Elhagyatott Földalatti Bunker

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Elhagyatott Földalatti Bunker

Témanyitás  Hatake Kakashi on Pént. Máj. 05 2017, 14:38

Az ország kietlenebb pontján található, kis méretű földalatti létesítmény.

_________________

Mesélések:  Ayanokoji Hinami, Ayanokoji Ikari, Sharo Lu, Hyuuga Shakaku + Előre katonááák
avatar
Hatake Kakashi
Mesélő

Specializálódás : Csendben maradás

Tartózkodási hely : Maszk mögött


Adatlap
Szint: S
Rang: Haraggombóc
Chakraszint: Yeah boiii

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott Földalatti Bunker

Témanyitás  Ayanokoji Hinami on Csüt. Máj. 18 2017, 15:37

A nagyapám gesztenyebarna szemeiből záporozó eső elállni látszik. A lelkemben és elmémben lakozó vihar ezzel ellentétben tombol, s majd szétfeszít belülről. Ahogy leguggol elém, szempárjának szegezem az enyémet, mintha magyarázat után kutakodva fürkészném tekintetét. Felvetésére csak szótlanul bólintok egyet. Nagyon is jól látod Öreg, rengeteg kérdésem van. Egy gyönge sóhajt ejtek meg. Talán azért, mert nem vagyok felkészülve az előttem álló megpróbáltatásokra lelkileg. Rossz előérzetem van, és tudniillik ki nem állhatom a rossz előérzeteket. Egyszerre érzek azonban megkönnyebbülést. Kezd visszatérni az a Papa, akit megszokhattam. Aki a legnehezebb helyzetekben is bolondos marad. Ő a kapaszkodóm és bizonyosságom arra, hogy minden rendben van még akkor is, ha minden rosszra fordul.

- Mehetünk. -
jelentem ki egyszerűen, majd felvonom a szemöldököm a dinamika szó hallatán. Legalább az önkritikája most a helyén van. - De, épphogy túl régi vagy. - bököm oda savanyúan, ezzel is helyrerázva a megszokásaimat, mikor pedig nem figyel, titkon egy félmosolyra húzom a szám. Ezután útnak indulunk. Nem zavar különösebben. Amúgy is el akartam jönni erről a lepukkant helyről, ki tudja, hol kötünk ki. Miket beszélek! Nem hogy nem zavar, egyenesen szétvet a kíváncsiság, mégis mibe keveredtünk. Egyre feszültebb és feszültebb leszek minden egyes szökkenéssel, mit úticélunk felé ejtünk. Tíz perc elteltével egy keresztúthoz érünk. Papa pedig beleveti magát a növényzetbe, ahol mégcsak út sincsen. - Csak azt ne mondd, hogy ez is beletartozik a híres "Tudok egy rövidebb utat!" kategóriádba. - motyogom bosszankodva, miközben ellep a gaz és egy kunait kézbe véve vágom magam előtt az utat.

Meglepetésemre perceken belül megtorpan, ezt követően egy oda nem illő, növényektől benőtt fémelem tűnik fel a földben. Papa óvatosan kitapintja, majd egy határozott mozdulattal felrántja és rámutat az irányra. Ismét egy földalatti alagútban találom magam, viszont itt félhomálynak sincs nyoma, a sötétség teljesen hatalmába kerítette a folyosót. Papa kiteszi elém a kezét, majd egy hangos szimatolás után láng villan fel mutatóujján. Katon. Sosem használta még előttem. Ha teheti, mindig Taijutsuhoz folyamodik, vagy Suitonhoz. Nagyon idegen ezt tőle látni. A lobogó láng vetülete bevilágítja az előttünk álló utat. Ami nem mellesleg nem úgy tűnik, mintha egyhamar vége lenne. Lépteink akármennyire puhák, mégis hallatszanak a dermesztő csöndben.

- Papa, mondd, mégis mi ez az egész? - kérdezem egyértelműen. Nem hiszem, hogy magyaráznom kéne neki, mire gondolok. Valahonnan már nagyon jól ismeri erre a járást, és a szimbólum és a lány holtteste is mondott neki valamit. Láttam. Meg kell, hogy értsem.
avatar
Ayanokoji Hinami
Játékos

Taijutsu Pontok : 24

Tartózkodási hely : CUKORKA


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin (Vándor)
Chakraszint: 183

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.