Hakusi Izumi előtörténete

Go down

Hakusi Izumi előtörténete

Témanyitás  Hakusi Izumi on Pént. Aug. 11 2017, 02:32

A 350-es Chakraszintet elért karakter neve:
Név: Hakusi Izumi
Ország: jelenleg ismeretlen
Rang: Chuunin
Szint: C
Chakraszint: ?
Kor: 18
Nem: Nő
 
Felszerelések: 10m drót, 5 db füstbomba, elsősegély készlet, 1 doboz energia tabletta, 1 tanto, 10 kunai, 10 shuriken, 10 robbanó cédula, 10 senbon, széles övtáska, shurikentartó, hátizsák, 1 db vizes kulacs
 
Kinézet:
Körülbelül 160 cm magas, vékony karcsú testalkatú. Haja középhosszú ezüst színű. Szeme zöld, arca kerek. Nyakbakötős hátul mélyen kivágott pólót hord rövidnadrággal, melynek színe fekete. Fejpántját nyakán hordja, bal lába pedig be van fáslizva. Ékszert nem visel a hátán egy kaltitkába zárt madár és egy rózsa tetoválás van.

Jellem:
Régen barátságos volt és szeretett beszélgetni az idősebb emberekkel. Mára azonban nem bízik senkiben. Inkább hallgatag. Tekintete fürkésző. Legtöbbször igyekszik egy embert hamar kiismerni. Nem akar magához közel engedni senkit mert fél, hogy elveszíti. Szeret a csillagos ég alatt aludni és szereti a kihívásokat. Önfejű és makacs.

Technikák:
- Shunshin no jutsu (Fürge Test technika)
- Henge no Jutsu (Transzformációs technika)
- Bunshin no jutsu (Klón technika)
- Kawarimi no jutsu (Testhelyettesítő technika)
- Jibaku Fuda: Kassei (Robbanó Jegyzet: Aktiválás)
- Vízen járás
- Fára mászás
- Suiton Kaitou // Víz Elem Feloldás

Az én előtörténetem nem egy mesébe illő álom már előre leszögezném. Azért nem is annyira szörnyű, mint más hírhedt ninjáké, viszont a megtanultam, hogy nem bízhatok senkiben.
 Az életem első 14 évét egy szentélyben éltem le a Hakusi fennsíkon. A helyet különleges aura lengi be, nem is csoda hisz a teljes „személyzet” a Hold és maga a Holdistennő szolgálatába ajánlotta életét. Anyám ennek a szentélynek volt az egyik papnője. Napi háromszori ima, szigorú szabályok, szegényes étrend és vér.
A külvilágban zajló ninjaháború nem kímélte sem a bevetett harcosokat, sem a civil lakosságot. A szentély gyakran volt otthona beteg és sérült embereknek, többe között különböző nemzetek sérült ninjáinak is. Habár a Víz Földjéhez tartozunk, mi mégis minden sebesült embernek igyekeztünk segíteni. Ez a kis terület afféle béke sziget volt, mindenkinek, ahol az idegen shinobik még ha kint ellenségek voltak is itt nem harcoltak egymással.
Apámat nem ismertem, egy futó kaland gyümölcse voltam, és anyámat roppan fel tudtam bosszantani, ha sokat kérdezősködtem róla.
Egész kiskoromtól kezdve segítettem hát anyámnak és a szentély többi papnőjének, a sebesültek ellátásában, így jutottam bírtokába az alap orvosi ellátás tudásának. Eleinte sokkolt a vér látványa, de előbb-utóbb mindenhez hozzá lehet szokni. Az ellátásért cserébe mindig kaptam egy-két hasznos trükköt vagy épp történeteket a chakra használatáról, ninjutsukról, vagy épp a shinobik történelméről. Egyrészt ezek a történetek, másrészt a béke utáni vágyam hajtott a shinobik útjára.
Anyám nem látta akadályát annak, hogy a kirigakurei ninja akadémiába járjak, de a szentély vezetője a fő papnő, már kevésbé örült, eme irányú vágyaimnak, de egy kis meggyőző szentbeszéd után beadta a derekát.
-Legalább lesz, aki megvédi a szentélyt az illetéktelen személyektől. – Mondta.
Az akadémiai felvételi piskóta volt számomra, hisz a shurikennel való célbadobást már elsajátítottam egy általunk sikeresen gyógykezelt chuunintól. Az osztályom csak a kis zseni és a stréber becenevekkel illetett. Nem szerettek. Sőt! Ki nem állhattak. Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy eléggé antiszoc voltam. Valahogy sosem izgatott, a rabló-pandúros játék, vagy épp szegény házimacskák shurikennel való kínzása. Nem. A világban sokkal égetőbb problémák is akadnak, mint a szerencsétlen állatok kínzása.
Mivel anyámtól már korábban megtanultam az alap orvosi ninjutsu használatát így szerencsére a chakrakontrollom is egész jónak volt nevezhető. Az egyik oktatóm Akushi sensei fel is figyelt rá, és azt mondta, ha szeretném tart nekem külön órákat is. A sensei és köztem valamiféle apa-lánya viszonyféleség kezdett kialakulni, amit úgy őszintén nem is nagyon bántam, így anyámon kívül volt még egy ember, akire számíthattam. Ő volt az, akinek a javaslatára hamarabb lezáróvizsgázhattam.
A külön órák és a szentélyben rejlő „információforrásoknak” köszönhetően két évvel hamarabb fejeztem be az akadémiát, mint a többi osztálytársam. Vizsgafeladat: Alakváltás. Na jó ez pofonegyszerű volt. Felvettem a Negyedik Mizukage alakját. Meg is volt a fejpántom.
A szentély híres volt egy nagyon ritka fajta fehér rózsáról, ami csak itt nőtt az egész országban. A volt osztálytársaim eltervezték, hogy bosszúból kiírtják az egész lugast. Hát nem jött nekik össze. Még ha egy ilyen kis feladattal is de igazoltam a fő papnőt. Végre képes voltam megvédeni, azt a helyet, ahol felnőttem. Végre genin lettem.
Azonban nem lehetett lazsálni, innentől kezdve még több edzés várt rám. Megtanultam a vízen járni, illetve fára mászni csakra segítségével. Akushi senseinek volt bejárása Kirigakure fő könyvtárába, így rengeteget megtudhattam a ninják történelméről. A példaképem az Első Hokage lett, aki létrehozta az első rejtekfalvat, én is egy ilyen remek, kitartó és állhatatos emberré akartam válni.8 D szintű és 3 C szintű küldetés után terjesztettek elő a chuunin vizsgára.
A vizsgára való felkészülés kemény volt, de annak külön örültem mikor kiderült, hogy víz elemű vagyok. Kicsi koromtól kezdve rajongtam a hóért, ami nem másból, mint vízből van, nem mellesleg csak vízzel tudtuk eltüntetni a rengeteg vért a szentély padlójáról. A tisztaság pedig maga a megkönnyebbülés volt. Akushi sensei nem kímélt, kemély ninjutsu és taijutsu edzésekben volt részem.
A vizsga előtti éjszaka nem aludtam az udvaron feküdtem és az eget bámultam, némi lelki megerősítésre vágytam, mert féltem. Hallottam egy történetet Momochi Zabuza vizsgájáról így tartottam attól, hogy ez egyszer megismétlődik majd. Szerencsére nem így történt. Kaptunk egy elméleti tesztsort, könnyű volt. Viszont a második kör a túlélő próba, már próbára tett a jelölteket. Sokan nem voltak tudatában annak, milyen növények is akadnak a területen, így sokan megmérgezték saját magukat. A harmadik kör a pusztakezes harc, szinte teljesen piskóta volt, egy nagyon könnyű ellenfelem volt egy szimpla testcsere jutsu és két ütés. (Az igazsághoz hozzátartozik, hogy eléggé ki volt merülve szegény így talán még ajándék is volt a győzelem.) Így lettem hát chuunin.
Az a nap volt életem legboldogabb de ugyanakkor életem legborzalmasabb napja is. Amikor átvettem a chuunin kinevezés mellé járó jutalmat, elindultam haza a szentély irányába. De mikor visszaértem, nem láttam mást csak romokat, lángokat, és holttesteket. A lábam előtt hevert anyám összeégett hullája. Abban a pillanatban megállt számomra az élet. A földre rogytam és sírtam. De egy pillanattal később éles nevetésre lettem figyelmes. Ezt a hangot ismerem. Ez Akushi sensei hangja. A vérszomjtól ittas állapotában elmondta, hogy a hely, ahol ellenséges ninjákat gyógyítanak szúrja a falu szemét, így hát el kellett pusztítani, természetesen benne az árulókkal együtt. Aznap két számomra fontos embert vesztettem el. Az anyámat és a senseijemet. Igen. Bosszút álltam rajta és megöltem. Aznap megtagadtam Rejtett Köd falvát, áthúztam a kunaimmal a fejpántom, majd elővettem a vidék térképét és rádobtam egy shurikent. Rizs földjére esett. Így történt, hogy aznap megtagadtam falvamat és megfogadtam, hogy bosszút állok a falu vezetésén. Nem vittem magammal semmi mást csak egy szál vérben úszó fehér rózsát, hogy emlékeztessen rá ki is vagyok.
Mindig szerencsés ember voltam, nem volt ez máshogy a Rizs Földjén sem. Az egyik helyi méltóság lánya épp társalkodónőt keresett, aki meg tudja őt védeni a soron következő diplomáciai útján. Mivel ez a terület nem volt különösebben gazdag nem tehették meg, hogy egy elit falu elit ninja alakulatát fogadják fel a védelmére. A kiválasztás egyszerűen ment, a húsz pályázó közül a legerősebb nyert. Én. A nemes hölgy elmagyarázta a helyzet jelentőségét, egy érdekházassággal próbálja a területének a jólétét biztosítani, de útközben a rosszakarói ránk is támadhatnak. Három nappal később útnak is indultunk, és tényleg rá is támadtak. 4 idegen ellenséges haramia, de szerencsére nem voltak jártasok a ninjutsuban és pár klón segítségével hamar elijesztettem őket. A nemes hölgy nem sérült meg és épségben eljuttattam a kérőjéhez. A kérő hallva a történetet megkérdezte milyen jutalmat szeretnék, erre azt feleltem, hogy adjon egy szál vörös rózsát és ajánljon az ismerőseinek is. Erre a nemeshölgy csak ennyit mondott: -Így lesz! Mostantól kezdve te leszel a harctér vörös rózsája!
Már szökött ninja vagyok. A tudásomat és képességeimet a jó szolgálatába állítom. Ott segítek ahol tudok, közben pedig információt gyűjtök Rejtett Köd lépéseiről. Nem bízom senkiben és semmiben. Egyedül járom a világot! A terveim megvalósításában pedig ne akadályozz!

Vissza az elejére Go down

Re: Hakusi Izumi előtörténete

Témanyitás  Ootsutsuki Kaguya on Pént. Aug. 11 2017, 15:46

Üdv!

Nos, kezdetben hadd mondjam el, hogy a koncepció nagyon jó, és nekem, személy szerint, tetszik. Tetszik az is, hogy a karaktered egy kolostorból származik, és hogy kiemelted Kirigakure sötét oldalát (ami ugye, még mindig jelen van). A jelenlegi Mizukage szerintem nem rendelné el egy apátság elpusztítását, csak azért, mert "szúrta a falu szemét", de vannak még kirigakureiek akik nem feltétlen esküdtek hűséget Terumi Mei-nek, szóval ez elnézhető.

Ami azonban nem, és ezért kell fájó szívvel elutasítanom az előtörténetedet, az két dolog. Az egyik a hossz, ez egy genin-szintű karakternek is kevés, nem hogy egy chuuninnak, chuunin-szintű karakterrel pedig nem kezdhetsz, ha csak nincs egy karaktered, aki már elérte a 350 chakrát. Láttam, hogy bemásoltad azt a részt (az előtörténet első sora), de karakternév nem volt feltüntetve, ha van egy multid az oldalon, kérlek tüntesd fel, ha nem, akkor sajnos nem kezdhetsz chuunin karakterrel, maximum genin-szintűvel. De ettől még lehetsz elveszett/szökött ninja, így a koncepció nem igazán bomlik meg.

Tehát, az előtörténetedet sajnos el kell utasítanom, de ne csüggedj, mert kis javítás után biztos vagyok benne, hogy elfogadható lesz. Csak egy kicsit többet kell írni hozzá, és a chuunin-részeket ki kell venni. Ha bármi kérdésed lenne, nyugodtan felkereshetsz PM-ben engem, vagy bármelyik másik staff-tagot, és biztosan segítünk neked.

- Kaguya

Ui.: Ha megengedsz egy apró megjegyzést, a "Hakusi" nem egészen japán név (bár elmegy annak), inkább a Hakushi, de egyébként maradhat így is. ^^
avatar
Ootsutsuki Kaguya
Mesélő

Specializálódás : Szadizmus

Tartózkodási hely : A Holdon Napozom


Adatlap
Szint: S
Rang: LvL99
Chakraszint: Forthehorde

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.