Takenayagi Tomoko

Go down

Takenayagi Tomoko

Témanyitás  Uchiha Madara on Szer. Márc. 08 2017, 01:29

Sumi Bunshin Daibakuha // Tintaklón Robbanás

A Technikához először létre kell hozni egy klónt. Ha ez meg van, akkor a használó egyszerűen csak kisüti a klónba raktározott chakrát. Lényegében úgy működik, mint egy robbanócetli, viszont annál sokkal nagyobb robbanást eredményez.
Típus: Ninjutsu
Kézjelek: Tigris
Szint: C
Chakraszint: 160
Megkötés: Sumi Bunshin no Jutsu használata

Sumi animaru bunshin no jutsu // Tinta állat másolat technika
A technika a tinta klón egy módosított változata, ahol a kiöntött tintából nem a saját, hanem valamilyen állat másolatát hozzuk létre, ami annyi előnnyel jáár, hogy nem kell a közelben tartani őket, hanem a beléjük ölt chakrától függ az élettartamuk és a lemásolni kívánt állat méretétől függ a tinta mennyisége. (pl egy medvébe 2 adag tinta kell, egy elefántba 3, de egy egér bőven elég pár deciliternyi)
erősség: a következő technikával kombinálva egy kisebb egér nagyságú lény is komoly sérüléseket okozhat, de azért egy támadót azzal is megijeszthetünk, hogy egy medve lerohanja, amiről nem tudja, hogy tintából van
Gyengeség: Élettartamuk a beleölt chakrától függ és egy nagyobb állatba több chakra is kell, hogy ugyanaddig éljen
Szint: C
Chakra: 150

Sumi animaru bunshin daibakuha no jutsu // Tinta állat másolat robbanás
Az előző technikával létrehozott klónt lehet felrobbantani a raktározott chakra kisütésével. Itt is a robbanás mérete függ a beleölt chakrától és az állat méretétől, ugyanis egy egért könnyű túl tölteni és így akár magunkba is kárt tehetünk, míg egy kutya méretű állatot azért nehezebb, így a robbanás is nagyobb lesz, elvileg egy medve vagy elefánt méretű állattal hatalmas robbanást lehet előidézni, de valószínűleg senki nem rendelkezne annyi chakrával, hogy akár egy medve méretű állatot feltöltsön akkora chakrával, hogy az be tudjon robbanni.
erősség: Ha ésszerű méretet választunk, ez átlagosan egy közepes termetű kutya mérete, kb egy bernipásztor vagy egy goldenretriever, bár ebben benne van, hogy elég chakrával egy dándog méretű állatot is felrobbanthatunk, de van akinek a beagle méret is gondot okozna.
Szint: C
Chakra: 200
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.