Saját Technikák Ötletelője

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

39 / 39 oldal Previous  1 ... 21 ... 37, 38, 39

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Hétf. Feb. 27 2017, 17:17

Ahoy! Egy kis ötletelés után rajtam a sor. Egy jövőbeni használatra szánt stílusszerűséggel készültem mára:

A "stílus" neve: Oni Kankaku // Oni érzékA technikai ág lényegében a negatív érzelmek által létrejött chakrafoszlányok összpontosítása a használó testébe. Akárhányszor egy ember negatív érzelemből alkalmaz egy jutsut akarva-akaratlanul is hozzáad az átlagnál sötétebb chakrát(gyakorlatilag egy átmenet chakra, hisz a sötét chakra sem egyik napról a másikra keletkezik). Az emberek nagy többsége nem tudja használni/alkalmazni ezt a chakrát önmagában így ez kárba vész, elszáll, ha úgy tetszik. Emellett a fogékonyabb civilektől kezdve egészen a nagy szintű shinobikig, aki negatív érzelmileg túlfűtött állapotba kerül az bocsájt ki magából nyers "yin"(ez csak egy jelző) chakrát, ha csak nagyon-nagyon minimálisat is. Az Oni stílus ezeket a foszlányokat gyűjti össze egy meditatív állapotba, majd beépíti a használója hálózatába ezzel felerősítve, átformálva azt. Gyakorlatilag a senjutsu ellentéte, mint ahogy a használandó kézjel is szemlélteti. A senjutsu gyűjtéskor általában lótusz ülésben, ernyesztett, lazán összeérintett ujjakkal történik a gyűjtés, míg az Oni chakránál állva/lóállásban, feszesen összetéve mindkét kezet, erőlködve.
Megvalósítás: Ez az egész lehetne a Koji alapító régi fejlesztése, ki nem tudta véghez vinni/belehalt majdnem a kutatásba. Taka megtalálhatná egy tekercsben vagy hasonlóban, továbbfejleszti és szintén majdnem belehal, de idő és kellő gyakorlás elteltével félig(úgy mint Jira a senjutsut) tudná kezelni.
Létrehozás: A negatív érzelemből létrejött maradványok elszívására egy chakratetoválást kéne kreálni, mely hasonlóan működne, mint egy átokpecsét. Ez a pecsét/tetoválás segédkezne a kívánt chakra érzékelésében, elszívásában és átalakításában.
Előnyök/változások: A főbb változások külsődlegesek, fizikálisak, pont úgy, ahogyan a világ negatív, azaz yin része. A félig sikeres használó testéből négy plusz kar nő ki, melyek teljes mértékben funkcionálisak. Bőre kérgesebbé válik, a teste szívósabb lesz, jobban bírja a terhelést. Fejéből két-két szarv nő ki, melyek tökéletesen jelképezik, hogy nem ura teljesen a stílusnak. Izmai masszívabbak, sűrűbbek lesznek, ezen felül több terhelést is bírnak. Az ütéseinek ereje alapjáraton egy gouwan erősségének felelnek meg. Gyorsasága is megnő, reflexei, reakcióideje, mozgási sebessége két-háromszorosára nő. Természetesen a taijutsuk kivitelezése is sokkal könnyebb, hatékonyabb lesz. Ezen kívül az elszívott chakrának egy része hozzáadódik a használható tartalékhoz(Azért csak egy része, mivel nem tökéletes az uralom).
Hátrányok: Mint tudjuk a chakra emlékekkel is jár és ki azt elszívja úgy, hogy nincs teljes uralma alatt a stílus(pont, mint Taka esetében) az észveszejtő hangokat hallhat, látomásai lehetnek, melyek egyértelműen nem egy boldog kirándulásról szólnak. Ezen felül az átváltozás korántsem fájdalommentes, kinek nem edzett a tűrőképessége az sokkot kaphat, elájulhat. A senjutsu chakra békés természetével ellentétben, ez a chakrafolyamat túlfűtheti a használót, meggondolatlanná, vagy akár vadállattá is teheti. Egy szó, mint száz: Ki nem szenvedett eleget, még csak bele sem kezdhet a stílusba.


Ha a "yin" chakra felülkerekedik:


Félsiker rang: A (?)
Chakraszint: ??
Hatótáv: ??


A teljes sikerű stílus érthető okokból még nincs kidolgozva!
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 135

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 570

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Akihiro Jaken on Hétf. Feb. 27 2017, 18:42

Hű, erre is rég jártam, és... hát most sem egy világrengető ötlettel tértem be ide Very Happy


Tajuu Iwa Bunshin no Justu // Tömeges Sziklaklón Jutsu


A használó lényegében a Tajuu Tsuchi Bunshint végzi el, csak itt Iwa Bunshinokkal megalkotva a technikát. A maximálisan létrehozható klónok száma 30, tekintve, hogy ezek a klónok jóval erősebbek, és masszívabbak az átlagos Földklónoknál. Természetesen ez a felső határ nincs kőbe vésve, akárcsak minden más technikánál, egy kiemelkedően erős, jó képességekkel rendelkező shinobi számára a határ a csillagos ég.


Rang: S(?)
Chakraszint: 700(?)
avatar
Akihiro Jaken
Játékos

Taijutsu Pontok : 90

Tartózkodási hely : Ahol lennie kell


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 561

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Márc. 02 2017, 17:21

Aiza
Suiton --> Mehet
Katon --> Mehet
Raiton --> Mehet
Fuuton --> Szélrobbanás, tehát nem forgószél
Doton --> A Ennél az egynél látom azt, hogy amúgy nem igazán kivitelezhető, mivel nehéz anyagról van szó ez az anyag pedig nem alkalmas erre. Tehát ha létrehozod akkor kövek repülnek szét a becsapódáskor. O.o Mehet csak eléggé furi Very Happy 

Chakraszint: 550 
Besorolás: ATomoe
Ezt a technikát Jiraiya használta egy Játékban, keress fel egy másik Játéktechnikust (mivel nekem ez az utolsó értékelésem) aki meg mondja, hogy ez a technika be lesz-e rakva újra a Jutsu listába, mivel ki lett szedve. (Ott Katon technikaként volt bent ez pedig egyértelműen Doton + Katon) Ha nem lesz berakva akkor elfogadom.
Besorolás: B
Chakraszint: 350

Aki
Beszélj Agoval és volt még egy JK aki hasonló technikáról beszélt. Ha a technikák nem azonosak akkor elfogadom. A hatás ugyanaz de a létrejött nem, akkor fogadom el. Ez a helyesbítés.
Besorolás: B
Chkaraszint: 300Yamato és Kaito
Írjátok be a posztom után újra a kérdéseket, mivel ez nem igazán Ch elmélet ezért szinte bármelyik Staff tud rá válaszolni én pedig most nem tudok utána járni, megnézni az árakat (amit amúgy ti is megtehetitek és lehet saccolgatni, ajánlatot tenni) és hasonlók.Karasu
Ch Érzékeny Drót vagy Hien Formázás útja a Dróton használva vagy Ch "húr" készítése. Nem szükségesek pecsétek a húr fenntartásának ch költsége nem sok. Ráadásul itt ch ráfordítással akár iszonyat erősen ki tudod lőni a nyilat + könnyebbé teheted a felhúzást. Ez esetben kell rá egy technika.


Kawachi

1.) Gyakorlatilag Vizes (O.o) lesz az ellenfél? Mindent amit leírtál hőmérsékletkontroll nélkül fele ennyi ch-ból létre lehet hozni sima Suiton Ch-ból. 

2.) Víz hűtése lehetséges a Pára képződésig, (Kirigakure no Jutsu egyik létrehozási módja) de a fagyasztás már KG. 

3.) Szintén Hyoton. Arata
A Ch kapcsolat csak akkor jöhet létre, hogyha (legalább) az egyik fél behatol a másik fél ch hálózatába. Ez a Ch kapcsolat.
Ehhez a technikához nem Ch kapcsolat kell, hanem chakrát kell áramoltatni a testbe (Nem feltétlenül kell a ch hálózatba hatolni) ahol létrehozod a Jutsut.
Amúgy az egész jó amit leírtál és nem annyira bonyolult, mint amilyennek képzelted, nem kell a bubit fenntartani ha létrehoztad már kész a hatás.

Megkötés: Közvetlen kapcsolat szükséges (érintés bármi egyéb) és valóban KG-hez kötött.
Egyéb: Később Engedéllyel érintés nélkül több méteres távolsággal is szerintem simán használhatod a technikát, valamint további "levegősítő" jutsuk is épülhetnek rá.

Besorolás: A
Chakraszint: 600
(Azért ennyi, mert a kapcsolat után valóban egy apró "buborékot" kell létrehozni látatlanul a testen belül)

Ayako
A Hien Formázás útja lehetővé teszi a használó számára hogy szinte bármilyen formában terjessze ki a fegyverét körülvevő ch pengét, de ez a technika sokkal határtalanabb formázási lehetőséget ad.
Besorolás: B
Chakraszint: 250Miuru
Elfogadva.
Chakraszint: 450
Besorolás: BDatara
Ez egy "klón technika" amiben lényegében te határtalan külsőt és alakot tudsz adni egy ch lénynek. Fixáld a technikában a megjelenítendő alakot (Akár lehet ez egy Stílus) és akkor mehet. Ezek a lények akár öntudattal is bírhatnak (Voltaképpen klónok) mint egy Mizu vagy Iwa Bunshin. Majd ide tedd be újra a leírást amit módosítasz, utána még átnézi valaki. ^^ Ezen kívül nem kell pecsét, de készíthetsz egy tárgyon. Akár formált, erősített Kawarimit is készíthetsz. A Kawarimi ötlete amúgy is olyan Japán mítoszos vallási cucc, ahol képesek voltak a Szellemek, Démonok, "Varázslók" létrehozni egy-egy lényt egy kiválasztott tárgyból. A tárgyak tulajdonságaitól függött a lény tulajdonságai is. (Farönk pl mondjuk egy fából felépült gólem volt) Legtöbbször ha kitalálták, hogy a lény miből készült akkor eltűnt és a helyén ott maradt a tárgy ami a lény testének alapjául szolgált. 


Takashi
Nem hülyeség de mindenképpen van itt mit átdolgozni.
Ugye a Chakra ahogyan te is mondtad az érzelmek hatására változik. Ez teljesen rendben van. Akinek túlnyomóan rossz érzései vannak (Bánat, Harag, Düh, Gyűlölet, Szomorúság, Magány, stb) a chakrája lassan átalakul Sötét Chakrává, az alapjárati Chakrája megváltozik vagyis a Chakra alkalmazkodik. Minden Ch változás így jön létre a "segítő szándékú" Butteki no Chakra és a Senzoku Chakra is. A Senjutsu chakránál is hatással vannak az érzések a létrejöttre, de ott inkább egy új "Alapanyag" kerül a képbe amitől más fajta "termék" állítódik elő. 
Tehát a lényeg, hogy amikor a Ninja negatív érzelmekkel teli az erősen hat a chakrájára is, ezeket a negatív Ch foszlányokat pedig összegyűjti a testén belülre, sűríti és felerősíti. Ez pedig felhasználható lesz, sőt! Változásokat idéz elő a testben ha szétterjed. Ez is rendben van. A véleményem azonban az, hogy ez a Chakra Sötét Charka lesz. Egy általad irányítható Sötét Ch tömeg. 

Ami Kérdéses: 

- Miért alakul át a test?
--> Lehetséges válasz: Mert a ch hatással van a testre, ezen kívül a materiális világ "gonosz" jellemzőit foglalja magában, így a negatív energia a mi világunkban a mi "gonoszaink" képében jelenik meg.

- Az eltárolt chakra mennyiben másabb a Sötét Charkrától? --> Véleményem szerint ugyanaz 

- Hogyan lehetne ezt játéktechnikailag levezetni? --> Szerintem úgy, mint egy Infuuint csak kevesebb %-os értékkel (Csak annyit képes eltárolni a használó, amekkora a meglévő ch készlete az Infuuinnál itt a Gundanon ugye háromszor annyit) tehát 100%-os töltöttséggel.

- Hogyan gyűjti össze? --> Az általad leírt pecsét csinálja a gyűjtést, ezt a chakrát is meg kell tanulni kezelni de lényegesen könnyebb mint egy idegen Sötét Chakrát, mivel ez a tiéd, tehát egyszerű.

- Mire lennél tehát képes? --> Sötét Ch-t használni.

- Engedélyes? --> Véleményem szerint az ötlet nagyon jó és ha egy ilyen technikával ki tudod játszani az Engedélykérést akkor nem, de gyakorlatilag igen mivel Sötét Ch-d lesz.

- Lehetséges-e más fajta chakra? --> Igen, hogyha le tudod vezetni, hogy miért és miben különbözik ez a rendes Sötét Ch-tól. (Én egy gyengébb változatot javasolok ami által már NEM engedélyes ez a technika, ugyanis a gyengébb Sötét Ch-nak nincs akkora pusztító hatása) 

Amúgy kiforratlan a dolog ezért én meggyőzhető vagyok bármiről ha jót mondasz, viszont a továbbiakat már más Játéktechnikusal kellene megbeszélned ^^


Jaken
Engedélyes lenne, hogyha birtokolnák a Kage Bunshin pluszait de mivel nem így mehet.

Ch: 800
Besorolás: S 
Ha van valamilyen CH erősítőd akkor már A szint 500 Ch-n is tanulhatod.

_________________
Visszavonultam, ha kérdésetek, kérésetek van, (vagy valami hasonló) nyugodtan zaklassatok meg Facebookon, vagy pedig Kenshiro Mirubi, Lanmao karaktereimen keresztül!
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Sennin
Chakraszint: Sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Csüt. Márc. 02 2017, 18:39

Tomoe technikáját illetően: Beszéltem róla Tobival, vele már meg lett beszélve, hogy újra fogom írni, picit tisztábban. Szóval amit leellenőriztél az újra be lesz rakva picit másképp.


Aki technikáját illetően: tudom, hogy Ago is csinált hasonlót. Azonban! Ő egy légüres teret hozott létre a lábfeje körül, mely elnyomta a hangokat (vagyis inkább meggátolta azoknak a terjedését). De az én technikám egy folyamatos szél áramlatot (forgószelet) hozz létre a talp ALATT, így a használót a talajtól pár centivel elemeli. A kettő véleményem szerint teljesen más.


A hozzászólást Tsuuzoku Tomoe összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 02 2017, 20:57-kor.
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Akadémiai Tanuló (IV.Évfolyam)
Chakraszint: 305

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Csüt. Márc. 02 2017, 18:48

Név: Hikuma no Naichi Awai /// Tűzdémon Belső Tüze
Elem: Katon
Szint: A+??
Chakraszint:??
Típus: Támadó
Kézjel: Hitsuji
Leírás:
A chakránk a kezünkbe koncentráljuk, majd tenyerünket az ellenfélhez érintve átáramoltatjuk belé azt. Ezután sietve eltávolodunk a célponttól, hisz következik a technika lényegi része. Az átáramoltatott chakrát - ha még nem semlegesítették - aktívájuk, és a katon elemi tulajdonságokkal belobbantjuk. Így az áldozatot belülről égetjük el. A technika nagy hátránya, hogy a bejuttatott chakra könnyen semlegesíthető, azonban ha az ellenfél nem elég tapasztalt, és ha eléggé gyorsak vagyunk, a technika végre hajtható.
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Akadémiai Tanuló (IV.Évfolyam)
Chakraszint: 305

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Szomb. Márc. 04 2017, 16:39

Megtoldva egy kicsit, akkor újból betenném ^^


A "stílus" neve: Oni Kankaku // Oni érzék
A technikai ág lényegében a negatív érzelmek által létrejött chakrafoszlányok összpontosítása a használó testébe. Akárhányszor egy ember negatív érzelemből alkalmaz egy jutsut akarva-akaratlanul is hozzáad az átlagnál sötétebb chakrát(gyakorlatilag egy átmenet chakra, hisz a sötét chakra sem egyik napról a másikra keletkezik). Az emberek nagy többsége nem tudja használni/alkalmazni ezt a chakrát önmagában így ez kárba vész, elszáll, ha úgy tetszik. Emellett a fogékonyabb civilektől kezdve egészen a nagy szintű shinobikig, aki negatív érzelmileg túlfűtött állapotba kerül az bocsájt ki magából nyers "yin"(ez csak egy jelző) chakrát, ha csak nagyon-nagyon minimálisat is. Az Oni stílus ezeket a foszlányokat gyűjti össze egy meditatív állapotba, majd beépíti a használója hálózatába ezzel felerősítve, átformálva azt. Gyakorlatilag a senjutsu ellentéte, mint ahogy a használandó kézjel is szemlélteti. A senjutsu gyűjtéskor általában lótusz ülésben, ernyesztett, lazán összeérintett ujjakkal történik a gyűjtés, míg az Oni chakránál állva/lóállásban, feszesen összetéve mindkét kezet, erőlködve.
Megvalósítás: Ez az egész lehetne a Koji alapító régi fejlesztése, ki nem tudta véghez vinni/belehalt majdnem a kutatásba. Taka megtalálhatná egy tekercsben vagy hasonlóban, továbbfejleszti és szintén majdnem belehal, de idő és kellő gyakorlás elteltével félig(úgy mint Jira a senjutsut) tudná kezelni.
Létrehozás: A negatív érzelemből létrejött maradványok elszívására egy chakratetoválást kéne kreálni, mely hasonlóan működne, mint egy átokpecsét. Ez a pecsét/tetoválás segédkezne a kívánt chakra érzékelésében, elszívásában és átalakításában.
Előnyök/változások: A főbb változások külsődlegesek, fizikálisak, pont úgy, ahogyan a világ negatív, azaz yin része. A félig sikeres használó testéből négy plusz kar nő ki, melyek teljes mértékben funkcionálisak. Bőre kérgesebbé válik, a teste szívósabb lesz, jobban bírja a terhelést. Fejéből két-két szarv nő ki, melyek tökéletesen jelképezik, hogy nem ura teljesen a stílusnak. Izmai masszívabbak, sűrűbbek lesznek, ezen felül több terhelést is bírnak. Az ütéseinek ereje alapjáraton egy gouwan erősségének felelnek meg. Gyorsasága is megnő, reflexei, reakcióideje, mozgási sebessége két-háromszorosára nő. Természetesen a taijutsuk kivitelezése is sokkal könnyebb, hatékonyabb lesz. Ezen kívül az elszívott chakrának egy része hozzáadódik a használható tartalékhoz(Azért csak egy része, mivel nem tökéletes az uralom).
Hátrányok: Mint tudjuk a chakra emlékekkel is jár és ki azt elszívja úgy, hogy nincs teljes uralma alatt a stílus(pont, mint Taka esetében) az észveszejtő hangokat hallhat, látomásai lehetnek, melyek egyértelműen nem egy boldog kirándulásról szólnak. Ezen felül az átváltozás korántsem fájdalommentes, kinek nem edzett a tűrőképessége az sokkot kaphat, elájulhat. A senjutsu chakra békés természetével ellentétben, ez a chakrafolyamat túlfűtheti a használót, meggondolatlanná, vagy akár vadállattá is teheti. Egy szó, mint száz: Ki nem szenvedett eleget, még csak bele sem kezdhet a stílusba.


Ha a "yin" chakra felülkerekedik:


Félsiker rang: A (?)
Chakraszint: 600 (?)
Pecsét rang: B (?)
Chakraszint: 400 (?)

- Miért alakul át a test? --> A test szinte önkéntelenül alakul át sejtszerkezetileg egy "démonná", hogy kezelni tudja az átmeneti sötét chakrát, vagy akár a simát.
- Az eltárolt chakra mennyiben másabb a Sötét Charkrától? --> Amolyan gyengített verzió, hisz nem konkrét sötét chakráról beszélünk, hanem egy átmenetről.
- Hogyan lehetne ezt játéktechnikailag levezetni? --> Átokpecsét jellegűen, hol az átváltozás instant. 
- Hogyan gyűjti össze? --> Az általad leírt pecsét csinálja a gyűjtést, ezt a chakrát is meg kell tanulni kezelni de lényegesen könnyebb mint egy idegen Sötét Chakrát, mivel ez a tiéd, tehát egyszerű. - Valahogy így.
- Mire lennél tehát képes? --> Átmeneti sötét Ch-t használni, ami inkább egy saját és sötétebb energia keveréke. Ez egy felerősítés, nem közelíti meg a sötét chakrát, csak hasonlít jellegében. 
- Engedélyes? --> Így, szerény véleményem szerint nem.
- Lehetséges-e más fajta chakra? --> Igen, ugye a fentebb említett átmenet említésével.


A teljes sikerű stílus érthető okokból még nincs kidolgozva!
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 135

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 570

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Senju Tobirama on Kedd. Márc. 07 2017, 11:15

Takashi:
Azt hiszem átbeszéltük a dolgot privátban, hogy mit hogyan is képzelsz. Én azt mondom lehetséges egy ilyesfajta dolog, de ugye fontos hogy nem teljes sötét chakráról beszélünk. Habár a használó / használó környezetéből a negatív érzelmeket választja ki a pecsét, így a sima chakra egy töredékét, a sötétséget veszi ki belőle, így amit elszív, az önmagában teljesen tiszta, sötét chakra lesz, VISZONT mivel a használó nem sötét chakrával rendelkezik alapból, így a saját chakrájával azt önkéntelenül is "felhígítja", így olyan lesz mint egy laza fröccs... ugye? Very Happy

Ha ez így van, akkor a pecsét használatának szintje:
Besorolás: B
Chakraszint: 399

A pecsét létrehozása:
Besorolás: A
Chakraszint: 601

Tomoe:

Nagyon bele tenyereltél a dolgokba... legalábbis mondhatjuk így Very Happy
Azonban... első kérdés: Mennyire különbözik ez attól a katonos pecséttől, amelyik az egyik Naruto movieban is szerepelt, és tartotta vissza a rabokat a chakrahasználattól?
Véleményem szerint annyiban, hogy itt nem a chakrahasználat alapján aktiválódik, hanem CSAK a használó teszi ezt. (Az említett pecsétet is képes volt maga akativálni a használó) Maga a hatás nem lesz olyan drasztikus alap szinten, mint ahogy -szerintem- azt képzeled, hisz egy idegen szervezetben akarod ezt létrehozni. Amit tudok ajánlani, az egy kis kiegészítés...
1, A hasnáló az ellensége testére helyezi a pecsétjét, majd koncentrálva, az kifejti hatását, tehát elkezdi égetni belülről.
2, A hatás tetőfoka nem azonnali, a pecsét égetni kezd, nagyjából mozgásképtelenné téve az embert, aki eztán maximum lassan lépdelni tud, futni, harcolni semmiképpen sem. (Borzalmas kínokat fog átélni.) Azonban ha megzavarják az illetőt a koncentrációjában, a pecsét megszűnik dolgozni (de nem tűnik el!) és egész egyszerűen abba marad a hatás. Adott időn belül, ha eleget volt aktív a pecsét, átterjed az égés teljes mértékben a szervezetre. (Eddig csak égető érzés, innentől tényleges égés.)
3, Mivel ezt igazából csak pecséttel tudod megoldani, alap, sima elemi chakraművelettel nehezen, az idő kulcsfontosságú lesz abban is, hogy felhelyezd azt.  A harc hevében rettentő gyakorlottnak kell lenned a technikában, hogy tudd alkalmazni, ám akkor sem fog tökéletesen sikerülni. Ahhoz hogy tényleg, akár 30-40 mp alatt holtan, égve feküdjön előtted a megcélzott személy, kell egy kis idő, amit rászánsz a pecsét megalkotására.
4, Ugye nem vitás, hogy ez egy nagyon hasznos, és erős technika, mely alattomos és kínzó jellegű is könnyen lehet. Tehát ha kifejlesztetted, akkor falszeg tiltott besorolást kaphat, ami miatt -törvényes kereteken belül- csak hivatalos akciókon, vészhelyzet, vagy a falutól kapott engedély során használhatod.
Tehát:

Név: Hikuma no Naichi Awai // Tűzdémon Belső Tüze
A használó egy pecsétet hoz létre a célszemély testén, melyet a fél kos kézpecséttel képes aktiválni. A pecsét maga ekkor kezdi meg működését. Amennyiben aktív, az áldozat testében égető érzés kezd fokozatosan növekedni, mely gyakorlottságtól függően, akár már 40 mp alatt is képes lehet valódi égéssé kinőni magát, mely így visszafordíthatatlan károkat okozva, meg, majd elégeti a testet belülről. Ehhez viszont a használó töretlen koncentrációjára van szükség, mely így az egyéb harcot lehetetlenné teszi. Harcközbeni, azonnali alkalmazása (pecsét felhelyezése) nehézkes, gyakorlottabb használó esetén lehetséges, ám akkor a pecsét sokkal tovább fogja kínozni az áldozatot, (percekig is akár) ugyanis nem lesz olyan tökéletes a pecsét, hogy akkora energiát tudjon felszabadítani az idegen szervezetben.
Besorolás: S
Chakraszint: 751

Amennyiben ezeket a dolgokat elfogadod felírhatod a technikát. Talán ez nem pont az amit akarsz, de ha instant belsőégést olyan könnyen ki lehetne fejleszteni, akkor sok-sok ember használná. Very Happy

_________________
Mesélések: Kagemare Ran, Nanja és Fuumai, Tomoe, Arata, Aki, Howabi Kimiroku, Yosei, Naraku

avatar
Senju Tobirama
Főadminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Halálütés

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Szer. Márc. 08 2017, 18:45

/// Akkor kisebb beszélgetések után két szintre bontottam és elláttam több adattal, továbbá megpróbáltam a saját nyelvemen leírni. Very Happy///


Név: Hikuma no Naichi Awai /// Tűzdémon Belső Tüze
Elem: Katon
Típus: Támadó
Kézjel: Hitsuji


-=Első szint=-
Chakraszint: 751
Rang: S
Pecsét felhelyezési ideje:?
Végső hatás aktiválódásának ideje: 30-40 másodperc folyamatos aktivitás.
Pecsét kinézeteLeírás:
A pecsét felhelyezése után a fél kos jelével lehet azt aktiválni. Ha nem aktív, akkor sem tűnik el a pecsét, hacsak nem távolítják el azt. Azonban ha aktív, akkor folyamatos koncentrációt igényel, ellehetetlenítve az egyéb harcot, ilyenkor az áldozatot folyamatos égető érzés kínozza, korlátozva a mozgásban, vagy akár meg is béníthatja azt. A kellő aktivitás után a pecsét átvált a végső hatására, mely ténylegesen lángra lobbantja a szervezetet. Innentől az áldozat tényleges égést él át, mely a belső szerveit sújtja. A pecsét felhelyezése bonyolult és idő igényes, azonban kellő gyakorlottsággal megoldható.-=Második szint=-
Chakraszint: ~1000-1100
Rang:S
Pecsét felhelyezési ideje:??
Végső hatás aktiválódásának ideje: ??
Pecsét kinézete:Leírás:

A pecsét ugyan úgy működik mint az első szinten, annyi különbséggel, hogy itt még halálosabb. Ezen a szinten a pecsét el van látva egy plusz chakra elszívó hatással, mely az áldozat szervezetéből szívja el a chakrát. Ez azért lényeges, mert az elszívott chakrával felgyorsítható a végső hatás feltöltése.
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Akadémiai Tanuló (IV.Évfolyam)
Chakraszint: 305

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Hakkyou Katsumi on Pént. Márc. 10 2017, 11:41

[color=#66cc99]
Üdv mindenkinek! Sokat gondolkodtam Katsumi (leendő) stílusán, s egy elmélettel álltam elő. Kiváncsi vagyok mennyire elfogadható ebben a formában.

Ez az elmélet és általános megvalósulás A tűz országi Hakurei-hegyen található Szentélyben született, és az ottani papok és papnők titkos jutsu művészetéről van szó. Az hogy Katsumi hogyan kapcsolódik hozzájuk? Az egyenlőre maradjon titok, bár az ET-mben sejthető.
Bújjon elő a macska a zsákból:

Hakurei Choujuu: Shikigami elmélete és általános gyakorlatba ültetése!
Név: Hakurei Choujuu: Shikigami
Magyar Név: Hakurei Művészet: Szolga
Típus: sima Ninjutsu, de vegyíthető vagy kivitelezhető a Fuuin stílussal
Jutsu jellege: Kisegítő
Leírás:
1.,
A Justu különböző szinteket hordoz, és a szintekkel új követelmények bukkannak elő. Ez a jutsu miért előnyös? Mert kombinálja a chakra irányítási műveleteket. Sőt a Shikigaminak nem feltétlen kell úgy kinéznie, mint a használónak, igazából bármilyen alakot adhatunk.
2.,
Az "E" szintű Shikigami:
Az "E szintű" Jutsu alapvető chakra irányítási műveletei:
+ chakra testen kívüli önálló irányítása
+ chakra testen kívüli irányításával való mozgatás
+ chakra testen kívüli tárgyban való irányítása
.
Egyazon alapelven működik, mint Kawarimi no Jutsu alkalmazásakor létrehozott Bushin.
Egy alapvető, alapszintű shikigamihoz ennyi tökéletesen elég.
A technikához mindenképpen szükséges egy fizikai megkötés, ami ebben az esetben a hagyományok szerint: falevél, vagy papír bármely formája megteszi, de igazából bármit fel lehet használni hozzá. Ebben hasonlít a Kawarimi no Jutsuhoz, de nem egy pillanatra való felhasználásra alapszik, illetve jobban kiterjeszthető A Chakra felülete.
A tárgy egy belső fizikai motor lesz , ami körül Chakra áramlik. Ez a fizikai megkötés elpusztul a Jutsu megszűnésével, ha nem chakra érzékeny.
A szolgára felvethetjük a saját alakunkat, de igazából bármi féle megtévesztő alakot megadhatunk.
3.,
A "D" szintű Shikigami:
A következő követelmény: Támadó jutsu elsajátítása, alapvető chakra irányítási művelet:
+ chakra testen kívüli irányításával való átalakítás

A ninja tekercsébe pecsételt jutsu tovább írásával akár parancs sorokat is megadhat körül írva a pecsétet, vagy összeköt egy másik lepecsételt jutsuval. Azaz így úgy tűnik, hogy az aktivált Shikigami képes technikák alkalmazására, de igazából ez nem igaz.
A technika fizikai motorja maga a tekercs. Ha a Bushin felhasználta a jutsut, akkor eltűnik, s a tekercs marad csak hűlt helyébe.
Megjegyzés: Ehhez a megoldáshoz kapcsolódóan! Mivel a chakrád olyan mint a saját DNS-ed, ezért gondoljunk más esetekre is. Ha a két pecsét elzáró chakrája különbözik, megoldható a pecsétkombinálás, ha a két ninja összehangolja chakrájukat, s azon módon kötik össze a két pecsétet.
4.,
Megjegyzés: Szerzetesek – akik tisztába vannak a Fuuin no Jutsukból eredő Talizmánokról - nem szükséges még a technika elzárása sem. Ők képesek olyan kódolásra, ami miatt Jutsut nem kell létre hozniuk és elzárniuk. Hanem a talizmán aktiválásakor jön létre a Jutsu. //Azért nem a D szintű technikához írtam, mert ez a módszer meghaladja azt. Legalább C szintre kategorizálható.//
A "C-B" szintű Shikigami:
A plusz követelmény: chakra irányítási művelet:
+ Chakra formálás

A chakra Szolga, melyet létrehozunk előre kigondolt mozdulat sort hajt végre, akár csak egy klón, s a viselkedése is ezen alapszik. Itt A Bunshin, vagy a chakra lény A fizikai kötést valóban motornak használja, ami körül az aktiváláskor Chakra áramlik ki, és formát ölt. A test felülete "megkeménykedik" fizikai tulajdonságot adva. Így támadásra is képes. Viszont Jutsut képtelen alkalmazni, s nem egy önálló módon gondolkodó lény.
A legegyszerűbb módja és/vagy formája a nyúl forma. Az ilyen egyszerű alak C szintűnek minősül.

Viszont ha egy bonyolultabb kinézetű Szolgát akarunk létrehozni, az bizony B szintű.
5.,
A "A" szintű Shikigami:
További követelmény: Kage Bunshin ismerete.
Ha chakra formálást nem sajátította el a felhasználó, akkor is "A" szintű marad a Kage stílusú Szolga.
6.,
A "S" szintű Shikigami:
További követelmény: A Kage Bunshin (Árnyék Klón) és a Oboro Bunshin (Köd Klón) ismerete és a két klón típus vegyítése. De lehetséges más típusú Bunshin stílusú technika is vegyíthető a Kage Bunshinnal.: pl. Kage Kemuri Bunshin no Jutsu (Árnyék Füst Klón)
Besorolás: E-S
Chakraszint: A kitalált jutsu kategóriájától függ.
avatar
Hakkyou Katsumi
Játékos

Taijutsu Pontok : 34


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 188

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Lanmao on Szomb. Márc. 18 2017, 08:47

Fuuton: Choudasu // Szél Elem: Pillangóhatás

A technika neve voltaképpen egy metafora, a hatás pedig egy asszociáció magára a "pillangóhatás" fogalmára. A technika lényege, hogy kicsi légáramlatot gerjesztve (Levegő kifújás, karlendítés, de a legyező a legjobb az ilyesmire) a Fuuton chakrát ebbe az aprócskának látszó, alig jelentős szellőcskébe sűrítjük. A légáramlat pedig gyengéd, könnyed fuvallat módjára indul útnak, akár még lassan is haladhat, (A Fuuton technikák sebességéhez képest, elvégre szél) hiszen sok Elemi chakrával van sűrítve. Ettől még persze nem nagyon lassú a Fuuton technika, de a többi szél eleműhöz képest a mozgása drasztikusan lassabb. (A Fuuton technikák alapvetően nagyon gyorsak) Amikor viszont ez a lassú, először szellőnek érződő sűrített Fuuton chakratömeg ütközik, vagy hozzáér valamihez, a technika akkor fejti ki igazi hatását. A felhalmozott Fuuton chakra egy veszedelmes, őrjöngő szélpenge forgásba tör fel, amely a Fuuton (Chakra)pengék jellegzetes élességével és erejével szeleteli fel azt, amihez hozzáért. Ez a hatás azonban csak azon a területen történik, ahol a technika valójában működésbe lép.

I. Szint 
A technika amint eléri az áldozatot vagy ütközik valamivel, egy egy méteres sugarú (Gömbben) körben fejti ki a hatását, a szélpengék ezen a területen belül veszélyesek.
Besorolás: C?
Chakraszint: 250?
Kézjelek: Nem igényel kézjelet, mint a legtöbb alacsony szintű Fuuton technikánál itt is csak légáramlatot kell kelteni. A légáramlat lehet a leggyengébb mozdulat is, amibe sűrítik a chakrát és képes megmozdítani a levegőt, ugyanis a többit már a Fuuton Chakra végzi. Ebben is rejlik a technika veszélyessége.

II. Szint 
A technika amint eléri az áldozatot vagy ütközik valamivel, egy tíz méteres sugarú körben fejti ki a hatását, a szélpengék ezen a területen belül veszélyesek.
Besorolás: B?
Chakraszint: 450?
Kézjelek: Szintén nem igényel kézjeleket, de már megkövetel egy erősebb karlegyintést vagy egy legyező használatot, tehát az alap légáramlatnak viszonylag erősebbnek kell lennie.

III. Szint
A technika már egy magas szintű elemi technikának felel meg, akár egy nagyobb Ninjuu méretű szélfergeteg is létrejöhet ezen a szinten.
Besorolás: S?
Chakraszint: 800?
Kézjelek: U; Inu; Saru; U; Inu --> Elengedhetetlenek ezen kézjelek a technika kivitelezéséhez, csak nagyon magas S+ szinttől hanyagolhatóak majd el.

Előny: A technika, jellege miatt észrevehetetlen, vagy ha észre is veszik, akkor is (aki még nem találkozott vele) könnyed szellőnek veszi, ami nem hordoz magában különösebb hatást, ám néhány másodpercen belül amint eléri az áldozatot, vagy másmilyen ellenállásba ütközik, a technika kifejti a hatást és szétszabdal mindent ami az útjába kerül attól függően, hogy a Szél Pengéi milyen hatással tudnak lenni az útjukba kerülő anyagnak.

Hátrány: A technika hátránya pont az előnyében rejlik. Azonnali támadást nem lehet vele véghezvinni, esetleg ellentámadásra használható, továbbá a többi Fuuton technikához képest jóval lassabb a jutsu. Magas szinten már komoly problémát jelent az óriási mennyiségű és erejű Fuuton chakra teljes némítása, továbbá ahogyan nőnek a Szintek, az alap szellő is úgy lesz egyre nagyobb és erősebb, így a III. Szintnél már egy erősebb széllökés kell ahhoz, hogy végül a technika létrejöjjön. Ez a széllökés sem "természetellenes" de már kikövetkeztethető belőle néhány dolog.
avatar
Lanmao
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Wandarando


Adatlap
Szint: C
Rang: Civil
Chakraszint: 250

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Kedd. Márc. 21 2017, 11:43

Kedves ellenőrző staff!

Bár már rég jártam itt, mégsem egy új ötlettel állok elő, hanem egy meglévő átdolgozásával. Az átdolgozás indoka az, hogy az elfogadás idejében a Gundanon még nem volt kidolgozott, egységes, logikus chakraelmélet kidolgozva, emiatt egy „csonkelmélet” mentén lett kidolgozva a karakteremet leginkább jellemző technika/stílus. A Tűzszerződés akkoriban elfogadott verziójánál ki lett kötve, hogy a szerződés megkötése esetén másik elem elvesztése lép fel, ami azóta, az elmélet fejlődése és kidolgozottságának növekedése miatt nem állja meg a helyét, nem illeszthető bele a chakraelméletbe. Erre Jira mutatott rá, az ő segítségét, véleményét kértem az ügyben.

Az alábbiakban Jira állásfoglalása mentén kíséreltem meg a technika átfogalmazását, feltüntetve az első/eredeti verziót (első spoiler), majd az első verziót átdolgoztam, a végén pedig beillesztettem Jira levelét (második spoiler).

Ezek fényében szeretnék kérni további tanácsot, útmutatást, segítséget, vagy ha megfelelő így, akkor elfogadást kérni.

Üdvözlettel,
Hyuuga ShakakuTechnika eredeti leírása (link: http://narutohun.niceboard.org/t1018-hyuuga-aikan?highlight=aikan )

Spoiler:
Szövetség

Az elemek hatalmas erőt képviselnek, miközben a világban egymás mellett léteznek. Némelyek kioltják azt, amit egy másik felerősít. És mégis olyan hatalmas erejük van, amit az ember – legyen egyszerű ember, vagy képzett shinobi – aligha múlhat felül, elvégre is függ tőle.
Egy shinobi általában két elemet birtokol, azokra és azokkal edz. Különböző okai lehetnek annak, hogy milyen eleme lesz az illetőnek – függ az adott falutól, például Konohában a tűzhasználók vannak úgymond többségben, de függhet a családi vonaltól (ritkábbik esetben KG-tól), de ki tudja, talán még magától a „lélektől” is.
A birtokolt elemek kihatnak az egyén személyiségére, akár még át is formálhatják azt, valamint bizonyos szinten befolyásolják harcmodorát, de a hétköznapjait is talán. Nem ritka például az, hogy a tűz beállítottságúak hevesebbek – leszámítva azt persze, hogy egy shinobinak általában összeszedetten kell viselkednie –, mint mondjuk egy föld elemű. (Ez persze nem jelenti azt, hogy az utóbbi nem lehet „tüzes”, mert ahány ember, annyi identitás.)

De mi lenne, ha a használó shinobi és az eleme között (Naka esetében tűz) szorosabb kapcsolat lenne, nem csak chakra összegyűjtése, sűrítése és kiterjesztése. Ha maga a lélek lenne kompatibilis az elemmel, miközben a használó ismételten csak chakrát használ, de a „kapocsnak” köszönhetően sokkal hatásosabban. Amikor a személyisége a tűz elem természetbeni karakterisztikus vonásaival rendelkezik már a kezdetektől fogva – amihez persze egy alapos pirománia is társul. Ezt a kapcsolatot akár szövetségnek is lehet nevezni, amely fájdalmas úton köttetik a használó és az adott elem között.

Az elemek és a lelkek közötti kapcsolatra először a szerzetesek bukkantak, ők kezdték el kutatni az összefüggést – ideálisak voltak erre már csak azért is, mert rengeteget meditáltak, valamint ők voltak (és a mai napig még mindig) azok, akik a megvilágosodás rögös útját járták. Ők fejlesztették ki a szövetség lépéseit, ők használták először. A tudást továbbadták, de az egyre anyagiasodó világban a sötétség martalékává lett. Mára már csak az bukkanhat rá, aki tudatosan keresi.

Kötés

Csak egy elemmel lehet szövetséget kötni – az extrém-skizofrénia talán adhat okot a kettős kötelékre, de így a két elem kötései gyengébbek lesznek, mert feleződik a hatás –, és csakis azzal, ami az egyén személyiségéhez illik. Erre – ha nem egyértelmű, vagy eddig még nem jött rá az ember, mert semleges világra nézve és a világ is semleges felé – főleg meditációval lehet rádöbbenni, vagy pedig az „önmegismerés” kellemetlen folyamatával. Ezért talán a remetéknek nagyobb esélyük van a szövetségre – de az olyan őrülteknek is van esélyük, mint Naka –, viszont az önmegismerés és a meditáció változó ideig tarthat el, attól függ, hogy hogyan halad az ember. (A szerzetesek segíthetik a meditálásban az embert, így érdemes ellátogatni hozzájuk és a segítségüket kérni.)
Viszont érdemes azzal számolni, hogy a kötés rendkívül fájdalmas, meglehetősen magas az elhalálozási arány, valamint közel sem biztos, hogy egy közepesen képzett shinobi bármire is menne vele (legalábbis addig, amíg meg nem erősödik kellőképpen), mert rendkívül precíz chakrakontrollra – és nem elhanyagolandó mennyiségre – van szükség.
Ezen kívül nem elég megtalálnia a személyiségéhez illő elemet, mert ha az a bizonyos elem nem áll birtokában – magyarán nem olyan beállítottságú, teszem azt tűz a személyisége, míg víz és föld beállítottságú –, akkor a szövetség nem jöhet létre.

Ha viszont az ember eljut arra szintre, hogy szövetségre lépjen a vele kompatibilis elemével, akkor szüksége lesz az adott elem Jelére, amely majd a valamely testrészén jelenik meg a szertartás következményeként, médiumként (közvetítőként).
Rendkívül erős akarat szükséges a rituálé végrehajtásakor, mert az rendkívül fájdalmas. Az adott elemmel kell közvetlen kapcsolatban lenni, míg a szerződés megköttetik (az elem úgymond beférkőzik a shinobi bőre alá, bele a sejtekbe, egészen el a tudatáig, felerősítve azt a részét, amely az elemmel kompatibilis, míg a többi részét szinte teljesen elnyomja, ami az őrületbe kergetheti az illetőt – hacsak nem őrült már eléggé, mivel az ilyen szövetséget sem éppen az „épek” csinálják.
Nakánál a tűz esetében a lángokkal való közvetlen érintkezést jelentené, melyek roncsolnák a testét, égetve azt (ezzel szemben jó védekezés például a gyógyító jutsuk azonnali alkalmazása, vagy egy közelben lévő medikus ninja felkérése, mert ha ezek nincsenek, akkor bizony kampec).
A szerződést 3 évente újítani kell, mert különben az illető teljesen elveszti azt az elemet, amivel szerződést akart kötni. Magyarán abból az elemből még csak jutsukat sem lesz képes használni.
Az „egyesülés” folyamata alatt az adott elem „himnuszát” kell kántálni, de nem elég csak mondani, át kell élni azt. A tűz himnusza //nem saját, meg a végén Amen van… szóval//

Himnusz a tűzhöz

Üdv a tűznek! Üdv Szoláris Napurak!
Üdv Tűz-szellemek!
Megszámlálhatatlan sokaságtokban,
sokféle rendfokozatokban
köszöntünk benneteket, Tűz-testvéreink!

Ó szent Tűz! Ó csodálatos Láng!
A világ átalakítója, világok megújítója,
Minden forma számára életadó Te.
Tüzes erőd dicsősége betölti az eget és a földet
és a tágas tartományokat a csillagok között.
Te vagy a szikra a kőben, az élet a fában,
Te vagy a tűzhely tüze, a Nap ragyogása.
A Te kezed festi a rózsaszínű pirkadatot,
Tiéd a napnyugta tűzpompája;
Tiéd a virágillatú nyári szél langyos fuvallata,
A te erőd alkot újjá minden dolgot.

Tűz szól a tűzhöz, Néked ajánljuk lelkünket,
Vonj tüzes szívedhez közelebb bennünket,
Hogy Benned elfelejtsük énünket.
Ó Isteni Tűz! Lángolj tüzesen életünkben,
Hogy sötétség, kéjvágy és gyűlölet száműzve legyen
és az emberi lelkek tisztán ragyogjanak,
A Nap kápráztató dicsőségével.

Tisztíts meg minket, ó fennkölt Tűz; ifjítsd
meg szívünket és elménket;
Hamvaszd el a szennyet, újítsd meg akaratunkat
És küldj ki, hogy nevedben dolgozzunk, mi,
A Te választott Tűz-embereid.

Hatások


A szerződés megkötése utáni át kell állni egy új életformára, mert lesznek olyan gyengepontjai, amik eredetileg nem biztos hogy voltak, míg más dolgokban erősebb lesz, mint korábban. Ebben az első hétben az ember fizikailag és lelkileg is gyengébb, mint általában, ezért kiszolgáltatottabb. (Érdemes biztonságos helyre vonulni, s már ott elvégezni a szertartást, de ha az ember szerzetesekhez fordul segítségért, s már kiépült közöttük „jó” kapcsolat, akkor talán segítenek.)
A tűz elemű chakra a szövetség miatt sokkal erősebb lesz, valamint az egyszerűbb jutsukat könnyebben tudja elvégezni, mint amúgy. Idővel az idegen lángokkal szemben bizonyos szinten rezisztens lesz – idegen láng: amit nem ő hozott létre, amit nem ő irányít, például egy ellenséges jutsu, vagy egyszerű égő ház –, például: ami másodfokú égés lenne, az nála csak elsőfokú, vagy például a forróságot (például nyáron, vagy tűz közelében ülve) nem úgy érzékeli, hanem tompábban – persze erre rá lehet gyúrni koncentrációval, hogy ne érezze.
A saját tüzére viszont – a szövetség miatt, elvégre is a sejtjeibe és a tudatába is beférkőztek a lángok – rezisztens.
A technikák kivitelezése: a használó a testén kívülre terjeszti a chakráját személyileg meghatározott rádiuszban, majd pedig ezt a chakrát tűz elemmel ötvözi. Tüzet hozhat létre különböző formában és méretben. Bár erre szerződés nélkül is képes az ember, a kötelék bizonyos értelemben könnyebbé teszi a procedúrát, valamint itt nem szükségesek kézjelek, csak koncentráció és magas szintű chakrakontrol.


A hátrányokNehéz megtalálni az adott elemet


Csak egy elemmel köthető


Rendkívül magas chakrakontrol szükséges


Sok chakrát igényel


Rendkívül fájdalmas


Fennáll a halál lehetősége


Fennáll a megőrülés veszélye


Személyiségi jegyek változása


Tűz esetében: nagyobb vízmennyiségtől való viszolygás, valamint az esőt sem szereti, rendkívül forrófejű, kicsapongó, az érzései teljes kimutatásban


3 évente újítani kell a szerződést, mert különben elemvesztés lép fel.


**************************************************************************

Kyouyaku no kasai: Kouen
Tűzszerződés: Láng

Leírás:

A tűzszerződés alaptechnikája.
A használó az összegyűjtött chakrát a testén kívülre irányítja, egyenletesen engedi ki azt, személyesen meghatározott hatósugárban eloszlatva. A testét beborítja a chakrája, de csak úgy, hogy nem közvetlenül, hanem pár centire a legfelsőbb ruházattól (nehogy elégesse azt, bár talán páran örülnének, ha Naka pucéran rohangászna lol). Ezt követően felcsapnak a lángok, a használó bőrétől pár centiméterre (a saját lángjára ugyan immúnis, de a hőséget még érezheti, hacsak nem koncentrál ennek az ellenkezőjére). A lángok a chakrával beszőtt területen gyorsabban terjed (a chakra koncentrációjától függ, hogy mekkora lángok jelennek meg), de továbbterjedhetnek, ha éghető tárgyal, vagy élőlénnyel érintkeznek, de ilyenkor már természetes gyorsasággal terjednek, valamint a használó már nem formázhatja őket, annak ellenére, hogy saját láng.
Tanulásakor érdemes előbb csak a levegő hevítésére koncentrálni, mert veszélyes, könnyen vadtűzbe torkollhat. A környezet hevítése akkor befejezhető (magyarán akkor térhetünk rá a lángok megtanulására és gyakorlására), ha már (pl.) a víz forrni kezd, vagy a levegőt annyira fel tudjuk melegíteni, mint egy forró nyári napon, vagy mint egy szaunában. A hőmérséklet hevítésének extrém verziója, amikor már a fémet is megolvasztja azzal a kezével, amibe irányította a chakráját. (Ezzel vigyázni kell, mert azért kicsit gáz a dolog, ha még a saját arzenálját is hasznavehetetlenné teszi).
Ha viszont valami balul ütne ki gyakorlás közben, akkor a lángok elolthatóak, de ha folyamatosan áramoltatják beléjük a chakrát, akkor még a víz is kevés lehet (csak ugyanakkora chakramennyiségű víztechnikával lehet eloltani ilyenkor). A széltechnikák pedig csak fokozzák a hatását.
Ehhez tartozik még a chakrakiterjesztés azon aspektusa is, hogy az idegen lángot (pl. égő háznál) képes bevonni a rádiuszába, így az uralma alá vonni.
A hőn kívül még a tűz fénye is felhasználható. (Ha nagyon felizzik, akkor már szinte fehér színű.) Bár ez nem jelentős.

Szint: S+
Chakraszint: 1100


Változás aláhúzva (Jira által mondottak)


Szövetség

Az elemek hatalmas erőt képviselnek, miközben a világban egymás mellett léteznek. Némelyek kioltják azt, amit egy másik felerősít. És mégis olyan hatalmas erejük van, amit az ember – legyen egyszerű ember, vagy képzett shinobi – aligha múlhat felül, elvégre is függ tőle.
Egy shinobi általában két elemet birtokol, azokra és azokkal edz. Különböző okai lehetnek annak, hogy milyen eleme lesz az illetőnek – függ az adott falutól, például Konohában a tűzhasználók vannak úgymond többségben, de függhet a családi vonaltól (ritkábbik esetben KG-tól).
A birtokolt elemek kihatnak az egyén személyiségére, akár még át is formálhatják azt, valamint bizonyos szinten befolyásolják harcmodorát.

De mi lenne, ha a használó shinobi és az eleme között (Naka esetében tűz) szorosabb kapcsolat lenne, nem csak chakra összegyűjtése, sűrítése és kiterjesztése. Ha maga a lélek lenne kompatibilis az elemmel, miközben a használó ismételten csak chakrát használ, de a „kapocsnak” köszönhetően sokkal hatásosabban. Amikor a személyisége a tűz elem természetbeni karakterisztikus vonásaival rendelkezik már a kezdetektől fogva – amihez persze egy alapos pirománia is társul. Ezt a kapcsolatot akár szövetségnek is lehet nevezni, amely fájdalmas úton köttetik a használó és az adott elem között.

Az elemek és a lelkek közötti kapcsolatra először a szerzetesek bukkantak, ők kezdték el kutatni az összefüggést – ideálisak voltak erre már csak azért is, mert rengeteget meditáltak, valamint ők voltak (és a mai napig még mindig) azok, akik a megvilágosodás rögös útját járták. Ők fejlesztették ki a szövetség lépéseit, ők használták először. Az Öt Elem Temploma, amik az elemek imádására jöttek létre. (Nem teljesen de komoly hangsúlyt fektetnek a Templomra jellemző elemre) Ezen Templomok egyfajta Szakrális helyekre épültek, ahogyan a Ninjuu Rejtekek is. A szakrális helyek a Föld Természeti energia hálózatának gócpontjai. Egy gócponton pedig rengeteg energia fut át, hogyha egyszer "törés" keletkezik benne, akkor random energiák szabadulhatnak fel, vagy pedig a környezet többi része magához vonzza azt az energiát, azt a jellemző tulajdonságot, amit az ott élőkhöz, az ottani környezethez idomul. Példa: Ninjuu Rejtekek szent helyei, ahol általában egy olaj, nedv, víz, stb van ami segít elsajátítani az adott fajra jellemző Senjutsut.
Így lehetséges, hogy a Templomok Szerzetesei idővel akkora tudásra tettek szert, hogy képesek voltak megtalálni a Természeti Energiahálózatban azt a pontot, ahol összegyűlnek az adott templomra jellemző Elemi Energiák amik kicsapnak és amikben materiálisan is megnyilvánul a Természeti Energia elemi formája, mint pl a Ninjuu rejtekek fajra jellemző senjutsu segítő anyaga. Valószínűsíthető, hogy ezen gócpontokat már az Országok Elnevezése előtt is felfedezték, vagy pedig a felfedezések után átnevezték az Országokat, mivel pl a Tűz elemnél a Tűz Országa nevet viselő Nemzet nem véletlenül kapta ezt a nevet, nem véletlenül építették fel a Tűz Templomát.

Mivel elemi templomok épültek ahol vagy Tűz, Víz, Föld, Villám, Szél elemre specializálódnak a Papok, (Templomtól Függően) ők képesek 100%-osan kihasználni az elemüket azáltal, hogy kapcsolatba kerülnek ezzel a Természeti Energia forrással, amely sugározza magából az Elemi Energiát.

A felhasználó pecsétje egy kapcsolat ehhez az energiaforráshoz, amit használva képes a Tűz jutsukat 100%-osan kihasználni. Ehhez azonban nem árt, hogyha teljesen átszellemül (jellembeli változások is létrejönnek).

A használó nem képes használni az adott elem kontraelemét (jelen esetben: víz), mivel a két pecsét különbözik, kiütik egymást, egyszerűen összeférhetetlen a két energia, ez csak akkor kivitelezhető, hogyha valaki a két elemből KG-t hoz létre. Azonban bármelyik másik elemre ezt rá lehet húzni, főleg olyanra, ami felerősíti az adott elemet (jelen esetben: fuuton).

Pecsét megszerzéséhez és kitanulásához szerzetesi segítség szükséges, továbbá jó viszony a szerzetesekkel.
Hatások


A szerződés megkötése utáni át kell állni egy új életformára, mert lesznek olyan gyengepontjai, amik eredetileg nem biztos hogy voltak, míg más dolgokban erősebb lesz, mint korábban. Ebben az első hétben az ember fizikailag és lelkileg is gyengébb, mint általában, ezért kiszolgáltatottabb. (Érdemes biztonságos helyre vonulni, s már ott elvégezni a szertartást, de ha az ember szerzetesekhez fordul segítségért, s már kiépült közöttük „jó” kapcsolat, akkor talán segítenek.)
A tűz elemű chakra a szövetség miatt sokkal erősebb lesz, valamint az egyszerűbb jutsukat könnyebben tudja elvégezni, mint amúgy. Idővel az idegen lángokkal szemben bizonyos szinten rezisztens lesz – idegen láng: amit nem ő hozott létre, amit nem ő irányít, például egy ellenséges jutsu, vagy egyszerű égő ház –, például: ami másodfokú égés lenne, az nála csak elsőfokú, vagy például a forróságot (például nyáron, vagy tűz közelében ülve) nem úgy érzékeli, hanem tompábban – persze erre rá lehet gyúrni koncentrációval, hogy ne érezze.
A saját tüzére viszont – a szövetség miatt, elvégre is a sejtjeibe és a tudatába is beférkőztek a lángok – rezisztens.
A technikák kivitelezése: a használó a testén kívülre terjeszti a chakráját személyileg meghatározott rádiuszban, majd pedig ezt a chakrát tűz elemmel ötvözi. Tüzet hozhat létre különböző formában és méretben. Bár erre szerződés nélkül is képes az ember, a kötelék bizonyos értelemben könnyebbé teszi a procedúrát, valamint itt nem szükségesek kézjelek, csak koncentráció és magas szintű chakrakontroll.


A hátrányok

- Kontraelemmel nem köthető
- Rendkívül magas chakrakontrol szükséges, meditáció
- Rendkívül fájdalmas
- Személyiségi jegyek változása (fennáll a halál, megőrülés veszélye )
- Tűz esetében: nagyobb vízmennyiségtől való viszolygás**************************************************************************

Kyouyaku no kasai: Kouen
Tűzszerződés: Láng

Leírás:

A tűzszerződés alaptechnikája.
A használó az összegyűjtött chakrát a testén kívülre irányítja, egyenletesen engedi ki azt, személyesen meghatározott hatósugárban eloszlatva. A testét beborítja a chakrája, ezt követően felcsapnak a lángok. A lángok a chakrával beszőtt területen gyorsabban terjednek (a chakra koncentrációjától függ, hogy mekkora lángok jelennek meg), de továbbterjedhetnek, ha éghető tárgyal, vagy élőlénnyel érintkeznek, de ilyenkor már természetes gyorsasággal terjednek.
Tanulásakor érdemes előbb csak a levegő hevítésére koncentrálni, mert veszélyes, könnyen vadtűzbe torkollhat. A környezet hevítése akkor befejezhető (magyarán akkor térhetünk rá a lángok megtanulására és gyakorlására), ha már (pl.) a víz forrni kezd, vagy a levegőt annyira fel tudjuk melegíteni, mint egy forró nyári napon, vagy mint egy szaunában. A hőmérséklet hevítésének extrém verziója, amikor már a fémet is megolvasztja azzal a kezével, amibe irányította a chakráját.
Ha viszont valami balul ütne ki gyakorlás közben, akkor a lángok elolthatóak, de ha folyamatosan áramoltatják beléjük a chakrát, akkor még a víz is kevés lehet (csak azt meghaldó intenzitású víztechnikával lehet eloltani ilyenkor). A széltechnikák pedig csak fokozzák a hatását.
Ehhez tartozik még a chakrakiterjesztés azon aspektusa is, hogy az idegen lángot (pl. égő háznál) képes bevonni a rádiuszába, így az uralma alá vonni.
A hőn kívül még a tűz fénye is felhasználható. (Ha nagyon felizzik, akkor már szinte fehér színű.) Bár ez nem jelentős.

Szint: S+
Chakraszint: 1100
Jira teljes üzenete:

Spoiler:
Egy részről az a véleményem, hogy Shikaku nem szarozott :DDDD Ez nem lett volna baj, hogyha nem akart volna mindent komoly korlátok közé szorítani. Igaz, minden technikának van gyenge pontja, korlátja és hátulütője. Azt mondják, hogy a technika Besorolási Szintjének növekedésével egységesen nő a technika hátrányai, kockázatai stb ám ez nem teljesen igaz. Azt mondanám, hogy minél "erősebb" egy technika, minél nagyobb hatalmat, támadó/védő erőt birtokol a használó a technika létrehozásával, akkor nőnek csak komolyan a kockázati tényezők és szaporodnak meg a technika gyengéi.

Én egy teljesen logikus és egyértelmű létrehozási utat tudok javasolni ugyanennek a hatásnak a megvalósítására.
NEM befolyásolja a másik elemedet, egyszerűen csak jobban tudod használni azt az elemet amivel leszerződsz. Ezen kívül más elemekkel is szerződést tudsz kötni, elérve az erősített Elemi technika hatást, egyszerűen csak kapcsolódnia kell egymáshoz az elemeknek. Mutatom mire gondoltam:Az általad is vázolt pecsétes megoldás. Létezik az Öt Elem Temploma, amik az elemek imádására jöttek létre. (Nem teljesen de komoly hangsúlyt fektetnek a Templomra jellemző elemre) Ezen Templomok egyfajta Szakrális helyekre épültek, ahogyan a Ninjuu Rejtekek is. A szakrális helyek a Föld Természeti energia hálózatának gócpontjai. Egy gócponton pedig rengeteg energia fut át, hogyha egyszer "törés" keletkezik benne, akkor random energiák szabadulhatnak fel, vagy pedig a környezet többi része magához vonzza azt az energiát, azt a jellemző tulajdonságot, amit az ott élőkhöz, az ottani környezethez idomul. Példa:

- Ninjuu Rejtekek szent helyei, ahol általában egy olaj, nedv, víz, stb van ami segít elsajátítani az adott fajra jellemző Senjutsut

- Ryuu megjelenése amit szintén egy ilyen "törés" okozott a Föld Energiahálózatában és Kodomo bevonzotta magához azon energiákat, amik hozzá kapcsolódnak mint pl Ryuu.

Így lehetséges, hogy a Templomok Szerzetesei idővel akkora tudásra tettek szert, hogy képesek voltak megtalálni a Természeti Energiahálózatban azt a pontot, ahol összegyűlnek az adott templomra jellemző Elemi Energiák amik kicsapnak és amikben materiálisan is megnyilvánul a Természeti Energia elemi formája, mint pl a Ninjuu rejtekek fajra jellemző senjutsu segítő anyaga. Valószínűsíthető, hogy ezen gócpontokat már az Országok Elnevezése előtt is felfedezték, vagy pedig a felfedezések után átnevezték az Országokat, mivel pl a Tűz elemnél a Tűz Országa nevet viselő Nemzet nem véletlenül kapta ezt a nevet, nem véletlenül építették fel a Tűz Templomát. Én el tudom képzelni, hogy ott éppenséggel a szerzetesek - ugye megtalálták ezt az Elemi Kicsapódást a Természeti Energiából - egy folyton égő lángot őriznek vagy ilyesmi. [Merészebb elképzelés --> Ha valaki ezekhez az Elemi Materializálódott Természeti Energiákhoz kapcsolódnak átkerülne egy másik dimenzióba. A Tűznél valószínűleg a Pokolba. Xd De ez már megint más dolog]

NA most. Mivel ELEMI TEMPLOMOK épültek ahol vagy Tűz, Víz, Föld, Villám, Szél elemre specializálódnak a Papok, (Templomtól Függően) ők képesek 100%-osan kihasználni az elemüket. Hogy hogyan? Kapcsolatba kerülnek ezzel a Természeti Energia forrással, amely sugározza magából az Elemi Energiát.

Naka pecsétje egy kapcsolat ehhez az energiaforráshoz, amit használva képes a Tűz jutsukat 100%-osan kihasználni. Ehhez azonban nem árt, hogyha teljesen átszellemül. VALAMINT mivel CHAKRÁJA (És nem a teste ahogyan Shikaku írta de mondhatjuk annak is) teljesen elfogadja ezt az energiát (Szinte ez már-már Senjutsu tanulás --> Az oly' sokat emlegetett "Elemi Senjutsuzás" lám megvalósul :DDDD) ezért jellembeli változások is létrejönnek (Eleve szükségesek ahhoz hogy elfogadja a chakrád a "tüzet") ÉS a HASZNÁLÓ NEM KÉPES használni az adott elem Kontraelemét. A két pecsét különbözik, kiütik egymást, egyszerűen összeférhetetlen a két energia, ez csak akkor kivitelezhető, hogyha valaki a két elemből KG-t hoz létre. Amúgy bármelyik másik elemre ezt rá lehet húzni, mármint a technikát FŐLEG OLYANRA ami felerősíti az adott elemet. Tehát a Fuuton jelen esetben ^^ Mivel Katon-Fuuton jó társak

EHHEZ mindenképpen kell a szerzetesek segítsége és a jó viszony. 

Van egy másik ami bonyolultabb lényegében tényleg át kell szellemülnöd "tűzzé" és más elemeket csak nagyon alacsony szintig tudnál használni. Ez a szarabbik Xd


_________________avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 173


Adatlap
Szint: S
Rang: Pedoepicentrum (by Kakashi)
Chakraszint: 1981

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Kureiji Hanaro on Kedd. Ápr. 04 2017, 21:42

//Halihó! Egy Kenjutsu stílussal érkeztem, ami sok-sok gyakorlás után segít valamelyest enyhíteni a bábosok közelharci gyengeségét// 

Ken no Mai//Kard Tánc

Egy kifejezetten bábosoknak kidolgozott kenjutsu stílus. A technika lényege, hogy a használó egyik kezében egy egykezes kardot tart, míg másik kezével szintjétől, képzetségétől függően akár öt kardot mozgat bábok módjára a Soushuuha//Emelkedő Penge Manipulálás vagy a Kugutsu no Jutsu (ekkor nagyobb koncentrálást igényel) segítségével, s így veszi fel a harcot a taijutsu, kenjutsu használókkal. Ezzel a stílussal könnyen megizzazthatók még a használóná jártsababb közelharcosok is, hisz magasabb szinten a kézben lévő fegyver mellett még 5 másik kard is ostromolja az ellenfelet. 
Meglehetősen dinamikus, nem a különleges mozdulatokra, cselekre épít, inkább a folyamatos támadásra, amivel lehetettlenné, vagy legalábbis nehézzé teszi az ellenfél visszavágását.
A kardok számának növekedése folyamatos gyakorlással, tanulással érhető el. 

Szint: C
Chakraszint: 200
Megkötés: Soushuuha//Emelkedő Penge Manipulálás vagy Kugutsu no Jutsu ismerete


A hozzászólást Kureiji Hanaro összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 20 2017, 05:06-kor.
avatar
Kureiji Hanaro
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: D
Rang: Vándor
Chakraszint: 125

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Akihiro Jaken on Szer. Ápr. 05 2017, 22:26

Doton: Kage Bunshin // Föld elem: Árnyékklón

Teljes mértékben azon az elven működik, mint a Raiton: Kage Bunshin, csak itt az árnyékklón tulajdosnágai nem a raiton, hanem a doton chakrával ötvöződnek. A klón rendelkezik az árnyékklónok összes tulajdonságával, valamint a föld elemű chakrából adódóan a klón sokkal masszívabb, nehezebb elpusztítani a sziklából felépült testet. Ha valaki mégis elég nagy sérülést tud okozni az árnyékklónnak, akkor az felrobbanhat, és az apró szikla darabok még meg tudják sebezni az ellenfelet. A technikával csak kis létszámú klón hozható létre.
Típus: Támadó, Kiegészítő, Védekező
Besorolás: A rangú
Chakraszint: 400 ( a masszivitás és robbanás miatt)
Feltétel: Doton chakra megléte

ENGEDÉLYKÖTELES!
avatar
Akihiro Jaken
Játékos

Taijutsu Pontok : 90

Tartózkodási hely : Ahol lennie kell


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 561

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Inohara on Pént. Ápr. 07 2017, 01:13

Üdvözletem! 
Ha már így a visszatérést tervezem ezen karakteremmel, jelentkeznék is két technikával, az előző kettőt lecserélve (már ha lehetséges) vagy másvalakinek átadva (pm-ben írhattok). 
Még ugyan nem tanultam ki a Papír stílust, de remélhetőleg lassan meglesz Smile 

Shikigami Kami//Papír Isten

Ez a technika a papír fölötti teljes uralmat jelenti. A használó képes az egész testét papirrá alakítani, azt papírlapokra szétválasztani és akárhol a közelében újra összeállítani, vagy bármilyen papír technikát létrehozni kézpecsétek nélkül. 
Ezzel a technikával a használó szinte sebezhetlenné válik, ugyanis képes elvesztett végtagjait, testrészeit újraalkotni papírból. Minél nagyobb a hiányzó rész, annál több chakrát emészt fel, de a nagy árért cserébe gyakorlatilag egyetlen megmaradt papírlapból is képes rövid idő alatt újraalkotni a testét. 
Megjegyzés: Fontos, hogy a használó regenerációját csak olyan papírból tudja végrehajtani, melyet a technika hatása alatt a saját testéből választott le, mert az teste egy darabja, így jobban kötődik hozzá. 
Szint: S
Chakraszint: ?
Megkötés: Shikigami no Mai ismerete

Shikigami Ryuu//Papír Sárkány

A használó a kézpecsétek után képes egy pengeéles papírlapokból álló sárkányt zúdítani ellenfelére. Ennek a sárkánynak nem a becsapódása okozza a sérülést, mert nem tömör, lényegében csak egymáshoz közel lebegő papírlabokból áll, hanem ahogy "keresztűl gázol" valakin vagy valamin, azt a nagymennyiségű papír darabokra vágja. 
Szint: ?
Chakraszint: ?
Megkötés: Shikigami no Mai ismerete
avatar
Inohara
Játékos

Taijutsu Pontok : 18

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Szerzetes ninja
Chakraszint: 262

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Uchiha Madara on Szer. Ápr. 19 2017, 16:20

Tomoe
Meghagyom az értékelést Tobiramanak.


Katsumi
A stílus maga roppant mód tetszetős, sőt, egyszerűen csodás. A szintezések jók, chakrahoz igazából nem is kötném, elég a besorolás. A használhatóbb, harcképes alaptechnika (itt inkább a B, vagy talán még pontosabban az A besorolású szintjét érteném) lényegében egy harcképes, fizikai testtel ugyan épphogy, de rendelkező bunshin. Annyit még majd írj bővítésnek, hogy a Kage Bunshinnál alkalmazott chakrairányítási műveletnél ugye mindeg felezi az egész chakrat, tehát lehet jobb, ha megalkotsz egy "főtestet" és abból eredezteted további másolatokra, amennyiben ezt szeretnéd elérni. Ugye a sima bunshinokkal a probléma a fizikális test hiánya, mely egy nagyobb test esetében a falevél sem tud megfelelően kiküszöbölni. Rendes, akadálymentesebb mozgást csak akkor érhetsz el, ha a test és az őt alkotóanyag súlya azonos. Ez mint stabilitási tanács. Technikailag nem láttam kifogást, így az alaptechnikaként adnék neked egy értékelést, a besorolási szintek pedig megadják a többit.
Besorolás: B
Chakra: 180
(A D-B-ig létrehozott másolatoknak nem feltétele a Kage Bunshin, ám az A és feletti szinteken szükséges, valamint ügyelni kell a chakralény méretének és a hozzáadott tárgy méretének/súlyának arányára)


Lanmao
Az ötlet jó, kivitelezésével nincs probléma. Annyi kiegészítést írj még hozzá, hogy a nagyobb hatás eléréséhez nagyobb távolság is szükséges, valamint mindenképp ügyelni kell a chakra megfelelő szétosztására, ugyanis ha egy nagyobb mennyiségű fuuton chakrat mozgatsz, annak bizony vannak fizikális és szemmel látható jelei, ami miatt megbukhat az előnye. Minél nagyobb távolságra akarjuk kiterjeszteni, annál több chakrat és koncentrációt igényel, valamint a pengék mozgásának megadásához is elengedhetetlen a koncentráció. Ha ezen feltétel nem teljesül, a széllöketek inkább csak odébb lökik, mintsem fizikális vágásokat eredményeznek. A becsült értékekkel mehet.


Shakaku
Utánakérdezünk Jiraiyanál, elvégre vele volt ez megbeszélve és vagy tőle, vagy az ő válaszát, de hamarosan megkapod.


Hanaro
Menjen. A stílussal azonban korántsem lesz még valaki a karforgatók mestere, alaptechnikának azonban tökéletes, s számos lépcsőt és mozdulatsorozatot lehet építeni. 
Besorolás: C
Chakra: 200
Megkötés: Shoushuuha megléte.
A kardok számát külön külön tanulásokban, vagy játéktéren kell kijátszani, inkább gyakorlás, mintsem chakra kérdése. Mivel az alaptechnika segítségével több pengét is képes vagy mozgatni. Amennyiben a kardokat egységesen, egy szálon akarod futtatni, akkor egyszerűbb az elsajátítás, azonban ha a pengéket külön külön, szálanként szeretnéd irányítani, már nagyobb koncentrációt igényel.


Jaken
Besorolás: A
Chakra: 350
Megkötés: kage Bunshin ismerete
Elvégre egy az egyben a Raiton: Kage Bunshin technika, dotonból kivitelezett mása. Az elem fizikális masszivitásának köszönhetően strapabíróbb klón jön létre, a feloldáskakor keletkezett robbanás pedig nagyobb károkat képes okozni. A robbanáshoz a Kage Bunshin vagy a Doton hasonmások robbanótechnikájának valamelyikének megléte szükséges.


Inohara
Shikigami Kami: Annyival egészítsd ki, hogy a technika nem alkalmazható olyan esetben, ahol a tested alkotó papírlapok összese elpusztulhat. Egy erőteljes katon technika során sem biztos, hogy tökéletes védelmet nyújt, azonban a fizikális támadások, a fuuton, a raiton és a doton elemek ellen nagyrészt biztosít a sértetlenségtől. A suiton és katon technikákkal szemben a papír alapvető hátránya azonban nem küszöbölhető ki teljesen. Kiegészítő technikákkal azonban megoldható a menekülési lehetőség. 
Besorolás: S
Chakra: 700


Shikigami Ryuu
Besorolás: B
Chakra: 350

_________________
Meséléseim:
Ébredő Természet - Konoha 20-as csapat (Arata, Shori)
Tengeri patkányok - Hirota Yukionna
Üzemen kívül - Kenshiro Youma
Villódzó kábulat - Matsuhito Shinroku
Szenvedéssel teli világ - Ayanokoji Takashi
Nagykutyák között - Shunsui
Kirigakurei haderő - IV. Shinobi Háború, NJK haderő
Irányított Anime karakterek:
Ao, Tobi
avatar
Uchiha Madara
Moderátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Kureiji Hanaro on Csüt. Ápr. 20 2017, 04:09

Okés, beleírtam a változásokat +kisebb kiegészítés, ami a stílus kinézetét, működését illeti^^
avatar
Kureiji Hanaro
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: D
Rang: Vándor
Chakraszint: 125

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Djuka Benji on Csüt. Ápr. 20 2017, 12:12

Név: ?
Szint: C-B
Chakra: ?
Leírás: Ez egy raiton elemű technika lenne. Az egésznek annyi a lényege, hogy a használó chakrából formál egy íjat és mellé egy nyílvesszőt. Logikusan ki lövi az ellenfélre, ez egy olyan gyorsan haladó technika akár a villám, szóval ha viszonylag közelről már bemérnek vele és le is adják a lövést, szinte lehetetlen elkerülni. Végtagokra bénulást okoz, testre, nyakra, fejre akár közvetlen halált. Hátrányai persze ennek is vannak, eleinte nagyon nehéz leformálni, és nem nagyon lehet vele mozogni, tehát a leges legelején, csak úgy ér valamit, ha az ellenfél el van foglalva, vagy éppen mozgás képtelen. Persze minél többet használja majd a karakter, annál ügyesebb lesz vele, a végén akár már zuhanás közbe is megtudja alkotni a technikát. Későbbi szinteken fejleszteném, akár a nyílvesszők száma terén, akár a méretét illetően.
avatar
Djuka Benji
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 242

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Uchiha Madara on Csüt. Ápr. 20 2017, 23:30

Hanaro
Rendben mehet.


Benji
Na, ez igen. Tetszik. Egyedi és erős, ügyes gondolat.
Besorolás: B
Chakra: 310 (3 nyílvesszővel)

_________________
Meséléseim:
Ébredő Természet - Konoha 20-as csapat (Arata, Shori)
Tengeri patkányok - Hirota Yukionna
Üzemen kívül - Kenshiro Youma
Villódzó kábulat - Matsuhito Shinroku
Szenvedéssel teli világ - Ayanokoji Takashi
Nagykutyák között - Shunsui
Kirigakurei haderő - IV. Shinobi Háború, NJK haderő
Irányított Anime karakterek:
Ao, Tobi
avatar
Uchiha Madara
Moderátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Shimura Danzou on Szomb. Ápr. 22 2017, 13:14

Yoshimitsu:


Teknős: Ezt tavaly hasonló időszakban szintén beraktad egyszer, az alábbi ellenőrzést kapta. Rakéták indítása mechanikus ninutsunak számít.
Teknős: A báb lehet kifejezetten strapabíró páncélzattal ellátott, azonban ez emeli a költségeket. Nem áll ellen mindennek, de elég sokat bír, ami néhány perces menedéket jelenthet egy nagyobb ütközetben. Mivel fémesített, ezért a súlya valóban hatalmas és nehéz mozgatni. Lassan vánszorog és nem tud manőverezni.
Ár:
Bábtest: 65000 Ryou
Fegyver kilövő mechanizmusok: 52000 Ryou
A Báb még nem elfogadott és a fegyverek ára nincs benne. A Kettes és Nyolcas kilövőt részletezd kérlek.


A nyolcas rendben van, azt már megbeszéltük.Hidra:
Mivel egy nagy és rengeteg fejlesztést igénylő bábról van szó, ezért a fegyverzet nélküli alapára 48000 ryou. Ebben nincs benne a mérgek ára. Alapvetően korrekt leírás, csak kicsit még finomíts rajta kérlek, hogy átláthatóbb legyen.

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

39 / 39 oldal Previous  1 ... 21 ... 37, 38, 39

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.