Akadémiai edzőterek

4 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Suzuhito Sayuri on Vas. Dec. 14 2014, 18:52

Szerencsére a többiek is vevők voltak a dologra, és mindenki követte a lányt az akadémiai edzőtérre. Sőt mi több még a eddig csendesen háttérbe húzódó lányka is kinyitotta a száját, és amit mondott nem volt haszontalan, sőt egy elégedett mosolyt csalt Sayuri arcára, és egy-két bólintással jelezte, hogy tetszik neki a dolog. Viszont ahogyan Yuu is rávilágított a lényegre, úgy a lánynak is leesett, hogy ez nem feltétlenül a legjobb stratégia, ez csupán egy felkészülés a sensei ellen, de nem feltétlenül harci megmérettetésről lehet szó. Igazságtalanság lenne egy Jounin részéről, ha olyan feladatot adna, tapasztalatlan genineknek, hogy győzzék le, a genin szinten maradás érdekében. 
- Természetesen arra gondoltam, hogy nem árt, ha tudunk egy-két dolgot a másikról, hogy ne legyen teljesen idegen a másik fél. Lehet, hogy külön-külön erősek vagyunk, de egy még összeszokatlan csapat halálra van ítélve, arról nem is beszélve, hogy idegenek vagyunk egymásnak, a nevünkön és az ambícióinkon kívül semmit sem tud rólunk a másik. - pillant a fiúra, remélve, hogy kielégítő válasszal szolgálhatott neki. Majd pedig a lányra nézett, hasonlóan komoly tekintettel. 
- Örülök, hogy érted mire gondolok, és hasznos gondolatokat osztottál meg velünk. Viszont úgy vélem nem lenne helyénvaló, hogy ha azt feltételeznénk, hogy a sensei harcolni szeretne velünk. Ahogyan Saito-san is említette, végtelen számú lehetősége van meglepni bennünket, ezért sem szeretném, hogy ha ilyen módon készülnénk fel előre. - Próbált még hinni abban, hogy egy igazságos megmérettetés lesz, nem holmi halálra ítélt teszttel áll elő Mugo-sensei. Sőt nem csupán próbált, el is sikerült fogadnia, hogy a férfi furcsa megjelenése ellenére valójában egy jólelkű ember, akit nem érdemes alábecsülni. 
- Mindannyian láttuk, hogy mit művelt azzal a zacskóval, valószínűleg tömérdek jutsu van a tarsolyában, ezért ha arra kerülne a sor, hogy szemtől szemben harcolnunk kell vele, nem szabad hagynunk, hogy gondolkodjon. Ha időt hagyunk neki arra, hogy felmérje a helyzetünket, és egy komolyabb jutsuval álljon elő biztosan veszítünk. Viszont, ha állandóan kerülgetnie kell minket nem lesz ideje ilyesmire, mert biztosan eltaláljuk. Feltételezem jól bántok a kunai-okkal és a shurikenekkel, ezért az lenne a legjobb, hogy ha a lehető legtöbbet magatokhoz vennétek a holnapi megmérettetéshez. - javaslata közben előhúz a szoknyája alatt rejtegetett tartóból egy kunai-t és dobálgatni kezdi. A legjobb, ha kizárja azokat az eshetőségeket amelyeknél nincs szükség fegyverekre, és egyéb eszközökre, ugyanis ha valaki eljutott genin szintre akkor a tudásával nincs probléma, illetve a sensei sem tűnik olyan típusnak aki egy tesztet akarna íratni a csapatával.
- Ha nincs több kérdés akkor szeretném, ha megbíznánk annyira egymásban, hogy megosszuk egymással miben is vagyunk jók, és kevésbé jók, hogy kiegészíthessük egymást. Remélem nincs ellenvetés. - tart egy lélegzetvételnyi szünetet, és máris kezdeményez - Ha nem bánjátok kezdeném is. Nem vagyok jó csapatjátékos, viszont hátrahagyni sem szeretem a társaimat. Az akadémián egyike voltam a legjobb célba dobóknak, a mozgó célponttal sincs különösebb problémám. Alapszintű elsősegély nyújtási képességeim is vannak. Viszont nem értek a csapdaállításhoz. Azt hiszem ennyit elég is rólam. Fenereshy-san szeretnéd folytatni? - egy kedves mosolyt varázsol az arcára, miközben a tekintetét a lányka felé fordítja.
avatar
Suzuhito Sayuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 212

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Kenshiro Erisa on Vas. Dec. 14 2014, 22:29

"Egy pillanatra úgy éreztem, sikerült valami hasznosat mondanom, de a vége megint ugyanaz lett, mint mindig is szokott lenni: nem gondoltam át eléggé azt, amit mondani akartam, ezáltal teljes hülyeség hagyta el a számat. Hogy lehetek ekkora barom? Így visszagondolva tényleg nem lenne értelme annak, ha a vizsga abból állna, hogy le kellene győznünk a Senseit. Bár ki tudja. Yuu-chan ajánlata után már ezen sem lepődnék meg. Hogy lehetett ilyen meggondolatlan? Ezzel minket is veszélybe sodort. Elvégre lehet, hogy nem gondolta a Sensei, hogy meg kellene vele küzdenünk, de így... Ha jól emlékszem azt mondta, hogy mindig bizonyítania kell a Geninjeinek, hogy nem kétbalkezes... Mintha azt mondta volna, hogy nemsokára megmutatja, milyen kevesek is vagyunk hozzá képest." Gondoltam magamban, és kezdtem felkészíteni magam az Akadémiai életre. Már megint. De azért kedves volt Sayuri-chantól, hogy megpróbált mosolyával megnyugtatni, de a végkifejlet ugyanaz maradt: meggondolatlanul beszéltem. Pedig utálok meggondolatlanul beszélni. Viszont amit Sayuri-chan mondott a csapatmunkához való hozzáállásáról, egy picit megrémisztett. Végül is, ha valaki nem tud csapatban dolgozni, akkor nagy valószínűséggel szét fog esni az adott csapat. Hacsak nem alkalmazkodik az egyénhez a többi csapattag. Végül is szívesen alkalmazkodok Sayuri-chanhoz, de nem tudom Yuu-chan mit fog szólni ehhez. Elég önfejűnek tűnik, embertelen higgadtsága és fapofája nem téveszt meg, érzem hogy lenéz minket, ennélfogva nem sok esélyét látom annak, hogy majd pont ő fog problémamentesen alkalmazkodni Sayuri-chanhoz. Mondjuk Yuu-chan sem lenne rossz, elvégre nem befolyásolják az érzelmei a döntéseiben. Kíváncsi vagyok, hogy milyen volt az előélete. Biztos, hogy nem egy átlagos családból származik. Mintha már régóta arra képeznék, hogy könyörtelen ninja legyen. Viszont még mielőtt fény derülne Yuu-chan képességeire és tudására, valamit nekem is nyögnöm kellene.
- Elég jól tudok célba dobni, a csapdákhoz... Nos... Ő... Csak nagyon minimálisan értek. Van egy különlegesebb jutsum, ez a Szóró Virágok, és... Úgy vélem... Úgy vélem hogy képes vagyok akárkivel együttműködni a csapatból. - 
Legalábbis remélem 
- Azt hiszem ennyit tudok magamról mondani. - 
Továbbá tájékoztattam újdonsült társaimat, hogy ugyan lehet hogy nem feltétlenül kell legyőznünk a Senseit, de ezer olyan vizsgát találhat ki, amikben meg kell küzdenünk vele. Ezt azzal a szúrós mondattal indokoltam, amit Yuu-chan tett még az Ichiraku Ramenben. Illetve hozzátettem még a gondolataimban, hogy a Sensei milyen furán viselkedik, akkor valószínűnek tartom, hogy egy teljesen értelmetlen vizsgát talált ki nekünk, mint mondjuk rámen evő verseny, hogy minél jobban idegesítsen minket. Elvégre, ezt is tekinthetjük krízishelyzetnek. Ebben az esetben akkor bukunk meg, ha valamelyikünk elveszti a fejét, és mondjuk nekitámad. Bár ez is csak egy variáció az ezer féléből, ezáltal nem is tartottam szükségszerűnek megosztani a többiekkel. De hát mindenre fel kell készülni.


A hozzászólást Fenereshy Erisa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 23 2015, 19:11-kor.
avatar
Kenshiro Erisa
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Pff... Jó kérdés...


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 431

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Yuu on Vas. Dec. 14 2014, 23:11

Bízni egymásban, hogy mit is jelent ez a dolog, azt hogy feltétlenül tudsz a másikra támaszkodni, hogy tisztában vagy a másik képességeivel, mert a bizalom ezzel arányosan  képes növekedni, hogy mennyire is ismered a másikat. Néha elég egy kis szösszenet, egy hang egy betű, egy kevéske információ. Ha ANBU tagról van szó, részemről a bizalom maximális tud lenni. De itt, ninja tanoncokról van szó, semmit sem tudok róluk, se a múltjukat se az elő képzetségüket. Nem ahhoz kell bizalom, hogy elmondjak valamit, ezt az információ áramlás mértéke teheti lehetővé, formálhatja. Van hogy az ember, száz százalékosan tud bízni a másikban, ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy ő tudja, hogy képes megmenteni őt, hanem hogy tudja, hogy nem lesz rá képes, és úgy cselekszik, aszerint intézi a dolgokat, hogy ennek ellenére ne haljon meg. Ebből kifolyólag úgy kéne éreznem, hogy mimnél több információt kell megosztanom a többiekkel, de nem szeretnék kiismert lenni számukra teljesen, nem szeretném, hogy tudják előre minden lépésem. Meghallgattam a többieket, én következek, érkezik a válaszom, de mit is mondjak. Úgy tűnik, a csapdákhoz nem értenek túlságosan, persze nem nyöghetem be, hogy nekem jól megy, az eléggé nagyképűnek hangzana, és rombolná is talán a moráljukat, de mégis, valahogy az orrukra kell kötnöm. kitéptem magam mellől egy virágot és szirmait kezdtem tépkedni fekve, és beszélni kezdtem.
- Hmm.. A fizikumom és a kitartásom szörnyű, a csapdaállító képességemről majd Sayuri-sama beszámol. Shurriken és Kunai kezelése nem okoz különösebb gondot, és a stratégiák kidolgozásában is megállom a helyem. Csapat munka meg…. Maradjunk annyiban, hogyha önfejűek lesztek, mert mit ne mondjak, mind a ketten eléggé nagyratörő célt dédelgettek és ez talán némi gőggel jár, akol szúrni fogok, és kirángatlak titeket a valóságotokból. –
Ekkor szétnyomtam a virág fejét, felültem a földről és szúrós tekintettel meredtem rájuk.
- Higgyétek el, nem akartok részesei lenni az enyémnek –

Mutattam szememre, ezzel azt a látszatot keltve, hogy a szememmel genjutsut tudok létrehozni, remélve eljut hozzájuk üzenetem
avatar
Yuu
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 220

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Suzuhito Sayuri on Hétf. Dec. 15 2014, 16:29

Miközben részletezte miért is rángatta vissza őket az Akadémia edzőterére, végig a többiek reakcióit, arckifejezéseit, szemmozgását figyelte, már amennyit sikerült leolvasni róluk, ugyanis akadtak olyan akadályozó tényezők mint egy otromba maszk. Persze még ha maszkot is húz az arcára rengeteg dolgot le lehet szűrni az ember arcáról, csak kicsit jobban oda kell figyelni a részletekre. A szemmozgás, hogy merre néz amikor mélyen elgondolkodik, a hanglejtés pedig megadja azt a pluszt ami hiányzik az egészből. Miközben a többiek is sort kerítettek a gyengeségeik és erősségeik elmesélésére, gondosan próbált mindent az emlékezetébe vésni, és egy bólogatással jelzi a többiek felé, hogy érti miről is van szó. Szerencsére így első hallásra úgy tűnik nem a véletlennek köszönhetik azt, hogy geninek lettek, hanem valóban értenek is az alapvető dolgokhoz, sőt még egy két érdekességre is fényt derített. 
- Nagyszerű! - csapja össze a kezeit örömében - Ha nem probléma szeretnélek arra kérni, hogy spórolj a chakrával a harc közben, és csak vészhelyzet esetén aktiváld ezt a technikát. Rendben? - mosolyog a lányra megnyugtatóan. Már az első pillanattól kezdve ahogy meglátta, érzi a lányon, hogy bátortalan, félénk. A hozzá hasonló emberekből pedig csak a kedvességgel és törődéssel lehet kihozni a legjobbat. Ha pánikolni kezd, vagy stresszelni akkor mindennek vége. A fiú beszámolójának hallgatása közben hasonlókép bólogat, majd pedig összekulcsolja a kezeit. 
- Nagyszerű! - pont ugyanazzal a hangsúllyal szólal fel mint amikor az imént a lánynál is tette - Szerencsénk van, hogy Fenereshy-san hozzáértőnek hangzik. De ne aggódj, sok gyakorlással idővel sikerülhet fejlesztened magadon, és talán még egyszer majd egy normális csapdát is sikerülhet felállítanod. - válaszolja a fiúnak, azonban a mosoly eltűnik az arcáról, és elkapja felőle a tekintetét. 
- Épp az imént vallottad be, hogy mennyi gyengeséged van, és ennek ellenére mégis bennünk keresed a hibát. Legalább annyira bízhatnál bennünk, hogy megtartod magadnak az idétlen megjegyzéseidet, és alaptalan feltételezéseket. - veti oda a fiúnak azt amit az iménti megnyilvánulásáról gondolt, nem éppen kedvesen, majd ismét felé fordítja a tekintetét. Való igaz, senki sem tökéletes, és Sayuri éppen annyi hiányossággal küzd meg nap mint nap mint ők. De egy pillanatra sem fordult meg a fejében, hogy egy valaki miatt veszti el a rangját. Egyre inkább próbálja szoktatni magát ahhoz a tényhez, hogy itt nem az egyénről szól minden, hanem a csapatról.
- Ha nincs más akkor szerintem az lenne a legjobb, hogy ha mindenki hazatérne és felkészülne a holnapi napra. - vár egy picit, majd ha már nincs semmi akkor valóban elköszön a többiektől, egy mély meghajlás, illendő köszönés, majd pedig egyenes háttal, komótos léptekkel távozik. 


A hozzászólást Suzuhito Sayuri összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 15 2014, 18:37-kor.
avatar
Suzuhito Sayuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 212

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Kenshiro Erisa on Hétf. Dec. 15 2014, 18:15

Kezdem megkedvelni Sayurit. Olyan kedves tud lenni másokkal, és olyan őszinte mosolya van. Ráadásul olyan szép, dús, és ápolt szőke hajkorona díszíti a fejét, amire egy picit féltékeny vagyok... De Yuu olyan... Nem is tudom... Tapintatlan? Nagyon rosszul esett mikor azt mondta, hogy kirángat minket a saját kis valóságunkból. Olyan volt mintha azt mondta volna, hogy sosem fognak beteljesülni a vágyaink. Hogy tudja valaki ennyire semmibe nézni mások álmait? Bár neki sem lehetett túl kellemes az élete. Elnézve a szemét, és a maszkját. Vajon mi történhetett a szemével? Gondolom nem tintát öntött bele véletlenül. Viszont úgy látszik, hogy nálunk Sayuri lesz a "vezető" amit nem bánok, viszont még most sem vagyok biztos benne, hogy engedelmeskedni fog Sayurinak. Teljes mértékben semmibe vesz minket, és úgy érzem, hogy egy cseppet sem bízik bennünk. Legalábbis bennem nem. Bár nem egy idióta, nem hiszem hogy valami hülyeséget csinálna a vizsgán.Viszont még mielőtt elindulna hazafele, két kérdést még hozzászegezek:
- Yuu-chan... Egyébként mi történt a szemeddel? És Sayuri-channal ti már ismeritek egymást egy ideje ugye? Mármint hogy azt mondtad, hogy Sayuri-chan tudja milyen jól állítasz csapdát. -
kérdeztem, egy kicsit talán félve attól, hogy esetleg megbánthatom. Viszont arra kifejezetten kíváncsi vagyok, hogy milyen hangnemben fog válaszolni, hisz ezzel megtudhatom mennyire is vesz semmibe engem. De ha nem derül ki akkor nem. Úgyis kénytelen lesz együtt dolgozni velem is, és nem olyan ostoba, azt gondolja nélkülem vagy nélkülünk akármire is képes lenne.


A hozzászólást Fenereshy Erisa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 23 2015, 19:11-kor.
avatar
Kenshiro Erisa
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Pff... Jó kérdés...


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 431

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Yuu on Hétf. Dec. 15 2014, 18:33

Sayuri-san mondandóját, Erisa-san bátorításával, dicsérésével kezdi, nem értem mért törődik mások lelkiállapotával, persze Erisa-sanon egyértelműen látszik, hogy félénk, de az embernek egedül kell végig járnia az útját, akik másokra támaszkodnak azok gyengék, így mivel vigyáznom kell Sayuri-sanra, bizonyára ő is az. Persze jöttek a felém intézett csípős megjegyzései, melyre ezúttal inkább nem is reagáltam, elég nekem a gondolat, az emlék hogy beleesett a csapdámba, olyan könnyedén és buta módon. Főleg a "Normális csapda" miatt, hiszen az volt, mert nem ismerte fel. Persze ha besült volna, azt mondom oké rendben van. Magamra eszméltem, annak ellenére hogy nem is akartam foglalkozni a dologgal eléggé sikerült belemélyednem és e közben Sayuri-san le is léphet, épp indultam volna én is hazafelé, mikor a bátortalan kis Erisa-san megszólalt, és eléggé mély kérdést tett fel.
- A szemem, nos.... Maradjunk annyiban, hogy baleset volt. Sayuri-Samaval való ismeretségem nem hosszabb sokkal tiédnél, nem kell aggódnod, nem leszel kirekesztve. -
Szerettem volna minél előbb távozni így igyekeztem számára megnyugtató választ adni, hogy ne jöjjön újabb kérdésekkel, nem vagyok jó a másokkal való kommunikálásban. Meghajoltam és elköszöntem tőle, majd esélyt sem adva megállításomra sietve indultam el onnan. Ha Sayuri-san ennyire elkényezteti őt, azzal  csak az én helyzetemet nehezíti meg, bár nem értem mért hagyott egyáltalán ott, azzal a lánnyal egyedül. Ekkor felötlött, hogy ő is Yuu-channak hívott, elöntött a harag, legszívesebben széttéptem volna valakit. Ha ezekkel leszek összezárva, meg fogok őrülni. A közérzetem egyre rosszabb volt, egy nap alatt háromszor Yuu-chanoztak le, ez szörnyen esik, még ha ki nem is mutatom.


Folytatás
avatar
Yuu
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 220

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Shimura Danzou on Csüt. Dec. 25 2014, 14:20

// Ginoo Yukizaki //Homokos föld, mindenütt bábúk, piros és kék karikákkal. Eme kijelölt edzőhelyet drótkerítéssel vették körbe. Iruka, aki a huszonkét összegyűlt Genin előtt áll, megvakarja sebhelyes arcát. Rajta kivül még két ember van itt, mint Tanár. Iwakawa-sensei, bár Ő elég rossz bőrben van és itt van még Namida-sensei is.
- Sziasztok harmadévesek! Remélem kipihentétek magatokat tegnap, mert ma egy nagyon fontos esemény elé nézünk. - a gyerekek között halk pusmogás hallatszódik - Eljött az Év Végi vizsga ideje! Tudom, hogy lelkesen és örömmel készültetek erre a napra, melyen eldől, hogy elég jók vagytok-e a következő évfolyamhoz. Három próbának vetünk alá titeket. Előszőr, válaszolnotok kell egy elméleti kérdésre, majd bizonyítanotok kell, hogy chakrakontrollotok elég jó a következő évfolyamhoz. Ezek nagyon fontos dolgok. Aki nem felel meg az elvárásoknak, újrakezdi az évet. Az év végi jegyetekbe beleszámít az egész éves teljesítményetek, de ha eddig Kitünők voltatok, az nem jelenti azt, hogy tovább mentek a következő évfolyamra. Aki az Év Végi vizsgán megbukik, az mindenképpen újrakezdni az osztályt. De ne csüggedjetek én bízom bennetek!
A fiatal Tanoncok körében sem maradt el a felismerése annak, hogy a Sensei csak két próbát említett egyelőre, azonban néhányakban nagyobb felháborodást keltett az, hogy hiába jók a jegyeik, ha nem sikerül jól a vizsgájuk, akkor megbuknak végleg. Yukizaki észreveheti, amint Ichizoki csak vigyorog az egészen. Az egész osztályban Ő rendelkezik a legjobb alkattal, nem véletlenül jó a Taijutsuban. Viszont ezzel együtt még okos is, noha a chakrakontrollja hagy maga után némi kívánnivalót. Ő az osztály legjobbja, vagy legalábbis majdnem. Mellette foglal helyet a barátja, akivel eléggé elválaszthatatlanok. Nara Shumiro. Az a srác nem hoz szégyent a klánjára, elméje éles. Azonban lusta. Úgy látszik, náluk ez örökletes. Mind a ketten fekete hajúak, szemeik barnák. Ichizoki könnyed kimonot visel, mely szűrkében pompázik, Shumiro vékony láncinget, fölötte barna szövetmellényt. Yuuno és Nabeto is itt vannak valahol.
- Akit szólítunk, az jöjjön ide! Nálam fogjátok chakrakontrollotok fejlettségét megmutatni, Namida-sannak pedig válaszoltok egy kérdésre.
Namida-sensei elhúzódik a helyszín egyik sarkába. Iruka előszőr Shumiro-t hívja, Namida pedig Yuuno-t. Shumiro létrehoz egy tökéletes bunshint, Yuuno pedig láthatóan jól felelt a kérdésre. Yukizakit előszőr Namidához hívják. A Sensei ránéz az ifjú bábosra, majd felteszi kérdését:
- Mi a Tűz Akarata?


Percekkel később, válaszoljon bárhogy is az ifjú, Iruka azt kéri tőle, hogy Yukizaki vegye fel az ő alakját.

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Ginoo Yukizaki on Pént. Dec. 26 2014, 19:18

Ginoo dobogó szívvel áll ott a többiek közt. Egész évben erre készült de, még így se biztos a saját tudásában. A tenyere izzad és nyelni is alig tud. Az idegességét a környezet alapos elemzésével vezeti le de, nem akaratlagosan.
~Iwakawa sensei nem néz ki jól. Úgy látszik tényleg küldetések miatt volt távol. De ahogy látom még így se hagyná ki az osztályának az évzáró vizsgáját. A tanárokat akik itt vannak azokat ismerem.~
És megszólal Iruka sensei. Ginoo minden figyelmét rá koncentrálja ami nem könnyű. Főleg, hogy most hallotta ez a vizsga dönti el, hogy ő átmehet-e a következő évfolyamba. Az osztály ideges. Ginoo pedig észreveszi, hogy csak ketten vannak akik teljes nyugalommal állnak. Szerencsére vannak még páran Ginoo előtt úgyhogy valamennyire sikerül összeszednie a gondolatait.
~A chakrakontroll irányítása menni fog kivéve persze ha Transzformációs technikát kérnek mert az múltkor nem sikerült. A kérdés pedig nagy valószínűséggel történelmi lesz. Hacsak nem a növényekről lesz szó. A történelemből pedig a kagékat tanultuk a sensei-el. Az első kage erdőket növesztett, a második technikákat talált fel és suiton elemet használt, a harmadik minden jutsut ismert, a negyedik gyors volt, az ötödik pedig erős.~
Ahogy ezt végiggondolta szólították is. Nyelt egyet és odament a sensei elé. A kérdés viszont teljesen váratlanul érte. Ahhoz is kell pár pillanat, hogy értelmezze a kérdést. Majd pedig alaposan elgondolkozik és az elméjében kutakodik. Végül belekezd a válaszba de, mire a végére ér inkább kérdés lesz belőle.
-Az első kage békét hozott az országba úgyhogy a válasz a béke?
Ez után Iruka sensei adja fel a feladatot. Amire Ginoo általában képes de, most valóban nehéz feladat a koncentráció.De egy nagy levegőt vesz és megpróbálja.
avatar
Ginoo Yukizaki
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Konohakagure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 385

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Shimura Danzou on Vas. Jan. 04 2015, 11:38

Az ifjú Yukizaki válaszát hallva, Namida-sensei csak ír valami feljegyzést a papírjára és útjára engedi a fiatal Tanoncot. Arcán nem látszik, hogy örülne vagy szomorkodna és nem is mond semmit arról, hogy az ifjú vajon jól, vagy rosszul válaszolt. Iruka sensei elé érve Yukizaki megkapja a feladatát és létrehoz egy remek Henge no jutsut, amiért a sebhelyes arcú tanár meg is dicséri.
Amint az első két próba befejeződött, mindenkinek kiosztanak három, életlen kunait. Nyílvánvalóan gyakorló fegyverek, Iwakawa felsorakoztatja és párokba osztja a Tanoncokat, miközben Iruka a feladatot ecseteli.
- A harmadik próba nem elméleti, hanem egy rövid és felügyelt küzdelem. Meg kell tudnunk, hogy milyen képességekkel rendelkeztek veszélyes helyzetben. Mi választjuk ki a párokat, éles fegyvert nem használhattok, azonban mivel ez még így is komoly kockázatokkal jár, ezért felügyelünk rátok hárman, és három párnál többen egyszerre nem harcolhatnak. Az első páros Ichizoki és Katsuo! Gyertek ide!
Katsuo egy cingár fiú, aki inkább sunyi, mint bátor. Ráadásul elég gyenge tanuló. Nem is kérdéses, hogy kinek van a legnagyobb esélye a győzelemre. Sokan fel is lélegeznek, hogy megúszták Ichizoki-t. A harcoló felek felállnak egymással szemben és várnak, amíg Iruka kihívja a következő párost.
- Nabeto és Sanada!
Sanada egy kövér fiú az Akimichi klánból. A humora pocsék, haja mindig összevissza áll, és enyhén rozsda szinű. Általában kláni öltözékét viseli, ami a zöld különböző színeiben pompázik. Nem túl okos, bár butának sem lehet nevezni. Erős fizikailag, ami nagyrészt testsúlyából fakad.
- Yukizaki és Shumiro!
A Fekete hajú Nara Shumiro unottan lépdel ki a helyére. Ő Ichizoki legjobb barátja és szintén az osztály legjobbjai között van. Iruka hamarosan kiadja az utasítást, mely szerint "kezdhetitek". A Két másik páros nem sokat vacakol, Ichizoki elkezdi püfölni Katsuo-t, míg Nabeto megpróbálja magától távol tartani az Akimichi klánbeli Sanada-t. Yukizakival szemben, azonban a Nara nem csinál semmit. Kezét barnás nadrágja zsebében nyugtatja. A Mellénye ugyanilyen szinű és alatta egy vékony, könnyített, speciális láncing található. Shinobi viselet.


// Ha gondolod, az adatlapodon jegyzetelhetsz, hogy kik az osztálytársaid és, hogy mit tudsz róluk - persze csak azokat írd le, akiket megneveztem. Vagy ha gondolod, megtehetem én is. Nehogy az legyen, hogy a sok név között nem tudunk eligazodni ^^ //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Ginoo Yukizaki on Vas. Jan. 04 2015, 12:15

Ginoo nem tudja, hogy jól válaszolt-e vagy sem. Kétségek közt megy hát és próbálja meg a chakraformázást de, az sikerül. A dicséret jól is esik neki. Viszont a következő feladat szintén Ginoo gyengéje. A szemtől szembe való harc. Csak remélni tudja, hogy nem Ichizoki-t kapja ellenfélnek mert ha egy jó taijutsu használóval kerül szembe akkor a vereség biztos. Ő is megnyugszik mikor megtudja, hogy Ichizoki az Katsuo ellenfele lesz. Nabeto most jól kifogta az biztos. És mikor Ginoo meghallja az ellenfelének a nevét akkor nyel egy nagyot Shumiro nagyon veszélyes ellenfél lehet. Viszont Ginoo-nak van esélye. Mindketten inkább az eszükre szoktak hagyatkozni. Az biztos, hogy ez egy érdekes küzdelem lesz. A másik két pár egyből egymásnak rontanak de, Shumiro látszólag teljesen nyugodt. Ginoo egy pillanatra megfeszült de, az ellenfelét látva ő is kicsit ellazította magát. Fürkésző szemmel figyeli a másikat. Azt szeretné, hogy semmi se kerülhesse el a figyelmét. Shumiro-nak több esze van annál minthogy szemtől szembe nekitámadjon Ginoo-nak. Ginoo valami cselre gyanakszik és azt akarja átlátni.
avatar
Ginoo Yukizaki
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Konohakagure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 385

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Shimura Danzou on Szomb. Jan. 10 2015, 13:28Miközben Yukizaki és Shumiro csak méregetik egymást Namida-sensei felügyelete alatt, Iruka-sensei máris véget vet Katsuo püfölésének. Ichozoki fél perc alatt legyőzte. Izmai dagadnak a napfényben, ahogyan fehér fogai ragyognak, miközben légedetten mosolyog. Katsuo a földön fekszik, kétségbeesett arckifejezéssel. Cingár és alacsony fiú, sosem volt erőssége a Taijutsu, de ez a gyors vereség azért nagyon megalázó, még ha Ichizoki volt is az ellenfele.


Nabeto továbbra is arra összpöntosít, hogy elkerülje a nagytestű Sanada ütéseit, csapásait és úgy egyáltalán kikerüljön a közeléből. Látszólag elég tanácstalan a tanonc.
- Add fel, Yukizaki! Hiszen még mozogni sem tudsz! - Shumiro hangja fagyos.
És tényleg, Yukizaki észreveheti, hogy nem képes a mozgásra. Ekkor meglátja maga előtt, amint az Ő és Shumiro árnyéka egybeforrt. Rejtély mi lehet ez, viszont nem természetes, elvégre a nap jobbról süt, tehát gyakorlatilag lehetetlen, hogy a két árnyék összeforrjon. Mégis ez történt. Mitévő lesz most, Konoha Ifjú Bábosa?

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Ginoo Yukizaki on Szomb. Jan. 10 2015, 16:19

Ichizoki-ék küzdelme már lezárult. Meg kell hagyni elég gyors volt. Még Ichizok-hoz képest is. Nabeto még elég jól tartja magát de, ki tudja meddig. Ginoo-ék pedig csak nézik egymást. Mármint Ginoo így gondolta. Shumiro megjegyzése meglepte Ginoo és főleg az, hogy igaza van. Az árnyékok-ról nem is tudja elsőnek, hogy mit gondoljon de, mint álatalában most is a helyzet elemzését veti be.
~Ez a helyzet nem jó. Nem bírok mozogni és ez által semmit sem bírok használni. Ez által nem bírok kijutni a helyzetből. De mi lehet ez. Genjutsu vagy ninjutsu. Ha genjutsu akkor el vagyok veszve viszont ha ninjutsu akkor annyi esélyem van, hogy ő is elfárad a fenntartásában mint én a bábmozgatásban. De, hogy tudott elkapni. Minden bizonnyal az árnyékával. Talán abba vezetett chakrát és az által fogott el vele. Viszont, hogy lehet-e az árnyékot irányítani arról fogalmam sincs. Viszont ha lehet akkor az sok koncentrációt igényelhet. Vagyis ha igazam van akkor ez a technika chakraigényes és sok koncentrációt igényel. Vagyis úgy juthatok ki ha valahogy elhasználtatom vele az összes chakráját vagy megtöröm a koncentrációját. Az utóbbi sokkal nehézkesebb.~
-Nem adom fel. Lehet, hogy én nem tudok mozogni de, van amihez nem kell mozognom.
És néz Shumiro mögé mintha lenne ott valami.
avatar
Ginoo Yukizaki
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Konohakagure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 385

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Shimura Danzou on Vas. Jan. 11 2015, 12:23

Nagyon úgy tűnik, hogy Yukizaki jól kalkulált. Elvégre hiába Nara, Shumiro is csak egy Akadémiai tanonc. A fekete hajú fiú álláról egy kövér izzadságcsepp kezd el gurulni lefelé, mire leér az álláig, valami megváltozik. Annyi bizonyos, higy Yukizaki trükkje nem jött be, a Nara nem zavarodott össze attól, hogy a háta mögé nézett. Valamiért biztos magában, vagy legalábbis volt. Yukizaki láthatja, amint a lába előtt összemennek az árnyékok, majd szépen lassan visszaállnak oda, ahol eredetileg lenniük kell. Így már nem állnak össze és a bábos fiú is szabadon tud mozogni.

- Mondtam, hogy add fel, Yukizaki! - Kiáltja Shumiro.
A Nara kezeiben egy-egy kunai jelenik meg, bal kezét meglendíti és a fegyvert Yukizaki felé dobja, miközben két gyors lépéssel átszeli a kettejük között lévő teret és a jobb kezében lévő kunaiial csapást indít. Nyílván úgy kalkulált a NAra, hogy a meglepetés ereje többszörösen is az Ő oldalán áll. Talán így is van, mindenesetre közelharc veszi kezdetét. A kérdés c sak az, hogy ez mégis kinek kedvez...
A nap erősen süt jobbról és ami azt illeti a szél is mintha most akarna feltámadni. A harcot felügyelő Chunnin arca kíváncsi, elemző erővel bír. Mindeközben Shumiro tekintete ádáz. Úgy látszik, hogy kiesett a szerepéből.

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Ginoo Yukizaki on Vas. Jan. 11 2015, 12:47

Ginoo terve nem vált be. De úgy látszik, hogy a jutsu magától szétoszlik. Hacsak ez nem egy újabb trükk. Shumiro dühe Ginoo-nak kedvez. A felé dobott kunai elől megpróbál kitérni és ezzel el is veszti a lehetőséget, hogy a bábját használhassa harc közben. A most is kezében tartott másik kunai-al próbál védekezni és a harcot számára kedvezően irányítani. A nap az ellenfele szemébe süssön és neki háttal legyen. Ez azért is kell, hogy még egy ilyen árnyékos trükköt ne vethessen be ellene. Főként védekezik. Arra számít, hogy Shumiro már most is fáradt és ettől a vad kapálózástól az utolsó erejét is felhasználja. Ha a fáradtság első jeleit észre veszi akkor vált át hirtelen ellentámadásba. Méghozzá úgy, hogy Shumiro lábait próbálja kirúgni. Ha ez sikerül akkor a torkának próbálja szegezni az életlen kunai-t. Viszont ő nem túl jó taijutsu használó. Így hát minden ügyességét össze kell szednie.
avatar
Ginoo Yukizaki
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Konohakagure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 385

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Shimura Danzou on Kedd Jan. 13 2015, 23:51

Az igazság az, hogy Yukizaki és Shumiro is a lehető legnagyobb előnyt próbálják meg kihozni az adott helyzetből. Az idjú bábosnak feltánik, hogy a Narának esze ágában sincs a nappal szemben állni, s ezért nem is túl készséges ezen szempontból. A fiú lihegése egyértelmű, bár próbálja takargatni. Hiába van az osztály legjobbjai között, hiába Nara. Ő is csak egy akadémiai tanuló, akinek mellesleg a terve nem vált be túlzottan. A Két tanonc ezért tovább csépeli, vagy legalábbis próbálja csépelni a másikat. Végül a Nara földhöz vágja fegyverét, úgy, hogy a hegye beleálljon a talajba. Majd megszólal:

- Ennek így nincs értelme, a továbbiakban nem több mint cirkuszi mutatvány. Nyertél Yukizaki, feladom!
Kétséges, hogy ezen szavak hallatán őszinte öröm tör-e majd fel Yukizakiból, de ez természetesen rajta múlik. Az ifjú B-s értékelést kap úgyanúgy a vizsgára, mint az év végi osztályzatra. Bár igazából utóbbi B+-os. Nabeto, Yuuno szimplán B-t kaptak, Shumiro ugyanazt, mint Yukizaki. Ichizoki A+-t. Sanada C-t. Katsuo D-t. Hárman megbuktak.

// Voltak tetszetős ötleteid és elég sokat kihoztál egy jelenleg még nem túl erős karakterből. Ráadásul nem veszed fél vállról az alacsony szint korlátait. + 10 chakrával jutalmazlak! //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Ginoo Yukizaki on Szer. Jan. 14 2015, 13:27

Ginoo és Shumiro közt egy elég érdekes harc jön létre. Bár Shumiro dühös lett de, Ginoo-nak nem sikerült elérnie, hogy hibázzon. Így maradt a kifárasztásos terv. Ginoo csak védekezik és így várja a pillanatot mikor Shumiro hibáz de, ekkor egy érdekes dolog történik. Shumiro feladja. Ginoo nem is tudja mit gondoljon. Ő is eldobja a fegyverét de, ennél többet hitte, hogy dolgoznia kell majd. Másként akart győzni. Jó jegyet kapott de, akkor sem hiszi, hogy megérdemelte volna.
~Többet kéne gyakorolnom. Ez így nem volt jó.~
avatar
Ginoo Yukizaki
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Konohakagure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 385

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Zento Eiji on Csüt. Jan. 29 2015, 14:54

//Rikudou Sennin//


Reggel nehezen felkelve kicsit korán megreggeliztem majd felöltözetem. Hiányoltam Isamit de a levél amit hagyott az egy kicsit jobban izgatott. Főleg arol a részről "hogy valaki". Isaminek nem volt túl nagy gyakorlata a rejtelmes dolgokban. Úgyhogy izgatottan mentem az edzőterep felé. Az úton sokszor eszembe jutott Isami de nem féltettem mert tudom hogy ő egy nagyon jó ninja valaminta, hogy egyre jobban közeledtem annál jobban érdekelt hogy ki az a valaki. Nő-e vagy férfi, magas vagy alacsony, szigorú-e vagy engedékeny és még sok ilyen kérdés keringett miközben reggel a nagy nyüzsgésben sétáltam. Viszont ahogy egy pillanatra kitisztult a jobb oldalon a tér láttam néhány gyereket ahogy játszanak és eszembe jutott újra hogy milyen jó volt Isamival sokta ninjásat játszani és hogy már akkor is motoszkált bennem az a tudat hogy én egy nagyon jó ninja akarok lenni. Ahogy megláttam az akadémiát tudtam hogy mindjárt ki fog derülni hogy ki lesz az a valaki. Mivel hétvége volt ezért az akadémi kifejezetten üres volt de ettöl függetlenül eszembe jutott minden emlék hogy hogyan kezdődött az első akadémiás évem és az is hogy menyit kellet tanulnom viszont mindig ott lebegett előttem az a cél hogy én leszek egyszer a hokage és Isami is sokszor bíztatott és megpróbált segíteni ott ahol csak tudott. Kiváncsiságom az egekbe szökött ezért már sietősre fogtam viazont az eszembe se jutott hogy még túl korán van és mikor odaértem senki sem volt ott. Ezért hát úgy döntöttem hogy még próbálkozom egy kicsit a függőleges terepen való járással. Ennek érdekében csak ere az egy dologra koncntráltam és kizártam minden mást. Elkezdtem lépéseket tenni a fal felé és minden erőmet összeszedve feléptem a falra és sikerült nem leesnem róla. Miután ez megvolt lassan elkezdte felfele haladni szépen lassan míg a második lépés után megcsúszott a hátsó lábam és hirtelen esni kezdtem. Valaki hirtelen elkapott ebben a pillanatban eszembe jutott Isami és minden ami tegnap történtt. Ezért hát gyorsan meg is néztem hogy ő kapott e el de mikor megláttam hogy nem ő volt az akkor esett le nekem hogy ő az a valaki akiről Isami írt.
avatar
Zento Eiji
Játékos


Adatlap
Szint: E
Rang: akadémiai tanuló
Chakraszint: 80

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Feb. 01 2015, 22:09

// Nem tudom, hogy mennyire vagy jártas a Narutoban és a Jutsukban, így majd menet közben ha lesznek bakik, akkor szólok! Smile Nah akkor kezdjük! // 3


   Mint mindig, Konohában most is gyönyörű, tiszta, napsütéses idő volt. Dél volt, hiszen Eiji teljesen pontosan érkezett meg a megbeszélt helyre, sőt ami azt illeti, néhány perccel talán előbb is, mint kellett volna. De ezt nem rója föl neki senki, elvégre inkább a diák várjon a tanárra, mintsem fordítva. Isami utolsó leveléből nem derült ki sok minden. Lehet, hogy gyorsan kellett megírnia, ugyanis annyi állt a levélben, - szigorúan a lényegre szorítkozva - hogy el kellett ugyebár mennie, ám nem hagyja magára Eijit, megkérte egy régi barátját, hogy egyengesse útját. Így hát Eiji kissé izgatottan, de eljött a megadott időpontkor a megadott helyre és mivel ideje mint a tenger, nekiállt edzeni.
   Akadémiai Tanulótól ritka olyat látni, hogy képes megmaradni a vízszintes felületen. Az első pár lépés tökéletes is volt, azonban történt valami és mintha megcsúszott volna. Esni kezdett lefelé, ám valaki elkapta őt. Nem, nem odalent átkarolva őt, mintha valami szőke herceg volna, hanem megragadva jobb lábát, a levegőben fejjel lefelé lógva. Eiji talán már elkönyvelte halálát, és már lepergett előtte az élete, ám a szorítás ami a bokáját érte, hatalmas megkönnyebbülést jelentett a számára. Pontosan három centire volt a talajtól. Szemeit összezárta, kezeit maga elé emelte, majd amint feleszmélt a helyzetből, a bokájára gyakorlott nyomás elengedett és a fiú arccal előre esett le a földre. Persze kezével tompította az esést, mivel akaratlanul is maga elé helyezte, így nem esett sem komolyabb, sem pedig kisebb baja. Egyedül a ruhája lett kissé fűfoltos, de ez egy ninja számára elhanyagolható történet.
   A fiatal fiú felállt, majd leporolta magát. A falról pedig a megmentője sétált le komótosan, kecsesen mint egy macska. A fiú ekkor nézett fel rá, mivel a megmentője, hiába, hogy lány volt, körülbelül másfél fejjel magasabb volt nála. Egy nő volt az. A teste vékony, de nem az a gebe fajta, hanem az, amelyik még az egészséget sugározza magából. Úgy nézett ki, mint egy igazi Kunoichi. (Női Ninja) Bőre hófehér, haja élénk vörös és a háta közepéig ér. A szeme pedig kék. A Ruházata meglehetősen hétköznapi, ám mégis van benne egyediség. Leginkább a szürke és a fehér a domináns, kisebb vöröses színezésekkel. (Ruha és azArckifejezés) A szemei és az arca szigort és keménységet sugárzott, ám a teste és a megjelenése nőiességet és kedvességet. A két ellentét egy tökéletes tanár ismérve. A lány miután leért megállt a fiú előtt két méterrel, majd gúnyosan megjegyzi.
- Látom van mit még gyakorolnod...
Mondja, majd végignéz a falon elgondolkozva.
- Habár, egy Akadémiai tanonckától nem rossz... Úgy látom, előrehozhatnánk számodra a Genin Vizsgát.
Mondta a lány, majd szikrázó szemeivel a fiú felé fordult újra. Nem kerülte a szemkontaktust, egyenesen a fiú szemeibe nézett.
- A nevem nem lényeges, de ha szólítani akarsz, akkor hívj Shinkunak...
Mondta a nő, majd dobott kezével egyet a haján.


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Zento Eiji on Szer. Feb. 04 2015, 07:28

Összeszedtem magam, majd illendően köszöntem egy meghajlással körítettem
- Jó reggelt  Shinku-sensei
Mikor kiegyenesedtem és jobban megnéztem a senseit egy kicsit szigorúnak tűnt, de ez nekem tökéletesen megfelel két okból is egy Isami ajánlotta úgyhogy csak nem olyan rossz, kettő ha szigorú akkor követel és az nekem tökéletes hisz minél hamarabb le szeretném tenni a genin vizsgát. Nem sokkal később kicsit izgatottan bombázni kezdtem kérdésekkel
- Sensei tudja hogy hol van Isami? - meg sem vártam hogy válaszoljon már mondtam a következő kérdést
- Sensei mit fogunk először megtanulni?
- Tényleg előrébb hozhatjuk a genin vizsgát?
A harmadik kérdés után már láttam hogy a sensei feje egy kicsit vörösödik  és ezért gyorsan abba is hagytam plusz egy kicsit a halálfélelem is elkapott. "Most már tényleg félek tőle"- gondoltam magamban. Úgyhogy kicsit lenyugodtam és megvártam míg a sensei válaszol a kérdéseimre. Nagyon reméltem hogy válaszolni fog, mert hát nagyon érdekelt hogy hol van Isami és az is, hogy hogy van. Egyenlőre viszont nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen lesz Shinku-sensei edzéseken és úgy az életben ha egy kicsit jobban megismerem. Neki ez nem áll fent hisz szerintem már mindent tud rólam mert ahogy ránéztem tudtam hogy nem nagyon bízik bennem. 
avatar
Zento Eiji
Játékos


Adatlap
Szint: E
Rang: akadémiai tanuló
Chakraszint: 80

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Jiraiya on Pént. Feb. 06 2015, 12:21

// Nem tudom, hogy mennyire vagy új a szerepjátékok terén, viszont ahogy mondtam, ez egy jó tanuló játék. Smile A lényeg, hogy Te csak a karakteredet irányíthatod hogyha egy mesélővel játszol és csak akkor irányíthatsz mást, hogyha azt a mesélő megengedi. Az NJK-k (Nem Játékos Karakterek) reakcióit is a mesélő írja le. Tehát nem írhattad volna le az elkapást (Habár ez egy jó kezdés volt) és azt sem, hogy a sensei feje vörösödik. Habár ez utóbbi még a legkisebb gond, ennyi még talán belefér. Szóval sem NJK-at sem pedig a környezetet nem "irányíthatod." A tárgyakat és a környezetet, valamint az NJK-at maga a karakter felhasználhatja. Például ha egy faluban vagy ott sok az ember. Egy buta ötlet: A sensei egy kunait dob feléd, de te az ártatlan nénikét rántod magad elé, hogy kivédd. Tehát érted gondolom a lényeget, hogy a karaktered tettekkel, beszéddel, vagy bármi mással bevonhat NJK-at a játékba, azonban Te mint felhasználó nem irányíthatod őket. A területtel ugyanez a helyzet. HA egy Erdőben, Barlangban, Faluban vagy, akkor a területet felhasználhatod, ám csak az adott terület sajátosságait. Például a faluban vannak ládák az utcán, árusok, emberek, házak, stb stb. Az barlangban vannak kövek és kb ennyi... Very Happy Az Erdőben már több dolog van: Fák, Bokrok, Kövek, Botok, Tuskók, stb... Ezeket mind felhasználhatod, ám az is lehet, hogy folyóra lenne szükséged a víz miatt, ám azt nem írhatod már bele, hogy megyek a folyóhoz, mivel lehetséges, hogy nincsen. A karaktered körbenézhet, a mesélő leírja, hogy mit lát és aszerint cselekedhet. Vagy elindulhat vakon is akár keresgél. Nem tudom tényleg, hogy mennyire vagy otthon a Szerepjátékokban, így csak azért írtam ezeket le, mivel ezek szoktak gondot jelenti más játékosoknak. //


A sensei feje valóban kissé elvörösödött hallván a kérdésözönöket. Valószínűleg nincs hozzászokva a gyerekekhez, mert valljuk be, Eiji még gyerek. Habár, érettsége lehetséges, hogy némely felnőttet is felülmúlhat, hiszen nem egy ilyen gyermekről hallott már a Világ, ám Shinku-sensei szemében mindenképpen csak egy gyermek... Az Akadémiai Tanulókról csak az Akadémián vezetnek aktát, aminek az összesítését a Genin Vizsga után, továbbítják a Hokagénak, aki természetesen csapatokba sorolja őket. Persze, ezeket manapság már nem a Kagék végzik, meg vannak rá a hivatalos emberei... A nő összeráncolt homlokkal, néz a fiúra.
- Te aztán buzgó kis tanuló vagy...
Szavaiban nem volt harag, sem pedig gúny, sokkal inkább érződött némi ellenszenv. Persze, ez csak érződött, nem biztos, hogy úgy is volt. Minden esetre látszik rajta, hogy nincs ínyére a tanárkodás.
- Ha kicsit kikupállak, akkor még talán Ninja is lehet belőled. De egyenlőre elég a kérdésekből. Tanuld meg, hogy csak akkor beszélj, hogyha kérdeznek, vagy ha alkalmas...
A Kunoichi jelleme sziklaszilárd. Látszik rajta, hogy jól ki lett képezve, ugyanis nem csak tudja, hogy hogyan kell viselkednie egy Shinobinak, hanem látszik is rajta a keménység és a fegyelem. Lehetséges, hogy egy szadista, erőskezű tanárral áll szemben a fiatal Eiji? Isami vajon tisztában volt ezzel? Nos a kérdésére hamarosan választ kap a fiú, ám még várnia kell vele egy keveset. A nő sarkon fordult, majd elindult lassú léptekkel előre, miközben beszélni kezdett, feltehetően Eijihez.
- Mielőtt választ kapsz a kérdéseidre, előtte meséld el, hogy ki vagy és hogy honnan jöttél...
Mondta a nő, majd meg sem nézve, hogy a fiú követi-e csak ment és ment előre. Léptei szilárdak és egyenletesek voltak. Nyíl egyenesen haladt, nem tért ki egy fokot sem jobbra, sem pedig barra. Karját mindvégig a teste mellett tartotta. Kissé ellazította őket, ám még így sem mozoghattak szabadon, ám a mozgásuk nem is látszódott volna, mivel a hosszú vörös haja, eltakarta a nő karját és hátát. Innen hátulról, még egészen tüneményes teremtésnek is néz ki...// Ha minden igaz, akkor tudod, hogy egy másik játék is folyik Sayuri, Yuu és Erisa játékosokkal. Nos, velük fonódik majd össze a Te sztorid is, ám mi most abban az időszakban vagyunk, amikor Ők letették már a Genin Vizsgát, te pedig három hónapja jársz a negyedik évfolyamba. Tehát a másik csapat jelenleg folyó játéka után vagyunk némileg. Erre azért volt szükség, hogy legyen elég idő a játékotok összefonása között, amiben pedig Isami lesz a kulcsfigura, akiről kaptam némi leírást, ám a történetét innentől én alakítom nektek. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Zento Eiji on Hétf. Feb. 09 2015, 07:48

Mikor a sensei kérdését befejezte felálltam és oda siettem mellé majd mielőtt bele kezdtem volna ez a gondolat futott végig rajtam "ha már úgyis tud mindent rólam akkor meg minek kérdezi",de nem mertem vitatkozni úgyhogy rákezdtem
-Kiskoromból nem sok emlékem van, de apa mondta, hogy a születésembe halt bele anyukám így őt nem ismertem viszont ahogy apa mesélt róla nagyon kedvesnek és gondoskodónak tűnik.-nem
nagyon  látok reakciót a sensei arcán így fojtatom. 
-Isamit kiskoromban ismertem meg úgy hat éves lehettem akkoriban, sokszor játszottuk együtt ninjásat ,de három évvel ezelőtt apa meghalt egy betegségben ahonnan Isami segített kilábalni azzal hogy mindig mesélt valami izgalmas történetet vagy valami viccet de ez nem volt az erőssége. Valamint ő karolt fel és vele edzettem sokat.-még mindig semmi reakció hát akkor egy settenkedős történettel folytatom mivel kíváncsi vagyok hogy ehhez mit szól
- Egyszer az egyik este Isami elment otthonról. Én úgy döntöttem hogy követem mert érdekelt hogy hova megy. A városban egy nyüzsgő utcára ment ahol éppen hogy csak tudtam követni de ment majd egyszer csak annyit látok hogy behajlítja a lábait majd elrugaszkodik és ez olyan gyorsan hogy alig láttam. Néztem hogy hova ment forgattam a fejem nézelődtem majd megláttam hogy az egyik ház ablakába érkezett majd azon keresztül bement a házba. Megpróbáltam követni a házba és szerintem a második emeletre ment úgyhogy felmentem bár ehez kellet az a szerencse hogy egy ismeretlen éppen felment a házba.Mikor felértem a fejemet az ajtóhoz raktam és hallgatózni kezdtem és ezt hallottam
-Rég találkoztunk Eri 
-Ez felvetett néhány gondolatot a fejemben, de ekkor megcsúszott a lábam és elestem. Hirtelen nagyon megijedtem és leszaladtam hogy nehogy észrevegyenek. Ekkor lelkiismeret furdalásom lett hisz Isami mégis csak a legjobb barátom úgyhogy inkább hazamentem és lefeküdtem aludni.Az úton is és az ágyban is végig azon gondolkoztam hogy ki az a lány akit  Isami Erinek szólított.
Én már nem nagyon tudom hogy mit meséljek még magamról úgyhogy úgy gondoltam hogy megkérem senseit hogy meséljen magáról egy kicsit.
-Sensei mesélne magáról egy kicsit ? 


// Ezúttal engedélyezem neked a befejezést, de legközelebb ilyen ne legyen. Tehát ahogy csak Teljesen kész előtörténetet és Élményt nyújthatsz be, úgy ha már benyújtod a posztodat, akkor az is legyen kész. Tehát erre figyelj, mivel egy több játékos játéknál már lehetséges, hogy a karaktered élete múlhat rajta, mivel a mesélő úgy veszi, hogy eddig írtad a posztot. Milyen eszközről írsz? ~ Rikudou //
avatar
Zento Eiji
Játékos


Adatlap
Szint: E
Rang: akadémiai tanuló
Chakraszint: 80

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Feb. 10 2015, 16:39

// Az előző posztod végére írtam tegnap. Olvasd el, ha nem tetted. Smile És ne feledd, mivel új vagy, ezek még nem büntetendő hibák, de később lehet velük bajod. A fogalmazásodra majd figyelj, mert helyenként kissé érthetetlen. Habár, ezeket csak a beszédben vettem észre, mármint amikor a karaktered beszél, így lehetséges, hogy direkt van így megírva. //Shinku-sensei sietős léptekkel ment előre, miközben Eiji követte őt és úgy beszélt. Rengeteg mindent elmondott, amiben sok a sensei számára új dolog is volt, hiszen a hivatalos akták nem írnak sokat a fiúról és Isami sem mondott el mindent. A sensei azonban amikor a fiú a lopakodós történethez ért, kissé felhúzta vékony, vörösen csillogó szemöldökét, majd fél szemmel a fiúra nézett, ám ez alig észrevehető volt, így a Eiji nem is vette észre. Ám mielőtt még a sensei is szóhoz juthatott volna, a fiú egy kérdést tett fel neki, ami kissé hideg zuhanyként érte Shinku-senseit. Nem sűrűn fordul elő, hogy egy tanítvány kérdez a mesteréről és ennél a nőszemélynél ez nem is igazán volt ajánlott... Egyenlőre Shinku úgy tett, mintha meg sem hallotta volna a kérdést és úgy szólalt meg, miközben már elérték Konoha zsúfolt utcáit.
- Azt a lányt Fenereshy Erisának hívják. A neve kissé furcsa, de őt is Isami pártfogolta. Nemsokára meg fogsz vele ismerkedni, de addig is van némi dolgunk együtt...
Mondta a nő, majd megállt. Eiji ekkor kapott észbe és akaratlanul is körülnézett. Konoha főutcáján voltak és egy fegyverbolt előtt álltak.
- Ide most bemegyünk, van egy kis dolgom.
Mondta Shinku-sensei, majd kinyitotta az ajtót és belépett. Eiji követte őt. A vevők számára kialakított terület kicsi volt, alig öt ember férhetett el. A vevő és az eladó teret egy hosszabb pult választotta el a pult mögött pedig a falon díszfegyverek voltak kirakva.
- Áh... Soui-san!
Csillant fel a pult mögött lévő öreg, kopasz, görnyedt vénember szeme.
- Máris hozom!
Shinku-sensei csak bólintott, majd Eiji-re nézett.
- Éppen amiatt nem mondhatok magamról semmit, ami miatt az igazi nevemet sem mondhatom el senkinek... Amúgy pedig gondolj vissza, hogy mit mondtam neked nemrég.
Mondta a nő, mire a férfi meg is jelent újra, kezében egy vörös rongyba csomagolt eszközzel. Nem lehetett látni, hogy mi az, de a formájából ítélve egy kard lehet benne. Shinku-sensei nem fizetett, ugyanis valószínűleg előre rendezte már az anyagiakat, hanem csak elvette az árut, majd meghajolt és kiment az épületből. Eiji valószínűleg ment utána.
- Nos. Nekem van pár dolgom, amit el kell intéznem. Holnap sötétedéskor várlak téged a Kiképzőtéren a bejáratnál. Hozz harci felszerelést, ugyanis szükséged lesz rá. Egy kis tesztnek vetlek majd alá.
Mondta a lány, majd aki jól végezte dolgát, megformálta a fél Tigris kézpecsétjét, mire a teste egyszerűen mint egy hologram, csak elhomályosodott... Furcsa és egyben érdekes is a dolog, azonban Eiji egyenlőre még nem sejtheti, hogy mibe csöppent bele...

// A következő posztot a Kiképzőtérre kérem és kérnék tőled egy hosszabb posztot. (A Hossza legyen egy Élmény hossza a szükséges tudnivalókat az Élmények topicban találod, mondjuk a kalandok szabályzatában) A posztban írd le, hogy a Shinku-senseiel való elválás után mit tett a karaktered, írd le a gondolatait, az estét, valamint a másnap reggelt és az Akadémián töltött időt, majd a délutánt, egészen addig, hogy elkezd sötétedni. Ez ugyanazon a napon történik, amikor Erisa, Yuu és Sayuri vizsgázik, azonban itt már este van. Meggondoltam magam az alternatív időszállal kapcsolatban Very Happy  //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Ginoo Yukizaki on Szer. Ápr. 22 2015, 19:06

A hokage rejtélyessége nem csak Ginoo-t zavarja. Iruka sensei arcán is van valamilyen érzelem amit Ginoo nem nagyon tud megfejteni. Ginoo nem tudja mit kéne, hogy gondoljon. A hokagéról nem gondolhat semmi rosszat, de ijesztőnek gondolja. Mióta Iwakawa sensei nincs itt azóta minden olyan zavaros és furcsa. Az amit mond az is zavarja Ginoo-t. Az edzések növelése, hogy a hokage el lesz rejtőzve és, hogy túl sok tehetség kallódott el. Van egy olyan sejtése, hogy ezt még Iruka sensei sem hiszi el. De magának ezt nem vallaná be Ginoo. De nem szól egy szót sem. A hátára veszi a bábját és követi a senseit az osztállyal. Az edzőterekre érve csapatokba osztják őket. Ginoo először örül a csapatnak amit kapott, de mikor rájön milyen feladatokat kapnak akkor már nem. Sosem volt jó a taijutsuban vagy a fegyverhasználatban. Azt, hogy egy céltáblát el kell találni még meg tudja csinálni hisz van ideje célozni és nem mozog a célpont. Egy harci helyzetben már komoly veszélyben lenne. Mikor pedig a felé repülő kunai-kat kell kivédeni akkor kimondottan gyatrán teljesít. Egyszer majdnem meg is sérül. Majd a shurikenek jönnek amik még rosszabbak. Ott már meg is sérül. Nem komoly, de megvágja a kezét mikor ki próbálja védeni. A harmadik feladat már nem megy neki olyan rosszul hisz ott már használja a bábját ha lehet maga előtt vezetve pajzsként használja. Ha nem lehet ezt akkor szintén szörnyű eredményt produkál. Mikor neki kell dobálni akkor megpróbál egy új technikát használni. Az Soushuuha // Emelkedő Penge Manipulálás nevű technikát. Ezzel van egy kis előnye a többiekkel szemben. A végső feladatnál pedig első ellenfélnek Katsuo-t választja. Vele egyenlő ellenfelek és csak a másik trükkjeivel kell vigyáznia. Hosszasan és szerencsétlenül küzdenek, de végül Ginoo győz. A második ellenfele Sanada aki egy gyors lerohanással és támadásokkal könnyedén legyőzi Ginoo-t.
avatar
Ginoo Yukizaki
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Konohakagure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 385

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Shimura Danzou on Szomb. Május 09 2015, 10:58

Az ifjú bábmester is észrevett néhány figyelemre méltó változást. Nem véletlenül készül ninjának. Yukizaki figyelmét nem kerülték el az Iruka által szinte már vívódva kiadott feladatok, vagy az, hogy mennyire dühös tekintettel méregeti a próbázókat. És itt kivételesen szinte biztos, hogy nem a diákjaira dühös.

Yukizaki elég jól teljesít a próbák során. Noha azu utolsó harcban kikap, de  közelharc esetén ilyen szűk térben Sanada ellen amúgy sincs semmi esélye, ezért ebben semmi szégyen nincsen. Újabb feladat következik. Iruka azt mondja, hogy mindenki kap egy csengőt. De előtte mindenféle fegyvert le kell adnia a diákoknak. Összesen három féle csengő van: Piros, Kék és Zöld! Mindenki csak az egyik típusból és egyet kap. Mindnen csapat ugyanolyan csengőket kap. A Feladat lényege, hogy minden egyes diák szerezzen az összes típusból egyet. Az a csapat nyer, amelynek minden tagja rendelkezik mind a három csengőtípussal.
A Poros, sőt homokos talaj apró kavicsok vannak. A pályát egy nagy fémkerítés veszi körül. Nem takarították el a tesztbábúkat, így azokat fel lehet használni. A százszor százas pályán körülbelül huszonnégy akadémiai tanuló van. Olyan az egész, mint egy aréna. Mintha éhes tigriseket zártak volna össze. Csak itt az éhséget a parancs helyettesíti, a cél azonban nem sokat változott: legyőzni a többit!
De miért akarják ezt a vezetők?

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Ginoo Yukizaki on Szomb. Május 09 2015, 12:40

Yukizaki bár sem kisugárzásban sem testi erőben egy valódik korabeli nindzsát nem közelít meg, de a megfigyelőképessége az igen ha meg nem haladja. De nem érti és nem tudja mi miért történik. Az ilyesmikhez még tapasztalatra van szüksége, hogy pontosan tudja. Csakis egy rossz megérzése van. A próbák során mindent belead hisz ez a feladat és ha nem is érti, de meg kell csinálnia. El is fárad rendesen mire megkapják a következő feladatot. Egyből rájön, hogy itt minden erejét össze kell majd szednie, hogy sikerüljön. Ez az újfajta edzés teljesen lefárasztja és mérföldekkel nehezebb mint az eddigi volt. Ha Majmot is fegyvernek tekintik és a kezei miatt nagy valószínűséggel annak tekintik akkor a gyakorlóbábukat kell majd megpróbálnia használni fegyverként. Bár még nem próbálta őket mozgatni bábhasználattal. Ginoo fáradt.
avatar
Ginoo Yukizaki
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Konohakagure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 385

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.