Elhagyatott Földalatti Bunker

Go down

Elhagyatott Földalatti Bunker

Témanyitás  Hatake Kakashi on Pént. Május 05 2017, 14:38

Az ország kietlenebb pontján található, kis méretű földalatti létesítmény.

_________________

Mesélések:  Ayanokoji Hinami, Ayanokoji Ikari, Ayanokoji Nozomi, Kenshiro Izuna-Kenshiro Mika, Lanmao, Kawajiri Satoshi, Hyuuga Emi
avatar
Hatake Kakashi
Mesélő

Specializálódás : Csendben maradás

Tartózkodási hely : Maszk mögött


Adatlap
Szint: S
Rang: Brutál Ízű Gombóc
Chakraszint: Yeah boiii

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott Földalatti Bunker

Témanyitás  Ayanokoji Hinami on Csüt. Május 18 2017, 15:37

A nagyapám gesztenyebarna szemeiből záporozó eső elállni látszik. A lelkemben és elmémben lakozó vihar ezzel ellentétben tombol, s majd szétfeszít belülről. Ahogy leguggol elém, szempárjának szegezem az enyémet, mintha magyarázat után kutakodva fürkészném tekintetét. Felvetésére csak szótlanul bólintok egyet. Nagyon is jól látod Öreg, rengeteg kérdésem van. Egy gyönge sóhajt ejtek meg. Talán azért, mert nem vagyok felkészülve az előttem álló megpróbáltatásokra lelkileg. Rossz előérzetem van, és tudniillik ki nem állhatom a rossz előérzeteket. Egyszerre érzek azonban megkönnyebbülést. Kezd visszatérni az a Papa, akit megszokhattam. Aki a legnehezebb helyzetekben is bolondos marad. Ő a kapaszkodóm és bizonyosságom arra, hogy minden rendben van még akkor is, ha minden rosszra fordul.

- Mehetünk. -
jelentem ki egyszerűen, majd felvonom a szemöldököm a dinamika szó hallatán. Legalább az önkritikája most a helyén van. - De, épphogy túl régi vagy. - bököm oda savanyúan, ezzel is helyrerázva a megszokásaimat, mikor pedig nem figyel, titkon egy félmosolyra húzom a szám. Ezután útnak indulunk. Nem zavar különösebben. Amúgy is el akartam jönni erről a lepukkant helyről, ki tudja, hol kötünk ki. Miket beszélek! Nem hogy nem zavar, egyenesen szétvet a kíváncsiság, mégis mibe keveredtünk. Egyre feszültebb és feszültebb leszek minden egyes szökkenéssel, mit úticélunk felé ejtünk. Tíz perc elteltével egy keresztúthoz érünk. Papa pedig beleveti magát a növényzetbe, ahol mégcsak út sincsen. - Csak azt ne mondd, hogy ez is beletartozik a híres "Tudok egy rövidebb utat!" kategóriádba. - motyogom bosszankodva, miközben ellep a gaz és egy kunait kézbe véve vágom magam előtt az utat.

Meglepetésemre perceken belül megtorpan, ezt követően egy oda nem illő, növényektől benőtt fémelem tűnik fel a földben. Papa óvatosan kitapintja, majd egy határozott mozdulattal felrántja és rámutat az irányra. Ismét egy földalatti alagútban találom magam, viszont itt félhomálynak sincs nyoma, a sötétség teljesen hatalmába kerítette a folyosót. Papa kiteszi elém a kezét, majd egy hangos szimatolás után láng villan fel mutatóujján. Katon. Sosem használta még előttem. Ha teheti, mindig Taijutsuhoz folyamodik, vagy Suitonhoz. Nagyon idegen ezt tőle látni. A lobogó láng vetülete bevilágítja az előttünk álló utat. Ami nem mellesleg nem úgy tűnik, mintha egyhamar vége lenne. Lépteink akármennyire puhák, mégis hallatszanak a dermesztő csöndben.

- Papa, mondd, mégis mi ez az egész? - kérdezem egyértelműen. Nem hiszem, hogy magyaráznom kéne neki, mire gondolok. Valahonnan már nagyon jól ismeri erre a járást, és a szimbólum és a lány holtteste is mondott neki valamit. Láttam. Meg kell, hogy értsem.
avatar
Ayanokoji Hinami
Játékos

Taijutsu Pontok : 29

Tartózkodási hely : CUKORKA


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin (Vándor)
Chakraszint: 213

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott Földalatti Bunker

Témanyitás  Hatake Kakashi on Hétf. Május 29 2017, 18:46

Papád csak néz egy ideig maga elé, szemöldökét összeráncolva. Fél percnyi csendes lépdelés után úgy dönt sóhaj és előzetes bevezetés nélkül inkább csak kiböki azt, ami a szíve legtetején van.
- Ayanokoji Kaori. - Feleli, még több kérdésnek adva teret. - A lány akit láttunk. Ő is a klánunk tagja... Volt. Még fiatalabb koromba bízták rám a felügyeletét, hogy egyengessem az útját, révén a szülei már nem tudták többé megtenni. Támogattam, segítettem rajta... Egy ideig. Aztán döntenem kellett, vagy titeket választalak vagy mellette maradok és csak ritkán szólhatok bele a gyerekem és unokám életébe. Nem, nem is beleszólni akartam. Csak... - Itt szünetet tartott, minden bizonnyal könnyei karbantartása érdekében. - ...Csak a részese lenni. Ha már egyszer elrontottam, ne tegyem meg még egyszer. - Válaszúthoz érkeztetek, de papád határozottan menetelt a jobb irányba, bár hogy miért nem a balt választotta, azt csak tippelni lehetett.

- Kaori, ő mindig is talpraesett volt. Elmondtam neki a helyzetem és ő csak folyamatos támogatást mutatott. Jobban meggondolva ő segített rajtam, ő óvott engem, mintsem én őt. Olyan fiatal volt még... Együtt elintéztük hogy befogadja egy átlagos család, ki mit sem sejtett a neve mögötti klánról. Miért is sejtettek volna? A mi történelmünk rég a poros tekercsek mélységeiben foszlik épp. Mindenesetre nem ismerem azt a nőt aki a segítségünket kérte, bizonyára csak egy megtaláló, vagy egy nagyszülő, esetleg egy ismerős. - Itt szinte hallani lehetett a mélyülő megbánást papád hangjában. - Emlékszem a leveleinkre, olyan szép kézírása volt. Írt, hogy alig várja hogy megismerje a családomat. Kérdezte milyen édességeket szer... - Hangja elcsuklik, lelki erejét pár másodpercig gyűjti, majd nagy nehezen folytatja. - A különös minta rajta. Egy ótetoválás a klán kezdeti időszakából, még akkor amikor az alapítók megbízták a legjobbakat, hogy a legbelsőségesebb ügyekben ők cselekedjenek egy csoportot alkotva. Ezt jelképezi az a minta. Ha úgy tetszik, a klán ANBU-ja, ellenben itt nem csak harcosok voltak. Kereskedők, kémek, történészek, szabotőrök és zenészek, akárki aki megérett rá. Kaori mindig is szívén hordozta a klán történéseit így nem véletlen a tetoválás... Majd később jobban belemegyek ha lesz rá időnk. Most? Most megtaláljuk a gyilkosát. Akárki, vagy akárkik is voltak, tudni akarom hogy miért tették, azt akarom hogy a szemembe mondják. A legvalószínűbb hogy itt rejtőznek, mélyen fut a bunker rendszere, akár még a falu alá is kibővíthették, ki tudja. Lehet semmit és senkit se találunk... - Papád hangja lágyul, a szituáció tálalása egyáltalán nem dobta fel a hangulatát. - Gondoltam mindent megosztok veled, jobb így. Még sok minden van amit nem tudsz, de mindent a maga idejében, ez így önmagában sem egy kevés adag.
Egy újabb elágazáshoz érkeztek, ami immáron öt felé vezet. Egy egyenes és két-két jobb és bal. Iránynak vagy útmutatásra használható nyomnak semmi jele. Minden ugyanolyan mint jó pár méterrel arrébb. Dohos és régi.
- Ez furcsa. - A férfi mozgolódni kezd, aminek hála a fény megvilágítja a nyíl egyenes útnak egy kietlen pontját. Vérfolt, méghozzá a padlón. Valaki mintha belelépett volna... Még hozzá mezítláb?

_________________

Mesélések:  Ayanokoji Hinami, Ayanokoji Ikari, Ayanokoji Nozomi, Kenshiro Izuna-Kenshiro Mika, Lanmao, Kawajiri Satoshi, Hyuuga Emi
avatar
Hatake Kakashi
Mesélő

Specializálódás : Csendben maradás

Tartózkodási hely : Maszk mögött


Adatlap
Szint: S
Rang: Brutál Ízű Gombóc
Chakraszint: Yeah boiii

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott Földalatti Bunker

Témanyitás  Ayanokoji Hinami on Vas. Júl. 09 2017, 18:59

Kérdésem után csak lépteink dobogása visszhangzott a földalatti járatban. Egy röpke hatásszünetet követően azonban Hitoshi-ojiisan megtörte a csendet és magyarázatba kezdett. Ayanokoji... Kaori? Miért nem mesélt nekem erről eddig?  Tudtam eddig is, hogy vannak még rajtunk kívül Ayanokojik, de erre nem voltam felkészülve. Ezt a lányt halálra kínozták, és Ő a rokonom volt. Vajon az a valaki tudta, hogy honnan származik a lány? Vajon ha rajtam is lenne egy ilyen jelzés, én is áldozat lehetnék? Túlreagálnám az egészet és puszta véletlen, hogy pont egy rokonom vérét ontották?

Érzem nagypapa hangján, hogy nem sok hiányzik ahhoz, hogy elsírja magát. Igazán fontos lehetett neki ez a lány. De miért volt ilyen biztos afelől, hogy hova kell mennie? Még mindig nem mond el nekem mindent, amit tudnom kellene. Megannyi érdekes dolog van a klánunkkal kapcsolatban, ami még foglalkoztat és reméltem, hogy nem így fogok rájuk választ kapni. Vajon Papának is van egy ilyen jelzése? Sárgásbarna szemeim kíváncsian kutatják át az öreg szabad bőrfelületeit a lobogó láng fényében. Sokkal nagyobb egység voltunk, mint amilyennek elképzeltem az egykori klánunkat. Nem szoktam félni. Nem féltem magamat most sem. Egyedül Őt féltem. Nem akarom, hogy elöntse a fejét a bosszúvágy, ha megtaláljuk a lány gyilkosát. Nem olyannak ismerem, de mi van akkor, ha mégis? Mennyi az esélye egyáltalán annak, hogy itt van ebben a járatban? Úgy érzem, hogy nem ez a megfelelő alkalom arra, hogy tovább faggatózzak.

- Nagyon sajnálom. -
bukik ki csöpp ajkaimon ezen két egyszerű szó. Ennél többet egyszerűen nem tudok mondani. Mi lenne ilyenkor a helyes? Mi lenne ilyenkor az illendő. Egy pillanatra megtorpanok és átkarolom őt, ezzel kicsit visszatartva a sétálástól. Nem vagyok a szavak embere és a tetteké sem túlságosan. Ez viszont valamiért kézenfekvőnek tűnt. Egyszerűen nincsenek szavak, melyek most enyhíthetnék a fájdalmát. Lassan eleresztem, majd tovább sétálunk a sötét alagútban, amíg ismét egy elágazáshoz érünk. Ám már nem csak kettő felé vehető az irány, hanem öt felé ágazik el a járat.

Megvizsgálom a falakat, hátha hagytak fent valami jelzést rajtuk, amelyek irányt mutatnának. Mondanom sem kell, hogy nem jártam sikerrel. Azonban nagypapa felhívta valamire a figyelmemet, ami eddig fel sem tűnt. Mozgásba kezdett, így fény borította be az egyik távolra eső részt. Egy vérnyom látszik a földön. Nem. Nem egyszerű vérnyom. Egy véres lábnyom. De miért ott kezdődik el? Eddig miért nem láttunk máshol lenyomatokat, amik oda vezetnének? Olyan felfoghatatlan számomra ez az egész szituáció. Kérdően nézek az öregre és szorosabban sétálok mellette, a biztonság kedvéért pedig egy kunait kapok elő. Rossz előérzetem van és ki nem állhatom a véres lábnyomokat.
avatar
Ayanokoji Hinami
Játékos

Taijutsu Pontok : 29

Tartózkodási hely : CUKORKA


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin (Vándor)
Chakraszint: 213

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott Földalatti Bunker

Témanyitás  Ayanokoji Ikari on Kedd Júl. 11 2017, 12:39

//Hakuna Matata/Hatake Kakashi - A 3 TJP-t kérném és egy üveg páleszt. Csak vicceltem, kettőt. Mármint páleszt.//


Informátor. Huh. Szóval ezért ismerte Garou, bár ha anyám... nem, ő nem az anyám. Vagyis, nem a vérszerinti. Ki tudja, így talán találkozhatok az igazival. A nő még mindig nem említette ki a rokonom, szóval vagy bepiált és nem emlékszik (végül is egy kocsmában vagyunk), vagy csak én vagyok hülye, és mondta, de elfelejtettem. Azt sem tudom, hogy a rokonom milyen nemű, hány éves, vagy... de úgyis meglátom magamnak mindjárt, ha csak pár száz méterre van innen. Szóval menjek egy erdei állatokat jelző tábla mögé északra, aztán vágjak át mindenen és ott vagyok. Hát ez nekem már bonyolult, de ha képes voltam piásan átmenni egyik országból a másikba úgy, hogy azt se tudtam merre van, akkor megoldom ezt is. Bár nem hiszem, hogy pia nélkül.
A nő még válaszol a kérdésemre, és azt mondja nem kell neki segítség, csak információ és idő. Nekem pedig egyik sincs.
- Heh, lófaszt. Mindig van időm... piálni. - vágom rá.

Különben is, mi az, hogy eljövök egy kocsmába, és nem iszom? Ezután a hölgyemény hátat fordít nekem, és elindul kifelé, de azért még felmarkol egy whiskey-s üveget. Ja, lehet ez is rokonom, vagy minden alkoholista így csinálja. Lehet nekem is hordanom kéne egy hosszú kabátot, és akkor könnyebben tudnék bugázni. Ha már bugázásnak tartunk, jöhet a bugi ideje is, ugyanis most táncra perdülünk, de nem piától. Szerintem jobb lenne, ha életemben először, nem másnaposan találkozom egy rokonommal.
Hiába próbálom humorral ferdíteni a dolgokat, és elvonni a figyelmem róla, még is csak most először találkozom egy rokonommal. Egy igazival. Aki nem... mindegy is, nem akarok depizni. Nem is szeretek. Csináltam már eleget. Ha emózni akarnék, akkor égett arcom lenne, és ősz hajam, mert felgyújtottak, de nem felgyújtottak, hanem felnyársaltak, ennek ellenére élek. Élem az életem, ahogy nem tehettem gyerekkoromban. Élni pedig tudni kell... és ki tudja, mikor dönt úgy egy kósza muter, hogy csontig hatol beléd a csontjával, szóval ja, piálj amíg tudsz. Szerintem olyan régóta nem vettem komolyan semmit, hogy már lassan nem vagyok rá képes. Vagy, csak nem akarok... na de mindegy, túlságosan sötétek ezek a gondolatok, és a kocsma is sötét.
Na induljunk is meg. Elhúzok kifelé, de közben én is megpróbálok ellopni egy whiskey-s üveget. Hosszú kabátom nincs, szóval futok a francba, fog a halál fizetni, há' pénzem sincsen. Elittam. Pár száz méter... észak. Akkor futás. Kis idő múlva meg is látom a táblát, majd mögötte átvágok a dzsindázson, és meglátom egy földalatti bunker lejáratát.
- Ez úgy néz ki, mint egy sex dungeon. Kinky. - vágom rá, olyan nyelven, amiről fogalmam sincs, hogy a fenébe ismerem, de hát az alkoholtól különleges képességeim lesznek, például...
Jó ötletnek tartom, hogy bemegyek ebbe a halálcsapdába. Biztos, hogy nem basztak át? Nem... Garou sose tenné. Bár egyszer, mikor aludtam, ott hagyott a semmi közepén, és azóta se hiszem el, hogy kaját ment vadászni. Na de mindegy, mint mondtam korábban, egyszer élünk. Le is megyek... majd meglátok egy fehér ugróiskolát, véres lábnyomokkal benne.
- Ja, megyek haza. - vágom rá, majd el is indulok vissza oda, ahonnan jöttem.
Ahogy kiértem, elgondolkozom. Na jó, Garou nem vágna át, de az informátor akihez küldött, nem hazudott abban, hogy pár száz méterre volt a... létesítmény. Na jó, akárki is legyen Ayanokoji Ikari, ő nem csicskagyerek, szóval visszamegyek! Így is teszek, aztán látok egy pillanatra egy vörös szoknyás kislányt elosonni, szóval kirohanok a halálba megint.
- Na jó, ehhez bátorság kell. - mondom magamban, majd ha sikerült ellopnom a whiskey-t, kibontom, majd meg is húzom, amennyiben nem, visszamegyek a kocsmába és rohadjak meg, ellopom.
Ahogy ez megvolt, jól megpofozom magam, lemegyek megint, és nagy bátran... kis lépésekben, elindulok.
- Tudom, hogy annyira berúgtam tegnap, hogy lehet, hogy a Ragyogásba kerültem... de azért ennyire még nem vagyok részeg! Engem nem basztok át! - kiáltom el magam, ahogy megyek előre, az egyre szűkösödő folyosón. Annyira szűk, hogy ha szerintem kijutok innen, megszületek megint. Egy elágazáshoz érek, mindkét oldalon véres lábnyomok... és mindkét oldal úgy néz ki, mintha egy sorozatgyilkos leselkedne rám, és a gerincoszlopával akarna leszúrni.
- Hellóóóóó...? Van whiskey-m, de nem adok! Na jó, egy kortyot igen, csak ne hozd rám a frászt légyszi, mert a májamat így is elcsesztem, a szívemet ne kelljen már kicserélni... - mondom félve, kikandikálva a sarokból, aztán meghúzom megint a whiskey-met.
Na jó, Ikari. Ha tényleg van arra esély, hogy megtalálod végre honnan származol, és miért vagy egy rohadt piás, akkor megéri menned, nem? És különben is, ezek a véres lábnyomok micsodák? Láttál ennél sokkal rosszabbat. Például, hogy mit műveltél a wc-ben mikor a haverjaiddal szétcsaptátok magatokat, na az, kész horror volt. Ez, ez... ez ja, ez semmi. Ja. Tuti. Na jó, ecc-pecc kimehetsz... á, nem érdekel, menjünk jobbra.
Elindulok jobbra, és közben halkan mondom.
- Ó, csak ne kapjak szívrohamot... ha valami kiugrik elém, én esküszöm, hogy fejbevágom ezzel az üveggel... - mondom a fogaim közt, miközben próbálok mindenfelé nézelődni, hátha nekem ugrik valami, de sanszos, hogy sikítva fogok kifelé menekülni.
avatar
Ayanokoji Ikari
Játékos

Taijutsu Pontok : 19


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 200

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott Földalatti Bunker

Témanyitás  Hatake Kakashi on Kedd Júl. 11 2017, 22:24

// Felírva! Nos, lássuk miből élünk. HUEHUEHUE. //

Hinami

Papádon érezhető volt a kedvességed megbecsülése, szinte láttad magad előtt mosolyát. A veszéllyel kecsegtető véres padló felé véve az irányt rokonod is hasonlóképpen tesz, mint te és elővesz egy kunai tőrt. Megvilágítva a falak szegleteit, semmi szokatlant nem tudtok észrevenni, leszámítva persze a baljós előjeleket és a nyomasztó belső érzetet. Lépteitek hangja visszhangzik a hosszú folyosón, míg nem egyszer csak szellő érintését nem érzitek.
- Közel lehet... - A kijárat, legalábbis ezt szokás mondani, nem? Ám nem ez volt a helyzet. - ...Egy terem. - Megállt egy pillanatra és elkezdett rövideket szippantani a levegőből. - Szellőző, vagy légkeverő. - Hitoshi ritkán mutatta meg képességeit, de ettől függetlenül vitathatatlanok voltak. Ahogy haladtatok tovább tisztán lehetett érzékelni a folyosó tágulását, ezzel is az előző mondatokat alátámasztva.
Mielőtt még kiértetek volna a folyosóról, egy sötét alak sziluettjét pillantottátok meg. A test a falnak volt döntve, de tisztán látszott, hogy erőszakosan helyezték el, nem pedig gyengéden. Erről persze a háta mögött lévő különös vakolatrepedés és a vérfoltok elhelyezkedése árulkodott. Útitársad leguggolt hozzá és megvilágítva mindkettejük arcát, felismertétek a klántetoválást a fiú homlokán. Civil ruhája ellenére kunai tőr volt a kezébe, melyet a hullamerevség még mindig nem hagyott nyugovóra térni. Középhosszú barna haja lófarokban volt elhelyezkedve, szamurájos külsőt adva neki. Noha papád sóhajtott, érezhető volt a frusztráció növekedése benne... Ám ahelyett, hogy előre gázolt volna az igazságért kutatva, inkább kifújta magát párszor és elkezdte vizsgálni az ifjú testét.
- Annyi lehetett, mint te. - Súgja maga elé, ám te is jól hallod. Felnyitja a fiú szemeit óvatosan, amire ki is kerekednek szemei. Nem véletlen, hisz a fiú pupillái eltűntek, mintha nem is léteztek volna soha sem. Nem halvány volt, mint bizonyos vak embereknél, csak szimplán nem létezett. Ezen kívül észrevehető volt, hogy a fiú bőre meglepően fonnyadt volt, mintha kiszívták volna. Papád majdnem szót adott a történteknek, de jobbnak látta, hogyha inkább feláll és jelez a folyosó vége felé. Elindulásotok után pár másodpercre már fény foszlányokat is láttok, aminek segítségével látható, hogy arra vezetnek a lábnyomok. Hova máshova, nem de? Ahogy kiléptek a boltív alatt egyből elvakít titeket egy gyorsan felkapcsolt fényforrás, ami bevilágítja az egész termet. Megnyugtatva szemeiteket sokkalta inkább egy közepes méretű aréna látványa tárul elétek, nézők nélkül, egyetlen egy nagy lelátótoronnyal a - feltehetőleg - küzdőtér oldalán. Pillanatok múlva szembe veletek, az aréna túlsó oldalán egy férfi sziluettje alakul ki. A torony tetejéről is kimagaslik egy alak, de nem teljesen kivehető, az ottani reflektorok közbeszólnak. 
- Ő ölte meg a családtagotokat! - Szól egy gyermekded hang. Egy kislány volna?

// Nyugodtan szólj, ha nem szeretnéd, hogy én irányítsam Hitoshit. //


Ikari

Szerencsédre és májad balszerencséjére sikeresen elcsakliztad a saját magadnak szánt nedűt, mire a csapos kiáltásai és mozdulatai egy nagy esésbe torkolltak, hála egy részeg vendégnek, aki az útjába került. Alkoholisták az alkoholistákért, nem de? Terveid szerint történtek a dolgok, de tagadhatatlan volt a földalatti bunker rideg környezetének félelmetessége. Nem is véletlen, hogy többször is hátrálásra kényszerültél. Shinobiság ide, vagy oda, a nyers félelem ritkán válogatja embereit. Akárhogy is, törted előre az utat.
Whiskyd empatikus társ volt és mindig segítő jobbot nyújtott a legnagyobb szükségben. Másnaposságod, vagy csak a plusz adrenalin révén egyből megérezted az italt a második húzás után. Vagy lehet nem is azt érezted? Lehet, csak játszik veled az elméd, ami ugye nem lenne meglepő ismerve téged. A múlt gyötrelmei gyakran megbújnak a humor és a szarkazmus mögött, de sosincsenek teljes takarásban.
Ahogy haladsz előre, magad elé beszélve, megpillantasz egy testet a falnak döntve. Ez egy lassú folyamat, de ki tudja, lehet úgy megijedsz, hogy rajta töröd el az üveget. Nehéz kiismerni egy rettegő ember előrelátható cselekedeteit, hát még a gondolatait. Akárhogy is teszel észreveszed, hogy ahogy beljebb jöttél úgy sötétült el a hely, noha így is van egy kevéske még számodra. Ha jobban megfigyeled a testet tudatosul benned, hogy egy 15-16 éves lány van vérbe fagyva előtted. Hosszú fekete haja, egy csík ősz tincset rejt és az arcát ami még így kimúlva is ragyogó. Nem tudhatod, hogy ki tette, miért és hogyan (hisz külsérelmi nyomnak nincsen semmilyen jele) de az egyértelmű, hogy kár érte. A homlokán látsz egy fél tetoválást, a másik felét nem tudod kivenni, mivel... Le van kopva? Nem, inkább súrolva? Különös, mindenesetre ez nem lehetett a halál oka. Ruházata télies, pedig nincs is olyan hideg. Ez egyre különösebb lesz. Nem mintha eddig nem az idegeiden táncoltak volna az égiek. Akárhogy is, amint felállsz lábbeli nélküli léptek hangját hallod magad mögül. Mire megfordulhatnál megszűnik a hang teljes forrása, ami ad némi kételyre okot.
- Ikari. - Lágy, gyermekded hang.
A hang forrása ismét a hátad mögül jön, sőt abban a pillanatban egy apró kéz fogja meg a vállad. Reflexeid ugyan ninjához méltóak, a következő pillanatok elárulták, hogy a másik fél sem ma kezdte az élet rögös útjait. Bármit is próbálnál, hirtelen vakulnál el, mintha az orrodba robbant volna egy villanóbomba, és ez mellé még meg is süketülsz. A sípolás olyan iszonyatosan irritáló, hogy megszólalni sem tudsz, minden erődet elveszi a fájdalom leküzdése. Ez nem átlagos technika, te is tudod, méghozzá azonnal. A falnak támaszkodva elejted az üveged, ami, vagy széttörik, vagy nem, nem látod, nem hallod. Kikecmeregsz egy vélhetőleg nagyobb terembe, ami már egyáltalán nem folyosó. Tudod ezt onnan, hogy elfogyott a fal, talán még meg is botlasz egy kicsit a hirtelen váltástól. Látásod kezd tisztulni, és igen csak lassan annyit veszel ki, hogy egy aréna szerűségbe kötöttél ki, meg valami nagyobb toronyszerűség van középen(?). Ezen kívül nem látsz semmi lényegeset, hallásod pedig az enyészeté.


// Hinami, te látod Ikarit rendesen pár másodperccel később, ám Ikari csak akkor fog látni, ha 4-5 méteren belül kerülsz hozzá képest. //

_________________

Mesélések:  Ayanokoji Hinami, Ayanokoji Ikari, Ayanokoji Nozomi, Kenshiro Izuna-Kenshiro Mika, Lanmao, Kawajiri Satoshi, Hyuuga Emi
avatar
Hatake Kakashi
Mesélő

Specializálódás : Csendben maradás

Tartózkodási hely : Maszk mögött


Adatlap
Szint: S
Rang: Brutál Ízű Gombóc
Chakraszint: Yeah boiii

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott Földalatti Bunker

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.