Senshi Jakoutsu

Go down

Senshi Jakoutsu

Témanyitás  Senshi Jakoutsu on Csüt. Aug. 10 2017, 12:11

Egy báb ötlettel járulnék elétek, ami karakterem első bábja.


Név:Hebi
Típus: Támadó/Kiegészítő
Kinézet: 3,34m hosszú, 30cm magas és 60cm széles kígyó báb (nem Sasuke utánzat akar lenni, a karakter, csupán egyedi stílus a kígyó bábokkal. A kígyó a báb külsejét adja.)


Terv rajz:


Leírás: A báb alapját, a gerinc rész adja meg, mely tíz modulból épül fel. A modulok között csuklós illesztések találhatóak, amik engedik a modulok közti bármilyen irányú mozgást, és a modulok külön-külön való forgatását. A modulok közötti dilatálás gumival van megoldva. Az első után, majd minden harmadik modulnál 1-1 teleszkóp van beépítve, mely a harcban az ellenfél körbeszorításán segít a bábnak, illetve képesek darabonként 1,0m-t hosszabbítani a bábon. A modulok rácsos tartóként vannak kialakítva. Fő pillérét a rejtett pengék fa tokja alkotja, és ezekhez van kitámasztva a modul rácsozata. A modul alján találhatóak a görgők, mely a hebi gyors, földön kígyózómozgását segítik lehetővé tenni.


Szerkezetek:
Fej:
-Senbon lövőmechanika+tár: 100db Senbon tárolására képes tár, és a "torokba" beépített senbon lövő mechanika. ÁR:3000Ryo
-2db Méregfog: Az "állkapocs" felső részébe beépített 2db méregfog formájú penge, mely bénító méreggel van párosítva.
-Szem: A szemekben, beépített felvevő készülék van.
Modulok:
-Gerinc: Fából készült fa szerkezet, mely csuklós illesztésekkel van ellátva, amik szintúgy fából készültek.
-Rejtett pengék: Minden modulban 1db rejtett penge található (Összesen 10db), mely a modul főtartóját képző fa tokba tud visszahúzódni. 30cm hosszú, egyenes penge, mely leginkább akkor halálos, ha a báb körbefonta áldozatát. Ezek a pengék, a görgők közt tudnak, a Hebi alsó részén távozni. A pengék, Tanto méretűek.
-Görgők: A Hebi gyors mozgását biztosító görgők, melyek a Hebi legalsó részén találhatóak, hiszem a bábu ezeken keresztül képes a gyors mozgásra.
-Külső borítás: Egyszerű gumi borítás, mely fehérre festet, kivéve a Hebi szeme körül, ami fekete, és a pikkelyek mintázata.


Gyenge Pontok:
Minden bábnak van gyenge pontja, így a Hebin is. A modulok közötti illesztés, bár a gumi borítás miatt rejtve vannak, a leggyengébbek. A kígyó mozgás következtében harc közben kifigyelhető az illesztések helye.

Ár: 38.000 Ryo
avatar
Senshi Jakoutsu
Játékos

Taijutsu Pontok : 11


Adatlap
Szint: E
Rang: Akadémiai tanuló
Chakraszint: 64

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.