Ichiraku Ramen Bar

9 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Isha Dansei on Szomb. 18 Ápr. 2015 - 20:44

~Igen-igen ez lesz az! Ez lesz az!~ még mindig ezen kattogott az agyam. Örültem, hisz miért ne tettem volna. Megoldódni látszott a rejtély, és igazán büszke voltam magamra, hogy nem hagyott cserben a logikám, csak elment vakációra, egy időre. Tsukin is látszott, hogy izgatott lett a hírtől, és ő valahogy, kicsit közvetlenebbül fejezte ki ezt az örömét, mint én. Megölelt. Persze nem ellenkeztem, mert olyan hirtelen jött, hogy igazán nem volt időm lereagálni. Lélegzetem megakadt, egy ideig, és átadtam magam az ölelésnek. Igaz csak egy pillanatig tartott, mégis nagyon jól esett. Mikor kibontakoztam az ölelésből, láttam, hogy Tsuki kicsit megrettent a hirtelen tettétől, és gyorsan elvörösödött. Mosolyogtam, hisz ez egy nagyon kedves és aranyos gesztus volt minden tekintetben. Felálltam tettre késszen és elnéztem abba az irányba, amelyről érkeztem erre a furcsa küldtetésre. ~ A kórházból elindult, de nem tudom, hogy merre. Csak annyit tudok, hogy nagyon sietett, de ez nem elég… áhh… és mit fogok csinálni, ha egyáltalán megtaláljuk? Kezdjünk el kémkedni utána? Vagy csak szimplán menjünk oda és kérdezzünk rá nála egyenesen? Vajon mi lenne a helyes döntés?  Erről nem tudok, és szerintem nem is kéne egyedül döntenem… de akkor is… Tsuki nem ismeri a Senseit, noha még én sem annyira… ~ tanakodtam miközben az embereket figyeltem, ahogy áthaladnak az utcákon. A kérdés, hogy mégis mit kéne tenni, amikor megtaláljuk a Senseit, és neajdisten bebizonyosodna, hogy a teóriám helytálló. Belül valahol, kezdtem reménykedni, hogy ez is csak egy téveszme, és Kamisunak semmi köze hozzá.
- Hogy hogyan tovább… hát gondolom meg kéne keresni őt… bár fogalmam sincs, hol lehet. Hiszen mikor elhagytam a kórházat, már nem volt sehol. Lehet ott kéne kezdeni. A recepción talán látták merre ment. És ha ez nem jön be akkor… akkor nem tudom mit kéne tenni. 
Mondtam enyhe csüggedséggel az utolsó mondatot. Reméltem, hogy sikerül mihamarabb megtalálni, csak azért, hogy tisztázhassam a Sensei nevét. Hisz ezalatt a körülbelül egy hónap alatt, ha sokat nem is legalább azt megtudtam róla, hogy nem egy rossz ember. Talán csak furcsa a humora…ennyi.

_________________
Mindenkiben ott lakozik az endoplazmatikus retikulum! 
adatlap

Multi karakterek: Imagawa Takayama; Ago
avatar
Isha Dansei
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Chiyoko Tsuki on Hétf. 20 Ápr. 2015 - 21:40

Még mindig iménti tettem hatása alatt álltam. 
♦ Csak úgy a nyakába ugrottam egy ilyen apróság miatt... Semmi előzmény, csak úgy hirtelen. És jól esett. És mégegyszer megtenném. Á, egy idióta vagyok!  Tsuki, mi a fene van veled? 
Megpróbáltam előidézni ehhez hasonló dolgokat az életemben, de még sosem mutattam ki az érzéseimet ilyen formában "idegeneknek". Azt hiszem jogosan nevezhettem volna idegennek Danseit. De valami belül ezt tagadta, és ellenkezett. Valami azt éreztette velem, hogy már nem is ismerhetném jobban. És ez elég is volt ennek a valaminek, hogy a szokatlan érzéseket táplálja bennem. De hogy mi lehetett az a valami?...
 Olyannyira zavarban voltam, hogy a fél mondata nagyjából ki is esett. Hogy jobban értsem, rávetettem pillantásomat társamra. Egy kínos momentum volt ez is,  találkoztak tekinteteink... Nem is kell magyaráznom azt az örökkévalóságnak tűnő öt másodpercet. Amilyen gyorsan csak tudtam vissza is eresztettem íriszemet az előbbi helyére. 
♦ El kell terelnem a gondolataim! Mondjuk ez felé az ostoba sensei felé! Még nem is ismerem, de máris olyan ellenszenves a stílusa... Csak azért lenyisszantotta Dansei tanulási idejét, hogy nőzhessen? Micsoda egy szoknyapecér! Áá... nem megy.. nem tudom elterelni ezeket a hülyeségeket a fejemből! - ráztam meg kissé a fejemet, és hosszan pislantottam. Annyira talán nem volt észrevehető a dolog, mert arcom még mindig a földdel szemben vöröslött. Hiába próbáltam másfelé tekerni nyúlványaimat, egyre csak az előbbi ölelés volt a fejemben, és hogy mennyire jól esett. Felmerült bennem, hogy esetleg "úgy" tetszik a fiú, de aztán arra jutottam, hogy ezzel csak áltatnám magam. Tök egyértelműnek hittem, hogy ez mind a szeretethiányom megmutatkozása és TALÁN saját csapattársamba is beleestem picit ez mellé, úgy bónuszként. Remek. 
- R-rendben - hebegtem felvetésére, miszerint a kórház lehetne a következő úti cél, hátha ott többet mondhatnak. Logikusnak tűnt. El is indultunk az irányába. 
- És nehéz a medikus ninja tréning? - égettem magam tovább egy tök oda nem illő kérdéssel, amivel valamilyen szinten próbáltam oldani feszültségemet. Hát, nem sikerült. 

// Akkor ez az utolsó post a körben. :3

_________________
avatar
Chiyoko Tsuki
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Shimura Danzou on Szomb. 2 Május 2015 - 20:26

// Tsuki, Dansei //Dansei amolyan megvilágosodás-félén esett át. Persze hogy az igazságot ismerte fel, vagy netalán amolyan téveszme fertőzte meg elméjét, az már más kérdés. De, mint mondani szokták: minden kiderül. Előbb, vagy utóbb persze...
A Kis jelenet, vagy a kis jelenetek sokasága, mely - melyek? - lejátszódtak a két ifjú ninja között felkavarták az állóvízet, de Dansei szívverése már így is a magasba szökött, miközben Tsukié hasonló módon követte oda, noha enyhén szólva is más okból. Végül, feledve az enyhén kínos - vagy talán felemelő? - pillanatot, a két Genin azonmód felkerekedett és Konohagakure no Satou Korházát vették célba. Céltudatos lépteik nem tévsztettek az írányon. A Korházba érve különös beszélgetésre lettek figyelmesek ami a recepción belül zajlott:
- Te is láttad, olyan jóképű volt, ráadásul igencsak gavallér is...
- Igen tudom, képzeld, elhívott randira!
- Micsoda!!!! Téged is!?
Két csinos nővérke folytatta az előbbi beszélgetést és igencsak csalódott szöváltásba keveredtek, amelyben elég hangosan azt vitatták meg, hogy miképpen fogják kasztrálni azt a szőke fickót, aki így rászedte őket. Nem voltak éppen "vendégorientált" állapotban. A kérdés, hogy a kis Konohai Geninpárosunk ezek után hajlandó-e megpróbálkozni a recepción való kérdezősködéssel. Mindeközben természetesen nem akármilyen esemény zajlott a Korházban. A Híres Yamanaka Ino tartott éppen képzést néhány kezdő medikusnak. Nagyobbfajta tömeg vette körül ezt a "rendezvényt". Többnyire sérültek, betegek, olyan korházi emberek, akik képesek voltak még a mozgásra. Ino nem csak képességeinek, vagy külsejének köszönheti a hírnevét, hanem annak is, hogy Jó barátságban van a lehgendás Uzumaki Narutoval. Ez az esemény akár még kis időre le is kötheti Geninjeink figyelmét, azonban a küldetés nem oldja meg önmagát...

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

19-es csapat // két bolhás szemben egymással //

Témanyitás  Yoru on Csüt. 9 Júl. 2015 - 11:07

~ Muzan rettentően feszült, a természetéből adódna, vagy érez valamit ami elkerülte a figyelmemet?
Yoru gondolatai  pörögnek miközben társát pár lépés távolságból követi a fő utca forgatagában, néha néha tekintetét felemeli az Iuzuka fiú hátáról és figyeli merre mennek.
~ Az ott a Hokage rezidenciája, Mintha oda vezetne Muzan, de honnan sejtheti, hogy merre van Ai?  Valami nem kerek itt, hogy talált meg ilyen gyorsan, és honnan tudja hol van Ai? Lehet csapdába vezet? Lehet ez is a teszt része?
Léptei hosszában tempót vált és úgy alakítja a távolságot, hogy köztük még egy lépésre nőjön a távolság.
~ Bármit is legyen így jobb lesz. ~ Keze a köpeny alatt végigfut a fegyvertáskán és a rögzített fegyvereken. ~ Minden a helyén.
Jobb keze önkéntelenül is megáll az egyik kunaion és ujját a vég-gyűrűbe akasztva mozgatja a tokban fel le, a feszültség egyre jobban eluralkodik rajta. Valami zavarja de nem tudja megmondani, hogy micsoda.

//Yoru sosem volt intuitív ember, tényekből tökéletesen tud következtetni és jól, de a megérzései az esetek nagyobb százalékában nem helyesek.//

~ Remélem megint nem lesz igazam.
A fiúk a fő út „forgatagában” a távolban ismerős alakokra lesznek figyelmesek, Yoru nem is rejti véka alá meglepettségét mikor egyre közelebb érnek Ai-hoz és meglepő módon egy másik Muzanhoz.
- Mi a fene? Vagy hallucinálok vagy Muzan-kunnak a társa Muzan-kun!
~ Ez csapda! De melyik az igazi? Ai vajon tudja?
Figyelmét megosztva pattog tekintete a másik három résztvevőn. Miközben lassan körívesen elkezdi megkerülni az előtte álló Muzánt úgy, hogy a másikat vele együtt oldalról lássa, Tekintete közben többször is Ai tekintetét keresi.
// Ha tekintetük találkozik, Yoru fejével biccentve jelzi, hogy a lány jöjjön közelebb hozzá//

~ Ha szerencsém van egymásnak esik a két Inuzuka, és lerendezik egymás közt, ha nem akkor nekünk támadnak, akkor pedig nem jó, ha távol vagyunk. Ai biztos van olyan mozgékony mint én de Muzán szinte biztos, hogy még gyorsabb. Csak együtt van esélyünk.

// Ha Ai odajön Yoru mellé, akkor lassan hátrálásra próbálja terelni a lányt, hogy a rámenes nyújtson nekik hátulról menedéket, ha Ai nem  partner ebben akkor Yoru az előbbi helyen megáll és jobb kezében az addig idegesen mozgatott kunait köpenye alatt marokra fogja , úgy hogy a hüvelyk ujja legyen a gyűrűben.//

avatar
Yoru
Játékos

Tartózkodási hely : Magyarország nyomokban Yorut tartalmaz


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Inetsushi Ai on Pént. 10 Júl. 2015 - 16:41

Elhagyva az Akadémiát forgalmas útra értek. Ai kénytelen volt közelebb menni az egyre idegesebb Inuzukához, a tömeg miatt.
~Miért ilyen feszült? Talán nem találja Yoru szagát vagy esetleg a senseiét is a közelben érzi? Mindegy, ha nem osztja meg velem a problámáját nem érdeklődök. A lényeg, hogy nem szabad szem elől tévesztenem, mögötte kell maradnom. Remélem nem vezet csapdába, mert akkor ilyen közelről könyedén megzsebezhet... Nem ezt nem hinném. Nem vallna a klánjára, a társakat nem szokták cserben hagyni, ezt még én is tudom. Mégis rossz előérzetem van. 
Ai figyelmesen nézelődött a tömegben. Nem látott semmi furcsát. Ismerte az útat mégsem tudta eldönteni, vajon merre tartanak. Tudta nemsokára elérnek az Ichiraku Ramenhez, és éhes is volt nem ebédelt semmit, reggelire is csak egy almát evett, mert sietett.Meg is kérte volna Muzan-kunt, hogy álljanak meg és kapjanak be valami harapnivalót, nem is, hiszen meg kellet találniuk a társukat. Ez peddig fontosabb volt az éhségnél.
~Ha meglesz Yoru-kun, esküszöm vissza hurcolom őket ide és úgy is eszek egy finom rament! 
Nézett a stand fele és meglepő dolgot vélt felfedezni. A két társát látta nem messze. A lány először azt hitte képzelődik, megállt, megtörülte szemét, majd előre nézett. Ott állt Muzan két lépére Aitól, oldalra meg pár lépésre ismét Muzan állt Yoruval. Meglepödőtt, de csak pislogot a fiúkra. Muzan is észre vette a kis problámat, ahogyan a többiek is. Ai hátrált, nemsokára négyszög alakban helyezkedtek el.
~Nahát. Ez elég érdekes helyzet. Végre felpörögnek az események. De az is lehet, hogy csak egy kage bunshint használt Muzan a megtalálásunkra. Akkor viszont miért álltunk igy be és miért lepődött meg mindenki ennyire. Yoru még valamit monott is, de nem igazán figyeltem. Hmm...Szerintem valami nem stimmel. Egyre nő a feszültség. Tetszik.... Várjunk Yoru nekem jelezne? Oda megyek, nehogy nekem támadjon valamelyik kutyuli.
Ai gyorsan átlépett Yoru mellé, probálta leplezni örömét, amit a konfliktus váltott ki belölle, nem igazán szeretett unalmasan vánszorogni. Igyhát érdeködve várta a következményeket.
~ Ha már nem engednek csendben lopni a napot, akkor legalább történjen valami izgalmas.
Yoru lassan hátrálásra intette a lányt, aki engedelmeskedett és az Ichirakuhoz közeledett hátrálva. Egyik kezét hátratette az övtáskájához és megérintett vele egy kunait, majd megragadta, de nem húzta ki a helyéről. Nem akart kezdeményező lenni inkább várt egy darabig még. 
//Ha megtámadnák azt a kunait, húzza elő. De nem cselekszik, ha nem lesz muszály.//
~Meg kéne beszéljük, de jobban örülnék egy összecsapásnak. Végülis nincs sok kockázat, Yoru-kun nem ellenség, ami meg a Muzanokat illeti nem tudom, hogy melyik az igazi, ha egyáltalán köztük van. 
avatar
Inetsushi Ai
Játékos

Tartózkodási hely : Konoha falai közt


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 125

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. 11 Júl. 2015 - 11:58

// Ai-chan: Majd ha másik helyszínre váltunk, akkor nem kell az előző helyszínre is írni, hanem elég csak oda, ahová kértem a posztot. Oda mehet a reagálás. Tehát: Most nem kellett volna az Akadémia Mögötti Erdőségbe írni, hanem elég lett volna csak ide, de ide az ott történő reagálást is. Smile Nem hiba, csak mondom, hogy így sokkal jobban egy helyen vannak a dolgok //

Muzan mogorván tört előre a tömegben Yoru és Ai oldalán is, ám amikor a két Muzan meglátta egymást, látszólag Yoru Muzan-ja meglepődött, így Yoru és Ai a Ramenes Bódé mögé került, nagyon úgy tűnik, hogy magára hagyva csapattársukat. Bár innen még fedezhetik is, hogyha úgy alakul. Yoru Muzan-ja szemmel követte Ai-t, majd lassan odasétált Ai Muzanjához, aki csak figyelt. Megszagolták egymást, majd Yoru Muzanja megformálta a Tigris kézpecsétet, mire Ai Muzanja egy kevés füstöcske kíséretében eltűnt, Muzan pedig dühösen vergődött át a tömegen és lépett oda a bujdosó csapattársakhoz.
- Nem azt mondtad, hogy a csengődet Ai-nak adtad? Nem látom rajta csak a sajátját!
Méri végig a lányt, majd hátra néz a tömegben. A kis csapat, most a házak árnyékában áll, egy olyan utcarészecskén, ahol mintha az árnyékokba olvadva különülnének el a tömegtől.
- Érzem Tadaki-sensei szagát. Mit tegyünk? Van még körülbelül negyedóránk.
Mondta gyorsan váltva, majd feltett egy kérdést is, aminek nagyon olyan hatása van, mintha nem Ő akarná átvenni a csapat vezetését. Ugyan miért tenné? Hiszen csapatmunkára van most szükség. Miközben a válaszon gondolkoznak, Ai gyomra megmordul, felhívva magára a figyelmet. Természetesen Yoru és Muzan is észrevette, Ai "nagy örömére".


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Yoru on Hétf. 13 Júl. 2015 - 15:05

//Sorry a munka az munka//

A két Muzan egy pillanatig csak nézte egymást, majd úgy fest az igazi megszüntette a klónját ami Ai-chanért ment. Yoru meglepődötten tapasztalja az eseményt.
~ Klón!? Ami ennyire távol tud lenni az eredetitől?
-Ai-chan, a te Muzanod, beszélt és mozgott? Nem volt rajta semmi furcsa?
Kérdi Yoru halkan a lánykát, miközben keze még erősebben szorít rá a kunaira.

//Ha és amennyiben Ai válaszol, pont a válasza után kérdez Muzan Yorura a csengőt illetően.//
Muzán kissé nyersen fogalmaz, szavaiban némi düh és vadság keveredik.
-De azt mondtam, de milyen jogon von kérdőre egy olyan személy aki megtéveszti a társait.
Yoru hangja komor, és nehéz hanglejtésű.
-Nem tudom mi volt ez a technika de tuti, hogy nem egy sima klón. Szóval itt valami „árulás van”.
Szemei körbeszaladnak a tömegen és végül visszatérnek Muzanra, aki megállapította eközben, hogy Tadaki-sensei a közelben van és, hogy az idejük fogytán.
-Részemről belefér akár reggelig az itt rostokolás, de ha nem kapok egyenes választ akkor felőlem megoldja mindenki egyedül. Én védve vagyok, és ha abból kell választanom, hogy egy hazuggal működjek együtt, vagy megoldjam egyedül. Akkor ne a csapatra fogadj…. Mert veszíteni fogsz!
~ Ha nem ad normális választ akkor még bőven időben leszek, hogy távol kerüljek tőlük. Ai remélhetőleg megoldja egyedül, vagy megbízik Muzanban, az Ő dolga.
Yoru vár, feszülten várja Muzan és Ai reakcióját.
avatar
Yoru
Játékos

Tartózkodási hely : Magyarország nyomokban Yorut tartalmaz


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Inetsushi Ai on Hétf. 13 Júl. 2015 - 18:11

Ai nem lepödőtt meg a klónon. Örült, hogy igaza volt, de ez a cselekmény nem bizonyitotta, hogy nem csapdába sétált.
~ Valami nem kerek. Miért lepődött meg Muzan-kun, ha ő hozta létre azt a klónt? És miért nem szólt róla nekem? Yoru-kun is meglepődött, ezek szerint ő sem tudta. Valamit titkol Muzan-kun. De lehet, hogy csak képzelödöm. Mi fog ebből kisülni?
Yoru kérdése halk volt és óvatos. A lány hasonló hangnemben válaszolt.
-Igen, olyan volt mint az igazi, annak is véltem. Véleményem szerint nem sima klón volt.
Ai a két társa vitáját figyelve, elengedte a kunait. Humorosnak találta a kialakult, érdekes helyzetet helyzetet.
~Nyugottan dumálják ki magukat, de az én időm is fogyatkozóban van nem csak az ővék. Befejezhetnék lassacskán, még ma szeretnék ebédelni. Érdekes ötlet volt Yoru-kuntól, a csengő átadás, de mintha Muzannak nem tetszene annyira. Jobb lesz, ha én efelől nem nyilatkozom.
A lány csendben végighallgatja Yoru-kun utolsó mondatát, nem igazán szivlelve, amit hall.
~Nem tudom Yoru miért nem akar együtt müködni Muzannal, de meguntam.
-Fiúk. Hé! Nyugi van oké? Meg lehet ezt beszélni civilizált emberek módjára is. Rendben? –szólal meg higgadtan.
    //A válaszok után folytatja.//
-Muzan-kun nem tudjuk, hogy mi volt pontosan az előbbi technika, ezért szeretnénk, ha elmagyaráznád. Úgy-e Yoru-kun.
    //Muzan válasza útán hozzáteszi, esélyt sem adva Yorunak a közbeszólásra.//
- Én azon a véleményen vagyok, hogy ha már összeszedtél mindanyiunkat, akkor maradjunk csapatban. Elvégre később az igazi küldetéseken is együtt kell dolgoznunk. E mellett nagyon éhes vagyok, örülnék, ha bevonulnánk az Ichirakuba és elfogyaszthatnánk egy-egy ráment. Légyszi, a kedvemért! – nézett a társaira kegyelmet kérően.


A hozzászólást Inetsushi Ai összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 20 Júl. 2015 - 9:24-kor.
avatar
Inetsushi Ai
Játékos

Tartózkodási hely : Konoha falai közt


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 125

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Jiraiya on Vas. 19 Júl. 2015 - 18:31

// Ai: A Kage Bunshin no Jutsu egy komoly technika, amit nem ismerhetnek a Geninek, csak nagyon indokolt esetben. Ugye amit az Akadémián tanulnak az a Bunshin no Jutsu ami csak egy sima hologramszerű jelenést hoz létre a ninjából, amik el is tűnnek néhány másodperc múlva, így csak megtévesztésre jók. A Kage Bunshin no Jutsu egy tökéletes Klón, amely képes gondolkodni, van fizikai kiterjedése (Tehát nem olyan mint a Bunshin, ami csak olyan mint egy hologram) képes chakrát gyűjteni, chakrát felhasználni és hasonlók, ezért nagy szám. Ja meg a tapasztalatok a klón eltűnésével a használóba szállnak vissza. Ezért nem tanulható az akadémián, ezen kívül pedig Kinjutsunak, vagyis Tiltott Technikának számít. Így csak azok tanulhatják, akik egy olyantól tanulják el, aki ismeri a technikát. Smile Ezért Ai sem igazán ismerheti a jutsut, hacsak nincs olyan személy, aki mesélhetett volna neki. Ez Yorunak is szól, hiszen így megismerhetitek a technikát, ám Muzan voltaképpen most el is mondja majd nektek //


   Kérdések hada, felfokozott érzelmek és nagyon úgy tűnik, hogy Yoru a sikeres küldetést az egyéni "Játékban" látja. Nos, ha ez így van, akkor csapatban nem biztos, hogy képes lenne dolgozni, ám ha többet akar megtudni a technikáról, akkor ügyesen manipulálja csapattársát, hogy elmondjon neki mindent, ami sok esetben nem éppen csapatjátékos jellemre vall, de sok esetben így vezethető győzelemre egy csoport. Ha viszont valóban csak bizalmatlan, akkor teljes mértékben igaza van, ugyanis Muzan rendkívül keveset beszél magáról és arról, hogy mit tervez, ezzel pedig hátráltatja a többieket, miközben Ő elvárja, hogy csapatként működjenek.
   Muzan először felhúzta magát Yoru mondandóján, majd amint látta, hogy komolyan gondolja a fiú és valóban képes itt hagyni őket, valamint érzi és észrevette, hogy a saját hibájából fakadhat a csapat bizalmatlansága, tekintete azonnal megenyhült. Ám ekkor Ai is közbeszólt, mire Muzan bólintott. Természetesen Yoru sem tehetett mást, mert látta az Inuzukán, hogy készül elmondani a dolgot.
- A technika egy Kage Bunshin nevű technika. Magasabb szinten van, mint a ti Bunshinotok és az Akadémián nem tanítják. Ezzel a jutsuval egy tökéletes másolatot hozhatok létre magamból...

A fiú eddig higgadt és "normális" volt ám miután befejezte az igencsak rövidre sikerült magyarázatot, lesütötte a szemét. 
- Voltaképpen ez az egy technika Ninjutsu, amit képes vagyok végrehajtani az alapokon kívül...
Szégyenkezik el a fiú, miközben dühödt, de közben szomorú tekintettel a talajt nézi maga mellett. Nem reagált Ai szavaira, hagyta, hogy Yoru döntsön. Természetesen ha szólnak hozzá, akkor reagálni fog mindenre. Úgy tűnik, hogy érzékeny ponton érintette meg őt ez az egész Ninjutsus dolog. 


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Yoru on Vas. 19 Júl. 2015 - 19:42

Úgy fest Ai-t megnyugtatta amit Muzan mondott, de Yoru örök szkeptikus.
~ Kage mi? Honnan tudhatna ilyet?
Yoru teste megmakacsolta magát és elfordul társaitól szinte pattanásig feszültek izmai, hogy ágyúgolyóként meginduljon biztonságosabb területek felé, de az agya még mindig ott jár, amit hallott és lát.
~ Muzan… hazug? Csaló? Szerencsétlen?
- Nem bízom benned? Egy falkában nincsenek titkok… egy összetartó raj nem titkolózik a tagok előtt. Mi a baj veled? – Tekintete Muzanét keresi aki a földet bámulja..
- Válaszolj! Mért nincs társad? – Szinte ráordít Muzanra! Amire az utcai járókelők is felfigyelnek rájuk.
~ Fenébe, ezt elszúrtam.
Testtartása ellazul és gyorsan körbenéz…- Menjünk bentebb ?! – biccent az étkezde felé.
~ Fogy az időnk, vagy már el is fogyott, ennyit a biztos kis helyről.
Yoru belép a Rameneshez, és illedelmesen biccent a pultnál serénykedő hölgynek. Majd a pult végéhez lépve leül úgy, hogy tőle jobbra a fal felé legyen még két hely társainak. Mintha mi sem történt volna várja társat és bújja az étlapot.
~ Vagy elbukunk vagy nem, de ezt rendezni kell. Mert ha sikerrel járunk, ez a feszkó szétszed minket.
avatar
Yoru
Játékos

Tartózkodási hely : Magyarország nyomokban Yorut tartalmaz


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Inetsushi Ai on Hétf. 20 Júl. 2015 - 15:53

  //Oké, és bocsi. Nem tudtam, hogy tiltott technika Neutral . //
Muzan válasza megfelelt a kérelmeknek. A helyzet kezett egyenesbe jönni. Elméletben semmi gond nem volt, viszont a gyakorlat más, igy itt is becsúszott egy-két hiba és ezek forrása Yoru-kun volt.
~Fogalmam sincs, hogy miért akadékoskodik Yoru, túlságosan bizalmatlan. Nekem semmi bajom Muzan-kunnal. Pfhh fárasztó.
Forgatta  a szemeit Ai, nem értette min borult ki ennyire Yoru-kun.
~Hogy beszélt, mi volt ez a hangnem? Megérdemli, hogy megbámúlják, miért ordibált?! Nem volt szükséges. Mindegy végülis elértem a célom. Kaphatok rament. Yeah!
A lány mosolyogva bólógatott a bámuló embereknek, jelezve, hogy semmi gond.
-Jó Napot! - köszönt a kiszolgálónak.
Követte Yorut és leült mellé, majd inett Muzannak, hogy a másik oldalára üljön.
 ~Jobb lesz igy, ha egymás mellé kerülnének mégegyszer összekapnának valamin. Nem mintha most ki lenne zárva ez a lehetőség, de igy könnyebben tudom csillapitani a kedélyeket. És valamivel fel kéne dobni a társaságot, nagyon feszült a légkör. Nehéz feladatnak igérkezik.De hajrá.
-Hmm,akkor rendelek én először!-jelenette ki határozottan.
-Miso rament kérek!- szólt a hölgynek, és Muzanra, majd Yorura nézet. – Nektek melyik a kedvencetek ?
   //Érdeklödve végighallgatja a társait, ha megkapja a ramenét elvesz egy pár evőpálcikát és apró biccentéssel, mellkasa előtt összetett tenyérrel hozzáteszi//
-Itadakimasu!
avatar
Inetsushi Ai
Játékos

Tartózkodási hely : Konoha falai közt


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 125

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Jiraiya on Kedd 21 Júl. 2015 - 14:18

// Nincs baj, de igazából ha a karakter nem látott még egy technikát, akkor nem ismerheti Very Happy Tehát úgy ahogy a való életben, vagy a Narutoban. Max kikövetkeztetni lehet egy technika működését és találgatni, hogyha valaki még nem látta használatban vagy nem ismeri. Smile Nem tudom, hogy mondtam-e már, de ugye az NJK-at Én irányítom. A környezetnek megfelelően pedig mindenki felhasználhat eszközöket. Tehát, hogyha egy erdőben vagytok akkor követ, botokat mindenképpen találhattok, ám ha egy folyót kerestek, akkor azt nem írhatjátok, hogy találtok, ugyanis az egy ritkább dolog, amit Én döntök el, hogy megtaláltok-e. Egy faluban ugye az árusok, járókelők azok, akik kitöltik a területet, ám ők NJK-k, akiket Én irányítok. VISZONT, amit Yoru leírt, hogy a járókelők felfigyeltek, azok teljesen ésszerű reakciók voltak, ezért leírhatta, viszont azt már nem írhatta volna, hogy odarohan valaki és jól megüti, vagy átnyújt neki egy virágot. Ezeket már én irányítom, ám amit Yoru leírt ez egy olyan reakció, amit a való életben is reagálnának az emberek. Így hibát nem vétett. Ezeket csak azért írom le, hogy tisztában legyetek a dolgokkal. Smile Elvégre Tanuló játékon vagyunk. //


   A csapat egyre inkább kezdi megismerni a másikat, ám ennek következménye nem úgy tűnik, mintha a csapat ütőképességének növekedése lenne. Persze még csak most lettek egy csapat és most nemrég kapták meg a feladatukat, így bőven lesz idejük összeszokni, feltéve, hogyha nem kell visszamenniük az Akadémiára.
   Yoru heves reakciójára Muzan továbbra is csak lesütött szemmel nézett, ám amikor felemelte a hangját a fiú és megragadta az Inuzukát, az villámló tekintettel szúrta keresztül Yoru-t aki észrevette magát és a tömeg figyelmét felkeltve, elengedte Muzan-t, aki nem reagált és nem mondott semmit. Ám nem is kellett, ugyanis a kellemes Ichiraku Ramen illata, amely méterekre érezhető volt, befelé csalogatta a fiatalokat és most már Yoru is úgy érezte, hogy jobb lenne mindent odabent megbeszélni, így követték Ai-t és mind befelé igyekeztek. Ám amikor a lefelé lógó vászondarabokat odébb lökték, hogy belépjenek egy nem várt dologra bukkantak.
   Szinte egyszerre dermedtek kővé és öntötte el őket az adrenalin, ugyanis a pult bal szélén egy vékony testalkatú, kendőt viselő, szemüveges férfit láttak féloldalasan, aki éppen egy hatalmas adag tésztát tolt az arcába, majd amikor megérkezett a három Genin, feléjük fordult. Először természetesen nem tudta, hogy kik a jövevények, úgy gondolta, hogy újabb vendégek, ám amikor meglátta tanítványait, egy pillanatra Ő is ledermedt. Bizony, Tadaki-sensei ült a pultnál és tömte magába a tésztát, melynek egy kisebb része még ki is lógott, így a három Genin és a Sensei egymást bámulták.
- Mu a föne?!?!?!
Kiállt fel a sensei teli szájjal. Bizony, a tészta és a lé a teljes arcát kitöltötte, így alig bírt beszélni, ám a megerőltetett kiáltás eredménye az lett, hogy hatalmas köhécselésbe és fulladozásban tört ki a Sensei, majd lefordult a magas székről és a földön fetrengve próbálta leküzdeni a torkán akadt falatokat. Ezt persze meglepetten nézte végig a három Genin, akik ha akartak volna sem tudtak volna elmenni, ugyanis a meglepettség és az azt követő igencsak komikus és esetlen jelent teljesen oda ragasztotta őket a talajhoz.
   Eközben Tadaki-sensei lassan leküzdötte az ételt. Arca teljesen el volt vörösödve, szeméből ömlött a könny, majd amint feltápászkodott, a Geninek meglátták a csálé szemüveget, amely keresztbe volt a fején, az orrából pedig egy tésztaszál lógott... Na több sem kellett a jó öreg Ichirakunak, hatalmas nevetésben tört ki, még az ételek készítését is abbahagyta. A sensei pedig zavarában megfogta az orrából fityegő tésztadarabot és egy villámgyors mozdulattal a földre dobta, majd a vörösségtől felrobbanni készülő arcával úgy mosolygott, mint még soha.


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Yoru on Kedd 21 Júl. 2015 - 15:40

// Akkor a besétálás utáni írásomat kérem figyelmen kívül hagyni, bár már úgyis megtetted Very Happy //

~ Nekem ez valahogy nem fekszik, nem tudok megbízni valakiben aki egy egyszerű kérdésre sem képes válaszolni?
Puffog magában Yoru miközben fejét félrehajtva belép a ramenes bódéba.
- Szép napot. – Mondja fog összeszorítva minden erejével elfojtva a belső feszkóját. Ám a következő eseményektől körülbelül minden addigi dühe elszáll. A pult túlsó végén Tadaki-sensei embertelen mennyiségű tésztát falt befelé. Nem meglepő módon mikor a mester a három Genint meglátta, a sokktól félrenyelt és majd meg fulladt.
~ Ilyen nincs! ~ Gondolta meglepetten és tágra nyilt szemekkel nézte végig a mester haláltusájának tűnő fetrengését a földön. ~ Hogy kerül ide, és milyen meglepő, hogy pont Muzan vezetett minket pont erre a helyre. ~ Tekintete szúróssá vált és ismét a „bolhás” felé fordul.
- Erre még visszatérünk, már csak a későbbi véletlenek elkerülése végett is. – Szavait mint a köszönést ismét a fogai közt erősen visszafogott hangvételben préseli ki.
~ Nem kell a senseinek tudnia, hogy a csapata máris szétesőben van.
-Sensei? Itt? Milyen kellemetlen meglepetés. De még van pont 10 percünk, hogy egérutat nyerjünk. – Hangja kissé nyugtalan de a tréfálkozás kihallható belőle.
avatar
Yoru
Játékos

Tartózkodási hely : Magyarország nyomokban Yorut tartalmaz


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Inetsushi Ai on Szer. 22 Júl. 2015 - 9:38

//Rendben, akkor az én postom lényegtelen részét is figyelmen kivül kell hagyni Smile .//


~Huh, abba hagyták végre. Jövök már ramne.
Ai elégedett mosollyal az arcán a ramenes felé vette az irányt, egy határozott mozdulattal félre tolta az őt akadályozó vászon darabokat.
-Jó napot!-köszönt vidáman a kiszolgálóra, de amikor tekintete a pult másik oldalára siklott meglepő felfedezést tett. Ijedtségében mozdulni sem tudott, beharapta az alsó ajkát és meredten bámúlt az ott ülő férfira, aki nem más volt, mint az az ember, aki elől bújkálnak, Tadaki-sensei. A többiek beértek és a sensei is észrevette a rendellenességet.
~ A fenébe! Ő, meg mit csinál itt? Hogy lehetünk ennyire szerencsétlenek? Sssz…. Ezt most megcsináltuk.
A férfi torkán akadt az étel a meglepedtségtől, felkiálltott valami alig érthetőt. Ezekkel a tettekkel megkezdödőtt a küzdelem a ramen és Tadaki-sensei között. A tészta állt nyerésre.
-Ööö.., Sensei.... Jól van?
~Hmm, érdekes. ~ Ai feszültsége elszállt, mosolyogva nézte a fuldokló férfit, ám amikor az leesett a székről és fetrengeni kezdett a főldön, a lány nem birta tovább. Elfordult, kezét a szája elé téve probálta visszatartani a nevetést. Amikor vissza pillantot leelenőrizni a sensei él-e még, halk kuncogásban tőrt ki apró rászkodás kiséretében.
Tadaki-sensei feltápászkodása útán a helyzet még kinósabb lett. Ichiraku nevetésben tört ki. Lassacskán Ai sem tudta eléggé visszafogni a kacagást. Szerencsére Yoru-kun közbe szólt és kibillentette a lányt.
-Igen igaza van Yoru-kunnak. Nekünk most nincs időnk a senseire. Ezért távoznánk is.- siettetően nézett a társaira.-Öröm volt őnnel találkozni. De amint már mondtam, sajnos, sietünk.
Hátrálni próbált jelezve a csapat többi tagjának, hogy valóban indúljanak már.
-Visszlát!-mosolygott erőltetetten.
avatar
Inetsushi Ai
Játékos

Tartózkodási hely : Konoha falai közt


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 125

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Yoru on Szer. 22 Júl. 2015 - 17:05

// Sorry, hogy így alakult//

Hírtelen a rameneshez egy chunin mellényes nő toppan be és határozottan lép Yoruhoz és kezébe nyom egy tekercset amint a fiú elvette tőle az alak köddé vált. A fiú arcán meglepettség ül ki és értetlenül néz a senseire. Majd a tekercset kinyitja.
„ 18:00-kor Főkapunál jelentkezzen teljes felszerelés, és két napi élelem legyen a készletezve. További utasítás a helyszínen a vezetőtől!”
Yoru arcán kisebbfajta rémület ül ki.
~ Két napi élelem, két napi út ide a Homok is. Apa?
A tekercset átadja Tadaki-senseinek, majd mikor látja a férfi végigfutotta szemével, illedelmesen meghajol felé, majd társai felé is fejet hajt. A következő pillanatban már lép is ki a vendéglőből. És indul a megadott cél felé.
avatar
Yoru
Játékos

Tartózkodási hely : Magyarország nyomokban Yorut tartalmaz


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Jiraiya on Pént. 24 Júl. 2015 - 11:13

// Ai: Téged viszlek tovább, nemsokára jönnek az új társaid, addig viszont kicsit megedzünk! Smile 
Viszont kapsz +10 chakrát az eddigi játékodért. (Yoru, ha igényt tartasz rá, akkor majd a mesélésed végén említsd ezt meg a mesélődnek aki majd hozzá írja a jutalom javaslatnál az "előjátékért" járó jutalmat)  //


   Bizony, mióta az új Hokage elfoglalta a helyét a faluban, nagyon sok apró dolog változott meg, amely egy egységet alkotva, bizony nagy változtatásnak tűnik. Mostanság a Hokage, saját kezűleg szeret olyan csapatokat összeállítani, aminek nem tudni, hogy mi lesz a vége és hogy mikor gondolja meg magát. Jelenleg is több Konohai csapat is küzd a folytonos változtatásokkal, ám ez nem is jöhetett volna rosszabbkor...
   A megjelent Chuunin átadott egy üzenetet Yorunak, majd kissé biccentett egyet Tadaki-senseinek és neki is átadott az egy üzenetet, majd Yoru sietősen távozott. Talán Ő még nem tudja azt, amit a Sensei: Kivették a csapatból és jelenleg csapat nélkül fogják őt beosztani oda, ahol éppen szükség van rá. Nos ennek előnyei és hátrányai is lehetnek, elvégre sokrétű ninjáváv válhat, ám a csapat kötelékében a Ninja erősebbé válik. Bár olyan is van, akit a csapat csak hátráltat.
   Miután Yoru elment és Tadaki-sensei felfogta a változtatásokat, csalódott és kissé gondterhelt arccal nézett végig a kérdő tekinteteken. Mikor látta Ai és Muzan reakcióját, elmosolyodott, majd így szólt:
- Nos, úgy tűnik, hogy Yoru-kunt kivették a csapatunkból, így valószínűleg nemsokára egy újabb Geninnel fogunk bővülni. Éppen ezért a Küldetésnek vége, adjátok ide a csörgőket.
Mondta Tadaki-sensei, majd nyújtotta a kezét. Muzan-kun szúrós tekintettel nézett a kinyújtott kézre, mintha csak meg akarná harapni, majd egy kicsit közelebb állt Ai-hoz és a fülébe suttogott.
- Mi van ha ez csapda és csak így akarja megszerezni a csörgőket?
Teszi fel a kérdést, mire a Sensei kissé elmélázva kinéz az utcán járkáló emberekre.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Inetsushi Ai on Pént. 24 Júl. 2015 - 15:55

  //Köszi. És oké igyekezni fogok Smile//


- Szia.- köszönt a fiú után.
Ai a történeteken nagyon, meglepődött. Kissé szomorú is lett, hogy már is meg kell váljon egyik csapattagjától. 
-Nem szerintem nem az. - mondta csügetten.
A lány előkotorászta a csengőt a zsebéből.
-Parancsoljon sensei.-átadta a csengőjét és kérdően nézett Tadaki-senseire, nem  tudta, hogy mi fog történni.
~Oh, tönkre ment a mai programom, lehet, hogy mégsem leszolyan jó ez a nap, mint amilyennek igérkezett? És mi ez a kételkedés Muzan-kuntól? Nem vall rá. Mindegy. Vajon ki lesz az új társunk? A sensei sem valami vidám, őt is meglephették a történtek. Most mit kéne tennem? Leülhetnénk enni is akár, de nem tudum, ezt, hogyan tegyem szóvá.
-Tadaki-sensei? Most mehetnénk haza akár? Mert, ha igen azt javaslom, hogy maradjunk itt enni. - Probálta feloldani az ismét rémes légkört.
avatar
Inetsushi Ai
Játékos

Tartózkodási hely : Konoha falai közt


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 125

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. 27 Júl. 2015 - 20:58

// Genkou, Ai - Ai írj először utána pedig megvárjuk Genkou posztját //


Ai átnyújtotta tehát Tadaki-senseinek a csengőt, mire Muzan is megtette, ugyanis valójában úgy gondolta, hogyha ez egy trükk, akkor bukjon el a csapat maradéka is, ne csak egy ember. Ezért nyugodt szívvel adta át a csörgőket, amiket Tadaki-sensei el is tett, majd Ai válaszára, csak egy mosollyal reagált, ami kiragadta a kis csapatot ebből a kissé nyomott hangulatú beszélgetésből.
- Oyy! Együnk! Ichiraku-san! Négy adag rament kérünk!
Mondta a férfi, majd visszaült arra a helyre, ahonnan az imént leesett... Négy adag ramen? Lepődött meg talán a két Genin, majd Muzan leült a székre, ahogy Ai is.
- Tadaki-sensei... Miért négy adag Rament rendeltél?
Tette fel a kérdést Muzan, majd a sensei meglepődött arccal nézett rá, végül leesett neki, hogy a két genin nem tudhat az Ő levele tartalmáról.
- Óh... Elfelejtettem - Vakarta zavarodottan a fejét a Sensei - Úgy tűnik, hogy a csapat még két új társsal bővül majd.
Mosolyodott el, arca pedig már piros és derűs volt. 

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Inetsushi Ai on Kedd 28 Júl. 2015 - 15:16

Tadaki-sensei érdekes kijelentése felkeltette a lány érdekődését.
~Négy adag rámen. Minek olyan sok? Ennyire éhes lenn-e még a sensei? Az előbb is óriási adag tésztát falt fel. Ebből a négyből meg minimum egy tál jut neki is. 
Már a lány is akart kérdezni, de Muzan-kun megelőzte. Kiváncsi tekintettel hallgatta végig a férfi válaszát.
Leült Ai is Muzan mellé. Még mindig nem fogta fel, hogy mi történt. Véleménye szerint nagyon gyorsan találtak, új embereket. Már az is furcsa számára, hogy egyszerre kettőt is. Nem volt sok ideje agyalni ezen, mert amikor kihozták végre a ráment csak arra koncentrált. Mosolyogva nyúlt az evőpálcikákért.
-Itadakimasu!-tette hozzá apró biccentéssel és mellkasa előtt összetett tenyérrel.
Elégedetten ette az ebédjét. Úgy vélte megküzdőtt érte és megérdemli, hogy végre nyugodtan elfogyaszthason egy rament. 
-Tadaki-sensei. Kik fognak csatlakozni? És ők honnan tudják, hogy mi itt várjuk őket? - kérdezte érdeklődve miután befejezte az evést.
avatar
Inetsushi Ai
Játékos

Tartózkodási hely : Konoha falai közt


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 125

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Rabada Genkou on Kedd 28 Júl. 2015 - 18:47

Reggel volt. A gyomrom korgására ébredtem, nyújtózkodva gondoltam arra hogy ma találkoznom kell valakivel, vagy valakikkel nem tudom pontosan csak annyit hogy találkám lesz. Felkeltem 20 percnyi szenvedés után, és lefürödtem hogy frissebb legyek, ezután elkezdtem a szokásos reggeli dolgokat: gombásrántotta amit félig alva fogyasztottam el a fürdés ellenére, mégegy tusolás ami tényleg felébresztett, és egy kis bemelegítés. Gyakoroltam a jutsu kézjelek gyors formálását, kiválogattam a ruhákat- melyiket használtam már ötször, melyiket tízszer - és felvettem a legfrissebb genin ruházatot amit csak találtam. Ezután rendet raktam mindenhol ahol még anti-rend kataklizma tombolt, és végül amikor már minden megvolt és még csak 11 óra 28 perc volt elkezdtem elfogyasztani a második reggelit üdítésképpen. Végül belemélyültem az újságba...  12 óra 11 perc volt mire feleszméltem és rohamosan úszott rajtam a verejték mire rájöttem hogy mit fogok ezért kapni ha szembetalálkozom azzal akit a Hokage küldött elém hogy várjon rám. Gyorsan megittam egy pohár vizet, felvettem a shinobi felszerelést, és a lakásomat bezárva rohantam a híres Ichiraku Ramen Bárhoz. Pénzt, fegyvert és minden szükséges csecsebecsét hoztam ami kellhet, még az üzenetet is amiben arról tájékoztatnak hogy meg kell jelennem. Árkon bokron rohantam amerre rövidebb volt. Mire odaértem a Bárba látszólag már vártak rám...
avatar
Rabada Genkou
Játékos

Taijutsu Pontok : 30

Tartózkodási hely : Ahol nyulak vannak ^^


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 275

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Jiraiya on Szer. 29 Júl. 2015 - 22:08

Ai kérdésére Tadaki-sensei készséggel felelt.
- Az egyik Shinobi neve Rabada Genkou. A jelentésben és a tájékoztatóban, amit az imént kaptam, az állt, hogy Sunagakuréból jött, viszont itt vendégeskedik és ezért a mi csapatunkba osztották be. Ahogy ott állnak a helyzetek, valószínűleg sokáig marad majd.
Mondta Tadaki, majd a székkel a lány felé fordult. Ekkor kikapták a Rament és mindenki elkezdte befalni, kivéve a Senseit, aki folytatta a beszédet, miközben a Geninjei jó ízűen ebédeltek.
- A másik tagunk még nem csatlakozik hozzánk, azt pedig nem említették, hogy miért...
Mondta, mire fellibbent az Ichiraku Bár szövetfüggönye és belépett egy fiú... Genkou gyors és hosszú utat tett, mire végre ideért és hát eléggé kifáradt. Tadaki-sensei azonnal felismerte a fiút. Genkou előtt három személy ült. Baloldalon legszélén egy Chuunin egyenruhás Férfi, aki kendőt és szemüveget viselt. Barátságosan mosolygott. A férfi mellett jobbra egy vöröses, feltűzött hajú hölgy ült, aki eléggé lenge öltözetben díszelgett, valószínűleg egy Genin. A lány mellett jobbra pedig egy unott képű Fiú ült, aki ügyet sem vetett az érkezőre, meg sem fordult, hanem lapátolta befelé a Rament.
- Áh! Biztosan Te vagy Rabada Genkou! Üdvözöllek.
Állt fel a férfi a székéről, a kezében egy tányér, frissen készült Ramennel.
- Tessék - Nyújtja felé mosolyogva - Ez a tiéd! Ülj le közén, elvégre mostantól Te is Konoha 19-es Csapatának a tagja vagy.
Nos nagyon úgy tűnik, hogy a fiatal Sunagakurei új csapatba került? Bizonyára sok kérdése van, amit ha feltesz a Senseinek, akkor valószínűleg tud válaszolni rá, ám ha le akar ülni, akkor hely már csak a vadul "zabáló" fiú mellett van.


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Inetsushi Ai on Csüt. 30 Júl. 2015 - 15:11

Ai elégedetten falta be a tésztát miközben a férfit hallgatta.
~ Mhm, de finom ez a ramen. ..... Rabada Genkou, sohasem hallottam. Nem is csoda a, hisz sunagakurei. Vajon ki a titokzatos másik alak? És mikor csatlakozik? Végülis mindegy. A lényeg az, ami most van.
A lánynak nem volt ideje tovább gondolkozni, mert belépett egy vendég, aki feltehetőleg a várt személy. Ai megfordult és köszöntötte a jövevényt.
-Szia!- ~Nem is kellet sokat várni rá. Ez nállam egy jó pont.
Mosolyogva vissza fordult az ételhez, feltünt neki, hogy valaki nem köszöntötte az új társat.~Chh, Muzan-kun már megint kezdi. Habár nem tudom eldönteni, hogy duzzog vagy csak nagyon tetszik neki a rámen.~ A szemét forgatva kicsit oldalba bökte a fiút a könyökével és halkan hozzátette:
-Köszönhetnél neki.- egy mosolykát is elengedett, nehogy megsértödjön Muzan-kun.
avatar
Inetsushi Ai
Játékos

Tartózkodási hely : Konoha falai közt


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 125

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Rabada Genkou on Csüt. 30 Júl. 2015 - 18:51

Megtéve a hosszú utat végre elértem az étkezdét, ki is fulladtam rendesen és nemegyszer el is tévedtem: kétszer. Egyszer egy mosodához értem, onnan adtak egy irányt és végül egy shinobi felszerelést árusító szaküzletbe jutottam. Ott is kértem útba igazítást és végre a pontos helyszín megadása után elértem tüdőtköpve a kitűzött célt. És belépve megtaláltam váróimat.
Amikor bementem körbenéztem és e három leírt személy egyike, a legidősebb aki nyílván a sensei, üdvözölt és felém nyújtott egy tányér Rament, eközben a lány is felémfordult és köszöntött - Helló...- mondtam nagy levegőt véve. Átvettem a tányért, megköszöntem és leültem a fiú mellé, de nem kezdtem el enni mert úgy éreztem felfordul a gyomrom a sok rohanástól. Két-három másodperc múlva miután kifújtam magam, már javarészt elmúlt ez az érzés és jóízűen belemerültem a finom étel elfogyasztásába.
Miután megettem, csak akkor tudatosult bennem hogy társaságban vagyok, és az idegenek között egy pillanatig zavarban voltam. - Szóval akkor tag lettem a 19-es csapatban?- kérdeztem- és... akkor ön lett a senseiem? Megkérdezhetem a nevét?- tettem fel a kérdést szégyenlősen. És a pultnál álló embertől kértem mégegy adagot... és egy italt...  
avatar
Rabada Genkou
Játékos

Taijutsu Pontok : 30

Tartózkodási hely : Ahol nyulak vannak ^^


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 275

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Ginoo Yukizaki on Vas. 2 Aug. 2015 - 12:27

Ginoo nem magától ébredt. Ennek két oka volt. Az egyik, hogy ma nem lett volna tanítás a másik pedig, hogy a tegnapi különleges edzés nagyon lefárasztotta. Mégis fölébredt mert valaki jött hozzá. Mikor pedig kinyitotta az ajtót a legnagyobb meglepetésére egy ANBU-val találkozott. Egy igazi élő ANBU-val. Úgy látszik a tegnapi meglepetéseknek még nincs vége. Bekerült egy genin csapatba. És még egy egyéni feladatot is kapott. Igaz nem illik hozzá, de mindent megtesz, hogy megfeleljen. Mikor magára marad akkor sietősen el is kezd öltözni. Igaz az apja csinált neki reggelit, de biztos meg fogja érteni, hogy ha egy ramen bárba megy akkor nem eszik előtte. Még utoljára a bábját a hátára veszi hisz nélküle nem megy sehova és el is indul. Tudja hol van az a hely. Mikor már látja akkor azt is látja, hogy egy fiú előtte lép be.  Követi. Talán furcsa képet mutathat a bábjával a hátán egy ramen bárban, de talán láttak már furcsábbat is. Szétnézve meglátja a fiút az egyik asztalnál ül. Ha a fején van a sunagakurei fejpánt akkor biztos, hogy oda kell mennie ha nincs akkor kicsit bizonytalanabbul áll meg az asztal mellett és mutatkozik be. Bár ott van a neve a ruháján. Elég ideges és kicsit elakadozik a hangja.
-A nevem Ginoo Yukizaki. Ide kell jönnöm?
avatar
Ginoo Yukizaki
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Konohakagure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 385

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Jiraiya on Vas. 2 Aug. 2015 - 17:37

// Na a helyzet az, hogy ha jól tudom, akkor egyikőtök sem játszott még Csapatban, más Játékosokkal. Ezért egy kicsit szokatlan lesz, de ha jó a szerepjátékotok, (ami fejlődhet ha nem a legjobb) akkor nagyon fogjátok élvezni
Yukizaki: Olvass majd vissza egy kicsit. AZ előző posztokban ott a Sensei képe és leírása, valamit Muzan az NJK-társ leírása is ^^  //


[Ai & Genkou]
Amikor Genkou megérkezett, Ai oldalba bökte Muzan-kunt, aki csak zavart arckifejezéssel nézett a lányra, majd nemtörődöm tekintettel a Sunagakurei felé fordult és teli szájjal, felfújt arccal, köszönt.
- Szefafsz!
Nos igen, teli szájjal nem a legkönnyebb a beszéd, így még egy kevés Ramenlé is elhagyta a száját, ám szerencsére nem Genkou arcát érte a találat, hanem mellette haladt el a pult mögé. Lassacskán eltelt néhány perc, Tadaki-sensei pedig letette a jóízűen elfogyasztott Rament, Genkou pedig feltett a kérdését.
- Nos igen. Bár még történhetnek változások, de úgy néz ki, hogy mostantól együtt fogtok fejlődni és én, Moku Tadaki leszek a Senseied!
Mutat magára büszkén, majd elneveti magát. Egészen jókedvű figurának tűnik. Ám ahogy a sensei elcsendesedett, kintről behallatszott egy mondat, amely egyébként nem is keltette volna fel egyikőjük érdeklődését sem, ám a név megütötte a fülét Ai-nak, Muzannak és Tadakinak. Persze Genkou is észrevette volna a dolgot és különösképpen a név említését, ám Ő egyenlőre nem tudhatja, hogy miről van szó.
- A nevem Ginoo Yukizaki...
Hallják meg, majd Tadaki-sensei feláll és mivel már mindenki befejezte az evést, int a Genineknek, hogy kövessék őt. Így mind kilépnek az Ichirakuból.


[Ai, Genkou, Yukizaki]
   Yukizaki követve az ANBU utasításait, a megbeszélt helyre igyekezett. Észere vett egy Geninkinézetű alakot, aki az Ichiraku Ramen-bár előtt foglalt helyet az egyik faasztalon, ám a Sunagakurei fejpánt nem volt rajta és nagyon úgy tűnt, hogy kissé zavarodott, megilletődött arccal néz vissza Yukizakira.
- Öhm... Üdvözlet. A nevem Hada Matsushi. Nem tudom, hogy ide kell-e jönnöd.
Néz maga elé az asztalra, ám ekkor fellebben az Ichiraku-ramen bár függönye és kilép az utcára egy kendőt viselő, szemüveges Chuunin egyenruhát viselő férfi. Pár másodperc múlva követi őt egy vörös hajú, fiatal lány, egy unott képű, borzolt hajú fickó, akinek a szája szélén még ott van az elfogyasztott Ramen maradéka, valamint egy fiatal és alacsony, vékony fiúcska, akinek az arca elég helyes. Bizonyára népszerű lehet a lányok körében? Vajon mennyire lehetnek erősek?
   Ahogy Yukizaki is végignéz a a csapaton, úgy ők is végigmérik őt. Láthatják a hátán lévő bábot, valamint a ruházatát és az arcát. Nem hétköznapi fickó annyi biztos, a Chuunin egyenruhás férfi pedig csak mosolyog rá.
- Ginoo Yukizakit mondtál? Hogy-hogy itt? Nekem azt mondták, hogy még nem csatlakozol a csapathoz.
Mondta a Chuunin, várva a választ. Eközben a megszólított fiú, aki az asztalnál ült, csak zavartan figyeli az eseményeket. Yukizaki pedig biztos lehet benne, hogy nem az a fiú volt az, akit Ő keresett.


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ichiraku Ramen Bar

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

9 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.