Kaneko Teaház

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Kaneko Teaház

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Nov. 13 2017, 16:00

Az Erdő Országának főútja mentén elhelyezkedő teaház, melyet a Kaneko család üzemeltet. A család feje közismert a környéken, ugyanis egy kiöregedett Shinobi, aki szerződésben áll a Ninjuu macskákkal. Gyakran megfordulnak erre a Hold Országából érkező Banekok, kik ritka teafüveket és egyéb termékeket hoznak az üzletbe. 

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kaneko Teaház

Témanyitás  Datara on Hétf. Nov. 13 2017, 19:47

Napok teltek el azóta, hogy Datara elhagyta az Erdő Országát irányító Daimyo-jának palotáját. A béketárgyalás, amin részt vett, nem úgy ért véget, mint arra számítani lehetett. A háború még azelőtt lett vége, hogy bármiféle döntést hoztak volna a résztvevők. Emellett, mint az a végén kiderült, a tárgyalás szabotálva lett. Az a személy, aki úgy mutatkozott be, mint a házigazda, valójában nem a valódi úrnője volt a palotának.
- Szép kis csavar, azt meg kell hagyni. – szólalt meg miközben halad a főúton, miről azóta nem tért le, hogy elhagyta a tárgyalás helyszínét. - A háború véget ért volna! Vajon tényleg? – merengett el. Az információk, amiket közöltek velük, abból megtudhatták, hogy Kirigakure feladta a célját, a háborúval kapcsolatban. Egyik fél sem járt jól, aki részt vett a háborúban. Kirigakure-t hátba támadták, Kumogakure súlyos veszteségeket szenvedett. A háború már csak ezzel járt, a Szerzetes tudta jól, aki belekezd, az nem ússza meg veszteségek nélkül. Azt nem tudták meg, ki támadta meg a Víz országának ninjáit és azt se, hogy mi történt a Villámok Földjén. Datara úgy volt vele, ezen információkhoz úgyis hozzá fog jutni hála Yakou kiterjed információs hálózatának. Ennek a hálózatnak köszönheti, hogy tudomást szerzett a béketárgyalásról és valószínűleg ennek a hálózatnak köszönheti, miképp részt vehetett rajta.
- Hiába ért véget a harcok, még sokáig érezhető lesz az utóhatásai. – mondta ki hangosan azt, amire gondolt.
Az idő teltével a Szerzetes kezdte észrevenni magát, hogy ideje lenne valahol megpihennie s feltöltődnie, így hát arra a döntősére jutott, hogy betér a legelső útjába eső fogadóba. Az első ilyen hely egy Teaház volt. Ahogy belépett az épületbe a szokásos reakció fogadta, minden bent lévő tekintetet magára vonta. Már régóta nem érdekelte ez, figyelmen kívül hagyta és egyenesen a pulthoz legközelebb eső paravánalt elválasztott részen foglalt helyet, hol nem tartózkodott senki s ott várta meg, míg egy felszolgáló oda megy hozzá. A szalmakalapját és shakujo-át maga mellé helyezte s kicsit lazított a ruházatát. Mint mindig, mikor betér valahova, első dolga az volt, hogy körbenézzen s feltérképezze a helyet, a bent lévőkkel egyetemben. Nem volt túlbonyolítva a hely. Egyik oldal helyezkedtek a bambusszal elválasztott asztalok, míg a másik oldalon padok sorakoztak. Összesen kilencen tartózkodtak a teaházban, magát és a pultnál lévő kiszolgáló lányt is beleszámítva. Hat személy volt együtt, míg volt egy, aki magában ült. Datara az arcát nem tudta kivenni, mivel a kabátjának csuklyája takarta és nem engedett láttatni belőle szinte semmit. A csoporton is vetett egy gyors pillantást. Egyikőjük díszes öltözéket viselt, míg a maradék öt a szolgálója lehettek. Nem sietett a tetovált férfi, szóval megvárta, míg a nő végez a tennivalóival és odamegy hozzá.
- Üdvözlöm kisasszony! – köszöntötte a lányt, ha odament hozzá - Egy lótusz teát kérnék! – mondta el mit szeretne.
avatar
Datara
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : A világban valahol.


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándor szerzetes
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kaneko Teaház

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Nov. 14 2017, 17:00

// Datara - Nawabare no Jutsu //

Az egyszerű kis teaház közkedvelt volt errefelé, bár ezt Datara aligha sejthette ezt. Mégis, amikor belépett, minden szem rászegeződött. Magasságának hála le kellett hajolnia, amikor belépett, s ami azt illeti, csak éppen, hogy nem kellett végig fejet hajtva közlekednie a teaház alsó szintjén. Elvégre a férfi rájött, hogy ennek a teaháznak van még egy szintje, azt már kintről is látta és csak a több emelettel rendelkező épületeknek van ilyen alacsony - bár a normál emberek számára pont megfelelőnek mondható - plafonú alsó szintje. 
Ahogyan a Szerzetes végigsétált a helyiségen, a hat fős csapat elhallgatott. Mind árgus szemekkel nézték, szinte érezte, ahogyan a hat szempár végigfut ruházatán, felszerelésein és eszközein. Ám a férfi nem nézett rájuk, csupán perifériájából figyelte meg őket és leülvén az egyik paravánnal elválasztott blokkba, úgy helyezkedett el, hogy jól láthassa a vele majdhogynem szemben lévő csapatot, tehát hátát a fal felé fordította. Senki sem szeret úgy ülni, hogy bárkinek is a hátát mutassa... Különösképpen nem ebben a világban, egy ilyen ismeretlen helyen.
Mindazonáltal, amint elfoglalta helyét, a pultban álló serénykedő hölgyemény abbahagyta a rendelés elkészítését és sietős léptekkel sietett Szerzetesünk felé. A lány szőkés, de enyhe lazacszínbe átcsapó hajzuhataga fürtökben omlott vállaira és hátára, óriási, barna szemeit pedig kedvesen szegezte az újonnan érkező vendégére. Kezeit maga előtt összekulcsolva állt meg a férfi előtt, majd mosolygott rá kedvesen.
- Üdvözlöm önt a Kaneko-teaházban. Mivel szolgálhatok? - Hangja kedvesen csilingelt, ám amint elhallgatott, a háta mögül egy férfi hang bődült fel.
- Hé Cukorfalat!! Mi lesz a rendelésünkkel?! Igyekezz és velünk foglalkozz! - Kiabálta az egyik férfi a hatfős társaságból, olyan hangerővel, amibe a lány valósággal beleremegett. Szemeit lecsukva, hunyorogva hallgatta a férfi hangját, majd sietve, idegesen hátra fordult.
- Hai-Hai! Azonnal viszem! - Majd visszafordult Datara felé, s ugyanazzal a kedves mosollyal próbálta meg fogadni a férfi rendelését, ám a lány nem tudta elrejteni idegességét. - Lótusz tea, értettem, pár pillanat és hozom is! - Hajolt meg a vendég előtt, majd gyorsan eltipegett. Ami még furcsa lehetett a lányon, az a viszonylag díszes kimonója, melyet nem sok felszolgáló viselhetett ebben a formában. Ez azt jelentené, hogy Datara egy nívós helyre érkezett.
Miközben a lány a pultnál serénykedik és tálcájára már az ötödik bögre teát emeli, Datara megfigyelheti a másik oldalon ülő férfiakat. Öten fekete és fehér kimonót viselnek, oldalukon Katana és Wakizashi látható. Hajukat tradicionális szamuráj hajviselettel fogták fel. Mind fiatalok körülbelül 22-23 évesek lehetnek. Megnyilvánulásaikból és arckifejezéseikből egyértelműen lekövetkeztethető, hogy el vannak telve magukkal. Ami viszont a hatodikat illeti, ő teljesen eltér tőlük úgy korban, mint megjelenésben. A feltehetően 18-19 éves Fiú fekete haja rendezetlen fürtökben omlott válláig, míg fülbevalógyanánt egy rózsaszín ékkövet visel. Kimonója díszes, a kék sötétebb és világosabb árnyalataiban egy egyszerre pompázik, csakúgy, mint Haorija. Léhán dől el az egyik padon, teljesen elfoglalva azt és valami furcsát szorongat a kezében. Innen úgy néz ki, mint egy formázott Mochi. Ő nem visel katanát, egyetlen egy Wakizashi van övébe tűzve. 
- Áh, Unubore-sama! Itt a teánk! - Kiáltott fel az egyik férfi, s Datara ekkor vette észre, hogy a pultos lány egy, a törékeny testének nehéz tálcával egyensúlyozva próbál meg eljutni a pulttól a hatfős társasághoz, ám amikor a férfi felkiáltott, ő megbotolva terült el előre. Mind a hat tea a levegőbe emelkedve fröccsent minden felé, s bőven jutott mind a hat férfira. A lány arcán az esés fájdalma látszódott, karjait és lábait maga alá húzva gömbölyödött össze a földön, miközben szemeit erősen összezárta. Nem akart és nem is lett volna képes felállni, ám ekkor az egyik Szamuráj csuklójánál fogva megragadta és felrángatta. - Ezt mégis hogy képzelted Tsuki?! Rá öntöd a teát Unubore-samára?!
- Katoshi... - Csendül fel a most már ülő helyzetben lévő fiú nyugodt, halk hangja, mely azonnal elnémította a nála jóval nagyobb Szamurájt. A fiú éppen arcából törli le a ráfolyt teát. - Ez forró volt. Tsuki? Ezt mégis hogyan akarod jóvátenni? - Nézett a lányra, miközben fejét kissé oldalra biccentette, de a lány csak remegett.
- Én... Én... É-n nagyon sajnálom! Megfizetem a tisztítási költségeket és természetesen a fogyasztásukat is a ház állja! - Tsuki mostanra a saját lábain állt meg, de még mindig erősen szorította csuklóját a szamuráj marka.
- Hmm? Hogy ezt? - Nézett le a ruháján szétterjedő teafoltra. - Ez engem egyáltalán nem érdekel. De a fájdalom, amit a forró tea okozott... Azt hogy szeretnéd jóvátenni? Hmm? - A lány nem mert a fiú szemébe nézni, csupán rémülten meredt maga elé, nem tudott mit mondani. A fiú szemében azonban szadista fény csillogott, apró mosolya olyan démoninak hatott, mint amilyet csak a leggonoszabb emberek tudnak emberi arcukra varázsolni. - Áh tudom már! Majd én segítek dönteni. - Ekkor kissé előrehajolt, s mély hangon suttogta. - Az ügyetlen kezeddel fogsz fizetni érte. Katoshi! - Szólította fel a lány bal kezét fogó férfit, aki azonnal rántott rajta egyet és a fiú előtt elterülő asztalra nyomta. Tsuki felsikoltott, de nem mert mondani semmit. Legalábbis egyenlőre.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kaneko Teaház

Témanyitás  Datara on Szer. Nov. 15 2017, 15:40

Jiraiya - Nawabare no Jutsu

~ Ki akartam vonni magam a világ ügyes-bajos dolgaiból… talán felelőtlenül. Ha csak úgy szemlélném a világot, ahogy azt elképzeltem és szerettem volna, akkor nem lenne értelme élnem. Mindegy lenne, ha elvonulnék egy isten háta mögötti helyre, hol senki és semmi nem zavarna. ~ mosolyodott el a férfi ~ Most jövök rá, hogy talán félreértettem azokat a szavakat, miket leírtak. A Mester és a többiek megállás nélkül próbáltak ráébreszteni erre, sikertelenül. Datara már régóta gondolkozót ezen és a tárgyalás ébresztette rá igazán. Már régóta csak bizonyos alkalmakkor avatkozott be eseményekben, máskülönben szinte mindig figyelmen kívül hagyta s tovább haladt. A tárgyalás volt az az esemény, ami megadta a végső lökést a számára, a változás felé. Tanulni akart, mindenképp meg akarta ismerni a világot. Újból azt az utat akarta követni, min még azelőtt indult el, hogy az Apját megölték.
~ Nem tűnik rossz helynek ez a Teaház. ~ szűrte le miután kényelmesen elhelyezkedett. A pult mögötti ajtót kezdte el bámulni, ami nagy valószínűséggel a konyhába vezetett. ~ Az ajtó mögött mindenképp tartózkodnia kell legalább egy személynek. A mostani időkben egyedül hagyni egy lányt, nagy felelőtlenség lenne. Meg amúgy is, kitudja milyen alak vagy alakok keverednek ide, akik nem igazán ismerik az illemet.
Datara örülhetett, hogy egy olyan helyet fogott ki, minek a belsőtere elég magas ahhoz, hogy ne keljen lehajolnia. A Kaneko Teaházban is csak éppen elfért, és nem volt muszáj összehúznia magát. Mint más helyen ott sem ugrálhatott kedvére, hacsak nem azt akarná, hogy gyorsabban felérjen az emeletre.
~ Úgy látszik, most is van köztünk olyan, aki híján van az illemtudásnak! ~ reagált magában a vele szemben ülő egyik férfi szavaira. ~ Illik megvárni, míg végez, a másik vendégel, ha már beszédbe elegyedett vele. Na meg nem kellene ordibálni, mert hacsak ö maga nem süket, akkor normál hangnemben ugyanúgy meghallaná. Datara látta, ahogy a lány összerezzen a hirtelen jött, a kelleténél is hangosabb szavaktól. A lány öltözékéből arra kellett következtetnie, hogy nem akármilyen helyre érkezett. A ruha, mit viselt túlságosan is eltért az egyszerűtől, díszesebb volt és drágább. A férfi megmozdulása után, Datara figyelni kezdte a hatfős csoportot. A megjelenésük alapján egyből kiderült kik lehetnek. A tradicionális hajviselet mindent elárult, ahogy az oldalukon foglaló kardpár. Mind a hatan fiatalabbak lehettek a tetovált Szerzetestől, egyikük, akinek a kimonója eltért a többitől, ő még fiatalabbnak tűnt.
~ Ő lehet a csoport főnöke, a többiek csak a szolgálói, esetleg testőrei. Az viszont egész biztos, hogy túlságosan is nagyra tartják magukat. Datara hamar felismerte ennek a jeleit, elégszer találkozott már vele eddigi élete során. ~ Az ilyen beképzelt alakok szokták a problémákat gerjeszteni. A Szerzetes mellkasánál összekulcsolva figyelte a lányt, ahogy az igyekezett kivinni a szamurájok állttal rendelt italokat. Idegességében túlságosan is sokat akart és nem vette figyelembe a képességeit, miszerint annyi italt nem képes egyszerre magával vinni. Az egyik férfi felkiáltása annyira váratlanul érte, hogy megbotlott s elesett. A kezében lévő italok, meg végül megérkeztek azokhoz, akik kérték, csak nem úgy, ahogy azt szerették volna. A levegőbe kerülő italok, minden irányba szétfröccsentek s beterítették a hat férfit.
~ Magatokra vessetek, ha nem siettettétek volna szegény lányt, és kicsit visszább vettetek volna a hangerőben, akkor nem így végeztétek volna. ~ mosolyodott el. Az ezt követő események nem olyan irányzatot vettek, ami a lánynak kedvezett.
~ Itt az alkalom, hogy ne csak szemléljem a dolgokat, hanem részt is vegyek benne.
- Elnézést Uraim! – szólalt fel hangosan - Nem gondolják, hogy kicsit túlreagálják a dolgokat. Nem szándékosan tette, csak véletlenül történt meg eme szerencsétlen eset. Maguk nem tűnnek olyan gyengéknek, ennélfogva nem hiszem, hogy olyan nagy fájdalmat tudott okozni azok az italok. – mondta.
avatar
Datara
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : A világban valahol.


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándor szerzetes
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kaneko Teaház

Témanyitás  Jiraiya on Pént. Dec. 01 2017, 16:05

// Elnézést a késésért, +10 Chakrát és +5 TJP-t írok jóvá. Mostantól ha minden igaz tartom a tempót ^^ Mivel nem írtad le, hogy a karakter felállt volna a helyéről, úgy vettem, hogy a székében ülve szólal fel. Bár valószínűleg direkt írtad meg így Smile //Belefolyni a világ dolgaiba, vagy elvonulni mindentől távol, ahol a társadalom befolyása és más emberek tettei nem szabnak gátat az ember szellemi és fizikai fejlődésének. Ahol nyugodt lehet és ahol egyedül lehet önmaga. De vajon ez a jó cél? Ez a jó út? Kilépni az emberek tömegéből és magad lenni valahol, ahol nem érhet el senki gyermeke keze? Érdekes kérdések, ám a válasz az egyéntől függ és úgy tűnik, hogy Datara válaszai hamarosan utat törnek benne.
A díszes kimonós fiú, kit a szamurájok csak Unubore-samának hívnak, lassú, vontatott pislogásokkal emelte a blokkjában ülő férfira tekintetét, ám mielőtt megszólalhatott volna, a lány karját szorító férfi mordult fel.
- Te meg ki a franc vagy? Egy hős?! - Kacagott fel, mire a többiek is ugyanezt tették. - Akár szándékos volt, akár véletlen, az ügyetlenségéért meg kell fizetnie! Utoshi! - Szólt a mellette álló társának, aki előrántotta Katanáját. 
- Én akarom... - Suttogott fel a halk, mégis mindent átható hang, s a szamurájok ledermedtek, majd Utoshi gonosz mosolyra húzódott szájjal csúsztatta vissza pengéjét és lépett hátra fejét hajtva, hogy átadja a fiúnak a kar levágásának "dicsőségét." Unubore-sama felállt, de most már nem a lányra, hanem végig Datarára nézett. Egyszer sem pislogott, egyenesen a szemeibe bámult. Szinte látni lehetett a provokációt a szemében miközben lassan előhúzta díszes Wakizashiját. Aki ért a fegyverekhez, az meg tudta mondani, hogy annak a rövid kardnak az éle igencsak edzett volt és rendkívül könnyű, ugyanakkor félelmetesen jól vág. Ha a fiú képes lesz elég erőt kifejteni, talán egyetlen egy mozdulattal megszabadíthatja a lányt a kezétől, ha viszont hibázik, Tsuki nagyon fog szenvedni. 
Eközben Datara halk csörömpölést hall a pult mögötti ajtó mögül, de az néhány pillanat alatt el is hal. Ami viszont még jobban felkelti a figyelmét, vagyis sokkal inkább Shinobiérzékeit az a hirtelenjében keletkezett nyomasztó érzés. Nem tudja, hogy miért érez így, de szemmel láthatólag a Szamurájok arckifejezése is kissé megváltozott, ahogyan a díszes kimonójú fiúé is. Mintha szoronganának, ám ahogyan Datara, úgy ők is megszokják ezt az új légkört - vagy talán csak elmúlt(?) - és újra a dolgukkal foglalkoznak. 
- Ha szeretnéd, átveheted a helyét. - Mutat Datara felé Wakizashijával a fiú, majd kissé oldalra dönti a fejét. - Ellenkező esetben egy percen belül levágom a lány kezét a csuklójától fogva. Nem csináltam még ilyet, lehet, hogy fájni fog. - Néz le a remegő, könnyeibe vesző lányra, majd egy könnyed mosolyt intéz felé és újra Datarára meredt. Tekintete elsötétül, szinte már látható benne az elfojtott szadista vágy. - Mi a válaszod nagyra nőtt vándor?

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kaneko Teaház

Témanyitás  Datara on Pént. Dec. 08 2017, 18:59

Jiraiya - Nawabare no Jutsu

Datara szavainak köszönhetően sikerült magára vonni a szamurájok figyelmét, még a Főnökét is. A Szerzetes szó nélkül hallgatta a lány karját szorongató férfit. Semmi visszajelzést nem mutatott a szavak és a többiek reakciójára. Várt egy kicsit és majd csak akkor szólalt meg, miután a kompánia Ura felszólalt.
- Azt kérdezi, hogy egy hős lennék? – kérdezett vissza, miközben elmosolyodott. Datara-nak mosolyt csaltak az arcára a férfi szavai.
- Nem… nem vagyok hős, hogy is lehetnék az. Én csak egy egyszerű lélek vagyok, aki a Sors által rászabott útját követi se több, se kevesebb! – válaszolta meg végül a feltett kérdést. Az utóbbi napokban, kezdett megvilágosodni és megérteni azon szavak jelentését, amiket tanítottak neki az utóbbi időben. Arra már igen hamar rájött, hogy belőle nem válhat hős. Nem érzett késztetést, hogy küzdjön a gonoszság, az elnyomás ellen. Még az sem igazán mozdított meg benne valamit, amire épp készültek a férfiak. Érezte magában, hogy változnia kell, ám a nézeteivel nem akart felhagyni. Nem akart az egyik oldalra sem állni, követni szeretné azokat a tanokat, amiket Yakou-tol tanult. Nem akart sem fehér, sem fekete lenni, a szürkét látta megfelelőnek. Legalább is még, mert tudta jól, bármikor megváltozhat a gondolkodásmódja.
~ Épp ezért szeretnék semleges maradni, épp a miatt, ami a szemeim előtt zajlanak. A hatalommal való visszaélés mindenhol jelen van. Ki határozhatja meg, hogy mi a helyes és mi a helytelen? Ki érdemel büntetést és mi cselekedett nem? ~ merengett el ~ Akinek van pénze, hatalma az azt hiszi mások felett áll és bármit megtehet, még dönthet mások élete felett. Franc, azt hiszem, kezdek saját magam ellen menni! ~ a férfi érezte a zavart magában. Túl hamar akart változni és ez még nagyobb zavart keltett benne, mintha szép lassan történtek volna az átalakulás.
~ Túlságosan hamar akarok, egy ekkora változást eszközölni magamban. Lépésről lépésre kell haladnom, ahogy „Ő” tette! ~ jutott eszébe egy személy, aki hasonló cipőben járt, mint Datara. ~ Most csak eme helyzettel kell foglalkoznom.
Közben a Szerzetes elemezte a kialakult helyzetet, és úgy tűnt, hogy Ő az egyetlennek, aki segíthetett a lányon. Más nem igazán akart, nem mintha olyan sokan lettek volna az épületben, aki tudna. Magán és a csuklyás férfin kívül, csak a csoport tartózkodott a helyiségben. A csuklyás férfi nem adta jelét annak, hogy közbe akarna avatkozni, így csak maga maradt. Ahogy gondolta nem rég, még valaki volt a pult mögötti szobában, mert zajt hallott onnan. A Szerzetes azonban nem a zaj forrása, sem a szamurájok beképzelt arcképük, hanem a hirtelen jött nyomasztó érzés kezdte zavarni. A szamurájok ugyanúgy megérezték azt, amit Datara, mert az arcmimikájuk már nem azt a jókedvet mutatta, mint addig.
Datara úgy vélekedett, hogy az Unubore nevű ifjú nagyon túlreagálta a leöntést. Egy ilyen szerencsétlen eset következménye nem lehet az, hogy valakinek a kezének levágása lenne a megoldás, az már túlzás. Türelmesen végighallgatta a feléje intézett szavakat és csak utána nyitotta száját szóra.
- Nem tudom, hogy kik maguk, azt viszont igen, hogy amire éppen készülnek az túlzás. Eme cselekedetükkel csak azt mutatják a külvilág felé, hogy mennyire barbárok valójában. Mennyire gyengék valójában miként egy gyenge lányon tudják csak kiélni beteges vágyaikat! – Datara szavaiból végig higgadtság és érzelem mentesség áradt - Szégyellem magam, amiért én is ugyanolyan ember vagyok, mint maguk. – az utolsó szava után felkészült arra, miszerint a helyzet komolyra fordulhat.
avatar
Datara
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : A világban valahol.


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándor szerzetes
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kaneko Teaház

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Dec. 30 2017, 23:17

Bizony a jó és rossz rögös útjain járni nem éppen könnyű... Ahogyan a fény és sötétség harca is állandó, úgy az ember lelkében kavargó érzelmek is fájdalmas harcot vívnak, hogyha az egyén nem biztos sem magában, sem pedig az útjában. Az ki változni akar, vajon képes rá? Az emberek tudnak változni, hogyha akarnak? Nem csak a körülmények formálják őket? Ismerheti-e magát mindenki teljesen, egészében? Datara talán igen, de még olybá tűnik, hogy nem érkezett el útjának arra a szakaszára, ahol tisztában lehet önmagával. Ezért is küzd most saját magával. De passzív gonosznak lenni? Hagyni, hogy valaki szenvedjen s nem tenni semmit? Ki tudhatja, hogy mégis mi a jó...(?) Senki. De egy valami biztos: Ott, ahol szürkévé olvad a fekete és a fehér, ott az összes igazság megmutatkozik.
Datara válaszára csak mindannyian összenéztek, egyedül a fiatal fiú nem adta különösebb jelét annak, hogy érdekelné amit Datara mondott, a többiek pedig csak gunyoros arckifejezéssel meredtek rá. Végül pedig, amikor a nagyra nőtt férfi kifejtette gondolatait, Unubore-sama arckifejezése megváltozott: fölényes és lenézővé vált, még állát is felszegte, miközben válaszolt.
- Én vagyok az Erdő Országa, Unubore Tartományának Vezetőjének fia: Unubore Kyoumaru! - Emelkedett hangvétele olyan magas fokú gőgöt sugárzott magából, amit ritkán lát az ember, nem beszélve azokról a megvető pillantásokról. - Jogom van azt tenni, amit csak akarok... Ezek az emberek hozzám tartoznak, ahogyan a föld is, amin jársz. - Szája démoni mosolyra húzódott. - Én csak példát statuálok, éppen ezzel mutatom meg azt, hogy mekkora is a családom hatalma! Az ÉN hatalmam! - Ahogyan nagyságáról kezdett beszélni, úgy vált egyre eszelősebbé tekintete, mintha egyfajta euforikus állapotba került volna. - És nem... - Szegezte Wakizashiját Datara felé. - Te nem vagy ugyanolyan ember, mint mi... Talán, mint ők, de nem olyan, mint én. Te csak egy egyszerű, semmirekellő, csavargó féreg vagy, akik a magamfajták szemetében túrva próbálnak meg a kegyünkbe férkőzni! Egyszerű kis porszem vagy ebben a világban, ki most az én földjeimre vetődött... - Lélegzetvételnyi szünetei között fel-fel kuncog, szemeiben őrült fény csillogott. - Most pedig, eltüntetlek a FÖLDEMRŐL!!! - Ordította, majd egy fentről lefelé irányuló Wakizashi támadást indított meg Datara felé. A fiú gyors volt, de nem eléggé ahhoz, hogy a Vándor ne tudja lekövetni mozdulatát és ne tudjon rá reagálni. Ugyanakkor látta, hogy a fiú támadására a körülötte lévő testőrök is kardot rántanak, körülbelül pontosan akkor húzzák ki hüvelyükből a fegyvert, amikor a Wakizashi elérte Datarát.


Ha Datara kikerüli a támadást, vagy elhajol, akkor a fiú nem áll meg a rohammal, folyamatosan támadja őt, igencsak szép, gyakorlott kardforgató mozdulatokkal, ám mindegyik olyan "lassú," hogy Datara számára meg sem kottyannak.1!

Ha Datara megállítja a kardcsapást - most vagy bármikor amikor a fiú támad felé - akkor a fegyvereiken keresztül érezheti a fiú remegő testét, ahogyan próbál több és több erőt kifejteni, de nem megy neki, Datara erősebb nála. Ám ekkor megelégelve ezt felkiált és Datarára uszítja az embereit.2!_____________
--> A vágás egy feltehetően nem chakrahasználótól gyors, de mivel Datara Ninja, így az érzékei sokkal jobban ki vannak élesedve, így az egyszerű vágást könnyűszerrel képes szinte bárhogy, hárítani, kikerülni. Döntsd el, hogy mit és hogy tesz. --> Az, hogy Datara miképpen reagálja le a fiú támadását, hogyan hárít, stb stb mind a kaland szálait alakítja. Bárhogyan dönt, bárhogyan cselekszik, ez a döntése legalább 3 különböző szálon viheti majd tovább a játékodat a döntésedtől függően. (A jó döntés nem feltétlenül jelenti azt, hogy "jó" irányba megy tovább, lényeg a szerepjáték ^^) Természetesen, hogy melyik reakció mit befolyásol azt csak én tudhatom, de, hogyha már nem lesz jelentősége és érdekel, elmondhatom, hogy mi hogyan befolyásolta volna a dolgokat.

1! --> Ha Datara kikerülte az első támadást majd a többit is, akkor a fiú egészen addig, amíg a Vándor meg nem állítja a támadásokat, támad és ha valamelyik testőre bele akarna keveredni, hátrébb utasítja. Ezen kívül a fiú egyre csak eszelősebbé válik, míg végül ki nem fárad és meg nem áll... Pillantásai még mindig megvetőek.

2! --> A fiú baljáról és jobbjáról egyszerre érkezik egy-egy jól irányzott kardszúrás. Az egyik Datara nyaka felé, a másik pedig a hasa felé. A szúrások nagyon gyorsak, a Vándornak mindössze egy másodperce van reagálni rá!
___________
Datara
Állapot: 100%
Chakratartalék: 100%

//+ 10 Ch a késésért! //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kaneko Teaház

Témanyitás  Datara on Pént. Jan. 05 2018, 13:30

Jiraiya - Nawabare no Jutsu

Datara-t az már nem érdekelte, hogy milyen reakciót vált ki a szavai a többiekből. Miért is érdekelte volna olyanok reakciója, akiket nem nézett semmire. Helyette inkább azon gondolkozott, miként folytassa tovább a kialakult helyzetet. Miképp kéne reagálnia a dolgokra, amikkel majd szembe fogy találkozni. Azon járt az esze, hogy egy normális ember miként reagálna rá. Mivel ezt nem tudta, azon kezdett merengeni, hogy az ismerősei mit csinálnának a helyében.
~ Ahhoz nagyon hasonlóan válaszoltam az eddigi kérdésekre, ahogy Akito szokta tenni. Talán ezt az irányvonalat kéne követnem! ~ merengett magában, miközben azért figyelte a fiatalember szavait.
~ Nem hiába képzeli magát olyan nagy embernek. Egy Tartomány Urának a leszármazottja, így a nevelése csak segített, hogy ilyenné váljon. Biztos már gyerekkora óta belenevelték, hogy ő különb mindenki mástól. Láthatta, ahogy a szülei, rokonai, miként viselkednek az egyszerű emberekkel és ez is segítette eme képzeletét, amit épp az imént fejtett ki nekem.
- Oh, szóval az Országban található Unubore Tartomány Urának a kölyke vagy! – mondta felkiáltva - Nem is hallottam rólad, sem az Apád Tartományáról. Akito viselkedését vette alapul és ahhoz megfelelően válaszolt. Felidézte szavait, reakcióit az egyes helyzetekben s próbált helyzetének megfelelően reagálni.
~ Amint most csinálok, az lényegében utánzás, ám nem tudok más tenni, mert az se tudom már, hogy egy ilyen helyzetben, miként kéne cselekednem. Datara azt tudta, hogy Szerzetesként, olyan emberként, aki még a Templomban élet, mit tett volna az adott helyzetben. Ott azt tanították a Növendékeknek, hogy segíteni kell az arra rászorultaknak. Datara azonban már rég nem követte azokat az útmutatásokat. Egy egész mást érzett magához közelebb, azt, amit Yakou tárt elé. Közelebb érezte magához, ám még nem egészen értette meg s tette magáévá.
- Most, hogy megtudtam ki vagy, talán félnem kellene tőled? – kérdezte.
A bemutatkozás utáni szavain elgondolkodott. olyan dolgot mondott, ami merengésre késztette.
- Tévedésben éltél eddig, ha úgy hitted, hogy az emberek és a föld hozzád tartoznak. Még ha azt is mondtad volna, hogy az Ország Daimyo-nak tulajdonát képezi, az se fedné a valóságot. A föld a Természet tulajdona, ahogy a levegő, a víz és az étel, amit megeszünk. Egyetlen halandó ember sem birtokolhatja eme és más hasonló dolgot. A Természettel egy szinten senki sem lehet, egyedül az Istenek. Az emberek felett sem rendelkezhet más ember, mert nem áll jógában. – fejezte be végül monológját. Ezek a szavak a sajátjai voltak, tényleg így gondolta és ebben hitt.
- Ha ily módon kell bizonyítanod a hatalmad nagyságát, akkor elég elenyésző lehet az. Ha olyan nagy lenne, mint szeretnéd vagy képzeled, akkor nem tennéd ezt a lánnyal. Nem csinálnál olyan dolgot, amiket csak a gyengék tesznek. Ha igazán nagy hatalmad lenne, akkor figyelmen kívül hagynád ezt a balesetet, nem büntetnéd meg a szegény lányt. – magyarázta el mit tenne egy nagy hatalommal bíró ember.
- Abban igazad van, hogy a Világhoz képest egy porszem vagyok, egy jelentéktelen senki. – vallotta be - Ám én nem képzelem és nem is tettetem magam többnek, mint ami vagyok. Te pedig pont az ellentettjét teszed. Fiatal vagy még, fogalmad sincs milyen a valódi Világ. Én láttam a „Világot” és tisztában vagyok vele. – azzal befejezte a prédikációját.
Datara-t nem lepte meg a fiú támadása, már számított ama reakcióra, direkt ezért állt fel ültéből a szavai kezdetén. A fentről lefelé irányuló támadás elől ellépett. A mozdulat gyors volt, gyorsabb, mint egy átlagember csapása, azonban ahhoz nem elég gyors, hogy gondot okozzon az elkerülése. Unubore fiú hirtelen támadását, az emberei sem hagyták figyelmen kívül, fegyvereiket előrántották a hüvelyükből. Csak ennyit csináltak, nem mentek segíteni Uruknak, mert az nem engedte.
A Tartomány Urának fia a függőleges csapás után sem állt le, támadott tovább megállás nélkül. Elragadták az érzelmei és meg sem próbált ellene tenni. A mozdulatokon észrevehető volt az a nem kevés idő, amit arra fordított, hogy minél tökéletesebbek legyenek a támadások. A tetovált Szerzetes egyszer sem támadott vissza vagy hárított, csak elhajolt, ellépett és hasonló mozdulatokkal kerülte el a találatot. Egész addig csinálta ezt, amíg le nem fárasztotta a megdühödött fiút.
- Most már láthatod az Én és a Te hatalmad közti különbséget! Jobban tennéd, ha még azelőtt befejeznéd, hogy komolyan megsérülnél! – tanácsolta.
avatar
Datara
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : A világban valahol.


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándor szerzetes
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kaneko Teaház

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.