Baku

Go down

Baku

Témanyitás  Baku on Hétf. Dec. 04 2017, 08:22

Kuwagata

Baku első bábja. Ikou-sensei kis segítségével készítette.
A teste feketére festett bambuszból és fából készült, de a „szarva” és „szárnya” vasötvözetből készült. A szárnya kifejezetten jó védelmet nyújt, mögötte, a bábtestbe egy üreg található, melyben 1 ember szűkösen elfér, de kisebb dolgok tárolására is tökéletes. Felső pár karjában bombavető szerkezetek találhatóak. Az ábrának megfelelően a felső ízekben robbanó, az alsókban füst bomba van. Alsó pár karjaiba pengék vannak elrejtve. Mindegyik keze kampókban végződik. Fején ollóhoz hasonlóan működő pengék vannak, szájából pedig tűket képes kilőni.

Soko kame (Páncélos teknős)

Baku védekező bábja, csapatban a legjobb, épp ezért Baku ritkábban használja. Kezdetben a Ikou-senseié volt, később kapta(/kapja/örökli) majd Baku tőle.
Egy nagy óriásteknős formájú báb. A páncéljában akár 4 ember is elfér szűkösen, viszont nem is a kényelem a fontos, hanem a védelem. A páncél kemény fémből van, ha bebújnak, szinte bármekkora robbanást is kibírnak. A páncél tetején van egy gáznyílás, amin mérgező gázt tud eregetni a báb. Szájában mini tűvető található.
A báb páncélja akkora, hogy szűkösen beférjen 3-4 ember. Vagyis egy ovális alapú, 1,20x1,70 területű, 1 méter magaspáncél. Maga a teknős nagyjából 30cm hosszú lábakon állna, és a feje is nagyjából akkora lenne, a "füsteregető nyílás" pedig 1-2 cm magas lenne a páncél tetején
Vagyis egy 2 méter hosszú, 120cm széles, 150-155cm magas báb
Ár: 20.000 ryo
avatar
Baku
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.