Shintai temploma

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Shintai temploma

Témanyitás  Hatake Kakashi on Hétf. Aug. 07 2017, 14:18

A Hang országa békésebb területén elhelyezkedő templom. Jellemzője, hogy egy hatalmas kert köré épült, ahol megannyi fa van, illetve egy patak. A kertben szökőkutak vannak, amik egy-egy kamit ábrázolnak.


_________________

Mesélések:  Ayanokoji Hinami, Ayanokoji Ikari, Ayanokoji Nozomi, Kenshiro Izuna-Kenshiro Mika
avatar
Hatake Kakashi
Mesélő

Specializálódás : Csendben maradás

Tartózkodási hely : Maszk mögött


Adatlap
Szint: S
Rang: Haraggombóc
Chakraszint: Yeah boiii

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shintai temploma

Témanyitás  Ayanokoji Nozomi on Hétf. Aug. 07 2017, 18:58

// Kakashinak //
… lehunytam szememet, hogy újbóli nekifutásból essek neki a kutakodásnak. Talán túlzottan is hirtelen, minden apróbb nesz megzavart, a levegőben szálló levelek zöreje, a madarak dallamos csiripelése… minden, amibe csak az ember kifogásként bele tudott kapaszkodni. Ai sóhajtott.
- Ez így nem fog menni.
Felpislogtam, tekintetemből sugárzott az érzés, hogy “ó, tényleg!?”. Felé fordultam, és grimasszal az arcomon vártam, hogy valami elmés megjegyzéssel kiosszon… megmagyarázza az élet nagy dolgait, vagy épp egy közhellyel untasson. Váratlanul azonban sarkon fordult, és elindult vissza a templomba.
- Ai? Hova mész?
- Nem egyértelmű? Vissza a templomba. Nem fogom az időmet arra pazarolni, hogy végignézzem, ahogy vergődsz. Csináld, vagy ne csináld, de döntsd el, hogy melyiket akarod. - azzal hátat fordított nekem.
~ Pff… menj csak, házsártos banya! - fortyogtam magamban, mégsem lett volna szerencsés a véleményemet a tudtára adni, így azt inkább elhallgattam.
Magányosan maradtam, én és a velem szemben szobrozó Tsukuyomi. Két kezét széttárva hagyta, hogy ujjai közül víz csobogjon.
~ Komolyan azt hiszi ez a nő, ha lehunyom a szemem egy szökőkút előtt, akkor én emlékezni fogok a múltamra? Nevetséges. Ilyet is csak Ai tud kitalálni.
Elhúztam a számat, és hitetlen ábrázatommal a semmibe bambultam. Hátam, ahogy előbbiekben, most is megvetettem a fa törzsében, és csak bámultam magam elé céltudatlanul… éreztem, hogy a fejem lassan kong az ürességtől. Furcsa volt. Ritkán történt meg velem, hogy a gondolataim elhagytak volna.
Fogalmam sem volt, mikor… avagy hogyan sikerült elaludnom, de egy pillanatnak éreztem csupán az egészet, a maga homályos mivoltában. Mintha egy óceán közepén, a víz felszínére felfeküdtem volna a hátamon. Fölöttem ragyogó fényével szinte elvakított a hold… olyan volt, mintha sokkal közelebbi és fényesebb lett volna. Nem volt azonban érkezésem tovább vizsgálni a hatalmas égitestet, ugyanis kezek nyúltak ki a vízből értem. Szívem egy pillanat alatt felpörgött, és esetlenül kapálózni kezdtem, szabadságomért harcolva… de a kezek nem engedtek. A mélybe rántottak… én kiabálni akartam, ehelyett azonban a számat víz töltötte meg, éles hangom helyett buborékok bugyogtak. Vadul kapálózni kezdtem, de mindhiába, egyre csak mélyebbre húztak…


… felrántottam a fejemet, és levegőért kapkodtam.
~ Mi a franc folyik itt? - kérdeztem magamtól. Magam elé meredtem, és ön-ön tükörképem nézett velem farkasszemet egy vödör vízben. Csupán egy pirosló alma zavarta meg a tökéletes tükörképet, és ahogy felkavarta a vizet, vonásaim mintha fiatalodni kezdtek volna. A víztől elhajolok, és végig tapogatom az arcomat… de nem éreztem változást. Szemöldökömet ráncolva néztem körbe… rengeteg ember vett körül. Ruháik színek millióiban úgy festettek, mint egy hatalmas festmény. Szalagok voltak kötve a házak közé felkötött damilokra… melyeken mécsesek aprócska lángjai pislákoltak, hogy félhomályba borítsák az utcákat. Gyermekek zsibongtak, és szaladoztak a felnőttek lábai közt szlalomozva, párok sétáltak egymásba karolva.
Közvetlenül mellettem hangos tapsolásba törtek. A hang irányába fordultam, és egy anyukát láttam, aki fülig érő mosollyal, nevetve tapsolt. Vékonyka derekát erős kezek fogták közre… egy szintén mosolygó férfi büszke tekintetével megborzongatott, ahogy kislányukra pillantottak. A lány csurom vizes hajjal bukkant elő a vödör vízből, szájában almával. Kicsiny kezével a haját megigazgatta, hogy arcát felfedhesse előttem. Egy pillanatra el is felejtettem, hol vagyok… talán a szívem is kihagyott egy dobbanást. Magamat láttam, csupán fiatalon… ahogy a vödör vízben pillanatokkal ezelőtt. Hevesebben kapkodva a levegőt, ismét a saját vödröm felé hajoltam, és belepillantottam. Fellélegeztem, hiszen a megszokott pillantások néztek vissza rám, a megszokott vonások.
- … - nem, nem szeretem az almát, én csak a papának akartam megmutizni, hogy igenis meg tudom csinálni! De meg ám!
Felé fordultam, biztos voltam benne, hogy csak képzelődtem… és csupán egy idegen kislány, de nem volt időm újonnan megvizsgálni a kis arcocskáját. Felém repült egy alma… egyenesen bele a vödrömbe. Csupán lopva, nemtörődöm módon néztem a felém dobott gyümölcsre….
~ Mi folyik itt? - dadogtam magamban, ahogy ismét pár éves énem nézett vissza rám a vödör vizéből.
avatar
Ayanokoji Nozomi

Taijutsu Pontok : 11

Tartózkodási hely : Hang Országa


Adatlap
Szint: D
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shintai temploma

Témanyitás  Hatake Kakashi on Hétf. Aug. 14 2017, 16:46

Édesapád tekintete ellágyult, melyet talán fél szemmel, ha láthattál.
- Tényleg megtudod csinálni, ügyes vagy. - Érezted a férfi tenyerének törődő simulását a fejed búbján. Tested a tenyér pehely súlya alatt egyre nehezebb lett és úgy érezted süllyedni kezdesz, mintha csak folyamatosan összemennél. A körülötted lévő világ félismeretsége teljes egészében átfordult egy színesebb, sokkal kontrasztosabb világba. Illatokat, lopott pillantásokat kezdtél el érezni.
- Esetleg valami édességet? Te választasz! - Hajolt le melléd édesanyád. Igen, biztos hogy ő, felismered a hangját. Akármilyen utat is választ az ember, legyen az shinobi, vagy egy földesúr, a szülei hangját nehéz teljesen kitörölnie a tudatalattijából, segítsen rá amnézia, vagy más balsors. Ha szüleid felé nézel apád arcát tökéletesen ki tudod venni, akadály nélkül. Azonban anyukád arca homályba vész hajkoronája alatt. Ilyen frizurája volt egyáltalán? Végigmérve tisztán látod, ahogy lapockáig érő haja szinte teljesen eltakarja arcának egészét.
A környezeted magasabban áll, mint te, nem vitás, alacsony vagy. Az éjszakai égbolt oly messzinek tűnik, hogyha tudnál repülni sem érnéd el évezredek alatt. Esetleg apukád, ő szinte bármire képes. Fel is kap és a nyakába helyez téged.
- Mutassa az utat, hercegnő. - Felelte mélyebb, úriasabb hangjában. A magas apukalelátó vezető fülkéjéből mindent szemügyre tudtál venni. A standok csak úgy hullámoztak a tömeg között. Jobb oldalra több édességre specializálódott bódét láttál, volt ahol ingyen dorayakikat osztogattak az arra tévedő kisgyerekeknek, csak hogy növeljék a hangulatot ( és persze a forgalmat). Bal oldalra még több játéklehetőség fogadott, volt célba csúzlizás és mi egymás. Egyenesen egy táncoló csoport sziluettje tűnt fel, a tájékán pedig zsonglőrök. Mielőtt dönthetnél, vagy szóra nyílhatna szád, feléd repül egy kék pillangó. Apró szárnyai dobbanásával folyamatosan lelassul az idő, mígnem teljesen megáll. Ámulás-bámulás ide, vagy oda, észreveszed, hogy egy másik lány - szintúgy apja nyakában ülve - is figyeli a lepkét... Rajtad kívül csak ő. Furcsa. Pislogott, jól láttad?
Ezután folytatódik az idő, mintha mi sem történt volna, szüleid döntésedre várva hallgatnak, a tömeg teszi a dolgát, a lány meg már csak apjára figyel, a pillangó pedig kékeslilás fényével tovarepül, de nem olyan gyorsan, hogy ne lehessen követni._________________

Mesélések:  Ayanokoji Hinami, Ayanokoji Ikari, Ayanokoji Nozomi, Kenshiro Izuna-Kenshiro Mika
avatar
Hatake Kakashi
Mesélő

Specializálódás : Csendben maradás

Tartózkodási hely : Maszk mögött


Adatlap
Szint: S
Rang: Haraggombóc
Chakraszint: Yeah boiii

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shintai temploma

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.