Kirigakure főterén

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Kirigakure főterén

Témanyitás  Hidetora No Minovara on Hétf. Ápr. 05 2010, 19:36

Hidetora miután meghallgatta mestere mondanivalóját így szólt. - Mester talán az lenne a legjobb ha a klánom titkai utáni kutatást a levéltár lezárt szekciójában folytatnánk. Úgysem valószínű, hogy bármit is megtudunk más forrásból. Minden klán szigorúan őrzi a titkait így a mienk is. Talán az lenne a legmegfelelőbb ha mindjárt a klán öregjeihez mennénk. - S mestere válaszát szinte meg se várva elindult vissza a Minovara klán elszeparált területei felé. Már nagyon kíváncsi volt azokra a könyvekre. Gyerekkora óta azt várta mikor teheti be oda a lábát. Azonban volt egy probléma. Nem volt biztos, hogy a vének engedélyezni fogják a belépést. Meg kell, hogy engedjék. Győzködte magát Hidetora. Hiszen én vagyok az utolsó leszármazottja a főágnak ebben a faluban. Ki más léphetne be oda ha nem én.
avatar
Hidetora No Minovara
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Hidan on Kedd Ápr. 06 2010, 00:25

A sensei tiltakozón kap vállad után, amikor konokul megfordulsz, hogy a tekercsek rendelkezésedre bocsátására bírd klánod öregjeit, de ellentmondást nem tűrve rántod el magad szorításából. Most közelebb vagy a célhoz, mint valaha, bár még így is távol. De nem hagyhatod kicsúszni a gyeplőt a kezeid közül.

- Mégis mit képzelsz fiam, hogy csak úgy egy kölyök kezébe adjunk klánunk dicsőségét megörökítő papírokat..? Amit őseid védtek akár az életük árán is az ellenséges shinobiktól? C-c-c... Hiába vagy ígéretes, nem törheted meg vérvonalunk hagyományait. Előbb fel kell nőnöd, hogy a kezedbe vehesd azokat a papírokat.
Hallatszik jó fél órával később a vén patrióta parancsoló, ám mégsem ellenszenves basszusa. Hószín, vékony tincsei beletúrva, gondterhelten sóhajt egyet. Hirtelen hátat fordít neked, majd mint akit különösen nyomasztó gondolatok kerülget, kezd el lassan, kimérten körbejárni az irodájában, ahol fogadott Téged. Hosszú, dacos tekintetedtől számára is terhes csend következik ez után, de látható letörtsége ellenére sem hajlandó ezt a súlyos pillanatot ostoba szavakkal félbeszakítani. Jártában egy régi, hosszú szárú pipát kezd el tömögetni, egy apró zsák dohányból, amin a messze földön híres címer hirdeti: ez igazi kemurigakurei dohány, a legjobbakból. Miután végzett a művelettel, egykedvűen gyújt rá, s pár pillanattal később immár némivel kevésbé feszülten eregethesse füstfelhőit. Végül, mégiscsak rászánva magát a beszédre - látván, hogy döntésed megingathatatlan lábakon áll - szól ismét hozzád:
- Tisztában vagyok azzal a mérhetetlen fájdalommal, amit a szüleid elvesztése szít fiatal lelkedben Hidetora. Hidd el, mindenkinél jobban tudom... Ez a már a harmadik háború, amit kénytelen vagyok megélni, és rengeteg közeli rokont... Barátot... És szerelmet vesztettem el az évtizedek során. De nem törtem meg, és ezért lehetek az, aki most vagyok. A klán szíve. Ah, persze... Tudom mit akarsz mondani. Az apád volt a klánvezér, igaz? S szerinted Őt ki támogatta a színfalak mögött? Több dolog van annál, semmint hogy mindent megláthasson a közemberek laikus szeme fiam. De mindezt azért mondom el, mert mint vérvonalam egyetlen szem örököse, nagy jövő elé nézel. Ha nem teszel ostobaságokat. És annál nagyobb ostobaságot elképzelni sem tudnék, mint hogy idejekorán vesd bele magad ezekbe a hatalmas horderejű iratokba. Túl korai lenne még. De ne aggódj, nem telik bele annyi nyár sem, amit a kezemen meg tudnék számolni, és már biztosan elég érett leszel a próbákra.
Mosolyogva mutatja fel jobb kezének megmaradt három ujját. Valóban sok háborút láthatott az öreg.
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Hidetora No Minovara on Kedd Ápr. 06 2010, 10:45

Hidetora feldúltan lépett ki az irodából. Nem ezt várta a vénektől. Tisztában volt vele, hogy nagy hatalmuk van a klánon belül de nem hitte, hogy megtagadják tőle a sorsát. Kifelé sétálva az ifjú így gondolkodott: ~ Talán túl buzgón kezdtem a dologhoz. Gondolhattam volna, hogy nem adnak rá engedélyt. Próbálkozhatnék saját erőmből bejutni a tekercsek termébe de ez azóta a nap óta még egyszer sem sikerült. Három év mi? Attól tartok alábecsültök engem. Nekem egy is elélessz, főleg most a háború kitörése miatt. Minden mester erőltetett menetben tanítja tanítványait. Így sokkal gyorsabban elérem a célomat. Képes leszek kiállni a próbákat. Ha megszerzem a chunin rangot méltó leszek rá, hogy betekintést nyerjek a múlt titkaiba. Apám halálára esküszöm, hogy ettől a perctől kezdve csakis a chunin vizslára készülök. ~ Amint kiért meglátta mestere arcán a jól ismer "Én megmondtam" kifejezést. Mesterének igaza volt. Nem is szalasztotta el az alkalmat, hogy ezt a szemére vessem. De Hidetora tudta csupán merő jó szándékból teszi. Ettől kezdve az ifjú sinobi minden napját kemény edzéssel töltötte.


A hozzászólást Hidetora No Minovara összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 08 2010, 10:22-kor.
avatar
Hidetora No Minovara
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Hidan on Vas. Ápr. 18 2010, 17:56

A sensei együttérzéstől ellágyult arccal várt az utcán. Mondania sem kell, hogy látja rajtad a kérelmed végkimenetelét, ahogy odalép hozzád, hogy kezét biztatón a válladra tegye, az mindennél többet elárul.
- Nem hagytad, hogy végigmondjam... Ez egy halott ötlet volt, Minovara. De ne csüggedj. Amíg bent voltál, sürgönyt kaptam a Mizukage-tól. Holnap küldetésre indulunk, az új csapattársaiddal együtt. Az, hogy mit is kell pontosan csinálnunk, csak holnap derül ki. Addig is pihend ki magad, hogy teljes erőddel vethesd bele magad a holnapba. És ha eljön az idő, majd a saját utad fogod járni, egy olyan utat, amiről nem téríthet el senki, legyen akármilyen öreg, vagy befolyásos. Én sajnos nem tudok veled tartani, rengeteg teendőt el kell intéznem addig, amíg felkel a Nap. De ez Téged ne zavarjon. A legfontosabb, hogy készülj fel, élelemmel és fegyverrel egyaránt, mert valószínűleg nem egynapos kiruccanásról lesz szó. Viszlát!
A jounin hangos pukkanással tűnik el a szemed elől. Valószínűleg már messzebb jár, mint gondolnád. Ahogy felnézel az égre, látod, hogy a Napot lassacskán sötétségbe fojtja az éj. Talán neked is indulnod kellene...

//Írj egy postot tetszőleges helyre Kirigakure-n belül, akár csinálhatsz is egy topicot lakásnak, ahogy érzed. Írd le az estédet, az érzéseid, meg mindent, amit fontosnak találsz benne. Ne kímélj a karakterszámmal Razz//
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Yamada Misa on Pént. Ápr. 30 2010, 16:12

Reggel miután felkeltem az ágyból, eszembe jutott hogy ma fogok találkozni az új csapatársammal, és a senseiemmel. Ettől izgatott, de egyben egy kicsit félőssé váltam. De amikor kinéztem az ablakon megvigasztalt a kilátás, ugyanis gyönyörű idő volt. Összecsomagoltam, és elindultam a kiszemelt találkozó hely irányába. Útközben megálltam, és bekaptam valamit mert otthon a nagy sietségben elfelejtettem reggelizni. Miután odaértem még nem volt ott senki. Vártam egy kicsit, de nemsokára egy fazon jelent meg a távolban, és felém tartott. Amint közelebb ért, úgy döntöttem ,hogy magam megyek hozzá.
_ Öm... szia. Azt hiszem én leszek az új csapattársad. Engem Yamada Misának hívnak. És téged? A sensei hol van?
avatar
Yamada Misa
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Hidetora No Minovara on Hétf. Május 03 2010, 17:04

Másnap igen csak elaludtam. Az előző esti hosszú készülődés nem tett jót. Ráadásul az órám is elromlott. Így csak sietve érhettem oda a találkozóra. Igaz a mester gyakran késett de erre nem építhettem, ráadásul igen csak vártam a találkozást Namikával és az új csapattaggal. Gyorsan elfogyasztottam a reggelimet és a táskával a hátamon a főtér felé indultam. Szerencsére a mester még nem volt ott. Ám amin ismerősök után kutatva járkáltam egy lány lépett oda hozzám. - Öm... szia. Azt hiszem én leszek az új csapattársad. Engem Yamada Misának hívnak. És téged? - Erre így válaszoltam: - Szia én Hidetora No Minovara vagyok. Őrülök hogy találkoztunk. - - A sensei hol van? - - Ne aggódj a sensei gyakran késik a találkozókról, de mivel fontos küldetésre megyünk nem hiszem hogy sokat kellene várni rá. Tényleg nem tudsz valamit a feladatunkról? - Érdeklődtem.
avatar
Hidetora No Minovara
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Hidan on Kedd Május 04 2010, 00:05

Kisvártatva a mester is megérkezik, s bár a szemét még mindig a korahamar szertefoszlott álom ólomsúlya üli, mégis tettre késznek, kimértnek tűnik. Persze ki akarná az első találkozáskor a tanítványaival egy üres tekintetű, másnapos zombi benyomását kelteni?
- Jó reggelt Harcosok! Látom, már megtaláltátok egymást. Bár egyikőtöket már volt szerencsém korábban megismerni, az illem úgy kívánja, hogy bemutatkozzak: Menboku sensei vagyok, és az én szárnyam alatt fogtok tanulni, egészen a chunnin vizsgáig. Ez sokaknál hosszú éveket takar, szóval tulajdonképpen ez a csapat... A második családotok lesz, így a lehetőségek szerint kerüljétek az ellenségeskedést, és mindig úgy gondoljatok egymásra, mint aki a hátatokat védi a bajban. De... Hol van a harmadik?
Mintha csak varázsszóra érkezne, ebben a pillanatban feltűnik Namika, a sietségtől pihegve szabadkozva a késésért.
- Bocsássatok meg, de... Halaszthatatlan dolgaim voltak. A nevem Namika.
Ezt leginkább Misának és a senseinek címzi, révén hogy Minovara-t már korábbról ismeri. A mester összeráncolt szemöldökkel mosolyog az újabb érkezőn, majd folytatja:
- Nos, hogy már mind itt vagyunk. A feladatunk nem az ország területén lesz, hanem egy kisebb szomszédos szigeten, ami a Yokkyuu nevet viseli. Ide csónakkal fogunk elutazni, amit a Kikötővárosban találunk. A feladatról ott kapunk bővebb eligazítást, egyelőre annyit tudni, hogy egy helyi méltóság birtokain furcsa jelenségek ütötték fel a fejüket. A Mizukage-hez címzett levelében azt írta, hogy ennél többet nem szeretne elárulni, ismerve a hírszerző csatornák biztonságát manapság.
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Yamada Misa on Kedd Május 04 2010, 18:46

Miután bemutatkoztunk egymásnak Minovara-val, és mindet tisztáztunk, megkérdezte hogy:
- "Tényleg nem tudsz valamit a feladatunkról?"
- Nem - és közben ráztam a fejem. De nemsokkal később megszólalt mögöttem egy hang.
- "Jó reggelt Harcosok!" - Gyorsan megfordultam, és a sensei állt mögöttem. A hang melytől az előbb felriadtam így szólt:
- "Látom, már megtaláltátok egymást. Bár egyikőtöket már volt szerencsém korábban megismerni, az illem úgy kívánja, hogy bemutatkozzak: Menboku sensei vagyok, és az én szárnyam alatt fogtok tanulni, egészen a chunnin vizsgáig. De... Hol van a harmadik?" - és abban a pillanatban egy sietve felénk futó, egész csinos lány jelent meg.
- "Bocsássatok meg, de... Halaszthatatlan dolgaim voltak. A nevem Namika." -mondta. A sensei a késésnek nem nagyon örült, és összeráncolt homlokkal fogadta az új csapattársat. De a következő pillanatban, már elnéző mosoly ült az arcán. Miután így összejöttünk a sensei ismertette a küldetést. Azt mondta hogy a feladatunk a egy Yokkyuu nevű szigeten lesz, amiről még sokat nem tudunk, de ha odaérünk ott részletesebben beszámolnak mindenről. Mivel a küldetésünkről egyenlőre nem sokat tudta, magamban próbáltam találgatni, de nem sokra jutottam. Néhány percig így elmélkedtem, miközben egy apró kavicsdarabot bámultam. De miután magamhoz tértem megkérdeztem:
-És mikor indulunk?
avatar
Yamada Misa
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Hidetora No Minovara on Csüt. Május 06 2010, 17:50

Sajnos a fejemben felmerülő temérdek kérdésekre még új csapattársam sem tudott válaszokat adni. Szerencsére erre nem is volt szükség mivel szinte azonnal, hogy elhangzott Yamada válasza Menboku sensei is megérkezett. A tőle megszokott lazasággal érkezett. Ekkor rádöbbentem, hogy a csapatunk harmadik tagja még nem érkezett meg. Ez a senseinek is feltűnt. Nagy meglepetésemre Namika futott be kis késéssel. Ez engem is megdöbbentett.
- Szia Namika örülök, hogy te is a csapatunk tagja leszel! -
Mondtam, neki majd reménykedni kezdtem, hogy zavarom nem ült ki az arcomra. Gondolataimat a mester szavai térítették vissza a küldetéshez. Mint kiderült egy közeli szigetre kell majd elmennünk, és valamilyen eseményeket kell felderíteni.
- Izgalmasan hangzik. -
Mondtam majd hallottam Yamada kérdését:
- És mikor indulunk? -
Szinte a szémból vette ki a szót.
avatar
Hidetora No Minovara
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Hidan on Vas. Május 23 2010, 22:14

//Bocsi gyerekek a késésért, érettségi, s egyéb sorscsapások =) //

Namika félárbócra eresztett pillákkal, szégyenlősen motyogja válaszát, miközben a nyakékére függesztett talizmánszerű medalionnal babrál.
- Talán Kami gondviselése, hogy mellettetek erősödhetek.
A jelek szerint ma sincs túl beszédes hangulatában, ami Őt ismerve semmi különöset nem jelent. Csupán a pillanat elmélyültségében él, tekintete messze réved, nem a jelent, a jövőt vagy még azon is túli dolgokat fürkész. Menboku sensei azonban annál inkább a jelen valóságában él, láthatóan kicsattanó hangulatban fogtátok ki ma reggel. Tenyereit összecsapva kiált fel, mintha csak a harci hév parazsát akarná bennetek görögtűzzé lobbantani.
- Hogy mikor indulunk? Hát most! Kövessetek! Útközben elmondom még pár dolgot, amit nem árt majd tudnotok...
Az indulás valóban nem sokat várat magára, a kijelentés lendületével indul tovább, szinte hátra sem pillantva. Nincs más hátra, követnetek kell, hacsak nem akartok lemaradni életetek első igazi küldetéséről. Rövidnek tűnő gyaloglás után A rejtett falu határait már a hátatok mögött is hagytátok, csupán a természet halk, gyönyörű kakofóniája cseng körülöttetek, Kirigakure zsongó utcái után valósággal úgy érzitek, mintha egy másik világba csöppentetek volna. Itt már talán eléggé nyugodtnak, biztonságosnak ítéli a sensei, hogy még egy kicsit jobban fellebbentse a fátylat a feladat kilétéről, már amennyire csak tudja.
- Talán csak gyermekkorom Kirigakure no Sato-jának babonás, dőre idői szólnak belőlem... De nekem aggályaim vannak ezzel a feladattal kapcsolatban. Vagyis nem egészen a küldetéssel... Hanem a helyszínnel. Amikor én annyi idős voltam mint most Ti, a falu shinobijai úgy kerülték ezt a szigetet, mint a dögvészt. Gonosz helynek tartották, mert bűnös dolgok színhelyéül szolgál. Egy kifacsart lelkű, lélektelen nemesi család tartotta rettegésben az ottani szegény földműveseket. Azt beszélték, olyannyira mostoha volt az életük, olyannyira tehetetlenek voltak uraikkal szemben, hogy a halál után, ahelyett, hogy eggyé váltak volna az istenekkel, ott maradtak, hogy beteljesítsék a bosszújukat. Talán ennek a boszorkányhistóriának egy szava sem igaz, csak az én lázálmom. De az, hogy azoknak a szörnyűségeknek, amik ott történtek, mai napig nyomai maradtak, az annál biztosabb. Legyetek óvatosak a helybéliekkel. Bizonyára szeszélyes népség...

//A következőt már írhatjátok a Kikötővárosba.//
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Kaneko Ren on Szomb. Aug. 14 2010, 12:52

//Shinonak//

Az előző nap fáradalmait pihentem ki, elterülve az ágyamon. Miután szépen lassan felkeltem, megtöröltem a csipás szemem, majd az ágy mellett lévő kis szekrényemen akadt meg a szemem. Egy kis papírfecnit láttam. 'Ez meg mi? Én biztos, hogy nem hagytam ott semmit...' - gondoltam, majd ismét megdörzsöltem a szemem, hátha csak képzelődöm. De nem. Lassan a papírért nyúltam, majd elvettem azt és vetettem rá egy pillantást.

"Találkozunk Kirigakure Főterén.
Matoke"

Egyszerű, tömör, mégis érthető volt a parancs. 'Neee. Már megint valami tesztet akar velem kitölteni? Alig ismerem, mégis ez a messze legidegesítőbb tulajdonsága... Hoshi, ha jól tudom távol van Senshivel, úgyhogy nem tudom, hogy mit akarhat tőlem a sensei.' Nem volt mit tenni, feltápászkodtam, majd miután ásítottam egy hatalmasat, jól kinyújtóztattam végtagjaimat. Gyorsan bekaptam valami kaját, majd elkezdtem készülődni. Még mindig fáradtan léptem ki az ajtón, és unottan haladtam a megbeszélt találkozóhely felé. Amint kiértem nekidőltem egy szobornak, fának, amit éppen találtam. Nem is figyeltem, hogy ki van itt egyáltalán, de csak reménykedhettem, hogy a sensei még nem ért ide.
- Áhhh!!! - ásítottam ismét egy hatalmasat.
'Mi van most velem? Nem szoktam ilyen fáradt lenni. Meg ilyen lusta sem. De most valahogy...' - és már-már majdnem elnyomta a szemem az álom...
avatar
Kaneko Ren
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Hatake on Szomb. Aug. 14 2010, 15:43

A nap rettentően erősen sütött azon a délutánon. Az árnyékok kiélénkültek, a legdurvább árnyékban is, melegebb volt, mint egy házban. Késésben van a mestered, és ez aggaszt téged is, ilyen melegben. A főtér most is zsúfolt volt, valamiért túlontúl nagy volt a császkálás, egyszer csak egy fejpántos ürge tűnik fel a nagy homályba, aki egyre közelebb, és közelebb halad feléd. Felfigyelsz rá, majd hirtelen meglátod, hogy kezét emeli, és egy borítékot dob feléd, majd mikor 3 méteres körzetbe lép, észre veszed, hogy mestered az, és nem érted mire ez a felhajtás, mikor kinyitod a borítékot ez áll benne;


,,Sürgős a megbízatás, a pénz nem számít, de azonnal küldjenek ki valakit/valakiket, a lányom a tét!

Joushi Keichi"


Gondolod magadba, hogy mi ez, vajon mi közöd ehhez, és amint mestered karnyújtásnyira van tőled, így felel;
- Ren, örülök hogy te maradtál itt velem. Őszintén szólva, most tesztelem az észrevételi képességed. A mondatban mit ismersz fel, mi a legfontosabb tényező? Ha kitaláltad, azonnal indulunk, nem kel sietni, bár remélem gyorsan leesik. A helyszínt, és minden egyéb nem fontos dolgot kivettem belőle, és egy mondattá alakítottam.
Hihetetlen megint képes tesztet adni neked, de hát ha muszáj, akkor muszáj. A nap kezd lejjebb haladni, és lassan a hőmérséklet is elkezd hűlni, amint mindez megtörtént megkönnyebbülve állhatsz neki.

//Találd ki a létfontosságú kulcsot, ameddig nem megy addig maradunk itt : - )//
avatar
Hatake
Játékos


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Kaneko Ren on Vas. Aug. 15 2010, 13:10

Nem volt lehetőségem pihenni. Elsősorban a hatalmas tömegnek köszönhetően. A másik akadályozó tényező a meleg volt, és utána pedig maga a sensei. Szó nélkül egy borítékot hajított oda hozzám. 'Szép üdvözlés mondhatom. Azért se szólok hozzá elsőnek. Amúgy meg mi lehet ez a boríték?' - gondolkoztam el, majd ahogy azt már "elterveztem" szó nélkül kibontottam;

,,Sürgős a megbízatás, a pénz nem számít, de azonnal küldjenek ki valakit/valakiket, a lányom a tét!

Joushi Keichi"

'Ez meg mi? Mi a...' - nem kellett sokat gondolkoznom, mert a Matoke-sensei hamar válaszolt a fel nem tett kérdésemre. Úgyahogy... Elmondta, hogy ismét valami tesztféleséget csinál velem. Mondanom sem kell ennek nem igazán örültem. 'Furcsa, hogy azt mondta, hogy nem kell sietni. Mert a levélben az áll, hogy "sürgős a megbízatás". Jah, igen és mi az, hogy a helyszínt, és minden egyéb fontos dolgot kivett belőle? Ha valami akkor a helyszín biztos, hogy fontos dolog. De nekem nem ezzel kell foglalkoznom meg kell fejtenem ezt az izét.' - gondoltam, majd jobban szemügyre vettem a levelet. Átolvastam újra szóról-szóra, hogy semmi ne kerülje el a figyelmemet. 'Mivel a sensei azt mondta, hogy ha kitalálom, akkor azonnal indulunk, akkor az már biztos, hogy ez egy valódi küldetés lesz, nem csak egy egyszerű "észrevételi teszt". Fontos odafigyelnem minden egyes szóra, mivel ezt a sensei állította össze, egy nagyobb, tartalmasabb szövegből. Legalábbis ez derült ki a szavaiból. Összeszedtem a gondolataimat, majd a lehető legmagabiztosabban próbáltam előadni Matoke-senseinek az észrevételeimet.
- Nos. - kezdtem bele a mondtad boncolgatásába - Mivelhogy "Sürgős a megbízatás", ezért fontos lenne mihamarább indulnunk. Az is kiderült, hogy hajlandó szinte bármennyit fizetni, csak küldjenek "valakit/valakiket". Ebből egyértelműen az következik, hogy ez a Joushi Keichi, egy igen pénzes ember. "A lányom a tét". Hát ezekszerint biztos egy mentőakciót kell majd végrehajtani. Szóval vagy elrabolták a lányát vagy valahogy megfenyegették, amiben természetesen a lány lenne a szenvedő alany. Áhh! És majdnem elfelejtettem. Ha a helyszínt nem is adta meg a sensei, akkor is a közelben kell lennie. Mert ha ilyen sürgős a dolog, akkor biztos, hogy nem a világ másik részén lévő ninjafalut kérné meg, hogy segítsen neki. Részemről ennyi ez a kis levél. - fejeztem be mondandómat majd ismét megszólaltam, kissé nagyképűn ugyan, de...:
- Indulhatunk?
Annyira biztos voltam a dogomban, hogy nem is érdekelt semmi más. 'Az első igazi küldetésem.' - gondoltam, majd a sensei szemeibe néztem, és vártam a válaszát.
avatar
Kaneko Ren
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Hatake on Vas. Aug. 15 2010, 17:01

- Marha! - Jelenti ki, igen mosolygós arccal, miközben zsebeiből kivette kezét, és az egyikkel azon nyomban elvette a borítékot, és zsebre vágta. - Amit elmondtál az igaz, szóról szóra, én is így oldottam volna meg. - Jelenti ki, közben felnéz az égre. - Úgy tűnik tökéletes időt futottunk, ha nem bánod akkor ideje lenne indulni is. A helyzet az, hogy a helyszín ahogy mondtad, igen közel van, és bizony egy hatalmas villát kel keresni, igazából a Yokkyuu szigeten rengeteg van, de megkaptunk a házszámot, és hogy állítólag egy olaj szívó szerűség van a ház mögött, na mind egy, könnyű dolgunk lesz. Oda felé menet gondolkozz el a terveiden. Ez egy feledat. - Jelenti ki mestered, miközben lassan de biztosan megfordul, és előre mutat, majd jelentős változást észlelsz a környezetben, néhány csepp eső eltalálja arcodat, ekkor rájöttél hogy neki állt esni az eső. - A fenébe ne pont most. - jelenti ki ismételten egy rövid hangulat váltás után mestered, és bármilyen meglepő, de a mellénye alól húz ki egy esernyőt. - Milyen jó ha felkészült az ember. - Úttatok a csónak ház felé halad, ahol személyre szóló csónakra ülhettek fel, amit a bérlő fizet. Ami azt illeti, ez 5 méternél magasabb a csónaknál, és jó pár méterrel szélesebb is, rengeteg kabinnal, de ez is jelenti azt milyen bőkezű a bérlőtök.

//Bocs, több most nem jött Yokkyuu sziget írj ide, egy postot, félig a hajón, féli a szigeten jelleggel.//
avatar
Hatake
Játékos


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Shin on Csüt. Nov. 11 2010, 18:35

// Zetsu meg a többiek //

A cetli elkapása után sóhajtok, és elmondom Bakuchikunak a tervet. Úgy látom, nem ellenzi, így vele az oldalamon elindulok a főtér felé. A zsúfolt hely elérésekor még egyszer elmondom neki, hogy s mint járjunk el, ő pedig a levegőbe szagol.
- Na?
Hirtelen megáll a mozgásban, majd elkezd belerohanni a tömegbe. Először nem fogom fel, de mikor várakozón megáll, én elindulok utána. Először futva, majd gyorsabban sétálok, végül pedig futni kezdek. Mire beérem Bakuchikut, ő már egy viszonylag magas ember pulcsiján lóg. Amikor hallja a lépteimet, és ahogy lefékezek, megfordul, én pedig aggódva nézem, hogy vajon ő-e a mester.
avatar
Shin
Játékos


Adatlap
Szint: E
Rang: Genin
Chakraszint: 123

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Zetsu on Szomb. Nov. 13 2010, 21:59

A kis házi állatod eléggé összezavartan fut a tömeg között. Néha már-már azt sem tudja merre kéne mennie, te pedig csak követni próbálod, bízva az állatkádban. Egy ideig lehet hogy határozottan haladt a tömegben a főtéren, azonban már arra a magas emberre is elég bizonytalanul mászott fel. Egy kapucnis illető volt, akiről hátulról nem lehetett volna megmondani hogy a sensei lenne az. Megfordult, és (amennyire a kapucni alól lehetett sejteni) egy hatalmas, talán kopasz embert látsz. A hatalmas kopasz emberek sosem jelentenek jót. Megfogta a gyorsan mozgó állatkádat, és lazábban vissza dobta neked.
- Vigyázz az állataidra, kölyök! Bármi megtörténhet velük...
Majd a nagy ember arrébb állt. Azonban az állatkád megint akcióba lendül, és egy másik férfit követve rámászik a kezére, amiben egy szatyort tart, és annak kiönti a tartalmát. Többek között egy igen népszerű férfi kölni is kiesik a szatyorból. Talán magyarázat lehet arra, hogy miért nem találta a sensei-t. Miután bocsánatkérések sorozata után eltűnsz a helyszínről, egy gyanús illető pisszeg le téged egy sikátorból.
- Hé fiam, én tudom hol találhatod a mesteredet! - mondja sunyi hangon - De előbb segíts nekem, okés?
Ha pozitív választ adsz ennek a rekedtes hangú illetőnek, akkor elmondja a kérelmét. Ha nemleges választ adsz akkor valószínűleg úgyis elveszted a sensei nyomát.
- Rendben van aranyapám, szükségem lenne nekem egy olyan wakizashi-ra, olyanra mint abban a boltban van - mutat egy fegyverboltra az utca végén - Ha szerzel nekem egy olyat, akkor boldogan segítek megkeresni a fehér hajú csáveszt!
Nos, valószínűleg nem a legális megszerzésre gondolt, de muszáj lesz valamit tenned, vagy feladhatod.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Shin on Vas. Nov. 14 2010, 22:26

Bakuchiku két sikertelen és kellemetlen akciója után kicsit csüggedten mászkálok tovább a főtéren. Leülök egy apró méretű szemetes tetejére, és onnan szemlélődök tovább, jobban mondva csak szemlélődnék, mivel valaki nagyon baljós, gyanús hangon lepisszeg. Meg se szólaltam, még itt is csesztetnek.
- Hé fiam, én tudom hol találhatod a mesteredet! De előbb segíts nekem, okés? - nagyon sunyi hangja van. Először nem nézek oda, biztos nagyon róka feje van a csávónak, de végül rákényszerítem magam, hogy figyeljek is. Ha megtalálhatom a mesterem...
- Azt hiszem, benne lennék az alkuban...
- Rendben van aranyapám, szükségem lenne nekem egy olyan wakizashi-ra, olyanra mint abban a boltban van. Ha szerzel nekem egy olyat, akkor boldogan segítek megkeresni a fehér hajú csáveszt!
~ Az már pozitívum, hogy végül is tisztában van vele, hogy fehér hajú. Ha tényleg tudja, hol van, akkor megpróbálkozhatok a fegyver ellopásával. Bár, ezért a sensei nem lesz oda.. ~
A fegyverbolt felé nézek.
- Persze. - válaszolok helyeslőn, majd lehúzom a pulcsim cipzárját. Ahogy elnézem, a kis kuka, ahol ültem, nem igazán jelenthet sokat senkinek, így egyszerűen mögé dugom a pulóveremet.
~ Még jó, hogy ezt az inget utálom. ~ Sóhajtozok, majd feltűröm a bal ujját, amit le is tépek. A jobbat csak kicsit szaggatom meg, illetve a többi részénél is. Ezek után, nem érdekel, mennyire néznek hülyének körülöttem az emberek, lefekszek a homokba, és forogni kezdek benne. Láthatólag a sikátoros fickó is jót nevet rajtam, én meg visszjelként csak morgok egyet. Összerázom az egyébként is kócos hajamat, beszórom még földdel az arcomat, majd Bakuchikuhoz szólok.
- Te csak akkor gyere elő, ha jelet adok. Jelet adni pedig csak tudod mikor fogok. Addig maradj a pólómban.
Ezután a kis vidra felfut a hátamon, majd hátul becsúszik az amúgy is szakadt ingembe, és ott kapaszkodik meg. A sikátoros fickónak bólintva indulok el a fegyverboltba.
A boltban csak aprót hajlok meg, közben ügyelek arra, hogy az eladó semmikép se lássa meg a hátamat. Szörnyülködő, már - már a sírás határán lévő arckifejezést veszek fel, és a hátamat kihúzva borulok térdre a boltos előtt. Szerencsére a boltban nincs senki, és nem is látom, hogy ma lett volna, így kicsit megnyugodok. Összekulcsolom a kezeimet, és nyöszörgök felé.
- Kérem, szánjon meg egy wakizashival! Kint az utcán mindig megtámadnak, és elveszik a falat kenyeremet, amim van! Kérem, essen meg a szíve rajtam!

//A mesélő én vagyok, ezt ne felejtsd el, ez a karid nem számít annak -.- //
avatar
Shin
Játékos


Adatlap
Szint: E
Rang: Genin
Chakraszint: 123

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Zetsu on Szer. Nov. 17 2010, 19:56

Jó néhány ember csodálkozva nézi ahogy tönkreteszed a kinézeted, de a legtöbben inkább csak tovább mennek. A sunyi alak is egy kicsit kuncog, érdeklődve várja hogy próbálod meg megszerezni a kardot. A kis görényed is elrejtetted. A boltos éppen unatkozott, majd felnézett rád, és kétkedve állt fel a székéről a pult mögül. Értetlenkedve nézett rád, majd meglepődve nézte ahogy könyörögsz egy fegyverért. A nézése inkább dühössé változott.
- MmmmMIT képzelsz kölyök?!?! Fegyverekért könyörögsz? Nem olcsó ezeket előállítani, az ilyen kis koldusoknak meg nem fogok csak úgy adakozni! Húzz innen!
Nos igen, kb. az lehet amit vártál, most ideje van annak hogy lépj.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Shin on Hétf. Nov. 22 2010, 15:46

Az öreg nincs ma valami jó formájában, a mondandója is ezt tükrözi.
- MmmmMIT képzelsz kölyök?!?! Fegyverekért könyörögsz? Nem olcsó ezeket előállítani, az ilyen kis koldusoknak meg nem fogok csak úgy adakozni! Húzz innen! - ordítozik velem dühösen, na nem, mintha jobbat vártam volna.
~ Más megoldás, más megoldás... Biztos van más megoldás! Kell lennie! Olyan nincs, hogy nincs! ~ elmélkedek. ~ Más különben elvesztem a sensei nyomát. De hát nekem itt van Bakuchiku, hé! ~
Lehajtom a fejem, és köhintek egyet. Az árus dühösen néz rám, amiért még nem megyek ki, én pedig érzem, ahogy a kis vidra lassan kikúszik a pólómból, én pedig alig állom meg, hogy vigyorogjak, meg kicsit csikiz. Végül is az állít meg ebben, hogy az meg fájdalmas, amikor karmolássza a hátamat, így csak a számat húzom el. Remélem, hogy Bakuchiku megértette a sikátornál, amit mondtam, és most elcseni azt a wakizashit, és végre elhúzhatok ebből a boltból..
avatar
Shin
Játékos


Adatlap
Szint: E
Rang: Genin
Chakraszint: 123

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Zetsu on Csüt. Nov. 25 2010, 19:16

A boltos még javában ordibált veled, amikor a menyét kezdett lefelé mászni rajtad. Csoda, hogy a boltos nem vette észre, hogy a pólód kicsit furcsán viselkedik. Már felemelt a földről a felsődnél fogva, és úgy mutogatott és ordibált veled. A menyét Baku közben már elindult a kiszemelt fegyverért, és szerencsére sok ember nem is volt a bolt közelében, talán az eladó ordibálása miatt hagyták el a terepet, talán csak nem volt mit errefelé csinálni. Tűrted a boltos szidásait egy jó ideig, amíg ki nem dobott. Csak abban reménykedhettél, hogy kis állatkád sikerrel járt. Benéztél a bolt ablakán, hogy meglásd, a wakizashinak hűlt helye maradt. Ahogy az utcán végig mentél, láttad, hogy a kis menyéted épp az előbbi sikátorba hurcolta a szájában a fegyvert a markolatánál fogva, ami majdnem kiesett a szájából. Amikor oda érsz a sikátorba, a sunyi alak éppen nézegette a fegyvert, majd rád nézett.
- Rendben van öcskös, kösz! Hehe. Közben összeszólalkoztam pár haverommal, és a sensei-edet a folyó partjánál látták egy fél órája! Sok sikert a további keresésben.
Majd elindult, és eldugta a fegyvert a bő, tradicionális ruhájában.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Shin on Pént. Nov. 26 2010, 15:41

A boltosnak egy idő után elege lesz a jelenlétemből, így nem csoda, hogy mérgében odarohan hozzám, majd felkap, és a pólómat rángatva szidalmaz. Nem sokon múlik, hogy elvigyorodjak, de inkább visszatartom magam, a végén még lebuknék, az nem hiányzik...
Annyira sokáig nem is kell tűrnöm, mivel komolyan felbosszantom közömbösségemmel, és kidob a nyitott ajtón. Még jó, hogy nem csuktam be magam után, mert a végén még az üveg számlát is rajtam hajtaná be, meg persze nem esne jól bár szilánk a testemben...
~ Csak Bakuchikut hagyja békén ez a dög... ~ sóhajtozok. Benézek az ablakon, és látom, hogy a fegyver eltűnt, illetve, Bakuchiku sincs benn a boltban. Ez elvileg jó jel..
Elindulok futva vissza a sikátorba, és látom, hogy Bakuchiku sikerrel járt, hisz ott hurcolja maga után a fegyvert. Mire odaérek, a férfi elégedetten nézegeti a fegyvert, vigyorogva, majd rám néz.

- Rendben van öcskös, kösz! Hehe. Közben összeszólalkoztam pár haverommal, és a sensei-edet a folyó partjánál látták egy fél órája! Sok sikert a további keresésben.
~ Fél órája?! Oh, istenem...
- Őőő... kösz. - vetem oda, majd kihalászom a kuka mögül a pulóveremet, felkapom a vállamra a kis vidrámat, és futni kezdek a folyópart felé.
avatar
Shin
Játékos


Adatlap
Szint: E
Rang: Genin
Chakraszint: 123

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Zetsu on Kedd Feb. 15 2011, 21:43

Eltelt a három nap, Senshi sikeresen megtanította még az edzés napján a csapattársát a gravitáció "legyőzésére", így nyugodtan pihenhettetek amíg Shin másnap valószínűleg szenvedett. Harmadnapra azonban mindnyájatoknak a megbeszélt helyen kellett lennetek. Ez a hely, nem volt más, mint a falu főtere. Jó kis hely volt, nyüzsgött az egész, mindig láthattál valami érdekeset. Már ha bírjátok a zajos helyeket, akkor tényleg jó kis hely, legalább van nyoma életnek a faluban. Amire kiértek a helyre, még csak Shin van ott. Tele van horzsolásokkal meg lila foltokkal az arcán. Hogyha köszöntök neki, akkor csak egy "Cső"-t mond, ha megkérdezitek mi történt, azt válaszolja "Nem akarok beszélni róla...A lényeg hogy tűz az elemem...". Legalább lehet tudni hogy sikeres volt, még ha ennyi sérülésébe is került. Már csak ismét a sensei-re kell várni.

//Vegyetek fel msn-en és szóljatok rám ha írtok, hogy én is írjak vissza, véget kell vetni a lustaságnak :/ //
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Kawahira Sawaka on Szer. Feb. 16 2011, 19:04

*A főtér mint általában, most is zsúfolt volt. A levegőben illatok, és szagok keveredtek, illetve hangok nyomták el egymást. Egy feketébe öltözött fejpántot viselő fiú masírozott zsebre dugott kézzel, egy másik fejpántos fiú felé. Mielőtt odaért szemügyre vette, és meglátta a sérüléseit.*
~Úgy tűnik neked nehezebb dolgod volt mint Nekem, és Senshinek. Remélem megtudtad az elemed.~
*Sawaka csak társa elemére volt kíváncsi, cseppet sem érdekelte a próba amin keresztül kellett mennie.
Amikor odaért hozzá, enyhén meghajolt, és az eleméről kérdezte. Shin elmondta, hogy tűz az eleme de semmi többet nem nyögött ki.*
-Értem.
*Sawaka kémlelni kezdte a főteret, hátha kiszúrja mesterét, esetleg másik társát.*
~Vajon megint nekem kell hívnom, vagy jön magától? Egyszer jöhetne már.. Majd fütyülök hátha előugrik, és csaholni kezd.
Ez a hely nekem túl zsúfolt. De itt legalább van látnivaló, nem egy üres kiképzőterepen lebzselünk.~

avatar
Kawahira Sawaka
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Akemura Senshi on Pént. Feb. 18 2011, 08:06

Senshi a maradék 2 napot a technika gyakorlásával töltötte. Mindenképpen tökéletesre akarta vinni azt, kisebb sikerekkel. Elsőnek az udvaron lévő fával, majd később a ház falán kezdett el gyakorolni a pótapja felügyeletében.

Az egyezésre rá 3 nappal újabb találkozó készült elő a főtéren. Az idő megint kifogott egy illetőn.* Lustálkodva kelt fel ágyából, majd ránézett az órára és gyorsan felkészítette magát. Eltette tantóját és felszereléseit, majd megindult a célhelyre.*
Sok időbe telet neki, mire eljutott oda. A főtér nagyon zsúfolt volt, így nem tudta kiszúrni társait.
~ De nagy a tömeg. Nem látom a többieket. Vajon hogy tudnám kiszúrni őket. Megvan! Felmászok egy magaslatra. ~
*A környezetében fákat, illetve házakat kezd el keresni.*
~ Mi lenne, ha most megpróbálnák elrejtőzni, ha megtalálom őket? Hm. Egy próbát megér.~
*Ha kiszúr egy nagy lombokkal rendelkező fát, vagy egy kilátásban tökéletes háztetőt, ahol el tud bújni, akkor azt megpróbálja megmászni, majd onnan kezdi el keresni társait.*
avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Zetsu on Szer. Feb. 23 2011, 21:42

Már mindhárman ott voltatok a főtéren (legalábbis a közelében), és vártátok a senseit. Már megint. Ellehet neki nézni nem? Elvégre fontos ember a faluban, csak lehet valami programja, esetleg a kagéval találkozik, egy hirtelen kapott S szintű missziót kell véghez vinnie...vagy csak egyszerűen lusta, vagy túl lazán veszi. Kawahira és Senshi már ott lógtak a főtér egyik pontján, nem tudva, hogy a harmadmaguk hol lehet (azaz Senshi). A zajos főtéren zajlottak a találkozások, a kávézgatások, a részegek eltámogatása, a kereskedés és a többi, szóval folyt az élet.
Senshi ahogy meglátta a többieket, eldöntötte, hogy ő most elbújik egy fa lombkoronájában. Láttál is egyet, és elindultál, majd felmásztál rá. Másztál volna, ha a valaki meg ne fogott volna a pólódnál fogva, és nem kezdett volna el húzni az utcán az emberek szeme láttára. Bizony a sensei volt az, komoly arccal halad a többiek felé, te pedig nem tudsz szabadulni, végighúz a földön a nép előtt, mintha a kivégzésedre vinnének. Aztán letesz a többiek előtt.
- Most nincs időnk a hülyeségre. Küldetésünk van...- mondja komor arccal - közmunkát kell végeznünk.
És ilyenkor megjelenhet a kis vízcsepp a fejetek felett. A mester mutatja, hogy kövessétek. Egy raktárba mentek a főtér közelében. Kinyitja a nagy ajtókat, bent egy szekér és egy ló látványa vár titeket. A ló minden lószerszám nélkül egy nagy kupac szénát habzsol. Rámutat a ládákra, majd a szekérre.
- Pakoljátok fel a ládákat. Fegyvereket fogunk szállítani a kikötővárosba- utal itt az egyetlen nagy kikötőre az országban -, a többit majd út közben mondom el. Ja és a lovat is illesszétek be majd a szekérhez.
Nos lehet, hogy naiv volt, hogy azt hitte hogy ti tudtok a lovakkal vagy a lószerszámokkal bánni, de már el is tűnt mire feleszméltetek volna.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.