Lanmao

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Lanmao

Témanyitás  Uchiha Madara on Hétf. Júl. 24 2017, 22:31

Név: Wandarando // Csodaország 

Elkészítés:
Egy faszénpor pirulát kell készíteni melybe a következő anyagokat kell keverni: Tiszta szesz (96%-os alkohol); Ópium; A használó Chakrája és vére; A Páciens vére.
Voltaképpen egy Ópium-tinktúrát készítünk, amibe folyamatosan áramoltatjuk a saját chakránkat, valamint belecsepegtetjük a páciens (Önként adott) vérét és elkeverjük faszénporral, amit aztán golyóvá formázunk. 
Hatás:
Maga a Drog (Az Ópium az egész világban elterjedt,  Kemuriban ennél sokkal keményebb drogok vannak. Az Ópium-tinktúra neve a való életben Laudanum, amihez akár egy szegény paraszt is könnyen hozzájutott éppen azért mert könnyű volt elkészíteni) egy kábítószer, amelyet ha valaki használ, ellazul és jól érzi magát, esetleg hallucinál. Izmai elernyednek csak nagyon nehezen bír mozogni, akkor is elnagyoltan és szédelegve. Extrém esetben egy magas dózis hatására a használó elájul és élénk, rendkívül valósághű álmokat él át.
Mivel ennek a drognak extra összetevői is vannak, mégpedig a használó vére és chakrája, valamint a páciens vére, így ezeket keverve kapcsolat hozható létre a Drogot fogyasztó és az azt készítő között. Eleve a gyógyszert már átjárja a készítő chakrája (A készítés sima egyszerű eljárás, nem chakrával készül csak chakrát áramoltatnak bele) hiszen a gyógyszer készítése is egy rituálé. A (Chakra)kapcsolatot erősíti még a készítő és a fogyasztó vérének keveredése ("Vérszerződés") így pedig a Drog fogyasztásával egy erős (Chakra)kapcsolat jön létre a készítő és a fogyasztó között.
A szénpor önmagában pedig arra jó, hogy összetartsa az anyagokat, valamint jótékony hatással van a gyomorra és a belekre. Voltaképpen védelem az alkohol és az ópium ellen.Wandarando no Toguchi // Csodaország Kapuja
A technikát könnyedén csak a Wandarando nevű droggal, azon belül is a drog szakszerű, rituális elkészítésével lehet használni, annak nélkülözésével csak egy A-S szintű Genjutsuhasználó képes a technikát kivitelezni.
A Technika lényege, hogy a Drog ellazítja a jutsu alanyát és megnyitja annak elméjét és tudatát, valamint eleve egy álomszerű hatást idéz elő nála. Ha a drog jól és rituálisan van elkészítve (Chakra, használó és fogyasztó vérének keverése) akkor az erős chakrakapcsolat is fennáll, mégpedig úgy, hogy a drog alkotói szétáradnak a testben. Az erős Chakrakapcsolat hatására a Genjutsu létrehozásának nehézsége jelentősen lecsökken, (Azzal, hogy a használó a saját vérét keverte a fogyasztó önként adott vérével, a fogyasztó saját maga akarja és engedi a Genjutsut maga felett) és a már "Megidézett" látomások felett a Genjutsu használója uralmat nyer. Így a használó képes az álomnál jóval valósághűbb látomásokat irányítani, alakítani, valamint megváltoztatni, de csak akkor, hogyha a Genjutsu alanya engedi, tehát nem akar ellenállni. Máskülönben a Genjutsu nem hozható létre alap szinten, ezzel a technikával. A Genjutsuban történő eseményeket voltaképpen a Drog által előhozott látomások idézik elő, a Genjutsu csak ezeket használja fel és formálja a használó kedve szerint. 
Megkötés: Wandarando Drog 
Típus: Genjutsu, Kiegészítő
Érzékszervek: Hallás, Látás, Szaglás, Ízlelés, Tapintás ==> Fájdalomérzet csak nagyon kis mértékben hozható létre
Típus: Kiegészítő Genjutsu
Besorolás: C [Drog nélkül A]
Chakraszint: 250 [Drog nélkül 500]
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.