Ichiraku Ramen Bar

8 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Suzuhito Sayuri on Szer. Dec. 31 2014, 16:13

Lehet butaság volt ilyen korán máris az álcákkal kísérletezni. De ez egy nagyszerű alkalom lehet a határainak kitapasztalására. Kitartónak kitartó, de eddig még sosem volt része egész napos feladatokban, ráadásul egy bújócskás játék nem éppen egy stresszmentes dolog. Yuu-san állapota pedig elegendő aggodalmat generál a lányban. Ugyan a fiú mindig azt mondja, hogy rendben van, de bizonyára ez csak egyfajta álca. Ha valaki vért köhög fel, az nem lehet fájdalommentes. Többször is tett utalást arra, hogy gyenge a tüdeje. Számomra teljesen érthetetlen miért akar egy tüdőbeteg férfi ninja lenni. A bizonyítási vágy hajtja? Nem értem... Miközben komótos léptekkel halad tovább a főutcán, szemeivel türelmetlenül kutatja a lánykát, talán a véletlennek köszönhető az, hogy megüti a fülét egy ismerős hang, amikor már majdnem túlsétált az Ichiraku rámenbárja előtt. Lassan a kis bódé oldalához sétál, és óvatosan elkezd hallgatózni, türelmesen zajmentesen. Nem mintha tartania kellene attól, hogy lebukna, ugyanis az utca telis-tele van emberekkel, másrészről pedig odabent sincs csend. A lány valakivel beszél, a férfi hangját akár ezer közül is megismerné. A sensei az. Mit csináljak? Erisa-chan bajban van... Éreztem, hogy a Sensei nem fog tétovázni, és amint lehetősége nyílik máris  csengettyűt ér. De ha elvette a lánytól akkor mégis miért van még odabent? Különös... Egy semmiből előtűnő kéz lendítés vonja el a figyelmét az odabent folyó eseményekről, fejét lassan oldalra fordítja, ahol egy vénember állt. Egy biccentéssel üdvözli, majd a hajigazgatásról azonnal felismeri az álca mögé bújt fiút. Hasonlóképp cselekszik, majd a mutatóujját a szája elé tartva, biccent a ramenbár felé, hogy a fiúnak eszébe se jusson zajt csapni. 


Egyetlen lehetőség maradt a lány kimentésére, az pedig a felvett álcának a kihasználása. Egy ninjának fel kell mérnie a terep nyújtotta lehetőségeket, és az öltözködés és álca sajátosságaira hagyatkozva a lehető legtökéletesebben eljárnia kerüljön bármilyen szituációba is. Lassan előregörnyedve indult el a számára kijelölt irányba, intve a fiúnak, hogy kövesse. Talán nem éppen a legjobb ötlet belépni oda ahol az a férfi vár akitől éppen menekülnünk kell, de nincs más választás. 
- Eri-chan - szólítja meg a lányt ahogy sikerül belépnie, ránc tarkította arcán egy széles mosoly húzódik - Hát tényleg te vagy az. - tekintete tovább vándorol a lánytól nem messzire reggeli ramenjét fogyasztó férfira, akit egy bólintással üdvözöl, akárcsak a közelben tevékenykedő Ichirakut is. 
- 'Jii-sannal éppen a temetőbe tartottunk amikor meghallottuk a hangod, és azon tűnődtünk, hogy tudnál-e segíteni? Sajnos túl sok mindent hoztunk magunkkal, és már mi sem vagyunk a régiek. - persze semmiféle hozományról nincs szó, de talán a lánynak van annyi esze, hogy a két számára sosem látott idős személy láttán felébred benne egyfajta segítségnyújtási vágy, vagy pedig leesik neki, hogy a szerető társai jöttek megmenteni. A lány beszéde közben végig ügyelt arra, hogy ne essen ki a szerepéből, és a lehető legtökéletesebben adja vissza az emlékezetében élő idős nénik szokásait és beszédstílusát. 
avatar
Suzuhito Sayuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 212

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Jiraiya on Pént. Jan. 02 2015, 14:56

// Konoha 14-es Csapata, azaz Erisa, Sayuri és Yuu - Az öntapi mehet, ahogy a sima érintés is, csak a nagyobb nyomás mondjuk már feloldhatja a jutsut Very Happy//

Mugo kezdeti zaklatottsága lassan de biztosan egy kedves mosolyba megy át, valamint egy jóságos tekintetbe, amit a lány felé ejt meg. Valószínűleg a butácska kis próbálkozásai és a lány bepánikolása váltotta ki belőle ezeket az érzéseket. Nyilván, még egyik tanítványa sem csinált ilyesmit, amit most Erisa... Mugo már nyitotta volna száját a válaszra, hogy kicsit helyre zökkentse Erisát kedves, de komoly szavakkal, hiszen a lány láthatóan kissé meg van zavarodva, vagy talán csak nem tud tökéletesen rögtönözni... Ám amint Mugo kinyitotta a száját, fellibbent a Ramenes függönye és egy öreg házaspár lépett be rajta. Ichiraku azonnal előre sietett, hogy üdvözölje a vendéget, viszont miután világossá vált, hogy nem enni jöttek, azonnal folytatta a tányérok eltörlését és hátrament ismét a raktárba.Mugo először meglepődött arckifejezéssel nézett végig a bácsikán és nénikén biccentve egyet feléjük, majd felkönyökölt a pultra és a fejét támasztotta... Mosolya látható volt, hiszen nem titkolta el, ám nem lehetett tudni, hogy mégis mi járhat a fejében, ám egy hirtelen ötlettől vezérelve felállt a székéből és még mielőtt Erisa válaszolhatott volna Mugo megszólalt.
- Oy oy! Tessék hagyni, majd Én segítek. Tudják Erisa most egy nagyon komoly feladatot teljesít. - Hajol bele Erisa arcába kacsintva egyet a lányra, majd a nénike mellé állt - Hol vannak azok a holmik?
Majd fejét kidugta az Ichiraku Bár szalagfüggönye mögül és végignézett az utcán, majd az öreg bácsi irányába is biccentett egyet.


// Erisa mivel okos, így leeshet neki társai próbálkozása, hiszen nem mindennap térnek be egy viszonylag zárt helybe, hangokat meghallva a még sosem látott nagyszülők, vagy dédszülők. Azonban most le kell reagálnotok Mugo segítő szándékát. // 

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Kenshiro Erisa on Pént. Jan. 02 2015, 15:47

A selejtes gondolatom, miszerint meghívással próbáltam volna kimagyarázni magamat, ebből a kínos helyzetből, visszagondolva nem is olyan rossz ötlet. Mivel a legnagyobb hátrányunk ebben a tesztben, az információ hiánya a Sensei-ről, talán az étel fogyasztása közben rábírhatnám hogy olyan dolgokat áruljon el, amiből ki tudnánk következtetni, hogy hogyan gondolkodik. Bár ez így elég lehetetlenül hangzik, de talán ez az egyetlen előnye annak, hogy egy ilyen kellemetlen szituációba kerültem. Persze ez csak akkor működne ha elfogadná az ajánlatomat. Amire még kevesebb az esély. Nem baj, ha nem jön be, még mindig kéznél van a zacskó, mint "B" terv. Ez mondjuk még a kajameghívásnál is nagyobb baromság, de ki tudja. Mugo-Senseinél már semmi sem tűnik lehetetlennek.
Meglepődtem, mikor a Sensei arcán mosoly villant fel. Kezdtem azt hinni, hogy talán bejön a tervem. Minél előbb szóra akartam bírni, bár nem vagyok jeles a kommunikációból. Talán ha Sayuri-chan, vagy Yuu-kun lenne itt helyettem. Ők biztos könnyebben tudnák szóra bírni a Senseit. 
Már éppen kezdtem volna bele a tervem megvalósításához szükséges első mondatba, mikor egy idős házaspár lépett be a kicsin helyiségbe. Zavarodottan néztem őket, mikor azt állították hogy ismernek engem, és szeretnék ha segítenék nekik. De a nevemet tudták, úgyhogy biztos van valami kapcsolat közöttünk. Viszont ez most nem különösebben számított, nem is agyaltam rajta tovább hogy kik lehetnek, mert ez most csak még jobban összezavarta a tervemet. Illetlenség lenne visszautasítani, de úgy tűnik muszály lesz. Mialatt alaposan megterveztem a fejemben azt a mondatot, amivel a legkevésbé tűnik illetlenségnek hogy nem segítek,  Mugo-Sensei megelőzött és felajánlotta hogy segít nekik. Ráadásul még kacsintott is, jelezve hogy majd ő megoldja. Ezzel viszont teljesen kudarcba fulladt volna a magánakcióm, amit nem engedhetek meg. Ez az egyetlen lehetőség, hogy akár sorsdöntő információkat szerezzünk a Sensei-jel kapcsolatban még a vizsga előtt. Azt viszont nem mondhattam, hogy " Azt hiszem összekevernek valakivel " mert attól még a Sensei segített volna nekik. Úgyhogy az egyetlen lehetőséget ragadtam meg, ami megmaradt, hogy a Sensei-jel maradjak:
- Mugo-Sensei, én sem akarok tiszteletlen lenni, de ha ön is nagyon szeretne segíteni, akkor kérem engedje meg hogy önnel együtt én is segíthessek. - állok fel a székről, egyenesen a Sensei mellé - A meghívást meg majd elnapoljuk, így lesz időm rejtekhelyet keresni. - mondtam, s izgatottan vártam a Sensei válaszát. Remélem nem azt fogja mondani, hogy "akkor nyugodtan vidd egyedül" mert arra az esetre nem hiszem hogy akármit is ki tudnék találni.


A hozzászólást Fenereshy Erisa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 23 2015, 19:07-kor.
avatar
Kenshiro Erisa
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Pff... Jó kérdés...


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 431

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Yuu on Pént. Jan. 02 2015, 16:16

Megérkeztem után, Sayuri-san felismert és csendre intett, ismerős hangok szálltak ki a rámenezőből. Értettem miről van szó, de nem fogtam fel, hogy mégis mért nem sétálunk el csak egyszerűen, hiszen még van időnk. Végül is akkor, legyen követem a tervet. Amíg Sayuri bent ügyködött, én oda kint kerestem menekülési lehetőséget, amikor csak nem egy zacskót fújt a szél a lábamnak. Lehajoltam érte és felvettem, a szél iránya a rámenező felé sodorta volna a zacskót, ha nem állok, itt ki tudja, talán ismét egyenesen a sensei arcába. Nem törhettem meg ezt a csodálatos sorozatot, így mikor meghallottam, hogy Erisa-san még sem olyan értelmes, mint gondoltam. Nem jutott eszembe más megoldás, minthogy a zacskót, amely elég nagy ahhoz, hogy a sensei ne fulladjon meg, ha a fejére húzom. Arra fogom használni, hogyha kijönne a csomagokért, akkor megmutatom neki, hogy a csomag, amit vinni kell az a dinnye feje, és ráhúzom a zacskót. Remélem, hogy nem fog megint valamiféle robbantást csinálni, ennek örömére. Ha sikerül eltalálni a zacskóval, akkor megragadom a két lány kezét és futásnak eredek a kiképzőterepen lévő erdő felé. Ha nem sikerül a művelet, akkor meghajolok, elnézést kérek, és ugyan úgy teszek, mint a zacskós esetnél, hiszen van még időnk elrejtőzni. Remélem, hogy egyik lány sem fog belerondítani a tervembe, mindenesetre senkit sem hagyhatunk ott. Másrészt örültem volna, ha Sayuri-san megosztja velem tervét mielőtt butaságot csinál és valamiféle holmira hagyatkozva próbál segítséget kérni cseppet sem okos társunktól. Egy dolgot leszűrtem a dologból, hogy csapatban dolgozni nehéz, főleg ha nincs semmiféle egyensúly és olyan akar vezető lenni, aki nem gondolja át eléggé a dolgokat, persze itt Sayuri-sanra gondoltam. Mert egy jó vezér előbb tervez aztán végez. Épp ahogy nekem is, már megfogant a további terv az agyamban, ha eljutunk az erdőig. Ott megfelelő mozgástérrel rendelkezünk majd s kellő csapdát feltudunk majd talán állítani a sensei számára. Persze ezúttal nem zacskóra gondolok. Ahogyan ő mondotta, talán esetleges végtagvesztések lesznek, csak nem mi fogjuk elveszíteni azokat a végtagokat, kezdem érteni mire gondolt.
avatar
Yuu
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 220

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Suzuhito Sayuri on Pént. Jan. 02 2015, 16:36

A lány maga is meglepődött saját alakítását hallva, milyen jól is megy neki egy idős nő szerepébe bújni. Persze az már nem jutott eszébe, hogy a Sensei is férfi, ezért minden bizonnyal nem fogja hagyni, hogy egy kislány cipekedjen az idősek helyett. Így is történt, előbújt belőle a lovagiasság, és már pattant is fel, meglepetésükre. A lány csupán elcsodálkozott, egy pillanatra nem is igazán tudott mit mondani, majd mielőtt még rögtönözhetett volna bármit is, Erisa-san belé is fojtotta a szót, akiben szintén fellobbant a segítőkészség, vagy talán inkább a versenyszellem lángja. Meghívást? Mégis mi a fenéről beszél? Lehet, hogy valamibe nagyon belezavartunk most ezzel a kis magánakcióval... gondolja közben, óvatosan a sensei felé fordul aki már ki is lépett a fényre. Oh Sayuri most legyél nagyon okos, nagyon nagyon okos.. ismételgeti fejben, szemeivel sebesen bejárja az utcát, hátha akad valami amit el lehetne cipeltetni a sensei-el, vagy legalábbis odairányítani amíg kereket old a társaival.
- Nagyra értékeljük a segítségét. De tényleg csupán néhány apróságról lenne szó, ehhez pedig igazán nincs szükség két ember segítségére. - mentegetőzik, még a kezeit is meglóbálva maga előtt, közben Yuu-ra pillant aki bizonyára hasonlóképp össze van zavarodva. - De azt hiszem hiába is beszélek. Erre tessék. Erre. - int a férfinek, közben a már tőle megszokott ráérős tempójában lépdel előre, kezeit maga előtt összefogva, vezeti a férfit.
- Valahol itt kellene lenniük. - fordul ismét a Sensei felé, aggódó tekintettel, mint akit épp az imént raboltak ki, még a szája elé is kapja a kezét. Persze ez nem csupán a színészkedéshez tartozik, valóban meglepődik amikor a fiú egy zacskóval magasodik a férfi fölé. Mintha csak lassított felvételben látná a jelenetet ahogyan, egyre csak közelít a Senseihez kryptonite-ja. Már el is kezdte formálni a fejében a bocsánatkérő szöveget. - elnézést Sensei - suhan ki a száján, alig hallhatóan ugyan, de nem bírta magában tartani, szemeit összezárja, nem kívánja látni ezt a csúfos jelenetet. Szégyen a futás, de hasznos. Különösen most. 
avatar
Suzuhito Sayuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 212

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Jan. 03 2015, 21:52

// Yuu zacskó szerzéséről annyit, hogy: Ha egy adott környezetben vagytok (Falu, Erdő, Barlang) akkor a környezetet felhasználhatjátok, viszont csak olyan dolgokat használhattok fel a Környezetben, amik általánosan előfordulnak nagyobb mennyiségben. Erdőben botok, kisebb kövek, bokrok, fák, stb stb. Barlangban kövek. Faluban pedig több dolog. A Zacskó szerzést betudtuk ugye egy olyan dolognak, ami megtalálható itt, viszont arra figyeljetek, hogy ha mondjuk egy erdőben vagytok és egy folyóra van szükségetek, akkor írhatjátok, hogy elindultok folyót keresni de Ti a posztotokban nem találhatjátok meg, csak a mesélő. De a zacskós megoldás most abszolút rendben volt Smile //


Erisa továbbgondolt tervét a társai talán butaságnak találják, hiszen nem látnak a fejében. Lehet, hogy pont ez a lány "átka," hogy gondolatait soha nem tudja megosztani másokkal? Eddig nagyon úgy néz ki... Tehát Erisa a senseiel tartott volna, ám ezúttal nem a csapat hallgatag leányzójába fojtják a szót, hanem Mugo-senseibe. Ahogy kihajolt, majd bólintott az öregúrnak, ki is lépett a Ramenesből Erisával és Sayurival együtt. Ám az öreg hölgy keresvén a holmikat, sehol sem találja azokat. A férfi csak mosolygott, majd ahogy már írtam, nyílt volna szavakra a szája, ám egy árnyék magasodott fölé, démoni arckifejezéssel... Persze ha egy animében vagy mangában kellene ezeket ábrázolni, akkor ez így tűnne, de most ugye figyelembe kell vennünk Yuu és a Sensei közti, minimum fél méter magassági különbséget. De mindezek ellenére Yuu egy ugrással a Sensei fejére húzta a zacskót!!!? Mugo mosolya azonnal az arcára fagyott, hiszen mindenre számított csak erre nem... Lehet, hogy tudta végig azt, hogy az Ichirakunál összegyűl tömegecske az újdonsült Genin csapata és lehet, hogy még azt is meg tudta állapítani, hogy melyik álca kit rejt, de mivel Erisára itt talált rá, vagyis sokkal inkább a lány itt találta meg őt, majd szerencsétlenkedve próbáltak összekovácsolódni újra, már nem gondolt arra, hogy egy ennél is nagyobb és őrültebb dolgot követ el a csapat... De igen... Sikerült felülmúlniuk a Geninekre jellemző esetlenkedést, amivel általában mindig jól kivágják magukat a forróbb helyzetekből és így végül, Mugo-sensei - a látottaktól és megtapasztaltaktól  eltompult - agyában, csak egyetlen egy kérdés fogalmazódott meg, halk és végleg kiégett hangon:
- Ezek miért futnak?
A zacskó ködössége még inkább elhomályosult a párától, amiket ezek a gondterhelt szavak festettek fel a zacskó falára... Ha a három Genin hátranéz, látja Mugo-senseit a tömeg közepén állni, zacskóval a fején. Őket "nézi."

// Mivel Yuu a Kiképzőterepek felé veszi az irányt, így oda írjatok egy posztot. Yuu írjon először, utána pedig Sayuri vagy Erisa. Az már mindegy Smile //


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Isha Dansei on Szer. Márc. 11 2015, 12:41

//Danzou//

A ramenezőben meglepő fogadtatásban részesültem. Ichiraku, magából kikelve szinte már habzó szájjal közölte, hogy miféle galád, gaz tettet követtek el ellne. Mondanom sem kell a szemöldököm a homlokom középéig futott, miközben az Öreget hallgattam. Nem volt ez megszokott tőle, bár meg tudom érteni. Legalább is a lánya részét. Mert ha egy lány szerelmes lesz valakibe, akkor azt a szülők nem mindig nézik jó szemmel. De érdekes, hogy az Öreg Ichiraku most leginkább a titkos receptjét féltette (Herkentyűburger Razz). A személyről, akit meg kéne keresnem nem adott leírást, noha az állítólag már többször is megkörnyékezte őt. Egy darabig szótlanul figyeltem, ahogyan pocskondiázza az illetőt, majd amikor már megkérdezném, hogy legalább a nevét árulja el az illetőnek, egy kopasz fiatal férfi lép be az étterembe. Kérdő tekintettel mér végig mind az Öreget mind Engem. A kérdése után egy pillanatra odasandítok Ichirakura, hátha ő az, akit keresünk. Ha bólint, vagy valami más úton, módon jelzi, hogy Ő a mi emberünk akkor a következőképpen járok el:

Megvárom, amíg leül, vagy én magam ültetem, le. Kikérdezem Ayame tartózkodási helyéről, hiszen az én küldetésem csak annyi, hogy őt és ezt az embert idehozzam. Itt nekem sok beleszólásom abba nincs, hogy az öreg miképpen viselkedjen ezzel az illetővel. Természetesen, ha beszél, akkor Ő vele, elmegyünk a lányért és visszajövünk.
Ha nem beszél, akkor követni fogom egész nap addig, amíg nem találkozik Ayame-val. Azt azért mindenképpen figyelembe kell, hogy vegyem ez egy C szintű küldetés, vagyis az emberem lehet Shinobi, vagy valaki, aki elég erős ahhoz, hogy C besorolású küldetés alanya legyen.

Ha nem ő az emberünk, akkor megnyugtatom, hogy nem történt semmi, csak az Öreg kicsit elragadtatta magát. Ezután ha az illető itt marad és megebédel, akkor én is eszem egyet. Ezt amiatt, hogy a kérdéseimet más ne hallhassa meg, mert nem tudni, hogy ő akár a Recept tolvaj barátja. Szóval megvárom, míg távozik, és utána adom elő a kérdéseimet Ichirakunak:
- Hogy néz ki az illető? Mit tud róla?
- Hogy néz ki a maga lánya?
- Hol látta őket utoljára?
- Merre látta őket utoljára?
- Tudja-e hogy hol lakik az illető?
- Ismer-e olyan embereket, akik közeli kapcsolatban állnak vele? Ha igen kik ők, és hogy néznek ki?
- A recept biztonságban van-e?

Mivel az információszerzés fontos ezeket a kérdéseket teszem fel neki. Remélem, mindre tud kielégítő választ adni, noha ebben annyira nem hiszek.

_________________
Mindenkiben ott lakozik az endoplazmatikus retikulum! 
adatlap

Multi karakterek: Imagawa Takayama; Ago
avatar
Isha Dansei
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Chiyoko Tsuki on Csüt. Márc. 12 2015, 17:19

Danzou & Dansei


Felsóhajtva tekintettem édesanyámra, ahogy beléptem az ajtón. Kezemben szatyrok voltak, hiszen a közértből jöttem. Az ő kezében pia, ez pedig... egyértelmű miért. Ezen nem is akadt volna meg a szemem, hanem egy levelet szorított kezében miközben komótosan iszogatta a szakét. 
- Megjöttem anya. - vetettem oda neki, miközben letettem a táskákat a szék mellé amire ültem, pont vele szemben. Neki kellett egy kis idő, mire lereagálta mit mondtam. Ilyenkor mindig lassabban jutnak a fülébe a dolgok. Felemelte a fejét. Tekintete ingerült volt. 
- Már megint egy küldetés, nem igaz? - rebegte. Valahogy gondoltam, hogy nem neki szól a levél. Ugyan ki írna neki? Az analfabéta kocsmatöltelékek, akikkel egyre többet barátkozik? Szégyellhetné magát.

- Nagyon remélem, hogy igen. 
Kivettem a kezéből a papírt, hogy elolvashassam. Nem sok információ volt rajta a feladatomról, csupán annyi, hogy Ichiraku ramenstandjához kell mennem, ott majd aztán ellátnak bővebb felvilágosítással a misszióval kapcsolatban. Örültem a megbizatásnak, minél többet vagyok távol innen, annál jobb. Gyorsan felpattantam , és összedobtam valami ételt szülőanyámnak, majd köszönés nélkül távoztam. Elhidegült kapcsolatunkban ez már szokássá vált. Inkább felelősséget, mintsem szeretetet éreztem iránta. Ugyanolyan mélyre süllyedt, mint néhai apám. Igen, talán harag is volt bennem felé. Nagy harag. Kegyetlennek tűnhet, hogy csak úgy otthagytam ebben az állapotban, de tudtam, nemsokára átbukdácsol hozzá ivócimborája is, hogy aztán társaságban élvezhessék a bűzös alkoholukat. Ketten talán nem fognak bajba keveredni. Sokszor volt már hasonló eset, ezért nem féltettem.
Nem laktunk távol a ramenestől, hamar odaértem a helyszínre. Nem ültem le, megálltam a stand előtt és kerestem, ki lehet az aki elárulja a részleteket. Nagyon jó illat terjengett, de ezúttal nem enni jöttem ide, ellenálltam a csábításnak. Máskor van, hogy egy kis adag rament elfogyasztok itt, ha engedi a pénztárcám. Nem nagyon szoktam ennyire bámulni, ahogy mások esznek, de most mégis így tettem. A finomabbnál finomabb falatokkal szemeztem, mígnem megelégeltem a megalázó helyzetet és elkaptam a tekintetem. Összeráncoltam a szemöldököm. Az élet igazságtalan... Egy dolgot tudtam tenni. Vártam, amíg észrevesz a megbízó, vagy valami közvetítő, aki elmondaná mi is lenne a feladatom... miközben próbáltam nem a korgó gyomromra figyelni. Azon morfondíroztam, hogy miért pont ide kellett jönnöm. Esetleg köze van a dolognak Ichirakuhoz? Lehet. De lehet, hogy csak valami dagadék a feladatadó, és még arra is lusta, hogy a megszokott programjába ( zabálás, zabálás, zabálás ) beleiktasson egy találkát. De nem láttam egyetlen nehézcsontozatú egyént sem. 
Azt hiszem túl sokat gondolkozom...


// remélem nem szúrtam el semmit! >< //

_________________
avatar
Chiyoko Tsuki
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Shimura Danzou on Kedd Márc. 17 2015, 19:59

// Dansei, Tsukino //Dansei számára hamar egyértelművé vált, hogy a kopasz alak nem az a bizonyos férfi, aki Ichiraku szemében maga a sátán. Ezért hát hamar megnyugtatta a civilt, aki szemforgatva és grimaszolva bár, de elhagyta a helyszínt.
- Én... én... - Ichiraku láthatóan kikészült idegileg, nem képed további értelmeset kinyögni egyelőre. Ezért inkább egy tekercset rak Dansei elé, mely Konohagakure no Satou Hokagéjának pecsétjével van lezárva.
Egy üzenetet tartalmaz:


" Tsukino, Dansei!

Derítsétek ki, hogy pontosan ki is az az ember, aki kisérletet tett Ichiraku receptjének eltulajdonítására. Kémkedjetek utána, figyeljétek meg. Ne feledjétek, akár küldföldi kém is lehet, aki rossz álcát választott magának. Két naponta várom a jelentést, ne okozzatok csalódást! Járjatok az ügy végére!

Shimura Danzou, a Hokage! "


A Levél parancsai egyértelműek, de ki az a másik személy, akit megneveztek benne? Egy Kunoichi álldogál a közelben, talán Ő volna? Vagy majd valami más úton-módon kell találkoznia Danseinek azzal a másik emberrel?

Tsukino kissé kellemetlen kezdés után végül sikeresen eljutott Ichirakuhoz. Ez talán felvidíthatná a lányt, elvégre Ichiraku mindig is szívélyes, kedves ember hírében állt. Azonban talán most nem ez a megfelelő pillanat az otthoni dolgok miatt vígasztalódni. Mert egy küldetést kapott a lány, melynek részletei egyelőre ugyan ismeretlenek, de ez nem lehet akadály abban, hogy felkészülten és ne szétszórtan várja Konohagakure no Satou shinobija az eligazítást. Ami azt illeti nem igazán van forgalom a poros utcában, valahonnan gyerekzsivaj hallatszódik, de ezt leszámítva kivételesen csendes a hely. Ichirakunál egy Ninja ücsörög, legalábbis lábbelijéből, fegyverövéből és nadrágjából ítélve. Felsőbb részeit eltakarja a ponyva. Balra két öregasszony beszélget, egy kopasz fickó pedig a piros ház falának dőlve olvasgat. Hol van az eligazító tiszt?

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Isha Dansei on Kedd Márc. 17 2015, 21:01

A kopasz, - miután kiderült róla, hogy nem ő az Emberem – morogva, de elhagyta az éttermet. Ichiraku mester, mondhatni minden tüzét elveszítette, és mint egy összetört partvis, állt a pult mögött. Szólni nem szólt, csak motyogott, és egy tekercset rakott elém. Elvettem és elolvastam a levelet, amelyen a Hatodik Hokage pecsétje díszelgett. A levél, körülbelül ugyan azt tartalmazta, mint amit az öreg, kurtán-furcsán de már vázolt. Azonban volt itt valami, ami rögvest szemet szúrt. Egy másik nevet is említett a tekercs, ráadásul egy női nevet. Szemöldököm a homlokom közepére szaladt, miközben a sorokat olvastam. Először nem tudtam hova tenni, azt hogy valakivel együtt fogok dolgozni... „Együtt” furcsán hangzott, noha egy teljesen átlagos szó. Az eddigi dolgaimat mindig egyedül intéztem, szóval ez a dolog izgalommal töltött el. Minidig is gondolkoztam azon, hogy vajon milyen lehet csapattársakkal együtt küldetésekre járni, csatázni, tanulni, vagy akármi mást. De ki lehet ez a titokzatos Tsuki? Mivel rajtam kívül nem tartózkodott senki a Ramenezőbe, így nagy esély van rá, hogy nekem kell megkeresnem. – Vajon ő is kapott levelet erről a küldetésről? Biztos kapnia kellett volna, hiszen még nem ismerjük, egymást nem tudok neki szólni. Vagy ez is a küldetés része, hogy előkerítsem? morfondíroztam magamban miközben a tekercset összetekertem és kiléptem a Ramenezőből, búcsúzóul intve az öregnek. Odakint egy Kunochi álldogált egymagába. Körülbelül velem egyidős lehetett, és még fejpántja is volt. Vagyis nagy esély van rá, hogy ő lesz a társam. Bár nem akarok elhamarkodottan letámadni szegényt, hogy „Helló te lennél Tsuki?” Mivel ez számomra eléggé kellemetlen lenne. Emiatt, ismét kibontottam a tekercset, és hangosan elkezdtem gondolkodni.
- Tsuki, Tsuki… Nem… nem hiszem, hogy ismerem.
Miközben próbáltam úgy beszélni, hogy lehetőleg a lány is hallja, megakadt a szemem az előbbi kopasz emberen, aki egy ház falának dőlve olvasgatott. Miért nem ment el? Ha enni akart volna valamit, miért nem kért semmit? Talán neki is köze van a dologhoz? ­Áh… nem érdemes még ezen agyalnom, noha mindenképp gyanús… Előbb a csapattársamat kéne mihamarabb meglelnem. De ha nem Ő az akkor ki lehet? gondoltam miközben szememet nem vettem le a kopaszról.

_________________
Mindenkiben ott lakozik az endoplazmatikus retikulum! 
adatlap

Multi karakterek: Imagawa Takayama; Ago
avatar
Isha Dansei
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Chiyoko Tsuki on Szer. Márc. 18 2015, 16:37

Danzou & Dansei


 Már azt mondogattam magamban, hogy elmegyek és nem érdekel az egész, nem fogok itt ácsorogni tovább. Elég türelmetlen személy vagyok, de ettől függetlenül ezt én sem gondoltam komolyan. Ennél azért több felelősségérzetem volt, és nyilvánvalóan meg akartam szerezni a Hokage teljes bizalmát is. Viszont eléggé egyhangúnak éreztem a dolgokat. Az utca nagyjából csendes volt, csak pár zajos kölyköt lehetett hallani a távolból. Unalmamban a talajon heverő porlepte kavicsokat görgettem talpammal, miközben a terepet szemléltem kutatva megbízom, vagy valami közvetítő után. Ahogy lesegettem kik ülhetnek a ramenesnél megpillantottam egy shinobinak tűnő alakot is. Legalábbis az alsó felét, ami ezt tükrözte. A többi részét a ponyva eltakarta.
˜♦ Ő lenne az? Nem lepődnék meg.Már egy jó ideje itt állok, és még senki sem érkezett. Talán meg kéne kérdeznem.Á...Kicsit még várok inkább... ♦
 Töprengésem hamar félbeszakadt, mert a ninja kilépett a ponyva alól. Rögtön figyelni kezdtem. Mintha szándékosan, hangosan kezdett volna el beszélni, de ennek én csak örültem. Megkönnyítette a dolgomat. Kiderült, hogy jó volt a gondolatmenetem, és ő lesz az, aki több infóval fog szolgálni feladatommal kapcsolatban. A nevemet ismételgette, és megjegyezte azt is, hogy nem ismer. Persze egy másik Tsukiról is lehetett volna szó, de a valószínűség törvénye alapján mennyi lett volna annak az esélye, hogy pont Ichirakunál keres Tsuki nevű illetőt egy shinobi, és engem pont idehívtak? Nem hinném, hogy túl sok. Még egyszer végignéztem rajta, hogy gyors benyomást kaphassak róla. Nem tűnt nálam idősebbnek. De akkor hogy lehetne ő a megbízó? A kinézete alapján geninnek ítéltem volna, de az ilyen rangú shinobikat nem nagyon küldözgetik efféle feladatokra. Óvatosan megindultam felé, mert a végtelenségekig azért mégsem elemezhettem a szituációt. Nem igazán tudtam, hogy fogom megszólítani. 
 - Öhm.. heló - böktem ki végül amikor már körülbelül három lépés távolságra voltam attól, hogy összeütközzek vele. Nyeltem egy nagyot.
- Én lennék Tsuki. Már ha engem keresel. Elvileg valamiféle küldetés miatt jöttem ide... - közöltem vele remélve, hogy jó embert szólítottam meg, mert különben elég kínos lenne a dolog.

_________________
avatar
Chiyoko Tsuki
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Isha Dansei on Szer. Márc. 18 2015, 18:13

// Nos, úgy gondolom, hogy érdemes egy új kört menni, és mivel Danzou áldását adta rá tegnap, meg ma is, így is teszek Razz //

Kifújtam a benntartott levegőm mikor a lány odalépett hozzám és közölte, hogy ő az, akit keresek. Legalább jól tippeltem és nem kellett még egy embert előkerítenem. Belenéztem a kék szemeibe és egy pillanatra képes voltam elbambulni. Noha tényleg csak egy töredék másodperc volt, lehet, hogy elég bugyuta ábrázatot vettem fel. De miután magamhoz tértem egyből belekezdtem a mondandómba:
- Óh. Szerbusz, a nevem Dansei. Gondolom te is kaptál levelet, erről a küldetésről… Oh, mármint hogyne kaptál volna hisz itt vagy – mondtam miközben zavaromban kissé összekavarodtam. Ez leginkább annak volt betudható, hogy eléggé izgatott voltam amiatt, hogy csapattársam lesz, és ez behatással volt a beszélőkémre – Öhmm... Tessék, itt van a küldetés leírása, Ichiraku adta ide az előbb. Gondolom te is szeretnéd elolvasni – nyújtom át neki az előbb említett tekercset. Közben alaposabban szemügyre veszem, és első benyomás alapján meghatározni a személyiségét, noha ez biztosan fals lesz. Hosszú szürke haj és kék szem, nálam egy kicsit alacsonyabb, noha nem sokkal, talán egy homloknyival. Közben ismét odapillantok a kopaszra, csak hogy megbizonyosodjak nem tűnt még el. Miközben Tsuki a tekercset nézi, elmondom neki mindazt, amit Ichirakutól hallottam:
- Ichiraku azt mondta, eléggé feldúlt állapotban, hogy egy bizonyos személy – akiről nem tudunk semmit – elcsábította a lányát, és belőle akarja kiszedni a titkos összetevőjének a receptjét. Emiatt, az öreg arra kért minket, hogy hozzuk neki vissza Ayamét – a lányát – és tudjunk meg mindent a férfiról. – itt suttogóra vettem a hangot, és közelebb mentem hozzá. – Az első gyanúsítottam az a kopasz ember, aki a falnak dőlve olvas. Még az előbb bejött a Ramenzőbe mert Ichiraku hangoskodása felkeltette az érdeklődését. De nem rendelt semmit, hanem kiviharzott, miután megnyugtattam. Viszont az Öreg szerint nem ő a mi emberünk, de lehet az egyik barátja. És mivel nem ment el, nem érdemes figyelmen kívül hagyni. Szerintem érdemes lenne őt követni elsőnek… Viszont talán az öreg tud személyleírást adni arról, akit keresünk. Maradj itt és kérlek tartsd szemmel, amíg én beszélek az öreggel ismét… És milyen Rament kérsz? – az utolsó mondatot már hangosan mondtam. A tervem úgy nézett ki, hogy visszamegyek az Öreghez. Azért én, mert engem már ismer, és így gyorsabb lesz. A rament azért kérem, hogy úgy tűnjön, csak Tsukira vártam, és vele töltöm a napot. Nem kell itt feltűnést kelteni.

_________________
Mindenkiben ott lakozik az endoplazmatikus retikulum! 
adatlap

Multi karakterek: Imagawa Takayama; Ago
avatar
Isha Dansei
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Chiyoko Tsuki on Szer. Márc. 18 2015, 19:06

 Danzou & Dansei


 Egy kis hatásszünet állt be, miután odamentem a fiúhoz és elmondtam ki is vagyok. Az okát ugyan nem tudtam, de valószínűnek tartottam, hogy meglepődött. Eléggé hirtelen "támadtam le". Első szavai kissé még összezavarodottak is voltak, de azelőtt nekem szintén, úgyhogy ezt abban a konkrét helyzetben nem is igazán fogtam fel. Nagyon örültem, mert végre kiderült : 100 százalék biztosan ő az, akit kerestem. Egy kisebb kő esett le a szívemről. Bemutatkozásából kiderült, hogy Dansei-nek hívják. Egyenlőre szimpatikus srácnak tűnt, de már sokszor néztem félre az efféle dolgokat, mit ne mondjak, sosem voltam jó emberismerő. Tartottam tőle, hogy esetleg később ez a véleményem megváltozik.
- Igen, kaptam, de nem sok mindent tudtam belőle leszűrni. - mondtam. Végig próbáltam vele szemkontaktust tartani. Ez a praktikám arra, hogy bővebben megismerjem a személyiséget rövid idő alatt. Elég sok mindent mond el az emberről a viselkedése, ha egy ilyen szituációba kerül, ha huzamosabb ideig egy másik szemébe kell néznie. Meg egyébként is, a szem a lélek tükre. Mindenesetre az én szemem játékos kíváncsiságot, de ugyanakkor kellő komolyságot sugározhatott. Meg persze a zavaromat. Legalábbis belülről így éreztem.  
 Aztán átnyújtott nekem egy tekercset. Egy pillanatra hozzáért a kezem a kezéhez, ami kicsit tovább fokozta a feszélyezettségemet. Nehéz dolgom volt, hogy ez ne látszódjon rajtam, de mindent megpróbáltam ennek érdekében. Nem ismerkedni mentem. 
- Köszönöm. - aztán rögtön el is kezdtem olvasni a göngyöleget. A papíron a Hokage, Shimura Danzou aláírása és pecséte díszelgett. 
♦ Szóval kémkednünk kell. Ez érdekesnek ígérkezik... felettébb érdekesnek. ♦
A külföldi kém lehetőségének megemlítése egyáltalán nem dobott a feladattal kapcsolatos morálomon. 
♦ Persze, hiszi a piszi. Meg amúgy is , mi lenne ha ellopnák Ichiraku receptjét? Nem dőlne össze a világ. Mindegy, ami muszáj az muszáj. ♦
Miközben olvastam az írást, Dansei elmondta, eddig mire jutott, és mit mondott Ichiraku. Ez már kicsit izgalmasabbnak ígérkezett. Szerelmi szál a történetben? Az ilyen mindig valami nagy kuszasághoz vezet. Visszatérve a fiúra, a kopasz férfire gyanakodott, aki nem messze tőlünk olvasott, sejhaját a falnak döntve. Nekem kicsit sem volt gyanús, igaz, én nem láttam mindent amit társam látott. Ok nélkül biztosan nem gyanusított volna meg senkit. Beleegyeztem tehát, hogy figyelek a kopaszra (akinek a feje búbján csillogó fény kicsit bántotta is a szemem ). 
- Persze, menj csak, nem fogom szem elől téveszteni. - biztosítottam Danseit arról, hogy ez az ürge nem fog csak úgy eltűnni innen. Rögtön leesett az is, hogy miért mondja hangosan az utolsó mondatát, pedig erről nem is beszéltünk előtte. Tetszett, ahogy gondolkodik.
- Szójaszószosat! * - kiáltottam én is elég feltűnően ahhoz, hogy meghallják a szükséges emberek. 
 Miközben Dansei " bent " volt, végig a férfit figyeltem. Nem akartam, hogy már rögtön csalódjon bennem a társam, ezért tényleg le sem vettem róla a szemem. Persze ha odatekintett, gyorsan elkaptam a tekintetem, hogy ne legyek feltűnő, és egyébként is próbáltam úgy helyezkedni, hogy ne lássa a bámuló szempárokat.


// Ha esetleg el akarna menni a kopaszka, odamegyek hozzá azzal az ürüggyel, hogy én is szeretem a könyv íróját, megpróbálok vele beszélgetésbe elegyedni. //
* =ez lehet hülyeség, nem tudom milyen fajták vannak 

_________________
avatar
Chiyoko Tsuki
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Shimura Danzou on Csüt. Márc. 26 2015, 20:46

// Tsuki és Dansei //

Párocskánk... Mámint Konohagakure no Satou shinobiai végül egymásra találtak. Nem volt sok idő és túlzottan bonyolult sem, de talán enyhén kellemetlen. Mindenesetre úgy tűnik, hogy ezen hamar túllépnek, mert rögtön bele is kezdenek a küldetés megtárgyalásába. Őszíntén szólva túl sok információval nem rendelkeznek, bár talán bizonyos dolgokat nem vesznek figyelembe. Vagy mégis? Rejtélyes csábító, ismeretlen kopasz alak, Ayame, Ichiraku, levél Danzou parancsával. Az apró kis játék, mit játszanak a Ramen rendeléssel nem igazán kelti fel a kopasz alak figyelmét, továbbra is békésen olvasgat. A szél hamarosan felerősödik kissé, így kellemesen hűsít.
Dansei bemegy Ichirakuhoz. Sikerül kiveséznie az öreg mondandójából a következőt, bár Ichiraku nincs éppen beszédes kedvében: "Szőke hajú, viszonylag magas, kék szemű, hangtónusa átlagos".
Ennél többet Dansei nem tud kiszedni Ichirakuból. Tsuki, bár elszántan és vitézi módon kukkolja a kopasz alakot, az nem zavartatja magát és rendületlenül olvas. Egyelőre ennél több nem történik. Tehát, mi módon próbálja a nagy csapat kideríteni, hogy mégis mi ez az egész? Talán igaz, mi a levélben állt? Esetleg...
Ichiraku időközben elkészült a hagyományos, szójaszósszal fűszerezett ramennel, amit ajándékként át is nyújt Danseinek, mondván, hogy cserébe gyorsan kapja el a tolvaj grabancát.
Ami azt illeti, Dansei és Tsuki talán egyszerű küldetésnek, könnyen végrehajtható feladatnak vélik a dolgot. De valóban így volna? Egyikük sem ismeri a másikat, sok információval sem rendelkeznek, bár talán a győzelemhez elegendő mennyiségűvel... Ez talán... Nos... mennyi könnyedséget jelenthet? Vagy Geninjeink még bele sem gondoltak igazán, hogy mit is kellene tenniük? Parancsot kaptak, méghozzá nem is akármire. De hogy fordulhat elő ilyesmi a falun belül?

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Isha Dansei on Csüt. Márc. 26 2015, 23:10

Ichiraku mester tényleg teljesen maga alatt volt. Mikor ismét visszatértem, hogy személyleírást kérjek tőle, halkan és szinte összefüggéstelenül adott információt a célpontról, bár szinte minden, amit mondott egy átlag szőke ember leírása volt. Igaz ezzel nem jutottunk előre, de legalább egy picit szűkült a kör. Nem értem ezt az egészet. Először is. Minek Shinobikat bérelni, egy családi perpatvarhoz? Ha Ichiraku mester nem szándékozik odaadni a receptjét senkinek, akkor bizonyosan nagyon őrzi. Emellett nem hinném, hogy a lány is annyira balga lenne, hogy egyből kikotyogja apja féltve őrzött titkát. Bár a szerelem vakká tudja tenni az embert, és ez elég okot adhat az Öregnek a félelemre. Az elkészült Ramennel kiballagtam Tsukihoz. Fél szemmel még láttam, hogy a kopasz nem zavartatta magát és békésen olvasgatott.  Úgy éreztem, hogy addig, amíg nem történik semmi, nem árt, ha megismerjük egymást. Szükség lesz a csapat összhangra, ha eredményesek akarunk lenni. És ha jól játszom a szavakkal talán még jobban is járhatok. A közeli padra letelepedtem, és intettem Tsukinak, hogy üljön mellém. Átnyújtottam neki a finoman gőzölgő Rament a pálcikákkal, én pedig kényelmesen hátradőltem. A kellemes délutáni napfény finoman melegítette az arcomat, a szél sem fújt túl erősen, egyszóval kiváló idő volt a kémkedéshez.
- Nos, az Öreg nem mondott sokat, szóval nem jutottunk előbbre. De amíg nincs más dolgunk, lehet… öhm… lehet meg kéne ismernünk egymást… jobban. – mondtam kissé akadozva. Valami gátolt a kellemes csevejemben, emiatt nehezen álltak a számra a szavak. – Szóval mesélj magadról, és ha végeztél, akkor én is mesélek. – teszem hozzá és megpróbálok egy mosolyt erőltetni az arcomra. Lehet túl hírtelen támadtam le a kérdésemmel? Vagy így is jó? Nem tudtam eldönteni, hogy mi is a helyes cselekedet, hiszen még csak most találkoztunk. És Kamisu-sensei sem szólt róla. Vagy még Ő sem tudott róla? Egyáltalán, Kamisu-senseiel közölték, hogy kap még egy tanítványt? Túl sok volt a kérdés a fejemben, és emiatt epekedve vártam, hogy Tsuki kielégítse tudásszomjam egy részét.

_________________
Mindenkiben ott lakozik az endoplazmatikus retikulum! 
adatlap

Multi karakterek: Imagawa Takayama; Ago
avatar
Isha Dansei
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Chiyoko Tsuki on Pént. Márc. 27 2015, 19:04

Danzou & Dansei


 Hiába figyeltem végig a kopaszt, egy kicsivel sem mozdult odébb. Csak nyugodtan, mit sem törődve velem - vagy akárkivel - olvasgatta a könyvet. Egyre kevésbé volt gyanús nekem. Ha ő állt volna a dolgok hátterében, nem próbált volna elmenni? Mi érdek fűzhette volna ahhoz, hogy továbbra is Ichiraku előtt tanyázzon? Legbelül már kitöröltem a lehetőségek közül a férfit, mire Dansei kibújt a ponyva alól. A ramenre, amit a kezében tartott most szinte megváltóként tekintettem. Az illatok, a színek... legszívesebben kikaptam volna a kezéből és helyben bevágtam volna az egészet. De ugye ezt nem illő. 
 A társam helyet foglalt egy közeli padon, ahonnan még azért a biztonság kedvéért ráláttunk a könyves fickóra. Leültem mellé, miután intett. Odaadta a levest, én pedig örömmel elfogadtam. Kicsit bizonytalan voltam azt illetően, hogy kifizessem-e az árát, de végül eszembe jutott, hogy nincs is nálam pénz. Csodás. Aztán azon gondolkoztam, hogy nem eszem meg, ha már nem is én vettem. De az meg bunkóság lett volna, és amúgy is farkas éhes voltam. A gyomrom korgott is egyet, amire az arcom egy halvány pírrel válaszolt. Reméltem, hogy nem hallotta.
 Szóval elkezdtem falatozni. A pálcikákkal egyszerre csak kis adagokat vettem ki a tálból, nem habzsoltam, annak ellenére, hogy kopogott a szemem az éhségtől. Olvastam, hogy ha lassan eszünk, és mindent sokszor megrágunk, kevésbé lesz éhségérzetünk. Mondjuk a madárka-szerű evésemben nem ez játszott szerepet, sokkal inkább az ő gondolatai rólam. 
- Igazad van - tettem félre egy kis időre az ételt. Már valamennyire megteltem mire megszólalt, úgyhogy ezzel nem volt gondom. Valóban jó ötlet megismernünk egymást, fontos a kapcsolat, hogy rendesen együtt tudjunk működni a későbbiekben. Amúgy is, aranyos srácnak tűnt. Azonban ötletem sem volt, mennyit mondjak el neki magamról. Mennyit szükséges, hogy tudjon? Mennyi információ az, amennyi befolyásolja a sikert a küldetések során? Mennyire avassam be? Sok kérdés merült fel bennem, és persze sok lehetőség. Arra jutottam, hogy a legjobb lesz, ha egyenlőre csak felszínesen ismerjük meg egymást, és az idők során el is mélyülhet akár a kapcsolatunk.
- Rendben. Nos... hol is kezdjem...? - vakartam meg az állam miközben szemeim az ég felé fókuszáltak, majd mikor összeszedtem a gondolataim, ismét megkeresték az ő szemeit - Azt hiszem a legjobb, ha először a harctéri tapasztalatainkra és erősségeinkre térünk ki. - biccentettem oldalra fejemet egy nagy mosoly kíséretében. Fontos az első benyomás. Ha mosolygósnak és vidámnak lát, nem fog a múltam árnyas oldaláról kérdezni. - Hogy őszintén megvalljam nem sok valós harci élményem van. Az akadémián voltak próbaharcok, de az nem ugyanaz. Közelharcban inkább fegyverrel, mint ököllel harcolok... A tanárok szerint a chakra kontrollom egész jó. - forgattam meg a szemeim - Ahh. Utálom magam dicsérni...  Veled mi a helyzet? 
 Reméltem, hogy nem ír le önfényezőnek vagy egoistának a mondottak alapján, de ha már elmondtam, hogy körülbelül úgy ütök most, mintha le lennék maradva 2 év edzéssel, valamivel kompenzálni kellett. Azért mégse higyje, hogy hasztalan lennék egy esetleges harc során. A vértől való enyhe undoromat nem akartam felfedni előtte. Meg egyébként is, túlteszem majd magam ezen idővel, végtére is egy kunoichi lennék.

_________________
avatar
Chiyoko Tsuki
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Isha Dansei on Pént. Márc. 27 2015, 20:29

Tsuki örömmel fogadta a felé nyújtott Rament, és lassacskán neki is állt az evésnek. Egy pillanatig azt néztem, hogy hogyan tud, ilyen kicsi falatokban enni. De ez biztosan valamiféle női praktika, amit nem érthetek. A kopaszra egyszer-egyszer vetettem egy oldalpillantást, de az nem szándékozott kimenekülni a könyvéből. Az ötletemet miszerint meg kéne ismernünk egymást, Tsuki pártolta. Lassan kezdett bele, és igazából csak a képességeire tért ki. Ez igazán hasznos információ, noha lényegesen kevés. Az, ha az ember ismeri a csapattársa erősségeit, az nem jelenti azt, hogy képesek lesznek együttműködni. Lehet, hogy a képességeink kiegészítik egymást, de ha nem jövünk ki jól, vagy más az értékrendünk nem leszünk képesek összhangban dolgozni. Úgy gondoltam akkor nekem kell majd az első lépést megtennem.
- Hmm… hát nekem nincs sok harctéri tapasztalatom, mivel medikus volnék. Emiatt inkább kerülök mindennemű csatározást. – szándékosan nem beszéltem az ANBU-s ügyről, mivel titoktartásra köteleztek - Nem is igazán szeretek emiatt bunyókba keveredni. Viszont úgy gondolom, hogy ha bármi bajod esne, akkor bízhatsz benne, hogy ellátlak…. öhmm vagyis,… - nagyon gyorsan változtattam arcszínt, fehérről paprikapirosra. Emiatt ismét a kopaszra szegeztem a tekintetem. Eléggé kínosnak éreztem ezt az utóbbi mondatomat. Emiatt is kezdem el visszakozni. Miután lecsillapodtam, ismét visszafordítottam a szemeimet, a lány szemeihez. Még mindig nehéz volt belenéznem azokba a szürke szemekbe. Mintha eleven akarnának felfalni. Bár lehet csak rosszul gondolkozom. Mindenesetre…
- Amúgy én igazából nem vagyok Konohai. A fű országából származom, de sok dolog közre játszása miatt kötöttem itt ki. Viszont a körülményeket nem szeretném részletezni. Amúgy találkoztál már a Sensei-el? Kamisuval? Mert ha nem akkor lehet meg kéne ismerned. Nagyon jófej ember. És jó tanár is, noha egy kicsit szeleverdi. – itt belegondoltam a nem régi esetbe, amikor felgyorsította a tanulásom, egy lány miatt. Hát azt hiszem megértem.

_________________
Mindenkiben ott lakozik az endoplazmatikus retikulum! 
adatlap

Multi karakterek: Imagawa Takayama; Ago
avatar
Isha Dansei
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Chiyoko Tsuki on Szomb. Márc. 28 2015, 16:05

Danzou & Dansei


 Kiderült, hogy társam medikus ninja, amivel kapcsolatban vegyes érzéseim voltak. Egyrészről nagyon örültem, hiszen bármikor el tudja látni a sérüléseimet, másrészt viszont így valószínűleg a későbbiekben rám fog hárulni a közelharc. Ezzel kapcsolatban amúgy is gondolkoztam már, hogy esetleg fejlesztenem kéne a taijutsumat, de akkor biztossá vált : amikor lehetőségem adódik rá, gyakorolnom és tanulnom kell. Ez csakis az én érdekem.
 Zavarba jött amikor arról beszélt, hogy számíthatok rá egy esetleges sérülés során, ami őszintén megvallva tetszett. Én is elpirultam, de aztán eltereltem a gondolataim a témáról. Lehet, hogy ő csupán egy nem úgy kimondott mondat miatt - ahogy ő azt elképzelte - érezte magát kellemetlenül. Gondoltam nem érdemes ilyen irányba koncentrálnom.
- Köszönöm szépen, és természetesen te is számíthatsz rám ha bármi problémád van.
- Szóval a fű országa, huh? - lepődtem meg mikor elárulta honnan is jött. Még sosem jártam arra, és igazából nem is túl sokat tudtam róla. 
♦ Vajon mi lehet az a sok dolog ami közrejátszott? Így, hogy titokban tartja nem várhatja el, hogy megbízzam benne. Az is igaz azonban, hogy én sem tőle. Mindent én sem tártam elé, úgyhogy kvittek vagyunk.
- A sensei-el? Jah, még nem. - ébredtem fel merengésemből - Furcsállom is. Hogy lehet, hogy te már találkoztál vele, de én még nem? - kérdeztem, majd megvártam míg válaszol, és én is egy kérdéssel hozakodtam elő.
- De mégis mi ez a küldetés? Nem találod egy kicsit furcsának? Ez a férfi nem hinném, hogy bármit is tett volna - tekintettem rá fél szemmel a kopaszra, aki még mindig csak egy helyben állt és olvasott. - Ha viszont nem ő, akkor kicsoda? Kinek lenne ez érdeke, és miért? Ráadásul mi ninják vagyunk, miért minket állítanának rá egy ilyen feladatra? Kicsit össze vagyok zavarodva... Talán ez a Kamisu sensei többet tudna segíteni? 
Valóban érdekesek voltak a körülmények. Nem gyanakodtam semmire, egyszerűen halvány lila gőzöm sem volt. Annyira zavaros volt minden. Gondolatban végigmentem a történéseken. 
♦ Minden úgy kezdődött, hogy kaptam egy levelet. Abban az átkozott levélben nagyon kevés információ volt, ami így utólag visszagondolva már gyanús. Oké, hogy itt kellett volna pontosabb leírást kapnunk, de az írtaknál többet nem nagyon tudtunk meg. Valamiért Dansei ezt a kopasz fickót gyanusította, de mostanra már biztos vagyok benne, hogy ő ártatlan. Akár le is vehetném róla a szemem. De vajon mi alapján következtette ki ezt? Lényegtelen. A másik gyanús dolog, hogy minket kértek fel erre a feladatra. Ez így elsőre egy családi viszálynak tűnik, Konoha ügyeihez aligha tartozik egy recept ellopása. És mégis, magától a Hokagétől kaptuk a küldetést. Aztán most jön képbe ez a Kamisu sensei. Nem kéne neki itt lennie, velünk? Legalább ameddig megmondja pontosan mi is a feladat?  Ez felettébb érdekes... Ez az ő próbatétele lenne? ♦ - hasított belém az elmélet, miszerint ez csak egy áll feladat, és valamilyen képességünket akarják ezzel felmérni. De mit is kellett volna tennünk? 
- Dansei, a legjobb lesz, ha kiötöljük hogyan tovább. Mire várunk most mi konkrétan? - kérdeztem végül.

_________________
avatar
Chiyoko Tsuki
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Isha Dansei on Szomb. Márc. 28 2015, 19:58

Nagyon megnyugodtam mikor kiderült, hogy Tsuki nem érzi kínosnak, azt, ahogyan próbálom a dolgokat megközelíteni. És örültem neki, hogy ő is felajánlotta a segítségét. Tudom, hogy egy esetleges harc alatt leginkább csak rá támaszkodhatok, hiszen nekem nincs se jó fizikumom, se megfelelő képesítésem, ahhoz, hogy az oldalán harcolhassak. Emiatt is próbálom, majd a háttérből annyira segíteni amennyire csak a képességeim engedik.
- Igen a Fű országa. Noha onnan is csak egy kis erdőszéli kunyhóból valósi vagyok. Gyönyörűen fest, mikor a virágok a közeli mezőn nyílnak. Kár hogy el kellett jönnöm onnan. – az utolsó mondatot inkább csak magamnak motyogtam, mint sem hangosan mondtam. Az emlékek még mindig keserű szájízt hoztak rám.  De Tsuki témát váltott és így én is kiléphettem a hirtelen rám települő komorságból.
- Hmmm… kár, hogy még nem találkoztál vele. Én még talán egy 3 hete kaptam egy üzenetet, pont úgy, mint ezt most, hogy menjek a főkapuhoz. Ott találkoztam először a Sensei-el és megtartotta a genin vizsgám. Tényleg, lehet, hogy ez a küldetés a Te genin vizsgád. Mármint hogy pontosítsak a második vizsgád, mert ez ilyen alkalmassági tesztnek fele meg. Nekem fejpántokat kellett szereznem és egy napig megtartani őket. Hát furcsa egy kaland volt. De végül is sikerült letennem ezt a vizsgát is.
Kicsit elgondolkodtam, azon, hogy akkor mi is lehet a küldetés valódi miértje. De erre is a legkézenfekvőbb magyarázat a genin vizsga volt.
- A kopaszt, mint már mondtam, azért tartom gyanúsnak, mert berohant az Öreghez, és számon kérte rajtam, hogy mit tettem Ichirakuval, és miután távozott az étteremből anélkül, hogy evett volna valamit, odaállt olvasgatni. Emiatt ő az egyetlen, aki egy kicsit is gyanús számomra. De lehet, hogy melléfogok, attól még nem szabad figyelmen kívül hagyni, csak ha 100 százalékig biztosak vagyunk az ártatlanságában. És az Öreg személyleírása, is egy átlag szőke embert nevez meg, se név se rang se semmi.
- Lehet, hogy Kamisu-sensei segíthetne, de van egy olyan érzésem, hogy ha segítségre szorulnánk, akkor itt lenne. Mint már mondtam, úgy gondolom, hogy itt most arra kíváncsiak, hogy te megfelelő vagy-e geninnek, és hogy tudunk-e csapatban dolgozni. De lehet, hogy nincs igazam, és ez csak egy szokványos küldetés, noha érdemes ezeket is figyelembe venni.

Elhallgattam, és vártam, hogy Tsuki feldolgozza az információkat. Őszintén én sem voltam biztos benne, hogy meg tudjuk csinálni ezt a küldetést, hiszen semmi támpontunk nincs. Viszont miközben a hallgatás vette át a helyét köztünk kiagyaltam egy tervet, ami megfigyelésre alapul, és így még a csapatmunka is erősödhet.
- Úgy gondolom, hogy két felé kéne oszlanunk. Egyikünknek itt kéne maradnia, hátha felbukkan az illető, míg a másikunknak a kopaszt kéne követnie, hogy teljesen megbizonyosodhassunk az ártatlanságát illetően. És ha ez megvan, akkor kéne, egy biztos pont ahol újra találkozhatnánk. De nem a Ramenes mert az túl egyértelmű. Viszont van, itt egy bökkenő, amit sehogy sem tudok kiküszöbölni. Ha bármelyikünkkel neadjisten valami történne, akkor nem tudom, miképp üzenhetnénk egymásnak.  

_________________
Mindenkiben ott lakozik az endoplazmatikus retikulum! 
adatlap

Multi karakterek: Imagawa Takayama; Ago
avatar
Isha Dansei
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Chiyoko Tsuki on Szomb. Márc. 28 2015, 22:29

Danzou & Dansei


 Észrevettem a fiún, hogy nem valamiféle örömteli esemény kapcsán hagyta el a Fű országát és vándorolt Konohába. Előző gondolataimat megbántam. Egy kis bűntudat gyötört amiért azt feltételeztem, hogy esetleg titkolózni akar, vagy rejtélyes maradni. Valószínűleg egyszerűen csak nehezére esett volna a múltjáról beszélni, ahogyan ez nekem is az volt.
- Ez érdekes. Lehet, hogy ez a helyzet, én is erre tippelnék. - vakartam meg az államat ismét. 
♦ Szóval neki már külön megvolt a beavatása, és most én következnék. Ez lenne a helyzet? Ő is ugyanerre a következtetésre jutott, igaz, kiegészítéssel, de az most lényegtelen. Csak nem tévedünk mindketten...
- Értem, Dansei - helyeseltem mondataira a senseiünkkel kapcsolatban. 
♦ Végül is igaz. Ha ez tényleg a vizsga része, akkor mi értelme lenne egyáltalán, hogy segítsen? Mi magunknak kell megoldani a dolgot, egyes egyedül, a kreativitásunkra hagyatkozva. Jó kis fejtörőt talált ki az a bizonyos Kamisu, már ha ez az egész tényleg az ő műve.
- Kettéoszolni? Nem tudom, biztos, hogy jó ötlet ez? - vontam fel szemöldököm, de csak kedvesen, nem cinikusan - Ha ez az egész tényleg Kamisu sensei műve, akkor lehetséges, hogy a csapatmunkánkra kíváncsi, nem? De az is meglehet, hogy pont arra hajt, amit te mondasz. Hogy ketté váljunk. Ennek is lenne értelme, mert így külön megfigyelhetné az én képességeimet is. De ezt korábban is megtehette volna, miért várt volna eddig, miért küldött volna minket ide? És még az sem biztos, hogy ő áll a háttérben... - gondolkoztam el ismét. Pár másodperc csend. - Egy fene, váljunk szét, mást úgysem tehetünk. A találkahely legyen... - mutattam rá egy távoli üzlet felé, ami onnan még látható volt - bár nehezen - feltételezve, hogy partnerem ismeri a helyet - az a felszerelés bolt. Éjfélkor találkozzunk, rendben? Viszont ha valami történne velem, hogy fogsz megtalálni? - kérdeztem. Kicsit féltem azért, ki tudja milyen ügy ez, jobb ha biztosra megyünk.

_________________
avatar
Chiyoko Tsuki
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Isha Dansei on Szomb. Márc. 28 2015, 23:05

Tsuki könnyedén átlátta a helyzetet, és nagy meglepetésemre hasonló következtetéseket vont le. Bár az mindenesetre számomra meglepő volt, hogy honnan is tud a genniné avatásról, hiszen én is csak akkor értesültem róla, amikor elkezdődött. Lehet, hogy valaki már előre elmondta neki? De ezen nem volt időm töprengeni. A monológjaimat, egyszer-egyszer megszakította egy közbeszúrt „Értem Dansei”-el de ez különösebben nem szabott gátat a szónoklatomnak. Ezután ő is elmondta az észrevételeit. Számomra volt benne némi kivetni való és ezt meg is mondtam neki, vigyázva nehogy megsértsem.
- Nos, részben igazad van, de abba is érdemes belegondolni – mármint a szétválás kapcsán -, hogy jelenleg két olyan dologban vagyunk biztosak, amik előre lendíthetik a nyomozást. Az egyik természetesen az Étterem, a másik a kopasz. És sajnos egyszerre két helyen csak akkor lehetünk, ha szétválunk. És ha csak a vizsgádra fókuszálunk – mármint arra a részre, hogy megfigyelnek téged – akkor a küldetésekben leírtaknak nem biztos, hogy eleget tudunk tenni. Így tehát, én úgy gondolom, hogy mindenképp zárjuk ki ezt a vizsgatémát, azért, hogy a küldetésre tudjunk fókuszálni, akármennyire értelmetlen. És mivel egyikünk sem biztos abban a tézisben, hogy ez tényleg egy teszt, nem is szabadna ezzel sulykolni magad.
Elhallgattam egy pár másodpercre, hogy hagyjam ezeket a gondolatokat is leülepedni. Majd Tsuki tettre kész tervvel állt elő. Vagyis inkább az én tervem üres részeire talált megoldást.
- Éjfél, és a fegyverbolt. Rendben, megvan. Hmmm… viszont ahhoz, hogy jelezni tudjunk egymásnak valami telapaikus jutsura lenne szükségünk, de úgy gondolom, egyikünk sem rendelkezik vele. Szóval – itt benyúlok a táskámba és egy tekercs fáslit nyomok Tsuki kezébe – ezzel jelölhetjük azt, hogy merre haladtunk, és ha netán egyikünk nem érkezne meg időben, akkor a másikunk utána mehet. Úgy gondoltam, hogy kis fecnikre vágjuk, és rendszeres időközönként el-el hagynánk belőle darabokat, hogy egy kis útirányt mutasson. Persze, ha ez nem jó, akkor kiötlök valami más, de spontán ez jutott csak az eszembe. Amúgy te melyiket választod? Mész a kopasz után, vagy itt maradsz?
Kérdőn néztem Tsukira, várva válaszát. Belül úgy gondoltam az lenne a helyes, ha ő menne a kopasz után, több okból kifolyólag.
Egy, ha ez tényleg egy vizsga, akkor neki kell a feladat oroszlánrészét magára vennie.
Kettő, sokkal nagyobb esély van arra, hogy ő fut bele az emberünkbe, és ha netán meg kéne magát védenie, nem hinném, hogy könnyen adná magát. Nekem is egyszerűbb, ha maradok és figyelek. És mindenesetre talán ez a feladat a legkevésbé veszélyes az egész küldetésben. Elvégre medikus volnék, és nekik nem nagyon kéne csatározásokba keveredniük.

_________________
Mindenkiben ott lakozik az endoplazmatikus retikulum! 
adatlap

Multi karakterek: Imagawa Takayama; Ago
avatar
Isha Dansei
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Chiyoko Tsuki on Vas. Márc. 29 2015, 14:53

Danzou & Dansei 


 Danseiel közösen kiötöltünk egy tervet, de neki még volt pontosítani valója, amit türelmesen végig is hallgattam természetesen.
- Hmm, igazad van. Ha ez valami teszt is lenne esetleg - vagy vizsga - ami rám irányul, akkor is magára a feladatra kell, hogy koncentráljunk. Legalábbis amíg nem vagyunk magunkba biztosak. - sóhajtottam. Igazából már nagyon elegem volt ebből a feladatból, mert összezavart, és elbizonytalanított. Nem mintha nehezemre esett volna gondolkodni, de olyan minimális információval, amit kaptunk ez csak még bonyolultabb volt. 
- Köszönöm. - fogtam meg a tekercs fáslit. Nem lepődtem meg, hogy társamnál vannak efféle holmik, végtére is medikus lenne. Azonban ilyesféle ötlet nekem biztosan nem jutott volna eszembe. Remek ötlet. A fásliról apró darabokat tépkedek le, és egy "utat" készítek ami engem követ, így ha valami történne és nem érnék a bolthoz éjfélre tudni fogja, merre keressen. Zseniális. Tetszett a gondolkodása. - Rendben, akkor én megyek a kopasz után. Tudom, hogy biztosan nem vagy gyenge, de úgy gondolom jobb, ha te maradsz itt. Ahogy megbeszéltük, éjfél, és a fegyverbolt. Legyünk pontosak, hogy elkerüljük a kellemetlen szituációkat. 
Reméltem, hogy nem sértem meg a feltételezéssel, miszerint nem kéne veszélyesebb helyzetbe keverednie. Oké, hogy csak egy recept ellopásáról van szó, de mi van, ha Ichiraku konkurenciája - már ha valós a küldetés - annyira elszánt, hogy az ügy érdekében akár bérgyilkosokat is képes megbízni? Azért reméltem, hogy nem erről van szó. Őszintén szólva jobban örültem volna, ha kiderül, hogy tényleg a sensei műve, mert akkor véget ért volna ez a hatalmas tehetetlenség. A feladat adott volt, de semmi azon kívül. Mégis hogy várhatták el, hogy megoldjuk?
 Kicsit szokatlan volt még, hogy csapattársam van, de valahol belül boldog voltam. Jó érzés volt közösen kitalálni mi legyen a következő lépés, és annak ellenére, hogy nagyon kevés ideje ismertem Danseit, megbíztam benne. A sok otthoni viszály miatt különösen jó volt, hogy ilyen jól megértettük egymást. Természetesen ezt nem gondoltam valami hatalmas kaliberű küldetésnek, de első lépésnek azt hiszem jó volt, hogyt belé vetettem bizalmamat.
♦ Egyenlőre nem hinném, hogy gond lesz. 
Megvártam, amíg a kopasz elindult, majd követni kezdtem. 
- Légy óvatos, ki tudja mi van a háttérben - fordultam meg, és kacsintottam társamra, még mielőtt a férfi lábnyomaiba léptem. Már ha elindult egyáltalán. Ha nem, akkor csak várakoztam. 

_________________
avatar
Chiyoko Tsuki
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Shimura Danzou on Csüt. Ápr. 16 2015, 18:13

// Bocsi a késésért!!! Cserébe írjatok fel magatoknak fejenként öt chakrát! ^^ //

Kicsit talán - vagy éppen nagyon - kétségbe van esve párosunk. Három egyszerű fogódzóba kapaszkodnak. Ugyanabba a háromba, egész beszélgetésük alatt. Vizsga, kopasz ember, ramen stand. Ennyi? Ennyi volna az egész? Nem lehetséges, hogy valamit figyelmen kivül hagytak? Valóban lehetetlen volna?
Az idő és az események egy újabb támaszt rúgnak ki a sánta ötletek lába alól. A kopasz emberhez egy fiatal nő csatlakozik, majd a következő párbeszéd zajlik le:
- Kislányom, örülök hogy látlak.
- Szia apa, miért áldogálsz itt kint. Ne mond, hogy megint elhagytad a kulcsodat!
- Hát... Nos... - és a férfi szégyenkezve vizslatja tovább a földet.
Majd miután a hölgy kinyitja az épület ajtaját, bemennek. Így valószínűleg ott laknak, legalábbis nagy rá az esély. A továbbiakban Tsukinak el kell döntenie, hogy betörést kisérel meg egy Konohai polgár lakásába, vagy valami mást csinál. Ichiraku hamarosan kirakja a "betegség miatt zárva" táblát, majd elbandukol búsan.
Kevés nyom, kevés kapaszkodó. Mit kell ilyenkor tennie Konohagakure no Satou Geninjeinek? De ami fontosabb: mit tesznek?
Ami azt illeti, sem Dansei, sem pedig Tsuki nem rendelkezik túlzottan nagy tapasztalattal, már ami a ninjalétet illeti. Ennek ellenére rájuk bíztak egy küldetést. Újoncokra nem szokás C szintűnél nehezb küldetést bízni, és azt is csak kivételes esetben. Így a logika azt diktálja, hogy ez egy egyszerű, D szintű küldetés. Bár mivel a kémkedés lehetősége is adott, ezért könnyen B besorolásúvá is avanzsálódhat. De tényleg ez lenne a helyzet? Két geninre rábíznának ilyesmit? Dansei előélete alapján... Nos, van rá negyedszázaléknyi esély, de mégis mi értelme volna? A helyzet kifejezetten kellemetlen, mégis geninjeinknek kell megoldaniuk.

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Isha Dansei on Csüt. Ápr. 16 2015, 20:06

A megbeszélés végeztével, az agyamban már csak a tenni vágyás kapott helyet, és minden gondolatot kitörölt onnan. Valahogy enyhe bizsergés futott végig rajtam mikor belegondoltam, hogy elindul a kaland, és igazi ninjaként fogunk kémkedni, és jelenteni és… egy laza mozdulattal lohadt le minden lelkesedésem, mikor a kopasz lánya befutott.
~Kulcsok?... Apa?... ~ Gondoltam miközben az államat kapargattam össze a poros földről. ~ Ekkorát nem bakizhattam! Nem, nem! Alapos indokom volt őt gyanúsítani… de mégis… basszus, most mit gondolhat rólam Tsuki? Ilyen biztosan állítani, hogy ő az emberünk, most meg… áh! ~ Szidtam magam, miközben egy mély levegő kíséretében elfordítottam a fejemet a kopaszról és a lányáról, és a földet kezdtem bámulni. Közben Ichiraku is otthagyta az éttermét, és búsan elindult – feltehetőleg – haza. Nem értettem az egészet. Most már két gondosan megtervezett tervem dőlt dugába, a perc egy töredéke alatt, és ezzel együtt a tenni akarásom is. Csak ültem és vártam, hogy a rejtély magától megoldódjon. A kellemes hűvös szellő csiklandozta az arcom, és rebegtette a ruhám laza részeit. Fejemet két kezem közé szorítom, és mint valami őrült nézem a cipőim alatt átsiető hangyát, hátha ő tud nekem tanácsot adni. ~ Hogy lehet egy olyan küldetésünk, amihez még támpontot sem kapunk?! Minek képzel minket a Hokage?! Nem vagyunk mi gondolatolvasók! Áhhh! ~ Dühödten vetek véget egy taposással a menekülő hangya életének. ~És most akkor mi legyen?! Kullogjak haza, és adjam fel?! Semmi, de semmi támpontom nincs! ~ A dühöngésemnek, volt egy jó oldala, hiszen azzal, hogy mindent és mindenkit szidalmaztam, belül elkezdtem ismét megnyugodni, és a gondolataim ismét a kirakó darabjait próbálták újra a helyükre illeszteni. Homályos emlékképek soraiból próbáltam meg kihüvelyezni a küldetésünket. Mi is lehet a kiindulópont, mit nézhettem el? Fejemet felemelem, és egy széllökés ismét édesen simítja végig arcomat, és fújja bele Tsuki haját is. A hajszálak lebegése a szemem előtt, a nap fényében szőkének hatottak. Kellemesen lebegtek, engem pedig megbabonázott a látványuk. Majd hirtelenjében derengeni kezdtek az emlékek.
- Szőke hajú, viszonylag magas, kék szemű, hangtónusa átlagos” – ez volt amivel Ichiraku jellemezte az emberünket. ~ Szőke… sokan vannak szőkék, és kék szeműek.  Például én is szőke vagyok, meg a Sensei is… a sensei is… Na neeeeee! ~ Fejemet felkapva kezdtem a gondolatokat villámsebesen egységgé kovácsolni. A felismerésben persze vannak buktatók, de jelenleg ez a legkézenfekvőbb. Hogy a viharba voltam képes elsiklani e felett?! Gyorsan intettem Tsukinak, hogy jöjjön közelebb, majd miután már ismét hallótávolságon belül volt, vázoltam neki az új ötletem.
- Lehet, hogy végig rosszul gondolkodtam! Emlékszel mit mondtam? Mármint hogy hogy néz ki az emberünk? Szőke, kékszemű. És említettem a Senseit is nem? Ugye ő rá is illik ez a leírás, de hát Konohában nem csak ő ilyen. Viszont! Ma reggel nekem volt vele egy kis találkám, meg egy kicsit tanítgatott, de eléggé kapkodósan, mivel el kellett mennie „Randizni”! Ez azért már túlzottan egyértelműnek tűnik nekem! És mind emellé még azt is ki tudom nézni Kamisu-senseiből hogy csak heccből, de rákérdezget a titkos receptre, és Ichiraku meg a lánya miatt az egészet felfújja!
Izgatottan tekintettem Tsukira, és már-már remegni is kezdetem az elfojtott örömtől. Lehet, hogy most tényleg jól gondolom, vagy egyszerűen ismét valami buktatóba esek bele? Nem tudom, de jelenleg ez a gondolat az utolsó mentsváram.

_________________
Mindenkiben ott lakozik az endoplazmatikus retikulum! 
adatlap

Multi karakterek: Imagawa Takayama; Ago
avatar
Isha Dansei
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Chiyoko Tsuki on Szomb. Ápr. 18 2015, 12:32

 Végül nem indultam el a kopasz után, mivel újabb váratlan fordulat következett be. Emberünkhöz egy fiatal lány érkezett. A beszélgetésük alapján a gyanusított egyszerűen csak kizárta magát a lakásból. Tehát ennek a nyomnak annyi lett, mindvégig semmi köze nem volt a fickónak a dologhoz. Valahogy sejtettem, de azért társam kedvéért belementem a dologba és reménykedtem, hogy igaza lesz, mert már nagyon frusztrált a helyzet. De sajnos nem így lett. El tudtam képzelni, hogy Dansei mennyire kellemetlenül érezte magát, hiszen addigra már biztosan neki is egyértelmű lett a férfi ártatlansága. Éppen ezért egy kis ideig még úgy tettem, mintha nekem nem esett volna le. Mintha csak arra vártam volna, hogy kijöjjenek a házból. 
 Néha oldalra vetettem pillantásomat csapattársam felé. Kívülről is látszott, hogy mennyire erőlteti agytekervényeit. A tipikus nagyon erősen gondolkodom pozíciót vette fel. Egy kósza pillanatban, ahogy mintha dobbantott volna egyet lábával, elmosolyodtam. Meglehetősen aranyosnak találtam a fiút. Szimpatikus volt, hogy ennyire szívére veszi a küldetés sikerét. Én valahol már feladtam, úgy voltam vele, hogy úgysem jövünk rá semmire. Ichiraku is elment, a kopasz sem lehetett a pakliban többé. Némán hátradőltem a padban. 
♦ Ennek az egésznek semmi értelme. Akárhányszor próbálom összerakni a kirakóst, végül mindig csak egy halom apró részecskével találom magam szemben. De valaminek biztos kell lennie a háttérben. Végig rosszul gondolkoztunk volna? - sóhajtottam fel lemondóan. Szemem sarkából elkaptam társam intését. Fogalmam sem volt mit akarhat, de pozitív gondolataim voltak. Úgy tűnt mimikájából, mintha rájött volna a titok nyitjára. Bólintottam felé jelezve, hogy észrevettem az intését majd feltápászkodtam a padról és megindultam felé. 
 Türelmesen hallgattam végig mondanivalóját.
♦ Szőke, kék szemű, igen, rémlik. Mi, a sensei? Ez lesz az ! - futott végig az agyamban miután Dansei végigmondta. Az izgatottságtól nem bírtam ki, hogy ne húzódjon széles mosoly az arcomra, valamint szinte minden egyes szavára helyeslően bólogattam. Aztán mikor végzett, valami furcsa késztetés miatt jó szorosan átöleltem, persze csak ha nem ellenkezett.Kis idő múlva mikor leesett mit is csináltam, zavartan elengedtem.
- Ne haragudj.. őő.. én csak nagyon örülök a híreknek. .. - dadogtam - és, hogyan tovább? - kérdeztem szemezve a talajjal, elvörösödve.

_________________
avatar
Chiyoko Tsuki
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

8 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.