Muréna

Go down

Muréna

Témanyitás  Uchiha Kagami on Vas. Nov. 19 2017, 19:37

Név: Utsubo // Muréna

Ország: Füst Országa 

Alapító: Ismeretlen

Jelenlegi Vezető: Merui

Alvezér: ChansuTörténet:
Muréna avagy Utsubo. Egy mélytengeri halfaj, mely híres a lesből támadásairól, a barlangokban, üregekben való gyakori élethelyeiről, és a ragadozó életmódjáról. Nem is meglepő, hogy Kumogakure egyik szervezete is ezt a nevet vette fel utalván bérgyilkosi foglalkozásukra. A Muréna egy nem olyan régi múltra visszatekintő csoportosulás, hiszen csak nemrégiben körülbelül egy-két éve üzemelnek, legalább is a köztudat szerint. A szervezet valójában már több éve (jelenlegi számítás szerint 5 év 3 hónap 15 nap) él, más és más nevet vett fel az évek során, és minden alkalommal újabb, és újabb munkákat vállaltak el. Volt régebben csempész, feketepiac, testőrség, és még kisállat kereskedés is (persze csak és kizárólag illegális egzotikus állatokkal foglalkoztak.) Amikor újabb vezető ült a székbe, általában arculatot váltott a szervezet, és nem egyszer tagok is cserélődtek. Ám ezen munkásságok nem bírták sokáig, a belső harcok puccsok, és külső nyomások miatt. Egészen egy bizonyos Tomo nevű illető érkezéséig. A szervezet ekkor a Saskarom nevet viselte, mely a fentebb említett orvvadászattal, és  állatkereskedéssel foglalkozott. Tomo a vadászok közt egy kiemelkedő egyénnek számított, aki ninja képesítése miatt, gyorsan és hatékonyan szerezte be az árut. Hihetetlenül karizmatikus egyénisége, erős határozott felállása, és mély parancsoló hangja, no meg persze az elért sikerei miatt, hamar felküzdötte magát a ranglétrán, egészen az akkori vezető jobb kezéig. Napok és hetek váltották egymást, mikor Tomo, aki eddigre már, sajátjaként tekintett az emberekre, meg akarta változtatni a szervezetet. A vezetőt egy puccs kíséretben, ami nem volt nehéz főleg, hogy Tomo addigra már a komplett csapatot magáénak tudhatta, ledöntötte az akkori vezetőt, és ezzel megalakult, a csak orvgyilkosságra specializálódott Muréna. 

Tomo hamarosan saját hierarchia rendszert állított fel, megszervezte az összeköttetést a kuncsaftok, és a munkások közt, szállást és mindenkori bázist szerzett, és elintézte, hogy a korábbi szervezetet elfeledettnek higgye Kemurigakure.

Hónapokon keresztül nem hallatott magáról a szervezet elvégre a tagon nagy hányada nem volt képzett gyilkos, fosztogató, vagy zsaroló. Ezeket az embereket, Tomo hosszú hónapokig edzette, képezte, mire képessé váltak az első munkák elvégzésére. Ők voltak az első Képzettek a rangsor Vörösei. Ezek után kezdődött el a szervezet munkássága. Először csak kisebb munkákat vállaltak el, nagyobb időközönként, hogy gyanút ne keltsenek a falu őrségében/vezetőségében. Egy fél év elteltével elkezdődtek a toborzások. Árva gyerekek, földönfutó Ninják, börtöntöltelékek kerültek be a szervezet falai közé. Ők lettek az első Feketék, az első Frissek. Tomo lassanként kiterjesztette a szervezet lefedettségét Kemurigakure felére az ország fontosabb városaira és falvaira. Mondhatni ügyes vezetőként állt a szervezet élén. 

Tomo több rendszert, és büntetési formát vezetett be a szervezet életébe. Az egyik, és legfontosabb a Sallerek voltak. Ezek tízesével hordozták magukban a megtorlást. 1.) – kisujj; 2.) – Bal kéz; 3.) –Fej. Nem tűrt engedetlenséget, és midig tisztában volt a kiosztott sallerei mennyiségével. Tomo emellett parancsba adta, hogy a szervezet tagjai nem építhetnek ki baráti köröket, nem beszélgethetnek, azaz semmiféle közösségi életet nem tolerált. A magyarázat egyszerű. Így könnyebb megölni a társunkat, ha arra kerül a sor. A szervezetnek volt egy jelmondata, miszerint a „Gyilkos ott sem volt!” Ezt úgy kellett értelmezni, hogy semmiféle nyomot nem hagyunk. Ez persze egyértelmű, de nem csak a munkáknál alkalmazzák, hanem a saját hétköznapi életükben is. Azaz a hálókörletek mindig úgy néznek ki, mint amikor beköltöztek a tagok, sehol egy porszem, és mindenütt rend és fegyelem uralkodik. Havonta egyszer minden tag megmérkőzik a másikkal. Ennek az oka, ismét az, hogy attól függetlenül, hogy semmi közünk a társainkhoz, mégis ismerjük az erősségeiket, gyengéiket. 

A küldetéseket egy érdekes módon kaphatta meg a szervezet. Mivel ők maguk nem mehettek oda a megbízóhoz, így különleges egységgel oldották meg a kapcsolattartást. Ezek a Fülek. Ők a városban élő emberek közül kerültek ki. Mindegyikük rendelkezett egy Muréna szemmel. Ez egy üveggolyó, melyet lehet fülbevalóként hordani, karkötőbe rakatni, golyózni vele, a lényeg, hogy aki keresi az megtalálja ezeket az embereket. A fülek felevették a rendelést, és egy levelesládába helyezték a lepecsételt tekercset (fontos hogy a megbízó a kívánságát egy alapból lepecsételt levél formájában adja át, az általa jónak látott összeg feltűntetésével) Ez a levél miután eljut a szervezetbe Tomo döntésén múlik, hogy elvégzik-e. Ha minden jól megy, akkor, hozzárendel 1; 2; 3; embert a küldetéshez attól függően, hogyan ítéli meg, hányan kellenek. Ilyenkor persze a bevétel is eloszlik. Egy embernél 30%; kettőnél 15-15%; három esetében 10-10-10% a jutalomból. Többen csak nagyritkán indulnak küldetésre, de ilyenkor az összeg változik. A fülek a jutalom 10%-át kapják, melyet levehetnek, amikor átveszik a jutalmat és eljuttatják a szervezetnek. Ezért is lényeges, hogy ne tudják mennyi az az összeg, amiben a szervezet és a kuncsaft megegyezik, nehogy sikkasztásra adják a fejüket. A Fülek egyébként a szervezet számára fontos vagy egyéni tárgyakat/rendeléseket is beszerzik.  Hierarchia:
Négy elérhető szint van a szervezetben.
Fekete: Friss leginkább genin szintnek megfelelő személyek.
Zöld: Jártas Chuunin ragú egyedek.
Vörös: Képzett, körülbelül egy friss Jounin rangú ember.
Fehér: Mester Jounin mester szint.

Mikor egy Friss megkapja a rangját, és vele járó egyenruhát, az egyik alsó őrlőfogába méregkapszulát ültetnek, hogy krízishelyzet esetén eltörhesse és végezhessen magával.

Jelenlegi tagok:
16 Friss (E-C)
7 Jártas (D-B)
6 Képzett (C-A) (Morgó; Isha; Rei)
2 Mester (A-S) (Merui; Pedáns;)
A szervezetben összesen 31 tag van jelenleg, mindannyian képzett gyilkosok. 
Összesen a városban 21 Fül, a külvárosokban összesen 10 Fül található. Egyenruha: FeketeZöldVörösFehérSzemből

Bázis:
A kemurigakurei csatornarendszert átalakították, úgy hogy egy mellékvezetéket leválasztottak, és kialakították a hálókörleteket. A csatornát lefedték elfedve a kellemetlen szagot, és deszkákkal kialakították az egyszemélyes szállásokat. Összesen harminckettő kijárat található a csatornalabirintusban, mind - kettő kivételével melyek a folyóba nyílnak - a felszínre vezet. A kijáratok közül tizenhét mellett van állandó őrség egy szépen kiépített őrszobában, öt esetében pedig csapdák tömkelege várja a gyanútlan arra tévedőket.  A főcsatorna közepén található az ebédlő, és a kialakított konyha. A főcsatorna egyik lezárt végében van az edzőterep és az aréna, ahol a tagok tanulhatnak, gyakorolhatnak vagy megmérkőzhetnek egymással. Fürdőszoba egy megfúrt meleg vízvezeték mentén helyezkedik el. Van egy közös fegyverraktár Tomo hálókörlete mögött. Ezt a helyet állandóan őrzik a Fehérek. Tomo lakosztálya amúgy nem fényűző. Egy ágy, szekrények, térképek, és munkaasztal. Emellett persze rengeteg falon csüngő fegyver.  

Fegyverek felszerelések: 
Közelharci és távolsági leginkább csendes gyilkolásra alkalmas pengék nyílpuskák íjjak. Csapdaállításhoz elengedhetetlen szögek, és drótok, szerszámok. Füstgránátok, és egyéb a menekülést segítő eszközök. Persze mindenkinek megvan a saját egyedi stílusa és fegyvere, de a szervezet mindig tart magánál egy keveset a legtöbb fegyverből. Az orvosi felszereléseket egy korrupt gyógyszerésztől szerzik be. Lényegesebb NJK-k: 

Tomo: (S szintű, Genjutsu és Ninjutsu specialista) A Muréna első vezetője, egy rajtaütés során életét vesztette. 

Merui: (A szintű; Kenjutsu magasfokú ismerete, Taijutsu elsajátított használata) A szervezet jelenlegi vasöklű vezetője. Fegyvermester, és Kenjutsu specialista. Nem tűri az engedetlenséget, és a feleselést, hideg jeges tekintete megfagyasztja az eberekben a vért is. Sajátos szokása, hogy amikor megismer egy új embert vagy állatot annak a hajából egy kis darabot eltesz megőrzésre.  

Chansu: Merui tanácsadója. Hosszú ősz hajú, alacsony, görnyedt hátú férfi. Háttere ismeretlen, de rengeteget tud Kemurigakuréról, a Háborúról és arról, hogy hogyan lehet felfuttatni egy Szervezetet. Azt is mondhatnánk, hogy Ő a logika és az ész a Szervezetben.

Komei: (Civil) A korrupt gyógyszerész

Rei: (Civil, A szintű, Kiváló kardforgató.) A fülek „vezére”. Életvidám lány, akit még Tomo szervezett be, és gyorsan a fülek parancsnoka lett. Ő intézi a pénzügyeket, és a fülek is neki jelentenek. Ő tartja a kapcsolatot a mindenkori vezérrel, és az összes kuncsaftról munkáról van tudomása. Jellemileg nem tűnhet fel senkinek sem, hogy egy bűnszervezet kapcsolattartója, hiszen gyakran fordul meg kocsmákban és szerencsejátékos helyeken. Biszexuális, és bárkit képes az ágyba csábítani, hogy aztán megszabadítsa vagy a tárcájától, vagy a nemi szervétől. Könnyedén haragra gerjed, és akkor megmutatkozik a sötétebb énje. Nem képes chakrát használni, viszont a várost ismeri mint a tenyerét, és képzett kardforgató ikerkardokkal. 

Pedáns: (S szintű, Genjutsu, és pecséttechnikákra szakosodott. A szervezet legerősebb tagja.) Tomo, majd később Merui jobbkeze (Genjutsu specialista; Fehér) Csöndes, szótlan, mégis az egyik legnagyobb tiszteletnek örvendő egyed a szervezetben. Összesen két sallert tudhat magának még Tomo idejéből, és ő volt a legfiatalabb Fehér rangú orgyilkos. Ambíciók nélkül Pedáns, mindig az aktuális vezetőt szolgálja hűséggel, és akár az életével is. Kifinomult, és meglehetősen rendhagyóan öltözködik a szervezeten belül is. Munkákra ritkán jár csak, és leginkább a sok embert igénylőekre. Genjutsu, és Pecsét technikák magas fokú ismeretét tudhatja magának, emiatt nehéz vele elbánni. Racionális, és ésszerű gondolkodás mód jellemzi, és hajlik a nagyobb hatalom irányába. 

Morgó:(A, szintű csapdák, és taijutsu magas fokú ismerete.) A csapdászok tanára (Vörös) Egy lepukkant vén szivar, aki a kütyüinek szenteli mindennapjait. Csak akkor lehet látni, ha előáll egy újabb találmánnyal, vagy ha a feketéket tanítja. Utál mindent és mindenkit, kivéve Ishát akivel néhanapján a sárga földig isszák magukat. Egy küldetés során likvidálták!

Isha (B szint. Iro ninjutsuk szakosított ismerete.) (Orvos): a Medikusok elltója, tanára (Fehér) Meglepően kedves és jókedélyű ember, ami a szervezet falai közt ritka madár, de ő úgy tartja ennyit megérdemelnek a betegek. Egészen addig, amíg a hobbija iránti szenvedélye á nem veszi felette az uralmat, és elkezd állatgyógyászatban használatos szereket és technikákat alkalmazni betegein. Az ő ideálja a tökéletes ember-állat keresztlény.Tomo halála: Egy szaftosabb megbízás keretein beleül egy ötfős csapat vezetőjeként kiléptek az országból a Tűz országába, hogy lekapcsoljanak egy tekercset szállító csapatot egy Kirigakurei megrendelő kérésére. Sajnos egy váratlan fordulat miatt, egy Hyuuga utazott a Konohaiak közt, aki így romba döntötte a felállított tervet, és hosszú csata után végzett Tomoval. A csapat többi tagját egy kivételével halottnak nyilvánították, és jelenleg is folyik az eltűnt Zöld után a nyomozás. A halálhír után a szervezetben eluralkodott a káosz egészen Merui egy tehetséges fegyverspecialista leányzó fellépéséig. Erővel átvette a vezetést, és elkezdte a szervezet gyökeres átszervezését, mivel ő úgy gondolta, hogy a nagy bevételt a háború fogja meghozni. Így a szervezet szolgálatait, felajánlotta a harcoló felek egyikének. Minden alkalommal amikor az egyik fél többet ajánl fel a szolgálatokért pártot cserélnek akár a zsoldos erők azzal a feltétellel, hogy a küldetések semmiféleképp nem torkollhatnak frontharcokba, azaz nem katonák akiket vezényelni lehet, hanem besurranók, tolvajok, gyilkosok, háttérdolgozók.  Ezen kívül magával hozta azt a férfit, aki kellően dörzsölt ahhoz, hogy el is tudja adni magát a szervezetet és aki képes foglalkozni a szervezet pénzügyeivel. Az Ő neve Chansu, egy 60 év körüli öreg férfi, aki ugyan nem képes Chakrát használni, de a tudása nagyon jól jön a szervezet és a vezető számára is egyaránt.

Kapcsolat a Handoval: Fél évvel a hatalom átvétel előtt, egy ifjú Orgyilkos, egy megbízás következtében végzett egy a Handonak dolgozó parancsnokkal. Őt és még három katonáját brutálisan kivégezte majd eltűnt. Az esetet három hónapig vizsgálták, mire a Városőrség ejtette az ügyet, így a Hando más eszközökkel folytatta a nyomozást. Egy hónap elteltével fény derült arra, hogy ki volt a megrendelő (akit később brutálisan meggyilkoltak) illetve, hogy melyik szervezetnek köszönhető a parancsnok halála.

A leírást és a szervezetet Ago készítette

_________________
Tää jylhä kauneus ja ääretön yksinäisyys
Lapsuuteni metsän, taivaan
Kaikuu se haikeus halki tän matkan
Aamun tullen yö tarinansa kertooÁllandó mesélések (5/5)
- Djuka Orimi
        - Jelenlegi kaland: ElektrOP vol 2.0
-Tsuuzoku Tomoe
        - Jelenlegi kaland: A Téboly Mezsgyéin
- Kowarii Zion

        - Jelenlegi kaland: Cirque du Freak
- Hasegawa Zauki
        - Jelenlegi kaland: Üdvözöllek és búcsúzok
- Isha Dansei
        - A nagy szívű nővérkék tárt karokkal várnak

Ideiglenes mesélések (1/1)
- Hyuuga Shakaku (Köss csomót a szájára!)

Csapatmesélések (1/1)
- Csapat összemesélésre vár (Hasegawa Zauki, RandomNJK, Isha Dansei)

avatar
Uchiha Kagami
Mesélő

Specializálódás : Több éves posztok előkutatása

Tartózkodási hely : Elfeledett fóliánsok között


Adatlap
Szint: S
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.