Bingo Vadászat: Tomoe & Jaken & Takashi Vs. Mirubi

Go down

Bingo Vadászat: Tomoe & Jaken & Takashi Vs. Mirubi

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Vas. Szept. 10 2017, 14:36

Résztvevők:
- Tsuuzoku Tomoe
- Akihiro Jaken
- Ayanokoji Takashi
- Kenshiro Mirubi

Mesélő: Ootsutsuki Kaguya

Megállapodás: Amit az ellenfél nem lát, azt PM formájában írják le a résztvevők a mesélőnek és minden JK köteles egy adott poszthoz kötni magát a mozzanatot, tehát meg kell jelölni, hogy melyik posztjának a folytatása, kiegészítése a PM-ben leírt titkos tevékenység. Amint a titkos tevékenység gyanúja felmerült a játéktéren is, a mesélő köteles a következő posztjába másolni azt a PM-et amelyben a JK leírja a titkos tevékenységet. Ezzel elkerülendő a "mit tud és mit nem a karakter" szerepjáték hiánya, ám a jelenlévő Játékosokat tekintve ez a megállapodás egyedül csak a játékélmény növelését hivatott elérni.

___________________________________

Helyszín: A Fegyverkészítők Szövetségének Területei --> Füst Országa --> Dangai Takumi no Sato (Link)

Leírás
A Fegyverkereskedők Szövetségének faluja, ami a kihalt és lepusztult, csupasz kőzettel borított szirtes keleti félszigeten fekszik. A falu ellenőrzi a félsziget hatalom alá nem tartozó területeit, habár a sziklasivatagokon és kanyonokon kívül nincs semmi itt.

Harc Színtere és Környezete:
Sziklasivatagok, melyeken keresztül hűvös szél fúj. A déli órák legmelegebb pontján tűrhető a hőmérséklet, míg a napszakváltással folyamatosan és drasztikusan lehűl. Egyedül a sziklák sugározzák még magukból a meleget. Mindenfelé kisebb-nagyobb hegyek és dombok láthatóak, melyekre hol meredek, hol könnyen járható gerinceken vezet felfelé az út. Sziklaszirtek is kialakultak, mik törékenyek s könnyen omlanak. Gyakoriak erre felé a földrengések, és a kőcsuszamlások, hiszen megannyi kisebb-nagyobb repedés található a felszínen és az alatt. A repedések néhol csak néhány centi szélesek és több méter hosszúak, máshol pedig akár több méter szélesek is lehetnek és akár a kilométeres hosszúságot is elérhetik, nem beszélve a hatalmas mélységükről. 
Rengeteg kisebb-nagyobb sziklatörmelék is megtalálható ezeken a területeken, a távolban pedig Dangai Takumi no Sato szirtjei magasodnak, ahol mindenki független és ahol a legnagyobb hatalmú emberek élnek. Aki itt harcolni mer, az nem csak a falusiakkal, de a shinobik fegyverellátóival is szembeszáll.


Kezdőpont:
A Szilasivatag egy jelentéktelen szegletében a hegyekkel, dombokkal, sziklákkal, árkokkal, repedésekkel és mélyedésekkel tarkított területek közt megbújva egy nagyobb kráter terül el meglepően egyenletes körben. 10 méter mély és 500 méteres az átmérője, a területén nincs semmi csak a kemény talaj. Ha valaki itt harcba bonyolódna, az nem számíthat a természet adta lehetőségekre, nem lesznek se sziklák se mélyedések, hegyek vagy repedések, ahol lebújhatnak. Szerencsétlen egy helyzet ez, különkép a Bingo egyik nagyhala számára, ki minden nap ebben a kráterben folytatja edzéseit nem messze a Füst Országának Bambuszerdejétől. Most viszont nagyon úgy tűnik, hogy három pár láb zajait hallja közeledni a poros, sziktalajon.

További lehetséges színterek:
- Északra Dangai Takumi no Sato a maga chakrahasználó zsoldos kardforgatóival és az Elveszett Ninjákkal akik itt leltek menedékre (kb 10 kilométerre)
- Délre egy kopár erdő, melynek fái betegek, de ahogyan egyre jobban veti bele magát az ember úgy lesznek egyre zöldebbek és sűrűbbek (kb 5 kilométerre)
- Nyugatra folytatódik a sziklasivatag
- Keletre pedig 20 kilométerre sziklasivatag, majd óriási hegyláncolat
- A Szilasivatag alatti területeken barlangrendszerek alakultak ki


Veszélyek:
- Hegyomlás 
- Repedések mélysége
- Könnyen mozgó földrétegek
- Kaguya

Menedékek:
- Kisebb-nagyobb sziklák
- Hegyek kisebb barlangjai
- Repedések rései és az óriási repedések "árkai"
- KráterekIllusztrációk

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1306

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bingo Vadászat: Tomoe & Jaken & Takashi Vs. Mirubi

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Vas. Szept. 10 2017, 16:06

Egy újabb kráter, mely valamivel nagyobb, mint azok, amikben általában gyakorol. Mióta a Füst Országába helyezte székhelyét s megépíttette Jigokutarit, azóta ismeri ezt a helyet. Dangai Takumi no Sato jó szolgálatot tett a számára: nem csak egy hasznos Pecséttechnika birtokába juttatta, hanem nekik köszönheti azokat az óriási méretű acélláncokat, melyek segítettek a Nibi elfogásában. Nem kevés pénzbe kerültek, de megérte... Ráadásul ismeretséget is kötött az ottaniakkal. Persze ez nem mintha számítana. Ahol a pénz beszél s a kutya ugat, ott vajmi keveset ér az ismeretség. A Fegyverkészítők Szövetsége, mely a világ legnagyobb és legbefolyásosabb szövetsége, kik uralják a Ninja Világot. Velük nem érdemes ujjat húzni. Egyedül talán a Vas Országa nem függ tőlük, minden más nemzet igen. Akiket pedig nemeztek tucatjai nyalnak körbe, azoktól jobb óvakodni. 
Ezért ez a nagy távolság. Mirubi már régen kitapasztalta, hogy a Szövetség Dangai székhelye nem foglalkozik az ellenőrzése alatt tartott területekkel. Az egész kietlen vidék az övék, mégis csak a szirtjeiket és a falaikat felügyelik. Amíg valaki a távolban bolygatja fel a természetet, addig nem tesznek lépéseket, ám ha a porfelhő közeledik a falu felé, kegyetlenül csapnak le rájuk és tesznek rendet a civakodó kiskutyák között. 
- Kage Bunshin no Jutsu. - Hangzik a technika neve, miként a kráter közepén álló fiú duplikálódik. Immáron két sötétszürke köpenyes alak áll egymással szemben. Öltözéküket a mélyedésbe is bekúszó gyönge szél lökdösi, ám szegény pára nem elég erős ahhoz, hogy megtáncoltassa a ruházatot. Inkább csak noszogatja... - Készen állunk? - Jön a hideg kérdés a hideg tekintetek mögül, ám a szavak egy ugyanolyan hideg ábrázatnak ütköznek. A Kage Bunshin sikeres volt. Már régen megtanulta kezelni személyiségeit, most már veszély nélkül használhatja ezt a technikát. Ha nem így lenne, hanem úgy mint egykoron, akkor most is félhetne attól a szörnyűségtől, kinek testet adott. Attól a félelemtől, amitől a legtöbb ember tart s amitől a legtöbb ember leginkább tart: Önnönmaga igaz valójától. 
Harmadik végignéz a klónon, mely tökéletesre sikeredett, ahogyan az elvárható volt. A lefelé fordított háromszög benne a Mindent Látó Szemmel az Amegami legdicsőbb szimbóluma, ahogyan a köpeny, melyet már a világ is ismer. A Nibi elfogását követően Mirubi nem véletlenül hagyta a helyszínen levedlett kabátját, nem véletlenül hagyott jelet a Világnak. Nem véletlenül mutatta meg magukat. Ám ennek ára is van nem igaz? Ár, mely az ismeretséggel és a hírhedtséggel jár. Alvilági forrásokból megerősítést nyert a Bingo vérdíjának robbanásszerű megugrása, miután az Amegami szimbóluma egyértelmű utalás volt arra, hogy az újszerű és feltörekvő szervezet olyan nagy fába vágta a fejszéjét, melybe nem lett volna szabad, mégis kidöntötte azt a fát egy csapással. De a következmények súlyosak lehetnek. A három velejárója pedig már érkezni is látszik...
- Úgy érzem, ezúttal nem egymással kell majd megküzdenünk. - Jegyezte meg a klón a tőle megszokott hangszínen. Erre érkezett a válasz az eredeti testtől, ugyanezen a hangon.
- Úgy is untam felülmúlni magam újra és újra. Bár... Ha önmagadat legyőzöd, azzal mindig felsőbb szintekre jutsz és megismerheted a saját gyengeségeidet. - Mintha ennek bármi jelentősége is lenne ebben a helyzetben. Láthatóan teljesen figyelmen kívül hagyják az érkezőket.
- Vajon meghalunk? 
- Majd elválik. Ha rajtam múlik, akkor nem. 
- Ezzel egyetértek. Készítem a védelmedet. - Jegyezte meg a klón, majd Sötét Chakrája vadul keringeni kezdett testében és bal, majd jobb kezébe koncentrálta a chakráját, hogy "kéznél legyen" ha szükség van rá. Eközben az eredeti test, talpaiba vezette chakráját és felerősítette érzékeit a Shikiyaku no Jutsunál tanultakkal, ahogyan mindig is tette. Nagy figyelmet szentelt a hallására és a szaglására, valamint az ízlelésre. Amint feltűnnek a színen az érkezők, minél több információt igyekszik megtudni róluk a hallott hangokból, az érzett szagokból, mely mellé száját résnyire kinyitva némi levegőt is szív be, hogy a szaglás és az ízérzékeléssel együtt növelje az észlelt információkat. Elvégre az ízérzék nagyobb részben valójában ugyanaz, mint a szaglás... Milyen ízük lehet? Fémes? Kormos? Nedves? Édes? Sós? Majd Hishimon elmondja...


_________________________________
RUHÁZAT:
- Fekete kezes-lábas (Amit Kakashi is hord)
- Ninja Szandál
- Amegami köpeny

FELSZERELÉS:
Shurikentartó a bal Combján    --> 3 Senbon melyekre robbanójegyzet van tekerve; 2 Sima Senbon; 2 Füstbomba
Shurikentartó a jobb Combján  --> 5 Senbon; 5 Robbanójegyzet
Bal Kar                                --> Fehér Kicsi Chakratekercs rajta 1x10m Dróthuzal
Jobb Kar                              --> Fekete Kicsi Chakratekercs rajta 1x10m Dróthuzal
Bal Szandálja                        --> Kunai melynek markolatára robbanójegyzet van tekerve
Jobb Szandálja                      --> Kunai melynek markolatára robbanójegyzet van tekerve
Kezes-lábas zsebében            --> Kis üveg Chakratinta Mini ecsettel

[Adatlapon megtalálhatóak csak a teljesség kedvéért írtam ide is]

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1306

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bingo Vadászat: Tomoe & Jaken & Takashi Vs. Mirubi

Témanyitás  Akihiro Jaken on Szer. Szept. 13 2017, 17:00

Megkaptam életem eddigi minden bizonnyal legnehezebb küldetését. Miután visszatértem a frontról napokig csak pihentem. Kiürítettem a fejemet, és életem eddigi legnagyobb kihívását próbáltam kiheverni. Láttam ott bőven borzalmakat… A több, mint száz, a sziklák alatt összepréselt hulla, a vértenger… És Yami, amint széttépi a szerencsétlen Kumogakurei lányt… Most is itt lebeg a szemem előtt… De sikerült bosszút állnom.
Tehát csak pihentem. Évek óta most először, nem akartam csinálni semmit… Edzés, tanulás… Csak meg akartam emészteni a történeteket. ÉS így is tettem. Napokon keresztül próbáltam feldolgozni az egészet. Amikor kivezényeltek úgy fogtam fel, hogy erősebb válhatok és tapasztalatot gyűjthetek. Mindkettőből kijárt nekem, de mégis milyen áron? És túl sokáig nem is emésztgethettem a dolgokat, mert küldetésre küldtek. A célpont pedig a Bingo könyvekben szép nagy betűkkel szereplő, S besorolású Kauru Mirubi…
Összepakoltam a teljes felszerelésemet, megéleztem, s megolajoztam pengémet Inazumát, majd a kapu irányába indultam, mert ott kellett találkoznom a kijelölt társammal. Megérkeztem, majd kis várakozás után a társam is megjelent. Kikerekedett szemekkel, ledöbbent arccal figyeltem a 10-11 éves fiú érkezését. ~ Ez most komoly? Egy ilyen kis gyereket küldenek egy S szintű szökött ninja levadászására? Megzakkantak ezek? Minden erős shinobink odaveszett az összecsapásban? Csak útban lesz a kölyök... Nem, nem… Nem becsülök alá senkit sem első látásra, ezt már igazán megtanulhatnám. Az is lehet, hogy erősebb nálam. Ha pedig nem… Nos, akkor meg fogom védeni. Nem voltam elég erős, hogy megvédjem Osoit sem, amikor leszúrták, és ahhoz sem voltam elég erős, hogy megállítsam a Háromfarkút Kumogakurébe szállító Kirigakurei csapatot… Százak élete veszett oda, mert gyenge voltam… Százak vére tapad a kezemhez. Lehet, hogy nem kéne magamat hibáztatnom, de ez baromság! Ha elég erős lettem volna, megállítom őket! Nem fogom hagyni, hogy ez a fiú is odavesszen! ~
Miután túlestünk a bemutatkozáson, azonnal útnak indultunk. Minden szükséges információt megkaptunk célpontunk valószínűsíthető hollétéről, így töretlenül haladhattunk előre. Öt nap alatt meg is érkeztünk a Füst Országába. Út közben jobban megismerhettük egymást Tomoéval, minden képességünket elmondtuk a másiknak, hogy tudjuk, mire számíthatunk a harcban. Az öt napos út után tartottunk egy nagyobb lélegzetvételű pihenőt, majd másnap meg is érkeztünk Dangai Takumi no Sato közelébe, a sziklasivatagba.
Egy kőklónt létrehoztam, majd kis idő múlva elértünk egy nagyobb kráterhez. Azonnal tudtam, hogy jó helyen járunk.
Ideje volt lélekben is felkészülni a csatára, így elkezdtem feltüzelni magamat.


Szerencsére nem kell finomkodni, elvégre a Bingo könyvben ott szerepel a Holtan szó!
                                                                                              

Ruházat:
 - Fekete ninja kezeslábas
 - Hosszú fekete kabát
 - Ninja kesztyű
 - Hosszúujjú láncing
 - Súlyok most nincsenek, azokat levette, hogy gyorsabb lehessen


Felszerelés:
 - Inazuma a háton (hátizsák alól könnyen kihúzható helyen)
 - Fuuka Houin tekercsek a kezeken
 - 1 db széles övtáska
  -- 13-12 db shuriken (két szélső rekesz az övtáskában)
  -- 18 db kunai (középső rekesz az övtáskában)
  -- 5 db füstbomba (apróbb holmik helyén)
  -- 25 db táp tabletta (apróbb holmik helyén)
  -- 28 db robbanójegyzet (apróbb holmik helyén)
 - 1 db hátizsák
  -- 5 db kunai
  -- 10m dróthuzal
  -- 1 db szerszám szett
  -- 1 db elsősegélykészlet
  -- 1 db közepes és 1 db kicsi tekercs
  -- 1 db flaska, benne igen ritka növényből gyógytea
 - 1 db shurikentartó (bal lábon)
  -- 2 db kunai (mindkettő markolatán robbanójegyzet)
- 1 db shurikentartó (jobb lábon)
  -- 5 db shuriken
- 1 db katana (Közepes méretű tekercs egyik pecsétjében tárolva)
- Hi no Tacchi (A Tűz Érintése - Közepes méretű tekercs egyik pecsétjében tárolva)

_________________
Előtörténet és Adatlap

,,Az lesz igazán erős, aki végig hisz magában!"
,,Inkább megbánom, hogy megbíztam valakiben, mintsem azt, hogy kételkedtem benne"


Mesélések:
 Obake Kaito - A Haza szolgálatában
 Arashi Himiko - Egy új élet
avatar
Akihiro Jaken
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 144

Specializálódás : Djuka 'Afroséró' Uchiha Jaken

Tartózkodási hely : Ahol lennie kell


Adatlap
Szint: S
Rang: Chuunin
Chakraszint: 836

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bingo Vadászat: Tomoe & Jaken & Takashi Vs. Mirubi

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Csüt. Szept. 14 2017, 20:34

    Az akadémiai éveimnek már egy jó ideje véget ért, egy új korszak vette kezdetét a számomra, valamint két barátom és egyben társam számára is. Geninek vagyunk, ami azzal jár, hogy küldetésekre kell járni. Szokványos kezdő küldetések, melyeken minden friss genin generáció átesik. Ilyenek például a macska elkapások, gyomlálások és még sorolhatnám. Bár a shinobi mivoltunkhoz eme küldetések nem tesznek hozzá túl sokat, mégis szokjuk azt, hogy csinálni kell őket, valamint azt, hogyha a falu parancsba add valamit, akkor azt a lehető legjobb tudásunk szerint végre is kell hajtanunk. A küldetés az első, azonban vannak olyan kivételes esetek, amikor bizonyos dolgokat a küldetés elé kell helyezni. Nem részletezném ezeket az eseteket, csupán egyetlen egy gyűjtő szót mondanék rájuk: A tűz akarata. Már az Akadémiában elmondták, hogy van ez a dolog, azonban én utána kérdeztem még az apámnál, aki bőven tudott róla mesélni.


   Szokványos reggeli nap. A felkelést és az az után következő dolgok olyanok mint bármikor máskor, fölösleges szavakat fecsérelni rájuk. A megszokott találkozási ponton gyűltünk össze, ahol mostanában minden reggel szoktunk. Eddig semmi más nincs a nap folyamán, mint ami az elmúlt négy napban volt. Még a Sensei is késik, bár ez tőle már nem meglepő. Körülbelül tíz perccel a megbeszélt idő után fut be, ami viszonylag még jónak mondható. Azonban most jön az, ami ezt a napot különlegessé, mássá teszi. Ahelyett, hogy a napi küldetést mondaná el hármunknak, Katot és Norat hazaküldi, hogy pihenjenek, engem viszont itt tart, mert beszélni akar velem.
-Miről lenne szó Sensei?
-Küldetésre mész Tomoe.
-Küldetés? De akkor miért küldte haza a többieket?
-Mert erre csak Te mész. Kövess! A fő kapuhoz menet elmondom a részleteket.
A mondat végével fel is ugrik a legközelebbi ház tetőre, majd int még egyszer, hogy kövessem, mielőtt tovább indulna a kapu felé. Sietve utána ugrok és felzárkózok, hogy halljam amit mondani fog.
-Szóval mik a részletek Sensei?
-Egy különleges küldetést kaptál. Tudod nagyon jól, hogy kevés a mozgatható Shinobi. Legalábbis remélem feltűnt, hogy apád sem sokat van otthon. Ebből kifolyólag engem is kiküldtek egy másik küldetésre, de még előtte elkísérlek az ideiglenes társadhoz. -itt egy rövid szünetet tart, majd folytatja- Egy körözött bűnözőt kell elkapnotok majd, aki kifejezetten veszélyes. Ezen okból kérlek, hogy légy nagyon óvatos. Vissza várunk.
A sensei megáll, pár utcányira a célunktól, majd miután rám mosolyog egy pukkanás kíséretében eltűnik.
~Persze, tudhattam volna. Kage bunshin. Nem elég, hogy késik, de még csak nem is az igazi alakjával jött.~ Egy szelid vigyorra meresztem ajkam, aztán a következő szavakat motyogom az orrom alá.
-Te is légy óvatos Sensei.
Ezt követően odasietek a kijelölt társamhoz, aki feltehetőleg már feszülten vár. Szemeim látszódnak a meglepődöttség jelei, legalábbis az első pár másodpercben, azonban végül elindulunk a küldetésünk helyszínére.


    Jópár napi út veszi kezdetét, mely alatt próbáljuk megismerni egymás stílusát, majd ezen információk segítségével lehetséges taktikákat, kombókat, formációkat kitalálni. Jakenen látszik, hogy elég komoly borzalmakat élt át, még akkor is ha ezt próbálja takarni. Mikor épp nem beszélgetünk, akkor a tekintetén, amellyel ilyenkor a messzi távolt bambulja, látható egy-két dolog. Eddig még sosem hagytam el az országot, de még a falut sem túl messzire. Ezúttal viszont egyből a füst országába megyünk, egész pontosan az ottani Fegyverkészítők szövetségébe. A célpontunk elvileg itt vert tanyát. A háttérben állok meg, miközben Jaken megközelíti azt a hatalmas krátert, mely előttünk hever. Felkészülök minden lehetséges opcióra.
_____________________________________________

Ruházat:
    -Fekete kezes lábas.
    -Ninja szandál.
     -Tomoe szokványos, viszonylag sok mozgás teret hagyó, kimono szerű ruhája.
    -Egy fekete, csuklyás köpeny. (Olyasmi melyet az ANBU is hord)


Felszerelés:
Jobb farpofánál lévő Ővtáska:

Első kis rekesz tartalma: 12 Kunai
Második kis rekesz tartalma: 15 Shuriken
Harmadik nagy rekesz tartalma: ANBU Maszk

Bal farpofánál lévő Ővtáska:

Első kis rekesz tartalma: 12 Kunai
Második kis rekesz tartalma: 5 Füstbomba, 20 Robbanójegyzet, 2x10méter drót, 1 doboz energiatabletta(15db)
Harmadik nagy rekesz tartalma: Elsősegély doboz

Jobb comb Shurikentartó:

2 Kunai

Bal comb Shurikentartó:

5 Shuriken

avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 355

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bingo Vadászat: Tomoe & Jaken & Takashi Vs. Mirubi

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Vas. Szept. 17 2017, 23:34

Tekercseimet és felszereléseimet eltéve, határozottan bólintottam az ajtóban álló férfinak.
- Ne feledd mit mondtam. - Fogta meg a vállamat kifele menet. Nem szoktam ismételni magam, így csak további lépéseim előtt informatívan összetalálkozott szemünk a maszkunkon keresztül. Egy jó ideje nem hagytam el a labort, nem véletlen, hisz egy jó ideje már csak a közös terveinkre készültünk fel az öreg Uchihával. Az alapokat ő tette le tény, de az elmúlt időszakban sokat köszönhetett nekem is. Ezt meghálálva egy olyan küldetésre küldött, ami a sok kihívás közül a legnagyobbak közé sorolható be. Kellő információval is ellátott, ami a teljes minimum volt egy ilyen kaliberű feladathoz.
A feladatom fő része információgyűjtés, nem a célpontom fejének lemetszése. Természetesen, ha van rá lehetőségem élve, vagy holtan is elhozhatom, de az Uchiha szavaival élve erre nem sok esély van.
Ha még pár kilométer után is csak sziklát és hűvös szelet tapasztalok, komolyan meggondolom, hogy visszafordulok. Tudniillik sosem voltam jóba a hűvös időjárással, így az utamon többször is elkapott a pillanatnyi elégedetlenség. Azonban amikor megérkeztem a sajátos magaslati ponton kijelölt helyre, tisztán éreztem, hogy jó helyen járok. Undorító. Ahogy Madara is mondta, a célpont sötét chakrát használ, amit nagy távolságból is könnyen lehet érezni, főleg magasabb szintű ninják érzékei által. Részben ismerős borzongás fogott el a chakrájától, mintha a gyerekkorom egy tört része jelent meg volna előttem... Részben viszont megörültem. Halovány érzés ez, tudtam jól, de megbizonyosodni arról, hogy ellenségem megérett az őt megillető pusztulásra, kifejezetten felszabadító élményt nyújtott. Jobban szemügyre véve a helyzetet két ismeretlen alakot is észrevettem. Tehát igaz volt a füles, két kölyköt is küldtek Konohából. Ezt feltételezve visszabújtam egy szikla mögé. Mély levegőt vettem, majd kifújtam azt a maszkon keresztül.
- Hát, akkor itt az idő. - Súgtam magam elé. Ismét felhelyeztem felkaromra a régi kumogakurei fejpántomat, majd nekiláttam az első lépéseknek. Megindultam a feltételes szövetségeseimhez, majd ha odaértem tisztázom is magam. Fejpántomat jól megmutatva szólnék.
- Szövetséges vagyok, ne aggódjatok, a Kumogakurei titkos egységből küldtek. Sólyomnak becéznek, de hívhattok ahogy akartok. - A kráter felé fordulva folytatnám halkan. - Ezek szerint pont jókor kereszteztük egymás útját. Azt javaslom egyesítsük erőinket. - Miután megkapnám a megerősítést rántanék egyet a kötéseimen köpenyem alatt, majd felkészülnék minden eshetőségre. Érzékeimre próbálnék koncentrálni, bármilyenféle chakra bevetése nélkül. Sok múlik ezen, nem fogom elrontani.

// Felszerelésem megegyezik az adatlapomon tálalhatóval. Jó játékot! //
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bingo Vadászat: Tomoe & Jaken & Takashi Vs. Mirubi

Témanyitás  Ootsutsuki Kaguya on Szer. Szept. 20 2017, 19:55

Egy meteor rátok esett és meghaltatok. Vége.

Na jó, nem.

Mirubi és a klónja, látnak maguk felé közeledni egy fiút. Szőke hajú, fekete ruhás, és első látásra félszeg, bár Mirubi technikahasználata miatta veszélyérzéke azt súgja, hogy valami nincs rendben vele. A fiúnak azonban... nincs szaga. A Shikiyaku no Jutsu segítségével, Mirubi be tudja azonosítani három ember szagát a távolban, de nincs ideje pontosan bemérni, milyen távolságban. A fiú, aki egyenesen felé tart, semmilyen illatot, vagy szagot nem áraszt magából. Ez talán aggodalomra adhat okot.
Mirubinak ideje sincs reagálni, négy oldalról támadja négy, ugyanolyan kinézetű srác. Egy szemből, egy hátulról, egy-egy pedig jobbról és balról. Másodpercei vannak a reagálásra, de amint a támadók a közvetlen közelébe értek, robbannak. Ha Mirubinak sikerült is elkerülnie a minden irányból érkező támadást, négy* kunai suhan felé, majd a kráter fölött néhány méterrel, azok is felrobbannak. A tűz és a robbanássorozat immáron majdnem az egész kráter hatókörére kiterjed. Füst, káosz, és tűz mindenfelé, feltéve, hogy Mirubi túlélte. Mirubinak sokkal nehezebb dolga van a kunai-okkal, hiszen robbanásukkal egyetemben, Takashi maga ugrik ki a füst takarásából, és kalapácsrúgással támad rá. Amennyiben Mirubi valamilyen formában hárítja, Takashi vadul támad rá az ökleivel, nem hagyja, hogy kilépjen a robbanás füstjéből, még ha túl is élte azokat. Feltéve, hogy egyáltalán Mirubit támadta meg.

Állapotok:

Mirubi:

Chakra: 95% (-2% Kage Bunshin, -3% Shikiyaku no Jutsu)
Állapot: 100%

Jaken:

Chakra: 92% (-8% a 4 kőklónért)
Állapot: 100%

Tomoe:

Chakra: ???%
Állapot: ???%

Takashi:

Chakra: ???%
Állapot: ???%


Bizonyítékok:

Jaken:
... így elkezdtem feltüzelni magamat.

Mikor úgy éreztem, hogy lélekben felkészültem és eljött a támadás ideje, létrehoztam még három másik kőklónt, egy szikla mögötti fedezékből, s mindegyiknek a hátára egy robbanócetlit ragasztottam, s útnak indítottam őket a kráter szélén rejtőködve óvatosan, de gyorsan körbe, hogy majd négy irányból rohamozhassanak – olyan szögben, hogy a cédula semmiképp se látszódjon -, s ha elég közel értek míg én Tomoéval itt rejtőztem a szikla mögött, majd a megfelelő időben robbanthassak. Vajon egy ilyen trükkel rövidre zárhatom a küzdelmet? ...

Tomoe:

Addig is amíg várok, elökészítek pár robbanó cetlis Kunait, valamint felhelyezem magamra az ANBu maszkom, melyről a mai napig nemt udom, hogy miként került hozzám. Amint meghallom a robbanásokat, azonnal a földhöz csapom tenyerem, majd a szikla mögül kiugorva fölfelé hajítom el a kunaikat, melyeket a kráter fölött fel is robbantok.

Takashi:
kiugrik a takarásból és teljes erőbedobással vetődik rá Mirubira egy kalapácsrúgás segítségével. Ha a rúgás betalál, ha nem, a kézitusa folytatódna, aminek célja az ellenség folyamatos támadása.

//Mivel Mirubitól nem kaptam PM-et, így előnyt adott nektek a támadásra, megadom neki a lehetőséget arra, hogy háríthassa a támadásaitokat. A sorrendben ő következik először, utána a többiek reagálhatnak arra, amit Mirubi posztjában látnak.
Kérném, hogy a továbbiakban valamennyit írjatok le a játéktéren abból, amit támadásnak szántok, például mint Jaken tette, hiszen valamit látnia kell ahhoz Mirubinak, hogy tudjon rá reagálni. Csak annyit írtam le, amennyit láthattok, ha zavaros a posztom, akkor az emiatt van. És attól még, hogy kíirtam, hogy kőklónok, Mirubinak fogalma sincs arról, hogy konkrétan milyenek, bár azt valószínűleg tudja, hogy klónok, hiszen shinobi.
*: Tomoe, számot nem írtál, így legyen négy kunai.//
avatar
Ootsutsuki Kaguya
Mesélő

Specializálódás : Szadizmus

Tartózkodási hely : A Holdon Napozom


Adatlap
Szint: S
Rang: LvL99
Chakraszint: Forthehorde

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bingo Vadászat: Tomoe & Jaken & Takashi Vs. Mirubi

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Szer. Szept. 20 2017, 21:36

Ritkán törnek az életére, ám ezúttal sem érte meglepetésként. Érezte a távolból áramló illatot, az általa mélységesen megvetett Ember szagát. Ami viszont szokatlan volt, vagy talán inkább nem illett a képbe, azok a szagtalan ellenfelek. A feltűnő alak elfedte a testéből áradó illatanyagokat, esetleg egyszerűen csak egy anyagtalan klón... Jelentéktelen információ volt ebben a helyzetben, elvégre a négy égtájnak megfelelően tűntek fel olyan hamisítványok, melyek már veszélyt jelentettek a fiúra. Nem volt ideje sem szaglászni, sem pedig mérlegelni. Mezameru uralta mindkét testet, nem volt szüksége arra, hogy hosszas ötletelgetésbe essen, már felkészültek a harcra. Így hát az a Mezameru, melyik chakrát koncentrált mindkét kezébe csak széttárta karjait, míg a másik Mirubi, ki a talpaiba koncentrált chakrát egyszerűen csak két kimért, apró lépést lépve előre, képmása arcába mászva, mellkasát a mellkasának nyomva húzta ki magát, majd készült a chakra felszabadításra.
- Kasseiken. // Feltámadás Kardja. - Suttogta a technikát Mezameru, miként a két karjától induló lökéshullámot megpróbálta 360°-ban vagyis 180-180°-ban kiterjeszteni ahogyan csak tudta, hogy ne csak a bal és jobb oldali támadókat, de az elölről és hátulról érkezőket is érje a csapás.
Ám ha ez még nem lett volna elég, akkor az a Mezameru, ki a másik arcába mászott és a talpaiba koncentrált chakrát, rögtön abban a tizedmásodpercben, (vagyis a képességeihez mérten amint látta, hogy -->) hogy képmása ellőtte a két Kasseikent aktiválja egyik kedvelt technikáját. A Sötét Chakrát, mely a testén belül keringett egyenlőre nyugodt állapotában, testén kívülre koncentrálta.
- Akuma no Aura. // Démoni Aura. - Hangja ugyanolyan csendes és nyugodt volt, mint "párjának." A technika nyitja, hogy nem szabad a chakrát ész nélkül kibocsátani a testből. Mirubi vagyis Mezameru már régen megtanulta ezt a módszert, régen rájött a technika nyitjára és régóta használja is... Így hát a testéből kiáramoltatott Sötét Chakrát folyamatosan kordában tartja és visszairányítja a testébe. Ki-be áramoltatva a kavargó, nyomasztó, fájdalmas tömeget, minek érintése is veszedelmes - s ezeknek okán nem megalapozatlanul kapta a technika a Démoni Aura nevet - egy folyamatosan fenntartott védelmi technikaként funkcionál a számára, chakrapazarlás nélkül. Ám van itt még más is...
A létrejövő Sötét Aurát használva, Mezameru jól tudta, hogy képmása is sérülni fog. Így a feltörő Sötét Chakra nem kímélve a Kage Bunshin testét, azt is megsemmisítette abban a pillanatban, ahogyan az eredeti létrehozta technikáját. Ezért kellett várnia, amíg a klón ellövi a Kasseikent, hiszen ha idejekorán, pontosabban idő előtt használja a védekező technikáját, a klón nem tudta volna a támadókat eltüntetni az útból.

[Amennyiben a Kage Bunshin nem volt képes arra, hogy 360°-ban vagyis 180-180°-ban terjessze ki a Kasseikent, az eredeti Mezameru ezt látva azonnal kihasználva az Akuma no Aura támadó változatát, egy-egy a Kasseikennél kisebb, de erősebb Chakralöketet küld a klónok irányába. Megpróbál minél kevesebb chakárt beleölni a technikába, természetesen a megfelelő hatás érdekében annyit öl bele, amennyit a technika-tapasztalatiból szükségesnek vél.]

Amint a klónok meg semmisültek, óriási robbanás sötétítette el a kék égboltot. Mezameru azonnal felkapta a fejét, miközben a Kasseikenek és a Kőklónok robbanása, valamint becsapódása valószínűleg komolyan megrázta a környéket és a kráter teljes részét. A szikla darabokat, a port és az esetleges tüzet a védelem valószínűleg tökéletesen felfogja, hiszen akár fegyverek ellen is védelmet nyújthat a számára.
~ Okos. Az már bizonyos, hogy hárman vannak és ezek pedig klónok voltak. Ezek szerint... - A gondolatmenetét nem volt képes befejezni, ugyanis miután a klónok és a Sötét Chakra támadások becsapódtak, valamint a kunaik is robbantak a kráter felett, a füstből egy ellenfél tűnt elő, ki kalapácsrúgással zuhan felé. Fentről érkező támadás, mely a füst takarásából indult, ha pedig betalál, akkor földre kényszeríti Mezamerut. Azonban ő sem rest, amint meglátja a füstből kirajzolódni a magasból felé száguldó Takashi körvonalait, máris használja a talpaiba koncentrált chakramennyiséget és valósággal kilövi magát felé, miközben az Akuma no Aura még mindig aktív. Amint az ellenfele közelébe ér, máris használja a védelmi technika támadó változatát és egy sűrű, Sötét Chakra hullámmal veri vissza Takashit, míg ő remélhetőleg még mindig száguld felfelé...


Használt Technikák

Spoiler:

Kasseiken // Feltámadó Kard

A ninja a sötét chakra segítségével a két tenyerét előre szegezve egy erős lökéshullámot hoz létre, mely szinte bármilyen tárgyat képes ellökni, az élő testet pedig komolyan roncsolni. Mint ha egy rinocérosz ütközött volna az áldozatnak. Komoly erőt képviselő technika, ami rendkívül jól használható védekező technikagyanánt is, ugyanis a nyers chakrahullám képes akár egy elemi erejű támadással is felvenni a harcot. 
A jutsu elsajátításához azonban, rendkívül jó chakrakontrollra van szükség.
Besorolás: A
Chakraszint: 600


Akuma no Aura // Démoni Aura

Azok a ninják képesek elsajátítani ezt a módszert, akik a sötét chakra felhasználására specializálódtak. Kellően romlottak, és kizárólag ennek a gyakorlásával foglalkoznak. Akik elérik ezt a szintet azok chakrája megváltozik, és sötét színű lesz. És már a vele történő puszta érintkezés is sérüléseket okoz. A használó ezt a technikát felszabadítva a testét a fekete chakrából álló aurával veheti körül, és gyilkos hullámokat indítva veheti fel a küzdelmet az ellenfeleivel. Az így létrejövő chakrahullámok kisebbek és nem akkora területet fednek le mint a Kasseiken, de sokkal pusztítóbb erővel bírnak. Továbbá a kibocsájtott chakra aura, védelmet nyújt a fegyverek és a Taijutsuk ellen, ugyanis ha valaki hozzáér az aurához, akkor azt a Sötét Chakra égeti és iszonyatos fájdalmakat nyújt neki.
Chakraszint: 700
Besorolás: S


_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1306

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bingo Vadászat: Tomoe & Jaken & Takashi Vs. Mirubi

Témanyitás  Akihiro Jaken on Kedd Szept. 26 2017, 20:38

//Bocsesz, gyér lett, de nem akartalak tovább váratni titeket, anya meg már nagyon elűzne a géptől ^^"//


Rejtekünkhöz egyszerre csak odalépett egy idegen, maszkos fickó, Kumogakure jelzésével a karján. Azonnal fegyvert ragadtam, s összeszűkült szemekkel figyeltem a gyanús egyént, ki a szövetségesünknek vallotta magát, azonban nem kaptam információt arról, hogy támogatást kapnánk. Bízni akartam benne, mivel ha valóban olyan erős ellenfelünk, mint mondták, akkor minden lehetséges segítségre szükségünk volt. És igazából bíztam is! Mindig is azt vallottam, hogy bízni kell az emberekben – persze nem vakon, feltétel nélkül -, míg nem adnak okot az ellenkezőjére. Így tehát leeresztettem fegyveremet, s minden figyelmemet közös ellenségünknek szentelem.
Klónjaim rohantak a kráter közepén álló egyén, illetve a klónja felé, mikor… ~ Nem lehet, hogy már megint itt tartunk… ~ fogott el az ismerős érzés, mikor Mirubi intenzív sötét chakra használatba kezdett. ~ Hogy a fenébe lehet, hogy már megint egy olyan romlott lélekkel kerülök összetűzésbe, mint Yami?! És neki most legalább olyan masszív ez az undorító ereje, ha nem erősebb, mint annak a beteg állatnak volt. Szívás! ~ rohamoztak meg a kellemetlen emlékek.
 - Vigyázzatok vele, pusztán a chakrája olyan romlott, hogy sebzést tud vele okozni. Ráadásul ha elég jól tudja kezelni, akkor testén kívülre tudja irányítani folyamatosan, illetve amolyan lökéshullámokat indíthat színtiszta chakrából – figyelmeztettem társaimat.
A klónok idővel viszonylag közel értek, így amikor tehettem már robbantottam is.
 ~ Vajon sikerült már ezzel a közös támadásunkkal Tomoéval lezárni a küzdelmet? Nem valószínű… ~ futott át az agyamon a gondolat, mikor a robbanás sorozat megrázta az egész környéket. Mikor a robbanások alább hagytak, egyszerre csak Sólyom - vagy hogy a fenébe hívják -, ellenfelünk felé vetette magát, hogy ökölharcba kezdjen vele. Ez a démoni aura kibírható, ha nem elég koncentrált, de azért nem tanácsos ennek a folyamatos, égető sebzésnek a kiállása, főleg huzamosabb ideig.
Újabb tervet eszeltem ki, fedezékünk mögött újabb Iwa Bunshint hoztam létre.
A klónom megindul ellenfelünk irányába, igyekszik minél közelebb kerülni, majd amikor Sólyom éppen nincs Mirubi közelében, létrehoz egy Doton: Doryuudant, hogy azzal támadjon.


A hozzászólást Akihiro Jaken összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 21 2017, 15:34-kor.

_________________
Előtörténet és Adatlap

,,Az lesz igazán erős, aki végig hisz magában!"
,,Inkább megbánom, hogy megbíztam valakiben, mintsem azt, hogy kételkedtem benne"


Mesélések:
 Obake Kaito - A Haza szolgálatában
 Arashi Himiko - Egy új élet
avatar
Akihiro Jaken
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 144

Specializálódás : Djuka 'Afroséró' Uchiha Jaken

Tartózkodási hely : Ahol lennie kell


Adatlap
Szint: S
Rang: Chuunin
Chakraszint: 836

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bingo Vadászat: Tomoe & Jaken & Takashi Vs. Mirubi

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Csüt. Okt. 19 2017, 13:48

     Robbanások tömkelege rázza meg a földet. A már-már földrengést kiváltó támadások minden bizonnyal sikerrel jártak, legalábbis ezt hiszem. Azonban a por és füst felszállása közben egy furcsa érzés fog el. Ez az érzés megmagyarázhatatlan és nagyon különös, sosem éreztem még ehhez hasonlót sem korábban. Csontig hatol és teljesen kirázz tőle a hideg. Pupilláim kitágulnak, végtagjaim remegni kezdenek. Félelem... ezt vélem felfedezni a bennem kavargó érzések között. Félek valamitől, valamitől de nem tudom mitől. Talán attól a dologtól ami a kráterben van. Igen... dologtól. Arra az akármire nem lehet emberként hivatkozni, hisz ami ilyen energiákat képes kibocsájtani azt alig ha lehet e világi embernek nevezni. Olyan mintha rohadt lenne a chakrája, egyszerűen undorító. Minden egyes eltelt másodperccel rosszabb lesz. Mostanra már az egész testem remeg. Mozdulni se birok a félelemtől és a rám nehezedő nyomástól. Leblokkoltam. De ez még nem minden. Hirtelen el kezd szúrni a szívem és szaporábban kezdem venni a levegőt. Térdre rogyok és jobb kezemmel a bal mellemhez kapok. Érzem, hogy a szívem eszeveszett módon ver, szabálytalanul és fájdalmasan. Pár másodperccel később minden elsötétül, jómagam pedig élettelenül esek előre. Annyi évnyi kemény edzés után, végül egy spontán szívroham vitt magával. Ennyi lettem volna én? Ennyit ér egy shinobi? Tsuuzoku Tomoe voltam és tizenegy évet éltem.


///Sajnálom, hogy eddig várakoztattam mindenkit és végül csak egy ilyennel tudtam előrukkolni.///
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 355

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bingo Vadászat: Tomoe & Jaken & Takashi Vs. Mirubi

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Szomb. Okt. 21 2017, 15:14

// Jaken, az elején még helyesen Sólyomnak hívsz, de utána Takashira váltasz, amit ugye nem tudhatsz. A kövi posztokba kérlek maradj a sólyomnál, olyan gagyi a hangzása, hogy muszáj magaménak tudnom. Mirubira is rászólnék, de ugye ő külsős szögből ír, így el van nézve neki. Razz //


Ellenfelünk kielemzése számomra is főprioritás volt, de jó volt hallani a szőke konohai szájából is, hogy nem vakon mentek neki ennek a küldetésnek. Hát igaznak bizonyul a hír, tényleg sötét chakrát használ az ellenség. Természetesen, hogy ez mit takar az már más kérdés. Az Uchihának hála mindent tudok, amit a bingo könyv nyújtani tud, plusz még egy kicsit, de a sötét chakra határait nem igazán tudom belőni. Ha minden igaz már a puszta érintés is roncsoló, így csak jól időzített helyzetekben támadhatok taijutsuval, ami kissé lekorlátozza a repertoárom.
Nem sokkal ezután persze tanúbizonyságot is tettek az említett képességek, és tisztán lehetett látni, hát még érezni a férfi chakráját. Ezek szerint igaz az, hogy lökéshullámként is feltudja használni ezt a bizonyos sötétséget. És mint kiderült képes védekezésre is használni. Ezt a következő pillanatok támasztották alá, hisz klónomnak sötét aurájával rontott neki természetesen azzal a céllal, hogy végezzen vele egyszer s mindenkorra. Minden bizonnyal ez így is fog történni és a megsemmisítés során a férfi testét tinta fogja borítani, sőt, akár még a szemébe is mehet, ha szerencsénk van.
Ezután tudnám, hogy cselekednem kell és eszerint gondolkoznék is. Itt az idő. Minél gyorsabban letudva a köztünk lévő távot, Mirubi közelébe sietnék, majd a füstölgő kráterben harci állásban állnék és figyelnék. Figyelnék az ellenségünk reakciójára, próbálnám kielemezni azt legjobb tudásom szerint. Megvárnám ideiglenes társam támadását, tudnám, hogy jól kell koordinálnunk tetteinket. Amint megtörténne a konohai támadása, igyekezném kivenni Mirubi pontos alakját, melyet ezután egy tüdővérzést okozó füstbombával támadnék meg. Ezután hátrálnék jó pár métert gyors szökkenésekkel, figyelve, hogy hogyan reagál rá a férfi, ezt is természetesen támadó állásban, hogy ne érjen semmi váratlanul.
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bingo Vadászat: Tomoe & Jaken & Takashi Vs. Mirubi

Témanyitás  Ootsutsuki Kaguya on Szer. Nov. 01 2017, 20:05

//Tomoe halott, számára véget ért a PVP. Chakrát nem kap.//

Ami pedig titeket illet, rátok zuhan egy meteor, és meghaltatok.

Najó, még mindig nem.

Mirubinak egy kettős Kasseikennel sikerül elpusztítania két klónt, de a másik kettő felrobban. Ezzel egy időben robban a négy kunai a levegőben, valamint ezzel egy időben aktiválja Mirubi az Akuma no Aurát, de a hirtelen, nem várt támadás miatt sokkal több chakrát ereszt belé, mint kellene. Mirubi kage bunshinja ekkor megsemmisül.
A jó chakrakontrollra viszont szükség van a démoni aura fenntartásához, így maga Mirubi további technikahasználatra nem is lenne képes, ha ki nem lőné magát, abban a pillanatban, amikor Takashi tintaklónjával ütközik össze. A Shikyaku no Jutsu által megerősített ösztöneinek hála sikerül még időben észrevennie a füstben kirajzolódó alakot, de ugyanígy a hirtelen füstmennyiségnek és megnövekedett intenzitású érzékeinek köszönhetően túl sokat szív be a füstből, mely rosszabb hatással van rá, mint várta volna. Röppályáját képtelen irányítani, és minden erejével az Akuma no Aurát kell fenntartania, amennyiben szeretné.
Takashi tintaklónja szó szerint szétmállik, a rúgása nem volt képes elérni Mirubit, hiszen ő egész végig fenntartotta a démoni auráját. Tomoe közben a sziklák takarásában szívrohamot kap, melyet sem Jaken sem Takashi nem vesznek, vagy nem akarnak észrevenni, és újabb támadást indítanak. Jaken egy Doton: Doryuudan és Katon: Karyuudan kombinált támadást ejt meg, Takashi füstbombája pedig valahol Mirubi közelében robban, ezzel még inkább ellehetetlenítve a látását, és még jobban összezavarván érzékeit. Minden erejét felemészti az Akuma no Aura fenntartása, további technika használatra nem képes (amíg nem deaktiválja vagy azt, vagy a Shikyaku-t).
A kráteren kívül ér földet, Jaken és Takashi mögött pár méterrel, hiszen a hirtelen, reflexszerű mozdulatnak köszönhetően nem volt képes megfelelően irányítani a chakrakontrollját. Mirubi tökéletesen rá lát Jakenre és Takashira, de ez fordítva is igaz. Jaken klónján jól látható a pecsét, azonban a kombinált támadásuk az eredeti Jakennel csak akkor ér valamit, ha a másik irányba, Mirubi felé koncentrálják. Takashi hátrébb szökkent, így ő valamivel távolabb van a füstölgő krátertől, de közelebb Mirubihoz, azonban nem eléggé közel ahhoz, hogy Mirubi Akuma no Aurája eltalálhassa.


//Állapotok (kivéve Tomoe-t):

Mirubi:

Chakra: 67% (Shikyaku körönként -3% a többi a sötét chakrás technikák + kage bunshin [dupla Kasseiken, Akuma no Oora] melyekbe túl sok chakrát vezettél, mivel képtelen voltál teljesen koncentrálni)
Állapot: 90%

Jaken:
Chakra: 78% (5 földklón, Doryuudan, Karyuudan, Pecsételhelyezés)
Állapot: 100%

Takashi:
Chakra: 96% (Két tintaklón)
Állapot: 100%

Magyarázat:
Tehát, most már mindhárman a füstölgő kráteren kívül vagytok. Mirubinak még aktiválva van az Akuma no Aura és a Shikyaku no Jutsu is, bár utóbbi többet árt, mint használ. Jelenleg éppen fuldoklik. Takashi újabb tintaklónját megidézte ugyan, de a kráterbe küldte, és abban a pillanatban felrobbantotta, ahogy Mirubi átszökkent a füstfelhőn. Jaken iwa bunshinja még jelen van.

Bizonyítékok:


Takashi első tintaklónja (az első körben írt PM):


Egy tinta klónt kreáltam, majd leküldtem a Konohaiakhoz, hogy engem reprezentáljon, mint segítő társ. Elvégre kapóra jövünk egymásnak, minek ellenségeskedni? Ezután köpenyem és az akadémián tanultak segítségével elrejtem magam környezetem belsőségeiben(láthatatlanság köpenye). Természetesen ezeknek a lényege a figyelés és a helyzet feltérképezése lenne.
Amikor a konohai kőklónjai felrobbannak, vagy bármilyen módon megsemmisülnek a tinta klónom kiugrik a takarásból és teljes erőbedobással vetődik rá Mirubira egy kalapácsrúgás segítségével. Ha a rúgás betalál, ha nem, a kézitusa folytatódna, aminek célja az ellenség folyamatos támadása. Gyors, erőteljes ütéseké lenne a szerep. Ha Mirubi megtudja állítani kezeivel a rúgást, akkor a klón fordul egyet tengelye mentén és egy váltó lábas rúgást mér ellenségének koponyájára.

Takashi második tintaklónja (a mostani körben írt PM):

" Ezután tudnám, hogy cselekednem kell és eszerint gondolkoznék is. Egy újabb tintaklónt hoznék létre, melynek a hátára robbanócetlit helyeznék, kezébe pedig egy különleges füstbombát adnék. Ez a bizonyos bomba tüdővérzést okozó gázt ereszt ki, ami tökéletes kezdés lenne ellenségünk ellen. Itt az idő. Minél gyorsabban letudva a köztünk lévő távot, Mirubi közelébe sietnék, majd a füstölgő kráterben harci állásban állnék és figyelnék. Figyelnék az ellenségünk reakciójára, próbálnám kielemezni azt legjobb tudásom szerint. Megvárnám ideiglenes társam támadását, tudnám, hogy jól kell koordinálnunk tetteinket. Amint megtörténne a konohai támadása, igyekezném kivenni Mirubi pontos alakját, melyet ezután egy tüdővérzést okozó füstbombával támadnék meg. Ezután hátrálnék jó pár métert gyors szökkenésekkel, figyelve, hogy hogyan reagál rá a férfi, ezt is természetesen támadó állásban, hogy ne érjen semmi váratlanul. Ha túl közel jönne Mirubi és láthatóan használná a védelmét újból, vagy csak sarokba szorítaná a klónomat, akkor azon nyomban felrobbantanám. "

Jaken pecsétje:

...újabb Iwa Bunshint hoztam létre.

Ennek a Bunshinnak a mellkasára pedig egy erős Fuuka Houin pecsétet helyeztem, mely a sötét chakrás támadást el tudja nyelni, majd vissza tudja lőni ellenfelünkre. Elvégre ha Yami ellen bevált, most miért ne sikerülne?

Jaken kombinált támadása:

...létrehoz egy Doton: Doryuudant, hogy azzal támadjon.

Én eközben követem a klónt, amennyire csak lehet takarásban, majd ha lehetősége van ellőni a Doryuudant, én mellé állok, s egy Karyuudannal hozom létre az elemi erejű kombinált technikát. Ha Mirubi sötét chakrás támadással próbálkozna, a klón mögé állok fedezékbe, amelyen a Fuuka Houin pecsét elvileg el tudja nyelni a támadást. Amennyiben az ellentámadás sikeres volt, de Mirubi még talpon van, akkor Inazumába vezetem Katon elemű chakrámat, s azzal létrehozom Rai Issen nevezetű kombinációs technikámat. Ha Mirubit ledönti a lábáról a támadás, akkor egy Shunshinnal a lehető legközelebb kerülök hozzá, s katanámmal végzetes csapást próbálok mérni rá. Ha valami pedig balul sülne el… Nos, igyekszem meghátrálni!
//
avatar
Ootsutsuki Kaguya
Mesélő

Specializálódás : Szadizmus

Tartózkodási hely : A Holdon Napozom


Adatlap
Szint: S
Rang: LvL99
Chakraszint: Forthehorde

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bingo Vadászat: Tomoe & Jaken & Takashi Vs. Mirubi

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.