Kirigakure főterén

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Akemura Senshi on Csüt. Feb. 24 2011, 15:22

A messziségben megpillant egy jónak látszó fát, majd megindul és elkezd felmászni rá. Nem sokáig mászik, mivel valaki megmarkolta a pólóját, majd magával húzta. Ez igen meglepte a gyereket. Csodálkozva nézett hátra, majd összezárta a két kezét és a csodálkozva bámuló embereket nézte kisebb haraggal az arcán. Ezek után a társait pillantotta meg.
- Hello .-
Szólalt fel halkan. Kis idő múlva jött a feladat.
- Most nincs időnk a hülyeségre. Küldetésünk van... közmunkát kell végeznünk.-
Szólalt fel a sensei.
~ Ezért kellett látványosan végighúznia az emberek előtt? Megölöm!~
Az arca a haragtól elvörösödött. Szemét a szőke hajával takarta le.
Egy kis idő múlva egy raktárhoz értek. A mester kinyitotta az ajtót. Senshit egy igen rossz szag csapta meg. Igen. Ez nem más volt mint a ló.
- Pakoljátok fel a ládákat. Fegyvereket fogunk szállítani a kikötővárosba, a többit majd út közben mondom el. Ja és a lovat is illesszétek be majd a szekérhez.-
~ Tessék? Pakolni? Beilleszteni?~
Tette volna fel a kérdést, de a mester addigra már eltűnt.
- Remek. Nincs ilyen szerencsénk.-A hozzászólást Akemura Senshi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 03 2011, 16:15-kor.
avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Kawahira Sawaka on Pént. Feb. 25 2011, 15:44

*Amint a körülötte lévő tömeget figyelte, megpillantotta mesterét, aki valamit húzott maga mögött.
Ahogy közelebb ért rájött, hogy az a valami a társa, Senshi.*

~Na Te meg mit csináltál?~

*Miután a sensei elmondta, hogy mi a mai program, elindult. A fiúk utána. Egy raktárhoz értek, ahol egy ló, jópár láda, széna, és egy szekér volt. A sensei kiadta a parancsot, majd szokásához híven eltűnt.*

~Ínnye azt a rézfán fütyülő rézangyalát neki, hogy folyton elmegy. Nekem is meg kéne tanulnom ezt a trükköt..~

-Aham. Szerintem kezdjük a ló beillesztésével.
-Egyébként valamelyikőtök ért a lovakhoz vagy a hámhoz? Csináltatok már ilyet? Mert én még soha...
Mennyi időnk is van megcsinálni? Vajon nagyon fog haragudni a sensei, ha nem illesztjük be a lovat, hanem csak a ládákat pakoljuk fel?
Apropó ha Ti sem értetek ehhez akkor légyszi pakoljátok fel legalább a ládákat a szekérre. Én megpróbálok kezdeni valamit az állattal, és a szekérrel.
Ha nem megy abbahagyom. A végén még elszúrom...

*Sawaka szétnézett, hátha talál egy hámot. Ha talál akkor megpróbálja felrakni a lóra, már ha engedi.
Igaz, még sosem csinált ilyet de ismeri a hám részeit, és látta melyik része hova kapcsolódik a lovon.*

~Szügyellő, marszíj, veseszíj, segédkötés. Össze fogok zavarodni, és vagy úgy összekötöm az állatot, hogy majd megfullad, vagy felrugdos mielőtt hozzáérhetnék, esetleg sikerül holnapra megcsinálnom.~
avatar
Kawahira Sawaka
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Akemura Senshi on Csüt. Márc. 03 2011, 16:20

*Senshi hamar felfogja a társa mondatait amire bólogatással illetve nemet jelző csóválással válaszol. Ezek után Shin-re néz, majd nekiáll a ládákat felpakolni. Megmarkolja az egyiket, majd megpróbálja felemelni. Egy kicsit nehézkesen megy neki, de ez meg is érhető a sok fegyver miatt. Ha sikerül neki felemelnie a ládát, akkor megpróbálja azt elcipelni a kitűzött helyre, majd felrakni azt oda és egy nagy lélegzetvétel után megy a következőért, hogy ezt a folyamatot megismételje.*
avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Zetsu on Pént. Márc. 04 2011, 22:54

Egymás képességeire hagyatkozva próbáltátok elintézni a dolgokat, ami valljuk be, ilyen téren nem túl sok vagy hatásos egyikőtöknek sem, elvégre ninjáknak készültök és nem tanyán segédkező legényeknek. No de ebbe is bele kell úgy látszik tanulni, elvégre a ninjának minden helyzethez alkalmazkodnia kell. A mesteretek természetesen bízott abban, hogy egyedül elintézitek, neki még utolsó simításokat kell végeznie a faluban, úgy tűnik egy fajta mindenes lehet néhány ninja között. Senshi küszködve pakolja a nehéz ládákat, Sawaka pedig ugyanily módon a lószerszámokkal szenved. Shin már ki is dőlt, elaludt, úgy látszik fárasztó lehetett a próbája. Egy óra múlva Senshi már az utolsó ládát próbálja felrakni a szekérre, agyonfárasztott karjaival, Sawaka alig tudott pár dolgot a helyére illeszteni. Ekkor toppan be a fehér hajú sensei. Körülnéz, majd egy szempillantás alatt felhányja Shint a szekérre, a ládák tetejére, segít felrakni az utolsó ládát a helyére, és oda lép a lóhoz. Mindent a helyére illeszt, pár perc alatt kész lesz, végig némán cselekszik, majd mutatja, hogy fel a szekérre. Fogja a gyeplőt, majd elkezdetek "száguldani" a falun kívülre.
- Vigyázzatok Shin nehogy leessen a ládákról, nem szeretnék megállni.- mutat a még mindig alvó fiúra.
Talán most lenne a remek alkalom megkérdezni a paramétereket a küldetésről.

//Folytatás a "Kikötőváros"-ban, még csak az úton járunk//
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Dokujaku Tano on Pént. Május 18 2012, 18:31

Előzmények

Miközben elnéztem a két ütődött ámuldozását a palota boltozatán, megjelent a Sensei is. Kiderült, hogy ő várt ránk, nem fordítva, biztos itt volt a közelben, és valakivel beszélgetett, mielőtt meglátta volna érkezésünket, de ez nem igazán fontos, a lényeg, hogy nem késett. Bevonulunk a palotába, s bár voltam már benn, a Mizukage irodáján kívül, még mindig elállítja a lélegzetem a látvány. Én is lehetnék olyan naiv bolond, ki a vezetői székre pályázik, miszerint én lehetnék a következő Mizukage, de nem vonz ez a titulus. Én a klánomért vagyok felelős, és inkább az árnyakban meghúzódva szeretem irányítani a dolgokat.
Ittlétem óta másodszor csodálhatom meg a szépséges Mizukage úrnőt, Terumi Meit, bár most a könyvek takarásából szépséges mivolta nem igen látszódott. Unottan néztem magam elé, habár köszöntöttem a Mizukage-t, igazából mindegy volt a feladat mibenléte, rizsültetés, vagy gazszedés...
Gondolkodtam azon is, hogy ha csak egy D szintű feladat kiosztását bízzák ránk ismét, miért kellett az úrnő elé fáradnunk? Lehet ez komolyabb volumenű feladat lesz? Eme kérdés átgondolásának hatására a gyomromat izgalom kezdte el összehúzni, míg a számra egy naiv mosoly ült ki.
Végül szóra nyitotta gyönyörű száját Mei úrnő, és ismét majd kiugrottam a bőrömből, viszont szerencsére vissza bírtam fogni magam. Egy mosoly jelent meg az arcomon, mely elégedettségemet nyugtázta, s máris azon morfondíroztam, mi kellhet az egy hetes útra. Minél kevesebb holmi, olyanok, amik nem hátráltatnak a haladásban.
A Sensei ismét játszadozni kezdett az idegeimmel, ráadásul 3000 Ryunak megfelelő mennyiségű cigarettát kellett hoznom neki. Az száz doboz. Annyi a boltban sincs. Minek egy hétre ennyi? Viszont most nem zavart a dolog, az öröm, a tudat, hogy végre veszélyesebb küldetésre megyek eloszlatta fejem felül a felhőket, bár legközelebb megmondom neki, hogy Maruval hozassa a bagóját, vele úgyis jobban szimpatizál. Bár...ha belegondolok...lehet nem véletlenül bízza rám. Nőre nem bízunk pénzt, mint ahogy sült bolondra sem, így hát maradok én. Már érthető.
Hazafele úton be is térek a boltba, és a tegnapi fickó már hatalmas mosollyal fogad.
- Szervusz kis öreg, cigi kell Pinou-nak? - Kérdezte megőrizve tejfeles vigyorát, mire én a múltkoritól eltérően örömmel köszöntöttem őt, észre sem véve, hogy megint lealacsonyított.
- Üdv. Pontosan, ráadásul ennyiért. - Válaszoltam neki, majd letettem az asztalra a 3000 Ryut.
- Hohó kisöreg, ennyi dohányárutól még a legerősebbek is kidőlnének. Na de ő tudja, tessék tíz karton - Mondta, majd átvettem tőle száz doboznyi cigarettát, s kértem mellé szatyrot is, hiszen ezt kézben biztos nem tudnám elvinni. Út közben beugrottam egy fegyverkereskedőhöz is, és vettem tíz méter drót huzalt is, ami egy ismételten megálmodott technikám részét fogja képezni. Mostanában nagyon megy ez nekem, ráadásul az íjam nagyon sok lehetőséget kínál számomra. Kifizettem érte a száz Ryut, //amit levontam az adatlapon// majd tovább álltam.
Sietősen mentem haza, hogy elővegyem hátitáskámat, és a legszükségesebb dolgokat belehelyezzem. Egy tartalék tégely mérget, két liter ivóvizet, és három napra elegendő élelmet. Persze az inni, és ennivalót külön tettem az idegbénító kenőcstől, még a végén pórul járnék. Eltettem az arcfestéket, a zárfeltörő készletet és a méreg ellenszerét is, ha véletlen mégis visszafele sülne el a fegyverem. A szatyrot a dohánnyal a táska mellé tettem, bár azon gondolkoztam mi dolga lehet a Sensei-nek, hogy ő sosem tud elmenni a boltba. Talán haragban van a boltossal? Na, de lényegtelen. A pakolással nem telt el túl sok idő, főleg, hogy nem viszek olyan sok mindent, út közben csak akad egy falu, ahol pótolhatjuk készletünket.
Az erszényembe helyeztem ezer Ryut, s vállvértem alá kötöttem azt. Ott biztos nem keresnék, és nem is hagyom el.
A maradék időt a tegezem újrarendezésével töltöttem, kivettem belőle a kamunyílvesszőket, és élesekkel helyettesítettem, na de abból kivettem négyet, és kettő robbanó jegyzettel ellátott vesszőt, majd mindegyik végére odaerősítettem a drótot, úgy, hogy párosával legyenek. Szóval három összekötött nyílvesszőt fogok kapni párban, két méteres drótot felhasználva mindegyikhez. Ez természetesen szükséges lesz a fogságba ejtő technikámhoz, a robbanójegyzetes, dróthuzalos kettős nyílvessző pedig hab a tortán. Ezeket is megjelölöm, bár az egyes csomó a sima dróthuzalos csapda, míg az öt dróthuzalos az legvégső csapdám a robbanócetlis, dróthuzalos nyílvessző lesz. A maradék négy méter dróthuzalt eltettem az övtáskámba vész esetére, majd visszarendeztem a nyílvesszőket tegezébe, úgy ahogy voltak. //Off: Remélem érthető volt.//
Ha végeztem, és még maradt időm, azt pihenéssel töltöttem el, meditációval, hogy kipihent és felkészült legyek az utazásra. Egy órával az indulás előtt megnéztem, hogy mindent rendben találtam-e, amolyan utolsó ellenőrzés, majd elindultam az első igazi küldetésem helyszínére. Előtte azonban megálltam bekapni valamit a Ramen-es büfénél, mivel mióta felébredtem, semmi nem került a gyomromba, de még így is én érkeztem elsőnek, de be kell vallani tíz perccel hamarabb értem oda.
Ha már ott van a karaván, bólintok a lehetséges hozzátartozókhoz, majd nekidőlök az egyik kocsinak, és árnyékban várom a többiek érkezését, kik most úgy tűnik, időben érkeznek.
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Aburame Shino on Szomb. Május 19 2012, 19:35

A kereskedők, bőszen pakoltak mikor Tano megérkezett, majd mire végeztek a csapat többi tagja is szépen befutott. A csapat és a kereskedők egy órája vártak már, mikor a frusztrált kereskedők egyike Tanohoz lépett és mogorva hangon szegezte neki a kérdést miszerint. -Mégis meddig kell még várnunk? Egyáltalán kire várunk?- Majd Tano válasza után egy fél órával meg is érkezett a drágalátos Pino sensei aki a szokásos bárgyú vigyorával nyugtázta a dolgokat. Az indulás előtt gyors instrukciókat osztott, amik a csapat felosztását tartalmazták. -Most hogy végre mindenki itt van, indulhatunk is. Mint látjátok 3 szekér van. Mindenki egy szekéren fog utazni és védi majd azt, ez persze nem azt jelenti, hogy a többi szekér nem tartozik a felelőssége alá. Szóval mivel ti tanultok ezért ti hajtjátok végre a küldetést én csak megfigyelő leszek ameddig csak lehet. Na de a felállás! Maru te és Miru lesztek az első kocsin és a szaglásotokkal figyeltek. Tano tied az utolsó kocsi te fedezel minket. Végül Liomei tiéd a második kocsi én pedig veled utazom. Nos én szunyókálni fogok és nem tanácsolom, hogy felébresszetek!- A mester fel is szállt a kocsira és intett a kereskedőknek, hogy indulhatnak.
avatar
Aburame Shino
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Ha megszámolod a bogaraim megtudod!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Dokujaku Tano on Vas. Május 20 2012, 11:45

Az érkezésemkor már a kereskedők bőszen pakolásztak a kocsikra, miközben elégedetlenségüknek adtak hangot, hiszen több, mint egy órája már itt vannak. Az egyik oda is lép hozzám, és számon is kér, mire fel ez a lazaság, én kinyitom szemeimet, majd rideg, komor tekintetemet a szemei közé fúrom, körülbelül olyan érzetet keltve, hogy csak a bolond szakíthatja félbe mélázgatásomat.
- Hm...Ameddig kell, és akire csak kell. Türelem jó uram. - Válaszolok neki, majd nem is törődve további mondandójával ismét lesütöttem a tekintetem, és szemeimet becsukva élveztem a remélhető egyedüllétet. Mondjuk engem is kezd zavarni, hogy a mester még nem jelent meg, hiszen ezek a barmok úgy gondolják, én vagyok a lelki szemeteskukája a küldetésnek, és rajtam kell letölteniük a türelmetlenségük által keletkezett stresszt.
Végül csak befutott a jó madár, majd ki is osztotta a maga által elképzelt parancsokat. Nem is törődtem sokat további mondanivalójával, főleg azzal nem, amelyikben az alvás szót emlegette, a kereskedők biztos kitérnek a hitükből, hogy másfél órát késik, de még aztán aludni is ráér.
Felpattantam a legutolsó kocsi tetejére, háttal a társaságnak, hogy a kocsi mögötti területet jól beláthassam. Íjamat magam elé tettem állítva, bizony ennek van jelentősége, de remélem nem lesz szükség annak kivitelezésére. Na jó...ki ne örülne, egy jó kis harcnak, maximum a kereskedők, de ők mindenért kárognak.
Mielőtt elindulunk, a Sensei felé hajítom a dohánnyal teli zacskót, majd most már, ha semmi probléma nincs, el is indulhatunk. Török ülésben foglalok helyet a kocsi tetején, becsukva szemeimet, hiszen ha ezt teszem, köztudottan jobban támaszkodhatok többi érzékszervemre, legjobban a fülemre. Bár még csak a faluban vagyunk, így kicsit lehetnék lazább is, de amúgy sem hiszem, hogy a kocsi hajtójával olyan jókat tudnék beszélgetni, na meg az én feladatom a legfontosabb stratégiai ügyben. Reméltem, hogy lesz alkalmunk Maru-val és Liomei-el stratégiai csapat technikákat kidolgozni, hiszen jó pár eszembe jutott már, de így ez meghiúsult. Na majd legközelebb.
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Aburame Shino on Csüt. Május 24 2012, 00:21

A faluból kiérve a lehető legrövidebb úton indult a menet a Gőz országába méghozzá az erdőségeken keresztül. Az első napi zötykölődés után az éjszaka az erdőség közepén érte a csapatot. Pino sensei ki se dugta az orrát a kocsiból csak aludt és aludt, míg a kereskedők tüzet raktak és vacsorát készítettek. Majd mikor elkészült a genineket is megvendégelték, és ők maguk is nyugovóra tértek. Másnap reggel indult el a csapat, úgy dél körül az erdőségben egy tisztáshoz ért a díszes karaván. A tisztáson egy pillanat alatt körbe is vették az egész menetet az állig felfegyverzett útonállók. És hangosan üvöltve követelték a kocsik tartalmát, miközben halállal fenyegették a kereskedőket. Első ránézésre nagyjából úgy 20-an lehettek és közepes testalkatúak.
/Bocsi a késésért de elhavazott a munka. A következő post mehet a fent megjelölt helyre./
avatar
Aburame Shino
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Ha megszámolod a bogaraim megtudod!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Hokoshita Kinta on Hétf. Jún. 11 2012, 01:47

//Chouji//

"Négyszer tíz méter drót, tessék. Még valamit?" kérdezte az eladó miközben az említett felszerelést a pultra rakta. Kinta belenézett az övtáskájába.
"Öhm...öt darab shurikent, légyszíves." mondta rövid gondolkodás után. Az eladó valahonnan a pult alól vette elő az öt dobócsillagot.
"Az összesen kilencszáz ryo lesz." Kinta kifizette a kívánt összeget, megköszönte, majd kilépett az ajtón.
"Gyere máskor is." mondta az eladó miközben Kinta kilépett az utcára. Néhány lépést tett, majd leült egy padra és az eget bámulva várta, hogy megérkezzen a jounin.
'Az első küldetésem' gondolta Kinta miközben a padon ücsörgött 'Vajon mi lesz a feladat?' Tudta, hogy a tapasztalatlan genineknek nem szoktak komoly küldetéseket adni. De csak azért mert a feladat nem volt élet veszélyes, vagy eget rengetően fontos, nem jelentette azt hogy nem lesz érdekes és tapasztalatokkal teli. 'Remélem legalább jobb lesz, mint Hikata első küldetése.' Nagybátyja első küldetése w/c pucolás volt. 'De annál bármi jobb.'
avatar
Hokoshita Kinta
Játékos

Tartózkodási hely : Having tea with the Queen


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 126

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Hétf. Jún. 11 2012, 18:50

Kissé borús napnak ígérkezett a mai ám ami téged illet ez nem tántorított el attól, hogy feltöltsd készleteidet a nagy út előtt ami lehet, hogy csak pár méter és jelenleg nincs is különösebb jelentősége. Dolgod végeztével a szomorkás ég szemlélésébe fogtál, mert hát miért ne hisz aludni egyrészt túl korán van, másrészt tudtad, hogy ma küldetésre indulsz. A sors furcsa fintora, sajnos feléd fordította a fejét. Az oktató vagy éppen felügyelő - kinek, hogy tetszik - csak nem akart megérkezni. De azért így sem telt eseménytelenül a várakozással töltött idő. Emberek jöttek, emberek mentek, emberek hasra estek és az alattad lévő pad is kissé megroggyant, amikor egy hatalmas figura melléd ült. Az illető szó szerint hatalmas volt mind hosszra, mind szélességre, hát még kilóra. Végül aztán nagy sokára, nagyjából két perc huszonnégy másodperc múltán megszólalt.
- Kinta-kun elkezdhetjük a küldetésed? - kérdezte olyan hangon, amit gyakorlatilag csak akkor hall az ember, ha nem rég kelt fel.
Furcsa kómás hangja és semmitmondó tekintete amúgy is bizarrá tette egész lényét, hát még a feje tetején lévő kis medve fülecskék.
Miután letudtad a formaságokat, már ami a választ és nevedet illeti neki is leesett, hogy be kéne mutatkozni.
- Kuchiki Gakuto vagyok a kísérőd. Örülök, hogy megismerhetlek. - szólott ismét a nagy medve, dörmögő, kómás hangján.


A "kis" Gakuto


avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Hokoshita Kinta on Hétf. Jún. 11 2012, 23:15

Amíg várakozott, egy ember ült le Kinta mellé. Ez nem különösebben érdekelte volna, de amikor érezte, hogy a pad a földbe süppedt, abba hagyta az ég bámulását és megszemlélte az illetőt. Persze nem feltűnően bámulta, csak úgy lopva rápislantott. Egy óriás, maci fülekkel. Egyik fele halkan kuncogni akart, a másik ott helyben kereket oldani, de nem akarta megsérteni a medvét, így hát csak ült tovább, közönyös arccal mintha mi sem történt volna.
"Kinta-kun elkezdhetjük a küldetésed?" kérdezte a medve, félelmetesen mély hangján. Neve hallatára az óriás szemébe nézett, és bólintott.
'Tehát ő a jounin.' gondolta Kinta. 'Nem ilyennek képzeltem...'
"Kuchiki Gakuto vagyok a kísérőd. Örülök, hogy megismerhetlek." mutatkozott be a medve. Kinta felállt és meghajolt.
"Én is nagyon örülök, hogy megismerhetem önt." válaszolt Kinta. Rövid szünet után megkérdezte "Szóval... pontosan mi lesz a küldetésem?"
avatar
Hokoshita Kinta
Játékos

Tartózkodási hely : Having tea with the Queen


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 126

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Kedd Jún. 12 2012, 18:37

A pad szinte megkönnyebbülten nyikordult meg, ahogy a hatalmas férfi, hatalmas tompora elszakadt az ülőalkalmatosságtól. Mielőtt ismét szólásra nyitotta volna hatalmas száját tekintetét az égre emelte és sokatmondóan mordult egyet.
- Hamarosan esni fog. Ideje indulnunk.
Azzal az ő részéről neki is vágott az útnak persze figyelt arra, hogy te se maradj le hatalmas léptei mögött. Miközben szép lassan az utcákat róttátok a jounin elérkezettnek látta az idejét feladatod közlésére.
- Ma a Fáradt Ninja étteremben teljesítesz küldetést. A tulaj meghúzta a karját, és nem tud mindent olyan gyorsan előkészíteni, mint szokott, ami azért is gond, mivel ha esik, az azt jelenti, hogy a Nagy Ramen kihívás napja van. Hatalmas fejadag és borsos ár annak, aki nem tudja elfogyasztani. A feladatod további részét ő közli veled, hisz neki kell a segítség.
Több szó nem esett a küldetésről és már idő se nagyon akadt rá, hisz az étterem egyre közelebb értetek az étteremhez. Utatokat a hátsó ajtó felé vettétek, ahol Gakuto kopogtatása után, egy ősz hajú, ám még csak a negyvenes éveiben járó férfi jelent meg megszokott szakács ruhájában.

/ Postodat az említett étterem topicjába kérném. /
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Misaki Kiyoko on Csüt. Jún. 05 2014, 21:27

/Katsumi Kawachi/


A jó ég se tudja, hogy mit keresek itt, vagy minek jöttem ide. Heh. A lényeg az, hogy könnyű volt bejönni úgy ide, hogy kiadom magam álcivilnek... szamurájnak pontosabban. Még mindig olyan naivak ezek a népek! Pedig több éve volt már, hogy elkerültem hazulról és csak távolról érintkezhettem a civilizált népekkel... már ha azt érintkezésnek lehet nevezni. Még drága jó apámat se láthattam, nem mintha élne, valószínűbb, hogy a nagyfater még őt is túlélte. Az Unazakikkal töltött éveim alatt megtanultam egy valamit: jobb egyedül barangolni és nem függni senkitől, mint csapatban portyázni és osztozni a zsákmányon. Előnyei és hátrányai is megvannak egyaránt, mégpedig hogyha egyedül vagy, könnyebben kinyírhatnak, könnyebben válik el a fejed a törzsedtől. Hahh! Még szerencse, hogy amikor összefutok egy elveszett csapattal és éppen nem akarnak megölni senkit se a "fajtájukból", akkor melléjük szegődöm, kicsit vadászgatunk, osztozunk... ha pedig gyengébbek, akkor elveszem és mind az enyém. Hihih. Mikor lettem ilyen skizo? Nem, ez nem skizofrénia, csupán örülök a dicsőségemnek. És nem, még ilyen gonosz sem voltam. Ez nem gonoszság, csupán tudni kell élni.
Na, nézzük akkor, mit lehet itt, Kirigakure főterén találni. Szépen körbesétáltam, elhaladtam minden egyes portéka mellett, ha egy kicsit megéheztem, akkor beugrottam valamerre, tisztességesen fizettem, miután felhajtottam az ételt. És még mindig éhes vagyok, fene a feneketlen gyomromat. Még jó, hogy nem látszik meg rajtam, hogy képes vagyok hegyeket is magamba tömni. Ezt biztos eltanultam egy-két tagtól. Olykor öt másodpercem volt, hogy gyorsan bekebelezzek egy finom falatot, mert utána mennem kellett küldetésre, lustálkodásra alig volt idő. Ezért is szép egyedül az élet, mert nem szabják meg, hogy mit csináljak, nem mondják meg, hogy mikor keljek - nem mintha déli veréb lennék -, lesz*rom, ki mit csinált az elmúlt éjjel, nem kell hallgatnom a panaszkodást. Ah, ittenem, ittenem!
Ettől a gondolatmenettől mosolyogni támad kedvem, de csillogó szemekkel, úgy, mint egy kisgyereknek. Így a huszas éveim elején talán tényleg nem veszi észre senki, hogy annyi vagyok, amennyi, hanem újra gyerek lehetek. Hiányzott már ez.
Szépen leültem egy hűs fa tövébe, és vigyorogtam tovább, miközben a tömeget néztem. Ha egy vidám arcot láttam meg, engem is átitatott ez a fajta hangulat. Egy elveszett ninja attól, hogy elveszett ninja, nem jelenti azt, hogy nincsenek érzései, hogy nem lehet jó szíve, és néhanapján nem élhet ő is olyan életet, mint egy átlagos shinobi.

_________________

>>Katt a képre az adatlaphoz<<
Multik: Wakizashi Yumi, Kenshiro Mika
avatar
Misaki Kiyoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 42

Tartózkodási hely : Kreténsziget


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 585

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Vas. Jún. 08 2014, 11:08

//Misaki Kiyoko//

Ugyan egy ideje az életét a társaság hiánya jellemezte, mégis néha muszáj emberek közé mennie, még akkor is ha nem akar. Ilyen, ha küldetésre küldik vagy csak a lakásban elfogy az étel, ami néha megesik. Ugyan van két lány, akik valamikor még jelentettek nekem valamit, ma már inkább csak két bejárónő, akik velem együtt laknak a szobámtól 10 méterre a lakás emeletének másik oldalán, de most nekik más dolguk akadt, így én kényszerülök emberek közé menni, hogy bevásároljak. Semmi kedvem hozzá, mégis ha nem akarok éhen halni, akkor muszáj lesz rá vennem magam. Ugyan a győzködés folyamata sokáig tart, de végül a még emberi énem maradéka győz az emberundorom felett, ami inkább annak az emberi tulajdonságnak köszönhető, hogy nem tudok fényből energiát előállítani, mint egy növény, mennyivel jobb lenne az életem, ha ilyenre képes lehetnék. A piac, ahova a hozzávalókért küldtek a falu főterén túl található, így azon is keresztül kell mennem. Túl sok az ember, de hát ha át kell jutnom, akkor nincs mit tenni. Ahogy haladok át a tömegen egy kép ötlik az eszembe, ahogy itt állok és körülöttem mindenki vérben fekszik, nemtől és kortól függetlenül. Ugyan, ha ezt tenném, akkor a falut gyorsan kéne elhagynom, de gondolni rá nem tilos, amíg nem teszem meg. Ugyan gyűlölöm az embereket, akik a saját fajtájukat irtják, mert a másik máshogy gondolkodik vagy ellenséges nemzethez tartozik, mégsem lennék jobb náluk, ha kiirtanám őket, de az állatok, bezzeg azok nem gyilkolják le a saját fajukat, csak élelemszerzés miatt ölnek, de hát nekik nincs is bevásárló központjuk, ahova csak úgy besétálnak és megveszik az ételt. A természetben nincs jó vagy rossz, ezek a fogalmak csak az ember megjelenésével jöttek létre, de az ember legnagyobb hibája, hogy megtapasztalta azt, hogy van olyan, hogy az enyém, mert ha ez nem lenne az ember sem lenne ennyire rossz, az egyetlen dolog, ami a tiéd az az étel, amit megettél és a tudás, amit megszereztél, az eszközök csak eszközök, amit használsz és bizonyos tudást megszerezz velük.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 699

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Misaki Kiyoko on Szer. Jún. 11 2014, 15:55

//Katsumi Kawachi//


De szép is az élet ezen fele. Most ez olyan, mintha átálltam volna a sötét oldalról a Nap világosabb felére, végülis van benne valami igazság. Nem mintha rossz társaságban lettem volna. Gyere át a sötét oldalra, van sütiiink! Napi Kiyoko agyfrászkarika.
Szinte el is fáradok a semmittevésben, és elgondolkodom azon, hogy hogy a fenébe tudja ezt tenni ennyi ember órákon keresztül. A semmi olyan fárasztó. Felkelsz, még pihensz, ki tudja, talán eszel valamit vagy nem, embere válogatja, aztán ha ki is mászik a házból, akkor ül és azt csinálja, amit én az előbb. A kaland nélküli élet olyan, mint Kirigakure köd nélkül, és az szerintem az ittenieknek nem valami jó.
Tehát feltápászkodok, mivel ideje továbbállnom, főleg, hogy korog a gyomrom, mint aki nem evett napok óta, de ez csak annak tudható be, hogy ha kaland nélkül élek, akkor tényleg hamarabb megéhezem, és nagyobbak a szükségleteim. Istenem, de nagy hiányom van!
Rácsapok a homlokomra, és azt se veszem észre, hogy egy ittenivel szemben haladok, akinek azonnal neki is megyek és sikeresen fel is lököm. Ránézek kicsit bambán, és gondolkodom, hogy mit is tegyek, de rájövök, hogy jobb lesz tényleg úgy cselekedni, mint egy vándor, aki mellesleg jófej. Rávigyorgok, majd a kezem nyújtom felé.
- Bocs, kölyök, nem láttalak - a megszólítás végülis helyes volt, hiszen hozzám képest egy kölyökről volt szó. Amint megfogja a kezem, segítem őt felhúzni, ha pedig nem, akkor bánja kánya, fetrengjen tovább.
- Azért vigyázz magadra, ha ennyire nem figyelsz te se, könnyen lehet, hogy a közeljövőben még több ember megy neked annak következtében, hogy egyáltalán nem néznek fel - mintha mostanság a föld és a lábunk előrehaladásának bámulása olyan jó móka lenne. Van benne valami. Kiskoromban mindig azzal szórakoztam, hogy számoltam a lépéseimet, hogy egy bizonyos pontról hány lépés alatt jutok el a kiszemelt helyre. Akkor jó mókának tűnt, ma már gyerekes hülyeség. Legalább megtanultam számolni.
És igen, míg előttem állt szegény gyerek, elgondolkodtam ezeken a butaságokon... milyen jó lenne megint gyereknek lenni! Csak akkor megint kezdhetnék mindent elölről és sose jutnék el oda, ahol most vagyok. Legyintek egyet magam előtt, a kölyök biztos hülyének néz, de igazság szerint ideje lenne továbbállnom.
Megint megkordul a gyomrom.

_________________

>>Katt a képre az adatlaphoz<<
Multik: Wakizashi Yumi, Kenshiro Mika
avatar
Misaki Kiyoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 42

Tartózkodási hely : Kreténsziget


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 585

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Kedd Jún. 17 2014, 09:34

Magamba duzzogok az emberi hülyeségen és egyéb más emberi dolgon, sajnos én is ember lennék, bár erről engem akkor sem lehetne meggyőzni, ha a Jó isten maga próbálná, hiszen saját magamról elhiszem, hogy valami felsőbbrendű lény lennék, mintsem a porban csúszkáló embernek nevezett féreg. Nem nagyon érdekelnek az emberek körülöttem, így azt sem veszem észre, hogy egy nő sétál felém és egyenesen nekem jön, aminek az eredménye, hogy a földön landolok a fenekemen. Éppen ülve szidnám le, amikor felnézek és egy hölgyet látok, aki mosolyogva a kezét nyújtja, de amellett már nem mehetek el, hogy kölyöknek hív. Ugyan elfogadom a felém nyújtott végtagot ésezzel a lenndülettel fel is húzom magam.
- Nem vagyok kölyök!
dünnyögöm az orrom alatt, annyira, hogy azért halja. Nem vagyok kölyök és ne merészeljen senki annak hívni, még ha csak 15 éves is lennék, hiszen résztvettem a hét kardforgató választáson és most jöttem vissza a Tea országából, ahol két anbunak öltözött chuunint is legyőztem és még számos dolog szól mellettem, hogy végre a falu elismerje a tetteim és ne csak genninként kezeljenek.
- Majd kikerülnek.
Nem vagyok egy beszédes típus, sosem voltam az, utálok beszélni, főleg az emberekhez, akik nem érhetnek fel valómhoz, még ha jelenleg ne teljesen vagyok 100%, hiszen a kezem, amit levágtak még csak nem rég gyógyult meg teljesen.Nem érdekel, ha a hölgy elmegy, nekem most be kell vásárolnom és minél előbb ki akarok jutni az emberek közül, akiket leginkább felrobbantanék vagy egyesével legyilkolnék, persze nem válogatás nélkül, hiszen a gyerekek és az öregek mellett a fiatal lányokat életben hagynám, ők még vagy már nem elég erősek, hogy komoly kárt okozzanak, a nőkre pedig szüksége van a világra valamilyen isteni tréfa miatt.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 699

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Pein on Vas. Júl. 06 2014, 22:27

//Tottori Shinko//

Kirigakure főterén sétálgattál, talán magad se tudtad pontosan, miért. Már jó ideje nem kaptál egy küldetést se, újdonsült senseiedet pedig már legalább egy hete nem láttad. Értesített róla, hogy szólítja a kötelesség, de nem részletezte, hogy miért kell mennie. Küldetés és tanulnivaló – azaz gyakorlatilag munka – nélkül még jó, hogy nem volt más dolgod, mint lustálkodni, fel s alá járkálni a városban, nézegetni a kirakatokat, és ha éppen úgy adódott, elszórni az eddig összegyűjtött tartalékaidat.
A fene se tudja, hogy mennyi ideig bírtad volna még ezt a fél-hedonista életmódot. Annyi biztos, hogy aznap a főtéren leszólított egy férfi, és a napod máris nem volt annyira egyhangú, mint amilyenre reggel, az ágyból kikelve számíthattál. A férfi szürke öltönyt viselt bézs nyakkendővel; volt egy kis szakálla – inkább olyan borosta-jellegű –, de nem lehetett több harmincnál. Tipikus üzletember volt: már a beszédstílusa és a mozdulatai is olyannyira megnyerőek voltak, hogy egyszerűen nem tudtad őt félvállról venni. Talán még az se futott át az agyadon, hogy mi a francot akarhat tőled, végül is csak egy idegen, még csak nem is shinobi.
Te megfelelőnek tűnsz a feladatra. Látok a szemedben valamit, amit eddig senki máséban – hízelgett bőszen. – Ha van egy kis szabad időd, lenne számodra egy ajánlatom. Nem hivatalos küldetés, de valami olyasmi. És biztosíthatlak: mindent csak a jó ügy érdekében tennél, és busásan megfizetnélek. Érdekelnek a részletek?
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Tottori Shinko on Szer. Júl. 09 2014, 21:47

Céltalanul lézengek Kirigakure utcáin és a múlton töprengek. Na nem a távoli múlton, hanem a közelin. Még mindig a Sensei elvesztésén rágom magam, és már lassan kezdek beleőrülni. Az eset óta alig voltam küldetésen, valamiért nem akarnak foglalkoztatni. Állítólag aggódnak az épségem miatt, de nem értem miért. Nincs nekem semmi bajom... Azt hiszem ez is kezd már őrületbe kergetni. A tétlenség, hogy napról napra nem tudok mit csinálni. Szétedzem az agyam, de soha senki nem jön a hírrel, hogy nah, gyerünk küldetésre! Tehetetlennek érzem magam, mint amikor a Sensei testét elrabolták...
Azonban hirtelen egy hang emel ki a gondolataimból. Érdeklődve tekintek az előttem álló férfira, aki egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy shinobi. Azonban feladatot ajánlj! Ez kezd picit izgalmas lenni, bár kissé azért tartok tőle, hogy macskát kellene kergetnem. Na azt pedig nem fogom vállalni! Semmilyen unalmas feladatot.
- És mégis mi lenne a feladat? - kérdezem mogorván. - Nem vállalok el akármit, arra ne is számítson! Szóval, miről lenne szó? Ezt veheti úgy, hogy érdekelnek a részletek. - mondom, majd kíváncsian várom hogy mivel rukkol elő.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 18


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 373

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Pein on Hétf. Júl. 14 2014, 22:01

A férfi elmosolyodott, és az egyik pad irányába mutatott, hogy üljetek le. Ott, még mielőtt belekezdett volna a magyarázatba, megkínált egy szivarral.
Ínséges időket élünk. Bizony, rossz idők ezek – mondta. – A háború miatt egyre kevesebb tehetséges shinobit találok, hogy a jó ügy érdekében küzdjön a gonosz ellen. – A férfi hatalmas beleéléssel, de természetes hanglejtéssel beszélt. Színészkedett és túlzott, de meglepően jól csinálta. Valószínűleg nálad is elérte a célját. – Tudod, én dohánykereskedő vagyok. Tisztességes üzletember, szép kis ültetvényekkel, kedves alkalmazottakkal és persze vevőkkel. De sajnos van konkurenciám is! Amivel nem is lenne baj, ha azok a nyomorultak nem akarnának teljesen tönkretenni. Eddig csak bandikákat küldtek a földjeimre, hogy dúlják fel azokat, de most már nindzsák is jönnek, méghozzá az életemre törnek. Véget kell vetnem ennek. Ha ők megtehetik, én is.
A férfi ezután meghajolt előtted, és ezerfogas vigyorral bemutatkozott.
Jaj, ne haragudj, el is felejtettem. A nevem Hagomoro Hizuki, de szólíts csak Hizukinak! A feladat tehát a földjeim és a személyem védelme, valamint – és főképp – az ellentámadásban való részvétel lenne. Ki kell iktatnunk a veszélyt, információim pedig már vannak, csak shinobim nincs elég. Ugye vállalod?

Amennyiben belemész, holnap reggel találkoztok ugyanott.
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Tottori Shinko on Kedd Aug. 05 2014, 16:00

Sajnos a kérdésemre nem kapok azonnal választ, ezért kezdem úgy érezni, hogy csak az időmet vesztegeti a pasas. Kissé vonakodva indulok meg vele a pad irányába, majd ülök le mellé. Érdeklődve hallgatom a kis monológját, ami nagyon lelkes, de azért annyira nem megnyerő számomra. Már éppen azon gondolkozok hogy távozok, amikor rátér a lényegre. A feladat hallatán felcsillan a szemem és most már tényleg érdeklődök a dolog iránt.
- A feladat elvállalva, Hizuki! - ugrok fel, egyenesen elé, majd kinyújtom felé az öklömet, a mutatóujjamat pedig kinyújtom felfelé. - Kirigakure leghatalmasabb Shinobija kisegít a bajból! - mondom egy elszánt vigyorral az arcomon. - Akkor a mai napra én távozok és felkészülök a megmérettetésre. Addig is viszlát, Hizuki! - köszönök el, majd hogy nagyon hatásos legyek, egy shunshin segítségével, egy pukkanást követően már el is tűnök a szeme elől.
Az utam azonnal a helyi fegyverárushoz vezet. Veszek tizennyolc shurikent(1800Ryo) és két kisméretű tekercset(100Ryo?). Olyat, amit a csuklómra tudok majd erősíteni. Ezt követően pedig távozok. A nap további részét otthon, edzéssel töltöm. Most hogy végre izgalmasabb feladatom lesz, kicsit meg kell olajoznom a rozsdás végtagjaimat. Este pedig előkészítem a tekercseket és az újonnan vásárolt shurikeneket beléjük zárom. 

Másnak reggel a megbeszélt időben találkozok vele ugyanott, ahol megbeszéltük a feladatot. Teljes felszerelésben jelenek meg: a combomon lévő shurikentartóban 6 shuriken lapul, övtáskámban 10 robbanó cetli, 5 füstbomba és 1 könnygáz bomba, a csuklóimnál pedig csuklópántok mögé rejtve a két tekercs a lepecsételt fegyverekkel. A hátamon most is ott van mindkét kardom, a Ninjato és a chakra kard, amit az elhunyt Sensei hagyott rám.
- Mikor indulunk? - kérdezem hűvösen.

/Elnézést a késői válaszért, múltkor elküldés előtt bezárt a böngészőm és csak most volt erőm újat írni. A pénzeket pedig levonom, amint jóváhagyod/felülbírálod őket Smile /
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 18


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 373

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Pein on Szer. Aug. 13 2014, 19:44

Időben érkeztél a megbeszélt helyszínre, de nem éppen azzal találkoztál, akire számítottál. A mézes-mázos mondókájú üzletembernek híre-hamva se volt, viszont valaki másnak igen. Egy shinobi volt az, aki ugyan nem viselt fejpántot – nem tudhattad, miért – de chuunin egyenruhát igen. Fura, rózsaszínes haja volt, a szemei pedig sárgán világítottak. Az arcára valamiféle hatalmas önbizalom és türelmetlenség egyvelege ült ki, és a nagy izgalomban – hogy merre vagy már – először észre se vett téged. Csak a hűvös kérdésedre eszmélt fel, végigmért téged, majd érdes hangján, hatalmas beleéléssel, szinte sziszegve közölte:
Most azonnal.
Nem volt kifejezetten bőbeszédű, de azért nem hagyott kételyek között. Elmondta, hogy a megbízótoknak dolga akadt, ezért beosztotta őt – mint tapasztaltabb „védelmezőt” – melléd, hogy együtt hajtsátok végre az első néhány feladatot.
Egy takaros kis faházat keresünk, az erdőben, a falu dél-nyugati határában. Kisstílű banditák lakják, akik már többször is kezet mertek emelni Hizuki samára. Meg kell őket büntetnünk!
A férfi a végére hagyta a formalitásokat, akárcsak nemrég a megbízód:
– A nevem Arata. De az már rég rossz, ha meg kell szólítanod.
//A fegyverek vásárlását elfogadom úgy, ahogy írtad, mivel az azóta történt módosítások előtt írtad a posztot. A következőt az Erdőségekbe kérem, ahol némi keresgélés után meg is találjátok a kis faházat, amely lakatlannak tűnik, de végül – lesből – egy vadászt láttok bemenni az ajtaján.//
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Kedd Nov. 04 2014, 13:37

Az eső elállt én pedig lejelentettem a dolgot és már arra is volt időm, hogy kifejlesszem a saját technikámat, amivel majdnem nullára redukáltam a nálam cipelendő fegyverek számát, így akár az otthonomba is berendezhetek egy fegyverraktárat, ahol az általam megjelölt fegyvereket tárolhatom és egyszerűen csak meg kell idéznem őket, ha használni akarnám őket, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag annyi fegyvert használok, amennyire pénzem van, mégsem kell azon aggódnom, hogy túlzásba esem, mert nem kell cipelnem. Mivel a technika lehetővé teszi a dolgot, így be is ugrom a faluban lévő fegyverkereskedőhöz ahol be is vásárolok, 5 robbanó jegyzet, 20 m drót, 4 kunai és egy övtáska formájában, amire 1600 ryut hagyok ott, de nem bánom, hiszen a fegyverre mindig szükségem van, most meg aztán tényleg megengedhetem magamnak, mert nem kell cipelnem sem.

//vásárolt dolog: 5 robbanó jegyzet, 20 m drót, 4 kunai és egy övtáska (1600 ryu)//
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 699

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Shimura Danzou on Szomb. Feb. 14 2015, 19:11

Midoriko no Minovara - Kacaj, vagy Sirám?Kirigakure no Satou és a Minovara Klán leánya azért van itt, mert hívták. A Főtér egy eldugott zugában, valamiféle Shinobi társaságát nem feltétlenül a barátkozás, vagy szerelmi szálak szövődése szempontjából kereste fel, hanem mert erre kapott utasítást, méghozzá futár útján, levélben.
Ez a shinobi, aki férfi, ott várt rá a megadott helyen. Szemüvegében, szépen fésült hajával inkább valami aktakukacnak tűnhet, mint ninjának. Izmos karja és taktikai mellénye, nem kevésbé pedig a fejpántja eloszlatja az előbbi feltevést. Egy épület szürke, ablaktalan falának dőlve várt, egészen addig, amíg meg nem érkezett a Minovara klán szülötte. Midoriko.
- Egyezik a fénykép a valósággal. - mondja, majd egy darab papírt illeszt a fejed mellé, nyílván az arcképed van rajta - Már vártalak. Yuuzon vagyok, de ez most nem fontos.
Tekintete szigorú, arcvonásai enyhén mélabúsak. Az arcodat, tekintetedet méregeti. Beletúr fekete, rövid hajába. Az orra hosszúkás, a szeme kék.
- Feladatot kaptál. A "D" és "C" besorolású Ninják által látogatható könyvtárból eltűnt néhány tekercs, vannak könyvek, amelyek megrongálódtak. Szabotázsra gyanakszunk. Veled együtt összesen öten fogtok nyomozni az ügyben, de mindannyian külön-külön. Derítsd ki, hogy mi történt ezekkel a tekercsekkel és könyvekkel. Vannak köztük titkos információk, illetve olyan jutsuk leírásai, amelyek nem tartoznak másokra. Megértetted, hogy mekkora a tét?

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Akuma Reina on Kedd Jan. 26 2016, 01:27

Ugyan még mindig kicsit mérges vagyok, hogy itthon kell maradnunk vigyázni Kirigakuréra, és nem mehettünk a frontra, de már valamennyire megnyugodtam. Az elhatározásom viszont, hogy elpusztítom a falut, továbbra is erősen élt bennem. De tudom, hogy még várnom kell, engedelmeskednem, bármilyen nehéz is ez számomra. A mester vár, szóval a főtérre kell mennem. 10 perc sétára van tőlünk a hely, ahova a találkát megbeszéltük, szóval nagyjából 11 perccel korábban indultam el, kényelmesen sétálva. Nincs kedvem várni, pláne nem egy ilyen helyzetben. Unalmas most a városban ácsorogni, nagyon kihalt az egész. Szinte minden ninja odavan ostromolni a Villámok Országát, jellemzően csak én nem. Egy hatalmasat csaptam mindkét kezemmel az arcomra, hogy levezessem egy picit a dühöm, és hogy észhez térítsem magam. Nem szabad ilyesmin gondolkodnom. Még nem. Most az a feladatom, hogy erősebb és tapasztaltabb legyek.
Mire magamhoz tértem, már a főtéren voltam, szétnézve egyből kiszúrtam a csapattársaimat. Nem volt nehéz, nincs nagy tömeg a téren se. Integettem nekik, mosolyogva, mintha mi sem történt volna a napokban.
- Sziasztok! – köszöntem nekik úgy téve, mintha minden a lehető legnagyobb rendben lenne.
Aimi persze egyből odarohant hozzám, hogy mi történt, mi volt a baj, jól vagyok-e. Kérdésekkel bombázott, még ha akartam se tudtam volna válaszolni. Szerencsére felelnem már nem kellett, mert a mester megérkezett, így csöndben mindannyian arra figyeltünk, mi is fog történni az első küldetésünkön.
Akahito sensei végigmért, én meg csak bárgyún mosolyogtam rá, egészen addig, míg abba nem hagyta. Tudom, hogy amit látott, az egy picit megrémíthette, de hát ez van, fogom én még őt elégszer kiborítani, úgy gondolom. Miután végignézte a többieket is, hogy rendben vannak-e, megnyugodva állt meg előttünk.
avatar
Akuma Reina
Játékos

Taijutsu Pontok : 21


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Pént. Jan. 29 2016, 21:23

//A Sensei és a csapat irányítását bízd csak rám Wink //

Akahito sensei biccent egyet feléd, majd jelzi, hogy induljatok. Úgy néz ki, elhagyjátok a falut. A shinobi beszél az őrökkel, majd kint is vagytok. Eddig még senki nem szólt semmit. Az érkezésedkor természetesen köszöntek neked, de azóta nagy némaság. Viszont kb tíz perc séta után a Sensei megszólal és vázolja a küldetést.
- Nos, ma egy igazán kényes feladatot kaptatok. - mondja. - Van egy rablóbanda, akik sakkban tartanak egy kicsiny falut. A küldetésetek végezni ezekkel a csavargókkal. Nagyon fontos, hogy minél hamarabb halottak legyen, különben a falusiak nem tudják megtermelni az élelmet, ami a hadsereg élelmezéséhez kell. A vezetőség azt mondta, hogy nem avatkozhatok közbe, csak ha nagyon nagy a baj. Tehát a ti dolgotok végezni a rablóbandával. 
Ezt követően a fél napot utazással töltitek, majd egy erdei ösvényen haladva, egy hatalmas dombot másztok meg. Ezután látjátok meg a helyet, ahol végeznetek kell a célpontokkal. A dombon túl több kunyhót láttok, néhol pedig tábortüzeket. Épp valami lakomához készülhetnek, ugyanis több vadkant is sütnek. A tábor népessége nagyjából 25 fő lehet. Az csavargók többnyire rongyokat viselnek, de szinte mindegyiknek van az oldalán, vagy a keze ügyében valamilyen fegyver.
- Itt lennénk. Ez a rablóbanda tábora, innen indulnak portyázni hetente egyszer - mondja Akahito, majd rád néz. - Halljunk egy tervet. Hogyan intéznéd el őket? Ez amolyan teszt, aki a legjobban teljesít a küldetés alatt, a későbbiekben ő lesz a rangidős a csapatban. Szóval Reina, mit javasolsz a társaidnak, hogyan végzitek el a munkát?
Minden szem rád szegeződik. Fugiki és Aimi kissé aggódnak, lehet hogy nem várnak túl sokat tőled. Esetleg az is meglehet, hogy éppen attól félnek, hogy te leszel a rangidős a csapatban. Ki tudja mindezt?
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Taijutsu Pontok : 48


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 444

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure főterén

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.