Okisha Aiza

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Okisha Aiza

Témanyitás  Senju Tobirama on Hétf. Júl. 24 2017, 23:06

In'eito
Az Issen nevezetű technika továbbfejlesztett változata. Itt a használó hihetetlen sebességgel temérdek vágást intéz maga előtt, a szálló árnypengék ekkor egy hálóformájú chakratömeget alkotnak, amelyek áthatolnak szinte mindenen, felszeletelve azt, ami az útjába kerül. Szinte lehetetlen kitérni előle, alkalmazható személyek ellen, illetve tárgyak, ajtók, falak megsemmisítéséhez is.
Magyar név: Árnyháló
Típus: Kenjutsu/Támadó
Szint: B
Chakra: 400
Megkötés: Issen megléte
 
Darai'shin
A stílus egy szél elemű affinitással kombinált kenjutsu ág, mely több lépcsőből épülne fel. Lényege, hogy a használó saját teste körül szélchakrát irányítva áramlatokat alkotna, ezen áramlatokban forgatná a kardokat, melynek elsődleges célja a lépcsőzetes védelem, ám megfelelő időzítésben kiváló támadás is lehet. A stílus ugyan egy technika, mégis, a magasabb szintű képességeket fejleszteni kell külön kijátszásban.
Magyar név: Szélisten Penge
Típus: Kenjutsu/ Fuuton
Besorolás: B-A
- B Szint/300 chakra (I. szint - Darai"shin: Demuredo)
A használó négy kardot húz elő, melyeket a széllel a test körül 8-asokat írva köröztetné. A pengék igen gyorsan forognak a használó körül, képesek elütni az érkező fegyvereket és a taijutsus támadások ellen is bevethető. Képzettebb kardforgatók képesek megakasztani a pengéket.
Magyar név: Szélisten penge: Ikerpenge
- A szint/350 chakra (II. szint - Darai'shin: Odaishi)
A használó immáron hat kardot forgat teste körül, melyek még jobban védik őt a támadásokkal szemben, valamint a szél elemnek köszönhetően képes a Suiton és a Raiton elem ellen védelmet nyújtani, a technikával alkotott szél elemű forgatással. Megakasztani szinte lehetetlen másik karddal, hiszen a gyorsan váltakozó pengék hamar elütik a közéjük érkező fegyvert. A technika az In'eito nevű technikával kombinálva igen csak halálos.
Magyar név: Szélisten penge: Ezer villanás
- A szint/450 chakra (III. szint - Darai'shin: Azaraishi)
A használó képes a szélchakraármalatokban egyszerre nyolc kardot forgatni, melyek kellően befedik a használót, ezáltal tökéletesen védik a közelharcban, valamint a távolsági raiton és a gyengébb katon technikák ellen is hatásos, a kiáramló szélnek köszönhetően eltereli az érkező elemi támadásokat.
Magyar név: Szélisten penge: Isteni szeletelő
 
Gorai'shin
A stílus egy föld elemű affinitással kombinált kenjutsu ág, mely több lépcsőből épülne fel. Lényege, hogy a használó elhajít néhány, előre megpecsételt fegyvert, majd a környezetében lévő földbe vezetve a chakraját, spirális mozgatásba kezd. A forgó fegyverek (kardok) markolatán lévő pecsétben láncok vannak elzárva. A láncok ekkor kitörnek a kardokból és megindulva a középpont felé, megbéklyózzák az ellenfelet. A kardok körkörös mozgása során pedig igen hamar teljesen körbetekernék azt. Azonban a technika még nem merült ki ennyiben. A folyamatosan forgó kardok egyre inkább szeletelve a földet, egyfajta fúróként indulna meg lefelé, egyre inkább gúzsba kötve, és szorítás alatt tartva az áldozatot, miközben egyre mélyebbre juttatja azt. A gyors fúrásban következett törmelék pedig képesek teljesen visszatemetni a keletkezett lyukat. A technika egyszerre alkalmas elfogásra, kihallgatásra, valamint egy adott személy eltüntetésere. Akit a technika elásott, szinte lehetetlenség, hogy valaha is kiszabaduljon onnan. 
Magyar név: Földisten penge
Típus: Kenjutsu/ Doton
Besorolás: B-A
Kézjelek: Vadkan, Kos, Madár
- B Szint/300 chakra (I. szint - Goraishin: Shogi)
Miután elhajítottunk négy kardot, megidézve a láncokat, körbefogjuk az ellenséget, majd gyors forgó mozdulatokkal akár nyakig is eltűntethetjük annak tetsét a földben.
Magyar név: Földisten penge: Elfogás
- B szint/400 chakra (II. szint - Goraishin: Shotan)
Immáron hat karddal operálva, az előző szintnél gyorsabban foghatunk el el vagy akár több személyt is, kiket egynéhány méterre is leáshatunk akár.
Magyar név: Földisten penge: Temetés
- A szint/500 chakra (III. szint - Goraishin: Shonmaru)
A használó nyolc kardot hajít a földbe, majd azok rendkívül gyors mozgással fogják el az ellent vagy akár nagyobb méretű lényt is, s másodpercek alatt rántja magával mélyen, a föld belsejébe. A törmelék teljesen befedik a keletkezett üreget, így lényegében élve eltemeti azt, akit elfogott, már ha nem tépték szét a láncok a forgás alatt. Menekülni ebből szinte lehetetlenség. 
Magyar név: Földisten penge: Földi Koporsó
 
Bamori’shin
A stílus egy tűz elemű affinitással kombinált kenjutsu ág, mely több lépcsőből épülne fel. Lényege, hogy a használó elhajít néhány fegyvert, méghozzá úgy, hogy az ellenfél körül érjenek földet. Ezután a használó aktiválva a technikát, ekkor a kardokból hatalmas hő tör elő, majd hamar lángoló falat alkotnak, körbezárva a területet. Minél több kardot használ fel a használó, annál nehezebben áttörhető, akár többszintű tűzfalat húzhat a behatárolt terület köré. Magasabb szinten a használó képes az egész területet felizzítani, s egy hatalmas lángcsóvává formálni a felszabadult tüzet.
Magyar név: Tűzisten Penge
Típus: Kenjutsu/ Katon
Besorolás: B-S
Kézjelek: Patkány, sárkány 
- B szint/350 chakra (I. szint Bamori’shon: Tenno)
A használó négy kardot hajít el, majd magas, mégis…könnyebben áttörhető falat alkotva. Az átjutásnál azonban a lángok égető hatásával számolni kell.
Magyar név: Tűzisten penge: Ébredés
- A szint/500 (II. szint – Bamori’shin: Hitenso)
Hat karddal képes a használó ellenfelét egy dupla háromszögbe zárni, melynek lángfala sokkalta magasabb hőfokon ég, valamint vastagabb is, így igen nehéz átjutni rajta, megfelelő suiton ismeret hiányában. Remekül kombinálható különböző széltechnikákkal.
Magyar név: Tűzisten penge: Lángoló Fogság
- S szint/600 chakra (III. szint – Bamori’shin: Hirowa Tennin)
Nyolc karddal megannyi formáció és lehetőség nyílik a használó előtt, szabadon alakítva a kardok közötti lángfalakat, melyek a végső szinten jó néhány méterig felcsapnak, áthatolni szinte lehetetlen. A használó a végső soron képes a kardokból kiáramló tüzet a terület centrális pontjára koncentrálni, ezáltal egy több méteres, erősen felcsapó lángoszlopot emelve, mely a bennragadt biztos halálát jelenti.
Magyar név: Tűzisten penge: Perzselő Tűztenger
 
Odai'shin
A stílus egy villám elemű affinitással kombinált kenjutsu ág, mely több lépcsőből épülne fel. A használó elhajít néhány fegyvert, melyek a villám elemnek köszönhetően hirtelen felgyorsulnak. Mikor elérik az ellenfelet, a kardokból drótok tucatjai jelennek meg a rajtuk lévő pecsétekből, melyek sűrű hálót szőnek a pengék köré. A kardokba vezetett Raiton elemnek köszönhetően elektromos nyúlványok terjednek szét a drótokban, így hamar egy villódzó hálót hoz létre. A sebesen szálló kardok között kialakult háló magával rántja az ellenfelet, majd mikor a kardok földet vagy valamilyen anyagot elérnek, teljesen a talajhoz szorítják és folyamatos elektromosság alatt tartják a fogságba esett áldozatot. Míg a technika aktív, a kisülések következtében egyfajta fényes és veszélyes aura keletkezik a kardokkal körbeölelt területen. Az elektromosság ereje, valamint a háló erőssége a belefektetett chakratól függ.
Magyar név: Villámisten penge
Típus: Kenjutsu/ Raiton
Besorolás: B-A
Kézjelek: Kos, Ló, Kutya
- B Szint/450 chakra (I. szint - Odai'shin: Izumi)
Miután elhajítottunk négy kardot, a háló magával ragadja az ellenfelet, majd erősen a földhöz vagy valamilyen felülethez szögezi. Négy ponton rögíztett a háló, melyből igen nehéz kitörni. 
Magyar név: Villámisten penge: Villanás
- B szint/500 chakra (II. szint - Odai'shin: Izuna)
Immáron hat karddal operálva, az előző szintnél gyorsabban foghatunk el el vagy akár több személyt is, kiket masszívabb hálóval tarthatunk a földön, komolyabb égési sérüléseket okozva rövid időn belül. A háló körül létrejött burok némileg vakítóan fénylik, és védi a rögzítő kardokat a kívülállóktól. A pengék ekkor már a körbeölelt földbe is vezetnek némi elektromosságot.
Magyar név: Villámisten penge: Elektromos Elfogás
- A szint/650 chakra (III. szint - Odai'shin: Izuwaro)
A technika nyolc kardos változatában a háló szövése oly sűrűvé vált, hogy chakrakarddal is igen nehéz átvágni azt. A kardok hihetetlen sebességgel érik el az áldozatot, melyet valamilyen felülethez szorítanak, arra a biztos halál vár néhány másodpercen belül. A föld is felizzik a technika működése alatt, s ezáltal teljesen csapdába ejtette az áldozatot. A körülötte kialakuló burok csupán pár másodpercig villan fel, sokkal inkább emlékeztet egy fénybombára, mely miután kialszik, nem hagy mást maga mögött, csak hamuvá égett maradványokat. Halálos technika. 
Magyar név: Villámisten penge: Mennyei Villámcsapás
 
Umido’shin
A stílus egy víz elemmel kombinált kenjutsu ág, mely több lépcsőből épülne fel. A technika során a használó megalkot egy suiton chakraból álló lényt, melynek egyszerűbb felépítésű testéből csápok lógnának ki, a végükön karddal. A lény nyílt vízben a csápok segítségével képes a gyorsabb mozgásra, valamint a kardok segítségével könnyűszerrel ártalmatlaníthatják azokat, akik nem jártasak a vízben való harcban. Amíg fennáll a koncentráció, és van megfelelő vízmennyiség, addig képes a levált csápokat idővel regenerálni. Minél több chakrat fektet bele a használó, annál nagyobb, és erősebb csápokkal rendelkező lényt kreálhat. A vízből álló test képes a használó feje körül létrejönni, ekkor a csápok a használó háti részénél alakulnának ki, melyek segíthetnek a harcokban, illetve a lény teste afféle búvármaszkként funkcionálna.
Magyar Név: Vízisten penge
Típus: Kenjutsu/Suiton
Besorolás: B-A?
Kézjelek: Madár-Tigris
Megkötés: Suiton: Suimenka Dou no jutsu // Vízalatti mozgás technika megléte
- B szint/300 (I. szint: Umido’shin: Kurage)?
A használó négy csáppal, ezáltal négy karddal vértezi fel az élőlényt, mely emberi tempóban képes az úszásra.
Magyar Név: Vízisten penge: Medúza
- B szint/500 (II. szint: Umido’shin: Ikara)?
A lény hat csáppal rendelkezik, mely a testre illeszkedve a kenjutsu használó esélyeit jóval megnöveli. A csápok gyorsabban nőnek vissza, ezáltal gyorsabban képesek ismét pengét forgatni.
Magyar Név: Vízisten penge: A Tintahal tánca
- A szint/600 (III. szint: Umido’shin: Takodawai)?
Nyolc karddal ellátva a vízi szörny igen csak komoly ellenfélnek számít a nyílt vízen, ám csápjai segítségével képes a talajnedvességből táplálkozva a szárazföldön is megmaradni, s gyorsabb mozgást kivitelezni.
Magyar Név: Vízisten penge: Mélytengeri csapás

Hien: Godai Issen no Iki (Villanó elemek útja)
A technika lehetővé teszi, hogy a használó, ötvözve a Megszelídített elemek útját az Issen nevezetű kenjutsutechnikával, képes lesz fegyvereit feltölteni, s formázni a sima és elemi chakraval. A vágáskor képes ennek fúziójából alkotott pengét indítani, az elemmel töltött, chakraval körbevett penge szinte mindent átvág, s becsapódáskor az elem feltör a sérült burokból, s kifejti nyers, vagy bizonyos mértékben koncentráltabb elemi hatását. A használó képes az elemi kivetülést a karddal magával is megalkotni, amennyiben kellő elemi  és sima chakrat vezetett a kardba.
Suiton: Becsapódáskor előtör a suitonchakra, s egy vadabb hullámban kitörve a víz szétterül. Az apró pocsolyától egy bokáig érő tócsáig lehet koncentrálni a chakrat.
Katon: Becsapódáskor előtör a tűz vad ereje, s robbanásszerűen tör ki néhány jókora lángcsóva, mely megégeti és sebesíti a hatótávon belüli személyeket.
Raiton: Becsapódáskor a kitörő villámnyalábok szétterjednek, s a szélrózsa minden irányába cikáznak hevesen. Ha valaki a közelben van, az biztos, hogy erős áramütés érhet.
Fuuton: Becsapódáskor a kiáramló szél, forgószélként tör elő, s a hulláma szétterjed a közelben. Ha valaki a hatósugarában tartózkodik, azt hátralökheti.
Doton: Becsapódáskor erős lökéssel tör elő a doton chakra. Élettelen testben szétárasztva a chakrat, felrepeszti annak felületét egy bizonyos hatótávon belül.
Típus: Kenjutsu/Hien
Besorolás: A
Chakra: 450

_________________
avatar
Senju Tobirama
Főadminisztrátor


Adatlap
Szint: E
Rang: Hokage
Chakraszint: Halálütés

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.