Djuka Munfurawa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Djuka Munfurawa

Témanyitás  Uchiha Madara on Hétf. Júl. 24 2017, 22:42

Név: Suiton: Haganekaiten - Pengeörvény
Típus: védekező és támadó
Kézjelek: tigris, kígyó, madár

Leírás:
Vízigényes támadó és egyszersmind védekező technika, mely a puszta látványával is félelmet kelthet. Legegyszerűbben már meglévő vízből hozható létre. Magasfokú formai manipulációt egyszersmind komoly chakrakontrolt igényel a többféle elem koordinálása miatt, hatását tekintve kétféle módon alkalmazható.
A használó első körben egy gömb formájú burkot formál maga köré, melynek belsejében képes lélegezni, valamint a képes a burokkal mozogni. A technika igényli ennek a buroknak a folyamatos fenntartását, így biztosítva az alkalmazó védelmének első lépcsőjét.
A használó ezt követően ezt a víztömeget kezdi mozgatni maga körül. A víztömeg egyre gyorsuló forgó mozgásával passzív védelemből aktív, támadásra is képes fegyvert hoz létre, mellyel a burok védelmező ereje is nő.
Az alkalmazó a forgó víztömeg lendületét kihasználva, három vízszintes vágóélt hagy kiemelkedni, három kissé eltérő szinten és három különböző oldalon. Megfelelő sebességet elérve ezek az élek válnak fegyverré, és ha egy él becsapódik és szétesik, újra létrehozható, szintén kihasználva a burok forgó mozgását, mely a lendületből adódóan a burok külső felszíne felé tereli a vizet.
További chakrabefektetéssel az élek keményíthetőek, élesebbé tehetőek.
Amennyiben  az alkalmazó nem pengéket szeretne létrehozni, hagyja jobban felbomlani a burkot, és forgó ostorokként nem éllel hanem lendülettel és a víz súlyával képes küzdeni: súlyos, zuzó ütésekbe és az egyensulúyból kibillentésbe, a támadások megakasztásába fektetni az energiát.
A  technika könnyebben fenntartható három éllel vagy ostorral, de szükség esetén ezek száma sokszorozható, ami azonban magasabbfokú manipulációt igényel.

Besorolás: A
Charkaszint: 700
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Név: Suiton: Kijuusousha no jutsu - Golyószóró
Típus: támadó
Kézjelek: madár, kos

Leírás: 
Hatásos támadó technika, mely szintén a sebességre épít. Létrehozható meglévő vízből vagy közvetlenül suiton chakrából.
Az alkalmazó tucatnyi apró, üveggolyónyi gömböt hoz létre maga körül, majd egyszerre indítja az ellenfele felé, vagy egy adott célpont irányába a lehető legnagyobb sebességgel mozgatva. Amennyiben a golyók becsapódnak, méretükből és sebességükből adódóan súlyos sérüléseket képesek okozni.
További chakrabefektetéssel a golyók száma sokszorozható, vagy méretük növelhető.
Hatása a Suiton Mizudeppo no jutsu hatásával egyezik meg, több lövedékkel. 

Besorolás: S
Chakraszint: 800
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.