Felszerelések

Go down

Felszerelések

Témanyitás  Shikaku on Szer. Ápr. 07 2010, 03:16

A következő lista elemeiben egy közös dolog van: minden ninja származástól és felfogástól függetlenül birtokolhatja őket, mert a hasznos az hasznos, a célravezető pedig mindenütt megbecsült. Ahogy a szamuráj a kardjára és vértjére vigyáz mindig, ninja fegyvereit és szerszámait kell, hogy óvja az életével, hogy aztán azok óvhassák az övét.

A nem feltétlenül fegyvernek, és az egyáltalán nem fegyvernek minősülő tárgyak, amikkel a ninják rendelkezhetnek, bárhonnan is jöjjenek. Ezek a felszerelési tárgyak lehetnek technológián alapulóak, vagy chakrán alapulóak, segíthetnek ölni, vagy életet menteni, megoldani szorult, véges helyzeteket, de akár ugyanennyire lehetnek a mindennapi élet részei is.


A hozzászólást Shizune összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 07 2010, 03:26-kor.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Technikai felszerelések

Témanyitás  Shikaku on Szer. Ápr. 07 2010, 03:22

Dróthuzal
Elérhetőségi szint: E
Chakrát befogadni képes dróthuzalok, amiket egy kis gyakorlással a ninja megtanulhat gyorsan mozgatni, így képes lesz vele nagyon gyorsan kötözni, elkapni, meglasszózni, összehálózni bármit a drót elérésén belül.
Ár: 100 Ryu/m
Megjegyzés: Kezdő shinobi karakter limit: 10m.

Szerszámok
Elérhetőségi szint: E
Több kis, marokba fogható, ruhákban elrejthető eszköz.
Reszelő: bilincsek, lakatok elreszelésére.
Penge: kötelek elvágására.
Drótvágó: kerítések, elektromos hálózatok szétvágására.
Fogó: Szögek kihúzására, csavarok kiszedésére.
Ár: 500 Ryu
Megjegyzés: Kezdő shinobi karakter limit: 1 szett.

Csengők és mikrofonok
Elérhetőségi szint: E
Különböző csengők és minimikrofonok, amikben beépített, rövid hanganyag van; ezeket figyelemelterelésre használják, akár fegyveres harcnál, akár elrejtve, és megfelelő időben megszólaltatva.
Ár: 100 Ryu
Megjegyzés: Mesélői engedély és kijátszás.

Headset
Elérhetőségi szint: D
Maximum egy-két mérföld hatókörű "rádió" headset, amivel kapcsolatot lehet tartani a társakkal, ha ők is rendelkeznek hasonlóval.
Ár: 1000 Ryu
Megjegyzés: Mesélői engedély és kijátszás.

Álkulcsok, tolvajkulcsok
Elérhetőségi szint: D
Az általános zártípusok megfejtéséhez alkalmazható drótok, kampók, csavarok, rugók, mágnesek, amelyek a megfelelő képességek tulajdonában könnyedén kinyitnak általános zárakat; áldásos képesség, ha titkos küldetésen jár a ninja, főleg, ha nem használhat chakrát.
Ár: 500 Ryu
Megjegyzés: Mesélői engedély és kijátszás.

Zárlakatos és kulcskészlet
Elérhetőségi szint: D
Minden olyan szerszám, ami zárak teljes át, le és felszereléséhez, illetve kulcsok gyártáshoz és másolásához szükséges. Csapdák gyártásához, megfigyeléshez, előre eltervezett, nehéz betörésekhez optimális készlet.
Ár: 800 Ryu
Megjegyzés: Mesélői engedély és kijátszás.

Fegyvermechanizmusok
Elérhetőségi szint: D
Speciálisan előkészített, a testre rögzíthető szerkezet, amely a bele tehető fegyvert egy gombnyomásra, chakra belevezetésére kilöki a fegyvert magából, ami így azonnal használatba vehető, és nem emészt chakrát sem, így nem is érzékelhető, ha titokban veszik elő a fegyvert.
Ár: 2000 Ryu
Megjegyzés: Mesélői engedély és kijátszás.

Tű- és pengevetők
Elérhetőségi szint: C
Speciálisan előkészített, a testre rögzíthető szerkezet, amely a bele tehető fegyvert egy gombnyomásra, chakra belevezetésére kilövi a fegyvert magából. Rövid távon a meglepetés erejével ható fegyver szinte védhetetlen, és a kilövőben el lehet tárolni mérgezett fegyvert is.
Ár: 5000 Ryu
Megjegyzés: Mesélői engedély és kijátszás.

Tűk, pengék, szegecsek
Elérhetőségi szint: D
20 tű egy tenyérnyi dobozban.
[vagy] 5 hosszú tű tű egy arasznyi dobozban.
[vagy] 15 kis dobópenge egy tenyérnyi dobozban.
[vagy] 3 dobópenge egy arasznyi dobozban.
[vagy] 50 sulyom egy tenyérnyi dobozban.
[vagy] 5 bolt egy arasznyi dobozban.
Ár: 300 Ryu / doboz
Megjegyzés: Mesélői engedély és kijátszás.

Légzőkészülék
Elérhetőségi szint: C
Amegakure speciális felszereléseinek egyike, ami jellegzetes használati eszköz a ninjáinak. Az ország időjárása, és hatalmas folyamai miatt kivételesen jól használati értékű felszerelés, akár hordják állandóan, akár nem, az ország ninjáinak egyik alapvető felszerelése (eső-ninjáknak D). A készülék állhat önmagában is, vagy lehet fémmel pántolva a fej, nyak körül.
Ár: 1000 Ryu
Megjegyzés: Mesélői engedély és kijátszás. kivétel Eső ninják, náluk alapfelszerelés!

Hanggerjesztők
Elérhetőségi szint: B-A
Speciális hangok gerjesztésére képes eszközök, amik chakra bevezetésével kívánt eredményt érnek el az ellenségnél, mint például rosszullét, egyensúlyvesztés, mozgáskoordináció-vesztés, ideiglenes süketség, illúziókeltés, stb.
(Engedély, kijátszás és leírás szükséges. A szerkezet hangfalusi gyártmány, vagy hangfaluban tanult ninja által készíthető/módosítható.)
Ár: 1500+ Ryu
Megjegyzés: Mesélői engedély és kijátszás.

Lámpás
Elérhetőségi szint: C
Mivel a ninjak gyakran éjszaka dolgoztak, ezért szükségük volt egy olyan világító eszközre, aminek segítségével ők láttak a sötétben. Lámpás, egy gyertyából, egy fogantyúból és egy lapos vagy homorú tükörből vagy tükörfényesre polírozott fémlapból áll. Ezzel lehetségessé vált a fény fókuszálása egy irányba, ami nagyban csökkentette annak az esélyét, hogy oldalról vagy hátulról észrevegyék a használot.
Ár: 500 Ryu
Megjegyzés: Kezdésként senki sem birtokolhat.

Bombák

Füstbomba
Elérhetőségi szint: D
Sűrű, égéskor gyorsan, hatalmas mennyiségű füstöt eregető anyagot tartalmazó bomba. Kitűnő rejtőzésre, meglepetés-okozásra, menekülésre.
Ár: 150 Ryu
Megjegyzés: kezdésként minden shinobi 5 db birtokolhat

Villanóbomba
Elérhetőségi szint: C
A robbanással egyébként is gyorsan szétterülő anyagot nagy területre szórja szét, ami levegővel érintkezve heves, vakító égésbe kezd. Mivel az anyag gyorsan terjed szinte lehetetlen kivédeni a hatást; az egyetlen lehetőség az, hogy a szemünk már a robbanás előtt csukva van. A vakság pár másodperctől percekig tarthat, attól függően mennyire közel volt az elszenvedő a robbanáshoz.
Ár: 500 Ryu
Megjegyzés: Mesélői engedély és kijátszás.

Gázbombák
Elérhetőségi szint: D-B
Olyan lég- vagy bőrmérget tartalmazó bomba, ami porózus, így robbanáskor szétszóródva a környezetében kicsi mennyiségben is képes gyorsan hatni. Ismert fajták:
D: Könnygáz, Nevetőgáz
C: Altató, Tüdővérzés
B: Érzékzavar
Ár: 5000 Ryu
Megjegyzés: Mesélői engedély és kijátszás.


A hozzászólást Nara Shikaku összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 04 2011, 02:42-kor.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Egészségügyi felszerelések

Témanyitás  Shikaku on Szer. Ápr. 07 2010, 03:34


EGÉSZSÉGÜGYI FELSZERELÉSEK


Eszközök

Azon felszerelések, melyek az egészségügyi ellátás során elengedhetetlen kellékei lehetnek a ninja számára. Segítségükkel kisebb-nagyobb sebek és sérülések láthatóak el, mérgek/ellenmérgek készíthetőek, vagy a már meglévők tárolhatóak el. A magasabb szintű készletek már tartalmaznak helyszíni műtétek elvégzésére alkalmas eszközöket, valamint magasabb szintű, gyorsabb hatású ellenmérgeket is, vagy azok összetevőit.

Elsősegély készlet
Elérhetőségi szint: E
Kötszereket és alapvető gyógyszereket tartalmazó készlet, kis dobozban.
Ár: 500 Ryu
Megjegyzés: kezdésként minden shinobi 1 db birtokolhat

Szanitéc készlet
Elérhetőségi szint: D
Kötszereket, gyógyszereket, fertőtlenítő, és helyszíni sebkezelő eszközöket tartalmazó készlet, fél hátizsáknyi dobozban.
Ár: 1000 Ryu
Megjegyzés: Csak Medikus-ninjáknak!

Medikus készlet
Elérhetőségi szint: C
Kötszereket, gyógyszerek széles skáláját, fertőtlenítő és sterilizáló szereket, illetve műtéshez is elegendő orvosi eszközöket tartalmazó készlet, egy teljes nagy hátizsákban, feltekert steril sátorral a tetején (opcionálisan).
Ár: 3000 Ryu
Megjegyzés: Csak Medikus ninják-nak!

Minilabor
Elérhetőségi szint: C
Mérő és kimérő eszközöket, tárolókat, hűtő és hevítő-anyagokat, általános gyógyszer, méreg és ellenméreg-alapanyagokat tartalmazó szett, bélelt törésálló dobozban, táskányi méretben.
Ár: 4500 Ryu
Megjegyzés: Csak Medikus ninják-nak!
Mérgek

Méreg minden olyan anyag, amely káros hatást fejt ki egy élő szervezetre. A káros hatás mértéke többnyire az idegen anyag mennyiségétől, erősségétől (Osztályozás) és hatásától függ. Ezen három tulajdonságot vesszük alapul a mérgek paramétereinek megalkotásánál. Ezeken kívül a típus és hatóidő lesz még fontos tényezője egy birtokolt méregnek. Hogy leegyszerűsítsük a mérgek használatát, megértését és csoportosítást, mi Biológiai és Kémiai mérgekre szedtük szét a mérgek típusait. 

MÉRGEK CSOPORTOSÍTÁSA
Biológiai Méreg
1.) Biológiai folyamat útján létrejövő toxinok: Baktériumok lebontófolyamatának végtermékei, vírusos megbetegedések.
2.) Természetes eredetű, kivonható toxinok: Állatok mérgei [Venomok] vagy mérgező növények toxinjainak kivonása, a növények elfogyasztása.

Kémiai Méreg 
1.) Előállított mérgek: Molekuláris szinten kikísérletezett és megalkotott, "mesterséges" mérgek, mely magas tudás és felszerelésszintet igénylő laborkörülmények között hozhatóak létre.

Mindenfajta Biológiai Méreg, mely a világban fellelhető és kinyerhető (Venomok, növényi toxinok, általános baktériumok és vírusok, gombák mérgei, stb) NEM Engedélyköteles! Pályázatot kell írni a megszerzésükről, vagy pedig mesélővel kell kijátszani. A megszerzés mikéntjétől függ az, hogy kell-e fizetnie érte a játékosnak. Ha egyszerűen csak megvásárolja az adott mérget, akkor elég egy kisebb pályázat magáról az eladó fellelésétől és a vásárlásról. Ha viszont saját maga kutatja fel a méreg forrását és nyeri ki a mérget, akkor ahhoz előzetes elméleti tudás szükséges, valamint (Ha szükséges akkor) laboratóriumi eszközök. Utóbbi esetben a pályázatnak hosszabbnak kell lennie és nem kerül sor pénzlevonásra. Biológiai mérgek esetében a valóságban is megtalálható növények és állatok mérgeit vesszük alapul! Kitalált állatok és növények különleges toxinjainál érdemes a pályázat megírása előtt egyeztetni egy Staff taggal, ugyanis, hogyha a kitalált élőlény mérgének hatása túlságosan is eltér a valóságban is megtalálható Biológiai mérgekétől, akkor ezen méreg már Engedélykötelesnek számít!

Mindenfajta Kémiai Méreg birtoklása és elkészítése Engedélyköteles, mivel ezen mérgek speciális hatásokat fejtenek ki! A mérgekre irányuló kérvények nem kerülnek engedélylevonásra, ám mindenképpen kérvényeznie kell őket a Ninja Tanácstól, ugyanis ezen mérgek újszerűek, a játékosok találják ki őket. Éppen ezért a Ninja Tanácsnak meg kell vizsgálnia a kitalált mérget, el kell döntenie, hogy megvalósítható-e és ha igen, akkor az adott Játékos Karakter birtokolhatja-e. Ezen mérgeket a karakter beszerezheti egy második féltől, de ha van hozzá kellő szintű tudása, akkor saját maga is elkészítheti. Méreg kreálásakor meg kell adni a méreg osztályát, hatását, típusát, hatóidejét, amelyet a mesélők bírálnak el, határoznak hozzá árat, vagy elkészítési nehézségeket. Mérget készíteni csakis orvosi ismeretek meglétével lehet, a lehetségesen készíthető mérgek osztályait pedig a ninja tapasztalata és tudása határozza meg. A D és C szintű mérgek Moderátori engedélyt, a B, A és S szintű mérgek pedig Engedélykötelesek.

Mérgek osztályozása
Az elérhetőségi szint nem csak a méreg vásárlásának nehézségét jelöli, hanem a méreg elkészítésének nehézségét, az ellene hatásos ellenméreg elkészítésének nehézségét, és a méreg hatásának komolyságát is a következők szerint:
E - Minél erősebb a ninja, azaz erősebb a teste és tapasztaltabb a sebek és fájdalmak tűrésben is, annál könnyebben legyűrhető vagy kiküszöbölhető a hatás, ellenméreg nélkül is.
D - Minél erősebb a ninja, annál rövidebb ideig tart, de mindenképpen legalább zavaró hatásokat vált ki, vagy gyengíti le a ninját. A legalapvetőbb ellenmérgek megszüntetik a hatást.
C - Mindenképpen ható méreg, ami általában nem képes ölni, vagy óráknál hosszabb ideig hatni. Bonyolultabb ellenmérgeket kíván, de ezek ismertek.
B - Napokig is kiható, vagy halálos méreg, ellenméreg készítése nehéz, és összetevőktől függően nehezedhet.
A - Extrém hatóidejű, erősségű, és nagyon rövid időn belül halálos. A méreg könnyen lehet kiismerhetetlen, tartalmazhat rejtett hatóanyagokat és összetevőket, amik miatt ellenméreg készítése szinte lehetetlen.
S - Olyan méreg, ami akár végleges hatóidővel is rendelkezhet, sokkolóan extrém hatásokat válthat ki, és pillanatok alatt képes lehet ölni. Ezek a mérgek akár chakraalapúak is lehetnek, chakraelemeket használhatnak a készítésükhöz, éppen ezért az egyetlen lehetőség a semlegesítésükre a legmagasabb szintű gyógyító technikák és megfelelő ellenméreg elkészítése egyszerre alkalmazva.

Mérgek hatásai:
Tudatmódosító mérgek - Az agy funkcióit befolyásoló mérgek. Lehetséges hatások: altató, kábító, kedvmódosító, hallucinatív.
Idegmérgek - az idegrendszert megtámadó, idegekre ható mérgek. Lehetséges hatások: érzéket összezavaró, érzéket bénító, mozgásszervet összezavaró, mozgásszervet bénító.
Sejtmérgek - a célzott szervet, anyagot vagy érintkezés helyét megtámadó agresszív méreg, ami sejtpusztítással éri el a hatását. Lehetséges hatások: gyulladás, vérzés, elhalás, sorvadás, rohadás, bomlás.

Mérgek típusai:
Étel és italmérgek - emésztőrendszeri felszívódáskor, annak következményeképpen váltják ki a hatásukat.
Fegyvermérgek - véráramba jutáskor, a vérsejtekkel való reakcióként hatnak.
Légmérgek - légzőszervek nyálkahártyáin felszívódva, vagy a tüdőben fejtik ki hatásukat.
Bőrmérgek - a bőrön át felszívódva hat.

Mérgek hatóideje:
Azonnali - a kellő környezetbe jutáskor azonnal hatni kezd.
Rövid - pár percen belül fejti ki hatását.
Közepes - pár órán belül fejti ki hatását.
Hosszú - pár napon belül fejti ki hatását.
Stimuláló szerek és drogok

Energiatabletta:
Elérhetőségi szint: D
Egy tabletta képes újra teljesen feltölteni a ninja testi energiáit. Túlzott, folyamatos használata károsíthatja a szervezetet.
Ár: 3000 Ryu/doboz (15 db.-egy dobozban)
Megjegyzés: Kezdő shinobi karakter limit: 1 doboz (25db).

Plazmatabletta:
Elérhetőségi szint: C
Ezeket a tablettákat medikusok használják a sebesültek gyors vérutánpótlására; gyakorlatilag a tabletta bevételével a test elkezd őrült mértékben vérsejteket termelni, ezzel lehetővé téve, hogy későn ellátott sebesültek se vérezzenek el.
Ár:  2500 Ryu/doboz (15 db.-egy dobozban)
Megjegyzés: Csak Medikus ninják-nak!

Hyourougan:
Elérhetőségi szint: C
Ezeket a tablettákat a katonaság fejlesztette ki, hogy a katonák napokig tudjanak harcolni vagy dolgozni megállás nélkül, ha egy ninja használja, a hatóideje alatt (két nap) kismértékben a chakráját is megnöveli. Mellékhatások között szerepel az ingerlékenység és a hatóidő lejárta utáni nagy fokú fáradtság. Csak Alvilági szervezetektől és a Ninja Falvak engedélyével lehet hozzájutni.
Ár: 10.000 Ryu/doboz (5 db.-egy dobozban)
Megjegyzés: Mesélői engedély és kijátszás.

Harci pirulák:
Elérhetőségi szint: A
Az Akimichi klán által kifejlesztett és használt 3 pirula, amelyek nagymértékben növeli használójuk erejét de az egyre nagyobb erőhöz egyre súlyosabb mellékhatások s párosulnak. Az első és leggyengébb a zöld pirula amely megnöveli a használó erejét és nagy fájdalmakat okoz neki de még harcképes marad, a második a sárga ami nagymértékű erő növekedést okoz de a hatóidő lejárta után olyan fájdalmakat okoz, ami miatt a használó harcképtelenné válik. A harmadik
egyben utolsó a vörös pirula amivel a használó már szinte legyőzhetetlen de szinte biztosan meghal a harc után.
Ár: N/A
Megjegyzés: csak az Akimichi klán tagjainak!!

Seishingan:
Elérhetőségi szint: A
Orochimaru által kifejlesztett drog, ami rákényszeríti a használó testét, hogy elfogadja az Átok Pecsétet, és tudja azt irányítani, ha az illető nem elég erős ahhoz, hogy ezt magától megtegye. Mellékhatása, hogy függőséget okozhat a gyakori használata, ha megvonják halált.
Ár: N/A
Megjegyzés: Csak azoknak a kiválasztottaknak, akik kiérdemelték az Átok Pecsétet!!

A Hősök vize:
Elérhetőségi szint: S
Ez a világ leghatásosabb stimuláló szere. A víz képes megnövelni a használója chakráját akár a tízszeresére is ezáltal egy erős shinobit akár kage szintre is emelhet egy rövid időre, viszont a szer nagyon megviseli a szervezetet és a használó általában belehal csak akkor élheti túl ha még nagyon fiatal.
Ár: N/A
Megjegyzés: Csak Takigakure lakóinak és Engedélyköteles!!


A hozzászólást Shizune összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 08 2010, 04:36-kor.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Chakra-felszerelések

Témanyitás  Shikaku on Szer. Ápr. 07 2010, 03:35

(Chakra) Tekercs
Elérhetőségi szint: E
Különböző méretben árult tekercsek, amik képesek speciális tintát és chakrát befogadni, éppen ezért a használójuk képes használni őket tárgyak és egyéb dolgok lepecsételésére.
Ár: 100-500-1000 Ryu / kis-nagy tekercs
Megjegyzés: Korlátozás nincs.

(Chakra) Tinta
Elérhetőségi szint: E
Képes chakrát befogadni, éppen ezért a használója képes használni tárgyak és egyéb dolgok pecsételéséhez, vagy képes életre kelteni a vele rajzolt képeket.
Ár: 100-500 Ryu /kis-nagy üvegcse
Megjegyzés: Korlátozás nincs.

Elemi chakra-érzékeny papír
Elérhetőségi szint: D
Egy aprócska papírlap, ami ha valaki belevezeti saját chakráját, elemi természete alapján változik el; tűz esetén megég, víz esetén nedvessé válik, szél esetén kettészelődik, villám esetén összevissza vonalban szakad, föld esetén elporlad.
Ár: 100 Ryu
Megjegyzés: Mesélői engedély és kijátszás.

Robbanó jegyzet
Elérhetőségi szint: D
Chakrát befogadó papíron egy pecsétbe zárt energiatöltet, amit egy egyszerű chakraművelettel kiszabadítva robbanást idézhet elő a használója. A jegyzetet chakrával bárhova fel lehet ragasztani, de mint minden papírt lehet hajtani és formázni is.
Ár: 200 Ryu
Megjegyzés: Kezdő shinobi karakter limit: 10 db.

Pecsét jegyzet
Elérhetőségi szint: C
Chakrát befogadó papíron levő pecsét, amit bármilyen lezárt felületre téve az abba foglalt chakra erősségével védi a zárt ajtót. A pecsétet hacsak nem az alkalmazója szedi le, legalább ugyanakkora chakrával lehet csak leszedni, amekkora bele van zárva, ekkor is a kiszabaduló chakra robbanással tör elő, a pecsétet elhelyező pedig érzékeli a pecsét eltűnését.
Ár: 5000 Ryu
Megjegyzés: Mesélői engedély és kijátszás.

Chakravezető
Elérhetőségi szint: B
Chakrát vezető fémszál (akár burkolva is) ami olyannyira érzékeny, hogy képes nem direkt chakrajeleket is érzékelni. A rudak a chakrafelszabadításra rezgéssel reagálnak.
Ár /hatótáv/: 1000 Ryu/méter
Megjegyzés: Moderátori engedély.

Chakravevő
Elérhetőségi szint: B-S
Chakravezetők, jelgerjesztők és kijelzők segítségével épített chakrajeleket vevő gépezet. Mérete egy táskáé, gyakran pántokkal táskaként hordják, így készítik mobil használatra
B szint: hatótávja maximum 500 méter, méteres pontossággal vesz emberi jeleket
A szint: hatótávja maximum 5 kilométer, tíz méteres pontossággal vesz csoportos jeleket és erősebb emberi jeleket (a B szintű gép tulajdonságaival is rendelkezik)
S szint: hatótávja maximum 50 kilométer, száz méteres pontossággal vesz nagyobb csoportos jeleket, és erőteljes kisebb csoportok jeleit (a B és A szintű gép tulajdonságaival is rendelkezik)
Ár: N/A
Megjegyzés: Csak küldetésre kiadva / mesélői engedély és kijátszás.


A hozzászólást Nara Shikaku összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 16 2011, 18:32-kor.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Tárolóeszközök

Témanyitás  Shikaku on Szomb. Ápr. 17 2010, 14:50

Shurikentartó
Elérhetőségi szint: E
Szövetből, bőrből, és szintetikus anyagokból összeállított lábra vagy karra felcsatolható kis zsebtáska, amibe maximum 5 shuriken / 2 kunai / 10 senbon / egy szerszámszett fér el.
Ár: 1000 Ryu
Megjegyzés: Nincs korlátozás.

Övtáska
Elérhetőségi szint: E
Szövetből, bőrből és szintetikus anyagokból összeállított, vízállóan záródó övre akasztható táska, amiben kis tekercsek, kunaik, és hasonló méretű  felszerelések bőven férnek el. Egy övtáska két tárolórészre van osztva, amelyekben egyenként elfér 12 kunai / 15 shuriken / 5 kis tekercs és jegyzetek meg apróbb holmik.
Ár: 1500 Ryu
Megjegyzés: Nincs korlátozás.

Széles övtáska
Elérhetőségi szint: E
Szövetből, bőrből és szintetikus anyagokból összeállított, vízállóan záródó övre akasztható széles táska, amiben kis tekercsek, kunaik, és hasonló méretű  felszerelések bőven férnek el. Ez az övtáska három részre van osztva; két normál rekesz (az övtáskánál olvasható kapacitással, és egy jóval nagyobb, amibe 20 kunai / 30 shuriken / 8 kis tekercs és jegyzetek meg apróbb holmik / egy elsősegély készlet / egy köpeny / egy maszk és kesztyű / illetve hasonló mennyiségű holmi fér el.
Ár: 2500 Ryu
Megjegyzés: Nincs korlátozás.

Hátizsák
Elérhetőségi szint: E
Szövetből, bőrből, és szintetikus anyagokból összeállított téglalap alakú táska, amiben nagy tekercsek, egész öltözetek, többnapi élelem, és kézi fegyverek is elférnek.
Ár: 2500 Ryu
Megjegyzés: Nincs korlátozás.

Rejtektárolók
Elérhetőségi szint: eredeti felszereléstől függ
Bármilyen rendszeresített ruhára, felszerelésdarabra elkészíttethető, olyan méretre és formára, amilyen dolgot tárolni akarunk benne. Az elhelyezésre ügyelni kell, attól függ, mit akarunk benne tárolni. Példák: senbonzsebek taktikai mellény vállában, kunaizsebek a taktikai mellény törzsén, rejtett tanto-rekesz alkarvédőben, szerszámzsebek a szandál pántjába varrva.
Ár: eredeti felszerelés + 10~1000 Ryu (mesélő által meghatározva)
Megjegyzés: Mesélői engedély és kijátszás.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Felszerelések

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.