Hamada Fuyu vs Inohara

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Hamada Fuyu vs Inohara

Témanyitás  Inohara on Vas. Május 07 2017, 01:26

Távozz tőlem sántán!
Egy nem túl átlagos nap..........
Ifjú szerzetesünk pár napot átívelő küldetés sorozata véget ért. Megfáradt testel és elmével lépte át Iwagakure hatalmas kapuit, hogy haza érve, s ágyába dőlve végre kipihenhesse a fáradalmakat. A nap még nem rég kelt fel, aranyló sugarai melengették Iwa utcáit, ahogy a fiú végig botorkált rajtuk. Végre elérte a templomot, a tisztaság eme mekkályát, hol végre megpihentetheti elméjét, s nyugovóra hajthatja fejét. Hja persze...
Belépve a márványfehér falak közé megnyugtató csend fogadta. Nyiláván még mindenki alszik, gondolta ő naivan, miközben lassan botorkálva a szobája felé vette az irányt. Nyúzott teste már csak egy kis pihepuha ágyikóra vágyott, de elötte tisztálkodni sem ártana. Ködfátyol borította tekintettel lépett be a szobájába, táskáját az ágya mellé dobta, s nekiállt valami pizsoma félét keresni. Szekrényéhez állva, annak ajtaját kitárva mélyen beletúrt a ruhák tengerébe, s ujjaival próbálta kitapintani pizsomájának anyagát. Egy kis matatás után végűl meglelte. Majd már-már zombinak ható, elegánsnak nem épp nevezhteő járással az ágya melletti komódhoz lépett. Fiókját kihúzta, s egy frissen mosott alsógatyát húzott elő, amit a pizsoma mellé a vállára vetett. Hasonlóan zombimódban elindult a fürdő felé, s elméjében csak egy forró zuhany gondolata kísértett, mikor az ajtóban hirtelen megtorpant.
'Valami....' - elmélye egy pici életjelet mutatva kezdett kattogásba, miközben szinte gépies mozdulattal fordult az ágya irányába.
Nyekergő agytekervényei lassan kezdték el feldolgozni a látottakat. Hosszú, hófehér haj. Bársonyosan selymes, tejfehér bőr. Kezek... lábak... és még miegymás tartozékok amik valószínűleg egy emberhez tartoznak. A fiú elmélye csak lassa kezdett ráébredni mit is lát, hisz' erényes szerzetesként, na meg kora miatt sem volt még hasonlóban része. Egy nagy, kék szempár meredt rá vissza, ahogy ő maga tekintetével próbálta leolvasni, majd értelmezni a látottakat.
'Hmmm.... egy lány. És nincs rajta ruha.... Az én ágyamban...' - mint a szélvihar úgy csapta be maga után az ajtót, mikor a felismerés eme hatalmas szikrája elérte agyának legrejtettebb zugait is.
- GOOODAAAN!!!
Torkaszakdtából üvöltözött, hátha valaki a segítségére siet, eme komplikált helyzetben, de a templom teljesen kihaltnak tűnt, így valószínűleg ráhárul a feladat. Résnyire nyitotta az ajtót, s bekukucskált. Még mindíg ugyanaz a kék szempár pislogott rá vissza. Ámbátor hősünk észrevette, hogy a lány kezei és lábai az ágyhoz vannak hmm hmm hmm kötözve. 
'Na nem! Azt már nem!' - gondolta magában miközbe becsúkta az ajtót.

//Te akartad meztelenűl, az ágyhoz közve kezdeni XD//
avatar
Inohara
Játékos

Taijutsu Pontok : 18

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Szerzetes ninja
Chakraszint: 262

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.