Saját Technikák Ötletelője

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

4 / 42 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 42  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Shikoku Naoki on Vas. Júl. 17 2011, 11:35

Irelaaaaa! ^^
Na, izé... nem elég Saitonak az a legyezős kardja? Very Happy Egyébként, ha már véleményt kértél, szvsz ezt a hatást el tudod érni chakrafonalakkal, mint a bábmesterek avagy fegyvermanipulációval (Soushuuha). Szerintem ahhoz, hogy egy ilyen több részből álló tárgyat a szél elemeddel irányíts, ahhoz nagyon magas szintű ismerete kell az elemnek.
A Soushuuha alapból kisebb tárgyak távolról való mozgatását teszi lehetővé, viszont ezt gondolom lehet továbbfejleszteni, vagy e mentén kitalálni valami erősebb jutsut, bár ha belegondolunk, ennek az erősebb változata, az már a "bábozás" ^^ (elképesztő lehetőségek vannak egy bábmesterben és a technikáiban, nem tudom miért van ilyen kevés az oldalon [1? Very Happy], és azt sem értem, hogy nekem miért nincs bábmesterem? :/)
Ha viszont nagyon ragaszkodsz magához a szél elemhez, akkor pár technikai részlet: a magba belevezeted a szél chakrát. Ez rendben van, de a 4 pengéhez hogy jut el?
Erről most így eszembe jutott valami... Very Happy Mágneses kis gömb, szél chakrát nem kell sokat használni ahhoz, hogy megmaradjanak a pengék a levegőben, mivel a mágnes ereje besegít, nem csak a 4 penge használható, hanem bármi más is (esetleg lehet egy penge készlet, és mindig azt használnád, amire szükséged van), vagy valami ilyesmi. ^^ Bár szerintem ehhez is nagyon magas fokú jártasság szükséges a fuuton elemben, de talán jóval kevesebb, mint az eredeti ötletnél. Bár itt is megmarad még egy fő probléma, magának a magnak a levegőbenmaradása. Ha belegondolsz, a Naruto világában sehol sem találkoztunk szél által a levegőbe emelt nehezebb tárgyakról. Az oké, hogy megsuhogtatja valaki egy fának a leveleit, de teljesen más egy 2-3+ kg-os tárgyat a levegőbe emelni. Ehhez iszonyatos erejű felfele irányuló folyamatos szél kéne. Tehát most igazából lelövök szinte mindent, amit eddig írtam, - de már nem törlöm ki, nemérdekel Very Happy -, tehát a legújabb álláspontom, hogy csakis fegyvermanipulációval tudod megvalósítani az ötletedet, szél elemmel nem.
Aztán természetesen nagyon nagy a valószínűsége, hogy irdatlan baromságokat beszélek, úgyhogy majd Shika mester mond valamit - vagy nem. ^^
És igen, nagyon sok a szabadidőm, most van még vagy 5 órám az elutazásig, ki akartam használni. Gomen! ^^"Soushuuha // Emelkedő Penge Manipulálás

A Homok ninják egyik alapvető technikája, ugyanazokat az alapokat használva, amiket a bábmesterek is használnak. Az átlag shinobi ezeket az alapokat felhasználva kezdetleges chakrafonalakkal kisebb tárgyakat irányíthat, lőhet ki, módosíthatja a mozgásukat. Az irányított tárgyhoz a használat előtt hozzá kell érnie, így létrehozva a chakrafonál kapcsolódásait a testén és a tárgyon.
Bábhasználók képesek ezt a technikát egyszerre több tárggyal is alkalmazni, akár a nélkül is, hogy hozzá kellene érniük a tárgyhoz.
Pont: 15
Chakraszint: 150
Alap képesség Homok Shinobiknak
Szint: C
avatar
Shikoku Naoki
Játékos

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 225

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Huramino Saito on Vas. Júl. 17 2011, 12:50

Hehe, Naoki értékelem a te elképzeléseidet, de te nem látod az én elképzelésemet Very Happy . Szerintem igen is megvalósítható az ötlet amit én kitaláltam, mert szél elemmel igen is lehet lebegtetni tárgyakat könnyedén (akár több kilogrammosokat)

Fuuton: Suiran Reppu

Ennek a technikának a segítségével, egészen enyhe szellőt támaszthatunk, melynek segítségével tárgyakat vagyunk képesek mozgatni, viszonylagos precizitással, illetve magasabb szinten a szél chakrára érzékeny fegyvereket vagyunk képesek irányítani akár sebészi pontossággal. Jól alakalmazható ez a technika, pl ha ki kell szabadulnunk egy másik jutsu, vagy akár egy egyszerű békjó fogságából.

Magyar neve: Szél elem: Zöldellő Hegyek Heves Szele


Ez az a technika amire alapozok. Az én elképzeléseim szerint maga a mag, ami egybe tartaná a fegyvert, az érzékeny lenne a szél elemű chakrára, de csakis arra. Maga a mag összeköttetésben van/rezonál vagy valami ilyesmi, a négy pengével és ezálltal tud a levegőben maradni. Anno ezt a technika úgy lett kijátszva nekem, hogy nem a szél az ami fent tartja a tárgyakat, hanem a szél elemmel apró kis vákuumokat hozunk létre, aminek a szívú ereje ugye hatalmas, így képes az fent tartani bármit (persze a józan ész határain belül)
A fegyver stílusának a nevét átneveztem Hiten-re mert Hien már létezik, valamint a fegyver neve is meglett, hála Gruczinak és a jelen állások szerint Reiken vagy Yuuken névre hallgat (szellempenge)
Egyébként már Sai átnézte a dolgokat, és rá is bólintott. Shikakunak is jeleztem, hogy vessen rá egy pillantást, de még nem jutott erre ideje.
avatar
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Shikaku on Vas. Júl. 17 2011, 15:01

Most jutottam el idáig, és az ötletet tudom díjazni. Azonan azt ajánlom ne bonzolítsd túl a fegyver használatát, eyyel együtt pedig javaslom,hogy fogadd meg Naoki egyik tanácsát a sok közül: a pengék nem kell, hogy lényegesek legyenek, a gömb, vagy bármi is a közepe a technikának az lesz a lényeges, hogy szél chakrára legyen érzékeny. Ha ez megvan a technikát én a Hien formáló ágára alapoznám, mert ha a szélre érzékeny gömbbe belevezeted a chakrádat, a gömbbel való reagálás során akármilyen fegyverformát is alakítasz ki a chakráddal, az rendelkezni fog a szélchakra előnyeivel is, de csak akkor, ha a szél chakrának van valamilyen alapja, egy olyan penge, ami körül áramolva az mindent áthasítóvá válik.
Ha eddig a részig érthető, akkor már tudod is mi a technika befejezése, a Hien chakraformálása során kialakított fegyverként funckcionáló chakramasszába belefoglalsz egy vagy több fegyvert, amit a chakrával együtt irányítasz, így fundamentumot adva a szél chakrának ami a chakramasszában kering. Ehhez az irányításhoz a Reppunál is használt szélirányítás szükséges, amit a Hien formálásával harmonizálni kell.

Ha érthető, akkor szerintem tudod is, hogy a technika maradhat Hien: Reiken\Yuuken (vagy akár Fuuton Hien: Reiken\Yuuken) néven.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Huramino Saito on Vas. Júl. 17 2011, 15:24

Na akkor mégis csak jól gondoltam a legelején x) A Hien a nyerő xD Én is teljesen úgy gondoltam, hogyan te is Shikaku, csak a Hient nem gondoltam hozzá. Úgy érzem ezt még ma ki fogom dolgozni egy pályázatban Razz
avatar
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Aono Takefumi on Pént. Júl. 22 2011, 20:25

Taijutsu

Aono Hito Shuriken // Aono Ember Shuriken

Leírás:
A technika használója ízlés szerint kigáncsolja vagy felrugdossa a levegőbe az ellenfelét egy kiadós verés után vagy ha éppen leengedte a védelmét. A következő pillanatban elkapja vagy a kezeit vagy a lábait majd „teljes” erejéből bepörgeti és amikor az ellenfelét elengedi az úgy pörög mint egy shuriken. A sérülés attól függ, hogy mibe csapódik és mekkora erővel csapódik be az ember.

Előnyök: Különösebben nincs de ha írnom kéne valamit akkor az a technika egyszerűsége lenne, illetve mellette szólhat ritka esetben a meglepetés ereje. Mielőtt elfelejtem a karakterem szerzői jognevén van. Very Happy

Hátrányok: Ebből van bőven. A technikát maximum egyszer vagy kétszer lehet használni, mivel nem bonyolult így az ellenfél könnyedén védheti még akkor is ha elkapták. Sérülés nincsen ha az ellenfél magához tér a pörgés közben és képes a levegőben visszanyerni az egyensúlyát vagy valamilyen módon elkerülni a becsapódást. Fontos megemlítenem, hogy például egy 200 kilós masszív ember ellen kissé nehézkes használni, ha nem elég erős a karakter.

Szint: D
Chakraszint: 100 (Legalábbis én ennyit írok, mert egy ilyen technikához nem igazán tudom megállapítani. Abban az esetben, ha elfogadjátok, örülnék ha ti állapítanátok meg a chakraszintet.)

avatar
Aono Takefumi
Játékos Mesélő


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Shikaku on Szomb. Júl. 23 2011, 02:53

Ezt en egy egyszeru moygaskombonak neveznem, es amint a taijutsut felujitom ezt ingyenesen a magadeva teheted...
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Aono Takefumi on Szomb. Júl. 23 2011, 12:27

Arigatou ^^
avatar
Aono Takefumi
Játékos Mesélő


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Szomb. Júl. 23 2011, 19:55

Hát igen. Nézegettem a nin-ju kódexet és láttam, hogy macskák még nincsenek, így hát megpróbálkoztam ezzel ugyan is majd velük lennének további terveim ^^ Találtam egy csomó jó képet de azokat sajnos nem tudtam berakni oda ahova akrtam =( ezért maradtak a linkek. A linkek ugyan úgy vannak elrendezve mint az állatok leírása


Szeigjoku No Sato ( Zafírfalu )
A Zafírfalu, Getsugakure legrégebbi faluja. A környék tele van kipusztult, elkorhadt, öreg fákkal, és hatalmas fű borít be mindent. Nappal igencsak lehangoló látványt nyújt ez a táj, de éjszaka minden megváltozik. A Hold megvilágítja ezt a lepusztult helyet, zafírkék fényével. A korhadt fák, csodaszépnek tűnnek. Az egész vidék életre kel. Ezt a helyet könnyű megtalálni, csupán a magas fűvel, és az ijesztő fákkal kell szembenéznie. Viszont ez a hely egy bizonyos állatfajnak kitűnő életfeltételekkel szolgál. Tele van rágcsálókkal, és kisebb madarakkal.Macskák:
A macskák évszázadokon át békében éltek itt az emberekkel. Jelenleg is teljes összhangban élnek. Az itt élő családoknak, minimum egy macskájuk van. A macskák népének csupán 7 egyednek adatott meg, hogy értsenek az emberek nyelvén, és chakrájukat irányítani tudják. Ez a 7 egyed ugyan olyan életmódot folytat mint a többi macska, ( esznek, alszanak, esznek, alszanak, isznak, ürítenek, alszanak.) Néhanapján még vadászni is szoktak, de az csak amolyan unalom űzés. Szeretnek ölni ás játszadozni a prédájukkal. Kezdetben Arappoi Kihakuganai volt a macskák népének vezetője. Egy zsarnok volt. Szeigjoku Me-nek sikerült legyőznie őt és ő lett a macskák vezetője. Ugyan is a macskák népének a vezetője úgy emelkedik ki, hogy legyőzi az előző uralkodót, és átveszi tőle a hatalmat. Az uralkodó hatalmát bárki megkérdőjelezheti ha van mersze.
A hatalom átvétel után a macskák népe két oldalra szakadt. Az egyik oldalon Arappoi követői vannak a másikon pedig Me követői.

A faj Jellemzői:

Erősségek: Rendkívül jól értenek a lopakodáshoz, éles a szemük, kitűnő a hallásuk és a szaglásuk, gyorsak, ragaszkodó természetűek, rendkívül mozgékonyak.

Gyengeségek: lusták, ha tehetik egész nap csak esznek és alszanak, könnyen megsérülnek vékony csontozatuknak köszönhetően, de ez által a csontjuk rugalmasabb is. Utálják a vizet így a Suiton jutsuk nagyon hatásosak ellenük.

Elemi beállítottság: Fuuton ( Szél )

Különleges képességek: Nem csak elemi jutsukat tudnak használni, hanem kitűnően alkalmazzák a sima E szintű jutsukat is.Tagok:
Szeigjoku Me
A macskák nemzetének a „királya”. Őt tisztelik a legjobban és ezáltal elfogatták őt királynak miután átvette a hatalmat. Ez azt jelenti, hogy ő a leglustább macska. A tiszteletet úgy érdemelte ki, hogy megküzdött az egykori főnökkel Arappoi Kihakuganai-val, akit le is győzött. Szinte lehetetlen megidézni mivel a nap 24 órájában alszik. Amikor felkel akkor sem megy sehova hanem a többi állt viszi neki az ételt, no meg persze az emberek, akik az édes cicamicát látják benne.

Nem: hím
Méret: Nagy
Elem: Fuuton
Szint: A
Chakraszint: 590

Erőssége: Erősebb a csontozata a többi macskáénál.
Gyengesége: Mivel erősebb a csontozata mint a többi macskáé ezért nem annyira rugalmas, de nem is sérül olyan könnyen.

Jutsui: - Fuuton: Atsugai // Szél elem: Nyomás Sérülés
- Fuuton: Kazekiri // Szél elem: Hasító Szél
- Gofu Boheki
- Fuuryuudan no Jutsu // Szélsárkány jutsu

Arappoi Kihakuganai
Arappoi Kihakuganai a hajdani vezér. Miután Szeigjoku Me legyőzte, elmart mindenkit maga mellől, és azóta nem beszélt senkivel, csak is hű szolgájával Neikiddo Iyashii-val. Őt is nagyon nehéz megidézni, ugyan is ő nem szívesen segít másoknak, kivéve, ha olyat tudnak neki fel ajánlani ami felkelti érdeklődését.

Nem: hím
Méret: nagy
Elem: Fuuton
Szint: A
Chakraszint: 450

Erőssége: Kegyetlen, a harcban ez nagy előnynek számít.
Gyengesége: Forrófejű.

Jutsui: - Kajou Kazemari // Forgó Széllabda
- Fuuton: Shinkūgyoku // Szél elem: Vákuum Labda
- Fuuton: Kazekiri // Szél elem: Hasító Szél


Neikiddo Iyashii

Iyashii a nagy Arappoi-t követi. Apja ként tekint rá, hiszen ő nevelte fel. Iyashii egy buta, de tehetséges macska. Alattomos és nem kímél senkit, csak úgy mint az apja.

Nem: hím
Méret: normális ( macskaméret )
Elem: Fuuton
Szint: C
Chakraszint: 260

Erőssége: Rendkívül jól használja az általa megtanult jutsukat.
Gyengesége: Könnyen megvesztegethető.

Jutsui: -Fuuton: Kamikaze // Szél elem: Isteni Szél
- Kazekiri // Szélnyírás
Hakabakashii Bifuu

Bifuu egy normál méretű macska. Szeigjoku-t követi. Gyakorlatilag egy átlagos macska, csak annyi a különbség, hogy ő tudja használni az E szintű jutsukat és tud beszélni.

Nem: hím
Méret: normális ( macska méretű )
Elem: ----
Szint: E
Chakraszint: 100

Erőssége: Kitűnően tud rejtőzködni és a társainál is jobban tud lopakodni. Az álcázás a főbb erőssége.
Gyengesége: Fizikailag gyenge.

Jutsui: Alap E szintű jutsuk.

- Henge no jutsu (tranformációs technika)
- Bunshin no jutsu (klón technika)
- Shushin no jutsu (fürge test technika)
- Kawarimi no jutsu (testhelyettesítő technika)
Anseiji Ukiyo

Ukiyo egy csodaszép lány cica. Mondhatni a macskák „királynője”. Őt ugyan az a tisztelet illeti meg mint Me-t. Nagyon segítőkész. A többi macskákkal ellentétben ő imádja a vizet. Ő is hű követője Me-nek.

Nem: nőstény
Méret: normális ( macska méretű )
Elem: Fuuton
Szint: C
Chakraszint: 250

Erőssége: A Suiton jutsuktól nem ilyed meg mint a többi társa.
Gyengesége: Öntelt.

Jutsui: - Fuuton: Daitoppa
Fuuton: Senpuuken

Nusubito Kyoshou

A tekintet mindent elárul. Kyoshou egy vérbeli tolvaj. Remekül ért a taijutsu használatához.
Ő Arappoi-t követi. Mint a legtöbb macska, ő is remekül lopakodik, és nagyon ügyesen álcázza magát. A többi macskával ellentétben ő tele van energiával.

Nem: nőstény
Méret: nagy
Elem: ---
Szint: C
Chakraszint: 200

Erőssége: Taijutsu mester.
Gyengesége: Nem tud használni elemi technikákat.

Jutsui: - Muso Goendan // Hatásos Vadtűz
-Hayabusa Otoshi // Vadászsólyom Zuhanás
-Dainamikku Maakingu // Dinamikus Jelölés
-Tsugaa // MetszőfogIntai Waizu

Intai Waizu az egyetlen macska aki nem foglalt állást sem a hajdani sem a mostani uralkodó oldalán. Ő egy öreg bölcs macska. Évekkel ezelőtt egy öreg szerzetessel járta a világot. Sok kalandon és csatán mentek át. De az idő múlik és a szerzetes is elmúlt hogy szépen fejezzem ki magam. Így Waizu csatlakozott a macskák törzséhez. Jelenleg a macskák legöregebb példánya. Nem beszél senkivel, és nem közösködik senkivel. Nagyot csalódott a macskák nemzetségében, így hát az emberekkel él amolyan védelmező macskaként.

Nem: hím
Méret: normális ( macska méretű )
Elem: Fuuton
Szint: B
Chakraszint: 350

Erőssége: Megfontol, hidegvérű, tapasztalt.
Gyengesége: nagyon öreg

Jutsui: - Fuuton: Suiran Reppu
- Fuuton: Hanachiri Mai // Szél elem: Hulló Szirmok Tánca
-Senmoufuu // Kegyetlen Forgószél
-Kazegaeshi // Szél Vissztérés
- Juuha Shou // Rémszél Csapás ( Ezt a jutsut, attól a szerzetestől tanulta el akivel a világot járták )

E szintű jutsuk közül: - Shushin no jutsu (fürge test technika)
- Henge no jutsu (tranformációs technika)

Szeigjoku Me
Arappoi Kihakuganai
Neikiddo Iyashii
Hakabakashii Bifuu
Anseiji Ukiyo
Nusubito Kyoshou
Intai Waizu
A helyszín amit elképzeltem nekik
Helyszín 2
Helyszín 3

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Idézés/állat/skorpió

Témanyitás  Djuka Kodomo on Vas. Júl. 31 2011, 23:53

Saku Oteka:
A Szél országában lévő perzselő, forró sivatagban található rejtekhelyük. Ez a ritka faj mélyen a homok alatt, egy elfeledett templomban rejtőzik. A templomba van egy bevezető út, de csak néhány ottani legendákból lehet ,,sejteni,, merre van. A bejárathoz való eljutás viszont veszélyes és kockázatos. A sivatagba kísérő nélkül elindulni felér az öngyilkossággal. A sivatagban a hőség, az elviselhetetlen időjárás, a homokvihar, mind-mind a betolakodókat tartja vissza a kincsektől és a templomoktól. Legendák szerint a templom bejárata az ország déli részén található magas hegység barlangjában található. Régi mítoszokban olvashatunk róla, hogy a bejáraton csak az léphet be, aki vérét áldozza, mutassa, békés szándékkal, és csak is szövetség miatt jön a templomba. De ezek csupán legendák.

Skorpiók, Skorpiólovas

Ezek a különleges lények az ősi időkben jött létre sámánok és varázslók kutatásából. A fajokat egy öreg vulkán lávájából, porból és démoni erőkkel hozzták létre. A Kjokan skorpiók igen nagy testtel, és halálos méreggel rendelkeznek. Méretüknek köszönhetően képesek szállításra. Mellső ollóikkal képesek széttörni akár kőoszlopokat is. Testtömegük meghaladhatja a 150kg-t is. Kultúrája egy Istenre, Hanketsukei-re és kultuszára épül. Hanketsukei félig skorpió, félig démon (emberi alakja ugyan megmaradt, de nehezen lehet ráismerni, dicső múlt emberi énjére.) Az Isten a legerősebb az össze többi fajtársa közül, köszönhető démoni erejének. A klánt többféle méretű és képességű lényből áll. A Kjokan skorpiókkal szerződött néhány démon is, ezek szinte együtt élnek, egy testet képviselnek. Ezen Démonok teste volt emberi testükkel rendelkeznek, ám arcuk eltorzult, maszkok takarják. Testüket hús fedi, ám lelkük csak az idézőnek engedelmeskedik. A démonok életképtelenek skorpiójuk nélkül. Ezek a démonok és a skorpiók szimbiózisban élnek, kölcsönösen segítik egymást. A lovas megvédi a templomot, a skorpiók pedig szállítják őket.

Jellemzők:

Erősségek: Nagy testtömegüknek köszönhetően igen masszív, és erős harci és szállító lény. Ollóikat is használják a harcban. Farkuk hegyes végében ott csörgedezik a halálos mérgük.
Gyengeségek: Mivel a faj az ősi civilizációkban jöttek létre, igen kevés tag alkotja a fajt.
Elemi beállítottság: Katon, Doton
Különleges képességek
Mivel az őseik lávából születtek, ezért erős páncéljuk ellenáll a perzselő lángoknak, kevés tűz elemű képességük van. Inkább a föld elemre specializálódtak. Képesek ollóikkal a föld alá ásni, alagutakat építeni. Farkukkal egyetlen karcolással képesek megölni egy lovat az erős mérgüknek köszönhetően.

Tagok:

Hakobu /a szállító skorpiók/
Nem: hím/ nőstény
Szint: D
Erősség: Méreteiben kicsit kisebbek, ezért társainál fürgébbek, jóval nagyobb tömeget képesek a hátukon szállítani. /ez jelenthet 2, akár 3 személyt./
Gyengeség: Nem olyan erősek a harcban, ollóik inkább védekezésre használják, mérgük nem halálos.
Jellem: A faj eme tagjait és társait leginkább a személyek és tárgyak szállítására alkalmazták. Társainál fürgébbek. Hátukon egy 2 fős nyereg van felszíjazva.
Jutsu:
Katon: Endan /tűz stílus: tűzgolyó/
Doton: Doryou Jouheki /föld stílus: Föld növesztés/
Doton: Shinjou Zanshu no Jutsu /föld stílus: Lefejezés/
Kikötés: Egyszerre maximum 2 szállítót lehet megidézni

Tekudai /Skorpiólovas/
Nem: Hím
Szint: C
Erősség: A Skorpió hátán található démoni lovas egy erős, harcos lénnyé teszi. Erősebb a páncélja, emellett külön kovácsolt páncél takarja lábait és a törzsét.
Gyengeség: A lovas és fegyvere miatt, nehezebb, így lassabb, mint a szállító.
Jellem: Ezek a démonok lovasként ülnek a skorpiók hátán, így küzdenek a harcmezőn. Skorpiójuk ollóikkal és farkukkal segítik a lovast. Igen erős páncéllal bírnak.
Jutsu:
Doton: Shinjou Zanshu no Jutsu /föld stílus: Lefejezés/

Hiskasi /a dárdalovas/
Nem: Hím
Szint: C
Erősség: A Skorpió hátán található démoni lovas egy erős, harcos lénnyé teszi. Erősebb a páncélja, emellett külön kovácsolt páncél takarja lábait és a törzsét.
Gyengeség: A lovas és fegyvere miatt, nehezebb, így lassabb, mint a szállító.
Jellem: Hiskasi Egyike azon démonok közül, kik szövetségre léptek, hogy védjék a templomot. Óriási skorpión lovagolva, hosszú, hegyes mérgező dárdát visel. Skorpiója igen erős méreggel bír, ám nem halálossal.
Jutsu:
Katon: Endan /tűz stílus: tűzgolyó/
Doton: Shinjou Zanshu no Jutsu /föld stílus: Lefejezés/
Akudo /a kardos/
Nem: Hím
Szint: C
Erősség: A Skorpió hátán található démoni lovas egy erős, harcos lénnyé teszi. Erősebb a páncélja, emellett külön kovácsolt páncél takarja lábait és a törzsét.
Gyengeség: A lovas és fegyvere miatt, nehezebb, így lassabb, mint a szállító.
Jellem: Akudo, a kardforgató démon, kétkezes kardjával skorpiója hátáról kaszabolja ellenfeleit. Kardja igen hosszú, így messzebb elér. A lovas inkább közelharcra termett, távolsági támadásra nem bevethető. A Lovas társaival védik a rossz szándékú betolakodóktól a templomot.
Jutsu:
Katon: Endan /tűz stílus: tűzgolyó/
Doton: Shinjou Zanshu no Jutsu /föld stílus: Lefejezés/

Kireku /a Lovag/
Nem: Hím
Szint: A
Erősség: A Lovag a skorpiólovasok közül a legerősebb. Mind a démon, mind a skorpió kitűnik társai közül. Lényegesebben naygobb, erősebb és masszívabb, és halálosabb.
Gyengeség: Kireku a leglassabban mozgó skorpiólovas.
Jellem: Kireku a legerősebb, legbrutálisabb lovas. Kegyelmet nem ismer. Fegyverei között szerepel hatalmas kardja, pajzsa és tőrei.
Jutsu:
Katon: Goukakyuu no Jutsu /tűz stílus: óriás tűzlabda/
Katon: Ryuuka no Jutsu /tűz stílus: sárkánytűz/
Doton: Retsudotenshou /föld stílus: hasított tenyérkanyar/

Hanketsukei /az Isten/
Nem: Hím
Szint: S
Erősség: A Skorpiók Istene. Hatalmas fizikai ereje van. Felszerelés hiányában is ő a legerősebb és a legokosabb tag a fajban.
Gyengeség: Nincs felszerelése, emberi részét nem takarja avastag páncél, így a testi része könnyebben sebezhető.
Jellem: Hatalmas mérete és külseje teszi még félelmetesebbé. Testének alsó része skorpió, felső pedig emberi külsővel rendelkező démon. Iszonyatosan erős testi ereje mellett képességei teszik őt a Templom urává. Legendák keringenek róla, miszerint ő támasztja a homokviharokat, hogy elűzze a tolvajokat, akik a templomba akarnak betörni.
Jutsu:

Katon: Goukakyuu no Jutsu /tűz stílus: óriás tűzlabda/
Katon: Ryuuka no Jutsu /tűz stílus: sárkánytűz/
Doton: Retsudotenshou /föld stílus: hasított tenyérkanyar/
Doton: Iwa Fubuki /föld stílus: kővihar/
Doton: Ari Jigoku /föld stílus: hangya pokol/


A hozzászólást Djuka Kodomo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 02 2011, 22:31-kor.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Csengő katana illúzió

Témanyitás  Djuka Kodomo on Hétf. Aug. 01 2011, 23:04

Hatás: hallás, látás
Leírás: Ez a jutsu lényegében teljesen ugyanaz, mint a csengőtű illúzió, de itt a csengőket nem a tűk végére, hanem egy Katana, vagy bármely kard (nem kunai) végére fel lehetne kötni, és így minden egyes ütést ha az ellenfél kivéd, egyre jobban romlik az állapota, mivel itt egyszerre kell figyelni a kardot és a genjutsut is fenn kell tartani, így ez a technika nem olyan erőteles elsőre, mint a tűkkel, hanem itt fokozatosan lehet bénítani az áldozatot. A célja, hogy a csengőket minél közelebb kell az áldozat füléhez csengetni, hogy erősebb legyen a hatás.
Chakraszint: 80
Szint: D

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Huramino Saito on Hétf. Aug. 01 2011, 23:35

Kodomo ez egy tök állat technika! Very Happy Komolyan mondom, nekem bejött és azon gondolkozom, hogy miért nem nekem jutott eszembe. Nekem is van egy karakterem, pontosabban a másik karakterem Unazaki Tessa, aki hangot használ. Ha megszerzed ezt a technikát, én szívesen eltanulnám tőled Very Happy
Kivetnivaló nincs benne sztem. Ez egy remek példa az olyan technikákra, melyek nem kerülnek sok ch-ba de hatalmas segítséget nyújt, akár csak egy B-A-S szintű technika Very Happy
avatar
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Shikaku on Hétf. Aug. 01 2011, 23:41

A csengő katana egyetlen visszaütője, ha nem süket a használója akkor ő lesz az első, aki hányni fog tőle. Mivel a zajkeltő tárgy idegen ezért a genjutsu nem áll a kezdeményező teljes hatása alatt, ezért az egyetlen normális megoldás a dobással esetleg előkészítássel való alkalmazás...
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Huramino Saito on Hétf. Aug. 01 2011, 23:56

Viszont a hangot lehet irányítani a chakra segítségével. Ezt Zaku is elmondja amikor Lee ellen harcol. A csengő is rezgést kelt, melyet az ellenfelünk fülébe irányítunk. Max immúnisa kell válnia arra bizonyos genjutsura. Biztos meg lehet oldani ezt valahogy. Pl ha elég sokszor szabadul ki belőle vagy ha kívülről, belülről ismeri azt. Nem?
avatar
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Shikaku on Kedd Aug. 02 2011, 00:17

Nem mindent lehet irányítani, a genjutsut igen, azzal gond sincs, a gond a csengővel van, ami lehetővé teszi a genjutsu beütését azzal, hogy speciális hullámokat kelt, amik roncsolják a hallótraktust. Ha olyan hatást szeretnétek elérni, mint Zaku, akkor egy jóval gyengébb hangú eszköz kell, és azzal kell a fej közelébe jutni, de ugyebár ha nem akartok a genjutsutok létrejötte előtt meghalni akkor a kard markolatán levő hangkeltő még mindig nem megfelelő ötlet.

Az ötletelés ettől függetlenül jó irányt tapos, folytassátok csak, hátha kilyukadunk valahova...
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Huramino Saito on Kedd Aug. 02 2011, 00:28

De várjál. Akkor mi a helyzet (ööö nem tudom mi a neve a csajnak) Shikamaru ellen harcolt, majd Temari győzte le a Sasuke üldözéskor. A csaj furulyát használt, hogy Shikamarut genjutsuba ejtse. A Genjutsut itt is az eszköz hozza létre, és a furulyázó csaj is hallja, mégse kerül a genjutsu hatása alá.
avatar
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Shikaku on Kedd Aug. 02 2011, 00:41

A furulyában nem volt semmiféle speciális hangkeltő, az tökéletesen hagyományos volt. A genjutsut Tayuya úgy működtette, hogy a furulyába fújt levegőt ergo a belőle kiáramló hangot vegyítette a saját chakrájával, és az így létrejött hanghullámokban volt a genjutsuhoz kellő chakrakapcsolat. Tehát ott nincs speciális hatás amit ki kellene védenie, míg a csengőknél és Zaku masinériájánal az elsődleges és kivédhetetlen hatás független a ninjától - az pedig a roncsoló frekvenciájú hullám (aminek a mellékhatásait kihasználva hozza létre könnyedén a genujutsut a használó).

See?
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Djuka Kodomo on Kedd Aug. 02 2011, 10:21

És mi lenne hogy ha a csengő nem a Katana-n lógna, hanem a tokon, és akkor nem lógna, hanem a tok végébe lenne beépítva, vagy a kard markolatába, akkor ha mi kezdeményezzük az ütést, mi irányítjuk a kardot, azzal együtt a csengőt... A hatást lehetne még fokozni, /csak lemaradt/ hogy a csengő mellé 1 vagy 2 apró mikrofont is szerelnénk, így a hangzását is fel lehetne erősíteni. ÉS ha megvan a megfelelő erő, akkor akár a kardra is köthetnénk, de ha az még mindig nagyon hangos, a tok is megfelelő "hordozó"Wink A lényeg, hogy az áldozat füléhez a lehető legközelebb kell hangoztatni...am írtam, hogy z nem annyira erőteljes, mint a tűkkel való, ezért javasoltam a kevesebb chakrát is. /ha akardba való beépítést sehogy se lehet megoldani, akkor talán egy kunai-os megoldása: a kunai végén levő lukba építeni a csengőt, így az stabilan megtartja, és akkor márcsak irányítani kell az ütéseket./

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Djuka Kodomo on Szer. Aug. 03 2011, 17:46

tehát, akkor javítja a jutsu(k)így nézne ki:

Csengő Katana illúzió
Hatás: hallás, látás
Leírás: Ez a jutsu lényegében teljesen ugyanaz, mint a csengőtű illúzió, de itt a csengőket nem a tűk végére, hanem egy Katana, vagy bármely kard (nem kunai) végére fel lehet rögzíteni,vagy a tokjára /amelyik engedélyezett/ és így minden egyes ütést ha az ellenfél kivéd, egyre jobban romlik az állapota a kard mozgásától iránított csengő hangja miatt. Mivel itt egyszerre kell figyelni a kardot és a genjutsut is fenn kell tartani, így ez a technika nem olyan erőteles elsőre, mint a tűkkel, hanem itt fokozatosan lehet bénítani az áldozatot. A célja, hogy a csengőket minél közelebb kell az áldozat füléhez csengetni, hogy erősebb legyen a hatás.
Chakraszint: 80
Szint: D

vagy,

Csengő Kunai illúzió
Leírás: Ez a jutsu lényegében teljesen ugyanaz, mint a csengőtű illúzió, de itt a csengőket nem a tűk végére, hanem egy Kunai végén levő lyukba kell beilleszteni és így minden egyes ütést ha az ellenfél kivéd, egyre jobban romlik az állapota a kunai mozgásától iránított csengő hangja miatt. Mivel itt egyszerre kell figyelni a kunait és a genjutsut is fenn kell tartani, így ez a technika nem olyan erőteles elsőre, mint a tűkkel, hanem itt fokozatosan lehet bénítani az áldozatot. A célja, hogy a csengőket minél közelebb kell az áldozat füléhez csengetni, hogy erősebb legyen a hatás.
Chakraszint: 80
Szint: D

bármelyiket is, ha elfogadják, tippként lehet a hatását erősíteni mikrofonokkal Wink

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Csüt. Aug. 04 2011, 13:32

Nem rég néztem a HP 7 part 2-t, és bevallom, megragadott belőle egy rész a végén. Amikor a roxforti szobrok életre keltek. Plusz az ötlet Bíí-től is jött, mivel ajándékozott Nakának egy olyan csatot, mely az alacsonyabb intelligenciával rendelkező élőlények (pl. állatok) irányítására ad lehetőséget.
Beszéltem Yoshival, s mivel az a tervünk, hogy összeállunk, elkezdtem gondolkozni egy olyan technikán, amely pl. egy falu védelmében, vagy háborúban is bevethető.
Amire gondoltam, az egy pecsét lenne – amelyet sokszorosítanának Nakáék. Egy pecsét, amely lehetővé tenné azt, hogy az irányítója (akiknek a nevét feljegyzik a pecsétre) a „cetlit” egy tárgyba helyezve irányíthassa azt a bizonyos tárgyat. Legyen az egy élettelen plüssmaci, egy fából faragott szobor, vagy akár egy fémből öntött, ember nagyságú, fegyverrel ellátott katona.
A pecsétet az élettelen tárgy belsejébe kellene helyezni, a használók (akiknek a neve a pecsétben benne foglaltatik) viselhetik a pecsét jelét, de nem kötelező (bár szerintem ajánlott), az akaratukkal irányítva az élettelen tárgyakat. A pecséten keresztül chakrát áramoltatva, hogy fenntartsák a kapcsolatot, hogy a pecséten keresztül az irányított tárgyak azt tegyék, amit a használó akar.
A pecsét sokszorosítható lenne, így akár több – teszem azt – fém harcosba beleöntve. Minél több azonban a pecséttel rendelkező élettelen tárgy, annál nagyobb chakramennyiség szükségeltetik az irányításukhoz.
Így én arra gondoltam, hogy chakrakristállyal lehetne ezt a problémát megoldani. Akár úgy, hogy van egy kristály, amely köré van csavarva a pecsét, mely összeköti a fém harcosokat a használókkal és a kristállyal. A chakrakristály fel lenne töltve chakrával, így aztán belőle lenne levonva az irányításhoz szükséges chakramennyiség, nem a használóktól, annak ellenére, hogy ők még ettől függetlenül irányítanák a védőket. Csupán nem az ő chakrájukból menne le, hanem a kristályéból – legalábbis addig, amíg az ki nem merül.
Irányított-irányító-kristály háromszögről lenne szó.
Egy másik ötletem az volna, hogy három chakrakristály lenne. Az egyik a „fő”, amely Kumo mélyében van elrejtve, körültekerve a pecséttel. A másik kettő a két használónál (Yoshi és Naka). A kisebb kristályoknak ugyanaz lenne a funkciója, mint a főkristálynak, ((habár én magam az „Egy kristályos megoldás” híve lennék.))
Az irányítandó tárgyakat lehetne tekercsben, vagy Kumo mélyében tárolni.

Ez még tényleg csak egy ötlet. Majd dobok Yoshinak egy üzit, hogy mit gondol róla.
avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kilövőszerkezet

Témanyitás  Djuka Kodomo on Csüt. Aug. 04 2011, 16:26

Remélem ide fegyvert is lehet írni:).
A fegyver lényege, hogy egy karra szerelhető kis dobozban vagy tárolóban lenne egy vékony, hosszú és strapabíró lánc, a végén egy kis tőr van egy kunai-al. A szerkezet, hasonlít a tűlövőhöz, ám itt nem a tűt lövi ki, hanem a láncolt kunait, amivel képesek vagyunk falra húzni magunkat, vagy ellenfeleket is közelrántani.
A fegyverben levő lánc hosszára én ajánlanék 50métert.
Szint: D?
CH: szerintem ha ez egy gombal működő tárgya talán nem is kell hozzá, talán ha a láncba vezetnek valamiféle elemet/Jutsu-t...

/nem tudom hogy egy ilyen szerkezet van már a tárban, én nem láttam és ezért írom. Akinek nem nagyon világos, akkor úgy írom, hogy egy olyan eszköz ami a Mortal Kombat Scorpion karakteri képessége egy kilövőszerkezetben.../

http://www.youtube.com/watch?v=5kjs-SC70Wg

/a videó nagyon nem a játékhoz kötődik, de egy hasonló eszközről lenne szó Smile/

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Darui on Csüt. Aug. 11 2011, 20:32

Nana-baba. Téged meg nem nézlek meg, mert épp most készültem megnézni a HP7 part2-t és már az első sorban Spoilerra bukkantam Very Happy Így majd azután válaszolok, amint ma megnéztem xD

Szerintem megoldható a szerkezet. Sőt! Nekem nagyon is tetszik. Viszont hogy elemi technikákkal is lehessen használni ahhoz chakrára érzékeny kábel és kés kellene az elejére. Viszont anélkül is, mint valami sima kilövő megállja a helyét.
Viszont egyvalamire felhívnám a figyelmedet, melyet a játékokban, filmekben és egyéb ilyen téren, az ilyen típusú fegyverekkel csinálnak, itt nem nagyon fog működni.
Tegyük fel, hogy kilövöd a kést, és az beleáll egy vastagabb faágba, majd te lendülsz a kábellel mint Tarzan in the Jungle és egy tökéletes földetérést mutatsz be egy szakadék túloldalán. Viszont ha maga a fegyver megtartotta a súlyodat, mert olyannyira beleállt a fába, akkor sztem azt te a büdös életbe (már bocs a nyers foglamazásért) nem húzod ki a féből, betonból, vas szerkezetből. Így vagy elvágod a drótot, vagy a szerkezetet szereled le a karodról, különben eléggé kiszolgáltatott maradsz.

Viszont testek odahúzására, távharcos ellenfelekhez való jutáshoz szerintem tökéletes. Csak azt a kisebb fenti részt fontold meg amit írtam. Mert jó jó, hogy beleáll és elbírja a súlyodat, de kihúzni még nehezebb lesz majd Smile

avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Djuka Kodomo on Csüt. Aug. 11 2011, 20:44

Okés, am ez csak egy felvetés volt, amúgy Kakashi senpai már írta chaten h elfogadja C szinten 5000ryo-ér...de még dolgozom akkor rajta.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Vendég on Vas. Aug. 28 2011, 10:07

Ide kell írni akkor a kitalált jutsukat? Bocsi a kérdésért de új vagyok az oldalon.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Djuka Kodomo on Hétf. Aug. 29 2011, 23:17

Igen, ide és akkor várj egy Adminra, aki majd írja, hogy jó, vagy dolgoz még rajta Smile

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Vas. Szept. 04 2011, 17:36

A tehcnika, amire gondoltam, a következő jutsuból indulna ki:

Kasseiken // Chakra Feltámadás Kardja

A ninja a sötét chakra segítségével a két tenyerét előre szegezve egy erős lökéshullámot hoz létre, mely szinte bármilyen tárgyat képes ellökni, és nagy erővel nekicsapni dolgoknak. Komoly erőt képviselő technika.

Pont: 40
Chakraszint: 250


A jutsu a fentebb említettnek a gyengítettebb változata lenne, ahol nem a brutális erőn van a hangsúly, hanem a precizitáson. Avagy a tárgy precíz mozgatásán, finom, apró mozdulatokkal. (Tulajdonképpen úgy, mint a Szél elem: Zöldellő Hegyek Heves Szele jutsunál, ahol a tárgyat a széllel irányítja. Ennél viszont nem kellene elemi affinitást beleadni.)

Név: Seiken
Besorolás: C rang
Típus: kiegészítő
Chsz: <<< itt 155-re gondoltam, mivel a Szél elem: Zöldellő Hegyek Heves Szele is 155 chakrás, valamint tk. ugyanaz a kettő, mínusz elemi használat.>>>

//Plusz valaki lecsekkolná a pár posttal feljebb lévő ötletemet? légyszííí *.*//

_________________avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 42 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 42  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.