Hattori Arata

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Hattori Arata

Témanyitás  Senju Tobirama on Kedd Feb. 21 2017, 02:02

Név: Awaton: Baburu Kugiri
Magyar név: Buborék Elem: Buborék Behatárolás
Rang: B
Chakraszint: 300
Típus: Kiegészítő
Kézjelek: Kos-Kutya-Tigris
Megkötés: Awaton Kekkei Genkai megléte, vagy Shanbondama no Ninjutsu megléte
Leírás: A használó egy bizonyos területen belül bizonyos számú, kicsi, maximum 1-2 cm. átmérőjű buborékot szabadít fel; a területi lefedettség és a felszabadított buborékok száma a használó chakraszintjétől függ. Hogy a buborékok hol szabadulnak fel, azt a használó határozza meg, de a chakraszintjének megfelelő területet nem lépheti át. A kis buborékok a föld fölött max. fél méterrel lebegnek. A technika nyitja abban rejlik, hogy a használó a kis buborékokkal chakrakapcsolatban áll (ezáltal folyamatosan fenn kell tartani a chakrakapcsolatot mindegyikkel) és, ha az egyik kipukkan, akkor az adott buborékkal a kapcsolat megszűnik. Ezáltal a használó az általa lefedett területen belül képes viszonylagos helymeghatározásra. A technika leginkább a Kirigakure no Jutsuval párosítva működik, értelmet igazán ekkor nyerne, s ez esetben pedig viszonylag jól kompenzálja azon nem kirigakurei shinobik kiképzésbeli hiányosságát, akik képesek a Kirigakure no Jutsu végrehajtására.
A használó a későbbiekben - természetesen megnövekedett szint és chakrakövetelménnyel - ha a chakrakontrollja megfelelő hozzá, akkor képes lenne úgy alkotni a buborékokat, hogy azoknak a kipukkanása egyértelművé tegye számára, hogy az ellenfele milyen mozgást hozott létre a ködön belül; ezt úgy kell elképzelni, hogy egy 1.80 magas személynél, ha térdmagasságban történt meg a buborék kippukanása, akkor tudhatja, hogy ellépett és azt is, hogy merre. Ha pedig előzetesen felmérte az ellenfele testmagasságát, akkor a karmozgását a kipukkanó buborékokon keresztül képes lehet követni, mivel azoknak a buborékoknak szűnik meg a fenntartott chakrakontrollja, amelyek abban a magasságban voltak. Ha több buborékot hoz létre a használó, amik egyszerre vagy egymás után pukkannak ki, akkor a tárgy formáját és kinézetét is meg tudja határozni azáltal, hogy melyik buborékok pukkantak ki. Ha valaki mozgás közben pukkasztja ki a buborékokat, akkor annak a technika alapszintű használatánál is meg lehet állapítani a mozgási irányát. A technika kombinálható másfajta Awaton által felszabadított buborékokkal is.

Név: Awaton: Baburu Korosu
Magyar név: Buborék elem: Buborék Gyilkosság
Rang: A
Chakraszint: 600
Típus: Támadó
Kézpecsétek: Tigris-Kutya-Majom-Patkány
Megkötés: Awaton Kekkei Genkai megléte (Shanbondama stílussal nem hozható létre), továbbá közvetlen kapcsolat (érintés, egyéb metódus) az ellenféllel
Leírás: A használó - akinek nagy chakrakontrollal kell rendelkeznie - lényegében ezzel a technikával képes lehet úgy meggyilkolni az ellenfelét, hogy az ne tudjon halála valódi okáról. Miután valahogy chakrát áramoltatott a használó a másik testébe (legcélszerűbb ezt egy vágás vagy egy érintés által kivitelezni), akkor az áldozat szervezetén belül képes lehet buborékot felszabadítani; mivel a buborék a szél és víz elemeket követeli meg, így vagy az emberi testből vonja el a vizet és a levegőt, vagy pedig chakráját (amit előzőleg bejuttatott az ellenfélbe) ott szabadítja fel. Orvgyilkossághoz kiváló technika, mivel az erekben felszabadított buborékok akár azonnali, halálos trombózishoz is vezethetnek, de ezzel az emberi test egyes részeit és képes lebénítani vele.
A technika értelemszerűen kiváló chakrankontrollt kíván meg, ugyanis, itt a chakrát egyszerre kell saját testen kívül és más testen belül irányítani. Mindezeken felül olyan harci helyzetekben nehezen alkalmazható, ahol a használó állandó közelharcba kényszerül, ugyanis, bár csak négy kézjel kell hozzá, a magasfokú koncentráció elengedhetetlen. Amikor a használó létre kívánja hozni a technikát, akkor minden anatómiai ismeretét fel kell idéznie (amennyiben nincsenek részletes anatómiai ismeretei, úgy a technika kivitelezése megnehezül, vagy nem lesz kivitelezhető), majd úgy irányítania a chakráját, hogy az ellenség szervezetébe belekerültet formázza. A használónak tisztában kell lennie az emberi test működésével, így elkerülve azt, hogy bármi más megakaszthassa a jutsu kivitelezését. Kezdetben a buborékok felszabadítása nehézkes művelet lesz, magasabb szinten és chakraszinten azonban képes lehet egyszerre többet is létrehozni. A legkönnyebb ilyenkor az erekben megalkotni a buborékokat, ugyanis az ott található vér nagy része víz, amelyek oxigént is szállítanak, továbbá ebben az esetben a leghatásosabb a technika. Azt még fontos megemlíteni, hogy a technikát nem kell folyamatosan fenntartani, a létrehozást követően már készen van a hatása.
Egyéb megjegyzés az ötletet ellenőrző játéktechnikustól: Későbbiekben Engedély felhasználásával, érintés nélkül, akár több méteres távolságból is kivitelezhető a technika, avagy más ilyen technikák építhetőek rá.

Név: Fuuinjutsu: Teisatsu Fuuin
Magyar név: Pecséttechnika: Felderítő Pecsét
Leírás: A technika lényege, hogy a használó és a gazdája közötti érzékelési kapcsolatot hozzunk létre. A jutsu alapja egy vérszerződés, amely az állat és a gazdája között jön létre. Az állat és a gazdája vérét keverni kell és el kell zárni egy pecsétbe, így jön létre a chakrakapcsolat közte és az állat között. Ez után ezt a kapcsolatot használja fel a technikához.
Kapcsolódva az állat chakrájához és azon keresztül az érzékszervhez, agyhoz, információkat nyerhetünk ki az állat érzékeléséből, vagyis ha a látóidegeket vesszük célba, akkor látjuk, amit az állat lát, ha a halló területet akkor halljuk és így tovább. Ezt a technikát egy madárral nagyon jól lehet használni felderítéshez. A jutsu egyetlen hátulütője, hogy az osztott képet és érzeteket az agy nem tudja elhatárolni egymástól, ezért nyugalmi állapotban célszerű alkalmazni a technikát, különben menet közben a teljes koordináció zavar is felléphet. Könnyem bele lehet zavarodni. Ezen kívül célszerű elfedni, blokkolni az érzékeinket a technika használata alatt. 
Besorolás: B
Chakraszint: 300

_________________
avatar
Senju Tobirama
Főadminisztrátor


Adatlap
Szint: E
Rang: Hokage
Chakraszint: Halálütés

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.