Saját Technikák Ötletelője

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

42 / 42 oldal Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Baku on Hétf. Nov. 13, 2017 6:45 pm

Jiraya, a báb méretei a következők lennének:
A báb pancélja akkora, hogy szűkösen beférjen 3-4 ember. Vagyis egy ovális alapú, 1,20x1,70 területű, 1 méter magas lenne. Maga a teknős nagyjából 30cm hosszú lábakon állna, és a feje is nagyjából akkora lenne, a "füsteregető nyílás" pedig 1-2 cm magas lenne a páncél tetején
Szóval egy nagyjából 2 méter hosszú, 120cm széles, 150-155cm magas báb lenne
avatar
Baku
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Hétf. Nov. 20, 2017 4:46 pm

Hoy!

Jövök egy saját Katon technikával
Katon: Kaibungakure no Jutsu // Tűz elem: Hamuban Rejtőző Technika

A használó a Tigris - Ökör - Kígyó kézpecsétek megalkotása közben mély levegőt vesz, majd a testén belül létrehozza a Katon chakrát. Ezt követően egy izzó hamufelhőt lehel ki a használó, ami elvakít mindenkit, aki belekerül. Ezen felül maga a felhő komoly égési sérülést okoz mindenkinek aki benne tartózkodik: egyrészt a bőrfelülethez érve, illetve belégzés esetén még belső égést is okozhat.

Chakra: ?

Szint: ?

Edit: már van ilyen technika.

Megjegyzés: Az előző oldalon van Shinkónak is egy saját technikája(nehogy ne vegyétek észre xD)

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Nov. 25, 2017 12:46 am

Shinko:

Suiton: Suitenhoufutsu

Ez a technika a többi víz jutsutól eltérően, létrehozható már eleve meglévő vízből, akár a talajvízből is, valamint Suiton természetű chakrából. A segítségével a használó képes a környezetében lévő vizet irányítani egy bizonyos mértékig. Kisebb vízfalakat emelhetünk a közelünkben, de a technika jobban preferálja a gömbök létrehozását, ugyanis azt az alakot lehet a legkönnyebben fenntartani. A technika remek kiegészítése lehet más Suiton Ninjutsuknak.
Magyar név: Víz elem: Ég és víz konvergencia
Típus: Kiegészítő
Besorolás: B szintű
Chakraszint: 250


Teljesen használható erre, a tűket és hasonlókat pedig más Suiton technikával kombinálva érheted el. ^^

Baku:
Elfogadva, az utolsóban megadott paramétereket majd írd be a báboz! ^^ Az árak alakulása:
- Fém Kupolapáncél testtel együtt --> 10.000 Ryo
- Gáznyílás --> 3.000 Ryo
- Végtagok --> 2.000 Ryo (Összes végtag
- Tűvető --> 5.000 Ryo
ÖSSZESEN: 20.000 Ryo

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Baku on Kedd Dec. 05, 2017 11:06 am

Néhány technikaötletem szeretném bedobni a közösbe, ha szabad


-ÁRNY BÁB/KAGE NO NINGYO
Egy különleges technika, mely során a bábmester chakrakapcsolatot képez fonalakkal a bábjával, ezáltal az árnyék kiemelkedik a talaj síkjáról, és úgy viselkedik, mint egy rendes humanoid báb, anyi különbséggel, hogy elpusztíthatatlan, viszont a támadásokkal szemben úgy viselkedik, mint egy árny/füst alak. Alapvetően támadni csak az ujjak éles, pengeszerű végével tud támadni
Előnye: bármikor előránthatsz egy erős, ütőképes bábot
Hátránya: nagy ch igény, az árnybáb nem képes védekezésre
Megkötés: csak a saját árnyékoddal lehet, vagyis egyszerre csak egy árny bábod lehet, illetve mellette nem használhatsz másik bábot
Szint: S

-> ÁRNYGÖMB/SHADOBORU
Az árnybáb 1 nagyobb (8-10 cm átmérőjű) vagy max 10 kisebb (1-2 cm átmérőjű) golyót képes kilőni magából, viszont ezek a golyók bármilyen alakot felvehetnek, nem csak gömbformát, vagyis felvehet shuriken, kunai, senbon alakját is
Szint: S-TÜKÖR BÁB/MIRA NINGYO
Egy különleges bábirányító technika.
A használó chakrakapcsolatba lép a bábjával, ami lehet akár méterek, akár kilóméterek távolságában is, gyakorlás kérdése. A használó a báb szemén keresztül lát, mozgása pedig egy az egyben áttükröződik a bábra, vagyis a használó a saját mozgásával képes irányítani a bábot, illetve "gondolattal", vagyis chakra öszpontosítással a mechanikáit. Ha a báb ütést kap be, azt érezzük, viszont fizikálisan nem sérülünk közben.
Először csak kb 10 méteren belül, gyakorlással egyre kíjjebb lehet tolni ezt a határt, a végső fázisban (S+ akár) már meditáció szerű állapotban is képes irányítani a bábot, egyszerre akár többet is. A technika teljes elsajátítása után pedig képes akár harc közben is bábokat irányítani(ő harcol., mellette pedig a bábok "tőle függetlenül" harcolnak)
Előnye: biztonságos helyen, chakrafonalak nélkül lehet irányítani a bábot, nincs kitéve a használó semmilyen fizikális, illetve pontosabb irányítás
Háttánya: nagy chakramennyiséget igényel, csak a látó szervünk működik alapesetben (pl adóvevőkkel kiterjeszthető)
Megkötés: csak emberi bábbal lehet kivitelezni
Szint: S
avatar
Baku
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Kowarii Zion on Kedd Dec. 12, 2017 1:43 pm

Szép napot!

Két újabb, ugyan régebbi, de még fel nem dobott ötlettel állnék elő, ezúttal a legkisebb karakteremmel.

Nise no Hanta
A genjutsu egyfajta kiegészítőként szolgál. A használónak először is magára kell vonni az áldozatának figyelmét, s szemkontaktust kell kialakítani. Ezután a használó képes a támadásait illúzióval felerősíteni, mégpedig azzal, hogy tükörképeket alkot a támadásáról, s ezáltal összezavarja ellenfelét, aki ha nem oldja fel az illúziót, akkor nem lesz képes kitalálni, melyik a valódi csapás. A többszörözött támadások csupán illúziók, s csak magasabb szintű chakramanipulálás segítségével érhető el genjutsuval okozott sebzés. Azonban minél több illúziótámadás talál célba, az áldozat agya annál inkább adja fel a harcot a genjutsu ellen, mely végül ájulásig vezethet. 
Példa: Zion a magasba dob egy esernyőt, mely forogni kezd. Az esernyőből újabb esernyők repülnek ki, majd együtt kezdik tűzápor alá venni az áldozatot. Az esernyők által létrehozott hamis senbonok tökéletesen eltakarják a valódi tűket, ezzel megnövelve a támadás találatának esélyét. 
Magyar név: Hamis csapás
Típus: Genjutsu/Kiegészítő
Besorolás: B?
Chakra: 300?

Kagami no Genzai
Egy több érzékre ható genjutsu, melynek ugyan nem túl bonyolult a felépítése, nagy koncentrációt igényel a véghezvitele. Lényegében a genjutsu lehetővé teszi, hogy egyfajta tükörvilágba zárva az áldozatot, főbb érzékeinek ellentétes hatású érzetet keltsen. A létrehozásához szükséges egy látásra és hallásra egyaránt alkalmas, zavaró tényező. Ezt el lehet érni különböző eszközökkel, technikákkal, vagy épp más illúziókkal. A lényeg, hogy egyszerre kell a látást és a hallást is befolyásolni a genjutsu megalkotásához. A látásnál a retinába kerülő fény megtörik, az illúzió blokkolja a további kép visszaforgatását a különböző sejteken át, így a hatásában fordítottan fogja érzékelni környezetét. Mesteri szinten a technikával képesek lehetünk tengelyen keresztül is átfordítani, ezzel teljesen a fejére állítva a világot az áldozat számára. A hallásnál pedig a beérkező hangok rezgését módosítva kelti a téves eredet irányát és távolságát.
Példa: Az ellenfél, miután a genjutsu fogságába esett, hallja, hogy bal irányból támadás érkezik. Azonban, mikor balra fordítaná a fejét, környezetének jobb oldalát látja.
Magyar Név: Tükörvilág
Típus: Genjutsu
Besorolás: A?
Chakra: 420?


Zion
avatar
Kowarii Zion
Játékos

Taijutsu Pontok : 48


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Fujishima Hana on Kedd Dec. 12, 2017 8:19 pm

Hosszú kihagyás után megpróbálkozok beadni egy saját technikát. Kicsit rágyúrunk a saját taijutsu stílusra. Twisted EvilNév: Kaminari no senkō / Mennydörgő Villanás
Típus: Taijutsu
Leírás:
A technika kombinálja a Hachimon – Nyolc kapu és a Gouwan // Erős Kar technikát!

A használó kezdésként megnyitja a Látás Kapuja // Keimon-t. A testéből felszabaduló és kitörő energia körülöleli őt egy pillanat erejéig, majd ezen energiákat a Gouwan technika során megtanult alapelv szerint próbálja felhasználni. Az aurát mindkét kezére összpontosítja, – így azok érintése is már egy gyengébb szél elemű technika hatásának felel meg-, mely körül lassan manifesztálódik az energia, vad örvénylésbe kezdve az energia egy adott pontba irányítása miatt. – leginkább úgy lehetne leírni, mintha a kezei melletti térben az aura okozta tornádó jönne létre- Az energia olyan sűrítetté válik, hogy a használó kezeiről az egyszerű ruhaneműk apró darabokra képesek foszlani. 
Majd egy frontális támadásba kezdve, először nyitott tenyérrel üti meg az ellenfele mellkasát - ezzel nemcsak sokkolva és mozgásképtelenné téve őt, hanem súlyos sérüléseket is okozva neki- a magasba repítve őt, majd utána ugorva a másik kezével, immáron az öklét használva taszítja a föld felé. A becsapódás elementáris erejű, mely biztos halált jelent.
Mindkét ütés során, akkora energia szabadult fel, hogy kisebb hangrobbanás jön létre. Ez azon egyszerű elvnek köszönhető, hogy az ütés olyan gyorsan jön létre, hogy az már majdnem átlépi a hangsebesség mértékét, (340m/s) ezzel összenyomva maga előtt a levegőt. Vagyis lényegében nem is üti meg az ellenfelét, hanem maga a légnyomás találja el.
A technika kivitelezése miatt, csupán két hatalmas mennydörgő robbanást lehet hallani és egy villanást.

Erősség: A nyert gyorsaság és a fent felsorolt előnyök mellett a technika igazi ereje maga a két ütés.  Lényegét nézve szinte minden szilárd védelmet felehet vele törni, illetve a kitörő aurának hála az ellenség technikáin is lehetséges keresztülütni vele magunkat.

Gyengeség: Nem is a testre ható negatív hátrányok a félelmetesek, hanem mindkét kart érő hatalmas terhelés. A kar izmainak nagy része elszakad az ütéseknek hála, illetve a visszacsapó energia roncsolja a csontokat is. Így harcban egynél többször nem lehetséges használni. A felépülés pedig tetemes időt vesz igénybe, bár sima orvosi ellátással is lehetséges a felépülés.

Besorolás: A (mi döntjük el, de ajánlhatsz)
Chakraszint: 600 (mi döntjük el, de ajánlhatsz)
Szükséges Taijutsu pont: 150 (mi döntjük el, de ajánlhatsz)
avatar
Fujishima Hana
Játékos

Taijutsu Pontok : 227


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 897

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Hétf. Dec. 25, 2017 6:27 pm

Sziasztok!
Az alábbi felvetéssel kapcsolatban kérdezném - azon túlmenően természetesen, hogy egyáltalán technikailag megállja-e a helyét -, hogy saját technika, vagy inkább kombinációs technika formájában hozható-e létre:

A testfelületre „tetovált” fuuka houin pecsét aktiválásával egy kvázi láthatatlan chakrafal vetül a felhasználó és az ellenfél által indított támadás (elemi, ill. sima ninjutsu) közé. Amint az ellenséges támadás érintkezésbe lép a használó pecsétje által vetített fallal, az elnyelő mechanizmus azonnal működésbe lép, elnyelve a támadó technikát.
Virtuálisan a támadó csupán annyit tapasztal, hogy az általa elindított technika megszűnik létezni, azonban a pecséthasználó szervezetében további folyamatok mennek végbe, melyek alapján képes a chakra kyuuin technika előnyét érvényesíteni. A pecsételő testébe zárt technikából ezáltal képes kivonni a chakrát, és elsődlegesen beépíteni azt a saját készletébe építeni, hogy aztán a későbbiekben használja azt fel, vagy másodlagosan azonnal visszaküldeni azt egy nyers chakrahullám, chakralöket formájában a támadó irányába.
Név: Fuuka kyuuin
Chakra:
Besorolás:

Előre is köszönöm, kellemes pihenést mindenkinek!
avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Senju Tobirama on Kedd Dec. 26, 2017 8:52 pm

Baku:

Az első kettő technika, mint árnyék manipuláció, Nara megkötéses dolog, az ő reszortjuk ez. Az árny "báb" vagy épp klón pedig ha jól emlékszem szerepel is egy Nara saját jutsuinál. Ezeket nem tudom elfogadni.

A végső technikád viszont lehetséges és nagyon jól ki van találva. A használónak a bábok miatt nem feltétlen kell lemondania a közelharcról ez pedig nagyon jól jöhet. Azonban ezt szintekre kell bontani.

Alapszinten (B) képes 10-15 max 20 m-es körig elvinni a bábokat ezzel a technikával.
Magasabb (A) szinteken már képes akár 50m-re is kivinni bábjait, 
A technika mestereként pedig megegyezik azzal, mikor a normál módon használod a bábokat.

Leírásba a következőket  foglald bele, mikor beadod jóváhagyásra:
A technika alapjaiban véve a klasszikus bábhasználat átültetése egy sokkal aktívabb mozgásba. A használó a chakrafonalakat, melyekkel bábjait irányítja nem ujjaihoz, hanem testrészeihez csatlakoztatja. Minden fontosabb részhez egyet-egyet. Ezáltal talán még több is lesz, mint az alap technikánál, hisz szükséges egy lábon belül pl a lábfejre és térdre külön tapasztani, hisz az emberi mozgás jóval komplexebb, mint egy pár merev végtag rángatása. Mindenképpen tapasztalt bábhasználónak kell lenni, a használatához, hiszen egyszerre több fonalat kell mozgatni, mint egy-két kezdő szintű bábnál. 

Megkötések: 

Tatsu Teichi no Jutsu // Sárkány Kémkedő Technika
Egy viszonylag egyszerű de hasznos technika közepes távolságból lehetőséget ad a használónak, hogy kiterjessze a látását egy a közelben lévő képre, vagy szoborra, melynek ép állapotú faragott, vagy festett szemei vannak, és ezeken keresztül lásson, és figyeljen meg eseményeket. Hasonló a működési elv mint a harmadik szem estében.
Chakraszint: 250
Besorolás: B

Kugutsu no jutsu // Bábmozgató technika

És az emberibábok nem szükségesek hozzá, hisz ez azt jelenti, hogy emberből kialakított, nem pedig emberre formázott báb, pedig logikailak nem lehetetlen utóbbival használni, sőt, bármilyen másik bábbal. Csupán nem ugyanazok a funkciók lesznek. Pl egy kunai kidobót egy rúgással indítasz be ilyen esetben, stb. A Sárkány Kémkedő Technika, pedig azért megkötés, mert ezzel egyszerűbben vagy képes a látásod mint olyan kivetíteni a bábra, melyet használsz. 
Chakraszint: 300
Besorolás: BZion:
Első:
Chakra: 301
Besorolás: B


Második: 
Chakra: 499
Besorolás: A 

Ötletes kis cuccok, egyszer volt egy majdnem JK aki ilyesmit szeretett volna, de nem sikerült elfogadható ET-t írnia. Viszont örülök, hogy végre láthatom majd játéktéren is majd. 

Hana:

Huhh feladtad a leckét, mint olyat. Először is, a megkötések közül a kapukat kivesszük, nem igazán vehető egy jutsuba a test felerősítése és a nyers chakra efféle formázása, valamint nem taijutsu, hanem ninjutsu ez már. Ez a technika lényegében egy félig-meddig rasenganhoz kapcsolható chakraformázás, azonban mégsem teljesen... Önmagában egy nagyadag chakrát nyom ki mely spirálisan forog, mint egy forgószél, ez pedig mikor eltalálja az adott célpontot, akkor az egész tömegével együtt, a felgyülemlett energia kicsapódik. A hatás ami egyenlő a rasengannal, azonban itt a megvalósítás sokkalta inkább egy felhúzott rugóhoz hasonlítható, amelyet feszesen tartunk mindaddig, míg el nem értük célpontunkat. Önmagában eredeti a dolog. Egy eredeti, önálló módszer arra, hogyan érjünk el egy már létező hatást úgy, hogy nem sok köze van az eredetihez. Tehát elfogadom. Azonban még leírnám azt, mit szerkessz bele a technika leírásába.

- A technika során a használó a chakráját egyfajta spirális formába, forgószélszerű alakba gyűjti kezei köré, melyet mindaddig feszesen és "robbanásra", kitörésre kész állapotban tart, míg el nem találja a célpontot. Fontos, hogy a technika során nem csak meg kell alkotnunk a formát, de magára a forma robbanékonyságára, "sűrűségére, nyomására" is nagy figyelmet kell fordítanunk, miközben tartjuk a jutsut. Tehát mindig számolni kell ezzel a tényezővel, megalkotástól addig a pillanatig, mikor betalál.-

Továbbá a magyarázat, amiért "redukáltam" a technika formáját:
A kapu felnyitása nem köthető túlzottan a technikához. Mármint amit leírtál az eléggé kombinációs jellegű, amelyben egy még nem létező dolgot vegyítesz a kapu felnyitásából származó előnyökkel. Lehetséges, hogy úgy a leghatékonyabb, azonban egyáltalán nem kötelező ahhoz feloldani a kapukat, hogy egy chakraformázási műveletet kivitelezz. Sőt, bizonyos tekintetben a hirtelen felgyülemlett nagyerejű chakra, a kapuk kinyitása, még akár nehezíthet is mindent, ami nem alap, "passzív" chakrafelhasználással létrehozott taijutsu. Továbbá, amennyiben raiton jellegű lenne a technika, még érthető lenne a gyorsulás, azonban ez egy sima chakra technika, amely semmivel sem befolyásolja a sebességünk. Amennyiben OPCIONÁLISAN felnyitod akármelyik kaput hozzá, úgy az az egyéni döntésed, de akkor sem a technika fogja majd a hatást eredményezni, hanem a felnyitott kapuk mellékhatása lesz, amellyel kombináltad. 

Chakra maradhat 600 
Besorolás: A
Taijutsupont nem szükséges, ez egy sima jutsukközé illő ninjutsu inkább. 

Amennyiben így NEM felel meg az elbírálás, valamit félre értettünk, kérlek jelezd ITT és megbeszéljük a továbbiakban, vagy Jira ír rá valamit. 
Shakaku:

A technika, amelyet leírtál többször volt már téma, de legalábbis a részei, több játékosnál. Pár probléma vetül fel itt.  Az egyik, hogy a Fuuka Houin egyáltalán nem képes egy technika azonnali "megemésztésére", maximum kisebb szintű jutsuknál. Így nem feltétlen lennél képes egy feléd érkező Goukakyuunál nagyobb tűzlövedéket lebontani, majd a chakrakyuujinnal teljesen magadba építeni. Kakashi sem hiába állt Shikamaru elé, mikor ezzel próbálkozott volna a Gian esetében. Kisebb technikáknál még-még lehetséges, nagyobbaknál bajos. Még Jiraiya is csak másodpercek árán tudta lezárni az amaterasut. Viszont ha eltekintünk magától a határtól, a technika és a pecsét tényleges határától, hogy mire képes, s az egészet nézzük, mint egy összedolgozott technika, akkor pedig nem igazán kapunk mást, mint azt a rinnegan képességet, mellyel megszívta az egyik Pein is, mivel Narutoból kiszívta a senjutsu chakrát, illetve elnyelte a rasenshurikenét, nyomot se  hagyva az S rangú technika után. Ám az nem volt képes semmilyen formában visszalőni, így ha erre képes a technika, már nem is erről, hanem a külön álló Kekkei Genkairól beszélünk, mely egy, a használó tenyerén elhelyezkedő pecsétként jelent meg, s képesvolt elszívni a jutsukat, sőt vissza is repíteni azt a feladónak. Ez a KG többször került már terítékre, mint ahogy a technika tiszta chakrává való alakítása. Előbbire az volt a döntés anno, hogy addig nem kreáljuk meg a leírást, míg valaki nem akar ténylegesen foglalkozni vele, mivel nem igazán szeretjük azt a filmből kiragadott KG-t, néhányunk szerint értelme, magyarázata sincs túlzottan, míg utóbbira az volt a válasz, hogy mivel a jutsuk nagyobb részében már felhasznált chakra van jelen, mint egy goukakyuuban, -hogy az előző példánál maradjunk-, ahol a chakra előidézte a tüzet, megalkotta a gömböt, azonban ettől fogva szinte csak a chakra hatása van már jelen, a tiszta chakra, amit a kyuuin el tud nyelni, már nem. Persze erre válasz, hogy a pecséttel vissza lehetne alakítani normál chakrává, ám ez az, ami már egy másik szint, ez egy KG szintje, mi több, van is rá KG, a rinnegan, illetve a meiton, melyek képesek elnyelni akármekkora technikát, s chakrává alakítani, utóbbi pedig még vissza is tudja küldeni, ám a tiszta vérű Ootsutsukik vörös rinneganja, még akár képes lehet az elnyelt technikát fokozva is visszaküldeni.  Azonban, ha még valahogy meg is csinálod, hogy egy pecséttel lezárd a technikát, és azt chakrává alakítsd, úgy a pecsétet feltörve nem kapsz chakrát, hanem csupán újból ugyanazt a technikát látod a pecsét helyén. Pl egy goukakyuu esetében a pecsét azzal a lánggal kezd égni, amit lezártál, vagy hasonló hatások lépnek elő, tehát amennyiben "felnyitod" a pecsétet, hogy kiszívd belőle a chakrát, úgy nem a várt reakció történne meg. Illetve a pecsétet folyamatosan újra kellene kreálni, ugyanis a Fuuka Houint eltelíti a technika, melyet bele zárunk, majd a pecsét feltörésével kapjuk azt csak vissza, ami azt jelenti hogy a pecsét mint olyan egyszer használatos, utána újra kell írni, újra le kell helyezni. Így a technikát ebben a formában nem fogom tudni elfogadni. 

_________________
avatar
Senju Tobirama
Főadminisztrátor


Adatlap
Szint: E
Rang: Hokage
Chakraszint: Halálütés

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Baku on Kedd Dec. 26, 2017 11:18 pm

Tobirama, ez azt jelentené, hogy a meditációs illetve a több bábot irányítós rész törlésre került, igaz?
Mivel kezdő vagyok, és rosszul tájékozódom itt, hova kéne beadni jóváhagyásra a technikát?
Az embeei bábot pesig úgy értettem, hogy humanoid formájú báb. Lehet rosszul fogalmaztam

Másik téma
Az mennyire kivitelezhető, hogy egy pecséttel permanensen lepecsételünk egy technikát, amelyet, ha chakrát vezetünk a pecsétbe, bármikor el tudunk sütni, maga a technika "általános felhasználatú" tudása nélkül?
Pl létrehoz valaki nekünk egy pecsétet, amelybe a Goukakyuu no jutsu van lepecsételve permamensen, és ha én, akinek nincs katon ch-ja, ch-t vezetek a pecsétbe, a segítségével képes leszek elsütni egy Goulakyuu-t
Vagy az elemi technikákat szintén csak elemi chakrával lehetne így elsütni? Erre az esetre lehetséges egy olyan pecsétet létrehozni, ami képes a normál ch-t elemivé alakítani?
Ha lehet ilyen pecsétet/pecséteket létrehozni, leírom a miértjet is
avatar
Baku
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Senju Tobirama on Kedd Dec. 26, 2017 11:45 pm

Baku:

Nem, nem lett törölve, A szinten mondjuk képes lehetsz arra, hogy szimplán meditálás közben irányítsd, ám az már inkább sima báb használat, normál fonalakkal, csak épp úgy, hogy fizikai mozgás helyett csak a chakrát mozgatod. Nehezebb folyamat ez már, ezért kell a fejlettebb karakter hozzá. A több báb pedig szintén ugyanaz. Amennyit a karaktered képes irányítani a megszokott, hagyományos módszerrel, annyit fog tudni ezzel is. Annyi a megkötés, hogy külön ki kell gyakorolnia majd. 

A jóváhagyást ide kattintva tudod kérni: http://narutohun.niceboard.org/t3295p50-sajat-jutsuk-jovahagyasa

Az emberi báb kifejezés pedig a narutoban, de legalábbis itt a gundanon annyit tesz, hogy emberek húsvér testéből speciális eljárással készítesz bábot, mint ahogy Sasori csinálta, de nem gond, csak legközelebb írd hozzá. Smile

A másik téma:
Az első felhasználási mód lehetséges, mi több létezik is ilyen, egy eszköz -mondhatni-, melyet a boruto idején a shinobik fegyvertárába akartak állítani. Azt viszont, hogy ezt megalkothatod te, vagy esetleg mint technikát, ezt a különleges pecsét/tekercs készítést, mint technikát bevesszük az oldalra, nem egyedül döntöm el, de amennyiben lesz rá igény, behozzuk, persze. Írd le miért kell, megnézzük mit tudunk kihozni. ^^

Az pedig, hogy chakra elemi alakítása... Létezhet olyan speciális fegyver, tárgy mely egyfajta maggal rendelkezik, melybe ha belevezeted a chakrád, elemi hatás jön létre. Pl egy kard amibe sima chakrát vezetsz és elektromosság kezdi körbelengeni. Amennyiben ilyesmire gondoltál, természetesen lehetséges, azonban technikákat nem tudsz vele véghez vinni. Pl az előbb említett példával, nem fogsz tudni kigyakorolni egy karddal kivitelezett Kyuuden no Jutsut, hanem annyiban nyilvánul meg, hogy az adott tárgy mintha elemi hien hatása alatt állna kb. Viszont ezt a pecsétet csak egy adott elemre specializálva lehet megalkotni ami nem igazán lehet -ha minden igaz, de utána kérdezek- elemi KG, illetve csak olyan hozhatja létre, aki rendelkezik azzal az elemmel, amilyennel a tárgyat akarod, hogy rendelkezzen. 

_________________
avatar
Senju Tobirama
Főadminisztrátor


Adatlap
Szint: E
Rang: Hokage
Chakraszint: Halálütés

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Baku on Szer. Dec. 27, 2017 12:00 am

Olyan bábokról gondolkodtam, amelyekre ezen pecsétet felhelyezve képes leszek elemi technikákat használni. Pl egy sas alakú bábot úgy használni, mintha legyező lenne, vagyis szél elemű és/vagy legyezőhöz kötött technikát tud végrehajtani, egy vakondot, ami az Iwa no Yoroi-val sebezhetetlen lenni vagy épp a Moguragakure no jutsuval a földben mozogni, egy raitonhasználó bábot, aki képes sokkoló ütéseket bevinni a Raikennel (mondjuk ilyen sokkoló bábot letrehozni mechanikusan is lehetne, de így menőbb Very Happy ), egy katon elemű bábot, ami bármikor képes lehet lángokat szórni, vagy egy víz elemű bábot, amivel akár a Soirou no jutsu-ba lehet zárni az ellenfelet
Vagy egy olyan, csörgőkígyó szerű bábot, aminek a csörgője hang alapú genjutsut bocsájt ki magából, például a Csengő tűk illúziója, vagy egyéb hangszerhez kötött genjutsuk
Asszem mindenféle lehetőségre kitértem, természetesen az egész S-szintű minimum (nem beszélve arról, hogy van, mikor 2 használó kéne az adott pecsét elhelyezésére, ráadásul minden technikához külön pecsét kéne elvileg)
Renélem, így érthető


A hozzászólást Baku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 27, 2017 12:18 pm-kor.
avatar
Baku
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Nara Akane on Szer. Dec. 27, 2017 4:21 am

Üdv! Rég tettem tiszteletem errefelé, pedig ötleteknek nem vagyok híján, csak lusta vagyok leírni őket. Most azonban szeretnék beadni egy párat ezek közül, brainstorming jelleggel. A névváltoztatás jogát fenntartom, ha kiderülne hogy baromságokat szótáraztam ki Very Happy

Kage Ookami - Árnyék Farkas

A használó képessé válik az árnyékából kinövő csápokat farkasokra emlékeztető bestiákká formálni, melyek megnyúló farkukon keresztül folyamatos összeköttetésben vannak létrehozójukkal. Az éjfekete fenevadak harapása chakrát szív el az áldozattól, valamint képesek az általuk leharapott húst és testrészeket chakrává alakítani, mely alkotójukhoz áramlik a köztük lévő chakrakapcsolaton keresztül. .
Besorolás: ?
Chakraszint: ?
Megkötés: Nara klántechnika, chakraelszívó technika ismerete

Kage Fuuin - Árnyék Pecsét

A technika lehetővé teszi, hogy a használó korlátlan mennyiségben pecsételjen tárgyakat az árnyékába, s hogy megidézze onnan azokat.
Besorolás: ?
Chakraszint: ?
Megkötés: Nara klántechnika

Reiki no Kyuuin - Az Elszívás Aurája

Ezen képesség ismeretében a chakraelszívó technikák birtokosainak nincs többé szüksége közvetlen fizikai kontaktusra, puszta jelenlétükkel is képesek elorozni mások energiáit, folyamatosan gyengítve ezáltal őket, magukat pedig erősítve.
Besorolás: ?
Chakraszint: ?
Hatótáv: aktuális chakraszint/100 m
Megkötés: Chakraelszívó technika ismerete

Kagami Fuuin - Tükörpecsét

A pecsét létrehozásához egyszeri fizikai kontaktusra van szükség a létrehozó és a pecsételendő személy között. Ezt követően létrejön közöttük egy chakrakapcsolat, melynek eredményeként minden sérülést, ami az egyik felet ér, a másik is elszenvedi. Ez visszafelé is igaz: az irio ninjutsu által történő gyógyulás is mindkét félre hat. A technikát a használó bármikor megszüntetheti, újbóli alkalmazáshoz pedig újabb érintésre van szükség. Ha nem szüntetik meg, egy óra elteltével a hatás magától megszűnik.
Besorolás: ?
Chakraszint: ?

Shintai Genji - Holt Beszéd

A használó képessé válik a halottakkal való kommunikációra, ha birtokában van valamilyen maradványuknak vagy személyes tárgyuknak, amivel életükben sűrűn kerültek kapcsolatba. Fizikálisan többé-kevésbé ép tetemek esetén a létrehozó egyszerűen reanimálja a testeket, régebb óta elhunyt személy vagy súlyosan roncsolódott test esetén a kommunikáció egy asztrális projekció révén történik.
Besorolás: ?
Chakraszint: ?

Kyuugeki Shinka - Hirtelen Evolúció

A használó olyan szinten tökélyre fejlesztette irio ninjutsuban és humán anatómiában való jártasságát, hogy képessé válik saját egyedfejlődésének sejtszintű szabályozására. A jutsu alapja az, hogy a technika birtokosa képes a szervezetében tárolt chakrát őssejtszerű molekulákká alakítani és azokat szabadon mozgatni, majd meglévő szervrendszerekbe integrálni a szervezeten belül. Ezáltal képes lehet többletsejtek létrehozására, a létező szervek átalakítására és pozicionálására, egy tökéletesebb test létrehozására.
Példák a használati lehetőségekre:
- A használó létfontosságú szerveit arrébb helyezi, hogy az azokat célzó támadások ne találhassanak be.
- Fluoridtartalmuk növelésével megerősítheti csontjait. 
- Nagyobb zuhanást követő földet érést megelőzően mélyebb zsírszöveteit a felszínes kötőszövetek rétegeibe helyezi át, hogy azok vastagabbak, elasztikusabbak legyenek, így felfogva az esés erejét.
- Péntek este létrehoz egy második májat a meglévőt érő kritikus terhelés csökkentése érdekében.
Fontos megjegyezni, hogy a jutsu birtokosa nem képes azzá alakulni, amivé csak akar (tehát nem változhat három méteres, hatlábú szörnyekké, snarkokká, grumkinokká, toroknyaszajintó fapomogácsokká), humanoid jellege rögzült és megváltoztathatatlan marad. Ezenfelül az emberi anatómia törvényszerűségeinek áthágása szövődményekkel, diszfunkciókkal járhat ésszerűtlen és túlzó használat esetén, minden módosítás következményekkel jár (pl.: a csontok keményítése valószínűleg nagyban csökkenti a mozgékonyságot, egy második szív használata nyomán keletkező nyomás kikészíti az érfalakat, stb). Így tehát javallott a módosításokat követően visszaalakítani a szervezetet eredeti formájára, vagy pedig olyan megfontolt precizitással végrehajtani a változtatásokat, mely tekintettel van a komplex biológiai rendszerek egymással való viszonyára.
Besorolás: S
Chakraszint: ?
avatar
Nara Akane
Játékos

Taijutsu Pontok : 100

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU Jounin
Chakraszint: 935

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Zawaki Hotaru on Szomb. Dec. 30, 2017 8:29 pm

Jövök én is egy saját technikával Very Happy
Név: Fuuton: Kaze no supairaru (Szél elem: Szélspirál technika)
Típus: Ninjutsu
Kézjelek: nyúl - sárkány - ló - vaddisznó - kutya 
Leírás:


  
Megjegyzés: Kép minőségéért és nagysága miatt sorry, de ideális kép, hogy megmutassam milyen a formája, a különbség annyi, hogy két külön kézzel is képes megcsinálni vele, meg a testen bárhol megjelenhet a spirál technika, de a leggyakoribb a kéztenyér.


Most jön a lényeg: Eme technika egy amolyan védekező, és támadó típus. A kézjelek elmutogatása után a használó tenyerén megjelenik két spirál (fent a képen), csak kisebb méretben, ez az alap. Fenntartása olyan 10 ch-ba kerül, és a szélörvény akkor indul el, mikor a használó még több chakrát beleöl, és a kézizmait is megfeszíti. Ekkor a spirál hirtelen felgyorsul, így a levegőt szinte tolja kifelé a megadott irányba, azaz henger alakot csinál, ami úgy kilő a tenyérből, és ha eltalálja a célpontot, jó messzire is sodorja, képes halált is okozni az ellenfélnek abban az esetben, ha olyan helyre esik az ellenfél, ami nem puha.  
Erősség: Kifejezetten hasznos a támadások visszaverésére, és az ellenfél távolabbra való lökésére. Még egy bijuut és jinchuurikit is képes elsöpörni a technika, és képes a terepet is megváltoztatni. 
Gyengeség: Ha tűz jutsukkal válaszol az ellenfél, akkor csúnya sérüléseket is képes szerezni a mindkét harcoló fél, ez a technika képes nagy tüzet is csinálni. Emellett ez a technika naponta kétszer használható, egy jounin chakráját hihetetlen gyorsan elemészti, ha a jounin 2x használja. Ha a maximumot elérte a használat során, és erőltetve használja a technikát, akkor a jutsu végrehajtása kudarcra van ítélve, és a használó az eszméletét veszti, és bele is halhat. Veszélyes technika. 
Besorolás: 
Chakraszint: 
avatar
Zawaki Hotaru
Játékos

Taijutsu Pontok : 35

Tartózkodási hely : Sunagakure no sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 180

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Kureiji Hanaro on Kedd Jan. 02, 2018 1:34 am

Kuro Ato: Eien no Hikaru//Fekete Művészet: Örök Fény


Egy pecsét technika, mely segít kiküszöbölni a báb használat két gyengepontját. 
Első lépésként szükség van egy nagy tekercsre, mivel a pecsét maga meglehetősen nagy. A használó kezdésként maga köré ülteti az elzárni kívánt bábokat, maximum tíz ember méretűt. Felrajzolja a szimbólumok sokaságát a tekercsre, majd hosszas kézpecsét sorozatba kezd, melyet folyamatosan ismételget. Miközben a használó ismételgeti a kézpecsét sorozatot, a bábok körülötte lassan, egyesével füsté kezdenek válni, s a pecsétbe áramlanak. Miután ilyen módon az összes báb a pecsétbe áramlott, a használó lezárja azt. A legtöbb elzáró technikával ellentétben, ez a pecsét azért vesz igénybe rengeteg időt, mert a pecsét nem csak a normál értelemben vett módon tárolja a bábot, mert a kódolásba van írva minden a bábbal kapcsolatos információ. 
A  legfontosabb tulajdonsága csak a bábok megidézése és azok esetleges sérülései után válik láthatóvá, ugyanis minden egyes báb, amit ezen technikával zártak el, képessé válik elvesztett végtagjait, részeit pótolni, azáltal, hogy a sérülés helyén füst szerű anyag kezd el gomolyogni, majd lassan alakot öltve vissza áll a a báb eredeti, pecsétbe zárt formája. 
Emellett a pecsét nem csak a báb testét, hanem minden egyes eszközt, a tárakban, tárolókban lévő lőszereket, elhelyezett pecsétet is képes pótolni, vagyis a báb tökéletesen helyreállítható vele bármekkora is legyen a sérülés, akár a teljesen megsemmisített bábot is képes helyreállítani. 
Több hátránya is van a technikának: az egyik, hogy minél bomyolultabb felépítésüek a bábok, annál több időbe és chakrába kerül az elzárásuk, másfelől kezdetleges szinten elég sok időt veszik igénybe a bábok sérüléseinek gyógyítása, egy teljes helyreállítás akár órákat is igénybe vehet, de magasabb szinten ez az idő akár pár másodpercre is redukalható. 
A kivitelezés korai szinteken azért nehéz, mert a használónak egyszerre kell fentartani a kapcsolatot a bábjaival, irányítania őket és közben a tekercsbe is áramoltatnia kell a chakráját, hogy az képes legyen regenerálni a sérüléseket, mivel folyamatos chakra áramamlás hiányában a regeneráció félbeszakad. 
Szint:?
Chakraszint:?

Ez egyenlőre csak egy ötlet, csak érdekel, hogy lehetséges-e létrehozni egy olyan pecsétet, ami képes akár tökéletesen is helyreállítani bábokat.^°^
avatar
Kureiji Hanaro
Játékos

Taijutsu Pontok : 63


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Kedd Jan. 02, 2018 9:55 pm

Egy saját technikához alkalmas 3 ötlettel jönnék, továbbá hogy ne legyen két poszt Yamatonak is hozok pár ötletet.

Kawachinak:

Puribeto // Közlegény
A legegyszerűbb páncélzatú és fegyverzetű páncél báb. Egy teljesen hagyományos teljes szamurájvértezetet hord, fegyvere két darab ninjato. Egyetlen láthatatlan fegyvere a szájába lévő méregkilövő.
Felswzerelés
Teljes szamurájpáncélzat, pántazatattal összeillesztve 20.000 ryo
2 ninjato 20.000 ryo
méregkilövő mechanika 15.000 ryo
Teljes ára: 75.000 ryo

Gochou // Tizedes
A Közlegényhez hasonlatos egyszerű szamurájpáncélzattal rendelkező "báb. Ninjato helyett viszont egyetlen shirayasa katanával van felfegyerezve, valamint ujjai végén nekoték találhatók.
Teljes szamurájpáncélzat 20.000 ryo
1 db shirayasa katana 15.000 ryo
10 db ekote: 5.000 ryo
Teljes ár: 40.000 ryo

Asashin // Orvgyilkos

Egyik legalattomosabb páncél, ugyanis pont olyan fegyverekkel van ellátva, mint egy valódi orvgyilkos. A szamurájokkal ellentétben sokkal egyszerűbb bőrpáncél. Fegyverei közé tartozik a burredoran, vagyis fejvadászkard, valamint mind a két alkarjában rejtett penge található, ami opcionálisan lehet mérgezett is. Jobb tenyerében egy tekercs drót, míg a balban tűvető helyezkedik el. Ruhájában 15 kis dobópenge rejtőzik
Bőrpáncél ára:?
2 db fejvadászkard 6.000 ryo
2 db fegyvermechanika 4.000 ryo
rejtett penge ára: ?
1 doboz kis dobó penge 300 ryo
100 m drót 10.000 ryo
tűvető+ 100 tű 6500 ryo
teljes ára: 26.800+?

Gunso // Őrmester
Mint altiszt rangú páncél, ő maga már díszesebb páncél. Fegyvere is ehhez mérten egy Odachi, valamint alkarjában egy rejtett penge van, oldalán pedig egy chakram és egy ninjato helyezkedik el. Mivel nem ember, sőt nem is élő, így a fegyver forgatását akár egy kézzel is képes használni. Tenyerében drót kilövő mechanika van, amit a drót jutsukhoz hasonlóan tud használni.
Díszes páncél 20.000+ ryu
Odachi 20.000 ryo
Chakram 5.000 ryo
Ninjato 10.000 ryo
30 m drót 3000 ryo
Teljes ár: 58.000+ ryo

Ite// Íjász
Legegyszerűbb fegyverzet és páncél kombináció, Egyszerű bőr nadrág egész cípővel és láncinggel, Teljes testét egy csuklyás köpeny fedi, arcának helyét meg egy egyszerű maszk takarja. Fegyvere egy jumi, hátán pedig tagaz és benne nyilak találhatók.
Láncing: 1000 ryo
ruha
maszk 6.000 ryo
jumi 2.000 ryo
nyilak 5000 ryo
Teljes ár: 14.000 ryo


Yamatonak:

Suizume // Veréb
Veréb méretű és alkatú báb, testében robbanó vagy egyéb jegyzet helyezhető el. Lábán hegyes karmok, amivel bizonyos felületen, például az emberen is, képes megmaradni. Megfelelő technika segítségével használhatjuk felderítésre is.
ára: ?
fa anyag + jegyzet

Same // Cápa
Leginkább víz alatti harcra alkalmas, de megfelelő technika segítségével a föld alatt is képes mozogni (a használónak rendelkeznie kell legalább egy föld alatt mozgást lehetővé tevő technikával). Mérete változó lehet, ahogy anyaga is, míg a víz alatt használatos cápák általában fémből vannak, ebből a típusból van több, addig a föld alatt használhatók inkább könnyebb fából készülnek.

Tenshi no same // angyalcápa

2 méter hosszú, fém vázú cápa báb Hátát tüskék szegélyezik, hasán egy nyílás van, amivel víz alatti befogásra alkalmazható, de akár vízalatti felderítésre is alkamas, ha a használó rendelkezik megfelelő technikával vagy egy légzőkészülékkel.. Szájában éles fém fogak, amivel harapni tud, valamint az összes úszója kardélességűre van fenve. Különösebb fegyvere nincs.
Ára: ?

Itachizame // tigriscápa

Szintén fémtestú, 2,3 méter hosszú cápa cápa uszonyai ennek is fenve vannak, de az előző bábtól eltérően nincsenek a hátán tüskék. Száján keresztül több kisebb méretű cápa úszhat ki. A cápa uszonyai lecsatolhatók és egy lánccal visszahúzhatók. A kilőtt uszonyok irányíthatók.
Fémtest + fémuszonyok
lánc
Ára: ?

Neko no Same // macskacápa

Kicsi, 30 centiméter hosszú cápa. Sokrétűen felhasználhatók. Nagyobb rajban a testében elrejtett robbanó jegyzeteknek köszönhetően egy kisebb hajót akár el is süllyeszthetnek, de nagyobb hajón is komoly károkat okozhat, ha elég nagy számú ilyen cápát használunk. A báb általában egy nagyobb cápa gyomrában foglal helyet, legkézenfekvőbb a tigriscápa.
Ára: ?

Jinbezame // Cetcápa
Egy 10 méter hosszú, hatalmas báb, aminek már megépítése és tárolása sem egyszerű. Belsejében 10- 15 ember kényelmesen elfér. Víz alatti rajtaütésre használható, ugyanis számos fegyvere van. Ő az egyetlen víz alatt használandó cápa, ami méretéből adódóan fából készült. Szája felett 5 sorban 3- 3  tűvető található. A testén több helyen lámpák vannak felszerelve, ha a használó mélyebbre süllyed és látni szeretne, valamint több ütés és lövedék álló üveg található. Mélyebbre merülés esetén jobb, ha fémből készült verziót használunk, ami súlyát tekintve maximum 5 méter hosszú lehet és 5- 7 embernél többet nem képes elszállítani, fegyverzete a fa társához hasonló, egyetlen újdonság a hasán elhelyezkedő .
Facápa ára: ?
Fém cápa ára: ?

Nuishiremonzame // Citromápa
Föld alatt használható báb, inkább hosszú, mint széles, felépítése teljes mértékben a nevét adó cápáéra hajaz. éles fogaival és uszonyainak fém éleivel komoly sérüléseket képes okozni. Emellett a szájában található egy folyadék kilövő, valamint a hasában 30 méter dróttal képes elkapni a kijelölt személyt.
Test
folyadékkilövő 15.000 ryo
Drót 3000 ryo
Teljes ára: ?

Mitsukurizame // Koboldcápa
Citromcápához hasonló fegyverzettel és felépítéssel rendelkezik, de a hasában lévő drót helyett a fején található kinövés, ami rakéta végtaghoz hasonlóan kilőhető és becsapodás esetén robban.
Test
folyadékkilövő 15.000 ryo
rakéta végtag 20.000 ryo

Karasu // Varjú
Varjú méretű madár, szájában tűvetővel, teste üreges, benne különböző jegyzettel ellátott tojások, amiket a a madár "fenekén" tud kiejteni. A szárnyai nem hasonlítanak egy madáréra sem, kaszához hasonló pengékből áll.
Test
tűvető+ 20 tű: 5.300
tojásbomba (3 centi) + jegyzetek
Pengeszárnyak
Teljes ár: ?
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 752

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Hiroto Osumi on Szer. Jan. 03, 2018 3:36 pm

Gōsei Henge no Jutsu (Kombinált Transzformációs Technika)

A jutsu lényege, hogy a használó egy másik chakrahasználó lénnyel (ember vagy nin-juu) kicseréli külsejét, így mindketten felveszik a másikét. A technika ereje és fenntarthatósága mindenben megegyezik a Henge no Jutsuval.

Chakraszint: 180 (?)
Szint: C
avatar
Hiroto Osumi
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 54


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 327

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Shibo on Szer. Jan. 03, 2018 5:06 pm

Kyūshū Oto (Elnyelt Hang Technika)
A jutsut a Hang Országában fejlesztették ki, a ninja képes lépéseinek hangját a földben elvezetni, így hangtalanul haladni (futás közben is).
Chakraszint: 180 (?)
Szint: C

Gaido-tsuki Henge no Jutsu (Irányított Transzformációs Technika)
A használó képes egy másik lény alakját megváltoztatni.
Chakraszint: 200
Szint: C


Mugen Infuuin (Végtelen Titkos Jel Pecsét)
A használó képes más élőlényeket is ellátni a Titkos Jel Pecséttel, így képes beléjük is chakrát tárolni a saját testén túl.
Chakraszint: 1200
Szint: S
Megkötés: Infuuin ismerete


Nyūtoraru Hyōmen no Jutsu (Semleges Felület)
A használó chakrával von be egy adott felületet, mely ezután semlegessé válik az azt ért mérgekkel szemben.
Chakraszint: 220
Szint: C
Megkötés: mérgek ismerete (?), orvosi ismeretek (?)
avatar
Shibo
Játékos

Taijutsu Pontok : 95


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 224

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Kenshiro Hanae on Szer. Jan. 03, 2018 9:23 pm

Miuru féle technikák:
Név: Kakusareta Hasaki //Rejtett Szélpenge
Típus: Fuuton, Kenjutsu
Szint: A-S
Leírás: Egy igen különleges és alattomos technika, melyhez elképesztően magas chakrakontroll kell. A jutsu magas szintű testen kívüli chakrairányítást követel meg, ugyanis a technika során amolyan légi aknákat készítünk. Az „aknák” lényegében összesűrített szélpengék, amelyek a levegőben lebegnek, majd az aktiválás pillanatában vákumszerű hatással összesűrösödnek, majd kilökődnek, így lényegében kárt téve minden olyan dologban, amik az aktiválás pillanatában a szélpengéken tartózkodtak. A csapdák mindenki számára láthatatlanok, még a használó számára is, így jó, ha megjegyzi hova is pakolta el ezeket a „pengéket”, mert lehetséges, hogy saját magát sebesíti meg, ha nem figyel. Ezeket a kis csapdákat úgy kell létrehozni, hogy aktív technika mellett megformáljuk a chakránkat és egy vágás pillanatában „elhelyezzük” a levegőbe.

Név: Himitsu no Kenjutsu: Motocho no Michi // Titkos Kardművészet: A Lajhár Útja
Típus: Kenjutsu, Taijutsu
Szint: A (felsőhatár) - S
Leírás: Egy kifejezetten erős és nehezen megtanulható kardművészeti rítus, mely lényegében maximálisan kihasználja a test készségeit. Eme harcművészet során a chakránk szétterjed a testünkbe és fokozza amaz működését, mely nyomán a shinobi sokszorosára növeli a refelexeinek és mozgásának precizitásának, gyorsaságának (fegyverforgatás terén, nem helyváltoztató) képességeit, így nálánál jóval gyorsabb és erősebb ellenféllel is felveheti a harcot. A hátulütője azonban igen meredek, ugyanis hatalmas chakrát emészt fel, ezenfelül megterheli a testet a túlfokozódás, így naponta csak 1x alkalmazható, maximum 10 percig, különben maradandó károkat is tehet.

Hanae féle technikák:
Név: Wasure no Chikyu // Elfeledett Hangok Földje
Típus: Ninjutsu
Szint: B
Leírás: A technika röviden tömören nagyon egyszerű: megszüntet mindennemű hanghatást egy kisebb tárgyon. Ezt úgy kell érteni, hogy amíg a technika él, addig a tárgy nem fog semmilyen hangot kiadni, hiába ütközik, vág bele valamibe, vagy épp egyszerűen eldobják.  Ez annak köszönhető, hogy a jutsu létrehoz egy légüres teret a tárgy körül és mivel a hang csak légtérben tud terjedni, a vákuumszerű réteg elzárja terjedésének lehetőségét. A technika leginkább tárgyak és fegyverek körülfonására jó, mivel élőlény teljes bevonásánál a használó nem tud oxigénhez jutni, hisz a burok nem engedi bejutni a levegőt se, ezen felül minél nagyobb felületet vonunk be, értelemszerűen a ch igénye is annál nagyobb.

_________________

Multijaim:
Djuka Ryuu (főkarakter)
Amaken Yoshimitsu
Kenshiro Hanae
Hamada Fuyu
avatar
Kenshiro Hanae
Játékos

Taijutsu Pontok : 49


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 374

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Hétf. Jan. 08, 2018 12:48 pm

Sziasztok!
Az alábbi ötletet szeretném felvetni a rezidens Játéktechnikusaink előtt:

Elszívott chakrát tároló pecsét: A Chakra Elszívó technika lehetővé teszi a shinobi számára, hogy idegen szervezetből elvonva pótolja a saját kieső chakaszázalékait, azonban egy pohárba is csak annyit lehet tölteni, amennyi egyébként férne, azon túlmenően viszont a folyadék kicsordul a tárolóból. Ezen az elven haladva az elszívó technikát alkalmazó shinobi is mindösszesen a saját chakrájának 100%-át képes feltölteni - abban az esetben, ha áldozattól több chakrát szív el ennél a mennyiségnél, azt ő maga nem tudja aktívan hasznosítani, nem tudja a saját hálozatát 100%-on túlmenően megterhelni, feltölteni.
A chakrapecsét ezt a korlátozást hivatott hatálytalanná tenni, ugyanis a pecsét lehetővé teszi a megalkotója számára, hogy az elszívott chakrát a pecséten belül tárolja el, halmozza fel, így konkrétan egy csepp sem megy veszendőbe.
Kivitelezését tekintve a pecsét akként jön létre, azzal a célzott hatással és szándékkal, hogy amennyiben a felhasználó a saját 100%-nál több chakrát szív el idegen shinobi testéből, úgy a 100%-ot meghaladó mennyiség a pecsétbe zárul passzív folyamat következtében (passzív hatás), viszont maga a felhasználó is dönthető úgy az elszívás megkezdésének pillanatát megelőzően, hogy az elszívandó chakrát automatikusan és közvetlenül a tárolóba irányítja, nem pedig közvetlenül a saját chakrahálózatába integrálja azt (aktív hatás).
Az ekként eltárolt chakrahalmaz a későbbiekben tölthető, vagy felhasználható. A felhasználás esetén a pecsét megnyitása, ezáltal a chakra beépítése történhet részletekben, vagy teljes egészében.
Egy kaland alatti feloldások maximális száma: 5 felnyitási alkalom.
A pecsétben tárolható chakra kvázi állaga és minősége megegyezik az elszívó technika által elszívható chakra megkötéseivel.
A pecsétben tárolható chakra a felhasználó chakraszintjéhez igazodóan x százalék:
600-700 felhasználó chakra : x %
........... : y %
.... : Z %
(egyéb beosztási egységek)

Típus: kiegészítő pecséttechnika
Besorolás: A
Megkötés: Chakra Kyuuin, ill egyéb chakraelszívó technika (amennyiben alkalmazható a pecséttel), a jutsulistában szerepeltethető, de a létrehozó karaktertől tanulható.
Chakra: ?
Japán név: ?

Ez még egy nagyon halovány váz, úgyhogy minden észrevételt, meglátást, javaslatot, kritikát hálával fogadok, legyen az Játéktechnikusi, vagy játékosi (ez utóbbit, ha lesz egyáltalán lehetőleg ne ebbe a topicba, ne toljuk túl a spamet - kivételesen Very Happy)

További szép napot kívánok,
Shakanaka

Edit: pontosítás: " ill egyéb chakraelszívó technika (amennyiben alkalmazható a pecséttel)"
avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Matsuhito Shinroku on Csüt. Jan. 18, 2018 2:02 am

Egy viszonylag egyszerű, mégis roppant hatékony jutsu ötlettel állnék elő, aminek az előnye a lehetséges kombinációk sorában rejtezik. 

Név: Roru Sutairu: Kemuri
Magyar név: Tekercs Stílus: Füst
Szint: 
Ch Szint: 
Besorolás: Ninjutsu, kiegészítő 
Leírás: A technikához szükséges egy kis tekercs, amelybe a használó 2-3 ( vagy több ? ) tetszőleges bombát pecsétel. Ezek a szokványos, shinobi eszközöknek megfelelő bombák, lehetnek: villanó, füst, mérgező füstbomba. A technika használatakor, a tekercsből előidézett bombák szétszóródnak a terepen, majd a használó tetszőleges sorrendben robbanthatja azokat.
avatar
Matsuhito Shinroku
Játékos

Taijutsu Pontok : 81


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

42 / 42 oldal Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.