Unagi, avagy az úszó börtön

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Unagi, avagy az úszó börtön

Témanyitás  Shimura Danzou on Hétf. Ápr. 10 2017, 15:02

Egy valóságos úszó erődítmény, fából. Unagi, azt jelenti, hogy lankadatlan éberség, így jobb nevet keresve sem találhattak volna ennek az objektumnak. Létezése a mai napig nem bizonyított, ezért könnyedén letagadható. A IV. Nagy Ninjavilágháború alatt Shimura Danzou, a Hokage hozta létre ezt az úszó létesítményt, hogy a csekélyebb értékű hadifoglyokat itt szállásolják el. Általában a nyílt tengeren úszik, nagyon ritkán jut part közelébe. Azt beszélik, hogy a börtön csak egy álca, valami más bújik meg a háttérben. No persze, a börtön tényét is legendaként kezelik, így aligha lehet hinni a pletykafészkeknek. Mindenesetre az Őrség jól végzi dolgát, egyetlen pletyka sem említett még sikeres szökést, ha csak a halált nem számítjuk annak. Egy csapat nem teljesen tiszta múltú konohai chuunin és egy - elméletileg - skizofréniával küzdő konohai jounin teszik ki az őrség nagy részét. Akad néhány matróz, illetve a Hokage érdekeit egy ANBU NE tag képviselteti, legalábbis a szóbeszéd szerint. Az elvetemültebb pletykafészkek azt is hangoztatják, hogy újszerű technológiákat tesztelnek a rabokon, amelyeket Yuukigakurétól zsákmányolt Konoha.


_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Unagi, avagy az úszó börtön

Témanyitás  Rengar on Szomb. Ápr. 15 2017, 08:01

// Danzou, Karasu, Senshi //

- Ha a nehezebb utat akarod választani lelked rajta fiú!
 Ebben a pillanatban egy vörös maszkos, fekete ruhás ember jelenik meg. Az alak nem vacakodik sokat, kézpecséteket formál, majd megfogja a fiú homlokát.
-Ha túléli, akkor mit kezdjünk vele, uram? Csak egy Genin, aligha érné meg vesződni vele, inkább vágjuk....
- Csend! Ez az Én felelősségem! Várjuk meg amíg Yoronen kiszedi belőle, amit kell. Utána döntök!
 Emlékek rohamozzák meg a fiú elméjét. Elöször az anyja jut eszébe, aztán a volt barátai, még egy ponton a dagadt gyerek is eszébe jut, aki alatt tucatszor tört le az ág, amikor a fákon szerencsétlenkedett.
  Amikkr felébredt, az első a bűz, a visszataszító hányás és testszag az, ami az ifjú orrába tolul. Mindezt valami különös sós íz és rothadt hal szaga teszi igazán pikánssá. Kezein láncok, lábain láncok, a fején pedig zsák. A fiú próbálna mozogni, de nem tud, kisebb mozdulatok hatására is belenyilal a fájdalom. A lábát már kezdi érezni, sőtt, már mind a két szemét ki tudja nyitni. Furcsa, de nem félt, nem is pánikolt, hanem valami rendellenes nyugodság árasztotta el. Ez egy ponton már önmagát is zavarta. Miért nem rémült meg, azt se tudja hol van, hogy mit csináltak vele, és mit fognak csinálni vele? Lehet már belenyugodott abba, hogy úgysem lesz rosszabb, max a halál. Ha az eljön, akkor úgyis mindegy már. De nem. Nem akar meghalni. Még olyan sok teendője van az életében. Például el kell utaznia Kemurigakure-ba. De hogyha beszél, akkor több száz, sőtt, több ezer ember életét veheti el. Várjunk csak! Miről beszélhetne egyáltalán? Csak egy szaros nyakláncért jöttek! Miért nem vesz egy újat vagy valami? Jó jó politikai okok biztosan vannak, de ha ezt elmondja vajon hisznek neki? Genineket amúgy sem küldenének ilyen feladatra, még azt hiszik a végén hogy különleges...

Rengar
Játékos

Taijutsu Pontok : 62


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 297

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Unagi, avagy az úszó börtön

Témanyitás  Shimura Danzou on Pént. Ápr. 21 2017, 15:56

// Rengar //


Az ifjú ninja agóniája nem akar elmúlni, Ő maga ennek ellenére nem adja fel. Rendületlen kitartása erény, olyasmi, ami képes rá, hogy életben tartsa. Egy erős marok megragadja és végigvonszolja egy folyosón. A földre taszítják, közben pisszenés sem hallatszik. Szinte letépik fejéről a zsákot. Ekkor két dologra ébred rá. Az egyik, hogy a bal szemét továbbra sem képes kinyitni, ismeretlen okok miatt. A másik, hogy egy hatalmas gálya fedélzetén van, előtte pedig egy férfi áll, taktikai mellényben és konoha fejpántjával a homlokán. Barnás, enyhén ápolatlan haja az arca elé lóg, ám ez s borostás álla sem tudja eltakarni, hogy évekkel ezelőtt kifejezetten jóképű lehetett. Most kissé beesettek már a szemei, tekintete fáradt, mégis, valami ismeretlen lelkesedés érződik az egész kisugárzuásából.
- Rengar, Kirigakuréból. Üdvözöllek Unagin, a börtöngályán. A Parancsnok közvetlen helyettese vagyok, Kaminaho. Az őröket és engem elég, ha uramnak szólítasz, a Parancsnokot felségnek hívhatod. Mint hadifogoly vagy jelen a gályán, bár nekünk nem sok szükségünk van rád, ezért ajánlom, viseld jól magad. Nem könnyű életben maradni, ezért a napi ellátmányt csak azok kapják meg, akik rászolgálnak. Az őrség utasítása parancs. Két fegyelmezési mód van a gályán: csonkítás vagy a hajó alatt áthúzás. Most, hogy megkaptad a szükséges információkat, új nevet kapsz. Haiko-mono. Ez egyben a rangod is. Mindenkit a rangján szólítunk.Minél magasabb pozíciót érsz el, annál könnyebb az életed. Ami a szökést illeti... nos, körülöttünk a végtelen óceán, sok sikert hozzá. Most pedig megkapod a feladataidat és a szálláshelyed.
Kaminaho, nem sokat teketóriázva, megfordul és elsétál. Mielőtt még azt hinnéd, hogy Őt kell követned, ismét megragad az egyik őr, egy testes férfi és magával vonszol a hajó széléhez. Ott, a korlátra egy lánc van kötözve. Ökölnyi láncszemek tartanak egy apró ketrecet amely a hajó oldala mellett himbálódzik.
- Itt fogsz aludni - szólal meg az őr - az első feladatod pedig, hogy letakarítsd a hajó oldalát. A ketrecben találsz egy rongyot. Sok sikert.
Rengar, ha jobban körbenéz, észreveszi, hogy legalább húsz ilyen ketrec lóg a hajó ezen oldalán és ebből legalább tizenhatban vannak rabok.Legtöbbjük a hajó oldalát súrolja. Minden ketrec között akad néhány méter távolság. Az ifjú, ha végignéz magán, egyszerű szürke ronygokat lát, előző ruházatának és felszereléseinek nyoma sincs.


Rengar:
Állapot: 38  %
Chakra: 45 %

//
Az eddigi kalandot 55 chakrával és 8 tjp ponttal jutalmazom. Főképpen passzív, parancskövető játékot folytattál, viszont ez magyarázható Rengar jellemével. Az ifjú túlértékelte a saját képességeit, ezért kellemetlen helyzetbe került, viszont az élete megmaradt. Az érzem, hogy a karakter képességei nem lettek teljesen kihasználva, noha az igaz. hogy a küldetés kifejezetten nehéznek számított. //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Unagi, avagy az úszó börtön

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.