Saját Technikák Ötletelője

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

39 / 42 oldal Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Hétf. Feb. 27 2017, 17:17

Ahoy! Egy kis ötletelés után rajtam a sor. Egy jövőbeni használatra szánt stílusszerűséggel készültem mára:

A "stílus" neve: Oni Kankaku // Oni érzékA technikai ág lényegében a negatív érzelmek által létrejött chakrafoszlányok összpontosítása a használó testébe. Akárhányszor egy ember negatív érzelemből alkalmaz egy jutsut akarva-akaratlanul is hozzáad az átlagnál sötétebb chakrát(gyakorlatilag egy átmenet chakra, hisz a sötét chakra sem egyik napról a másikra keletkezik). Az emberek nagy többsége nem tudja használni/alkalmazni ezt a chakrát önmagában így ez kárba vész, elszáll, ha úgy tetszik. Emellett a fogékonyabb civilektől kezdve egészen a nagy szintű shinobikig, aki negatív érzelmileg túlfűtött állapotba kerül az bocsájt ki magából nyers "yin"(ez csak egy jelző) chakrát, ha csak nagyon-nagyon minimálisat is. Az Oni stílus ezeket a foszlányokat gyűjti össze egy meditatív állapotba, majd beépíti a használója hálózatába ezzel felerősítve, átformálva azt. Gyakorlatilag a senjutsu ellentéte, mint ahogy a használandó kézjel is szemlélteti. A senjutsu gyűjtéskor általában lótusz ülésben, ernyesztett, lazán összeérintett ujjakkal történik a gyűjtés, míg az Oni chakránál állva/lóállásban, feszesen összetéve mindkét kezet, erőlködve.
Megvalósítás: Ez az egész lehetne a Koji alapító régi fejlesztése, ki nem tudta véghez vinni/belehalt majdnem a kutatásba. Taka megtalálhatná egy tekercsben vagy hasonlóban, továbbfejleszti és szintén majdnem belehal, de idő és kellő gyakorlás elteltével félig(úgy mint Jira a senjutsut) tudná kezelni.
Létrehozás: A negatív érzelemből létrejött maradványok elszívására egy chakratetoválást kéne kreálni, mely hasonlóan működne, mint egy átokpecsét. Ez a pecsét/tetoválás segédkezne a kívánt chakra érzékelésében, elszívásában és átalakításában.
Előnyök/változások: A főbb változások külsődlegesek, fizikálisak, pont úgy, ahogyan a világ negatív, azaz yin része. A félig sikeres használó testéből négy plusz kar nő ki, melyek teljes mértékben funkcionálisak. Bőre kérgesebbé válik, a teste szívósabb lesz, jobban bírja a terhelést. Fejéből két-két szarv nő ki, melyek tökéletesen jelképezik, hogy nem ura teljesen a stílusnak. Izmai masszívabbak, sűrűbbek lesznek, ezen felül több terhelést is bírnak. Az ütéseinek ereje alapjáraton egy gouwan erősségének felelnek meg. Gyorsasága is megnő, reflexei, reakcióideje, mozgási sebessége két-háromszorosára nő. Természetesen a taijutsuk kivitelezése is sokkal könnyebb, hatékonyabb lesz. Ezen kívül az elszívott chakrának egy része hozzáadódik a használható tartalékhoz(Azért csak egy része, mivel nem tökéletes az uralom).
Hátrányok: Mint tudjuk a chakra emlékekkel is jár és ki azt elszívja úgy, hogy nincs teljes uralma alatt a stílus(pont, mint Taka esetében) az észveszejtő hangokat hallhat, látomásai lehetnek, melyek egyértelműen nem egy boldog kirándulásról szólnak. Ezen felül az átváltozás korántsem fájdalommentes, kinek nem edzett a tűrőképessége az sokkot kaphat, elájulhat. A senjutsu chakra békés természetével ellentétben, ez a chakrafolyamat túlfűtheti a használót, meggondolatlanná, vagy akár vadállattá is teheti. Egy szó, mint száz: Ki nem szenvedett eleget, még csak bele sem kezdhet a stílusba.


Ha a "yin" chakra felülkerekedik:


Félsiker rang: A (?)
Chakraszint: ??
Hatótáv: ??


A teljes sikerű stílus érthető okokból még nincs kidolgozva!
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Akihiro Jaken on Hétf. Feb. 27 2017, 18:42

Hű, erre is rég jártam, és... hát most sem egy világrengető ötlettel tértem be ide Very Happy


Tajuu Iwa Bunshin no Justu // Tömeges Sziklaklón Jutsu


A használó lényegében a Tajuu Tsuchi Bunshint végzi el, csak itt Iwa Bunshinokkal megalkotva a technikát. A maximálisan létrehozható klónok száma 30, tekintve, hogy ezek a klónok jóval erősebbek, és masszívabbak az átlagos Földklónoknál. Természetesen ez a felső határ nincs kőbe vésve, akárcsak minden más technikánál, egy kiemelkedően erős, jó képességekkel rendelkező shinobi számára a határ a csillagos ég.


Rang: S(?)
Chakraszint: 700(?)

_________________
Előtörténet és Adatlap

,,Az lesz igazán erős, aki végig hisz magában!"
,,Inkább megbánom, hogy megbíztam valakiben, mintsem azt, hogy kételkedtem benne"


Mesélések:
 Obake Kaito - A Haza szolgálatában
avatar
Akihiro Jaken
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 144

Specializálódás : Djuka 'Afroséró' Uchiha Jaken

Tartózkodási hely : Ahol lennie kell


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 791

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Márc. 02 2017, 17:21

Aiza
Suiton --> Mehet
Katon --> Mehet
Raiton --> Mehet
Fuuton --> Szélrobbanás, tehát nem forgószél
Doton --> A Ennél az egynél látom azt, hogy amúgy nem igazán kivitelezhető, mivel nehéz anyagról van szó ez az anyag pedig nem alkalmas erre. Tehát ha létrehozod akkor kövek repülnek szét a becsapódáskor. O.o Mehet csak eléggé furi Very Happy 

Chakraszint: 550 
Besorolás: ATomoe
Ezt a technikát Jiraiya használta egy Játékban, keress fel egy másik Játéktechnikust (mivel nekem ez az utolsó értékelésem) aki meg mondja, hogy ez a technika be lesz-e rakva újra a Jutsu listába, mivel ki lett szedve. (Ott Katon technikaként volt bent ez pedig egyértelműen Doton + Katon) Ha nem lesz berakva akkor elfogadom.
Besorolás: B
Chakraszint: 350

Aki
Beszélj Agoval és volt még egy JK aki hasonló technikáról beszélt. Ha a technikák nem azonosak akkor elfogadom. A hatás ugyanaz de a létrejött nem, akkor fogadom el. Ez a helyesbítés.
Besorolás: B
Chkaraszint: 300Yamato és Kaito
Írjátok be a posztom után újra a kérdéseket, mivel ez nem igazán Ch elmélet ezért szinte bármelyik Staff tud rá válaszolni én pedig most nem tudok utána járni, megnézni az árakat (amit amúgy ti is megtehetitek és lehet saccolgatni, ajánlatot tenni) és hasonlók.Karasu
Ch Érzékeny Drót vagy Hien Formázás útja a Dróton használva vagy Ch "húr" készítése. Nem szükségesek pecsétek a húr fenntartásának ch költsége nem sok. Ráadásul itt ch ráfordítással akár iszonyat erősen ki tudod lőni a nyilat + könnyebbé teheted a felhúzást. Ez esetben kell rá egy technika.


Kawachi

1.) Gyakorlatilag Vizes (O.o) lesz az ellenfél? Mindent amit leírtál hőmérsékletkontroll nélkül fele ennyi ch-ból létre lehet hozni sima Suiton Ch-ból. 

2.) Víz hűtése lehetséges a Pára képződésig, (Kirigakure no Jutsu egyik létrehozási módja) de a fagyasztás már KG. 

3.) Szintén Hyoton. Arata
A Ch kapcsolat csak akkor jöhet létre, hogyha (legalább) az egyik fél behatol a másik fél ch hálózatába. Ez a Ch kapcsolat.
Ehhez a technikához nem Ch kapcsolat kell, hanem chakrát kell áramoltatni a testbe (Nem feltétlenül kell a ch hálózatba hatolni) ahol létrehozod a Jutsut.
Amúgy az egész jó amit leírtál és nem annyira bonyolult, mint amilyennek képzelted, nem kell a bubit fenntartani ha létrehoztad már kész a hatás.

Megkötés: Közvetlen kapcsolat szükséges (érintés bármi egyéb) és valóban KG-hez kötött.
Egyéb: Később Engedéllyel érintés nélkül több méteres távolsággal is szerintem simán használhatod a technikát, valamint további "levegősítő" jutsuk is épülhetnek rá.

Besorolás: A
Chakraszint: 600
(Azért ennyi, mert a kapcsolat után valóban egy apró "buborékot" kell létrehozni látatlanul a testen belül)

Ayako
A Hien Formázás útja lehetővé teszi a használó számára hogy szinte bármilyen formában terjessze ki a fegyverét körülvevő ch pengét, de ez a technika sokkal határtalanabb formázási lehetőséget ad.
Besorolás: B
Chakraszint: 250Miuru
Elfogadva.
Chakraszint: 450
Besorolás: BDatara
Ez egy "klón technika" amiben lényegében te határtalan külsőt és alakot tudsz adni egy ch lénynek. Fixáld a technikában a megjelenítendő alakot (Akár lehet ez egy Stílus) és akkor mehet. Ezek a lények akár öntudattal is bírhatnak (Voltaképpen klónok) mint egy Mizu vagy Iwa Bunshin. Majd ide tedd be újra a leírást amit módosítasz, utána még átnézi valaki. ^^ Ezen kívül nem kell pecsét, de készíthetsz egy tárgyon. Akár formált, erősített Kawarimit is készíthetsz. A Kawarimi ötlete amúgy is olyan Japán mítoszos vallási cucc, ahol képesek voltak a Szellemek, Démonok, "Varázslók" létrehozni egy-egy lényt egy kiválasztott tárgyból. A tárgyak tulajdonságaitól függött a lény tulajdonságai is. (Farönk pl mondjuk egy fából felépült gólem volt) Legtöbbször ha kitalálták, hogy a lény miből készült akkor eltűnt és a helyén ott maradt a tárgy ami a lény testének alapjául szolgált. 


Takashi
Nem hülyeség de mindenképpen van itt mit átdolgozni.
Ugye a Chakra ahogyan te is mondtad az érzelmek hatására változik. Ez teljesen rendben van. Akinek túlnyomóan rossz érzései vannak (Bánat, Harag, Düh, Gyűlölet, Szomorúság, Magány, stb) a chakrája lassan átalakul Sötét Chakrává, az alapjárati Chakrája megváltozik vagyis a Chakra alkalmazkodik. Minden Ch változás így jön létre a "segítő szándékú" Butteki no Chakra és a Senzoku Chakra is. A Senjutsu chakránál is hatással vannak az érzések a létrejöttre, de ott inkább egy új "Alapanyag" kerül a képbe amitől más fajta "termék" állítódik elő. 
Tehát a lényeg, hogy amikor a Ninja negatív érzelmekkel teli az erősen hat a chakrájára is, ezeket a negatív Ch foszlányokat pedig összegyűjti a testén belülre, sűríti és felerősíti. Ez pedig felhasználható lesz, sőt! Változásokat idéz elő a testben ha szétterjed. Ez is rendben van. A véleményem azonban az, hogy ez a Chakra Sötét Charka lesz. Egy általad irányítható Sötét Ch tömeg. 

Ami Kérdéses: 

- Miért alakul át a test?
--> Lehetséges válasz: Mert a ch hatással van a testre, ezen kívül a materiális világ "gonosz" jellemzőit foglalja magában, így a negatív energia a mi világunkban a mi "gonoszaink" képében jelenik meg.

- Az eltárolt chakra mennyiben másabb a Sötét Charkrától? --> Véleményem szerint ugyanaz 

- Hogyan lehetne ezt játéktechnikailag levezetni? --> Szerintem úgy, mint egy Infuuint csak kevesebb %-os értékkel (Csak annyit képes eltárolni a használó, amekkora a meglévő ch készlete az Infuuinnál itt a Gundanon ugye háromszor annyit) tehát 100%-os töltöttséggel.

- Hogyan gyűjti össze? --> Az általad leírt pecsét csinálja a gyűjtést, ezt a chakrát is meg kell tanulni kezelni de lényegesen könnyebb mint egy idegen Sötét Chakrát, mivel ez a tiéd, tehát egyszerű.

- Mire lennél tehát képes? --> Sötét Ch-t használni.

- Engedélyes? --> Véleményem szerint az ötlet nagyon jó és ha egy ilyen technikával ki tudod játszani az Engedélykérést akkor nem, de gyakorlatilag igen mivel Sötét Ch-d lesz.

- Lehetséges-e más fajta chakra? --> Igen, hogyha le tudod vezetni, hogy miért és miben különbözik ez a rendes Sötét Ch-tól. (Én egy gyengébb változatot javasolok ami által már NEM engedélyes ez a technika, ugyanis a gyengébb Sötét Ch-nak nincs akkora pusztító hatása) 

Amúgy kiforratlan a dolog ezért én meggyőzhető vagyok bármiről ha jót mondasz, viszont a továbbiakat már más Játéktechnikusal kellene megbeszélned ^^


Jaken
Engedélyes lenne, hogyha birtokolnák a Kage Bunshin pluszait de mivel nem így mehet.

Ch: 800
Besorolás: S 
Ha van valamilyen CH erősítőd akkor már A szint 500 Ch-n is tanulhatod.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Csüt. Márc. 02 2017, 18:39

Tomoe technikáját illetően: Beszéltem róla Tobival, vele már meg lett beszélve, hogy újra fogom írni, picit tisztábban. Szóval amit leellenőriztél az újra be lesz rakva picit másképp.


Aki technikáját illetően: tudom, hogy Ago is csinált hasonlót. Azonban! Ő egy légüres teret hozott létre a lábfeje körül, mely elnyomta a hangokat (vagyis inkább meggátolta azoknak a terjedését). De az én technikám egy folyamatos szél áramlatot (forgószelet) hozz létre a talp ALATT, így a használót a talajtól pár centivel elemeli. A kettő véleményem szerint teljesen más.


A hozzászólást Tsuuzoku Tomoe összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 02 2017, 20:57-kor.
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 355

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Csüt. Márc. 02 2017, 18:48

Név: Hikuma no Naichi Awai /// Tűzdémon Belső Tüze
Elem: Katon
Szint: A+??
Chakraszint:??
Típus: Támadó
Kézjel: Hitsuji
Leírás:
A chakránk a kezünkbe koncentráljuk, majd tenyerünket az ellenfélhez érintve átáramoltatjuk belé azt. Ezután sietve eltávolodunk a célponttól, hisz következik a technika lényegi része. Az átáramoltatott chakrát - ha még nem semlegesítették - aktívájuk, és a katon elemi tulajdonságokkal belobbantjuk. Így az áldozatot belülről égetjük el. A technika nagy hátránya, hogy a bejuttatott chakra könnyen semlegesíthető, azonban ha az ellenfél nem elég tapasztalt, és ha eléggé gyorsak vagyunk, a technika végre hajtható.
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 355

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Szomb. Márc. 04 2017, 16:39

Megtoldva egy kicsit, akkor újból betenném ^^


A "stílus" neve: Oni Kankaku // Oni érzék
A technikai ág lényegében a negatív érzelmek által létrejött chakrafoszlányok összpontosítása a használó testébe. Akárhányszor egy ember negatív érzelemből alkalmaz egy jutsut akarva-akaratlanul is hozzáad az átlagnál sötétebb chakrát(gyakorlatilag egy átmenet chakra, hisz a sötét chakra sem egyik napról a másikra keletkezik). Az emberek nagy többsége nem tudja használni/alkalmazni ezt a chakrát önmagában így ez kárba vész, elszáll, ha úgy tetszik. Emellett a fogékonyabb civilektől kezdve egészen a nagy szintű shinobikig, aki negatív érzelmileg túlfűtött állapotba kerül az bocsájt ki magából nyers "yin"(ez csak egy jelző) chakrát, ha csak nagyon-nagyon minimálisat is. Az Oni stílus ezeket a foszlányokat gyűjti össze egy meditatív állapotba, majd beépíti a használója hálózatába ezzel felerősítve, átformálva azt. Gyakorlatilag a senjutsu ellentéte, mint ahogy a használandó kézjel is szemlélteti. A senjutsu gyűjtéskor általában lótusz ülésben, ernyesztett, lazán összeérintett ujjakkal történik a gyűjtés, míg az Oni chakránál állva/lóállásban, feszesen összetéve mindkét kezet, erőlködve.
Megvalósítás: Ez az egész lehetne a Koji alapító régi fejlesztése, ki nem tudta véghez vinni/belehalt majdnem a kutatásba. Taka megtalálhatná egy tekercsben vagy hasonlóban, továbbfejleszti és szintén majdnem belehal, de idő és kellő gyakorlás elteltével félig(úgy mint Jira a senjutsut) tudná kezelni.
Létrehozás: A negatív érzelemből létrejött maradványok elszívására egy chakratetoválást kéne kreálni, mely hasonlóan működne, mint egy átokpecsét. Ez a pecsét/tetoválás segédkezne a kívánt chakra érzékelésében, elszívásában és átalakításában.
Előnyök/változások: A főbb változások külsődlegesek, fizikálisak, pont úgy, ahogyan a világ negatív, azaz yin része. A félig sikeres használó testéből négy plusz kar nő ki, melyek teljes mértékben funkcionálisak. Bőre kérgesebbé válik, a teste szívósabb lesz, jobban bírja a terhelést. Fejéből két-két szarv nő ki, melyek tökéletesen jelképezik, hogy nem ura teljesen a stílusnak. Izmai masszívabbak, sűrűbbek lesznek, ezen felül több terhelést is bírnak. Az ütéseinek ereje alapjáraton egy gouwan erősségének felelnek meg. Gyorsasága is megnő, reflexei, reakcióideje, mozgási sebessége két-háromszorosára nő. Természetesen a taijutsuk kivitelezése is sokkal könnyebb, hatékonyabb lesz. Ezen kívül az elszívott chakrának egy része hozzáadódik a használható tartalékhoz(Azért csak egy része, mivel nem tökéletes az uralom).
Hátrányok: Mint tudjuk a chakra emlékekkel is jár és ki azt elszívja úgy, hogy nincs teljes uralma alatt a stílus(pont, mint Taka esetében) az észveszejtő hangokat hallhat, látomásai lehetnek, melyek egyértelműen nem egy boldog kirándulásról szólnak. Ezen felül az átváltozás korántsem fájdalommentes, kinek nem edzett a tűrőképessége az sokkot kaphat, elájulhat. A senjutsu chakra békés természetével ellentétben, ez a chakrafolyamat túlfűtheti a használót, meggondolatlanná, vagy akár vadállattá is teheti. Egy szó, mint száz: Ki nem szenvedett eleget, még csak bele sem kezdhet a stílusba.


Ha a "yin" chakra felülkerekedik:


Félsiker rang: A (?)
Chakraszint: 600 (?)
Pecsét rang: B (?)
Chakraszint: 400 (?)

- Miért alakul át a test? --> A test szinte önkéntelenül alakul át sejtszerkezetileg egy "démonná", hogy kezelni tudja az átmeneti sötét chakrát, vagy akár a simát.
- Az eltárolt chakra mennyiben másabb a Sötét Charkrától? --> Amolyan gyengített verzió, hisz nem konkrét sötét chakráról beszélünk, hanem egy átmenetről.
- Hogyan lehetne ezt játéktechnikailag levezetni? --> Átokpecsét jellegűen, hol az átváltozás instant. 
- Hogyan gyűjti össze? --> Az általad leírt pecsét csinálja a gyűjtést, ezt a chakrát is meg kell tanulni kezelni de lényegesen könnyebb mint egy idegen Sötét Chakrát, mivel ez a tiéd, tehát egyszerű. - Valahogy így.
- Mire lennél tehát képes? --> Átmeneti sötét Ch-t használni, ami inkább egy saját és sötétebb energia keveréke. Ez egy felerősítés, nem közelíti meg a sötét chakrát, csak hasonlít jellegében. 
- Engedélyes? --> Így, szerény véleményem szerint nem.
- Lehetséges-e más fajta chakra? --> Igen, ugye a fentebb említett átmenet említésével.


A teljes sikerű stílus érthető okokból még nincs kidolgozva!
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Senju Tobirama on Kedd Márc. 07 2017, 11:15

Takashi:
Azt hiszem átbeszéltük a dolgot privátban, hogy mit hogyan is képzelsz. Én azt mondom lehetséges egy ilyesfajta dolog, de ugye fontos hogy nem teljes sötét chakráról beszélünk. Habár a használó / használó környezetéből a negatív érzelmeket választja ki a pecsét, így a sima chakra egy töredékét, a sötétséget veszi ki belőle, így amit elszív, az önmagában teljesen tiszta, sötét chakra lesz, VISZONT mivel a használó nem sötét chakrával rendelkezik alapból, így a saját chakrájával azt önkéntelenül is "felhígítja", így olyan lesz mint egy laza fröccs... ugye? Very Happy

Ha ez így van, akkor a pecsét használatának szintje:
Besorolás: B
Chakraszint: 399

A pecsét létrehozása:
Besorolás: A
Chakraszint: 601

Tomoe:

Nagyon bele tenyereltél a dolgokba... legalábbis mondhatjuk így Very Happy
Azonban... első kérdés: Mennyire különbözik ez attól a katonos pecséttől, amelyik az egyik Naruto movieban is szerepelt, és tartotta vissza a rabokat a chakrahasználattól?
Véleményem szerint annyiban, hogy itt nem a chakrahasználat alapján aktiválódik, hanem CSAK a használó teszi ezt. (Az említett pecsétet is képes volt maga akativálni a használó) Maga a hatás nem lesz olyan drasztikus alap szinten, mint ahogy -szerintem- azt képzeled, hisz egy idegen szervezetben akarod ezt létrehozni. Amit tudok ajánlani, az egy kis kiegészítés...
1, A hasnáló az ellensége testére helyezi a pecsétjét, majd koncentrálva, az kifejti hatását, tehát elkezdi égetni belülről.
2, A hatás tetőfoka nem azonnali, a pecsét égetni kezd, nagyjából mozgásképtelenné téve az embert, aki eztán maximum lassan lépdelni tud, futni, harcolni semmiképpen sem. (Borzalmas kínokat fog átélni.) Azonban ha megzavarják az illetőt a koncentrációjában, a pecsét megszűnik dolgozni (de nem tűnik el!) és egész egyszerűen abba marad a hatás. Adott időn belül, ha eleget volt aktív a pecsét, átterjed az égés teljes mértékben a szervezetre. (Eddig csak égető érzés, innentől tényleges égés.)
3, Mivel ezt igazából csak pecséttel tudod megoldani, alap, sima elemi chakraművelettel nehezen, az idő kulcsfontosságú lesz abban is, hogy felhelyezd azt.  A harc hevében rettentő gyakorlottnak kell lenned a technikában, hogy tudd alkalmazni, ám akkor sem fog tökéletesen sikerülni. Ahhoz hogy tényleg, akár 30-40 mp alatt holtan, égve feküdjön előtted a megcélzott személy, kell egy kis idő, amit rászánsz a pecsét megalkotására.
4, Ugye nem vitás, hogy ez egy nagyon hasznos, és erős technika, mely alattomos és kínzó jellegű is könnyen lehet. Tehát ha kifejlesztetted, akkor falszeg tiltott besorolást kaphat, ami miatt -törvényes kereteken belül- csak hivatalos akciókon, vészhelyzet, vagy a falutól kapott engedély során használhatod.
Tehát:

Név: Hikuma no Naichi Awai // Tűzdémon Belső Tüze
A használó egy pecsétet hoz létre a célszemély testén, melyet a fél kos kézpecséttel képes aktiválni. A pecsét maga ekkor kezdi meg működését. Amennyiben aktív, az áldozat testében égető érzés kezd fokozatosan növekedni, mely gyakorlottságtól függően, akár már 40 mp alatt is képes lehet valódi égéssé kinőni magát, mely így visszafordíthatatlan károkat okozva, meg, majd elégeti a testet belülről. Ehhez viszont a használó töretlen koncentrációjára van szükség, mely így az egyéb harcot lehetetlenné teszi. Harcközbeni, azonnali alkalmazása (pecsét felhelyezése) nehézkes, gyakorlottabb használó esetén lehetséges, ám akkor a pecsét sokkal tovább fogja kínozni az áldozatot, (percekig is akár) ugyanis nem lesz olyan tökéletes a pecsét, hogy akkora energiát tudjon felszabadítani az idegen szervezetben.
Besorolás: S
Chakraszint: 751

Amennyiben ezeket a dolgokat elfogadod felírhatod a technikát. Talán ez nem pont az amit akarsz, de ha instant belsőégést olyan könnyen ki lehetne fejleszteni, akkor sok-sok ember használná. Very Happy

_________________
avatar
Senju Tobirama
Főadminisztrátor


Adatlap
Szint: E
Rang: Hokage
Chakraszint: Halálütés

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Szer. Márc. 08 2017, 18:45

/// Akkor kisebb beszélgetések után két szintre bontottam és elláttam több adattal, továbbá megpróbáltam a saját nyelvemen leírni. Very Happy///


Név: Hikuma no Naichi Awai /// Tűzdémon Belső Tüze
Elem: Katon
Típus: Támadó
Kézjel: Hitsuji


-=Első szint=-
Chakraszint: 751
Rang: S
Pecsét felhelyezési ideje:?
Végső hatás aktiválódásának ideje: 30-40 másodperc folyamatos aktivitás.
Pecsét kinézeteLeírás:
A pecsét felhelyezése után a fél kos jelével lehet azt aktiválni. Ha nem aktív, akkor sem tűnik el a pecsét, hacsak nem távolítják el azt. Azonban ha aktív, akkor folyamatos koncentrációt igényel, ellehetetlenítve az egyéb harcot, ilyenkor az áldozatot folyamatos égető érzés kínozza, korlátozva a mozgásban, vagy akár meg is béníthatja azt. A kellő aktivitás után a pecsét átvált a végső hatására, mely ténylegesen lángra lobbantja a szervezetet. Innentől az áldozat tényleges égést él át, mely a belső szerveit sújtja. A pecsét felhelyezése bonyolult és idő igényes, azonban kellő gyakorlottsággal megoldható.-=Második szint=-
Chakraszint: ~1000-1100
Rang:S
Pecsét felhelyezési ideje:??
Végső hatás aktiválódásának ideje: ??
Pecsét kinézete:Leírás:

A pecsét ugyan úgy működik mint az első szinten, annyi különbséggel, hogy itt még halálosabb. Ezen a szinten a pecsét el van látva egy plusz chakra elszívó hatással, mely az áldozat szervezetéből szívja el a chakrát. Ez azért lényeges, mert az elszívott chakrával felgyorsítható a végső hatás feltöltése.
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 355

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Hakkyou Katsumi on Pént. Márc. 10 2017, 11:41

[color=#66cc99]
Üdv mindenkinek! Sokat gondolkodtam Katsumi (leendő) stílusán, s egy elmélettel álltam elő. Kiváncsi vagyok mennyire elfogadható ebben a formában.

Ez az elmélet és általános megvalósulás A tűz országi Hakurei-hegyen található Szentélyben született, és az ottani papok és papnők titkos jutsu művészetéről van szó. Az hogy Katsumi hogyan kapcsolódik hozzájuk? Az egyenlőre maradjon titok, bár az ET-mben sejthető.
Bújjon elő a macska a zsákból:

Hakurei Choujuu: Shikigami elmélete és általános gyakorlatba ültetése!
Név: Hakurei Choujuu: Shikigami
Magyar Név: Hakurei Művészet: Szolga
Típus: sima Ninjutsu, de vegyíthető vagy kivitelezhető a Fuuin stílussal
Jutsu jellege: Kisegítő
Leírás:
1.,
A Justu különböző szinteket hordoz, és a szintekkel új követelmények bukkannak elő. Ez a jutsu miért előnyös? Mert kombinálja a chakra irányítási műveleteket. Sőt a Shikigaminak nem feltétlen kell úgy kinéznie, mint a használónak, igazából bármilyen alakot adhatunk.
2.,
Az "E" szintű Shikigami:
Az "E szintű" Jutsu alapvető chakra irányítási műveletei:
+ chakra testen kívüli önálló irányítása
+ chakra testen kívüli irányításával való mozgatás
+ chakra testen kívüli tárgyban való irányítása
.
Egyazon alapelven működik, mint Kawarimi no Jutsu alkalmazásakor létrehozott Bushin.
Egy alapvető, alapszintű shikigamihoz ennyi tökéletesen elég.
A technikához mindenképpen szükséges egy fizikai megkötés, ami ebben az esetben a hagyományok szerint: falevél, vagy papír bármely formája megteszi, de igazából bármit fel lehet használni hozzá. Ebben hasonlít a Kawarimi no Jutsuhoz, de nem egy pillanatra való felhasználásra alapszik, illetve jobban kiterjeszthető A Chakra felülete.
A tárgy egy belső fizikai motor lesz , ami körül Chakra áramlik. Ez a fizikai megkötés elpusztul a Jutsu megszűnésével, ha nem chakra érzékeny.
A szolgára felvethetjük a saját alakunkat, de igazából bármi féle megtévesztő alakot megadhatunk.
3.,
A "D" szintű Shikigami:
A következő követelmény: Támadó jutsu elsajátítása, alapvető chakra irányítási művelet:
+ chakra testen kívüli irányításával való átalakítás

A ninja tekercsébe pecsételt jutsu tovább írásával akár parancs sorokat is megadhat körül írva a pecsétet, vagy összeköt egy másik lepecsételt jutsuval. Azaz így úgy tűnik, hogy az aktivált Shikigami képes technikák alkalmazására, de igazából ez nem igaz.
A technika fizikai motorja maga a tekercs. Ha a Bushin felhasználta a jutsut, akkor eltűnik, s a tekercs marad csak hűlt helyébe.
Megjegyzés: Ehhez a megoldáshoz kapcsolódóan! Mivel a chakrád olyan mint a saját DNS-ed, ezért gondoljunk más esetekre is. Ha a két pecsét elzáró chakrája különbözik, megoldható a pecsétkombinálás, ha a két ninja összehangolja chakrájukat, s azon módon kötik össze a két pecsétet.
4.,
Megjegyzés: Szerzetesek – akik tisztába vannak a Fuuin no Jutsukból eredő Talizmánokról - nem szükséges még a technika elzárása sem. Ők képesek olyan kódolásra, ami miatt Jutsut nem kell létre hozniuk és elzárniuk. Hanem a talizmán aktiválásakor jön létre a Jutsu. //Azért nem a D szintű technikához írtam, mert ez a módszer meghaladja azt. Legalább C szintre kategorizálható.//
A "C-B" szintű Shikigami:
A plusz követelmény: chakra irányítási művelet:
+ Chakra formálás

A chakra Szolga, melyet létrehozunk előre kigondolt mozdulat sort hajt végre, akár csak egy klón, s a viselkedése is ezen alapszik. Itt A Bunshin, vagy a chakra lény A fizikai kötést valóban motornak használja, ami körül az aktiváláskor Chakra áramlik ki, és formát ölt. A test felülete "megkeménykedik" fizikai tulajdonságot adva. Így támadásra is képes. Viszont Jutsut képtelen alkalmazni, s nem egy önálló módon gondolkodó lény.
A legegyszerűbb módja és/vagy formája a nyúl forma. Az ilyen egyszerű alak C szintűnek minősül.

Viszont ha egy bonyolultabb kinézetű Szolgát akarunk létrehozni, az bizony B szintű.
5.,
A "A" szintű Shikigami:
További követelmény: Kage Bunshin ismerete.
Ha chakra formálást nem sajátította el a felhasználó, akkor is "A" szintű marad a Kage stílusú Szolga.
6.,
A "S" szintű Shikigami:
További követelmény: A Kage Bunshin (Árnyék Klón) és a Oboro Bunshin (Köd Klón) ismerete és a két klón típus vegyítése. De lehetséges más típusú Bunshin stílusú technika is vegyíthető a Kage Bunshinnal.: pl. Kage Kemuri Bunshin no Jutsu (Árnyék Füst Klón)
Besorolás: E-S
Chakraszint: A kitalált jutsu kategóriájától függ.

Hakkyou Katsumi
Játékos

Taijutsu Pontok : 34


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 188

Felhasználó profiljának megtekintése https://sway.com/HECA3hFsG0hH2TSA

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Lanmao on Szomb. Márc. 18 2017, 08:47

Fuuton: Choudasu // Szél Elem: Pillangóhatás

A technika neve voltaképpen egy metafora, a hatás pedig egy asszociáció magára a "pillangóhatás" fogalmára. A technika lényege, hogy kicsi légáramlatot gerjesztve (Levegő kifújás, karlendítés, de a legyező a legjobb az ilyesmire) a Fuuton chakrát ebbe az aprócskának látszó, alig jelentős szellőcskébe sűrítjük. A légáramlat pedig gyengéd, könnyed fuvallat módjára indul útnak, akár még lassan is haladhat, (A Fuuton technikák sebességéhez képest, elvégre szél) hiszen sok Elemi chakrával van sűrítve. Ettől még persze nem nagyon lassú a Fuuton technika, de a többi szél eleműhöz képest a mozgása drasztikusan lassabb. (A Fuuton technikák alapvetően nagyon gyorsak) Amikor viszont ez a lassú, először szellőnek érződő sűrített Fuuton chakratömeg ütközik, vagy hozzáér valamihez, a technika akkor fejti ki igazi hatását. A felhalmozott Fuuton chakra egy veszedelmes, őrjöngő szélpenge forgásba tör fel, amely a Fuuton (Chakra)pengék jellegzetes élességével és erejével szeleteli fel azt, amihez hozzáért. Ez a hatás azonban csak azon a területen történik, ahol a technika valójában működésbe lép.

I. Szint 
A technika amint eléri az áldozatot vagy ütközik valamivel, egy egy méteres sugarú (Gömbben) körben fejti ki a hatását, a szélpengék ezen a területen belül veszélyesek.
Besorolás: C?
Chakraszint: 250?
Kézjelek: Nem igényel kézjelet, mint a legtöbb alacsony szintű Fuuton technikánál itt is csak légáramlatot kell kelteni. A légáramlat lehet a leggyengébb mozdulat is, amibe sűrítik a chakrát és képes megmozdítani a levegőt, ugyanis a többit már a Fuuton Chakra végzi. Ebben is rejlik a technika veszélyessége.

II. Szint 
A technika amint eléri az áldozatot vagy ütközik valamivel, egy tíz méteres sugarú körben fejti ki a hatását, a szélpengék ezen a területen belül veszélyesek.
Besorolás: B?
Chakraszint: 450?
Kézjelek: Szintén nem igényel kézjeleket, de már megkövetel egy erősebb karlegyintést vagy egy legyező használatot, tehát az alap légáramlatnak viszonylag erősebbnek kell lennie.

III. Szint
A technika már egy magas szintű elemi technikának felel meg, akár egy nagyobb Ninjuu méretű szélfergeteg is létrejöhet ezen a szinten.
Besorolás: S?
Chakraszint: 800?
Kézjelek: U; Inu; Saru; U; Inu --> Elengedhetetlenek ezen kézjelek a technika kivitelezéséhez, csak nagyon magas S+ szinttől hanyagolhatóak majd el.

Előny: A technika, jellege miatt észrevehetetlen, vagy ha észre is veszik, akkor is (aki még nem találkozott vele) könnyed szellőnek veszi, ami nem hordoz magában különösebb hatást, ám néhány másodpercen belül amint eléri az áldozatot, vagy másmilyen ellenállásba ütközik, a technika kifejti a hatást és szétszabdal mindent ami az útjába kerül attól függően, hogy a Szél Pengéi milyen hatással tudnak lenni az útjukba kerülő anyagnak.

Hátrány: A technika hátránya pont az előnyében rejlik. Azonnali támadást nem lehet vele véghezvinni, esetleg ellentámadásra használható, továbbá a többi Fuuton technikához képest jóval lassabb a jutsu. Magas szinten már komoly problémát jelent az óriási mennyiségű és erejű Fuuton chakra teljes némítása, továbbá ahogyan nőnek a Szintek, az alap szellő is úgy lesz egyre nagyobb és erősebb, így a III. Szintnél már egy erősebb széllökés kell ahhoz, hogy végül a technika létrejöjjön. Ez a széllökés sem "természetellenes" de már kikövetkeztethető belőle néhány dolog.
avatar
Lanmao
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Wandarando


Adatlap
Szint: C
Rang: Oiran
Chakraszint: 337

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Kedd Márc. 21 2017, 11:43

Kedves ellenőrző staff!

Bár már rég jártam itt, mégsem egy új ötlettel állok elő, hanem egy meglévő átdolgozásával. Az átdolgozás indoka az, hogy az elfogadás idejében a Gundanon még nem volt kidolgozott, egységes, logikus chakraelmélet kidolgozva, emiatt egy „csonkelmélet” mentén lett kidolgozva a karakteremet leginkább jellemző technika/stílus. A Tűzszerződés akkoriban elfogadott verziójánál ki lett kötve, hogy a szerződés megkötése esetén másik elem elvesztése lép fel, ami azóta, az elmélet fejlődése és kidolgozottságának növekedése miatt nem állja meg a helyét, nem illeszthető bele a chakraelméletbe. Erre Jira mutatott rá, az ő segítségét, véleményét kértem az ügyben.

Az alábbiakban Jira állásfoglalása mentén kíséreltem meg a technika átfogalmazását, feltüntetve az első/eredeti verziót (első spoiler), majd az első verziót átdolgoztam, a végén pedig beillesztettem Jira levelét (második spoiler).

Ezek fényében szeretnék kérni további tanácsot, útmutatást, segítséget, vagy ha megfelelő így, akkor elfogadást kérni.

Üdvözlettel,
Hyuuga ShakakuTechnika eredeti leírása (link: http://narutohun.niceboard.org/t1018-hyuuga-aikan?highlight=aikan )

Spoiler:
Szövetség

Az elemek hatalmas erőt képviselnek, miközben a világban egymás mellett léteznek. Némelyek kioltják azt, amit egy másik felerősít. És mégis olyan hatalmas erejük van, amit az ember – legyen egyszerű ember, vagy képzett shinobi – aligha múlhat felül, elvégre is függ tőle.
Egy shinobi általában két elemet birtokol, azokra és azokkal edz. Különböző okai lehetnek annak, hogy milyen eleme lesz az illetőnek – függ az adott falutól, például Konohában a tűzhasználók vannak úgymond többségben, de függhet a családi vonaltól (ritkábbik esetben KG-tól), de ki tudja, talán még magától a „lélektől” is.
A birtokolt elemek kihatnak az egyén személyiségére, akár még át is formálhatják azt, valamint bizonyos szinten befolyásolják harcmodorát, de a hétköznapjait is talán. Nem ritka például az, hogy a tűz beállítottságúak hevesebbek – leszámítva azt persze, hogy egy shinobinak általában összeszedetten kell viselkednie –, mint mondjuk egy föld elemű. (Ez persze nem jelenti azt, hogy az utóbbi nem lehet „tüzes”, mert ahány ember, annyi identitás.)

De mi lenne, ha a használó shinobi és az eleme között (Naka esetében tűz) szorosabb kapcsolat lenne, nem csak chakra összegyűjtése, sűrítése és kiterjesztése. Ha maga a lélek lenne kompatibilis az elemmel, miközben a használó ismételten csak chakrát használ, de a „kapocsnak” köszönhetően sokkal hatásosabban. Amikor a személyisége a tűz elem természetbeni karakterisztikus vonásaival rendelkezik már a kezdetektől fogva – amihez persze egy alapos pirománia is társul. Ezt a kapcsolatot akár szövetségnek is lehet nevezni, amely fájdalmas úton köttetik a használó és az adott elem között.

Az elemek és a lelkek közötti kapcsolatra először a szerzetesek bukkantak, ők kezdték el kutatni az összefüggést – ideálisak voltak erre már csak azért is, mert rengeteget meditáltak, valamint ők voltak (és a mai napig még mindig) azok, akik a megvilágosodás rögös útját járták. Ők fejlesztették ki a szövetség lépéseit, ők használták először. A tudást továbbadták, de az egyre anyagiasodó világban a sötétség martalékává lett. Mára már csak az bukkanhat rá, aki tudatosan keresi.

Kötés

Csak egy elemmel lehet szövetséget kötni – az extrém-skizofrénia talán adhat okot a kettős kötelékre, de így a két elem kötései gyengébbek lesznek, mert feleződik a hatás –, és csakis azzal, ami az egyén személyiségéhez illik. Erre – ha nem egyértelmű, vagy eddig még nem jött rá az ember, mert semleges világra nézve és a világ is semleges felé – főleg meditációval lehet rádöbbenni, vagy pedig az „önmegismerés” kellemetlen folyamatával. Ezért talán a remetéknek nagyobb esélyük van a szövetségre – de az olyan őrülteknek is van esélyük, mint Naka –, viszont az önmegismerés és a meditáció változó ideig tarthat el, attól függ, hogy hogyan halad az ember. (A szerzetesek segíthetik a meditálásban az embert, így érdemes ellátogatni hozzájuk és a segítségüket kérni.)
Viszont érdemes azzal számolni, hogy a kötés rendkívül fájdalmas, meglehetősen magas az elhalálozási arány, valamint közel sem biztos, hogy egy közepesen képzett shinobi bármire is menne vele (legalábbis addig, amíg meg nem erősödik kellőképpen), mert rendkívül precíz chakrakontrollra – és nem elhanyagolandó mennyiségre – van szükség.
Ezen kívül nem elég megtalálnia a személyiségéhez illő elemet, mert ha az a bizonyos elem nem áll birtokában – magyarán nem olyan beállítottságú, teszem azt tűz a személyisége, míg víz és föld beállítottságú –, akkor a szövetség nem jöhet létre.

Ha viszont az ember eljut arra szintre, hogy szövetségre lépjen a vele kompatibilis elemével, akkor szüksége lesz az adott elem Jelére, amely majd a valamely testrészén jelenik meg a szertartás következményeként, médiumként (közvetítőként).
Rendkívül erős akarat szükséges a rituálé végrehajtásakor, mert az rendkívül fájdalmas. Az adott elemmel kell közvetlen kapcsolatban lenni, míg a szerződés megköttetik (az elem úgymond beférkőzik a shinobi bőre alá, bele a sejtekbe, egészen el a tudatáig, felerősítve azt a részét, amely az elemmel kompatibilis, míg a többi részét szinte teljesen elnyomja, ami az őrületbe kergetheti az illetőt – hacsak nem őrült már eléggé, mivel az ilyen szövetséget sem éppen az „épek” csinálják.
Nakánál a tűz esetében a lángokkal való közvetlen érintkezést jelentené, melyek roncsolnák a testét, égetve azt (ezzel szemben jó védekezés például a gyógyító jutsuk azonnali alkalmazása, vagy egy közelben lévő medikus ninja felkérése, mert ha ezek nincsenek, akkor bizony kampec).
A szerződést 3 évente újítani kell, mert különben az illető teljesen elveszti azt az elemet, amivel szerződést akart kötni. Magyarán abból az elemből még csak jutsukat sem lesz képes használni.
Az „egyesülés” folyamata alatt az adott elem „himnuszát” kell kántálni, de nem elég csak mondani, át kell élni azt. A tűz himnusza //nem saját, meg a végén Amen van… szóval//

Himnusz a tűzhöz

Üdv a tűznek! Üdv Szoláris Napurak!
Üdv Tűz-szellemek!
Megszámlálhatatlan sokaságtokban,
sokféle rendfokozatokban
köszöntünk benneteket, Tűz-testvéreink!

Ó szent Tűz! Ó csodálatos Láng!
A világ átalakítója, világok megújítója,
Minden forma számára életadó Te.
Tüzes erőd dicsősége betölti az eget és a földet
és a tágas tartományokat a csillagok között.
Te vagy a szikra a kőben, az élet a fában,
Te vagy a tűzhely tüze, a Nap ragyogása.
A Te kezed festi a rózsaszínű pirkadatot,
Tiéd a napnyugta tűzpompája;
Tiéd a virágillatú nyári szél langyos fuvallata,
A te erőd alkot újjá minden dolgot.

Tűz szól a tűzhöz, Néked ajánljuk lelkünket,
Vonj tüzes szívedhez közelebb bennünket,
Hogy Benned elfelejtsük énünket.
Ó Isteni Tűz! Lángolj tüzesen életünkben,
Hogy sötétség, kéjvágy és gyűlölet száműzve legyen
és az emberi lelkek tisztán ragyogjanak,
A Nap kápráztató dicsőségével.

Tisztíts meg minket, ó fennkölt Tűz; ifjítsd
meg szívünket és elménket;
Hamvaszd el a szennyet, újítsd meg akaratunkat
És küldj ki, hogy nevedben dolgozzunk, mi,
A Te választott Tűz-embereid.

Hatások


A szerződés megkötése utáni át kell állni egy új életformára, mert lesznek olyan gyengepontjai, amik eredetileg nem biztos hogy voltak, míg más dolgokban erősebb lesz, mint korábban. Ebben az első hétben az ember fizikailag és lelkileg is gyengébb, mint általában, ezért kiszolgáltatottabb. (Érdemes biztonságos helyre vonulni, s már ott elvégezni a szertartást, de ha az ember szerzetesekhez fordul segítségért, s már kiépült közöttük „jó” kapcsolat, akkor talán segítenek.)
A tűz elemű chakra a szövetség miatt sokkal erősebb lesz, valamint az egyszerűbb jutsukat könnyebben tudja elvégezni, mint amúgy. Idővel az idegen lángokkal szemben bizonyos szinten rezisztens lesz – idegen láng: amit nem ő hozott létre, amit nem ő irányít, például egy ellenséges jutsu, vagy egyszerű égő ház –, például: ami másodfokú égés lenne, az nála csak elsőfokú, vagy például a forróságot (például nyáron, vagy tűz közelében ülve) nem úgy érzékeli, hanem tompábban – persze erre rá lehet gyúrni koncentrációval, hogy ne érezze.
A saját tüzére viszont – a szövetség miatt, elvégre is a sejtjeibe és a tudatába is beférkőztek a lángok – rezisztens.
A technikák kivitelezése: a használó a testén kívülre terjeszti a chakráját személyileg meghatározott rádiuszban, majd pedig ezt a chakrát tűz elemmel ötvözi. Tüzet hozhat létre különböző formában és méretben. Bár erre szerződés nélkül is képes az ember, a kötelék bizonyos értelemben könnyebbé teszi a procedúrát, valamint itt nem szükségesek kézjelek, csak koncentráció és magas szintű chakrakontrol.


A hátrányokNehéz megtalálni az adott elemet


Csak egy elemmel köthető


Rendkívül magas chakrakontrol szükséges


Sok chakrát igényel


Rendkívül fájdalmas


Fennáll a halál lehetősége


Fennáll a megőrülés veszélye


Személyiségi jegyek változása


Tűz esetében: nagyobb vízmennyiségtől való viszolygás, valamint az esőt sem szereti, rendkívül forrófejű, kicsapongó, az érzései teljes kimutatásban


3 évente újítani kell a szerződést, mert különben elemvesztés lép fel.


**************************************************************************

Kyouyaku no kasai: Kouen
Tűzszerződés: Láng

Leírás:

A tűzszerződés alaptechnikája.
A használó az összegyűjtött chakrát a testén kívülre irányítja, egyenletesen engedi ki azt, személyesen meghatározott hatósugárban eloszlatva. A testét beborítja a chakrája, de csak úgy, hogy nem közvetlenül, hanem pár centire a legfelsőbb ruházattól (nehogy elégesse azt, bár talán páran örülnének, ha Naka pucéran rohangászna lol). Ezt követően felcsapnak a lángok, a használó bőrétől pár centiméterre (a saját lángjára ugyan immúnis, de a hőséget még érezheti, hacsak nem koncentrál ennek az ellenkezőjére). A lángok a chakrával beszőtt területen gyorsabban terjed (a chakra koncentrációjától függ, hogy mekkora lángok jelennek meg), de továbbterjedhetnek, ha éghető tárgyal, vagy élőlénnyel érintkeznek, de ilyenkor már természetes gyorsasággal terjednek, valamint a használó már nem formázhatja őket, annak ellenére, hogy saját láng.
Tanulásakor érdemes előbb csak a levegő hevítésére koncentrálni, mert veszélyes, könnyen vadtűzbe torkollhat. A környezet hevítése akkor befejezhető (magyarán akkor térhetünk rá a lángok megtanulására és gyakorlására), ha már (pl.) a víz forrni kezd, vagy a levegőt annyira fel tudjuk melegíteni, mint egy forró nyári napon, vagy mint egy szaunában. A hőmérséklet hevítésének extrém verziója, amikor már a fémet is megolvasztja azzal a kezével, amibe irányította a chakráját. (Ezzel vigyázni kell, mert azért kicsit gáz a dolog, ha még a saját arzenálját is hasznavehetetlenné teszi).
Ha viszont valami balul ütne ki gyakorlás közben, akkor a lángok elolthatóak, de ha folyamatosan áramoltatják beléjük a chakrát, akkor még a víz is kevés lehet (csak ugyanakkora chakramennyiségű víztechnikával lehet eloltani ilyenkor). A széltechnikák pedig csak fokozzák a hatását.
Ehhez tartozik még a chakrakiterjesztés azon aspektusa is, hogy az idegen lángot (pl. égő háznál) képes bevonni a rádiuszába, így az uralma alá vonni.
A hőn kívül még a tűz fénye is felhasználható. (Ha nagyon felizzik, akkor már szinte fehér színű.) Bár ez nem jelentős.

Szint: S+
Chakraszint: 1100


Változás aláhúzva (Jira által mondottak)


Szövetség

Az elemek hatalmas erőt képviselnek, miközben a világban egymás mellett léteznek. Némelyek kioltják azt, amit egy másik felerősít. És mégis olyan hatalmas erejük van, amit az ember – legyen egyszerű ember, vagy képzett shinobi – aligha múlhat felül, elvégre is függ tőle.
Egy shinobi általában két elemet birtokol, azokra és azokkal edz. Különböző okai lehetnek annak, hogy milyen eleme lesz az illetőnek – függ az adott falutól, például Konohában a tűzhasználók vannak úgymond többségben, de függhet a családi vonaltól (ritkábbik esetben KG-tól).
A birtokolt elemek kihatnak az egyén személyiségére, akár még át is formálhatják azt, valamint bizonyos szinten befolyásolják harcmodorát.

De mi lenne, ha a használó shinobi és az eleme között (Naka esetében tűz) szorosabb kapcsolat lenne, nem csak chakra összegyűjtése, sűrítése és kiterjesztése. Ha maga a lélek lenne kompatibilis az elemmel, miközben a használó ismételten csak chakrát használ, de a „kapocsnak” köszönhetően sokkal hatásosabban. Amikor a személyisége a tűz elem természetbeni karakterisztikus vonásaival rendelkezik már a kezdetektől fogva – amihez persze egy alapos pirománia is társul. Ezt a kapcsolatot akár szövetségnek is lehet nevezni, amely fájdalmas úton köttetik a használó és az adott elem között.

Az elemek és a lelkek közötti kapcsolatra először a szerzetesek bukkantak, ők kezdték el kutatni az összefüggést – ideálisak voltak erre már csak azért is, mert rengeteget meditáltak, valamint ők voltak (és a mai napig még mindig) azok, akik a megvilágosodás rögös útját járták. Ők fejlesztették ki a szövetség lépéseit, ők használták először. Az Öt Elem Temploma, amik az elemek imádására jöttek létre. (Nem teljesen de komoly hangsúlyt fektetnek a Templomra jellemző elemre) Ezen Templomok egyfajta Szakrális helyekre épültek, ahogyan a Ninjuu Rejtekek is. A szakrális helyek a Föld Természeti energia hálózatának gócpontjai. Egy gócponton pedig rengeteg energia fut át, hogyha egyszer "törés" keletkezik benne, akkor random energiák szabadulhatnak fel, vagy pedig a környezet többi része magához vonzza azt az energiát, azt a jellemző tulajdonságot, amit az ott élőkhöz, az ottani környezethez idomul. Példa: Ninjuu Rejtekek szent helyei, ahol általában egy olaj, nedv, víz, stb van ami segít elsajátítani az adott fajra jellemző Senjutsut.
Így lehetséges, hogy a Templomok Szerzetesei idővel akkora tudásra tettek szert, hogy képesek voltak megtalálni a Természeti Energiahálózatban azt a pontot, ahol összegyűlnek az adott templomra jellemző Elemi Energiák amik kicsapnak és amikben materiálisan is megnyilvánul a Természeti Energia elemi formája, mint pl a Ninjuu rejtekek fajra jellemző senjutsu segítő anyaga. Valószínűsíthető, hogy ezen gócpontokat már az Országok Elnevezése előtt is felfedezték, vagy pedig a felfedezések után átnevezték az Országokat, mivel pl a Tűz elemnél a Tűz Országa nevet viselő Nemzet nem véletlenül kapta ezt a nevet, nem véletlenül építették fel a Tűz Templomát.

Mivel elemi templomok épültek ahol vagy Tűz, Víz, Föld, Villám, Szél elemre specializálódnak a Papok, (Templomtól Függően) ők képesek 100%-osan kihasználni az elemüket azáltal, hogy kapcsolatba kerülnek ezzel a Természeti Energia forrással, amely sugározza magából az Elemi Energiát.

A felhasználó pecsétje egy kapcsolat ehhez az energiaforráshoz, amit használva képes a Tűz jutsukat 100%-osan kihasználni. Ehhez azonban nem árt, hogyha teljesen átszellemül (jellembeli változások is létrejönnek).

A használó nem képes használni az adott elem kontraelemét (jelen esetben: víz), mivel a két pecsét különbözik, kiütik egymást, egyszerűen összeférhetetlen a két energia, ez csak akkor kivitelezhető, hogyha valaki a két elemből KG-t hoz létre. Azonban bármelyik másik elemre ezt rá lehet húzni, főleg olyanra, ami felerősíti az adott elemet (jelen esetben: fuuton).

Pecsét megszerzéséhez és kitanulásához szerzetesi segítség szükséges, továbbá jó viszony a szerzetesekkel.
Hatások


A szerződés megkötése utáni át kell állni egy új életformára, mert lesznek olyan gyengepontjai, amik eredetileg nem biztos hogy voltak, míg más dolgokban erősebb lesz, mint korábban. Ebben az első hétben az ember fizikailag és lelkileg is gyengébb, mint általában, ezért kiszolgáltatottabb. (Érdemes biztonságos helyre vonulni, s már ott elvégezni a szertartást, de ha az ember szerzetesekhez fordul segítségért, s már kiépült közöttük „jó” kapcsolat, akkor talán segítenek.)
A tűz elemű chakra a szövetség miatt sokkal erősebb lesz, valamint az egyszerűbb jutsukat könnyebben tudja elvégezni, mint amúgy. Idővel az idegen lángokkal szemben bizonyos szinten rezisztens lesz – idegen láng: amit nem ő hozott létre, amit nem ő irányít, például egy ellenséges jutsu, vagy egyszerű égő ház –, például: ami másodfokú égés lenne, az nála csak elsőfokú, vagy például a forróságot (például nyáron, vagy tűz közelében ülve) nem úgy érzékeli, hanem tompábban – persze erre rá lehet gyúrni koncentrációval, hogy ne érezze.
A saját tüzére viszont – a szövetség miatt, elvégre is a sejtjeibe és a tudatába is beférkőztek a lángok – rezisztens.
A technikák kivitelezése: a használó a testén kívülre terjeszti a chakráját személyileg meghatározott rádiuszban, majd pedig ezt a chakrát tűz elemmel ötvözi. Tüzet hozhat létre különböző formában és méretben. Bár erre szerződés nélkül is képes az ember, a kötelék bizonyos értelemben könnyebbé teszi a procedúrát, valamint itt nem szükségesek kézjelek, csak koncentráció és magas szintű chakrakontroll.


A hátrányok

- Kontraelemmel nem köthető
- Rendkívül magas chakrakontrol szükséges, meditáció
- Rendkívül fájdalmas
- Személyiségi jegyek változása (fennáll a halál, megőrülés veszélye )
- Tűz esetében: nagyobb vízmennyiségtől való viszolygás**************************************************************************

Kyouyaku no kasai: Kouen
Tűzszerződés: Láng

Leírás:

A tűzszerződés alaptechnikája.
A használó az összegyűjtött chakrát a testén kívülre irányítja, egyenletesen engedi ki azt, személyesen meghatározott hatósugárban eloszlatva. A testét beborítja a chakrája, ezt követően felcsapnak a lángok. A lángok a chakrával beszőtt területen gyorsabban terjednek (a chakra koncentrációjától függ, hogy mekkora lángok jelennek meg), de továbbterjedhetnek, ha éghető tárgyal, vagy élőlénnyel érintkeznek, de ilyenkor már természetes gyorsasággal terjednek.
Tanulásakor érdemes előbb csak a levegő hevítésére koncentrálni, mert veszélyes, könnyen vadtűzbe torkollhat. A környezet hevítése akkor befejezhető (magyarán akkor térhetünk rá a lángok megtanulására és gyakorlására), ha már (pl.) a víz forrni kezd, vagy a levegőt annyira fel tudjuk melegíteni, mint egy forró nyári napon, vagy mint egy szaunában. A hőmérséklet hevítésének extrém verziója, amikor már a fémet is megolvasztja azzal a kezével, amibe irányította a chakráját.
Ha viszont valami balul ütne ki gyakorlás közben, akkor a lángok elolthatóak, de ha folyamatosan áramoltatják beléjük a chakrát, akkor még a víz is kevés lehet (csak azt meghaldó intenzitású víztechnikával lehet eloltani ilyenkor). A széltechnikák pedig csak fokozzák a hatását.
Ehhez tartozik még a chakrakiterjesztés azon aspektusa is, hogy az idegen lángot (pl. égő háznál) képes bevonni a rádiuszába, így az uralma alá vonni.
A hőn kívül még a tűz fénye is felhasználható. (Ha nagyon felizzik, akkor már szinte fehér színű.) Bár ez nem jelentős.

Szint: S+
Chakraszint: 1100
Jira teljes üzenete:

Spoiler:
Egy részről az a véleményem, hogy Shikaku nem szarozott :DDDD Ez nem lett volna baj, hogyha nem akart volna mindent komoly korlátok közé szorítani. Igaz, minden technikának van gyenge pontja, korlátja és hátulütője. Azt mondják, hogy a technika Besorolási Szintjének növekedésével egységesen nő a technika hátrányai, kockázatai stb ám ez nem teljesen igaz. Azt mondanám, hogy minél "erősebb" egy technika, minél nagyobb hatalmat, támadó/védő erőt birtokol a használó a technika létrehozásával, akkor nőnek csak komolyan a kockázati tényezők és szaporodnak meg a technika gyengéi.

Én egy teljesen logikus és egyértelmű létrehozási utat tudok javasolni ugyanennek a hatásnak a megvalósítására.
NEM befolyásolja a másik elemedet, egyszerűen csak jobban tudod használni azt az elemet amivel leszerződsz. Ezen kívül más elemekkel is szerződést tudsz kötni, elérve az erősített Elemi technika hatást, egyszerűen csak kapcsolódnia kell egymáshoz az elemeknek. Mutatom mire gondoltam:Az általad is vázolt pecsétes megoldás. Létezik az Öt Elem Temploma, amik az elemek imádására jöttek létre. (Nem teljesen de komoly hangsúlyt fektetnek a Templomra jellemző elemre) Ezen Templomok egyfajta Szakrális helyekre épültek, ahogyan a Ninjuu Rejtekek is. A szakrális helyek a Föld Természeti energia hálózatának gócpontjai. Egy gócponton pedig rengeteg energia fut át, hogyha egyszer "törés" keletkezik benne, akkor random energiák szabadulhatnak fel, vagy pedig a környezet többi része magához vonzza azt az energiát, azt a jellemző tulajdonságot, amit az ott élőkhöz, az ottani környezethez idomul. Példa:

- Ninjuu Rejtekek szent helyei, ahol általában egy olaj, nedv, víz, stb van ami segít elsajátítani az adott fajra jellemző Senjutsut

- Ryuu megjelenése amit szintén egy ilyen "törés" okozott a Föld Energiahálózatában és Kodomo bevonzotta magához azon energiákat, amik hozzá kapcsolódnak mint pl Ryuu.

Így lehetséges, hogy a Templomok Szerzetesei idővel akkora tudásra tettek szert, hogy képesek voltak megtalálni a Természeti Energiahálózatban azt a pontot, ahol összegyűlnek az adott templomra jellemző Elemi Energiák amik kicsapnak és amikben materiálisan is megnyilvánul a Természeti Energia elemi formája, mint pl a Ninjuu rejtekek fajra jellemző senjutsu segítő anyaga. Valószínűsíthető, hogy ezen gócpontokat már az Országok Elnevezése előtt is felfedezték, vagy pedig a felfedezések után átnevezték az Országokat, mivel pl a Tűz elemnél a Tűz Országa nevet viselő Nemzet nem véletlenül kapta ezt a nevet, nem véletlenül építették fel a Tűz Templomát. Én el tudom képzelni, hogy ott éppenséggel a szerzetesek - ugye megtalálták ezt az Elemi Kicsapódást a Természeti Energiából - egy folyton égő lángot őriznek vagy ilyesmi. [Merészebb elképzelés --> Ha valaki ezekhez az Elemi Materializálódott Természeti Energiákhoz kapcsolódnak átkerülne egy másik dimenzióba. A Tűznél valószínűleg a Pokolba. Xd De ez már megint más dolog]

NA most. Mivel ELEMI TEMPLOMOK épültek ahol vagy Tűz, Víz, Föld, Villám, Szél elemre specializálódnak a Papok, (Templomtól Függően) ők képesek 100%-osan kihasználni az elemüket. Hogy hogyan? Kapcsolatba kerülnek ezzel a Természeti Energia forrással, amely sugározza magából az Elemi Energiát.

Naka pecsétje egy kapcsolat ehhez az energiaforráshoz, amit használva képes a Tűz jutsukat 100%-osan kihasználni. Ehhez azonban nem árt, hogyha teljesen átszellemül. VALAMINT mivel CHAKRÁJA (És nem a teste ahogyan Shikaku írta de mondhatjuk annak is) teljesen elfogadja ezt az energiát (Szinte ez már-már Senjutsu tanulás --> Az oly' sokat emlegetett "Elemi Senjutsuzás" lám megvalósul :DDDD) ezért jellembeli változások is létrejönnek (Eleve szükségesek ahhoz hogy elfogadja a chakrád a "tüzet") ÉS a HASZNÁLÓ NEM KÉPES használni az adott elem Kontraelemét. A két pecsét különbözik, kiütik egymást, egyszerűen összeférhetetlen a két energia, ez csak akkor kivitelezhető, hogyha valaki a két elemből KG-t hoz létre. Amúgy bármelyik másik elemre ezt rá lehet húzni, mármint a technikát FŐLEG OLYANRA ami felerősíti az adott elemet. Tehát a Fuuton jelen esetben ^^ Mivel Katon-Fuuton jó társak

EHHEZ mindenképpen kell a szerzetesek segítsége és a jó viszony. 

Van egy másik ami bonyolultabb lényegében tényleg át kell szellemülnöd "tűzzé" és más elemeket csak nagyon alacsony szintig tudnál használni. Ez a szarabbik Xd


_________________avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Kureiji Hanaro on Kedd Ápr. 04 2017, 21:42

//Halihó! Egy Kenjutsu stílussal érkeztem, ami sok-sok gyakorlás után segít valamelyest enyhíteni a bábosok közelharci gyengeségét// 

Ken no Mai//Kard Tánc

Egy kifejezetten bábosoknak kidolgozott kenjutsu stílus. A technika lényege, hogy a használó egyik kezében egy egykezes kardot tart, míg másik kezével szintjétől, képzetségétől függően akár öt kardot mozgat bábok módjára a Soushuuha//Emelkedő Penge Manipulálás vagy a Kugutsu no Jutsu (ekkor nagyobb koncentrálást igényel) segítségével, s így veszi fel a harcot a taijutsu, kenjutsu használókkal. Ezzel a stílussal könnyen megizzazthatók még a használóná jártsababb közelharcosok is, hisz magasabb szinten a kézben lévő fegyver mellett még 5 másik kard is ostromolja az ellenfelet. 
Meglehetősen dinamikus, nem a különleges mozdulatokra, cselekre épít, inkább a folyamatos támadásra, amivel lehetettlenné, vagy legalábbis nehézzé teszi az ellenfél visszavágását.
A kardok számának növekedése folyamatos gyakorlással, tanulással érhető el. 

Szint: C
Chakraszint: 200
Megkötés: Soushuuha//Emelkedő Penge Manipulálás vagy Kugutsu no Jutsu ismerete


A hozzászólást Kureiji Hanaro összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 20 2017, 05:06-kor.
avatar
Kureiji Hanaro
Játékos

Taijutsu Pontok : 63


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Akihiro Jaken on Szer. Ápr. 05 2017, 22:26

Doton: Kage Bunshin // Föld elem: Árnyékklón

Teljes mértékben azon az elven működik, mint a Raiton: Kage Bunshin, csak itt az árnyékklón tulajdosnágai nem a raiton, hanem a doton chakrával ötvöződnek. A klón rendelkezik az árnyékklónok összes tulajdonságával, valamint a föld elemű chakrából adódóan a klón sokkal masszívabb, nehezebb elpusztítani a sziklából felépült testet. Ha valaki mégis elég nagy sérülést tud okozni az árnyékklónnak, akkor az felrobbanhat, és az apró szikla darabok még meg tudják sebezni az ellenfelet. A technikával csak kis létszámú klón hozható létre.
Típus: Támadó, Kiegészítő, Védekező
Besorolás: A rangú
Chakraszint: 400 ( a masszivitás és robbanás miatt)
Feltétel: Doton chakra megléte

ENGEDÉLYKÖTELES!

_________________
Előtörténet és Adatlap

,,Az lesz igazán erős, aki végig hisz magában!"
,,Inkább megbánom, hogy megbíztam valakiben, mintsem azt, hogy kételkedtem benne"


Mesélések:
 Obake Kaito - A Haza szolgálatában
avatar
Akihiro Jaken
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 144

Specializálódás : Djuka 'Afroséró' Uchiha Jaken

Tartózkodási hely : Ahol lennie kell


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 791

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Inohara on Pént. Ápr. 07 2017, 01:13

Üdvözletem! 
Ha már így a visszatérést tervezem ezen karakteremmel, jelentkeznék is két technikával, az előző kettőt lecserélve (már ha lehetséges) vagy másvalakinek átadva (pm-ben írhattok). 
Még ugyan nem tanultam ki a Papír stílust, de remélhetőleg lassan meglesz Smile 

Shikigami Kami//Papír Isten

Ez a technika a papír fölötti teljes uralmat jelenti. A használó képes az egész testét papirrá alakítani, azt papírlapokra szétválasztani és akárhol a közelében újra összeállítani, vagy bármilyen papír technikát létrehozni kézpecsétek nélkül. 
Ezzel a technikával a használó szinte sebezhetlenné válik, ugyanis képes elvesztett végtagjait, testrészeit újraalkotni papírból. Minél nagyobb a hiányzó rész, annál több chakrát emészt fel, de a nagy árért cserébe gyakorlatilag egyetlen megmaradt papírlapból is képes rövid idő alatt újraalkotni a testét. Suiton és Katon technikákkal szemben gyenge a papír alapvető tulajdonságai miatt, de Doton, Fuuton és Raiton ellen kiváló védelmet nyújt. 
Megjegyzés: Fontos, hogy a használó a teljes papír mennyiség megsemmisülése esetén nem képes magát újra alkotni. 
Szint: S
Chakraszint: 700
Megkötés: Shikigami no Mai ismerete

Shikigami Ryuu//Papír Sárkány

A használó a kézpecsétek után képes egy pengeéles papírlapokból álló sárkányt zúdítani ellenfelére. Ennek a sárkánynak nem a becsapódása okozza a sérülést, mert nem tömör, lényegében csak egymáshoz közel lebegő papírlabokból áll, hanem ahogy "keresztűl gázol" valakin vagy valamin, azt a nagymennyiségű papír darabokra vágja. 
Szint: B
Chakraszint: 350
Megkötés: Shikigami no Mai ismerete


A hozzászólást Inohara összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 30 2017, 16:33-kor.
avatar
Inohara
Játékos

Taijutsu Pontok : 18

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Szerzetes ninja
Chakraszint: 262

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Uchiha Madara on Szer. Ápr. 19 2017, 16:20

Tomoe
Meghagyom az értékelést Tobiramanak.


Katsumi
A stílus maga roppant mód tetszetős, sőt, egyszerűen csodás. A szintezések jók, chakrahoz igazából nem is kötném, elég a besorolás. A használhatóbb, harcképes alaptechnika (itt inkább a B, vagy talán még pontosabban az A besorolású szintjét érteném) lényegében egy harcképes, fizikai testtel ugyan épphogy, de rendelkező bunshin. Annyit még majd írj bővítésnek, hogy a Kage Bunshinnál alkalmazott chakrairányítási műveletnél ugye mindeg felezi az egész chakrat, tehát lehet jobb, ha megalkotsz egy "főtestet" és abból eredezteted további másolatokra, amennyiben ezt szeretnéd elérni. Ugye a sima bunshinokkal a probléma a fizikális test hiánya, mely egy nagyobb test esetében a falevél sem tud megfelelően kiküszöbölni. Rendes, akadálymentesebb mozgást csak akkor érhetsz el, ha a test és az őt alkotóanyag súlya azonos. Ez mint stabilitási tanács. Technikailag nem láttam kifogást, így az alaptechnikaként adnék neked egy értékelést, a besorolási szintek pedig megadják a többit.
Besorolás: B
Chakra: 180
(A D-B-ig létrehozott másolatoknak nem feltétele a Kage Bunshin, ám az A és feletti szinteken szükséges, valamint ügyelni kell a chakralény méretének és a hozzáadott tárgy méretének/súlyának arányára)


Lanmao
Az ötlet jó, kivitelezésével nincs probléma. Annyi kiegészítést írj még hozzá, hogy a nagyobb hatás eléréséhez nagyobb távolság is szükséges, valamint mindenképp ügyelni kell a chakra megfelelő szétosztására, ugyanis ha egy nagyobb mennyiségű fuuton chakrat mozgatsz, annak bizony vannak fizikális és szemmel látható jelei, ami miatt megbukhat az előnye. Minél nagyobb távolságra akarjuk kiterjeszteni, annál több chakrat és koncentrációt igényel, valamint a pengék mozgásának megadásához is elengedhetetlen a koncentráció. Ha ezen feltétel nem teljesül, a széllöketek inkább csak odébb lökik, mintsem fizikális vágásokat eredményeznek. A becsült értékekkel mehet.


Shakaku
Utánakérdezünk Jiraiyanál, elvégre vele volt ez megbeszélve és vagy tőle, vagy az ő válaszát, de hamarosan megkapod.


Hanaro
Menjen. A stílussal azonban korántsem lesz még valaki a karforgatók mestere, alaptechnikának azonban tökéletes, s számos lépcsőt és mozdulatsorozatot lehet építeni. 
Besorolás: C
Chakra: 200
Megkötés: Shoushuuha megléte.
A kardok számát külön külön tanulásokban, vagy játéktéren kell kijátszani, inkább gyakorlás, mintsem chakra kérdése. Mivel az alaptechnika segítségével több pengét is képes vagy mozgatni. Amennyiben a kardokat egységesen, egy szálon akarod futtatni, akkor egyszerűbb az elsajátítás, azonban ha a pengéket külön külön, szálanként szeretnéd irányítani, már nagyobb koncentrációt igényel.


Jaken
Besorolás: A
Chakra: 350
Megkötés: kage Bunshin ismerete
Elvégre egy az egyben a Raiton: Kage Bunshin technika, dotonból kivitelezett mása. Az elem fizikális masszivitásának köszönhetően strapabíróbb klón jön létre, a feloldáskakor keletkezett robbanás pedig nagyobb károkat képes okozni. A robbanáshoz a Kage Bunshin vagy a Doton hasonmások robbanótechnikájának valamelyikének megléte szükséges.


Inohara
Shikigami Kami: Annyival egészítsd ki, hogy a technika nem alkalmazható olyan esetben, ahol a tested alkotó papírlapok összese elpusztulhat. Egy erőteljes katon technika során sem biztos, hogy tökéletes védelmet nyújt, azonban a fizikális támadások, a fuuton, a raiton és a doton elemek ellen nagyrészt biztosít a sértetlenségtől. A suiton és katon technikákkal szemben a papír alapvető hátránya azonban nem küszöbölhető ki teljesen. Kiegészítő technikákkal azonban megoldható a menekülési lehetőség. 
Besorolás: S
Chakra: 700


Shikigami Ryuu
Besorolás: B
Chakra: 350
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Kureiji Hanaro on Csüt. Ápr. 20 2017, 04:09

Okés, beleírtam a változásokat +kisebb kiegészítés, ami a stílus kinézetét, működését illeti^^
avatar
Kureiji Hanaro
Játékos

Taijutsu Pontok : 63


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Djuka Benji on Csüt. Ápr. 20 2017, 12:12

Név: ?
Szint: C-B
Chakra: ?
Leírás: Ez egy raiton elemű technika lenne. Az egésznek annyi a lényege, hogy a használó chakrából formál egy íjat és mellé egy nyílvesszőt. Logikusan ki lövi az ellenfélre, ez egy olyan gyorsan haladó technika akár a villám, szóval ha viszonylag közelről már bemérnek vele és le is adják a lövést, szinte lehetetlen elkerülni. Végtagokra bénulást okoz, testre, nyakra, fejre akár közvetlen halált. Hátrányai persze ennek is vannak, eleinte nagyon nehéz leformálni, és nem nagyon lehet vele mozogni, tehát a leges legelején, csak úgy ér valamit, ha az ellenfél el van foglalva, vagy éppen mozgás képtelen. Persze minél többet használja majd a karakter, annál ügyesebb lesz vele, a végén akár már zuhanás közbe is megtudja alkotni a technikát. Későbbi szinteken fejleszteném, akár a nyílvesszők száma terén, akár a méretét illetően.
avatar
Djuka Benji
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 257

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Uchiha Madara on Csüt. Ápr. 20 2017, 23:30

Hanaro
Rendben mehet.


Benji
Na, ez igen. Tetszik. Egyedi és erős, ügyes gondolat.
Besorolás: B
Chakra: 310 (3 nyílvesszővel)
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Shimura Danzou on Szomb. Ápr. 22 2017, 13:14

Yoshimitsu:


Teknős: Ezt tavaly hasonló időszakban szintén beraktad egyszer, az alábbi ellenőrzést kapta. Rakéták indítása mechanikus ninutsunak számít.
Teknős: A báb lehet kifejezetten strapabíró páncélzattal ellátott, azonban ez emeli a költségeket. Nem áll ellen mindennek, de elég sokat bír, ami néhány perces menedéket jelenthet egy nagyobb ütközetben. Mivel fémesített, ezért a súlya valóban hatalmas és nehéz mozgatni. Lassan vánszorog és nem tud manőverezni.
Ár:
Bábtest: 65000 Ryou
Fegyver kilövő mechanizmusok: 52000 Ryou
A Báb még nem elfogadott és a fegyverek ára nincs benne. A Kettes és Nyolcas kilövőt részletezd kérlek.


A nyolcas rendben van, azt már megbeszéltük.Hidra:
Mivel egy nagy és rengeteg fejlesztést igénylő bábról van szó, ezért a fegyverzet nélküli alapára 48000 ryou. Ebben nincs benne a mérgek ára. Alapvetően korrekt leírás, csak kicsit még finomíts rajta kérlek, hogy átláthatóbb legyen.

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Inohara on Vas. Ápr. 30 2017, 18:14

Változások eszközölve Smile

Köszönöm ~Madara
avatar
Inohara
Játékos

Taijutsu Pontok : 18

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Szerzetes ninja
Chakraszint: 262

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Datara on Csüt. Május 04 2017, 15:06

]Némileg átdolgozva és szintekre bontva újból berakom első technika ötletem.

Név: Shikigami – Ünnepi Istenség
Típus: Ninjutsu, Fuuinjutsu
Kézjelek: Kos, Sárkány, Vaddisznó, Nyúl, Madár, Ökör, Vaddisznó, Kos, Ökör, Kígyó, Nyúl (A Pecsét is ugyanezekkel a kézjelekkel lehet létrehozni.)
Aktiválásakor: Fél Patkány
Besorolás: ?
Chakraszint: ?
Leírás:
A Jutsu működésében hasonlít a Klón technikához - mondhatni annak egy változata – ám itt nem egy hasonmást hozunk létre, hanem egy chakrábol álló lényt, egy Shikigami-t. A Shikigami lehet egy egyszerű állat vagy egy kitalált alak. A létrehozott Shikigami képesek összetett harci mozdulatok kivitelezésére és bizonyos Jutusuk használatára, akár a Mizu, Iwa vagy a Kage Bunshin-nál.
A Technika létrehozásának két módja lehetséges:
- Első, mikor ugyanúgy hozza létre, mint egy Bunshin-t. A testén kívülre irányítja a chakráját és közben elképzeli a lény alakját.
- Második, mikor egy pecsét segítségével teszi ugyanezt. Maga a Pecsét két részből tevődik össze. Első Pecsét egy egyszerű tároló Pecsét, aminek a feladata a chakra tárolása és a későbbi újra használhatósága. A második Pecsét felel a Jutsu létrehozásakor felhasznált chakrának adott utasítás kifejtéséért felel. Ez az utasítás nem más, mint az elképzelt alak létrehozása a színtiszta vagy elemi chakrábol. A fennálló chakra kapcsolatnak köszönhetően, ha elfogy a Pecsétből a chakra, akkor az újratölthető, még használat közben is. A chakralényeket ért sérülés, legyen az végtagleszakadás, képesek regenerálni, míg rendelkeznek kellő mennyiségű chakrával, vagy a Fuuin nem sérült meg túlságosan. Ha a pecsétet komoly sérülés éri, akkor az alak eltűnik.
Maga a Technika magas fokú vizualizációs és koncentrációs képességet igényel. Ha a Technika ismerője nem rendelkezik egyikkel vagy mindkettővel, akkor az elképzelt alak úgy jelenjen meg, ahogy azt a használó szeretné. Ha a pecsét létrehozásakor megzavarják a koncentrálást vagy nem elég pontosan képzelte el az alakot, akkor az félresikerülhet. (Ez az elsőnél is megtörténhet.) A chakrábol álló lény mérete a létrehozásakor beleölt vagy a Fuuin-ba zárt chakrátol függ. Elemi chakrábol is létrehozható a chakralény az adott elemből épült fel.
Üzenetküldésre, felderítésre és harcra egyaránt alkalmasak. A Pecsét, a Jutsu feloldása után sem tűnik el, újból használható.
1. Szint: Kisebb és közepes méretű lényeke létrehozása pl: rovarok, rágcsálók, madarak, tigris.
2. Szint: Nagyméretű lények létrehozása pl. ló, elefánt.
3. Szint: Óriásméretű lények létrehozása.
avatar
Datara
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : A világban valahol.


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándor szerzetes
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Hakkyou Katsumi on Hétf. Május 15 2017, 11:21

//Madara, a projektedhez nyugodtan felhasználhatod. Direkt úgy alkottam, hogy ha valakinek van bizalmasabb kapcsolata egy szentéllyel, akkor ő maga is tanulhatja. Remélem, hogy ez a kis érdekesség sok ember kreativitását megmozgatja Smile

 
Hakurei Szentély Titkai 1.
 
 
0# Rész: A Shikigami
 
 
Nézzük csak, a Shikigami eredetilegaz az istenekhez képest egy alacsonyabb rendű "túlvilági/természetfeletti" lény, mely urát vagy úrnőjét szolgálja. Általában az istenekhez való kötődés végett pár magas rangú ősi család vagy shintoista/buddhista szentélyek őrzői a Shikigamik. 
Nem gondoltátok volna, hogy a Naruto világában is fellelhetők, vagy nyomaikban megtalálhatók? 
Megbízottak fajtái:  
+ 1# Papír típusú 
+ 2# Démon típusú 
+ 3# Ember típusú 
 
+ 1# Papír típusú; Megbízott ritkán támadó, inkább felderítő, védő, segítő jellegű. (Nyomokban Konan technikájában született papír jutsui) 
+ 2# Démon típusú; általában ők a legnagyobb gyilkoló erők. (Ninjuuk) 
+ 3# Ember típusú (Madara és Obito feltámasztó jutsujából újjá éledt shinobik pl.) 
 
Szerintem így már érthetőbb! Viszont lehet fokozni; ez a Fuuin típusú megbízottak! 
Ez is lesz a téma! 
 
1# Rész: Stílusok háttér története dióhéjban
 
 
Ahogy a békés vallás elterjedt a különböző országokban egyre többen kötöttek egymással szent köteléket (Házasságkötés, Közösségek különböző Esküik, Ünnepi rendezvények szervezése, résztvétele stb.) egyre jobban beleilleszkedtek a közélet eseményeibe. Kapcsolat született a szegények, a papok, a gazdagok között: mint politika, gazdaság, jogok, vallás. Sőt harcos válfajuk miatt még hatósági szinteken is működik globális szervezetük immár több száz éve. 
Az történelem gondoskodott róla, hogy a hakurei-hegyi papok és papnők elzárják tudásukat a világ elől, s ne szóljanak bele erőteljesen a shinobi világ dolgaiba. 
 
A papok három jutsu stílust építettek fel: 
A# tűzországi Jukkei stílus - Shikigamik, azaz a megbízottak.  
B# hangországi Kagura stílus - A szólánc ima ereje! 
C# Semleges Gaguka stílus - Pecséttechnikák, talizmán típusok, akadály építések. 
 
Ezeket a Stílusok alacsonyabb szintjeit mások már korábban felfedezték, viszont feledésbe merültek. Apró nyomok által tudták a szerzetesek újra alkotni.  
 
Amivel foglalkozni fogunk a mai nap, az a Jukkei stílus. Mire mai formájára eljutott, eltelt bizony 110 év. A vasországi Amerodou, a kisfalu hatósága igyekezett Komainujaival ellent állni a gonosz Tsunék és alkalmazóik ellen. 
A történelem nem tesz említést a ninjuuk vagy a klánok tevékenységeiről, de az oldalon találunk olyan személyt, aki manapság szerződésben áll a rókákkal. De több emberöltővel ezelőtt egy korábbi szamuráj klán élvezte a róka ninjuuk szolgáltatásait. 
Amerodou no Sato egy kereskedelmi falu volt annak idején, mely nem adózott a helyi nemes családnak. A család szamurájai meglettek bízva, hogy végezzék ki a falu minden lakóját. Az a falu gazdagságában és zsarnok ellenállásában született irigységtől és arroganciától terhes feladatot maradéktalanul végre akarták hajtani a család katonái, de nem gondolták, hogy nagyobb ellenállás robban ki, mint gondolták. Három közép osztálybeli ninja család ellenállt: Maramusa, Hanataro, Masamune családok. 
 
Ez nagy hiba volt! 
 
A föld felszínéről két nap alatt eltörölte egy különös erő a nemesi családot és területén minden élőt és élettelent. Csupán egy gyermek élte túl a különös ütközetet. Ám a gyermek is eltűnt az események kavalkádjában. 
... 
A húsz évvel később a vasországi Kyoichi Templom papjai adták át a Hanataro-k után fent maradt tudást a Hakurei hegyi papnőknek a csatlakozás feltételeként, ezzel is megkezdve a Hakurei Szentély vallási terjeszkedését, mi szerint egy országban minimum egy templom/szentély létesüljön. Így a béke teremtés első lépéseit megtették a maguk módján. A Szentélyek egymástól függetlenek, mégis egymást segítik ki pénzzel, kapcsolatokkal. 
Ahogy teltek az évtizedek, tehetségesebbnél tehetségesebb papok és papnők fejlesztgették a szerzett családi technikát. 
Immár 90 évvel ezelőtt Hanataro Ichiban nevű vándor személyes okokból átadta a komainuk tekercsét (oroszlánkutya ninjuu szerződést) a papságnak, majd a saját egyedi fejlesztését tanította meg az akkoriban gyönyörű papnőnek, kiben élete szerelmét fedezte fel, de végül nem lehetett az övé. Ez a technika volt a "Miko no Shikigami". 
 
Itt volt egy nagyobb ugrás az elkövetkezendő negyven évben, mivel a Hang országában chakra használó szerzetesek a szólánc ima kántálásukkal létrehozták a Kagura stílust, melyről mai napig nem hajlandók publikálni.  
Majdnem hogy egyidőben a Füst ország egyik szentélyében a papnak állt matematikus Shirako atya publikálta a frissen alakult akadály építő technikáit a szentélyek között. A Hakurei papok velük akartak példát statuálni, hogy a Doichi-dono igen is tegye közzé ima rendszerét. 
Végül a tervek meghiúsultak, és Hang országával megszűnt a kapcsolat! 
 
Egy ember öltő alatt a régen Miko no Shikigamiról átkeresztelt Hayashi no Shikigami technikából indult ki a régen Királynak becézett pap saját jutsuja. Létrehozta a saját chakra sűrítményét a madarak tulajdonságát adva. 
Mindenki felfigyelt a Király égbe nyúló Megbízottjaira(Toppingu). Ennek hatására Onika Kaburo fiatalon megalkotta legjobb cimborája hatására az Amatsumara no Shikigamit, azaz a kovácsisten megbízottját. 
Az elkövetkezendő negyven évben egyre több csoportos fejlesztések indultak, hogy a megbízottak ne pillanatok erejére használhatók legyenek, hanem stabil, hosszantartó chakra lényeket/Shikigamikat hozzanak létre. 
 
2# Rész: Fejlesztések -Kötések és Segédigék
 
 
A papok, papnők a chakra felhasználás kutatásának szerelmesei voltak. Finomítottak a chakra irányítási műveleteken. Az első szolgát különös módon nem egy pap dolgozta ki és mutatta be, hanem Hanataro Ichiban nevezetű ex-shinobi és ma már réges-rég kipusztult klánja fejlesztette ki (Hayashi no Shikigami), majd Hakurei első papnőjének - kiben plátói szerelmes volt Ichiban - megtanította.    
    
    
Ez a technika ninpou fajtája Bunshin formában működött, a későbbi fejlesztések már sokkalta használhatóbbá váltak. A tűzországi Hakurei Szentély szerzetesei maguk stílusában jelenítették meg a különböző technikákat.    
Leírás: Működési Elv     
Száz év munkálkodása alatt nyerték el a jelenlegi formák végső fázisaikat. Az alap lényege, hogy míg a shinobi fajta chakra lények klónként működtetik, addig a mikók szó szoros értelemben öntudattal nem rendelkező lényeket hoznak létre.    
A Jukkei a természet állatainak híve. A chakra lény felveszi az adott állat alakját, valamint valamely és/vagy valamennyi tulajdonságait. //A szaporulaton kívül! Nem 18as karikázunk!//   
A fizikai megkötés chakra felszabadítási funkcióval rendelkezik eredetileg. A chakra lény formáját a felhasználó adja meg. A lény funkciói nem feltétlen egyediek.   
A Fizikai megkötés köré kipuffad a chakra. Az energia sűrítmény felszíne megkeménykedik, s azon belül áramlatok jönnek létre, azaz fizikai testet kap a lény, viszont átlátszó, mégis kemény burkolatú a teste. Ami előnyös, hogy nem sebez egy érintéssel a chakra állat felszíne, ha csak nem arra specializálódott mellékági képességgel rendelkezik. Vagy egyszerűen használjuk a fizika törvényeit.   
   
A Fuuin no Jutsut felhaszálva papír talizmánokat, tekercseket használunk. 
A Shikigamik elkészítésekor Három kötést különböztetünk meg!    
     A.) Kassei Kagentei: (Aktivációs/Fizikai Kötés) Megjegyzem! Bármi lehet fizikai megkötés. Viszont a Fuuin technika alkalmazása esetén ajánlatos ninja tekercs vagy chakra érzékeny papír. 
Ebben a kötésben/pecsét részletben fixálja le a jutsu alkalmazó a megbízott alakját, formáját. Ez a kódolás határozza meg a tulajdonságokat mint kinézet, jellem, mozdulat sorok. 
 
   B.) Enkakusousa Gentei: (Távirányítási Kötés) Egy azon kódolás, mely két talizmánt kommunikációs szinten összeköt. Általában azonos a jel! A jel fogadó szimbólumon közölt információt gondolati úton határozhatjuk meg. Úgy kell elképzelnünk a működését, mint a WiFi-Rúter-Fogadó Egység. Ha megszakítjuk a kapcsolatot, attól függetlenül a Shikigami végre hajtja az utolsó parancsot, majd megszűnik a lény létezni.   
A kommunikációs szimbólum a "négyzet". Lehetőleg Chakra tintával rajzoljuk fel. A másik talizmán papírlapon szerepelnie kell a négyzetnek, vagy akár a kezünkre is felfesthetjük. Egy időben divat is volt az ilyen négyzetet a tenyérre tetoválni. 
 
    C.) Kyoumei Gentei: (Rezonancia Kötés) Itt is két vagy több pecsétet kötünk össze, mint a Enkakusousa Gentei esetén, - ám ez közvetlen kapcsolat - viszont nagyobb jelentőséggel bír, hiszen különböző elzárt jutsut, fegyvereket, fuuin technikákat (és egyebeket) kombinálunk a Shikigamival, így olyan, mint egy normál shinobi technikáival rendelkezne, vagy mintha iwagakurei bábként funkcionálna. Mondhatni ez a Shikigami belső chakra áramlásának és a Jodoushi (Segédige) aktiválásának forrása, mozgató ereje. 
 
Jodoushi - Segédige 
Deffiníció: A segédigék a kötések adta lehetőségek kombinálásából született mellékági képességek. 
 
Az ismert Segédigék: 
1# Jodoushi - Fusezei: A "Leselkedés" nevű technika lehetőséget nyújt, hogy az adott Megbízott/Shikigami szemszögéből láthatjuk a körülményeket.   
Besorolás:  D   
2# Jodoushi - Shitateru: "Szegezz (fegyvert)" Az ellenfél chakráját bemér és követ a chakra lény.   
Besorolás:  D   
3# Jodoushi - Katasuke: "Bevégzés" Minden Megbízottnál más. A lényege, hogy Kamikaze akcióba lendül a lény.   
Besorolás:  Adott megbízott szintjétől függ! 
4# Jodoushi - Konomi: Ez az, amikor a chakra lénynek olyan külsőt adunk, amely a benne áramló chakrát elrejti vagy adott lénynek chakra DNS-ét és mennyiségét másolja le, valamit a minta test tökéletesen lemásolt kinézetét kapja meg a Shikigami.   
Besorolás:  A   
5# Jodoushi - Kage Hitogara: "Árnyék Egyéniség" Konomiból leválasztott műfaja, mely arról gondoskodik, hogy  az alkalmazó mozdulatait, beszédét, mimikáit leutánozza. Az árnyék irányításának két módja van. 
A könnyebb, amikor mi is mozgunk, beszélünk azaz magunk is elvégezzük egy időben azt, amit elvárunk a Megbízottól. 
A nehezebb, amikor 100%-an csak a gondolatunk alapján teszi meg a Shikigami az elvárást.  
Besorolás:  C 
 
 
3A# Rész:      Hanataro Klán egykori technikái! A Shinobi mód!   
   
Név: Sokodzikara Ninpou: Shikigami    
Magyar Név:Rejtett Energia Művészet: Szolga/Megbízott    
Típus:   sima Ninjutsu, de vegyíthető vagy kivitelezhető a Fuuin stílussal    
Jutsu jellege: Kisegítő     
Leírás:     
1.,    
A Justu különböző szinteket hordoz, és a szintekkel új követelmények bukkannak elő. Ez a jutsu miért előnyös? Mert kombinálja a chakra irányítási műveleteket. Sőt a Shikigaminak nem feltétlen kell úgy kinéznie, mint a használónak, igazából  bármilyen alakot adhatunk.     
2.,     
Az "E" szintű Shikigami:    
Az "E szintű" Jutsu alapvető chakra irányítási műveletei:     
+ chakra testen kívüli önálló irányítása    
+ chakra testen kívüli irányításával való mozgatás    
+ chakra testen kívüli tárgyban való irányítása
.    
Egyazon alapelven működik, mint Kawarimi no Jutsu alkalmazásakor létrehozott Bushin.    
Egy alapvető, alapszintű shikigamihoz ennyi tökéletesen elég.    
A technikához mindenképpen szükséges egy fizikai megkötés, ami ebben az esetben a hagyományok szerint: falevél, vagy papír bármely formája megteszi, de igazából bármit fel lehet használni hozzá. Ebben hasonlít a Kawarimi no Jutsuhoz, de nem egy pillanatra való felhasználásra alapszik, illetve jobban kiterjeszthető a chakra felülete.    
A tárgy egy belső fizikai motor képezhet , ami körül Chakra áramlik. Ez a fizikai megkötés elpusztul a Jutsu megszűnésével, ha nem chakra érzékeny.    
A szolgára felvethetjük a saját alakunkat, de igazából bármi féle megtévesztő alakot megadhatunk.     
3.,    
A "D" szintű Shikigami:     
A következő követelmény: Támadó jutsu elsajátítása, alapvető chakra irányítási művelet:    
+ chakra testen kívüli irányításával való átalakítás
    
A ninja tekercsébe pecsételt jutsu tovább írásával akár parancs sorokat is megadhat körül írva a pecsétet, vagy összeköt egy másik lepecsételt jutsuval. Azaz így úgy tűnik, hogy az aktivált Shikigami képes technikák alkalmazására, de igazából ez nem igaz.    
A technika fizikai motorja maga a tekercs. Ha a Bushin felhasználta a jutsut, akkor eltűnik, s a tekercs marad csak hűlt helyébe.    
Megjegyzés: Ehhez a megoldáshoz kapcsolódóan! Mivel a chakrád olyan mint a saját DNS-ed, ezért gondoljunk más esetekre is. Ha  a két pecsét elzáró chakrája különbözik, megoldható a pecsétkombinálás, ha a két ninja összehangolja chakrájukat, s azon módon kötik össze a két pecsétet.    
4.,     
Megjegyzés: Szerzetesek – akik tisztába vannak a Fuuin no Jutsuk témából eredő Talizmánokról - nem szükséges még a technika elzárása sem. Ők képesek olyan kódolásra, ami miatt Jutsut nem kell létre hozniuk és elzárniuk. Hanem a talizmán aktiválásakor jön létre a Jutsu. //Azért nem a D szintű technikához írtam, mert ez a módszer meghaladja azt. Legalább C szintre kategorizálható.//    
5.,     
A "A-S" szintű Shikigami:    
További követelmény: Kage Bunshin ismerete.    
   
   
A "C" szintű Miko no Shikigami próbálkozás   
A plusz követelmény: chakra irányítási művelet:    
+ Chakra formálás
    
A chakra Szolga, melyet létrehozunk előre kigondolt mozdulat sort hajt végre, akár csak egy klón, s a viselkedése is ezen alapszik. Itt A Bunshin, vagy a chakra lény A fizikai kötést valóban motornak használja, ami körül az aktiváláskor Chakra áramlik ki, és formát ölt. A test felülete "megkeménykedik" fizikai tulajdonságot adva. Így támadásra is képes. Viszont Jutsut képtelen alkalmazni, s nem egy önálló módon gondolkodó lény.    
A legegyszerűbb módja és/vagy formája a nyúl forma. Az ilyen egyszerű alak C-B szintűnek minősül.   
De a technika akkoriban még tökéletlen volt. Később a tűzországi Hakurei szerzetesek tökéletesítették.    
   
   
   
Jutsuk:   
   
   
Név: Hitomane Shikigami   
Magyar Név: Alakutánzó Shikigami, avagy egyszerű megbízott   
Típus: Sima Ninjutsu   
Kézjelek: Madár-Kos   
Leírás: A kézjelek után egy lebegni képes (nem papír, de kinézetre) papírszerű polip klón jön létre. A maximális magasság mérete 60 centiméter. Legminimálisabb bármekkora, igazából a benne levő tárgy lététől függ. Ha nincs, akkor akármilyen kicsi is lehetséges. Ha van, akkor nem lehet kisebb, mint maga a tárgy. A polip forma egy illúzió, de a fizikai megkötés lebegését a belefektetett chakra okozza.   
Egyik fő képessége, hogy bármi, és bárki alakját felveheti, ha meg megérinti az eredeti testet.   
A másik, hogy a rá felhasznált chakrát kiengedi, és explozis módon megsemmisítheti önmagát. Nem kell komoly robbantásra gondolni, csupán a közventlen közelében lök 3 métert. Nem jár égéssel, csupán vákuumszerű robbanás keletkezik.   
Erősség: Lopakodásra, kémkedésre, megtévesztésre alkalmas. 
Gyengeség: harcban nincs nagy erőssége. Illetve nagyobb ütődés hatására szerte foszlik.    
Besorolás: 55   
Chakraszint: D   
Személyre szabott Mellékági képesség:   
3# Katasuke -Joutatsu Hojo: "Bevégzés -Előrehaladás" A polip klón megsemmisíti önmagát. A kiáramló chakra pedig szétkapja a zárat, illetve az ellenfelet is ellökheti, ezért kapta a nevét.      
Besorolás:  D   
 
Név: Miko no Shikigami //Papnő szolga// 
Típus:   Sima Ninjutsu  
Kézjelek: Kos vagy egykezes Kos 
Leírás:  
A kézjelek után a falevélbe vagy papír darabkába vezetett chakra azon tárgy körül gömbszerűen kipuffad, s kialakulnak a fülek, aprócska lábak, kezek és a szemek. Ezek a részek még kevés energiát is igényelnek gond nélkül. A minimálisan jelentősebb Chakra mennyiséget és sűrűséget a kalapács jelenti. 
Méretre a kalapács is kalapács méretű, csak ezek a lények max 20 cm magasak lehetnek. 
Eredetileg alap dolgokat megtevő kisegítő Shikigamik, de a kalapács miatt ninpouként is használható. 
Alap állapotban két órát kibíró technika, viszont amikor a Shikigami támadás módba kapcsol, kalapács kialakul a kezéből, s maximálisan három csapást tud mérni vele, majd eltűnik és csak a papír/levél marad hűlt helyén. 
Vegyíthető elemi chakrával, mint a Fürge test technika esetén. 
A csapásokat nem kell eget rengetőnek képzelni. Egy csapás egy átlag férfi közepes erősségű ütésével ér fel. Eredetileg nem támadásra lett megalkotva a technika, viszont ezek a lények nagyon gyorsak.
 
Erősség: Házimunkavégzésre, levélküldésre és hasonló dolgokra tökéletes. Harcban elterelésnek is tökéletes. Egyedül nem is erős, viszont tömegesen… menekülj, de gyorsan! Úgy futnak, mint a nyulak! Emellett, ha testük sérül, pillanatok alatt beforr, akár csak a kalapács.  
Gyengeség: gyengéje az adott tárgy (papír/falevél) megsemmisülése vagy megsérülése, mert kell hozzá egy fizikai megkötés, ez pedig maga a (papír/falevél). Ezt a “fizikai megkötést” könnyen észrevehetik, hiszen a szolga teste átlátszó. Ezek a lények nem bivalyerősek, sőt ártatlan kis „segítő manók”. 
Besorolás:
Chakraszint: 110 
  
  
3B# Rész:      Jukkei stílus magasabb technikák, és Működési Elvei!    
    
Név: Jukkei - Shikigami //Jukkei - Szolga//    
Típus: Sima Ninjutsu, de Fuuin no jutsu kategóriába soroljuk, ha az állat fizikai megkötése fuuin típusú talizmán, vagy a chakrába kódoltak pecsételési technikát.   
 Ez egy tanulmány. Ez adja meg a Jukkei stílus alapját.    
A papok, papnők a chakra felhasználás kutatásának szerelmesei voltak. Finomítottak a chakra irányítási műveleteken. Az első szolgát különös módon nem egy pap dolgozta ki és mutatta be, hanem Hanataro Ichiban nevezetű ex-shinobi és ma már réges-rég kipusztult klánja fejlesztette ki (Miko no Shikigami), majd Hakurei első papnőjének - kiben plátói szerelmes volt Ichiban - megtanította.    
    
Ez a technika ninpo fajtája Bunshin formában működött, a későbbi fejlesztések már sokkalta használhatóbbá váltak. A tűzországi Hakurei Szentély szerzetesei maguk stílusában jelenítették meg a különböző technikákat.    
Leírás: Működési Elv     
Száz év munkálkodása nyerték el a jelenlegi formák végső fázisait. Az alap lényege, hogy míg a shinobi fajta chakra lények klónként működtetik a technikát, addig a mikók szó szoros értelemben öntudattal nem rendelkező lényeket hoznak létre.    
A Jukkei a természet állatainak híve. A chakra lény felveszi az adott állat alakját, valamint valamely és/vagy valamennyi tulajdonságait. //A szaporulaton kívül! Nem 18as karikázunk!//   
A fizikai megkötés chakra felszabadítási funkcióval rendelkezik eredetileg. A chakra lény formáját a felhasználó adja meg. A lény funkciói nem feltétlen egyediek.   
A Fizikai megkötés köré kipuffad a chakra. Az energia sűrítmény felszíne megkeménykedik, s azon belül áramlatok jönnek létre, azaz fizikai testet kap a lény, viszont átlátszó, mégis acél keménységű a teste. Ami előnyös, hogy nem sebez egy érintéssel a chakra állat felszíne, ha csak nem arra specializálódott mellékági képességgel rendelkezik. Vagy egyszerűen használjuk a fizika törvényeit.   
 
  
Név: Hayashi no Shikigami //Erdő Szolgája//    
Típus: Fuuin no jutsu    
Kézjelek: Kos vagy egykezes Kos    
Leírás:     
A kézjelek után a falevélbe vagy papír darabkába vezetett chakra azon tárgy körül gömbszerűen kipuffad, s kialakulnak a fülek, aprócska lábak, kezek és a szemek. Ezek a részek még kevés energiát is igényelnek gond nélkül. Ezek a lények max 30 cm magasak lehetnek.    
Eredetileg alap dolgokat megtevő kisegítő Shikigamik. Alap állapotban két órát kibíró technika. A nyúl lények nagyon gyorsak. Támadásra képtelenek! Harcban jelentőségük akkor látható, ha pl. Falevél helyett robbanó cetlit használunk vagy papnőkhöz híven fuuin no jutsu stílusú papír talizmánokat alkalmazunk.    
Részletesebben a Shikigami testről:    
Shikigami technika nyúl formája úgy képes létre jönni, hogy a Chakra két féle képpen jön létre. Mihez tudnám hasonlítani? Akár csak egy vizi bomba lufi. Ez az alapja az összes shikigaminak. Egy fizikailag fogható burok gondoskodik a felszínről, így képes fogni is akár!    
A második kitölti a burok és a fizikai megkötés közti teret. Ez a chakra áramlik! A nyúl két lába, két keze, két füle végett hatszögez az áramlás. A központtól eltávolodva és visszatérve, majd tovább lendül az áramlat pl. A jobb fültől a bal lábig, majd visszaáramlik a központhoz. Ahogy kavarodik a chakra az áramlások egymás irányát módosítják és kapcsolódnak, így biztosítják egymást. Az áramlatok centrikusan kör és ovális pályán mozognak.    
    
Az erdő shikigamija nem egy gondolkodó lény, alkalmazója a technika megalakulása előtt kell kigondolnia cselekedeteit.    
Vegyíthető elemi chakrával, mint a Fürge test technika esetén.    
Erősség: Házimunkavégzésre, levélküldésre és hasonló dolgokra tökéletes. Harcban elterelésnek is tökéletes. Egy lény nem feltétlen javít a helyzeteken, viszont tömegesen nagyon hasznosak. Úgy futnak, mint    
a nyulak!     
Gyengeség: gyengéje az adott tárgy (papír/falevél) megsemmisülése vagy megsérülése, mert kell hozzá egy fizikai megkötés, ez pedig maga a (papír/falevél). Ezt a “fizikai megkötést” könnyen észrevehetik, hiszen a szolga teste átlátszó. Ezek a lények nem bivalyerősek, sőt mondhatni ártatlan kis „segítő manók”.   
Személyre szabott Mellékági képesség:   
3# Katasuke: "Bevégzés" még nagyobb sebességre tuningolja magát. Gyakorlatilag hihetetlen sebességgel megrohamoz. A roham akár sikerül, akár nem, a chakra nyúl megszűnik.    
Chakraszint: 150
    
 
    
Név: Toppingu Shikigami //Égbenyúló Megbízott/Szolga//    
Típus: Hakurei féle fuuin no jutsu    
Kézjelek: Majom    
Leírás:     
Hakurei féle: A majom kéztartás során a tenyerünkben hordozott fizikai megkötésbe chakrát engedünk, aminek egy része felszabadítja a chakrát, s létrejön a ninjutsu. A kezünkből felszállva először láthatatlan a chakra lény, majd pillanatok alatt ahogy sűrűsödik a chakra, látható a lény. Milyen alakot formál? Repülni képes madarat!   
Mérete és formája egy fecskével azonos!   
Erősség: Könnyen szálló fecskénk pillanatok alatt manőverez. Ereje a légi taktikákban rejlik. Egyedül is komoly veszélyt jelent, de tömegesen már nagyon oda kell figzelnie az ellenfélnek.   
Gyengeség: A madarak száma nem jelent gondot, viszont fenttartásukban rejlik gyengeségük. Ha a kommunikációt elvágod a chakra állat és gazdája között (megsérted/megsemmisíted a Táviránzítási kötést, vagy az alkalmazót iktatod ki.)   
Besorolás:  B   
Chakraszint: 190   
Személyre szabott Mellékági képességek:   
"3# Katasuke": (Bevégzés) A madarunk egyik szárnyát kiakasztja, és az 180°-ban megfordul, majd saját képzeletbeli, függőleges tengelyén pörögni kezd shurikenként.  
Besorolás:  C   
   
 
 
    
Név: Amatsumara no Shikigami //Kovácsisten Inasa//    
Típus: Fuuin no Jutsu    
Kézjelek: Kos vagy egykezes Kos    
Leírás:   
Egy chakra érzékeny papírlapra vetett kötések után, azt elhajítva részlet nélküli ember formát felvevő "báb"/Megbízott felszíne felveszi a Kassei Kagentei féle kötés által azt a tárgyat, mely fizikai megkötésnek gondolunk.  
A talizmán papírlap anyagi tulajdonságát veszi fel a megbízott külső felszíne s annak előnyeivel és hátrányaival rendelkezik. A Shikigamiban áramló chakra a shikigami felszínét jobban megerősíti és együttesen tömeget, fizikai alakot ad.  
Ez a Shikigami nem képes sem ninjutsu, sem genjutsut alkalmazni, de minimális taijutsut alkalmazhat. Viszont a normál emberrel ellentétben a harci tapasztalat és chakra használat árán nem fejlődik, mivel ő maga nem termel chakrát, hiszen nem szerves lény.  
Maga a Megbízott egy méteres, köpcös, emberi mozgással áldott lény. A részletes jellemzőkkel nem rendelkezik, viszont érzékeli a valóságot. Társalogni kizárólag mutogatással képes, de nem rendelkezik tudattal.   
Mégis mitől Amatsumara Szolgája?  
A Katasuke mellékági képessége adja meg a Shikigami eszenciáját.   
Erősség:   normál emberi képessége sok mindenben hasznos. Igazi segítő társ. Sérülései ellenére nem pusztul el, de nem is regenerálódik. Elemi chakrával vegyíthető, akár csak minden Shikigami.   
Gyengeség: Ahogy használja fel a chakráját, pihenéssel nem töltődik vissza a chakrája, s ha elpusztul az általa tartalmazott chakra elvész. A további feladatok megadása nélkül csak leáll, s feladatok nélkül kiesve a Távirányító kötés hatótávolságából meg is szűnik.   
Besorolás: C    
Chakraszint: 160  
Személyre szabott Mellékági képesség:  
3# Katasuke": (Bevégzés) A Chakra áramlat nagy része a Shikigami kezébe összpontosul  és a Shikigami anyagával megegyezően kalapácsszerű fegyver képződik, s növekszik. A kalapács másfél méteres, s ezzel maximum 10 alkalommal tud ütni egy bika erejével. A találat ellenére amint lejár a 10 alkalom, a Chakra lény megszűnik.  
  
Besorolás:  B   
  
  
6# Gijin: (Megszemélyesítés) Kifejezetten erre a Shikigamira kifejlesztett speciális segédigéről van szó. A Shikigami a használó tudatát másolja le és sajátítja el. Felvesz némi jelentősebb fizikai jellemzőt, s ahogy sejteni lehet, a másolt tudat alapján így személyiséggel is rendelkezik. Mondhatni Kage Bunshinként, vagy külön élő egyéni személyiségként viselkedik.  
Ennek további válfaja, maga a Gijin Shinka (Megtestesült Evolúció) A Shikigami önmagát másolja le, és veti ki magából klónjait, mintha osztódna. A Shikigami chakrája a másolatok között egyenletesen megoszlik, viszont a másolatok nem rendelkeznek fizikai megkötéssel, így ők ekte úgy viselkednek mint a Kage Bunshinok.  
Besorolás:  A  
  
 
 
 
5# Rész: Tekercs megoldási opció
 
 
Szerintem mindenki sejti, hogy a Tobidogu no jutsura alapozva a Shikigamik lehetőségeiknek további kiaknázását, gyorsabb-hatékonyabb felhasználását akarom egy szemszögből bemutatni. 
Tisztában vagyunk, hogy a tekercsek korlátozott mennyiségű elzárást viselnek el. Viszont gondolt valaha valaki a kombinálásukra? Szerintem eddig csak a harci kombinációkra gondoltatok legtöbben. 
Én azt mondom, hogy ássuk jobban bele magunkat a Fuuin no Jutsuba! 
 
Tudjuk jól, hogy a Tobidogu a - számítógépek világából idézve - "felhasználói szintű"alkalmazása a pecséttechnikáknak. Az egyéb Fuuin stílusú jutsuk azért nehezebbek, mert ott már a "programozói tudással" kell rendelkeznie a használónak. Ezzel mindenki képben van! 
 
Ami különlegességnek nevezhetünk, hogy a Jukkei stílus alapjait - emlékeztetőként: 
 
"     A.) Kassei Kagentei: (Aktivációs/Fizikai Kötés) Megjegyzem! Bármi lehet fizikai megkötés. Viszont a Fuuin technika alkalmazása esetén ajánlatos ninja tekercs vagy chakra érzékeny papír. 
Ebben a kötésben/pecsét részletben fixálja le a jutsu alkalmazó a megbízott alakját, formáját. Ez a kódolás határozza meg a tulajdonságokat mint kinézet, jellem, mozdulat sorok. 
 
   B.) Enkakusousa Gentei: (Távirányítási Kötés) Egy azon kódolás, mely két talizmánt kommunikációs szinten összeköt. Általában azonos a jel! A jel fogadó szimbólumon közölt információt gondolati úton határozhatjuk meg. Úgy kell elképzelnünk a működését, mint a WiFi-Rúter-Fogadó Egység. Ha megszakítjuk a kapcsolatot, attól függetlenül a Shikigami végre hajtja az utolsó parancsot, majd megszűnik a lény létezni.   
A kommunikációs szimbólum a "négyzet". Lehetőleg Chakra tintával rajzoljuk fel. A másik talizmán papírlapon szerepelnie kell a négyzetnek, vagy akár a kezünkre is felfesthetjük. Egy időben divat is volt az ilyen négyzetet a tenyérre tetoválni. 
 
    C.) Kyoumei Gentei: (Rezonancia Kötés) Itt is két vagy több pecsétet kötünk össze, mint a Enkakusousa Gentei esetén, - ám ez közvetlen kapcsolat - viszont nagyobb jelentőséggel bír, hiszen különböző elzárt jutsut, fegyvereket, fuuin technikákat (és egyebeket) kombinálunk a Shikigamival, így olyan, mint egy normál shinobi technikáival rendelkezne, vagy mintha iwagakurei bábként funkcionálna. Mondhatni ez a Shikigami belső chakra áramlásának és a Jodoushi (Segédige) aktiválásának forrása, mozgató ereje." 
 
A kötéseket egy szimbólumba kreáljuk - ezt látjuk az ábrán a megfelelő színekben.: 
 
 
Ez foglalja mindig a tekercs első helyét. A maradék helyek köré (többi pecsétek köré) fonódnak a Enkakusousa és a Kyoumei típusú kötések. Ezzel kompatibilissé tesszük a pecséteket a Shikigamival. 
Így azt a képzetet adja, hogy az "Ellenséges Megbízott" kunait hajít felénk, vagy a kos kézpecsétet használva ninjutsukat alkalmaz ellenünk. 
 
Ha akarjuk, a Tekercset megspékelhetjük írott, fuuin típusú talizmán papírlapokkal s azt is tudja aktiválni. Miért is? Emlékezzünk! Az aktivált Shikigami testén belül chakra áramlatok jönnek létre, amit a három kötés teljes egészében áthat, mozgat, és kontrolál. Tehát a tekercshez tartozó külső talizmánokat is aktiválni tudja. S valamint azokat a saját chakrája kifulladásáig (azaz megszűnéséig) újra tud tölteni és/vagy Enkakusousa segítségével Chakrát adhatunk és vehetünk el. 
Valjuk be, így már ténylegesen természet feletti lénynek tudjuk elképzelni a Megbízottakat hűen prezentálva erejükkel deffiníciójukat. 
 
A Shikigami aktiválási megoldás jellemzői; hogy az ilyen tekercseket bárki alkalmazhatja, ha nincs levédve, egyénre formálva. Ami komolyabb jellemző, hogy a chakrával átitatott vérünkkel is aktiválhatjuk, de abban az esetben a mi parancsainkra hallgat. Az utóbbival egyértelműen az erősebb, komolyabb pecsételés tételekkel rendelkező Shikigamikat lehet aktiválni. 
Más aktiválási módozatai is vannak, mint pl. a távolból való aktiválás. Figyelmeztetés: a legkönnyedebben maga az alkotó tudja kivitelezni. 
 
Megjegyzés: Annyi típusú Megbízott létezik, amennyi van belőlük. Nagyon egyénre szabhatóak! Magunk is alkothatunk. Az alkotás során minél bonyolultabb egy Megbízott, s szeretnénk, hogy minél többet tudjon, az is lehetséges, hogy a fél perces készítéstől a hónapokig való alkotásig növekszik a tekercs megoldású Shikigamik elkészítési ideje. 
Ami viszont előnyöket jelent: minél részletesebb kidolgozású Shikigaminkat nem kell újra és újra megalkotni, hanem már lefixált - mégis módosítható - kódolással a harcban nem kell újra gondolni, képességeket adni a kigondolt megbízottnak. 
Ezzel a módszerrel a Shikigamik kicsivel korlátozottabbak, mégis a Tobidogu no jutsu/Fuuin no Jutsu gyorsabb, hatékonyabb, hibákat kiküszöbölő megoldást tud nyújtani.  
 
Ezen fajta tekercsekből már nem sok létezik. Úgy hírlik- pletykák szerint, hogy világszerte tizenkét legendás ősi tekercs tartalmazza a világ legerősebb Shikigamijait, s az egyik a Hakurei Szentély birtokában lehet, mégis a kíváncsi shinobik soha nem találták meg, ezért arra következtethetünk, hogy ki tudja hova, de valahova el lett rejtve, akárcsak a 11 társa.  

Hakkyou Katsumi
Játékos

Taijutsu Pontok : 34


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 188

Felhasználó profiljának megtekintése https://sway.com/HECA3hFsG0hH2TSA

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Kenshiro Karu on Kedd Május 16 2017, 00:07

A hatalom lánca // Kusari no Chikara

Típus: Pecsét jutsu
Leírás: A jutsu létrehozásához szükség van a Shishou Fuuin // Négy Jel Pecsét technika és egy Chakra lánc technika ismeretére (pl: Kongo Fuusa) ezért az elsajátítása a pecsét miatt is csak képzett és erős chakrával rendelkező shinobik számára lehetséges. A jutsu lényegében a lánc technika és a Négy Jel Pecsét kombinálásából jön létre. A használó létrehozza a chakraláncokat saját chakrájából ám amikor a láncok materializálódnak azon a testrészen ahol megidézte őket létrejön a Négy Jel Pecsét is a bőrön melynek szimbólumai a láncszemekben izzanak így a gátló pecsét már készen áll a használatra. Amint a használó chakrája (láncok formájában) elkapta a célpontot létrejön a chakra kapcsolat és a Négy Jel Pecsét azonnal működésbe lép és egy vákuum plusz a láncok segítségével húzza, vonja az áldozatot a használó felé. A vákuum ereje a jutsuba ölt chakra mennyiségétől függ. Amint a pecsét beszívja az áldozatot és lezáródott abban a pillanatban alakítja azt chakrává és teszi elérhetővé a használó számára. Így a célpontra a biztos halál vár amennyiben nem Bijuu szintű chakrával rendelkező egyénről, vagy chakralényről beszélünk. Amennyiben a használó erősebb vagy több chakrával rendelkezik mint a célpont úgy könnyen eltudja kapni és chakrává alakítani, de amennyiben fordított a felállás úgy a célpont chakrává alakítása után a használó nem tud uralkodni a pecséten és a chakra elpárolog, rossz esetben megöli a használót, vagy a Bijuu Jinchuuriki efektus lép életbe és a használó csak nagyon nagy erőfeszítések árán képes felhasználni a chakrát, talán jobb esetben a chakra a pecséttel együtt elpárolog. Lehetséges-e visszatérni egy ilyen módon lepecsételt állapotból? Természetesen a chakra lények esetében lehetséges a visszatérés, ember fiának azonban nincs esélye ugyan is a pecsét széttépi a fizikai testet mielőtt chakrává alakítaná akár csak egy félresikerült idézés.
Amint a használó felhasználta a Négy Jel Pecsétbe zárt chakrát a pecsét eltűnik a testéről.

Szint: S
Chakra: (900?) A Négy Jel Pecsét szintje miatt

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Senju Tobirama on Szer. Május 31 2017, 01:43

Naka:

A kérdésed / átírásod egy ideje bent áll, elnézést a megváratásodért. A második elemed, a jelenlegi chakrarendszerünkkel átgondolva nincs akadálya, hogy használd a meglévő tűz jutsu ráerősítés mellett.

A technika leírása jó lesz így, de fontos, hogy nem senjutsuról van szó, "csupán" a természet egy különleges esetének kihasználásáról. Ugye ahogy írva is van, és beszéltük, vannak a világon különböző helyek, melyeken a különböző elemek erősebb intenzitással vannak jelen. Ennek is betudható, hogy mondjuk Konoha sok tűz első elemmel rendelkező shinobit tudhat magáénak. (Tűz földje) Ezen pontok központjában pedig a kolostorok állnak, innen is tanulható pont ezért ez. A helyen történő speciális tanulási folyamat a használó szervezetét ráhangolja erre a tulajdonságra, különlegességre, ezzel egy sokkal tágabb elemi manipulációt megengedve a tűz felhasználásában, ami jelenesetben az erejét tekintve mutatkozik meg. Amiért ezt azonban képes máshol is alkalmazni, az főként az, amiben el is különül a senjutsutól, hogy ennek a kulcsa nem a természetben keresendő, hanem a használóban. A folyamat ugyanis hasonló ahhoz, mintha kétszeresen lenne az adott személynek a legjobban fekvő eleme a katon, így eredményesebben is bánik vele, ha a chakra-hatás szemszöget nézzük.


A többiektől még egy csepp türelmet kérnék. ^^

_________________
avatar
Senju Tobirama
Főadminisztrátor


Adatlap
Szint: E
Rang: Hokage
Chakraszint: Halálütés

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Yonmare Abuso on Szer. Jún. 14 2017, 22:47

Szép estét!


A készülődő sunagakurei revans alatt támadt néhány ötletem, amelyeket szeretnék megemlíteni.


Sunagakure no jutsu // Homokban rejtőző technika
A technika az Iwagakurehoz hasonlóan lehetővé teszi, hogy a használó a környezetében eltűnhessen és közlekedhessen. Jelen esetben a homok lenne ez a fajta közvetítő anyag, ami elrejti mások szemei elől a használót. 
Besorolás: C?
Chakra: 200?


Funmatsu no Ikimono
A technika a Saijin: Shisa kiteljesedett változata. A használó képes a homokból egyszerre több lényt is megalkotni, melyek különböző alakot felvéve, chakraval megszilárdított testtel mozgatni és egyszerűbb támadásokra felhasználni. Amíg közvetlen kapcsolatban állnak a homokkal, és elegendő chakra kering bennük, addig képes lehet a használó regenerálni azok testeit az esetleges sérülések után. A lények a chakramennyiség függvényében képesek alkalmazni a Homok irányítás technikákat a környezet vagy saját testük felhasználásával. Minél nagyobb szinten használják, a lények száma, mérete és az eltávolodási határuk úgy növekszik.
Besorolás: B?
Chakra: 400?


Abuso
avatar
Yonmare Abuso
Játékos

Taijutsu Pontok : 76


Adatlap
Szint: B
Rang: Chunnin
Chakraszint: 465

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Saját Technikák Ötletelője

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

39 / 42 oldal Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.