A nagy shinobi torna - Kuriyo Iso vs Obake Kaito

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

A nagy shinobi torna - Kuriyo Iso vs Obake Kaito

Témanyitás  Obake Kaito on Kedd Május 09 2017, 21:29

Helyszín: Egy hatalmas aréna, ami nagyjából úgy néz ki, mint amit a chunin vizsgán is lehetett látni. Tereptárgy nincs, egyszerű ledöngölt föld van a talpunk alatt!

Hatalmas tömeg gyűlhetett össze a lelátókon, ráadásul mindannyian duruzsolnak. A "kifutópályáról" nem látom őket, viszont még ide lent is hallom az üvöltözéseket. Egy hang ennek ellenére túlszárnyalja őket. Valószínűleg ő vezényeli a harcokat, ő konferálja fel a küzdő feleket. Majd pár pillanat múlva az előttem álló ajtó kinyílik és fényesség tölti meg a folyosót ahol állok.
- Itt az idő... - motyogom, majd megindulok az aréna belsejébe.
Rövid időre elhalkul a hatalmas aréna, de amikor kilépünk a homokba, azonnal felharsannak az üdvrivalgások. Miközben lépkedek egyre bentebb, felnézek a lelátókra. Nagyon úgy néz ki, hogy telt ház van! Nem a legnevesebb harc a miénk, de ennek ellenére rengetegen eljöttek, hogy szórakozzanak. A nézők sorai között meglátok néhány zászlót, melyen Sunagakure jelképe van, ráadásul elég sokan skandálják az otthonom nevét. Örülök a látottaknak, de a mosolyomat most senki sem láthatja. Sőt, egyáltalán nem láthatják milyen érzéseket fejez ki az arcom, hisz sisak van rajtam.
Jelenleg tetőtől talpig a báb-páncélom van rajtam, Utena. Éppen ezért nem vagyok túlságosan megszokott látvány. Mivel az ellenfelemről nem tudok semmit, ezért egy meglehetősen kockázatos lépést tettem a választásommal. Bábmester lévén elsősorban abban vagyok jó, hogy távolról végzek az ellenfelemmel a bábom segítségével. Viszont erről az Iso nevezetű geninről nem tudok semmit. Annyi az összes információm, hogy konohai. Éppen ezért arra számítok, hogy taijutsu vagy katon használó, hisz ők vannak többségben Konohában. Éppen ezért arra számítok, hogy könnyen a közelembe férkőzhet, vagy akár távolról is elérhet a támadásával. Erre pedig a legjobb, ha páncélban vagyok. Igaz, így jelentősen megcsappan a fegyvertáram, de ha szerencsém van, akkor most nem számít.
- Obake Kaito és Kuriyo Iso harca ezennel kezdetét veszi! - mondja egy hang, ami betölti a teljes arénát. - A küzdőfelek hajoljanak meg egymás előtt, majd tegyenek meg tíz lépést hátra!
Azonnal engedelmeskedem a hangnak: egy gyors, de mégis tiszteletteljes meghajlást követően hátrálni kezdek, majd megállok.
- Kezdődjék a küzdelem! HARC!!!
Ekkor hatalmas üvöltözés és sikítás veszi kezdetét, ahogy a nézősereg megkezdi a drukkolást. Majd gyorsan védekező pozíciót veszek fel és várom az ellenfelem támadását. Nem sietem el a dolgokat, inkább megpróbálom kiismerni őt!


A báb-páncél:
avatar
Obake Kaito
Játékos

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 368

Felhasználó profiljának megtekintése http://demonacademy.niceboards.net/forum.htm

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.