Gawakawa-folyó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Gawakawa-folyó

Témanyitás  Orochimaru on Kedd Márc. 07 2017, 18:20

Közepes hosszúságú folyó, amely a Folyó országának fegyverkészítő falvánál ered, és hatalmas vargabetűt leírva a Tűz országán keresztül a tengerbe torkollik egy terebélyes delta torkolattal. Lassú folyású, sekély, így kereskedelmi hajózásra alkalmatlan, vizét inkább öntözésre használják, és nem ritka benne a legtöbb édesvízi hal. Torkolata az előző században a világ zenéjének kulturális központja volt, a folklór hatása ma is érezhető az ott található településnél, melynek lakói ma már kereskedelemre váltottak.
avatar
Orochimaru
Mesélő

Taijutsu Pontok : Nem használom

Specializálódás : Halál és tudományok. Főleg tudományok.

Tartózkodási hely : Nézd, ott --->


Adatlap
Szint: S
Rang: Valami vicces
Chakraszint: Valami menő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gawakawa-folyó

Témanyitás  Orochimaru on Kedd Márc. 07 2017, 18:44

// Chikuma Gennosuke //

A folyó békésen vitte Tanigakure ninjáit céljuk felé, a közepesen messzi északra. Simán vitte őket a nyugodtan hömpölygő víztömeg egészen be, a Tűz országának szívébe.
- Majd lesz egy nagyon éles kanyar a folyóban, ott kell kiszállnunk. - közölte Kun, miközben egy hosszú szárú növényt tépett a partról, és rágcsálni kezdte a végét. Még egy meglehetősen összelapult kalapot is előhúzott a köpenyéből, karimájánál fogva megrázta, mire az visszanyerte eredeti alakját, és fejébe nyomta. Érthető, a nap hét ágra sütött, ráadásul sugarai visszaverődtek a víz felszínéről. Maga a víz kimondottan tiszta volt, annak ellenére, hogy forrásánál a fegyverkészítők átvezették műhelyeiken, takarításra, és egyéb célokra használták, majd a szennyvizet visszaengedték a mederbe. Olykor halak is feltűntek a hordó körül arra várva, hátha valami ehető hullik ki az úszó alkalmatosságokból - netalántán az utasok maguk.
- Talán nem az én dolgom, de... Mi történt a karoddal? - kérdezte Gennosuke kísérője egy váratlan pillanatban. A gyermeteg shinobi olyan gondtalanul fetrengett ladikjában, mintha közönséges naplopó lenne egy messzi déli országból, vagy valahonnan a tengeren túlról. Bakancsa a hordó szegélyét taposta, hatalmas kardja jócskán kilógott a víz fölé. A képet tetézte, hogy az ifjú zsineget húzott elő, meg valami drótdarabot, és másodperceken belül takaros szereléket állított össze. Gyors kézmozdulattal elkapott egy gyanútlan legyet, óvatosan a horogra tűzte, és horgászni kezdett.
Csakhamar elérték a Tűz országának határát, amit csak egy tábla jelzett. Értelmetlen lett volna kaput vagy bármi mást építeni, hacsak nem barikádozzák el az egész országot. Egyetlen bódé volt csak, de az sem határőrök lakhelyeként szolgált, inkább amolyan vadászház volt. A folyón nem zajlott kereskedelem, rendes járművekkel jóformán hajózhatatlan volt, így nem volt mire ügyelni. Különböző csempészbandák ezt kihasználva egyszerűen leengedték áruikat uszadékfának, és hasonlóknak álcázva.
- Sok ilyet láttam már. - ragadott meg Kun egy látszólag átlagos fadarabot, és beemelte a ladikba. - Ha jól megnézi az ember, több van ebben, mint elsőre tűnik. - mondta, majd egy kunai-jal elkezdte feszegetni a rönk egyik végét, mire az lepattant. Kun kicsit közelebb kerül Gennosuke "hajójához", és megmutatta a tároló tartalmát. - Első osztályú dohány a Füst országából. Kérsz? Csempésztől lopni nem bűn. - nevetgélt. - Annak idején több csempészbandát számoltam fel a társaimmal, ismerem a módszereiket. És meg kell hagyni, az árujuk se rossz. Egyébként ahogy nézem, nagyjából két óra múlva szállunk ki, addig pihenj, abból sose elég.
avatar
Orochimaru
Mesélő

Taijutsu Pontok : Nem használom

Specializálódás : Halál és tudományok. Főleg tudományok.

Tartózkodási hely : Nézd, ott --->


Adatlap
Szint: S
Rang: Valami vicces
Chakraszint: Valami menő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gawakawa-folyó

Témanyitás  Chikuma Gennosuke on Kedd Márc. 21 2017, 12:28

Nyugodtan nézte maga előtt a tájat, miközben a rögtönzött "csónakjával" haladt a folyón. Gennosuke különösebben nem szerette a vízi járműveket, no nem azért mert tengeri beteg szokott lenni, vagy nem tud úszni. Csupán jobban szeretett a két lábán lenni a szárazföldön. Gondolatai máson sem jártak, mint az új végtagján. Nagyon kíváncsi volt, bár ettől függetlenül türelmes mellett. A csendes utazást Kun kérdése szakította meg, aki pont egy kényes dologba kérdezett bele, abba hogy mi történt hősünk karjával. A chuunin nem igazán örült ennek a kérdésnek de azért válaszolt:
- Egy küldetés során veszítettem el, az ellenfelem valami pecsétszerű dolgot helyezett rá, amitől lerobbant a karom. Nem ismertem azt a jutsut. - válaszolta röviden és tömören, noha ennek a válasznak csak a fele volt igaz, csak az a része, hogy lerobbant a karja. Kis idő múlva felfigyelt a srác ügyködésén aki rögtönzött egy pecabotot, ezen kissé elmosolyodott shinobink. 
~ Most akar horgászni? Hát.... végül is... van időnk rá, addig sem unatkozik. Ő biztos az a típus, akinek muszáj valamit csinálnia, nem tud megölni egy helyben. ~ jegyezte meg magában, majd mikor elérték a Tűz Országának a határát, ő maga is meglepődve tapasztalta, hogy nincsen komolyabb határellenőrzés. Pedig a Tűz országa jelenleg hadban áll, a Víz szövetségével. Ilyen esetben okosabb lenne mindenhol mindent ellenőrizni. Persze ez csak chuuninunk magán véleménye volt, hiszen ő maga egy semleges kis shinobifalu nindzsája. Kis idő múlva felfigyelt Kun újabb ügyködésén valamint a csempészárukról szóló magyarázatát is végighallgatta. 
- Köszönöm, de nem dohányzok. De felőlem Te nyugodtan megtarthatod az árut, engem nem zavar, és nem is szólok róla senkinek sem. Szóval két óra múlva ott leszünk, remek. Mond mit tudsz a helyről? Tudod esetleg, hogy ki fogja az operációt elvégezni? - kérdezte az ifjú nindzsát, hiszen ha már őt bízták meg a kíséréssel, biztos tudhat egy-két dolgot.

Chikuma Gennosuke
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 327

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gawakawa-folyó

Témanyitás  Orochimaru on Pént. Márc. 24 2017, 18:55

- Értem... Nos, akkor engedelmeddel.. - mosolygott Kun, és pipát szedett elő. Megtöltötte a friss zsákmány egy részével, majd szájába vette. A dohány egyszerűen lángra kapott, ahogy a pipa a szájához ért. A hajósokat hamar szokatlanul édeskés illatú dohányfüst lengte körül. - Ejha, ez egy elég jó kis levél, tévedhettem, aligha nem Kagerouból származik. Mindenki azt hiszi, hogy a Füst országában vannak a legjobb dohányok, de egy termesztő sem tudja lekörözni ezt a minőséget. Nem tudom, mivel öntöznek arrafelé, de hatásos. - elmélkedett, majd kitért Gennosuke kérdésére is. - Ha semmi nem jön közbe, akkor két óra múlva elérünk a kanyarhoz, ahol elhagyjuk a folyót. Ott csatlakozunk a kísérőinkhez, akiket Konoha jelöl ki nekünk, és velük tesszük meg az utat a Medvék országáig. Ott pedig az Ashita no Togawa megbízottja veszi át a vezetést, és elvisz minket a laboratóriumba. Azt nem tudom, ki fogja elvégezni a műtétet, de az Ashita no Togawa odafigyel a részletekre, a szakemberük minden bizonnyal magasan képzett, és van gyakorlata. A hely pedig... Azt mondják, ijesztő, vagy azt, hogy gyönyörű. Egyesek a fenséges jelzővel szokták illetni, de van, aki átlagosnak írja le. Én még nem voltam ott, de valami hegyen van, vagy az oldalában, úgyhogy talán másznunk kell. - a beszédhez felült az öblös hordóban, de amikor végzett, ismét visszadőlt, hogy alig látszott ki a perem mögül, ellenben füstkarikái könnyedén szálltak az ég felé. Az ifjú kísérő mintha vágyakozva nézett volna utánuk. Nem illett a karakteréhez a dohányzás.

A folyó gyorsulni kezdett, és balról egy patak torkollott bele. Másfél óra telt el, talán egy kicsivel több, pillanatnyilag a folyó egy vékonyabb részén voltak. A víz szélessége itt nem lehetett több egy ninja kőhajításánál. Kun egy sziklára mutatott, ami valamivel előttük volt a parton.
- A helyiek Magányos Őrangyalnak hívják, mert ez figyelmeztet rá, hogy hamarosan veszélyes rész következik. A folyó itt tovább fog vékonyodni és mélyülni, és egyre több lesz a szikla, felakadt uszadékfa, amik meglékelhetik a hordókat. Kiszálljunk, vagy válasszuk a gyorsabb és izgalmasabb utat? - kérdezte.
avatar
Orochimaru
Mesélő

Taijutsu Pontok : Nem használom

Specializálódás : Halál és tudományok. Főleg tudományok.

Tartózkodási hely : Nézd, ott --->


Adatlap
Szint: S
Rang: Valami vicces
Chakraszint: Valami menő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gawakawa-folyó

Témanyitás  Chikuma Gennosuke on Pént. Ápr. 07 2017, 10:39

Figyelmesen hallgatja végig Kun válaszát. Azonban most tudatosul benne, hogy bizony elég messzire mennek. No persze mi tagadás, nincsen minden bokorban művégtagokat gyártó technikusnindzsa. 
~Szóval a Medvék országa. Nem is voltam még ott. De hallottam a hoshigakurei shinobikról.~jegyzi meg magában. 
- Értem. Nyilván ez afféle kutatóközpont vagy valami laboratórium féle is, ha már így el lett rejtve a hegyekben. Amúgy sem jártam még a Medvék országában. - magyarázza ő is, miközben nézi ahogy a füstkarikák a levegőbe szállnak. Első benyomásra elég laza srácnak könyvelte el Gennosuke Kun-t, azonban azt sejti, hogy valamit biztos tudhat a shinobi, ha már ilyen messzire elküldték őt kísérőnek. 
Eközben ő is észreveszi, hogy a folyó vize gyorsulni kezd, valamint azt is, hogy szűkül. Éppen kérdezne is ezzel kapcsolatban pár dolgot a kísérőjétől, ám Kun már válaszol is a fel nem tett kérdésre. Nem örül a hallottaknak. Amúgy sem szeret ő a vízen közlekedni, főleg ha veszélyes is az, pláne most, hogy csak fél karja van. Kun kérdésére felhúzza a szemöldökét. Nem tetszik neki az, hogy a srác veszélyesebb dolgokat kedveli, némi kis izgalomért cserébe.
- Természetesen a biztonságos és kevésbé izgalmas utat választjuk. Nem kedvelem a vadvízi "kirándulásokat".- válaszolta határozottan. Esze ágában sincs most veszélybe kerülnie, még akkor sem ha ezt a kísérője unalmasnak fogja tartani. Elég a chuuninnak a baja így is, jobb a békesség. Olyannyira fontos neki, hogy minél előbb meglegyen a műkarja, hogy semmi kétes és veszélyes dolgot nem kockáztat meg. Így is fájdalmas lesz neki az operáció.

Chikuma Gennosuke
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 327

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gawakawa-folyó

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.