Ochida ház

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Ochida ház

Témanyitás  Kuro on Csüt. Ápr. 20 2017, 14:01

Egy nemesek lakta épület. Hatalmas, három emelet magas, hófehér ház. Teteje vörös cserepekkel van díszítve. A kert is egész nagy. Tele van szépen gondozott, különböző féle virágokkal. Végül a hátuljában egy apró halastó terült el. 
avatar
Kuro
Játékos

Taijutsu Pontok : 10


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ochida ház

Témanyitás  Kuro on Csüt. Ápr. 20 2017, 14:05

//Satoshi Kawajiri//


Ugyanolyan reggel ez is, mint az összes többi.  A fény minimális a nem sokkal a föld alatt elhelyezkedő szobában. Korán van ugyan, de a ház „alsóbbrendű népe”, már nagyban dolgozik. Ágyaznak, takarítanak, terítenek s végzik a különféle reggeli teendőket. Mindenki halkan mozgott az épületben, nehogy felkeltse a nemeseket.
A zöld hajú lány felkelt, s mint mindig, gyors ütemben felöltözött, összeszedte a holmiját, majd rohant is segíteni, megteríteni a háromszemélyes reggelihez. A konyháról hozott tányérokkal egyensúlyozott, egészen az ebédlőig, ahol lerakta azokat a hatalmas fenyőfából faragott asztalra. Szépen elrendezte a porcelánokat, majd rohant vissza a főzőhelységbe a poharakért. Míg ő csak terített, mások az étellel teli tálcákat és tálakat hozták ki. Kancsók, némelyikben te, másikban víz, vagy éppen tea. Az ezüst- tálcákon sajtok és különféle felvágottak. Fa kosarakban több, különböző lisztből készült kenyér s pékáru. A terítő közepén, mint mindig, most is egy váza helyezkedik el, benne több, különféle fajtájú s színű virággal. Nem tagadhatja senki, szép látványt nyújtott.
Még mielőtt a nemesek lejöttek volna, a tömeg visszatért a legalsó terembe, s az étkezőben csak páran maradtak.
Kuro is lecsattogott, vissza a szálláshelyükre. Majd kissé fáradtan huppant le a poros matracára.
~ Na, ez is megvan ~ gondolta.
~ Nehogy már örülni kezdj!
~ Neked mindenbe bele kell szólnod?
Hát... tudod, az az életcélom, hogy minden helyzetben az agyadra menjek.
~ Gratulálok! Sikerült!
~ Ohh... ez még semmi..
A lány kissé idegesen ütötte meg a fejét, amit a külső szemlélők nem igazán értettek.
~ Kushadj már! Még gondolkodni se tudok tőled!
~ Tanuld már meg te idióta! Akkor, s annyit beszélek, amennyit akarok!
~ Egyszer... egyszer el foglak tüntetni...
Te magadtól vagy ilyen hülye, vagy súgnak neked?
A lány megrázta a fejét, majd az ajtó felé tekintett. Megkezdődött a szokásos reggelizés. Akár az állatkertben, a népek megrohamozták az ezüst tálcákat.
Miután végeztek, elérkezett az idő, hogy felfáradjanak az előtérbe. Kuro kedvetlenül állt fel, majd indult meg az ajtó irányába. Felsétált a lépcsőn, majd, mint mindig, most is beállt a felsorakozott emberek mellé, s várta, hogy az egyik nemes lejöjjön.
Akár shinobi munkája van, akár nem, nem mehetett el addig, amíg az egyik „feljebbvaló”, erre nem utasítja.
Unatkozom..
~ Rossz lehet.
Utálom a szarkazmust!
~ Akkor ne beszélj..
Ha az idiótaság fájna... te már nem élnél. Miért nem tudsz néha értelmesen válaszolni?
~ Mert utállak.
Szenvedés az élet, összezárva egy ekkora hülyével...
~ Nekem mondod?
~ Miért? Szerinted kinek másnak tudnám mondani? 
avatar
Kuro
Játékos

Taijutsu Pontok : 10


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ochida ház

Témanyitás  Satoshi Kawajiri Yesterday at 15:27

//Kuro//


Nem kell sokáig várakoznod az előtérben, mire az egyik inas szól neked, hogy Suezo, akit te csak úgy ismersz, mint az elkényeztetett ficsúr, hívat téged. Valószínűleg egy újabb meccset akar. Mivel nincs más választásod, kimész a kert egyik hátsó részébe, ahol elméletileg senki sem lát, vagy hall titeket, de mégis rekordidő alatt kiérnek a szolgálók, hogyha a fiúnak bármi bántódása esik, és meg akar téged büntettetni.
A fiú bekötött kezekkel, és már kivont kunai-kkal vár téged, ám még mindig ugyanolyan bárgyún állnak a kezében, mint eddig, szemében az eltökéltség lángját vagy hivatott felfedezni. 
- Hát végre megérkeztél. Már tudod mióta várok rád?! - kérdezi szokásos, lenéző hangnemében a fiú.
Úgy néz ki, még mindig nem tanult alázatot azóta, amióta sikerült legyőznöd. Talán nem is fog... de ha előzőleg sem büntetett meg a győzelmedért, lehet most sem fog, így legalább jobban érezheted magad, ha ismét sikerül legyőznöd. "Sikerül?" Persze, hogy legyőzöd. Bár Naoko-t ismét vissza kell fognod... de, végül is, ebben is találhatsz némi pozitívat, hiszen ha még sikerülhet párszor felülkerekedned rajta, akkor talán lehet, hogy előbb-utóbb tényleg eltűnhet. Gondolataidból Suezo szökkent ki.
- Gondolom hallottad mi történt az egyik szolgálóval. Valaki végzett vele... meg kell védenem a családomat, ha a gyilkos esetleg még egyszer visszajönne. Te pedig nem vagy más, csak egy rabszolga. - mutat rád. - Ha még téged sem tudlak legyőzni, hogyan tehetnék eleget kötelességeimnek? Egy nap én leszek a ház ura! Te pedig... mindig is csak egy szolga leszel!
Az utolsó mondat úgy hangzott tőle, mintha inkább önmegerősítésként hangoztatta volna, de talán sikerült feldühítenie. Fejvesztve rohan neked, egyáltalán nem úgy, mint ellenfeleid az akadémián. Láthatod, hogy nincs tehetsége, és valószínűleg egy percnyit sem edzett a legutóbbi alkalom óta. Könnyen le tudod teríteni.


//Mivel ellenfeled nem shinobi, és a küzdelem nem halálig megy, állapot-jelzőket értelmetlen lenne kiírnom. Nyugodtan megpróbálhatod megnyerni a harcot egy kör alatt, hiszen úgyis bőven reális lenne, azonban csak a saját karakteredet mozgathatod. Csak ügyesen. Smile //
avatar
Satoshi Kawajiri
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 48

Specializálódás : Emo


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 342

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ochida ház

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.