Ichiraku Ramen Bar

1 / 10 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Kanmiru on Szer. Márc. 31 2010, 18:11

A városszerte híres, örökké finom és klasszikus ramen falatozó, ami állítólag a világ egyik legjobb ramenját készíti.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Ayami Remiyu on Hétf. Dec. 27 2010, 18:08

~ Sötétedik, hm, nem baj legalább kevesebb ember van az utcákon, ja és ramen standoknál. ~
A szokás híve. Most, is mint általában egy fekete felső van rajta. Fekete sok zsebes nadrág és egy magas szárú csizma.
Fekete haja mi lassan derekáig ér már ki engedve viselte. Sötét szemei hidegen villantak a sötétben fürkészve mely stand van még nyitva.
~ Ramen még mindig jobb, mint a semmi. ~
Oda sétált és meg hajolt.
- Jó estét. Kicsit meg éheztem remélem, tudnak ezen segíteni.
Köszönést egy másik követte és persze a kínálat felsorolása. Aminek hallatán az ember csak még éhesebb lett.
- Akkor enyhén csípős nem inkább egy csípős ramen lenne csirkés. És nagy pohár víz, ha kérhetem.
A pulton könyökölve cseppet sem szende kislányos pózban fekete hajtincset tekergetett újai közt. Mindig, amikor valamin fejét töri.
Tanulás közben vagy néha akkor is, amikor unatkozik.
~ De hogy lehetne meg csinálni? Az rendben, hogy testen belüli irányítás. Ez mind rendben van. És az is, hogy az érzékekre hat. De vajon előnyös lenne? Ha a meg felelő kézjelek meg vannak, talán kiderül. Ha túlsók a hátránya feleslegesen törtem magam. ~
avatar
Ayami Remiyu
Játékos Mesélő

Tartózkodási hely : Macskák földjén


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 253

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Suyiko Kirinai-Aki on Kedd Dec. 28 2010, 21:08

Amióta itthon vagyok, mást sem csinálok, mint otthon henyélek majdnem naphosszat. Persze miért is ne? Megérdemlem a pihit. De azért nem kéne átesnem a ló túlsó felére. Eddig is elég sok megjegyzést kaptam a nővéremtől, hogy mennyire lusta vagyok. Na meg azért hat könyvet elolvasni... Tényleg megárt ha begubózok a szobámba. Inkább csinálok valamit, határoztam el, majd felálltam az ágyamtól. Kis friss levegőért az ablakhoz sétáltam és kinyitottam. Enyhe szellő járta be a helyet, ami lágyan simogatta az arcom. Ez amolyan csábító jelleggel is hatott, mintha csak azt akarná hogy menjek ki. Kihajoltam a párkány fölé, hogy szétnézzek a birtokon. Már sötétedett, az udvaron, a tónál egy árva lélek sem volt. Ahhoz képest, hogy mifelénk mennyire nyüzsögnek az emberek. Sebaj, jobb a csend.
Míg nézegettem a falu fényeit, ami az utcáról szépen ide látszott, eldöntöttem, hogy teszek egy kört. Felkaptam valami dzsekit, meg némi pénzt, aztán az ablakon keresztül kilendültem az udvarra. Onnét csak pár lépés volt az utca, ahol elvegyültem az emberek között. Sokan ugyan nem voltak, akadt néhány ember, akik a munkából igyekeztek haza, voltak olyanok akik csak úgy lődörögtek az utcán, de legtöbben mégis a még nyitva lévő üzleteknél tolongtak. Főleg a ramenezőben. Ott mint mindig, tömve voltak. Alig akadt hely, noha este már sokkal kevesebben tértek be enni valamit.
Míg arra tartottam, megfordult a szél és az orromhoz sodorta a ramenezőből áradó finom illatokat. Megkordult a gyomrom. Milyen rég is ettem Ichirakunál...
Hát eldöntöttem, hogy akkor most eszek is itt valamit. Besétáltam a kajáldába, és illedelmesen köszöntem. Végül mint aki ismeri a helyet, leültem oda előre, máris kértem a kedvenc levesemet.
- A szokásos csípős specialitásod kérném. - mondtam kis mosollyal a felszolgálónak, aki alaposan meg is lepődött azon, hogy itthon lát. Mit ne mondjak, már-már törzsvendégnek számítottam, annyit szoktam ide járni. De az utóbbi időben, amióta távol vagyok, nem igazán tértem be.
- Nocsak, mi szél hozott nálunk? Hiányzott a ramen? - kérdezte tudakolóan, miközben nekiállt elkészíteni a rendelésem.
- Ez is közrejátszott... De inkább csak honvágyam volt. Jó itthon lenni. - válaszoltam jókedvűen. - Még ha ezzel a nővéremet el kell viselnem is.
Ez után már semmit nem szólt, csak összeütötte a rament és felém nyújtotta.
- Parancsolj, és jó étvágyat. - mosolygott rám, én pedig megköszöntem és kívánkozóan belekóstoltam. Rég ettem már ebből, meg kell hagyni. De az ízét nem lehet elfelejteni.
avatar
Suyiko Kirinai-Aki
Játékos

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 240

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Ayami Remiyu on Kedd Dec. 28 2010, 21:40

~ Hm azt hitem csak én leszek itt. ~
Ramenem végre elkészült két kézzel fogtam és tetem le magam elé. Majd a pálcikákért nyúltam és már meg is ízleltem az első falatot.
~ Forró és csípős. Pont amilyenek szeretem. De ez meg ki a fene lehet, csak úgy ide ül mellém. Mikor van bőven hely és még nem is köszön. ~
Sötét szemeimmel végig mérem az új éhes embert. Fura, na, mindegy meg vonom vállaim és falatozok tovább. Hiba, de a figyelmem most az étel köti le. Szeretem a forró csípős rament. Na, jó igazából szeretem, ha csípős az étel. Erős falatok felér mindegyik egy aprócska falat csókival vagy bármi mással. Még egy apró mosolyt is csal arcomra. De a másik közelsége kicsit zavar. nem vagyok hozzá szokva ahhoz, hogy idegenek ilyen közel legyenek hozzám. Ettől vagy a csípős ételtől az arcom ki is pirul.
Hangosan köhögök és kortyolok egy kis hűs vizet.
~ Lehet vinnem, kellene haza is belőle. ~
- Lécíves kérnék még egy csípőset és egy simát. Szeretném elvíni őket.
Hangom kedves nem az a mézes mázos. Simán tisztán cseng, mint a hegyi forrás. És már elő is veszem a ramen ellen értékét.
Majd nagyot nyújtózok és újra az ételre vetem magam, mint egy éhes tigris.
- Szia. Amúgy köszöni nekem nem köszöntél.
Mutató ujamal oldalba böktem az új jövevényt, aki figyelmen, kívül mert hagyni. Ha már ilyen közel ül mellém. Szinte egymásba gabalyodunk a közelség miatt.
avatar
Ayami Remiyu
Játékos Mesélő

Tartózkodási hely : Macskák földjén


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 253

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Suyiko Kirinai-Aki on Kedd Dec. 28 2010, 22:05

A kezdeti belelendülés után lassabban kezdtem el enni a rament, hogy sokáig érezhessem még az ízét. Annyira hiányzott már az a csípős, zamatos különleges elegy, amit csak az Ichiraku-féle receptből lehetett megcsinálni. Ilyet sehol máshol nem is lehet enni, hacsak azóta el nem lopták az elkészítési módot. De azt kötve hiszem.
Míg eszegettem a rament, közben nézelődtem, miféle emberek is vannak itt. Egy pillantást vetettem a mellettem ülő lányra is, aki ruházatából ítélve valószínűleg ninja lehetett, lehet genin. Többet nem néztem volna ki belőle. Legalábbis korilag sem. De nem időztem sokat rajta, még beszálna érte. Inkább másfelé nézelődtem. Kiszúrtam egy pasast a sarokban, ahogy azzal ügyetlenkedik, hogy egy halrudat betuszkoljon a szájába úgy, hogy a bajsza ne legyen ételmaradékos. Ezen bíbelődött vagy öt percig, mire sikerült neki. Vicces volt, mosolyt csalt az arcomra. És ha jókedvűen eszik valaki, akkor az sokkal jobban esik, mint ha csak monoton falna. Meghozta az étvágyam az öreg, így kértem még egy adagot is. De ezt valószínűleg megszokhatták már tőlem, hisz alig hogy kimondtam, az orrom elé rakták a gőzölgő tálat.
- A megszokás hatalma, mi? - kérdeztem vigyorogva a felszolgálóra, mire az helyeslően bólogatni kezdett, majd továbbállt, hogy másokat is kiszolgáljon.
- Na hát akkor megint jó étvágyat! - mormogtam magamban, mire nekiveselkedtem a tálnak. De ezt már sokkal gyorsabban tömtem magamba, és kezdtem érezni hogy lassan tele leszek. Pedig hol van még az este vége... És akkor ebből az isteni ételből nem illik keveset megenni. De úgy tűnik kijöttem a lendületből.
Épp végeztem a ramennel és jólesően megtöröltem a számat, mikor a mellettem ülő lány megbökött és gúnyos megjegyzést is tett.
- Bocsi, de nem érzem úgy, hogy ismernélek valahonnét, és ha már egyszer egy kajáldában vagyok, nem kötelező mindenkinek köszönnöm személyesen. - válaszoltam ugyanolyan hangnemben vissza. Nem hagytam magam, hogy egy ilyen kis csitri kiosszon, holott nincs is igaza. Ha nem ismerem, minek köszönjek csak úgy oda? - Ha pedig tudni szeretnéd, mikor megjöttem, köszöntem. Sajnálom, ha nem vetted magadra, vagy nem hallottad meg.
Ezzel úgy éreztem, befejeztem a magam részéről és a zsebembe nyúltam, hogy kiszedjem a pénzt. Majd intettem a felszolgálónak, aki hozta a kis cetlit, hogy mennyivel lógok neki. Már fejből tudtam az árát, de azért megnéztem, hátha emeltek-e rajta. De mindegy is, hisz mindig szoktam borravalót adni. Kiszámoltam egy bizonyos pénzt, majd megköszöntem a finom ételt. Azzal felálltam, és elindultam kifelé az étteremből, ismét köszönve a nagy általánosságnak, hogy kilyukadjak az utcán. A hideg levegő frissítőként hatott és végre kieresztettem a gőzt a fejemből, amiért ez a lány kisit felhúzott. Nem is lenne értelme az ilyenekre odafigyelni, csak játsszák a nagyképű libát. Kis pisisek.
avatar
Suyiko Kirinai-Aki
Játékos

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 240

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Houtei Karada on Szer. Feb. 23 2011, 00:24

//folytatás az utcáról//

Hát nem sikerült utolérnem a vöröst, és már bent üldögélt nagyban, amikor berobogtam. Nem fáradtam ki a gyorssprinttől, de azért ziháltam kicsit, ahogy leültem az egyik székre. Hamarosan már magam előtt találtam egy kis szakás poharat, amit Matsuko nyújtott. Átvettem tőle.
- Egészségedre.
Lehúztam vele együtt, majd ezután a rajzom felől kezdett érdeklődni. Kissé belepirultam a gondolatba, hogy valaki egyáltalán ki akarja tenni a rajzomat a falára. Még senki se kért ilyet, az az igazság. Node gondoltam, miért ne. Akármikor újra tudom rajzolni, ha hiányozna egy ilyen kép. Megaztán... lehet nemetmondani egy ilyen angyali szempárnak?
- Persze.
Megkerestem a rajzomat. Míg keresgéltem, Matsuko láthatott a hátrébb levő lapokon néhány korábbi munkát. Árusok, csoportképek, épületek, erdei tájkép... aztán végül megtaláltam. Leválasztottam az A4-es lapot a tömbről, majd összehajtottam A5-re és a lány felé nyújtottam.
- Parancsolj.
Leraktam a rajzfelszerelésemet a szomszédos üres székre. Miután úgy ahogy kifújtam magam, ránéztem Teuchire.
- A hölgy az én vendégem, fizetem a fogyasztását - mondtam.
Ha volt is a lánynak ellenkeznivalója, a szemembe nézve láthatta, ha valamiből, ebből nem fogok engedni.
avatar
Houtei Karada
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil - eladó
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Matsuko Kiyomi on Szer. Feb. 23 2011, 01:01

Intek a pohárkával és már le is gurítottam. Nyelvemmel nagyot csettintettem. Majdnem leugrottam a székről.
- Oh köszönöm.
A rajzot óvatosan veszem és elteszem gondosan.
- Amint haza érek kiteszem a falra.
Szemeim rosszallóan villannak Karadára. És már szólásra nyitnám szám. Valami olyasmit mondanák, hogy ezt hogy képzeli.
Lovagias és ez jól esik de azért még is. Igen de belém folytja a szót tekintetével. És olyan történik ami eddig ritkán fordult elő. Hagyom, hogy úgy tegyen ahogy akar.
- Akkor mi lenne ha egy kicsit ünnepelnénk. És legközelebb én hívlak meg mit szólsz hozzá?
Dőlök a vállának vállammal és lököm meg.


_________________
Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane, Azumi Yuurei
avatar
Matsuko Kiyomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Houtei Karada on Szer. Feb. 23 2011, 01:17

Játékosan úgy tetttem, mint ha el tudott volna lökni a vállával, de aztán visszaegyenesedek. Ahogy előadja az ajánlatát, hirtelen eszembe jut valami. Kissé zavarba is jöttem az ötlettől, deee.... végül is, bajom nem származhat belőle, legfeljebb majd visszautasít. Azzal pedig sajnos együtt kell tudni élni ebben a világban.
- Nos, az ünneplésben benne vagyok. Deee... nos, azt nem várom el tőled, hogy viszont meghívj, de van valami, amivel közel hasonlót tudnál elérni az én szememben - tartottam egy kis szünetet, majd: - Megtisztelnél vele, ha lefesthetnélek téged.
Talán elsőre furcsának tűnhetett a kérésem, de az én fejemmel gondolkozva logikus volt. Szerettem megörökíteni azt, ami szép és úgy ítélem meg, hogy fontos megőrizni az utókornak... a lány pedig az volt az én szememben. De nem csak a testi adottságai miatt. Volt valami benne, ami megfogott. Valami, ami... hááát... magyarázza meg ezt a szomszéd Takato nagybácsi ott a faluvégen.
avatar
Houtei Karada
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil - eladó
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Matsuko Kiyomi on Szer. Feb. 23 2011, 01:37

- Nem. Én érzem magam meg tisztelve, hogy lefestesz. Természetesen benne vagyok.
Ha fizetsz még egy szakét akkor akár más ruhát is fel veszek és ki festem magam.
Mosolygok szélesen újdonsült barátra. mikor pocakom hangosan meg kordul. jelzi, hogy tényleg ideje lenne már enni valamit. Sürgősen egy szake után. Meg fogom az étlapot és át nyújtom.
- A vendéged vagyok. Szeretném ha te rendelnél. Rád bízom magam ezen a téren teljesen.
Az étlap kész már csak várnom kell a döntést. Fura de olyan érzés mintha már régen ismernénk egymást. Egy új kapcsolat egy új barát de még is mintha már legalább hónapok óta vagy évek óta ismernénk egymást.
- Na el mondod vagy csukjam be a szemem és meglepetés lesz, hogy mit rendelsz?

_________________
Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane, Azumi Yuurei
avatar
Matsuko Kiyomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Houtei Karada on Szer. Feb. 23 2011, 18:24

- Nos... a ruhát rád bízom, de szerintem az arcodat nem kell kifestened. Szép vagy te festék nélkül is.
Gyorsan inkább az étlapra terelődött a figyelmem, amikor rájöttem, hogy már megint kicsúszott valami a számon, amit igazából nem akartam kimondani. De kijött. Komolyan mondom, lassan szájkosarat kell feltennem, mert a végén még olyat mondok, amit egyikünk se tesz ki az ablakba. De remélem, ilyesmire nem fog sor kerülni. Most inkább az étlapra koncentráltam, mert Matsuko rámbízta a rendelést. Miért van az a sanda gyanúm, hogy egyfolytában próbára akar tenni? Mondjuk jólesett, hogy már ennyire megbízik bennem. Éppen ezért bele is mentem a dologba. Mondjuk... valószínűleg ha nem tetszett volna, akkor is elfogadom. Furcsa érzések kerülgettek a lánnyal kapcsolatban még mindig... mintha... hé, nem félreérteni!

Na mindegy, arcomat ráncolva próbáltam kitalálni, hogy mit is szerethet a leányzó. Nézegettem vagy egy percig az étlapot. Közben Matsuko tett egy megjegyzést... és nem bírtam ki, hogy ne incselkedjek vele.
- Hát akkor legyen egy kis izgalom.
Azzal gyorsan felpattantam, előre hajoltam és halkan belesuttogtam Teuchi fülébe a rendelést.
- Illetve még egy kör sakét - ültem vissza a székre.
Hamarosan ki is rakták elénk az üvegcséket.
avatar
Houtei Karada
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil - eladó
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Matsuko Kiyomi on Szer. Feb. 23 2011, 20:29

- Jó ezt eddig is tudtam.
És hanyag mozdulattal hátra dobtam azt a pár tincset ami elöl mellkasomon volt. Majd csak mosolyogtam és arra gondoltam, hogy Karadának nem szabadna több szakét innia. Egyébként is alig bírom kivárni, hogy mi lesz ennek a vége. Egy kicsit izgulok. És teljesen fel vagyok pörögve mint egy koffeinnel telepumpált pocok.
- Egy kis izgalom mindig kell. különben honnan tudnánk, hogy még élünk nem igaz?
És most nagyon gonosz vagyok tudom. Hiszen úgy mondtam szavakat ki, hogy az félre érthetetlen volt. Utalás párosan végezhető dolgokra.
mint őőőő a séta. Egy jó vacsora vagy hasonló dolgok. Hangom lágyan akár a selyem és sejtelmesen bújtak elő a világra ajkaimon keresztül.
Igen kincsem még mindig vizsgáztatlak. Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen emberel találkoztam.
Majd következő pillanatban kacagva válón bokszolom. Ez is egy olyan dolog amit egy nő nem igen szokót.
- Jó veled beszélgetni. De vigyáz mert koszos lesz az állad.

_________________
Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane, Azumi Yuurei
avatar
Matsuko Kiyomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Houtei Karada on Szer. Feb. 23 2011, 20:55

- Na és hogy beszélgetek veled, ha nem nyitom ki a számat? - kérdeztem, mímelve, mint ha nem érteném, miről beszél.
Persze azonnal levágtam, hogy mire gondolt.
,,Asszed olyan könnyű az?" - gondoltam magamban vigyorogva.
Najó, innen két féle képpen fogok távozni: vagy úgy, hogy elégedetten mosolyogok... vagy úgy, hogy a korházból jönnek ki a lány kolégái és bevisznek oda, mint szívrohamot kapott pácienst, aki amúgy vigyorog, mint a vadalma. Egyre jobban kezdtem élvezni Matsuko társaságát, ráadásul ez az elejtett, eléggé félreérthető mondata... hát majdnem olyan lettem, mint a főtt rák... és nem, az alkoholnak semmi köze sem volt az oldódásomnak, max segítette. Valószínűleg akkor is kiengedtem volna, ha nem kezdek el inni. A lány társasága sokkal nagyobb bódítószer, mint a szakésüveg.
- Hát igen, és ha már tudjuk, hogy élünk, akkor abból a tudatból nehezen akarunk engedni - reflektálta a ,,félreérthető" megjegyzésére.
Nyeltem egyet, ahogy ránéztem a szakés üvegcsére.
,,Még szerencse, hogy a srácok megedzettek az italozással kapcsolatban" - gondoltam.
avatar
Houtei Karada
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil - eladó
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Matsuko Kiyomi on Szer. Feb. 23 2011, 21:32

- Majd hümmög. Meg nyüszögsz. Tudod két hmm igen egy nem. Egy nyüszögés majd a talánt fogja jelenteni. Hát akár még jó dolog is kisülhet belőle.
Nos igen kellemes nap. jó társaság szake, étel. Kell ennél több szerintem nem. Újabb gonosz kis mondat körvonalazódik fejemben. És eleget teszek a vágynak. nem hagyom parlagon gondolatom. meg valósítom ahogy azt illik.
- Szeretem az izgalmakat. Minden félét mindegy milyen az. Ezért is vagyok ilyen. Ha szabad napos vagyok ritkán találnak meg otthon. De ha meg is találnak tuti, hogy alszok vagy ágyban vagyok vagy főzök. Majd ha úgy látom jónak. Egy szer talán eljöhetsz és meg nézheted hol lakom. De, hogy főzzek neked hmm ahhoz nagyon jónak kell lenned.
Tések nem sikerült talán annyira gonoszra mint gondoltam de a hatása biztos meg lesz. És mint a sivatagot meg járt remete nyúlok az életet adó szake felé. Nem várok senkire és senkire egyenesen a pocakba az alkoholal. Ahogy a végig gördül torkomon kellemes perszelő érzést hagy maga után. majd gyomromban tűz golyót gyújtva lángol. És lehet, hogy csak testvéreit várja.

_________________
Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane, Azumi Yuurei
avatar
Matsuko Kiyomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Houtei Karada on Szer. Feb. 23 2011, 21:46

Kis híján félrenyelek, amikor Matsu okfejtését hallgatom.
- Őőő... hááát... izéééé... majd hogy ha jónak látod - mondogatom zavartan, majd néhány másodperc múlva hozzáteszem, valamelyest határozottabban. - De ha már idáig elmész, akkor nem úszod meg, hogy nálam is járj egyszer.
Most ezt valahogy elég könnyű volt kimondani, nem éreztem gombócot a torkomban... ellenben amikor elképzeltem a képet, hogy ott üldögélek a lány lakásában... oké, nem tudhattam, milyen a lakása, de azért el lehet képzelni, na... hááát... a lány behúzhatott egy újabb strigulát az ő felére. Éppen nyúltam volna a saké felé, amikor láttam, hogy Matsuko lehúzta a sajátját. A tekintetem megakadt a zöld szemekben... és észrevettem valamit... nem, most kivételesen nem a zöld szemek szépségét. Valami furcsa csillogást... amit már láttam valahol... igen, az egyik esti szórakozóhelyen, amikor egy barátom túl sokat ivott és velem szemben ült éppen... na igen, az ilyen dolgokat nem árt megjegyezni.
,,Nem azt mondta, hogy eddig nem evett semmit? Uh-oh. Na beszéltessük csak egy kicsit."
- Hidd el, elég jó tudok lenni, hogy kiérdemeljem - mondtam.
Oh, basszus, ez most megint félreérthető. De nem gond, legalább szóval tudom tartani. Közben elengedtem a szakés poharat, amely most gazdátlanul állt a pulton. Közben biztosra vettem, hogy a főzögető Teuchi jókat vigyorog nekünk háttal.
avatar
Houtei Karada
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil - eladó
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Matsuko Kiyomi on Szer. Feb. 23 2011, 21:59

- Hm akkor mosogatsz, takarítasz, ruhát mosol, bevásárolsz. Amíg én a szabad időmben edzésre járok vagy sétálok.
De szép is volna ha valaki ezeket mind meg csinálná.
Álmodozok a széken ülve széles igen nem mosollyal már vigyorral az arcomon. Az, hogy ma szinte semmit nem ettem. És már két szaket is a másvilágra küldtem. Teszi a dolgát rendesen. Azért még tudok gondolkodni tisztán de kezdem kicsit furcsán érezni magam. Ez most kit érdekel az a lényeg, hogy jól érzem magam. És nem gondolok a holnapi fej fájásra.
- Na én így látom jónak. Ha jól csinálod minden nap akkor főzök neked néha valamit ha lesz hozzá kedvem.
Én nem veszem észre magamon. Sőt be se vallanám magamnak. De az alkohol már teszi a dolgát. mert csak úgy ilyet biztos nem mondanák ki.
Hasam újra meg kordul és lenézek. Nyughass várjál még egy kicsit. Mondogatom magamban mosolyogva szélesen.
- Jaj akkor amúgy elmegyek hozzád. Nem történik semmi amitől a világ össze dőlne. Csak körbenézek és teázunk egyet. Ugye van teád?

_________________
Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane, Azumi Yuurei
avatar
Matsuko Kiyomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Houtei Karada on Szer. Feb. 23 2011, 22:36

,,Oké, ez kezd beállni" - vontam le a logikus következtetést.
Kissé türelmetlenül néztem Teuchi felé. Nem csak azért, mert egyre jobban korgott Matsuko hasa. Hanem azért is, mert azok, amiket mondott nekem, eléggé kezdték betenni a kaput. Igen, tisztában voltam vele, hogy nincs magánál, de akkor is... na nem azért, kedves leányzó, de ez azért már erősen ajánlatszerű megnyilatkozás. Szerencsére nem voltam annyira hiszékeny, mint egyesek tizenéves korukban, így tudtam különbséget tenni a dolgok között... de ha egy ilyen lány ilyeneket mondogat az embernek, akkor az azért... Jó tudom, nem vagyok normális, kész, ennyi. Aztán meghallottam a kérdést.
- Igen, van... jó erős, ráadásul. Elég ahhoz, hogy kiugrassza az embert az ágyból reggelente, akármilyen baja van.
avatar
Houtei Karada
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil - eladó
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Matsuko Kiyomi on Szer. Feb. 23 2011, 22:51

- Be be be én is szoktam teázni. Hú ho de most tudod milyen jó az. Reggel fel kelek és tea minden.
izgatottan bele merülve a nagy mesélésbe mocorgok a széken, hogy közelebb kerüljek Karadához és még kezeimmel kicsit magam felé is fordítom. Teljesen fel vagyok pörögve. Még a székről is majdnem le csúsztam. De a nagy izgalom a pörgés nem tart sokáig.
- Ha izé. Halod én azért nem szoktam na. Mit is akartam mondani. igen nem őő nem szoktam sokat inni ám gyakran.
Zavaros mondat persze, hogy zavaros, hisz a mondat után eltűnt a harmadik kupica. A végzetes kupica ahogy azt másnap reggel hívni fogom.
Székről át dőlők másik székre szinte Kara nyakba csimpaszkodva. Ha nem tartaná magát erősen még talán földre is teperném.
- Azt hiszem kicsit be csíptem egy kicsit.
Nagy nyöszörgés közepette a pult felé terelem fejem ami egyre nehezebb és meg támasztom magam. Hát ezt nem hitem volna, hogy igy ki ütöm magam ilyen gyorsan. Üres pocakba 3 szake azért meg tette a magáét. Amíg várok az ételre én egyre csendesebb leszek. És már hangom se hallani csak a szuszogásom.

_________________
Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane, Azumi Yuurei
avatar
Matsuko Kiyomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Houtei Karada on Szer. Feb. 23 2011, 23:21

Az elmúlt pár perc olyan gyorsan történt, hogy igazából csak kapkodtam a fejem jobbra-balra, hogy most mi van. Matsukon olyan hamar jöttek ki a két szaké jelei, amit egyáltalán nem vártam volna. Odáig fajult a dolog, hogy már engem mozgatott magával szembe. Már akkor kezdett gyanús lenni a dolog, amikor ecsetelni kezdte, hogy nem szokott sokat inni... és akkor menthetetlenül elkéstem. Alig fogtam fel, hogy mi történt, már az ajkánál volt az a szakés üveg, ami előttem volt. Elkaptam a karját, hogy megállítsam, de már késő volt. Az alkohol eltűnt... és azonnal megtette a hatását, Matsuko majdhogynem a karjaimba vetette magát azzal a lendülettel. Megtartottam a lányt, ahogy belesuttogta a fülébe a ,,diagnózist". Ezután segítettem neki, hogy biztosan oda tudjon érni a pulthoz. De nem engedtem el ezután se, hanem nyugtatóan a hátán hagytam a kezét. Jó párszor nekem kellett elvinnem sétáltatni a becsiccserintett barátokat, szóval tudtam, hogy ez valamelyest megnyugtatja őket.

Így vártuk az ételt, ami úgy öt perc múlva tálalva is lett.
- Jó étvágyat! - szólt Teuchi.
Már éppen mozdultam volna a saját adagom felé, amikor észrevettem valamit: a mellettem levő meg se mozdult.
- Matsuko, kész az ebéd.
De semmi.
- Matsu.
Újra semmi. Erre odahajoltam a lányhoz, hogy megnézzem mi van. Egy békésen szuszogó arccal találtam szembe magam. Nyeltem egyet erre.
- Mi történt? - kérdezte Teuchi.
Erre halálra váltan néztem fel rá.
- Elaludt.
avatar
Houtei Karada
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil - eladó
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Matsuko Kiyomi on Szer. Feb. 23 2011, 23:51

Szuszogás és halk motyogás. Ami hallatszik a közelemben. Puff neki bealudtam. Nem is csoda munkából jötte éhes is voltam és 3 szake meg tette a hatását. Még mocorgok is helyezkedek kényelmesen. Aztán rá eszmélek, hogy a széken ülök még mindig. Felnézek mosolygok de tekintetem halálosan komoly.
- Na hallod vigyél ágyba. Nem is na mit csinálnak az ágyban? Meg van aludnak igen aludni. Sokat dolgoztam ám és munkából jöttem ám. És még nem is ettem ám.
Böködöm Kara oldalát újaimmal. Aztán újra meg szólalok legalább is próbálkozok.
- De én mesze lakok ám. Jóó mesze ám innen. De most már aludni akarok ám.
Lemászok igen leginkább a mászás illik most ide. Na a székről le kerülök és állok de támaszkodok. Nézek előre és várok.
- Akkor megyek aludni. De kísérjél ám el mert egyedül vagyok.

_________________
Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane, Azumi Yuurei
avatar
Matsuko Kiyomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Houtei Karada on Csüt. Feb. 24 2011, 00:04

Nyelek egyet. Na már csak ez hiányzott. Ez az egész olyan volt, mint egy ismeretlenes képlet. Volt A és B, + jel, meg egyenlőség... és egy ismeretlen. Na és ebben a képletben mi is az ismeretlen. Persze, hogy az! Nem tudom, hol lakik Matsuko... és tekintettel arra, hogy azt mondta messze lakik... nos, végignézve kétségbevonom, hogy eljutna oda. Kellemetlenül néztem Teuchira, majd sóhajtottam egyet. Felkaptam egy cetlit a bárpultról, majd ráfirkantottam egy címet.
- Küldje ide a rameneket. A futárnak majd kifizetem.
Utána kifizettem a sakék árát, ahogy felálltam. A vállamra akasztottam a rajzfelszerelésemet, majd odaléptem Matuskohoz.
- Gyere, indulunk. Már vár az ágy.
Egyik kezemet a derekához helyeztem. De nem fontam rá, hanem inkább amolyan iránymutató szerepet szántam neki. Elindultunk.
- Hé, fiam - szólt utánam Teuchi.
Erre visszanéztem.
- Vigyázz a csalfa háromszöggel, ilyenkor könnyű eltűnni benne - vigyorgott.
Életemben nem voltam annyira vörös, mint akkor, mikor kitereltem Matsukot. Elindultunk... de nem, nem a lakása felé... nem tudtam, merre van. Nem, nem is a detoxikáló irányába... annyira azért nem rossz a helyzet. Nos... éppenséggel, most csak egyetlen hely jöhet szóba...
avatar
Houtei Karada
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil - eladó
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kusuki Eiko

Témanyitás  Kusuki Eiko on Kedd Júl. 05 2011, 15:12

- beülök azt hátha jön még valaki enni egy rament
- márcsak a többiek hiányoznak Very Happy
- ennyit késni
avatar
Kusuki Eiko
Játékos

Tartózkodási hely : A sötétség


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 405

Felhasználó profiljának megtekintése http://www.encike12.5mp.eu

Vissza az elejére Go down

May Yuriko

Témanyitás  May Yuriko on Kedd Júl. 05 2011, 15:17

-Ááhh Eiko -köszönök oda csapattársamnak - Milyen rament eszel ?-és ezzel elfoglalom a mellet lévő helyet
avatar
May Yuriko
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 128

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kusuki Eiko

Témanyitás  Kusuki Eiko on Kedd Júl. 05 2011, 15:18

- a szokásos instan rament

- te ?

Belekezdek az evésbe amint megkapom . Lassan finoman elkezdem enni .
avatar
Kusuki Eiko
Játékos

Tartózkodási hely : A sötétség


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 405

Felhasználó profiljának megtekintése http://www.encike12.5mp.eu

Vissza az elejére Go down

May Yuriko

Témanyitás  May Yuriko on Kedd Júl. 05 2011, 15:23

-Szerintem én is instant rament eszek -ezzel szólok a kiszolgálónak hogy instant rament hozzon nem sokára elém is rakja és elkezdünk enni Eiko-val és közben beszélgetünk.
-Mi szél hozott erre?-kérdezem barátnőmet
avatar
May Yuriko
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 128

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Kusuki Eiko on Kedd Júl. 05 2011, 15:25

- A Hokage kéretett ide , csak elfelejtettem , hogy neked is szólnom kellet volna
Hülye pofát vágog és próbálok kitérni a témáról , de nem sikerül .
avatar
Kusuki Eiko
Játékos

Tartózkodási hely : A sötétség


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 405

Felhasználó profiljának megtekintése http://www.encike12.5mp.eu

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 10 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.