Yamanaka birtok

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Yamanaka birtok

Témanyitás  Kanmiru on Szer. Márc. 31 2010, 17:55

A Yamanaka klán híres virág- és gyógynövényföldjei, erdős területekkel szegélyezve.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamanaka birtok

Témanyitás  Aokaze Atsushi on Pént. Május 29 2015, 17:59

// Hidan //
 
Nem sokkal az ajtó eltorlaszolása után, a kívülről furcsa és erős ricsaj hallatszik, na meg egy kis szitkozódás. A jó hír hogy egy kutya ugatása is hallható, majd egy nem túl hangos, de annál kétségbeesettebb kiáltás Takeshi hangjával.
­* Végre megjöttek!
Ahogy felkelek az ágyban fekvő Nanamira tekintek, aki nem mozdul, csak fekszik, úgy tűnik hamar elnyomta a fáradság és már mélyen alszik.
* Huh, úgy tűnk csak a fáradságom űzött velem tréfát.
Társam és Toya karmolászó léptei hallható, ahogy haladnak fel a korhadó, nyikorgó lépcsőn az emeletre. Gyorsan félrehúzom az ajtót eltorlaszoló szekrényt, hogy bejöhessenek a többiekkel együtt. De az ajtó előtt csak Takieshi áll mellette pedig a hosszú rohanásból visszatérő Toya ül, miközben fáradtan liheg. Egyből levonható, hogy nem akadtak a többiek nyomára, ahogy bejönnek a szobába Takeshi beszámol az elmúlt időszakról, majd egyből a következő lépést fontolgatja. Ekkor ránézek az ágyon szunnyadó lányra, amire társam is odakapja a fejét, majd lejjebb vesz a hangerőn, és ha már úgyis alszik a lány felhozza, hogy mi is aludjunk és egyből fel is ajánlja hogy kezdi az őrködést.
- Biztos vagy benne, hogy nem akarsz te aludni előbb elvégre te vagy az, aki az utóbbi időt az erdőben rohangálva töltötte a többieket keresve?
Bár felajánlottam a kezdést, de társam úgy tűnik mégsem akar élni vele.
- Rendben akkor kezd te az őrséget, ha már ennyire hajthatatlan vagy. Viszont 3-4 óra múlva költs fel, hogy leváltsalak!
Behúzódok a sarokba ahol az előbb is pihengettem, a falnak nekidőlve oldalra biccentem a fejem, hogy a másik fallal megtámasszam azt. Nem telik el sok idő és én is állomba szenderülök. Végre élvezhettem az alvás pihentető érzését meg, ha csak pár röpke órára is. A kellemes alvás után, ahogy a szememet kinyitom a fény egy kissé zavarja így még nem látok rendesen. Csak azt, hogy társam a szemközti falnak támaszkodva olvas valamit.
* Valami itt nincs rendben túl kipihent vagyok ahhoz képest hogy csaknéháyny órát aludhattam elvégre Takeshi biztos fel költött vol…
A szemem végre hozzászokott a fényhez, amiről kiderült, hogy egy része kintről jön mivel már hajnalodik. Közben társam észreveszi, hogy felébredtem, nekem pedig végre sikerül elolvasnom a kezében lévő könyv címét.
- Miért nem költöttél, ahogy mondtam?
Kérem tőle számon, halkan nehogy felköltsem az alvó leányt. Ahogy jobban megnézem az arckifejezését, látszik rajta nem csak az álmatlanság miatt van hanem valami meg is rémíthette. Kicsit kétségbeesett hangnemben beszél a könyvről, majd kéri hogy amit lehet mennyünk mert nem akar itt több időt eltölteni. * Talán a könyvben találhatók rémítették meg annyira, hogy itt már le sem meri hunyni a szemét, és szeretne minél messzebb kerülni innen.
- Szerintem a többieket időpocsékolás lenne keresni, ha tegnap este Toya szimata sem találta őket, akkor mostanra a nyomok már teljesen kihűltek. Inkább menjünk egyenesen a Yamanakákhoz. Nanamit ne is ébresszük fel majd, viszem a hátamon és úgy gyorsabban is haladhatunk.
Fel is veszem a hátamra az alvó lánykát és egyből indulunk is a faluba.

_________________

2016. Január- A hónap legjobbja

Mulitkarik: Aokaze Atsushi, Aihara Arata
avatar
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 105

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 716

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamanaka birtok

Témanyitás  Hidan on Hétf. Jún. 01 2015, 04:17

Takeshi megvonja a vállát és azt feleli:
- Te sem tudtál volna aludni, ha mindazt elolvasod amit én...
Ezzel lezártnak is tekinti a témát, jól látszik, hogy egyelőre nem akar beszélni róla. Biztosan felkavaró lehetett számára belepillantani a könyvbe, amely az ihletet szolgáltatta mindazon szörnyűségekkel, melyeknek a ház alatt húzódó kazamaták adtak otthont. Röviddel az indulás fülsiketítő sikoly emlékezteti Atsushit arra, hogy Nanami is felébredt a zötykölődésre. A fiú hátát ütve, vékony, zokogásba fúló hangon visítja:
- Ne! Kérem ne vigyen vissza oda!
Ahogy azonban kitisztul kissé a tudata, és rájön, hogy barátok között van, lesütött szemmel kér elnézést:
- Ne haragudj... Nem tudtam hogy te vagy az! Csak... Rosszat álmodtam, ennyi az egész.
Minden bizonnyal a cipelés válthatott ki belőle kellemetlen fantazmagóriákat. Talán annak az érzete, hogy valaki a hátán cipeli, felidéztek valami fájdalmas emléket, amit akkor szerezhetett, amikor rabság hurcolták, és amit a tudattalanjába temetett, hogy megőrizze ép eszét. Az út hátralevő részében különben csendes marad. Végig kerüli Atsushi tekintetét, láthatóan szégyelli magát, amiért hirtelen, páni félelmében püfölni kezdte a shinobi vállait, amikor rémülten felriadt. Leginkább Toya mellett sétál, láthatóan élvezi az állatok társaságát, s ez visszafele is igaznak tűnik. Mintha valami különös, láthatatlan kapocs lenne a lány és a kutya között... Az eb félszavakból is megérteti a leányzót, s ő is könnyedén olvas a kutya testbeszédében. Mint amikor a négylábú egyszer csak megáll és nem hajlandó tovább jönni. Mélyen a lány szemébe néz, ő pedig egyből tudja, hogy a kutya szomjas, s megitatja saját kulacsából. S bár a két fiú mindvégig figyelmes a rabságban legyengült izomzatú, vékonyka teremtéssel, Toya mégis előbb érzi meg, amikor a sápatag, fekete hajú jelenésnek pihenőre van szüksége. Mintha egyazon érme két különböző oldala lennének. Hogy a fogolyévek alatt nőttek egymáshoz ennyire, vagy valami más történet áll a kettejüket összekötő kapocs mögött, rejtély marad, hisz a lány nem siet magyarázkodni, a kutyus pedig nem képes rá. 
A csöppnyi csapat aznap késő délután éri el Konoha külterületeit, ahol a Yamanaka virágmezők is találhatók. Amikor már közel járnak a bejárathoz, egy fiatal, felnyírt, keseszőke hajú shinobi siet elébük. Hangja érzelemmentes, bár szavaiból kitűnik, hogy erősen gyanakvó természet:
- Állj! Kik vagytok, és mit kerestek a Yamanaka birtokon? A saját érdeketekben remélem nyomós okotok van itt lenni, mert nem szeretjük a betolakodókat.

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamanaka birtok

Témanyitás  Aokaze Atsushi on Hétf. Jún. 01 2015, 23:02

// Hidan //
 
Takeshi kérdésemre csak a vállát vonogatja, majd egy várható választ ad, tudván hogy mégis milyen könyvet olvasott. Pontosabban a nevéből adódóan, mert én még legnagyobb unalmamban sem esnék neki hasonló nevezetű könyvnek, pláne nem egy romházban. Miután megbeszéltük az alvás nem alvást kérdését elindultunk a faluba, hogy végre találkozzunk a Yamanakákkal. Nem sokkal a indulás után úgy egy negyed-félórával később, egy lágy, vékony sikoly zavarja meg az erdő csendjét, amit apró kezek ütlegelése követ a hátamon. A hirtelen ébredt lány félreérthette a helyzete, legalábbis kétségbe esett hangú kérése erre enged következtetni. Persze egyből próbáljuk nyugtatgatni.
 - Ne aggódj nincs semmi baj! Mi vagyunk azok Takeshi és Atsushi!
Közben már fél térdre is ereszkedem, hogy ezzel is lássa, hogy nem akarunk semmi rosszat. Amint elengedem oda is fordulok hozzá, majd átölelem, hogy még jobban érezze, hogy itt nincs mitől félnie.
- Látod, nem bántunk és nem is vissza, hanem inkább elviszünk onnan.
Szépen lassan megnyugszik a lány, majd ahogy elengedem az ölelésből és ránézek ő csak, lesütött szemekkel kéri a bocsánatunk. Válaszképp apró vállaira helyezem a kezem. – Ugyan semmi baj ez egy természetes reakció volt. Inkább nekünk kéne a te elnézésedet kérnünk, amiért nem költöttünk fel csak felvettünk és hoztunk. De nem akartunk a hosszú idő óta valószínűleg első nyugodt pihenésed megzavarni.
Az utazás további részében Nanami inkább kerülte a társaságom, és Takeshi és Toya közt utazott, bár inkább csak az ebbel foglalkozott. Az hogy egy kutyával jobban elvan mint velünk annyira nem zavart végül is megint az a mosolygós kislánnyá vált akit megszokhatunk és látszólag a kutya is örül a társaságának. Az út közben néhány furcsa jelenség , elgondolkodtató dolgok történtek a lány és  a kutya között. Olyanok, mint például, hogy a kutya megáll és míg mi tanakodunk a társammal a lány elővette a kulacsát és megitatta. Vagy, hogy mi hiába is figyeltünk oda a gyönge leányra mégsem vettük észre, hogy neki pihenőre van szüksége csak a négylábú játszópajtásának.
* Talán ezek ketten a hosszú fogságban összebarátkoztak. Bár a lány nem emlékezhet rá inkább csak a tudatalattija okozza, a kutya viszont biztos emlékszik mindenre.
Az idő csak megy, a távolság viszont alig csökken, de késő délutánra végre a falu határaihoz érünk pontosabban a Yamanakák virágos réteinél haladunk, mikor a meganyi színű és fajtájú virágok közt mikor a messziből egy korunkbeli oldalt felnyírt halvány szőke frizurájú shinobi halad felénk, hamar megálljt parancsol, majd személyünk felől kérdez és hogy mi célból is jöttünk, normál hangnemben mégis kissé gyanakvóan.
- Tudom, hogy nem értesítettek titeket az érkezésünkről, de egy fontos ügyben jöttünk. Az én nevem Aokaze Atsushi, ő pedig itt a társam Komuro Takeshi mint láthatod mi Konohai ninják vagyunk. Az ifjú hölgy pedig Shinda Nanami és ő az oka, amiért itt vagyunk. Eddig fogságban volt, és szerintünk egy pecsét segítségével elzárták az emlékeit, és ebben kéne a ti segítségetek. Tudnátok nekünk segíteni?
Próbálok barátságos hangon válaszolna a gyanakvó shinobinak.

_________________

2016. Január- A hónap legjobbja

Mulitkarik: Aokaze Atsushi, Aihara Arata
avatar
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 105

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 716

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamanaka birtok

Témanyitás  Hidan on Kedd Jún. 02 2015, 03:52

A Yamanaka vonásai kissé ellágyulnak, ahogy jobban szemügyre veszi a viharvert csapatot. Bár tartása még mindig feszült, támadásra kész, a konohai fejpántok látványa úgy látszik elaltatta kissé a férfi gyanúját. Félmosolyt erőltet az arcára, ahogy üdvözli az idegeneket:
- Vagy úgy... Legközelebb azért ha lehet, küldjetek üzenetet, mielőtt ajtóstul rontanátok a házba. Nem tudhatom biztosan, hogy azok vagytok, akiknek állítjátok magatokat, de nincs az a féleszű, aki ujjat húzna a klánunkkal a saját területén. Kerüljetek hát beljebb. A nevem Nazuki!
Takeshi és Nanami félszegen viszonyozzák az üdvözlést, majd belépnek a birtok boltíves, faragott kapuján, Toyával az oldalukon. A szőke shinobi láthatóan Atsushit tekinti a csapat fejének, mert szavait közvetlenül hozzá intézi.  Miközben végigkíséri a társaságot a pompásabbnál pompásabb, egzotikus virágokkal és ízléses sziklakertekkel tarkított belső udvarban, csendes, tárgyilagos hangon szól:
- Gondolatban már értesítettem az unokatestvéreim, hogy készítsék elő a lányt egy beható elmevizsgálatra. Nem szokásunk ilyen hirtelen jött felkéréseknek eleget tenni, elvégre nem szeretetszolgálat vagyunk, de a ti esetetek egyedülállónak hangzik.
Még jobban lehalkítja a hangját, szinte már suttog, hogy csak az ifjú Aokaze hallhassa tisztán:
- De a hallottak fényében joggal feltételezhetjük, hogy Nanami alvó ügynök, vagy valami hasonló. Az agymosó technikák legjavát csak mi ismerjük, de vannak más, kevésbé... Hogy úgy mondjam legitim módszerek az emberi tudat megtörésére és újraformálására. Az amnézia, legyen az részleges, vagy teljes egy tipikus tünete annak, ha turkáltak valakinek az elméjében. A gyermek akár veszélyes is lehet Konohagakuréra nézve, így nem engedhetjük addig a falu közelébe, amíg nem vettük kezelésbe...
Belépve a családi kúriába, egy rövid folyosóban találják magukat, ami egy átriumba vezet, közepén impozáns szökőkúttal - sziklából faragott rózsák kőszirmai közül csordogál virágillatú víz vékony sugarakban az alant található madáritatóba. Itt további három szőke ninja jelenik meg, akik kimért biccentés után kedvesen megkérik Nanamit, hogy tartson velük. A lány némi félénk habozás után bólint, és elsétál vendéglátóival. Nazuki lezseren ledobja magát az egyik faragott kőpadra a belső kertben, s vastag lencséjű szemüvege fölött méregeti az ott maradt két genint, meg a kutyát.
- Mielőtt nekilátnánk a vizsgálatnak, szeretném, ha a lehető legtöbb információt osztanátok meg velem arról, hogyan és milyen körülmények között bukkantatok rá a lányra. Milyen furcsaságokat észleltetek és milyen konklúziókat sikerült eddig levonni a történtekből? Az elme titkainak kifürkészése korántsem gyerekjáték, és minél jobban felkészülten vágunk neki, annál kevesebb kellemetlen meglepetés érhet minket. Szóval ne tartsatok vissza semmit. Úgyis tudni fogom, ha akarom, de szeretnék mindent a ti szátokból hallani.

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamanaka birtok

Témanyitás  Aokaze Atsushi on Kedd Jún. 02 2015, 22:21

// Hidan //
 
Ahogy az ifjú shinobi tovább halad felénk és jobban végigméri megtépázott csapatunk, modora is javul, bár nem túl nagymértékben. Konoha szimbólumával ellátott fejpántunk látva gyanakvása enyhül, és magára erőltet egy apró félmosolyt. Majd az illemről magyaráz, amit megértek, de mégis hogy értesíthettük volna őket jöttünkről, szerencsére azért beinvitál minket és be is mutatkozik. Végre nyugodtan haladhatunk tovább, bár utazótársaim kissé tartózkodva lépik át a birtok faragott sziklakapuját. Nem is csoda hát, hogy a Yamanaka jobban inkább velem foglalkozott és hitt a csapat vezetőjének, éppen ezért lehet, hogy csak engem értesít a fejleményekről, hogy már előkészítettek Nanaminak vizsgálatára egy termet.  Miközben az előző virágmezőknél százszor szebb virágok és gondosan kialakított sziklakertek között haladunk, bár én most gondolatban inkább máshol jártam.
* Milyen jó kis képessége van azért a Yamanakáknak, hogy bizonyos távolságokon belül akármikor, akármit közölhetnek a többiekkel. De elég most már a csodálkozásból mégis hogyan kéne tudatnom a fiúval az észrevételeim Nanam…
Majd gondolatmenetem megzavarja a fiú előzőnél halkabb magyarázkodása, hogy mögöttünk a többiek, vagyis inkább a lány meg ne hallja.
- Hát igen voltaképpen ezért is hoztuk ide, hogyha valami hasonló dologról lenne szó idejében észrevegyük és felléphessünk ellene.
A belső kerten végighaladva, beléphetünk a klán épületbe ahol egy rövid folyosónk keresztül egy üvegkupolás terembe kísér minket Nazuki. A terem közepén egy hatalmas sziklából faragott szökőkút díszeleg. Itt három újabb Yamanka jelenik meg, akik köszöntésképp csak fejüket biccentik, mi is hasonlóképp teszünk, majd megkérik a lányt, hogy tartson velük. Nanami bólint egyet, hogy készen áll és kissé félve a három férfival továbbmegy. Ahogy eltűnnek szemünk elől egy másik terembe, Nazuki könnyedén ledobja magát egy faragott padra, majd szemüvege mögül méregeti társaságunk. Lassan pedig megossza velünk mire is lenne szükségük hogy a munkájukat megkönnyítsük.
– Úgy is szerettem volna veled erről beszéli! Már maga a találkozásunk is furcsa volt, éppen visszafelé tartottunk a senseiel és még két társunkkal valamint egy fogollyal mikor, furcsa zajokra lettünk figyelmesek. Jelenlétét könnyen képes volt elrejteni, és ha nem jön elő talán meg sem találtuk volna. Elmondta, hogy ő is fogoly volt, ott ahol szétvertük a földalatti labort. Elmondása szerint a nagymamájához akar hazajutni, de nem tudja az utat így, a sensei parancsba adta nekünk, hogy segítsünk neki. Így, azért hogy információt szerezzünk róla visszatértünk a laborba, ahol egy könyvben az állt hogy már 5 éve van fogságban, de szerinte csak néhány napja. Valamint megtudtunk még azt is, hogy a chakra kontrolja kimagasló. Az is furcsa volt, hogy ismerte a ház alaprajzát és a kapcsolatomat az egyik lánnyal, ja és egyszer mikor emlékezni próbált fájdalmai lettek tőle. Viszont lenne egy kérésem persze csak ha lehetséges. Megígértem a lánynak, ha itt végzünk akkor hazavisszük, tehát ha valami olyat találtok nem lehet átírni az emlékeit vagy valami. Nem tudok sokat az elme manipulálásáról és annak bonyolultságáról, de megoldható lenne, ez?

_________________

2016. Január- A hónap legjobbja

Mulitkarik: Aokaze Atsushi, Aihara Arata
avatar
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 105

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 716

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamanaka birtok

Témanyitás  Hidan on Szer. Jún. 03 2015, 05:28

Nazuki arcán gondterhelt ráncok futnak végig, ahogy meghallgatja Atsushi beszámolóját, s még inkább borús lesz ábrázata amikor Takeshi is hozzáfűzi saját kommentárját:
- És a házban talált jelek alapján joggal feltételezhetjük azt is, hogy tiltott emberkísérleteket folytattak abban az épületben...
A pápaszemes férfi némán bámul egy ideig a semmibe, mintha valami másra koncentrálna, majd felkel és int a társaságnak, hogy kövessék őt. Az átriumból egy folyosóba vezeti a genineket és a kutyát, ahol a válla fölött félig hátrafordulva válaszol a korábbiakra:
- Pont ezektől tartottam... Szegény gyermek. Hallottam már szóbeszédeket arról a házról, de hiteltelen mendemondáknak tartottam őket. Amit kérsz tőlem, nem lehetetlen... Ha valaki képes rá, akkor mi vagyunk azok. De! Átírni valaki emlékeit nagyon kényes beavatkozás, és a lehető legnagyobb óvatossággal kell eljárnunk, hisz a legkisebb hiba is végzetes lehet. Elvenni egy emléket, és egy hamisat tenni a helyére... Az egyik legnehezebb feladat a Ninja Világban. Ez genjutsu magasiskolája. Elővigyázatosan és felelősségteljesen kell megválasztani, mit akarunk elültetni egy másik emberi lény elméjében. Ha az emlék megtöri a memória folytonosságát, láncreakciót indíthat el, megbontva a kohéziót, mely rendszerré szervezi a tudatos én által tapasztalt információkat. Hogy egyszerűen fejezzem ki magam, meghasad a tudata.
A Yamanaka egy sötét vizsgálószobába vezeti a fiúkat. Egy hatalmas ablak túloldalán egy műtőszerű, csempézett helyiséget látnak, közepén kórházi ággyal, amin Nanami fekszik lenge köntösben, mély altatásban. Az üveg másik oldala tükrözött lehet, mert a lányt körbeálló szőke fivérek és hasonló hajzatú női társuk ügyet sem vetnek a szomszédos teremben ácsorgó csapatra. Mindannyian orvosi maszkot és köpenyt viselnek. Egyszer csak statikus recsegésre lesznek figyelmesek a felső sarkokba szerelt hangszórókból, amit dallamos férfihang követ. Az egyik elmeolvasó shinobi a túloldalon egy diktafonba beszél a száját takaró világoszöld szöveten keresztül:
- Próba... Egy-két-há. A vizsgálatot vezeti: Yamanaka Inochitori. A páciens: Shinda Nanami, nőnemű, pontos kor ismeretlen, ránézésre nagyjából tizenöt éves lehet. Kórmeghatározás: amnesia localisatorius. A vizsgálatot kezdete: tizennyolc óra, harminchat perc.
Takeshi egyenesen el van képedve, milyen komoly létesítményt rejteget magában ez a látszólag hagyományos kúria. A agyturkászok meglehetősen alapos társaságnak tűnnek, semmi sem kerüli el a figyelmüket és semmit sem hagynak feljegyzetlenül. Talán ez a pontosság és elhivatottság nemzetségük sikereinek az oka. A férfi, aki az imént még a diktafonba beszélt, most - még mindig bekapcsolva - leteszi az eszközt az egyik műtősasztalra, gumikesztyűt húz és Nanamihoz sétál. Tenyerét a lány homlokára fekteti, akinek az altatógáz ellenére tágra nyílnak szemei.. Ahogy felizzik a sárkányt ábrázoló tetoválás a vékony testen, egyszerre törnek ki artikulátlan sikításban, az orvos és beteg egyaránt. Láthatóan mindketten hihetetlen kínokat élnek át. A fájdalmas nyögésektől alig érteni a lány szavait:
- Erős, mint a tigris...
Apró, vézna testét meghazudtoló erővel és gyorsasággal visszakezes ütéssel támad a doktorra, aki rongybabaként vágódik a szemközti falnak. A másik kettő Yamanaka sem tétlenkedik, a megvadult kamaszlányra vetik magukat, de hiába. Nanami velőtrázó, érzelemmentes hangon suttog, vibráló hangja mégis betölti az egész szobát:
- Gyors, mint a kígyó...
Törékeny, fehér nyaka mintha megnyúlni látszana, ahogy az elmeolvasó kunoichi vállába harap, kígyómarásszerű nyomot hagyva a fehér köpenyen. Bal keze egy fészkéből kicsapó vipera sebességével vágódik ki: alkarjából valódi kígyóvá alakuló csápok nőnek egy szempillantás alatt. A csúszómászók olyan erővel csapódnak a menekülő ápoló hátába, hogy teljesen a törhetetlen tükörnek préseli. A fiú vért köhécsel az ablaküvegre, mielőtt elveszítené az emlékezetét.
- Hogy az a...
Üvölti Nazuki, ahogy rombusz alakú kézpecsétet formáz, majd magatehetetlenül rogy össze, ahogy sikerül a Shintenshin. Az üveg túloldalán tomboló lányka - vagy bármi legyen is AZ... - egy pillanatra mintha megnyugodna, de ez nem tart tovább pár másodpercnél. A szemüveges fickó ordítva tér magához:
- Annyi fájdalom!
Toya eszeveszetten ugat, Takeshi pedig az ájulás határán van a sokktól, de még tartja magát.
-Francba! Valamit csinálnunk kell, mielőtt mindenkit kinyír ez az izé!
Üvölti a genin társának, ahogy az ablaküvegnél álló lényre mutogat. A pikkelyes dolog, amit pár perce még Nanamiként ismertek, sárgás, függőleges pupillájú szemeivel sóváran próbál a tükör másik oldalára bepillantást nyerni. Villás nyelvét öltögeti, miközben próbálja az üveg gyenge pontját keresni határozott, célzott ütésekkel. S bár a Yamanakák azt állították, törésbiztos anyagból készült, pókhálószerűen halvány repedések futnak szét az átlátszó válaszfalon...

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamanaka birtok

Témanyitás  Aokaze Atsushi on Szer. Jún. 03 2015, 22:57

// Hidan //
 
Mikor a mondandóm végére jutok a lánnyal kapcsolatos információkról, a yamanaka srác arcvonási aggodalmat mutatnak a külvilág felé. Ha én is most hallanám ezeket, valószínűleg hasonló lenne az arckifejezésem. Az ismertetőmhöz Takeshi még hozzáfűz egy igen fontos információt amit elfelejtettem megemlíteni, bár az is igaz, hogy arról inkább ő tudna mesélni és nem én. A fiú csak bámul tovább a semmibe szemüvegén keresztül, valószínűleg a halottakat közvetíti az előbbi három shinobinak. Végül aztán felkel és int, hogy kövessük, a hatalmas belső kertből egy folyosón vezet minket át, ahol megoszt velünk hogy hallott már a földalatti létesítményről pletykákat és hogy  a kérésem nehezen, de megvalósítható. A folyosó végén egy kis megfigyelőszobában találtuk magunkat, ahol valószínűleg egy tükrös üvegen keresztül a beavatkozást kísérhetjük figyelemmel. A másik szobában már minden elő volt készítve a specialisták már készen álltak a beavatkozásra, Nanami pedig a terem közepén lévő, műtőasztalon mélyen aludt, a látvány előhozza bennem a tegnapi emlékeket mikor Ayamét láttam hasonló helyzetben. Legszívesebben azonnal elhagytam volna a megfigyelőt, de tartozom annyival a kislánynak, hogy végignézem, ha már én vettem rá erre az egészre. Egyszer csak recsegő hang zavarja meg a terem csendjét, a zajforrás egy hangszóró a terem egyik sarkában. Minden úgy zajlott, mint egy igazi kórházban, feljegyeztek mindent majd Inochitori elkezdte a beavatkozást. Takeshi döbbenten figyelte milyen profi módon jár el a Yamanaka klán az ilyen operációknál. Tenyerét a szunnyadó lány homlokára helyezi, de ekkor az altatószerek ellenére is tágra nyílnak szemei, a testén lévő szimbólum izzani kezd, majd Inochitori és Nanami egyszerre csak sikoltozni kezdenek, mind s ketten nagy fájdalmakat élhetnek át éppen.
* Ez valószínűleg nem tartozik a beavatkozás részéhez!
Aggodalmasan, tehetetlenül figyelem, az üvegen át az eseményeket, elvégre az a Yamanakák területe, még ha falubeli is vagyok akkor sem cselekedhetek kedvem szerint. Nanami fájdalmas nyögései közepette néhány alig érthető szó hagyja el az ajkait, olyan mint egy felülíró parancs, mert utána gyönge teste egyetlen ütéssel a falba vágja a felette álló orvost. Majd a másik két yamanaka következik, akik ugyan megpróbáltak ellentámadást indítani, de lassúak voltak. Most valamit halkan suttog és utána kecses nyaka akkorára nyúlik, hogy az orvost is sikerül vele elérnie, és megharapja a nyakát. Bal karja pedig, kígyószerű csápokká változik melyekkel a meglógni kívánó ápolót hátulról elkapják és az üvegnek passzírozza velük, a férfi hamar eszméletét i veszti.
Én az üveg másik oldalán állva, remegek, ökölbeszorított kezekkel a dühtől, ami Hirotora és saját magamra irányul. Hirotora azért mert ő az, aki ilyenné változtatott egy végtelenül kedves kislányt, magamra pedig mert, bár szándékaim jók voltak mégis több embert veszélybe sodortam. Míg én tehetetlenül állok, Takeshi pedig az ájulással küszköd, Nazuki mozgásba lendül, és egy a klánja által használt jutsut alkalmaz, amitől a teste összecsuklik, de kígyószerű lény megáll, egalábis pár pillanatra majd a fiú is magához tér a fájdalomtól üvöltve. Toya eszét vesztve ugat, miközben Takeshi is kiabál, miközben a tükör túloldalnál lévő élőlényre mutogat, kinek sárgás, hüllőre hadonlító szemei próbálnak bepillantást nyerni ebbe a terembe. Nyelvével ütögetve a keresi a törhetetlen üveg gyönge pontját, egyszer csak hajszálrepedések jelennek meg az üvegen.
* Talán itt nem én vagyok az illetékes, de valakinek muszáj gyorsan cselekednie! Hárman plusz Toya túl könnyű célpont, leszünk ebben a teremben először is ki kell jutnunk innen.
- Takeshi, fogd Nazukit és mennyetek az, az üvegkupolás terembe, a folyosó felétől szórj el annyi papírbombát, amennyit csak tudsz, ha jelt adok, robbantsd fel őket! Toya te is menny, én próbálok egy kis időt nyerni nektek!
Előkapok egy tekercset, ráhelyezem a tenyerem és megidézem belőle a Hono no Hayaset. Majd a termet elhagyók után indulok, a folyosón pár lépés után visszafordulok, és várom, hogy a lény áttörjön, akkor aztán alágyújtok a Goukakyuuval.

_________________

2016. Január- A hónap legjobbja

Mulitkarik: Aokaze Atsushi, Aihara Arata
avatar
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 105

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 716

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamanaka birtok

Témanyitás  Hidan on Csüt. Jún. 04 2015, 05:26

A megrepedt üveg mögött álló Nanami egy pillanatra megáll. Hámló, pikkelyes ajkai hátborzongató mosolyra húzódnak, mielőtt vékony hangja megszólalna a recsegő hangfalakon keresztül:
- Láthatatlan, mint a kaméleon...
A tükör mögött álló rémség egy szempillantás alatt köddé válik. Takeshi a vállára kapja a még mindig sokkos, remegő Yamanakát és torka szakadtából üvölt visszamaradó társának:
- Gyere már Atsushi! Egyedül nem birkózhatsz meg vele! Mégis mi a frászt kéne mondanom Ayaménak és a Senseinek, ha itt hagyod a fogad?! A legjobb amit tehetünk, hogy visszavonulunk, amíg jobb pozíciónk nem lesz!
Az üveg ezernyi apró szilánkra hasad a láthatatlan ököl utolsó csapása alatt. A Nazukit mentő genin szabad kezével maga után rántja épp kardot rántó társát, ki az ajtón. Toya szűkölve, nyűszítve igyekszik utánuk. Amikor már a folyosóra értek, elengedi az ifjú Aokazét és ügyetlenül, kapkodva turkálni kezd a zsebeiben, egy marék robbanójegyzetet szórva a földre, egy pár véletlenül kiesett shurikennel egyetemben. Bár a két konohai nem lát semmit, mezítelen, apró talpak halk csattogását hallják pár méterre tőlük. Atsushi egy katon elemű ninjutsuval próbálja hátráltatni a lányt - lényt... -, aki vadállatias ordítással kínlódik a perzselő lángok ölelésében, amik a robbanócetliket is aktiválják eközben. Egy vékony test sziluettje rajzolódik ki a lángtengerben, ahogy veszettül sikoltozva földre rogy és ösztönszerűen hemperegni kezd, hogy megpróbálja eloltani a tüzet. Amikor a technika hatása elmúlik, Nanami még mindig áttetsző, bár a bőrére rakódott korom tisztán kirajzolja körvonalait. Akármilyen szörnyeteg is vált a gyermekből, akkor is szívszorító látványt nyújt, ahogy ledobja a feleslegessé vált "láthatatlanság köpenyét". Ropogósra perzselődött bőre alól eleven hús kandikál, az égett szövetek szaga pedig vetekszik a laborban érzettel. Takeshi epét öklendezve botladozik, még mindig a félkába shinobit cipelve.
- Gyorsan gyógyul, mint a gyík...
Suttogják eszelősen a szenes ajkak. Sebei bámulatos sebességgel indulnak gyógyulásnak, képességei már-már az anyatermészetből űznek gúnyt. Az elhalt, megpörkölődött hámszöveteket megunt ruhaként veti le magáról, ahogy alatta új, egészséges bőr nő, ezúttal nem pikkelyes, hanem emberi.
- Kecses, mint a leopárd...
Új kültakarója azonban nem őrzi meg sokáig humán jellegét, vékony testén szőr burjánzik, az említett állat mintájával. Körmei karmokká nőnek, fogai meghosszabbodnak és arca is egészen egy nagymacskáéra emlékeztet. Négykézlábra ereszkedik, s guggoló helyzetből rúgja el magát izmos lábaival, egyenesen leginkább jelentős veszélyforrás - Atsushi - felé.

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamanaka birtok

Témanyitás  Aokaze Atsushi on Csüt. Jún. 04 2015, 22:25

// Hidan //
 
Amint az üveg repedezni kezd, a túloldalon Nanami abba hagyja az ütlegelését majd mosolyogni, kezd ami egyrészt kissé gusztustalan mivel a pikkelyeit épen levedlené csüngnek róla kisebb nagyobb cafatokban. Másrészről pedig félelmetes, mint amikor a vadász tudja, hogy a prédája már nem menekülhet előle, ezért elszórakozik vele még egy kicsit. Ezt követően újra hallani lehet a hangját majd, ahogy mondta el is tűnt. Ekkor már a kard nálam volt.
* Még a kígyószerű alakjával talán eltudnék bánni, a folyosón ahol nem tud kitérni a tűzgolyó elöl, de egy láthatatlan ellenféllel harcolni már más, mivel nem vagyok egy szenzor ninja.
Takeshitől közben még kapok egy fejmosást miközben ő Nazukit emeli a földről, majd az üveg végleg megadja magát a láthatatlan öklök csapásainak.
Ekkor társam hátulról megragadja a karom és maga után húz.
– Ismerhetnél már! Nem megyek neki fejjel a falnak, a kígyós alakja ellen már volt egy tervem ami, talán még így is működhet, ha jól időzítek. Szóval minden marad a régiben!
Ekkor társam elenged, és az ellenfél felé fordulok, bár látni nem láthatom, de mezítelen lábainak léptének hangjának a segítségével be tudom saccolni hol is van. Közben mögöttem Takeshi tovább hala, de ahogy kértem sietve elszór néhány robbanó cetlit, amit a zsebében tarot bár a sietségben még néhány fém fegyver is kieshetett mert fémes koppanás halható a hátam mögött. Mikor úgy érzem elég mélyre jött, a folyosón hogy ne tudjon visszafordulni, hogy elkerülhesse, majd belekezdek a jutsu előkészületeibe. Miközben a szükséges kézpecséteket formálom (Kígyó, Kos, Majom, Vadkan, Ló, Tigris) felhalmoztam a kellő chakra mennyiséget, amit el is kevertem némi levegővel mire az utolsó kézpjehez értem és az a számhoz emeltem. Most már csak annyit kellett tennem, hogy kifújom a chakrát a kézpecséten keresztül és begyújtsam azt, é egy akkora Goukakyuu-t hoztam létre, ami megtöltötte a folyosót. A tűzgolyó nem ölte meg mivel, nem tudtam előhozni ilyen szűk térben a teljes nagyságát és erejét, de legalább valamennyire megsebezte, legalább felületi égési sérüléseket szerzett. Ahogy Takeshi után rohanok a lány néhány lépés után elér a robbanó cetlikhez, amiket társam aktivál is. A folyosón most már teljesen elterjedt a rostonsült emberhús szag, ami eléggé gyomorforgató, majd a füst kezd elenyészni, bár a lény még láthatatlan testét kirajzolja a rajta lévő korom, valahol pedig a többszörös égési sérülések láthatók, végre kicsit fellélegezhetünk, mert ilyen sérülésekkel már nem könnyű végrehajtani a korábbi mutatványt, de ekkor újra megszólal. Sebei gyorsan gyógyulnak, még egy orvosi ninja sem lenne képes ilyen gyorsan eltüntetni apróbb felületi sebeket, ez az izé pedig megcsinálja az egész testén ezt a folyamatot. Mikor teljesen regenerálja magát újból emberi alakba lesz látható, de rögtön újra alakváltási beszámolót tesz.
* Mégis még hány formája lehet, van olyan sebezhető pont rajta, amit nem tud gyógyítani, vagy csak a fejlevágás és a szíven szúrás lehet a megoldás? Na várjunk Takeshi olvashatott róla is a könyvben.
- A könyvben olvastál erről a lényről, ha igen van gyenge pontja, és még hány formája van?
Közben a lány testét már teljesen ellepi a leopárdmintás szőrzet, fogai és körmei megnőnek és élesednek. Négykézlábra ereszkedik és elrugaszkodik felém.
* Mit kéne tennem, ha félreugrok Takeshiék könnyű célpont á válnak, ha pedig csak itt állok és őket védem azzal az erővel, amivel elrugaszkodott simán hátrarepít. Bár szerencsére az egy aduászt még tartogatok a kezemben. A tűz már egyszer használt talán újra működne. Talán, ha egy kis időre olyan gyors lehetnék, mint ő lenne némi esélyem, hogy újra megsebesítsem, aztán kifuthatnék a tágabb térségbe. De az lene a legjobb ha Takeshi feltudna húzni közénk egy falat és inkább kintre hagynánk a csatát.
- Takeshi, gyorsan húzz fel egy falat, ha tudsz!
Ha már nem lenne rá ideje és ez elégé sanszos, mivel még a Nazukit is le kéne tennie a mási kezéből, hogy mind a kettő szabadon legyen. Előveszem, az egyedi kialakítású tőrömet, a Subarsahi Ayamét, mindkét kezemben lévő fegyverbe chakrát koncentrálok, bár a kardba elemi chakrát mivel chakra fegyverről van szó. Aztán a jól bevált módszerem a shushin no jutsu segítségével begyorsítok hozzá, hátha sikerül meglepnem ezzel a lépésemmel. 

_________________

2016. Január- A hónap legjobbja

Mulitkarik: Aokaze Atsushi, Aihara Arata
avatar
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 105

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 716

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamanaka birtok

Témanyitás  Hidan on Csüt. Jún. 04 2015, 23:58

Takeshi egy pillanatot sem késlekedik. Elgyötört arcán veríték gyöngyözik, ahogy Nazukival a vállán megfordul és kézpecsétek formálásába kezd.Leguggol és olyan vehemenciával csapja tenyereit a padlóra, hogy az alélt Yamanaka leborul a válláról.
- Doton: Doroku Gaeshi!
Kiált fel a fiú. A technika hatására villámgyorsan vékony földgát emelkedik köztük és az ellenfél között, felszakítva a padlót. Tompa puffanás jelzi, hogy feléjük suhanó nősténydémon teljes erőből a védfal másik oldalának csapódik. Dühödt macskakiáltás hangzik az akadály mögül, visszhangját egymásnak dobálva viszik tovább a falak. A klán részéről nem érkezik egyelőre segítség, könnyen lehet hogy a többi Yamanaka jelenleg házon kívül tartózkodik... A két geninnek van egy pár másodperce kifújni magát, de egyikük sem igazán számít arra, hogy ezzel vége lenne a bonyodalmaknak. Takeshi fújtatva megszólal:
- Toya, vonszold biztonságos távolságba Nazukit!
Majd rámutat a félájult, magában motyogó férfira. A kutya értelmes, jól képzett állat lévén eleget tesz a parancsnak, így már csak a két shinobi marad, nem kell gyámoltalan társaikra figyelni.
- A könyvben számtalan ember-állat hibrid kísérletről volt szó, de egyik sem említette, hogy egynél több fajta DNS-t ültetnének egy tesztalanyba. Az egyetlen közös ezekben az eljárásokban az volt, hogy a beültetett gén bestiális ösztönökkel helyettesíti az emberi tudatot. Gyenge pontra nem igazán emlékszek...  Észérvekkel lehetetlen hatni rá, csak érzelmi úton. Ha valahogy emlékeztethetnénk arra, ki valójában, talán leállna a tombolással! Bár többet tudnánk a múltjáról...
Takeshi monológját hangos dörej szakítja félbe. A mennyezetről apró darabokban potyog alá a vakolat, ahogy Nanami áttöri a folyosó közepén emelt földfalat. Leopárdvonásai eltűntek, hogy valami sokkal masszívabbnak adják át a helyüket. Az átalakulást megelőző "mantra" hangját bizonyára elnyomta a tömör akadály. Valahogy masszívabbnak tűnő testét borító vastag, szürkés bőrből és az átalakult orrnyeregből kiálló szarvból ítélve ezúttal bizonyára egy rinocérosz tulajdonságaival ruházta fel magát. Előrehajolva rohamoz, tülkével egyenesen Takeshit célozva, tudomást sem véve az Atsushi által forgatott, bőrét nyaldosó lángoló pengéről. Az előbbi ismét egy föld elemű technikával próbálja hátráltatni a megvadult ellenfelet:
- Doton: Ganchuusou!
A padlózatból kiálló sárdárdák egy kissé egy megtörik a lány lendületét, de meg nem állítják. A hegyes, kővé szilárduló lándzsák hegye egyszerűen lepattan kérges irhájáról... Amikor a fiú látja, hogy támadása hiábavaló, karjait védekezőn maga elé tartva próbája enyhíteni a becsapódó támadás erejét. Fájdalmasan felkiált, ahogy a fenevad öklelésétől több métert repül hátra, majd a hátán csúszva még párat a folyosó végében található falnak csapódik. Pár csúnya zúzódással biztosan gazdagabb lett, de legalább a szarv nem ejtett rajta sebet. Nanami ezútán ökölbe szorított kézzel, elemi erővel sújt a talpon maradt ninja irányába, s jaj neki, ha betalál. Valamit sürgősen ki kell találnia Atsushinak, hogy saját javára fordítsa a küzdelmet, mert a közelharc nem tűnik túl esélyes opciónak egy olyan lénnyel szemben, akinek vaskeménységű páncél fedi majdnem egész testét...

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamanaka birtok

Témanyitás  Aokaze Atsushi on Pént. Jún. 05 2015, 20:48

// Hidan //
 
Takeshi kérésemnek eleget téve gyorsan visszafordul, az alig eszméleténél lévő sráccal a vállán, homlokáról a fáradság izzadság cseppjei, végigfutnak az arcán, majd állához érve lecsepegnek a padlóra, ahol aztán végleg eltűnnek. Nazuki leseik a társam hátáról miközben, ő leguggol, hogy tenyereit a földre csaphassa, és a Doton: Doroku Gaeshit használva egy nem túl vékony falat emeljen, közénk és Nanami közé. Miután a földből kiemelkedett a fal a túloldalról hallani lehetett, a becsapódást, amit dühtől hangos macskaszerű kiáltás hangzik.
- Huh, köszi hogy megmentettél! Egyébként nem tudom, hogy vissza tudtam volna-e verni ezt a csapást.
Pechünkre, úgy tűnik több Yamanaka nincs a birokon, mert nem jönnek a segítségünkre, de legalább Takeshi falának köszönhetően, van némi időnk, hogy kiagyaljunk valamit remélhetőleg. Mielőtt még átbeszélnénk a dolgokat Toya a magában halkan sutymorgó srácot, társam parancsára elkezdi kihúzni a folyosóról. Utána végre mond valamit attól mit is olvasott a könyvben, csakhogy azok közt, erről a lényről nincs leírás. De felvet egy lehetőséget, amit érdemes lenne megfontolni.
- Talán nem tudunk eleget a múltjáról, de…
Mondandómat félbeszakítja, a betört fal zaja, majd a lyukon átlép a lány, a leopárdmintás szőrzet helyett most viszont elszarusodott, szürke árnyalatú bőrréteg borítja. Orrából pedig egy szarvszerű kinövés lett.
* Egy újabb forma, a fal teljesen elszigetelte tőlünk így nem halhattuk, amikor az átváltozás előtti szöveget nyomta és nem tudtunk felkészülni sem.
Nanami új célpontja Takeshi lett, hirtelen megiramodik fél nagy lendülettel, és bár köztük helyezkedem el, elemi chakrám gyorsan a kardba vezetem és próbálom megsebezni, de a bőre túl kemény. Közben Takeshi a Doton: Ganchuusou jutsut használva a földből vékony kődárdákat hoz létre maga elé, hogy megfékezze vagy legalább lassítsa a támadást. Sajnos csak az utóbbi jött össze, így kénytelen volt kezeivel védekezni, melyeket egy x-et formálva keresztbetéve tartott maga előtt. A roham ereje a lassítás ellenére is olyan erős volt, hogy társam annyira hátrarepült, hogy csak a mögötte lévő fal állította meg. Szerencsére megúszta pár zúzódással, de lehetett volna rosszabb is, viszont most már újra rám koncentrált, és felém is hasonló rohammal közelít.
* Mit kéne tennem, annyi formája van, hogy mire az egyiknek találnánk egy gyengepontot egy újra vált. Megpróbálkozok az érzelmi ráhatással, amit Takeshi mondott, ha sikerül kitérni előle. És bár igaz a van abban hogy nem tudunk róla eleget, de a meglévő talán elég ahhoz, hogy legalább azt lássuk hogy hat-e rá valamennyire.
Most egy merész dologgal próbálkozok, mert ha nem jön össze én biztos nem olyan könnyű sérülésekkel úszom meg ezt az egészet, mint Takeshi. Tervem ismét a shushin no jutsura építem, várok addig, amíg csak néhány méter lesz köztünk, és a technikát használva, felugrok a plafonra, és a talpamba koncentrálva a chakrát ott is maradnék egy rövid időre. A lendület miatt ő remélhetőleg már nem bírná megtenni ugyan ezt, utána pedig megpróbálnék ezekkel a szavakkal hatni rá:
- Nanami te nem ez vagy! Te nem egy szörny vagy, amit Hiroto teremtett, hanem egy kedves lány! Emlékezz, én vagyok az Atsushi megígértem, hogy visszaviszlek a nagymamádhoz, emlékezz! Nem akarod látni a nagyid? Mit szólna most a mamád vagy a szomszéd fiú aki, tanított, ha látnák mi lett veled?!
Reménykedem benne, hogy szavaim eljutnak hozzá.

_________________

2016. Január- A hónap legjobbja

Mulitkarik: Aokaze Atsushi, Aihara Arata
avatar
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 105

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 716

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamanaka birtok

Témanyitás  Hidan on Hétf. Jún. 08 2015, 21:25

A magára maradt Atsushi chakrával gyorsított mozgással tér ki a felé suhanó, páncélkeménységű ököl elől. A lény lendülete túlságosan is nagy ahhoz, meg tudjon állni. Támadásával csak a levegőt hasítja, dongalábai megbotlanak a föld elemű technikákból visszamaradt törmelékben. Ormótlan teste esetlenül tántorog előre, egészen a folyosó széléig, orrszarva tövig a kőfalba fúródik. Dühödt bőgéssel, tenyerével tolva próbálja kiszabadítani magát szorult helyzetéből. Bár látszólag teljesen elvette az eszét a dühöngés, tölcsérszerű fülei finoman megrezzennek a mennyezetről lógó fiú hangjának hallatán. Hangos ordítással rántja ki tülkét, amire még mindig egy nagyobb törmelékdarab van szorulva, feje körül vakolat záporozik. Lassú, némileg higgadtabb léptekkel közelít a shinobi felé. Nagy, fekete szemeiben mintha az értelem szikrája lobbanna saját nevének hallatán. Értetlenül forgatva állatias üstökét mered a geninre, a csitító szavak láthatóan elérték a szörnyeteg testében ragadt Nanami lelkét.
Behemót mivoltát meghazudtoló félszegséggel nyújtja karját Atsushi felé, mintha csak segítségért könyörögne. Vastag, idomtalan ujjai vékonyodni kezdenek, a durva, szürkés rinocéroszirha lassacskán alakul vissza hamvas, sápatag kamaszlánybőrré. Duzzadt, recés nyelve ügyetlenül próbál szavakat formálni, de eleinte csak néma tátogásra futja erejéből. A nyögdécselés azonban kezd egyre inkább, normális beszédre hasonlítani. Rekedtes hangon, könnyek gyöngyöző pillantással kéri ellenfelét:
- Na... gyon... Fáj! Ölj... Meg!
Torkából emberire cseppet sem emlékeztető sikoly tör fel, ahogy belső szervei ismét átrendeződnek. Hétrét görnyed a testét belülről feszíti kíntól, s véreres szemeiben ismét gyilkos szándék csillan, mintha az iménti lánynak már hűlt helye sem lenne. A nyárfalevélként reszkető bestia esdeklő tekintettel mered egy darabig az emberre, aki az állati vonások mögött is meglátta a benne rejtőző gyermeket. Egy pillanat múlva pedig már kihuny tekintetében az emberség szikrája. Dühödt kiáltással sújt a fiú felé. Az ifjú úgy érzi, mintha egy faltörő kossal vágták volna mellbe, tüdejéből kiszorul az összes levegő, tekintete előtt színes pontok cikáznak a fájdalomtól. Társához hasonlóan jó pár métert csúszik a hamutól és koromtól mocskos padlón. Egy-két bordája biztosan eltörhetett az ütéstől, mert csak nehezen és szaggatottan képes levegőt venni, de szerencsére semmi olyan komoly, ami egy shinobit visszatarthatna a harctól. A vele szemben álló orrszarvú kiméra megvadult bikaként kapálja a földet. Kemény talpának puszta érintésétől is felszakad a padlózat. Rohamozni készül. A fiúnak cselekednie kell, mert ha ezt a támadást nem kerüli el, azt biztosan nem élné túl...

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamanaka birtok

Témanyitás  Aokaze Atsushi on Kedd Jún. 09 2015, 22:15

// Hidan //
 
Már csak én és a Nanami testét használó lény vagyunk talpon, miután Takeshit is földre kényszerítette engem is megpróbál egy ugyan olyan ökleléssel elintézni, mint a társamat. Annak érdekében, hogy elkerüljem ezt a támadást talpamba koncentrálom a chakrám és a shushin no jutsu segítségével, nagy sebességgel a talajtól elrugaszkodom a mennyezetet megcélozva. Majd mikor elérem a célt a chakrám segítségével fent is maradok, majd fejel lefelé csüngve, mint a denevérek figyelem ellenfelem, aki nem képes megállni, mert túl nagy a lendülete. Mozgása bukdácsolásba megy át, mikor megbotlik a korábban áttört földelemű jutsu maradványaiban és elveszti miatta az egyensúlyát. Megállásban csak a folyosó fala segít neki, mely aztán orrából kinőtt szarvát csapdába is ejti. Dühödten a falnak csapja tenyereit, és próbálja eltolni magát a faltól miközben fejét is húzza, hogy kiszabadítsa tülkét. Egyre csak húzza és húzza de még semmi nem történik, közben én hangosan beszélek hozzá hátha eljut a lény legmélyén elnyomásban tartott Nanamihoz. Mondandóm a lény halja az látszik mert kis tölcsér alakú fülei megremegnek, de hogy eljutott-e ahhoz akihez igazából akartam azt nem tudom.
* Remélem ezt Nanami is hallotta.
Közben a rinocérosz szerű lény szarvától néhány centire repedések jelennek meg, majd dühödt ordítással karöltve, egy kisebb faldarabbal együtt sikerül kirántania beragadt testrészét. Lassú, nyugodt léptekkel közelít felém, fekete szemeivel engem figyel, de nem a korábbi gyilkos nézésével. Fejét csóválja és még több vakolatdarab potyog le a faldarabról, ami még mindig a feje fölött van. A nagydarab faltörő lény ijedten nyújtja felém kezeit, épp olyan mintha egy magas falról lógva nyújtaná, hogy segítsek rajta. Nagy virsli ujjai soványodni kezdenek, miközben szürke páncélszerű bőre is a lány hamvas bőréve változik, orrából kinőtt szarva pedig visszahúzódik, a faldarab pedig a földre zuhan. Továbbra is közeledik felém, apró ajkait mozgatva próbál hangot kipréselni magából, de még a nyelve nem változott vissza, így nem sikerül neki. A sokadik próbálkozásra végül sikerül értelmes mondatot kicsikarnia magából, melyet belső fájdalmai miatt is csak tagoltan bír közölni.
-­­ Hogy megölni, most hogy tudom, még ott vagy valahol mélyen legbelül, az kizárt!
De az én mondandóm már valószínűleg nem hallja, mivel újra emberire nem hasonlító sikoly tör elő ajkai közül, a fájdalmaktól véres szemeiben ismét az ölés vágya figyelhető meg. A törékeny leány teste visszaalakul az előző rinocéroszformába. Csak figyelem, a lényt, mely még mindig magában rejti a kedves lányt. Újabb dühödt üvöltés után, engem is sikeresen felöklel, vagyis inkább leöklel a mennyezetről. Az ütközés olyan mintha egy faltörő kos szaladt volna át rajtam, fegyvereim csak szorítom, hála istennek nem ejtem el őket. A földbe csapódva levegő után kapkodok, mert az előző becsapódás mindent kipréselt a tüdőmből, mikor végre eláll légszomjam a lényre tudok koncentrálni. Fájdalmam még nincs valószínűleg némi adrenalinnak köszönhetően, de azt érzem, hogy nincs minden rendben néhány bordámmal. Ellenfelem nem vár míg, feltápászkodok a mocskos padlóról, idegesen kapargatja lábával a talajt, mint a bika, akit éppen hergel a matador.
* Muszáj vagyok olyat tenni amit nem szívesen teszek, de muszáj elhúznom ezt a harcot, hátha néhány Yamanaka visszatér végre a birtokra és lenne még valami a tarsolyukban, amivel tudnánk segíteni a lányon. Muszáj leszek egy olyan helyre menni ahol több a szabad tér, és ez az őrülten erős forma, már nem annyira hatásos.
Hamar meg is indul felém, nem nagyon tudok mit csinálni egy ilyen szűkös helyen, így inkább felhúzom a nyúlcipőt és a nagy üvegkupolás terembe rohanok előle, ahol könnyebben kibírok térni előle. Valószínűleg valami magaslati pontra menekülök majd először, ahol ez a forma nem jelent rám veszélyt, ha sikerülne biztos helyre mennem ismét megpróbálnám, előhozni a lányt, hogy küzdjön a benne lévő szörny ellen, mert nem szeretném megölni.
– Nem, nem adhatod fel Nanami, küzdj ellene! Én nem szeretnélek megölni téged! Megígértem, hogy elviszlek a mama mádhoz ne kényszeríts arra, hogy megszegjem ezt az ígéretem. De ne is miattam akarj még élni hanem magad miatt, még annyi dolog van ebben a világban ami miatt érdemes, küzdeni. Elérni az álmaid, megtalálni a szerelmed, és az oldalán lenni jóban és rosszban, megosztani vele minden emléked. Élj Nanami, élj!

_________________

2016. Január- A hónap legjobbja

Mulitkarik: Aokaze Atsushi, Aihara Arata
avatar
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 105

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 716

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamanaka birtok

Témanyitás  Hidan on Szer. Jún. 10 2015, 22:12

A kedves szavak úgy peregnek le Nanami állatias tudatáról, ahogy a támadások sziklakemény bőréről. Pár pillanat múlva már ismét megindul, eredeti termetéhez képest hatalmas teste méretét meghazudtoló fürgeséggel hasítja a levegőt. Vállai csaknem átérik a szűk folyosót, így csakhogynem lehetetlen lenne kitérni előle, így Atsushi menekülőre fogja a dolgot, hogy alkalmasabb színteret keressen a fenevaddal való harcában. Dolgát igencsak megnehezíti, hogy erőteljes ellenféllel harcol, s még halálos támadásokat sem indíthat ellene, ha meg akarja menteni a lányt. Így hát a fiú az átrium felé veszi az irányt, ahol könnyeden magaslati pozícióra tehet szert. Bár megfeszített tempóban próbál a belső kerthez jutni, a szörnyeteg emberfeletti sebessége ellene dolgozik - a köztük lévő távolság minden egyes másodperccel egyre csökken...
A shinobi szerencséje, hogy jócskán légiesebb testalkatával könnyebben tudja venni az udvarra nyíló fordulót, mint ormótlan üldözője. Az orrszavú kreatúra oldalával egyenesen a boltozatos ajtónyílás tartóoszlopának ütközik, jókora darabot letörve abból. De legalább gyilkos lendülete megtört kissé. A ninja kecses szökkenéssel rugaszkodik el a gondosan ápolt pázsitról, hogy könnyed mozdulattal érjen földet a háztető kerámiacserepein. Bár a könyv szerint a tesztalany meglehetősen sokat veszít értelmi képességeiből az átalakulás során, így látszik, hogy a kis rabocska még ebben a formájában sincs híján minden helyzetfelismerő képességének. Meg sem áll, amikor reszelős hangon a következő felülíró parancsot szavalja:
- Ügyes, mint a majom...
Ahogy az várható a korábbiak alapján, teste gyorsan reagál a mantrára. Átváltozása minden eddiginél gyorsabb, ráadásul különösebb fájdalmat sem okoz neki a jelek szerint. Szervezete minden bizonnyal kezd hozzászokni a megerőltető transzmutációkhoz, mert még csak nem is lassít, ahogy rinocérosztestének minden porcikája kezd egyre inkább emberszabásúvá válni. Karjai meghosszabbodnak, gerince összehúzódik kissé, ami hamar négykézlábra kényszeríti a rohamozó majomdémont. Már éppen ugrani készülne, amikor valami váratlan történik... Hangos csaholás közepette az eddig bujkáló kutya veti magát önfeláldozón a lány elé, hogy megakadályozza az Atsushi ellen készülő, ugró támadást. A főemlés dühödt, visító makogással, fenyegetően püföli a földet, próbálva megkerülni az ebet. A bundás megmentő azonban nem tágul, folyamatosan sakkban tartja Nanamit, nem engedve szabad utat a shinobihoz. A szörnyszülött végül megelégeli az akadályozó tényezőt, nyurga majomkezével feltartója felé sújt... S alig egy hüvelyknyire a kutyus fejétől megállítja az ütést. Hasonló jelenet zajlik, le, mint pár perccel korábban. A kiméra látványos gyorsasággal vedli le fekete szőrzetét, előugró csimpánzpofája hangos kattanással veszi fel egy kamaszlány állának finom vonásait. Lelkének mélyfekete tükreiből csak úgy patakzik a könny, ahogy kitartott keze finoman beletúr a négylábú bozontos szőrébe. Vékony karjai erőtlenül fonódnak a kutya vastag nyakára, zokogva-szipogva, saját taknyát nyelve temeti holtsápadt arcát a puha szőrrengetegbe:
- T-Toya...
A külvilág megszűnik létezni a lány és a bátor eb körül, tudomást sem vesznek a romossá vált kúriáról, vagy a tetőn ácsorgó fiúról. Finoman apró tenyereibe fogja Toya fejét, tekintetük összekapcsolódik, mintha szavak nélkül is mindent tudnának a másikról. Egy Atsushi lába alól földre pottyanó cserépdarab éles hangja téríti magához. Nanami riadtan kapja fel a fejét, s ahogy észreveszi egykori társát, félénken botladozva hátrálni kezd.
- Én... Én annyira sajnálom!
Szabad szemmel követhetetlen gyorsasággal az átrium túloldalán található tetőrészre ugrik. Tintafekete loboncát gyászos lobogóként lebegteti az alkonyati, hűvös szellő.
- Köszönök mindent! Ne kövessetek!
Ezek az utolsó szavai, mielőtt eltűnne a naplementében...

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamanaka birtok

Témanyitás  Aokaze Atsushi on Csüt. Jún. 11 2015, 21:19

// Hidan //
 
Hiába próbálom ismét elérni a lányt a lényben, most már nem is reagál, szavaimra, legalább is úgy, ahogy én szeretném. A támadóállásából megindul felém, s mivelhogy teste majdnem akkora hogy, ő beszorulna a folyosó falai közé, oldalról elkerülni lehetetlen lenne, és az előző trükk sem válna be valószínűleg. Így ahogy hirtelen felpattanok a mocskos padlóról hátraarcot veszek és a belső kert felé rohanok, ahol reményeim szerint elbírom kerülni a támadásait. Ahogy, rohanok a felöklelni kívánó ellenfelem elől, egy pillanatra hátra tekintek.
* Ez nem lehet igaz, erős és még ilyen gyors is. Nem biztos, hogy kijutok mielőtt utolérne!
A kettőnk közötti távolság, rohamosan csökken, majd végre jön a kanyar amit, az én kisebb testem könnyebben képes bevenni mint, a lényé akinek páncélszerű válla könnyedén letöri a falnak egy részét. De legalább ettől a sebessége drasztikusan csökkent, így én kijuthattam a szúk folyosóról mielőtt még, hátulról is felöklel. Ahogy az üvegkupolás belső kertbe érek, elrugaszkodok a talajtól, egyenesen a kert közepén lévő sziklafaragványnak, amit ahogy megérintek a jobb lábam talpával erőteljesen hátrarúgom magam, az ajtó fölötti falnak majdnem a tetejére, ami csempével borított. Ahogy, megtapadok a függőleges falfelületen, a szörny is átlépte, vagyis inkább szaladt a terem küszöbje fölött. Rám néz, majd egy újabb felülíró parancsot motyog, tömzsi szürke teste, vézna és alacsonyabb lesz, karjai megnyúlnak, és azokkal i segíti magát a mozgásban, szürke szarupikkelyes bőre helyett barna szőrzet nő ki rajta test szerte. Ez a transzformáció látszólag már meg sem kottyan neki, teste hozzászokhatott ennek a folyamatnak a mellékhatásaihoz. Ahogy elindulna felém, vadul csaholva visszatér Toya, aki immár biztonságba helyezte Nazukit.
– Toya ne, menny innen!
Az eb csak nem hallgat rám, és folyamatosan ugatja az őt kikerülni próbáló majmot, aki egyszerre csak megelégeli a kerülgetést, magasba emeli hosszúra nyúlt kezeit és az ebre készül velük lesújtani, illetve meg is indítja nagy sebességű ütését, de a cél előtt néhány centire megállítja tőle. Közben én már készültem arra, hogy levessem magam közéjük, a bal lábammal már nagyobb nyomást is kifejtettem, hogy elrugaszkodjak, mert bár nem akarom megölni Nanamit, de a kutya menteni próbált és a lány sem lenne boldog, ha visszatérne józansága és kiderülne, hogy esetleg megölte. Miután megfékezi támadását, újabb átváltozás veszi kezdetét melyben ismét a gyönge, törékenynek tűnő, fekete hajú, mosolygós lánnyá válik. Majd könnyező szemekkel, miközben taknya-nyála összefolyik, ölelgeti bundás barátját.
* Hát csak ennyi kellett volna! Toya puszta látványa képes volt visszahozni közénk Nanamit. Nem is tudom, hogy most boldog vagy csalódott legyek, hogy egy kutya könnyedén megálljt parancsolt a tombolásának, míg én nem voltam rá képes.
A váltakozó érzések közül mégis inkább a boldogság az erőteljesebb, ahogy figyelhetem két jó barát újbóli találkozását, majd ahogy megemelem kicsit a bal lábam mivel, hogy már nem kell közéjük vetnem magam a csempe, amin álltam lepottyan a földre. A talajon mozaikokba törő csempe megzavarja idilljüket a lány fölkapja fejét és ahogy meglát megszeppenve hátrálni kezd, miközben elnézést kér a történtekért, ezután a terem másik végébe ugrik és a tetőn át sietve távozik egy gyors búcsúval majd tovább szökken a lemenő nap fényében. Hiába ugrok utána az érkezés után megérzem a fájdalmat, amit a törött bordáim keltenek. Bár még figyelme merre is mehetett, hogy utána eredjek, de eltűnt. És sajnos be kell látnom, ha utána is erednék rejtőzködő képességeivel úgyis eltűnne előlem, de nem akarom hogy azt érezze neheztelek rá így utána kiáltok a messzi távolba.
– Te nem tehetsz semmiről, ha segítségre vagy egy barátra lenne szükséged keress meg!
Nem tudom, hogy eme szavakat hallotta-e még, de úgy éreztem ezt tudatnom kell vele, ezután visszamentem megnézni nem-e élte túl esetleg valaki az műtő teremben. 

_________________

2016. Január- A hónap legjobbja

Mulitkarik: Aokaze Atsushi, Aihara Arata
avatar
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 105

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 716

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamanaka birtok

Témanyitás  Hidan on Kedd Jún. 16 2015, 00:15

A sérült shinobi nem elég gyors ahhoz, hogy akár csak a nyomába is érjen a távolodó Nanaminak. Talán épen és kipihenve se lenne esélye felvenni a versenyt ezzel az emberfeletti fürgeséggel. Atsushi a történt borzalmak ellenére sem neheztel a rablányra, de jelenleg sokkal életbevágóbb problémák kötik le a figyelmét, így a jobb napokat is látott vizsgálószoba felé veszi az irányt. Toya hangos vakkantással ered az átriumban landoló fiú nyomába. A páros az egymás vállán támaszokdó Nazukira és Takeshire bukkan a tükrözött szobába vezető, megégett folyosón. Az előbbi arcára komor barázdákat szántott a tesztalany fejében látott lidércnyomás, míg utóbbi zúzódásoktól lilás kezeivel fájósan az oldalát markolássza. Szája sarkában elmaszatolódott vérfoltok árulkodnak a belső szerveit ért sérülésekről. Szó mi szó, egyikük állapota sem mondható rózsásnak. Elgyötört ábrázatuk azonban valamelyest felderül, amikor megpillantják a feléjük haladó genint. A Yamanaka fájdalmas mosollyal pillant az ifjú ninjára:
- Áá, Atsushi! Örülök hogy ép bőrrel megúsztad. Ami az otthonunkról nem mondható el, de majd csak kezdünk vele valamit. Elintézted? Tudod... Azt... Meghalt?
A választól függetlenül tovább botorkálnak a vizsgálóba, ahol három eszméletlen klánbélit találnak. Rövid vizsgálódás után a szőke férfi megállapítja, hogy egyikük sérülése sem életveszélyes. Ketten megúszták könnyebb zúzódásokkal, felületi sérülésekkel, míg az akit a kiméra a tükörnek préselt, agyrázkódást kapott. Rövidesen több Yamanaka érkezik a férfi telepatikus hívására, még ha megkésve is. Ekkor Nazuki halk, de erélyes hangon megkéri vendégeit, hogy odakint várakozzanak, amíg ellátják saját sebesültjeiket.
Takeshi erőtlenül huppan le a romos belső kert pázsitjára. Légzése sípoló, szaggatott. Erőtlenül összeborzolja a mellette legyeskedő Toya kobakját, miközben halkan panaszkodik:
- Öregem... Na aki erre számított volna, az jobb ha elkezd lottózni.
Fásultan felnevet, majd felszisszen a repedt bordáiba nyilalló kíntól.
- Szegény lány! Mi mindenen mehetett keresztül, hogy ilyen szörnyeteg lett belőle... Amíg a pápaszemes ürgével támogattuk egymást, elég érdekes dolgot mondott. Érezte szegény pára minden szenvedését pár pillanatba sűrítve. Elmondhatatlan dolgokat műveltek vele... De a legérdekesebb az, hogy az összes kínzás és sebészeti beavatkozás fájdalma sem ért fel egy esethez. Nazuki azt mondta, Nanami szemén keresztül egy félhomályos műtőt látott. Egy másik rab kezét szorongatta, aki a szomszédos hordágyon feküdt. Fiatal lány, dús és ezüstszínű lobonccal, meg hasonló arccal, mint Nanamié. Nazuki azt mondta, akkor érezte a legszörnyűbb fájdalmat, amikor elragadták azt a kislányt... Ekkor feküdt ki. Talán volt egy testvére, vagy nem tudom. Akárhogy is, őt már nem menthetjük meg.
A hosszú monológ után a fiú nagy levegőt vesz, mert elfelejtett beszéd közben. Gondterhelt pillantással fürkészi az omladozó körfolyosót.
- Nézd meg ezt a pusztítást magunk körül! Nem hiszem, hogy ilyen meglepetésekkel beloptuk volna magunkat a Yamanakák szívébe, de annyi baj legyen. Szinte semmi nyomunk sincs, a lány pedig már mérföldekre járhat. Hogyan tovább? Én se szívesen adnám fel ezek után, de be kell látnunk, hogy nem sok lehetőségünk van. Vagy neked van valami ötleted, hogyan kerítsük elő..?

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamanaka birtok

Témanyitás  Aokaze Atsushi on Pént. Jún. 19 2015, 22:36

// Hidan //
 
Amint ”elmondtam” a menekülő lánynak az utolsó üzenetem, leugrok a tetőről, hogy megbizonyosodjak néhány dologról. Igazából csak az érdekel, hogy Takeshi és az a pár Yamanaka jól vannak-e, akiket belekevertünk ebbe a zűrbe. A sérült vityilló felméregetése most nem igazán köt le. Az üvegkupolás belső kertbe landolva a romokban heverő elmekutató helység felé veszem az irányt, miközben Toya mellém siet. Hangosan ugatva, amivel megtöri a csendet. Talán azt akarja jelezni, hogy mennyünk a  menekülő lány iránt, de az is lehet, hogy Takeshit és Nazukit jelzi, akik épp most botorkálnak ki a romos folyosó ajtaján. A két ninja mintha látvány hasonlít egy kissé két régi ivócimborára, akik felöntöttek a garatra, mivel egymásba kapaszkodva próbálnak lassan egymást segítve előre haladni. A két fiú eléggé lestrapálva testi, lelki sérülésektől szenved, a fájdalomtól eltorzult arcuk némileg felvidul, mikor látják, hogy én is életben vagyok. Majd a Yamanka fiú kicsit erőltetett mosollyal elmondja hogyan is érez azzal kapcsolatban, hogy lát engem, majd előáll a kérdéssel, amire kicsit nehezemre esik válaszolni több szempontból is.
– Nem kertelek, megszökött. Viszont a jó hírem az, hogy visszaváltozott Toyának köszönhetően. Próbáltam utánaeredni, de azt hiszem eltört pár bordám, mivel ő alapból fürge és jól tud rejtőzködni esélyem sem lett volna utolérnem így inkább próbálok ott hasznos lenni, ahol tudok és segíteni nektek.
Ezután ők is visszafordulnak, és megnézzük, mi van a maradék 3 Yamanakával. Amint a mostani bicegős tempónkban haladva megérkezünk az elmekutató szobába. Takeshi és én nem értünk sokat az orvosláshoz csak annyit tudunk megnézni max, hogy élnek-e még, így Nazukira hagytuk a vizsgálódást, aki szerencsére jó hírekkel szolgál. A háromból kettő csak eszméletét vesztette, egyiküknek pedig agyrázkódása van. Lassan érkezik még néhány klán béli akiket Nazuki értesített az gondolatátvivő titkos jutsujuk segítségével, amint megérkeznek a srác nem túl hangosan, de annál komolyabban kiküld minket a belső kertbe várakozni. Társam helyet foglal a füvön, légzésén hallható, hogy az ütközés az ő bordáit és tüdejét is megviselte. Próbálja ugyan oldani a feszültséget, és kicsit kimért nevetése, mely idő közben a fájdalomtól elváltozik engem is megfertőz néhány röpke pillanatra. Miután abbamarad az a kis nevetés, elkezd mesélni arról mit is mondott neki a fiú Nanamiról miközben erre tartottak. Mivel belelátott a teljes elméjébe ezért új információval is képes volt ellátni minket, arról mi is történt vele a fogságban.
Miközben társam egy pillanatra megáll, hogy levegőt vegyen, én elmerengek gondolataimban.
* Tehát vele volt a testvére is a fogságban és nagy a valószínűsége annak, hogy még az ő szerveit is átoperálták Nanamiba. Az is lehet, hogy az előbb nem is azért sírt mert bűntudata van amiért ránk támadt hanem mert most már mindenre emlékszik. Fájdalom alatt azt értette volna, hogy a testvére élete árán élhet ő és ezért szeretne meghalni? A fenébe talán most is…
Közben társam félbe szakítja gondolataim. Úgy látszik ő is felmérte, hogy ezek után nem valószínű, hogy szívesen látott vendégek leszünk itt a közeljövőben. Valamint újabb terv felől is érdeklődött a lány felkutatását illetően.
– Kutatásban esetleg a Nara klán segítségét kérhetnénk, de félek nincs rá elég időnk, és bevallom azok után, ami itt történt nem szívesen rángatnék bele több embert ebbe az egészbe. Ja és még csak szagmintánk sem lenne. Kénytelenek leszünk csak Toyára hagyatkozni, ez az én véleményem. De te is megoszthatod velem nyugodtan, hogy szerinted mit kéne csinálni. De siess, mert az előbb halottak alapján kezdek egyre jobban félni attól, hogy esetleg öngyilkos akar lenni!

// Bocsi a késésért, de remélem most már majd újra egyenesbe jövök, ha a kezem még egy darabig nem is. //

_________________

2016. Január- A hónap legjobbja

Mulitkarik: Aokaze Atsushi, Aihara Arata
avatar
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 105

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 716

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamanaka birtok

Témanyitás  Hidan on Kedd Jún. 23 2015, 02:22

Takeshi először szkeptikusan hunyorog barátjára, aztán amikor hirtelen megérti, miről van szó, ismét fájdalmasan felkuncog, mielőtt válaszolna:
- Biztos hogy nem verted be a fejed valahova? Szerintem te az Inuzukákra gondolsz. De igazad van, szagminta nélkül nem sokat érünk. Bár ha jobban belegondolsz, a kardja nélkül és átöltöztetve vezették be Nanamit a vizsgálóba, szóval a holmija még itt kéne legyen valahol...
A fiú merengő tekintettel, a semmibe bámulva töri a fejét valami lehetséges megoldáson, hogyan akadhatnának a lány nyomára. Éles eszét dicséri, hogy rövid habozás után egész jól számba veszi az előttük álló lehetőségeket:
- Véleményem szerint négy lehetőségünk van. Az első, hogy újraegyesülünk a csapattal és összeférceltetjük magunkat egy dokival Konohában. Ezzel rengeteg értékes időt veszítenénk, de legalább kipihenten és nem utolsó sorban sérülések nélkül kezdhetnénk bele a nyomozásba. A jelenlegi állapotunkban egy pár útonálló is képes lenne elintézni minket. Továbbá a Sensei közreműködésével hozzáférhetnénk a levélfalusi aktákhoz is, hátha találunk bennük valami olyan nyomot, ami Nanami nyomára vezet. Esetleg kivallathatjuk Hirukot vagy megkérdezhetjük a lányt, akit megmentettünk. A második, hogy harmadszor is visszamegyünk a házba, ahol a kísérletek folytak, hátha találunk valami olyasmit, ami eddig elkerülte a figyelmünket. Talán a rabok egy része még mindig a környéken kóvályog, na meg lehetnek rejtett szobák is a szerteágazó katakombákban, ahol értékes nyomokra bukkanhatunk. A harmadik, hogy kiderítjük hol éltek Nanami és a mamája. Nem sok mindenre emlékezett a múltjából, de a nagyijával kapcsolatos emlékei elég elevennek tűntek. Egy ilyen erős kötődés könnyedén felülírhatja beletáplált programot. Ha ez az egy fix pont vont az életében, én a helyében oda mennék. Az utóbbi két lehetőséggel az a baj, hogy puszta spekulációkra épülnek, viszont sokkal kevesebb az esélye, hogy kihűl a lány nyoma. Az utolsó opció pedig az, hogy kikérjük Nanami levetett holmiját, megmutatjuk a szagmintát Toyának és azonnal a nyomába eredünk. A kettejük közti kapcsolat talán a segítségünkre lehet a megtalálásában. Ez a lehető leggyorsabb és legbiztosabb változat, azonban itt van a legkevesebb lehetőség arra, hogy összeszedjük magunkat. Ha ismét átalakul, esélyünk sem lesz ellene, ráadásul Ayaménak és Takeda-Senseinek fogalma sem lesz róla, hova tűntünk, ha valami balul sülne el. A gond az, hogy minél tovább habozunk, annál kisebb az esélye, hogy rátalálunk, viszont annál jobbak a túlélési esélyeink. Ötletem sincs melyiket kéne választanunk...
Fogai között halkan sziszeg a fájdalomtól, amit a feltápászkodás okoz neki. Elég komoly sérülései lehetnek, de túlságosan is büszke ahhoz, hogy kimutassa, mennyire megviselik a sebei. Bár lába kicsit meginog, mielőtt visszanyerné egyensúlyát, magabiztosan és menetkészen áll Atsushi elé, jobbját még sebesülten is segítőkészen nyújtva társa felé.
- Nos, mi legyen?


//Fontos hogy nem csak ezek a lehetőségek állnak előtted, ezek csupán Takeshi ötletei. Ha Te mást forgatsz a fejedben, nyugodtan indulhattok arra is.//

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamanaka birtok

Témanyitás  Aokaze Atsushi on Szer. Jún. 24 2015, 21:39

// Hidan //
 
Barátom furcsán vigyorog, miközben én éppen arról beszélek, mit gondolok az előzőleg hallottak alapján, mikor befejezem pedig még ki is nevet. Utána persze elmondja mire fel ez a reakció, ettől persze kissé zavarba esek és az arcom kicsit megpirul, közben belegondolok hogyan is téveszthettem össze a két családot, hisz még csak nem is hasonlít a név.
– Igen, rájuk gondoltam! Nem is értem miért a Narákat mondtam.
Társam talán már nem is hallja amit mondok, mert olyan meredten bámul a semmibe, hogyha a kezemet lengetném előtte az sem tűnne fel neki. Rövid idő után visszatér közénk a gondolataiból és megosztja, mi is az ő elképzelése a továbbiakról. Némán hallgatom hosszúra nyúló beszédét. Közben jól szemügyre veszem őt is, mert látni lehet, hogy ő sincs a toppon. Majd elképzeléseinek közlése után nekem adja vagy inkább rám hárítja a választás jogát.
– Mi az nem mersz dönteni? – Cukkolom kicsit, amiért az előbb sikerült zavarba hoznia. – Na, rendben választok én. Úgy tűnik mindkettőnknek, eszébe jutott Toya orrának használata, úgyhogy szerintem ez lesz a legjobb megoldás. Ahogy mondtad a ruháit elkérjük majd a Yamanakáktól, ha idejönnek, mert azt mondták, hogy várjunk. Azután irány a falu, ahol remélhetőleg találkozunk Kai senseiékel. Őt majd megkérjük, hogy vallattassa ki, ha lehetséges Hirotót a híres Ibikivel. Mi eközben a kórházban elláttatjuk a sérüléseinket. Másnap pedig remélhetőleg kora reggel, indulhatunk is keresni Nanamit. Ja tényleg a készleteinket is fel kell tölteni, mert szerintem már neked sincs se vized se kajád. Amíg itt vagyunk, még megkérdezem majd, Nazukit bele bírnak-e nézni egy bizonyos eb fejébe is. Szerintem ő tud a legtöbbet Nanamiről, és az ő emlékeiből is nyerhetünk némi információt. Azt szerencsére megjegyeztem, hogy a határ menti kis falu közelében találták meg, talán a mamája a faluban él vagy nagyon közel hozzá, ezért akár arra is kezdhetnénk a keresést. Most már csak egy Yamanaka kéne, aki segít és indulhatnánk is!
Várunk, amíg nem jön valaki a Yamanakáktól, remélhetőleg ismét Nazuki lesz az, aki segít nekünk mert neki mégis könnyebb lenne feltenni ezt a kérdést mint egy vadidegennek, na persze ő is csak egy fokkal jobb.
- Lehetséges az hogy belenézzetek ennek a kutyának a fejébe, és ha igen akkor megtennétek-e nekünk még ezt a szívességet? Többet tud a lány fogságban töltött idejéről mint mi, remélhetőleg lesz köztük használható is. 

_________________

2016. Január- A hónap legjobbja

Mulitkarik: Aokaze Atsushi, Aihara Arata
avatar
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 105

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 716

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamanaka birtok

Témanyitás  Hidan on Pént. Jún. 26 2015, 16:56

Takeshi szemöldökét ráncolva válaszol az ugratásra, kissé talán komolyabb-komorabb hangnemben, mint ahogy az megszokott volt tőle a korábbiak során:
- Mégis miféle shinobi lennék, ha nem adnék a társaim véleményére..?
De egyébként rábólint Atsushi ötletére. Az idő csigalassúsággal vánszorog, minden egyes pihenéssel töltött perc a hiábavalóság érzetét kelti. A fiúk kötetlenül beszélgetnek egészen addig, míg a még mindig kissé sápadt Nazuki megérkezik, hogy búcsúztassa őket.  Bár már sokkal jobb bőrben van, mint pár órával ezelőtt, a Nanami elméjébe való bepillantás láthatóan rányomta bélyegét az ifjú Yamanaka hangulatára.
- Az kívánom, bárcsak különb körülmények között találkoztunk volna. Tehetek még értetek bármit, mielőtt utatokra bocsátanánk titeket?
A Toya emlékeibe való kutatás hallatára kissé húzza száját a szemüveges férfi. Bizonytalanul beletűr kese hajába, majd homlokát fáradtan tenyérgyökének támasztva rágódik a kérésen.
- Az állatok gondolatvilága és emlékezete nagyban különbözik az emberekétől, nem is beszélve arról, hogy még mindig nem hevertem ki az előző elmeolvasást... De azt hiszem, a körülmények fényében azzal segíthetek a legtöbbet a lány megtalálásában, ha teszek vele egy próbát. De utána ennyi, kész, végeztünk.
Nem is habozik sokat, leguggol a kutya mellé, s bozontos fejét finoman a tenyerei közé fogja. Pápaszemes tekintete keresi a kissé ficánkoló állat pillantását, majd amikor létrejön a kontaktus, valamit motyog az orra alatt, mire írisze azúrkékje azonnal fehérbe fordul. Toya nyüszít páni félelmében, de egyébként nem mozdul, mintha csak valami lebénította volna. Nazuki halántékán dagadnak az erek az erőlködéstől, s kövér izzadságcseppek fakadnak rajta, hogy versenyt fussanak a férfi hegyes álláig. Pár pillanatig tart az egész: a szőke fiú hamarosan elengedi az ebet, aki nyüszítve és farkát behúzva rohan el az egyik távolabbi sarokba. A Yamanaka pedig egyszerűen hátradőlve a fenekére esik a guggolásból. Tekintete majdnem olyan elgyötört, mint amikor Nanamit vizsgálta, de úgy tűnik most jobban fel volt készülve mindarra, ami a négylábú tudatába lépve fogadhatja. Kezével kényszeresen a saját füle tövét vakarássza és zihálva kapkodja a levegőt, s még mindig a földön ülve osztja meg tapasztalatait a két ifjú shinobival:
- Két élet... A kutya testén két lélek osztozik, bár nehéz lenne megmondani, hogy ér véget az egyik, s hol a másik. Az egyikben... Egy menhelyt láttam, mosdatlan és csontos kölyökkutyákkal. Aztán egy fehér köpenyes, fiatal férfi jött, rám... Nem, a kutyára mutatott, mire kiemeltek a ketrecből és egy zsákba raktak. A másik emlékezetben... Egy öreg nénivel és Nanamival éltem... Élt. Aztán fogságba kerültek. Az utolsó, amit láttam, egy vékony lány keze, amint Nanamiéba kapaszkodik. Aztán vége lett mindennek.
Sajnálkozó pillantást vet az átrium szélén szűkölő Toyára.
- Gondolom, tudjátok hogy ez mit jelent. Bárhogy is alakulnak a dolgok, remélem, hogy meg tudjátok majd hozni a helyes döntést. Isten veletek!


Innen folytatjuk:
http://narutohun.niceboard.org/t22p450-hatarvidek

vagy innen:
http://narutohun.niceboard.org/t600p225-konoha-kapuja

Rajtad múlik, amelyik jobban illik az elképzeléseidhez.

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamanaka birtok

Témanyitás  Yamanaka Inako on Csüt. Ápr. 14 2016, 23:00

//Mizukage-sama Very Happy//

Inako álmosan pillantott ki szobája ablakából, ma nem igazán szeretett volna edzéssel, vagy bármi mással foglalkozni. Arra gondolt, hogy elmegy a virágüzletbe, hátha szükség van a segítségére. Eddig a gondolatot nem követte tett, csupán elméleti szinten született meg a terv a fejében. Feltápászkodott az ágyából és elindult valami reggeli-félét készíteni magának. A birtok különösen csöndes volt, azt hitte rajta kívül senki sincs otthon. Szülei valóban elmentek valahová, édesanyja biztosan az üzletben tüsténkedett, vagy a közeli virágföldekre ment ki, újabb szépségeket gyűjteni. Édesapjáról néhány napja nem hallott, de a háborús események miatt ezen nem csodálkozott, minden magasabb rangú shinobira szükség volt ezekben a vészterhes időkben.
A konyhában neki fogott onigirit készíteni, ezt találta a leggyorsabbnak és legegyszerűbbnek, mert már igencsak kezdett éhes lenni. Miután elkészült az étellel, egy kis bento dobozba rakott pár darabot, aztán elindult sétálni. Örült, hogy kapott pár nap szabadságot, mert a kisebb küldetések is eléggé ki tudták fárasztani. A nem rég lefolytatott egy hetes kemény edzés után pedig pláne jól esett a pihenés. Hichiyo-sensei is biztos ezen a véleményen volt, máskülönben biztos kitalált volna még valamit. A bento dobozból szépen csemegézte az onigirit, miközben élvezte a meleg napsütést.
*El tudnék így lenni egész nap.* Futott át az agyán a kék szemű geninnek. Tekintete az égre kúszott, ahol madarak repültek. Elmosolyodott, olyan békésnek tűnt az egész, mintha a háború árnyéka nem lengte volna be az egész ninja világot. Pont emiatt kezdett el egyre keményebben edzeni, tudta szüksége lesz minden tapasztalatra, amit össze tud szedni.
*Jó lenne lassan megtanulni a klánom technikáit. Ezzel a néhány egyszerűbb jutsuval is sok mindent meg lehet tenni, de úgy érzem még hasznosabbá válhatnék így. A semmittevés is jó egy ideig, de szeretnék hasznosabb lenni.* Újfent elmélkedni kezdett a Yamanaka lány. Eddig még nem tudtak sort keríteni arra, hogy megtanítsák neki a Shintenshin no Jutsut, viszont bízott abban, hogy hamarosan elérkezik ennek az ideje.

//A kezdő postok sosem az erősségeim, szóval ez se lett túl hosszú.//
avatar
Yamanaka Inako
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 271

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamanaka birtok

Témanyitás  Terumi Mei on Hétf. Ápr. 25 2016, 20:43

/Gomen a késésért! A kezdő reag pedig pompás! Very Happy  Különben nekem sem erősségem. Very Happy /

Inako már megérett arra a feladatra, hogy megtanulja a klánja technikáit, ami azt illeti, ennek el is jött az ideje, de talán ebben a nagy sietségben, és a háború szele miatt nem volt gondja egyik klán tagjának sem arra, hogy a fiatal Yamanakát eddze. 
Bár a háború nyoma itt is megmutatkozott, ugyanis sokan a Tűz országában kerestek menedéket, az utcákon vidám, ámde rongyos ruhájú gyerekek szaladgálnak, akik talán elveszthették az otthonukat.
Ahogy a lány eltűnődött, nem vehette észre, hogy egy Yamanaka jön vele szemben. Látszólag ez a másik is elgondolkodhatott, ugyanis egymásba ütköztek, s sikeresen hátrahuppantak mindketten. Ahogy Inako felnéz, Yamanaka Inai-t láthatja maga előtt. Inai huszas évei elején járt, de kora ellenére képzett volt, Inako talán régebben sokat láthatta edzeni, de nem tartozott azok közé, akikkel sokat beszélt volna élete során.
- Áh, ne haragudj, Inako! Jobban kellett volna figyelnem - úgy tűnik, ő mindezek ellenére elég jól emlékszik a nevedre. Feláll, s nyújtja a kezét, hogy felsegítsen téged is.
- Min tűnődtél el olyan nagyon? - teszi fel kérdését, miközben megfordul abba az irányba, amerre haladtál, s egy sétára invitál megkezdett lassú lépteivel.

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Ginoo Yukizaki - Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld
Komimushi Zanami - Egyenesen járni tudni kell (fagyasztott)
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamanaka birtok

Témanyitás  Yamanaka Inako on Kedd Ápr. 26 2016, 22:29

Inako annyira elmélyedt a gondolataiban, hogy elfelejtett az orra elé nézni, aminek meg is lett a következménye. Hirtelen azt érezte, hogy valaki neki ment, vagyis inkább ő ütközött az ismeretlennek.
- Omppffff - szűrődött ki ajkai közül valami meghatározhatatlan hang.
Nemesebbik felén landolt, de a büszkeségén kívül szerencsére semmi más nem sérült meg. Ahogy felnézett, megpillantotta egyik unokatestvérét. Ritkán találkozott vele a klán területén, csupán régebben látta, amikor az akadémiai órák után külön edzéseket folytatott. Főleg a Yamanaka klán technikáit gyakorolta.
- Jaj, Inai! - pattant fel gyorsan, elfogadva a segítséget, mert a földön csücsülve nem mutatott túl szép látványt. - Ami azt illeti, eléggé elkalandoztam, szóval nem hinném, hogy a te hibád lenne.
Az idő bizony gyorsan szaladt, ahogy volt alkalma jobban megnézni a másik Yamanakát, rájött hogy bizony Inai már a húszas éveinek elején járt, alig lehetett pár évvel fiatalabb Inonál. Eléggé meglepődött, hogy emlékezett a nevére, mert tényleg ritkán futottak össze a klán területén. Neki csak azért maradt meg a lány neve, mert sokszor hallotta, az idősebb generáció sok jót mesélt róla, képzett kunoichinek tartotta mindenki. Amikor a szőke ninja feltette a kérdést, a genin némi habozás után szólalt csak meg.
- Amikor reggel felkeltem, úgy voltam vele, hogy ma szeretnék egy szabad napot kivenni a kemény edzések után, esetleg segíteni a virágüzletben. Aztán, ahogy elkezdtem sétálni és közben elfogyasztani a reggelimet, eltűnődtem néhány dolgon.
A reggeli szónál felemelte kis bentós dobozát, amit úgy szorongatott bal kezében, mintha az élete múlt volna rajta. Az esés után szerencsére gyorsan magához vette, így nem felejtette a földön. Közben Inai sétára invitálta az ifjú Yamanakát és így szép lassan megeredt a lány nyelve.
- Eszembe jutott az egész háborús helyzet. Még Konohát sem hagytam el, amióta tart a háborús időszak, állandóan apró-cseprő küldetésekkel bíznak meg, ráadásul csapatba sem osztottak be, pedig egy ideje ígérgetik - mondta el szinte egy szuszra Inako. Végre talált valakit, akinek kiönthette a lelkét. Szegény Inai még csak nem is sejtette, hogy kvázi lelki szemetesnek fogják használni, legalább is egy darabig.
- Szerintem már vagyok annyira képzett Ninjutsu terén, hogy beavassanak a klán titkos technikáiba. Talán így még a háborúban is jobban számíthatna rám a falu.
avatar
Yamanaka Inako
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 271

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamanaka birtok

Témanyitás  Terumi Mei on Kedd Május 03 2016, 19:26

- Rá se ránts - mosolyog rád. Inai mindig vidám volt, ritka esetek számába ment, hogyha valaki szomorúnak látta, akkor is legalább csak azért, mert ő másokat annak látott. Eléggé helyén van a szíve, és mások hangulata jobban befolyásolja, mint az eső és a saját fájdalmai. Útközben végighallgat téged, amikor komolyan végigmér. A háborúról beszélsz neki, amire összeráncolja a homlokát, de nem a szó hallatán, hanem azért, amit hall: hogy nem osztottak még be csapatba, s hogy úgy véled, nagyobb hasznod lenne a háborúban, ha tanítanának.
- Sokat nőttél már, mióta nem láttalak. És érettebb is lettél - kezdi ezzel, majd előre tekint, hogy nehogy másodjára is orra bukjon.
- Talán az is állhat a háttérben, hogy most mindenki elfoglalt. Ide is kellenek az emberek, hogy vigyázzanak a gyengébbekre, ezért vagy te is itt. Itt van hasznod. Persze ez az én meglátásom, én nem szívesen küldenélek el a frontra, egyrészt azért, mert még nem tudod a klánod technikáit, ami azért jóval nagyobb előnyt biztosítana a számodra, a másik pedig, hogy nekem is mennem kellene, hogy megvédjelek - nevet fel, akkor is, ha ez éppen nem volt olyan nevetséges. Inai nem azért van itt, mert nem akart menni a háborúba, egyszerűen csak azért, mert itt érezte hasznosnak magát. Minden nap jön-megy, alig van ideje a pihenésre, de tudja, hogy legalább hasznos tagja lehet a falunak.
- Tudod mit? Segíthetek neked. Elvégre már tényleg elég nagy vagy ahhoz, hogy mondjuk megtanuld a Shintenshin technikát - elgondolkodik, hogy hol is kezdje, mert valahol le kell fektetni az alapokat. És ez nem éppen egy könnyű dolog, nem kezdheted elmélet nélkül.
- Mint azt nagyon jól tudod, a chakra Yin és Yangon alapszik, a Yamanaka klán technikái a Yangra építenek, ez a lelki energia. Ennek segítségével helyezed át tudatod egy másik testbe, így nincs annak fizikális kiterjedése, testen belül jönnek létre. Majdnem ugyanúgy működik, mint egy genjutsu - kezdi ezzel az elmélet első részét.
- A Yang chakrát a ló kézpecséttel tudod feloldani, ebből fejlesztettük tovább a saját technikánkat, ugyanis ez stabilitást, könnyen kezelhetőséget eredményez, mellesleg a chakrád is sokkal gyorsabban áramlik - folytatja.
- Mi, Yamanakák képesek vagyunk az elmekommunikációra. Ha koncentrálunk, létrejön egyfajta láthatatlan chakrafonál, amivel kapcsolatot alakítanak ki egymás és mások között, ezen képesek gondolatokat továbbítani. A chakrád magában hordozza a tudatot. Egy nagyobb tömegű chakrát halmozol fel, majd ezzel a tömeggel megcélzod azt, akinek a tudatába át akarsz kerülni. De mivel a chakrád nagy része kilép a testedből, ezért akár el is ájulhatsz, amit persze sok gyakorlással ki lehet küszöbölni. Éppen ezért fontos, hogy valaki mindig melletted legyen, amikor ezt a technikát alkalmazod. Még én sem tudom tökéletesen véghezvinni úgy, hogy közben ne ájuljak el. Ha a kilépő chakra egy embert talál el, akkor az a testbe jut a chakrakapcsolaton keresztül, így átveszed az irányítást a test és a tudat felett, így szükséges megtanulnod, hogyan tarthatsz kordában másokat. De ha célt tévesztesz, a chakrád valahol a környező területeken fog kószálni, míg vissza nem talál a testedbe. Azt persze hozzáteszem, hogyha egy igen intelligens emberrel van dolgod, akkor könnyen visszaveszi az uralmat a teste felett... mondjuk nem érdemes éppenséggel olyanokra pazarolni, akik genjutsuban jártasak, legalábbis ha úgy veszed észre, hogy túlságosan azok - vesz egy nagy levegőt, mert sok volt egyszerre a magyarázkodás. Nem is vetted észre, hogy Inai idővel egy olyan területre vitt téged a lépteivel, ahol könnyedén megmutathatja ezt gyakorlatban is.
- Ha van bármi kérdésed, most tedd fel bátran - bátorít.

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Ginoo Yukizaki - Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld
Komimushi Zanami - Egyenesen járni tudni kell (fagyasztott)
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamanaka birtok

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.