amivel tud távolságra célozni, az íj forma pedig erre tökéletes egy olyan gyorsaságú és precizitást igénylő elemnél, mint a villám. Ezekhez a képességekhez az íjászatot alapvető követelménynek venném, amivel magyarázható is, hogy miért ez a megmaradó jutsu chakraformálása is.
Az egyetlen baj azzal van, hogy a technika formai és elemi manipulációt is tartalmaz, tehát S rangú, és csak azért nem magasabb, mert a precizitás itt nagyobb fontosságot élvezne a pusztító erőnél (lásd: Rasenshuriken).

A villámtest más leírással, de ugyanazon lényegi elemekkel már létezik. A jutsu manifesztálódása a használón tényleg nem leírásba illő dolog.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Fujikage Koichi on Hétf. Ápr. 26 2010, 04:50

Értem, köszönöm a segítséget.
avatar
Fujikage Koichi
Játékos

Specializálódás : Hogy hívják a kis rókát??? ...Apróka...

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 123

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Papamaci

Témanyitás  Gruczi Duneai on Kedd Ápr. 27 2010, 17:54

Duneai stílus: //Szikrázó fenevad// Tobihikemono

Ez egy kevert elemű technika, a használó víz és villám elem segítségével, létrehoz egy farkas formájú víz tömeget, amit vegyít valamennyi villám alapú energiával. Így kapva egy „szikrázó fenevadat” amit irányítani tud a célpontok felé. Chakra igénye a létrehozott állat veszélyességétől függ, ami az állat méretében és a szikrázás hevességén látszik.

Szint: B
Chakraszint: 400

Hanyadik jutsud lesz ez?
avatar
Gruczi Duneai
Játékos

Tartózkodási hely : Ahol dolga van!!


Adatlap
Szint: A
Rang: ANBU Taicho
Chakraszint: 720

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Papamaci

Témanyitás  Gruczi Duneai on Kedd Ápr. 27 2010, 18:42

3-4 de nem találtam rá szabályzatot most még pedig úgy emlékeztem, hogy volt...
avatar
Gruczi Duneai
Játékos

Tartózkodási hely : Ahol dolga van!!


Adatlap
Szint: A
Rang: ANBU Taicho
Chakraszint: 720

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Hakusho Hurima on Kedd Május 04 2010, 13:07

Előző oldalon elfogadott technikáim, nem tudom szükséges-e újra beírni ide.

1.) Inu Hito Awasaru no Jutsu / Kutya Ember Egybeolvadás Technika
/Megtanulva/
Chakraszint: 250
Szint: A
Típus: A Hurima klán rejtett ninjutsuja.
Szükséges egy ninja kutya.

Leírás: A kutya és oktatója közt szoros összhangot kell teremteni. Amikor ezt a jutsut használjuk a kutya és a ninja szó szerint egybeolvad. A használó testén osztoznak és a keletkezett lény bír mind állati mind emberi képességekkel. A technika második szintjén a használó képes bevonni testét állati szőrzettel, ami jól véd dobófegyverek ellen. Amikor kimondják a "Shikiri" (Szétválasztás) szót akkor a jutsu megszűnik és a ninja a kutyával együtt eredeti állapotukba kerülnek. A technikát nagyon könnyen át lehet ültetni más állatra is, mivel a Hurima klán minden tagja más és más állatot használ.

Hatás:
- Sebesség és erő megnövekedése
- Kitűnő érzékszervek (látás, hallás, szaglás)

Hátrány: Ha a harc elhúzódik és a technikát folyamatosan alkalmazzuk a harc után néhány órán át a használó az alap technikákon kívül mást nem lesz képes mást használni. Ez az idő függ a használó erejétől. Ha a technikát egy napnál tovább folyamatosan alkalmazzuk a használó egyenesen a kórházba juttatja magát és társát. - Testük szövetei károsodnak. - Ez az idő gyakorlással megnövelhető.

2.) Dendou Hirateuchi Kyuutai no Jutsu / Elektromos ütés gömbje Technika
/Megtanulva/
Chakraszint: 300
Szint: A
Típus: Orvosi / Támadó
Medikus specialistáknak, Raiton elem szükséges.

Hatás / Használat: A használónak nagyfokú chakrakontrollal kell rendelkeznie. A tenyerébe először orvosi, majd elektromos chakrát gyűjt, ezt megtartva gömb alakúra formálja. A technika előkészítésére szükség van egy kis időre, így ha harc közben használjuk, az ellenfelet egy időre le kell foglalni, meg kell bénítani. Egyéb esetben a használó kiszolgáltatott állapotba kerül.
A technika a két chakratípus keverésének arányától függ:
- Ha orvosi chakrából kerül több az elegybe, akkor a frissen megállt szív újraindítható vele és a sejtek regenerálódásának sebességét is serkenti.
- Ha elektromos chakrából kerül több az elegybe, akkor egy egyfajta elektromos gömböt kapunk, ez a gömb a testen látható nyomot nem hagy, a testen belül fejti ki a hatását, ami fokozott szövetkárosodás. Ha egy fontos belső szervet ér, és nem kezelik, a technika halálos is lehet.

3.) Aminomo no Jutsu / Izzó Penge Technika
/Megtanulva/

Chakraszint: 175
Szint: C
Típus: Fegyvererősítő
Katon elem és egy katana szükséges.

Hatás / Használat: A használó a katanába áramoltatja a chakráját, ennek hatására az izzani kezd és tűz forróvá válik. Minél több chakrát áramoltatunk a pengébe az annál forróbb lesz. Ha egy bizonyos mennyiségű chakrát áramoltatunk a pengébe az lángolni kezd. A technika hatására a kard élesebbé válik és szinte mindent képes átvágni.
avatar
Hakusho Hurima
Játékos

Tartózkodási hely : Valahol a ninjavilágban.


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 620

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Anso Saniko on Szer. Május 19 2010, 22:20

Üdv!

Már két elfogadott és megtanult jutsumat teszem ide mesélői kérésre. Viszont ha már újra beírom kérlek szabjátok meg a besorolását.

-Torukimo no jutsu //Szilárd test// (A jutsu lényegében ugyanaz mint a traszformáció, ám itt a felvet lénynek nem csak az alakja, de a hangja és a súlya is stimmel. Ezenfelül ha a lény kinek alakját magára veszi négy karral rendelkezik, akkor a használó is képes lesz négy kard használni //Kg-t nem tud koppintani//.)

-Hoisuka no jutsu //Sokszínű természet// (Itt a használó a vére segítségével a növényeket alakítja állatokká, kik hűen szolgálják. Ha elfogy a chakra az állatokból ismét növény lesz.)
avatar
Anso Saniko
Játékos

Taijutsu Pontok : 20 + ?


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 438

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Anso Saniko on Csüt. Május 20 2010, 15:44

Itt az általam kívánt idézni való lényeket írnám le és egyben kérnék engedélyt is az idézéshez. Lehetőleg a két hónapos időugrásomban tanulnám meg.

Idézet faj: Vakond
Szint: D
Elem: Föld
Méret: Normális
Jutsuk: Nem ismer egy jutsu-t se csak beszéli az emberek nyelvét, és fürgén mozog a föld alatt.
Ch: ?

Név: Rokimo
Szint: C
Elem: Föld
Méret: Normális
Jutsuk: Doryou Jouheki //Föld Növesztés//, Doroku Gaeshi //Földhasító Védelem//, Retsudotenshou //Hasított tenyérkanyar//
Ch:?

Név: Rikimi
Szint: B
Elem: Föld
Méret: két méteres
Jutsuk: Doroudoumu //Létnélküli börtön//, Iwayado Kazushi //Sziklaszűrő rombolás//, Doryuu Heki //Fal//, Ganchuurou //Föld oszlop börtön//
Ch:?

Név: Okumi
Szint: A
Elem: föld
Felszerelés: Egy tekercs, mely egy barlangokkal, mocsarakkal labirintusos falakkal ábrázolt egy kilométeres nagyságú terület rajzát tartalmazza. Ezenfelül van még egy tól is nála.
Méret: öt méteres
Jutsuk: Yomi Numa //Alvilág mocsara//, Uitenpen //A szerencse kereke//, Ari Jigoku //Hangya pokol//, Doton: Rasenga //Szaggató fogak//, Ganchuusou //Kő dárdák//
Ch:?

Név: Toruk
Szint: S
Méret: 10 méter
Elem: Föld
Jutsuk: Oka no Shibito //A holtak földje//,
Gen: A Halál Meglátása Jutsu //Shikumi no Jutsu//, A Nirvana Temploma // Nehan Shōja no Jutsu//, Kokuangyo no Jutsu //Utazás a Fekete Sötétségbe//, Kokoro Dokusha no Jutsu //Elme Olvasó Technika//, Hanabira Dizorubu //Démonikus Illúzió: Virágszirom Áttűnés//
Ch:?

Tudom, hogy erős jutsu-kat adtam nekik, ezért csak minden típusból eggyel eggyel éltem a lehetőségek közül. Remélem elfogadhatóak.
avatar
Anso Saniko
Játékos

Taijutsu Pontok : 20 + ?


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 438

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Shikaku on Csüt. Május 27 2010, 14:16

Az elfogadottakat vezesd be a játékosok jutsuihoz a jutsukban, az idézéseket pedig ugyanott kérném, a jutsuk leírásaival és adataival együtt bemásolva.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Hétf. Május 31 2010, 17:36

Nem tudtam hogy be kell-e tenni, vagy sem de itt van.


Faj: Kutyák(Farkas)
Név: Hanshou
Méretkategória: Az átlagnál egy picivel nagyobb.
Különleges képességek: Kicsivel gyorsabb az átlagnál. Szaglása mint egy hasonló farkasé.
Modora: Eléggé fennt hordja az orrát pedig nem körülötte forog a világ. Csak ritkán segít.
Szint: C
Elem: Doton
Jutsuk: Doton: Doryuu Taiga // Föld elem: Futóhomok folyó
Doton: Shinjou Zanshu no Jutsu // Föld Elem: Lefejezés Jutsu
Doton: Ganban Kyuu // Föld elem: Alapkő Koporsó
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Hazukage Ishida on Hétf. Jún. 21 2010, 12:40

Szeretnék engedélyt arra, hogy a sárkányok megismerését saját magam, plusz a Hazukage klánon belüli tagok mesélhessék le és írhassák bővítményekbe, mesélő nélkül még gyorsabban is haladhatnánk.

Név:Kuchiyose no Jutsu/ Állat idéző jutsu
Típus:Sárkány( A meglévő klánjutsu bővítése)
Leírás:
A Hazukage klán kapcsolatban áll a sárkányokkal. A már meglévő jutsut szeretném kibővíteni, hogy élvezetesebb legyen a játék.

Kumaru:
Kumaru egy hatalmas erdőnek a legmélyén tanyázik, ritkán találkozik emberekkel, maximum ha eltéved valaki. Segítőkész és bátor. Nem túl ellenséges, de könnyen ki lehet hozni a sodrából. Nem ismer jutsukat, viszont sebessége és ereje magáért beszél. Egy embernél 10-szer nagyobb.
Nem:Hím
Szint:C
Chakraszint:100
Erőssége:Gyors,Erős,Megfontolt
Gyengesége:Csak erdős területen bevethető.


Aurun:
Aurun egy hegyen él, ellenséges csak nagyon jó ürüggyel érkezőket nem hajít le egy mély szakadékba. Kötelességtudó, ha megidézik elvégzi amire megkérik, és imád harcolni. Fuuton elemű jutsukban jártas. Egy embernél 12-szer nagyobb.
Nem:Hím
Szint:B
Chakraszint:150
Erőssége:Gyorsan repül, Erős harcos, Szélelemi jutsuk
Gyengesége:Tűz elemű ellenfél ellen semmit sem tud tenni, Földön nem hatásos
Jutsui:
Fuuton: Daitoppa
Fuuton: Mugen Sajin Daitoppa // Szél elem: Elenyésző Nagy Por Áttörés
Fuuton: Senpuuken


Amira
Egy hegyen lábánál él, imád harcolni, szereti a társaságot, megbízható. Semmit sem árul el magáról. Emberszállításra alkalmas. Egy embernél 9-szer nagyobb.
Nem:Nőstény
Szint:A
Chakraszint:300
Erőssége:Gyorsan repül, Erős harcos, Erős szélelemi jutsuk
Gyengesége:Tűz elemű ellenfél ellen gyenge
Jutsui:
Fuuton: Atsugai // Szél elem: Nyomás Sérülés
Fuuton: Kaiten Shuriken // Szél elem: Örvénylő Shuriken
Fuuryuudan no Jutsu // Szélsárkány jutsu
Senpou - Fuuton Sunabokori //Remete Művészet - Szél Elem Porfelhő

Rauvin:
A villámok országában található, pontosabb helyhatározás ismeretlen. Egy mostanra már a sárkányokhoz képest is kiöregedett példány. Egy embernél 8-szór nagyobb.
Nem:Nőstény
Szint:A
Chakraszint:280
Erőssége:Erős villám elemű jutsuk
Gyengesége:Lassú mozgású
Jutsui:
Rairyuu no Tatsumaki // Villámsárkány Tornádó
Raiton: Kage Bunshin // Villám elem: Árnyék Klón
Raiton: Ookami // Villám elem: Farkas
Raiton: Sichuu Shibari // Villám elem: Négy Oszlopos Rögzítés

Rentuh:
A villámok országában található, pontosabb helyhatározás ismeretlen. Egy sárkányok közt fiatalnak mondható példány. Nem beszél. Egy embernél 3-szór nagyobb.
Nem:Hím
Szint:B
Chakraszint:100
Erőssége:Villám elemű jutsuk
Gyengesége:Beszédképtelen, Gyerekes észjárás
Jutsui:
Ninpo: Raigeki no Yoroi // Ninja művészet: Villám Csapás Páncélja
Raiton: Kaminari Shibari // Villám elem: Villám Kötés

Rejhu:
Rejhu, egy már kihunyt vulkán belsejében lakik a Tűz országában. Nagyon lusta természetű és hanyag. Nem szereti a hideget, ha hideg helyen idézik meg nem áll jót magáért és valakit muszáj megennie. Egy embernél 15-szőr nagyobb.
Nem:Hím
Szint:A
Chakraszint:200
Erőssége:Tűz elemű jutsuk
Gyengesége:Csak meleg helyeken ajánlott megidézni.
Jutsui:
Katon: Karyuudan
Katon: Goenkyu
Katon: GoenkaHyovan
Az előző sárkány ellentéte. Egy jeges barlangban él Kirigakurétól nem messze. Nagyon határozott, magabiztos, és nagyon gyors. Nem megidézhető meleg helyen, mert sérülékeny a meleggel szemben. Egy embernél 6-szór nagyobb.
Nem:Hím
Szint:B
Chakraszint:180
Erőssége:Víz elemű jutsuk, Gyorsaság
Gyengesége:Csak hideg helyeken szabad megidézni.
Jutsui:
Suiton: Taihoudan
Suiton: Suigadan
Suiton: Hahonryuu
Suiton: Mizuame Nabara


Hyovuh
Hyovan-nal egy barlangban él, a legeszesebbek közé tartozik. Egy embernél 10-szer nagyobb.
Nem:Nőstény
Szint:A
Chakraszint:280
Erőssége:Erős víz elemű jutsuk
Gyengesége:Meleg helyen nem hasznos megidézni.
Jutsui:
Suiton: Suishoha
Suiton: Teppoudama
Suiton: Suitenhoufutsu
Suiton: Suiryuuben
Suiton: Suishuu Gorugon

Jumah:
Egy kutya szerepével egyezik meg, csak ügyesebb. Tud repülni, kifigyelni dolgokat, tárgyakat begyűjteni. Egy ember nagyságú.
Nem:Nőstény
Szint:C
Chakraszint:100
Erőssége:Gyorsasága, Kémkedése
Gyengesége:Nincs jutsu ismerete

Nurath:http://kephost.hu/image-4941_4C1F3EC7.jpg[img][/img]
Egy embernél 20-szór nagyobb. A legnagyobbak közé tartozik, ereje magáért beszél, termete meg annál inkább. Nem sokat beszél, nagyon komoly természetű.
Nem:Hím
Szint:A
Chakraszint:300
Erőssége:Elsöprő ereje
Gyengesége:Nincs jutsu ismerete

Nouva
Vízi sárkány. Csak vízben képes mozogni szárazföldön hatástalan. Információ közvetítésre alkalmas. Egy embernél 16-szór nagyobb.
Nem:Nőstény
Szint:c
Chakraszint:130
Erőssége:Gyorsasága
Gyengesége:Csak vízben képes életben maradni

Darukh:
Tartózkodik az emberektől. Egy elhagyott kastély pincéjében él. Leginkább harcra alkalmas, de 2 személyt is el tud szállítani. Egy embernél 6-szór nagyobb.
Nem:Hím
Szint:c
Chakraszint:130
Erőssége:Nincs
Gyengesége:Távolságtartó

Speedi:
A leggyorsabb hírvivő. Sok helyen megtalálható, mert szinte mindenhol ott van. Egy embernél 3-szór nagyobb.
Nem:Hím
Szint:B
Chakraszint:150
Erőssége:Hihetetlen gyorsaság
Gyengesége:Harc képtelen

Zauru:
Személy szállítóként ismert, 4 vagy akár 5 embert is képes elszállítani, viszonylag gyors sebességgel. Egy embernél 13-szór nagyobb.
Nem:Hím
Szint:B
Chakraszint:150
Erőssége:Személyszállítás
Gyengesége:Harc képtelen

Komoda
Kis korában egy csatában elvesztette szárnyait. Majd a Budhizmus útjára lépett. Taijutsu harcossá vált. Elég nyugodt természetű, nehéz felidegesíteni. Egy embernél 3-szór nagyobb.
Nem:Hím
Szint:S
Chakraszint:380
Erőssége:Taijutsu
Gyengesége:Genjutsuból nem tud kijutni.
Jutsui:
Levél Forgószél // Konoha Senpuu
Óriás Levél forgószél // Konoha Gouriki Senpuu
Konoha Dai Senpuu // Nagy Levél Forgószél
Ellentétes Lótusz // Ura Renge
Első Lotusz // Omote Renge
Asa Kujaku // Reggeli Páva
Raigō Senjusatsu // Amida 1000 Karjának Halálos Ölelése.

Liovah:
Egy hatalmas égi sárkány, tartózkodási helye ismeretlen. Egy embernél 20-szór nagyobb.
Nem:Nőstény
Szint:A
Chakraszint:300
Erőssége:Elsöprő ereje
Gyengesége:Könnyű célpont

Favuh:
Futár sárkány. Egyéb információ ismeretlen. Egy embert képes szállítani. Egy embernél 3-szór nagyobb.
Nem:Hím
Szint:C
Chakraszint:120
Erőssége:Sebesség
Gyengesége:Szárazföldön harcképtelen

Gounu:
Egy félénk sárkány, valahol a sivatagban, egy oázisnál él.
Nem:Nőstény
Szint:B
Chakraszint:200
Erőssége:Föld elemű jutsuk
Gyengesége:Szél elemű harcos ellen gyenge
Jutsui:
Doton Kekkai: Doroudoumu
Doton: Doryou Dango
Doton: Iwayado Kazushi
Doton: Tsuiga no Jutsu

Trivod:
3 Feje 3 különböző elemet képvisel, eredetileg 4 feje volt, de egy hatalmas küzdelemben elvesztette a villám elemet birtokló fejét. Egyik feje a víz, másik a szél, harmadik a föld, a tüzet nem ismeri el elemként, ezért nem is birtokolja. Egy embernél 30-szór nagyobb. (Amennyiben abszúrdnak bizonyul a 3-om elem, akkor jutsuk nélkül csak annyi lenne, hogy az egyik fej vízsugarat, a másik földet, a harmadik pedig szelet köp.)
Nem:Hím
Szint:S
Chakraszint: 500
Erőssége:Föld, Szél, Víz elemű jutsuk
Gyengesége:Nagyon lassú mozgású
Jutsui:
Föld:
Doton: Kootetsu Karada
Doton: Ari Jigoku
Doton Kaisei: Oka no Shibito
Víz:
Suiton: Suishoha
Suiton: Teppoudama
Szél:
Fuuton: Atsugai // Szél elem: Nyomás Sérülés
Fuuton: Renkudan // Szél elem: Fúró Lég Lövedék

Kauron:
Egy vulkánban él, perverz stílusú nő nemű. Imád szerepelni, és nagy erővel bír. Egy embernél 30-szór nagyobb.
Nem:Nőstény
Szint:S
Chakraszint: 450
Erőssége:Tűz elemű jutsuk
Gyengesége:Föld, Víz elemű ellenfél
Jutsui:
Katon: Karyuudan
Katon: Goenka
Katon: Zukokku
Katon: Higuchi

A szint és chakraszint csak ajánlott, a meghatározást természetesen rátok bízom.
avatar
Hazukage Ishida
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 530

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Karin on Hétf. Jún. 21 2010, 12:53

Takashi!!!! Ha C szintű az idézésed, akkor csakis C szintű jutsukat ismerhet! Vagyis az annál magasabb szintű jutsukat a farkasoknál húzd ki!

Ishida!!!! Megnéztem! Bár a mostani szabályzatban nincs benne így, de a másik oldalon le volt szögezve, hogy max. 5 idézett lényed lehet egy fajból! Moderáld te is és húzd ki, amik nem kellenek!

Más képen ne feledjétek, hogyha C szinten vagy, akkor csakis C szintű állatokat idézhetsz meg! Az ennél magasabb szintű lényekhez nincs elég chakrád és mellesleg nem is engedelmeskednek neked! Máskülönben a Takashinak írt post mind a kettőtökre igaz!
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Shikaku on Hétf. Jún. 21 2010, 13:10

Karin és Ishida: Az, hogy Ishida leírta a sárkányok nagy népeit, azzal nincs baj, és valóban; arra figyelni kell, hogy csak azokat írhatja be a saját állataihoz a saját jutsukhoz, akikkel kapcsolatban szeretne állni. Ennek van száma a szabályzatban is; szinttől függően: E-1, D-2, C-3, B-4, A-5, S-6 - továbbá a beszélgetés láttán felvezettem a szabályzatba, hogy vezetni kell az idézhető lényeket.

Ishida engedélyével pedig jómagam megalkotom az idézhető állatok témát, és létre is hozzuk benne a sárkányok faját. Később erre a listára figyelj, de küldök majd üzenetet is, amikor átnéztem őket tüzetesen.
Egy dolgot viszont előre bocsájthatok: a chakraszint idézésnél már egyáltalán nem mérvadó; sokkal inkább lényeges, hogy kit, mikor, miért idézel, és mit tettél már le az asztalra, hogy hallgassanak rád, éppen ezért elsődlegesen a szint a döntő az idézésekkor, ha viszont az állatok kedvére teszel, esetleg lekötelezed őket, szint alatt is kaphatsz engedélyt egy magasabb szintű idézésre...
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Unazaki Ashura on Kedd Jún. 22 2010, 23:43

Nos múltkor elutasították a fegyver kérelmemet, most egy új dologgal rukkoltam elő. Csak remélni tudom hogy más még nem tette meg Very Happy

Rejtett penge

A fegyver lényege, hogy egy bőr karkötőre(ami szinte az egész alkart elfoglalja), egy pengét illesztenek, amit mechanikusan lehet aktiválni/deaktiválni. A fegyver chakraérzékeny, és csak chakra hatására léphet működésbe a penge mechanikája. A penge az alkar alsó részén helyezkedik el, hogy ne láthassák a fegyvert az emberek. Amit mondjuk amúgy sem láthatnak, ha deaktiválva van, mert a penge egy aprócska fém "dobozban" bújik meg, szóval ha közelről vizsgálják meg, akkor sem biztos, hogy tudják mi akar ez lenni. Aktiváláskor csak arra kell vigyáznunk, hogy a sajt ujjainkat ne vágjuk le. Remek eszköz csendes gyilkolásokhoz, a tenyerünk egyszerűen tudja fedni a penge nagy részét ha aktiválva van, viszont elég hosszú ahhoz, hogy ne kelljen nagyon közel mennünk a célponthoz. Viszont a fegyverhez csak költségesen lehet hozzájutni, egy mesterkovács Takumi no Sato-ban meg tudja csinálni a tárgyat.

A fegyver ahogy látható felülről, alulról aktiválva, és alulról deaktiválva


Nos a pénz még nincs nagyon meg rá, mivel kettőt szeretnék, de ha elfogadjátok akkor máris megyek bérgyilkoskodni xD

_________________
Egyéb karakterek: Shinjigami Kurai | Yurasuhina Kaiki


Nem olyan nehéz meghalni egy barátért, mint amilyen találni egy barátot akiért érdemes.
- Homérosz

avatar
Unazaki Ashura
Játékos

Taijutsu Pontok : 36

Tartózkodási hely : Nehéz megmondani...


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 780

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Shikaku on Szer. Jún. 23 2010, 01:50

Miután léteznek fegyvermechanizmusok és fegyvervetők itt, a tied csak egy lépéssel jár előrébb. A két fegyver, az erős igénybevételre való felkészítés miatt 10000 ryut fog megemészteni. Irány játszani étre!
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Shintaro Yun on Szer. Júl. 07 2010, 19:21


Kicsit el vagyok még mindig bizonytalanodva, hogy jól értelmeztem-e a dolgot, mert kicsit táposnak érzem ezt így most... nah jó, Kib-hez képest, még mindig 0 vagyok Very Happy

Megidézett lények
Faj: Tigris (fehér tigrisek)
jutsu kijátszása és engedélyezése: 5 éves bővítmény alatt (akkor Rui vitte a karakterem, ő kérte)

1. Ryuushi
Méret: normáltól kicsit nagyobb
Szint: C
Elem: Víz (suiton)
Jutsuk:
- Suiton: Mizuame Nabara (Keményített szirup elfogó mező) C
- Mizu no Muchi (Vízostor) C
- Suiton: Kokuun no Jutsu (Fekete Felhő technika) C
Különleges képességek: Elsősorban védelemre ’specializálódott’ lény, emellett nagyon gyors. Utazásra alkalmas.


2. Tashi
Méret: normál
Szint: B
Elem: Víz (suiton)
Jutsuk:
- Suiton: Hahonryuu (Pusztító áradat) B
- Suiton: Mizu Kamikiri (Vízisten szeletelő) B
- Suiton: Mizu no Kenjū (Vízi pisztoly) C
- Yuushutsu Suirou no Jutsu (kibuggyanó vízbörtön jutsu) B
Különleges képességek: Agresszív és harcra született lény. Erős fizikumú és állóképessége magas, ugyanakkor nagyon büszke is. Mozgása igen gyors


3. Kyo-min
Méret: nagy
Szint: A
Elem: Szél (Fuuton)
Jutsuk:
- Fuuton: Mugen Sajin Daitoppa (Szél elem: Elenyésző Nagy Por Áttörés) B
- Fuuton: Kaiten Shuriken (Szél elem: Örvénylő Shuriken) A
- Fuuton: Shinkūgyoku (Szél elem: Vákuum Labda) A
- Fuuton: Senpuuken (Szél elem: örvénylő Szélököl) C
- Fuuton: Kaze Kufu (Szél elem: Szél Terror) A
Különleges képesség: méreteiből adódóan sok támadást kibír, ellenben mozgása pont a méretei miatt kicsit lomhább.4. Shiro
Méret: normáltól kicsit nagyobb
Szint: S
Elem: Villám (raiton)
Jutsuk:
- Raiton: Jibashi (Villám stílus: Elektromágneses Gyilkosság) C
- Raiton: Sichuu Shibari (Villám elem: Négy Oszlopos Rögzítés) A
- Ikazuchi Hakai (Villám Pusztítás) A
- Purazuma Booru (Plazmagömb) A
- Ninpo: Raigeki no Yoroi (Ninja művészet: Villám Csapás Páncélja) B
- Raiso: Ikadzuchi no Kiba (Villámló Temetés: Agyar Villámcsapás) B
Különleges képesség: Elsősorban védekezésre és távoli harcra specializálódott lény. A karmai a mancsán fémmel vannak bevonva, így helyettesítve a chakraérzékeny fegyvert.


5. Kogo
Méret: normál
Szint: A
Elem: Tűz (katon)
Jutsuk:
- Katon: Hibashiri (Futótűz) A
- Katon: Kurosufaia no Jutsu (Kereszttűz jutsu) B
- Katon: Keshi Makuga Hara (Felperzselt Föld függönye) A
- Katon: Keshi Makuga Hara (Tűztigris robbanás) A
- Katon: Karyuu Endan (Tűzsárkány rakéta) B
Különleges képesség: A Katon: Keshi Makuga Hara jutsu kivitelezése esetén egy saját magával megegyező méretű tigrist hoz létre Kogo, ami önmagában is megzavarhatja az ellenfelet.
Elfogadva, létrehozás folyamatban. - Shiz
avatar
Shintaro Yun
Játékos

Tartózkodási hely : Middle of Nowhere


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 998

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Gruczi Duneai on Csüt. Júl. 08 2010, 23:07

Raiton: Iwatoni no Jutsu// Villám elem: Égető bilincs

Elem: Villám


A használó kezéből kilő egy villámot.
Ha eltalálja az ellenfelet, akkor az ellenfélen átfut, majd az alatt a földbe hatol, ezután a célpontot akin áthatolt magával rántja a földbe, így fogságba ejtve az ellenfelet.


Pontok: 35 pont
Chakraszint: 280
Szint: B


Ez az egyik régebbi oldalon ellett fogadva és végre megtaláltam, de gondoltam jobb ha tudtok róla Smile
avatar
Gruczi Duneai
Játékos

Tartózkodási hely : Ahol dolga van!!


Adatlap
Szint: A
Rang: ANBU Taicho
Chakraszint: 720

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Katsutomo Goukan on Szomb. Júl. 10 2010, 17:59

Ninpou: Heikikagen
(Ninja művészet: Fegyvermódosítás)

Egy chakrára érzékeny fegyverbe áramoltatjuk chakránkat, mire az felismeri elsődleges elemünket, és annak megfelelően reagál a következő módon:
Katon: Minden egyes csapáskor égési sérüléseket hagy maga után.
Doton: Megkeményedik.
Suiton: A fegyver vizet szív el, amit chakrává alakít, amit legközelebb nagy nyomással ki tud lőni (fontos: csak egy lövésnyi vizet tud tárolni)
Fuuton: A csapások menetszele felér egy-egy kisebb ütéssel (persze az erősség a beleadott chakramennyiségtől változik)
Raiton: A fizikális ütésen kívül, áramütés is éri azt, amit megüt.

Mindegyik képesség erőssége a belefektetett chakramennyiségtől függ.
Chakraszint: 100
Szint: D-S
Típus: Kiegészítő


nos úgy terveztem, hogy ez afféle stílus lesz, ergó még jönnének hozzá jutsuk(olyasmi, mint mondjuk a virág technikák).

avatar
Katsutomo Goukan
Játékos

Specializálódás : (...)

Tartózkodási hely : (...)


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Karin on Vas. Júl. 11 2010, 12:19

Duneai a régi technikát elfogadom!

Amúgy Goukan ez a technika úgymond a Hiien technika másfajta használata! Abban az esetben nem chakra érzékeny fegyvert használnak, de most igen! De ennek ellenére is elutasítva! Hogy miért? mert olyan chakra érzékeny fegyver, mely az összes chakrára reagál nagyon ritka és mellesleg magasan "S" szintet képvisel! Ezért szoktuk csak egy elemre reagálni képes fegyvert engedélyezni!
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 42 oldal 1, 2, 3 ... 21 ... 42  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.