Ichiraku Ramen Bar

6 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Huramino Saito on Szer. Jún. 27 2012, 12:42

A légkör igencsak kellemes volt, legalábbis én magam úgy éreztem, bár ez lehet hogy a cukrászda kellemes illata is rátette erre a dologra. Nagyon üdítő dolog egy másik ország shinobijával beszélgetni és látni, tapasztalni azt, hogy náluk se sokkal jobb a helyzet mint nálunk, ám mégis észre lehet venni a különbségeket, még ha egészen apróak is. Shui meglepődötten analizálta azt a feladatot amit a Kazekage bízott rám, pontosabban a "Dango-hadművelet" című küldetésemet.
- Tudod ez nem egészen így van... mondtam a lánynak miközben egy magacsepp jelent meg a fejem fölött. -...tudod én ezt a küldetést sokkal jobban élvezem mint azt amelyikben ezer ellenfelet kell kivégezni. Hogy miért? Egyszerű a válasz, legalábbis szerintem az. - Nem sokszor hagytam el a falumat ami egy nagy forró üstre hasonlít főleg a nyári időszakban, így a tény hogy egy fákkal tarkított különleges faluba jöhettem és élvezhettem annak vendégszeretetét, számomra sokkal többet jelent mint vért izzadva másokkal küzdeni. Nem tudom, hogy mondtam e már neked, de mielőtt kineveztek volna Tokubetsu Jouninnak, egy olyan küldetésben volt részem ahol majdnem elveszítettem mindent ami számomra fontos és az az érzés ami ott a hatalmába kerített, az eddig tapasztalt addig legrosszabb élményem volt. Ezért is vállaltam el ezt a küldetést és hoztam egy kis Dangot a Hokagenak, mert ezzel is a nemzeteink közötti kapcsolatot erősítem meg mely alapvető pillére a békének.- Itt abbahagytam a beszédet, hogy levegőhöz jussak, valamint ettem egy kicsit a fagylaltomból. - Tehát az én célom a béke elérése, mégpedig azért, hogy másoknak ne keljen megtapasztalni azt amit én éreztem, azt a reménytelenséget, azt a sötétséget.- Végül lezártam ezt a kis témát mosolyogva, bár lehet fölöslegesen koptattam a számat, hisz tudom, hogy milyen voltam én az ő korában, én is a harcért éltem és azért, hogy hírnevet szerezzek magamnak. A kis mélázásomból, mely a monológomat követte, felkaptam a fejemet.
- Hogy szenvedek e még a parancsnoksága alatt?! Neem, hála Kami-samanak már nem. Sőt mi több, a Kazekage úgy döntött, hogy egy kis genincsapatot a nyakamba akaszt, bár még mindég jobb mintha Undertaker kapta volna őket. Ami pedig a kis csapatomat illeti, hát...- itt kínosan nevettem egyet, ugyanis az egyik fiú lusta, a másik harctól feltüzelt, a harmadik tag a leányzó pedig egy elborult elméjű mazoista alkat. -... mondjuk úgy hogy elég hebehurgyák.
Az előző kissé kínos téma után áttértünk egy kellemesebb témára ami már nekem is testközelibb volt, ugyanis szerettem az elememet, valamint nap mint nap körbe vagyok véve apró puha kis állatokkal. Ezt a szegmenst kihasználva úgy döntöttem, hogy mutatok valami érdekeset Shuinak. Egy kevéske chakrát gyűjtöttem magamban, majd a mutatóujjammal a lány fagyiskanalára mutattam, mely abban a pillanatban lebegni kezdett. Néhány kisebb ujjmozdulatot követően a kanál merített egyet a Parfés tálba, majd kiemelt belőle egy kis fagyit végül a lány felé közelített miközben azt sugallta, "Kapj be". - Vicces dolgokat lehet művelni az elemekkel ha az irányításod alatt vannak, de biztos vagyok abban, hogy az amit te képes vagy az még inkább felér egy vagy akár több elemmel is. Amint kimondtam eme mondatot hirtelen egy apró füstfelhő jött létre a semmiből egy pukkanás keretein belül, majd hirtelen egy szőrös kis izé karmolt bele az arcomba.
- Saito, Saito! Jönnöd... kell... gyorsan... mert dolgod van nálunk! Kapkodta a levegőt az apró menyét aki a semmiből tűnt elő, szemmel láthatóan igencsak sietős dologról lehet szó. ~ Sigh - Na ő itt az én kis szőrös barátom, Hiyayaka, tehát ez a dolog is ki van pipálva. Mondtam nevetve a lánynak, majd komolyabbra fordítva a szót a szemébe néztem. - Örülök, hogy elfogadtad a kiengesztelésem és mindenféleképp felkereslek ha legközelebb is erre járok, de most úgy tűnik indulnom kell. Nagyon jól éreztem magam Aburame Shui-chan! Köszönöm.- Mondtam a lánynak egy kedves mosollyal az arcomon, majd bólintottam a fiatal menyétnek aki azon nyomban kézpecsétekbe fogott majd velem együtt elpukkant az éterbe, magunk mögött hagyva csapot-papot, füstöt, két üres parfés tálat, na meg egy számlát amit hát nem túl elegánsan a lányra hárult, de hát ez van, egy kis pajkosság mindég kell, hogy biztosan meglegyen a téma a következő alkalomkor is.

//Köszönöm a játékot, nagyon élveztem Very Happy //
avatar
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Aburame Shui on Pént. Jún. 29 2012, 22:53


Szórakozottan hallgatom, bár egyre inkább meggyőződésem, fura, és nem az én világom az, amelyben ő szaladgál. Persze megértem az ő indokait is, de nem értheti azt, amit én érzek, és bár azt mondja, ő is hasonló felfogáson volt, mégis félreért. Sosem a háborút propagáltam, az én célom hőssé válni, azaz képessé válni arra, hogy megvédhessem a gyengébbeket, és mindig ott teremhessek, ahol szükség van rám. Ehhez nem alapvető szükséglet a háború, bár apa szerint a jelenlegi helyzetben szinte elkerülhetetlennek látszik. De hát már károgta ezt jó párszor baljós hollót játszva, de eddig még nem volt igaza, pedig több olyan esemény is történt, amely zavargásokat vont maga után, mégsem történt még egy gramm hadüzenet sem, sem pedig nyílt, frontokban kirajzolódó összecsapás, és hiszem, elkerülhető, meg aztán senkinek nem érdeke szerintem. Az emberek java része még Kage szinten is csak a száját járatja, tiszta lúzer banda...
A tanítás viszont mókásan hangzik, talán majd egyszer én is vállalok hasonlót, hiszen a hőssé válást is át kell örökíteni, mert egy legenda sem örök életű. Az persze fel sem merül bennem, hogy nem leszek képes elérni a célom, mert olyan opció nem létezik.
Az elemek kapcsán viszont egész elfelejtem minden korábbi eszmefuttatásom, ahogy a szelet használva megemeli a kanalam, és csillogó szemekkel, vigyorogva - mint kb. az öt éves kisgyerek, ha bohócot lát - kapom be a felkínált falatot. Belül persze kicsit irigy vagyok, nekem jó eséllyel soha nem lehet elemem a bogaraim miatt, akiket viszont utálok, így szintén képtelen lennék kihasználni előnyük... A dicsérete pedig csak növelte ezt az érzést bennem, mert valóban, csodás dolgokra képesek velük Nii-sanék, de én még a gondolatára is rosszul leszek, hogy azok a rusnya fekete kis izék rajtam mászkáljanak, már az kész horror, ha belegondolok, hogy most is ott furkásznak a chakraáramomban ésésés... wáááá! Feláll a szőr a hátamon...
Az idillt azonban egy füstfelhő vágja ketté, amelyből egy szőrös kis menyétke bukkan elő, aki hevesen a fiúnak ugrik. Egy fél pillanatig azt hiszem, valami titokzatos támadó, de amikor a nevén szólítja, már tudom, valami barátja kell, hogy legyen, és kissé elámulok. Úgy tűnik, egyedül én nem vagyok képes értelmes állat társakra szert tenni...
Ilyesmikkel azonban nem érek rá gondolni, mert már búcsúzik is, s mire feleszmélek, ismét egyedül ülök a cukrászdában. Csak percekkel később tölt el a felismerés is, mikor a pincér a számlát az asztalhoz hozza, hogy milyen gyalázat esett meg velem, s mikor helyreállnak a kirakós darabjai bennem, úgy ordítok fel, mint a felbőszült vadkan, egy életre elátkozva a nevét, s ajánlom neki, ne merjen még egyszer a szemem elé kerülni ebben az emberöltőben, mert azt a napot egy életre meg fogja emlegetni, ezt garantálhatom! Mert egy sértett Aburame, főleg Shui-himechan soha, de sohasohasoha nem felejt!!!

//Én is köszönöm, remélem, még összefutunk majd Very Happy bár a karakterem helyből kinyír, de ez részletkérdés Very Happy//

avatar
Aburame Shui
Játékos

Tartózkodási hely : Káosz kapui :]


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Kagemare Kuzomi on Kedd Dec. 11 2012, 13:01

/ Sai -san / (Előszőr is bocsánat az előző poszt szavainak összefolyása miatt. Sietnem kellett, mert a laptop merülőben volt és küldés után néhány másodperccel hibernálódott is, tehát így is éppenhogy el tudtam küldeni. De természetesen ez nem lesz rendszeres Very Happy )

A kopogtatás után várnom kellett, ami Tsunade-samának megbocsájtható elvégre sok dolga van. Odabent beszélgetnek, tehát biztosan megvan a megfelelő ok a várakoztatásomra. Végül, mégiscsak élesen csattan a Hokage hangja. Ez azt jelenti, hogy bemehetek. Miért is várakoztatnám hát a legendás sanninok egyikét. Ostobaság volna.
Belépek. Tsunade-sama, Shizune-san. Eddig rendben, de van ott egy harmadik személy is. Szőke haj, öltöny. Valószínűleg civil, de azért nem mondanám biztosra, a shinobiknak elég jó képességeik vannak ahhoz, hogy másnak mutassák magukat, mint amik valójában. Tiszteletteljesen köszönök: " Konochiwa Tsunade-sama. Remekül néz ki, mint mindig! Shizune-san, Uram! " A megfelelő meghajlások után - amolyan japánosan, tehát: kéz az oldalamra szorítva, fejemet nem hajtom lejjebb, csak a felsőtestem mozog.
A nagyrabecsült Hokage belekezdett feladatom ismertetésébe és - örömömre - egy igazán veszélyes, valamint izgalmas küldetést kaptam. Északon néhány várost fiatalok terrorizálnak, be kell épülnöm hozzájuk és egy névsort kell szereznem, amit majd átadok az ANBU-nak. Természetesen lehetőleg minél több információval kell majd szolgálnom. És a Hokage külön hozzá tette, hogy ne hősködjek. Ennek örülök. Az utóbbi kis elraboltatásom az alvilág embereivel, bizony engem is óvatosabbá tett egy kicsit, vagy legalábbis óvatosságra kellene intenie.
- Értem. Legjobb tudásom szerint fogok teljesíteni és amint tudok, személyesen intézkedek a névsor leszállításáról. Ez egy igen veszélyes küldetés, ezért Tsunade-sama nagyon megtisztelő, hogy rám bízta! Most pedig, úgy érzem ideje indulnom.
Otomo Kiroto. Így hívják a férfit és Ő lesz az összekötőm. Hogy pontosan kivel az számomra még nem tiszta, de nemsokára megkérdezem. Egyébként is lenne hozzá pár kérdésem.
Kiroto-san tanácsára Ichraku remenezőjébe indultunk, ahol kedvességből/lekenyerezésből meghívott egy tál ramenre. Amint kijött az étel megfogtam egy evőpálcikát, eltörtem, hogy rendesen mozgatható legyen, majd számba vettem, az első falatot.
- Mint gondolom ön már sejtette, számtalan kérdésem van - mondom a tál árnyékából - Előszőr: ön összekötő lesz, de kivel? Konohával, vagy a bandákkal? - mielőtt válaszolni tudott volna folytattam - Valószínüleg nem tud majd pontos adatokat mondani, de a körülbelüli érték is több mint a semmi. Megközelítőleg hény banda van és mennyi taggal? Bandánként és összesen. A Csoportok között milyenek az erőviszonyok és vannak-e esetleg nem "civil" hanem shinobi tagok?
Kezdetnek ennyi elég is lesz, ezek után már könnyebb lesz megformálni a többi kérdést. Na persze, nem biztos, hogy a fentiekre kapok majd választ, de mindeképpen meg kellett ezeket kérdeznem. Újabb falatot tömök a számba, immár csendben ülve. Körülnézek, hogy pontosan mennyien is vagyunk itt bent és az esetleges ott tartózkodokat - magamon, Kiroton, Ichirakun és Ayamén kivül - megjegyzem magamnak.


_________________
Adatlap


Spoiler:
Ha este lobot vet a vérszínű hold,
Ha hallgatag árnyak sóhaja lebben,
Panaszod, nyomorod mind sírva dalold,
Baljóslatú órán szárnyaszegetten!

S ha lankad a hangod, fogyóban erőd,
És néma marad a hold, a kegyetlen,
Már tudni fogod, hogy nincs sok időd:
Én eljövök érted, kard a kezemben...
(Deqvator Morses)


Karakterek:
Kagemare Kuzomi, Korotsuki Kazeno, Shikotou Sei, Hazame Karou, Kitori Musato.
avatar
Kagemare Kuzomi
Játékos

Taijutsu Pontok : 75

Tartózkodási hely : Konohagakure no satou...


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 519

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Sai on Hétf. Dec. 17 2012, 00:44


[Kuzomi]

A férfi követte pálcatörő mozdulatod, és kérdéseid hallgatása közben egy falatot máris magáévá tett a ramenjéből, majd azt lenyelve kezdi sorolni azon információkat, amelyek elhangozhatnak ilyen nyíltan, úgy, hogy azokat bárki meg is hallhatja, ha elsétál, vagy épp idebenn dolgozik.
- Mint egy helybeli befolyásos család komornyikja, fogom bemutatni önt, mint a család egy kevésbé kedvelt ágának egy árván maradt sarját. Így nem lesz gyanús a felbukkanása a környéken, ahogy az sem, ha kisebb stiklik miatt nem veszi elő a helyi rendfenntartás. Ugyanígy nem lesz feltűnő a megjelenésem se. Feladatom lesz az öntől származó információk helyi ANBU egységhez juttatása, mivel sem nekik, sem önnek nem lenne szerencsés, ha ismernék egymást, így kevesebb az esélye a véletlenszerű szavakkal vagy tettekkel való lebuktatásnak. Illetőlegesen, ahogy Tsunade-sama is mondta, míg a környékre érünk, természetesen hintóval, megszokott civil tempóban, beavatom a részletekbe, amit érdemes tudnia, és amelyekkel kezdve valamit megtalálhatja a saját útját a bandákig. Jelenleg egyébként úgy tartjuk, hogy a bandák egységesek, ezért sejtünk mögötte háttérirányítást, de még nem sikerült egyértelműen megállapítani, melyik ország keze lehet a dologban, ezért véltük helyesnek, ha kérünk valakit, aki beolvadhat, mert belülről talán könnyebben felderíthető, ki az, aki a háttérben megbújik az árnyék jótékony homályában. De hogy válaszoljak rendesebben is a kérdésére, látszólag öt különálló banda működik két városban, és még kettő a környező kisebb falvakban terrorizálva a lakosságot. Informátoraink szerint többségük szökött gyerek vagy árvaságra jutott ifjú csavargó. Nem tudni, hogy különlegesebb képességeik lennének-e de így is sikerül állandóan trükkösen kicsusszanniuk a hatóságok kezei körül. látszólagos széttagoltságuk ellenére azért tartjuk őket egységesnek, mert nem jellemző akcióikra a bandaháborús jelleg, márpedig természetes folyamat lenne, hogy egyes csoportok előnyt akarjanak kovácsolni más csoportok kárára meggyengítésükből, területeik eltulajdonlásából, vagy csak szimplán fitogtatni akarják hatalmuk, kialakítva vagy épp átalakítva a hierarchiát. A többiről út közben. Nekem is van egy kérdésem, bár ez lényegesen egyszerűbb lesz: szüksége van-e még valami saját felszerelésére, vagy indulhatunk? Utóbbi esetben a hintóban, előbbi esetben az ön lakásán adnám oda a megfelelő öltözékét.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Kagemare Kuzomi on Kedd Dec. 18 2012, 11:27

/ Sai /

Jó nagy adag információ lett hozzám vágva, de így néhány kérdésem fölöslegessé válik és ez részben megkönnyíti a dolgokat. Habár úgy terveztem mindenképpen haza kell mennem - minden felszerelésem nálam van, csupán pót ruha nincs - de mivel kiderült, hogy Ők beszereznek nekem állruhát ezért emiatt már nem fő a fejem.
- Menjünk a hintóhoz! - mondom, miután elfogyasztom a ramen maradékát.
Elköszönök Ichirakutól - nem mintha nagyon ismerném, de errefelé ez szokás - és várom, hogy Kiroto-san vezessen. Amint megfelelően eltávolodunk a ramenezőtől megszólalok:
- Majd szükségem lesz néhány dologra. Például néhány üveg szakéra, meg hasonlók. Nem magamnak - magyarázom gyorsan, mielőtt még rosszat gondolna - ezek a gyerekek, banditák biztosan oda vannak érte. Így vezetik le a stresszt. Vagy hát legfeljebb nem, egy próbát megér. Egyébként megkérhetném, hogy út közben meséljen nekem erről a bizonyos családról? Csupán azért, hogy valamilyen szinten naprakész legyek.
Bőven van még mit megtudnom, de igazán nem kell elsietni semmit. Előbb a hosszabb magyarázatokat igénylő kérdések, aztán jöhet a többi. Nem hinném, hogy valami besúgó pont minket követ, vagy hogy valahol hallgatóznának utánunk, de nem tudhatom pontosan ezért megosztom a figyelmem a beszélgető partnerem és az utca között. Elvégre mégis csak shinobi lennék vagy mi, illene felismernem ha követnek.
Vannak dolgok, amik aggodalomra adnak okot, például, hogy két városról van szó és számtalan kisebb faluról. Ez túl nagy terület, biztos nagyon sokan vannak, ami kissé bonyolít a helyzeten. Nem teszi megoldhatatlanná, de jelentősen nehezít rajta.
- Ennek a szervezet(ek)nek vannak védjegyei? Például sajátos emberölési forma, vandalizmus után ott hagyott jelek, falfirkák, öltözködés,fegyverhasználat. Persze, tudom ezek nagy részét nekem kellene kiderítenem, de kiváncsi vagyok mennyi infórmációnk is van. Meg még valami! A városok ettől eltérően milyen köziztonságúak? Csupán azért kérdezem, mert ha valami próba elé állítanának, mint például meg kell ölnöm valakit, vagy felrobbantani valamit... Nem nagyon szeretnék ártani a tisztességes polgároknak. Elvégre többnyire az Ő védelmükben cselekszem.
Ha időközben megérkezünk a hintóhoz, Kiroto-san engedélyével, helyet is foglalnék, azután pedig jöhet az átöltözés, amit majd pontosabban taglalok, mikor megtudom milyen is az állruhám.


_________________
Adatlap


Spoiler:
Ha este lobot vet a vérszínű hold,
Ha hallgatag árnyak sóhaja lebben,
Panaszod, nyomorod mind sírva dalold,
Baljóslatú órán szárnyaszegetten!

S ha lankad a hangod, fogyóban erőd,
És néma marad a hold, a kegyetlen,
Már tudni fogod, hogy nincs sok időd:
Én eljövök érted, kard a kezemben...
(Deqvator Morses)


Karakterek:
Kagemare Kuzomi, Korotsuki Kazeno, Shikotou Sei, Hazame Karou, Kitori Musato.
avatar
Kagemare Kuzomi
Játékos

Taijutsu Pontok : 75

Tartózkodási hely : Konohagakure no satou...


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 519

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Sai on Vas. Dec. 23 2012, 15:12


[Kuzomi]

Ahogy búcsút mondtatok a ramenezőnek, újabb kérdéseket tettél fel, de kísérőd türelemre intett, hogy mindent majd a maga idejében, azaz már csak a hintóban ülve lesz hajlandó újabb információkat megosztani veled.
A hintóban megkaptad az öltözéked, tipikus elegáns és kényelmetlennek tűnő ruhaköltemény volt, de hát, te most már egy előkelő család nem kedvelt unokaöccse leszel, akit a nyakukba sóz a társadalmi kötelezettségekből fakadó elvárt illem. Elvégre árván maradtál fiatal korod ellenére, és valakinek fel kell nevelnie. Így lesz okoz eljárkálni otthonról, mert utálod az egészet stb. Majd élsz a lehetőségekkel, ahogy neked tetszik.
Ahogy az öltözködéssel megvagy az elhúzott függönyökkel közlekedő hintóban leülve végre normálisan, a férfi elővett egy aktát, ami tele volt képekkel, és összegző lapokkal, mintha csak a bingó könyvhöz hasonlatos összefoglalást látnál, épp csak nem elveszett ninják a főszereplői az alkotásnak, hanem különböző korú fiatalok és gyerekek.

Amit megtudtál vagy a papírokból, vagy kísérődtől:

1. banda - Sakál (Shitabataraki)
Bandavezér: Shitabaraki no Me (Sakál szeme)
Eredeti neve: ismeretlen
Kor: 16
Terület: Ashi város nyugati és északi fele
Bandatagok feltételezett száma: 25

2. banda - Mongúz (Mangūsu)

Bandavezér: Magūsu no Chikara (A mongúz ereje)
Eredeti neve: Kameo Mitokori
Kor: ?
Terület: Ashi város déli és keleti fele
Bandatagok feltételezett száma 15

3. banda - Kurohyou (Fekete párduc)

Bandavezér: Hyou no Tsume (A párduc karma)
Eredeti neve: ? Hideo
Kor: 18
Terület: Atsui északi fele
Bandatagok feltételezett száma: 17

4. banda - Shiroi Karasu (Fehér holló)

Bandavezér: Karasu no Tsubasa (A holló tolla)
Eredeti neve: Shiroi Ame
Kor: 15
Terület: Atsui déli fele
Bandatagok feltételezett száma: 13

5. banda - Sabaku no Hanatachi (Sivatag virágai)

Bandavezér: Sabaku no Chō (A sivatag pillangója)
Eredeti neve: ? Chō
Kor: 18
Terület: Atsui és Ashi város környéki falvak
Bandatagok feltételezett száma: 21

Tevékenységek: Illegális kereskedelem, fosztogatás, rablás, morál rombolása, Konoha és a daimyō elleni bújtogatás, garázdálkodás.

Ismert beszervezők Ashi városában, ahova tartasz (te a Sakál területének számító részen fogsz élni a városban, értelemszerűen oda szervezhet be a két illető):
Tomoaki Mou - általában árvaházak, utcakölykök ismert rezidenciái környékén bukkan fel, és toboroz, miután megbízhatónak ítélte az illetőt.
Shige Kyoku - pubok, előkelőbb környékek látogatója, és a jelentősebb kapcsolati tőkével rendelkező tagokat szűri.

A "családod", ahol a nem szívesen látott távoli unokaöcs leszel, Ashi egyik befolyásosabb kereskedőcsaládja, akik főleg élelmiszerek és gabona kereskedelmével foglalkoznak, a család egyik ága kifejezetten a borokra és pezsgőkre szakosodott, egy másik ága a hús és hentesárura, míg a harmadik a zöldségfélékre és gabonafélékre. Hatalmas földjeik is vannak az üzlet mellett, és nagy a befolyásuk az árutőzsdére. Foglalkoznak kölcsönökkel is, és nem túl népszerűek uzsorakamataik miatt. A családfő a borokkal és pezsgőkkel foglalkozó családból kerül ki mindig. Neked nem kell majd együtt élned velük, egy külön, általuk jelenleg nem használt villájukban leszel elszállásolva a város északnyugati részének szívében.
//Vázlatosan írtam az infókat, ha kérdésed van, nyugodtan fűzd bele a válaszodba, nem tudom, mennyire lett érthető xD Válasz már Tűz Országa Határvidékeire menjen ^^ Az út eltelt a beszélgetéssel, és megérkezel a városba a villába, nyugodtan értekezhetsz majd arról is, mi lesz az első olyan teendőd, ami már a feladatoddal kapcsolatos.//


Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Usake Hiachi on Pént. Dec. 28 2012, 20:11

[Sai]

Régen jártam már kórházban, még régebben komoly sérülés miatt, de még most se túl hívogató a tipikus mosószer illat, a jó esetben maguktól lélegző, lehangolt betegek és a vakítóan fehér falak. Minél tovább maradok, annál feszültebb leszek és már itt vagyok legalább egy hónapja. A legutóbbi küldetés nem épp úgy sikerült, ahogy terveztük és a váratlan eseményeknek hála megnyertem magamnak egy szép, kórházi ágyat, de a mai nappal végre megszabadulok és ha szerencsém van, rendes ételhez is jutok.
Miután összepakolom azt a kevés cuccom, aláírok néhány papírt már meg is szabadultam, nem is vesztegetek egy percet sem, gyorsan kislisszolok az utcára. Általában zavar a nagy nyüzsgés és a hangzavar, ami Konoha utcáin állandó, de ezúttal még ez is sokkal barátságosabban hat, mint a halálian nyugodt kórház, ahol csak a betegek hurutos köhögése, a gépek idegesítő csipogása és a papucsok surrogása hallatszik. Egy ideig sétálgatok és élvezem a napsütést, a mozgás és a napfény is nagyon jól esik, főleg a mozgás. A folytonos fekvéstől, amire kényszerültem a felépülésem alatt, teljesen elgémberedtem és mintha leszívtak volna minden energiám, de az utolsó pár hétben némi torna és séta javított a helyzeten. Már épp arra jutok, hogy mára bőven elég volt a sétából és haza indulok, mikor a gyomrom hangos korgással jelzi, hogy nem ért egyet. Tekintve, hogy alapból nehezen veszem rá magam a vásárlásra, és a hűtő, majdnem mindig üres, bele se merek gondolni egy hónap kihagyás után, az a kevés dolog, ami esetleg fellelhető benne, melyik rothadási fázisban tart épp. Ezeket a kilátásokat felmérve arra jutok, hogy a legjobb esélyem hogy megtöltsem a hasam és ezt túl is éljem az, ha beülök valahova enni. Ezzel az elhatározással be is térek a legközelebbi rámeneshez és rendelek egy tállal.
avatar
Usake Hiachi
Játékos

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 920

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Sai on Pént. Jan. 04 2013, 02:02


[Hiachi]

Nyugodalmas légkör fogad, bár te éhes vagy, alapvetően nincs csúcsidő, így a ramenesnél egyedül ücsörögve adhatod le a rendelésed ráérősen, s Ichiraku is nagy odafigyeléssel, csak a te adagoddal törődve - mivel más vendég nincs - tudja eléd szervírozni az ínycsiklandó rament, amely korgó gyomrod, és éhségtől meggyötört idegeid számára maga a mennyország. Nem is tétovázol, azonnal pálcát törve fogsz hozzá a finomságnak, mikor különös aurát érzel meg, s hamarosan a ramenező oldala mögül kikukucskál egy gyermek, s bár nem kerüli el a figyelmed, nem nézel oda, így felbátorodva dugja még inkább elő a fejecskéjét, téged vizsgálgatva kissé talán durcás tekintettel. Az már csak rajtad múlik, szentelsz-e neki nagyobb figyelmet, vagy sem.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Usake Hiachi on Pént. Jan. 04 2013, 14:16

Szerencsém van, mert egy árva lélek sincs az étteremként szolgáló kis bódéban, így rendelés után csak azt a kevéske időt kell kivárjam amíg elkészítik az ételt és már neki is kezdhetek. Ahogy elém teszik a gőzölgő rámenem, a ínycsiklandó illat megcsap, amit azonnal mélyen be is szívok és felcsillanó szemekkel kezdek neki az evésnek. Mindig is szerettem nyugalomban enni, akár egyedül is, hiszen ennek is megvan a hangulata, ahogy egy baráti társasággal, vagy akár családdal, ahol elmesélik a napjukat és a világban történő dolgokról beszélnek. De én már kiskölyök korom óta ahhoz vagyok szokva, hogy egyedül eszem és soha nem éreztem emiatt rosszul magam, sőt épp ellenkezőleg, a csönd és a békesség kifejezetten megnyugtatott ilyenkor. Ezért is örülök, hogy most nincs más itt, mert lehetőségem van élvezni az ételt, anélkül, hogy fecsegő embereket, vagy sápítozó gyerekeket kéne hallgassak.
De persze, amilyen az én szerencsém nem élvezhetem sokáig ezt az idilli állapotot, mert hamarosan egy morcos tekintetű kisfiú kezd el bámulni az étterem sarka mögül. Már a csontjaiban érzem, hogy ettől a perctől nem lesz nyugtom, hiába nem veszek tudomást a kölyökről, mert bár nem szólít meg, a frusztráló szuggerálása önkénytelenül is arra késztet, hogy azon töprengjek mégis ki ő és mit akar pont tőlem. Talán éhes, vagy tettem valamit, ami nem tetszett neki, ezért most vére bosszút forral - már amilyet egy kisfiú tud, de az is előfordulhat, hogy ki akar zsebelni, ám ha így van elég rosszul csinálja. Egy ideig még nem foglalkozom vele, hátha elmegy, vagy ha próbálkozik valamivel a tudtára adom, hogy nem jó emberrel kezdett ki, de ha semmiképp nem tágít megszólítom.
- Segíthetek valamiban?- teszem fel a helyzetnek megfelelő kérdést, de még mindig nem nézek rá a fiúra.
Abban reménykedem, hogy csak éhes, mert ha így van egyszerűen veszek neki egy tál ráment és ha szerencsém van, ennyivel meg is szabadulok tőle.... de hát mikor van nekem szerencsém?
avatar
Usake Hiachi
Játékos

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 920

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Sai on Csüt. Jan. 10 2013, 02:19Költői kérdésedre valószínűleg magadban te is a nem sűrűn - főleg, ha olyan kezében van a sorsod, mint most is - választ jelölöd meg. S milyen igazad is van. A fiú először összerezzen, mikor megszólalsz, és mivel bár kicsi, nem hülye, levágja, hogy neki címezted tömör kérdésed. Épp úgy is reagál, mint egy rajtakapott kiskölyök - hiszen alig tűnik hat évesnek se -, megremegve vörösödik ki, de dacos pofival néz veled "szembe". (Igazából csak a fejed bámulja tovább, mivel nem nézel felé, hanem magad elé figyelve eszel tovább.) Aztán szóra nyitja az ajkait, miközben gyermeki fürgeséggel lép ki a ramenező fala mögül, s rád ordít: - Hogy lehetsz olyan lúzer, hogy így lesérülsz?! Te nem lehetsz ennyire béna, értetted?! - nyikorog vékony gyerekhangon, de ennek ellenére teli torokból ordítva, s közben hozzád vágva egy jókora párnát, amit - tekintve állapotát - valószínűleg nem alvásra hasnál, hanem mindig magánál cipel. A párna eltalál, majd lehullik a földre, a kisgyerek pedig elnémulva néz rád nagy, döbbent szemekkel, majd amilyen fürgén előlépett, leordította a fejed, és fejbe vágott a párnájával, ugyanolyan fürgén szalad el.
Hogy revansot kívánsz-e venni , vagy sem, a te dolgod, de ha figyelmes vagy, a földön heverő párnáról visszapillantó figura leginkább rád hasonlít, bár tény, rajzolva van, és nem a legprofibb munka, de az is biztos, hogy nem a kisgyerek műve, mert annál ezerszer felismerhetőbb minőségű.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Usake Hiachi on Vas. Márc. 24 2013, 17:03

A hiú reményeim teljesen köddé váltak és világossá válik a kisfiú bizony nem tágít. A szemem sarkából látható mozgásra oda emelem a tekintetem és egy halvány mosoly kúszik fel az ajkaimra, ahogy a durcás arca nézek. A kölyök indulatoktól fűtött vörös képe és a nagyra tágult könnyes szemek meglepően vicces összhatást keltenek és nehezemre esik megállni, hogy ne kuncogjak, ám végül mégis fölülkerekedek a késztetésen.
Majd az elfojtott nevetéstől enyhén grimaszba torzult arcomra teljes meglepődés ül ki és csak megrökönyödve ülök a hirtelen kirohanás láttán. Csak annyi lelkierő van bennem, hogy a kezem a fejem elé emeljem, ezzel kivédve a felém vágott párnát, mielőtt az arcomba csapódik - vagy rosszabb esetben leveri a ramenem - és ezután végig nézzem ahogy az támadóm hátat fordít, majd elszalad.
Abban a pillanatban nem bírom tovább és kitör belőlem a nevetés, amelytől percekig rázkódok a fogom a hasam. Mikor végre lenyugszom annyira, hogy abba maradjon a rázkódás, megtörlöm a nevetéstől könnyessé vált szemem és felveszem a nyúzott párnát a földről. Ekkor veszem csak észre, hogy a párnán valamiféle rajz van és mikor jobban megvizsgálom rájövök, hogy engem hivatott ábrázolni - noha a közelében sincs az én művészi vonásaimnak -. Egy ideig csak nézegetem, majd oda fordulok az üzletvezetőhöz: - Ennél azért én sokkal jobban nézek ki, ugye? - kérdezem egy fintorral az arcomon.
Sosem gondoltam volna, hogy valaha is egy kölyök példaképe leszek - hisz nyilvánvalóan erről van szó, kivéve ha a fiúnak valami beteges perverziója van, amit ezen a párnán él ki (amit a sorsom irányítójából kis is néznék... de azért reméljük a legjobbakat) - ám úgy tűnik ez is megtörtént. Kicsit hízelgőnek érzem a dolgot, ami mosolyra késztet és bár furcsállom a rajongás kifejezését mégis jól esik, hogy valaki felnéz rám.
Nekem kell sokat gondolkoznom, gyors iramban megeszem a maradék ramenem, kifizetem, megköszönöm az ételt, majd miután elbúcsúzok abba az irányba indulok meg, amerre a kis bajkeverő futott. Hogy gyorsabban tudjak haladni és jobb rálátást kapjak az utcára a tetőkön haladok, remélve, hogy a fiú még nem futott be valamelyik házba és tűnt el a szemem elől. Ha szerencsém van, gyorsabb tempóban haladva még utol tudom érni, de ismét... mikor van nekem szerencsém?
avatar
Usake Hiachi
Játékos

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 920

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Sai on Kedd Ápr. 23 2013, 00:17


//Gomen a nagy késésért ˇˇ'//

Ahogy utadra felkerekedsz a sérüléseid mértékének megfelelő könnyedséggel és tempóval, hogy a kiskölyök nyomára bukkanj, különösebben semmi nem akadályoz meg utadban. Lenn az utcák a megszokott képüket mutatják, épp olyan népesek/kihaltak, mint ilyentájt szoktak lenni Konohában, a járókelők között sem tűnt fel senki gyanús, bár bosszúságodra egyelőre a fiú sem. Így megállva pihentél meg egy magasabb épület tetején szétnézve, s milyen jól is tetted - vagy épp rosszul, majd kiderül - hogy megtorpantál, mert így sikerül kiszúrnod a kiskölyköt, aki egy kapualjban bújt meg, és láthatóan magát körülölelve reszketőn sírdogál, bizonyára saját magát sokkolta azzal, hogy leordította a saját példaképe fejét, s még a párnáját is hozzávágta, amely számára egyfajta biztonságot nyújtott, mint szerencsehozó talizmán, amelynek hatásában hitt és bízott.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Kurai Akuma on Vas. Jún. 02 2013, 21:59

- Hé, ha a kiszolgálás elköltözött, akkor írják ki, vagy zárjanak be, de ne várják el tőlem, hogy itt ücsörögjek hetekig! – kiáltom el magam, amint helyet foglalok az első üres széken.
Igazából csak most érkeztem, de nem láttam senkit, így… Hátha megúszom olcsóbban ezt az egész étkezési mizériát. Amióta nem a vén szatyorral lógok, figyelnem kell a pénzemre. Hiába, mégiscsak jó volt az az ingyenélés. Vagyis nem, csak szerinte volt az. Én éppenséggel úgy vélem, éppen eleget szenvedtem érte. Főleg a kiképzései alatt.
- És még ő nevezte magát az anyámnak… Cöh! – morgok egyet, mikor valaki végre megérkezik.
A pult felé fordulok, az iménti rajta való támaszkodás helyett és a tulajra emelem tekintetem. Évekkel ezelőtt is pont ő volt itt. Úgy tűnik, ez sem változott, ahogyan sok más sem. Remélem azért a koszt jobb, mint akkor. Ha nem, akkor elvárom, hogy ingyen adják ide azt a rament.
- Hm? Ideje volt! Egy tál ramen lesz. Mindegy, hogy milyen, csak ne szúrja el! – hessegetem is tovább kezemmel a nálam jóval nagyobb, de sokkal veszélytelenebbnek tetsző alakot.
Amíg várok, megfordulok és ismét a pultra támaszkodok hátam mögött, hogy szemlélhessem a külvilágot. Fejem hátra bicsaklik egy idő után. Már csak az ételt kell megvárnom és ehetek. De várjunk, mikor is ettem utoljára? Kezem arcom elé emelem és ujjaimra figyelek.
- Egy, kettő… nem, annyi azért nem… másfél? Igen, azt hiszem. Heee? – eszmélek fel, aztán előre dőlök, visszafordulok a pult felé és rácsapok.
- Inkább legyen két tál, de sürgősen! – kiáltom el magam, ujjaimmal is kettőt mutogatva.
Egek, tényleg ilyen hosszú ideje koplalok? Fel sem tűnt… Bár a nagy unatkozás közepette mégis mi volt az, ami feltűnt. A vénség nélkül egészen unalmas az élet. Ő mindig volt olyan rendes és belerángatott valami zűrbe. Vagy fordítva. Vagy egyszerűen csak egymás idegeire mentünk és kész.
- Lefogadom, hogy most is jól szórakozik… - sóhajtom és fejem a pultra támasztom.
- Hé, most szerzi be az alapanyagokat, vagy mivan már? Hol van a kajám?


A hozzászólást Kurai Akuma összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 03 2013, 13:19-kor.
avatar
Kurai Akuma
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Matsuko Kiyomi on Hétf. Jún. 03 2013, 00:25

Nyaaahh nyújtózok nagyot az utcán sétálva, cseppet sem érdekel, hogy eközben mi történik. Zöld macska szemeim végig pásztázzák a környéket, valami élelem után kutatva.
Jah igen azt hozzá kel tenni, hogy szokásos tol kicsit eltérő módon öltöztem ma fel.Egy fekete ruha, na jó szokásos módon férfi pukkasztó. Végül is lehet a pukkasztás nem is a ruha miatt van. Talán valami más okozza, aha meg is van mi. Tudom én azt, de pont is ezzel szeretek vissza élni. Kihasználom alaposan néha majd mosolyogva odébb lépek. Olyan tánc ez ami felpezsdíti vérem. Játék, csodálatos játék mi már szinte nem is egyszerű szórakozás hanem művészet. Férfi idegekkel játszani és pattanásig feszíteni őket.
- Nyaaahhh olyan éhes vagyok.
Simán belibbenek kedvenc ramenesemhez és le ülök egy szabad helyre. Arcomon nagy megkönnyebbülés, lehet imádok extrém dolgokat művelni. Az nem azt jelenti szeretek gyalogolni, talán egy kis kerekes kocsi elé kellene fogni valakit. Egy férfit aki majd húzza és oda visz ahova én akarom.
- NYaaahhh hello öreg. Legyen inkább három adag, az enyém csirkés legyen.

_________________
Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane, Azumi Yuurei
avatar
Matsuko Kiyomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Kurai Akuma on Hétf. Jún. 03 2013, 13:44

A ramenekre csak várni kell, pedig már a gondolatára is összefolyik a nyál a számban. Rég volt már, hogy itt ettem. Valószínűleg nem is emlékszik már rám senki. Miért is tennék, hiszen mindenkinek megvan a maga dolga. Minden megy a maga rendje és módja szerint és ez így is van jól, feltéve, ha az egész nem túl unalmas. Egyszercsak észreveszem, hogy megérkezik még valaki. Figyelmem azonban meg sem érdemli, így rá sem hederítek, amíg ki nem nyögi, hogy miért is van itt. Tekintetem rá fordítom és már készülök is arra, hogy jól leszóljam, de meglátom az én olyannyira gyűlölt színemet. Vörös… Szemeim egy pillanatra kitágulnak, izmaim megfeszülnek, majd le is nyugszom, amint meglátom, hogy csak a haja viseli ezen árnyalatot. Nagy mázli. Vagyis nem, azt hiszem jobban örültem volna, ha reflexből rá kell vetnem magam hogy szétpüföljem.
- Hé, te túlöltözött némber, mielőtt rendelsz, várd meg, hogy az én kajámat kihozza! Én voltam itt előbb, várd ki a sorod és ne tartsd fel a vénséget! – mordulok végül a mellém helyezkedőre.
Túlöltözött? Az nem kifejezés. Mégis ki rohangál ilyen ruhában az utcán ilyenkor? Vagy egyáltalán bármikor? Az már egyszer biztos, hogy nem lehet valami harcedzett. Egy valamirevaló ninja tudja, hogy az ilyen göncöket még az első támadási kísérlet előtt szét kellene tépni ahhoz, hogy normálisan lehessen bennük mozogni és ne zavarjon a hossza. Vagy azért, hogy ne tudjanak beleakaszkodni. Mire végzek gondolatmenetemmel, vagyis a ruha elemzésével, elkészül a kaja. Gyorsan magam elé is húzom az elém tett tálak egyikét, beszerzem az evőeszközt és megadva annak módját, jó étvágyat kívánok magamnak.
- Na akkor egészségemre! De azért lehettél volna gyorsabb is, vénember! Régebben sokkal frissebb voltál… - teszem hozzá, hogy idegesítsem még a tulajt, majd tömni kezdem magam.
Az első adagot percek alatt le is gyűröm, előkészítve a helyet a második tál ételnek, melyet most magamhoz is veszek. Az adag most azonban kevesebb, mint gondoltam. Kiskoromban olyan nagynak tűnt.
- Hehe… Igazad volt vörös, jöhet a harmadik adag is! – vigyorgom.
- Kérek még! De az övét esze ágában se legyen nekem felszámolni! – mutatok a kezemben lévő pálcikákkal a mellettem ülő idegenre.
avatar
Kurai Akuma
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Matsuko Kiyomi on Hétf. Jún. 03 2013, 15:17

Kicsit meg lepődötten nézek. Hát végül is nem épp hétköznapi ruha van rajtam, de nekem ez a hétköznapi. Igazából nem teljesen mert hát a fehér ruha és a köpeny.
Hmppfff csak meg vonom a vállam és el veszek egy pár evő pálcát.
- Nem is vagyok túl öltözött, cöhh még érzéked sincs szép ruhákhoz. Nyahh de hát ilyen emberek is vannak.
Ahmmm lásuk csak egy adag ramen ára jah igen és egy kis extra. Végül is nehéz volt a mai nap, az a sok munka. Néha magam is csodálkozom, hogy bírom a látványt. Igen ám látvány, nem egyszerű egy csúnya sebbel szemezni. Vagy épp valami igazán vérben tocsogó dolgot művelni. Meg az a sok értetlen buta tekintet, hajjaj lehet tényleg jött tenne a környezet változás. Talán szél földje vagy villám, de melyiket válasszam?
Közben egy kisebb összeget a ramen és persze az ital árát az asztalra teszem. A pénzből nem egy feles és egy ramen de egy egész kancsó szakét is tudtam volna venni.
- Hát nem néztem ki belőled. Harmadikat is bevállalod, és csodálkozok azon is hogy a másodikat hova tetted. Végül is az emberi test csodás dolgokra képes.
Tárom szét kezeim nagyot sóhajtva és szemeim fel csillannak amikor érkezik az én adagom.
- Ohh és ma lesz egy kis ital is.
Az öreg meglepődve nézet, de tudta mire gondolok. Egy csésze és egy kancsó került még a pultra. Még étel előtt ittam is egy kortyocskát.
- Mozgalmas nap?
A válaszom csak unottan ennyi volt az öreg kérdésére.
- Ahh egy shinobi nyílt lábszár törése. Egy nyolc évesnek üveg darab elvágta a kezét.... és még sorolhatnám.
Majd a lányra nézek és elmosolyodom, de mosolyomban keveredik némi barátság. Még valami egy csipetnyi felvágás.
- Világért se fizettetném ki az enyémet, nem szokásom élősködni

_________________
Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane, Azumi Yuurei
avatar
Matsuko Kiyomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Kurai Akuma on Hétf. Jún. 03 2013, 17:36

- Heee? Hé, egy szóval sem jellemeztem a ruhád! Az viszont biztos, hogy én nem vennék fel ilyesmit. Túlságosan akadályozna a mozgásban, ha egy kis mókára kerülne a sor. És igen, képzeld, ilyen emberek is vannak. Meg sajnos olyanok is, mint te... - teszem hozzá, cseppet modortalanul, de engem ez nem érdekel.
Bizonyára én sem lettem a szíve csücske ennek a nőszemélynek. Éééés nem is akarok az lenni. Ami most jobban izgat, az az, hogy milyen gyorsan tudom eltüntetni a második tál kaját, mi még előttem gőzölög. Egy gyorsan elismételt jó étvágyat kívánás után fogom is a tálat, másik kezembe az evőpálcikákat és hozzá is látok. Ennek sem kell sok idő, de azért valamivel több, mert ezúttal nem vagyok már annyira éhes. Most hagyok időt az ízeknek is, nem csak tömöm magamba, mint az elsőt. Mire a másodikkal végzek, a harmadik is megérkezik. Közben a mellettem lévő nem kívánatos személy is megkapta a sajátját.
- Mégis mit gondolsz, hova tettem? Veled ellentétben, nálam lenne helye még hatodiknak is, de vigyáznom kell, hogy ne egyem tele magam. Ezzel szemben azt is számításba kell vegyem, hogy ki tudja, mikor találok megint valami jó helyet, ahol ehetek - vonok vállat.
- Jah, és igazad van, az én emberi testem csodás dolgokra képes! - vigyorgom.
A finom falatok láttán, figyelmem kellőképp elterelődik ahhoz, hogy az efféle megjegyzéseket félvállra vegyem. És lényegében igazat mondtam. A sensei edzései közben azt is megtanultam, hogyan lehet többet enni, hogy az tovább ki is tartson anélkül, hogy zavarna bármiben is a sok étel. Na igen, a kajáláshoz nagyon értett, ha máshoz nem is. A vén szatyor, biztos most is eszik azóta. Vagy még mindig valami balhét keres. De miért foglalkozom én ilyesmivel? Megvan a saját gondom, aki közvetlen mellettem tehénkedik és még az evésben is zavar. Mikor megint beszélni kezd a zavaró némber, ránézek. A szövegelésből ítélve orvos lehet. Mégis miféle orvos ez?
- Egek... Hé, te elfajzott konohai doktornéni, ha eszel, fogd be! Vagy legalább addig, amíg én eszek. Zavarsz! - meredek rá komoly tekintettel, miközben már készülök is arra, hogy esetleg kivágjam alóla a széket.
Ennek hatása, hogy chakrám mozgásba lendül, szemeim pedig vörös színre váltanak, szemléltetve komolyságom. Persze egy efféle nő honnan is tudhatná, hogy ez mit jelent? Alig több mint két ember létezik, aki tud olvasni ebből a jelből.
- És még szép, hogy rajtam nem fogsz élősködni.
avatar
Kurai Akuma
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Matsuko Kiyomi on Hétf. Jún. 03 2013, 18:24

Mosolygok és néhány falatott számba jutatok. Hm igazán remek az étel mint mindig, és a környezet is viszonylag kellemes. Az ez a lány így viselkedik legkevésbé sem érdekel. Viszont puszta játékból, bosszantom nem hagyom magam. Nem is nézek rá úgy szólalok meg.
- Hatodiknak, előbb utóbb nem inkább előbb, de hagyjuk is úgysem értenéd mit tudnak okozni bizonyos dolgok.
Nyugodtan falatozok tovább mosolyogva. Így történt, hogy megkezdtük a táncot a tűz körül. Egymás csipkedve finoman, óvatosan egyenlőre egy bizonyos kereten belül maradva.
- Ha zavar a hangom tessék.
Levesemből evő pálcával egy kis tésztát nyújtok feléje.
- Dugaszold be a kényes füleid, de vattával könnyebb lenne.
Egyszerűen e pultra ejtem pontosan kettőnk közé a tésztát és folytatom az evést. A tészta nagyon finom, tökéletes nincs túl főzve és nekem ez éppen elég jelenleg. Jaahhj vajon legyek kicsit kedves, vagy hagyjam és ne érdekeljen? Na jó talán még is kedves leszek.
- Hé tudod mit fizetem a ..... Cöhh na tessék, épp kedves akarok lenni és meg hívni egy tálra. Erre a falánk kunoichi ilyen szemeket mereszt rám.
Fogom magam és közönyt tetetve elfordulok. Pálcikákat ajkaimhoz emelem és észre sem veszem hangosan elgondolkodtam.
- Hmm hol is láttam, nem mesélte az egyik ápoló. Valami lányt emlegetett, meg a szemeit. Azt hiszem azt mondta piros, de nem vagyok benne biztos.
Végül is arra jutottam magamban biztos csak egy bolond pletyka az egész. Újabb kupicát gördítettem le és csészécskét az asztalra tettem. Nyhaaaaaaahhhh ez isteni volt.

_________________
Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane, Azumi Yuurei
avatar
Matsuko Kiyomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Kurai Akuma on Hétf. Jún. 03 2013, 18:59

- Túléltem már sok mindent, egy kis kaja nem fog ki rajtam, ne aggódj! - vigyorgom, aztán folytatom az étkezést.
Ezt a tál rament még lassabban kezdem enni. Mivel ezt szánom ma az utolsó adagnak, így úgy vélem, jobb lassan enni, hogy tovább tartson az ízhatás, melyet érezhetek.
- Hm... Nincs is jobb a kiadós kajánál... bár azért nem tíz fogás... - mormogom magamban.
A pultra ejtett tésztát csalódottan figyelem. Ennek teljesen elment az esze. Ezt már én sem hagyhatom annyiban.
- Na az már biztos, hogy nem vagy ép elméjű. Mégis hogy lenne elég az a jelzésértékű tésztamennyiség arra, hogy a fülembe tömve kellőképp tompítsa az általad kiadott zajt? Várj, adok én is hozzá, hogy elég legyen!
Szavaim után evőpálcikáim fogaim közé veszem, majd a ramenes tálam szélére csapok úgy, hogy a kiömlő étel lehetőleg kidekorálja "cseppetsemkedves" rongyait.
- Így már talán elég lesz - mosolyodom el kedvesen - És nem vagyok rászorulva az ingyen körödre. Különben is, te, meg a kedvesség? Egy csapat éhes farkas is kedvesebb nálad, mikor üldözőbe vesznek - húzom el a szám.
A három adagomért az asztalra teszem a pénzt. Már épp szedelődzködtem volna, mikor meghallom a kis közömbös színjátékot, mely valami vörös szemű lányról szól. Mondandóján elgondolkozom. Tehát a vörös szemű szörnyek visszatértek? Vagy az is lehet, hogy csak egy kósza példány. De az is lehet, hogy nem is Yuurei, csak egy egyszerű albínó szerencsétlen. Minden esetre, meg kellene keresnem.
- Tehát a kórház... és egy nővér. Most megkönnyebbültem... Ezek szerint nem téged kell kifaggatnom ez ügyben. Nagy mázli!
avatar
Kurai Akuma
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Usake Hiachi on Szer. Jún. 05 2013, 01:12

Sai írta:
//Gomen a nagy késésért ˇˇ'//

Ahogy utadra felkerekedsz a sérüléseid mértékének megfelelő könnyedséggel és tempóval, hogy a kiskölyök nyomára bukkanj, különösebben semmi nem akadályoz meg utadban. Lenn az utcák a megszokott képüket mutatják, épp olyan népesek/kihaltak, mint ilyentájt szoktak lenni Konohában, a járókelők között sem tűnt fel senki gyanús, bár bosszúságodra egyelőre a fiú sem. Így megállva pihentél meg egy magasabb épület tetején szétnézve, s milyen jól is tetted - vagy épp rosszul, majd kiderül - hogy megtorpantál, mert így sikerül kiszúrnod a kiskölyköt, aki egy kapualjban bújt meg, és láthatóan magát körülölelve reszketőn sírdogál, bizonyára saját magát sokkolta azzal, hogy leordította a saját példaképe fejét, s még a párnáját is hozzávágta, amely számára egyfajta biztonságot nyújtott, mint szerencsehozó talizmán, amelynek hatásában hitt és bízott.

//Semmi gond, nem kerget a tatár Very Happy//

A tele töltött hasam miatt szinte már el is felejtem, hogy eddig kórházban voltam, és mikor hirtelen mozdulatba kezdek, némi szúró fájdalom hasít bele a frissen gyógyult sebembe, aminél bár már éreztem rosszabbat - például amikor szereztem - azért kellemetlen egy pár pillanatig. Menet közben végig nézek az utcákon és elgondolkozom, vajon az emberek érzik-e a közeledő háború súlyát. Akik most itt sétálgatnak mosollyal az arcukon a munkájuk végezve a bevásárlást intézve vagy épp csak kikapcsolódnak a családjukkal vajon rágörcsölnek-e a gondolatra esténként, mielőtt lefekszenek, hogy a háború már itt van a küszöbön, hogy bármelyik nap meghaltat egy szerettünk, vagy éppen ő maguk. Aggódnak-e, hogy a falu nem lesz képes nagyobb áldozatok és az ő életük veszélyeztetése nélkül megnyerni ezt a háborút. És megfordult-e már a fejükben, hogy mi van ha veszítünk, vagy esetleg egyáltalán nem is foglalkoztatja őket a krízist és a tagadással járó hamis boldogságba menekülnek.
Ilyenkor erős késztetést érzek, hogy belelessek mások fejébe. Nem valamiféle perverzió vezérel, legalábbis én nem úgy gondolom. Egyszerűen az emberi természettel járó kíváncsiság az, ami vezérel. Hogy megértsem a dolgok működését és a miérteket. Az emberi természet nem ismerése pedig egyike a sok gyenge pontomnak, hiszen a múltban mondhatni híján voltam a szociális készségeknek.
Végül megállok egy szimpatikus háztetőn, hogy jobban belássam a területet - na meg azért, mert shinobi ide vagy oda, azért még megérzem magamon a huzamosabb fekvést, bár nem szívesen ismerem be - és némi kutakodás után meg is pillantom a fiút, aki magába roskadva gubbaszt egy kapualjban és pityereg. Egy pillanatig elgondolkozom, hogy kicsit ráijesztek és megviccelem, de végül arra jutok, hogy amúgy sem épp stabilis lelki állapotú gyerek - talán a hormontúltengés az oka a gyors hangulatváltozásnak? - és a reszketés is ezt támasztja alá. Megfordul a fejemben, hogy vajon a szülei ennyire nem figyelnek rá, vagy nincs is aki megtegye ezt és ez a gondolat elég ahhoz, hogy a ramen okozta mámoros bódultság egy pillanat alatt a köddé váljon. Azért mégis megerőltetem magam, hogy a legbarátságosabb mosolyom öltsem fel és lassan elindulok a fiú felé, épp úgy, hogy időben észrevegyen, ezzel elkerülve a még nagyobb sokkot. Ha nem fut el mikor meglát, lassan oda nyújtom neki a párnát.
- Ha nem tévedek ez a tiéd. Egész jó lett, bár az orrom nem igazi... azt senki sem találja el - mondom kicsit lemondóan.
avatar
Usake Hiachi
Játékos

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 920

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Matsuko Kiyomi on Csüt. Jún. 06 2013, 18:35

Kurai Akuma írta:- Túléltem már sok mindent, egy kis kaja nem fog ki rajtam, ne aggódj! - vigyorgom, aztán folytatom az étkezést.
Ezt a tál rament még lassabban kezdem enni. Mivel ezt szánom ma az utolsó adagnak, így úgy vélem, jobb lassan enni, hogy tovább tartson az ízhatás, melyet érezhetek.
- Hm... Nincs is jobb a kiadós kajánál... bár azért nem tíz fogás... - mormogom magamban.
A pultra ejtett tésztát csalódottan figyelem. Ennek teljesen elment az esze. Ezt már én sem hagyhatom annyiban.
- Na az már biztos, hogy nem vagy ép elméjű. Mégis hogy lenne elég az a jelzésértékű tésztamennyiség arra, hogy a fülembe tömve kellőképp tompítsa az általad kiadott zajt? Várj, adok én is hozzá, hogy elég legyen!
Szavaim után evőpálcikáim fogaim közé veszem, majd a ramenes tálam szélére csapok úgy, hogy a kiömlő étel lehetőleg kidekorálja "cseppetsemkedves" rongyait.
- Így már talán elég lesz - mosolyodom el kedvesen - És nem vagyok rászorulva az ingyen körödre. Különben is, te, meg a kedvesség? Egy csapat éhes farkas is kedvesebb nálad, mikor üldözőbe vesznek - húzom el a szám.
A három adagomért az asztalra teszem a pénzt. Már épp szedelődzködtem volna, mikor meghallom a kis közömbös színjátékot, mely valami vörös szemű lányról szól. Mondandóján elgondolkozom. Tehát a vörös szemű szörnyek visszatértek? Vagy az is lehet, hogy csak egy kósza példány. De az is lehet, hogy nem is Yuurei, csak egy egyszerű albínó szerencsétlen. Minden esetre, meg kellene keresnem.
- Tehát a kórház... és egy nővér. Most megkönnyebbültem... Ezek szerint nem téged kell kifaggatnom ez ügyben. Nagy mázli!

- Ohh hát ezt már kérdezték tőlem, de nem tudom mi baj van egy kis sziklaugrásban.
Falatoznék tovább aztán hirtelen fel ugrok és még fel is kiáltok.
- Te bolond tyúk tudod menyibe kerül egy ilyen ruha? Honnan is lenne fogalmad róla, ha még normális cipőre sem telik.
Fogok egy marék tésztát amit ruhámról próbálok lekotorni és egyenesen a lány feje felé dobom. Minden bizonnyal el hajol előle e közben mérgesen az asztalra csapok. Fel hajtok még egy felest és be sem fejezem az ételt.
- 3000 ryo.... remélem valaki egyszer móresre tanít. Meg sérteni azt aki meg akar vendégelni egy tál ételre....
Az arcom vörösebb volt a dühtől és maradék italt kupicából lányra fröcsköltem. Majd egyszerűen elsétáltam.

_________________
Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane, Azumi Yuurei
avatar
Matsuko Kiyomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Kurai Akuma on Csüt. Jún. 06 2013, 19:06

- Bolond tyúk? Nem, démon… az sokkal találóbb – vonok vállat.
Úgy tűnik nem tetszett neki a produkcióm. Milyen kár, pedig most már tényleg szép az a ruha. Vagy mégsem? Lehet, hogy most meg kicsit túl giccses. Nem is tudom…
- A tiéddel ellentétben az én göncömnek eszmei értéke van. Innentől kezdve, nemigen érdekel, hogy hogyan fest. De mégis honnan tudhatna ilyesmit egy ostoba liba, aki amiatt hisztizik, hogy az ezer közül éppen aznapra eső egy kicsit koszos lett? – kérdem, majd gyors kitérő manőverrel elkerülöm a felém repülő étellövedéket.
Azt hiszem, jelenlegi szórakozásom forrása nem csak ruhabolond, könnyűvérű doktornéni képében tetszeleg, hanem egy alkoholistáéban is. Legalábbis az eddig tapasztaltak ezt bizonyítják. Mikor azonban az ital megmaradt része rajtam landol, elhúzott szájjal csak elgondolkodom.
- Hm… ezek szerint mégsem alkoholista… azok csak nem pazarolnák a piát – morfondírozok jól hallhatóan.
Megnézem, hogy bőrömön kívül érintett-e még valamit az említett itóka és nem várt eredmény tárul szemeim elé. Kabátomra bizony került belőle, még ha nem is több néhány cseppnél. Elmémet azonnal elborítja a vörös füst. Tekintetem ismét vörössé válik, amint használatra készítek egy kisebb mennyiségű chakrát testemben. Szemeimmel az éppen távolodót követem. Látom, hogy távolodik, izmaim pedig minden egyes megtett lépésével jobban feszülnek. Nem bírom visszatartani, most kihúzta a gyufát. Pedig… engem tényleg nehéz feldühíteni. De tényleg…
Egy már jól betanult taijutsu technikát alkalmazva (Dainamikku Akushon // Dinamikus Akció) pillanatok alatt a célszemély előtt termek, majd már lendítem is öklöm, hogy egy jól irányzott ütéssel kidekorálhassam a vöröske képét.
- A piád összekente a kabátom! – mordulok fel közben, cselekedeteim okát közölve.
avatar
Kurai Akuma
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Matsuko Kiyomi on Csüt. Jún. 06 2013, 19:21

Tisztelt nagy érdemű a cica harc kezdetét vette. Két nő vagy is én meg az a másik, biztos azért termet gyorsan előttem. Nem döbbentem le, a gyorsaságán elvégre egy kunoichi aki biztos valami jutsut használt. Az ütése viszont meglepet. Nem tudom elkerülni ez természetes, de viszont tompítani tudom a kárt. Amikor meg üt fejem elfordítom az ütés betalál, de egy szóval kifejezve mégsem. Vagy is súrol, de még így is fájdalmat okoz.
- Nyah te nem vagy normális. A kabátod ki lehet mosni, de a ruhámat nem.

Ha sikerül elkapnom a sima ütést:

-Ohh igen most jobb ha nem mozdulsz.
Lehet civil vagyok és nő. Mindenki meg felejtkezik egy fontos dologról ugyan akkor egy sikeres orvos vagyok. Mint orvosként tudom melyik érintés egy ponton okoz nagy fájdalmat. Épp ellenkezőleg kellemes érzést. Ezekből pontokból sok van az ember testén, egyszerűbben ki fejezve idegek. Ugyan ekkor vannak pontok ahol megfelelő nyomást kifejtve elzárhatjuk agyba vezető ereket. Így egy civil is tud veszélyes lenni egy óvatlan ninjáranézve.
- Ha most itt meg feszítem a kezed az nagyon kellemetlen lesz rád nézve. Ha pedig sikerül a nyakad meg ütnöm egy ponton pár percen belül elájulsz és meg is halhatsz. Attól, hogy nem vagyok ninja nem jelenti azt nem vagyok védtelen.
Elengedem a kezét, és előveszek pár pénz érmét és lány felé nyújtom.
- A ruhám már menthetetlen, de tessék ez bőven fedezi kabátod tisztitatását.

_________________
Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane, Azumi Yuurei
avatar
Matsuko Kiyomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Kurai Akuma on Csüt. Jún. 06 2013, 20:30

- Ha a kabátom ki lehet mosni, akkor a ruhád is! –felelem azonnal, amint felhozza a dolgot ütésem után.
Az, hogy elkapja kezem, kissé meglep, ugyanakkor nagy mértékű elégedettséget vált ki belőlem. Tehát vissza akar vágni? Ez jobb lesz, mint amire számítottam. Ábrázatomon széles vigyor terül el, és csak tovább szélesedik, mikor meghallom a liba szövegelését.
- Nagyon reméltem, hogy nem vagy teljesen védtelen. Így sokkalta élvezetesebb. És hidd el, a halálnál van rosszabb is – vigyorgom, mikor már készülök a kiszabadulás gyors véghezvitelére.
Már nem kell sok, tényleg! Még néhány másodperc, hagy élvezze még a helyzetet. A francokat! Most, vagy most! Már épp kezdenék hozzá, mikor elengedi kezem. Én egyszerűen ledöbbenek. Szemeim elkerekednek és hátrálok fél lépést meglepettségemben. He? Most mégis mi ez a hülyeség? Mégis hogy merészel ilyet tenni?
- Te béna szerencsétlen, mégis mi a francért engedted el a karom? Arra nem is gondolsz, hogy magamtól akartam kiszabadulni? És mégis mi ez a pénzosztogatás he? Te barom állat, mégis mi a fenét csinálsz? – kérdem dühösen.
Eddigi jókedvem teljes mértékben elszállt. Kezét, melyet felém nyújt a pénzérmékkel, egyszerűen odébb csapom és elfordulok.
- Te szemét vén kecske, mégis hogy küzdjek, ha más nem akar küzdeni? – kiáltom el a nagy kérdést az ég felé.
Lehet, hogy ki kellene erőszakolnom ezt a harcot? Nem, ez a nyomorult csak tovább idegesítene.
- A francba veled! Így már nem is érdekel az egész, unalmas és idegesítő vagy. Inkább megyek megkeresem azt a vörös szemű nyomorékot, ő biztos szórakoztatóbb lesz. Feltéve, ha tényleg az akinek hiszem… - morgok egy sort, aztán fogom magam és tovább állok, méghozzá futva, hogy minél hamarabb megtaláljam a keresett személyt.
avatar
Kurai Akuma
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Sai on Szer. Jún. 19 2013, 23:43


//Hiachi//

A fiú egy jó ideig nem vesz észre, s mikor mégis sikerül kiböknöd képletesen a szemét, csak összébb húzódik, behúzva fülét-farkát, felkészülve a tette  következményeire, de ennek ellenére határozott daccal néz a szemedbe, mintha csak azt akarná sugallni, hogy akkor sem félek, és még a könnyeit is igyekszik visszatartani, csak néha-néha szipog egyet, jelezve, hogy ez igen komoly erőfeszítésébe kerül a kis emberkének. Ám végül csak lehunyja a szemét, mikor egész közel érsz, s még a lélegzetét is visszafojtja, mintha hozzá lenne szokva az ilyen "megleckéztetésekhez", és egész testét megfeszíti, hogy akárhol is éri majd valamiféle fizikai agresszió, kevésbé fájjon. Szavaid azonban meglepik, s hirtelen nyitja fel ismét a szemhéjait, rád kapva kissé meglepett tekintetét, majd egész megbűvölten nyúl a párnáért, amit felé nyújtasz, majd jól megvizsgálja, végül csak halkan mormogja az alapvető pimaszságát, de lehet benne valami, ha soha nem találják el rendesen az orrod.
- Mert olyan fura a formája... 
Aztán várakozón néz fel rád, hogy akkor most mégis mi fog történni, mert nem igazán tud kiigazodni vajmi kevés élettapasztalatával a szituáción. Valószínűleg nem sokszor kötött még bele a saját példaképébe, aki ezután mégis látszólag barátságos próbált lenni vele.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

6 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.