The Walking Gundan Szavazás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

The Walking Gundan Szavazás

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Jan. 09 2018, 19:29


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: The Walking Gundan Szavazás

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Pént. Jan. 12 2018, 17:22

Na tehát. Elolvasva az összes beküldött művet én akkor el is készítettem a saját topp hármamat. Szeretném leszögezni, hogy mivel személyes szavazatot adok le, így most csak a belőlem kiváltott érzéseket vettem alapul, most nem kritikusként néztem a versenyművekre (ahogyan a Staff szavazásoknál kell) hanem inkább csak arra figyeltem, hogy mely művek mozgattak meg jobban, melyikek olvasását élveztem a legjobban. Így alakult ki a top 3. 


1.) Kuro 
Az ő írásstílusa és mondanivalója az, amely a legközelebb áll hozzám. Gyönyörű leírások, kevés cselekménnyel. A történet elbírt volna több történést is, de itt szemlátomást a leíró részeken volt a hangsúly, azokon a részeken, amikkel átadhatóvá vált az egész hangulat és igen, az ő irománya volt az, amely nekem átadta az egész Zombiapokalipszis hangulatát. Talán pont azért, mert az egész történet csak Kuro kis világában játszódott, minden más történet pedig globális volt. Nem beszélve a megdöbbentőbb és rendkívül hatásos részekről. Ezt az irományt tudtam a legnagyobb átéléssel olvasni. Meg hát basszus... A karakter olyan szinten hasznavehetetlen volt végig, hogy az már külön művészet :DDDD A Sötétségébe temetkezve nézte végig, ahogyan minden elpusztul körülötte, igazság szerint durván jellem hű is volt az egész. 

2.) Nara Akane 
Szintén egy remekmű, ahogyan Kuro esetében is, nála is az írás minősége csillagos ötös, sőt talán ő ír a legjobban a versenyzők közül. Azonban nekem nem jött át annyira a hangulat és az érzés, mint Kuro esetében, viszont a karakterjáték itt is nagyon jó volt. A történet amit kerekített is jó volt, ez az iromány volt a leginkább történetközpontú. Az érzelmek a helyén voltak, ahogyan a poénok is. A leíró részek azonban nálam döcögősebb olvasást eredményeztek, mint Kuro esetében mindössze ezért csúszott a második helyre. 
Ezen kívül nagyon ötletes volt az iromány ^^

3.) Shibo 
A harmadik helyért szoros verseny folyt, de végül én Shibonak ítélném a harmadik helyezést, elvégre itt is szép írást láthattunk. Rövid volt, kevés leíró rész, de a történet vége - bár szerintem picit összecsapott lett - nagyon ütött. Az ember csak azért robbantotta ki a Zombiapokalipszist (Külön poén, hogy a karakter robbantotta ki) hogy erős embereket gyűjtsön... Ez beteg Very Happy Tetszetős volt. 

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: The Walking Gundan Szavazás

Témanyitás  Djuka Munfurawa on Kedd Jan. 16 2018, 19:01

Csatlakoznék én is a teljesen szubjektív szavazáshoz Smile
Először is mély gratulációm minden indulónak. Sokat dolgoztatok, és megérte!
Hihetetlen történeteket írtatok és van néhány nagyon jó írónk, így az erős mezőnyben inkább olyasmire próbáltam vadászni, ami nem csak megfogott, de valami olyan nyomot hagyott, amin utána is járt az eszem, vagy történetében, vagy valamilyen más jellemzőjében.


1. Kuro - "Huhú, azt hittem kiköhögöm a belem, mire" elolvasom. Na jó, ez nem így van, mert akkor nem került volna a listám élére. Nagyon szépen teremt atmoszférát, és a szövegképpel is dolgozik ami ebben az esetben remek döntés volt. Ez egy nagyon sötét és nagyon szépen formált mese.

2. Akane - Igazi aranyköpésekkel teletűzdelt írás, ami még a sötét témát is ( bár Akane nem hitt benne, hogy sikerült, mégis) könnyen fogyasztható délutáni csemegévé avanzsálja. De azért csínján vele, mert a versenymű óta tudjuk, a veszély ott van mindenütt, hisz "Konoha hőse és egyben csodafegyvere, Uzumaki Naruto meghalt ételmérgezésben." 

3. Yori - Szegény shinobi szenvedései. Nem túláradó vagy különleges stílusban írta meg, viszont részletes átgondolással, amit egyfajta tudósításként adott át és szerintem ez a témához nagyon jól passzol. Persze a felosztás megtöri a történet ívét, talán lehetett volna gördülékenyebben kötni, vagy irodalmibb leírásokkal ellátni, de ahogy olvastam, már eldöntöttem, hogy ez az egyik kedvencem lesz, mert kicsit olyan, mint egy Világok Harca rádiójáték.
avatar
Djuka Munfurawa
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Chūnin
Chakraszint: 805

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: The Walking Gundan Szavazás

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.