Shinko vs Hanaro

Go down

Shinko vs Hanaro

Témanyitás  Kureiji Hanaro on Szomb. Jan. 27, 2018 9:42 am


Helyszín:
Valahol Kirigakure környékén kanyargó út, bár inkább lehetne csapásnak nevezni. Kísérteties csend uralta, kihaltnak tűnő erdő. A fák között köd szállingózik, a nap sugarai alig-alig pislákolnak az eget takaró vastag felhőrétegnek köszönhetően, a levegőben átható só szag terjeng. 

Hogy ifjú hősünk hogyan keveredett egészen Kirigakuréig a mai napig rejtély számára. Világa egyik pillanatról a másikra a feje tetejére állt, ahogy előszőr még Füst országában bandukolt a mákföldek végeláthatatlan sorai között, majd sötétség. Egy Kirigakure felé tartó ponyvás kocsiban ébredt, vagyis hát arra tarthatott, mert mire a fiú magához tért a sofőrnek már hűlt helye sem volt. 
Feje hasogatott és jobbra ballra cikázott, ahogy felült az elnyűtt kocsiban, mintha csak sokat ivott volna, semmire sem tudott visszaemlékezni. Halkan felsóhajtott mikor észrevette magamellett a felszerelését, amiket rögvest magára is aggatott. Felpattant, félrehúzta a kocsi ponyváját és körűl tekintett. 
Valamiféle erdőségben találta magát. A fák között lusta ködpamacsok szállingóztak, a nap sugarait felfogta a vastag felhőréteg az égen, s az erdő néma csöndbe burkolózott, mint valami rossz horrorfilmben. Leugrott a kocsiról, s megkerülve vette észre, nem csak a kocsis, a kocsit húzó állatoknak is nyoma veszett. Jobb ötlet híján elindult hát az utat követve a göcsörtös, groteszk módon kicsavart fák között. 
'Mi az isten történhetett?' Feje már attól is megfájdult, hogy próbált visszaemlékezni a minap történtekre. Minap? Azt se tudta hányadika van, meg hogy mennyi időt tölthetett kiterülve. Még csak találgatni sem tudott. Még csak nem rég kezdtek bele mesterével az edzésekbe, s nem gondolná, hogy Tetsu esetleg valami feladattal bízta volna meg, ami miatt most itt van. 
- Megpróbáltak volna elrabolni? Nem, az nem lehet, vagy talán mégis? Hikaru neked mi a véleményed? - vonta kérdőre bábját, de az csak a szokásos némasággal felelt. 
Bár kívülről összeszedetséget sugárzott, vagy legalább is  próbálta azt mutatni, gondolatai viharként kavaroktak a fejében, ahogy próbálta kitalálni a következő lépést. 

Felszerelések és tárolásuk
- Táska: 1szett szerszám készlet (reszelő, penge, drótvágó, fogó), 3db robbanó jegyzet, 1db öngyújtó; 1db Kizune Úrtól kapott pecsétgyűrű
- Hikaru: 4db füstbomba


Hikaru//Darázs
Kureiji első és kedvenc bábja, melyet egy idős vándortol kapott ajándékba. Elég kezdetleges báb, bár egy-két mechanizmus azért található benne. Gömbalakú, naggyából kosárlaba méretű teste, két karja, egy feje és az alsó részén, amiről a nevét is kapta, egy húsz centis penge található, lába nincs. Karjaiban egy-egy tűvető, szájában egy füstbombavető kapott helyet. Különlegessége, hogy karjai, feje és a penge is behúzható, így csukott állapotban egy egyszerű gömbre hasonlít. Hátulján egy pánt található ami megkönnyíti a szálítását. 
- Fej: Bomba kilövő mechanika
- Jobb kar: Tűvető 
- Ball kar: Tűvető 
- Test: 20cm-es, behúzható penge

És ha esetleg megkapom a másik bábot elküldöm annak a leírását is. 

//Bocsi, hogy ilyen rövid lett, de a gépemnek hála másodjára kezdem újra ezt is, meg a pályázatomat is Sad //
avatar
Kureiji Hanaro
Játékos

Taijutsu Pontok : 63


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor
Chakraszint: 210

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shinko vs Hanaro

Témanyitás  Tottori Shinko on Vas. Jan. 28, 2018 9:43 am

Szeretem a terepmunkát, főleg ha kicsit egyedül lehetek. Mostanság nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy szerettem volna, szóval most jól esik egy kis egyedüllét. Ráadásul a küldetésem is eléggé egyszerű: szemmel tartani a környéket. Az utóbbi időben eltűntek néhányan az erdőben, ami persze felkeltette a vezetőség figyelmét. Azonban kevés szabad ember van, akit ide tudnának küldeni, hogy megfejtsék ezt a rejtélyt. A csapatom valahol máshol figyeli a történéseket, engem pedig elküldtek, hogy ellenőrizzek egy régi viskót valahol a közelben. A baj csak az, hogy nem találom sehol.
A türelmem kezd egyre jobban elfogyni, éppen ezért felmászok egy fára, hátha onnan jobban belátom a környéket. Ahogy meresztgetem a szemem, hamarosan meglátok egy magányos alakot. Mivel eléggé távol van, nem tudom beazonosítani, éppen ezért közelebb lopakodom hozzá. Így hát pár perc múlva már jobban meg tudom nézni magamnak. Nem ide való, ráadásul teljesen egyedül van. Úgy tűnik, lehet hogy ő az, aki miatt néhányan eltűntek. Végül óvatosan becserkészem, majd elrejtőzöm egy fa mögött.
- Ki vagy és mit keresel itt? - kérdezem tőle. - Igazold magad és ha lehet ne próbálj meg ellenállni, különben itt hagyod a fogadat!
Ezt követően megvárom, hogy mit válaszol. Amíg nem ad rá okot, addig nem támadok.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shinko vs Hanaro

Témanyitás  Kureiji Hanaro on Hétf. Feb. 05, 2018 3:26 pm

Már órák óta bolyongott ifjú hősünk fel alá az erdőben. A göcsörtös, szebb napokat is látott fák görnyedt hátú aggastyánként hajoltak az útra, felhőtenger hullámzott a feje felett, bár a vastag ködfelhő miatt Ő ezt nem nagyon láthatta. Semmi tájékozódási pont, se egy fényforrás, se egy tábla, semmi. Csak kivénhedt, mohával borított, roskatag fák ameddig csak a szem ellát. Az egyetlen biztos pont, amit követhetett eddig, az a sáros, vékonyka út volt, ami a lába alatt kanyargott.
Fogalma sem volt mennyit haladhatott, vagy mennyi idő telt el, fára mászni meg se kedve nem volt, meg garanciája sem, hogy onnan kilátna a ködtakaró fölé. Így hát csak bandukolt szívében a reménnyel, hogy most nem éppen elfele halad a civilizációtól.
Nem vetette el az ötletet sem, hogy ez mestere próbája lenne, hogy tesztelje túlélő képességét. Vagyis egészen addig nem vetette el, míg egy hang a semmiből meg nem szólította.  Akár valami isteni kinyilatkoztatásnak is tűnhetett volna itt a semmi közepén, ha nem lett volna enyhén beképzelt. Már az elején közölte, hogy bárminemű ellenállás egyenlő a fogvesztéssel.
- Igazoljam magam? És mégis kihez volna szerencsém?  Nem mutogatom a személyimet mindenféle jöttment erdei lidércnek.  – kiált vissza a test nélküli hangnak.
Nem valami bizalomgerjesztő Han helyzete. Kint van valahol az istenháta mögött, a sunyásban,  s most vagy egy kísértetek lakta erdőben bolyong, vagy valami dühös paraszt földjén masíroz épp keresztül, aki nem szíveli a betolakodókat.
- Figyelj pajtás nem akarok én rosszat, csak fogalmam sincs hol a rákban is vagyok. Ígérem nem háborgatom a nyugalmad és nem taposom la veteményt, csak valahogy haza kéne vergődnöm. - folytatja mondókáját, miközben körbe-körbe forogva próbálja kitalálni a fiú, vagy lány, mert hát kitudja kiből, milyen hangok jöhetnek elő, tartózkodási helyét. 
- Figyuzz én jó arc vagyok, még egy kávéra is meghívnálak - közben elgondolkodva az állára bök - feltéve ha felétek ismerik azt.
avatar
Kureiji Hanaro
Játékos

Taijutsu Pontok : 63


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor
Chakraszint: 210

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shinko vs Hanaro

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.