Félreeső falu

Go down

Félreeső falu

Témanyitás  Hatake Kakashi on Pént. Okt. 13 2017, 23:17

Egy alig pár fős létszámú falu, mely többnyire elszigetelve tartja fenn magát, ezzel kizárva a külkereskedelmet.

_________________

Mesélések:  Ayanokoji Hinami, Ayanokoji Ikari, Ayanokoji Nozomi, Kenshiro Izuna-Kenshiro Mika, Lanmao, Kawajiri Satoshi, Hyuuga Emi
avatar
Hatake Kakashi
Mesélő

Specializálódás : Csendben maradás

Tartózkodási hely : Maszk mögött


Adatlap
Szint: S
Rang: Brutál Ízű Gombóc
Chakraszint: Yeah boiii

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Félreeső falu

Témanyitás  Hyuuga Emiko on Vas. Okt. 15 2017, 23:02

[Kakashi]

Emi úgy érezte, ez alatt a néhány nap alatt több évet öregedett. Amikor a fiú nem akart tágítani, inkább jobbnak látta követni. Bár nem bízott benne, abban meg végképp nem, hogy segítséget szerezhet, viszont minél messzebb kerül attól a labortól, annál jobban érezte magát.
*Heh... angyal. Vajon miféle emberrel hoz megint össze a sors? Vagy csak balszerencse?* Miközben ezen agyalt, feltápászkodott a fa mellől és leindult a gyermek mögött. A vérveszteségtől és a fájdalomtól csupán árnyéka volt önmagának. Közben végig elvesztett fél Byakuganján agyalt. Túl sok minden történt így egyszerre, ráadásul a titokzatos harapásra sem talált magyarázatot. A kígyó szavai jártak a fejében, azt mondta vissza fog jönni, pedig a Hyuuga egyáltalán nem ezt tervezte.
Néha majdnem megbotlott, látóterének leszűkülését nem szokta meg néhány óra alatt. Ha egyáltalán eltelt annyi idő, amióta megtörtént szemének eltávolítása. Az időérzését is elvesztette, de reménykedett benne, hogy az hamarosan vissza fog térni. Egyelőre annak is örült volna, ha valaki összefoltozza a sérüléseit annyira, hogy ne vérezzen el szép lassan. A gyorsan összetákolt kötései kezdtek átázni, a vörös folyadék folyamatosan szivágrott bal szemüregéből, és a karján éktelenkedő vágás is makacsan ellenállt a gyógyulásnak. Persze lehet csak a jounin akarta siettetni mindezt. Viszont egy háborús övezet kellős közepén nem engedhette meg magának a pihenőt. Abból a rémes laborból megszökött, a Villámok országából azonban nem.
Máskor fele időbe telt volna beérni a faluba, ám most be kellett érnie a gyorsabb tempójú sétával. A falu elég kicsinek tűnt, ahol talán túl nagy feltűnést kelthet. Bízott benne, hogy az angyal jelenléte miatt kevesebb figyelem irányul majd rá az itt lakók részéről. A fiú egyenesen egy gőzölgő ponthoz vezette, amit függönnyel takartak el. A Byakuganjára sem volt szükség, azonnal megérezte az erős chakrát. Ismerős volt neki, de egyelőre mégsem tudta hova tenni. Mindenesetre ninja érzékei folyamatosan jelezték a veszélyt.
*Talán nem is angyal, hanem egy újabb szörnyeteg, akibe belefutok.* Reagálta le fejben a helyzetét. Haját némileg bal szemének helye fölé söpörte, hogy ne legyen annyira nyilvánvaló a hiánya. Persze a sérülés amúgy is hamar elárulná, csak időt akart nyerni magának. Ilyen állapotban mondjuk nem sok esélyt adott magának. A gőz és a viszonylagos nyugalom miatt azonban hamar ellazult, túl fáradt volt a koncentráláshoz. Már eljutott odáig, hogy feladja a küzdelmet és megadja magát a fürdő élvezetinek, amikor előbukkant az a bizonyos angyal.
Emi megmaradt szeme a csodálkozástól nagyra nőtt. Ezt a szőke hajat és lila szempárt ezer közül is felismerte volna. Láthatóan az ő személyazonossága is kiderült a másik nő számára.
- Heh, nagyon vicces... Haruka - mielőtt kimondta volna a nevét, tartott egy kis szünetet. - Rád végképp nem számítottam.
*Pont vele kellett itt találkoznom? Vajon mennyit árulhatok el neki? Talán a nyakamon éktelenkedő sebről inkább nem kéne beszélnem.* Szó sem volt arról, hogy ne bízott volna meg a kunoichiben, talán Haruka állt a legközelebb ahhoz, akit barátnak nevezhetett. Sikerült megtörnie a Hyuuga páncélját, az érdek mellett más is összefűzte a két shinobit. Az élet iróniája ez, miközben gondolkodott, önkéntelenül is sajgó nyaki sérüléséhez kapta a kezét, némileg megmutatva a bőréhez száradt vért.
- Mit keresel itt? - szegezte végül a kérdést a szőke hajú ninjához.

//Ha már úgy is hónapokat vártam, pár nap igazán belefért még. A chakrát köszönöm! Illetve annyi engedményt kaptam Hinatától, hogy eldönthettem, Emi melyik szemét vette ki Orochimaru. A bal szemet választottam, ezért ilyen most az avatarom. Valamint ebben a reagban pontosan leírtam ezt az információt.//
avatar
Hyuuga Emiko
Játékos

Taijutsu Pontok : 233

Tartózkodási hely : A jó és rossz vékony határvonalán egyensúlyozva


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.