Saját Technikák Ötletelője

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

37 / 42 oldal Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Szomb. Nov. 26 2016, 15:02

Most olyan technikát hoznék, ami nem igazán saját technika lenne, hanem egy olyan technika, ami 5 elemből néggyel létrehozható s inkább közös technika lenne.

Suiton/ Raiton/ Katon/ Fuuton:  // víz/villám/tűz/szél elem: gyűrűk
A technika mind a négy elemmel létrehozható, mivel olyan formai manipulációról van szó, ami elemtől független. A technika alapvetően védekező stílust képviseli. A neve mindent elárul a technikáról. A megfelelő elemből a tested körül gyűrűket hozol létre amiket bárhol létrehozhatsz, így szinte bármilyen közelharci támadástól meg tud védeni, mindazonáltal a saját támadásaidat felerősítheti.
A technika másik felhasználási módja a támadás. Ilyenkor a létrehozott gyűrűket ki tudod lőni. A hatás elemtől függ, de mindegyik komoly sérülést okoz. A villámmal és a széllel gyakorlatilag fel lehet szeletelni a támadót.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 752

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Kenshiro Yori on Kedd Nov. 29 2016, 01:36

Sziasztok, Kenshiro Yori vagyok és ez itt a Raiton suli! Vicceltem, a legújabb saját technikám következik, és nem is húznám tovább a szót, íme:


Név: Raiton: Muron Sanga
Magyar név: Villám elem: Természetes Rombolás
Szint: ?
Ch: ?
Leírás:
A használó, karjába koncentrálja elemi chakráját, ennek jeleként a shinobi karját elektromos kisülések lengik körül, melyek már alapból is zsibbasztó hatást generálnának érintkezéskor. Azonban itt nem ez a fő cél. A technika maga arra épül, hogy mikor a támadó közel kerül a célponthoz (Legalább öt centiméterre), akkor ezen koncentrált energia kiszökik, egyenesen átáramolva az ellenség testébe. Az itt - elektromos kisülés formájában - átadott energia oly mértékű, hogy a testre vagy fejre mért csapás szinte teljes biztossággal okozza (a kisebb vagy egyszintű) ellenfél halálát. Végtagokra mérve súlyos, akár maradandó sérülések keletkeznek, illetve az adott végtag lebénulása, de legalább zsibbadása is nagy valószínűséggel előfordul.

_________________
Wakizashi Yumi - Családi emlékek
Kurita Takashi - Eltemetett emlékek
Aihara Arata - A béke lovagja
2016 Április - A hónap játékosa
Az egyetlen rossz abban ha valaki gyorsabb a fénynél. Az hogy sötétségben éli az életét.

avatar
Kenshiro Yori
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 87

Specializálódás : Epic Escape

Tartózkodási hely : Mikával a paradicsomban. :3


Adatlap
Szint: A
Rang: Kenshiro Vezető
Chakraszint: 683

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Nov. 29 2016, 15:37

Itanashi áttárgyalt Saját Technikája ebben a formában működhet


Leírás: A technika a Fuuka Houin-t veszi alapjául, annak a pecsétnek egy felülírt változata. A Fuuka Houinhoz hasonlóan a használó képes egy olyan pecsétet létrehozni, ami a "tökéletes" elzárásra lett kitalálva, így amit a használó bevon chakrával, azt a pecsét elnyeli. A technika, vagyis a pecsét módosítása, viszont egy újabb pecsétet eredményez, amit ha létrehoz a használó, akkor a kettő létrehozott pecsét között kapcsolat alakul ki. A Chakrakapcsolaton keresztül a pecsétek létrehozója képessé válik arra, hogy az egyik pecsétből a másikba juttassa át az elzárt anyagot, így ha azt a pecsétet feloldja, akkor a benne tárolt anyag kiszabadul, legyen az bármi.

Létrejött: A használó létrehozva "A" pecsétet chakrává alakítja azt a tárgyat, amit el akar zárni a pecsétjébe. Amint ez megtörténik, az elzárt tárgy chakra formájában raktározódik el a létrehozott pecsétben. Amint viszont a használó létrehoz egy ugyanilyen pecsétet bárhol máshol, chakrakapcsolat alakul ki a két egyforma pecsét között, így ezt a kapcsolatot saját chakrájával felerősítve, a használó képes arra, hogy a pecsétbe eltárolt chakrává alakított anyagokat, chakra, energia formájában átjuttassa "B" pecsétbe azáltal, hogy koncentráció során fenntartja a felerősített chakrakapcsolatot, valamint chakrakontrollját használva kordában tartja az "A" pecsétből "B" pecsétbe mozgó chakrát. (Ez a hatás akár egy másodperc alatt is megtörténhet, az átjuttatni kívánt chakra, energia nagyságától függ a kordában tartás nehézsége és az átviteli idő) HA már a pecsétbe került a továbbított energia, akkor ott is tárolódik el tovább, hogyha pedig a használó feloldja az adott pecsétet, akkor az eltárolt energia visszaalakulva tör ki valódi formájában.

Fontos: A 100m-en belül a használó bármilyen belátható területen képes létrehozni a 2. pecsétet, magától teljesen közvetettül, akár a levegőben is, csak a testén kívülre kell csoportosítani a chakráját. A pecsétnek azonban van egy 2-3 másodperces megjelenési ideje, valamint az energiának is van átfutási ideje ami minimum 1 másodperc, végül pedig a pecsét feloldása is legalább 1 másodpercet igénybe vesz. Ezen időértékek a pecsét erősségétől, nagyságától (Értelem szerűen minél több energiát zár el a használó a pecsét annál nagyobb) és az átadott energia mennyiségének fügvényében nőhetnek. A pecsétet NEM lehet a közvetett módon, érintés nélkül egy élő személyen elhelyezni, ahhoz mindenképpen fizikai kapcsolat kell. (AZ már a Szókötő technika lenne)

Megjegyzés: Amikor az egyik pecsétből a másikba áramlik át a chakra, vagyis az elnyert anyag, akkor az elzárt energia nagyságától függően látszik az összesűrűsödött chakratömeg, amint átszökik egyik pecsétből a másikba.

Előnyök: A technikával voltaképpen bármit képes lezárni a használó és továbbjuttatni egy másik pecsétbe, erre akár 1 másodperc alatt is képes attól függően, hogy mekkora energiát kell átvinni és hogy milyen messze van egymástól a két pecsét.

Hátrány: Maximum 100 méteres távolságból képes egyik pecsétből a másikba juttatni át az elzárt dolgokat a használó, valamint a nagy mennyiségű energiákat csak nagy koncentráció által tudja átküldeni egyik pecsétből a másikba úgy, hogy ne robbanjon szét a sűrített és elzárni kívánt energia. Embereket csak nagyon nehezen képes átvinni A pecsétből B pecsétbe és az emberek elzárása kockázatos.Besorolás: S
Chakraszint: 900

Kézjelek: Kérnék legalább 15 Kézjelet a technikához, EZ csak a pecsét létrehozásához kell. (Nagy aktivizáló erő kell a chakrának) Az átjuttatáshoz elég ha folyamatosan koncentrálsz.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Kedd Nov. 29 2016, 19:22

Név: Hikuma no Jigoku /// Tűzdémon Pokla
Elem: Katon
Chakraszint:
Rang:
Kézjelek: Nem szükségesek
Típus: Támadó/Védekező


Leírás: A technika lényege, hogy elemi Chakránkat a talpunkon keresztül a földbe vezetve egy meglepetés támadásban részesítsük ellenfelünket. A talajban áramló chakra a használó “utasítására” hirtelen kirobban a földből egy láng csóva formájában. Ez a csóva kis szinten egy Endan, későbbiekben már egy Goukakyuu, végezetül pedig akár egy Gouka Mekkyaku erősségével is rendelkezhet. A technika használható meglepetés támadásra vagy akár védekezésre is oly módon, hogy a közelbe merészkedő ellenfeleket visszább tessékeljük.
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 355

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Csüt. Dec. 01 2016, 16:02

Üdv!
Ismét pár saját dologgal járulnék ide.

1,
Mochikabu fuuin // Tároló Pecsét
A shinobi képes ezzel a technikával lepecsételni chakrájának nagy részét, mely később, a jutsu feloldásával visszanyerhető. Egyszerre egy pecsét tárolható a használó testén, mivel a pecsét sajátosságai miatt két darab már reakciót vált ki egymásból, mely során mindkettő megrepedhet, feltörhet. Ebben az esetben pedig, ha a chakra melyet beletettünk azonnali hatásúan áramlik vissza, ezzel károsítva a testi épséget. Maximum 90%a adható bele a shinobi mindenkori chakrakészletének, mivel a pecséthez legalább 10% szükségeltetik.
Besorolás: B
Chakraszint: 230 

2,
Moku no Genkotsu // A Fa Ökle
A használó a mokutont alkalmazva erősíti a taijutsuját, vagy inkább kiegészíti. A kígyó kézpecsét elmutatása után, amíg a jutsu tart képes előhívni kisebb cölöpöket, gyökereket annak érdekében, hogy azok plusz ütést vigyenek be. Ezzel harmadik, negyedik kezet is helyettesítve.
Besorolás: ?
chakraszint: ?

3,
Kyuugan // Gömbfegyver (?)
//A technika ötlete a Raiton: Kyuuden no jutsu -110ch D- ból  lett merítve./
A használó összegyűjti, összetömöríti egy adott pontba a charkáját, melyet később mozgatni is képes. Egész pontosan akár eldobni, ellőni azt. A technika maga három fázisból áll. A használó chakrát gyűjt össze, azt alakra formálja, majd összetömöríti. (opcionális, de képes forgatni, bepörgerni a kapott gömböt. Magasabb szinten két irányba is amely így "x" alakban kezd kicsúcsosodni, ezzel nagyobb sebzést is okozva.) Csak az utolsó és végső fázis ellőhető, az első csupán az ütésének 2xsét képes leadni, a második -mely már képes kisebb forgásra- pedig 6xosát. A végső technika ereje természetesen a beleadott chakrától függően növekszik. Amennyiben eltalálja a célpontot, már alapszinten is képes töréseket, belső sérüléseket képes okozni, ám mivel itt nem egy folyamatosan mozgó chakragömbről beszélünk, mint a rasengannál, itt a direktben okozott sebzésre kerül a hangsúly továbbá könnyebb létrehozni is. Ha a rasengannal eltalálunk egy víztartályt, a hátulja megsemmisül az eleje "épphogy" roncsolódik, inkább felgyűrődik. (Ahogy az animében láthattuk) A Kyuugannál ez megfordul, s az eleje roncsolódik inkább, a közvetlen találattól. A technika plusz, legvégső fázisa pedig, mondhatni technika a technikában. Egy nagy chakra gömböt hoz létre a használó, majd abban több kisebbet is megteremt. Így, azok ereje, a találatkor összeadódik. Ha pedig valamiféle módon próbálják hatástalanítani, először a külső gömb sérül. Ezen utolsó fázishoz azonban a használónak már magasabb szintekre van szüksége, a technika alapjához képest.
Besorolás: B
Chakraszint: 250?

avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 95


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 500

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Dec. 01 2016, 22:31

Tomoe:
Elemi Chakra a talajba, majd átirányítani azt az ellenfél alá és végül az eredmény. Mehet, de előbb itt bontsd szintekre. Tehát érzékeltesd, hogy mekkora a hatás fejlődése a karaktered fejlődésével, így szintenként lesz megadva a Chakra és a Besorolás.


Zauki:


1.)

Az Infuuin technika lényege, hogy a használó fokozatosan zárja el a nagy mennyiségű chakrát a testébe. A pecsét különlegessége, hogy SOK chakrát képes eltárolni, ami nem zavarja meg a használó chakrakeringési rendszerét, valamint nem zavarja őt a jutsukban, azonban MINDIG koncentrálnia kell egy kicsit arra, hogy a chakrája kevés részét a pecsétbe zárja el folyamatosan. Az, hogy egy pecsét SOK chakrát képes eltárolni, ami után a test számára felhasználható lesz, már majdnem olyan bonyolultságú technika, mint egy Bijuu Elzáró Pecsét. Azonban ebben a pecsétben lévő chakrát kordában kell tartani, így az Infuuin egy olyan erős pecséttechnika, ami lehetővé teszi a shinobi számára, hogy a pecsétben eltárolt nagy mennyiségű chakrát felszabadítsa és MINDIG CSAK ANNYIT használjon fel belőle, amennyire szüksége van. Ugye ez a Bijuu Pecséteknél nem lehet, mert a feltörő chakra azonnal kiszökik és a használó testéből távozik maga a Bijuu, így az irdatlan mennyiségű felszabaduló chakratömeg hatására, a test elhal. Az Infuuinnál a használó a sok chakrát kordában tudja tartani azáltal, hogy a pecsétet tudja ki-be zárni, a chakra pecsétbőlvaló kiáramlásának nagyságát és sebességét is képes kontrollálni, így az elzárt chakra felett voltaképpen teljes uralma van.
AZ, hogy a pecsétbe az évek alatt kell gyűjteni a chakrát, egyszerű okból kifolyólag van így: Rengeteg chakrát képes eltárolni a pecsét, de nem egyszerre. A használónak is folyamatosan kell szoktatnia magát a nagy mennyiségű chakra kordában tartásához és mindig felügyelnie kell a pecsétet. Ha egyszerre több chakrát zárna el, azt nem bírna a pecsét.

A Te pecséted viszont másképpen működik, más módon és más funkcióval, a szerkezete is teljesen más. 
A Te pecsétedet nem lehet csak EGYSZER létrehozni és EGYSZER felnyitni. Amint felnyitottad, az összes Chakra kijön belőle és a pecsét megszűnik. Így tehát logikusan következik, hogy egyszerre csak EGY adott mennyiségű chakrát vagy képes elzárni belé, és NEM tudod folyamatosan áramoltatni és elzárni újra és újra a pecsétbe a chakrát, úgy, mint az Infuuinnál. Így nem vagy képes halmozni az elzárt chakrát. Mert ha megpróbálod és felnyitod a pecsétet, az azonnal kiengedi az összes chakrát (Mintha csak feszülne odabent) és a testedbe áramlik az elzárt chakra, a pecsét pedig megsemmisül.
Ezen kívül van egy % korlát, amit MINDIG a létrehozó Chakraszintjéhez és Szintjéhez viszonyítunk. MAXIMUM 80% Chakra zárható el a pecsétbe, ugyanis ez a maximum, amit a pecsét elbír. (A pecsét tűrőképessége arányosan nő a használó szintjével, tehát B szinten is 80% Chakrát tudsz elzárni bele és S szinten is, hiszen a B szintű karakter 80% Chakrája kevesebb és gyengébb, mint az S szintű Karakter 80% chakrája, DE a pecsét erőssége a használó szintjétől függ, így a maximum mindig 80% marad) Ezen kívül a létrehozás is chakrába kerül, valamint ha a tested nagyjából 95% Chakráját elhasználtad, akkor elájulsz. Ha a 100% Chakrát akkor meghalsz.
Máskülönben a pecsét a teneketsujaidon keresztül a chakrahálózatodhoz van kötve. Így ha feloldódik a pecsét, akkor a chakra a Chakrahálózatodba áramlik, így lesz felhasználóható a chakra és nem szökik el a természetbe. AZONBAN ha a testeden egynél több ilyen pecsétet helyezel el, akkor a két pecsét reagálva egymásra, feszültséget gerjesztenek egymás között és az elzárt chakra instabillá válik. Ez a pecsétnek lehet egy hibája, de magyarázható a chakra "feszítő nyomásának" egymásra gyakorolt hatásával, is, hiszen a pecsétbe zárt chakra így is elég instabil. Így ha több pecsétet hozol létre a testedre, ami meghaladja a 80%-ok, akkor a meghaladás mértékétől függően kezd el mindkét pecsét gyengülni (10% + chakránál egy másik pecsétben már rendkívül instabil) és végül mindkét pecsét egy chakrarobbanással semmisül meg, ami természetesen a testedre is erősen hatással lesz.


A pecsétet másokon is el tudod helyezni. 

Előnyök: Felhasználható plusz Chakra

Hátrányok: A pecsét nem tölthető újra és a használó maximum 80% Chakráját képes elraktározni. A Pecsét nem tölthető fel, amint fel van nyitva a chakra kitörik.

Besorolás: B

Chakraszint: 350

Maga a technika nem annyira bonyolult, csak a megfelelő sémát kell megtalálni, voltaképpen a pecsét az Infuuin és a Bijuu Pecsételő technikák alatt helyezkedik el, azoknak egy meglehetősen tökéletlen változata, másrészről funkciójában egy tökéletes pecsét, hiszen az Infuuin azért van, hogy hosszabb idő alatt több chakrát raktározzunk el, míg itt rövidebb idő alatt kevesebbet. Igaz, ennél a technikánál az erőnövekedés nem annyira jelentős, mint az Infuuinnál.2.) Nem mindegy, hogy lényegében valóságos Fa kezeket hozol létre, vagy tényleg csak cölöpöket, gyökereket. Ez lehet, hogy csak számomra nem teljesen pontos, de erre várok egy visszajelzést ^^

3.) Bontsd akkor technika szintekre, mert az úgy átláthatóbb. Lényegében itt egy chakragömböt hozol létre, nem pedig egy sűrű chakratömeget. Ezt pontosítsd kérlek, hiszen funkciójában máris eltér. A chakragömb egy szilárdabb, kevesebb chakrából álló anyag, míg a chakratömeg maga a "megfoghatatlan" összesűrített chakra, ami inkább egy energiarobbanást eredményezhetne ha tovább sűríted. (Persze ez a két hatás kombinálható, de akkor is szintekre kell bontani a jutsut)

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Csüt. Dec. 01 2016, 22:45

A másodikkal kapcsolatban természetesen normál gyökereket, cölöpöket használ, csupán ezek olyan hasznot adhatnak mint egy-két plusz kéz vagy épp láb.

A harmadiknál pedig:
Az alapja a technikának hogy összeszedi a chakrát egy golyóvá, gömbbé majd azzal támad. A technika a technikában pedig arra utalna, hogy lényegében egy nagyobb gömb foglalja magában a több kisebbet, mely nagyjából a technika második lépcsőfoka csak nagyban.
Az első lépcsőfok: Összegyűjteni a chakrát egy adott pontba.
Második: Egy gömb formájába gyűjteni
Harmadik: Összerántani egy "tömör" chakra gömbbé. Tehát itt a chakra már képes a technika robbanásszerűen kiadni a felhalmozott, "fogságban tartott" energiákat. Ez a technika normál alakja az előzőek pedig lépcsőfokok a tanulás útján, akár a rasengannál a lufi, a labda stb.

Az amelyikben pedig a nagy gömbben vannak:
Egy gömböt kreál a használó,  hasonlatosan az alap technikához, azonban itt csak a második lépcsőfokig jut el. Mikor az "üres" gömb, labda létrejött akkor elkezdenek megjelenni benne a harmadik lépcsőfokon álló, kisebb chakragömbök. Ezt úgy lehetne elképzelni, mint mikor egy focilabdába beleteszünk pár kisebb gumilabdát és úgy fújjuk fel (valahogy XD) akkor ott lesznek benne a kicsik. Mikor a technika célt ér akkor viszont ez a külső burok szétválik és a benne tárolt 2-5 db Kyuugan is céltér így eltalálja felszabadulnak az erők. Amennyiben pedig a technikát támadnák (mint mondjuk egy amaterasuval) a külső réteget éri a támadás, így a "kifejlett" Kyuuganoknak van esélyük még találatra, hisz csak a burok sérült, ami összetartotta őket.  
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 95


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 500

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Kenshiro Karu on Pént. Dec. 02 2016, 12:22

Fuuinjutsu: Jigoku no Kusari // Pecsét jutsu: A pokol lánca

A jutsu működésében hasonlít a Kongo Fuusához lényegében annak egy továbbfejlesztett változata. A láncot a használó chakrájából hozza létre, ám itt a lánc szemeken tüskék is elhelyezkednek, amivel komoly fizikai sérüléseket lehet okozni az áldozatnak. Ezen kívül a jutsu másik előnye, hogy a láncok a fémek olvadás közeli hőfokán izzik innen is a név: A pokol lánca (kimagasló Katon elemi affinitás/Nibi Chakra). A jutsu hátránya, hogy nem rendelkezik a Kongo Fuusában megismert védő mező mechanizmussal. Mivel a chakra itt sokkal nagyobb koncentrációban van jelen (nagyobb chakra tömeg) ezért ha fűrészként használjuk akár egy chakra falat is át lehet vele vágni a gyakorlottabb használóknak. A láncok hosszúsága és erőssége a beleadott chakra mennyiségétől függ de akár óriás méretű bestiák elfogására is alkalmas.


Besorolás: S (A Smile )

Chakraszint: (800+)

Megkötés: Kiemelkedő katon elemi affinitás, Nibi chakra

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Senju Tobirama on Pént. Dec. 02 2016, 16:59

Inohara:
Előszöris a chakra -Neji kijelentése alapján.- láthatatlan. Csupán a nagyon erős, koncentrált chakra érzékelhető szemmel. Így a kékes aura, a chakrapáncél végett lenne jelen maximum. Az animében is csak a néző kedvéért volt látható sokesetben a chakrafonál vagy épp a kiszökő chakra. Azonban természetesen lehetséges egy ilyen védelem megalkotása, hisz Itanashinak nagyjából ugyanez van és ezért is mondom, hogy ez már egyszer megkreált dolog. A "kirobbanás" lenne az, amire azt mondom, hogy oké, az talán külön dolog. Attól viszont kellene az alap technika.

Kawachi:
A dolog maga lehetséges, ám van egy hasonló Karunak, ám nem teljesen ugyanez, így elfogadom.
Besorolás: B
Chakraszint: 400

Ui: A villám inkább stunol, lebénít, vagy megráz. A chidori esetében más kaliberű dologról beszélünk, ezért mondhatni "vág" vagy "tép". Ha ilyen kaliberűt akarsz, akkor az viszont jóval magasabb dolog. Széllel természetesen viszont elérheted a kívánt hatást. Félreértés ne essék... nem vág fel a villám, ám komolyan tud sebezni...

Yori:
Egy hasonló technika már létezik a Raiton technikák között, a villámököl. Ezt annak -ahogy a képről kiderül- teljes karra való kiterjesztése, valamint erősítése lenne. Lehetséges a dolog, ám az eredetinél jóval nagyobb erő, jóval nagyobb chakrát kíván.
Besorolás: B
Chakraszint: 380

Tomoe:
Kérlek, amit Jira írt azt ejtsd meg, bontsd szintekre, ahogy a másik, előzőleg elfogadott technikádnál is megtettük.

Karu:
Lényegében egy Kongo Fuusa, melyet felerősítenél a niibitől elnyert chakrával? Szerintem lehetséges lehet a dolog, elvégre egy, már általad ismert technika továbbfejlesztéséről beszélünk. Személyesebb felületen sikerült megbeszélni a dolog lényegét, működését, így én azt mondom lehetséges. Aznoban nekem nincs túl nagy tapasztalatom ekkora szintű dolgokkal sajna, ezért még majd Jira rávet egy pillantást valszeg.
Amit én mondok:
Besorolás: S
Chakraszint: 950
Megkötés: A kongo fuusha ismerete, valamint felhasználható bijuu chakra.

_________________
avatar
Senju Tobirama
Főadminisztrátor


Adatlap
Szint: E
Rang: Hokage
Chakraszint: Halálütés

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Pént. Dec. 02 2016, 20:05

Név: Hikuma no Jigoku /// Tűzdémon Pokla

Elem: Katon

Chakraszint:

Rang:

Kézjelek: Nem szükségesek

Típus: Támadó/VédekezőLeírás: A technika lényege, hogy elemi Chakránkat a talpunkon keresztül a földbe vezetve egy meglepetés támadásban részesítsük ellenfelünket. A talajban áramló chakra a használó “utasítására” hirtelen kirobban a földből egy láng csóva formájában. Ez a csóva kis szinten egy Endan, későbbiekben már egy Goukakyuu, végezetül pedig akár egy Gouka Mekkyaku erősségével is rendelkezhet. A technika használható meglepetés támadásra vagy akár védekezésre is oly módon, hogy a közelbe merészkedő ellenfeleket visszább tessékeljük.Szintezés:

   1.Szint- Chakraszint: 150

               Rang: D

               Láng csóva ereje: Endan

               Láng csóva magassága: Fél méter

               Láng csóvák max. száma: 1    2.Szint- Chakraszint: 220-230

                Rang: C-B

                Láng csóva ereje: Goukakyuu

                Láng csóva magassága: Egy-másfél méter

                Láng csóvák max. száma: 2-3    3.Szint- Chakraszint: 500

                Rang: B-A

                Láng csóva ereje: Karyuu Endan

                Láng csóva magassága: Három méter

                Láng csóvák max. száma: 3-5    4.Szint- Chakraszint: 720

                Rang: A-S

                Láng csóva ereje: Gouka Mekkyaku

                Láng csóva magassága: Négy-Öt Méter

                Láng csóvák max. száma: 5Név: Hikuma no Niou Yuurei /// Tűzdémon Láng Lelke

Rang:?

Chakraszint:

Kézjelek: Tori(Madár), Ushi(Ökör), Tatsu(Sárkány), Tora(Tigris)

Típus: Védekező/Kiegészítő


Leírás: Miután az utolsó kézpecsétből szétszedtük a kezünk a bal karunkat magunk fölé emelve elkezdjük belekoncentrálni a chakránk a tenyerünkbe. A használó képzettségétől és a technikába belefektetett chakra mennyiségétől függ a koncentráció ideje. Miután kellő mennyiségű chakra gyűlt össze bal tenyerünkben belobbantjuk azt és leengedjük a kezünket. Innentől a láng gömb biztonságos távolságba fog körülöttünk körözni és ha egy ellenség egy bizonyos távolságba ér egy kisebb adag láng válik ki a gömbből és az ellenség felé veszi az irányt. A kiváló láng mérete a fő láng gömb méretétől és az abban felhalmozott chakra mennyiségétől függ, továbbá ugyan ezektől függ az, hogy hány láng tud kiválni a fő gömbből. Kisebb szinteken a technika még csak távol tartásra jó, később már komolyabb sérüléseket is okozhat.Szintezés:

    1.Szint: Beleadható elemi chakra mennyisége: 50-150

               Koncentráció ideje: A beleadott chakra mennyiségétől függően 5-15 másodperc.

               Kiváló lángok száma: 10Chakra/láng vagyis a beleadott chakra mennyiségétől függően 5-15.

               A technika aktivitásának ideje ha nem használjuk el a teljes lángot: Öt perc    2.Szint: Beleadható elemi chakra mennyisége: 200-360

               Koncentráció ideje: A beleadott chakra mennyiségétől függően 20-35 másodperc.

               Kiváló lángok száma: 20Chakra/láng vagyis a beleadott chakra mennyiségétől függően 10-18

               A technika aktivitásának ideje ha nem használjuk el a teljes lángot: Nyolc perc    3.Szint: Beleadható elemi chakra mennyisége: 400-600

               Koncentráció ideje: A beleadott chakra mennyiségétől függően 10-20 másodperc.

               Kiváló lángok száma: 40Chakra/láng vagyis a beleadott chakra mennyiségétől függően 10-14

               A technika aktivitásának ideje ha nem használjuk el a teljes lángot: Tíz perc    4.Szint: Beleadható elemi chakra mennyisége: 700

               Koncentráció ideje: 5 másodperc

               Kiváló lángok száma: 70Chakra/láng vagyis 10

               A technika aktivitásának ideje ha nem használjuk el a teljes lángot: Tíz percNév: Hikuma no Niou Yaku /// Tűzdémon Láng Csapása

Chakraszint:?

Rang:

Típus: Védekező

Kézjelek: Tora(Tigris)


Leírás: A Tora kézpecsétet kitartva elemi chakránk a levegőbe juttatjuk majd kezeinket a magasba emeljük és a kellő pillanatban lefele rántjuk őket. Ekkor a kiáramoltatott chakra belobban és egy pár pillanatig tartó láng falat képez a használó körül. Mivel a koncentrálás ideje alatt a chakránkat a testünktől elfele irányítottuk így a használó nem sérül meg.
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 355

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Inohara on Vas. Dec. 04 2016, 17:27

Jó, én azt hiszem dobom ezt az ötletet, majd lesz helyette más, sehogy sem akar összejönni. Akárhogy próbálom is, semmi. Annyit módosítottam rajta, hogy már nem is hasonlít az eredeti technikára így meg már értelmetlen az egész  Sad
avatar
Inohara
Játékos

Taijutsu Pontok : 18

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Szerzetes ninja
Chakraszint: 262

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Dec. 15 2016, 17:19

// A többibe nem folynék bele, mivel már el lettek kezdve értékelve. //

Zauki:

Harmadik ---> Értem így, mehet a cucc. Viszont itt akkor már Chakrarobbanásról is beszélünk ha jól értelmezem, legalábbis az energiák leadása nekem erre utal. Mert akkor a technika magasabb szintű, hiszen egy CH robbanás nagyon nagyon erős, főleg sok chakrával használva. Így akár 600-900 Chakráig is terjedhet a dolog és szintezni is kell, ahogyan egy hasonló Saját Technikánál.
Ha viszont itt a lényeg csak a gömbökön van és azok mozgatásán, akkor valóban B Besorolás
és 260 Chakra. Ha robbanásról is szó van, akkor már magasabb és ráadásul instabilabb is a technika. 

A gömbben gömb --> Ez tehát a technika továbbfejlesztése, így az már B Besorolás és 450 Chakra. VISZONT ha megint robbanásról van szó, akkor magasabb értéket is kaphat. Ezt tisztázzuk, hogy csak Gömb vagy pedig ha betalál akkor robban is. De azt már elég ha a Játékosok Jutsuihoz írod belefoglalva a leírásba és abból egyértelműen tudni fogom. Ott maximum majd megbeszéljük hogy mekkora hatókörben robban a technika ha betalál és hogy lehet-e fokozni, mert akkor szintekre kell bontani. (Pl 20 méteres robbanás 800 Chakra | 50 Méteres robbanás 900 Chakra, stb)

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Djuka Kodomo on Hétf. Dec. 19 2016, 00:51

Szép estét!

Régóta tervezett technikám, mely ha elfogadásra kerül, egy kombinációs technika részeként a karakterem, talán legfontosabb, s jelleméhez leginkább illő képessége lenne a gonosz elleni harcban.


Senpou: Nise no Seikatsu
A genjutsut csak a látáson keresztül lehet elindítani, és amint fennáll a chakrakapcsolat az alkalmazó és az áldozat között, az alkalmazó elárasztja az áldozat agyát a látásra és érzékelésre koncentrált információval, így képes teljesen átvenni afölött az uralmat. A használó előre eltervezett objektumokat, hamis képeket felhasználva képes megmásítani a valóságot, ezzel illúzióvilágot teremt a célpont számára. A világ sajátossága, hogy a használó szinte uralja ezt a világot, könnyedén építhet, vagy tüntethet el elemeket a torz valóságból, ezzel még inkább a saját előnyét megtartva.
A használónak elsősorban meg kell tanulnia felépíteni a torz valóságot, s az elemeinek elhelyezését kisajátítani. Hosszas hetek, talán hónapokba is telhet, mire valaki tökéletesen képes egy valósághű világtöredéket alkotni (amennyiben a meglévő területen hoz létre módosításokat, ez az idő leredukálódhat). A senjutsu chakra segítségével képes lehet folyamatosan körbefogni az áldozatot a természeti chakraval, s érzékein keresztül is hatni rá. A felhasznált Senjutsu chakra segítségével a használó képes a chakra Yin és Yang részeit oly mértékben felhasználni, hogy fizikális tulajdonságokat biztosíthasson az elképzelt építőelemeknek.
Miután megalkotta a világot, egyfajta pecsétként zárja el, ezt a kódolt pecsétet használja fel a későbbiekben. Ez a pecsét valamilyen formában jelen van a megalkotott világban is. Amennyiben a pecsét megsérül, az illúziófátyol lehullik, s az áldozat ismét a valóságban találja magát.
Röviden: A használó képes megmásítva a valóságot, illúzióvilágba zárni ellenfelét, ki csupán a világban jelenlévő pecsét feltörésével törhet ki. Mindaddig, amíg az illúzió fogságában van, cselekményei nem hatnak ki a valódi világra. Képzett használó esetében az áldozat nem is tudja pontosan, mi a valóság, s az illúzió.
Magyar név: Remete művészet: Hamis Világ
Típus: Senjutsu/Genjutsu
Besorolás: A-S?
Chakra: 600?


Kodomo

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Shihouin Aki on Kedd Dec. 27 2016, 16:35

Osz!


Egy ötlettel érkeztem ide. Nem mondanám Jutsunak de láttam már hasonló típusú ötletet itt szóval gondoltam megpróbálom.


Egy szerkezet lenne ami a jelenleg meglévő Rejtett pengém továbbfejlesztése / megtoldása lenne. A jobb oldali penge tokjára egy kis mechanizmus kerülne felszerelésre amely alap helyzetben fel van hajtva a kevesebb hely foglalás érdekében. Ezt a szerkezetet egy egyszerű mozdulattal le lehetne pattintani és már használatra kész is. Egy egy lövetű pisztolyról lenne szó aminek az újratöltése időigényes ezért egy akciódul helyzetben csak egyszer lehetne használni. Magát a fegyvert a Fegyverkészítők szövetségében csináltatná a karakter (ugyan úgy mint a pengéket) és játéktéren/élményben történne a megvásárlása.


UI: A fejlesztés később történne meg. Most csupán az ötletet dobtam be.


~Semmi sem igaz, minden megengedett.~
avatar
Shihouin Aki
Játékos

Taijutsu Pontok : 57

Tartózkodási hely : A vértenger közepén


Adatlap
Szint: C
Rang: Civil/Orgyilkos
Chakraszint: 167

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Kedd Dec. 27 2016, 18:08

Aki: Ha jól tudom minden puskaporos, lőfegyveres megoldás elutasításra került, egyrészről a Naruto Világa miatt, másrészről a készítő akarata miatt, hiszen Kishimoto maga mondta, hogy a harcászati eszközöket meg akarta hagyni a középkornak és a chakrának megfelelőnek. Amúgy chakrával szinte ugyanez a hatás megoldható.

___________________________________________


Hi-Juinjutsu: Tekkohan // Titkos Átokpecsét Technika: Befolyás

A technika neve megtévesztő lehet, hiszen nincs szó befolyásról vagy irányításról a hatáskeltés során. A technika Mirubi saját technikájának továbbfejlesztett változata, pontosabban abból lett kifejlesztve, mégpedig a Juinjutsu: Chakra Seichuu // Átokpecsét: Chakra Elnyomás technikából. Maga a Ninjutsu rendkívül egyszerű, főleg, ha ismerjük a Chakra Elnyomás technikáját. A módszer itt is ugyanaz, a használó egy érintés útján létrehoz a megérintett fél tenketsuján keresztül egy pecsétet, amelybe a saját, más, vagy a megpecsételt chakrájának egy részét zárja. A pecsét lényege pedig a robbanójegyzetek mechanizmusával egyezik meg, ugyanis a ninja az elzárt chakrát képes felrobbantani úgy, hogy az egy belső robbanást indít a használó testébe, ezzel megölve a megpecsételtet.

Megjegyzés: A Chakra Elnyomás pecsétjével is lehet használni, (vagyis beépíthető ez a hatás abba a pecsétbe is) tehát azt is fel lehet robbantani, ám ez egy jóval egyszerűbb pecsét, HA CSAK ezt helyezzük el az áldozaton (Tehát nem a Chakra Elnyomást pecsétjét ami sokkal több kézjelet emészt) akkor ez a pecsét nem tudja kiváltani a Chakra Elnyomás pecsétjének hatását.

Távolság amiről felrobbantható: 100m Maximum --> Chakra erősítővel 1km (Senjutsu, Ch erősítő Technika, stb)

Kézjelek: Uma (ló); Mi (Kígyó); Tatsu (Sárkány) --> Érintés

Aktiválás: Fél Kos Kézjel Ha több ilyen pecsét van akkor akarattal történő kiválasztása annak, hogy melyik pecsétet robbantja fel

Besorolás: B
Chakraszint: 400

(Ez voltaképpen egy robbanójegyzet pecsét készítése egy emberi testen belül, a tenketsukon keresztül, olyan mechanizmussal, ami a robbanás energiáját legelőször befelé irányítja --> Ezt és az ehhez hasonló pecsétek megismerését, vagyis a pecsétek teljes ismeretét egy három hónapot felölelő élménysorozatban szeretném majd kijátszani ha Mirubi túléli a jelenlegi kalandját. Mivel a többi bonyolultabb technika már el lett fogadva így gondolom ez is megoldható.)


A hozzászólást Kenshiro Mirubi összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 29 2016, 21:20-kor.

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Shihouin Aki on Csüt. Dec. 29 2016, 14:09

Név: Néma Vízfojtás /// Damu Mizuinpei
Rang: ?
Chakra: ?
Kézjelek: Nem igényelne
Típus: Támadó
Leírás: Ez egy olyan technika amivel csendesen el lehet tenni valakit láb alól ha közel kerültünk hozzá. Amennyiben sikerül az áldozatot hátulról elkapni úgy, hogy egyik tenyerünket a száj és orr üregéhez szorítsuk el is kezdhetjük a technikát. Víz elemű chakránkat a tenyerünkbe irányítjuk és amikor összegyűlik egy nagyobb mennyiség kiáramoltatjuk a lehető leggyorsabban a tenyerünkön található tenketsukon. Mikor ez megtörténik az áldozat (aki az esetek 90%-ban kétségbe esetten próbál kiabálni amitől nyitva van a szája) torkán lefolyik a nagy mennyiségű víz amitől az megfullad. Ha a szája nem alkalmas a víz bevitelére még mindig ott az orr ürege de ez kijátszás függő.


A hozzászólást Shihouin Aki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 29 2016, 16:49-kor.
avatar
Shihouin Aki
Játékos

Taijutsu Pontok : 57

Tartózkodási hely : A vértenger közepén


Adatlap
Szint: C
Rang: Civil/Orgyilkos
Chakraszint: 167

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Csüt. Dec. 29 2016, 14:13

Név: Hikuma no Soudai Fenikkusu /// Tűzdémon Fenséges Főnixmadara
Rang:?
Chakraszint:?
Kézjelek: Tatsu(Sárkány), U(Nyúl), Tori (Madár), Ushi (Ökör), Tatsu (Sárkány), Tora (Tigris)
Típus: Támadó


Leírás: A technika nem véletlenül viseli a főnixmadár nevet hiszen egy lángoló főnixet alkotunk meg vele. A technika alapja egy formázott elemi chakra tömeg. Ennek a chakrának a nekünk kellő alakra való alakítása roppant kifinomult chakrakontrolt igényel ezért nem épp egy egyszerű technika. Ha megvan a vázat alkotó chakra már csak meg kell gyújtani a a felszínét. Ezt követően fel is éledt a halhatatlan főnixünk. Azonban sajnos ez a madár mégsem annyira halhatatlan hisz egy suiton technika könnyű szerrel kioltja valamint akkor is “eltűnik” ha elfogy az égés anyagként szolgáló chakra.

A technikát képesek vagyunk irányítani ezáltal különféle támadások végrehajtására. Ezeket nem részletezném mert úgyis kijátszás lényege. Amit még fontos kiemelni az az, hogy nemcsak egy “mindent” bele madarat lehet létrehozni. Ha a helyzet úgy kívánja akkor több kisebb és fürgébb főnix is létrehozható.
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 355

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Dec. 29 2016, 20:25

Kodomo:
A Senjutsuval ez mindenképpen megvalósítható, azonban tisztázni kell néhány dolgot. Ugye ennél a technikánál voltaképpen egy általad elképzelt és megkreált világot hozol létre az ellenfél számára, ami igencsak valósághű. (Ez egy Mini Tsukuyomi de a Senjutsuval tökéletesen létrehozható) Ezt véghez tudod vinni úgy, hogy egy teljesen új világot és az elemeit építesz fel (Azért Mini Tsukuyomi, mert itt nem egy egész világot, hanem mondjuk egy kisebb falut építesz ki, magasabb szinten egy nagyobbat) vagy pedig egy meglévőt másítasz meg.Befolyás: Látás, Hallás, Tapintás, Ízlelés, Szaglás, --> Fájdalom, Egyensúly, minden egyébAmire én kíváncsi vagyok, hogy ezt ugye úgy képzeled el, mint a Genjutsuk 90%-ánál, hogy az áldozat egy helyben áll és nem tud mozdulni, mert minden a fejében zajlik le ugye. Legalábbis a magas szintű Genjutsu technikáknak ez a lényege, hogy a testet 100%-osan blokkolja, mintha csak aludna és közben mindent átél fejben. (Tehát ez volt az első kérdésem)

A másik dolog, hogy a pecsét voltaképpen mire is szolgál? Tehát hova készíted el, mi célból és mi a funkciója?

Miután ezeket tisztáztuk megírom, hogy miképpen pontosítsd a technikát.
Besorolás: S

Chakraszint: 900
Megkötés: Senjutsu Chakra használata (Felerősítés miatt)

Aki: A választ már meg van, ezt megoldhatod ch-val és tűvel/senbonnal.

Tomoe: A létrehozott Elem vagyis az átalakított Elemi Chakra (Tűz) nem formázható meg tökéletesen. Tehát amikor egy vízsárkányt látunk, több alkalommal egy tényleges, vízsárkány kinézetű (világít a szeme fogai vannak, stb -.-") lényt látunk az animében/mangában, azonban ez csak azért néz így ki, hogy el tudjuk képzelni. Volt egy rész, ahol Kakashi használta a Vízsárkányt és ott jól látható volt, hogy nem egy sárkányról van szó, hanem egy sűrített víztömegről, ami azért viseli a vízsárkány nevét, mert a keskenysége miatt úgy néz ki + elég erős. Ugyanez a helyzet bármilyen komplexebb formát öltő, mozgó alakkal KIVÉVE a Bunshin alapú lényekkel és a Doton lényekkel. Ezeket értelem szerűen alakra lehet formálni.
Ami a főnixet illeti, a tüzet nem tudod 100%-osan megformázni, DE úgy tűnhet, hogy egy főnixet alkotsz. Tehát a nevet büszkén viselheti.


Hasonló technika létezik, ami viszont fontos, hogy tudd: Folyamatosan ki kell lehelni a lángokat ahhoz, hogy a főnix nagy mennyiségben fent maradjon az irányításhoz pedig egy kézjelet kell kitartani, miközben folyamatosan táplálod a "madarat" ami repül és tudod irányítani. Amint nem táplálod, kb 10 másodperc alatt eltűnik.

Kis méretben viszont, (Pl Onidoro és a Saját Technikád) megoldható az, hogy ne legyen folyamatos ch kapcsolat, így kisebb főnixek képében tudod őket irányítani.Amit tisztáznunk kell, hogy akkor ez így megfelel-e neked (A nagy méretű madár csak így oldható meg, vagy nagyon magas szinten kapcsolat nélkül --> Kakashi a Raiton farkasához pl folyamatosan tartotta fent az elektromos kapcsolatot) és hogy a nagy madár mennyire erős, milyen forró, mihez viszonyítanád?

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Senju Tobirama on Csüt. Dec. 29 2016, 21:15

Mirubi:
Hi-Juinjutsu: Tekkohan // Titkos Átokpecsét Technika: Befolyás
Egy robbanó pecsét, ami tenketsukhoz van kötve. Egész egyszerű dolognak tűnik. Ha esetleg van még ezen kívül valami plusz, akkor kérek szólj róla és újra értékelem.
Addig is:
Besorolás: B
Chakraszint: 400

_________________
avatar
Senju Tobirama
Főadminisztrátor


Adatlap
Szint: E
Rang: Hokage
Chakraszint: Halálütés

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Csüt. Dec. 29 2016, 21:23

///Bedobom még egyszer ^^///


Név: Hikuma no Jigoku /// Tűzdémon Pokla
Elem: Katon
Chakraszint:
Rang:
Kézjelek: Nem szükségesek
Típus: Támadó/Védekező


Leírás: A technika lényege, hogy elemi Chakránkat a talpunkon keresztül a földbe vezetve egy meglepetés támadásban részesítsük ellenfelünket. A talajban áramló chakra a használó “utasítására” hirtelen kirobban a földből egy láng csóva formájában. Ez a csóva kis szinten egy Endan, későbbiekben már egy Goukakyuu, végezetül pedig akár egy Gouka Mekkyaku erősségével is rendelkezhet. A technika használható meglepetés támadásra vagy akár védekezésre is oly módon, hogy a közelbe merészkedő ellenfeleket visszább tessékeljük.


Szintezés:
   1.Szint- Chakraszint: 150
               Rang: D
               Láng csóva ereje: Endan
               Láng csóva magassága: Fél méter
               Láng csóvák max. száma: 1


    2.Szint- Chakraszint: 220-230
                Rang: C-B
                Láng csóva ereje: Goukakyuu
                Láng csóva magassága: Egy-másfél méter
                Láng csóvák max. száma: 2-3


    3.Szint- Chakraszint: 500
                Rang: B-A
                Láng csóva ereje: Karyuu Endan
                Láng csóva magassága: Három méter
                Láng csóvák max. száma: 3-5


    4.Szint- Chakraszint: 720
                Rang: A-S
                Láng csóva ereje: Gouka Mekkyaku
                Láng csóva magassága: Négy-Öt Méter
                Láng csóvák max. száma: 5
Név: Hikuma no Niou Yuurei /// Tűzdémon Láng Lelke
Rang:?
Chakraszint:
Kézjelek: Tori(Madár), Ushi(Ökör), Tatsu(Sárkány), Tora(Tigris)
Típus: Védekező/Kiegészítő


Leírás: Miután az utolsó kézpecsétből szétszedtük a kezünk a bal karunkat magunk fölé emelve elkezdjük belekoncentrálni a chakránk a tenyerünkbe. A használó képzettségétől és a technikába belefektetett chakra mennyiségétől függ a koncentráció ideje. Miután kellő mennyiségű chakra gyűlt össze bal tenyerünkben belobbantjuk azt és leengedjük a kezünket. Innentől a láng gömb biztonságos távolságba fog körülöttünk körözni és ha egy ellenség egy bizonyos távolságba ér egy kisebb adag láng válik ki a gömbből és az ellenség felé veszi az irányt. A kiváló láng mérete a fő láng gömb méretétől és az abban felhalmozott chakra mennyiségétől függ, továbbá ugyan ezektől függ az, hogy hány láng tud kiválni a fő gömbből. Kisebb szinteken a technika még csak távol tartásra jó, később már komolyabb sérüléseket is okozhat.


Szintezés:
    1.Szint: Beleadható elemi chakra mennyisége: 50-150
               Koncentráció ideje: A beleadott chakra mennyiségétől függően 5-15 másodperc.
               Kiváló lángok száma: 10Chakra/láng vagyis a beleadott chakra mennyiségétől függően 5-15.
               A technika aktivitásának ideje ha nem használjuk el a teljes lángot: Öt perc


    2.Szint: Beleadható elemi chakra mennyisége: 200-360
               Koncentráció ideje: A beleadott chakra mennyiségétől függően 20-35 másodperc.
               Kiváló lángok száma: 20Chakra/láng vagyis a beleadott chakra mennyiségétől függően 10-18
               A technika aktivitásának ideje ha nem használjuk el a teljes lángot: Nyolc perc


    3.Szint: Beleadható elemi chakra mennyisége: 400-600
               Koncentráció ideje: A beleadott chakra mennyiségétől függően 10-20 másodperc.
               Kiváló lángok száma: 40Chakra/láng vagyis a beleadott chakra mennyiségétől függően 10-14
               A technika aktivitásának ideje ha nem használjuk el a teljes lángot: Tíz perc


    4.Szint: Beleadható elemi chakra mennyisége: 700
               Koncentráció ideje: 5 másodperc
               Kiváló lángok száma: 70Chakra/láng vagyis 10
               A technika aktivitásának ideje ha nem használjuk el a teljes lángot: Tíz percNév: Hikuma no Niou Yaku /// Tűzdémon Láng Csapása
Chakraszint:?
Rang:
Típus: Védekező
Kézjelek: Tora(Tigris)


Leírás: A Tora kézpecsétet kitartva elemi chakránk a levegőbe juttatjuk majd kezeinket a magasba emeljük és a kellő pillanatban lefele rántjuk őket. Ekkor a kiáramoltatott chakra belobban és egy pár pillanatig tartó láng falat képez a használó körül. Mivel a koncentrálás ideje alatt a chakránkat a testünktől elfele irányítottuk így a használó nem sérül meg.


///Akkor a madarat átgondolom a leírtak alapján és újra be fogom dobni.///
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 355

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Dec. 29 2016, 21:49

Tomoe - Tobirama nemsokára megnézi a többit, ha nem tenné akkor én megnézem holnap, de egyenlőre nem fog az agyam ><


1. Technika
A lángcsóvák száma a tűz erősségével csökken értelmeszerűen. Viszont ugye EGY lángcsóvának akkora az ereje, mint amit leírtál. Ezekkel egészítsd ki a leírásokat, javítsd ezek alapján és Elfogadva.

1. Szint
Chakraszint: 250 --> Ez a Jutsu kivitelezésének "bonyolultsága" miatt indul innen
Besorolás: C
Lángcsóvák Száma: Maximum 5

2. Szint
Chakraszint: 350
Besorolás: B
Lángcsóvák Száma: Maximum 3

3.Szint
Chakraszint: 500
Besorolás: A
Lángcsóvák Száma: Maximum 2

4.Szint
Chakraszint: 800
Besorolás: S
Lángcsóvák Száma: Maximum 1

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Hattori Arata on Pént. Dec. 30 2016, 02:25

Privet!
Nos, első saját technikaötletemmel jelentkeznék! Smile Méghozzá rögtön a megszerzett Kekkei Genkai-hoz köthető technikával nyitok, hisz, ha lúd, hát legyen kövér, de azért még ne legyen túlzottan vágósúlyban.
Név: Awaton: Baburu Kugiri
Magyar név: Buborék Elem: Buborék Behatárolás
Rang: ?
Chakraszint: ?
Típus: Kiegészítő
Kézjelek: Kos-Kutya-Tigris
Megkötés: Awaton Kekkei Genkai megléte, vagy Shanbondama no Ninjutsu megléte (?)

Leírás: A használó egy bizonyos területen belül bizonyos számú, kicsi, maximum 1-2 cm. átmérőjű buborékot szabadít fel; a területi lefedettség és a felszabadított buborékok száma a használó chakraszintjétől függ. Hogy a buborékok hol szabadulnak fel, azt a használó határozza meg, de a chakraszintjének megfelelő területet nem lépheti át. A kis buborékok a föld fölött max. fél méterrel lebegnek. A technika nyitja abban rejlik, hogy a használó a kis buborékokkal chakrakapcsolatban áll (ezáltal folyamatosan fenn kell tartani a chakrakapcsolatot mindegyikkel) és, ha az egyik kipukkan, akkor az adott buborékkal a kapcsolat megszűnik. Ezáltal a használó az általa lefedett területen belül képes viszonylagos helymeghatározásra. A technika leginkább a Kirigakure no Jutsuval párosítva működik, értelmet igazán ekkor nyerne, s ez esetben pedig viszonylag jól kompenzálja azon nem kirigakurei shinobik kiképzésbeli hiányosságát, akik képesek a Kirigakure no Jutsu végrehajtására.

A használó a későbbiekben - természetesen megnövekedett szint és chakrakövetelménnyel - ha a chakrakontrollja megfelelő hozzá, akkor képes lenne úgy alkotni a buborékokat, hogy azoknak a kipukkanása egyértelművé tegye számára, hogy az ellenfele milyen mozgást hozott létre a ködön belül;ezt úgy kell elképzelni, hogy egy 1.80 magas személynél, ha térdmagasságban történt meg a buborék kippukanása, akkor tudhatja, hogy ellépett és azt is, hogy merre. Ha pedig előzetesen felmérte az ellenfele testmagasságát, akkor a karmozgását a kipukkanó buborékokon keresztül képes lehet követni, mivel azoknak a buborékoknak szűnik meg a fenntartott chakrakontrollja, amelyek abban a magasságban voltak. Természetesen ehhez a technika kellőképpen sok begyakorlása és kivételes chakrakontroll kell, de még ebben az esetben sem tudhat pl. olyat a használó, hogy ellenfele kézjelekbe kezdett, azaz a túlzott finommotorikát megkövetelő mozgást nem képes lekövetni ilyenkor sem.


Kérdés: a technika kombinálható a többi buborék elemű technikával? Tehát a "nyomkövető" buborékokat - amik lényegében egyszerű, az Awaton elem által felszabadított buborékok, amelyek chakrakapcsolatban állnak a használóval - létre lehet hozni pl. olyan technikából, mint példának okáért a savas vagy a robbanó buborék?

Slava Gundan!
avatar
Hattori Arata
Játékos

Taijutsu Pontok : 110

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 644

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Kenshiro Karu on Hétf. Jan. 02 2017, 19:53

Beszéltem Olival, rámutatott az ötlet buktatóira még gondolkozom rajta! 


A hozzászólást Kenshiro Karu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 04 2017, 14:43-kor.

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Djuka Kodomo on Szer. Jan. 04 2017, 14:13

Jiraiya!

A technika igazából kétféleképp jöhet létre:
- Részleges létrehozása
Szinte nem térne el a Pokollátó, vagy a hamis terület technikától, az ellenfél szabad mozgása megmarad, a tudata is, csupán a látott és érzékelt valóságba helyez olyan elemeket vagy épp vesz el, ami növelheti a túlélési lehetőségeket éles helyzetben. Ez csupán megtévesztésként szolgálna, ami egy fejlett genjutsuhasználónál komoly előnyt jelenthet.

- Új világ létrehozása
A Kodomo által létrehozott világba (egy kisebb falu, nagyon magas szinten, senjutsuval egy kis ország lenne igazából), miután azt elemeiből felépítette, zárja az ellenfelet, aki ebben az esetben a genjutsukhoz mérten, megdermed, s a további cselekményei az illúzióban folytatódna. A világban eltöltött idő nem párhuzamos a valós idővel, s minden egyes alkotóeleme a senjutsu segítségével lenne felépítve (valóban, mini Tsukiyomi, habár én inkább a Kamuihoz hasonlítom, annyi különbséggel, hogy nem egy dimenziót alkot, csupán egy illúziót, így valós értéke sohasem lesz)

A pecsét szüksége a részletes világfelépítés végett kellene, a szinte töménytelen "adat eltárolására". Gondoltam egy ilyen nagy mértékű technikának nem rossz, ha le van valahova zárva az alapja. Egy ilyen lepecsételt minivázlat inkább, mintsem valós fuuinjutsu. A pecsét "sugározná", vetítené a hamis világot, és ezt a pecsétet meg lehet találni a fals világban, illetve el lehet pusztítani. A rögzített vázlat megszűnésével a világ feloldódna, az ellenfél pedig kijutna az illúzióból (mivel minden érzékre egyszerre hat, így a fájdalom, és a chakramegszakítás, valamint a külsős chakrabehatás nem feloldási opció a tökéletes formában.)


Éles helyzetben az első fázisa lenne inkább felhasználva, míg a második egy, a végső elfogadás utáni kombinációs technikában lenne kifejtve.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Amori Shuu on Kedd Jan. 10 2017, 22:54

Szép estét,


Ugyan nem új technikát, hanem mint új gépezeteket/mechanikus bábokat vetnék fel ötletnek. A gépek vázlatának megalkotása után lényegében a Remashita no jutsuval és egy kevés csillaggal Shuu egyre több olyan gépezetet tud kreálni, melyeket egyenlőre ő maga, már képes irányítani, s egyre bonyolutabb műveleteket végrehajtani.


Fuhorimasu
A gépezet többrétegű burkolattal van körbevéve. Képes a négy végtagját behajtva, a végükre lapátnak használt méretes és ívelt lemezekkel is megóvnia a saját testét. A végtagokon található ívelt lemezek borotvaélesek, legfőbb feladatuk a kemény talaj aprítása és kiásása. A vakond fejéhez egy szintén csak erős anyagból készült fúrófej rögzült, mely a kezdeti ásatásokat végzi. A fej folyamatos forgása, és a felületének spirálisan futó, bordázott részei szinte azonnal áthatolnak a kőzeten. A test további részein a rétegek között egyfajta sínek helyezkednek el, melyek kisebb pengék, szinte állandó forgását teszi lehetővé, ezzel elkerülve, hogy a vakond beszoruljon. A vakond legfőbb feladata az ásatás, harcban nem igazán bevethető, leginkább a többrétegű páncélzata, mely felhasználható védekezésként. A vakond fejében kamerák és lámpások helyezkednek el, melyek segíthetnek, a kiváj alagútban való tájékozódást.
- Fém bábtest (orrszarvú  méretű): 20.000 Ryo?
- Drótok, mechanikák: 15.000 Ryo?
- Fúrófej (talán a skorpiófarokhoz hasonlít árban) 15-20.000 Ryo?
- Teste körül forgó pengék: 3x2x2000 Ryo (három sáv/két kés/Tanto méret): 12.000 Ryo
- Lámpák, kamerák: 8000 Ryo?
Összesen: 70-75.000 Ryo?


Opunsukai
A mechanikus gépezet egy üreges testből, valamint két különálló, mégis összekötött részből áll. A szárnyakra átépített végtagok felelnek a gépezet működéséért. A lényeg, hogy a vállrészbe épített két nagyobb csőbe levegőt juttatva chakraval nagyobb lendületet biztosíthat a gépnek, s a nyomás koncentrálása a szárnyak bizonyos irányába pedig lehetővé teszi a repülést. A nehézkes gépezet fenntartása érdekében újabb elektromágnesek kerültek a test részébe (ennek magassága és biztonságos megtartása a Mágnespajzs által megadott értékekkel egyeznének meg), melyek egy adott parancsra, mágneses hullámot küldenek a talaj felé, s ezzel taszítva magukat és állandó magasságban tartják a gépezetet.
- Fém bábtest (ló méret): 15.000 Ryo?
- Mechanikus szárnyak: 5-5000 Ryo?
- Mechanikák, drótok: 10.000 Ryo?
- Légvezetők, elektromágnesek: 5000 Ryo?
- Lámpák, kamerák: 8000 Ryo?
 - Tűvető, tárral, a szájba építve 5000 Ryo
   - 100 nagyobb tű (5x20 doboz tű, 1500 Ryo)
Összesen: 54.500 Ryo


Kuikomi
A gépezet a nagyobb távolságok megtételére szolgál. Testét rétegelten építik fel a vékony, mégis edzett fémlemezek, elhelyezkedésükkel képesek könnyed mozgást biztosítani a gépezet számára. Mellső lábai, az eredeti ragadozók példájára, erősebbre és vastagabbra épültek, mint hátsó párja. Ez részben a nagyobb erőkifejtés, részben pedig a fémmancsokkal végrehajtható csapások végett lett felépítve. Hosszú farka képes kígyóként mozogni, éles dárdaszerű vége pedig mély sebet képes ejteni azon, amin vagy akin keresztülszúrja. A gép a gyors mozgása végett rendkívül hasznossá válhat, ám egyben harcban is bevethető.
- Fém bábtest (oroszlán méret): 13.000 Ryo?
- Mechanikák, drótok: 10.000 Ryo?
- Mechanikus farok: 15.000 Ryo?
- Kamerák, lámpák: 8000 Ryo?
- Erősített végtagok, éles karmok: 5-8000 Ryo?
Összesen: 51-53.000 Ryo?
avatar
Amori Shuu
Játékos

Taijutsu Pontok : 71


Adatlap
Szint: B
Rang: Chunnin
Chakraszint: 508

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

37 / 42 oldal Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.