Fáradt ninja étterem

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Re: Fáradt ninja étterem

Témanyitás  Fujishima Hana on Hétf. Május 03 2010, 16:55

Hana úgy tett mintha nem is foglalkozott volna veletek, vagyis lényegében nem is foglalkozott veletek. Nem érdekelte, hogy mit reagáltok a szavaira, mert előre tudta, hogy mit gondoltok erről a felfogásról. ~Ti még nem éltettek át annyi mindent, hogy felfogjátok, mit is jelentenek ezek a szavak, mert sokkal több a mögé rejtett igazság, mind pusztán ez a néhány szó...~ mosolyodott el.
- Nem kell egyetértenetek ezekkel a szavakkal...- közölte veletek, mintha belelátott volna fejetekbe, hogy mit is gondoltok most- De a tény az tény...- nézett rátok- … háború van! Ha valaki mást mond az vagy hazudok, vagy éppenséggel magának sem meri bevallani, nemhogy másoknak. - tett le az asztalra a poharát- A shinobi világban uralkodó ellentétek és a hatalomért folytatott örökös civakodásnak köszönhetjük, hogy egy újabb nemzedék nő fel majd háború hatása alatt. - sóhajtott fel- És a harcszíntér nem gyereknek való! A háborúban nincs helye kegyelemnek, lustaságnak, vagy éppen figyelmetlenségnek, mert ott, akkor, abban a pillanatban nem lesz második esély. Az ellenfeleitek megpróbálnak majd megölni titeket és ti is őket! És nem azért, mert szeretitek, vagy gyűlölitek őket, nem azért hogy sikerrel teljesítsétek a küldetést, nem azért, hogy megvédjétek a falút, a bajtársaitokat... - nézett rátok szigorúan- … mert ezek a szavak, ezek az eszmék, az az elhatározás, mellyel megindokoljátok majd a tetteiteket, arra mennek majd ki, hogy enyhíteni próbáljátok azt az állandó öntudatod és önvádat, hogy megöltetek egy másik embert, nemmás mind önhittség.- kortyolt egy újabb adagot a teából, ahogyan eddig nem nagyon jöhettek rá, mire is akar kilyukadni- Egy harcban nem azért küzdetek, amiben hisztek, nem azokért akit szeretettek, hanem csakis saját magatokért! Azért harcoltok, mert életben akartok maradni! Mert az ember már csak ilyen! Harcoltok az álmaitokért, a szilárdan elhatározott céljaitokért és az azokhoz való út csakis a győzelmen keresztül vezet. Ha vesztettek meghaltok és odalesz minden amiért addig küzdöttél. -sóhajtott fel lágyan.- Ezt azért mondtam el nektek, hogy tudjátok, miért edzünk majd éjel-nappal, a következő két hónapban!
avatar
Fujishima Hana
Játékos

Taijutsu Pontok : 227


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 897

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Fáradt ninja étterem

Témanyitás  Seimitsu Kazuya on Csüt. Május 06 2010, 15:58

Mivel egyenlőre az étel nem érkezett meg, ezért kénytelen voltam Hana szavait emésztgetni. Mondjuk nem volt rajta mit. Hogy miért?

Korábbi életem során sok kritika ért, hogy eléggé antiszociális életet élek. Nem jártam társaságba, az órák után azonnal mentem továbbképzésre a nagybátyámhoz, ha tehettem, akkor kivontam magam az osztály életéből. Hogy miért? Egyszerű. Mint fentebb említettem, a nagybátyám felkészített engem a nagybetűs ninja életre. Éppen ezért óvva intett attól, hogy a ,,munkatársakkal" bensőségesebb kapcsolatot alakítsak ki. Mint ninják, állandó életveszélyben vagyunk, még ha csak a ranglétra legalsó korlátján is állunk. Bármikor támadás érheti a falut, hiába vagyunk mi az egyik legnagyobb ninja-rejtek a világon. Ilyen körülmények között pedig nem pont a legkifizetődőbb szoros kapcsolatokat kialakítani a másikkal. Szóval ebből adódott az, hogy inkább megmaradtam csendes, szemlélődő személyiségnek. Olyanok, akik csak az aktáimat olvassák, valószínűleg az esetek többségében ezt apám korai meggyilkolásának tudják be. De mint minden másnak, ennek is megvannak a maga mély gyökerei.

Mondjuk ha valaki kekeckedni akar velem, az azonnal felhozhatná példának, hogy Chame-val és Mei-el eléggé jó kapcsolatban voltam az elmúlt időkben. Igen, ez valóban igaz, ezt a két leányzót valóban közelebb engedtem magamhoz a szükségesnél. Na de majdnem meg is szívtam a levét annak idején. Chame miatt kis híján érvénytelenítették a genin vizsgámat, mert nem akartam megütni. Ha pedig Mei-t akkor sikerül megölnie annak az iryu-nin-nek... nos, akkor valószínűleg a leblokkolás miatt nem sok esélyem maradt volna a túlélésre. Igaz, ezek miatt utólag nem tudtam dühös lenni. Számomra ezek a kilengések jelentették a szükséges rosszat...
avatar
Seimitsu Kazuya
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 307

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fáradt ninja étterem

Témanyitás  Hikari on Pént. Május 07 2010, 13:33

~ Ha ez így van, hogy az emberek csak magukért harcolnak, akkor sosem fog változni a helyzet. Mindig háború lesz, és sohasem fog fejlődni a világ. Csak még mélyebbre süllyed. Én nem magamért fogok harcolni. Azért fogok küzdeni, hogyha másokon nem is, de legalább a családomon segítsek. Nem fogom hagyni, hogy a gyerekemnek is háborúban kelljen felnőnie. Remélem, hogy a sensei téved, és nem mindenki gondolja így. Ha valaki csak magáért él, csak magáért harcol, és csak azt nézi, hogy mi jó neki, akkor mégis mit gondolnak, hogy hová fog vezetni ez az egész? ~ gondoltam, miközben az asztalt bámultam, és a pohárral játszottam. Mát szinte teljesen üres volt. Ide-oda forgattam és döntögettem a talpán a poharat. Az agyam már nem fogott, úgy ahogy szokott, teljesen elmerültem a gondolataimban, és úgy éreztem, mintha már csak a testem volna az étteremben. A sensei szavai eljutottak a fülemig, de nem mutattam semmi reakciót. Talán egy pici szemöldökhúzást, egyet nem értésem jeléül, de ez alig volt látható.
Viszont annak örültem, hogy kimozdulunk Kiriből, már nagyon rég nem voltam a falun kívül. Emellett az edzésnek is örültem. Muszáj erősebbé válnom. Még ha nem is értettem egyet mindenben, ezt igaznak tartottam, hogy segíteni tudjak, nem halhatok még meg.
avatar
Hikari
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 220

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fáradt ninja étterem

Témanyitás  Fujishima Hana on Vas. Május 09 2010, 10:49

//Kazuya ment egy PM! Kedden indul a fórumkaland, szóval legközelebb oda írjatok! //

Lassan meghozták az ebédet, ahogyan ti neki is áltattok, míg Hana csendben fogyasztotta el az italát, majd annak végeztével egy hosszabb pillanatig még titeket nézett és csak azután állt fel az asztaltól.
- Fejezzétek be nyugodtan, majd menjetek azonnal haza és pihenjétek ki magatokat. Holnap korán reggel indulunk! Hat körül várni foglak titeket a nagykapunál. Ne késsetek! – szólt hozzátok, ahogyan az ajtóból szólt csak vissza. - Ja és hosszatok magatokkal teljes felszerelést és csereruhát! -adta az utolsó tanácsot, ahogyan eltűnt a szemetek elől.

//Ezután történtek a két hónapos bővítményben leírtak! //
avatar
Fujishima Hana
Játékos

Taijutsu Pontok : 227


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 897

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fáradt ninja étterem

Témanyitás  Akemura Senshi on Szer. Nov. 10 2010, 20:34

a klón is elérte a célépületet. Az ablakon keresztül nézelődött be miközben azt várta, hogy valaki ki vagy bemenjen, hogy bejuthasson.
avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fáradt ninja étterem

Témanyitás  Zetsu on Csüt. Nov. 11 2010, 17:41

//Senshi//

A klón ügyesen szlalomozott a nép között, de elég feltűnő volt, hogy minden erősebb összeütközést igyekezett elkerülni. Ez úgy látszik fel is tűnt valakinek, ugyanis egy gyanús illető elkezdte követni. De mivel neked(azaz a klónodnak) sietnie kellett, nem törődtél vele. Ahogy a klón felugrott volna az egyik ablakhoz, a gyanús alak a földről kilőve hasba vágta a klónt, mire az eltűnt/elpukkant. Persze ezt te nem láthattad, csak azt érezted, hogy a klónod megsemmisült.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fáradt ninja étterem

Témanyitás  Akemura Senshi on Csüt. Nov. 11 2010, 20:08

//Zetsu//
A kis genin megérkezett az étterem elé ahol elpusztult a klónja. Kifújta magát, majd bement az épületbe. A kunait elrakta, és nyomok után kezdett keresgélni. Voltak egy páran, emiatt nehezebb volt számára a keresés, de ez nem lombozta le.
~ Vajon hol lehetsz? Hol vagy? Valahol itt? Mindjárt meglátjuk.~
A szemével keresgélt miközben utat tört magának a többi ember között.
Nagy nehezen odaért a pultoshoz. Neki is feltette a kérdést, persze miután köszönt neki. Ismét keresni próbált a szemeivel.
- Jó napot. Nem tetszett találkozni Koshu Naibunnal?
Ismét keresni próbált a szemeivel miközben várta a választ. Az összes figyelmét csak erre az egy feladatra koncentrálta amennyire csak bírta.
~ Naibun sensei. Vajon hol lehet? Meg kell, találjam. Ha ismerném, akkor tudnám, hol tartózkodik. Előbb kell megtalálnom, mint a többiek.~
Senshiben égett a versengés láza. Mindenféleképp nyerni akart. Tudni akarta az elemét. Bízott benne, hogy az eleme az általa legjobban érdekelt elem. Bár megfordult hirtelen benne az a gondolat hogy mi van, ha mégsem, de épp ezért akart ő győzni. Meg akart bizonyosodni, hogy a villám az.
avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fáradt ninja étterem

Témanyitás  Zetsu on Szomb. Nov. 13 2010, 23:53

Beléptél az étterembe, és úgy tűnt sokan vannak most az étteremben. Sőt, sok ninja is van köztük, nem hiába, a név vonzza a fajtájukat, khm, vagyis a tied is. Valahogy oda tévedsz a pultoshoz, aki éppen egy poharat törölget egy kendővel. Amikor oda léptél felnézett a pohárról, aztán vissza tekintett rá. Majd feltetted neki a kérdést. Egy hümmögés mellett tovább törölte a poharat. Mikor már úgy tűnt hogy nem is vett rólad tudomást, megszólalt.
- Igen, már emlékszem! Nos...mit is mondott...mit is mondott....hmmm...- mintha a sensei direkt választotta volna ezt az idegelő személyt számodra - pedig tudom hogy itt volt ma...nem is olyan rééég...igen, és hagyott itt is neked valamit!
Abbahagyta a pohártörölgetést, majd a pult alá nyúlt, és egy bunkósbotot rakott az asztalra. Egy cetlit is odarakott a bunkó mellé, felvetted majd elolvastad.
,,Éld túl..."
Megvakartad a fejed, mert nem egészen értetted, hogy mire mondta ezt, azonban a következő pillanatban egy robosztus kéz csapódott le a pultra mögüled. Ahogy hátra néztél 2 kemény csávót láttál magad mögött, eléggé pipának tűnnek. Aki az asztalra csapott megfogott téged a ruhádnál fogva, és a pofádba ordított.
- Te vagy az a Shin gyerek mi?! Hallom miket mondasz a családomról meg rólam, kis szemét?! Na várj csak, megtanulod hogy kivel szórakozz!
Nos, úgy tűnik Naibun sensei nagyon jó kis feladatokat talált ki nektek. Ideje lenne használni azt a pulton fekvő bunkósbotot. Valószínűleg a sensei nem akarja hogy megöld őket, csak hogy legyen pár púp rajtuk, esetleg el is szökhetsz, de csak van egy oka annak, hogy nyom helyett két kemény legényt meg egy botot adott neked.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fáradt ninja étterem

Témanyitás  Akemura Senshi on Vas. Nov. 14 2010, 10:33

//Zetsu//
Miután feltette a kérdést a válaszra várva nézelődött, bár a pultos nem igazán akart válaszolni. Nagy nehezen megszólalt:
- Igen, már emlékszem! Nos...mit is mondott...mit is mondott....hmmm...-
~ Ilyen nincs. De nehezen beszél. Csak nem elfelejtette hogy mit mondott a sensei? Az viszont gond. Remélem adott neki valami cetlit.~
- pedig tudom, hogy itt volt ma...nem is olyan rééég...igen, és hagyott itt is neked valamit!-
~ Igen. Egy jó hír. Legalább megtaláltam a második nyomot. Vajon a többiek hogy állnak?~
A kis genin figyelemmel követte, hogy a pultos a pult alá nyúl és elővesz egy bunkósbotot, illetve egy cetlit.
~ Bunkósbot? Hát ez meg milyen nyom? Na de nézzük is meg a cetlit.~
Fejvakargatás közben olvastam a cetlit, amiben ez állt:
,,Éld túl..."
~ Ez most komoly? Mit éljek túl?~ Ekkor egy vastag kéz csapódott a pultra, majd megragadott. Ezt egy mély, de igen erőteljes hang követte.
- Te vagy az a Shin gyerek mi?! Hallom miket mondasz a családomról meg rólam, kis szemét?! Na várj csak, megtanulod, hogy kivel szórakozz!-
Hát igen. Ki gondolta volna? Két igen nagydarab izmos személy állt előttem.
~ Na neeeeee. Shin? Engem nagyon összekevertek valakivel. Úgy látszik Shin cetliét, kaptam el. Na jó. Ezt akarja a mester? Hát akkor legyen. Shinen meg, majd leverem.~
Ezek a gondolatok hamar lezajlottak a fejében hála az egyre növekvő adrenalinnak.
- És ha igen?-
A gyerek gondolkodás nélkül a lábával megtámaszkodva és lendületet véve balra pördítette magát, közben a jobb kezével előhúzta a tantoját, amit a csávó kezébe állított és azzal a lendülettel ki is húzta azt. A bal kezével megragadta a bunkósbotot és azzal a lendülettel teljes erőből fejbe is vágta a közelben lévő csávót remélve, hogy ezzel kiüti.
Ha sikeres a kiütés és elájul, akkor Senshi a tantoját a másik férfi hasa felé hajítja figyelemelterelésként, közben nekirohan és azzal a bunkósbottal az arca bal oldalán nagy ütést, próbál bevinni remélve, hogy őt is kiüti.
Ha sikeresen kiüti őket, akkor felveszi, megtörli és elteszi a tantót, majd a pultoshoz lép.
- Köszönöm. A mester nem hagyott itt más nyomot?-
Ha a pultos, vagy valaki más meg akarja támadni akkor egyszerű oldalra kitérő ugrással, félreugrik.

/Gondolom a csávó elenged, ha a kezébe állítok egy tantót./

avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fáradt ninja étterem

Témanyitás  Zetsu on Szer. Nov. 17 2010, 18:50

Úgy látszott a csávó nem szívlelte a válaszodat, inkább csak egyszerűen újra leordította a fejed, ami közben egy kis nyál is került sajnálatos módon az arcodra. Nos, ezt viszont te sem szívlelted, majd egy kis küszködés és egy fegyver-előhúzás után meg is oldódott a probléma. A tantodat tényleg szépen beleállítottad az illető kezébe, aki szerencsétlenül csak a családja nevét próbálta védeni. Na persze te meg csak az arcod. Az illető fájlalta a kezét, miközben te ügyesen nekirohantál a bunkósbottal. A másik illető azonban nem várta meg amíg te befejezed a munkád, hanem egyszerűen beléd rohant fejjel. Ezt te erősen megérezted, sőt, hátra is repültél, és egy asztalt feldöntve elüldözted az asztal körül ülőket. A fejedet és a hasadat fájlalva csak azt látod, hogy a még ép izomember feléd tart ismét. Eközben megfogott egy széket, és úgy tűnt, hogy azzal próbál majd leütni téged. Talán jó lenne valamit tenni.
- Ezt még megbánod te kis fattyú!
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fáradt ninja étterem

Témanyitás  Akemura Senshi on Szer. Nov. 17 2010, 19:32

A dolgok fájdalmasan végződtek. A kis gonosz genin a földre került a hasát és a fejét fájlalva. Az asztalt is sikeresen felborította és mögé is esett.
- A fenébe…
Motyogta halkan miközben a felé közeledő enyhén Arnold Swaiceneger testalkatú ember felkészült, hogy fejbe vágja.
~ A fenébe. A fenébe… a fenébe. Most mit tegyek? Az egyiket lefegyvereztem, viszont a másik meg pont ellenkezőleg. Most mi legyen? Hagyjam magam? El kéne szöknöm, de nagyon fáj. Nem szabad a fájdalomra koncentrálnom.~
- Ezt még megbánod te kis fattyú!-
Ezen a mondaton egy kicsit elvigyorodott. A szemét a hajával takarta, hogy egy kicsit félelmetesebbnek tűnjön, de belül még mindig a hasát fájlalta.
- Mit mondtam? Még mielőtt leütnél.-
Kérdezte halkan nyögve-nyelve az izomembertől, aki felé tartott. A tantot sajna elhajította és nem sikerült az elterelés, viszont nem adta fel.
~ Nem! Nem! Nem! Nem adhatom fel! Nem fogom itt feladni! Itt az elején! Végre megvan a nyom! Most nem! Ki kell állnom magamért!~
Senshi megpróbált felállni, közben megfogta a bunkósbotot. Még mindig nagyon fájt a hasa és a feje. A hasát egy kicsit fájlalta tekintetével viszont nem adta fel, bár nem volt a legsikeresebb a felállás, el is esett.
~ A fenébe. Ez nem megy. Más terv. Itt van ez az asztal előttem. Azon túl van a csávó, talán ha valahogy kigáncsolhatnám, akkor lenne esélyem, hogy leverjem, de nem, ez az asztal hasznos. Megvan!~
Az izomember ekkorra már odaért a kis geninhez aki, egy kicsit kétségbeesett és testét fájlaló tekintettel nézett rá. Az Kemény csávó felkészült, hogy leverje. A kis ifjúság ismét elmosolyodott. A lábával ellökte az asztalt remélve, hogy ez kigáncsolja, közben a bal kezével mintha csak a hátát fájlalná elővett egy kunait.
Ha sikeresen elgáncsolja az illetőt, akkor megpróbál neki is egy kisebb felszíni sebet okozni.
Ha nem sikerül, akkor megpróbálja elhajítani a kunait az idegen felé, és várja a legjobbakat.
avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fáradt ninja étterem

Témanyitás  Zetsu on Hétf. Nov. 22 2010, 20:26

//Elnézést a késésért, suli projekt meg minden, elvoltam eléggé foglalva :S Próbálok aktívkodni de még dolgoznunk kell a cuccon szal semmi nem biztos//

Nos az izomember úgymond lassított felvétel módjára közeledett feléd, ugyanis kellett egy kis idő amíg kigondolsz valami megoldást, és mondjuk úgy, hogy inkább lelassult körülötted a világ. Az illető közel sem volt ahhoz, hogy lenyugodjon, még vörös fejjel tartott feléd, és még a "bosszú" lángja ég a szemeiben. Amikor elég közel ért már ahhoz, hogy "feloldja az önlassításodat", fogtad magad és az asztal indult is felé. Mivel elég nagy izom torony, ez meg se kottyant úgy igazából neki. Így hát az utolsó mentsváradat is beveted, eldobod a kunait az illető felé, aki gyorsan az arca elé rakja a tenyerét. Nos elég jól céloztál, vagy csak szerencsés vagy, mert pont a fejét találtad volna el, így azonban a tenyerébe ment a kunai. Amit ő is rendesen elkezdett fájlalni, most már barátja sorsára jutva. Elejtette tehát a széket amivel leakart téged ütni, és te ki is használtad a pillanatot, ahogy ordítozott a keze miatt, te megfogtad az elhajított széket, és kupán vágtad vele, mire ő "leült a földre". Végre oda sétálhattál a pultoshoz, akit ismét megkérdeztél, hogy hagyott-e még neked itt valamit. Elmosolyodott, majd kirakott egy újabb cetlit az asztalra. Amiben ez áll:
,,Gyere oda ahol a víz csordogál, elvégre a Víz országában vagyunk, ott illik valami fontosat felfedni...már ha először érsz oda"
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fáradt ninja étterem

Témanyitás  Akemura Senshi on Csüt. Nov. 25 2010, 17:06

Amikor az ellenfélhez csapódott az asztal az meg se rezzent. Senshi megijedt, de elhajította a kunait. A nagy Ellenfél kivédte ezt, viszont a kezét megsebeztem, amire ő is úgy reagált, mint társa. A kis diák a sikertől egyből jobb kedvre derült, még hozzá olyannyira, hogy úgy érezte, már nem fáj a hasa. Így hát fel is pattant, és felvette a tantót, amit el is rakott, majd odament a pultoshoz ismét.
- A mester hagyott-e még valamit?
Még nagyobb őrömre tett szert mikor meglátta a cetlit.
„Gyere oda ahol a víz csordogál, elvégre a Víz országában vagyunk, ott illik valami fontosat felfedni...már ha először érsz oda"
~ Oh. Egy újabb rébusz. Víz… víz…víz. Megvan. A folyó! Nem vesztegethetem az időt.~
- Köszönöm, és viszlát.-
A mondatot befejezve gyors felvette a kunai-t és még mielőtt a két izomember bármit is csinálhatott volna gyors iramba futva megindult a folyó irányába.


Senshi--> Folyó
avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fáradt ninja étterem

Témanyitás  Hokoshita Kinta on Kedd Jún. 12 2012, 19:10

A férfi felállt és elkezdett sétálni, Kinta pedig követte. Miközben sétáltak, a jounin elmagyarázta a feladatott. Egy éteremben dolgozni, wow! Ennél érdekesebb küldetést nem is kívánhatott volna az ifjú genin. Remélte hogy nem a főzéssel kell segítenie, mert ahhoz egyáltalán nem értett. Habár a Rament elméletileg bármilyen amatőr eltudja készíteni...
Lassacskán elérkeztek az étterem hátsó ajtajához. A medve bekopogott, mire egy őszhajú szakács nyitott ajtót. Kinta meghajolt, de nem mutatkozott be, a homlokpánt minden bizonnyal elég egyértelművé tette, hogy mi járatban vannak itt.
avatar
Hokoshita Kinta
Játékos

Tartózkodási hely : Having tea with the Queen


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 126

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fáradt ninja étterem

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Szer. Jún. 13 2012, 18:26

Gondolatban ujjongtál küldetéseden, elvégre mégse budikat kellett sikálnod és bár annál van rosszabb is szerencsére te jobb munkát fogtál ki. A vén szakács morogva tépte fel az ajtót és egy pillanatig fel se fogta kiket lát így talán pont ennek volt köszönhető a "A bejárat nem itt van!" felszólítása. Azonban amikor meglátta jelenlegi felügyelődet mindjárt más lett a hozzáállása.
- Gakuto-chan! Rég láttalak errefelé. Remélem hoztál pénzt, mert a te gyomorméreteddel tudom, hogy tíz óriás tállal is elpusztítasz a levesemből. - az öreg vidám volt bár látszott rajta, hogy egykori vesztesége átsuhant elméjén.
- Én is örülök, hogy újra látom Goro-san. Meghoztam a segítséget, akit kért.
- Remek, remek. Bár látom a fiatalember nem igazán híve a tiszteletnek. Bemutatkozás sehol. Na nem baj itt majd megtanulja mi a módi. Kövess fiú!
Azzal el is indult befelé azonban ekkor olyan gondolat száguldott át benned, amit az öreg séf is megérzett. Gyilkos tekintettel vett egy száznyolcvanas fordulatot és kezdte keresni a sértegetőt.
- Úgy éreztem, mintha valaki lebecsülné a rament. Remélem, nem te voltál az öcsi. Egy-kettő most már tényleg ideje nekilátni a munkának.
- Kinta-kun. - fordult feléd Gakuto - figyelj a szádra és a gondolataidra, az öreg, ugyanis ahogy láthattad, nem szereti, ha sértegetik a szeretett ramenét. Később még találkozunk.
Egy pecsét és az óriásnak már nyoma se volt.
A konyhába beérve ráláthattál az étteremre, ahol éppen teljes volt a pangás a nyitva tartás ellenére is. Nem is hiába, hisz mindenki, aki szerette ezt a helyet, éppen a nagy kihívásra készítette fel a gyomrát. Goro aki ugyebár már előre ment, épp egy hatalmas zsákkal tért vissza a kamrából. A túlsúlyos szállítmányt neki támasztotta az egyik pultnak, ami elé már ki volt készítve egy szék és a pultra két tál.
- Mivel a mai napon együtt fogunk dolgozni örülnék, ha bemutatkoznál, ahogy azt az etikett megkívánja. Nem szívesen dolgozok goromba emberekkel.
Miután válaszoltál neki rátért a feladatodra.
- Rendben van, örülök, hogy megismerhettelek. Az első fogás amit elkészítek, a különleges hagymás ramenem lesz. A zsákban megtalálod a hagymát. Mint gondolom sejted, a feladatod az lesz, hogy legalább harmincat pucolj meg. A pulton találsz hámozót, de csinálhatod akár puszta kézzel is. Csak dobd le magad a székre, aztán a pulton lévő tálak egyikébe menjen a héja, a másikba meg a végeredmény.
Utasítás kiadva mindenki megy a saját dolgára, legalábbis Goro így gondolta.

/ Minimum tíz sort kérnék a pucolásról. Elvégre hagyma pucolás olyan megható élmény tud lenni. Very Happy /

avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fáradt ninja étterem

Témanyitás  Hokoshita Kinta on Szer. Jún. 13 2012, 21:24

A szakács először nem ismerte fel őket és ezért kissé gorombának bizonyult, de miután meglátta a medvét, egyből kedvesebben beszélt. A fejpánt, mint kiderült, nem volt igazán tisztelet gerjesztő, mert az öreg nagyon is illetlenek tartotta Kintát amiért nem mutatkozott be.
Ninja volt. Egy katona, az úgynevezett tökéletes fegyver. Persze ezt ő sem hitte el, de úgy gondolta, hogy az emberek nagy része erre gondol majd amikor meglátják a fejpántját. Egy bizonyos szinten örült, hogy az öreg így bánt vele. Emlékeztette arra, hogy a jutsuk és a fejpánt alatt ő mégis csak egy átlagos kölyök. Nem fegyver, csak egy átlagos kölyök...

Az öreg viszont korántsem volt átlagos, mert amint Kinta a ramen egyszerűségére gondolt, a séf hirtelen megfordult, és vadul keresett valakit. A medve figyelmeztette Kintát, hogy egy rossz szava/gondolata se legyen a ramen ellen, mert az öreg annak végkép nem fog örülni. Majd egy köszönéssel és egy kézpecséttel magára hagyta Kintát az öreggel, mondván hogy később még találkoznak. Valami azt súgta Kintának, hogy Gakuto is részt fog venni a kihívásban. Persze ebben nem lehetett száz százalékig biztos, de a főnök úgy nézett ki mint aki élvezte az evést.

Szóval, a gondolatolvasó séf és az immár udvarias Kinta bementek az étterembe, ahol meglepően nagy volt a csend. Miután Kinta bemutatkozott, a séf megmondta neki, hogy mit kell csinálnia.
'Hagyma pucolás... hát, még mindig jobb mint a budi pucolás.'

Mielőtt Kinta hozzálátott volna, levette a kesztyűjét a bal kezéről és kezet mosott. Habár nem értett az ételhez, ez az apró részlet elég egyértelmű volt. Miután megmosta a kezeit, oda húzott egy széket a pulthoz és leült. Belenyúlt a zsákba, és kihalászott egy közepes méretű hagymát. Úgy döntött, hogy puszta kézzel fogja pucolni őket. A körmével egy kis vágást ejtett a száraz héjon, majd lehúzta az első réteg héjt és beledobta az egyik tálkába. Ezt jó párszor megismételte, mindaddig amíg az utolsó réteg le nem jött. Az első hagymát meglepően gyorsan meghámozta.
"Egy." mondta alig halhatóan, miközben belerakta a meghámozott hagymát a másik tányérba. Ismét belenyúlt a zsákba, kivette a második hagymát és pucolni kezdte. Körülbelül a felénél tartott, amikor a szeme könnyezni kezdett. Mintha a hagyma valódi szaga csak most ért volna oda az orráig. A kezével megtörölte a szemeit, ám ettől csak még rosszabb lett. Viszont nem hagyhatta, hogy néhány könnycsepp hátráltassa a küldetés teljesítésében. Könnyező szemek ide vagy oda, a küldetést megkellet csinálni. Szemei minden egyes hagyma után jobban csíptek, de nem állt meg. Nem tölthette az egész napot a pucolással, sietnie kellet.

"Harminc." mondta Kinta miközben az utolsó hagymát is berakta a tálkába. A könnyek, mint két vízesés, folytak le az arcán, szemei pedig vérvörösek voltak. "Mi... a következő feladat?" kérdezte Kinta a séfet.
avatar
Hokoshita Kinta
Játékos

Tartózkodási hely : Having tea with the Queen


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 126

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fáradt ninja étterem

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Pént. Jún. 15 2012, 19:21

A kemény munka mindig kifizetődő, főleg ha végig is csinálod, ami a szemedről már nem igazán mondható el. Könnyeiddel küszködve sikeresen befejezted első feladatodat. A vízfátyol mögül körbetekintve olyat láthatsz, mint még soha. Gorón egy megszállott démon ábrázata volt látható. Ahogy gyúrta a tésztát úgy látszott mintha egy ember nyakát könnyedén képes lenne elroppantani a legkisebb erőfeszítés nélkül. Aztán a nyúlós és mellesleg terjedelmes anyag parkoló pályára került, és amikor ez történik, előkerül a húsbárd. A jó marha hátszín már elő volt készítve, már csak a leveshez kellett méretezni. Mint a villám úgy dolgozott az öreg, és míg te csodáltad vagy sem a tálat is elrántotta előled, amiben a hagymák voltak és szépen sorjában felszeletelt párat. Összességében félelmetes és lenyűgöző volt mind a technikája, mind a munkatempója. Végül arca visszatért a "megszokott" formájához addig, hogy az előkészített husit elkezdje megfőzni. Látszólag teljesen megfeledkezett rólad ám csak hamar azon kaphattad magad, hogy egy rongy száguld feléd.
- Fogd ezt Hokoshita és töröld meg a kezed, utána mosd is meg. A kamrában találsz egy zsák répát és tiszta tálakat. Abból is meg kéne pucolnod harmincat, én addig folytatom az előkészületeket. Ne aggódj, ha ezzel végeztél, kapsz egy sokkalta érdekesebb feladatot.
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fáradt ninja étterem

Témanyitás  Hokoshita Kinta on Kedd Jún. 19 2012, 23:15

Miután Kinta befejezte a hagyma pucolást, az öreg oda dobott neki egy rongyot és elmagyarázta a következő feladatot. Ezúttal répát kellett pucolnia, abból is ugyanannyit mint a hagymából.
"Ne aggódj, ha ezzel végeztél, kapsz egy sokkalta érdekesebb feladatot." mondta a gondolat olvasó séf.

Miután Kinta megtörölte és megmosta a kezeit, elindult a kamrába, hogy előszedje a dolgokat amire szüksége lesz. Először a két tálat hozta ki és rakta őket a pultra, majd vissza ment és rövid keresés után megtalálta a zsák répát. Lerakta a zsákot a szék mellé, majd kivett belőle egy répát.
'Ezt kézzel nem tudom megpucolni.' gondolta Kinta és elindult, hogy megkeresse a hámozót. Mikor ez is megvolt, leült a székre, és neki látott a feladatának.

avatar
Hokoshita Kinta
Játékos

Tartózkodási hely : Having tea with the Queen


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 126

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fáradt ninja étterem

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Szer. Jún. 20 2012, 18:47

Hiába a kitartás az kitartás. Az akadályt sikerrel vetted, amit lássuk be nem volt nehéz lévén nem egy óriás fenyőn kellett helyből átugranod. Természetesen a séf se lógatta a lábát. Amíg - mint eddig is - a saját dolgoddal voltál elfoglalva ős is azt tette, amihez értett. Az éttermet mennyei illatok töltötték be. De ez most nem volt fontos vagy mégis? Természetesen utóbbi csak akkor, ha éhes lettél tőle amúgy teljesen lényegtelen és elhanyagolható volt az átlag jóllakott ember számára. Na de eközben Goro is abbahagyta azt, amivel éppen foglalatoskodott. Ismét.
- Jól van fiam remek. Már sokkal előrébb vagyunk, mint egyedül lennék. A répát még meg hozzá kell főznöm a húshoz a tészta is lassan kész, azonban nem feledkeztem meg rólad sem. Szükség lesz még egy adag tésztára. Remélem, rád bízhatom ezt a feladatot.
Már mindent előkészítettem, már csak jól meg kell gyúrni.
Az említett feladat objektuma ott hevert egy közeli pulton, elfoglalva az őt megillető helyet a nyújtó deszka közepén. Nem volt se impozáns, se óriási, sőt még csak lenyűgöző se, az a tészta darab. De az tény és való, ha az ember elrontja és úgy kerül a levesbe borzalmas eredménye lehet.
- Amikor hozzá látsz a feladathoz légy kemény, de ugyanakkor gyengéd is. Használd mind a tíz ujjad. Tudom, furcsán hangzik, de ha rájössz a ritmusára, megtudod, hogy nem olyan unalmas, mint zöldséget pucolni. Figyelj arra még, hogy lehetőleg jó nyúlós legyen a tészta, de a szerkezete szilárd legyen, ne folyjon szét. Most egy időre el kell mennem, addig figyelj a levesre is, nehogy kifusson. Ja igen és a tészta hamarosan kész, így tíz perc után lekapcsolhatod alatta a gázt.
Azzal, se szó, se beszéd kisétált és becsukta maga mögött az ajtót. Mert, hogy előtte ki is kellett nyitnia nyilván. Mire azonban gondolataid elkezdtek volna leülepedni, egyszer csak feltépte az ajtót és bedugta a fejét a résen.
- A valahol bal felé a pulton hagytam neked lisztet és vizet a gyúráshoz, hátha szükséged lesz. Addig is jó munkát.
Ezúttal tényleg elment és otthagyott téged a szószban vagy jelen esetben, a levesben. Figyelni erre, csinálni ezt, figyelni arra hát nem egyszerű és nem is bonyolult, de mint tudjuk, az ember hajlamos megfeledkezi magáról.

// Nagyjából kérnék annyi legalább annyi sort, mint a hagyma pucolásánál vagy többet, ahogy érzed. Elvégre most azért figyelned kell több felé is. //
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fáradt ninja étterem

Témanyitás  Hokoshita Kinta on Pént. Jún. 22 2012, 13:04

A munka jól haladt. A répa pucolás egyszerűbb volt mint a hagyma pucolás, főleg azért mert nem csípte a szemet. Amíg pedig Kinta a répát pucolta, az öreg is tette a maga dolgát. Kicsit rosszul érezte magát, elvégre az öreg meghúzta a karját és még így is sokkal gyorsabban és ügyesebben dolgozott mint a fiatal genin, de a séf még így is megdicsérte, mondván hogy így sokkal előrébb voltak, mint ha csak egyedül dolgozott volna.

Miután Kinta befejezte a répa pucolást, az öreg elmagyarázta neki a következő feladatát. A tészta gyúrás nem hangzott sokkal érdekesebbnek mint a répa vagy hagyma pucolás, de miután az öreg elmondta, hogy milyennek kell lennie a tésztának, és hogy milyen metódussal kell elérni a kívánt hatást, kicsit megemelkedett az ifjú genin szemöldöke.
'Ugyan... annyira nem lehet nehéz.' próbálta megnyugtatni önmagát.
Az öreg még hozzá tette, hogy egy kis időre el kell mennie, így hát Kintának kellet arra ügyelnie, hogy minden simán menjen amíg ő távol van. Miután az öreg mindent elmagyarázott, kilépett az ajtón és magára hagyta Kintát a feladatokkal.

Kinta megmosta a kezeit mielőtt hozzá látott volna a tészta gyúráshoz, majd oda sétált a nyújtó deszkához és belemélyesztette az ujjait a nyúlós masszába, majd a két kezével nyomást gyakorolt a tésztára. Ezután függőlegesen nyújtotta a masszát, majd hagyta hogy vissza essen a helyére. Aztán kezeivel olyan mozdulatokat végzett mintha keresne valamit a tésztában. Ezt a mozdulat sort néhányszor megismételte, és valóban kezdett ráérezni a dolog ritmusára. Az egyetlen dolog ami zavarta, az ujjaihoz hozzá ragadt tészta volt. Nehéz lenne elmagyarázni, hogy miért. Az érzés egyszerűen szokatlan és irritáló volt.
'A valahol bal felé a pulton hagytam neked lisztet és vizet a gyúráshoz, hátha szükséged lesz.' víz hangzottak a séf szavai Kinta elméjében. Egy pillantást vettet a nyújtódeszkára és észre vette, hogy a felülete lisztel volt behintve. A lisztes nyújtódeszkához nem ragadt a tészta mint Kinta kezeihez.
'Hmm...' gondolta Kinta miközben oda sétált a pulton levő egyik tálhoz amiben liszt volt. Lisztel behintette a kezeit és folytatta a gyúrást. A liszt valóban segítette, a tészta nem ragadt az ujjaihoz.
'De vajon minek a víz?' elmélkedett Kinta miközben a tésztát gyúrta.

Hirtelen egy furcsa hang jelent meg. Olyan mint amikor a teáskannában forr a víz. Kinta abba hagyta a gyúrást és a levesre pillantott. A fedő alól gőz szált a magasba és vízcseppek folytak le a fazék oldalán. Gyorsan ott hagyta a tésztát, felkapott egy rongyot és levette a fazékról a fedőt. A fazék fölé hajolt, hogy belenézzen és egyszerre mennyei illatok csapták meg az orrát. Amikor levette a fazékról a fedőt, észrevette, hogy a fazékban hab volt, ami csökkenni kezdett. Mikor teljesen eltűnt, Kinta azt hitte vissza rakhatja a fedőt, ám néhány másodperc múlva a leves újra futni kezdett. Így hát ismét levette a fedőt és hagyta hogy a leves anélkül főjön tovább.

És ha már ilyen közel volt a tűzhelyhez, nem ártott volna megszemlélni a tésztát. Tíz perc bőven eltelt, de csak hogy száz százalékig biztos legyen, előkeresett egy pár evőpálcikát, és meg kóstolta a tésztát. Nem volt nyers és nem is volt agyonfőtt. Pont jó volt. Erről megbizonyosodva Kinta nyugodt szívvel zárta el a gázt.

De most vissza a tésztához. Kinta ismét behintette kezeit egy kis lisztel és gyúrta tovább a tésztát. A massza kezdett szilárd lenni. Nem kőkemény, hanem inkább gyurma állagú volt. Valamint nem csak szilárd, hanem kellően nyúlós is volt. Minden remekül ment. Legalábbis Kinta remélte. Nem értett a tészta gyúráshoz, még az is előfordulhatott hogy valami nehezen észre vehető hibát vétett ami a későbbiekben akár végzetes is lehet.
'Ugyan, csak a paranoia beszél.'
avatar
Hokoshita Kinta
Játékos

Tartózkodási hely : Having tea with the Queen


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 126

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fáradt ninja étterem

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Szer. Jún. 27 2012, 21:08

Miközben mindent mérlegeltél, teljesen belemélyedtél a feladatodba. Ennek következtében a leves kifutott ám még sikerült időben megmentened. Remélhetőleg. Eközben az idő észrevétlenül folyt tovább saját kis medrében. Hiába egy jó kis tészta masszírozás képes lekötni az ember figyelmét. Végül aztán elértél az utolsó stádiumhoz a főzésre feltett tésztához. Mivel főzni nem igazán tudtál szemmérték helyett, ízlelő szervedet hívtad segítségül, ami teljes lelki nyugalommal konstatálta ez bizony kész van. Ám te úgy érezted, hogy a nyers verzió még némi munkára szorul. Ezt a műveletet azonban kénytelen lettél hanyagolni ugyan is az öreg visszatért. Kint szakadt az eső, ami az országra való tekintettel nem volt szokatlan helyette Goro megcsillantotta ismét telekinetikus szuper képességeit. Ugyan is, ahogy átlépte a küszöböt, gyakorlatilag már rosszallását fejezte ki.
- Odaégett a leves.
Picit még szimatolt a levegőben aztán kissé enyhébb hangnemben folytatta.
- Úgy látszik az orrom már nem olyan jó mint régen. Kissé erősebb lett az illata és ezt össze kevertem. Gondolom kicsit kifutott, de semmi gond. Fiam hagyd abba a tészta gyúrását. Most jön a nagy roham, úgy hogy kezd el lepakolni a székeket az asztalokról. Az eső úgy esik, mintha dézsából öntenék, ilyenkor pedig még a nagy kihívás ellenére is özönlenek a vendégek. Sajnos nincs pincérünk jelen pillanatban úgy, hogy amíg én kimerem az ételt, illetve elkészítem a rizst, mivel valaki azt szeret a ramen mellé enni, addig te odaviszed az ételt a vendégeknek. Ha sikerül túlélned a rohamot, akkor elmondhatod magadról, hogy teljesítetted a küldetésedet. Szerencsére több liter levesünk van, és mivel ezen a napon kifejezetten az én kis specialitásom van egyedül étlapon, mással már nem kell bajlódni. Amúgy se térülne meg, ha több fajtát főznénk, ritka a telt ház de a mai nap különleges. Igyekezz. A pult fiókjában találsz rongyot, fogj egyet, nedvesítsd be egy kicsit és töröld le az asztalokat. Utána egy másikkal töröld szárazra. Fontos a jó benyomás.
Komolyabb eszmecserére, múltbéli sztorikra nem volt idő így egyetlen szakácsunk ismét munkához látott. Természetesen neked is volt feladatod. És bár nem ez volt a világ legizgalmasabb küldetése azért nem lehetett rá mondani, hogy egyhangú.

avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fáradt ninja étterem

Témanyitás  Kenshiro Yori on Kedd Aug. 09 2016, 18:52

// Daisuke - Egy új út hajnala //

Úgy érezhetted magad, mint egy hétköznapi rémálomban, csak zuhansz lefelé, tehetetlenül, a szél fülsiketítően zúg a füledben. Reményvesztetten kapálózol bukfencezés közben, hogy egyensúlyi helyzetbe kerülj, de ettől csak még hevesebben pörögsz és forogsz, többször is átfordulva a fejed búbján. Szédülsz, elveszítetted a tájékozódási képességed, az orrod benyomódott, a bőröd hátrafeszült a sebes zuhanás miatt erősen az arcodba csapó levegő miatt. Csak némi idő elteltével veszed észre, hogy torkodszakadtából ordítozol, egészen eddig nem is hallottad a saját hangodat a bántóan hangosan süvítő szél zúgásától. Kék és barna foltok váltogatták egymást a szemed előtt pörgés közben. Kék és barna, kék és barna… ezekből a felvillanásokból próbáltad betájolni a talajt és az eget.
Hirtelen emelkedtél fel az ágyadban, egy újabb rémálomból ébredve. Meg sem tudod már számolni talán a napokat, heteket vagy hónapokat mióta is kísértenek a változatos képek, melyek oly távolra kergetik nyugodt álmaid békés világát. Lelked mélyén tudod jól hogy mik is okozzák mindezt, de az ébren töltött idő is, egy valóságos rémálomnak tűnik mióta elvesztetted csapatod, kik ha úgy vesszük a családod voltak.
Az ágyadból feltápászkodva az éjjeliszekrényen közös fotótok, lehet még fájdalmasabbá teszi minden egyes lefekvésed és ébredésed, de jól tudod hogy ettől a tehertől talán már sosem tudsz megszabadulni.
Hirtelen kopogtatnak az ajtódon és egy papiros gurulj be az apró résen. A tekercs pont a lábad előtt áll meg, felemeled s felpattintod az irat szélét és ezeket a szavakat olvasod:
 
Mokuto Daisuke
 
Talán ismersz fiú, talán nem, de nevem így nem fedhetem fel előtted. Megkérnélek hogy szedelőzködj mert egy utazásra fogunk indulni, csak te meg én. Vélhetőleges fenntartásaid elkerülése végett fegyvertelenül érkezek és találkozunk a városi Fáradt Ninja étteremben.
 
Minden jót kívánok ifjú Daisuke,
                                                                                                                                                                 Névtelen fickó
 
Jó ideje talán most mosolyodsz el először ezen a kusza és egyben idétlen felkérésen, ráadásul az aláírás is nem épp egy hivatalos találkozóra ad feltételezést. Végül összehajtod a tekercset és innentől rajtad múlik, megjelensz e a Fáradt Ninjában és vélhetőleg életed egy új fordulatot vesz, vagy barátaid emlékeiben ragadva egymagad leszel örökre a szobádban.

_________________
Wakizashi Yumi - Családi emlékek
Djuka Munfurawa - (Még nincs cím.)
Mecuri Zsóti - Hatost csak a győztesek dobnak 
2016 Április - A hónap játékosa
Az egyetlen rossz abban ha valaki gyorsabb a fénynél. Az hogy sötétségben éli az életét.

avatar
Kenshiro Yori
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 87

Specializálódás : Epic Escape - But.. CAN YOU DO THIS?!

Tartózkodási hely : Mikával a paradicsomban. :3


Adatlap
Szint: A
Rang: Kenshiro Vezető
Chakraszint: 683

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fáradt ninja étterem

Témanyitás  Daisuke on Vas. Aug. 21 2016, 22:04

//Yori//


Felriadván a rémálomból, amely minden nap megtörténik. Csurom vizesen, levegő után kapkodva, mint amikor betegen fekszik valaki az ágyban. Pontosan úgy is éreztem magam, mintha egy percet sem aludtam volna. Mikor lesz már ennek vég? Folyamatosan ezt a kérdést ismételgetem magamban, már nem is tudom mióta nem pihentem ki magam igazán...
Megdörgölöm a szemeimet, majd nyújtózás közben körbe nézek a szobán és megpillantok egy levelet az ajtó előtt.
 - Ez meg mi a fene? - mondtam hangosan, de csak is magamnak. Lehajolok majd fölveszem és elolvasom a levelet. Már olvasás közben is mosoly kezdett kiülni az arcomra de mikor elolvastam a "névtelen fickó" aláírást már egy apró és halk,  inkább amolyan kínos nevetés tört ki belőlem. Ki lehet ez? Mit akarhat tőlem? Ilyen és ehhez hasonló gondolatok vetődtek fel előttem folyamatosan. Teljesen bele merültem a gondolataimba és szinte nem is vettem észre, hogy a testem elkezdett mozogni, elkezdte a reggeli rutint. Zuhanyzás, felöltözés, reggeli majd gyors rendrakás a szobában. Mire teljesen magamhoz tértem már ott álltam az ajtóban teljes "harci díszben". Már majdnem kiléptem az ajtón mikor beugrott, hogy egy utazásra akar elvinni... Még nem tudom, hogy mi lesz, vele megyek-e, de felkészülten akarok oda menni, ezért elkészítettem némi útra való vizet és ételt.


Úton az étterem felé ismét gondolatok kezdtek cikázni bennem. Először a levél tartalmán, majd azon, hogy mit, hova kivel és miért megyünk. Majd ezek a gondolatok felhozták a volt csapatom emlékét, még jobban mint eddig bármi más. Még talán egy csepp könny is kifakadt a szememből, de ezt én fantáziámban elmerülve nem realizáltam.


Nem volt messze az étterem, és nem is igazán vettem észre az idő múlását az út alatt, így nekem szinte fel sem tűnt,hogy megérkeztem, majdnem el is mentem a bejárat előtt. Még egyszer utoljára megkérdeztem magamat: Biztos, hogy jó öltet ez? De meg sem válaszoltam és beléptem az ajtón, előhúztam a levelet a kabátom zsebéből melyet ma reggel találtam az ajtóm előtt mintha ez alapján be tudnám azonosítani a levél íróját. Amennyiben nem történik semmi, nem jön oda hozzám valaki, vagy jelzi, hogy ő lenne az én emberem, vagy nem ismerem föl, ha esetleg találkoztam már vele, akkor keresek egy üres asztalt és leülök, felszerelésemet, katanámat az asztal mellé rakom le és az ajtót vizslatva, kissé türelmetlenül kezdek el várakozni.
avatar
Daisuke
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fáradt ninja étterem

Témanyitás  Kenshiro Yori on Pént. Aug. 26 2016, 22:23

//Dájszuka //Magadat meghatva végül elérted a Fáradt ninja étterem kapuit. Eltöprengtél hogy egyáltalán van e szükséged erre a váratlan utazásra? Meglehet, de amint betértél a fogadóba egy nyüzsgő csapat állt körbe két férfit a fogadó közepén.
- Idd! Idd! Idd! Idd! – Hallatszott az emberek szájából a lelkes szurkolás, majd mikor végre sikerült átverekedned magad a tömegen láttad hogy három férfi ül szemben egy alacsony, szakállas, középen elválasztott hajú öregemberrel szemben. A kiivott italos poharak és üvegek mindegyikéről arra tudtál következtetni hogy itt bizony egy nagyon kemény ivóverseny zajlik. Minden esetre nagyon úgy tűnt hogy a három jómadár nem nagyon bír a papival, erről árulkodott az is hogy előtte több pohár volt a másik végen pedig az ifjak már kidőlő félben himbálóztak a sörpadon.
- Mééééég szakét!!! – Kurjantott fel a vénség mire az egész őrjöngő csapat az égbe emelte öklét és együtt tombolt a férfi sikerének. Nem értetted úgy teljes egészében hogy mi is történik itt, de jobbnak láttad ha inkább meghúzod magad az egyik asztalnál, a kezedben lóbálva a levelet.
Pár perc elteltével elült a buli, s lassan szétszéledtek az emberek. Azt hihetted hogy talán a szurkoló tömegben ragadhatott az embered, de végül az asztal takarásából azt érezhetted hogy valaki megütögeti a lábad. Kérdően tekintettél le az asztal alá ahol az alacsony öreg állt vigyorgó, kipirosodott arccal. Botjával a lábadat paskolta a másik kezében pedig egy félig teli korsóval állt előtted.
- Nozs te lennél Mokuto Daizsuke nem de? – Csuklott egyet az öreg, majd nagy nehezen feltápászkodott egy melletted levő székre, könyökével jól megtámasztotta magát az asztalon majd ismét szóra bírta magát.
- A levelet megkaptaddd, így lazsacskán indulhatunk izs a mi nagy utazázsunkra. – Beszélt szinte érthetetlen nyelvezetén a részeges apóka, de végül mintha kijózanodni látszott volna tekintete, a kezét nyújtotta tisztelete és bemutatkozása jeléül.
- A nevem nem lényeg, szólíts Papinak fiú, ezt meg még itt lehörpintem és indulhatunk is. – Hahotázott magában, majd gyorsan legurította az italt. Remélte titkon nem veszed zokon hogy ennyire szereti az italt, de lelkes szemekkel meredt rád hogy kijelentsd végre: Megkezdhetitek a közös kalandozást.

_________________
Wakizashi Yumi - Családi emlékek
Djuka Munfurawa - (Még nincs cím.)
Mecuri Zsóti - Hatost csak a győztesek dobnak 
2016 Április - A hónap játékosa
Az egyetlen rossz abban ha valaki gyorsabb a fénynél. Az hogy sötétségben éli az életét.

avatar
Kenshiro Yori
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 87

Specializálódás : Epic Escape - But.. CAN YOU DO THIS?!

Tartózkodási hely : Mikával a paradicsomban. :3


Adatlap
Szint: A
Rang: Kenshiro Vezető
Chakraszint: 683

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fáradt ninja étterem

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.